Gambrinus liga - preview 27. kola

27.04.2012, 08:39, aktualizováno 30.04.2012, 08:15
Previews
Program 27. kola Gambrinus ligy dnes uzavře dohrávka mezi třetí Plzní a dvanáctou Slavií. Západočeši se chtějí udržet v kontaktu s druhou Spartou, ke které se v případě výhry opět mohou přiblížit na rozdíl jediného bodu. Slavia z předešlých třinácti kol vyhrála jen jednou.
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (pondělí 18:00)
Program 27. kola první fotbalové ligy se uzavře pondělní dohrávkou mezi třetí Plzní a dvanáctou Slavií. Domácí budou chtít vrátit soupeři podzimní prohru 1:2 a zůstat v kontaktu s druhou Spartou.

Západočeši nyní ztrácí na druhé místo a předkolo Ligy mistrů čtyři body a v případě pondělního vítězství se mohou Spartě přiblížit na rozdíl jediného bodu. "Podzimní duel na Slavii byl jedním z těch zápasů, ve kterých jsme zbytečně ztratili body. Chceme hrát o pohárové příčky, a proto chceme smazat ztrátu, kterou jsme na Slavii udělali. Slavia v této sezoně dává prostor mladým hráčům, určitě nebude jen bránit, takže by to mohl být pro diváka zajímavý fotbal. Čeká nás houževnatý soupeř, který nám nedá nic zadarmo," říká trenér domácích Pavel Vrba, jehož tým v posledních šesti kolech pětkrát vyhrál.

V horší formě se nacházejí slávisté, kteří z posledních jedenácti ligových duelů vytěžili jediné vítězství. V tabulce jim patří dvanácté místo a stále nemají zajištěnou záchranu v nejvyšší soutěži. "Uděláme všechno pro to, abychom odčinili zaváhání z posledního domácího zápasu, a to můžeme udělat jedině vítězstvím. Jsme si vědomi toho, že nás v Plzni čeká náročné utkání, oba týmy jsou momentálně ve zcela odlišné situaci a na opačných pólech tabulky. Z tohoto pohledu očekávám na hřišti těžký boj o každý míč. I když je Plzeň v utkání favoritem, rozhodně nemíníme působit odevzdaným dojmem," prohlásil trenér Slavie Martin Poustka, jehož svěřenci vyhráli venku pouze jedinkrát.

Domácí budou postrádat pouze vykartovaného Ďuriše. Hosté hlásí početnou absenci. Na hřišti se neobjeví sedmička zraněných Jarolím, Čonka, Koreš, Hurka, Šimeček, Trubila, Berkovec a nejistý je start Cicmana.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Dostál, Latka, Hubáček, Cicman (Sudek) - Dembélé - Vlček, Petrák, Frejlach, Nitrianský - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
Gambrinus liga spěje do finiše a přiostřuje se v boji o titul i o záchranu. Mimo toto dění si odehrají svůj zápas Jablonec s Hradcem Králové.

Jablonec se v posledních letech řadil mezi adepty na čelní příčky, které zajišťují postup do evropských pohárů. Letos však kvůli špatné jarní části soutěže může na tyto boje zapomenout. Domácí z posledních devíti kol pětkrát prohráli a jen jednou se radovali z vítězství. V předposledním utkání před domácím publikem tak budou chtít především napravit tyto špatné výsledky a dopřát radost vlastním fanouškům. Mimo hru je Kovařík, sestava navíc zřejmě dozná dalších změn i kvůli možnosti vyzkoušení ostatních hráčů z lavičky.

"Hradec je takový nevyzpytatelný soupeř. Umí vyhrát venku na Slovácku a pak může ztratit doma. Proto se nachází v dolní polovině tabulky. My se musíme připravit tak dobře, abychom ten závěr sezony zvládli lépe než její průběh. Sezóna to je zpackaná, ale ve hře jsou ještě další body, nechceme skončit osmí," velí jablonecký kouč František Komňacký.

Votroci po loňském povedeném vlétnutí do nejvyšší soutěže letos nepředvádí tak líbivý fotbal a především stejně dobré výsledky. Jejich letošní nevyrovnané výkony je tedy nestaví do pozice černého koně, každopádně sestup hrozí jen teoreticky a svěřenci Václava Kotala tak mohou dál pilovat svou kombinační hru a připravovat se pomalu na další ročník. Pokud Votroci přidají v Jablonci bod, jsou zachráněni definitivně. Kouč Kotal avizoval, že dá příležitost širšímu kádru i kvůli zraněním, které trápí Fukala s Černým.

"Záležet bude už na sobotním utkání Ostravy se Žižkovem. Pokud Ostrava nevyhraje, tak jsme zachráněni. Ale i bez ohledu na to utkání my si pojedeme do Jablonce pro body. Přeci jen hodně kluků od nás v Jablonci hrálo a je to pro nás z tohoto pohledu prestižnější utkání. Navíc před rokem jsme tam vysoko prohráli, takže jim máme co vracet," podotkl Kotal.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Štochl, Zábojník, Pavlík, Novák - Kopic, Eliáš, Loučka, Jarolím, Jablonský - Lafata
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Plašil, Hochmeister, Pávek - Holeš, P. Dvořák, Šisler, Poděbradský - Mrázek, Štěpán, Zelený
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians 1905 - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
V Edenu bude k vidění další díl nekonečného seriálu, ve kterém Klokani čekají na tři body. Soupeřem jim bude 1. FK Příbram.

Bohemians čekají na výhru už 17 kol, z posledních 14 zápasů uhráli jediný bod a po sobotním vítězství Baníku se již nacházejí na sestupové příčce. K tomu, aby se z ní vymanili, potřebují proti Příbrami konečně zabrat. S týmem v těchto dnech netrénuje Petr Nerad, který byl nominován do reprezentace osmnáctiletých. Do plné přípravy už se naopak zapojili uzdravení Budínský a Žižka.

"Nejsme naivní, když se koukneme na tabulku a rozlosování. Víme, že to bude obtížné, ale uděláme maximum, abychom uhráli dobrý výsledek, který nám pomůže k záchraně. U hráčů mi zatím chybí ta zdravá agresivita a sportovní naštvání," řekl domácí trenér Jozef Weber.

Příbram se na jaře rozehrála k dobrým výkonům a především zajímavým výsledkům. Po sérii sedmi utkání bez porážky a myšlenkách na čtvrté místo však přišlo domácí klopýtnutí v posledním zápase s Českými Budějovicemi a aktuální sedmá pozice. Hitem Příbrami je nyní útočník Šlapák, který skóroval v šesti utkáních po sobě, a pokud se trefí i proti Bohemians, vyrovná ligový rekord. Otázkou však bude také, jestli vůbec nastoupí. Hovoří se o zdravotních problémech se zády.

"Byl bych nerad, aby to na první pohled vypadalo, že oni o něco hrají a my ne. Chci, aby si hráči zachovali charakter a morálku. Můžeme hrát uvolněně, celé jaro jsme zachráněni, což v Příbrami nebývalo zvykem. Venku jsme letos získali hodně bodů, to asi není náhoda," upozornil příbramský trenér David Vavruška.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Žižka - Moravec, Borek, Budínský, Abraham, Bartek - Nešpor
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - P. Pilík, Krejčí, Mišůn, Divíšek - Jiří Mareš, Kraus, T. Pilík, Pleško - Koukal, Krbeček (Šlapák)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Dukla Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Boj o titul se sice odehrává někde jinde, ovšem šlágrem 27. kola je přímý souboj o čtvrtou příčku, která by mohla znamenat místo v předkole Evropské ligy. Překvapení soutěže Dukla Praha bude hostit Mladou Boleslav.

Jedná se teprve o druhé vzájemné prvoligové střetnutí těchto klubů v historii. To první na podzim vyhrála na svém stadiónu Mladá Boleslav 3:1. Dukla je velkým oživením ligy a po povedeném podzimu předvádí výtečné výkony i na jaře, kdy prohrála pouze s vedoucím Libercem. Po poslední sérii tří vítězství v řadě tak překvapivě sahá dokonce po čtvrté příčce.

"Jedná se o jedno z nejlepších mužstev v lize a nedělní utkání se Spartou to potvrdilo. Po utkání v Liberci, které prohráli v závěru, měli špatnou sérii. Kdyby tam vyhráli, možná dneska bojovali o titul. Mladá Boleslav je velmi silná směrem dopředu, ve svém středu má řadu rychlostně vybavených hráčů a z rychlých protiútoků je hodně nebezpečná. Zároveň se jedná o zkušené mužstvo," uvedl na adresu soupeře Luboš Kozel, trenér Dukly.

Svěřenci trenéra Koubka si na jaře prošli zlým obdobím, kdy během šesti zápasů vydolovali pouhé dva body za dvě remízy. Přišli tak o možnost bojovat o čelo tabulky, stále je však ve hře čtvrté místo, které si hosté pohlídají, pokud na Julisce neprohrají. Mladoboleslavským bude chybět kvůli čtyřem žlutým Kysela. O zajímavé statistice, která by mohla hrát do karet hostům, se rozpovídal trenér Miroslav Koubek.

"Vzpomínám si na podzimní sérii s pražskými mužstvy. Všechny tři zápasy jsme vyhráli, a kdyby ta série měla jarní paralelu, vůbec bych se nezlobil. Po třech bodech z utkání s Bohemkou a se Spartou už máme, líbilo by se mi v tomto stylu pokračovat i na Julisce," uvedl Koubek.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Božič, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Svatonský, Lietava, Pázler
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Janíček, Rolko, Dimitrovski, Šírl - Kúdela, Ščuk - Štohanzl, Fillo, Jakub Mareš - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Slovan Liberec  (sobota 16:45)
Liberec v cestě za titulem v sobotu narazí na domácí České Budějovice, které se v posledních týdnech prezentují ve skvělé formě.

Jihočeši drží šňůru čtyř výher v řadě a navíc doma deset kol neprohráli. V uplynulém kole si již definitivně zajistili záchranu v nejvyšší soutěži poté, co na hřišti Příbrami vyhráli 2:1. Nyní si Dynamo brousí zuby na vedoucí Liberec. "Určitě jsme moc rádi, že jsme už zachráněni. Je to určitě lepší, než kdyby nám s naším losem tři nebo čtyři body ještě chyběly. Určitě to ale neznamená, že bychom nechtěli vyhrát a nebo že bychom něco vypouštěli. Zápas slibuje výbornou podívanou. Liberec je na jaře nejlepší a my jsme v tabulce jarních zápasů třetí. Střetnou se dva silné týmy, kterým se nyní daří. Lengyel byl na plánovaném operativním zákroku kolena, místo něj nastoupí Brezinský," prozradil zkušený trenér domácích František Cipro, jehož tým uzavírá první desítku v tabulce.

Liberec čtyři kola před koncem vede tabulku se čtyřbodovým náskokem. Severočechům velí povinnost bodovat na jihu Čech, nejlépe třemi body, aby se nemuseli poohlížet na výsledek Sparty. "Sice jsem v Budějovicích působil, mám tam přátele a těším se tam, ale neberu to tak, že je to prestižnější zápas. Pro nás je teď každý zápas důležitý, protože nám jde o hodně. Budějovice nastolily směr v podobě příchodu zkušených hráčů a to se jim vyplácí. Z hráčů, co jsem tam měl já, teď hrají snad jen Lengyel a Otepka, navíc ani jeden z nich nenastoupí. Takže se ani nedá říct, že bych ten tým znal. My tam jedeme s cílem předvádět náš fotbal a potvrdit naše výsledky," říká liberecký kouč Jaroslav Šilhavý, jenž přišel do města pod Ještědem právě z Českých Budějovic.

Sestava domácích bude ochuzena o vykartovaného Otepku, dále nebude hrát dvojice rekonvalescentů Stráský s Bakalou a také se na hřišti neobjeví Lengyel, jenž je po operaci. To hosté budou postrádat pouze vykartovaného Váchu a zraněného Rilkeho.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Krajčík, Řepka, Brezinský, Machovec - Klesa, Petráň, Rýdel, Javorek, Sandro - Řezníček.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Kelič, Fleišman - Šural, Štajner, Janů, Bosančič, Breznaník - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.75 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Žižkov  (sobota 17:00)
Ostrava versus Žižkov. Zápas o všechno, tak by se dal charakterizovat zápas 27. kola první fotbalové ligy. Oba týmy totiž hrají o holé přežití v nejvyšší soutěži.

V lepší pozici se nacházejí domácí fotbalisté, těm patří předposlední místo a na nesestupové pozice ztrácejí pouhé dva body. Proto potřebují porazit předposlední Žižkov, na nějž mají náskok tří bodů. "Je to důležitý zápas pro celý Baník. Pořád jsme na dosah Bohemky, ale jestli se chceme zachránit, měli bychom z příštích dvou zápasů vybojovat čtyři body. Žižkov nemá co ztratit. Už je každý odepisoval, ale chytli se zápasem na Bohemce a začali si věřit. Hrají agresivní a nátlakový fotbal a to jim přináší úspěchy. Předpokládám, že o totéž se budou snažit tady. Zápas bude hodně o trpělivosti," tvrdí trenér domácích Radoslav Látal.

V horší situací se ocitají hráči Žižkova, na nesestupové Bohemians ztrácejí pět bodů. Pražský celek tedy jede do slezské metropole s cílem urvat vítězství, aby si mohli udržet reálné šance na záchranu. "V Liberci jsme sice prohráli vysokým rozdílem, ale po výkonu, který až do posledních zhruba dvaceti minut nebyl špatný. Nyní nás čeká utkání, které může určit tvrdou realitu. Na hráčích pozoruji určité natěšení na velmi důležité utkání, ve kterém půjde o hodně. Mužstvo věří, že ho dokáže zvládnout, a bude i dále bojovat o záchranu. Na Bazalech se dá očekávat velmi slušná návštěva, a tím i fotbalová atmosféra," míní kouč hostí Roman Nádvorník.

Domácí se budou muset obejít bez vykartovaného Frydrycha a zraněné dvojice Svěrkoše se Šmejkalem. Hosté budou postrádat vykartovaného Šťastného a zraněného Sivriče.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Marek, Adámik, Vomáčka, Zawada - Droppa, Vašenda - Fantiš, Greguš, Kukec - Magera.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bartl, Kiidron, Kropík, Slodowy - Hílek - Kotyza, Valenta, Sloboda, Milosavljev - Bálek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (sobota 19:00)
Slovácko v sobotu přivítá v předposledním domácím zápase na svém stadionu neoblíbeného soupeře. Do Uherského Hradiště přijedou šesté Teplice.

Z posledních jedenácti vzájemných zápasů vyhrálo Slovácko jediný. Byl to však právě poslední duel na stadionu Slovácka v loňské sezóně. Protože tým Miroslava Soukupa je již zachráněn a k pohárovým příčkám má naopak velmi daleko, může hrát v poklidu a navázat na týden staré vítězství z Edenu. Pikantním bude souboj pro Libora Doška, který na Slováckou přišel právě ze severozápadu Čech. Stopku má kvůli čtyřem žlutým Ondřejka.

"Očekávám lepší výkon než v posledním utkání doma proti Hradci. Nemůžeme hrát solidně jen v útoku a otevírat soupeři možnost k protiútokům. V jarní části považuji Teplice za velmi zvláštní tým, který hraje daleko lépe a uvolněněji na hřištích soupeře," řekl domácí trenér Miroslav Soukup.

Teplice mají teoretickou šanci na čtvrté místo a možnou účast v příštím ročníku Evropské ligy. Na jaře prohrály jen dvakrát, z toho mimo vlastní stadión však ani jednou. Žlutomodrým bude chybět vykartovaný Matula, naopak ze zraněných už začínají trénovat Volek a Zoubele.

"Čeká nás těžké utkání. Na druhou stranu nám se venku poslední dobou daří, takže věřím, že na to navážeme. Chceme na Slovácku bodovat, abychom se udrželi v tabulce nahoře," uvedl teplický trenér Petr Rada.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Reinberk, Trousil, Košút, Kubáň - Hlúpik, Kordula, Daníček, Volešák - Lukáš, Došek
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Rosa, Ježdík - Dolejš, Čajič, Vachoušek, Siva, Vůch - Jindráček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku 27. kola první fotbalové ligy obstará duel mezi Spartou a Olomoucí. Domácí se pokusí vrátit zpět do hry o mistrovský titul, zatímco hosté by rádi potvrdili svou jarní formu.

Již čtyři kola zbývají do konce tuzemské nejvyšší soutěže a druhá Sparta ztrácí na vedoucí Liberec čtyři body. Pokud chtějí Letenští stále pomýšlet na titul, musí doma porazit rozjetou Olomouc, s níž si to mimo jiné rozdají i ve finále českého poháru.. "Čekají nás dva zápasy s Olomoucí a v naší situaci se nedá odlišovat, který je důležitější. Přikládáme jim naprosto stejnou váhu. Jsme pořád ve hře o titul, byť to už není v našich rukách, a ve středu chceme zvednout nad hlavu i pohár. Musíme vyhrát v pátek, abychom udrželi naději na výhru v lize. Bude to náročné, Sigma se zvedla, a když je skoro zachráněná, může hrát hlavně ligový zápas bezstarostně. V poháru jí samozřejmě půjde o víc," řekl trenér domácích Martin Hašek. Na jeho mužstvo se zezadu nepříjemně dotírá s jednobodovým odstupem Plzeň.

Fotbalisté třinácté Sigmy jsou ve střelecké formě, v posledních třech ligových duelech celkem nastříleli 11 branek. V uplynulém kole doma rozdrtili Bohemians 4:0 a svůj jarní vzestup budou chtít potvrdit na pražské Letné. "Psychika je před tímto utkáním na naší straně. Sparta musí vyhrát, aby měla šanci na titul. Chceme uspět, protože venku se nám daří. Zkoušet nic nebudeme, postavíme nejsilnější sestavu, jakou můžeme. Pošetříme jenom Klesnila, který v týdnu netrénoval, měl střevní virózu a byl na kapačkách. Je to generálka na finále poháru. Chceme si vyzkoušet, jestli na Spartu máme. Budeme hrát na sto procent, je to pro nás nesmírně důležitý zápas. Není tady prostor pro žádné spekulace," říká trenér hostí Petr Uličný, jehož tým ještě nemá definitivní jistotu záchrany v nejvyšší soutěži.

Domácí budou v sestavě postrádat pouze nemocného Kadlece. To Olomoučtí přijedou bez tria zraněných Rossiho, Hořavy, Petra a Klesnila, jenž se trápil se střevní virózou. Na Letné nebudou hrát Podaný a Jirouš, oba z Olomouce nenastoupí kvůli dohodě mezi kluby.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Jarošík, E. Brabec, Pamič - Přikryl, Hušbauer, Matějovský, Grajciar, Krejčí - Kweuke.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek - Navrátil, Kučera, Pospíšil - Schulmeister, Ordoš, Varadi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec26184462:2958
2.Sparta Praha26173645:2454
3.Viktoria Plzeň26165557:3353
4.FK Mladá Boleslav26135844:3144
5.Dukla Praha26118739:2641
6.FK Teplice26117831:2940
7.1. FK Příbram26116943:4339
8.FK Jablonec261061051:3736
9.1. FC Slovácko261031323:3133
10.České Budějovice26881029:4232
11.FC Hradec Králové26861220:2830
12.Slavia Praha266101020:2728
13.Sigma Olomouc2699837:3427
14.Bohemians 190526551617:5020
15.Baník Ostrava26461622:4518
16.Viktoria Žižkov26431918:4915
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (355)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Důležité bude až pohárové finále, ale z tohohle utkání chcu alespoň remízu. Sparta doma ztrácí, my hrajem v pohodě a bez nervů, v posledních třech zápasech sme dali 11 gólů takže proměňování šancí nám jde. Snad konečně zlomíme tu smůlu a odvezem si z Letné alespoň bod.

Reagovat
sosna

Tak Klesnil je nejspíš na odchodu.

„Volal mi ten Guardiola, že prý chce na Zdenu číslo. Že kdyby ho měli, tak by v úterý Chelsea určitě vyřadili," usmíval se Uličný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mě to nepřekvapuje.

Reagovat
Kiwi-21

Klesnil jako bojovník do vápna a Hušbauer na střely z dálky :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénář je remíza na letné, výhra žižkova nad baníkem a sigma bude teda zachráněna a pak výhra v poháru...

Reagovat
smazaný uživatel

banik-viktorka zapas kola......dufam ze to banik da.....

Reagovat
Neuro

v naší lize i kdyby Sparta hrála proti týmu s kurzem milion biliónů triliónů tak s ním prohraje

Reagovat
Kiwi-21

České Budějovice - Slovan Liberec 0

Baník Ostrava - Viktoria Žižkov 0

1. FC Slovácko - FK Teplice 2

FK Jablonec - FC Hradec Králové 1

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 02

Bohemians 1905 - 1. FK Příbram 2

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1

Sparta Praha-SK Sigma Olomouc 02

Mé tipy bez ohledu na sympatie a nebo antipatie,prostě tak jak si to myslím

Reagovat
goodbay

Dukla doma neprohraje

Reagovat
Kiwi-21

Mám tušení že Ml.Boleslav nepohraje,takže tu davám spíš podle tušení než logiky

Reagovat
Kiwi-21

divám se že mi snad zatím nic nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 1:3 a Sparta výhra v poháru.

Reagovat
sosna

Viděl bych to naopak. Sice dneska můžeme hrát v pohodě jelikož o nic nejde, ale myslím že to kluci nebudou moc hrotit a pokud Sparta nebude zase úplně tragická tak prohrajeme. Na Letné to je naše tradice. Ve středu to ale bude na krev a odplata bude tvrdá.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si pamatuju pár let zpátky, jak jste na Letný vyhráli díky zázračnýmu Vaniakovi, který chytil úplně nechytatelný věci. Na jednu stranu jsem ho za to nenáviděl , na druhou těžce obdivoval .

Reagovat
smazaný uživatel

Čaroděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to je jeho pravý jméno. A Vaniak je přezdívka (krycí)

Reagovat
pepindo8

zapas neuvidim slavim. V tom případě to bude vyhra spartičky. Skoro vždy když nestíhám a nebo nemohu sledovat hrají aspoň trochu koukatelny fotbal:) s výhrou. A k tomu museji jinak už nevím kdy jindy by měli vyhrát....

můj tip; 2:1 - Krejčí, Hušby - Ordoš :)

Reagovat
ryzskej

Ach ta interpunkce, to je děs číst.

Reagovat
exse

České Budějovice - Slovan Liberec 0:3

Baník Ostrava - Viktoria Žižkov 1:1

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:1

FK Jablonec - FC Hradec Králové 3:1

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 2:0

Bohemians 1905 - 1. FK Příbram 1:2

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1:0

Sparta Praha-SK Sigma Olomouc 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

To je co za čudlíka na té fotce,to je Přikryl ? Aha, ono je to tam napsaný.Pardon..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska si Spartu trochu oťukáme před středou, nebudeme to tak hrotit, hlavně aby se nikdo nezranil. I tak si myslím, že by takový uvolněný výkon ne úplně na 100 % mohl na současnou Spartu na jejím hřišti stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Marko,hlavní kandidát na post trénera SK Sigma Olomouc!!! To je hnus!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to proboha je?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Podle googlu tento chlápek ,,Jan Marko. Rekonstrukce a montáž v oboru topení, voda, plyn: ústřední, etážové a podlahové topení, měřící a regulační technika, plynoinstalace, vodoinstalace,"

Reagovat
smazaný uživatel

A prý je to i v dnešním Sportu...

Reagovat
AjaxFans

Tak to vám udělá vyhřívaný trávník,jestli ho ještě nemáte

Reagovat
smazaný uživatel

,,Nám" určitě ne.My hrajeme divizi a tam je to škoda.

Reagovat
exse

Asi si chtěl napsat Karol, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělám více věcí najednou,moc se omlouvám!!! Je to Karol Marko Ale stejně je to hnus :D

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to máš? Pokud vím, tak se říkalo, že hlavní podmínka je vztah k Olomouci a k Sigmě, takže bych tomu moc nevěřil.

Reagovat
sosna

Gotwald: "Mluvilo se o Hapalovi, o Kozlovi z Dukly, Pivarníkovi nebo Hoftychovi z Trnavy. Celkem jsme měli těch trenérů asi pět. Otázkou je, pro kterého se nakonec rozhodneme."

Tihle čtyři plus Komňacký. Prej Marko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem taky četl. Jako z těchto by mi nevadil nikdo kromě Pivarnka. A vzhledem k tomu vztahu k Sigmě by byl asi nejlepší Hapal.

Reagovat
sosna

Hapal je pod dobrou smlouvou a údajně chce pokračovat v Polsku. Já doufal v Psotku, ale to neklapne, ten má namířeno do Senice. Tak snad dopadne ten Franta, jestli nám ho nevyfouknou Baníci.

Reagovat
exse

Nechápu proč by Kozel, Hapal a Hoftych chtěli jít do Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Pepík a spol měli s ním schůzku v Brně...Tak je volnej a taky levnej :D

Reagovat
twerp

České Budějovice - Slovan Liberec 2:0

Baník Ostrava - Viktoria Žižkov 0:2

1. FC Slovácko - FK Teplice 2:1

FK Jablonec - FC Hradec Králové 1:1

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 1:0

Bohemians 1905 - 1. FK Příbram 1:0

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1:1

Sparta Praha-SK Sigma Olomouc 4:2

Reagovat
exse

Ale tak nejde z toho poznat že fandíš Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, no z tvé tipovačky jde také poznat komu fandíš .

Reagovat
exse

Dukle?

Reagovat
sosna

Reagovat
OtecJaJ10

ne..

Reagovat
rufus

http://www.youtube.com/watch?v=G0cmvAgosTI

Větší blbost jsem už hodně dlouho neviděl..

Reagovat
exse
Reagovat
Shevchenko

Jak to může mít 9 mil shlédnutí?

Reagovat
centos

Špatné věci přitahujou, jako Rebecca Black :)

Reagovat
Ronaldo.com

ty vole :DDD

Reagovat
centos

To ".. s partou" tam zní hrozně

Reagovat
didosh

taky jsem si toho všiml

Reagovat
Shevchenko

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně ten důvod proč je repre v takových sračkách jakých je, banda fanklubackých budiž k ničemu .

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já čekal, že ti muzikanti vytáhnou z pouzder zbraně a bude sranda ala Desperado a ono prd .

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak ubohé až by člověk blil. A proč vlastně ne,

Reagovat
Kepy_FCB

Nebylo by od věci natočit nějaké parodie (v kuklách, máskách atd..) a poslat jim to...

Reagovat
smazaný uživatel

Tsíí..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Sigma 0

Č.B. - Liberec 0

Slovácko - Teplice 1

Jablonec - Hradec 10

Dukla - MB 10

Bohemians - Příbram 02

Plzeň - Slavia 1

Reagovat
didosh

kde máš Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry..

Baník - Žižkov 1

Reagovat
centos

No proto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska Sparta nevyhraje, tak už tam jsem v letošní sezóně naposled. Ale prostě musí! ACS

Reagovat
salami

jestli to dneska hodlá Olomouc vypustit, tak doufám že se jí to ve středu vrátí a poháry se budou hrát v Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jeden z těch kteří se ještě dneska divíjou jak to že Teplice neprohrály na Spartě, když bylo předem jasně domluvené že jim za to Sparta pustí finále poháru?

Reagovat
salami

ne, já Teplicím věřil, Rada je magor a navíc byly ve hře i o 4. místo, a taky neměli takový řeči jako Olomouc, vubec se mi nelíbí co jsem z vašeho tábora před zápasem slyšel, Spartu si jdem otukat a podobný bláboly. nicméně furt deoufám, že to nezabalíte a zabojujete, když jste ted v laufu

Reagovat
FCSL

Jarošík na lavici SIGMA!

Reagovat
Kiwi-21

Nevíte někdo nějaké stránce kde mužu sledovat zápas Sparty z Olomoucí

Díky za odpověd

Reagovat
FCSL
Reagovat
Kiwi-21

díky moc

Reagovat
cubinho

Dneska aspoň remíz a ve středu výhra v poháru. Pojďme Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že dohoda sparta body sigma pohár je celkem jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

blbost

Reagovat
Kiwi-21

Žadné dohodě nevěřím

Reagovat
goodbay

když už, tak by to mělo být spíš naopak, myslím si, že Slovan si tohle už pohlídá, není to důvod to dnes pouštět....když to stejně nemají ve svých rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Míšo.

Reagovat
Losinho

Proč nehraje Klesnil? Slunko dneska nesvítí, tak by se mu mohlo zadařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl nějakou virózu a byl na kapačkách.

Reagovat
Losinho

Aha.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉO

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to je hnusnej nick

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

NASER SI

Reagovat
centos

To ani není nick. S takový se nedá bavit, bo nemá identitu.

Reagovat
centos

takovým

Reagovat
smazaný uživatel

když chudák nemá svoji identitu, tak je de facto nesvéprávný. Aha, proto ten jeho nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož pořád lepší než kdyby si dal třeba nick "nenávidím Slávii", nebo tak. Alespoň se přihlásil k tomu co má rád, a ne ke svému komplexu.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš, dle jeho vyjadřovaní a psaného textu nejspíš zapomněl vypnout caps lock

Reagovat
centos

Podle mě držel Shift.

Reagovat
smazaný uživatel

neměl by to z toho gauče tolik prožívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, Sparta nic jiného neumí ale my si to stejně neumíme pohlídat.

Reagovat
salami

Schumeister neumí nahrávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Šumák, to je mahr, jde do skluzu aby zachránil balón na hřišťu a ještě si na zemi najde flašku.

Reagovat
exse

Sigma zajím velký zklamání, čekal jsem že do toho daj vše jako Teplice, kterým taky o nic nešlo, ale oni hrajou hrozně, laxně, bez náboje, nic. Bojí se že je v poháru neporazí, tak jim chcou pomoc k titulu, to není hezké

Reagovat
salami

docela se snaží, ale hrajou všichni strašně na sebe, asi se chtěj prodat do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne ze proti vam kazdy hraje na 100%, viz Banik, Dukla apod.

Reagovat
Posledni Kovboj

Když hráč ustojí zákrok na penaltu a akci dohraje, tak už se nepíská?

Reagovat
partaS

asi to funguje jako při výhodě, těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

I při výhodě se píská, když jí útočící mužstvo bezprostředně nevyužije. Jinak při faulu v pokutovém území nechávat výhodu je dost srandovní. Spíš to rozhodčí jako faul neviděl.

Reagovat
partaS

asi nechtěl dráždit Sigmáky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 2:0 by bylo příjemné...

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja z toho mel stejnej pocit. Jinak kudos Krejcimu za to, ze to dohral, at je vysledek jakejkoli

Reagovat
goodbay

To opravdu fanoušci Sigmy neumí nic jiného než nadávat? furt jenom pražský kur...vy a přikryl je č.u.r.á.k omg to je fandění teda

Reagovat
smazaný uživatel

mají ho na stejné úrovni jako Sparta za poslední léta.

Reagovat
goodbay

no, tak jesli si viděl poslední zápas v Boleslavi, tak rozhodně ne! - jako příklad

Reagovat
smazaný uživatel

zafandíte po deseti letech poprvé solidně a hned jste výborní?

Reagovat
goodbay

to neříkám, ale chci tím říct, že určitě jen nenadávají...jinak rezervy ve fandění jsou patrné, to nepopírám.

Reagovat
smazaný uživatel

promin, ale ty jsi neskutecnej ocas

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi dokaž vaše fandění na úrovni? Vždyť se nikde skoro ani neškrtáte a skoro Váš přeřve i kotlík strejdů z Dukly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na výjezdech se fandí dobře. Doma je to slabší.

Reagovat
centos

Taky mě to zaujalo.

Reagovat
REPLIKATOR

Hm Sigma zase daruje Spartě všechny body, jako vždy

Reagovat
adalbertus

hosté vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Vepřekovi bych soudně zakázal centrovat.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kurva Krejčí, už to mohlo být dva nula...................

Reagovat
partaS

tak, Heinz v Sigmě končí...

Reagovat
smazaný uživatel

My na tu Spartu tak neumíme až je to k vzteku.

Reagovat
exse

Tohle opravdu není o umění či neumění.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam byl Holek?

Reagovat
salami

taky jsem si ho nevšim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Sparta vždycky proti nám předvede jeden z nejlepších výkonů sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč, tohle Sparta prostě musí vyhrát, jestli se nechce ještě víc znemožnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prospero

27.04.2012 21:21

Vepřekovi bych soudně zakázal centrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to mělo skončit gólem a Sparta by to nerozdejchala.

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi z gólovky odhlavičkuje do autu.

Reagovat
cubinho

Sionko lezl z toho hřiště 40 sekund a in nastaví jednu minutu

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
goodbay

uf, konečně výhra, ale bez nervů vyhrát opravdu ve Spartě nejde.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek na hovno. Sparta chtěla body víc, my sme byli bez jiskry, aji když sme nehráli špatně. Sere mě že dali góla snad z jediné pořádné střely na branku, jinak pálili pánu Bohu do oken.

Reagovat
REPLIKATOR

Pět zápasů nedali Spartě gól, co chcou v tom finále předvést?

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

John

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, jestli si budou sparťani-ochránci pravidel stěžovat, že se skoro nic nenastavilo. Když se nenastavovalo u Plzně, brečeli jak želvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě už píšou petici na svaz.

Reagovat
goodbay

čekal jsem 2 minuty, na druhou stranu, padla jen jedna branka, Baník - Plzen padlo 5 golů, není to trochu rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

není, přeci jde o Spartu

Reagovat
goodbay

Reagovat
twerp

Ale notak Muzajsi.... Docela by mě zajímalo kteří Sparťani. Každopádně pokud se nastavovala minuta, je to špatně. Já sem pro, aby se standartně nastavovaly 3-4 minuty.

Reagovat
goodbay

myslím, že měl na mysli třeba mě, ale pokusil jsem se to trochu vysvětlit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe ani ne, ty nejsi paranoidní a nevnucuješ ostatní šílené konspirační teorie, i když jsem si všiml, že jsi tam někde po Plzni s Ostravou zabrblal - což je v pořádku. Já myslel ty objektivní ochránce pravidel, kteří pravidelně bojují za čistotu hry na fotbalových trávnících a určitě dodržují "Padni, komu padni" (tedy aspoň tvrdí) - af nebo ivosek. Je samozřejmě jasný, že i kdyby se včera nastavovaly klasický tři minuty, tak se asi nic nestalo. Ale taky je pravda, že by se měl dodržovat aspoň ten princip půl minuty za střídání atd, když už se na tom jednou na svazu dohodli, takhle to vypadá blbě a jen to vede ke spekulacím.

Reagovat
goodbay

je pravda, že tohle nastavení je k ničemu, pak se to dokáže vymstít v EL či LM, tam když je těsný výsledek, tak rozhodčí hodně dbají na čistý čas i v nastavení. Jako třeba s Lausanne.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tyhle vzájemné klání". Nebylo by lepší, kdyby komentátor mluvil lidovou pražštinou?

Reagovat
centos

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už zbývá jen několikadenní výlet do moravských sklípků, kde si tu spisovnost naposlouchá.

Reagovat
centos

Ten střední rod se myslím moc neřeší. To říkají Češi i Moraváci a Slezané blbě, jen ti první jinak blbě než ti další :)

Reagovat
homeles8

zejtra 0:0

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Žižkov

Čekám hnusný antifotbal, 10000 diváků,jeden slušně odmakanej poločas který s Žižkovem bude stačit na bod. Koukat se raději nebudu neboť mám jen jedny nervy a nechci mít zkažený slunečný den.

Jsem taky dost zvědav kolik se vybere na dobrovolném vstupném, bude to mít docela vypovídající hodnotu...

Reagovat
Puskas

Především bylo transparebtbí a vhodné, že zrušili tu autogramiádu, co měla být ve středu v KFC.

Reagovat
Feind

jsem na tom podobně :D asi bych dostal infartk, dívat se na to :D

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám 12 000 diváků. A výhru 1:0 z pentle.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Žižkov? Přijde tak šestka.

Reagovat
Puskas

Právě že je to Viktorka, a ne Hradec, půjde o vše. Spíš čekám víc - bude to poslední šance diváků hráčům, navíc je dobrovolné vstupné, tak 8-9 počítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Řek´ sem 12 .......

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Puskas

Řek sem 12 a myslel jsem 8-9

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby platila tahle logika, tak by chodili diváci furt. Ale u nás se chodí na soupeře, a Žižkov nikoho moc nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Bazaly se chodí na Baník !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě Baník nikoho moc nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

To může říct akorát někdo jako ty,ještě že vás je tak málo.

Reagovat
smazaný uživatel

To může říct každý kdo se podívá na statistiku návštěvnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý rok není "posvícení". Koukni na roky zpět. Na Bazaly nikdo nejezdí bo se prostě bojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, roky zpět jsou určitě argument proč očekávat že někdo přijde dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíš,že bude návštěva kola. A dost keců.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte malou návštěvnost kvůli strachu ?

Reagovat
centos

No, v sektoru hostí jo :)

Reagovat
smazaný uživatel

To si moc fandíte . Neřekl bych, že hlavním důvodem je strach.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je hlavním důvodem?

Reagovat
smazaný uživatel

Lenost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutné, že se nedokážete vypravit na jediný "daleký" výjezd, spíš než smutné to je ostudné vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to dobrá vizitka, s tím souhlasím. Jen si nemyslím, že to je otázka strachu. Možná v devadesátých letech, když to byla na českých stadionech větší divočina, ten faktor strachu fungoval na prvním místě.

Reagovat
centos

Netvrdím, že hlavním.

Reagovat
Puskas

Problém je, že ono to dost často v poslední době nemělo s Baníkem moc společného - celý podzim a poslední mače - třeba ten Liberec nebo pohár s Olomoucí. Tady je víc než kde jinde divák náročný a citlivý na pohyb hráče, přece jen ty hutě a doly jsou v povaze zakořeněné. A když vidí pěší fotbal, bez zájmu, bez komunikace, bez nasazení..., nevidí Baník, ale partu primadin, co berou v Baníku plat, trénují v něm, ale s hraním to má společného pramálo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Počet diváků: 11113 (64% z kapacity 17372 diváků). Málem si se strefil

Reagovat
partaS

Jirásek gol za béčko

Reagovat
Liquid

pro Liberec klíčový a nejtěžší zápas, pokud dnes zvládne na jihu Čech vyhrát, tak podle mě má na 90% titul jistý, a jinak Žižkov do toho, ať se to ještě zdramatizuje na závěr, z těch posledních 3 je vačnatec nejméně sympatický, ale zase by bylo derby 2 Bohemek v 1.lize příští rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Kapr řek že pokud bude v GL Bohemka, tak tam nechtěj (nehledě an tom že nemaj stadion). Prej když Bohemka sestoupí tak teprv buudou kapři přemejšlet o GL

Reagovat
Liquid

Fakt? No každopádně si myslím, že s tím stadionem se to nějak vyřeší, stejně tak v Ústí, přeci do ligy nepustí místo toho 3.Jihlavu - to bych ješě tedy pochopil a někde 6.Brno....nehledě na to, že tu podmínku na stadion s ligovými parametry by si myslím splnilo tak max 5 týmů z celé druhé ligy....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. A kdyby Bohemka sestoupila, tak Kapr narychlo postoupí,aby s nima nehrál druhou ligu nebo dobrovolně spadne do ČFL nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

mno rikal ze kdyby Bohemka spadla tak se pokus o 1. ligu, ze s tema ku*vama v jedny lize hrat nechce :D Co se tyce Usti, to uz zcela jiste GL v pristim roce hrat nebude (maj tak 50% ze se vubec udrzi ve 2. lize, uz tendle rok tam jsou na vyjimku protoze nemaj stadion ani na 2. :D). Je to smutny ze vedouci tym 2. ligy se kvuli regulim musi strachovat aby se vvubec ve 2. udrzel. Strizkov tim padem dost pravdepodobne bude na postupovjech mistech (kdyz bude Usti 1. tak postupuje 2. a 3. nebo ten kdo to od nich koupi?) a bude si teda mcot vybrat podle toho jak skonci Bohemka v GL (a podle toho ejstli sezenou stadion. Slysel jsem ze chtej hrat na Zizkove)

Reagovat
smazaný uživatel

licence už se neprodávají

Reagovat
smazaný uživatel

takže kdyby bylo usti prvni a strizkov druhej (a nechtěl by/nedovolili by jim to) tak pude 3. a 4. ?? V tomdle si nejsem jistej jak to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

jo, takhle by to mělo být. Aspoň dle pravidel FAČR.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://supporters.cz/clanek/fanousek-trnavy-ma-v-srbsku-pietni-graffiti/3957.html

Tohle zaslouzi uznani,to by jen tak nekdo neudelal...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to tolik nedramatizoval. Vyjdáření solidarity, soustrasti atd se na evropské scéně docela nosí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to, že v dalekém Srbsku udělají na jeho počest graffity..Ještě když vemu v potaz, že nikdo ze srbů nemá přátelské vztahy se Spartakem, tak to zaslouží uznání

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, je to pěkný vyjádření soustrasti. Ale říkat, že by to nikdo jiný neudělal, to je trochu moc. Není to sice totéž, ale třeba Uroš má na Spartě taky své graffiti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten to má všude ve světě a je "známou" osobou ve světě fanoušků. Ale tenhle byl známý jen mezi spartakovcema.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale docela rychle se ta zpráva o něm rozšířila. Vzhledem k neatraktivitě jeho smrti z blbosti pro média je logický, že se o tom nepsalo tolik jako o Urošově útoku na tajnýho poldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dneska nevysílá ČT4 radši Ostrava-Žižkov ? Štěstí, že jsou na netu přenosy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska Ostrava vyhraje 2:0 a Bohemka půjde tam kam patří

Reagovat
centos

Mám divný pocit v břiše. Jsem nervózní a natěšený zároveň God save the King!

Reagovat
smazaný uživatel

King Baník dneska skončí jako Ludvík XVI.

Reagovat
centos

Bude chtít před vzpourou utéct za hranice, ale skončí pod gilotinou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak . On pak bude ten sestupový souboj zajímavější, když se s Viktorkou bodově srovnáte.

Reagovat
centos

Zajímavější bude, když to budeme mít s Bohemkou o bod.

Reagovat
smazaný uživatel

K Bohemce se přiblížíte až v dalším kole, kdy jí musíme porazit .

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohla bejt remízka..

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Jako my s Bohemkou?

Reagovat
Liquid

jj, taky to vidím na 0:0, bylo by to i včera kdyby se opice neukopla

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o tom, že by se včera nějaká opice ukopla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš ve Spartě příbuznýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, měl jsem na mysli dneska Baník s Viktorkou.. Dal sem to do dost blbýho topicu

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dneska vyhraje, nevím co tu řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten konec liogy, resp.los je taky zajímavej. Příbram se Slavií mohou rozhodnout, kdo sestoupí. Nejdřív toto kolo a hraje se Příbram-Slavie. Za týden hrajem my s Příbramí. Pak hrajem vzápětí se Slavií a ta končí ligu s Bohemkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Ostrava pošlete Bohemku do žumpy

Reagovat
smazaný uživatel

V. Baránek - T. Marek, J. Adámik, B. Vomáčka, J. Zawada - A. Fantiš, L. Droppa, D. Kraut, D. Kukec - M. Lukeš, L. Magera... Sedí Greguš a Vašenda mj.

Reagovat
salami

Lukeš v utoku? to asi nebudete hrát na rychlý brejky

Reagovat
smazaný uživatel

hlavní je, aby se mu povedly nějaké ty přihrávky či centry, to on umí

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner tak tak, podobně jako Robben

Reagovat
Miguel19

Dobře Řepka, aspoň víme, na jaké je straně!

Reagovat
REPLIKATOR

Štajner, sice se štěstím ale Breznaník Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Vás, na jaké stránce můžu na netu sledovat Baník se Žižkovem ?

Reagovat
smazaný uživatel

idnes.cz, sazkatip.cz

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentář na sazkatipu stojí zase za hovno. Udělali by lépe, kdyby tam dali jen zvuk.

Reagovat
smazaný uživatel

GÓL! Je tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians mějte se .. !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost odvážný tvrzení... pokud vím, Příbram na Bohemce vždycky prohrávala, ten styl jim nesedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozné ten Baník, dají gola a už betonujou v devíti lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se asi díváš na jiné utkání než já.

Reagovat
salami

Kdo dal gol za Baník? na livescore je střelec golu Mbachu

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik Kraut.

Reagovat
smazaný uživatel

Štajny má dobrý fúzik..

Reagovat
rufus

Vypadá hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to celkem líbí.. Každopádně nám Budějovice moc nepomáhaj

Reagovat
rufus

A to jsem myslel, že by remízu mohli uhrát. Škoda, Řepa zbytečný penaltový faul a Bosančič se dvakrát ukopne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku to i tak vypadalo.. Ta penalta to rozhodla, bohužel..

Reagovat
REPLIKATOR

Tempo hry v Budějovicích je jako kdyby hráli při 40°C

Reagovat
REPLIKATOR

Bosančič

Reagovat
smazaný uživatel

Velice slušně no..

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nádhernej banán

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka se asi moc nehecl.

Reagovat
REPLIKATOR

Hecne se proti Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Bosančič zešílel..

Reagovat
FCSL

Miloš.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne... Baník to musí urvat-

Reagovat
smazaný uživatel

Když má Miloš den ,tak je neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Magič

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Baník nesmí pustit.

Reagovat
REPLIKATOR

Čekal jsem od Budějovic víc, slušná slabota...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních dvacet minut nehráli tak marně.

Reagovat
REPLIKATOR

Protože Liberec hrál na začátku hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to tak bývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes (hlavně ve 2. poločase) se mi po dlouhé době líbí Liberec. Nejlepší dnes jednoznačně Miloš

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš dneska parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dnešní zápasy dopadly skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

ale takhle v práci to sledovat, to je o nervy...Už se těším na sobotní výjezd do Příbrami, potažmo do Ostravy, kdy budem hrát se Slavií a výjezdový trip se zakončí v Teplicích, kde budem slavit záchranu. KING Baník !

Reagovat
smazaný uživatel

To si na to bereš dovolenou, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

krom středečního zápasu se Slavii hrajem v sobotu (v Příbrami a v Teplicích), takže keine stress. A bylo mi sděleno, že si musím vybrat dovolenou, tak ji aspoň smysluplně využiju :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Bohemka zítra rupne tak už ste skoro v pohodě. Se Spartou nic neuhrajou a se Sláviou a nožem na krku se jim bude hrát ultrablbě.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se bojím, aby jim to Slavie nenechala, přeci jenom jsou to kluby z jedné čtvrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je tam dost averze, dělí se o trávník a huntují ho. Jedině, že by přišel nějakej befél ze strany Natlandu, že potřebují nájem od Bohemky - fakt netuším, jak moc jsou propojený s Řebíčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dřív tam bylo přátelství, družba, pak oba týmy propagujou jednu čtvrť, jednu městskou část (Praha 10)...Ale to je všechno kdyby a konspirační teorie. I když v českým fotbale nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

jako sparťan gratuluju liberci k titulu... zaslouženýmu... doufám že v lize mistrů předvedou něco podobnýho jako plzeň, ať můžem být zase aspoň trochu na ten náš fotbal hrdý...

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu ještě není rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník to snad už uhraje, pevně věřím. Koukal jsem na program a mělo by to klapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Tak svaz ne že by šel proti nim,spíš naopak.Asi se bojí,že by je v druhé lize na těch stadionech neuhlídali

Reagovat
centos

To si myslím, že se bojí. Ale mám pocit, že se zapomíná, že nás taky rozhodčí párkrát poškodili.

Reagovat
Puskas

Když dnes klokani prohrají, tak bude stačit jedna výhra, oni pak pět bodů neudělají, byť hrají furt v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Pěkný! Chtěl bych se zeptat to je pocta tomu bráchovi praotce Čecha?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
adalbertus

bodík by stačilo z Jablonce

Reagovat
partaS

Marek Kysela do Jablonce! já ho chtěl do Sparty

Reagovat
božský John

http://actastop.cz/img/p/24-71-large.jpg

Mluvilo se o tom už v unoru, že sem pude a taky to bude asi poslední posila

Reagovat
partaS

když už ho nemáme, tak ať aspoň posadí toho Pavlíka, na toho koukat to je za trest

Reagovat
božský John

Mně to řikej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

docela drsný na redaktora taková proměna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

http://isport.blesk.cz/clanek/blogy-redaktori-michal-petrak/122045/blog-ustal-faul-prisel-o-penaltu-krejci-je-borec-ne-naivka.html Kam ten fotbal spěje? Když to je snad samozřejmost, že když se hráč dostává do tutové šance a není mu to fyzicky znemožněno tak se prostě musí pokusit o zakončení. Za tohle by se neměl chválit, to je jeho povinnost. Bohužel v současném fotbale je toho simulování tolik, že už se to považuje za vyjímku, když hráč se o to nepokusí, což je hnus

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by se to brát jako samozřejmost. Ale tak to prostě dneska není. Já jsem byl také moc rád, že to ustál a snažil se o zakončení. Když se kritizují hráči, kteří filmují, tak není na škodu pochválit ty, kteří tak nečiní, i když by mohli.

Reagovat
centos

Taky pravda.

Reagovat
Puskas

Samozřejmost ano, ale proč ho za to nepochválit? proč nepsat o pozitivních věcech adávat ho za příklad žáčkům?!

Reagovat
adalbertus

20.min.a dost

Reagovat
centos

Hm, ty video přenosy na idnesu jsou fajn, na rozdíl od sazkatipu to nejede v Silverlightu, takže i na linuxu to jede slušně

Reagovat
centos

Hlasatel: "Jablonec?"

fans: "jedna!"

hlasatel: "Hradec?"

fans: "hovno!"

hlasatel: "díky"

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky pobavilo, když jsem byl v Jablonci.

Reagovat
salami

Reagovat
Losinho

Reagovat
božský John

Tradice

ono se to hovno řve i když nemaj nulu na skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba když prohráváte 2:4 ?

Reagovat
božský John

Jo, ale musime gol dát na 2:4..kdyby na 2:4 dala sparta, tak se to logicky vyvolávat nebude, že jo

Reagovat
FCSL

Bohemka

Reagovat
centos

No, dobrá zpráva je, že když Příbram prohrává s Bohemkou, tak máme asi větší šance, než jsem si myslel.

Reagovat
Puskas

???

Reagovat
centos

Na to, jak jsou vysoko, nepředvádí nic.. S takovou tam příště klidně můžem vyhrát.

Reagovat
Puskas

Proti nám budou chtít napravit fiasko.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemkaa ...Ostrava musi vypadnut..

Reagovat
smazaný uživatel

neposer se

Reagovat
smazaný uživatel

Preview Plzeň - Slavia musel psát opravdu pitomec. Druhý tým z ligy nehraje předkolo Ligy mistrů už několik let

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky na to koukám... tak doufám že se o tu LM se Spartou ještě porvem

Reagovat
Losinho

Dneska je mi celkem jedno, jak to dopadne...snad nebudeme betonovat, ať se na to dá aspoň dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

prej má bejt vyprodáno tak snad bdue aspoň dobrá atmosféra (ačkoliv jí bohužel uvidim jen z televize..)

Reagovat
Losinho

No, aspoň něco.

Reagovat
Edgar Davids

Hele,a čekáš nějakej progres vůbec od nich?Léto neléto....Ste přecijen Slavie,žejo

Reagovat
Losinho

Nevim, určitě hodně hráčů odejde a ještě víc přijde + trenér, takže to na podzim nejspíš bude jiná hra než teď, jde o to, aby to bylo k lepšímu. I když, horší to nebude...

Reagovat
Edgar Davids

Jako jména tam nemáte marný,žejo....Takovej Nitrianský je nadstard i na tu našu ligu.A Cicman taky ujde....s tím co máte,že máte tak mladý beky+ toho magora na stoperu,se držíte poměrně vysoko.

A záloha celá asi na vyhozov,co?

Reagovat
Edgar Davids

mně ty reakce dneska prostě nejdou :(

Reagovat
smazaný uživatel

Se stane...

Reagovat
smazaný uživatel

O vikendu prej umrel nejakej dvacetiletej hrac Zbrojovky,Martin Foukal. Nevi o tom nekdo neco? Jestli to byl zase dalsi infarkt?

Reagovat
smazaný uživatel

prý už byl měsíc v nemocnici a fotbal nesměl hrát kvůli srdeční vadě...

Reagovat
exse

Su zvědavej jak se disciplinárka postaví k Breznaníkové žluté, jestli zavedla trend, že když se rozhodčí upískne tak žluté karty, tak tenhle případ je pro to jak stvořenej. Podívejte se tady http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10114956110-fotbal/212471290080020-sk-dynamo-ceske-budejovice-fc-slovan-liberec/ na čas 39:05 Breznaník jasně hrál balón, ani se Řepky nedotkl, ten se pak ani nezlobil na Breznaníka, ale řval na spoluhráče že mu neřekli, tudíž ani faul by se pískat nemohl a on mu dá žlutou.

Reagovat
didosh

Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno těžce zasáhla nesmírně smutná zpráva o předčasném skonu Martina Foukala, talentovaného sportovce a skvělého člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v základu Veselý, doufám že se ukáže.

Reagovat
centos

Ten Poustka je retardovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je to mladý ambiciozní trenér

Reagovat
Miguel19

Bakyyyyyy

Reagovat
Miguel19

Dva nulka

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale takové chyby jako dělá Slavie, tak to se nevidí mnohy ani v okresním přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou sileny kiksy ...jinak co jako mela predstavovat ta oslava?

Reagovat
centos

Slavii mám docela rád, ale doufám, že o záchranu bude hrát do posledního kola.

Reagovat
smazaný uživatel

ta už je zachráněna, nemá co ztratit

Reagovat
centos

Tři kola do konce, sedm bodů náskok na 15. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

to už by byla sci-fi.

Reagovat
centos

S jejich formou ani ne, jen my musíme vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš sem zvědav na tu Příbram. Ta teď dva zápasy fest vypouštěla proti týmům ze spodu tabulky (ČB, Příbram) a dnes už Vavruška prohlašoval do médií, jak je zklamanej z přístupu hráčů. Takže už vidím, jak se zas proti nám hecnou...

Reagovat
smazaný uživatel

*místo Příbrami tam měla být Bohemka

Reagovat
salami

hrát se o kolo navíc, tak jdem dolu a ani by mi to tolik nevadilo, myslim že zrovna nám by to mohlo hodně pomoct, protože ted je ta atmosfera kolem Slavie fakt blbá, ale sci-fi to je, za 27 kol máte 21 a ted byste za 3 kola chtěli 9, to nevidim reálně, navíc i slavia má nejlehčí los, takže nějakej bod urve

Reagovat
centos

Já nechci, abyste spadli, ale abyste měli poslední kolo o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně dneska mě to baví . Plzeň plný stadion, nádherné počasí, fotbal taky pěknej, škoda kiksů Slavie, mohlo to být dýl napínavější Doufám, že Slavie dá nějakýho haluzáckýho gola

Reagovat
adalbertus

čontofalského škoda ve slavii

Reagovat
adalbertus

Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska konečně Gambrinus liga přináší skvělý zážitek . Plný stadion, útočná hra, skvělé tempo, krásné akce, perfektní počasí, co víc si přát . Konečně to dala Gambirnus liga všechno do jednoho balíku Slavie hrozné kiksy, lituju Poustku, že musí pracovat s takovým materiálem Jinak Plzeň si to dneska užívá, a to jak fanoušci tak i hráči, a tak to má bej Docela perfektní předkrm před večerním velkým derby

Reagovat
smazaný uživatel

ale Craxa s Wislou už hrají.

Reagovat
centos

Co mají slávisti proti Horváthovi?

Reagovat
smazaný uživatel

a proč se teď řvalo "nechte fanoušky"?

Reagovat
centos

No ty pokřiky naznačovaly, že se něco děje, ale nic jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je jasný, že se něco dělo ale zajímá mě, co ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

na protilehlé tribuně se odpálilo pyro a pčr vyvedla dva fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kouknul jsem se na to dneska snad po 5 letech. Wislu mam z Polaku jako jedinou celkem rad snad uz 10 let, ale co to jako je? Sakra sami cizinci a fotbal uplne na hovno. Ale support vynikajici, aspon, ze Cracovia spadla.

Reagovat
smazaný uživatel

právěže cizinci tam zvedají úroveň tamní ligy. A začíná to být vidět i v Evropě, před rokem Lech přežil zimu a jen tak tak vypadl s pozdějším vítězem EL Bragou, teď zimu přežila Wisla a Legie

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně, když Craxa padá, tak příští sezónu si dají dvojzápas s GieKSou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele