Gambrinus liga - preview 5. kola

16.08.2013, 08:28, aktualizováno 19.08.2013, 08:20
Previews
Pražské duely mezi Slavií s Teplicemi a Bohemians 1905 proti Slovácku dnes večer uzavřou páté kolo Gambrinus ligy. Slávisté se pokusí navázat na výhru na Dukle a uštědřit Teplicím první letošní porážku. Zápas posledních Bohemians se čtrnáctým Slováckem je přímým soubojem celků z chvostu tabulky, které dosud získaly po jedné výhře.
Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko  (pondělí 18:00)
Týmy ze spodních pater tabulky se stejnou bilancí jednoho vítězství a tří porážek se o potřebné body utkají ve Vršovicích. Domácí Bohemians hostí v Ďolíčku Slovácko.

Tragický vstup do sezóny a následné zlepšení ve hře, které přineslo i první body. Tři porážky na hřištích soupeřů, ale vítězství v jediném domácím duelu. V tabulce pravdy si tak Bohemians 1905 stojí docela slušně a neztratit body v druhém duelu před věrnými fanoušky se budou snažit proti Slovácku. Doma jsou Klokani neporaženi již 10 zápasů v řadě v součtu s výsledky loňské sezóny ve druhé lize. Kouč Weber má kromě rekonvalescenta Cseha k dispozici kompletní kádr.

"Je pozitivní, že až na Cseha už mohu vybírat ze všech hráčů včetně Klavíka, kterému vypršel trest. V týmu je po posledních výkonech lepší nálada a ve hře je patrná kvalita. Věřím, že je to trvalý jev a že to potvrdíme v pondělí," prohlásil trenér Klokanů Jozef Weber.

Tým z Uherského Hradiště slavil svou jedinou výhru doma proti Jihlavě, venku v obou případech padl. Kromě Hlúpika bude opět chybět i zraněný Libor Došek, který v posledních dvou duelech s Klokany zaznamenal tři góly. Role střelce se zatím ve Slovácku neujal žádný z útočníků, nejvíce branek má na svém kontě stoper Košút.

"Oba venkovní zápasy se nám vůbec nevydařily, po dvou porážkách je naším cílem odpoutat se ode dna tabulky a bodovat. Zatím jsme měli ve hře spoustu zbytečných chyb, jejichž napravení nás stojí spoustu sil. Tým Bohemians se po špatném vstupu do ligy a pětigólových porážkách v Plzni a v Brně herně zvedl. V posledním utkání proti Spartě ukázal kvalitu a sahal po bodu," nechal se slyšet trenér Slovácka Svatopluk Habanec.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Kalina, J. Štochl, Šmíd, Šírl - Moravec, Rada, Hora, Jindřišek, Bartek - Ndiaye
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Košút, Trousil, Kubáň - Rada - Daníček, Valenta, Petr, Volešák - Ondřejka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (pondělí 20:15)
V pondělí se bude dohrávat páté kolo české nejvyšší soutěže dvěma zápasy. Jeden z nich se odehraje v Edenu, kde domácí Slavia přivítá Teplice. Zatímco slávisté budou chtít navázat na svou první ligovou výhru, to hosté by rádi potvrdili dobrý vstup do sezony.

Až ve čtvrtém kole poznali sešívaní, jak chutná vítězství. V malém pražském derby totiž porazili Duklu a v tabulce figurují na dvanáctém místě se čtyřmi body. Kouč domácích Michal Petrouš věří, že jeho svěřenci potvrdí výkon z minulého kola a uspějí proti dobře hrajícím Teplicím. "Teplice vstoupily do soutěže velice dobře, mají osm bodů. Pokud ten zápas zvládneme, tak se jim přiblížíme. Věřím, že kluci si to vzali k srdci a přesvědčili se o tom, že když se prezentují týmovým výkonem a hrají jeden za druhého, tak se dá uspět. Doufám, že navážeme na utkání na Dukle a pobavíme diváky ofenzivním fotbalem," přeje si Petrouš, jehož výběr se Severočechy pětkrát v řadě neprohrál.

Teplice zažívají solidní vstup do sezony a v tabulce jim náleží šestá příčka s osmi body. Svou formu chtějí potvrdit i v Edenu, kde se jim dlouhodobě nedaří. "Slavia se po poslední výhře na Dukle jistě zvedla a bude na to chtít navázat. My jsme naopak v závěru přišli o dva body v Olomouci. Věřím ale, že v Edenu budeme hrát stejně odvážně. Musíme se ale vyvarovat některých chyb, na které jsme v Olomouci doplatili," řekl trenér hostí Zdeněk Ščasný, jehož svěřenci se pokusí udržet svou ligovou neporazitelnost.

Sestava domácích bude ochuzena o trojici marodů Čontofalského, Mičolu a Dobrotku. Otazníky visí nad startem Škody. Hosté budou postrádat zraněného Vondráška.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Černý - Nitrianský, Kolařík, Bortel, Čonka - Petrák - Štěpán, Kisel, Zmrhal, Juhar - Škutka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Jablonský, Lüftner, Krob - Litsingi, Ljevakovič, Vachoušek, Nivaldo - Salami, Jindráček (Mahmutovič).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Příbram versus Ostrava. Podle předsezónních prognóz dva týmy, které by měly až do samého závěru bojovat o záchranu v Gambrinus lize. V pátém kole se oba hornické kluby s doposud stejnou bilancí vítězství, remíz a porážek postaví proti sobě.

Příbram se před týdnem radovala z vytouženého prvního vítězství, když porazila Brno. Hned v dalším domácím utkání chce tým Františka Straky vítězství zopakovat. K dispozici bude mít kompletní kádr. Zajímavým bude duel pro Stratila a Tomáše Pilíka, kteří působili v Ostravě. Naproti tomu příbramský odchovanec Fantiš je nyní ve službách Baníku.

"Proti Brnu jsme potřebné tři body vydřeli. Plnili jsme taktické pokyny a bojovali. Po psychické stránce nám to hodně pomohlo. Teď je důležité, abychom v tom trendu pokračovali i proti Ostravě," nechal se slyšet František Straka.

Velmi těžké to letos se záchranou zřejmě budou mít v Ostravě. V úvodu sezóny ještě bojovnost a taktika nového kouče Svědíka na soupeře stačila, a Baník se dočkal důležitých bodů. I podle slov kouče však prvoligová kvalita v týmu až na pár výjimek chybí, což potvrdily i poslední dvě utkání, ve kterých Ostrava schytala čtyřgólový debakl. Proti Příbrami se Baník bude snažit tuto hrozivě vypadající sérii zastavit. K dispozici nebudou Staško a čerstvě operovaný Svěrkoš.

"Příbram se snaží hrát kombinačně, na její hře vidím posun, je silná ze standardních situací. Určitě je rozdíl, jestli má v sestavě Švancaru, nebo ne, protože je to hráč, který umí vyřešit gólovou situaci a má finální přihrávku. Na našich hráčích bylo cítit zklamání po dvou vysokých porážkách, ale liga jde dále a musíme to odčinit. Především jsme pracovali na zkvalitnění obranné činnosti. Takové chyby jako proti Jablonci nesmíme opakovat," upozornil trenér Baníku Martin Svědík.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Mišůn, Divíšek - Mareš, Tarczal, T. Pilík, Abraham, Danoski - Švancara
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Byrtus, Frydrych, Vomáčka, Dedič - Lukeš, Droppa, Kukec, Milosavljev - Fantiš, Rolinc
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
V pátém kole české nejvyšší soutěže se doma představí Brno proti Liberci. V lepší výchozí pozici se nacházejí hosté, těm patří třetí příčka. Moravané jsou na tom o pět příček hůře.

Brno po čtyřech odehraných kolech nasbíralo celkem čtyři body za výhru nad Bohemians a remízu s Jabloncem. To vše uhrálo v úvodních dvou kolech, v dalších vyšlo bodově naprázdno. Další body se pokusí získat proti Liberci. Tým z moravské metropole má s tímto klubem velice příznivou vzájemnou bilanci, doma jej porazil čtyřikrát z posledních pěti duelů. "Liberec se pohybuje v lize i v pohárech na vítězné vlně a je mu jedno, zda hraje doma nebo venku. Čeká nás velice náročný zápas s ofenzívně laděným soupeřem. Nejsme ale tým, který se zakope do obrany a jen brání. Budeme spoléhat také na útočnou hru. Problémem ale bude nahradit zraněného Kaščáka, který byl organizátorem naší hry a nebál na sebe vzít zodpovědnost," posteskl si trenér domácích Ludevít Grmela. Ten bude postrádat zraněnou trojici Mezlíka, Lutonského a již zmíněného Kaščáka.

Liberec aktuálně figuruje na třetí pozici se ziskem devíti bodů za suverénními Plzní a Spartou. Severočechy čeká před závěrečným dvojzápasem o postup do skupinové fáze Evropské ligy další duel v tuzemské ligové soutěži. Tentokrát zajíždí do Brna. "V posledním domácím zápase Brno potrápilo favorizovanou Spartu, dostalo góly až v závěrečných minutách zápasu. Přivedlo zkušené hráče a hned je to znát. Nejsou naivní, vezmou ten tlak na sebe. Mají velice dobře vyvážené mužstvo. Ale věřím, že utkání zvládneme, jedeme tam s tím, že chceme bodovat. Věřím, že by se mohl střelecky prosadit čerstvý reprezentant Rabušic nebo Šural, kteří přišli do Liberce z Brna," prohlásil liberecký kouč Jaroslav Šilhavý. V táboře hostí je nejistý start Frýdka.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Janotka, Schuster, Pernica, Husár - Pašek, Frejlach, Zavadil, Traoré - Markovič, Kroupa.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič (Karišik), Fleišman - Sackey, Rybalka - Šural, Pavelka, Kalitvincev - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baumit Jablonec - 1. SC Znojmo  (sobota 17:00)
Sedmibodový Jablonec v pátém ligovém kole v sobotu přivítá poslední Znojmo. Zatímco domácí budou hrát o třetí ligovou výhru v řadě, to hosté budou chtít bodovat ve snaze opustit dno tabulky.

Jablonci se pod vedením trenéra Skuhravého poměrně daří, jeho tým totiž prohrál jediné z 13 soutěžních utkání. Po slabším startu do nového ligového ročníku se probral a v posledních dvou kolech bodoval naplno a na svém kontě tak má sedm bodů. Severočeši úspěšně bojují i na evropské scéně, za několik dní je čeká závěrečný dvojzápas o postup do skupinové fáze Evropské ligy. Nyní se však musejí Skuhravého svěřenci plně koncentrovat na domácí ligu a utkání se Znojmem. "Znojmo v žádném případě nepodceňujeme. Mají výborně organizovanou hru, poctivou obrannou fázi, z níž vyrážejí do rychlých protiútoků. Pro nás je ale strašně důležité, abychom do toho dvojzápasu s Betisem Sevilla šli bez sebemenšího psychického problému, což by mohlo přinést nezvládnutí sobotního zápasu. Chceme vyhrát a hrát útočně. V minulém zápase se nám dařilo proměňovat šance, věřím, že v tom budeme pokračovat," prohlásil trenér šestého týmu tabulky Roman Skuhravý. Ten bude postrádat zraněné Rossiho a Zoubeleho.

Nováček ze Znojma za čtyři kola zvládl uhrát pouhé dva body, které získal v úvodních dvou kolech a od té doby je bodově bezzubým týmem. A střelecky se mu rovněž nedaří, už 284 minut nedokázal vstřelit branku. To se pokusí změnit v Jablonci. "Výhrou na Baníku se Jablonec dobře nastartoval. Čeká nás podobný soupeř, jakým byla v minulém kole Plzeň. Herní předností Jablonce je silná hra po stranách, velice nepříjemný důraz před brankou a poctivá defenziva. Hráči jdou okamžitě do bloku po ztrátě míče. Z toho bloku pak mají velice nepříjemný přechod do útoku a rychlé brejky se smrtícím zakončením. Samozřejmě také nesmím zapomenout na nebezpečné standardní situace," zdůraznil kouč hostí Leoš Kalvoda, jehož tým nastoupí v kompletním složení.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Kubista, Kysela, Beneš, Jablonský - Kopic, Loučka, Vaněk, Piták, Čížek - Hubník.
1. SC Znojmo - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Hříbek, Jonov, Hnaníček, Mudra - Buchta, Lacko - Helísek, Nepožitek, Cihlář - Heinz.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Napravit porážku z posledního kola chtějí oba soupeři, které svede dohromady duel pátého kola v Jihlavě. Domácí Vysočina hostí Duklu Praha.

Oba soupeři se v nejvyšší soutěži potkali dvakrát a obě bitvy skončily v minulé sezóně dělbou bodů. Však se také Jihlava i Dukla mohly pyšnit nejvyšším počtem remíz ze všech prvoligových týmů. Jihlava zatím letos spíše prohrává, body získala pouze za jasné vítězství nad nováčkem ze Znojma. A právě na tento poslední domácí výkon bude chtít Jihlava navázat. Kromě zmíněného utkání ve Znojmě se na Vysočině střelecky trápí. Možná i proto, že na rozdíl od loňského úvodu sezóny postrádají střelce. Zatím nikdo se v týmu netrefil více než jednou. Kvůli zranění nenastoupí Josl, Mešanovič a Šilinger, kvůli trestu Kopic.

"Hra Dukly se příliš nemění. Charakterizuje ji někdy až zdlouhavá přípravná rozehrávka, která je od všech hráčů velmi precizní a dobře zvládnutá. Po ní následuje velmi rychlá změna rytmu. Časté přímočaré křídelní akce a přihrávky před branku, které hledají hrotového útočníka. Právě tuto zbraň Dukly si musíme pohlídat. Výbornou koncovku a střeleckou formu potvrzuje útočník Pospěch, hru diriguje zkušený Gedeon a výbornou rozehrávkou se může chlubit Berger," ocenil soupeře trenér domácích František Komňacký.

V posledních měsících se Dukla nemůže prosadit mimo svou Julisku. Z posledních deseti venkovních duelů vyhrála jediný. Změnit tuto bilanci se svěřenci kouče Kozla budou snažit v Jihlavě bez potrestaného Vorla. V probíhající sezóně se Dukla venku představila jen jednou, když prohrála v Teplicích.

"Utkání s Jihlavou bude těžké, protože až na některé výjimky, například se Spartou, doma neprohrála ani se silnými soupeři. Mají tři body, jsou domácí a budou chtít zápas zvládnout. My jsme v podobné situaci, ztratili jsme zbytečně body doma, což by se stávat nemělo, takže se budeme snažit nabrané manko vyrovnat," řekl Luboš Kozel.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Marek, Šourek, Tlustý, Karlík - Jánoš, Koloušek - Masopust, Jungr, Vaculík - Šimonek
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Božič, Štětina, Vrzal - Kalouda, Gedeon, Malý - Berger, Pospěch, Pázler
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (sobota 20:15)
Hlavním chodem 5. kola české nejvyšší soutěže bude bezesporu sobotní duel dvou aktuálně nejlepších týmů mezi Plzní a pražskou Spartou. Oba týmy dosud neztratily žádný bod, v zápase ligového podzimu se porvou tváří v tvář o první místo.

Za mírného favorita jsou přesto považováni fotbalisté Plzně, kteří úspěšně válčí na evropském poli. Než v dalším týdnu zahájí závěrečný dvojzápas s Mariborem o postup do skupinové fáze Ligy mistrů, musí se plně soustředit na prestižní ligový duel se Spartou, jež brzy ukončila své účinkování v předkole Evropské ligy. "Je to taková kvalifikace do Champions League, protože se Spartou budeme hrát o nejvyšší příčky. Zápas se Spartou nás nepotkal v ideálním čase, protože bojujeme o Ligu mistrů, ale i tak se snažíme připravit co nejlépe. Zátěž je teď velká, ale věřím, že těch těžkých čtrnáct dní ještě zvládneme. Kdy jindy ze sebe dostat to nejlepší, než v těchto zápasech. Na nás je, abychom se soustředili na sebe a snažili se také co nejlépe připravit. Kdo pak bude lepší, tak ať po zásluze vyhraje," prohlásil trenér domácích Pavel Vrba, jehož svěřenci by rádi prodloužili vítěznou sérii na devět mistrovských utkání.

Poté, co Sparta nečekaně vypadla se švédským Häckenem, je pro ní hlavním a jediným cílem pro letošní sezonu ligový titul. Letenští mohou být v mírné výhodě na rozdíl od Západočechů, které čeká o pár dní později důležitý dvojzápas o účast v Lize mistrů. Lavičkův výběr bude moci proti Plzni využít dvou nových posil Marečka a Dočkala. Další nová tvář Ujfaluši ještě nenastoupí. "Předváděná hra pasuje Plzeň do toho, že je právem v čele tabulky. Je zaslouženě chválena, hraje opravdu hezký fotbal. Při pohledu na tabulku a rozdíl ve skóre je možná mírným favoritem, ale my takhle přemýšlet nechceme. Jsme rádi, že jsme bodově nezaostali a máme velkou motivaci tuhle bilanci udržet i po sobotě. Víme, že to bude hodně vypjatý zápas, který můžou rozhodovat maličkosti. Když se ohlédneme zpátky, tak poslední dva zápasy skončily nejtěsnějším možným poměrem 1:0. Čeká nás jeden z velmi důležitých zápasů pro další vývoj v soutěži," vnímá důležitost tohoto duelu kouč hostí Vítězslav Lavička.

V sestavě domácích se neobjeví rekonvalescent Bakoš a otazníky visí nad startem Koláře a Kovaříka. Hosté přijedou bez čtveřice marodů Brabce, Juliše, Matějovského, Hybše a rekonvalescenta Ujfalušiho.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Petržela, Ďuriš, Kovařík - Wágner.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Švejdík, Holek, Costa - Vacek, Vácha, Hušbauer - Kadlec, Lafata, Krejčí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Zlepšení po nepovedeném vstupu do sezóny zaznamenali oba soupeři, kteří se proti sobě postaví v předehrávce pátého kola nejvyšší soutěže. V duelu aspirantů na příčky zajišťující evropské poháry se utkají Mladá Boleslav a Sigma Olomouc.

Středočeši se po několikaměsíčním půstu dočkali úvodního vítězství v sezóně ve třetím kole proti Liberci, které ihned potvrdili v Uherském Hradišti. Oba duely navíc Mladá Boleslav zvládla bez inkasovaného gólu. Nic jiného než pokračování vítězné série ambiciózní klub nebere. A to i přesto, že s Olomoucí poslední dvě domácí utkání prohrál. Tradičně rozsáhlou skupinu absentujících hráčů tentokrát zastupují zranění Dosoudil, Magera, Janíček, Štohanzl, Rosa a Hůlka.

"Čeká nás silný soupeř, jehož postavení v tabulce neodpovídá hráčské kvalitě a klubové tradici. Přesto ho chceme doma porazit. Podaří se to jen v případě, když hráči budou pokračovat v týmovém výkonu, kterým zdolali v předchozích kolech Liberec a Slovácko," upozornil trenér domácích Ladislav Minář.

Sigma letos zatím příliš nepřesvědčuje. Po dvou úvodních porážkách ale alespoň začala sbírat body. Nejprve když v Edenu porazila Slavii, na což navázala domácí remízou s Teplicemi. Hanáky trápí především vysoký počet inkasovaných branek, který jindy produktivní ofenziva nestíhá zastupovat. Kvůli trestu za červenou kartu z posledního utkání nebude moci nastoupit Varadi, chybět bude kvůli zranění také v úvodu sezóny důležitý hráč Schulmeister.

"Tým Boleslavi si začíná sedat. První zápasy ještě asi neměli ideální, ale v těch posledních už byl vidět i Štajner. Mají kvalitní a rychlý tým, dobrou kombinaci, vpředu gólového Chramostu. My ale také chceme hrát dopředu a rychle, od toho nechceme ustupovat. V týdnu jsme hodně pracovali na rozehrávce, doufám, že se to na hře projeví," uvedl trenér Sigmy Martin Kotůlek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Kúdela, Johana, Fabián - Ščuk, Jarolím - Zahustel, Chramosta, Štajner - Nešpor
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Vidlička, Škerle, Dreksa, Javůrek - Pospíšil, Šindelář, Falta - Navrátil, Lietava, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň440014:212
2.Sparta Praha440011:412
3.Slovan Liberec43015:69
4.FK Teplice42207:58
5.FK Mladá Boleslav42118:37
6.Baumit Jablonec42117:37
7.Dukla Praha41126:44
8.Zbrojovka Brno41127:64
9.Slavia Praha41125:64
10.1. FK Příbram41125:84
11.Sigma Olomouc41126:104
12.Baník Ostrava41123:104
13.Vysočina Jihlava41036:73
14.1. FC Slovácko41035:83
15.Bohemians 190541034:123
16.1. SC Znojmo40221:62

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (500)

Přidat komentář
Kenneth

1. pro vyhru Sparty

Reagovat
Zofka

A Jablonec na 3. flek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
clinger

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas pravdy. Po pěti kolech už začíná tabulka dávat smysl, a rozhoduje se na co se tým v sezóně zaměří. Kotůlek mě zatím nepřesvědčil, že by měl na to vést Sigmu do boje o poháry, i když tým by na to má. Ale jestli prohraje aji dneska, tak nás další los semele a on to neustojí.

Reagovat
Zofka

Je pravda, že z trojzápasu Boleslav, Jablonec, Plzeň nemusí být nic ...

To by byl jeho konec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska výhra Boleslavi, hrají hodně dobře zápas od zápasu líp mi přijde. Olomouc zahrála dobře na Slavii, ale s Teplicemi mi to přišlo na jejich poměry z minulých let zoufale málo

Reagovat
Zofka

Teplice budou letos zlobit a budou se prát o špičku. čelo ligy zas bude víc početné. Liga se lepší prostě a vyrovnává. Ono skončit za Plzní, Spartou, Liberce, Jablonce, Boleslaví, Duklou a Olomoucí je až osmé místo a není to v podstatě ostuda. A jeden z této sedmičky sedmý bude a také to není tragédie, protože to opravdu bude vyrovnané. Já bohužel letos tipuji Olomouc ...

Reagovat
salami

jestli to byl na Slavii dobrej výkon Olomouce, tak to nebudou mít dobrou sezonu, to byl děs, co tam Olomouc hrála, to že byla Slavia ještě žalostnější je věc druhá

Reagovat
sosna

Jsem moc zvědavej na sestavu, jestli tam opravdu nacpe Ordžiho. Já bych dal Bob - Vidla,Škerle,Dreksič ( ),Vepřek - Šindel - Navrc, Pospa, Javor - Lietava.

Reagovat
sosna

Hm, a hráli by jsme v deseti.

Reagovat
Losinho

Aspoň se ti tam vejde ten Ordoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem diskusi pod článkem o Lafatovi a většího čuráčka než je Mr.Nobody jsem zatím na EF nepotkal

Reagovat
PlackaSKS

ano, občas se chová jako kokot. ale tímhle příspěvkem se řadíš po jeho bok. takové uplakané bonzáčství... řekni to jemu a nepiš to "za jeho zády".

Reagovat
smazaný uživatel

No podívej mě je jasné, že se tady ukáže a má to hezky na dlani hned nahoře, takže se může vyjádřit. Po jeho bok se určitě neřadím, protože na diskusích na EF končím. Čekal jsem hodně, ale co za hnus se tady poslední měsíce píše to je na poblití někdy ty diskuse

Reagovat
Puskas

vyhledávaje diskuse, kde to takové není, je jich čím dál méně, ale dá se

Reagovat
PlackaSKS

přesně jak píše puskas. on tě nikdo nenutí číst diskuze, kde se dohadují sparťani a plzeňáci kdo dočůrá dál. a navíc není důvod to tak prožívat, pořád je to tady suverénně nejlepší fotbalový portál, který by bylo nesmysl opouštět kvůli pár blbům co si honí ego, když je jejich tým zrovna nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim ale já se chci třeba pobavit o španělském fotbale i o týmech kromě realu a barcy a kdykoliv přijdu, tak flamy jako prase hádky o tom, jestli je lepší ronaldo, messi barce nebo real. pořád dokolečka to samé. přestává mě to bavit. a není to jen primera division, těch blbů je všude na můj vkus až moc

Reagovat
PlackaSKS

neni to pouze tam, ale zrovna španělská je tim hodně postižená, to uznávám. u ostatních je to podle mě ale výrazně lepšía serie A tady rozhodně má zastoupení lidí, kteří tomu rozumí a jsou ochotní se normálně bavit, stejně tak premier league a bundesliga

Reagovat
Puskas

tu je možné blokovat některé uživatele, že se Ti nebudou zobrazovat

Reagovat
salami

budou mi chybět tvoje odborný názory na rupturu předního zkříženýho vazu

Reagovat
Andis

Halfvolej: dobře ty

Reagovat
TheAdy

Reagovat
božský John

Ja uz myslel, ze myslis dolara nebo Nr.Nobadyho....tenhle Mr...to je fakt kripl

Reagovat
smazaný uživatel

Ouch.

Reagovat
smazaný uživatel

Kež by spadla atomová bomba na Rusko....

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by jich spadlo ještě víc na Ameriku a Evropu. To není dobrý nápad.

Reagovat
PlackaSKS

dneska 3:0. zahustel a dvakrát chramosta a fanta mi vyskočí do závratných výšin

Reagovat
Puskas

hlavně by Baník neprohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím ve výhru. Ostatně po těch posledních dvou prohrách není ani co řešit. Tipuji tak 1:2 pro nás.

Reagovat
Puskas

též tak, Fantiš, Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to chce hlavně zabrat. Po Příbrami máme doma Brno, nejlepší by bylo mít z těchto dvojzápasů minimálně 4 body, aby se hráči uklidnili a nespadla na ně sestupová deka.

Reagovat
PlackaSKS

venku s příbramí? tipoval bych spíš 2:1. švancara a danoski...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se chceme v klidu zachránit, tak s těmito soupeři nesmíme prohrávat. Nebo spíš nejlepší by bylo je porážet. Bude to těžký zápas, naposledy jsme tam vyhráli na jaře roku 2011 ale tak proč by ne. Když kluci budou hrát jako v prvních dvou zápasech, na výhru to bude stačit.

Reagovat
Puskas

Reagovat
PlackaSKS

tak proti nám jste hráli skoro tak špatně jako my. sice bych vám to přál víc než příbrami, ale moc tomu prostě nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný ale bod jsme udělali a historie se nebude ptát, jakým stylem se ten bod udělal.

Reagovat
PlackaSKS

tak samozřejmě, já vám ho taky neberu. když to ukopete s jedenácti lidma v bráně na 0:0, tak se to bude počítat stejně jako když budete hrát krásnej ofenzivní fotbal a skončí to 10:10. ale vaše obrana, která bude dost pošramocená po jablonci a do toho nabuzenej švancara, kterej minule nehrál... vsadil bych si prostě na příbram

Reagovat
adalbertus

nevěřím že Baník dostane čtyřku to by nechápal asi už nikdo,btw.Milan B.som v Rožňave,poď na pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chlastáš s Barošem?

Reagovat
adalbertus

kdepak,Milan B.je rožňavčan který rád rype do maďarů

Reagovat
havrys99

Štípek do základu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

OT: od včerejška je založená nová Fanliga (ta komerčnější) .....kdo má zájem, tak může přidat

http://fanliga.isport.blesk.cz/Moje-ligy/Pozvat/AF83A8F0AF5686AC747AF7BC487302F159ED9BA1/t25BcfiZ6wE%3d

jinak ve Fantasy na seznamu budu v nedeli pravdepodobne vyhazovat posledních 6 (pokud nenatipují), ale vzhledem k tomu, že mně se nezobrazuje, že mám připravený tým na toto kolo (a to jsem ho připravoval), tak podrobnosti k tomuhle přidám v neděli.

Reagovat
salami

to jsou amateři, proč tam sebe nevidim v tom žebříčku?

Reagovat
Coutinho10

to nwm ....před chvili 4 hraci, ted 3 .....jakej máš název týmu

Reagovat
salami

jako tady, akorát velký S

Reagovat
Coutinho10

j už tam jseš

Reagovat
salami

hele a co znamenaj ty pluska a čísla u těch hráčů?

Reagovat
Coutinho10

já si myslim, že to je bodový hodnocení daných hráčů v minulým kole

Reagovat
salami

no jo, máš pravdu, to mi nedošlo, já myslel, že body za minulý kolo vidíš po tom rozkliknutí hráče, ale nedošlo mi, že minule už bylo vlastně 4.

Reagovat
Coutinho10

jj ....každopádně tohle vylepšení je jedno z těch lepších

Reagovat
salami

jj, pomalu to začíná vypadat dobře, jenom je nepochopitelný, proč to takhle odflákli a dodělávali až za běhu

Reagovat
Coutinho10

j tjn.....místo tý propagace na tom měli víc zapracovat, ale reklamy maj dobrý

Reagovat
PlackaSKS

koukám, že jako zakladatel miniligy stojíš v jejích základech, aby se nám nezhroutila

Reagovat
Coutinho10

jono .....bral jsem ji trochu na 2. kolej no

o to víc se budu muset snažit

Reagovat
salami

taky jim nechávám trochu náskok, jinak by to byla nuda

Reagovat
PlackaSKS

tak za náskok děkuju, mam takovej pocit, že v tomhle kole mě asi stáhneš

Reagovat
salami

tohle kolo si fakt věřim, minule mě nejdřív srazilo to, že jsem zapomněl dát kapitána a pak nevystřídal některý esa z Liberce, Jablonce a Plzně, když hrály poháry

Reagovat
PlackaSKS

tak v posledním kole jsem v podstatě neměl kapitána taky a nevyšlo vůbec. jinak si asi nemam na co stěžovat..

Reagovat
PlackaSKS

salami, coutinho a loshinovci jsou jasní, ale zajímalo by mě, kdo se skrývá za tím zbytkem

Reagovat
Losinho

db18 je Plzeňák, vyskytuje se tu často (ex willi?)

ondrasch a Puskas se prozradili sami

Reagovat
Puskas

hoď mě tam taky, tým efcébé

Reagovat
ondrasch77

přihlaš mě tam taky prosím

Reagovat
Coutinho10

Tak zatim nás je 12

Reagovat
salami

komu u nás fandíš?

Reagovat
Coutinho10

u nás SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Vezmeš mě (NothingIdea) na seznamu?

Reagovat
Coutinho10

ok, chtel sem to nechat az na nedeli, ale proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, zatím třetí

Reagovat
Coutinho10

j nz ....jo celkem si to trumfnul

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky když jste říkali že su retard a měl bych se jít léčit měli ste pravdu. Věřím že se vyléčím a budu zase normální.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

sociální fobie. Smějte se jak chcete. Nikdy sem neměl žádnou dívku. Nic. Ale vyléčím se. Dokážu to.

Reagovat
božský John

Typku, stojime za Tebou ! ! !

#intypekwetrust

Reagovat
centos

Člověk se sociální fobii nebude mít velkou radost, když za ním budou stát lidi.

Reagovat
vinetou

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Puskas

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Losinho

A chlapce jsi měl?

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi nemáš páru o tom co je to sociální fobie co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady samý laik. Musíš nám to vysvětlit.

Reagovat
rufus

Reagovat
salami

budeš dělat i top10 lidí se sociální fobií? jinak průvodní znaky sociální fobie jsou: strach vyjadřovat svoje názory na veřejnosti a malé sebevědomí, úplně tě v tom vidim

Reagovat
exse

Lečení určitě schvaluju, ale rozhodně ne sebeléčba, zajdi za psychogem.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si SUPER !!!!!

Reagovat
didosh

to je borec...

Reagovat
smazaný uživatel

zkus pro začátek léčby zajít poprvý v životě na fotbal, začni třeba u vás na vesnici

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Kasík ‏@OndrejKasik 21m

Díky lidem z MMS, kteří pracují na nápravě úletu moderátora Hitrádia FM Plus. Sparťan svoje vstupenky dostane!

Reagovat
centos

Do kotle Viktorky.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je starost toho fanouška Sparty. Hlavní je, že dostane to, co po právu vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

to bude výhra

Reagovat
smazaný uživatel

A jsou ty lístky do kotle nebo ne?

Reagovat
db18

Prý jo, ale nikde jsem to nenašel - jediný info o tom je to, od předchozího vítěze soutěže...

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsou prý na néjakou radio FM tribunu. Takže zaručenýho info od znalce z diskuze o Lafatovi se nějak nevyplnilo.

Reagovat
db18

hm tak to je kraj hlavní tribuny, blíž ke kotli

Reagovat
salami

co je MMS?

Reagovat
smazaný uživatel

Media Market Service

Reagovat
smazaný uživatel

master mineral solution

Reagovat
smazaný uživatel

nebo též miracle mineral suplement

Reagovat
smazaný uživatel

Mezinárodní měnová soustava

Reagovat
Shevchenko

Multimedia Messaging Service

Reagovat
smazaný uživatel

Mám malý stan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

To je taky demence, ty lístky si můžou dát komu chtějí ne?

Reagovat
salami

no to asi ne, vyhlásili zřejmě nějaký pravidla, taky by ti vadilo, kdybys třeba sbíral zátky od piva, investoval do toho prachy a pak by ti to nedali, protože jseš zrzavej nebo jinak postiženej, třeba jako byl ten volající, kterýho ten hovor taky něco stál

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zrzavej nebo jinak postiženej

Reagovat
rufus

Lístky už dostal. Ale nikde zmínka o tom, jestli jsou nebo nejsou do plzeňského kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

"Fanoušek Honza by měl sobotní zápas strávit v rodinném sektoru na horní části hlavní tribuny ve Štruncových sadech." Tak nejspíš nejsou.

Reagovat
rufus

Pro něj rozhodně dobrá zpráva. I když.. rodinný sektor taky není zrovna lákavé místo.

Reagovat
Losinho

Ale pořád lepší, než čumět na televizi.

Reagovat
Lamskej#RMCF

no snad už toto kolo nebude mít Sralta opět víc štěstí jak rozumu a s Viktorkou prohraje...Plzeň hraje o třídu lepší fotbal a Spartě nepomůže nic...předešlé dvě kola Sparta získala šest bodů ani neví jak....

Reagovat
božský John

Plzen-Sparta 1:1 (Příhoda-Příhoda)

Reagovat
sosna

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka - Olmík

Reagovat
smazaný uživatel

Když se teď tak dívám na tu tabulku, vůbec bych se nedivil, kdyby to vypadalo hodně podobně i po 30. kole, přesně takový pořadí by asi tipovalo docela dost lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to otevřou jako další část parku, tam bych se i šel projít

Reagovat
db18

(ale aby to nedopadlo jak zimák v Teplicích)

Reagovat
sosna

100.pro Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za vandertoma ( ať to máte zkompletované kucííí)

Reagovat
Losinho

Ještě Jajinek.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak jsou tady 4 od Tvarglí no. Nesympatická skupina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zas nějaký chuj skočil z Macochy

Reagovat
Losinho

Do. Pokud se nestalo nic zázračného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

sem z Prahy, proc ses ptal? nejaky listky?

Reagovat
smazaný uživatel

jo ... do Macochy!

Reagovat
Error

Frýdek veze 3 body ze Zlína, který za 4 kola nedal ještě ani gól.

Reagovat
Losinho

Nechápu, vždyť mají Hubáčka...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo sledoval sem onlajny ! Paráda a navíc Buděje dostaly doma trojku,takže hurá na Táborsko v sobotu !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Štajner je tragickej..

Reagovat
Greny

Ale přímák kopl parádně

Reagovat
fabec1222

Děkuju, že mi Boleslav a Olomouc ničí tikety

Reagovat
ondrasch77

nápodobně...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbal

Reagovat
partaS

Pospíšil

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil výborněj . Nechápu, jak ho mohl Kotůlek proti Dukle nechat sedět.

Reagovat
partaS

Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím můžete mi někdo proadit? Jakto že když si chci dát film na přenosnej hardisk tak mam volno jeste asi 170 GB a kdyz si tam hodim film kterej má "pouze" 30 gb napíše mi to hlášku že nemam misto

A ještě jedna otazka nevíte jak zmenit zvukovou stopu u filmu? To znemana jako že si film stahnu a je v angličtine ale kdyz dam v PC menu tak si to muzu zmenit na Cesky ale kdyz si to nzapnu na televizi prenastavit jazyk nejde. Nekde jsem to četl akorát už si nepamatuju ja kse to dělá. Díky

Reagovat
centos

Napadá mě, že máš na tom disku starý systém souborů, který neumí velké soubory. U FAT32 (třeba flash disky) to je max 2 GB na jeden soubor.

Reagovat
centos

*4

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to bude ono, musel by sis preformatovat disk na NFTS, to by jit asi melo... googluj

Reagovat
fabec1222

Děkuju, že mi Boleslav a Olomouc zachraňujou tikety

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Nespore, kurz 3 doma.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! SPARTAAAAAAAAA ! ! !

Reagovat
adalbertus

Reagovat
clinger

Reagovat
adalbertus

F-M

Reagovat
clinger

No tak pokud Viktorka nebude mit v hlavě Maribor a bude se soustředit na rudý musí v pohodě vyhrat

Reagovat
JarousFCB

Trevore jedeš ?

Reagovat
goodbay

Jen tak ze zajímavosti. Kdo zde fandí Spartě, Ferrari a v PL někomu jinému než MU? A naopak Slávii/Plzni, McLarenu a MU?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou divny kombinace.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný choromyslný hovna.

Reagovat
goodbay

No znám pár kámošů, co fandili Slávii a MU a taky MCL. Jenže ted přešli na Plzeň, tak jsem jí tam taky zmínil.

Reagovat
rufus

Ferrari jsem měl vždycky rád, ale F1 už několik let nesleduju, ani nevím, kdo momentálně za Ferrari jezdí. A United zrovna moc nemusím, v Anglii mám nejradši Arsenal, jen se asi nedá říct, že bych jim nějak fandil.

Reagovat
goodbay

Jinak jezdí Alonso a Massa

Reagovat
didosh

Já od mala Ferari,nejoblíbenější jwezdec byl Schumi,když skončil tak jsem fandil jen stáji ale líbil se mi Fernando a o pak přešel k Ferari

Reagovat
goodbay

Tak já Alonsa po přestupu moc nemusel. Protože si pamatuju, jak jezdil s Hamiltonem. A sebral Schumimu 2 tituly . No ale časem jsem začal nenávidět Vettela, tak jsem si ho dost oblíbil. Zlepšil i svoje vystupování.

Reagovat
didosh

Já nemám rad toho Hamiltona a ani Vettela...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň, Mclaren, Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandim Plzni, McLarenu a Chelsea/Spurs.

Reagovat
Losinho

Slavia, Ferrari, Arsenal (velice vlažně, když vidím 3 zápasy za rok tak je to moc).

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dneska urveme. Jsem presvedcenej o tom,ze neprohrajeme,ale trochu se bojim,aby to Sparta zase nejak ke konci neuhaluzila a nesrovnala. Do polocasu musime byt ve vedeni minimalne o dva goly!!

Reagovat
db18

Reagovat
goodbay

Já doufám že jo. Všude se píše, jak jste jasnej favorit a taky články Limberskýho, že Sparta si z Plzně nemůže dělat srandu a že se Horváth směje Spartě atd...Čím víc takových článků, tím líp pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasnej favorit jsme. Jestli to nevidis,tak si sundej ruzovy brejle. Bohuzel pro nas to ale jeste neznamena,ze vyhrajeme. Snad Bednar nastoupi od zacatku,to by pro nas bylo mnohem lepsi,nez kdyby prisel zase v nejakej 70. minute.

Reagovat
goodbay

To neříkám. Ale, že byste měli Spartu porazit rozdílem třídy, jak se o tom píše, tak to mi taky nepřijde. Spíš by bylo divný, kdybyste favoriti nebyli. Ale ty průpovídky hráčů, jenom dobře. Třeba vám pak zase sklapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prupovidky hracu? Limba rikal,ze to pro nas neni zapas roku,ze nas (dvoj)zapas roku ceka s Mariborem. Ale ze pro vas to po vypadnuti z EL je jeden ze zapasu sezony. Horvath rikal,ze se musel smat tomu,jak se po jarnim vitezstvi na Letny hraci Sparty navazeli do Plzne. Co je na tom spatnyho?

Reagovat
goodbay

Naváželi. Co vím, tak Matějovský a Kadlec říkali, že se všude psalo, jak je Plzeň přejede a to se nestalo a že mu Horváth ani nepodal ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Navazeli. Treba Matejovsky se choval jako malej urazenej fracek. Uz si nepamatuju co vsechno presne rikal,ale treba Lavicka s nim mel kvuli tomu i pohovor,ze se takhle nemuze vyjadrovat do medii.

Reagovat
smazaný uživatel

to si vzal kde s tim Lavickou? Verim tomu, ze neco takovyho probehlo, ale nevim o tom, ze by se o tom nekde psalo

Reagovat
smazaný uživatel

Byl s nim rozhovor,kde o tom mluvil.

Reagovat
goodbay

A Limberský si nikdy neodpustí nějaké to poštouchnutí Sparty. Tohle nemyslím. Ale mám na mysli, že Spartani se teď nemůžou Plzni smát atd a na repre srazu, že jim to dávaj sežrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňský obránce David Limberský ale přiznal, že drobná rivalita je mezi oběma tábory znát i v národním týmu. "Všechno je to ale míněno v legraci a nadsázce. Pravdou je, že u oběda jsme spolu tedy neseděli," vtipkuje opora viktoriánů.

Nikdo nikomu nedava nic sezrat,to si vymejslis.

Reagovat
goodbay

Prostě nemá pokoru. A od toho se to všechno odvíjí.

Reagovat
smazaný uživatel

No...tady bych zakopaného psa nehledal. Limberský je spíš takový prostořeký moula, který si rád rýpne do soupeře, zrovna když se mu to hodí. Bohužel (a to mi na něm vadí nejvíc) si nepamatuje co kdy říkal a jeho slova mají tím pádem nulovou vypovídající hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to jenom rypani, proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě si vymýšlí Limberský s tím, že je to myšleno v nadsázce .

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vsichni v repre,celej realizacni tym a hraci, nechali Limbu a spol. celej sraz posmivat se Spartanum? A Spartani jenom drzeli hubu,krok a nic nerekli? Obcas mi prijde,ze si jenom delate srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by teda Limba lhal o tom,ze je to v nadsazce? Uplne normalni popichovani. Jsem si celkem jistej,ze i Spartani meli nejaky poznamky. Vy si to moc berete. Kdokoliv se o Sparte vyjadri jinak nez v superlativech,tak si hned nevidi do huby.

Reagovat
goodbay

Tak to ne třeba Rajtoral i Petržela se vyjadřují normálně a nevadí mi to. Zbytek se snad ani nevyjadřuje vůbec. Možná Wágner, že se těší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem řekl, že Limberský ty rýpačky podle mě myslel vážně. Vzhledem k jeho chování za posledních dvě/tři sezóny mi to přijde logický. A nijak si to neberu...ať si dál mele pantem. Jeho slova hovno znamenají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a proč by lhal? Vždyť lhaní je mu velmi blízké, tak proč ne .

Reagovat
goodbay

A co by na to měli říct? Když to tak ted momentálně je.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu čeká těžký zápas, ale žádný soupeř není neporazitelný. A i přes rozpačitý herní projev a tři horko těžko vydřené výhry je v našich silách v Plzni vyhrát. Chci od našich hráčů vidět maximální nasazení, aktivní napadání a výhru 2:0. Forza Sparta!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne jeden normalni, neubrecenej spartanskej prispevek. Konecne souper.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V kombinaci s připravovanou choreografií by to mělo skvělý efekt .

Reagovat
db18

Museli by ale změnit barvu hvězd

Reagovat
smazaný uživatel

To už by byl kosmetický detail...jinak doufám, že zakázaná chorea se realizují aspoň v dalším zápase. Zrovna toho hvězdičkového by byla škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nechte na jaro doma proti dvouhvězdové Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš...to mě nenapadlo. Ale otázka je, jestli by to to choreo vydrželo. Válet se x měsíců někde ve sklepě.

Reagovat
Greny

FNL : Rešetár hattrick škoda, že se fotbalu nevěnuje víc

Reagovat
Kily

super fotbal i výsledek a navrch hromada krásných gólů, snad vyrobí a dají na internet sestřih

Reagovat
didosh

Frýdek-Místek to je válec(plechu)

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok derby pokud ve FM bude vyhovovat stadion...

Reagovat
didosh

to by bylo super ale moc tomu nevěřím... nevíš kolik tam bylo lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Posledně na derby s Karvinou přes 5800

Reagovat
didosh

to vím...ve Zlíně bylo necelých 2tisíce ale nevím kolik bylo hgostujících,daleko to neni,tak jsem čekal nějaké větší počty...

Reagovat
Error

Asi 70.

Reagovat
Shevchenko

podle stránek mfkfm jich bylo 200

Reagovat
Pinturicchio

200. pro vítězství SPARTY nad těma protekčníma korupčníkama

Reagovat
smazaný uživatel

to jako Sparta porazí sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Peltův klub už porazili

Reagovat
smazaný uživatel

to sem zvědav kolik internetových "fanoušků" Sparty bude dneska opět zde ve svém sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

Počasí je vyžene ven.

Reagovat
db18

wi-fi

Reagovat
smazaný uživatel

je všude...

Reagovat
smazaný uživatel

Místních sparťanů bude v Plzni relativně dost. Aspoň z těch, co pravidelně přispívají do diskuzí o české lize. Dokonce bych se nebál toho, že to číslo bude podobné počtu zdejších viktoriánů, co vyrazí na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

že by konečně místní internet fans konečně vyrazili na stadion? No tak to vás šlechtí

Reagovat
smazaný uživatel

To nás šlechtí už pěknou řádku let, holoubku.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe možná 98% dalších "fanoušků" odsud jen ve snu

Reagovat
smazaný uživatel

Namátkou to samé šlechtí také rufuse, Wu-36-mana, SuperFrankieho, martyho, hádám, že i Raráška, Kazisvěta, joshuu a řadu dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jelikoz je tady asi tak 10x vic fanousku Sparty, tak to neni nic divnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale je to váš domácí zápas a my máme k dispozici cca 600 lístků. Takže šance dostat se na zápas je pro EF sparťany o něco nižší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, kdo a proc vam zakazal choreo? Zajimala by me ofiko verze.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo. Ale hádám, že to bylo buď z bezpečnostních důvodů (papír může doletět na hřiště a zabít rozhodčího nebo hráče), nebo označili motiv chorea za urážlivý. To jsou dvě nejjednodušší (a nejstupidnější) cesty jak někomu zakázat realizaci choreografie.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se to choreo nekde predem prezentuje?

Reagovat
smazaný uživatel

No jak kdy a jak kde. Třeba v evropských pohárech na to dohlíží delegát UEFA (obvykle člověk co má v hlavě nasráno), v naší lize to bude asi případ od případu. Někdy v tom bude mít prsty vedení, občas to je podle o mě o svévolném rozhodnutí kyselin ve vestičkách. Jako já přímou zkušenost s pronášením chorea nemám, ale vím určitě, že se sparťanům stali oba případy zakázání chorea.

Reagovat
smazaný uživatel

můj gauč už je nařasen z Polska se lístky docela blbě sháněly

Reagovat
smazaný uživatel

jinak vysmívat se u venkovního zápasu, na kterej je 600 lístků je fakt na místě

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze mistni spartani,kteri pravidelne prispivaji do sekce GL nejsou idealni cil pro nejakej vysmech za neucast na zapasech..vetsinou lidi jako ty,kteri maji potrebu se do nekoho trefovat tu ligu navstivej 3 krat za sezonu,kdyz najdou poukaz na volnej listek v novinach..

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímná pochvala pro FAČR - 4 zápasy v sobotu od 17h jen tak dál!

Reagovat
Greny

Jo já stihnu Plzeň se Spartou, ale schvaluju to přijedu z fotbalu kouknu na sestřihy zápasů v přenosu a šlágr kola sobota večer ideální čas za mě taky palec hore

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych dotaz na zdejší Ježky a Jihlaváky. Chytá za Jiskru Havlíčkův Brod pořád ten jednoruký brankář?

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujete nekoho misto tragickyho Vaclika?

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne. Ale Slavii by se hodil, je to elektrikář.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz by to pak mel jenom kousicek do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musel by to vzít oklikou přes Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze ta oklika uz je zbytecna. I by to pro vas bylo ekonomicky vyhodnejsi to brat rovnou ze Slavie a vy ted budete muset setrit kazdou korunkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak moc šetřit nemusíme. Křetínský zas šáhne do šrajtofle a bude to v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kerimova to taky prestalo zcista jasna bavit

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tak ten cpal prachy do umělýho klubu. Sparta je velkoklub a v Evropě známé jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele v kolik hodin vyrazis do Plzne? V kolik hodin teda muzu ocekavat prijezd vidlaku do mesta?

Reagovat
goodbay

Tragickýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen popichuju, ale faktem je, ze posledni dobou dela spoustu chyb, ale casto je pak zachranuje nejakym dobrym zakrokem.

Reagovat
smazaný uživatel

chyb?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý, ale měl by chytat jen za béčko, který hraje nějakou 1. třídu. On se angažuje spíš v mládeži, rok mě trénoval v dorostu. A je to velkej fanda United

Reagovat
smazaný uživatel

první třídu chytá jednorukej brankář? To už je celkem solidní soutěž, alespoň ve středních čechách.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl někdy v Hattricku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale už je to pár let zpátky.

Reagovat
exse

Doufám že se včera dívali Daridovci, aby konečně viděli jak to vypadá když má někdo opravdovej talent. Mimo to byl včera hodně dobrej Javůrek, pokud takhle bude hrát stabilně, tak bude patřit k nej levým bekům ligy.

Reagovat
Losinho

Jj Pospíšil, olomoucký Rosický...

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne nemocnej clovek ses.

Nikdo prece Pospisilovi neubira talent, stejne tak Daridovi. Jenom ty.

Reagovat
exse

Tady nejde o ubírání talentu, ale o přidávání Prostě když je tu tolik lidí, kteří si myslí, že má Darida vyjímečnej talent, nebo dokonce napíšou takovou blbost, že je největší talent od dob Rosického, tak jim prostě musím otevřít oči, ikdyž pak vypadám jako posedlej blázen

Reagovat
smazaný uživatel

exse seš mimo !

podívej se na Nedvěda a jeho talent... Tím neříkám, že je Darida nový Nedvěd. to ne :). Jen tak nějak očekávám, že Darida prorazí daleko!

Reagovat
exse

Jako co? Nedvěd neměl talent? Samozřejmě že měl vyjímečnej talent, bez něho to prostě nejde. Tím neříkám, že pracovitost není důležitá, naopak, je minimálně stejně důležitá jako ten talent, proto je velmi pravděpodobné, že to Darida dotáhne dále, než mnohem talentovanější vrstevníci, což už vlastně dokázal, stejně tak není úplně vyloučené, že se prosadí někde v BL, ale to absolutně není pointa toho co pořád říkám. Základní 2 problémy jsou, že si lidimyslí, že má Darida vyjímečný talent, ne nemá, od dob Rosického tu byly desítky talentovanější hráčů. A druhý, ještě daleko závažnější, že se někteří myslí, že je Darida kreativní a že by měl v budoucnu nahradit Rosu. Když to je absolutně mimo, nejen že není extra kreativní, ale jeho kreativita je výrazně podprůměrná. Takže když to sečteme, Darida klidně může být úspěšnej v lepší soutěži, třeba jako David Jarolím, kterej je herně hodně podobnej, a pokud se mu to povede, tak mu budu hodně přát, protože obecně fandím všem našim hráčům a tím spíše, těm, kteří na sobě makaj a úspěch si zaslouží. Jenom prostě nenávídím, když ho lidi neskutečně přeceňují a dělají z něho něco co vůbec není a když to pak dělá i trenér reprezentace, tak je to velkej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd a to, že v podstatě neměl talent je takovej mýtus. Vždyť se dostal ve dvaceti letech do Sparty a byl oporou...a to byla trochu jiná Sparta, než je dnes. Samozřejmě se nečekalo, že by měl být nejlepší v Evropě, ale talent to byl obrovskej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neříkám. Jen mi příjde nefér vůči Daridovi, že to tady pořád vytahuješ.. Ten kluk hraje zatím výborně. porovnání s Rosem se zcestný, ale strašně.. o tom se nemůžem bavit. Ale že by na druhou stranu byl Darida jen nějaký dřevák, to v žádným případě. žádnej podprůměr...

K Nedvědovi? nedělám z něj nějakýho vola. myslím, že všichni víme jak to je... jen jsem zdůraznit jak velkej je to dříč a co vše pro to udělal. Mám ho strašně rád.

Reagovat
Andis

Exse souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to jejich první vlastní talent, takže musejí po plzeňsku všechno strašně zveličit.

Reagovat
rufus

Jedeme si pro 3 body! A mohl by rozhodnout Láďa. ACS.

Reagovat
Aldeano
Reagovat
PBLead

"doufám, že umí líp hrát než mluvit"

Reagovat
Aldeano

Reagovat
FC Porto FC

Zkurvenej Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram parada

A ja vyrazim na Struncaky. Tip - 4:1

Reagovat
Shevchenko

Těžíme nad plán prý

Reagovat
Shevchenko

5:5

Reagovat
smazaný uživatel

to musel být krásnej mač

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo -

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Znojmo 2x dotahnout 2 goly, luxus

Reagovat
REPLIKATOR

Znojmo

Reagovat
exse

No ty krávo Zaprvé neskutečná ostuda Jablonce, ale hlavně to musí být rekord, minimálně samostatný ligy.

Reagovat
REPLIKATOR

Baník 0:4, 0:4 a teď zatím 0:3 euforie z povedeného začátku je zřejmě pryč

Reagovat
REPLIKATOR

tak do třetice 0:4

Reagovat
exse

Nah, pokračují ve čtyřkách

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevim, jestli mam byt zlej a hledat t prispevky o povedeny sezone, nebo poharech po 2 odehranch kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

sabaton

27.07.2013 21:18

Baniček to tlači na poháry! Těžime nadplan! Po Plzeňských a Sparťanských tunelářích se dostaneme na optimalni kolej. FCB jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

ale sabaton

navíc po prvních kolech ta hra nevypadala zle. však i minule první půlka proti Jablonci byla dobrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik - Řezník, Procházka, Čišovský, Limberský - Hořava, Horváth - Petržela, Darida, Kovařík - Wágner

Ale nelibi se mi, ze nehraje Kolar.

Reagovat
iamek

Banik ostuda. Kadr maji na kokot, finance na kokot a oni jeste odchodi zapas ? A ne prvni ? Chytaji je krece ? Tak to bezte do pitche

Reagovat
goodbay

Znojmo

Reagovat
FC Porto FC

Znoooojmooooo !!!!!!! Ano to sme my

Reagovat
REPLIKATOR

Slovan Předměstí ztratilo, takže si upevňujeme třetí místo.

Reagovat
exse

Hmm, Příbram překvapila, Stratil 2 podle onlajnů krásný fíky, konečně nějakej velkej talent, kterej se prosazuje i v A Příbrami. Co se týče Baníku tak se obávám, že to Svědík brzo schytá, stejně jako třeba Vavruška v Příbrami, prostě snažit se hrát fotbal s týmem, kterej má jedinej cíl záchranu, to se v ČR trestá.

Reagovat
partaS

Stratil je odchovanec Baníku

Reagovat
exse

Vím, teď jsem čekoval jeho profil na stránkách Příbrami.

Reagovat
exse

Ale zahrál si ještě za dorost Příbrami, tak ho prostě beru jako produkt jejich mládeže.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro dnesni zadupani Sparty do zeme.

Reagovat
božský John

Co se divite, dyt jen pokracujem v trendu z minuly sezony, kdy jsme s zeleznou pravidelnosti ztraceli dvougolovy vedeni v zaveru zapasu...

Kdybychom vedli 10 minut pred koncem o gol na Nou Campu, tak tam spis vyhrajem, nez vest 2:0 10 minut pred koncem proti nejakymu Znojmu

Reagovat
monty25

Kdyby mi někdo řekl, že zápas Jablonec - Znojmo skončí 5:5, tak by se mi asi roztrhla bránice...

Tak mě napadá: Když Jablonec dostal 5 gólů od Znojma, kolik asi dostane od Betisu?

Reagovat
božský John

Treba osm...ale furt jim muzou deset dat, ze jo

Dopredu to je v poradku, vzadu bych je za kazdou chybu uz rezal bicem, protoze to je fakt sileny, co predvadej

Reagovat
PavlíčeQ

Tak Jablonec hrál dobře že za zápas 25 střel, hra na jedna bránu, ale ta obrana dneska chyběla

Reagovat
exse

Jinak my pokračujem v neskutečný holomajzně, bohudík (možná spíše bohužel) to stačí na body a dneska se asi dostanem na druhý místo, navíc už se solidním náskokem na další adepty na poháry.

Reagovat
REPLIKATOR

S naším skórem těžko půjdeme na druhý místo

Reagovat
exse

Samozřejmě myslím dělený.

Reagovat
PavlíčeQ

Musíš, ale počítat s tím, že prohrajete derby

Reagovat
exse

Vůbec bych se tomu nedivil, už jsem tu psal, že Jablonec hraje mnohem lepší fotbal než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnyho nejde nemilovat

Reagovat
hribco

Prosim vas nejaky link na Spartu ?

Reagovat
FCSL
Reagovat
hribco

Ja som Slovak a vysielanie sa spustit iba na uzemi ČR

Reagovat
FCSL
Reagovat
hribco

Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

podme PLZEN

Reagovat
C0br

Reagovat
centos

Costa

Reagovat
db18

Buček letošní sezony

Reagovat
centos

Reagovat
mickey mouse

Costa co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Fungujúci stream Plzeň - Sparta mimo územia ČR? Ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wágner se za poločas nedotknul míče, tak nasraně udělá prasárnu a pak se diví

Reagovat
smazaný uživatel

Ta svíně rozhodči připiskava Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Darida vubec nefauloval u konce polačasu a on to piskl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trošičku ho pristrčil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odporný fotbal už jsem dlouho neviděl...

Reagovat
Andis

Karoch má na to jiný názor ..oni nejsou schopný si udělat prostor vystřelit na bránu a a Karoch z toho dělá útočný zápas ...v naší lize nejsou tak dobrý hráči aby se dokázali prosadit individuálně...pak to v takhle vyrovnaných zápasech taky podle toho vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi sleduje jiný zápas. Naprosto bez akce, nuda, nuda. Snad 2. poločas bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno pochválit za první půlku Spartu. I když nehraje líp, tak se s tím statečně vypořádává.. navíc to zkouší docela psychicky rozhodit, což mě sere.. Řezník bych se nedivil, kdyby tam Costy přejel..

Každopádně dnes to celý spěje k remíze 0:0 nebo 1:1.

Říká se mi to těžce: ale Plzni strašně chybí Kolář.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ta prasacká Sparta posiluje dobrými hrači, a Plzeň nic doufám, že po postupu do Ligy Mistrů koupí nějaké dalši posily, nějakého kreativního hrače a dalšího stopera

Reagovat
FCSL

Dočkal má parádní centry

Reagovat
smazaný uživatel

SpartaTV

Reagovat
smazaný uživatel

Wágner tam není?

Reagovat
REPLIKATOR

Ďuriš

Reagovat
REPLIKATOR

Lžimberský hraje dnes jedno velké hovn.

Reagovat
C0br

kripl Limberskej

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský

Reagovat
GjøvikFF

Neuvěřitelnej ksindl ten Limberskej, tohle už musí být v povaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal hraje dnes jak prase. A Limba mu to jak debil oplácí

Reagovat
GjøvikFF

To myslíš to, jak ho chytil za rameno a Limberskej reklamoval úder na hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

nejen tohle.. tohle byla chujovina. ale Dočkal celej zápas nalítává do hráčů po odpískání. měl tam pár loktů... přemotivovanej...

Reagovat
Heisenberg

Sparťani zas celej zápas uděj, fakt fanoušci na...

Reagovat
Ronaldo.com

Nechapu proc je proste z toho stadionu nevyvedou... Fandit neumi a akorat delaji bordel

Reagovat
db18

Přišlo mi, že to vyprovokovali ale "tribuňáci"

Reagovat
rufus

Z větší části vyprovokovali. To ale nic nemění na tom, že se lidi v našem sektoru měli zachovat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

NEPLECHA ZAPOČATA

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň strašný, jak s tímhle chtějí hrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

Je nesmysl z tohoto zápasu něco vyvozovat do LM, V LM nehraje Sparta.

Reagovat
REPLIKATOR

To jo a ani Znojmo

Reagovat
iamek

Plzen v letosni sezone dva tezsi soupere a dva krat hruza. No snad LM nejak ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda zápas

Reagovat
Andis

Jak každý čekal že Plzeň vyhraje snad i o víc golů..a že jako bude každý kolo vyhrávat 3-4:0

Reagovat
monty25

Myslím, že v lize bude řada zajímavějších zápasů než Plzeň - Sparta... Velmi průměrný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

V televizi asi dávali jiný zápas podle těch rozhovorů, nahoru dolů? divákům se to muselo líbit?

Reagovat
smazaný uživatel

Divákům vrátit vstupné. Co dneska vůbec viděli? 22 pomalých slimáků, kteří se hádali mezi sebou nebo s rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

OT: To Fenerbahce si dělá prdel ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Tomáš Borek

Reagovat
Spalovač šancí

Jaké holky, takovej fotbal

Reagovat
cristiano.K.

Dneska na Slavii

Reagovat
Losinho

Jako nezaujatého by mě lákal kurz na Teplice, ale samozřejmě doufám, že to zvládneme. Překvapilo mě, že se všem líbil výkon Kolaříka na Dukle, jako byl to jeho první start, ale těch chyb bylo hodně a je štěstí, že se to obešlo bez gólu. Už aby byl definitivně fit Dobrotka, za juniorku už něco odehrál v pohodě, tak snad už příští týden. A jestli bude v útoku osamocenej Škutka, tak snad radši strávím celej zápas na jednom z těch špinavejch hajzlů.

Reagovat
Coutinho10

probudit by se mohl už Fenin a navíc bude hrát proti svym.....sna ty 3 body urvem, protoze Teplice pro nas momentálně jsou jeden ze soupeřů z horní poloviny tabulky

Reagovat
Losinho

Fenin by nebyl špatnej, ale potřeboval by k sobě dalšího útočníka, samotnej na to buď naprosto kašle nebo se hodně stahuje pro míče a my pak hrajeme 4-6-0, jak když kdysi hrál na hrotu Milan Černý.

Reagovat
Coutinho10

to je pravda no.....to samí repre, když hrál Baroš sám nahrotu.....kdyby se hrálo jako dřív na 2 forwardy, tak by to byla jiná káva

Reagovat
Losinho

Tak to rozestavení obecně je v pořádku, takhle hrajou nejlepší týmy u nás i ve světě, že na to prostě nemáme potřebný hráče s dostatečnou kvalitou je věc jiná. Problém je, že jsme takhle hráli pod Petroušem hráli i celou letní přípravu, takže to hnedka měnit nebude.

Reagovat
Coutinho10

j, to jsem zvědavej, jestli ještě někoho k nám přivedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na ten kurz a premejslel jsem,jestli to dat. Nakonec jsem zkusil remizu. Ale mel by to bejt peknej zapas,Teplice se oproti lonsku hodne zvedli a vam snad pomohla ta vyhra na Dukle.

Reagovat
Losinho

Konečně se nebude hrát na poli, ale normálním trávníku, tak třeba jo. Na Dukle to od nás každopádně žádná krása nebyla, klasický 0:0 zápas a naštěstí teda Kisel nezklamal.

Reagovat
salami

no já nevim, jestli pro nás neni pole výhodnější, moc hráčů, co by si rozumělo s balonem tam nemáme a Kisel umí vystřelit i na poli

Reagovat
Losinho

To jo, ale Afrikakorps budou hrát fotbalově a to třeba donutí zkusit hrát fotbal i nás.

Reagovat
salami

to je pravda, proti fotbalovejm soupeřům se občas zapomenou a začnou hrát i trochu fotbalově

Reagovat
Miguel19

Zrovna o tom přemýšlím.

Ale proti Slávce sem šel minule a hrála docela dobře. Tak nevím no.

Reagovat
Losinho

Jako mně stačí, když se kouknu na sestavy, a mám cukání

Reagovat
salami

já mám ve fanlize Grigara, Nivalda a Litsingiho a mám takovej pocit, že mi ještě přibude po tomhle zápase pár bodů

Reagovat
Losinho

Já jenom Nivalda s Litsingim, ale stejně budu před tebou.

Reagovat
salami

to asi jo, ale kdyby nám dali do půle bura, tak by mohl chodit Grigar i na utočný rohy, at dá nějakou branku, aby těch 27 bodů trochu stáhnul, máš tam někoho ze Slávky?

Reagovat
Losinho

Dobrotku na lavičce, je levnej a počítám, že s ním v sestavě nějaké to čisté konto udržíme. Uvažoval jsem o Kiselovi, ale je drahej + mu střelecká forma zase vydrží tak do 5. nebo 6. kola Pak jsem váhal nad Mičolou, ale zranil se.

Reagovat
salami

já nemám nikoho, Kisel je drahej, obraně nevěřim a jedinej kdo ještě připadal v uvahu byl Juhar, ten by nějaký body udělal, ale ten je mi tak nesympatickej, že jsem ho tam radši nedal

Reagovat
Coutinho10

OT: ještě k Fantasy na GL.....ohledně 6 volných míst - pokud nebude zájem, tak vyberu ještě dneska hráče náhodně (v případě zájmu mi sem napište svůj tým) a pro Fanligu je odkaz výše

Reagovat
Darren Fletcher

Kisel, Juhar, Škutka a víťazstvo Slavie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

S příchodem do Slavie by si teda pomohl

A snad si ho Jablonec vezme až v zimě (to by navíc mohl absolvovat přípravu a usnadnilo by mu to jeho nové působení)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dle mého by se hodil do obou mužstev ale víc bych mu teda přál Jablonec. Tam by měl větší jistotu základu plus by mohl hrát pravidelně "Evropu". Ve Slavii by to bylo jen o kapánek lepší než v Baníku.

Každopádně bych ho po sezoně pustil. Je to dobrý a mladý hráč a u nás už si prožil dost útrap s bojem o záchranu. U něj je čas na kariérní růst.

Takže nejdřív v zimě a nejpozději v létě.

Reagovat
db18

Právě, že oproti Baníku by o tolik nahoru nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.

Takže doufám v Jablonec plus aspoň zase bude na výplaty.

Reagovat
exse

To musí znamenat Kopic ven, jinak to nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

kopic do sralty

Reagovat
Shevchenko

Má na mnohem víc než na Slavii a Jbc

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci by měl šanci se ukázat světu a pak přestoupit do lepšího zahraničního celku.

Reagovat
Losinho

Mnohem reálnější je ten Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasne videt, ze uz vzdali ten boj o zachranu a chteji vydelat jeste nejaky posledni penize a pak budou v druhy lize prestavovat kadr..

Reagovat
FCSL

Ta hudba u Jablonce Dobrej nápad

Reagovat
db18

Počasí za chvilku bude taky přímo ideální

Reagovat
db18

...za tou zdí za sektorem hostů už je rovnou silnice?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
db18

tak to je to docela na ráně

Reagovat
smazaný uživatel

Necetl jste nekdo konspiraci,co planovali spartani udelat v Plzni?

Reagovat
db18

máš odkaz?

Reagovat
db18

jo to... to stejně nevím, co s tím mohli mít v plánu, kromě toho, že by někdo z nich možná skončil jako Palach...

Reagovat
smazaný uživatel

..tak ted se usad,rekni ti jakej byl udajnej plan podle medii..ty trika se meli pouzit k zapaleni site,naslednimu vniknuti na hriste a poniceni hriste,aby Plzen nemohla hrat kvalifikaci o LM s Mariborem..tomu snad muze verit jenom Dolar i kdyz tomuhle ani on ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde ti normalní, brat i na fotbal trika s nasaknuty horlavinou?

Reagovat
db18

tak daleko to člověk nemůže domyslet, když si naleje hořlavinu na triko i když jsou jiný způvoby jak to pronést

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,pochop ze to byly bily trika a na kazdy se udelalo cernou barvou pismeno(uz nekdy odpoledne,barva byla zaschnuta,trika byly v taskach)..myslis,ze by si na sebe vzalo dobrovolne 20 lidi triko napusteny benzinem,kdyz vedi,ze kolem nich bude horet pyro? Boze premyslejte nez skocite na takovyhle clanky..

Reagovat
db18

jo, ono tam totiž není dost hasičáků, aby se to včas uhasilo...

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby na to vylili benzin, tak te zadnej hasicak nezachrani.

Reagovat
db18

pochybuju, že by se v tom vedru po vstupní kontrole neodpařilo až moc benzinu k tomu, aby ten pak ještě hořel...

...a navíc to byl práškový hasící přístroj, který se taky používá na hořlavý kapaliny a plyny

Reagovat
db18

...prostě mi to přijde jako píčovina bez šance na úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jo, navic by spartani minimalne rok nesmeli na stadak..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu,uz jsem zazil hodne,ale tohle uz je moc a jeste si zkousim predstavit jak by se nicil travnik a vsichni by to na to koukali a kdyz by byl uprosted krater,tak by si rekli- sakra,kde budem hrat s Mariborem..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt dementi v tech mediich

Reagovat
smazaný uživatel

No nejsou to curaci?

Reagovat
smazaný uživatel

..reknu ti jedno,pronesl jsem na stadion toho tolik,ze kdybych chtel pronest horlavinu,tak ji proste pronesu a nebudu si napoustet triko benzinem..

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec má prý zájem o Fantiše z Ostravy. To by mohlo znamenat odchod Kopice do Sparty/Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Hora hraje paradne. Ale snad Slovacko jeste vyrovna.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kuban je idiot. Prvni zluta byla neskutecne zbytecna, kdy sejmul z frustrace hrace Bohemky a ted druha zase uplne zbytecna.. Ma v hlave nasrano.

Reagovat
M11

on ma bohuzel.. jeste aby ho nenasledoval Ondrejka.. nastesti jsme srovnali tak je to snad uklidni

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Miguel19

Hora tvl..škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hora

Reagovat
Miguel19

Ale pěkný signál..

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, bylo to super zahrany, ale Hora ma neskutecnou smulu a pritom mi prijde, ze hraje z Bohemaku fakt nejlip.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Od Šmída jsem potřeboval body

Reagovat
smazaný uživatel

Stochl

Reagovat
smazaný uživatel

No neni to imbecil? On ma zlutou, mic je na pulce Bohemky, jde do zadu a on udela tohle..

Reagovat
M11

je.. konkretne tito dva maji IQ houpaciho kone.. bych jim nedal 3 vyplaty

Reagovat
smazaný uživatel

To proste neni normalni, jak onerekl bych, kdyby necemu zabranil, ale on zkusi klicku, nevyjde mu, hrajou o 10 a on udela faul prakticky na cervenou..

Reagovat
M11

u nich je to bohuzel normalni..

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo to jsou kokoti oba dva..

Reagovat
smazaný uživatel

To okno

Reagovat
db18

Ho fakt rozbil? Jsem chvíli nekoukal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
M11

se vratili do klukovskych let

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžem vydržet..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska u nás hrála juniorka Plzně, skončilo to 1:1, líbili se mi teda třeba víc než Slávisti, ale zas mě moc nenadchli. Holt ve Varnsdorfu se nevyhrává, no. Zaujal mě ale Končal z Plzně. Kolik mu je? Ten mi přišel fakt skvělej, a jestli toho levýho beka hrává stabilně, né jen dnes, tak to může bejt klidně právoplatná náhrada za Limberskýho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V kazdy priprave patri k nejlepsim hracum, ale pak prijde sezona a on nedostava sance.. Nadruhou stranu, pres Limbu to ma kurva tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

V priprave byl minulou zimu vybornej i Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Koncal je takhle dobrej kazdou pripravu uz 2 roky.. Pripomina mi to Daridu. Taky nekolik let cekal na sanci. Tak snad ho Koncal napodobi i v tom dalsim.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale zase se tomu, že nedostává šance na bekovi, moc nedivim. Hra tělem byla trochu slabina i tady v tý soutěži, aspoň teda podle dnešního zápasu. Ale fotbalista je to výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je hlavne levej zaloznik, tak tolik hru telem nepotrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam ze je spatnej. Mne se taky libil v priprave,v zime jsem ho tady chvalil. Ale porad je to jenom priprava. Je mladej,ma jeste spoustu casu. Pristi sezonu,mozna uz ted v zime, pujde na hostovacku a uvidime,jak na tom je. Z pripravy v Plzni(nemyslim ve Viktorce,ale ve meste pred odjezdem na soustredeni) se neda nic poznat,kdyz hrajou proti tymum z divize/CFL.

Reagovat
db18

A Ďuriš skoro v každé přípravě

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mu je? To bude tak 92, ne?

Reagovat
db18

prosinec 93

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je super, má času.

Reagovat
db18

...to už je taky skoro 20 let

Reagovat
db18

Hrál Hanousek?

Jinak Končal je takový univerzál na levý straně - je docela škoda, že mu Vrba občas nedá šanci místo Kovaříka, aby se nejdříve otrkal v lize na méně nebezpečné pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál. No já právě myslel, že je to spíš univerzál, protože góla dával při akci ve středu hřiště a když jste pak hráli v 10, tak hrál úplně nahoře.

Reagovat
db18

On snaad začínal v útoku no, ale postupně se zatáhl dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Si delaj prdel,ze Slovacko bylo v 10 a stejne si nechali dat gol. Tohle je proste priserny

Reagovat
smazaný uživatel

Trousil skoro neni schopnej stat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nedokazu pochopit, jak muzou mit profesionalni fotbaliste po 90 minutach krece..

Reagovat
db18

Hrajou v 8 a musí toho odběhat víc než normálně... a v tom ti může sehrát roli hodně věcí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni maji krece i Bohemaci..

Reagovat
db18

...tak si vem Limbu, že už je v této fázi sezony unavený, ta životospráva není na kdovíjaké úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Zivotosprava.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

No smeju se tomu, kdy da nekdo do jedny vety slovo zivotosprava a nase hrace.

Reagovat
db18

jo tak - nejde to dohromady no (a tak jsem to nějak myslel )

Reagovat
Aldeano

Ti zase celé odpoledne někde rozdávají letáky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Kolchozníci To je jako divize. To je tak, když má stadion 2 tribuny. Nějaké zničené tramvaje a okna musí být no...

Reagovat
smazaný uživatel

Super Slovacko, vydelalo mi 2 litry

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO !! Zlatý bodík vzhledem k následujícímu zápasu..

Reagovat
M11

no aspon ten bod..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou lamy ta Bohemka. Proti 8 lidem v poli si nebyli schopní po zemi vykombinovat dobrou pozici na zakončení, všechno jen nakopávané balony. Tragédie. Tyhle 2 body je budou mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza zaslouzena, prvni polocas lepsi Slovacko, druhej Bohemka. Jinak Ondrejku bych okamzite vykopnul do becka a Kubane nechat sedet nekolik kol..

Reagovat
db18

...kdo je vlastně nahradí proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Reinberk (popř. Mezlík) a Haša.

Reagovat
smazaný uživatel

19.8.2013 18:00:00 WON

Gambrinus liga Bohemians 1905 - 1.FC Slovácko

Handicap 0:1

Slovácko

Slovácko

3.40

Vklad celkem 1 000,00 CZK

Možná výhra 3 400,00 CZK

Reagovat
Allianz_Arena

Skoro 20 minut proti 9 hráčům a nejsou schopni se dostat ani do šance, to je kvalita no.

Reagovat
FCSL

Habanec: "Mám na čtvrté rozhodčí smůlu. Dnes nám ten žalobníček vyloučil dva hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bude nějaké stopka..

Reagovat
db18

Táborský!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě otočíme

Reagovat
OVi.77

Určitě

Reagovat
Darren Fletcher

ked komentator povie "sakra" :))

no, slavia, zazitok, len som tipoval jednotku a chcel gol skutku

Reagovat
Darren Fletcher

co tam barcelona, ja budem pozerat slaviu

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro číslo 7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele