Gambrinus liga - preview 29. kola

09.05.2012, 08:42
Previews
Gambrinus liga může už dnes večer znát svého mistra. Pokud Liberec zvládne derby na hřišti Jablonce a zároveň jeho pronásledovatelé Sparta a Plzeň ztratí ve svých zápasech, bude o titulu pro Slovan rozhodnuto. Jasný může být i druhý sestupující po Viktorii Žižkov, pokud Bohemians 1905 prohrají s Teplicemi a Ostrava zvítězí nad Slavií.
Bohemians 1905 - FK Teplice  (středa 18:00)
Sledovaným duelem v boji o záchranu je souboj mezi Bohemians 1905 a FK Teplice.

Po dvanáctém kole měli Klokani na kontě 19 bodů a vyhřívali se na špici tabulky. V následujících šestnácti kolech dokázali pouze jedinkrát vyhrát a remizovat a současný zisk pouhých 23 bodů znamená předposlední místo. Svěřenci kouče Jozefa Webera již situaci nemají ve svých rukou. Na čtrnáctou Ostravu jim chybí jeden bod. Klokani nastoupí s výjimkou zraněného Nikla v kompletní sestavě.

"Budeme bojovat do posledního kola. Budeme se soustředit jen na svoje zápasy, co se děje kolem, mě nezajímá. Budu se to snažit přenést i na mužstvo. Pokusíme se obě utkání vyhrát a věřím, že máme šanci se zachránit," řekl Jozef Weber.

Teplice se v tabulce nacházejí na pátém místě, a přestože pohárová Evropa pro ně již není dosažitelná, výsledky vykazují v poslední době výborné. Venku neprohráli svěřenci Petra Rady již pětkrát v řadě, v posledních jedenácti utkáních prohráli jen jedinkrát - doma s Českými Budějovicemi. Kvůli kartám budou chybět Petr Lukáš a Matej Siva. Dlouhodobě zraněný je Mahmutovič.

"Čekají nás dva problematické zápasy s Bohemkou a Ostravou, které hrají o záchranu. Budeme v nich chtít vyhrát, odvedeme v nich maximum, abychom nezadali příčinu nějakým spekulacím. Hrajeme o čtvrté místo, to je náš cíl," prohlásil Petr Rada.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Růžička, Borek, Ptáček, Bartek - Abraham, Jindřišek - Moravec, Šumský, Orolín - Nešpor
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Matula, Rosa, Ježdík - Dolejš, Ljevakovič, Vachoušek, Čajič, Vůch - Jindráček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Sparta Praha  (středa 18:00)
Ve 29. ligovém kole se odehraje i jedno malé pražské derby. Domácí Dukla vyzve Spartu, ta stále pomýšlí na titul.

Pražská Dukla může být velice spokojená po návratu z druhé ligy do nejvyšší soutěže. Již teď je jisté, že zakončí sezonu v horní polovině tabulky. Dokonce sahá po pátém místu, na nějž ztrácí tři body. "Sparta má samozřejmě jen ty nejvyšší ambice. Pro nás je to poslední domácí utkání, které by mělo být svátkem. Uvědomujeme si, jaká je kvalita soupeře. I když má na jaře své problémy, stále hraje o titul. Věřím, že se stadion zaplní a my budeme dostatečně motivovaní, abychom se Spartě snažili vyrovnat," prohlásil trenér domácích Luboš Kozel, jehož tým poslední dva zápasy prohrál.

Sparťané stále bojují o titul, dvě kola před koncem ztrácí na vedoucí Liberec dva body. Ve středu potřebují porazit Duklu a doufat v zaváhání Slovanu. "I když byl odstup čtyřbodový, hráčům jsem pořád říkal, že jestli vyhrají všechny své zápasy, tak šance na titul je reálná. V tuto chvíli je odstup dvoubodový a na těch slovech nic neměním. Může se to podařit, budeme o to bojovat. Nečeká nás ale lehký zápas, Dukla předvádí velmi dobré výkony a má i velmi dobré výsledky. Utkání se hraje několik set metrů od Letné, takže věřím, že nás přijde povzbudit velké množství fanoušků a vytvoří nám domácí prostředí, které nám pomůže ke třem bodům," tvrdí kouč Letenských Martin Hašek, jehož tým nejčastěji sbírá body venku než doma.

V sestavě Dukly bude scházet pouze Švejdík kvůli dohodě klubů. Sparťanské mužstvo by mělo nastoupit v kompletním složení, nejistý je pouze start střelce Kweukeho.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Božič, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Malý, Lietava, Pázler.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, E. Brabec, Jarošík, Pamič - Holek - Přikryl, Matějovský, Hušbauer, Krejčí - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Slovan Liberec  (středa 18:00)
29. ligové kolo přinese i severočeské derby mezi Jabloncem a Libercem. Zatímco domácí dohrávají sezonu, hosté bojují o mistrovský titul.

Jablonec letos skončí bez účasti v evropských pohárech, nepovedla se mu jarní část sezony. Aktuálně figuruje na sedmém místě a před závěrečnými dvěma zápasy ztrácí na pátou příčku čtyři body. Trenér František Komňacký slibuje, že jeho svěřenci nic Liberci zadarmo nedají. "Podještědské derby má svoji tradici, náboj a kvalitu. Těšíme na atmosféru, kterou příznivci obou táborů vytvoří. I když víme, že Liberec má větší motivaci než my, nechceme zápas jen odehrát, chceme v něm uspět. Pro naše příznivce je to víc než obyčejný mistrák. Připravujeme se se vší zodpovědností, s nějakým polovičním výkonem bez nasazení a vůle uspět nemůžeme. V tomhle derby neplatí role favoritů, bude to velký fotbalový svátek," říká trenér domácích Komňacký.

Aktuální lídr tabulky Liberec ve středu může slavit titul. Stačí vyhrát na hřišti Jablonce a zároveň doufat ve ztráty jeho pronásledovatelů Sparty a Plzně. V uplynulém kole si to fotbalisté Slovanu trochu zkomplikovali, když doma bezbrankově remizovali se Slováckem. Pokud ztratí další body i ve středu, bude mít těžkou pozici v posledním kole. "Víme, o co hrajeme. Na tlak už jsme si zvykli, navíc tu máme zkušené hráče, kteří to pomáhají zvládat těm méně zkušeným. Po minulém zápase se Slováckem cítím z kluků zdravé nabuzení, jsou si vědomi, že i přes chybu rozhodčího měli zápas zvládnout a nechtějí to opakovat. Očekávám, že zápas s Jabloncem bude mít náboj. Soupeř sice za sebou nemá povedené jaro, ale teď určitě bude mít motivaci, jelikož jde o hodně sledované derby a bude chtít napravit předchozí nezdary," míní kouč hostí Jaroslav Šilhavý.

Liberečtí budou postrádat pouze vykartovaného Rabušice a sestava domácích bude ochuzena o čtveřici zraněných Vukovič, Kocourek, Vaněk a Kovařík.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Piták, Jarolím, Jablonský - Lafata.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Kelič, Fleišman - Štajner, Vácha, Bosančič, Janů, Breznaník - Hadaščok.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (středa 18:00)
Zápas, ve kterém zdánlivě o nic důležitého nejde, bude k vidění v Českých Budějovicích. Na Střelecký ostrov přijede Mladá Boleslav.

Dynamo je po povedeném jaru již dlouho zachráněno a možná i proto své dva poslední duely nezvládlo. Po porážkách od prvního Liberce i posledního Žižkova bez vstřelené branky by se však svěřenci Františka Cipra s domácími fanoušky rádi rozloučili lepším výkonem a také třemi body. Budějovicím se proti Mladé Boleslavi nedaří, vyhrály jediné z posledních 12 vzájemných utkání. Jihočeši se musejí obejít bez zraněných Stráského, Lengyela a Bakaly. Kvůli dohodě o hostování si nezahraje ani Jakub Řezníček.

"Na Žižkově to byl z naší strany přímo hrůzostrašný výkon. Z toho, co tým předvedl, vyvodím důsledky. Moje starost je, aby se to neopakovalo. Samozřejmě s tímhle přístupem zbylé dva zápasy odehrát nemůžeme," zlobil se trenér Cipro.

Mladá Boleslav hodně stála o čtvrté místo, které teoreticky mohlo zajistit účast v pohárové Evropě. Po vítězství Sigmy Olomouc v domácím poháru však tato možnost padla a svěřenci trenéra Koubka mohou dohrávat sezónu bez nervů. Boj o čtvrté místo za elitním triem však pochopitelně nevzdávají. Hodně absencí trápí v závěru soutěže Středočechy. Druhý zápas za osm žlutých karet odstojí Radek Šírl. Nadále chybí zranění Kalina, Štohanzl a Zahustel, dále rekonvalescenti Opiela a Fabián.

"Naší aktuální motivací je umístění na čtvrtém místě, které zatím nemáme jisté. Když ale v Budějovicích vyhrajeme, tak by celkový zisk padesáti bodů byl definitivní pojistkou, že nás už žádný soupeř nepředhoní," přemítal kouč Miroslav Koubek.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Krajčík, Řepka, Brezinský, Novák - Klesa, Javorek, Otepka, Rýdel, Sandro - Němec
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Johana, Rolko, Táborský - Kúdela, Ščuk - Bulut, Fillo, Mareš - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (středa 18:00)
Přihořívá nejen v boji o titul, ale i v boji o záchranu. Baník svádí souboj na dálku s pražskými Bohemians. V předposledním kole se mu do cesty postaví jiný klub z Vršovic - pražská Slavia.

Baník bojuje a v posledních dvou kolech se díky dvěma výhrám dostal ze sestupových příček. Na patnácté Klokany však má k dobru pouze jediný bod. Proti Slavii se Ostravě dlouhodobě nedaří, z 37 vzájemných ligových zápasů vyhrál Baník pouhé čtyři. Pro svěřence Radoslava Látala není dobrou zprávou ani to, že je letos suverénně nejhorším klubem na domácím hřišti, kde získal pouze 9 bodů. Poslední domácí zápas sezony musí Baník zvládnout bez Václava Svěrkoše a Zdeňka Šmejkala, kteří jsou dlouhodobě mimo hru.

"Problém Slavie byl na jaře v tom, že měla spoustu zraněných hráčů. Pomalu se jim to ale uzdravuje, nastoupil už i Škoda, který je gólový hráč a na něj si budeme dávat pozor. S uzdravenými hráči se jim vrací forma, potvrdili to proti Hradci," obává se trenér Látal.

Slavia si zpackanou sezónu zpříjemnila posledním ligovým utkáním, ve kterém nasázela Hradci Králové pět branek. Zda bude střelecké probuzení pokračovat i na Bazalech, uvidíme ve středu. Venku však Slavia sedmkrát za sebou nevyhrála a v posledních čtyřech venkovních duelech nevstřelila ani gól. Před koncem sezóny se Slavii vyprazdňuje marodka, mezi dlouhodobě zraněnými zůstává pouze Matúš Čonka. Po vleklých zraněních se do hry pomalu vracejí Štěpán Koreš, Viktor Šimeček a Martin Hurka.

"Motivace je určitě velká, rádi bychom potvrdili zlepšenou výkonnost. Navíc je to naše poslední venkovní utkání v této sezoně, po nepovedených zápasech v Českých Budějovicích a v Plzni chceme venku konečně naplno bodovat. Baník hraje o všechno, boj o záchranu je nutí ten zápas vyhrát, ale my v žádném případě nechceme odjet z Ostravy s prázdnou," tvrdil slávistický kouč Martin Poustka.

Ostravský Vomáčka může odehrát 100. ligové utkání, Slávista Vlček může odehrát dokonce svůj 450. zápas v lize.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Zawada, Frydrych, Vomáčka, Marek - Fantiš, Lukeš, Vašenda, Magera Kukec - Kraut
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Dostál, Latka, Hubáček, Cicman - Vlček, Petrák, Jarolím, Trubila - Pospěch, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 3.80 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Žižkov  (středa 18:00)
V předposledním kole na sebe narazí týmy Slovácka a Žižkova. Hosté se po roce vrací do druhé ligy, již nemají žádnou šanci na záchranu. To domácí se sezonou mohou být spokojení, pohybují se v klidném středu tabulky.

Slovácko se postaralo o dramatizaci boje o mistrovský titul, když na hřišti vedoucího Liberce bezbrankově remizovalo. Devátý tým tabulky se bude chtít se svými diváky rozloučit vítězstvím nad sestupujícím Žižkovem. "Žižkov sice má už jasno v tom, že sestupuje, hráčům však vždy jde minimálně o to, aby se ukázali. Takže si nemyslím, že k nám přijedou úplně bez motivace. Na naší straně by ale ta motivace a síla měla být vyšší. V posledním domácím zápase se chceme rozloučit s diváky vítězstvím. Toužíme protrhnout i špatnou střeleckou produktivitu," prohlásil trenér Slovácka Miroslav Soukup.

Výhra Ostravy v Příbrami zajistila v uplynulém kole sestup Žižkova do druhé ligy. Pražskému celku nepomohla ani domácí výhra s Českými Budějovicemi. "Budeme chtít bodovat a navázat na dobrý výkon z posledního domácího zápasu s Českými Budějovicemi. Šanci dostanou pravděpodobně hráči, kteří toho ještě v této sezoně tolik neodehráli," prozradil trenér hostí Roman Nádvorník.

V sestavě domácích bude chybět rekonvalescent Fujerik a vykartovaný Kordula. Za hosty nebude hrát zraněný Kolář a nejistý je start Bálka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Reinberk, Trousil, Košút, Kubáň - Hlúpik, Daníček, Volešák, Trávník - Ondřejka, Došek.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Boháč - Šťastný, Kiidron, Kropík, Čermák - Sivrič, Sloboda, Hílek, Valenta, Milosavljev - Kalod.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (středa 18:00)
Plzeň přivítá v předposledním ligovém kole fotbalisty Příbrami. Pro domácí fotbalisty to bude velice důležité utkání, stále tu žije šance obhájit mistrovský titul, to však ve středu musí bezpodmínečně vyhrát.

Tři body, taková je ztráta plzeňských hráčů na první Liberec. Pokud tedy chtějí stále pomýšlet na obhajobu titulu, musí doma zdolat Příbram a v posledním kole si to přímo rozdat s Libercem. "Jsem rád, že jsme to v Mladé Boleslavi zvládli a jsme ve hře o titul. Potřebujeme, aby Liberec klopýtl, nejlépe s námi v posledním kole, a aby ztratila i Sparta. Teď ale hlavně potřebujeme uhrát tři body proti Příbrami, abychom tu šanci pořád měli. Příbram patří k největším překvapením soutěže, je tam vidět obrovská práce trenéra. Na podzim nás porazila, proto nic nepodceníme," prohlásil trenér domácích Pavel Vrba, jenž připomněl, že o první místo bojuje i Sparta. Ta má před Plzní náskok jediného bodu.

Příbram prohrála poslední tři zápasy a v tom posledním se cítila poškozena. Rozhodčí neuznal regulérní vyrovnávací gól v závěru zápasu, tým vedený trenérem Vavruškou tak vyšel opět bodově naprázdno. Utnout špatnou sérii se pokusí na hřišti favorizované Plzně. "Oproti předchozím zápasům, kde byl soupeř zatažený, to bude jiné utkání, jelikož Plzeň bude hrát útočněji a bude otevírat prostor pro naši přechodovou fázi. Sice nehrajeme kompletní, což se na naší hře projevuje, přesto se pokusíme být Plzni hrající o titul co nejvyrovnanějším soupeřem," říká trenér osmého týmu tabulky David Vavruška.

Domácí by měli nastoupit v kompletním složení, pouze visí otazník nad startem Pavlíka. Hosté přijedou bez trojice zraněných Hejda, Štochl, Divíšek a vykartovaného Šlapáka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Andrejevič, Krejčí, Mišůn, Pleško - P. Pilík, Kraus, T. Pilík, Mareš - Koukal, Krbeček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Sigma Olomouc  (středa 18:00)
Naposledy v tomto ročníku se před domácím publikem představí fotbalisté Hradce Králové. O důležité záchranářské body přijede pod lízátka bojovat Sigma Olomouc.

Domácí jsou již definitivně zachráněni a v posledním domácím utkání se tak mohou se svými věrnými fanoušky rozloučit v poklidu. Svěřenci trenéra Kotala by chtěli napravit nezdary z posledních týdnů, kdy z šesti utkání odešli poraženi hned pětkrát. A právě pro trenéra Kotala bude utkání speciálním - bude se loučit s hradeckými diváky nejen pro tuto sezónu. Po třech letech opouští Votroky a míří na novou zkušenou do Jablonce.

"Samozřejmě se chceme v domácím prostředí rozloučit s fanoušky vítězstvím a hlavně dobrým výkonem. Po utkání na Slavii, když už bylo definitivně jasno, že zde končím, tak se mi vše honí hlavou. Promítám si dokola ty tři roky, co jsem zde prožil. Musím říct, že vesměs na působení v FC Hradec Králové mám dobré vzpomínky. Myslím si, že jsem zde odvedl dobrou práci a určitě obě strany musely být spokojeny," uvedl kouč Václav Kotal.

Sigma prožívá bláznivou sezónu a zlepšenými výkony i výsledky na jaře zlepšuje nešťastný podzim. Čerstvý vítěz domácího poháru však ještě není definitivně zachráněn a v Hradci Králové tedy rozhodně bude mít o co bojovat. Mimo hru jsou pro zranění záložníci Daniel Rossi, Marek Heinz a Martin Pospíšil, hrát ještě stále nejsou připraveni záložník Tomáš Hořava a útočník Jakub Petr.

"Doufám, že v Hradci vyhrajeme a už budeme mít definitivně jistou záchranu. Po pohárovém finále se Spartou nám v neděli proti Jablonci trochu chyběly síly, ale zregenerovali jsme a jsme připraveni zopakovat pohárový výkon. Osobně mám na Hradec nádherné vzpomínky, hlavně na první rok, kdy jsme profrčeli druhou ligu a postoupili do první. Tohle angažmá mi kdysi hodně pomohlo," řekl olomoucký kouč Petr Uličný.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Hochmeister, Fukal, Pávek - Černý, Janoušek, Šisler, Poděbradský - Malinský, P. Dvořák, Štěpán
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Škerle, Dreksa, Vepřek - Navrátil, Kučera, Pospíšil - Schulmeister, Klesnil, Ordoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec28195466:2962
2.Sparta Praha28193647:2460
3.Viktoria Plzeň28185561:3359
4.FK Mladá Boleslav28145946:3347
5.FK Teplice28128835:2944
6.Dukla Praha28118940:3241
7.FK Jablonec281171054:3840
8.1. FK Příbram281161144:4739
9.1. FC Slovácko281051323:3135
10.České Budějovice28881229:4832
11.Slavia Praha287101125:3031
12.FC Hradec Králové28861420:3530
13.Sigma Olomouc28910938:3628
14.Baník Ostrava28661627:4724
15.Bohemians 190528651719:5123
16.Viktoria Žižkov28532021:5218
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (529)

Přidat komentář
adalbertus

to budu nervy

Reagovat
adalbertus

..a penalty

Reagovat
smazaný uživatel

proti Liberci zase bude stát rozhodčí jako minule.. Adam a Královec klasičtí Sparťané.. ti zase předhodí pár kapříků dnešním rozhodčím aby to dopadlo jak dopadne.. vážně si myslím že Jablonec porazí Liberec ale snad se pletu..

Reagovat
smazaný uživatel

proč to sleduješ, když v tom máš předem tak jasno?

Reagovat
smazaný uživatel

nevšiml jsem si že se hraje teď abych to sledoval v přítomném čase.. jen říkám svůj názor (to se snad v téhle pseudodemokracii ještě smí..). páč jak Adam minulé kolo zařízl Liberec to bylo až docela moc okaté.. ale bylo to ve prospěch Sparty tak ticho po pěšině klasicky..

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady zas. Teoretici přicházejí na povrch se vými závratnými objevy o korupci, podloženými nespornými důkazy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pseudodemokracii Tos mohl říct rovnou že si paranoidní cvok, a nemusel bych ztrácet čas čtením tvojeho příspěvku. Příště to o sobě napiš hned do první věty, ušetříš lidem prácu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

představ si, že už je odehráno 28 kol!!! na ten zbytek je reakce asi zbytečná a už teď lituju té předchozí.

Reagovat
smazaný uživatel

takže kdyby sudí pískali Spartě tak jak Liberci tak chceš říct že by to nemělo žádnou dohru? to by zase patolízalka Dámková posuzovala jak je vůbec možné že někdo pískal proti Spartě apod..

Reagovat
smazaný uživatel

možná by pak vyhrála v Hradci nebo Boleslavi...

Reagovat
twerp

Nejste Olomouc.

Reagovat
goodbay

Královec se dal ale na Plzenskou stranu a je to i logické, když je z Domažlic

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Dneska se definitivně zachráníme

http://www.youtube.com/watch?v=xJNQD0iRKA8

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravááá dáme to těm vandrákům Liberec , Plzeň ,Teplice a budu max spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

To je konec ligy jak má bejt! V 17:55 zamknu manželku a dítě do špajzu, volume doprava a co má obrazovku, bude vysílat fotbal!

(Doufám, že Vízek vsadil na Liberec)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Joseph Fritzl, light verze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

level 1

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

euro 2012 - level UP!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešní kolo fakt těžko tipovat, ale ovlivněn svými přáními to zkusim:

Budějovice - Boleslav 0:3

Dukla - Sparta 1:1

Ostrava - Slavia 1:1

Plzeň - Příbram 4:1

Slovácko - Žižkov 2:1

Hradec - Olomouc 0:2

Bohemka - Teplice 0:0

Na Severočeský derby na předměstí si tipérsky fakt nevěřim, ale jako Viktoriánovi je mi výsledek celkem jedno. Nejpravděpodobnější mi přijde výsledek 1:2, ale může to dopadnout jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Tipl bych si že Slávia je schopná vyhrát, ale jinak to vypadá pravděpodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

josef

Reagovat
stas87

inam

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak muze dnesni zapas piskat "Jablonecak" Jech...To je vysmech...Nedivil bych se kdyby on sam dneska proti nam skoroval...

Reagovat
clinger

fakt kok... na tom svazu.na Spartu rudej Královec.takhle oni předcházejí spekulacím

Reagovat
smazaný uživatel

podle široké odborné veřejnosti jsou sparťani všichni rozhodčí, podle sparťanů jsou všichni rozhodčí viktoriáni... obsazovací úsek nemůže být tímhle nijak zatížen

Reagovat
smazaný uživatel

....říkám já tělem i duší ortodoxní fanda ACS.

Reagovat
smazaný uživatel

ortodoxní? tak to ani náhodou...

Reagovat
clinger

no ale o Královcovi to tvrdí i mnozí sparťani.pokud chce svaz aby českej fotbal vypadal čistě měl by se takových přečhmatů vyvarovat.takhle to vypadá že si na svazu z fanoušků dělaj blbce

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě mají být nezávislí vůči všem vnějším tlakům. nejen klubovým ale i "fanouškovským"

Reagovat
clinger

to si můžou dovolit třeba v Německu apod. kde mají nabušený stadiony všude.né u nás kde nikdo nechodí a kde by se naopak měly snažit o to aby český fotbal byl pro fanoušky důvěryhodný

Reagovat
smazaný uživatel

jde to? není to spíš v hlavách lidí?

Reagovat
clinger

asi je to těžký.něco jde a něco ne.ale tohle prostě pos...skoro každej kdo sleduje český fotbal si spojí jméno Královec se Spartou a na svazu to musí vědět tak nechápu proč ho nominovali na jeden z nejdůležitějších zápasů na konci ligy v kterém Sparta hraje (takhle tu důvěryhodnost těžko zvýší)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Královec je z Domažlic, tzn. plzeňský kraj, nevim kde kdo sebral, že je to sparťan

Reagovat
Puskas

Sparťani jsou v Brně, Ostravě, Plzni atd.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejsou tlačeni Berbrem jako v případě Královce

Reagovat
Puskas

Na Bazalehc jednička, Bohmka nevýhra a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bysme mohli kopat tak dvě penalty a sudí Bohemce vyloučit tři hráče a neuznat čtyři góly, když to máme mít údajně pořešené u svazu i rozhodčích ...

Reagovat
Puskas

pro jiatotu ještě podplatit slávisty, aby nedali vyložené šance

Reagovat
smazaný uživatel

stejně se bude zase spekulovat kdo koho podplatil atd....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by to chtělo "namotivovat" hráče Teplic aby hráli jako o život a nemusíme se bát jinak články o hráčích už nepíšeš ?

Reagovat
Puskas

A kameramany, aby ty chyby nenatočili... Dva články mají admini, je na nich, kdy to tu šoupnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Liquid

Dukla - Sparta 2 - nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Velky plus pro Spartu a Plzen je,ze Vizek favorizuje Liberec,snad si na ne i vsadi

Reagovat
Liquid

néééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se Baníček zachrání!!!

Reagovat
clinger

dneska ještě ne.Slavia tam neprohraje.ale poslední kolo porazíme Bohemku a pošleme ji dolů aspoń tak bych si to přál ať je poslední kolo o co hrát

Reagovat
stas87

ouuu...takze porazit ich v edenu vo vzajomnom suboji a poslat ich dole v 30.kole?sakra,to je dabelsky plan

Reagovat
clinger

si myslím aspoň v mé hlavě.teď jde o to jestli to tak vnímají i hráči

Reagovat
centos

Zmizeli by pak odtamtud? To se asi ještě neví, co.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já mám strach, že dneska Bohemka porazí Teplice, takže Baník dneska taky musí vyhrát... A taky, že vyhraje! A poslední kolo porazíte doma Bohemku a je to v cajku

Reagovat
Kenneth

Jablonec by aspon remizku uhrat mohl. A Holka zamknout v šatně, aby byla na Dukle šance na 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že hrát bude. Když ho neposadili po slabších výkonech, tak po zlepšeném výkonu proti Bohemce, ho dnes večer určitě najdeme v základní sestavě.

Reagovat
Kenneth

Vaclík - Vidlička ( ) - Jarošík - E. Brabec - Pamič , Hušbauer , Krejčí - Matějovský - Přikryl , Kweuke - Kadlec

Reagovat
Kenneth

Když si odmyslím Vidličku a Kweukeho, tak by to mohla být super sestava příští rok. Ale to musí zmizet Hašek aby se s tímhle začal hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Žábou na prameni podle mě není Hašek. Problém je víc v psychice a nasazení některých hráčů. Některým chybí bojovnost jakou na hřišti prokazují třeba Pamić a Sionko. Jiným zase chybí sebevědomí a drzost jakou měl třeba Kucka s Bonym. Dneska mi přijde, že si víc dovolí snad jen Hušbauer s Krejčím. Typickým hráčem bez sebevědomí a drzosti je třeba Holek a na jaře svým způsobem i Jarošík.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec asi není k dispozici. Takže by místo něj mohl hrát Kerić, Grajciar, či Sionko. Dost nepříjemný by bylo, kdyby nemohl nastoupit Kweuke.

Reagovat
Puskas

Nechci Vám tu brát iluze, ale Hašek jakožto Hřebíkův žák má svůj styl a pro něj svou sestavu, takže jediná možná změna oproti předchozí bude zkušený Sionko. Žádní dva útočníci nebo útoční záložníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si žádné iluze nedělám. Už nahoře jsem psal, že podle mě nastoupíme s pěti záložníky, včetně Holka. Ale kdyby nemohl hrát Kweuke, tak bych to asi risknul a hrál na dva útočníky. Zejména kdyby mohl hrát Kadlec s Kerićem.

Reagovat
Kenneth

Nikdo si iluze nedělá. Bude tam Holek a nebo Sionko a budeme koukat opět na ten hnus. Já ani nevím jestli z případného titulu mít nějakoou radostm když konkurenti hrají daleko hezčí fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít radost z titulu? Po těch všech lapáliích? Hm, u té televize se fandí fakt divně .

Reagovat
Kenneth

Kdyby byl titul, zůstal by Hašek . Kdyby se šlo do LM i z 2. místa a já měl na vybráno jestli titul nebo základní skupiny LM, tak si vyberu LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi nikdy nepochopím...jsem rád, že takto smýšlející lidi kolem sebe nemám. Já chci titul za každou cenu, prostě to musíme urvat. A jesti zůstane Hašek, to mě teď moc neinteresuje. V létě bude dost času na to, připravit tým na nadcházející sezónu a vhodně jej posílit. I když kromě tří jmen mě moc nenapadá, koho do Sparty koupit.

Reagovat
Kenneth

Tak pokud s titulem zmizí Hašek + Sionko , Vidlička, Kweuke, Slepička , Brabec tak to bude taky skvělé. Jenže ta šance je mizivá a Hašek bude ještě za hrdinu.

Reagovat
smazaný uživatel

proč bysme se měli zbavovat Kweukeho? Máme snad nějakého lepšího útočníka než je Kweuke? :

Reagovat
Kenneth

Pokud sem Hřebíka když přicházel pochopil, tak mluvil něco o ofenzivním fotbalu s napadáním. Ani jedno se s Kweukem nedá hrát. Takže v létě dát sbohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že ještě zůstane. Aby ho výhodně prodal, potřebuje aby se představil v dobrém světle v evropských pohárech. Takže jestli odejde, tak až v zimě.

Reagovat
Kenneth

A když se neukáže a zahraje tužku, tak budeme muset od zimy zapracovávat nové útočníky, čímž se může dosrat sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že téma útočníci se bude řešit už v létě, takže nějakou odpovídající alternativu za Kweukeho třeba přivedou už v nejbližším přestupním termínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za hrdinu rozhodně nebude. Ani on, ani Hřebík. V očích velké části sparťanských fanoušků pouze splní povinnost. Všímáš si vůbec nálady mezi sparťany? Hašek s Hřebíkem se velké přízni netěší, takže titul sparťanskou veřejnost pouze na čas uklidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je treba titul priorita, uspech v LM nebo EL nadstavba.

Jinak co se tyce kadru, tak ja taky nad tim premyslel a az na pozici praveho obrance ani nevim co bych v te nasi sestave zmenil. Vadi mi tam trochu jen Vidlicka a Holek, jehoz hra mi prijde strasne alibisticka. Kazdopadne kadr mame naslapany, staci ho podle me doplnit 1-2 hraci. Sam nevim co je spatne proste ted na jare, to ze na Letne mame nejhorsi vysledky za xx poslednich let. Kazdopadne Haska s Hrebikem bych podrzel, nemam rad, kdyz se casto meni treneri, dal bych jim jeste sezonu na to, aby ukazali progres, ktery bohuzel zatim nejde videt ani v nejmensim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo za stejných a předem daných podmínek získá v dlouhodobé soutěži nejvíc bodů, tak si titul zaslouží. Kvůli kráse hry mu ho můžou ostatní přát, nebo nepřát, ale je blbost aby si ho nepřáli fanoušci toho klubu. Jedinou výjimkou je to, kdyby ho získali nefér výhodou. Uplácení, zákulisní tlaky, nebo díky bezmyšlenkovému pumpování peněz.

Reagovat
Kenneth

Proč by neměl nastoupit? A Keriče se Sionkem tam vidět nechci, takže Grajciar leda tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl dlouho nemocný, krom toho tu někdo říkal, že zrovna teď maturuje .

Reagovat
Kenneth

Myslím Kweukeho. S hrotákem Keričem nebo Slepičkou tam Sparta nemusí ani jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke nedohrál zápas proti Bohemce a trochu se o tom spekuluje, že malý otazník nad jeho startem visí.

Reagovat
smazaný uživatel

včera podle všeho neabsolvoval předzápasový tréninka, ale nejspíš ještě nějaká šance je, že se rozhodne na poslední chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke minulý kolo na Letný střídal ze zdravotních důvodů a není jistý jestli už je v pohodě. S nějvětší pravděpodobností rozhodnou trenéři až před zápasem podle toho jaks e bdue cejtit sám Kweuke (a já myslím že on si věří a bude chtít hrát za každou cenu)

Reagovat
smazaný uživatel

počítám, že má buď svaťák, nebo plánuje poslední zvonění

Reagovat
Puskas

A teď běhá po ulici a vybírá peníze na večírek

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že kdyby jezdil vybírat prachy ve své káře, tak by asi moc úspěšný nebyl a musel do dávat ze svého .

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, v Hradci, to bude zas hrozná nuda. Tam ty fotbaly většinou stojí za hovno. Chce to vydřít bod a záchrana je doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, že všechny 3 zápasy aspirantů na titul dávají v TV i když se hraje ve stejnej čas (ČT4,NovaSport,Sport2)

Reagovat
exse

No nic, je to tady, doufám že dneska jen proti 11 protihráčům, ne proti 14. Jinak asi tam pošlu litr na Spartu a Plzeň a budu doufat že prohraju.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je prý prodáno přes 9000 lístků tak sem zvědav

Reagovat
Puskas

Pěkné číslo, aspoň 12 by mohlo přijít

Reagovat
centos

Já asi přijdu během prvního poločasu, což se mi stane poprvé, tak doufám, že ještě bývají otevřené pokladny

Reagovat
smazaný uživatel

mě zprávy z FB , že jsou vyprodané péčka dost zneklidnily takže dneska vyrážím o něco dřív než obvykle

Reagovat
centos

to se mi nějak nezdá, ale bylo by to fajn. Buď bych se tam vecpal, nebo bych šel jinam, ale hlavně když přijde hodně lidu :)

Reagovat
smazaný uživatel

dnes před návštěvou kola vyhrajem! Kurz, už tak nízký, stáje padá... Docela se bojim že bude kolabovat stream přetíženého sazkatip.cz

Reagovat
exse

V Plzni by mělo být vyprodáno, čili okolo 12 tisíc, tak su zvědavej jestli je trumfnete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl jsem Fsadit - Klokan-TPC gól TPC, Dukla-ADS 2 ( pražáci),Jabko-Libe 0,FCB-SKS- 0-2 gole, AM-AB oba gól, Hradec-Olomóc 02.

Reagovat
centos

AIDS?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no chybí mi tam to I. Takže AIDS.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny sportovní zápasy, nejen fotbal, můžete sledovat TV obrazem na internetu zdarma na www.sazkovky.info

Reagovat
FORZAMILAN

Naši tam vůbec nejsou, akorát samý pšoni a arabové

Reagovat
cubinho

Budějovice - Boleslav 1:1

Dukla - Sparta 1:1

Ostrava - Slavia 2:0

Plzeň - Příbram 3:1

Slovácko - Žižkov 0:0

Hradec - Olomouc 1:1

Bohemka - Teplice 1:0

Jablonec - Liberec 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi nebudeš Sparťan, co?

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale realista.. i když ta Sparta asi ani tu plichtu nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

To ne...bo bude 2. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdem si pro titul,kluci plzensky!! Vzal jsem si od zejtrka tejden dovolenou,abych to mochl poradne oslavit,tak doufam ze bude co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes Sparta nezíská alespoň bod proti Dukle a Liberec alespoň bod získá, bude Sparta ze hry o titul venku, což by bylo optimální, jelikož by si to rozdala už jen Plzeň a Liberec, za předpokladu, že Plzeň by dnes zvítězila a Liberec alespoň plichtil.. Dnes se také nejspíš zachrání Baník a spaťané ztratí své iluze

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si jde na Duklu pro tři body. Jiná možnost nexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné. Pražáci si to pohlídají... Už vidím Kozla jak v 80.min za stavu 0:0 ukazuje hráčům-- klííd,zvolněte sakra,nechte je hrát..... a vduchu si říká: Ku..a dejte gól vy jelita,bo to už bude nápadné.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že nám půjdou na ruku. Bude to těžký zápas, ale tři body získáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak od tebe a podobných je mi to jasné. To bude zasloužené a vydřené.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Vy z východu ČR mi přijdete strašně paranoidní. Pořád žvaníte o čecháčské výpomoci, pražských kurvách, ruka ruku myje, Pražáci si navzájem pomůžou atd....jste s tím celkem nudní a otravní.

Reagovat
smazaný uživatel

....nudní, otravní,ale bohužel pravdiví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, strejdo. Jasně. Zrovna v případě Dukla-Sparta se ale mýlíš. Trenér Kozel a kapitán týmu Gedeon jsou oba slávisti. Takže motivace z jejich strany je jasná. Krom toho, zápas se Spartou je pro každý tým prestižní a chce v něm uspět. Navíc Dukla nemá žádný zájem na tom, aby Sparta získala titul,

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se na Vás dívat tak jsem zvědavý. Ale běda tobě jestli to bude jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli si to slyšel, ale Dukla v minulem kole nenasadila gedeona a tušim Lietavu a sám Kozel v pozápasovym rozhovoru prrohlásil, že Gedeon měl 7 žlutejch a Lietava nebyl 100% fit, takže je šetřil do zbytku sezóny (čti na Spartu). To jen že jak já, tak fakta jsou na tvojí straně

Reagovat
smazaný uživatel

což ovšem nic nemění na tom, že vám přeji pěkně bolestivou ztrátu

Reagovat
smazaný uživatel

Těch bylo letos až dost. Z posledních dvou zápasů to musí být 6 bodů v náš prospěch. A vám pak přeju výhru nad Slovanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že když získáte 6 bodů tak ten titul uděláte. My totiž Slovan porazíme, toho bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc když ste vyrovnali ten zápas s Teplicema (dost náhodně, co si budem povídat), tak jsem tak nějak tušil že ten bod pro vás nakonec bdue zlatej. A ejhle, on je to právě ten bod o kterej ste teď před náma a kterej mě teď nehorázně sere

Reagovat
sosna

Prosím neházet všechny do jednoho pytle. (a už vůbec né s krlešem) Já si například nemyslím, že by Dukla něco vypustila. Krom toho, čecháčci tady taky pěkně vyváděli s moravskou výpomocí, když Sigma porazila Slovácko. Takže pšššt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vás nehážu do jednoho pytle. Ale z Moravy a Slezska zaznívají podobné výroky asi nejčastěji. Jinak o moravské výpomoci se také mluvilo, ale myslím, že na to kromě několika Čechů naráželi i někteří baníkovci .

Reagovat
sosna

Možná to bude tím, že české týmy jsou ve velké převaze a na moravskou výpomoc není moc prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

co je tohle za paranoidní žvást? Ve vedění Dukly je spousta slávistů, a tak tento zápas berou velmi prestižně... v neděli šetřili několik opor, aby se nevykartovali a pošetřili síly na dnešní zápas

Reagovat
Losinho

Zrovna Kozel s Gedeonem půjdou proti Spartě jak to jenom půjde. Snad jí oberou.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto kole by natipovali správné i profíci z qpunteru...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Sparta padne a o Titulu se rozhodne v Liberci

Reagovat
sosna

Tak dneska to máme Dukla - Sparta 2 (pražská výpomoc), Jabko - Liberec 1 (rozhodčí jdou proti Liberci, zvlášť v Peltově), Baník - Slávka 1 (další zářez rozhodčích, viz.Příbram), Plzeň - Příbram 1 (tři penalty pro Plzeň, protože Damková a Berbr) a nakonec Hradec - Sigma 2 (Drobisz to jel ráno koupit).

Ale stejně se budu dívat!!! Atˇ žije Gambrinus liga.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak jestli to tak je, tak bych se vůbec nezlobil ...........né, vážně, Ty máš dost

Reagovat
sosna

Samozřejmě všechno myšleno vážně. Mám to z dobrých zdrojů.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že by tu měl bejt nějakej *IRONIC* smajlík, aby to někteří pochopili Doufám teda, že se v sosnovi nemýlím, pravda je že v tý směsi paranoidních individuí co tu jsou je občas dost těžký rozpoznat, kdo to myslí vážně...

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivánku,kamaráde....máš tu syna. Ber ho odsud !!!

Reagovat
goodbay

Královec píská Jablonec - Liberec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Píská Jech. Královec píská Dukla-Sparta

Reagovat
Losinho

Zase Královec píská Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se rozhodne, pro sobotu už budou karty jasně rozdaný

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec remíza, Sparta remíza a Plzeň výhra, ať je to zajímavý ještě aspoň

Reagovat
twerp

A víš, že pokud by to takhle dopadlo, tak už nemáme šanci mít titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si toho plně vědom, ale vzhledem ke katastrofálnímu jaru si myslím, že titul na Spartě by nebyl ve správných rukou. Je to smutný, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

aby to bylo zajímavý v poslednim kole tak by to chtělo remízu Sparty, prohru Liberce a výhru Plzně. Liberec s Plzní by si to pak rozdali o titul a v případě remízy by se radovala Sparta

Reagovat
Losinho

Výbornej, výbornej kurz na SKS. Očekávám vyrovnanej zápas a spíš remízu, ale na Ovu umíme, tak to tam hodim.

A pokud jde o první trojku, tak bych nejvíc souhlasil s variantou, kterou psal elbi.the.king nade mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej na sešívky móóc peněz!!!!! Fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem koukal na 02 za petikilo,ale me presvedceni mi nedovoli prat Slavii a to ani proti chacharum...

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt že slávisti na chachary vždycky uměli i když byli total v prdeli, na druhou stranu dneska jde už o hodně, o holý přežití v lize, ale remízku tam pošlu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radsi dneska Slavii, ktere o nic nejde, nez Banik, ktery muze sestoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle, ten kurz je fakt furt 7.5 ? Tak to jnelze nevsadit

Reagovat
smazaný uživatel

sázejte všichni na Slávii....

Reagovat
Losinho

Tak proč to nezkusit? Sice nám o nic nejde, ale umíme na vás. Nejsme v takovejch sračkách. Kurz nádhernej.

Neříkám, že to tutově vyjde, ale mrzelo by mě, kdybych to nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nešlo Baníku taky o nic tak neřeknu,ale tak? My budem bojovat ako levi ( teda doufám) a Vy jedete na výlet do OV. Ale v naší lize je možné vše,že?

Reagovat
Losinho

Naši snad makat budou, hrajou o angažmá. V létě se vymění trenér a třetina kádru poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono co si vsimam posledni roky, tak v GL vyhraje v poslednich dvou kolech vzdy ten, kdo vyhrat potrebuje

Reagovat
Losinho

No, to bych tak úplně netvrdil. Koneckonců právě poslední kola vám podělala celou sezonu třeba v roce 2008 (i když to zavinil hlavně faktor Řepka).

Reagovat
iamek

Mame to osefovane, takze jednicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny sportovní zápasy, nejen fotbal, můžete sledovat TV obrazem na internetu zdarma! na www.sazkovky.info

Reagovat
smazaný uživatel

Článek pro ty, kteří tu píšou něco o tom, že si Baník kupuje rozhodčí a já nevím co ještě...

http://fotbal.idnes.cz/fotbalove-ostrave-casto-brali-body-i-rozhodci-fok-/fotbal.aspx?c=A120507_104716_fotbal_mah

Reagovat
centos

Jo, ale to přece není tak zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Se hraje i druhá liga dneska koukám, na Most zajímavej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

1,2 jasná tutová 1 , naložil sem na to 1000... jinak některé sázkovky už tento zápas stahujou z nabídky

Reagovat
smazaný uživatel

co ta sobota, jedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

jazda na maxa ale přijedu po vlastní ose z Mostu , bo tam mám v pátek nějakou práci a v sobotu ráno jedu s nima do Sokolova

Reagovat
smazaný uživatel

? na Maxa? To jedete na koncert?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

http://cs.wikipedia.org/wiki/Martin_Maxa

Cukroušek tam má sním asi nějakou akci...

Reagovat
smazaný uživatel

To néíéééé.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když jede do toho Mostu a když se podívám, odkud on pochází

Reagovat
smazaný uživatel

co to ..?

Reagovat
Godwinson

Zajímavý :)

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilu začne 2.liga.... Třinec sakra hrajem Opavu rozjebat !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Sparty pro utkání na Dukle: Vaclík - Vidlička, Brabec E., Jarošík, Pamić - Přikryl, Holek, Hušbauer, Matějovský, Krejčí - Kerić.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vidlicka hrat musi, pokud nechces zabijet Prikryluv potencial na RB. A Holek no...moh hrat Grajciar treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Končí sezona, hraje se o titul.. Teď mě opravdu nezajímá potenciál jednotlivýho hráče, ale chci, aby na každým postě hrál ten nejlepší hráč.. Vidlička je špatnej jak dozadu, tak dopředu.. V mezihře je příšernej.. Přikryl alespoň umí dopředu, snaží se být konstruktivní, nezakopne jen tak balon..

Kerič v tomhle systému bude utopenej, protože vepředu nebude mít nikoho.. A sám není tak silnej, aby podržel balon, když ho bude záloha teprve dobíhat.. Jarošík už měl dávno sedět, hraje se o titul, doprdele, tady absolutně nejde o to, jestli je to legenda, ale o jeho výkony a ty jsou v poslední době příšerný.. A nenasazení Grajciara, kterej teď evidentně má formu jako hrom, to je šílenost, kterou dokáže vymyslet jen defenzivní maniak typu Haška.. A místo něj v základu Holek.

Reagovat
twerp

Bohužel máš ve všem pravdu

Reagovat
r.mrazik

prikryla do obrany ani nahodou...chybel by v utoku...vidle to odbrani a prikryl at lita vepredu...

ale souhlas,ze hrat na 5 zalozniku je trapny...

Reagovat
smazaný uživatel

Za celé svoje působení ve Spartě ještě neměl Vidlička ani jeden dobrý zápas v defenzivě (jo, ani v ofenzivě no).. Proč by se to mělo měnit teď? Když je tam Vidlička je tam o jednoho hráče méně, když bude na křídle Sionko, tak se hra zas tolik nezmění..

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda profesionalita, ty jejich předzápasové kecy... A Weber to má aspoň na co hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

zase rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho jejich kecání nakonec vyznělo, že jsme si to celé zaplatili. A Weber řekl, že to prý nemají ve svých rukách už pět kol...

Reagovat
smazaný uživatel

to už je k smíchu Kór když vezmu v potaz ten článek třeba, co sem házel před pár hodinami sem (že nás rozhodčí 2x zařízli s Jabloncem, pak se Slováckem atd...a to nikdo neřešil). A teď se rozhodčí jednou upískne a hned si Baník, který ještě de facto před pár týdny málem zkrachoval kupuje rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, ten článek jsem četl. Vždyť je to směšné. Přitom ten zápas s Příbramí rozhodčí celou dobu vedli hodně férově, pískali co pískat měli a to na obě strany... No, asi nemá cenu to komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Weber je žumpa chlap,kerý nic neumí !

Reagovat
Liquid

Duklo hraj jako o život !

Reagovat
Losinho

To bude hodně zajímavá dvouhodinovka.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, bude dobrá návštěva a to není žádná promo akce pro fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Všude bude dobrá návštěva.

Reagovat
smazaný uživatel

a až mě mrazí, jak se tam fest fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro FC Baník Ostrava !!!

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

ta celosektorovka

Reagovat
smazaný uživatel

nemas nejaky live prenos?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař penalta nebo "penalta"?

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct opakovali to jen 1x z kazdyho pohledu. Byl to takovej slapak kdy sli oba nohama do mice a pribramak netrefil, urcite tomu pridal ale nereknu ti jestli se to melo piskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mj děravý sítě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš co my sme schopný neproměnit.....

Reagovat
Losinho

Standa Vlček zatim řádí jako za mlada.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že to zvládnete, po 2 měsících sem si byl vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi vsadil na Slávku?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, za kurz 6 bych litoval kdyby to vyšlo a já nevsadil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. 5 z 8 zápasů, ve kterých o něco jde, to není špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej ofsajd

Reagovat
patas92

ta Stajnerova nahravka

Reagovat
One-Real

Kde koukate na Sparticku? link, dik

Reagovat
ACSPARTAPRAHA
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul bych stejně přál Plzni, na naše poměry fakt mašina.

Reagovat
forma

LAFI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec zatim

Reagovat
forma

Jablonec zatím nejlepší výkon na jaře

Reagovat
patas92

Magííííííč

Reagovat
smazaný uživatel

Magiiiiiiiiič !!!!!!!!

Reagovat
Losinho

Klasika, neproměníme 3 šance a přijde trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóó....konečně a v pravý čas

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam v tý ostravě děláte?

Reagovat
Losinho

Otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by mohlo tohle kolo skončit. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pískejte konec Ten Magič se rozstřílel v pravou chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Yes Žižkov jedem otáčíme!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aby o tu záchranu nehrála ještě Olomouc. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí nám bod. To snad uhráme už dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Bennyyyy !!!!!!

Reagovat
patas92

Bendžemin!!!

Reagovat
Losinho

Tak neotočíme

Reagovat
smazaný uživatel

prachy v prachu

Reagovat
Losinho

Dvě stovky, nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Vomáčka, takhle naznačit, a pak to šoupnout úplně jinam. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to TADÝÝÝÝ. Záchrana . Já to furt říkal !!!!!!!!!

Reagovat
patas92

hele takhle nemluv, jeste neni konec a ja sem povercivy

Reagovat
JarousFCB

obvzlášť s naší obranou...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se bojím te Bohemky, občas to přepnu a vypadá to jako fotbal nahoru-dolů. Tam se může stát cokoliv.

Reagovat
patas92

na tu sem narazel, nahodou dneska vyhrajou a bude zle

Reagovat
smazaný uživatel

jakmile nehraje Adámik, tak ta naše obrana ujde. Takže věřím tomu, že budou míče odkopávat za Bazaly a vyhrajem.

Reagovat
JarousFCB

podle mě je naše obrana strašná

Reagovat
Puskas

není nic moc, pravda, chcee to někoho pořádného na stopera a aspoň jednoho krajního, když odejde Marek

Reagovat
Puskas

není nic moc, pravda, chcee to někoho pořádného na stopera a aspoň jednoho krajního, když odejde Marek

Reagovat
smazaný uživatel

co furt s tím Markem? Dyť prodloužil smlouvu.

Reagovat
Puskas

Kdy? Měl jít pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

však kvůli tomu párkrát nehrál pač trucoval a nechtěl podepsat.

Reagovat
Puskas

Počkej, on byl dlouho zraněný a pak už hrál, ale o tom podpisu nic nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

v rychlosti sem projel net a nikde nic. Jen, že má opci smlouvy do června.

Reagovat
Puskas

právě, on chtěl už vloni a to ho přiměli přistoupit na opci,letos deklaroval, že chce jít

Reagovat
smazaný uživatel

s Ádamikem je strašná. Bez něj to relativně ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky .... od začátku jara

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam teď ten Liberec předváděl? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, teď Snozik zákrok roku. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kukece musíme v létě podepsat, ať to stojí cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ani náhodou.

Reagovat
Posledni Kovboj

ani mně to nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to tak 50:50, obhájil by si obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

bude liberec podávat protest?

Reagovat
JozkokozleJ

Ja by som si vonkoncom nedovolil trvdit, ze "ofsajd ani nahodou". Ba po zazname by som sa urcite priklonil k tomu, ze to ofsajd bol.

Reagovat
partaS

hraniční; rozhodčí nemohl rozhodnout špatně

Reagovat
JozkokozleJ

Asi tak.

S tym, ze tam Pitakovi trcal v ofsajde minimalne ten zadok, coz je cast tela, ktorou mozno skorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrý kolektivní výkon, Kerič podle představ hodně utopený.. Na druhou stranu Vidlička má asi nejlepší zápas ve Spartě.

Reagovat
Puskas

Baníček!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Možné 3 výhry v řadě, co by za to Liberec dal. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to skoro vypadá, že z těch tří týmů je teď Liberec nejmenší favorit, i když je stále první. Plzeň už má v kapse tři body z Příbrami a myslím, že má na to, aby Liberec na jeho hřišti porazila. Teď hodně záleží, co na to Sparta. Potenciál na to, aby zvládla dnes Duklu i v posledním kole ČB, rozhodně má. Sázím (a přeju si to), že Slovan nakonec zapláče a skončí třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych raději viděl v posledním kole souboj Liberec-Plzeň o titul, bez Sparty, prostě všichni čumí na jeden jediný zápas, který rozhodne, to by byla nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Liberec se z toho posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, tak Sparta zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zatím hraje docela dobře, chce to jen gól.. Dukla je proti nám o několik tříd níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas dělí Baník od setrvání v nejvyšší soutěži. Udržet to a to, co se zdálo takřka nemožné, se stane skutečností! Věříme!

Reagovat
smazaný uživatel

5. minuta a v Plzni se kope penalta, stylově

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu debilové se vynořují.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasná podle tv záběrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasná nebyla určitě.. Ale když je ta vůle, tak se dá pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Kdyby tam ta vůle nebyla, tak jí prostě nepískne, protože tomu Pilař přidal.. Stejně jako se to dělá Chramostovi.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, za faul v pokutovém území se píská penalta. Zkus sundat sparťanské brýle.

Reagovat
Corabeu

Jak toto může napsat Sparťan nepochopím-to je jako když fans Barcelony nadávají Realu do simulantů,nebo naopak

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyby se pripiskavalo Sparte, tak tvuj prispevek by byl pochopitelny, vzhledem k tomu ze uz asi ani oba dva spolu nezvpomeneme na jedinej moment kdy tomu tak bylo, tak je tvuj prispevek klasifikovan jako pitomost

Reagovat
Corabeu

Tak Spartě se připískávalo snad od dob jejího založení,tak že opravdu nechápu to vaše věčný plakání.A pokud se znovu podíváš na tu pentlu,tak sám musíš uznat,že se foukat dala,ale opravdu se nechci nechat zatáhnout Sparťanama do diskuze o rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

My nejsme žádný stimulanti!

Reagovat
Corabeu

Zkus si to přečíst ještě jednou a najdi mě kde píšu,že Sparta simuluje

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Pičo!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

A záchrana vypadá hned růžověji. Most

Reagovat
C-M@ster

Ta liga má pěkně napínavej závěr, to se mi líbí.

Snad za rok tam zas bude Zbrojovka a letos by to mohla uválčit ta Viktorka.

Reagovat
One-Real

Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Jej, Dukla to nahraje Vaclíkovi. Wtf?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Vaclíííík

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
One-Real

pico goooooooooooooooooooooool

Reagovat
partaS

Hušbyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

To bude smutné pokud vyhraje Sparta tu ligu stylem 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka penalta a teplice v 10. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penalta ne, mám to tu ve zmenšeném okně.

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale červená platí, a po přímáku měli asi 1000 procentní šanci. .)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já to sleduju na livesport akorát sem tam, ale s tou penlatou jsem se lekl... na celý zápas bych neměl nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to na hranici vápna a podlé té následné diskuze to vypadalo na tu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je, že to je furt 0:0 a snad to tak i skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Červená karta pro Rosu! Antonín Rosa na hranici pokutového území fauloval Hartiga a sudí Drábek místo výhody, kdy by šel Vyhnal sám na Grigara, nařídil přímý kop zpoza šestnáctky. "... Každopádně Bohemka je začíná tlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla!!!! Góoool :D

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, vedle. :D

Reagovat
C-M@ster

Mohli by na Jablonci oznámit, že Sparta vede, aby znervózněli Liberečáky.

Reagovat
Godwinson

Liberec!

Reagovat
cubinho

Chyba na livesportu...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
cubinho

Vědmy

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tam mají věštce. :D

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
cubinho

Hadaščoooook!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vojtaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vojtaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

13.126 diváků na Bazalech.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

behem minuly gol Liberce a Dukly, to je zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Goooooooooool!!! Lietava!! Nádherná minuta!

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Tož tak to vypadá, že se v pohodě zachráníme.

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DUKLA UDRŽET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
cubinho

To je neuvěřitelné, co ta Plzeň dneska už zahodila. Už to mohlo být takových 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Magiiiiič !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník mistr!!!

Reagovat
smazaný uživatel

DUkla otočit

Reagovat
patas92

Magííííííííííííííč

Reagovat
Kepy_FCB

13100 diváků návštěva kola a výhra - jak jsem říkal

gooool Lukeš smekám Magič borec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten gól byl spíš zásluhou gólmana. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar, snaž se nedostat

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Dukly se slaví aji v Hradcu

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padly ty góly? Přišel sem deset minut zpátky.

Reagovat
sosna

1.Koubek špatným výkopem namazal Ordžimu, ten šel sám, zasekávačkou nechal projet obránce a prostřelil Koubka.

2.obránce stratil se Šumákem balon, což vůbec nečekali vybíhající stopeři Hradce, centr za obranu na úplně volnýho Klesňu a střela k tyčce.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda, takovej hloupej gol zase

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš to tu bylo psaný už stokrát ale já si nejsem jistej... na konci sezony rozhoduje skore nebo vzájemný matche?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

super takže pokud to takhle vydrží tak Liberec-Plzeň bitva o vše

Reagovat
Kenneth

Kámen nůžky papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhoduje krása předvedený hry. Sparta je bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový čecháčkovský překlep

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Lukeš dostává standing ovation.

Reagovat
smazaný uživatel

73

Aktivita hráčů Bohemians 1905 v posledních minutách opadla. Docházejí domácím síly?

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre, to je dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Si to pusť jak já a nemusíš řešit online na idnesu. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně teplice mají sem tam protiútok, snad jim jeden vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla udržet a sem spokojen. Jinak kdo nekouká na Plzeň - Příbrram ten o hodně přichází. Slast pro oči čemuž napomáhá i špatná příbramská defensiva, ale to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram, to je v posledních zápasech jedna velká tragédie. Zaplaťpámbů.

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt dneska Hrušky tak tam má příbram už tak 10 kousků

Reagovat
smazaný uživatel

nemela byt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Magič je král! Srdcař!

Reagovat
cubinho

Plzeň 23-9 na střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla prosííím udržet!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Banik, Plzen, Liberec i Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ked vyhra Plzen v Liberci a mali by rovnako body, tak co bude rozhodovat, bude Plzen pred Libercom?

Reagovat
smazaný uživatel

vzajemne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

vzájemnej zápas . na jaře to bylo 1 :1

Reagovat
smazaný uživatel

cervenec je na jare? A bylo to 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ohhh jsem nákej celej popletenej dík

Reagovat
smazaný uživatel

Diky obom..

Reagovat
smazaný uživatel

Když to skončí jak to je, a Plzeň vyhraje v Libercu, tak má titul. Při remíze a nebo výhře Liberce má titul Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale dufajme, ze to Dukla udrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé, sakra chtěl sem klidnou výhru abych to mohl šéfce vmést do tváře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš z pozice jakého týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím má tvá šéfka? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je z Hradca a nenávidí Sigmu A hlavně proto, že když se tam pokoušela procpat svého, tehdy patnáctiletého syna, tak místní trenéři nedokázali rozpoznat jeho talent, a nedokázali mu zaručit že bude někdy hrát za Áčko. Od té doby je pro ňu Sigma hnus, a má mizerně vedenou mládež.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je že ten syn letos maturuje, a hraje okres za jednu dědinu kousek od Přerova. Ale ten nezměrný talent má prý furt.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, rodiče a jejich "talentované" děti, to už nemá cenu řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak psychopat Abrahám mohl dostat červenou. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohladu Plzne je to ale jedno, ci dnes Liberec vyhra, oni by museli vyhrat tak, ci tak dalsie kolo..

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Vojto já tě miluju....

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla udrzet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! sme zachráněni !!!!!!!!!!!!!!! Jooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Bohemka hraje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, odpískano, fest !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, já měl ještě to video z onlinu, asi je to zpožděné. :D ... Ale musím říct, že takhle jsem konec sezony neprožíval ani, když jsme hráli asi 2 roky zpět o ten titul.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Taky nervy jsou úplně v piči. Ale ten pocit stojí za to. A teď už se de fakt slavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
JarousFCB

Joooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JSME MISTRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BANÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK !

DEKUJEM RADOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla to nemuze udrzet, ja jsem nervozni jak nikdy v zivote

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, poražte ten Liberec v příštím kole!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Bozic!

Reagovat
smazaný uživatel

Olééééééééééééé Baník Ostrava!!!!!!!!!!!!! A jde se slavit, čest !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loučka: Je to v hajzlu, prohráli jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

nastaveni nula minut prosim!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Onlinu říkal, že pokud to tak skončí, tak je definitivně mistrem Liberec, kde na to přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem snad jediný který tady věřil od ledna. Baníčku dycky s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nejsi. Ale bylo nás málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni věřili, jen po té Dukle už jsem začínal trochu váhat...

Reagovat
smazaný uživatel

miluju Prikryla!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase zkousis?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sparte se hraje nastaveni dokud neda gol Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

RADA!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta konec. Tohle bude brutální poslední kolo.

Reagovat
JozkokozleJ

Bojovat o titul v priamom zapase, to je parada

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KURVAAAAAAAAAAAAAAA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SLAVI CELA REPUBLIKA SPARTA NEMA TITUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLL

Reagovat
Marv

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

This is NEW Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček nikdy nespadne...!!!

Reagovat
Miguel19

SPARTA BEZ TROFEJE!!!! K NEZAPLACENÍ!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co si víc přát? Baník zachráněn, ACS v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Puskas

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný kolo, Baník zachráněn, Sparta bez titulu, o který si to rozdají dva nejlepší týmy (herně) - Plzeň a Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi darek k dnesnim narozeninam, jsem si prat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

:) . Tak to vše nej. V posledním kole vám budu přát.

Reagovat
smazaný uživatel

diky, dvojnasobne

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka musí!

Reagovat
sosna

A dva pražáci ven z ligy + Střížkov zase rupnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

krásný den dneska

Reagovat
Godwinson

Hurá.

Reagovat
smazaný uživatel

ať titul vyhraje kdokoliv, tak liga dopadne skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Záchrana Baníčeeeeek.

Reagovat
Puskas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, za tu sezonu se za ně stydím, když jsem z ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sbal kufry a táhni ty k...o !

Reagovat
smazaný uživatel

měli spadnout hezky do hlubin, když na to nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád,že mi nejsi po ruce. Prase jedno. Tebe si budu pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

se stav, chceš adresu?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,že v OV žijou takoví jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba fandí Vítkovicám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jóó to bylo ještě tehdy když Mrtvé moře bylo marod. Ale vážně- je to cyp !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle kole vyšly všechny výsledky nejlíp jak mohly

Reagovat
Kluivert9

Sparta mohla ještě prohrát Jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, i remíza jim vzala poslední šanci na titul. To stačí.

Reagovat
Rarášek

Takže titul Liberec,ať má radost exse,furt ho mám radči než všechny plzeňáky dohromady.

Reagovat
twerp

No...já to teda Liberci vůbec nepřeju, hlavně kvůli exsemu.

Reagovat
JozkokozleJ

Toto su velmi vtipne zalezitosti... ako dokaze jeden internetovy diskuter (navyse nie nejak otravny) ovplyvnit postoj k celemu klubu.

Reagovat
Rarášek

Když nemá titul sparta,tak mě nezajímá kdo ho bude mít. Ale určitě to budu víc přát Liberci.

Reagovat
twerp

Já sem na tom podobně jako Rarášek. Mám rád Spartu a jestli se někomu jinému daří nebo nedaří je mi docela ukradené. Pokud se to netýká Sparty samozřejmě. A příjde mi, že Plzeň tady má pár rozumných fanoušků nerozdíl od Liberce. Proto to přeju víc jí.

Reagovat
Rarášek

Nevím,možná tu nějácí jsou,třeba klos,ale stejně to budu přát Liberci,asi si to i zaslouží..

Reagovat
JozkokozleJ

...len, ze vyssie si to Libercu vobec neprial, a to hlavne kvoli exsemu

Reagovat
smazaný uživatel

je to bezmoc, prestaneme hrat v celem zapase jen na 10 minut a hned dostaneme gol a vsechno je v pici

Reagovat
partaS

ano, dali jsme gol; stáhli jsme se jako proti Bohemce a za 10 minut bylo vyrovnáno; to nebyla náhoda, ale naše blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta opět pro SMÍCH a bez titulu

děkujeme pane Hřebíku, snad tam vydržíte co nejdéle

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hašek je snad robot. Já bych tam zuřil a nebo byl v prdeli, a on vypadá jakoby si sumíroval co má nakoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

krasny vyvrcholeni tohoto rocniku Sparta bez titulu a o vitezi rozhodne posledni zapas... PARADA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je paráda, Plzen s Libercem na ostro o titul a Sparta bez trofeje a Baník bude i nadále kořením ligy v zápasech s pražskými týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Co rozhoduje na konci? Ked Plzen vyhra v Liberci 1-0, tak co bude?

Reagovat
partaS

Plzeň má titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vitezstvi Plzne = titul Plzne, jiny vysledek = titul Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

a aka je ta mechanika? lebo liberec na podzim vyhral v plzni 2-3 a skore ma lepsie liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je Banik zachraneny? Kdyb pristi kolo prohral a Bohemka vyhrala,maji stejne bodu i stejne vzajemne zapasy. Co rozhoduje potom? Tak jeste neni 100% zachraneny ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre, a to je asi o 13 lepší pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad vam nedava jistotu slavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekáš? Slavia-Bohemka 0-7, Teplice-Baník 9-0 ???!!!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

to by musela hrát Slavie bez brankáře, aby dali 10 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

My troll is the best troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre... Baník -17, Bohemka -32

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Sparty dneska naprosto dokonalý, pak 10 minut pauza - jsme potřebovali dostat gól, což se podařilo. Pak zase super. Jestli to takhle půjde dál, tak se na poháry a další ročník ligy moc těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mám pocit, že se vás Dukla zbytečně bála.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Sparty se má každý soupeř bát!

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jo, máš pravdu, viděl a řekl to i Kozel po zápase. To nic ale nemění na tom, že jsme byli jasně lepší a měli vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta remizující po skvělých výkonech mi bude určitě sympatičtější než Sparta vyhrávající po mizerných výkonech. Takhle se na ňu konečně bude dat dívat, a navíc to bude mít happyend.

Reagovat
smazaný uživatel

Jináč Dukla i Sparta nesou názvy připomínající velké bojovníky minulosti. Kéž je to tak vždy i na hřišti.

Reagovat
Miguel19

Parádní ročník! 2 nejlepší týmy si to rozdají v přímém souboji o titul, Sparta bez trofeje! Prostě paráda!!!

Reagovat
Rarášek

Stejně se za nima pojedu rozloučit se sezónou. SPARTA PRAHA MISTR LIGY 2012/2013!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MUTD bez titulu, Barca bez titulu, Sparta bez titulu... Vypadá to, že spravedlnosti bylo konečně učiněno zadost.

Reagovat
stas87

no a ked bude svedsko bez titulu?to budes hodnotit ako?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele