Gambrinus liga - preview 5. kola

23.08.2012, 08:13, aktualizováno 27.08.2012, 08:43
Previews
Jabloncec a Sparta se v dnešní dohrávce utkají na severu Čech o první místo v tabulce. Ani jeden z týmů dosud nepoznal přemožitele, oba jdou do vzájemné bitvy se stejným počtem deseti bodů. Jablonec má Spartě co oplácet, z posledních sedmi vzájemných zápasů vyhrál jediný.
Baumit Jablonec - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
To nejlepší na závěr nabídne 5. kolo české nejvyšší soutěže. V pondělní dohrávce se totiž utkají aktuálně dva nejlepší týmy tabulky. Jablonec hostí pražskou Spartu. Oba týmy, které dosud nepoznaly hořkost porážky, uhrály po čtyřech kolech shodně deset bodů a vládnou lize.

Jablonec v posledních dvou kolech naplno bodoval. Naposledy se mu to povedlo před týdnem, kdy na hřišti Brna vyhrál vysoko 4:1. Na tento výsledek se pokusí navázat v pondělí, kdy se postaví proti týmu, s nímž má špatnou vzájemnou bilanci. Proto Severočeši touží po odplatě. Z posledních sedmi vzájemných duelů totiž vyšli jako vítězové pouze jednou. "Budeme chtít zvítězit, protože jen vítěz půjde do čela tabulky. Sparta bude v zápase favoritem, je to účastník evropských pohárů. A i když se říká, že její výkony ještě nejsou ideální, stále dala v lize do čtvrtého kola nejvíc branek a má spolu s námi deset bodů. Přál bych si, aby byl plný dům, aby lidé ocenili naše dosavadní výkony a přišli nás podpořit v co největší míře," přeje si trenér domácích Václav Kotal, jehož svěřenci si na Spartu věří.

Sparta ve čtvrtek absolvovala první zápas play-off Evropské ligy, v němž si vybudovala dobrou výchozí pozici do odvety. Na horké půdě Feyenoordu Rotterdam totiž remizovala 2:2. Ale mohlo to být lepší, protože ještě půlhodiny před koncem vedla 2:0. Ve druhém zápase tedy stačí Letenským kromě výhry uhrát remízu 0:0 a 1:1, u 2:2 a výše by následovalo prodloužení. Nyní se však Lavičkův výběr musí plně koncentrovat na pondělní dohrávku v tuzemské ligové soutěži, kde bude s Jabloncem hrát o první místo. "Dobře víme, že současné postavení obou týmů v tabulce dává zápasu velkou důležitost. Těší mě forma útočníků Kweukeho i Kadlece, také nově příchozí Balaj nám dělá radost. Jablonci se ale start do ligy povedl výborně, nečeká nás jednoduché utkání, ale snad nám pomůže i zkušenost ze zápasu v Rotterdamu," uvědomuje si sparťanský trenér Vítězslav Lavička.

Lafata a spol. nastoupí do šlágru kola v plné síle, nejsou totiž hlášeny žádné absence. To sparťanský tábor bude postrádat rekonvalescenta Krejčího.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Beneš, Novák, Jablonský - Kopic, Loučka, Vaněk, Piták, Zoubele - Lafata.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek, Hušbauer, Matějovský, Skalák - Kadlec, Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
V Hradci Králové bude k vidění souboj týmů ze spodní poloviny tabulky. Domácí Votroci přivítají ostravský Baník.

Ani letní pauza možná nesmazala křivdu hráčů a fanoušků Hradce Králové z obou duelů s Baníkem v minulé sezóně. Ostravští je oba vyhráli nejtěsnějším rozdílem po velmi diskutabilních průbězích a hrubých nepřesnostech rozhodčích. O motivaci tak mají svěřenci kouče Plíška postaráno. A jistě by se rádi konečně radovali ze tří bodů. V součtu s minulou sezónou nevyhráli Votroci již devět utkání v řadě. Do sestavy se vrací Filip Klapka, mimo hru zůstává Tomáš Malinský. Hradci se proti Ostravě dlouhodobě nedaří, porazil ji jen jednou z posledních čtrnácti setkání.

"Pro nás je to zápas, do kterého jdeme s tím, že chceme vyhrát. Vůbec nemyslíme na to, že se nám proti Baníku z pohledu statistik v poslední době nedaří," uvedl kouč Plíšek.

Baník by se po dvou zpackaných sezónách rád podíval, jak to vypadá v horních patrech tabulky. Podle průběhu letošní sezóny si ale zřejmě bude muset nechat opět zajít chuť. Jeho zatím jediná výhra se však zrodila na venkovním hřišti, konkrétně v Českých Budějovicích, na což by chtěl Látalův tým navázat i v Hradci. Do sestavy se po dvou týdnech vrátil útočník Fantiš, jenž byl potrestán za disciplinární prohřešek. Scházet však bude Svěrkoš a Greguš.

"Hradec je částečné nový tým. Přišel trenér Plíšek, který ordinuje jiné rozestavení než jeho předchůdce Kotal. Mají tam také nová jména Harbu, Uškoviče, Strnada, kádr je trochu pozměněný. Hráči budou o soupeři ale vědět všechno a ostatní potom bude záležet na nich na trávníku," řekl Látal.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Plašil, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Strnad, Šisler, Harba - Štěpán, Dvořák
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Zawada, Kaprálik, Vomáčka, Mach - Droppa, Vašenda - Fantiš, Lukeš, Kukec - Kraut
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Plzeň si bude chtít spravit náladu v utkání tuzemské nejvyšší soutěže s Mladou Boleslaví. Oba celky během dosavadních čtyř kol nashromáždili shodných sedm bodů a rovněž mají stejnou bilanci dvou výher, jedné remízy a jedné prohry. V tabulce jim patří třetí až šesté místo.

Plzeňští fotbalisté v letošním ročníku Evropské ligy poprvé klopýtli. Po čtyřech výhrách v řadě tentokrát v prvním zápase 4. předkola nestačili na domácí Lokeren. V závěru zápasu totiž přišli o remízu. Belgický celek díky penaltě nakonec slavil výhru 2:1. Přesto český klub neztrácí víru a věří, že v domácí odvetě jednobrankové manko smaže a postoupí do skupinové části EL. Před tímto klíčovým duelem se však Plzeňští nejprve musejí koncentrovat na domácí ligovou soutěž, kde na čelo tabulky ztrácí tři body. "Těch zápasů je opravdu hodně a samozřejmě když vyhrajete, tak se regeneruje o dost lépe. Ale zápas s Boleslaví si nemůžeme dovolit vypustit. Musíme se na něj dobře připravit a dát hlavy nahoru, abychom dokázali Boleslav přehrát," uvedl domácí útočník Marek Bakoš.

Mladoboleslavští by rádi navázali na týden starou domácí výhru 1:0 nad Slavií, ale s potvrzením v Plzni to budou mít dost těžké. Jednak se postaví proti silnému soupeří a řečí čísel mají tristní vzájemnou bilancí se Západočechy. Boleslav totiž poslední tři vzájemné duely prohrála. "Plzeň je nejtěžší soupeř, kterého můžeme v současné domácí lize potkat. Na utkání, ve kterém můžeme jenom získat, se všichni těšíme. Uspět můžeme, když hráči zopakují sebevědomý a bojovný výkon, jaký předvedli v předchozím utkání proti pražské Slavii," řekl trenér hostí Miroslav Koubek.

V sestavě domácích bude chybět zraněná dvojice Kolář se Zemanem a rekonvalescent Malakjan, nejistý je start Čišovského. Hosté budou postrádat sedm marodů Chramostu, Janíčka, Rolka, Smejkala, Ščuka, Fabiána a Zahustela. Otazníky visí nad startem Štohanzla a hrát kvůli dohodě mezi oběma kluby nebude Šírl.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Hejda (Ševinský), Procházka, Limberský - Horváth, Darida - Fillo (Štípek), Hanousek, Ďuriš - Bakoš.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Johana, Zbrožek, Bořil - Brunclík, Kúdela - Sivrič, Ondřejka, Mareš - Magera.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
České Budějovice v rámci pátého kola Gambrinus ligy v neděli doma přivítají Liberec, jenž v týdnu odehrál první zápas závěrečného předkola Evropské ligy proti Dněpru. Ten skončil nerozhodně 2:2.

Lepší výchozí pozici zaujímají úřadující mistři z Liberce. Na svém kontě mají celkem sedm bodů za dvě výhry a jednu remízu. Na čelo tabulky ztrácí tři body. Toto manko se pokusí umazat na jihu Čech. "Mám v Českých Budějovicích stále plno známých. Budějovice doma prohrály s Ostravou, teď naposledy i smolně na Spartě, kde hrály velmi dobře. Čeká nás tam horká půda, soupeř už bude chtít získat body. Oni to doma umí, dokážou dostat soupeře pod tlak. Nečeká nás nic jednoduchého, navíc po tom zápase Evropské ligy chvíli trvá, než se ty hlavy přepnou na naši ligu," tvrdí liberecký trenér Jaroslav Šilhavý, který právě trénoval Budějovice před příchodem pod Ještěd.

České Budějovice budou chtít doma ukončit sérii tří porážek v řadě. V tabulce jim tak náleží až třinácté místo se ziskem tří bodů. Ty si vybojovaly v úvodním kole, kdy doma zdolaly Olomouc. Nyní se postaví proti Liberci, nad nímž posledních sedm zápasů nevyhrály. "Favoritem úplně nejsme. Uvidíme, jak se bude utkání vyvíjet. Můžu říkat leccos před zápasem, ale rozhoduje se na hřišti. Tabulka se dělí zhruba okolo osmého kola. Následující čtyři kola budou dost náročná a dá se říci i rozhodující," míní zkušený českobudějovický trenér František Cipro.

V sestavě domácích se neobjeví zraněný Javorek a otazníky visí nad startem tří hráčů Lengyela, Rýdela a Hanzlíka. Hosté přijedou bez dvojice zraněných Rabušice a Blažka, nemocného Štajnera a Delargeho, jenž si vyřizuje vízum.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Řepka, Lengyel, Hanzlík - Halama - Klesa, Otepka, Rýdel, Sandro - Markovič.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Ljulka, Nezmar, Kelič, Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Souza, Breznaník - Hadaščok.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Dukla Praha  (sobota 17:20)
Na první vítězství se bude snažit dosáhnout Příbram. Doma hostí nebezpečnou Duklu Praha.

Svěřenci kouče Vavrušky se letos nemohou dostat do tempa a zdaleka nepřipomínají štiku ligy, jako v průběhu minulé sezóny. S pouhými dvěma vstřelenými brankami se naopak trápí, dokázali pouze dvakrát remizovat a prozatím se nacházejí na sestupovém místě. Skládat účty je ale pochopitelně ještě příliš brzy. Příbram měla těžký los a nyní je velmi hladová po třech bodech.

Zápasu dodává náboj i to, že domácí po pádu armádního klubu do nižších soutěží několik sezon hráli právě pod názvem pražského celku. Dřívější spory jsou už ale minulostí a víkendový duel nijak nepoznamenají.

Hosté z Dukly jsou v pohodě. V probíhající sezóně deklasovali Teplice, v posledním kole však nezvládli průběh duelu se Slováckem a doma ztratili důležité body. V Příbrami tedy mají co napravovat.

"Viděli jsme je doma s Mladou Boleslaví a určitě nás nečeká nic lehkého. Je to mužstvo, které hraje útočný fotbal, jednoduchý s rychlým přechodem do protiútoku a po prvním utkání, kdy prohráli s Libercem 0:4, zlepšili i defenzivu. My jsme ztratili lacino body doma, takže se je budeme snažit přivézt z venku," řekl kouč Dukly Luboš Kozel.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Krbeček, Hájovský, Dejmek, Divíšek - P. Pilík, Danoski, J. Pilík, Koukal - Šlapák, Střihavka
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Božič, Vorel, Vrzal - Malý, Borek, Gedeon - Berger, Přeučil, Pázler
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (sobota 19:00)
Slovácko se bude před vlastními diváky snažit probrat z výsledkově nevyvedeného startu do soutěže. Pomoci by mu měl i nový trenér Svatopluk Habanec, který sobotního soupeře z Teplic velmi dobře zná. Žlutomodří jedou do Uherského Hradiště napravit ztráty z posledních kol.

Velká témata hýbou v posledních týdnech fotbalovým děním na Slovácku. Nevyvedený start do soutěže stál místo zkušeného trenéra Soukupa, který za sebou v tomto klubu nechal velký kus práce. Potřeba nového impulzu tak do týmu přivedla Svatopluka Habance, mimochodem bývalého hráče Teplic a v posledních šesti letech hlavního kouče Ústí nad Labem. Nyní může na prvoligové scéně předvést své schopnosti, které ho při angažmá v Ústí dovedly do role uznávaného a chváleného stratéga. K dispozici již bude uzdravený Došek, jenž vynechal duel s Duklou i mladý talent Kovář, který má po sezóně namířeno do Jablonce.

"Teplice mají stabilizované mužstvo, které patří mezi ty silnější z první poloviny tabulky. Určitě se s mým příchodem na Slovácko počítá, že bych o tomto mužstvu měl něco vědět a dovoluji si říct, že o něm vím téměř všechno. Ale pro nás je to nejdůležitější, co se bude dít na hřišti. Musí se hrát podle našich not. My chceme nastartovat nejenom sebe, ale i diváky a udělat maximum, aby tři body zůstaly doma," uvedl Habanec.

Teplice na úvod sezóny tápou. V prvním kole sice porazily našlapanou (i když zraněními zdecimovanou) Mladou Boleslav a zdálo se, že vše půjde dobře i bez trenéra Rady. Následující tři utkání, ve kterých svěřenci kouče Lukáše Přerosta remizovali v Brně a doma s Přibramí a inkasovali debakl na hřišti Dukly Praha, však na optimismu značně ubrala. Zvlášť, když se v letošní sezóně prosadili střelecky pouze dvakrát, což je společně s Příbramí nejméně v lize.

"Víme, co musíme zlepšovat. Od prvního kola máme problémy v ofenzivní fázi, hrajeme jen po šestnáctku a nejsme dost agresivní v koncovce. V týdnu jsme na tom pracovali a doufáme, že zlepšení bude vidět už teď," uvedl trenér Přerost.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Kubáň - Volešák, Valenta, Daníček, Hlúpik - Došek, Kovář
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Rosa, Chovanec - Krátký, Ljevakovič, Vachoušek, Vůch - Jindráček, Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Jedenáctá Jihlava v pátém kole české nejvyšší soutěže doma přivítá celek Olomouce. Domácí se pokusí na pátý pokus konečně zvítězit. Nebudou to mít však lehké, Sigma totiž chce na Vysočině bodovat.

Fotbalisté Vysočiny si po návratu do první ligy nevedou vůbec špatně i přesto, že ještě neslavili ligové vítězství. V letošní sezoně co zápas, to remíza. Jihlava tak snadno získává nálepku remízový král. Ale domácí jsou už hladoví po výhře. "Touhu po výhře z hráčů vnímám před každým duelem. Bohužel ne vždy se nám, i s ohledem na kvality soupeře, podaří tříbodový zisk. Na druhou stranu je pravdou, že jsme dosud v žádném duelu nepropadli, tudíž věříme, že bychom se v pátek mohli vítězství konečně dočkat. Trenér Pivarník má o našich hráčích nesporně více poznatků než my o fotbalistech Sigmy. Pro naše hráče může představovat pozitivní motivaci, že nastoupí proti trenérovi, jenž je dovedl do ligy," připomněl Pivarníkovy vazby na Jihlavu domácí trenér František Komňacký.

Roman Pivarník velice dobře zná jihlavské prostředí. Právě on dovedl Jihlavu zpátky mezi elitu. Na Vysočině však nezůstal a odešel do Olomouce, s níž bude v pátek proti svému bývalému klubu bojovat o body. "Jihlava má velmi nebezpečný přechod do útoku. Dokáže zaútočit v dostatečném počtu hráčů, tím se dokázala prosadit ve všech čtyřech dosavadních zápasech. To je určitě její přednost, na kterou si musíme dát pozor. Pro mě je to utkání o něco více prestižní než jiné zápasy. Já jsem byl v Jihlavě na dvou úspěšných působeních, něco jsem tam zažil a bude to pro mě mít větší náboj," říká trenér Hanáků Pivarník, jehož tým aktuálně okupuje devátou příčku se ziskem pěti bodů.

V sestavě domácích bude chybět trojice zraněných Gabriel, Obert, Mešanovič a otazníky visí nad startem Karlíka a Tlustého. Hosté budou postrádat zraněného brankáře Zlámala a forvarda Klesnila. Kvůli červené kartě nebude v Jihlavě také hrát Dreksa.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kryštůfek, Tlustý, Šourek, Josl - Koloušek, Karlík - Masopust, Jungr, Vaculík - Tecl.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Šustr - Janotka, Šindelář, Škerle, Vepřek - Hořava, Rossi, Pospíšil - Schulmeister, Ordoš, Hubník.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Zbrojovka Brno  (čtvrtek 17:30)
Gambrinus liga si pro nás ve svém pátém dějství nachystala netradiční čtvrteční předehrávku v pražském Edenu, kam zavítá brněnská Zbrojovka. Červenobílí by už rádi ukončili čekání na plný bodový zisk, kdežto Jihomoravané plánují opětovně loupit!

Ani nový kouč Petr Rada zatím do pražského celku nepřinesl tolik potřebný svěží vítr a po úvodních třech remízách přišla minulý víkend na řadu pro změnu porážka v Mladé Boleslavi, přičemž zrovna tento zápas měl mít (zejména díky rozsáhlé marodce Bolky) pro pražský celek ideálně tříbodový nádech. To se však nestalo a tím pádem se ještě daleko větší pozornost a především ze slávistického pohledu důležitost upíná k souboji s Brnem.

Tento zápas může mít pro domácí klíčový charakter a to zejména z toho důvodu, že hned za týden cestuje Slavia na hřiště obhájce titulu a hned poté následuje utkání s nevyzpytatelnými Teplicemi. "Poslední zápas jsme si rozebrali, musíme se už konečně vyvarovat školáckých chyb, jež nás zbytečně srážejí. Věřím, že hráči k utkání přistoupí s potřebným nasazením a zodpovědností. Nemáme již na co čekat, potřebujeme konečna naplno bodovat, abychom vylepšili své postavení v tabulce," vyhlásil zkušený lodivod, který dostal k úterním narozeninám od hráčů dárkový koš, ale ten nejlepší dárek teprve očekává...

Naproti tomu nováček z Brna se hned na úvod prezentuje nebojácnými výkony a navzdory velmi obtížnému losu boduje zejména na hřištích soupeřů. Přesvědčit už se o tom mohlo Slovácko a záhy také plzeňská Doosan Aréna, kde Zbrojovka sice dvakrát prohrávala, nakonec si však odvážela všechny tři body za výhru 2:3.

Drtivá porážka s Jabloncem ovšem usadila sebevědomého nováčka zpátky na podlahu, přesto si plánují Čuhelovi svěřenci výlet do hlavní metropole náležitě užít a především se pokusit ukrást další cenné body. "Věděli jsme o tomto termínu dlouho dopředu, byl čas se na něco podobného připravit, navíc podmínky jsou pro oba týmy totožné. Čeká nás skvělý stadion, jenom doufám, že si na něj najdou cestu i diváci," pravil Čuhel.

Dlouhodobě zraněného Róberta Cicmana stále doprovází na marodce také další střední obránce a velká letní posila Martin Dobrotka, jenž by se však měl pomalu ale jistě vracet do tréninkového a následně zápasového režimu. Natržený sval z posledního zápasu pak nepustí do hry Jarolíma, otazník visí i nad startem Koreše.

Na opačném břehu nemohou počítat se službami Josefa Kaufmana, jenž na jihu Moravy hostuje právě z pražského mužstva a do vzájemného střetnutí tak podle dohody nezasáhne. Naopak úspěšný debut za juniorku má za sebou Radek Petr.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Čonka - Zmrhal, Petrák - Vošahlík, Kisel, Juhar - Škoda
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Martin Doležal - Pašek, Pernica, Buchta, Husár - Pavel Mezlík, Šoljić, Lamine Fall, Zavadil, Lutonský - Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha431010:410
2.Baumit Jablonec43109:310
3.Viktoria Plzeň42119:57
4.Slovan Liberec42118:47
5.FK Mladá Boleslav42115:47
6.Zbrojovka Brno42116:77
7.Dukla Praha41219:65
8.Sigma Olomouc41214:35
9.FK Teplice41212:55
10.Vysočina Jihlava40406:64
11.Baník Ostrava41125:84
12.Slavia Praha40316:73
13.České Budějovice41035:83
14.FC Hradec Králové40314:73
15.1. FK Příbram40222:72
16.1. FC Slovácko40133:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (739)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia-Brno 3:0

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:0

1. FK Příbram - Dukla Praha 1:0

Baumit Jablonec - Sparta Praha 0:1

České Budějovice - Slovan Liberec 2:2

FC Hradec Králové - Baník Ostrava 0:0

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 3:1

Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc 2:0

Reagovat
Liquid

Reagovat
Feind

utkání baníku určitě bez gólu neskončí

Reagovat
Puskas

0:3 - Frydrych, Fantiš, Ebus

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Tvůj smích, je, jak vidno, bezzubý

Reagovat
smazaný uživatel

ale je upřímný a od srdce... a zuby taky máme a umíme kousnout, přesvědčíte se v sobotu

Reagovat
adalbertus

ty pičo ja myslel že nam date min.bura

Reagovat
Puskas

až na Bazalech... Ale proč by to tak nemohlo vjít? První gól z rohu, další dva z kontrů?

Reagovat
adalbertus

no možne je všechno...takže 6:1

Reagovat
Puskas

Jo, ale to napiš až na jaře, teď se hraje v Hradci.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně namistrovaní jste.. na to, že nemáte pořádnýho útočníka

Reagovat
OtecJaJ10

namistrovaní :DDD Na to jsou tu už pár let jiní

Reagovat
smazaný uživatel

ano, je fakt, že těm trošku soudnějším z vás ž hřebínek spadlu, nicméně stále se tady najdou tací, co se naparují, jak nám v Hradci dají tři góly a pak nás doma sfouknou 6:1

Reagovat
Puskas

Tos nepochopil hec na adalberta, který to samé napsal /6:+0 z pohledu Hradce? A 0:3 je můj tip - roh a pak dva brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to cyp z Hradce.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? To myslím JEN na něj. Jeho stupidní komenty mě nebaví.

Reagovat
adalbertus

no preto jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi nejlepší hradečák co znám. Sice znám jenom tebe,ale slušné ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Další prohra zlodějského Řebíčka

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

A o 5 k tomu!!!!

Reagovat
cristiano.K.

dneska si jdeme pro první výhru Juhara nemůžu vystát, zlatej Trubila

Reagovat
Puskas

V Jablonci remíza, v Hradci dvojka, dnes jednička, v Plzni taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru !

Reagovat
smazaný uživatel

V Jihlavě dostaneme klepec a snad si naše posraný vedení uvědomí, že měli vzít Komňackýho místo té čobolské napodobeniny trenéra.

Reagovat
Puskas

Pivarník je Slovák?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
Puskas

hm, tak asi si vzal české občanství, bo byl v širším kádru naší repre, jak hrával za Rapid. Jinak souhlas, už jsme to psal kdysi, že jako trenér nic moc, navíc rapl.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, o Pivarníkovi a jeho angažmá v Rapidu se psalo v prvním čísle časopisu Fotbal (R.I.P.), který jsem si kdy koupil. Už tehdy mi přišlo, že to jméno na něj přesně sedí . A to tam měl ještě "kolegu" Trifona Ivanova.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, vzal si naše občanství: http://cs.wikipedia.org/wiki/Roman_Pivarn%C3%ADk

O jeho trenérské práci škoda mluvit. V přípravě to byla tragédie, tak jsem čekal, jestli se potvrdí, že v takových případech bývá liga lepší. Nakonec je to dost hrůza. S tímhle týmem dokázal hrát každý trenér hezký kombinační fotbal po zemi, Pivarník hraje systém, kdy stopeři nakopávají na Ordoše a jinou variantu tam nemá. Vlastně jsem zažil poprvé od Pulpita, že by nás doma jednoznačně přehrál tým jako Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže klasika, ale tímhle stylem nám vybojoval postup

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale takové věci se dějou tak jednou za 100 let. Takže Pivarníkova další existence ve fotbalovém světě je vlastně zbytečná.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Liquid

dnes 3.0 výhra a Brno za ní ještě bude rádo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že bude mít soukup a ostatní zbrojováci radost z výhry 3:0 nad věčnou Slavií.

Reagovat
smazaný uživatel

Víte co vy dva? Bude plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby prohráli oba, tak by to bylo nejlepší. Ale to tak nějak nejde, tak to nechám na tobě. Ať je ten košický právník nasranej, že si připíšou další remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale... výhra nad Slavii je jistota, to po výhře nad Plzní byla sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Nu což, zítra prostě musíme Sigmu vyklepnout, bodů máme málo a ty remízy už mě se*ou

Reagovat
smazaný uživatel

Když chtěl Baník posunout termín vzájemného zápasu, tak byl Rada neústupný. Když se však jedná o Slávii, může se klidně hrát už ve čtvrtek...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle Rada asi moc nerozhodoval, ale shodneme se asi, že je to stejně imbecil.

Reagovat
smazaný uživatel

NO vzhledem k tomu, že tam jdu v po na redhoty, tak si rada asi nemohl moc vybírat, když stadion není Slavie. Škoda, že jim na to přistoupilo Brno

Reagovat
Puskas

asi chtějí taky na ten koncert

Reagovat
miky10

Dneska už to musíme urvat, jakkoliv, čimkoliv, prostě musej bejt 3 body. Tip 3:2

Reagovat
RealC.F.

Slavia - Brno - 0:1 , hnus fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

zdál se mi sen: 3:0 SKS!

Reagovat
Losinho

Domácí zápasy SKS:

vs. Jihlava - pondělí (televizní přenos)

vs. Sigma - pátek (televizní přenos)

vs. Brno - čtvrtek (koncert Red Hot Chilli Peppers)

vs. Teplice - středa (koncert Coldplay)

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně s váma zametaj. Ty koncerty by mě asi štvaly nejvíc.

Reagovat
Losinho

Jako kupovat si permanentku s vidinou nedělního odpoledne je fakt k ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě byste mohli hrát v úterý. To ve tvém výčtu zápasů ve všední dny nevidím. Třeba budou hrát v Praze Kabáti a díky nim to budeš mít komplet .

Reagovat
Losinho

Na to čekám, kdy konečně někdo objeví třeba kouzlo úterního dopoledne, pondělní půlnoci nebo středečního brzkého rána...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fotbal v noci by mohl být zajímavý .

Reagovat
Puskas

To by se výroky typu - "brankář zaspal" nebo "hosté působí ospale" dostaly do nové roviny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ale třeba se dočkám i nějakého víkendového dne, například v pravé poledne.

Reagovat
Puskas

Byste se měli přejmenovat na KK - Kulturní klub, popř. Hk - Hudební klub

Reagovat
Losinho

Tak KKS není špatná zkratka, ale já bych to rád nechal při starém.

Reagovat
Liquid

když už tam konečně není vačnatec1905 tak se na fotbal stejně nedá chodit, to nasere

Reagovat
Puskas

tak ono to stejně s fotbalem nemá moc společného, co momentálně předvádíte

Reagovat
smazaný uživatel

To není důvod nechodit. Podle některých odborníků nehrajeme fotbal už x let. A pořád nás to baví na Spartu chodit .

Reagovat
Puskas

Tak já reagoval na Slávii, ale sebekritiku beru taky.

Reagovat
Liquid

tak souhlasím, jsem náročný fanoušek, takže na holomajznu taky nechodím, ale jsou i tací místní, kteří tu pernamentku mají a Řebíček jim nevadí

Reagovat
Losinho

Ta hra není tak špatná, "jen" máme fóbii z výher.

Reagovat
Puskas

to nemusíte, ty Vám moc nehrozí

Reagovat
Losinho

Dneska určitě zahrozí, jde o to, jestli se těm třem bodům ubráníme a odeženeme je na Moravu, nebo nás pokoří a zůstanou v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

NO ale výjezdy máte narozdíl od baníku v sobotu či neděli :-).

Reagovat
Losinho

To je konkrétně mně úplně u zadnice.

Reagovat
rufus

Pátek večer je fajn čas pro domácí zápas. A ty koncerty jsou blbý, ale máte smůlu, když nejste vlastníci stadionu.. To pak naštve hrát ligu ve středu a ve čtvrtek.

Reagovat
cubinho

Slavia-Brno 2:1

1. FC Slovácko - FK Teplice 1:1

1. FK Příbram - Dukla Praha 2:2

Baumit Jablonec - Sparta Praha 1:1

České Budějovice - Slovan Liberec 1:2

FC Hradec Králové - Baník Ostrava 1:1

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 4:2

Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc 2:1

Reagovat
božský John

Spartu porazime

Reagovat
smazaný uživatel

Porazíte tak akorát prase, abyste zajedli žal z porážky. 3 body z Jablonce si odveze Sparta .

Reagovat
Puskas

2:2 a Lafata dá fíka

Reagovat
smazaný uživatel

2:4 jako loni a byl bych spokojený . Hušbauer by zase mohl předvést podobnou parádu jako loni.

Reagovat
Puskas

on si ho někdo vezme do parády , neboj

Reagovat
smazaný uživatel

plichta. Dej na mě Sancho

Reagovat
Kenneth

Si to většinou ty kdo tu brečí a trhá tikety.

Reagovat
smazaný uživatel

víš hovno....jako vždy

Reagovat
Puskas

ale vždy mu aspoň něco vyjde, teď tady toto, už jen proto, že hráči budou mít v hlavách odvetu

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth by se měl stydět a nereagovat radši. Prohrál semnou sázku a dělá blbého.

Reagovat
Puskas

a Kennetehe, Ty nedělej blbého

Reagovat
smazaný uživatel

O co jste se vsadili?

Reagovat
smazaný uživatel

O to,že loni v LM bude vítěz Real ( nebo bude lepší ) než Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

A co musí udělat ten, kdo sázku prohraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tuto otázku sem čekal ! Bude masturbovat na náměstí.... NE vážně - je to trapné,ale to sem zapomněl. Proto sem chtěl aby se přiznal a vyřešil to,podobně jako herbage,který taky prohrál a splnil co sme si domluvili ( ten prohraje i letos ).

Reagovat
Puskas

Půjde v baníkovském dresu do letenského kotle:)

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně důvod ho sejmout.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen žert Kennethe .

Reagovat
smazaný uživatel

To by neudělal beztak je měkký.

Reagovat
smazaný uživatel

To kvůli tobě zpíval hymnu Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně

Reagovat
smazaný uživatel

A letos bude zpívat zase,ale něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

A během pětiletky vydá desku.

Reagovat
smazaný uživatel

no to byl jinak děs. To tak do Hvězdné pěchoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo remix ve stylu drum and bass. To by taky šlo.

Reagovat
Kenneth

Neplkej tu takové hovna. Vzpomen si o jaký nick jsme se vsadili a já to změním.

Reagovat
smazaný uživatel

hovna? Ty bys měl se už dávno ozvat a přiznat že si prohrál a ne čekat až se ti ozvu.!!!! Se nestydíš? Šmejde ! A ještě jsi drzý? Jdi do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
soukup

kam to jako chce vaše vedení dotáhnout?

Reagovat
smazaný uživatel

do 2. ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem říkal ( ne jenom já) Brno pujde pomalu,ale jistě dolů.

Reagovat
Liquid

jj spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

to ne ! Teda snad. Ať táhnou jiné - Přibram a Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

táhni sám, chachare

Reagovat
Puskas

proč? Vždyť má recht.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem má recht?

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec určitě nee

Reagovat
soukup

ty se starej o ty svý mistry, který ani s výhrou ještě před Zbrojovkou nebudou

Reagovat
soukup

respekt za dobrou předpověd, jinak skoro všichni počítali s bojem o titul

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. Chcu ať Brno zůstane v lize (dobré výjezdy),ale zřejmě to bude těžké.

Reagovat
soukup

tak těžké, já jsem zase vcelku optimista, herní projev se mi celkem líbí a nemyslím si, že to vypadá sestupově. Jasně, že to nebude nějaká hitparáda, ale kdyby z toho nebylo záchraných 30 bodů, byl bych dost překvapenej

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám si tvrdit,že se budou bít s Baníkem o 10.- 14. místo.

Reagovat
soukup

jo to se tak očekává

Reagovat
smazaný uživatel

Pridu domu a co nevidim 2:0 je krasnych a Skodovy sem ten gol pral(Karolovi taky , ale ten jich uz ma dost :D) jak vypadal prvni polocas herne ?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnich sedmi kolech bude Viktorka pokazdy v televizi. Zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy je to tak. Si pamatuju,když byl Baník mistr tak byl v TV imrvére.

Reagovat
soukup

tak Baník je v TV imrvére i tak, protože to na ně chodí fanoušci a svaz s policií se toho bojí

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jak hrajete?

Reagovat
soukup

já se na to nedívám Ale tak co, před sedmi měsícema se vůbec nevědělo jestli nějaká Zbrojovka bude v profesionálních soutěžích působit, majitel byl vůl a z klubu sešel amatérismus a teď se máme rozčilovat nad 5 góly na Slávii, Když se jinak všechno pohnulo dopředu přibližně o světelný rok?

Reagovat
smazaný uživatel

v pohoidě chápu. My taky nemáme zrovna na růžích ustláno.

Reagovat
božský John

Jablonec je taky furt v televizi. Jako chápu, že diváci chtěj kvalitu a tu nabízi pouze jablonec, ale jak na nás maj chodit lidi potom, že jo ..

Reagovat
smazaný uživatel

pouze Jablonec. Jinak Johne,když je v TV Jabko tak my tady dycky nadáváme. Ne kvůli fotbalu,ale té příšerné atmošce. Jak to viděl švagr z Anglie tak se smál a říkal,že to je jejich 5.liga lepší. Tak sem mu vysvětlil,že to je u nás jenom tam.

Reagovat
božský John

Drž mlč.

Takhle to je v Teplicich,v Budějicich, V Přibramu, na Dukle, v Boleslavi...v pulce ligy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo dá se souhlasit.

Reagovat
božský John

A u nás to jde ted nahoru, aspon co se ultras týče, chorea jsou prakticky každý zápas (ted v Brně teda ne, tam bylo kolem deseti kusu), návštěvy lepši ...

Reagovat
smazaný uživatel

10 ? ty vole to jezdí víc na Frýdek-Místek.

Reagovat
božský John

Tak u nas to beru jako pokrok, že nejsou nulový počty a i přes celou republiku se vyda aspon tech 10 lidi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka ale mistr neni. Loni jsme byli az treti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kááárol Kisel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník o Jihlavě: "Herně se Jihlava nijak zvlášť nezměnila."

Tak Romča mě fakt dojímá, on si fakt myslí, že jsme za něj hráli podobně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Však a ne, jindy Hradec všechny válcuje, je nás porazit nedokáží. A teď na to kápli proč... Komedianti.

Reagovat
smazaný uživatel

nás porazili právě, na jaře roku 2011, skončilo to 2:1 (za nás dával branku Bolf). Tak nevím, co furt hledají za senzace. A hlavně, že si kupujem rozhodčí. Klub, který neměl peníze na to, aby tekla teplá voda na stadionu, tak si bude kupovat a zajišťovat rozhodčí. Vždyť je to absurdní..

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

Tvůj smích, je, jak vidno, bezzubý

Reagovat
adalbertus

blablabla

Reagovat
Puskas

Jo, to je důkaz - žvatlaní bezzubých úst

Reagovat
adalbertus

blablabla

Reagovat
Puskas

Ablbablabertus

Reagovat
smazaný uživatel

mě fascinuje, jak maj chachaři narvaný hlavy ve vlastních pr*elích a ani nedokáží uznat, jak jim ty sudí tu káru tlačili při jejich vlastní nemohoucnosti a impotenci...

http://hradecky.denik.cz/fotbal_region/baniku-chceme-vse-vratit-nejlepe-s-uroky-hlasi-opora-20120824.html

v sobotu dostanou po pi*i, křupani polopolský! baník do druhé ligy, kam taky ostatně již vloni patřil a stále patří!

Reagovat
Puskas

1. Proti Bnaíku bylo vloni též hodně výroků, už i letos - v Jablonci

2. Proč pořád polopolský? Co s tím má společného Polsko?

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se jen na ty dva loňské zápasy proti Hradci - v tom článku, co sem na něj dával odkaz trevor to máš vcelku jasně a přehledně napsaný - nechápu, co je na tom k nepochopení nebo nepravdivého. a poláci jsou přece vaši dobří přátelé a mnohdy i příbuzní - a nezřídkakdy vašim primitivům významně pomáhají při demolicích v místě konání fotbalových zápasů.. do druhý ligy s váma! pak si tam z toho udělejt s opavákama třeba jednu ohromnou hnědouhelnou pánev...

Reagovat
smazaný uživatel

kdy nastala nějaká demolice ve městě v podání fanoušku Baníku? A ještě mi vysvětli, kde Baník bral peníze na rozhodčí, když bývalé vedení dlužilo všude možně...

Reagovat
smazaný uživatel

nemám potřebu ti něco vysvětlovat, ani pro tebe dávat dohromady nějaké analýzy, tím spíš tak poje*aného klubu jako je ten váš bánik... realita je jasná, sám jsi možná dokázal přečíst článek, na nějž jsi sem dával odkaz, až do konce.. tam jsi to měl jasně a výstižně popsané. systematická a soustavná podpora týmu topícího se ve vlastních sra*kách je tam víc než zřejmá...

Reagovat
smazaný uživatel

stále čekám, kdy dle tebe příznivci FCB, potažmo GKS demolovali města, kde hrál Baník. (všimni si, velké "B" na začátku názvu a krátké "a" v názvu klubu, není to nic těžkýho..). Tak a ještě teda, když už Baník táhli rozhodčí, kde na něj brali peníze ? Když už to tu vykřikuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

čekej - nedočkáš se, jak už jsem uvedl, nehodlám pro tebe nic analyzovat, ač ty a tobě podobní jste jakékoliv sebereflexe neschopní... ten váš bánik (ano, tak skutečně mluvíte, děs a běs...) nijak nesleduji, ale faktem je, že je z valné části podporován všemožnými individui. Ostatně nepamatuji, že by někde byl přerušen zápas kvůli použití slzného plynu proti zhovadilým pseudofanouškům. Kam přijedete se svými polskými bratry, tam se chováte jako zvěř - mám dojmy jen z utkání s Hradcem, kdy jste tu pobourali to oplocení sektoru pro zvěř. pro mě jste lůza a váš klub jejím symbolem. do druhé ligy s vámi!

Reagovat
Puskas

1. Kdo tu kdy tvrdil, že loňský podzinmí zápas nebyl o cyhbách rozhodčích /mimochodem, druhý gól nedokázala hodnověrně analyzovat ani kamera ČT/.

2. Mohl bys být generál - podle toho, jak tu pořád generalizuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

prodlužují lidé žijící v české části republiky, už od pradávna slezani mluví s "kratkym zobakem". Takže tu vykřikuješ pičoviny a nejsi schopný tu obhájit ty tvé pohádky, to se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

právě, to "i" už tak krátké, že i to krátké "a" zní dlouze... a píčoviny tady padají především z tebe, trotlíku

Reagovat
OtecJaJ10

hochu ty maš paradni komplex, vem si paralen, uvař si čaj, zalehni a bude to dobre.. snad

Reagovat
smazaný uživatel

taky chachar, že? hochu, nemá smysl se snažit něco vysvětlovat obyvatelům (nebo jejich drtivé většině) regionu s nejvyšší podporou ksčm. Já jsem tady v Hradci víceméně spokojený, do Ostravy mi stačí vyrazit jednou do roka na Colours, případně ještě jednou za 4 roky navíc na soutěž a mám o traumatizující zážitky postaráno... ale dosto politice nebo o úrpvni vzdělání v moravskoslezském kraji, zpět k fotbalu - ano, baník mi skutečně velmi smrdí, ale není za tím ani tak komplex, jako předváděná hra (nebo jak ten humus nazvat), fanoušci (nebo jak tu zvěř nazvat) a nevysvětlitelná, ale zcela evidentní podpora sudích, která v minulé sezoně resultovala v setrvání tohoto klubu v první lize.

Reagovat
OtecJaJ10

Házíš všechny a všechno do jednoho pytle. Ano, je to komplex + předsudky..

Reagovat
Puskas

Hnědouhelnou pánev? Na Ostravsku? Škoda, že v tom článku nejsou případy, kdy rozhodčí pomohl Hradci, nejen proti Baníku, tak rok 1996. Pamatuji na jeden pohár, pískal ho Brabec, Baník s Hradcem prohrál 0:1 a Brabec taktak ušel lynči, protože to se nevidí ani na dědině, co dokázal.

Reagovat
AjaxFans

Ono to byla tlačenka ze svazu.K druhému bodu se nebudu vyjadřovat s mojím anti poland ......

Reagovat
adalbertus

co se rozčiluješ proboha?oni si o sobe dost myslí,a přitom to jsou jenom klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se píše s velkým "B", pač je to název. Polopolský ne-e,Ostrava leží ve Slezsku, co je část ČR. Ale abych chtěl základní lidské znalosti od vidláka, jo, to bych chtěl moc...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak z*urvenej klub, že mi nestojí za to, abych se kvůli němu a jeho zdeformovanejm příznivcům (jako jsi ostatně ty sám) namáhal a mačkal shift

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Tak to udělej aspoň kvůli pravidlům pravopisu

Reagovat
smazaný uživatel

češtinu mám rád, věř mi, je to moje mateřština a nedám na ni a její pravidla dopustit... a jsem alergický na její przniče (mimochodem trevore, když už mě chceš poučovat z českého jazyka - co je to tvoje pač?) Nicméně kvůli vám a tomu vašemu bániku udělám pro jednou výjimku a ta pravidla poruším

Reagovat
smazaný uživatel

"pač"-hovorově "protože"...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na druhou stranu, na vidlákově nejspíš mají možná pravidla českého pravopisu z dob první republiky, tak by se to dalo pochopit.

Reagovat
Puskas

Jako že tam nedorazila moderna, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné

Reagovat
Puskas

Nemají ani počítače se shiftem a na nenávist k nám se jen vymlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

snad se někdy dočkají moderní osvěty, nebo dopadnou jako jejich mentor :

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/41605_122671452305_2510309_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to už je moc, vypyskovat tady budou indinivdua z regionu, kde si sra*i pod nohy, zatímco Hradec už byl salónem republiky? jděte se vystydět, trapáci

Reagovat
Puskas

Salónem republiky? Hej, a proč se utíkáš k utážkám, normálně jsme se hecovali o fotbale a Ty pak zbytečně sklouzneš k invektivám, zůstaňme u fotbalu... OK?

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, ty a především tvůj kamarád trevor tady blijete nesmysly, kdovíjací tady nejsme vidláci, kdovíjak nebrečíme.. ano, já zůstávám u fotbalu, a poukazuji jen na fakt, že nás v loňské sezoně proti baníku vždycky dost brutálně zařízli sudí. (ani už nepoukazuji na to, co se dělo například na jaře v příbrami). a jen jsem tomu dacanovi trevorovi pocítil potřebu vysvětlit, kde byl a je Hradec před Ostravou, pokud tady touží někoho nazývat vidlákem nebo vidlákovem...

Reagovat
smazaný uživatel

zustaňmě u fotbalu, kde Baník vzal peníze na údajnou korupci rozhodčích a pak ty tvé demolice? A propo, Příbram je město, tudiž se píše s velkým "P".

Reagovat
adalbertus

ty vole chlape,ten pičus je z Prahy prostě namyšlený,arogantní chuj nic víc ser na něho

Reagovat
Puskas

Dívej, začal jsi s vulgaritami, do té ´doby to bylo furt hecování. A ty zářezy - penaltu u Vás si rozhodčí obhájí, obránce sáhl po Gregušovi rukou, prvné ofsajd u nás nebyl, druhý je těžko posouditelný i z opakování ČT. Příbram - tam mával pomezní už v momentě nákopu, už tehdy říkal Táborský, že je to ofsajd, nešlo o rozhodnutí a posteriori. Jasně, chyba, ale ne úmyslná. Takových bylo, je a bude plno, pro Baník i proti Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže už i u vás se používá ono chramostovské "šáh na mě" ? to jste ještě ve větší bryndě, než jsem si myslel. (jinak abych to uzavřel - chybovati je lidské, ale všeho moc škodí, kor jednostranně v rámci zápasů s jedním soupeřem...)

Reagovat
Puskas

Já píšu, že si to rozhodčí obhájí, nedokážu posoudit, jak moc ho v té rychlosti vyvedl z rovnováhy. Že to bylo zase s Hradcem, je souhra níhod, proč by zrovna proti Hradci kupoval Baník zápasy a proti jiným ne? Teď v 1. kole to proti nám koupil Jablonec, stejně jako vloni v kole 4.?

Reagovat
božský John

Počkej, loni jsme vyhráli asi 18:0, to bylo zbytečný kupovat, protože i kdyby uznali Svěrkošoj ten gol, tak byste dostali hroznou dardu, maximálně byste neodjeli s nulou. A v tom prvnim kole? Viděl jsem pár záběrů, ale ničeho jsem si nevšim, jenom jsem to tady čet, co tam bylo ??

Ten druhej gol smrděl osfajdem, ale to byste stejně už nevyrovnali..

Reagovat
Puskas

První branka byla z ofsajdu jak Brno, pak už to bylo z brejku, to bylo v pohodě. Vloni - jo, tam jde o to, že jsme byli na dně a ten gól nás mohl alespoň herně zvednout. Ale já píšu, že šlo o chybu, ne o korupci, chybu proti nám, jako že nebyly jen v náš prospěch.

Reagovat
božský John

Já to teda na stadionu neviděl, protože to z toho uhlu prostě nešlo, ale ani na videu mi to nepřišlo jako ofsajd, Kopic tam všecky vymotal a Zoubele dorážel do brány

To už spíš to druhý, než to první, ale jak řikám, mně to přišlo v pořádku

Reagovat
Puskas

První byl, vážně - Lafatův.

Reagovat
božský John

Lafata dal druhý gol, první dal Zoubele

Reagovat
božský John

A ted na to koukám a ani vaši neprotestovali, nehledě na to, že balon šel od vašeho hráče, takže o ofsajdu nemůže být řeč...

Reagovat
Puskas

kde to máš?

Reagovat
božský John

Teda takhle, Lafata v ofsajdu nebyl, protože balon byl tečován Baníkovcem a Zoubele byl pod ním, takže se o ofsajd jednat nemohlo:

http://video.idnes.cz/webtv.aspx?c=A120727_204832_fotbalova-videa_elv&idvideo=V120727_203546_tv-fotbal-video_zkl

Reagovat
božský John

Balon tečoval Baníkovec a ze záběru nelze usoudit, jestli i tak byl Lafata v ofsajdu, protože je mimo záběr. Ale když ani vaši neprotestovali a to fotbalisti zvedaj ruce, že to je ofsajd skoro furt, tak to je podle mě tutovka

Reagovat
Puskas

Zajímavé, z boční kamery při přímém přenosu byl ofsajd tutový, chtělo by to tu kameru, bo tam fakt byl.

Reagovat
božský John

Kdybych to viděl z tý boční, tak to je o něčem jinym. Ale stejně si myslim, že by se o ofsajd nejednalo, i kdyby v něm stál, protože balon byl tečován vaším fotbalistou a to ničemu neodporuje ne?

Reagovat
božský John

Jo, to je ono. On v tom ofsajdovém postavení asi teda byl, ale v momentě přihrávky Kopice nebo po teči?

Reagovat
Puskas

Nemůžu najít ty záběry Novy, ale tam moderátoři jasně říkali ofsajd, i Látalovi to kdosi řekl. Tam ta teč nehrála roli, jinak by to nebylo průkazné, aby to všichni jasně tvrdili. Ale jak říkám - chyba, ne úmysl.

Reagovat
božský John

Víš, jak to myslim. Kdyby v momentě přihrávky kopice byl v ofsajdu, tak není o čem, pokud v ofsajdu byl až po teči (ostravského hráče), tak to ofsajd není. Ale tak rozhodčí to měl těžký, byl tam hroznej chumel a v tom bylo těžký se vyznat...Navíc ani v dalších zápasech nás rozhodčí vůbec netlačil. V Hradci jsme si to projebali sami, Liberec měl kliku, že nedostal víc a Brno bylo slabý ..

Reagovat
Puskas

Jasně, chápu Tě, ale všichni jednomyslně /i Robert Hen - i když to bych psát raději neměl:)/ viděli jasný ofsajd, takže ta teč neřešila situaci.

Reagovat
božský John

Tak to potom jo

Jestli to říkal Robert, tak to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

salon republiky,jake to je lecit si komplexy? tahni odkud si prisel

Reagovat
smazaný uživatel

a vida - první polopolák vylezl ze nějaké díry já komplexem netrpím, a Hradec vůči Ostravě nemusí už vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

aha a proc tady furt blijes,nadavas na banik a delas chytreho? Pritom kecy jako:polopolak a banik do druhe ligy ti z komplexu moc neuberou ne? Ale neboj,za par dni ti zacne skola a vsecko bude jinak uvidis

Reagovat
cubinho

Vtipné, že "Polopoláci" mluví lépe česky než většina Čecháčků.

Reagovat
smazaný uživatel

to si, člověče, právě ani tak nemyslím - ale čest výjimkám!

Reagovat
smazaný uživatel

A máš to něčím podložené?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bysme jim měli dát v neděli aspoň 4 góly z penalty , ať zase můžou brečet ,mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje matka je mrdka

Reagovat
cubinho

A pak že se Hradečáci nechovají jako burani...

Reagovat
smazaný uživatel

na hrubý pytel, hrubá záplata, jinak lůza nepochopí, co jí chceš...

Reagovat
cubinho

Buranské...

Reagovat
smazaný uživatel

na burana buransky... aneb já tady do mrdek urážet nezačal - toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

nebav se s nima sou to jen internetový hrdinové

Reagovat
smazaný uživatel

začal si tady urážet do nějakých polopoláků takže zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě nedělej nám tady ostudu a zalez někam do díry

Reagovat
smazaný uživatel

Tahni nekam

Reagovat
adalbertus

zatím parada ale kde je krleš ja se na něho tak těším...

Reagovat
smazaný uživatel

Ceska liga zaku U12: Slavia Praha - Rokycany 52:2...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to překlep?

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Loupák 11 hatricků

Reagovat
smazaný uživatel

a to směl po poločase zpátky na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si. V tejhle dobe (okolo tech desiti let) si Viktorka bere ty nejtalentovanejsi z kraje do Plzne do skoly a do klubu,takze v tech tymech zustavaji horsi hraci a pak to takhle dopada

Ale hlavne to musi bejt pro ty kluky desny utrpeni,ne? Dostat 52 golu,to je desny. Naopak sesivky si ten zapas asi uzili dost

Reagovat
Puskas

ale k čemu je to dobré?

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslis?

Reagovat
Puskas

Takové rozdíly, jasně, vždy tam budou, ale ty slávisti tím nic nezískají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam,ze tim neco ziskaji. Jenom ze si ten zapas museli uzit.

Reagovat
Losinho

Vyzkouší si různé situace, lépe si natrénují ofenzivní záležitosti (střelba...), na taktické věci je času dost.

Reagovat
cubinho

Tyto píšeš tak odborně a přitom u těch děcek jde jen o to, aby si zahrály fotbal

Reagovat
Losinho

To se nevylučuje.

Reagovat
soukup

no ale rozhodně jim zápas s týmem jejich úrovně dá víc než tyhle střelnice

Reagovat
cubinho

Ale v těchto kategoriích to tak bylo vždycky, že ty nejlepší týmy drtily ty slabší. A co by tím měli získávat ve 12ti letech? Aspoň se mezi sebou nebudou hádat, že si někdo nedal góla

Reagovat
soukup

Reagovat
Puskas

jako 2:52? nebo 51:2?

Reagovat
Losinho

Ne, v těchto kategoriích je to normální. Naše týmy v tomhle věku dávaj dardy všem, snad jediné vyrovnanější zápasy jsou derby s vámi, jinak je to vždycky jenom honění se za co největším rozdílem. A předpokládám, že u sparťanských prcků to bude podobné.

Reagovat
Error

Takové zápasy nejsou vzácností, nedávno Baník U13 naložil Havířovu 86:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Jaktože neplatí to pravidlo jakmile dá tým myslím 23 gólů, tak zápas končí? Takhle to za mích žákovských let bylo.

Reagovat
cubinho

Pokud se nepletu, tak ty děcka hrajou jen na půlku a na přípravkové branky. Tyto výsledky jsou úplně normální. Loni měla třeba Sigma průměr snad 20 gólů na zápas v této kategorii. Spíš mě zaráží, že při takové převaze dokázaly dát Rokycany 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

běžte s nějakym banikem do prde.e !!! zas akorat přijedou chudaci kterejm pomůže rozhodčí a dalších 300 idiotů co budou dělat bordel a chovat se jako opice

Reagovat
Puskas

Látal to říkal v předzápasové přípravě - Hoši, klid, rozhodčího zase máme pojištěného, nic se nemůže stát

Reagovat
smazaný uživatel

přessně tak zas to bude vopeltovaný

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, tak teď už dokonce Baník tlačí Pelta...

Reagovat
smazaný uživatel

chudaku vyraz vopeltovany neznamena že to je od pelty ale že to je cinklý tak klidek

Reagovat
Puskas

cinklý jsi Ty - na hlavu - a pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně chudaku ja se tu nehodlam dohadovat s nějakym školakem z Ostravy.viděl sem posledni tři zápasy hradce proti ostravě naživo a i jiny zapasy ostravy např loni proti přibrami a k baniku diky tomu citím nic jinyho než čistou nenávist každej ví že loni se ostrava nezachranila na hřišti tak si nedělej ideály

Reagovat
Puskas

Za školáka z Ostravy

Za zbytek

Reagovat
cubinho

školák z Ostravy

Reagovat
Puskas

Dáša, Pelta a ze zahraničí ještě Kožený

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro FC Baník Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

a 216. pro druhou ligu pro baník

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo..ukáže se v neděli jestli Hradec nebo Baník..Fandím Votrokům,loni ty utkání byli pochybný,ale to nikdo nevrátí,tak co se dohadovat...at je to hlavně dobrej fotbal,rozhodčí at píská rovinu a uvidí se kdo je "lepší"..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

jak Hradec nebo Baník? Hradec vyhraje a to je jedno jak

Reagovat
smazaný uživatel

mě by třeba netěšilo vítězství, kdyby sudí nesprávně soupeři neuznal dva regulérní góly a navrch nám přidal pentli za něco, co pentle nebyla... ačkoliv proti baníku, kdo ví

Reagovat
adalbertus

takhle hele,chci konečně výhru

Reagovat
smazaný uživatel

N.A.S.R.A.T. !!!!!!!!!!! Jestli bude remis tak budete týden slavit a budete mít ten den městský svátek !

Reagovat
adalbertus

to vyš že jo

Reagovat
adalbertus

kurva měkké to vaše pravopis

Reagovat
Losinho

Tady je to vyhrocenější diskuze, než když se blíží derby...stejně to bude nudná remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

taky se toho trochu obávám

Reagovat
smazaný uživatel

Když už zmiňuješ derby...doufám, že jste si nenaplánovali předtím nějaký koncert, abychom nemuseli hrát v úterý v pět ráno .

Reagovat
salami

kdepak, výjimečně se bude odehrávat obojí dohromady, jak fotbalový utkání, tak koncert v podání Slavie

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení přátelé, Sparta je nejlepší! Nevím, co tady víc řešíte

Reagovat
smazaný uživatel

prosim tě mužeš mi osvěžit pamět v čem??

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vyhrávání titulů. I v evropském měřítku patříme v tomto oboru ke špičce. Tři hvězdičky nad klubovým znakem hovoří jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle samozřejmě nepopírám,...ja ale žiju v přitomnosti a ne v minulosti, ale včera škoda byl to pěknej fotbal škoda že ste to neudrželi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to platí i v přítomnosti a ještě dlouho to bude platit i do budoucna . Včera to byl z naší strany pěkný fotbal jen v prvním poločase. Pak už to bylo horší a inkasování branky bylo logické vyústění. Ten vyrovnávací gól byl zbytečný. Ale mrzet nás nebude .

Reagovat
smazaný uživatel

Moc si přeju výhru votroků,ale nebudu tady dělat eramena jak je dáme 3:0 atd když to pak může bejt remíza a nerad bych to tady pak dostal sežrat od jinejch...když sem zde začal psát svoje názory a tipy,byl sem dost velkohubej a sebevědomej,ale pak přišlo něco jako 7 v Jablonci....tak se raději mírnim a pak raději hodnotim až když je po zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázkou, jestli si naivně přát, abychom ukopali nějakou haluz v Jihlavě a dotáhli se ke špici, nebo si radši přát prohru a výbuch proti Prostějovu v poháru, aby někdo ve vedení začal řešit Pivarníka. Tenhle dnešní zápas je mi vlastně docela ukradenej, stejně to bude z naší strany nekoukatelná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že ho vedení sotva začne řešit. Chtěli ho dlouho, alternativy nevidím, tak to s ním budem muset vydržet až do léta. Snad se ještě spraví. Porazíme Jihlavu, týmy na špici s trochou štěstí remizujou, a tabulka bude vypadat o dost líp.

Reagovat
sosna

Nejlepší je si přát, aby se naše hra zlepšila a tomu odpovídal výsledek. První čtyři kola za náma a z Pivarníka už půlka lidí dělá psance.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Pivarníkem se to prostě nezlepší. Není vidět jakákoliv jeho práce, podle mě je jako trenér naprosto tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec koupil Kováře. Fakt dobrej obchod. Z něj něco může být.

Reagovat
exse

Je vidět že Pelta je velmi dobrej obchodník, po zápase na Dukle jsem si říkal že kdyby teď toho kluka někdo koupil, tak by udělal velmi dobrej obchod, protože jeho cena by ve Slovácku jen a jen rostla.

Reagovat
smazaný uživatel

liga ve čtvrtek? humus

Reagovat
smazaný uživatel

Týpci, budete se dívat na

Jihlava - Sigma? (Masopust, Pospíšil)

nebo

Dortmund - Werder Bremy? (Gebre Selassie)

nebo snad na

Senica - Myjava? (Švenger, Frýdek)

nebo budete grilovat?

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Týpci? Vždyť je tu jen jeden a ještě k tomu s krátkým

Reagovat
smazaný uživatel

tak preto je taky divny, lebo s kratkym

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň mě urážet

Reagovat
smazaný uživatel

Senica-Myjava by som si pozrel mozno vtedy, keby mi ostavalo poslednych 90 minut zivota a chcel by som sa uz uplne dorazit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To co je ten kanal Fanda, to vobec necyhtam kurva

Reagovat
smazaný uživatel

nechytam

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si znovu nechat vyhledat programy, pokud se tak neděje automaticky

Reagovat
smazaný uživatel

malo by sa automaticky a nemam to, Antik to ani nema v ponuke..nedavno som si pridal premiovy balik, aby som mal CT4 a teraz uz je aj nejaky Fanda

Reagovat
smazaný uživatel

fanda by měl být v základním balíčků (ikdyž to by měla být i čt4 )

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník opět tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

No, sice to není krásný fotbal, ale už vidím alespoň náznaky.

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně dnes hrajeme po zemi, proti Hradci se jen nakopávalo. Zatím jsem relativně spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně sme je rozebrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Má tady někdo TV Frnda?

Reagovat
Losinho

Před chvílí jsem to naladil.

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar vedl vcerejsi dekovacku v Edenu? Devko prodejna,tes se na derby

Reagovat
rufus

Neměl jsem ho rád ani ve Spartě, takže nemůžu říct, že by mě tím nějak zklamal. Protože od něj jsem nic neočekával. To mě víc překvapil Strašák, že mu to dovolil vést.. Ale každopádně o důvod víc se těšit na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dejme tomu. Není to super fotbal, ale už tam vidím tu souhru, dokážem založit akcu, vykombinovat obranu a hrajem po zemi. Takže su opatrně spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nejlepší letošní poločas. Jsem zakočen, čekal jsem, že náš bude Jihlava pořádně mlít.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem to čekal. Snad to udržíme a dáme ještě jednoho. Jestli se obraz hry nezmění, tak bysme to mohli dohrát bez nervů, což by nám dalo sebevědomí a snad pomohlo v dalších zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil opět vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dneska vypadá? Frantu nechytám.

Reagovat
smazaný uživatel

chyta nekde Tomas Cerny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli chytá, ale šel do Bulharska, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On 26 June 2012, Černý joined Bulgarian club CSKA Sofia.[8] He made his competitive debut in a 0–0 draw against ND Mura 05 in the second qualifying round of Europa League on 19 July.[9] His A PFG debut came on 11 August, in the 0:1 loss against Litex Lovech.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, CSKA Sofia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koukám, že u vás se dneska hraje skutečný šlágr.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dokonca cez 3000 ludi ..ale to, ze Myjava vyhrava je neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

A co je s tou Senicí, jsem před sezonou snad zaslech i něco o titulu..

Reagovat
smazaný uživatel

Muzstvo maju na to, aby hrali v prvej trojke. Psotkovi to ale nejak nejde, pritom co som cital tu, ked trenoval Olomouc, tak hrali dobry futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, docela jo, ale pak se dostali pod deku a z té je už nedokázal dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked, ukazuje sa, ze hraci ako Kalabiska, Cerny, Brabec nie su zase taki kvalitni, aby vycnievali v nasej lige tak, ako asi Psotka cakal no

Reagovat
smazaný uživatel

To si je vybral on sám? Docela mě to překvapuje, protože to jsou skoro všechno hráči za zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec, Cerny prisli pred sezonou, Kalabiska tam bol aj predtym no..jj, vyzera to tak, ze uz s za zenitom no.

Reagovat
Jajinek

Neexistuje hráč s horším výběrem místa a přihrávkou než Doležal. Je o parník horší, než všichni ostatní útočníci Sigmy. Ten rozdíl je až zarážející.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro prasknuti hadic hasicu z Jablonce!

Reagovat
smazaný uživatel

Jim to tam chcete zapálit, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis nechcem zdimat celou cestu zpatky obleceni kvuli zamindrakovanejm hasicum..

Reagovat
ondrasch77

Vždyť je furt vedro, tak buď rád, že se zchladíte...

Reagovat
smazaný uživatel

Vodou Evian nás zrovna kropit nebudou. Takže to zas taková švanda není, dostat několikrát přímý zásah. Ale uznávám, že teď na konci srpna to bude méně nepříjemné než začátkem prosince.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, gól, remíza konkurentů o záchranu se vždycky hodí, teď hoši udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je tragický zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Prospero a ostatni fandovia Olomouca..co zac je ten Vaclav Koutny?

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovaný stoper, podle mě by teď u nás mohl v klidu hrát základ, nevím, proč byl poslán pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

v Senici hraje DM..pozrel som, ze ma len 20 rokov a hraje celkom dobre, takze on je tam iba an hostovani?

Reagovat
Wat

Jasně že nevadí, 5. remíza se počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fotbal už nějak vypadá, ale body nesbíráme tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť za remízy jsou taky body.

Reagovat
vanGomm

Shaním auto max stáří 5 let,které pojede max 130 km/hod.Na auta,které se prodávaj způsobem z 0 na 100 a jezdej okolo 252/km,tak ty mě nezajimaj.Nabízímmj. i mládě PUMY.S těmy psy už se něco musí dělat.Taková velká kočka siuž s nima poradí.Předem děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to mládě PUMY neumí jezdit víc než 130?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund - Brémy 0:1 zatím, gól Gebre

Reagovat
smazaný uživatel

*1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, já se díval na livescore, a tam jim to dneska nějak blbe - i Jihlava Olomouc je tam jen 1:0

Reagovat
Losinho

*2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

už i Eurofotbal tipuje jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Baník neporazíme zejtra, tak už asi nikdy a nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

s bANIKem jasny 3 punkty

Reagovat
exse

Kurňa ten Žižkov jede, Nádvorník potvrzuje kvality které ukázal už na jaře. Škoda že je to Pražskej tým bez fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe to muze bejt jedno,ze je to prazskej tym bez fanousku ne?kdyz se ti zda kulisa spatna,tak das jenom volume + a je to Viktorka je tradicni klub,kterej by si ligu zaslouzil..

Reagovat
smazaný uživatel

Tým bez fanoušků? To není pravda. Žižkováci mají své stálé, byť nepočetné jádro aktivních fanoušků. Doma se občas prezentují choreografií (leckdy poměrně kvalitní) a nechybí na žádném výjezdu. A jen tak pro zajímavost. Když se ještě hrálo na městském stadionu a ne U Nisy, tak prý došlo k poměrně velkéme střetu mezi viktoriány a slovaňáky (řetězy, cihly, pásky atd.).

Reagovat
Losinho

Oproti některým jiným týmům jsou na tom po fanouškovské stránce relativně dobře.

Reagovat
exse

Tak v lize vždy patří k těm nejhorším co se návštěvnosti týče, takovej Zlín nebo Opavu bych v lize viděl daleko raději.

Reagovat
smazaný uživatel

Opavu bych v lize bral. Ale Zlín? Ten mi nepřijde ničím zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani stadion nemaji hezkej. Zlin uz nikdy vic v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli se Bony Wilfried vrátí do Sparty, tak by se Zlín mohl vrátit na rok do první ligy. Ubrečený a prolhaný podavač míčů si zaslouží Bonyho pomstu .

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim,o cem mluvis. Podavac micu o nem neco rekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Při posledním zápase Sparty ve Zlíně (jaro 2009) nechtěl podavač míčů podat Bonymu balón. Tak mu ho Bony vytrhnul z ruky, nijak brutálně. A po zápase (nebo o poločase, teď nevím jistě) brečel "dotčený" podavač míčů do kamery, žeho nějaký sparťan napadl. Nevěděl který, ale věděl, že to byl sparťan. Bylo mu odhadem 13-14, Bony se ho skoro ani nedotkl, přesto ten zlínský spratek kvičel jako když podřezávají prase.

Reagovat
smazaný uživatel

To vubec nevim. Treba to byl nadanej dorostenec,stoper. At pocka jeste par let venku a pak se mu muze pomstit rovnou na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to byl stoper, tak musí být radost proti jeho týmu hrát .

Reagovat
exse

Tak je to krajské město a hlavně já ho mám kousek

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by ses jednou za rok podíval na Slovan, hm...ne že bych ti nepřál abys viděl svůj oblíbený klub. Ale tahat kvůli tomu do ligy Zlín...to se raději dál koukej v tv.

Reagovat
soukup

hlavně jestli je od Zlína tak je za hodinu v Brně a Olomouci a za půlhodinu na Slovácku a může vidět Slovan taky v pohodě

Reagovat
exse

Však čím více moravských týmů tím líp, rozhodně mi přijde Zlín lepší než Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho, že to máš blízko...v čem je podle tebe Zlín lepší než Viktorka? Jinak moravských týmů je v lize dost. Sigma, Zbrojovka, Slovácko, Jihlava. To bohatě stačí. Víc netřeba.

Reagovat
exse

Má daleko lepší mládež, fanouškovskou základnu, potenciál pro růst.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou fanouškovskou základnou to u nich není moc valné. V tom bych neviděl nějakou přednost oproti Viktorce.

Reagovat
exse

Tak jasný, Zlín je spíše hokejový město, ale minimálně první sezónu by určitě měli návštěvnost o dost lepší než Žižkov, dále by se to odvíjelo od úspěchů.

Reagovat
soukup

Zlín?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Zlín je oblíbený ve všech koutech České republiky .

Reagovat
soukup

tak mě nevadí, město hezký, ale pro ligu je to přínos asi jako Příbram no jako sice tam často prohrávala Sparta, ale chtělo by to ještě nějaký další pozitiva

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jim v mých očích také moc nepřidá, že nás poměrně často trápili, či poráželi.

Reagovat
Kiwi-21

No Zlín než Žižkov ?

To vůbec kdybychom měly brát fanoušky i kvalitu týmu tak Žizkov a Karvinou a nejen proto že jsem se tam narodil.

Ono Karviná má nadprůměrný kádr na 2.ligu a kdyby dostavely i ten stadión na bývalém jaklu tak věřím že i tam dojde vyprodáno.

Ono kdysy na Kovoně chodilo při postupu i vlize přes 10.tisíc lidí a to i přes to že je Banik velký konkurent a velmy blízko.

Tak věřím že i teď by chodilo okolo 8.tisíců po postupu ale bojím se že to tam zhati stadión jinak by postupovaly už vloni

Reagovat
smazaný uživatel

At postoupi Zizkov (vyborny klobasy tam maj ) a Znojmo (to by mohl bejt peknej vyjezd).

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka Žižkov ať postoupí. A pokud jde o výjezdovou destinaci, tak jsem pro Táborsko. Tam je super cesta z Prahy. Tábor je prima město a stadion mají někde v lesích (snad jediný stadion v republice, kde je zákaz pyrotechniky smysluplný ).

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom stadione by asi mohla bejt pohodova atmosfera. Tabor jako mesto je pekny,byl jsem tam na zacatku cervence. Hlavne centrum je nadherny.

V lize by mi nevadili,ale radsi bych to Znojmo. Nebo treba i Bohemku,ale jedine v pripade,ze by zustali v Dolicku. Kdyby meli jit do Edenu,tak to snad ani nema cenu postupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka s Ďolíčkem je jasná. Tu bych v lize bral. Ono je lepší mít nepřátelé z našeho města pěkně na očích a ne někde roztroušený po x soutěžích. K tomu Táboru...ono se tam taky dobře pije . A kdyby tam byl výjezd v létě, nebo na konci jara...tak by se tam dal udělat parádní celodenní výlet.

Reagovat
soukup

celodenní výlet by byl právě pěknej do Znojma, jen v této oblasti teda zase na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...počítáš s tím, že bych se na ten fotbal chtěl dostat v celku a po dvou ?

Reagovat
soukup

nepočítám

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kdy je Vinobraní ?

Reagovat
soukup
Reagovat
smazaný uživatel

asi jedu. To mám hrozně rád

Reagovat
soukup

tohle už bude ale taková dost monstrakce, nějaký místní hody by byly autentičtější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já byl na svojich prvních v 1996 a bylo to super. Pak v 2000 a něco ( 2003-06) a stejně fajn. A teď je mi jasné,že to bude už trochu jiné ( loni 40-45 000 lidí ) ale i tak mě to baví. A jednou ročně se namrdat z burčáku doprovázené věčným sraním je taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"14. a 15. září 2012 přivítá město Znojmo krále Jana Lucemburského"

Takovy akce mam rad. Ja jezdim kazdej rok na Karlstejn,kdyz je ten pochod krale. Oni vychazi z Prahy a na Karlstejn dojdou za tri dny. Celej pruvod. Je to hodne zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

No to je daleko. Já radši Vaška IV. ve Znojmě.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasny,ja kvuli tomu taky nebudu jezdit az na Moravu

Reagovat
soukup

Znojmo by bylo dobrý ale jako je to velká utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka nééééé. Proboha jen to ne !!!! Další zlo do ligy !

Reagovat
smazaný uživatel

"Hradec a Baník, Sparty zánik." Rození básníci .

Reagovat
smazaný uživatel

retro !

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci je to retro i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

v Hradci to bude retro i za x desítek let

Reagovat
adalbertus

co je v Hradci retro synku?

Reagovat
smazaný uživatel

takřka vše, od mentality místních lidí po hmotné statky...

Reagovat
adalbertus

ty jenom rýpeš ondro,ty mně nemužeš nasrat ale za snahu ti dam palec

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď na něj drzý nebo si tě zítra najdu !

Reagovat
adalbertus

budeš v Hradci?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano ty východočeský prde.

Reagovat
adalbertus

jseš drzej ne vole ,abych s tebou nevydrbal podlahy všude po hospodach

Reagovat
smazaný uživatel

to už budeš dávno spát pod stolem až budeš něco začít zkoušet. Mě kojili Radegastem a ty si cucal lízátka na stadioně.

Reagovat
adalbertus

s tebou si v klude ožral,kuva že ty musíš fandit Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Se přidej Stejně žiješ po různu ne? Psal si,že si bydlel kousek od F-M ne? Vrať se a uvidíš jak je tady pěkně. Krásné hospody a příroda (terasy) a tak

Reagovat
adalbertus

hospody jsou všude pěkné ale pravda na Slezsko si vzpomínam velice rad,až od Jablunkova přes Kopřivnice,Valmez,V.Karlovice to byli časi a nejenom fajnove lidi ale i všechno kolem dookola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Styl fandění. No a koneckonců i stadion.

Reagovat
adalbertus

fandění mně nezajíma,stadion jaký je taký je ale lidi jsou tady jak všude jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Fandění tě nezajímá? Odpověď: špatně.....Stadion? No špatně.......Lidi ? To beru.

Reagovat
adalbertus

ne mně to nezajíma,mně zajíma fotbal nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Fandění je nedílnou součástí fotbalu .

Reagovat
smazaný uživatel

Jediní lidé, které jsem v Hradci potkal byli přívětiví spolucestující v MHD, kluk s rozbitou držkou, který od nás dostal kapesník na zastavení krvácení, nějací kluci, co žebrali o trávu a místní šlápota, co se nám smála, že jsme prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

četls ten report ACS z Rotterdamu ? Docela drsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl. Nic moc překvapivého. Jak psal sám autor, příklad slávistů v Amsterdamu byl dostatečným varováním. Co mě trochu překvapilo je to, že se mezi rotterdamskými nácky objevilo i několik přistěhovalců, či potomků přistěhovalců.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono to překvapuje povícero lidí. FR byl vždy doprava a teď tam měli negry, pakoše a další... No, odveta by mohla být fajn. Ale myslím si, že holanďanů moc nepřijede. Jako tomu bylo v případě Ajaxu. Doma si pohonili triko a ven už raději ne-e.

Reagovat
smazaný uživatel

Při prvním měření sil mezi Ajaxem a Spartou jich přijelo celkem dost. A na tuhle odvetu se očekává celkem dost švábů. 1000-2000. Ohledně chuligánů s cizím původem...docela by mě zajímalo, kolik jich bylo a jak byli aktivní. Trošku mi přišlo, že se to autor článku snažil fanouknout.

Reagovat
doNny

U Ajaxu se tahle "multikulti ekipa" dala rozhodně více očekávat, neboť Ajax to docela táhne k levici, judaismu,..ale i mě Feyenoord nemile překvapil. Měl jsem je za snad jediný pravicový klub v Holandsku. Je jasné, že ta pravicová ekipa před 10 let se změní na multikulti, ale v takovém nožství jsem to rozhodně nečekal. Nicméně ta západaevropská multikulturizace se mi čím dál více hnusí, viz. Zenit v Bruselu, SKS v Ajaxu a teď ACS. Navíc mi zůstává rozum stát nad tím, proč na někoho útočit nožem..

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ajax není levicový. To, že jsou proti rasismu a náckům nemusí mít nic společného s levicovou ideologií. 2. Vy děláte, jako by ty nože a zbraně v rukou chuligánů vymysleli černoši a Arabové. V Nizozemsku vždycky používali zbraně. Angličani taky, Poláci, Rusové taky. Ostatně...podobnou tendenci svádět zbraně na přistěhovalce jsem vycítil i z článku o bitce v Rotterdamu. 3. Pokud jde o multikulti ve fans scéně...jestli je jeho láska ke klubu upřímná a fandí od srdce, tak ať je klidně černej, žlutej, míchanej. Lepší černý fanoušek, který fandí, než bílý, HRDÝ chuligán, který při zápase sedí na prdeli a při nejlepším se kouká na fotbal, v tom horším případě klábosí se svými soukmenovci.

Reagovat
doNny

Ty nože samozřejmě nevymysleli černoši či Arabové, já spíše narážím na to, že pokud se objeví jakákoliv bitka "bílých" vs. "multikulti", když se dojede třeba právě do Belgie, Holandska, tak vždy to odnesou hosté, neboť nejsou připraveni na nože, tyče, pásky či podobné věci, navíc když se třeba v případě ACS domlouvali beze zbraní. To, že se zbraně používají v Polsku je známa věc, ale je tu zásadní rozdíl, a to ten, že tam to berou jako samozřejmost a je to jejich součást bitky (Krakow).

A se třetím bodem moc nesouhlasím, neboť porovnáváš fanouška a chuligána. Pokud by se jednalo jen o fanoušky, tak já můžu říct(aspoň tady v Opavě), že tady fanoušek aktivně fandí. Pokud by se srovnávali jen chuligáni, tak pár jedinců se určitě najde a porovnávat je s "černými kolegy" nejde, protože si myslím, že takový černoch/Arab to na nějaké dělení typu ultras/hooligans nedělí a je dle me spíše zfanatizovaný jedinec, který jde do všeho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to s tím multikulti myslel obecně. Předpokládal jsem, že ti to vadí komplexně. Krom toho...chuligán by měl snad taky fandit, když je v kotli, ne? Co si dělá mimo stadion je nepodstatné, hlavní je fandění. Proto to srovnání s normálním fanouškem. Jen takový příklad z nedávné doby...třeba slovanisti tvrdě narazili v Bilbau a Paříži. V prvním případě jsou to Baskové, žádné multikulti. Ve druhém případě to byli (alespoň podle reportu a mých předpokladů) pravicoví chuligáni. Takže to opět nejde svádět na multikulti směsku. Jinak na tu skupinu chulošů Feyenoordu mám takový názor: Neřekl bych, že u nich došlo k nějakému uvolnění "mravů". Spíš zjistili, že barevní darebáci z předměstí jdou dobře využít v bitce, protože podobně jako oni sami nemají zábrany. To mi vzhledem k jejich ideologii přijde poněkud pokrytecké.

Reagovat
adalbertus

ted nevim co..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo,taky jsem na to ted koukal

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt vymašťěnec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty slávisty moc nechápu. Zatím sešívkám nebyl kdovíjak prospěšný, podle reakcí slávistů na EF hrál spíš tužku...a pak jsou tu ty jeho výroky o Spartě a roční působení na Letný. Upřímně...Losinho, clingere a další slávisti, co chodíte do Edenu: To vám nevadí, že děkovačku řídil zrovna Juhar?

Reagovat
rufus

Tohle taky moc nechápu. Mě by to vadilo, že vede děkovačku hráč s podobnou minulostí. Dost mě překvapilo, že si ho tam Strašák pozval, aby mu Juhar pomohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Další ostuda slávistického kotle. Místo aby využívali toho, že maj lepší kotel než my, tak si sami podrážejí nohy. Rádobybojkot, kapesník místo vlajky, hotel a teď Juhar...kam to povede?

Reagovat
Losinho

Hotel jste si vymysleli vy, to nemůžeš brát jako nějakou ostudu kotle. Řekl bych, že každému hnedka došlo, co tam mělo být napsáno, to je vy jste se potřebovali něčeho chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevymlouvej se. Měl to být sice kotel, ale neumíte psát a tak to "K" vypadalo jako "H".

Reagovat
Losinho

Hodně prohnutý H...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkal, že ho tvůrci napsali kdovíjak správně . Ale měl jsi vidět ty salvy smíchu v kotli. To se šířilo jako lavina .

Reagovat
Losinho

Překvapilo mě to, Strašák to asi bral jako nějakou očistu. Nevim, přišlo mi to jako komedie z obou stran. Škoda, že se toho neujal Karol, jak ho ultrasáci žádali...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, jestli to bude mít ve vašem táboře nějakou odezvu. Hádám, že řadě slávistů to musí hodně vadit.

Reagovat
Losinho

Zatím jsem žádné negativní reakce nepostřehl, většině slávistů je to jedno, zbytek se tomu směje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky fakt, že z toho můžete mít srandu . Ono to totiž směšné je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus
Reagovat
rufus

+ křičel i smrt Spartě..

Reagovat
smazaný uživatel

Benzín a sirky.

Reagovat
smazaný uživatel

už aby bylo derby

Reagovat
Losinho

Ehm...ne.

Reagovat
rufus

Takový info mám od kámoše slávisty..

Reagovat
Losinho

Když se tohle řvalo (těsně před děkovačkou) tak se radil se Strašákem, nejspíš mu opakoval slova děkovačky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zmrde youtoubovej

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsme s váma To je vůl, ježiš to je vůl .

Reagovat
smazaný uživatel

slovák no, vtěrka

Reagovat
smazaný uživatel

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/622444_391487817583407_764015324_o.jpg

možná to nazývání klubů názvem měst (Pražané, Ostrava...) není úplně na škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tě překvapilo, kam až se Praha rozrostla? Za chvilku budeme mít i moře.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč ne, třeba američani, co dělali film "XXX", tak nám dali za Davlí alpy...

Reagovat
smazaný uživatel

USA - země neomezených možností.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbne vám někomu přenos na tipování?

Reagovat
rufus

Jsi členem?

Reagovat
adalbertus

"Z bezpečnostních opatření bude také uzavřen sektor, který bezprostředně sousedí se sektorem hostujících fanoušků. "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sedněte na prdel votroci dnes přijedou chachři!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OSS Lomnice - Hvězda Cheb 3:10 (0:6)

Nejspíš dobrej mančaft, ten Cheb, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše špatnej mančaft ty Lomnice,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne a i kdyby jo tak stejně nechtějí postoupit do divize. Bo v tomto zaprděným kraji a jeho přeboru na to nikdo fiinančně nemá.

Jinak takové výsledky jsou v přeboru časté.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás v kotly si ted už nesedneme,páč sedačky jsou ted v sektoru hostů,aby si chahaři mohli sednout na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne ony jsou tam aby je chachaři mohli na vás házet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu dálku jestli někdo dohodí..

Reagovat
smazaný uživatel

já psal na prdel ne na sedačky

Reagovat
Kenneth

Slávisti tam ty kurvičky sbíraj. Nejdřív Kisel, ted Juhar. Na derby se moc těším. Doufám že Juhar ucítí kolíky, nejlíp na ksichtě.

Reagovat
cubinho

Tys vždycky oplýval inteligentními příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vyjádřeno poněkud násilně, ale v podstatě má pravdu. Juhar si to při derby odsere. Nevím ještě jestli se mu budeme smát jaký je to osel, nebo mu nadávat, pískat na něj atp., ale odplaty za své činy se určitě dočká.

Reagovat
Losinho

Ale do Kisela pičuje úplně zbytečně. Nikdy si na sparťana nehrál, odmakal to u vás vždycky poctivě, jednu dobu patřil k nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to má s Kiselem on, ale já asi takhle: Když přestoupil do Slavie, tak mě to mrzelo. Přece jen u nás byl nějaký ten čas a vždy poctivě makal. Nicméně...když hrál za Spartu proti Bohemce, tak říkával, že by gól asi neslavil. Pak ale ve Spartě slušně zapustil kořeny a rozhodně se netvářil, že mu je náš klub lhostejný a že si tu jen vydělává na pohodlný život. Ale před prvním derby v dresu Slavie se choval tak, jako by nikdy za Spartu nehrál. Proto si zaslouží opovržení a nadávky. Byť na té stupnici zrádců je mnohem níž než Straka, Berger, Horváth, nebo teď nově Juhar, který navíc spolu se Strakou dostanou medaili "Šašek roku".

Reagovat
Losinho

Tak on ke Spartě nic necítil, přesto makal pro tým pořád, což o sobě může říct minimum hráčů. Chápu, že tě třeba přestup k SKS zklamal, ale stejně si podle mě žádné opovržení nezaslouží. Vždyť chybělo málo a v létě k vám šel, rozhodla jenom možnost aktivně hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

A to víš jak, že ke Spartě nic necítil? Ty jsi ho v těch zápasech neviděl, já ano. A opovržení si určitě zaslouží. Byť je to chytrej chlap a bojovník...o to víc to člověka mrzí.

Reagovat
Losinho

Protože je to žoldák, kterej měl vždycky z Čech nejblíž k Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, nicméně jak jsem psal už o něco výš...u nás se zabydlel. A když ho člověk viděl jak se chová při zápasech, k fanouškům, při oslavách vítězství, tak rozhodně nevypadal, že mu je Sparta lhostejná. Podle mě byl spíš zhrzený, že se nevešel Chovancovi na soupisku a musel odejít. Kdyby ze Sparty odcházel za příznivější situace, hádám, že do Slavie by nešel. No ale to je jenom dohad. Jinak pro zajímavost...při oslavách titulu zpívali hráči s fanoušky protislávistické chorály (a že by zrovna Kisel mlčel...to se mi opravdu nechce věřit).

Reagovat
Losinho

Hm...padly tehdy nějaké tresty? Naši si na to už dávaj radši pozor, naposled z toho byl docela problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný tresty. V podstatě to ani neproniklo na veřejnost.

Reagovat
Losinho

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Míra Baranek při oslavách titulu v roce 98 taky hulákal z balkónu na fanoušky "Nova kurví fotbal" a nic z toho nebylo .

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná to byl titul z roku 99. Ono jich bylo tolik, že v tom má člověk občas bordel.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Jinak od vás počítám s klasickým "Juhare, ty si hovado", pískání bude maximálně krátkodobé, jestli nechcete kvůli tomu kašlat na support.

Reagovat
Losinho

Doufám, že se Juhar ukopne a bude z toho pro nás vítěznej gól, ať je zase jednou sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze dneska bude zase plnej dum. A snad vyhrajem,i kdyz ty nase zapasy po poharech...zadna slava

Reagovat
smazaný uživatel

těch 10 tisic bude bohatě stačit

...a Bolka má v prdeli hodně důležitých hráčů, takže tady bychom měli brát 3 body - navíc máme co napravovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam,ze uz se lidi naucili chodit na Viktorku a ten vybuch se Zbrojovkou je neodradi.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by tam byli lidi co nefandí jen úspěchu...

Reagovat
smazaný uživatel

...tak jedna(dvě) prohry v řadě a už byl jeden sektor kompletně prázdný a několik sektorů téměř prázdných... pročišťuje se to pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

běžte s tím Baníkem do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Pudem se 3 bodama.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

„Je to nejhorší klub v lize. Najíždějí do Hradce od rána, chodí po městě ve skupinkách a klidně fackujou lidi," kroutí hlavou šéf hradeckých příznivců Jan Kotouček.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vim tak první sezonu když k nám Baník přijel,tak chodili nějaký skupinky po městě a brali bezbranejm klukům šály a dresy...ale kdo ví jak to bylo..nerad se hadám a na druhou stranu každej tým má svý "fanoušky idioty..ted ovšem záleží v jakým poměru

Reagovat
smazaný uživatel

a pak naběhli vaši na naš sektor s ochrankou v zadech a chtěli nám sebrat vlajku, což se jim samozřejmě nepovedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Spolupráce s kyselinami při podobných akcích není záležitost jenom Hradce. Ale také Sigmy a Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vim.někde můžu vyhrabat i video...zaskočil mě přistup ochranky...jak na to jen přihlížej..měli by být nestraný v těchto situacích

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

oni nepřihlíželi, oni dokonce pomáhali Hradci

Reagovat
smazaný uživatel

měli by být nestranný

Reagovat
smazaný uživatel

Podle návštěvního řádu by takovým věcem měli zabránit.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn článek.

Reagovat
smazaný uživatel

No já tam tehdy byl 2krát. Družba dá se říct byla. Jednou jsme "dostali" 3:0,ale naštěstí jsem to neviděl bo mě nepustili na stadion pro naprostou "nezpůsobilost" ( vzbudili mě po zápase a mazal sem na vlak) a pak jsme tam vyhráli a pěkně se tam porvali ve městě. A taky vyhráli. A to jich bylo prý o 5 více.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam byl na jaře 2003 a to hradečáci nepřišli vůbec do svého kotle, my je čekali pod a za světelnou tabulí, ve městě též po nich vidu ani slechu. Celkově nudnej výjezd. HK jistej sestup, asi 1300 diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no jasně. Asi nuda co? A fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 taky nuda

Reagovat
adalbertus

nazdar synku dobře že nejedeš ho HK,to tě mohl někdo profackovat,připosranče

Reagovat
smazaný uživatel

Nejebe ti? Mě tak oslovovat?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Nejel sem z důvodů řidiče,kerý řek´.: Já to jebu tam ščije a ten stadión je vyjebaný. Sorry hoši. - tak to přesně řekl. Tak asi tak.

Reagovat
adalbertus

ja to chapu ale už neščije,a nedělej z tho nic stejně prohrajete...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady taky,ale je pod mrakem,je to take čudné. A výsledek nebudem řešit. Po zápase tady. Jinak doufám,že ideš?

Reagovat
adalbertus

že se mi ani nechce ale asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

to mi neříkej ani ze srandy,že se ti nechce !!!! Kurvadrát !

Reagovat
adalbertus

a ja,pokud se nepletu už to není poprve ::neutral:

Reagovat
smazaný uživatel

jedině tak FCHK division Hungaria

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Dle diskuse na oficiálech od minulého týdne netrénuje kvůli zranění Kraut

tak to musím přehodnotit tip z 0:0 na 0:2 hned se těším mnohem víc na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

2.část věty

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já dal plichtu.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

To "17:00" bije do očí. Ať se pak všichni nediví, že na fotbal u nás chodí málo lidí, když se hraje v tak blbej čas, kdy je plno lidí ještě v práci...

Reagovat
clinger

tak když je to o víkendu tak to nevadí.nejdebi... termín je ovšem v pondělí,ten je nepřekonatelnej.fotbal a jakákoliv jiná zábava by se měla odehrávat o víkendu nebo v pátek večer

Reagovat
smazaný uživatel

no jistě v neděli je v 17h je v práci úplně každej

Reagovat
smazaný uživatel

Od někoho, kdo má v nicku "FCB" jsem ani chytrou reakci nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ty budeš asi cvok.

Reagovat
rufus

Podaný míří na hostování do Teplic. Pravděpodobně tam půjde i s Kerićem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva...proč? Široký kádr budeme potřebovat.

Reagovat
rufus

No právě. Možná se ještě počká do odvety s Feyenoordem. Když postoupíme, tak by Kerić mohl zůstat. Podaný vypadá, že už je v Teplicích téměř jistě. Pak nám zůstane už jen Láďa jako jediný klasický levý záložník a to je docela málo, mít jen jednoho hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

A to hostování bude na půl roku, nebo na rok?

Reagovat
rufus

To nevím. U Podanýho spíš tipuju roční hostování. A u Keriće se teprve uvidí, jestli opravdu odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva..., asi mate strach, aby teplaky nespadly. Taky se divim.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, no to určitě .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak je musite nechat v teplakach kopat i při vzajemnem zapasu, aby vam ukopali vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

...a ještě si za to nechat připlatit, jako za Doška

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mičola do Slavie! Na facebookovské stránce to má! :)

Reagovat
smazaný uživatel

To už se rozhodlo v zimě né? Jak na něj Baník neměl prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nerozhodlo. V zimě se od toho Slavia distancovala s tím, že jednání rozeběhnou ještě v létě. Rada o něj zájem měl, ale nakonec to přišlo až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Baniček nema buky,aby vyplacel sve ještě teoretiky mlade hrače ze zahraniči. Aby Mičola ve Slavii nedopadl jako Lukeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola by u nás hrál základ nejspíš. Vošahlík asi lavička :)

Reagovat
clinger

no nevím jak na tom bude.loni prakticky nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Mičolovi to přeju. Hold blba doba.

Reagovat
Losinho

Ale trvalo to.

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik - Řezník, Procházka, Ševinský, Limberský - Darida, Hanousek - Štípek, Hora, Ďuriš - Bakoš.

A ja se jdu odvalit na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

sestava paradni

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nedava CT fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co? Žádný tahák dneska. Hlavně tady neser,že tahák je Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

ty musis fetovat krom toho Plzen - Bolka rozhodne tahak je..

Reagovat
rufus

Dává vás Nova Sport..

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když si někdo nevidí do huby a píše kraviny. To je stejné jako bych napsal,že tahák je Hradec-FCB. Ale je mi jasné,že fandíš Plzni takže to neřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

boze, tohle boli

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nemůže. Bolet tě to bude po zápase. S bodem a bez peněz.

Reagovat
rufus

Většinou vysílají v sobotu a v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

V Tescu jsou prý slevy na nafukovací kruhy. A já doma našel nafukovací míč . V aquaparku bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

To abych to vzal zítra přes Tesco. Já mám doma jen ty potápěčský brejle, ale o tom jsme se bavili, že půjdou asi těžko pronést..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měli nafukovací bazén ve slěvě, ber ho.

Reagovat
rufus

A u prohlídky ho schovám do kapsy..

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle mají výhodu bohemáci. Mají větší kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Novasport ti nestačí?

Reagovat
Losinho

Třeba ho nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád může jít na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

On? On umí jen kecat u compu.

Reagovat
smazaný uživatel

No..to zas prrr. Pokud nelže, tak chodil i když ten jeho klub hrál druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

chodil, treba na Xaverov a Kladno a Kounice nebo nejak tak se to jmenovalo

Reagovat
Losinho

A jo, oni hrajou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu jsem zhruba 50 metru od stadionu v praci

Reagovat
rufus

Kde to sakra děláš, vždyť tam 50 metrů od stadionu nic nemáte..

Reagovat
smazaný uživatel

hotel u zvonu

Reagovat
smazaný uživatel

Portýra?

Reagovat
rufus

Ten je určitě dál než 200 metrů..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale parkoviště je těch 50.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim, ze to bude presne tech 200, mozna i min

Reagovat
rufus

350 metrů dle google maps

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych jednoznačně zdrhnul !

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, kdyby byly staré Štruncáky, tak by ses možná mohl koukat z okna, ne? To bys měl stejný výhled jako my ze starého sektoru pro hosty.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to bylo strasny, vzdycky mi bylo hostu liuto, nadruhouz stranu jich nikdy moc nejezdilo, takze to bylo fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...nás tam bylo asi 1500 . Ale bylo vidět, že na to ten sektor není připravený. Vstupní branka tak úzká, že i Somálci by měli problém projít bez zatahování břicha. A všechno se tam drolilo jak perníková chlaoupka.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, ale to az v dobe, kdy jsme hrali o titul predtim vas tu bylo max 300

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy...Hlavně to nebylo kolikrát naší vinou, ale vaší. Protože když jste hráli o titul, tak se překročila kapacita a sektory, které byly jinak uzavřeny, byly na náš zápas zpřístupněny...prostě se daly pryč ty černé, igelitové plachty .

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád,že opravili stadion. Tam se nedalo jezdit. To byl hnus jak skoro všude u nás. Jabko,Plzeň,Hradec,Dukla,Brno..... Takže teď- Plzeň

Reagovat
rufus

Pravda, konečně je dobrý vidět i na druhou stranu hřiště..

Reagovat
smazaný uživatel

Na starém stadionu byl člověk rád, že vidí na bližší malé vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem rád, akorát nám ti prevíti dají míň lístků. Jinak Hradec je stejný prasečák, jako staré Štruncáky. V Brně jsem nebyl. Dukla je na pytel, ale my aspoň nemusíme trčet v té voliéře (skvělý přirovnání Kepy ). Jablonec je v pohodě, až na to, že jim tam děsně zatejká.

Reagovat
smazaný uživatel

to je práce, na kteoru se člověk může akorát tak vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

sazkatip to jisti

Reagovat
smazaný uživatel

Přihoda a Kovařik sice nevěsti nic dobreho, ale votroky by jsme měli v našem domacim prostředi udolat

Reagovat
smazaný uživatel

njn idealni nahrada za Petrzelu

Reagovat
smazaný uživatel

jde vam u sazkatipu zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

A není to lepší bez zvuku? Ještě bys musel imrvére poslouchat Západočeši útočí. Míč má u nohy Západočech Limberský...atd.

Reagovat
twerp

Mě zaujalo štírek Štípek.

Reagovat
rufus

Oni to na sazkatipu dávají přímo z Nova Sportu, takže by ten komentátor nemusel být až tak tragický..

Reagovat
smazaný uživatel

chybi mi atmosfera

Reagovat
rufus

V Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

...v Plzni, ne na výjezdech

Reagovat
smazaný uživatel

otevři okno

Reagovat
rufus

Jde, ale ne zrovna moc kvalitně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sural

Reagovat
djwenca

kde jsou nějaké online přenosy na netu? když dám sazkatip.cz, tak tam za boha nemohu najít nějakej odkaz na online přenos

Reagovat
djwenca

ááá už jsem na to přišel

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela uz kozy, ne? poprvy tam obema rukama ve vapne drzi Johana Bakose, nepiskne, ok, ale ted tam vleti jak totalni curak do Durise, sejme ho a rozhodci mlci..

Reagovat
djiros

zase brečíš nad penaltou?

Reagovat
smazaný uživatel

poprvy jsem mlcel, rekl jsem si, ze se to stava, ale podruhy ho tam sundal neskutecne..

Reagovat
djiros

měli by jste vyhrát, i tak rozdílem třídy, tak nevím proč byt ta penalta měla být klíčová, stejně vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem nerekl, ze byla klicova..

Reagovat
djiros

ale děláš z toho zbytečný povyk, normálně Vás je tady plno, že by dnes byli poprvé na stadioně, až se k tomu vyjádří taky

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec bude muset dát gól sám když jeho spoluhráčům to nemyslí

Kdybychom vedli 0:2 nikdo by se nemohl divit...

Kotel FCB choreo návštěva

Reagovat
djwenca

tak Šural nejdřív krásný nůžky a teď musel střídat, jak to s ním vypadá? Něco vážnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze Sandro skluzem trefil Surala, ale bylo to cisty, nejdriv sel mic .. snad to nebude dlouhodoby zraneni

Reagovat
exse

Snad ne, těžko soudit, ale ještě chvíly s tím hrál, takže by to nemuselo být moc vážný.

Reagovat
twerp

Hele odkud ty vlastně přesně seš?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimílně z Marsu, hádám, ale to asi nebude těch 300 km.

Reagovat
smazaný uživatel

Horu stahnout, misto Hory poslat Horvatha a Hanousek na podhrota.. nebo misto Hory Filla a nebo misto Hory Malakjana a Durise soupnout pod hrota..

Reagovat
smazaný uživatel

"Fanoušci Baníku asi očekávali, že Zeher bude hrávat v základní sestavě." Kde na to přišel proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl hrát Krauta tak ho chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradeček

Reagovat
smazaný uživatel

ne, on proste pentli nefoukne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, jak si tam Bakoš lehl?

Reagovat
smazaný uživatel

tam neslo o Bakose, ale o ruku Boleslavskyho obrance..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas taková klasika. Hrajem dobře, máme šance a pak místo klidného vedení přijde hloupý gól soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gól. Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Kukyyyy!

Reagovat
smazaný uživatel

goool a nádhernej

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hrozní dementi, ti hradečti fandové.

Reagovat
smazaný uživatel

my si o Vás myslíme totéž

Reagovat
smazaný uživatel

To si jako Boleslav myslela,ze bude stacit 45 minut jenom odkopavat balony?

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, co to tedˇ bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych hraje příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni jen 5k?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak ne, já už magořím, Plzeň mám v TV bez zvuku a omylem jsem si k tomu připojil zvuk z našeho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milosavljev a teď nedáš dostaneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Vašenda dement

Reagovat
smazaný uživatel

Limba mel dostat cervenou..

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

zastavil protiutok Kulice, sejmul ho telem/rukama, mel dostat 2. zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že první dostat neměl, protože Sivrić pár minut předtím umřel ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jak se mu mstil Hora to bylo na redku

Reagovat
smazaný uživatel

chromý by tam nestihl doběhnout (zákrok na červenou to byl, ta noha byla moc vysoko, ale Sivrić by měl dostat aspoń žlutou...)

Reagovat
smazaný uživatel

Vrťo, to snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, tezkej zapas, hodne tezkej, Bolka zalezla 80 minut ve svym vapne a jenom odkopavala.. my jsme nehrali nejak moc dobre, ale po poharechjsou to super 3 body

Reagovat
goodbay

tohle dělá boleslav i doma, to je koubkova taktika proti silnějším mužstvům

Reagovat
smazaný uživatel

On nastavil minutu a půl? To jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme brát tři body, tohle je ztráta...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, mohli jsme mít 3, ale taky žádný, remíza z obou stran zasloužená. Dost mi to připomínalo ten zápas v Budějovicích.

Reagovat
smazaný uživatel

No do toho prvního gólu Hradce to mohlo být už 0:2, zas jsme nedali šance, ale hráli jsme lépe. Hradec byl dneska k poražení, ale máš pravdu, že ke konci už to mohli vyhrát i oni a tak je možná remíza zasloužená no.

Reagovat
smazaný uživatel

pro nás taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,jak je na severu,ale tady je poradna kosa. Takze jestli dneska v Jablonci zkropi spartanskej kotel,tak tam asi umrznou

Reagovat
božský John

Svítí sluníčko, ale je klendra jak prase Myslim, že v takovym počasí budeou scumbag firemen kropit o sto šest. Minulý kola byl docela hic, tak se nekropilo, ale dneska je zima, tak se kropit bude

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme to přežili v prosinci, tak to přežijeme i teď . Sparťana nikdy nezlomíš.

Reagovat
Puskas

Nanejvýš zrezivíte, železňáci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš takhle: "Kontrolní otázka, soudruzi. Víte co udělá sparťan, když ho hasiči pokropí vodou?" "Zrezaví, vole." "No, správně, Voňavka. A co ještě? No, koroduje, vy tupci."

Reagovat
Puskas

Sparta nerezaví, Sparta koroduje...

Reagovat
smazaný uživatel

Donutil byl naprosto skvelej v Baronech. Pro me to byl jeden z jeho nejlepsich filmu...

Reagovat
smazaný uživatel

neska plichta. 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsi sýčkoval minule. Akorát mi to trochu splynulo s tipem na výsledek zápasu s hanzovními šváby . Jestli si chceš dneska vsadit, dej buď přesný výsledek 2:4, nebo že dá Lafata, či Hušbauer gól. Historie se bude opakovat .

Reagovat
Puskas

2:2 a Lafata 1 gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co je PECH ? Včera sem vsadil - Hradec-Baník 0 , Arsenal - 0 , City - 0 a přidal sem si Real v Getafe. Po poločase říkám JÓÓÓ ! A pak ten vyjebaný Real prohrál !

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem docela koukal. Smůla, no. Sezónu začali velmi špatně. A v obou kolech určitě nasrali hodně sázkařů .

Reagovat
Puskas

Já měl Gent 1, St.Etienne 1, Waalwijk 1, Eindhoven 2 no a Rapid 2.... za 80, výhra 1065, jenže Rapid prohrál..

Reagovat
smazaný uživatel

S kým hrál Rapid? On už poslední sezóny není tak dobrej.

Reagovat
Puskas

Nějací Wolfsberger či jak. Ale s takovýma latama by vyhrávat měli. Vím, že není, ale nevšiml jsem si, že hrají pohár, jinak bych to nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

A já za 50.- výhru 2000.-

Reagovat
božský John

Dneska povinné tři body pro Jablonec. Už se těšim: dobrej fotbal, dobrá klobása, pivo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil sem oba gól. Doufám,že tam budeš?

Reagovat
božský John

Jasně

Doma nemůžu chybět, jak na áčko, tak na juniorku

navíc už tam budu i pracovně...

Reagovat
božský John

Jinak sázka na oba, že daji gol mi přijde taková "nejvýhrovatější"

Možná si zkusim nějaký střelce s vyššim kurzem

Reagovat
Puskas

A včil si představ, že Jablonec vede 1:0 a Sparta v poslední minutě nastavení vyrovná. A Ty, uprostřed jabl. kotle, vědom si svéé výrhy, zaryčíš "Góóól"

Reagovat
božský John

Já do kotle nechodim, už nějakej pátek

Tak ono by to nebylo zas tak hrozný, neprohrálo by se, já bych vyhrál, takže bych byl jen jemně iritován ...

Reagovat
Puskas

Takže bys jen zatnul pěstičku, řekl potichu "joo" a šel do Fortuny...

Reagovat
božský John

Heled, já jsem klubovej patriot a ctim barvy, takže jedině CHANCE !

Z tech českejch má fakt nejlepší kursy, doporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

tak záleží co je pro tebe důležitější. Jestli 3 body nebo 1 bod a nebo Pěkná výhra.

Reagovat
božský John

3 body, samosebou

A ideálně k tomu, za stavu 5:0 Sparta koriguje na 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

To sem zrovna chtěl napsat. 3:0 a pak ACS zkoriguje.

Reagovat
božský John

To by mi nevadilo ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je i 2 možnost. Nedej bože v 88.min z pentle Kadlec a 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu na odpo,tak ať se daří. Přeju výhru

Reagovat
božský John

Měj se ať to rychle uteče

Diky !

Reagovat
Liquid

taky mám, oba týmy dají gól za 1,61

Reagovat
smazaný uživatel

Johne mate tam nekde pobliz stadionu nejakou trznici nebo nejakej kram,kde budem moct nakoupit pred zapasem plazovou vybavu?

Reagovat
božský John

Na jaře pod stadionem vyrost nový Kaufland, tak tam by takové srandy měli mít

Nemůžete to nevidět, při příjezdu do JBC je po pravé straně hned stadion a po levé staveniště, kdemá být cosi (nevim co) a za tim Kaufland a velké parkoviště

Reagovat
smazaný uživatel

Super,diky!

Reagovat
RealC.F.

ACS ! Aspoň na domací scéně bych se chtěl těšit úspěchů svého oblíbeného klubu Povinné tři body pro Sparta a šup na čelo GL a vydržet až do konce

Reagovat
Liquid

Jabko - Ruďoši 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska beru i plichtu, hlavně ať šetřímě hráče do odvety, sere mě, že nemůžu kvůli Papričkám jet.

Reagovat
smazaný uživatel

To bys zpatky do Prahy nestihnul?

Reagovat
božský John

Tak, odcházím na stadion.

Hrrr na Spartu !

Reagovat
One-Real

Sestava Sparty pro utkání v Jablonci: Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamić - Kadeřábek, Pavelka, Matějovský, Přikryl - Balaj - Kweuke.

Gila vyhnal Hybš už i z lavičky, nebo mu něco je?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim mi to jen připomíná angažování Ludovica z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

sestava jak víno..

Reagovat
twerp

Zatím to připomíná spíš čaj.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

to je výdrž - Jablonec už 25 minut jede jeden pokřik

Reagovat
One-Real

To je taková bramboračka, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mají vůbec všichni Sparťané proti Vidlečkovi? Vždyť tam je jeden z nejlepších.

Reagovat
twerp

Loni to byla hrozná bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt se tu na něj nadává, jaký je to tragéd a blabla, a přitom je to jeden z mála, kdo tam má dneska tu fotbalovost.

Reagovat
twerp

Tento rok se naopak chválí, protože opravdu hraje velice dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co ten Pamič vám tam vyvádí? Možná, že fakt potřeboval ty zprdy od Řepky.

Reagovat
One-Real

gooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL - Valeš přes to svítíc Slunce neměl šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fotbal je to fakt otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči předstírají, že hrají a fanoušci, že fandí...

Reagovat
smazaný uživatel

Trabzonspor chce Kweukeho. Sparta si řekla o 150 milionů

Reagovat
One-Real

Přikryl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vidlička výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti naši mladíci jsou v té finální a předfinální fázi ještě dost zbrklí. Minule zazdil Kadeřábek tři tutovky, teď Přikryl jasnou...Balaj dobrej v odebírání míče, střely nejsou úplně marný, ale spíš by měl jít do tahu a kombinace s Kweukem.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nic?

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl hráč útkání.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jak si tam hrál na ronalda

Reagovat
exse

V čem prosimtě?

Reagovat
DieFohlenBMG

jak si tAm zasek míč, obránce si sednul a pak dával na přední tyč---Ronaldo na Euru proti holandsku

Reagovat
DieFohlenBMG

jen jeden rozdíl ronaldo dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOL

Reagovat
One-Real

YEA

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted to Přikryl napravil no

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, fakt nespravedlivy..

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne, to jsou haluzáři, k tomu ta penalta po faulu na Lafatu...

Reagovat
Ligter

To bylo za stavu 0:1, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proč?

Reagovat
Ligter

Tak co řešíš? Vždyť pak stejně vyrovnali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale takhle by vyrovnali dřív a nevíš, jak by to vypadalo.

Reagovat
clinger

ty ku.vy maj ale štěstí.ale tenhle tým titul nezíská

Reagovat
Godwinson

Zasraná Sparta, strašně smutné pro Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jenom existuje spravedlnost !!!!

Reagovat
Ligter

Téhle výhry si cením dvojnásob, ale nechápu co je to za trend čekat na gól. Druhý poločas vážně holomajzna.

Reagovat
cubinho

Dobrá haluz. Jablonec Spartu ve druhé půlce jednoznačně přejel, škoda, že Sparta šťastně sbírá body už od startu ligy... Ale výborný fotbal.

Reagovat
goodbay

dneska poprví štěstí, třeba na Dukle si zasloužila i vyhrát. Jinak Budějovice, Slovácko, Příbram jasné záležitosti.

Reagovat
REPLIKATOR

Smrk Spartě

Reagovat
cubinho

Klidně i Borovičku!

Reagovat
REPLIKATOR

Teď mě otravoval na Facebooku, psal cosi o Spartě

Reagovat
cubinho

Reagovat
DieFohlenBMG

pro Míru a jeho dnesni košili :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele