Gambrinus liga - preview 4. kola

17.08.2012, 08:49, aktualizováno 19.08.2012, 08:25
Previews
V neděli je na programu hned šest duelů české Gambrinus ligy, ve kterých se představí všichni favorité na titul. Sparta přivítá doma České Budějovice, Plzeň jede do Ostravy a obhájce titulu z Liberce se utká s Jihlavou. Kromě toho ještě nastoupí Brno proti Jablonci, Olomouc proti Hradci a Teplice s Příbramí...

Slovan Liberec - Vysočina Jihlava  (neděle 16:00)
Úřadující mistr proti nováčkovi. Liberec přivítá na svém stadionu Jihlavu.

Slovan Liberec za sebou nemá zrovna vydařený úvod sezóny. Špatné výkony se špatnými výsledky předvádí především na evropské scéně, kde vypadl z kvalifikace o Ligu mistrů. V domácí soutěži naopak svěřenci kouče Šilhavého zvládli první dvě kola vítězně a zaškobrtnutí přišlo až v regionálním derby s Jabloncem. Proti Jihlavě bude Liberci chybět kromě již déle absentujících Jiřího Štajnera a Michaela Rabušice také další ofenzivní hráč Jan Blažek.

"Samozřejmě problémy máme. Já ale věřím, že se dá do neděle pár hráčů dohromady. Na druhou stranu ve čtvrtek nás čeká strašně důležité utkání. Když tedy někdo nebude v neděli stoprocentně fit, tak na hřiště nepůjde. Je pravda, že v poslední době se nás ta zranění až moc drží. Chceme vyhrát a nastartovat se před čtvrtečním pohárovým zápasem v Evropské lize v Dněpropetrovsku," přeje si trenér Jaroslav Šilhavý.

Nováčkovský elán vyzařuje ze sympatických výkonů Jihlavy. Tým z Vysočiny ještě neprohrál a v každém utkání dokázal vstřelit alespoň jednu branku. Stále však čeká na své první vítězství a důležitý zisk tří bodů pro potvrzení dobrých výkonů a umístění v klidných vodách tabulky. Jihlavě bude chybět Gabriel a Obert. Zajímavým bude duel pro veterána v jihlavských službách Václava Kolouška, který se vrací do míst, kde prožil vydařenou část kariéry.

"Doufám, že jsme už o kousek dál a hráči si na ligu zvykli. Kvality Liberce jsou velmi dobře známé. Na druhou stranu věřím, že nejsme bez šance na úspěch. Také proto, že má náš soupeř nabitý program a hodně zraněných hráčů," poznamenal jihlavský trenér František Komňacký.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Ljulka, Nezmar, Kelič, Fleišman - Šural, Janů, Morozenko, Breznaník - Delarge, Hadaščok
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Masopust, Šourek, Tlustý, Josl - Mešanovič, Jungr, Koloušek, Karlík, Vaculík - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - České Budějovice  (neděle 17:00)
Pražská Sparta v neděli ve čtvrtém kole Gambrinus ligy doma vyzve České Budějovice. Letenští s dalšími dvěma kluby vedou českou nejvyšší soutěž. To Jihočeši okupují opačnou polovinu tabulky.

Po rozpačitém startu na hřišti Dukly Praha, kde sparťané nakonec vydřeli bod za remízu 1:1, se v dalších dvou kolech jejich výkon zvedl. Poradili si jak s Příbramí, tak i se Slováckem. Nyní fotbalisté Sparty dychtí po vítězném hattricku, o který se pokusí doma proti Českým Budějovicím. Za ty hraje obránce Tomáš Řepka, jenž se na Letnou tentokrát vrací jako soupeř. Letenský stadion bude naposledy opět bez diváků. Sparta odpykává trest za jarní výtržnosti chuligánů. "Já těmhle zápasům říkám past. Budějovice přijedou na Spartu s tím, že nemají co ztratit. Navíc zápas bude specifický v tom, že stejně jako proti Příbrami budeme hrát bez diváků. Je to atypická situace, nicméně věřím, že to zvládneme herně líp než s Příbramí," tvrdí domácí kouč Vítězslav Lavička, jemuž se do sestavy vrací vyléčený kapitán Matějovský. Naopak postrádat bude zraněného Krejčího a možná se na hřišti neobjeví ani druhý forvard Kweuke.

České Budějovice vstoupily do nové ligové sezony vítězně poté, co doma zdolaly Olomouc 1:0. To však byly jediné body, kterých letos dosáhly. Pak totiž přišly porážky. Nejprve od Mladé Boleslavi a doma nestačily na Ostravu. Na pražské Letné se tedy pokusí prolomit sérii bez bodového přísunu. "Nepředpokládám, že Sparta bude hrát ve stejné sestavě jako na Slovácku. Co se týče taktického postavení, klíčová otázku bude, zda nastoupí Kweuke. Typ takového hráče tady nikde jinde není," prohlásil českobudějovický kouč František Cipro. Ten nebude moci počítat se zraněným Stráským, oběma rekonvalescenty Bakalou a Javorkem. Nejistý je start Machovce.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek, Matějovský (Pavelka), Hušbauer, Skalák - Kadlec, Balaj.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Řepka, Lengyel, Hanzlík - Hudson, Rýdel, Otepka, Rakovan, Sandro - Markovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Baumit Jablonec  (neděle 17:00)
Za tahák čtvrtého kola Gambrinus liga se dá označit duel Brna s Jabloncem. Oba týmy společně se Spartou vedou nejvyšší soutěž. Zvláště u brněnské Zbrojovky se takový návrat mezi elitu neočekával.

Brno se po roce vrátilo skvělým způsobem do první ligy, parádní vstup do sezony korunovalo v uplynulém kole, kdy překvapivě ukradlo všechny tři body ze hřiště vysoce favorizované Plzně. Nyní si v domácím prostředí brousí zuby na Jablonec. "Navzdory vítězství v Plzni jsme měli ve hře hodně hluchých míst. Musíme zlepšit hlavně defenzivní činnost. Utkání s Jabloncem, který měl výborný ligový start, bereme jako další výzvu," řekl trenér domácích Petr Čuhel, jehož tým drží bilanci dvě výhry a jednu remízu. V základní sestavě se neobjeví zraněný Král.

Stejnou bilanci má i brněnský protivník Jablonec. Naplno nebodoval pouze ve druhém kole v Hradci, kde s domácím celkem remizoval 2:2. Nyní cestuje Kotalův výběr do moravské metropole, kde bude bojovat o setrvání na čele tabulky. "Myslím, že se postupně zápas od zápasu zlepšujeme. Pracujeme na lepší organizaci obranné hry, naposledy s Libercem to bylo asi nejlepší z těch tří zápasů. Víme, že nás čeká kvalitní soupeř. Brno ze sedmi bodů získalo šest na hřištích soupeře a po vítězství v Plzni bude v euforii. Určitě přijde hodně fanoušků, mohl by to být dobrý zápas." tvrdí jablonecký trenér Václav Kotal, jehož tým by měl nastoupit v kompletním složení.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Pašek, Kaufman, Pernica, Husár - P. Mezlík, Zavadil, Šoljič, Lutonský - Fall, Švancara.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Beneš, Novák, Jablonský - Kopic, Loučka, Vaněk, Piták, Zoubele - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Podruhé na domácím stadionu se v letošní sezóně představí vítěz českého Superpoháru Sigma Olomouc. Svůj bídný bodový zisk přijede na Hanou vylepšit Hradec Králové.

Sigma ze sebe setřepala starosti loňské sezóny a letos vyhlašuje atak na pohárové příčky. Silná je především v domácím prostředí, kde šest utkání po sobě neprohrála. Stopku za vyloučení má Pavel Dreksa, po zraněních pomalu začínají trénovat Zdeněk Zlámal a Zdeněk Klesnil. Jinak jsou všichni hráči připraveni bojovat o tři body, které by Sigmu přiblížily čelu tabulky.

"Na domácí půdě nám povinnost velí ten zápas zvládnout výsledkově, samozřejmě pro diváky také herně. Takže se budeme snažit to utkání vyhrát. Jsme favoritem, ale úvod ligy je vyrovnaný jak výsledkově, tak v tabulce. Hradec je kombinační mužstvo, hraje dobře v bloku, který zlepšilo, má rychlý přechod do útoku," upozornil olomoucký kouč Roman Pivarník.

Votroci v součtu s minulou sezónou nevyhráli již osm utkání v řadě. V každém zápase této sezony inkasoval po rohovém kopu. Jeden z adeptů na sestup dle předsezónních prognóz tento černý scénář spíše naplňuje, než, že by jej vyvracel. Hradečtí mají nyní na svém kontě dva body za dvě domácí remízy. Do míst, kde fotbalově vyrostl, se vrací Vojtěch Štěpán.

"Čeká nás velmi těžké utkání s kvalitním protivníkem a na jeho půdě. Pokusíme se navázat výkonem na zápas s Jihlavou, který nám po herní stránce vyšel, jen musíme být důraznější v koncovce. Každopádně chceme v Olomouci bodovat," přeje si hradecký kouč Jiří Plíšek.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Golban, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Rossi, Hořava - Navrátil, Ordoš, Hubník
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Harba, Šisler, Strnad - Štěpán, P. Dvořák, Uškovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Navázat na úvodní kolo a v domácím prostředí napravit výkony z venkovních duelů se pokusí Teplice. V cestě jim bude stát Příbram, která stále čeká na vítězství.

Nadějný start do soutěže v podobě vítězství nad Mladou Boleslaví a remízou v rozjetém Brně zhatil debakl na Julisce. Svěřenci kouče Přerosta mají po debaklu 0:4 co napravovat. Druhé vítězství v letošním ročníku by rádi přidali proti nebezpečné Příbrami.

"Příbram je v situaci, kdy potřebuje naplno bodovat. My zase chceme napravit zaváhání na Dukle. S trenérem Vavruškou se známe dobře, ale žádné hecování nebude, soustředíme se jen na vzájemný zápas," podotkl Lukáš Přerost.

Příbram v minulé sezóně udivovala útočným fotbalem pod taktovkou kouče Vavrušky. Závěr sezóny ji však výsledkově nevyšel a stejně špatně vstoupil tým i do sezóny letošní. Příbram nezvítězila v nejvyšší soutěži osmkrát v řadě. Na vině může být také těžký los, který Příbrami postavil do cesty Liberec, Spartu a Mladou Boleslav. Vylepšit dosavadní jediný bodík může být pro hosty zrovna v Teplicích těžké. Z posledních 14 vzájemných duelů totiž vyhrála Příbram jediný.

"V posledních dvou zápasech jsme dostali gól ze situací, na které jsme se připravovali a ukazovali jsme si je na videu. Tak přemýšlím, že to hráčům už ukazovat nebudu, abych to zas nepřivolal. Další překvapení v sestavě už nechystám, spíše budeme doufat, že si ta sestava sedne," poznamenal svérázný příbramský trenér David Vavruška.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Rosa, Chovanec - Krátký, Ljevakovič, Vachoušek, Vůch - Jindráček, Mahmutovič
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Krbeček, Hájovský, Dejmek, Divíšek - Mareš, Koukal, T. Pilík, Pleško - Šlapák, Střihavka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (neděle 17:30)
Ve čtvrtém kole české nejvyšší soutěže na sebe narazí týmy Ostravy a Plzně. Oba mají po třech odehraných zápasech shodně čtyři body.

Baník může být po totálně nevydařené loňské sezoně, kdy bojoval o prvoligové přežití, se vstupem do nového ligového ročníku spokojen. Výkon ostravských fotbalistů má podle výsledků vzestupnou tendenci. Na úvod prohráli v Jablonci 0:2, kde však nepodali špatný výkon. Poté doma vydřeli remízu se Slavií a před týdnem poprvé slavili plný bodový zisk, když si z Českých Budějovic odvezli cennou výhru 2:1. Nyní doma poměří síly s jedním ze žhavých aspirantů na mistrovský titul - Plzní. "Plzeň má kvalitu, pro mě je ligový favorit číslo jedna, ale strach z ní nemáme. Myslím, že ve srovnání s jarem jsme kompaktnější i lépe fyzicky připraveni. Každý zápas je samozřejmě jiný, ale chtěli bychom navázat na naše předešlé tři zápasy, kdy jsme dokázali soupeře předčit v agresivitě i pohybu. Chystáme trošku jiné rozestavení i změny v sestavě, kterými se pokusíme eliminovat hlavní přednosti soupeře," řekl trenér domácích Radoslav Látal, v jehož týmu nejsou hlášeny žádné absence. Pouze Fantiš byl přeřazen do B-mužstva.

Plzeň nemá v domácí soutěži takové výsledky jako v Evropské lize, kde zatím úspěšně proplouvá předkoly druhé nejprestižnější klubové soutěže. V Gambrinus lize poprvé utrpěla nečekanou porážku 2:3 od Brna, to se stalo před týdnem ve třetím kole. V Ostravě se budou chtít Vrbovi svěřenci vítězně naladit na další předkolo EL "Po porážce s Brnem je toto utkání pro nás strašně důležité. Měli jsme vyhrát 8:3, ale Brno bylo efektivní, zatímco my zahazovali šance. Z toho si musíme vzít ponaučení. Jako odchovanec Baníku jim fandím a věřím, že budou mít klidnější sezonu než loni, ale já jedu do Ostravy vyhrát," prohlásil plzeňský trenér Pavel Vrba. Ten by měl postrádat zraněné kvarteto Čišovský, Zeman, Malakjan, Pavlík.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Vomáčka, Kaprálik, Mach - Vašenda, Greguš - Milosavljev, Lukeš, Kukec - Kraut.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek - Rajtoral, Ševinský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Ďuriš, Kolář, Fillo - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.60 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (sobota 18:20)
Dva týmy ze středu tabulky na sebe narazí v Mladé Boleslavi. Zvítězit a neztratit tak bodový kontakt s nejlepšími mužstvy se domácí budou snažit proti pražské Slavii.

Ambiciózní Mladá Boleslav si start do sezóny představovala určitě jinak. I když. Z předkola Evropské ligy vypadl tým se zkušeným nizozemským Twente Enschede a z úvodních tří duelů v Gambrinus lize jednou prohrál, zvítězil i remizoval a v tabulce plus/minus tak nyní disponuje jedním kladným bodem. S přihlédnutím k nebývale rozsáhlé marodce hráčů se tedy klub z Mladé Boleslavi zatím drží. Proti Slavii by chtěli svěřenci trenéra Koubka navázat na domácí vítězství s Českými Budějovicemi. Chybět bude Chramosta, Rolko, Smejkal, Zahustel a Fabián, Ščuk je v rekonvalescenci a u Kuliče, Magery, Janíčka a Štohanzla je start nejistý. Po téměř roční pauze zaviněné zlomeninou nohy, dvěma operačními zákroky a patřičnou rekonvalescencí se do hry pomalu vrací Lukáš Opiela.

"Trochu se to zlepšuje, v plném tréninku je Kulič i Magera, trénovat začal i Janíček. Víme, že nás čeká kvalitní soupeř, který sice doposud nevyhrál, ale hru předvádí velmi solidní," uvedl trenér Koubek.

Slavia letos v lize ještě neprohrála a vždy dokázala vstřelit gól. Bohužel v každém utkání také stejný počet branek inkasovala a po třech kolech tak má Radovo mužstvo na kontě tři remízy, z toho dvě na domácím hřišti. V každém z utkání se gólově prosadil navrátilec Karol Kisel. Do sobotního zápasu by měl být už připraven zasáhnout Stanislav Vlček, kterého trápilo svalové zranění. Do utkání naopak nezasáhnou Martin Dobrotka a Róbert Cicman.

"Jedeme tam s tím, že chceme body, které jsme ztratili v domácích zápasech, vydolovat zpátky. Víme, že nás čeká těžký a kvalitní soupeř, který hrál o evropské poháry, ale na druhou stranu tam nejedeme se strachem a chtít tam betonovat. Chceme hrát fotbal stejně jako jsme ho hráli v prvních třech kolech. U těžkého soupeře musíme být ale samozřejmě obezřetní. Nechtěl bych, abychom opět inkasovali laciné branky. Chceme tam bodovat a odehrát další kvalitní utkání. Věřím tomu, že někde se to musí prolomit," uvedl trenér Slavie Petr Rada.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Bořil, Johana, Zbrožek (Dosoudil), Šírl - Kysela, Brunclík, Kúdela - Mareš, Sivrič - Ondřejka
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Čonka - Petrák - Vošahlík, Jarolím, Kisel, Juhar - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - 1. FC Slovácko  (pátek 20:15)
V pátek se tradičně rozjede další kolo Gambrinus ligy. V předehrávce 4. rundy se představí týmy pražské Dukly a Slovácka.

Tým z Uherského Hradiště bude chtít začít novou etapu bez trenéra Miroslava Soukupa, s nímž rozvázal smlouvu kvůli bídnému startu v novém ligovém ročníku. Slovácko totiž během tří zápasů neuhrálo ani jeden bod a má tristní skóre 1:7. Hlavně vysoká domácí porážka Slovácka 1:4 od Sparty rozhodla o Soukupově konci. Toho pro následující ligové utkání s Duklou nahradí asistent Jiří Dekař.

"Z našich hráčů cítím, že je stávající situace štve a chtějí se o porvat o dobrý výsledek. Po nevydařeném startu do ligy jsme se v týdnu pokusili vylepšit psychickou situaci týmu. Máme málo času na experimentování. Budeme spoléhat na bojovnost a vysoké herní nasazení celého týmu. Oproti poslednímu nevydařenému vystoupení a vysoké prohře se Spartou dojde i ke změnám v sestavě," prozradil Dekař. Ten nebude moci postrádat s rekonvalescentem Kordulou.

Dukla má po třech kolech vyrovnanou bilanci -výhru, remízu a prohru. Pražskému celku se však povedlo vyhrát až ve třetím utkání, kdy doma rozstřílel Teplice 4:0. A před svými fanoušky bude hrát i v následujícím kole, kdy přivítá tápající Slovácko. "Slovácko bylo v loňské sezoně hned za námi a na poslední místo určitě nepatří. My k tomu utkání musíme přistoupit se vší vážností a odpovědností, tak jako k souboji s Teplicemi, protože nic lehkého nás nečeká," varoval kouč domácích Luboš Kozel, jehož tým by měl nastoupit v kompletním složení.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Božič, Vorel, Vrzal - Malý, Borek, Gedeon - Berger, Přeučil, Pázler.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Košút, Kubáň - Kerbr, Daníček, Martykán, Valenta - Došek, Lukáš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 3.60 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha32107:37
2.Baumit Jablonec32105:27
3.Zbrojovka Brno32105:37
4.Slovan Liberec32017:36
5.Dukla Praha31117:44
6.Viktoria Plzeň31116:44
7.Sigma Olomouc31113:24
8.FK Mladá Boleslav31114:44
9.Baník Ostrava31114:54
10.FK Teplice31112:54
11.Slavia Praha30306:63
12.Vysočina Jihlava30305:53
13.České Budějovice31024:53
14.FC Hradec Králové30213:62
15.1. FK Příbram30122:71
16.1. FC Slovácko30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (355)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"V létě mi několikrát i trenér telefonoval přímo do Chorvatska. I když jsem mu skoro vůbec nerozuměl, cítil jsem, že o mě má zájem,“ směje se Davor Kukec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

Rekl bych ze dnes Teplice prohraji a po tomto zapase dostane Prerost nuz na krk

Reagovat
Kaspar

teda az 19.8. od Probrami

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že Slovácko letos spadne, i když je to jeden z mála klubů (společně s Plzní, Slavií a Ostravou) co má dobrej kotel.

Reagovat
centos

To mě docela láká tenhle zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

těžka nuda v práglu ??

Reagovat
centos

Absťák po fotbale.

Reagovat
Kaspar

Teplice a Jablonec, letos dva tymy bez ambici

Reagovat
RealC.F.

Slovácko a Příbram, ty "jedou" letos

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram teď bude mít jedinečnou šanci na 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram měla na začátek Spartu,Boleslav;Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla-Slovacko 3:1 Pázler,Berger,Gedeon-Došek

Reagovat
RealC.F.

Slovácko dá svůj druhý gól sezony až po magickém 5 zápase Dnes to vidím na remízu, po výměně trenéru budou hrát na 1bod, 0-0

Reagovat
Kraca

Dukla 20

Reagovat
božský John

Jinou fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berger tam vypada trochu jak zombie se ho vzdycky leknu.

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla - Slovácko 0 už prostě bodovat musí, ale asi to nebude za tři body

Boleslav - Slavia 0 ty zranění v Boleslavi se nějak musí projevit

Liberec - Jihlava 2 oni jsou bez formy, my budem bez Oberta, takže máme výhodu, ale je to spíš jen přání

Teploce - Příbram 1 doma to nějak ukopou

Sigma - Hradec 1 očekávám odporný fotbal, ale výhru pro Sigmu

Zbrojovka - Jablonec 2 někdy taky prohrát musí, ne?

Sparta - Budějovice 1 tady není co řešit

Ostrava - Plzeň 0 Baník by mohl překvapit

Reagovat
cetto

saakra ten kurz na slovácko je lákavej. Věřím, že by mohli vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla je přejede ... na to vsadím novou sadu trenek Gucci

Reagovat
exse

Pokud Dukla předvede jejich průměr, tak by měli v poklidu vyhrát o 2 nebo 3 góly. Pokud jim to bude šlapat jako s Teplákama, tak si Slovácko odveze příděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý liberecký Blažek měl nehodu a nebude moct hrát

Reagovat
exse

Nevím co se mu stalo, ale pro nás to nebude žádné oslabení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma neco s krcni pateri a zadama,ale nic vaznyho..

Reagovat
smazaný uživatel

vožral se ako prase

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc hráč, nikdy nic nedokázal

Reagovat
smazaný uživatel

ten Berger vypadá jak socka , vždycky má při zápase vytažený trenky až pod kozy a koukaj mu ty legíny

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kretén

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto kole lituji Ostravu... tak dostane od Plzně pořádný výprask

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako Brno minulý týden, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vám dělá takové problémy používat místo měst názvy klubů?

Reagovat
twerp

No já taky píšu většinou názvy měst(vyjma Prahy), než klubů a to z jednoho prostého důvodu. Je to přehlednější. Navíc u některých klubů je daleko lepší, z pohledu tradice zvolit jméno města, než sponzora. Raději Jablonec, než Baumit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jablonec snad nikdy neměl tradiční název. Ale nevím, proč u klubů jako je Baník, Slovan, Zbrojovka, které mají tradiční a dobře znějící názvy, lidi píšou raději Ostrava, Liberec, Brno. No a ten komentátor na sazkatipu, toho bych za ty jeho "Pražany" nechal vplést na kolo, debila.

Reagovat
twerp

U toho Brna... pokud mě paměť neklame, tak oni měli docela dost názvů. Boby Brno, Stavoartikl Brno atd... Lidé v tom můžou mít docela guláš.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bacha, Zbrojovka se na staďáků řvala i za těchto názvu, takže mimo mísu...

Reagovat
twerp

Jenže todle my vandráci a gaučoví fanoušci nevíme, takže nás z toho těžko obviňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Narážka na to, že zbrojováci nejsou v televizi slyšet ?

Reagovat
twerp

Nene.. jen já mám v Brně část rodiny a od nich mám zažito Boby Brno. Sice to nebyli nějací velcí fanoušci, ale na fotbal odbčas zašli. Z čehož mi plyne, že s tím Zbrojovka Brno to nebylo zase asi tak žhavé. Ale možná se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři Novy říkali hráčům brněského klubu familiérně "Bobíci". Od té doby mám brněnské fotbalisty zafixovaný jako prasata.

Reagovat
smazaný uživatel

no zas tak velcí fanoušci to teda nebyli :) Prostě my pamětnící jsme si nikdy nezvykli na Boby, Stavo Artikel a nejvyšší vrchol 1. FC... díky bohu za vrácení Zbrojovky do názvu

a Sancho ty "Bobíci", byli od komentátorů Novy podpásovka Kdo by to u nás řval ? Komeťáci, taky můžou být rádi, že jim v 70 letech nezačali říkat kuličky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, těch názvů bylo dost. A právě kvůli tomu, že se za své názvy víceméně museli v minulosti stydět, by si měli "Zbrojovky" více považovat.

Reagovat
smazaný uživatel

za výrobce zbraní v názvu by se měli také stydět

Reagovat
smazaný uživatel

Zas neblbni...to už byste se museli stydět i vy, že máte název klubu zasviněný od mouru jak Dařbujánovy trenky.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou su pyšnej na náš kulomet BREN, používán v britské armádě

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

U vás to tak časté není, že by se víc používalo město před názvem klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám naprosto opačný dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? No je možný, že jsem se z toho chtěl jen vykecat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Třeba já pravidelně říkám jen Baník. Sigma a Slovan občas, asi podle nálady. Zbrojovka neříkám naopak skoro vůbec. Ale líbí se mi Dynamo u Budějic. Hlavně kámoš to tak říká, Dynamo a v hokeji Motor, takže mě to naučil. A co Viktorka, kde by se měla používat.. U Žižkova nebo u Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

tak já bych to použil tak : Viktorka z Práglu a Pivní Viktorka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč z Práglu...jsou to Žižkováci. Zrovna u tohoto klubu z konkrétní pražské čtvrti je dobré, když se občas řekne název klubu, občas název čtvrti.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, já jsem si to něják před 10 lety vymyslel, abych rozlišoval Plzeňskou a Žižkovskou Viktorku Kdysi to byla škodovka, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Před deseti lety je nikdo rozlišovat nepotřeboval, ne? Koho tehdy zajímala nějaká Plzeň? A Žižkov stál za zmínku snad jenom díky tomu oraništi kterého brali jako 12. hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já když jsem mluvil o konci tabulky v hospodě, tak jsem to něják musel rozlišit, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Před deseti lety hrála Viktorka evropské poháry. Pár měsíců předtím přišla v posledním kole o titul. Takže zajímavá bylo nejen svým oraništěm.

Reagovat
božský John

+žižkovskou penaltou v posledních minutách a výkopem v 10:15 (kterej si zachovali doted, sympatický mužstvo)

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkovský stadion je snad jediný ligový (občas) stadion, který si zachovává zbytky prvorepublikové atmosféry.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prvorepublikový fotbal představuju jako masovou záležitost před naravnéma ochozema a s elektrizující atmosférou. Čili protiklad toho co je běžně k mání na Žižkově.

Reagovat
božský John

Hehe, já si představuju frajery s rádiovkama v saku, jak sprostě řvou "soudce mrkev!!!" a elektrizující atmosféru fakt ne, ale zajímavej pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Za první republiky byl prý fotbal extrémně populární, jak je k vidění ve sterých filmech. Plus Klabzubova jedenáctka, to je právě parodie na tu všeobecnou posedlost fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano. Ale elektrizující atmosféra moc na stadionech nebyla, jak je vidět i v dobových filmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem viděl já, tak tam všichni stáli a fandili. Sice ne organizovaně, ale právě to je pro mě elektrizující atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl já, tak prakticky nefandili. Jen místami povzbuzovali. I když na Spartě se jel pokřik, nebo spíš chorál Sparta tempo! První republika mohla být spíš zajímavá co do kreativity pořvávaček na rozhodčího a hráče .

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvni republiky se urcite nic neskandovalo. A kdyz jo,tak jednotlivci,urcite tam nebyl kotel...

Do nejaky doby se to dokonce bralo jako hruba urazka hostujiciho celku. Vzdyt prvni fankluby zacali vznikat az na prelomu 50./60. leta. Kdyz hrali Nemci ve Svedsku,myslim rok 57, a Svedove zacali organizovane fandit,tak se Nemci chteli sebrat a odejit ze hriste,ze je urazi...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Němci fandit nemohli, kdyby začli, tak je to určitě označeno za nacismus

Reagovat
smazaný uživatel

No na konci 50. let urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses o to nějak blíž zajímal?

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ne. Ale cetl sem o tom zajimavej clanek v jednom casopise,mozna Hattrick nebo neco podobnyho. Tam to bylo rozepsany. Ze z toho zapasu potom byla politicka afera. Na cas byli preruseny obchodni a politicky vztahy mezi obouma zemema. Po nejakym case,kdy se zacalo organizovane fandit i na jinejch stadionech, to opadlo. Ale tenhle zapas se bere jakoby takovej zacatek moderniho fandeni. Ja to zkusim najit online,bylo to zajimavy.

Reagovat
božský John

+žižkovskou penaltou v posledních minutách a výkopem v 10:15 (kterej si zachovali doted, sympatický mužstvo)

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba u Viktorky Žižkov to vidím tak, že používání obou variant je dobré. Kdyby to byla Viktoria Praha, tak už ne.

Reagovat
rufus

To je fakt. Když použiju Viktorka, tak mám vždycky na mysli tu žižkovskou. Snad nikdy jsem neřekl Viktorka o Plzni.

Reagovat
božský John

Měl, Liaz

Reagovat
smazaný uživatel

tak tím bych se moc nepyšnil

LIAZ = Liberecké automobilové závody

ale pravda je, že jste ten název měli hodně dlouho, no...

Reagovat
božský John

Což je docela zajímavý, protože Liberecké automobilové závody měly po celou dobu sídlo a vedení v Jablonci

A samozřejmě velkou fabriku

Reagovat
salami

já třeba Slovan moc nepoužívám kvuli slovenskýmu Slavanu Bratislava, navíc těch Slovanů je víc i v menších soutěžích a ztrácí to tim tu vyjimečnost, jinak třeba používám jak Baník, tak Ostravu, co mě zrovna napadne

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. K Liberci mi proste Slovan nejde. Kdyz nekdo rekne Slovan,tak se mi vzdycky vybavi jako prvni Slovan Bratislava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě kvůli tomu, že většina médií tupě používá názvy měst místo klubů. Pak se to logicky šíří i mezi lidi. Jen by mě zajímalo...proč ti Slovan k Liberci nejde a k Blavě ano? Nerad bych se mýlil, ale hádám, že jsi jako český fanoušek znal dřív Slovan Liberec než Slovan Bratislava.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem z Plzne a z dob kdy jsem na fotbal zacinal chodit,tak k nam casto jezdili fanousci z Brna a Bratislavy. Takze odtud mam zazitej ten Slovan pod Bratislavou a ne pod Libercem.

A proc mi to nede k Liberci? To nevim,nedokazu to vysvetlit. Proste mi to tam nepasuje.Popravde,mne se ani to slovo "Slovan" moc nelibi.

Reagovat
salami

zase to ber tak, že dřív jak jsme hráli dohromady se Slovákama, tak se musel rozlišit 2 bratislavský kluby, takže se pochopitelně řikalo Slovan a zažilo se to, tudíž další Slovan Liberec už je u nás prostě jako druhej, podobně jako je to s Plzní, pro mě je Viktorka taky vždycky Žižkov a Plzen jako druhou už tak neberu

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik lidí si pamatuje Slovan Bratislava v lize? Podle mě v tom nehraje roli nějaké rozlišování dvou Slovanů. Je to spíš tím, že média používají názvy měst místo klubů a pak se to logicky rozšíří fanoušky.

Reagovat
salami

no ale právě v mediích je furt dost lidí, co pamatuje ligu se Slovanem Bratislava a prostě se to ustálilo a zůstalo to tak, nevidim na tom nic špatnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Co má společného Slovan Bratislava s tím, že novináři používají častěji Ostrava, než Baník? Jako nic špatného...samozřejmě, že každý má právo na svůj názor a může si to říkat jak chce. Nicméně ty názvy klubů kvůli nečemu vznikly. Proto si myslím, že by se měly používat. Nota bene fanouši klubů, kterých se to týká.

Reagovat
smazaný uživatel

fanouši samozřejmě mělo tam být fanoušci.

Reagovat
salami

klidně mi řikej Fanouši, mně to nevadí jinak jsem se vyjadřoval hlavně k tomu Liberci, u Baníku se opravdu spíš hodí Baník než Ostrava, ale furt je to otázka vkusu, a vzhledem k tomu, že některý týmy střídaj jména jak štulpny, tak se stejně u dost klubů bude používat název města. jinak jakej má podle tebe důvod, že novináři píšou názvy měst?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u týmu jako Zlín, Jablonec, Příbram...tam je fakt lepší používat název města. Ale zrovna kluby jako Slovan, Baník, Sigma...ty mají své názvy dost dlouho. Pokud jde o novináře...upřímně nevím, proč píšou města. Může to být například z pohodlnosti, nebo je to zkrátka jejich úzus.

Reagovat
Pokahontas

Souhlas,tyhle kluby buď netriviální název nemaj,nebo ho mění jak ponožky podle sponzorů(což je např.v Bundeslize výslovně zakázané).

Řekl bych že v ostatních případech je to ta novinářská pohodlnost,která způsobuje tento špatný úzus.

Ve Španělsku např.rozhodně nikdo nepíše o Vigu,Gijonu,Santanderu,Bilbau či Vallecanu,ale prostě o Celtě,Sportingu,Racingu,Athleticu či Rayu,každý je tam takhle zná-je to takové fotbalovější vyjadřování.

Oproti tomu je pozoruhodné,s jakou pečlivostí používají naši komentátoři naopak velmi netradiční názvy stadionů-všechny ty Doosan,E-on,Axa,Synottip,Chance a čert ví jaké další ,,arény"

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně těch komerčních názvů stadionů...tady si nejsem jistý, jestli neexistují mezi televizními společnostmi, novinovými redakcemi atp. dohody s klubem, že se bude používat sponzorský název, místo původního.

Reagovat
salami

určitě, jakej by mělo pak pro sponzora smysl si zaplatit jméno stadionu, když tomu řikaj po svym jak fandové, tak komentátoři, navíc je to fakt neprofesionální nepoužívat oficiální název, v tomhle je chápu a nakonec je to dobře, jdou díky tomu do fotbalu další peníze a pro mě jako pro fanouška to nemá žádnej zásadní vliv, pořád je to pro mě Eden, že si tam někdo napíše Coca-cola arena, je mi šumák

Reagovat
Pokahontas

Když budeme hodně důslední,tak najdeme jmenovce u většiny klubů co mají jiný než triviální název FK,SK,FC apod.

Baník nejen Ostrava,ale i Most,Sokolov,Havířov...Bohemians nejen 1905,Praha a Praha,ale i Dublin.Dynamo nejen Budějky,ale i Drážďany,Kyjev,Moskva,příp.foneticky i to ze Záhřebu,Bukurešti či Tbilisi.

Spart je taky mraky, mj.v Kutné Hoře,Brně či Rotterdamu,Slávia nejen Kroměříž či Louňovice,ale i Sofia,Mozyr,myslím že i Sarajevo atd.atd.

A to ani nechci počítat,kolik je jen v takové Primera división všech,,Realů"

Tím chci jen naznačit,že mýlka v podobných případech v drtivé většině nehrozí...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan je tradiční název, ale ne pro Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuď budem hrát ještě o něco líp, jak s Plzní, tak bude výhra docela blízko ZBROJOVKA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáte někdo slovenského pravého beka Tótha? Pravděpodobně křestním jménem Mikuláš, stojí za něco, nebo je to jen nějaký průměr?

Reagovat
smazaný uživatel

Bonzácko do ligy na rozdíl od Žoldácka patří !!!

Reagovat
sosna

Brno a Teplice nula, Plzeň dvojka. Jinak samý jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia neprohraje.

Reagovat
Liquid

prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

"Barcelonská přihrávka od Bergera"

...takže Fanda se ani po Slávii nepolepšil...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Mlask! A ja myslel ze Hasek je nejakej nekopa :)

Reagovat
smazaný uživatel

To byla střela jako od Scholesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kopie gólu Jana Schlaudraafa

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla si je vodí jak malé kluky

Reagovat
Fernando_Torres

Pro Kozlovu práci

Reagovat
smazaný uživatel

Co to komentuje za vola?

Reagovat
Fernando_Torres

Prej Radotínský, taky mně vytáči s tim jak furt vypráví něco o milionkát nacvičenejch a na trénincích pilovanejch akcích po jakýkoli kombinaci a víc než dvou přihrávkách

Reagovat
smazaný uživatel

¨Nebo jak povídal, že když Malý vystřelil na bránu, tak splnil trenérovu důvěru. Teď dalo Slovácko na 2:2 a on kecá o dokonalým obratu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla predvadi,hlavne doma,super fotbal..skoda ty hrozny atmosfery a navstev,ale ve Sportu v lize fanousku dostanou 7

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vyhru Sparty,ostatni nas nezajimaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý rozhovor

Reagovat
exse

To je nádhera jak Dukla hraje, nehorázná škoda že to je zrovna tým s nejhoršími fanoušky a stadionem, kdyby Kozel dostal čas a prostor v nějakém movitějším klubu, tak vybuduje druhou Plzeň. Ze Slovácka se mi libí jedině ten mladej Kovář, na to že má čerstvě 19 let, tak hraje dost vyzrále, škoda že zrovna v nejhorším týmu ligy, ale věřím že mu Habanec dá prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

On nekde urcite dostane sanci. Ukazuje,ze je to kvalitni trener a lonska sezona nebyla jenom takova ta novackovska euforie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, jenže tým Dukly budoval několik let. To je úplně něco jiného, než kdyby šel do lepšího klubu a hned se čekalo, že přijde úspěch.

Reagovat
exse

Proto říkám že potřebuje dostat čas a prostor, Vrba to měl v Plzni uplně to samé. Divím se že ho více usilovněji nechtěla Slavia, zaprvé je sešívanej, zadruhé mají peníze a ambice narozdíl od Dukly a hlavně přebudovávají kádr a začínají od znovu, takže věřím že by tam ten čas a prostor dostal.

Reagovat
soukup

taky sem ho tam čekal

Reagovat
salami

tak Řebíček takhle neuvažuje, ale nejsem si jistej jestli by tam Kozel momentálně chtěl, nicméně Rada ted Slavii stabilizuje, uklidní situaci a vytvoří tým, kterej může porazit každýho v lize, ale jako nikde mu nevdechne nějakou pořádnou herní tvář, takže příští nebo popříští sezonu bude k týmu moct Kozel klidně přijít, bude mít relativně silný a připravený mužstvo, který si pak postupně může pozměnit k svýmu obrazu a změnit styl, pokud by to byl ten co hraje Dukla, tak se zlobit nebudu, ke Slavii by sednul

Reagovat
Losinho

Slavia o něj zájem měla, vyptávala se ho, dokonce mu snad i předložila nějakou nabídku, ale Kozel odejít z Dukly nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že oni se snaží hrát se všema týmama stejný fotbal už od žáčků. To si myslím, že stojí za jejich úspěchem. Pokud by někam šel potřeboval by dostat asi dost času. Podiv se na Spartu, Hřebík tam šel se starat o koncepci všech týmu, většina ho vítala, první půlrok se mu nepovede a už ho hodně lidí chce vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdopa Hrebika vital?

Ja si myslim,ze Dukla to takhle zacala praktikovat (vsechny kategorie hrajou stejnym stylem)az po prichodu Kozla. Takze to momentalne na hru Dukly nema vubec zadnej vliv. Nehlede na to,ze tech odchovancu tam moc nemaji,jestli vubec nejakyho...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že těch co ho nenávidí do morku kosti po jeho neúspěšném působení byla menšina. A ti ostatní do něj vkládali určitě nějaké naděje(jen si vzpomen hodně lidí ho chtělo po ME19 i k repre) O té Dukle toho moc nevím, ale může mu to dávat i nějakou perspektivitu do budoucnosti. Zatímco v novém klubu by musel dostat čas, aby přestavil svě mužstvo, a kdyby se mu náhodou sezona povedla, tak respekt by přišel později a určitě by neměl takový vliv na chod mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

*na chod klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si taky myslim,ze Hrebik je frajer a rozumi fotbalu jako malokdo v tejhle republice. Ale nemyslim, ze to byla mensina,co ho ve Sparte nechteli. Vzdyt uz po prvni prohre na jare se rvalo "Hrebik ven". Ale ted ma asi tu pozici,ktera mu vyhovuje. Neni na ocich a muze menit Spartu k obrazu svymu. A myslim si,ze Spartu (bohuzel ) pozvedne...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že tam bylo dost neutrálních fanoušků, kteří si od něj slibovali, že je pozvedne. Nněkteří možná mysleli, že to půjde hned, a když se pár zápasů nedařilo, tak se to spustilo.

Je škoda, že Dukla nemá ani potenciální fanoušky(jako třeba Plzen, je to velké město a jediný klub). Přece jenom v Praze se moc ftbalových fanoušků, co nikomu nefandí nenajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo bude dnešním patronem zápasu? Třeba překoná i Ringa

Reagovat
smazaný uživatel

to by tam někdy musel být Inkvizitor, jinak to snad nepujde

Reagovat
Liquid

to Slovácko je ještě horší než jsme si všichni mysleli

Reagovat
exse

Já jsem myslel že je takhle špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: co je se Šimákem, že nehraje?

Reagovat
salami

minulej tejden psali, že je zraněnej, ale co mu je konkrétně nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Obrat je dokonán?

Reagovat
Fernando_Torres

Dneska fakt posílá neskutečný perly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.. ten komentator to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Teď záleží, jestli se projeví vyšší kvalita Dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt tragédi ti komentátoři. Jeden furt mele o obratu a druhý mu přitakává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná klíčový moment celého duelu. Berger vybojoval roh

Reagovat
smazaný uživatel

"dílo zkázy dokonal"

Reagovat
smazaný uživatel

"Potlesk Slovacku za hrdinny obrat"

Ten Radotinsky je naprosto mimo. Dneska jsem si precetl jeden jeho clanek a jenom jsem kroutil hlavou. A ted mi v tom akorat utvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Slovácko. Bod dobrý a tohle jim může psychicky pomoct.

Reagovat
adalbertus

chachaři dostanou na prdel už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

no po Brne bych byl opatrnejsi

Reagovat
adalbertus

áále,vaši jim ukažou jak se to hraje 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to Brno ste přehráli brutálním způsobem. Ale jim tam padlo snad úplně všecko.

Reagovat
smazaný uživatel

ve Sportu psali, ze nevyhrajem

Reagovat
adalbertus

dvojku mam jak tutovku dne plus neprohra Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma vyhraje v handicapu.

Reagovat
adalbertus

jako loni...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože loni byla úplně stejná situace.

Reagovat
adalbertus

ja vím že jste to neměli lehké,a nemusíš brát všechno vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nechte kontumovat, alespoň si ušetříte cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

psali remizu, tak aspon pro bod si dojedeme

Reagovat
Losinho

Tak to gratuluju ke třem bodům.

Reagovat
centos

Omylem jsi přepsal "Plzeň na kolena" na "prdel"; jak se tohleto stane..

Reagovat
adalbertus

zajímavé,už jsem to přečetl možna šestkrat stejně nechapu jak si to myslíš,už bych neměl fakt chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude dnes další remíza tak mi asi jebne.

Reagovat
Rarášek

Snad prohrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikas,ze to mam poslat za barak? Tobe jako superexpertovi se verit da...

Reagovat
Rarášek

Vidíš? Prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc mi ta reakce skocila k tobe,to melo bejt na Typka..jinak prohra Slavie potesi vzdycky a cekal jsem ji taky..

Reagovat
Rarášek

Mě to bylo divné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava- Plzeň 2:1 ! Zdál se mi sen a mám vypité takže si vsaďte.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Neser mě kur.a píšu,že mám dost vypité !!!!

Reagovat
adalbertus

noaco ted synku,myslíš že mam strach nebo co? aja za chvili vemu psa a mažu do krčmy,kurva to bude zase den

Reagovat
smazaný uživatel

Strach je převlečená žízeň. Kec jak cyp. Ne vážně byla oslava a já (jako vždy) zůstal do konce a mám "ŽÍZEŇ" jako chlap,takže idu se .......

Reagovat
AjaxFans

to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

v 10 ráno ty jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

co, vrátil se domů za světla

Reagovat
AjaxFans

Jsem nějak přehlédl,že švec už není v Heerenvenu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je?

Reagovat
AjaxFans

Kdesi v Maďarsku

Reagovat
DieFohlenBMG

Slávka 1:2

Reagovat
Losinho

Vychází mi to na další remízu, ale snad to nějak uhaluzíme...

Reagovat
exse

Pokud bude Slavka pokračovat v nastoleném trendu, tak dneska to musí jednoznačně skončit 0:0. Ale to se snad nestane, věřím že tam padne hodně gólů, oba týmy mají poměrně silnou ofensivu a naopak slabší defensivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze 0:0 pri soucasny defenzive Slavie nehrozi , tipuju zase nejakou golovou remizu.

Reagovat
exse

Já jen že jejich poslední výsledky byly 3:3, 2:2 a 1:1 tak teď musí přijít 0:0

Reagovat
salami

Hubáček s Latkou nejsou špatný stopeři, navíc se snad brzo zapojí Dobrotka, golmany máme taky dobrý, jenom beci jsou dozadu celkem slabý, ale zase jsou nebezpečný dopředu, podle mě až si to trochu sedne, tak ta obranabude dobrá, akorát by to chtělo nějakýho dirigenta hry místo L.Jarolíma

Reagovat
smazaný uživatel

Latka si casto vyrazi dopredu takze za nim hrozi velke diry , Hubacek sice chyb moc nedela , ale chybi mu rychlost no a ty kraje jsou dost ofenzivni jak pises.

Nejaky extra kvalitni DM taky v kadru neni takze v mych ocich ta defenziva zatim zadna slava neni. Doufam ze ten Dobrotka to zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

1,75 na plzen a 1,44 na liberec. to jsou loženky.

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 2,5 a pravděpodobnost že to vyjde je 85% to mi neříkejte že se to nevyplatí.

Reagovat
exse

Slovan bych za ten kurs nehrál ani náhodou, samozřejmě věřím že vyhrajem, ale reálnej kurs by měl být tak 1,6 - 1,7. Naopak ta Plzeň se hrát dá, ta vyhraje v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vzdy jsi mel pravdu,experte!

Reagovat
7kaka7

Miluju ten vlčkův ztrápenej výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Slavia má letos docela solidní základní sestavu. Asi lepší než MB.

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra dal gol za Watford v poslední minutě a rozhodl o výhře svého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale furt je to ten promarněný talent, ve 20 letech už nemůže nic dokázat

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako útočník nemusí umět 1na1 , takže šanci má

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby nacvičoval skok do rakve, dědek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čonka je fakt tragéd, na to jak byl furt vychvalován hraje fakt otřesně, snad nejhorší slávistický hráč každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim se mi od nas libi Petrak a Skoda. Petrak je sikovnej kluk umi vyslat kolmici a snad z nej neco bude a Skoda se opravdu snazi ,ale bohuzel je na to sam. Juhar spatnej , Kisel taky nic moc je sice u vseho ale ty strely a centry od nej cekam lepsi. No chvilema ta hra byla pekna kombinacni a docela to na Boleslav platilo , hrajou teda rekl bych dost tvrde , ale verim ze toho gola dat muzem.

Reagovat
Miguel19

Tvl jak se Juhar mohl dostat do Sparty? To je neuvěřitelný tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Natočil o sobě video.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Sivrič vypadá na kvalitního fotbalistu. Kdykoliv ho vidím, tak patří k nejlepším na hřišti. Co hraje za post? AM?

Reagovat
exse

RM nebo přes nohu LM, nehorázný amaterismus našeho vedení si nechat takovýho hráče utéct.

Reagovat
Miguel19

Ten by se mi líbil v Plzni.

Reagovat
Posledni Kovboj

za Zizkov loni hral i RB a byl s Valentou nejlepsi z tymu

Reagovat
smazaný uživatel

na to RB si prisel jak prosimte? V Zizkove hral normalne utocnika..

Reagovat
exse

V Žižkově hrál převážně levý křídlo.

Reagovat
AjaxFans

Jj,Valenta byl dobrý kauf.

Reagovat
centos

"My jsme Slavie vy nejste nic" řvali na své hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

dle mého buď na securitku, co tam naběhla po těch petardách nebo na místní vidlácké blbce, jenž se nazývají fanoušci MB

Reagovat
centos

Na nás to ti moulové řvali taky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si chtějí asi tímto pokřikem pohonit své skomírající ego

Reagovat
centos

Jo a gratulujeme k tomu významnému životnímu kroku. Jsi to tehdy podal tak blbě, že tě naše reakce asi nepotěšily

Reagovat
smazaný uživatel

teď nějak nevím, co myslíš, Ženatej ještě nejsem a otec doufám ještě taky ne

Reagovat
centos

že vylítáváš z hnízda

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň bude nová čtvrť jako adept na velkou propagaci Slezské

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se stěhuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to nějak osobně ale nebudu to tady psát veřejně. Jen snad, že zůstávám ve stejným městě.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by tě někdo z Modřan následoval

Reagovat
smazaný uživatel

internet hooligans SF

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný. Ale v klidu, molotov do okna by ti neletěl .

Reagovat
smazaný uživatel

to ne ale tenhle web čte čím dál víc lidí a nemusí někteří vedět osobní život z některých aktivních fanoušků.

Reagovat
centos

Proto jsem to nechtěl ani konkretizovat, ale donutil jsi mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no uz by pomalu bylo nacase

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba v současné době není moc prdel udělat si dítě. Co si budem nalhávat, je to poněkud drahá sranda. A když to napíšu hodně blbě, tak třeba na to dítě je nejlepší si našetřit, abys pak neživořil jako nějaký sociál Ale třeba za dva roky, proč ne. A od šesti, sedmi let ho pomalu brát na Baník, aby dostal tu nejlepší výchovu

Reagovat
smazaný uživatel

ty by ses nebal vzit dite na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Nebál. Ze začátku třeba na hlavní tribunu a postupem času do kotle. Jak prostý...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, na dítě má času dost - teď je spíš ještě moc brzo...

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejdebilnějších pokřiků (ve všech variantách, nemusí tam být Slavie)

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší choreo domácích při zápase GKS Katowice-Cracovia Krakow.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/530041_278209142284784_1163790137_n.jpg

GieKSaBaník !

Reagovat
centos

Z toho přejmenování sešlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Naštěstí. Za GieKSu se postavilo město

Reagovat
madridcan

To je Jaro Filip?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Votroci...všichni dávaj na Sigmu,tak jim ukažte že maj špatně jako loni...:)ale nutno říct,že ted je to jiná Sigma v jiném rozpoložení...a žít z lonského zápasu se nedá,ale každej Hradeckej fanoušek každé nečekané vítězství prožívá,včetně mě..proto tu nebudu psát velkohubá prohlášení a dělat eramena...budu rád za bod..když zopakuji výkon s Jihlavou,možné je všechno..hlavně at je to dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska snad v Liberci utlučem alespoň další remízu, problém bude s pravou stranou obrany (i když ten máme i když jsou všichni zdraví ) tak snad tam šoupne Karlíka a DZ už bude hrát Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Radu prdnem na stopera a Tlustej bo Sourek v pravo ...Masopust hezky na kraaj zalohy ...Mesan kridlo neumi lepsi by byl jako zolik do utoku nez starej Sedlak....

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, na kraj obrany musí mít hráč aspoň nějakou techniku a rychlost, což při vší úctě k Tlusťochovi a Šourkovi ani jeden nemají já bych tam fakt nejraději viděl toho Karlíka, nebo třeba Kryštůfka a Murise už na křídle nechci ani vidět, dost mě proti Hradci zklamal Sedláček je podle mě dobrej, umí podržet míč, není to takovej plašan jak Standa nebo Muris, má zkušenosti a asi mu ani nevadí to, že je z něj střídající hráč, navíc může zahrát na hrotu, na kraji a i na podhrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak fakt hraje Kryštůfek, ale v brance je Hanuš, takže očekávám zápas plný zmatků v obraně a několik hloupých gólů

Reagovat
smazaný uživatel

:-D Blazek moc jistej neni :-) Co furt je s tim Radpu

Reagovat
JarousFCB

Já se dnes tak těším na Bazaly ...

Reagovat
sosna

Může na vás mít nějaký vliv to, že se bude hrát na Letné kvůli trestu pro Spartu bez diváků?

Cipro: Jsme na to zvyklí ze zápasů doma. Tady je atmosféra stejná, jako bude tam.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej chuj ten Cipro

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, však má pravdu.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Shevchenko

Trefně to řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Borec! I když nemá tak docela pravdu, vždyť teďka v Budějkách dorazila na tribuny nová krev. Například ti výmluvní chlapci, co přišli na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

oni to nejspíš byli podavači míčů

Reagovat
homeles8

Reagovat
Losinho

Snad je na Juhara záruka, rád bych ho ještě Spartě reklamoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem vas varoval,ze dobre hraje jenom v cervenci

Reagovat
Losinho

Tak snad bude do července hibernovat, na hřišti bych ho momentálně viděl nerad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je strašnej co.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš vs. Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava je oživení Gambrinus ligy. Už jenom kvůli stoperské dvojci Tlustý - Šourek jsou všechny přenosy z jejich zápasů tak nějak zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

proc kvuli nim smim li vedet ? Myslim,ze jak Johlava tak Brno. jsou ozivenim ,ale nic extra to neni

Reagovat
soukup

protože ti to oživí vzpomínky na pubertální vtípky ze základní školy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi kvůli těm jejich jménům, aspoň to tak tipuju

Reagovat
smazaný uživatel

Kolouškovi se dneska moc nedaří, zbytečně ztrácí míče, pak se do hry moc nedostávají křídla, moc se mi líbí hra Tecla, snad to takhle vydrží a Kryštůfek párkrát hořel, ale je mu teprv 19 a je to spíš stoper, až si zvykne, tak to bude o dost lepší a i tak ho tam vidím raději než Oberta

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík - Vidlička, Jarošík, Švejdík, Pamić - Kadeřábek, Hušbauer, Pavelka, Skalák - Kadlec - Kweuke. A Matějka na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

budějky dostanou 3:0 i s betonem

Reagovat
Losinho

Slávista Hanuš vytlačil z branky sparťana Blažka. Jaké to zadostiučinění.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jste na tom tak špatně, že si musíte dělat radost takovýma maličkostma?

Reagovat
Losinho

To byl pokus o fór.

Reagovat
smazaný uživatel

No...člověk nikdy neví. Tak jsem se zeptal .

Reagovat
Losinho

V pohodě. Ale zkazils to.

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho: Jaromír Blažek má problémy se zády a nenastoupil k dnešnímu utkání české nejvyšší soutěže na půdě Liberce. Nemělo by se jednat o nic vážnějšího a brankář Jihlavy se domnívá, že na další duel proti Olomouci by už mohl být znovu k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik - Rajtoral, Ševinský, Procházka, Řezník - Hanousek, Horváth - Štípek, Kolář, Ďuriš - Bakoš

Bolek nehraje, Limba nehraje, Hejda nehraje

Štípek hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek mi prisel strasne nejistej i v tech zapasech pred Brnem.. Kozacik by mohl prekvapit

Hejda nehraje to je obrovska skoda, kdy jindy by si zaslouzil sanci?

A Limba bude asi zranenej, nebo si potrebuje orazit..

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je zraněnej, tak je to škoda, ale zase hrál za repre, tak ten oraz je dobrá volba, pokud ovšem bude čekat na střídačce...

...a toho Hejdu už fakt nechápu, obranu máme nejistou, ale necháme u sebe stoperskou dvojici, které to očividně vedle sebe nesvědčí

Reagovat
smazaný uživatel

...aha, Darida taky nehraje tak to bude nejspíš ten odpočinek reprezentantů

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je dobre, Hanousek si to rozhodne zaslouzi a trochu si myslim, ze uz v zakladu zustane

Reagovat
Losinho

Místo koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Horvath, Darida, Kolar, muzou se vsichni stridat ob zapas ale kdyby misto jednoho, tak muze vystrnadit prave Daridu.. zatim pokazdy kdy Hanousek nastoupil, tak hral paradne, uvidime dneska, ale ja mu verim

Reagovat
smazaný uživatel

do hajzlu, to to nemohli uz kura udrzet?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď exse řekne, že jenom Sparta dává góly v posledních minutách a Slovan ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty exse...neměl jsi náhodou v minulé, či předminulé sezóně kecy na Spartu, že dává góly v 90. minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale tohle je trochu trapny, ikdyz me to sere, tak to je celkem velkej rozdil, kdyz ho da Liberec jednou a Sparta pokazdy

Reagovat
smazaný uživatel

obvykle to je znakem lepší kondičky

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jen o fyzičce. Je to i o vůli po vítězství. A ta nám loni na jaře hodně chyběla.

Reagovat
smazaný uživatel

je to spis o ty vuli a tu mate nejlepsi v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle jo. Ale k tý fyzičce...podle mě jí máme také nejlepší v lize. Akorát pod Chovancem se víc projevovala, když jsme hráli ten silový fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

silovej fotbal hrajete porad

Reagovat
smazaný uživatel

To jo...ale už je to jinej fotbal než pod Chovancem.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom jako spatnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ho právě nedává. Jen proti Dukle teď to je vyjímka.

Reagovat
Losinho

V minulý sezóně se vám to párkrát povedlo. Teď máte odehraný 3 zápasy, třeba to přijde dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy? Víckrát než 2x to určitě nebylo.

Reagovat
Losinho

Tak to je možný, ale i 2x je víc, než si zasloužíte.

Reagovat
smazaný uživatel

V 90. minutě jsme dávali góly spíš v sezóně 2010/2011 než v té loňské.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom trapnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

poukazovat na ukaz, ktery se stalo jednou a porovnavat ho s jinym, kterej se stava pravidelne a porad? mne to prijde trapny..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ani nejde o ty jeho kecy na Spartu, ale spíš na góly v 90. minutě, ať už je dává kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to neudrželi. Jinak Typkuv 85% tip nevyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde prosím najdu sestavu Brna?

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal - Pašek, Pernica, Šoljić, Kaufman - Husár, Zavadil, Mezlík, Lutonský - Švancara, Halaška

PS : Halaška po 6. minutách zlobí jako čertík z krabičky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kadleeeec!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně pane Kadlec! A díky patří i Leošovi.

Reagovat
centos

Tristní pohled na kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

Málo lidí?

Reagovat
centos

Jup.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Hušby je výbornej.

Reagovat
Harakan

Nějakej link na Spartu? Diky.

Reagovat
Ligter

Na sazkatip.cz vpravo veprostřed klikni na zápas Sparty v tom kalendáři budoucích zápasů.

Reagovat
Ligter

Sakra.

Reagovat
Harakan

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mi ty kluby dělaj vrásky

Berlín 4:0 Kometa

Zbrojovka 0:1 Jablonec

má to cenu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hustá akce...ty vole, nechat si dát gól od Dynama.

Reagovat
smazaný uživatel

skore zas otevřel stoper

Reagovat
smazaný uživatel

e-m@niacs

Reagovat
centos

To už je retro :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už ne lasička nebo ještěrka, ale úhoř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leo doprdele jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bakymu to teď moc nejde mohl by pak vyzkoušet Horu na hrotu, když už nemáýme Wagnera...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Na Kweukeho je letos fakt spoleh.

Reagovat
centos

to je komedie

Reagovat
centos

A Řezník musel simulovat, jinak si ten pískot nedovedu vysvětlit..

Reagovat
smazaný uživatel

simuloval zatím jen Bakoš

leda by Řezník předvedl něco dřív, jestli to je ale kvůli tomu přestupu tak to je idiocie... (ikdyž on řiká, že to bylo až po nějakym faulu...)

Reagovat
smazaný uživatel

předvedl dřív. Ležel tam jako by ho trefil amorův šíp a pak už zas běhal jako laňka. A pak Čapek řekne pičovinu s tím, že ho baníkovci zatracují za ten přestup...

Reagovat
centos

Podle mě už na Bazalech hrál.. nebyl problém. Ani s Rajtoralem.

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooo Leoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Matějka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos Slusna rana.

Reagovat
doNny

Viděl jsem dobře, že sektor hostí byl prázdný?

Reagovat
smazaný uživatel

já sektor hostů zatim ani neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

"co vás tak málo, vy kurvy"... Ale hlavně, že jich na LM a Evropy jezdí stovky a ještě se tím chlubí.

Reagovat
smazaný uživatel

a) tisíce

b) kotel se za to celkem stydí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábek zahodil za 5 minut 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

den blbec... Pašek si dá vlastňáka a díky Kaufmannovy se kopalo penalta, supr teda

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek

Reagovat
homeles8

Lengyel vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jm bura!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. 3:1. Teď ještě jeden ať si vylepšíme skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci

Reagovat
smazaný uživatel

...další chyba Procházky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele