Gambrinus liga - preview 19. kola

02.03.2012, 09:18, aktualizováno 05.03.2012, 08:51
Previews
Pondělní dohrávku 19. kola Gambrinus ligy obstarají Bohemians 1905 a Baník Ostrava. Pro oba týmy je to docela klíčový zápas. Domácí potřebují ukončit své trápení a vzdálit se sestupovým pozicím, kdežto Slezané potřebují zvýšit své šance na záchranu.
Bohemians 1905 - Baník Ostrava  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávku 19. kola Gambrinus ligy obstarají týmy Bohemians 1905 a Ostravy. Pro oba týmy je to docela klíčový zápas. Domácí potřebují ukončit své trápení a vzdálit se sestupovým pozicím, kdežto Slezané potřebují zvýšit své šance na záchranu.

Devět zápasů, takovou dobu čekají na vítězství fotbalisté z pražských Vršovic. A v uplynulém kole si připsali již šestou porážku v řadě. V tabulce se tak propadli až na třinácté místo a jejich náskok na sestupové pásmo se zmenšil na sedm bodů. Pokud se Klokani nechtějí plně namočit do záchranářských bojů, potřebují vyhrát. "Všichni hráči si uvědomují, do jaké situace se můžeme dostat. Pondělní zápas nám jasně velí bodovat a uděláme pro to všechno. Chtěl bych pozvat i diváky. V hrozném budějovickém počasí jsme od nich měli výbornou podporu, kterou bychom moc potřebovali i v pondělí," přeje si trenér domácích Pavel Medynský.

I Baníkem se táhne nelichotivá série pěti zápasů bez výhry. V předchozím kole Ostrava doma však odehrála vyrovnanou partii s favorizovaným Jabloncem, vybojovala si remízu 2:2. "Přestože jsme v úvodních dvou kolech nevyhráli, na základě předvedené hry můžeme mít určitý důvod k optimismu. Mužstvo si věří a je to na výkonech vidět. Bohemka teď není určitě v nejlepším psychickém rozpoložení, protože se jí taky nedaří vyhrát, a toho bychom mohli využít," říká trenér Baníku Pavel Malura, jehož tým by se rád vyhrabal ze sestupové předposlední pozice. Na nesestupovou Olomouc ztrácí tři body.

Domácí výběr bude postrádat zraněného Nikla a vykartovaného Žižku. Do Prahy přijede Malurův celek bez distancovaného Vomáčky a trojice zraněných Poliačka, Ferenčíka a Šmejkala. Otazníky visí nad startem ostravského Vašendy.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Moravec, Lukáš, Cseh, Jindřišek - Budinský, Borek, Abraham, Bartek - Hartig, Vyhnal (Nešpor).
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Frydrych, Adámik, Cverna - Droppa, Marek - Vrťo, Svěrkoš, Fantiš - Magera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - České Budějovice  (neděle 15:00)
Jablonec v neděli čeká domácí utkání s Českými Budějovicemi. Severočeši dali v posledních dvou zápasech s Dynamem pět branek, přičemž se Lafata dvakrát radoval z hattricku.

Jablonečtí v prvních dvou jarních duelech celkem uhráli čtyři body a v tabulce jim tedy patří páté místo. Pokud nechtějí ztratit kontakt s pohárovými příčkami, musí doma splnit roli favorita a porazit Budějovice. "Viděli jsme poslední dva zápasy Budějovic, ve kterých získaly čtyři body. Není to typicky obranářské mužstvo, mají řadu hráčů, kteří chtějí a umějí hrát fotbal. Z naší strany se dá očekávat útočná hra. V domácím prostředí chceme hrát aktivně, s cílem dostávat se do zakončení, dávat góly. Každý jiný výsledek než vítězství by pro nás byl ztrátou, která by mohla být fatální," řekl kouč Jablonce František Komňacký. Ten bude postrádat zraněnou dvojici Kocourka s Vukovičem a vykartovaného Kopice.

Stejný počet bodů na jaře získaly i České Budějovice, které místo pohárů hrají o záchranu. Aktuálně figurují na třinácté příčce se šestibodovým náskokem od sestupového pásma. Venku se jim dlouhodobě nedaří, naposledy vyhráli na hřišti soupeře v květnu 2010. "Jablonec chce hrát v tabulce pořád nahoře a stále má tu šanci. My v zápase nebudeme určitě favoritem a navíc pro nás bude důležitější zápas v Ostravě následující týden. Tím ale nechci říci, že je pro nás zápas v Jablonci nedůležitý. Musíme se snažit bodovat v každém utkání. Kol do konce sezony už tolik nezbývá a stále budou zápasy ubývat," prohlásil trenér hostí František Cipro, jenž bude postrádat distancovaného Klesu a čtveřici marodů Ondráška, Brezinského, Stráského a Bakalu.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Zábojník, Pavlík, Novák - Vošahlík, Jarolím, Loučka, Piták, Kovařík - Lafata.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Krajčík, Lengyel, Řepka, Machovec - Hudson, Otepka, Rýdel, Javorek, Sandro - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.40 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Do Mladé Boleslavi v neděli zavítají fotbalisté pražské Slavie. Zatímco domácí hrají o poháry, to hosté se pohybují v klidném středu tabulky.

Mladoboleslavští, kteří okupují čtvrté místo, zahájili ligové jaro velice dobře. Dva zápasy a dvě výhry. Stoprocentní bodovou úspěšnost budou chtít potvrdit doma proti Slavii a být tak nadále nadosah pohárovým příčkám. Na třetí Plzeň, která v sobotu vyhrála na Spartě, ztrácí tři body. "Slavia bude velmi těžký protivník, který má dobře organizovanou defenzivu. Chceme vyhrát a tak si s její kompaktností musíme poradit," uvedl trenér domácích Miroslav Koubek, jenž se bude muset obejít bez služeb obou rekonvalescentů Fabiána a Opiely. Hrát také nebudou oba zranění Synek a Johana.

Pět kol čeká na výhru jedenáctá Slavia, která z posledních 14 duelů venku vyhrála pouze jednou. A do jarní části sezony vstoupila oběma bezbrankovými remízami. "Doufám, že se konečně probudíme střelecky, poněvadž to je momentálně náš největší problém. Pozitivní je, že si šance připravit umíme, ale musíme je také začít už konečně proměňovat. Pokud v tomto směru uspějeme, tak jsem přesvědčen, že z Boleslavi určitě neodjedeme s prázdnou," říká slávistický trenér František Straka. Ten nebude moci počítat se třemi rekonvalescenty Frejlachem, Pospěchem, Šimečkem a zraněným Korešem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Dimitrovski, Rolko, Šírl - Ščuk, Kúdela - Zahustel, Kulič, Fillo - Chramosta.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Cicman, Čonka - Blažek, Jarolím, Petrák, Trubila - Hurka - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Žižkov  (neděle 17:00)
Olomouc v neděli hostí Žižkov. Pro oba týmy je to klíčový zápas. Oba totiž hrají o záchranu. Ve výhodnější pozici se aktuálně nacházejí domácí fotbalisté, kteří se ocitají na hraně sestupového pásma. To hosté se krčí na samotném dně tabulky a na svého sobotního soka a záchranářské pozice ztrácí čtyři body.

Fotbalová Sigma začala ligové jaro nejprve bezbrankovou remízou s Českými Budějovicemi a poté zvítězila na hřišti Slovácka 1:0. Doma se však Uličného svěřencům dlouhodobě nedaří, naposledy slavili výhru na Andrově stadionu v září loňského roku. To se pokusí změnit v neděli, kdy hraje proti poslednímu týmu tabulky. "Tři body jsou pro nás povinností, nebereme nic jiného než vítězství a musíme pro to udělat maximum. Žižkov hraje kombinační fotbal s presinkem, má tam rychlé kluky, kteří chtějí hrát. Viděli jsme je na Dukle, kde rychle prohrávali, ale výkon byl vynikající. Nevím, jakým stylem budou hrát u nás. My chceme hrát kombinační fotbal, vytvořit prvky presinku, abychom při jejich kombinaci získávali míče a akce rychle dohrávali. Doufám, že se probudí i naši útočníci, že se budou dostávat do šancí a dávat góly," přeje si trenér Olomouce Petr Uličný.

Žižkov ještě na jaře nebodoval, nejprve nestačil na pražskou Duklu a poté doma podlehl Mladé Boleslavi. Nyní jede do Olomouce, kde nevstřelila branku od roku 2001. A v letošní ligové sezoně všechny zápasy venku prohrál. "Pro nás to bude jeden z klíčových zápasů. Neradi bychom dovolili Olomouci, aby nám utekla na rozdíl víc bodů. Určitě to neberu jako poslední šanci na záchranu. Pokud se nám podaří bodovat, mohlo by nás to nakopnout do dalších bojů," míní trenér hostí Roman Nádvorník.

Domácí budou postrádat vykartovaného Rossiho a oba zraněné Petra s Hořavou, nejistý je start tří hráčů Klesnila, Ordoše a Jirouše. Za hosty nenastoupí dvojice marodů Kalod a Čermák.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Hála, Kučera, Škerle, Vepřek - Ordoš, Heinz, Nepožitek - Schulmeister, Jirouš, Podaný.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Bartl, Bodeček, Kropík, Šťastný - Sivrič, Valenta, Sloboda, Hílek, Milosavljev - Bálek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.31 - 4.60 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FC Hradec Králové  (sobota 15:00)
Fotbalisté Příbrami na jaře ještě nevyhráli a tuto skutečnost budou chtít napravit v domácím střetnutí s Hradcem. Votroci v minulém kola zdolali lídra ligy a plni sebevědomí chtějí bodovat i u Litavky.

Středočeský celek má za sebou stejně jako Hradec dvě ligová utkání, ve kterých ale na rozdíl od Votroků nezvítězil. Svěřenci trenéra Vavrušky remizovali se Slavií 0:0 a v Liberci prohráli 0:2. Pro ofenzivně laděnou Příbram je to trochu překvapující, především tedy fakt, že dvakrát po sobě neskórovala. V tomto kole bude jejím soupeřem Hradec Králové, v prvním zápase uspěla Příbram, avšak nyní se očekává zcela jiné utkání.

"Hradec asi nebude tolik bránit a rozdá si to s námi na rovinu. Bude podstatné vstřelit první branku, abychom se zklidnili a podrželi balon. Chceme hlavně potvrdit, že umíme dávat góly. A také si musíme pohlídat jejich rychlé kraje," nechal se slyšet příbramský stoper Pavel Ricka.

Hradec tedy má Příbrami co vracet, navíc jak se zdá, forma je spíše na jeho straně. "V podzimním utkání jsme doplatili na neproměňování gólových šancí, včetně té nejvyloženější, penalty. Soupeř naopak z minima vytěžil maximum a Tarczal to krásně trefil do šibenice," zavzpomínal trenér Votroků Václav Kotal.

V minulém kole si Hradec připsal velice nečekanou, ale o to cennější výhru 1:0 nad pražskou Spartou. Jedinou branku utkání vstřelil z pokutového kopu Pavel Dvořák. Hostům bude v Příbrami chybět Klapka, domácím zase Tarczal a T. Pilík.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Ricka, Krejčí, Divíšek - Mareš, Kraus, Papšyš, Pleško - Krbeček, Bernardo
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Plašil, Fukal, Pávek - Poděbradský, Janoušek, P. Dvořák, Zelený - Černý, Mrázek, Štěpán
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.95 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 18:20)
Hlavním tahákem 19. kola Gambrinus ligy je bezesporu sobotní zápas mezí vedoucí Spartou a třetí Plzní. Tento souboj může hodně napovědět, zda máme s Vrbovou partou nadále počítat v boji o mistrovský titul.

Sparťané zatím vévodí prvoligové tabulce s tříbodovým náskokem před druhým Libercem, před svým sobotním protivníkem drží devítibodový odstup. Letenští nezačali jarní cestu za titulem nijak oslnivým způsobem. Na úvod doma vydřeli vítězství 1:0 se Slováckem a poté podlehli Hradci na jeho hřišti 0:1. Tým vedený trenérem Martinem Haškem má tedy co napravovat. "V prvních jarních zápasech jsme nepodali výkon, jaký bychom si představovali a jakého jsme schopní. Věřím, že přichází čas, kdy rozvineme naše schopnosti, i když víme, že čelíme silnému soupeři. Prioritou je, abychom se soustředili na vlastní hru," prohlásil kouč Sparty Hašek, jenž bude moci počítat s návratem kapitána Matějovského a obránce Pamiče do sestavy.

Plzeňské fotbalisty čeká zápas pravdy. Pokud se nechtějí vzdát obhajoby mistrovského titulu, musí na pražské Letné bodovat, jinak jejich šance na ligový primát rapidně klesnou. "Ten zápas rozhodne o tom, jestli ještě budeme moci pomýšlet na titul, nebo ne. Pokud vyhrajeme, tak šance bude dost velká, abychom do toho ještě zasáhli. Bude to určitě svátek fotbalu. Myslím, že přijde hodně lidí a bude to mít tu správnou atmosféru. Ani jedno z mužstev určitě nebude příliš otevírat hru. My nesmíme dát ve vápně prostor Kweukemu, který rozhodl podzimní zápas," prohlásil trenér Plzně Pavel Vrba, o jehož služby se zajímá slovenská fotbalová reprezentace.

Domácí budou postrádat rekonvalescenta Kadlece, zraněného Krejčího, vykartované Kadeřábka a Vidličku a otazníky visí nad starty Keriče a Přikryla. Za hosty nebude hrát pouze Procházka kvůli zranění.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Jánoš (Kušnír), Zápotočný, Jarošík, Pamič - Sionko, Holek, Matějovský, Juhar - Kweuke, Kerič.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Darida, Horváth - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.94 - 3.40 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - 1. FC Slovácko  (pátek 18:00)
Na Julisce bude k vidění utkání dvou týmů z poklidného středu tabulky. Osmá Dukla přivítá deváté Slovácko.

Dukla si nováčkovskou sezónu užívá a pod trenérem Kozlem ukazuje, že na nejvyšší soutěž rozhodně má. Z posledních pěti zápasů Dukla prohrála jediný, nicméně vyhrála také jen jednou. Na jaře se prezentuje vynikajícími výkony, porazila Viktorii Žižkov a přivezla cennou remízu z Plzně. Proti Slovácku by tak domácí rádi prodloužili bodovou sérii.

"Už v prvním jarním kole na Spartě bylo vidět, že Slovácko má kvalitu a dobře organizovanou hru a moc gólů nedostává. Ale naše mužstvo si po dobrých výsledcích věří, Slovácku budeme chtít podzimní porážku oplatit," připomněl Kozel srpnovou prohru 0:1.

Slovácko zvládlo v poklidu podzim, ale do jarní části ligy dobře nevkročilo. Dvakrát prohrálo 0:1 a na první jarní vstřelený gól tak stále čeká. Vůbec ofenziva borce z Uherského Hradiště hodně trápí. Více než jeden gól dalo Slovácko naposledy v sedmém kole! Na Julisce by se tedy Soukupovi hoši rádi konečně chytli.

"O svých kvalitách Dukla přesvědčila remízou v Plzni. Naším cílem je napravit výpadek z posledního utkání s Olomoucí. Podali jsme bojácný a ustrašený výkon, nevyužili jsme ani početní převahu v závěru zápasu, naopak jsme po hrubé chybě inkasovali. Měli jsme v tomto nevydařeném zápase i dobré pasáže, na které se pokusíme navázat v duelu s Duklou tak, abychom bodovali," prohlásil Soukup.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Malý, Lietava, Pázler
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Mezlík, Kordula, Košút, Kubáň - Volešák, Daníček, Pavelka, Valenta - Čtvrtníček, Došek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.20 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (pátek 20:15)
Severočeská bitva se odehraje na teplických Stínadlech, kam zavítá aktuálně druhé mužstvo tabulky, Slovan Liberec.

Domácí mívají tradičně velké ambice, ale letos se stále nedaří proniknout do horních pater tabulky. Můžou za to především výkony z domácího hřiště, kde žlutomodří vyhráli pouze třikrát. Tepličtí získali venku o pět bodů více než doma. Na jaře se Radovi svěřenci z vítězství zatím neradovali, nejprve padli doma v krásném souboji Plzni, naposledy pak remizovali v naopak nudném zápase se Slavií v Edenu. K dispozici pro utkání s Libercem nebude obránce Lukáš, který bude sedět kvůli čtyřem žlutým kartám.

"Přál bych si, aby byl zápas podobný tomu, jaký jsme odehráli s Plzní, ale samozřejmě s lepším koncem pro nás. Soupeř má dobrou formu, bojuje o titul a na rozdíl od nás zvládl úvodní dvě kola. My už se musíme odrazit k lepším výsledkům," nechal se slyšet Petr Rada.

Liberec letos patří k tomu nejlepšímu, co nejvyšší soutěž nabízí. Na vedoucí Spartu ztrácí pouhé tři body a spolu s Plzní disponuje nejlepším útokem. Venku Slovan ještě neprohrál, v devíti utkáních dokázal sedmkrát zvítězit! Na Stínadlech se jim ale tradičně nedaří, vyhráli zde pouze dva z patnácti zápasů, naposledy před téměř sedmi lety, prohrál zde pětkrát za sebou a šestkrát po sobě zde neskóroval. Tuto bilanci jedou svěřenci kouče Jaroslava Šilhavého rozhodně napravit.

"Po dvou domácích zápasech, které jsme vyhráli, nás čeká první těžká zkouška. Aniž bych chtěl Hradec a Příbram jakkoliv podceňovat, Teplice jsou podle mě o kousek výš. Doma s Plzní sehrály výborný zápas, který ke vší smůle prohrály. S námi budou chtít porážku určitě napravit," řekl Šilhavý.

Na podzim zvítězili žlutomodří v Liberci 2:0 a pro Slovan to byla jedna z pouhých dvou porážek za celý soutěžní ročník.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Smejkal, Rosa, Matula - Dolejš, Ljevakovič, Vachoušek, Čajič, Vůch - Mahmutovič
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Karišik, Fleišman - Šural, Štajner Vácha, Janů, Breznaník - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha18141334:1343
2.Slovan Liberec18124243:2040
3.Viktoria Plzeň18104443:2634
4.FK Mladá Boleslav18104431:1934
5.FK Jablonec1894542:2131
6.1. FK Příbram1891828:3028
7.FK Teplice1874721:2325
8.Dukla Praha1866624:2124
9.1. FC Slovácko1872916:2023
10.Slavia Praha1857615:2022
11.FC Hradec Králové1864815:2322
12.Bohemians 19051854914:3219
13.České Budějovice1845920:3317
14.Sigma Olomouc1848616:2011
15.Baník Ostrava18251115:3111
16.Viktoria Žižkov18211511:367
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (540)

Přidat komentář
Puskas

Dukla, Slávka, Sigma 1, Baníček 2.

Reagovat
Puskas

Já mám ještě tu nejstarší nebo možná jednu z nejstarších, někdy z r. 1990.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude dobrej old school

Reagovat
Puskas

Ale pořád se mi líbí nejvíc ze všech - decentní, vkusná, fajná - bílá, smodrám nápisem FC BANÍK OSTRAVA uprostřed, nápis je lemován takovým přerušovaným páskem modré barvy, u střapců je znak, takový sice hranatější /neměli asi stroje na kulaté, resp. oblé:)/. A z té doby ještě mám schované triko s nažehlenou fotkou mužstva - vzadu mladý Slončík, Péťa Veselý, Čížek, Svědík, vepředu Grussmann, Hýravý, trenér Kopecký, jojo, nostalgie jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Grussmann, není to ten opavák?

Reagovat
smazaný uživatel

Alois Grussmann? Ten byl i v reprezentaci. Dokonce za ní dal i gól.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to už je docela dávnověk, možná ještě před Eurem 96

Reagovat
Puskas

Tak rok 1990

Reagovat
Puskas

Jo, předtím byl ale ve Vítkách, v Betisu, šel k nám, ale nic moc, tak šel do Opavy.tehdy přišlo hodně kvalitních jmen - on, Hýravý, Bartl, Staš, ale až na Hýravku se brzy pakovali, přitom ten kádr byl na titul. takový Bartl tehdy prohlásil, že nejde do Baníku kvůli Baníku, ale kvůli Kopeckému, tak u fanoušků skončil ještě dřív, než začal. Ivo Staš byl výborný stoper, co se jen kvůli zranění neprosadilv Aston Ville - po návratu už to nebyl on.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartl je ale taky opavák

Reagovat
Puskas

Předtím byl též ve Vítkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky těch přeběhlíků nemáte málo, co?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by mě zajímalo, když už opaváci chodili k nám, jestli by se tu našel nějaký pravý opak, že někdo z Ostravy do Opavy.

Reagovat
Puskas

No ten Grussmann, pak třeba Přecechtěl, Kiša, dřív třeba Bobčík

Reagovat
Puskas

Zajaroš mě ještě napadá, kterého tam Hadamczik poslal, aby se vzpamatoval.Ale Bartl s Grussmannem byli Opaváky a ž po baníku, předtím Vítkovice.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Přecechtěl, na něj sem zapomněl. Ten pak šel do Třince. Hele a nevíš, jak dopadl Fulnek? Ten asi tak před třemi lety měl velký plány. A pak přijeli na Duklu a dostali 6:0

Reagovat
Puskas

Tam došly prachy, hrál tam Slonča, byli, tuším, vyřazeni z MSFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Metelka?

Reagovat
smazaný uživatel

Metelka je opavák, co šel k nám. To samé Mičola či dřív Zd. Pospěch

Reagovat
Puskas

Ficek.

Reagovat
smazaný uživatel

aji za Vítkovice hrával

Reagovat
smazaný uživatel

btw, už mám nějakou tu menší sbírku szaliku a když mám vybrat asi nejlepěí chacharskou, tak tuhle:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428174_217459268353261_100002675685573_383586_172646691_n.jpg

a pak bych ze svého zlatého fondu vytáhl ještě tuto:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426020_217458635019991_100002675685573_383575_1722788507_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních letech se mi šály s nápisy přestaly líbit. Mám nejraději balkánský styl.

http://www.shop-1893.cz/foto.php?foto=images/zbozi/sala-cerna-vysivka01.jpg&popisek=P%F8id%E1ny%20dv%EC%20nov%E9%20%9A%E1ly

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

to je zlo. Teď je to koukám hrozná móda, snad skoro každej třetí nosí tenhle druh šál.

Reagovat
Puskas

Zbytek ty, cos ukazoval

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je ale škoda, že náš "úchvatný" fans shop nabízí děsný styl šál, to musíš čekat někdy až rok, kdy udělají něco nového a povede se.

Reagovat
smazaný uživatel

...pořád lepší než na hokeji, dá se říct jedna šála a pak šály s obličejem, který se snad ani nedají počítat... (už třetí rok)

Reagovat
didosh

přesně,možná každý druhý.... hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Ta se mi moc nelíbí. Lepší by byla barevně obrácená. Modrý základ a bílé pruhy. Mimochodem sigmáci mají moc pěknou šálu v tomhle stylu. A slávisti taky. Černá-bílá-červená, to je jedna z nejsilnějších barevných kombinací.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mám tyhle od SGD a Lechu.

SGD: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/425185_217459045019950_100002675685573_383582_278853264_n.jpg

KKS: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422756_217459358353252_100002675685573_383588_1032978088_n.jpg

Škoda, že když sem byl v Katowicích, že tam nebyl žádný druh a styl těhlech šál, jen takové ty velké, masivní s nápisy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou docela pěkný. I když, možná je fakt nejlepší ten černý základ a k němu klubové barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak i ten modrej podklad jde k dobru, ne zas, co je prosparťanský, tak je nejlepší (reakce na ten tvůj odkaz se šálou ACS)

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neberu podle toho, jaké klubu ta šála je. To bych nezmiňoval tu Sigmu. Prostě mám ty černé šály rád. I když třeba Rapid má třeba zelenobílý základ doplněný o původní barvy klubu (červená, modrá), ke kterým se fanoušci hlásí. Ta je taky super.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjKQsER85vDWpPM12_ow6GAVwNHRwdD5d4of3EDNWeV52SONdadYLO5ORFow

http://www.mezzolitro.it/hscrew/images/G13-UltrasRapidSpirit_Sciarpa_Verde.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je ještě pár zajímavých šál.

http://i49.tinypic.com/2ephoya.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

ty barvy jsou děsný, ty se mi moc nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je fajn, jediná hezká věc z Olomouce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Balkansky jsou fajn, jenu nás v Plzni je začali dělat až teprve když přišli úspěchy tenhle rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě byste pod návalem úspěchů mohli začít točit v sektoru pro hosty pivo a ne tu nealkosračku. Ať si jako město piva neděláte ostudu .

Reagovat
smazaný uživatel

zdražili, tak je to stejně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra jedeš na Letnou?

Reagovat
smazaný uživatel

když mně do zítřka něco nesejme, tak jo

Reagovat
doNny

přesně, balkánský styl je krásný osobně vlastním v tomhle stylu šálu Lazia přímo z Říma

Reagovat
smazaný uživatel

A kterou? Je jich víc druhů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná fotka..tyy, tyy, tyyy vypadají. Dukla tradičně plichtička a Teplice jakbysmet.

Reagovat
didosh

to jako ta prázdná tribuna?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: AC Sparta Praha-FC Baník Ostrava se nebude hrát překvapivě v pondělí ale už v páteční večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Nás teď pořád cpou na pátek. Začalo to Hradcem, pokračuje to Žižkovem, teď Baník. Pro vás určitě lepší než pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pátek je výbornej termín, jak na domácí zápas, tak na výjezd. Skončí zápas a jdeš pařit di nočního města.

Reagovat
smazaný uživatel

*do

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nejsi v Hradci, kde je problém najít normální, otevřenou hospodu .

Reagovat
smazaný uživatel

tak jdu na disco, ne? A když jsi v Hradci, kde je mrtvo, tak mi neříkej, že nic po desátý nejede do Pce (vlak, bus)? Tam už je to krapet živější

Reagovat
smazaný uživatel

Diskotéky nemám rád. Nakonec jsme v Hradci hospodu našli, ale chtělo to práci. A pokud jde o Pardubice...jasně, že tam jel vlak. Ale flojdi se netvářili moc, že by nás někam chtěli pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš rád...Je to otevřenej podnik a hlavně tam jsou holky. K tomu alkohol a relativně dobrá hudba, co chceš víc? Lepší disco než nějaký zaplivaný pajzl

Reagovat
smazaný uživatel

Mizerná hudba (kolikrát to ani hudba není) a spousta rvavejch kreténů, nebo diskofilů. Hezký holky tam jsou, to je jediné pozitivum. Ale pěkný holky jsou i na jiných místech.

Reagovat
smazaný uživatel

cotam po hudbe, hlavne at jsou holky

Reagovat
Kenneth

Mi řekni jak je možné že neumíte najít v 90k městě hospodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 1. Ne každá hospoda se mi líbí. 2. Ve většine zavírali v 23:00, což by znamenalo dát si pivo a jít jinam. 3. Chtěli jsme hospodu v blízkosti nádraží. Ještě něco nechápeš, mlíčňáku?

Reagovat
rufus

Ale nakonec se podařila najít pohodová.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Marty chtěli rozbít telefon .

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň byli od tý slušnosti dělat to "nenápadně"

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne. Když jsme jim tam během hodinky udělali 20 rumů a 8 piv.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát mě teda Rufus nasral jak tam hodil na ten bar samolepku.. Oni jsou k nám takhle vstřícní a my jim to tam takhle zeserem..

Reagovat
smazaný uživatel

Pomsta za prohru .

Reagovat
rufus

Zeserem? To byla naopak moc pěkná výzdoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, divím se, že ještě nikdo nepřišel s nálepkou velikosti tapety. Zprasit tím někomu celou výlohu, nebo celou autobusovou zastávku...

Reagovat
rufus

To by bylo super. Hned bych ji kupoval.

Reagovat
Puskas

Navíc zkazíme sparťanům celý víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že tu prohrajete nikomu víkend nezkazíte .

Reagovat
Puskas

No právě, o tom píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pondělní zápas jednoduše nemůže dopadnout špatně.

Reagovat
rufus

Pro nás je to taky super čas. Já mám nejradši domácí zápasy v pátek nebo sobotu, kdy se dá pak krásně pokračovat konzumaci alkoholu.

Reagovat
adalbertus

v sobotu a v pondělí( ) samé dvojky

Reagovat
smazaný uživatel

http://i43.tinypic.com/25uktwl.jpg Bohemka má samej "kopyrajt". Jak s tím rumem(to už má ale taky snad každej fans tábor na nálepkách ) pak ten polský vlak ohledně výjezdů.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovanistická s tím svalovcem je odporná. Bohemácký motiv se zelenou a rumem mi přijde vtipný. Sparta Hooligans nálepka je také děsná. Hlavně to háčko mi vadí, cpou ho všichni a všude.

Reagovat
smazaný uživatel

to s tou zelenou a rumem mi právě moc vtipný nepříjde, už jen kvůli tomu, jak se všude cpe ten rum. Ale Prešov má takový vtipný (ani ne tak pointou těch vlepek). Nejhorší suverénně Bohemians.

Reagovat
smazaný uživatel

Rumajzla jsme měli snad jenom my. Opět jsi neobjektivní, protože bys po tuzemáku vrhnul . Kdybys měl cit pro české kořalky, líbila by se ti. Ta kulatá bohemácká se mi líbí, ale jenom kvůli tomu, že mám rád ten film, ze kterého je ten motiv. Za nejhorší považuji nálepky Slovanu Bratislava, ani ten Prešov se mi nelíbí. A s tou vlakovou bohemáckou máš pravdu, ta je hodně ohraná.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, se slovanem souhlas, to je zase typický kopyrajt z Polska, tam to má taky skoro každý druhý tábor. A jsem zvědav na naše, teď někdy by měla vyjít oficiální série vlepek Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Polské nálepky, co jsem viděl, byly často dost primitivní a hnusné. Zvláště s chuligánskou tematikou.

Reagovat
smazaný uživatel

no, co vím, tak hodně provařenej je panáček, co drží pod krkem dalšího a dole na zemi leží další. Ale naopak sem viděl jinačí a ty se mi líbili, hlavně s tématikou ultras

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta je hnusná. A samozřejmě jí máme ve svém repertoáru. Na hooligans.cz se to na fóru probíralo. A někdo si posteskl, že to kopírování polského stylu je hrozné, že dřív měly české nálepky koule.

Třeba tahle série se mi vůbec nelíbila. http://www.shop-1893.cz/images/zbozi/samolepky_2011.jpg

Ale tahle se povedla: http://www.ultrassparta.cz/new/images/clanky/us2010.jpg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku nic se nestalo a White Power jsou vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

žel bohu, pak ta kvalita hlavních sérií šla postupně dolů, sázelo se víc na kvantitu než na kvalitu. Pač krom těhlech se pak prodávali družební či historické s tématikou FCB (legendy Baníku, historické znaky Baníku) atd.

Reagovat
smazaný uživatel

http://chachari.cz/galerie.php?kategorie=Nal_Kal/14_2010/nal/H 2010

http://chachari.cz/galerie.php?kategorie=Nal_Kal/13_2011/nal 2011 (u těch kulatých se mi líbila snad jedině ta žlutá s tou orlicí)

Reagovat
didosh

ta Slávka hi,hi,hi,hi.......

Reagovat
centos

Hooligays

Reagovat
centos

na treva

Reagovat
smazaný uživatel

tu vidím furt na jedné zastávce tady u nás. Ta je vtipná a originální, to se sparťanům povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska věřím Teplicím a zítra Sparta zavře hubu všem kritikům.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zase tak kritizovaná není, na Dukle to byla asi smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

A vyřazení s Schalke se čekalo, tam se nedá kritizovat snad nic.

Reagovat
stas87

schalke sa momentalne nachadza fakt vo velkej krizi,o vikendu si neskrtlo na bayerne,dvojnasobna skoda ze plzen nepostupila

Reagovat
exse

Každý má své sny, ale ty bys si je měl dávat trochu reálnější, jinak budeš smutný že ti nikdy nevyjdou.

Reagovat
Puskas

Mám tam sice plichtu, ale aby Plzeň nezavřela hubu všem nekritickým fandům Sparty. Vy prostě pořár nemáte svou tvář, furt to skřípe a hledáte rytmus, Plzeň ho má.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, tohle je velká výhoda Plzně.. Jenže my na nic jiného než na výhru nehrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo vidět v Hradci, máš recht.

Reagovat
smazaný uživatel

I tam se hrálo na vítězství.. Kvůli tomu se třeba hrálo v posledních minutách na dva obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

a konečný výsledek je toho důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

že jste v Hradci hráli na výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle o tom přemýšlíš? Když se ti něco nepovede, tak si jednoduše dělal věci tak, aby si to nedokázal?

Reagovat
smazaný uživatel

tys tady začal filozofovat, že Sparta hraje vždy na výhru, já ti opáčil, že zápas v Hradci toho byl jasný důsledek jejich touhy, víc bych za tím nehledal a doufám, že ta "nová" Sparta naváže na svoje předešlé výkony z posledních dvou zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas se hrál na výhru, fanoušci si tam přijeli pro výhru a nikdo na nic jinýho ani nemyslel... Že se to nepovedlo, to není důkaz toho, že by se na tu výhru nehrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

No řekněme, že jste jeli vyhrát, ale na hřišti to tak nevypadalo, to se mi jeví jako přesnější vyjádření té blamáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti se to nepovedlo, ale myšlenka toho příspěvku je všem jasná. Akorát trevor tápe.

Reagovat
smazaný uživatel

netápu, tys tady psal, že se jelo pro výhru, já ti jen odpověděl, že ten konečný výsledek byl toho důkazem. To ty jsi tu pak zas začal vypisovat to a to. Ale na to se už nikdo nebude v budoucnu ptát. Každej uvidí ten výsledek a zasměje se tomuto tvrzení, že se jelo pro výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho, píšu to dost srozumitelně?

Do Hradce se jelo pro výhru, ale nepovedlo se.. Jakmile tam pojedeme příště, zase pojedeme pro výhru.

Reagovat
Puskas

a zase se nepo vede

Reagovat
smazaný uživatel

Dejem tomu, bylo by to už potřetí..

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu rozumím . Pro výhru se jelo na 100%...leč řádně jsme to podělali.

Reagovat
rufus

Výsledek přeci nemusí být odpovídající důkaz. Samozřejmě, že Sparta si jela do Hradce pro výhru. To že se to nepodařilo a že hra tomu tolik neodpovídala, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zbytečný. Nevysvětlíš mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

6. kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zrovna v Anglii. Jaká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, rozhodně to nevadí, si počkám na nějaký váš jiný zápas.

Reagovat
didosh

jako fight?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to ne.

Reagovat
didosh

aha...

Reagovat
rufus

Hele hrdino, je aspoň Frankie stejně starej jako ty?

Reagovat
smazaný uživatel

co já vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bys mohl odhadnout, když byl na EF srazu, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Butchi, co od tebe chci slyšet: "V pátym jdu na prdel."

Reagovat
stas87

ohladom toho sivoka,neapol,bordeaux ani anderlecht nie je spicka,to si moc nepomoze odchodom k tymto trom klubom,agent a velke kluby-keca,to je blbost aby po takom priemernom hraci siahol treba ac ci bayern,nechapem na co jeho agent vypusta take blaboly

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ono to nebude tím, že není průměrný..

Reagovat
stas87

ciastocne chapem tvoj pohlad na neho lebo hral v sparte,ked nie je priemerny tak je co?

Reagovat
smazaný uživatel

podprůměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný, jeden z nejlepších stoperů v Turecku, Ujfaluši o něm mluví jako dokonce o nejlepším.. V repre podává jako jediný stoper stabilně výborné výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

a co řekne Ujfi, to je svatý

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekne jeden z nejdražších stoperů v Turecku o svým oponentovi z konkurenčního týmu, který hraje na stejné pozici jako on? Jo, řekl bych, že se to dá považovat za věrohodný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

a Iniesta je legenda. To víš, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.. To si až takhle v koutě, že se musíš ohánět něčím, čemu absolutně nerozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

já nejsem v koutě ale argumentuju stejnou blbostí jako ty. A propo, že Sivok je nejlepší stoper repre, no, to bylo vidět teď v Irsku, jak elegantně uhnul tomu útočníkovi, co pak dal branku Čechovi. Sivok rozhodně není lepší než kterýkoliv průměrný obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. Keane, kterýho mají hlídat oba stopeři, protože je nebezpečnej a kterej se ani jednou nedostal do zakončení. To je mi argument, opravdu. Ale to, že je to jediný stoper, který odehrál všechny utkání, to z něj dělá obránce našich ligových parametrů

Reagovat
smazaný uživatel

ani jednou? Marty, nech toho prosim tě

Reagovat
smazaný uživatel

To co myslíš ty, tak byl v ofsajdu.. Dokonce kvůli tomu se dostal před něj. Jinak ano, ani jednou se nedostal do zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke kterému obránci bys ho kvalitativně přirovnal?

Reagovat
smazaný uživatel

který myslíš např.?

Reagovat
stas87

tak nebudem sa pustat do hodnoteni stoperov v tureckej lige...myslis ze je lepsi ako treba heiko westermann?alebo yangba mbiwa?

Reagovat
Losinho

Stabilně výborné výkony? A to, jak si z něj Keane dělal legraci, byla výjimka potvrzující pravidlo?

Reagovat
goodbay

tady musím oponovat, ta vůle tam vůbec nebyla a jak říkal Hašek, snad jedinej Hušbauer se snažil s tím něco udělat, hrozný. Rok dozadu byla Sparta psychicky odolná a dokázala otáčet výsledky a ted je první gol vždycky položí snad s výjimkou Jablonce. A to je hodně smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on i ten gol v jablonci spartu položil. Ty goly byly náhodný haluze z ničeho.

Reagovat
goodbay

Chceš mi říct, že goly Hušbauera byly z ničeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Bát se Plzně? To byla chyba. Sparta jí prostě musí bezpodmínečně porazit. A pak, před zápasem v Plzni jsme byli v útlumu, zatímco Viktoria v euforii. A jak to dopadlo víme. Zítřejší porážka Plzně posílí lehce pochroumané sebevědomí hráčů a Sparta se vrátí na přímou cestu k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže teď přišel SFZ a řekl si, že ten rytmus rozhodí tím, že u nich Vrba podepíše smlouvu a hned to vytroubí do světa

Reagovat
smazaný uživatel

Na týhle fotce vypadá Breznaník jak nelicensovanej Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru Baníku v pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Žižkov by snad měl znamenat nejen povinnou výhru, ale i zvednutí střeleckého sebevědomí, protože vážně nevím, proti komu jinýmu bychom už se chtěli prosadit. A veledůležité bude pondělí, které naznačí, jak to s těmi boji o záchranu nebude. Ani by mi nevadilo, kdyby vyhrál Baník, jelikož Bohemku teď vidím jako nejschůdnějšího soupeře přes kterýho ten fotbal na Moravě a ve Slezsku udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Teplice nebudou Libereci důstojným soupeřem. Alespon my sázkaři mužeme vydělat velké peníze protože bookmakeři ukázali jak málo fotbalu rozumí. Na Liberec je kurz 2,2 což je zlatej důl. Není snažšího způsobu jak si zdvojnásobit majetek. O výhře Liberce není pochyb. Kvalita je jednoznačně na jejich straně. Vsadte i vy a vydělejte velké peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš jak Csaplár.

Reagovat
rufus

Gratuluju, kolik si vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze si vsadil pocitac a cely mesicni kapesny,experte..

Reagovat
smazaný uživatel

Makáš ve Fortuně nebo v Chanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Hubník (90%) – Kromě stopera odkope i beka, kouč navíc potřebuje i hlavičkáře. Zdroj:Sport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ví každej že Hubník umí hrát i pravýho obránce.

Reagovat
Losinho

Tak dneska si konečně pořádně zafandit do Edenu, návrat našich hokejek domů si nemůžu nechat ujít. A pokud na se mě bude po návratu usmívat dobrý výsledek pro Slovácko, tak to bude geniální.

Reagovat
Losinho

A 150. teda pro tu naší ligu a pro setrvání Vrby v Plzni.

Reagovat
cubinho

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 2:1

FK Teplice - Slovan Liberec 2:3

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 2:1

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 2:2

FK Jablonec - České Budějovice 3:1

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 2:0

Sigma Olomouc - Viktoria Žižkov 3:0

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 1:1

Reagovat
Slejdy

link?

Reagovat
smazaný uživatel

www.tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

sazkatip.cz

Reagovat
smazaný uživatel

a to vůbec neni to samé

Reagovat
smazaný uživatel

ČT4

Reagovat
smazaný uživatel

škoda liberca

Reagovat
božský John

Už aby byla neděle, vydrželo tohle krásný počasí a Lafi dal 20. branku (21. a 22. taky) sezony.

Těšim se na fotbal jak malej kluk

Reagovat
stas87

proti cb mu to sype ze?

Reagovat
božský John

Tak to Ti z hlavy nepovim, ale proti ČB to sype celýmu Jablonci

Reagovat
goodbay

bojím se, aby se ted nezaseknul ta 20ka je velmi lákavé číslo, na které se u nás čeká 12 let.

Reagovat
božský John

Tak penaltu budem ještě určitě kopat, takže se o tu dvacku nebojim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeš dneska? Já teda 100%

Reagovat
centos

Na dopoledním tréninku Baníku prý 200 fans. Těším se na pondělí, King Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl k tomu nějaký důvod, že šli hráče podpořit na trénink? Nebo takhle chodíte pravidelně?

Reagovat
centos

Důvod je podpora do dalších zápasů. Všichni ví, že je to teď strašně důležité. Proto přišlo 7 tisíc lidí a fandilo se zdaleka nejlíp v sezoně. Hodně tomu samozřejmě pomohli noví majitelé, všechno je hned veselejší. Trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Já jen, že tyh tréninkové akce bývají dost často před derby, nebo před nějakým klíčovým utkáním. Mimojiné je to také zápas, kdy si můžou fanoušci beztrestně odpálit nasyslenou pyrotechniku .

Reagovat
goodbay

jsou nějaké otevřené tréninky Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nikdy jsem se o to nezajímal. Ale řekl bych, že asi ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly, vždycky na tom plácku za MC, ale teď už otevřené nejsou a trénuje se na Strahově v tom tréninkovém centru.

Reagovat
centos

S tím klíčovým utkáním to odpovídá. A ani to pyro vzhledem k pokutám od nás moc vidět nebude, myslím.. Tak leda na těch (jak se to sakra skloňuje) trénincích :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Já se byl takhle na tréninku podívat ve Vídni. Taky tam dorazilo 200-300 fanoušků a podpořili hráče před derby. Nebylo ti nic extra, ale zajímavé to bylo. Pěkné je také video Delije, jak dělají kravál jako prase na tréninku CZ. Z toho docela běham mráz po zádech...hráči přenášejí kisnu a za nima burácí kotel jako při zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kurzy jsou úlet. Sparta rozhodně favoritem zápasu není.

Reagovat
smazaný uživatel

af

02.03.2012 13:21

Dnes Teplice nebudou Libereci důstojným soupeřem. Alespon my sázkaři mužeme vydělat velké peníze protože bookmakeři ukázali jak málo fotbalu rozumí. Na Liberec je kurz 2,2 což je zlatej důl. Není snažšího způsobu jak si zdvojnásobit majetek. O výhře Liberce není pochyb. Kvalita je jednoznačně na jejich straně. Vsadte i vy a vydělejte velké peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze na tom prohral alespon par tisic

Reagovat
didosh

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

vim ze jsi exot, ale prosimte vysvetli mi pri jaky zvraceny logice by mela byt favoritem Plzen???ztraci na Spartu 9 bodu, na podzim s ni DOMA suverene prohrala, na jare neni jeji ligova forma o moc lepsi nez Sparty - vydreli vitezstvi v Teplicich a neporazili doma v desetihrajici Duklu a utkani se bude hrat snad pred skoro vyprodanou Letnou, tedy pro Plzen VENKU, navic jeji klicovi hraci krom Horvata museli v tydnu jeste reprezentovat...favoritem je a musi byt proste logicky Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze byt nekdo takovej curak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si říkám pravidelně u většiny Tvých komentářů....

Reagovat
Kenneth

AC Sparta Praha B 0:1 FK Varnsdorf, Tomáš odchytal celý zápas. (M)

Hašku tohle si vymyslel geniálně, koupit 2. nejlepšího českého golmana který je o třídu lepší než Švenger a pak ho nechat chytat za béčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty tvé kecy...

Reagovat
Kenneth

Tak to pak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se na své komentáře podívej. Ty akorát nadáváš, jsi pořád nasraný, pořád někoho urážíš a jsi věčně nespokojený...napsal jsi někdy něco pozitivního o Spartě? Máš vůbec důvěru v naše hráče, máš aspoň nějakou úctu a respekt ke Švengerovi, který odchytal velmi solidní podzim a ani na jaře nechyboval?

Reagovat
Kenneth

Já budu spokojený až půjde Hašek od válu , veme sebou Sionka a další kopyta a Sparta začne hrát konečně důstojný fotbal. A Švenger možná zachytal důstojně , ale Vaclík je prostě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si říkáš fanoušek? Akorát na Spartu pliveš. Důvěřuj jí, podporuj jí, fandi jí.

Reagovat
Kenneth

Fanoušek musí být vždy spokojený?

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojený ne. Ale měl by svůj klub mít rád, věřit mu a podporovat ho. Nic z toho z tvých komentářů nevyzařuje. Každý je pro tebe kopyto, sráč, co nemá ve Spartě co dělat.

Reagovat
Kenneth

Vůbec ne. Jen nemůžu vystát že Spartu trénuje někdo, kdo trénovat prostě neumí a že ve Spartě hrajou hráči, kteří na to též nemají. Pak vypadá fotbal podle toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml sis, že ti, které urážíš, dotáhli Spartu k titulu bez jediné porážky, po dlouhé době dokázali s klubem postoupit do jarních bojů v pohárové Evropě. Až do poslední chvíle se rvali s Plzní o titul, který jim utekl o dva body. Vrátili sparťanům sebevědomí, bojovnost a nezlomnou vůli po vítězství. Začali do kádru zařazovat mladé odchovance, přivedli atraktivní zahraniční posily (Pamić, Kucka, Bony, Kweuke), posílili kádr o kvalitní, zkušené hráče, kteřý rovněž zkvalitnili kádr Sparty (Hubník, Sionko, Matějovský, Zápotočný). Uznáváš vůbec zásluhy některých hráčů a trenérů? Nebo jsou pro tebe všichni jenom sráči?

Reagovat
Kenneth

Tak tohle jsou většinou zásluhy Chovanec. A vůbec nevím jak si to představuješ, mám přehlížet tu nemohoucnost Sionka jen proto že toho pro Spartu udělal dost?

Reagovat
smazaný uživatel

Chovance si vyhazoval taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Zásluhy Chovance? Když mu je teď přiznáváš, proč jsi ho pořád urážel, nadával na něj a chtěl jeho odchod? Nikdo neříká abys přehlížel Sionkovy výkony. Ale ty ho nekritizuješ, ty ho jen urážíš, stejně jako Haška a další hráče. Z fanoušků jako ty je mi zle, dobře, že nechodíš na Spartu. Člověk tvého ražení se objevil na zápase s Duklou, nebýt Slepičky, tak mu dal Matějovský se Švengerem pár facek a byl by průser.

Reagovat
Kenneth

Chovance jsem dál nechtěl protože ten fotbal byl katastrofální a už neměl týmu co dát. Zásluhy mu nikdo nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mu je snad nikdy nepřiznal...ale budiž. Jestli mu je neupíráš, tak proč jsi ho hnusně urážel? Snad víš, kdo je Chovanec, a co pro Spartu znamená, ne? A vůbec...proč se před šlágrem kola, kdy se můžeme vrátit na přímou cestu za titulem, zabýváš vyhazovem Haška a zvracíš nad mařením talentu Vaclíka, buď pozitivní!!!

Reagovat
Kenneth

Jak před šlágrem kola , už půl roku tu píšu co si o Haškovi jako trenérovi myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, že se do něj navážíš už dlouho. Ale proč se tím zabývat teď, kdy je na programu náročný zápas. Víš, nepamatuju si, kdy jsi naposled napsal nějaký pozitivní komentář o Spartě. Zkus to někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty genitále... Podobný systém byl i u Čecha, kterej se pak vyšvihnul mezi nejlepší gólmany světa. Švenger chytá zatim výborně, není důvod nic měnit..

Reagovat
smazaný uživatel

však je to dobrý že aspon chytá. kdyby seděl na lávce bylo by to zlé.

Reagovat
Losinho

Kdo jiný by měl za béčko chytat, když ne nadějný gólman, který nechytá v áčku?

Reagovat
Rarášek

200.Pro výhru sparty 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vyhraje a Hřebík ven!

Reagovat
fabec1222

Tak Vaclík už překvapivě začiná chytat za B tým,pěkně si pohnojil kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za hloupost? To má chodit na lavičku a nechytat? Takhle se může vypracovat..

Reagovat
smazaný uživatel

On především vůbec neměl chodit do Sparty. Na B tým je ho škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není jistého, Sparta potřebovala takového hráče.. Jestli na to mít bude, tak se prosadí.. Nikdo nevěří, že Švenger bude mít pořád tuhle formu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já především nechápu, proč Sparta potřebovala dva podobně mladé gólmany, kteří mají oba na to, dělat jedničku. Dvojku mohl dělat v pohodě zkušený Zítka. Tohle se mi zdá jako těžká nenažranost.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítka už zápasy nezvládá.. Chybuje.. gólman byl na zimu v podstatě prioritou. Nenažranost to není, Švenger je kvalitní gólman, ale nedá se očekávat konstantní forma jako u Vaclíka, kterej mohl chytat ligu na Žižkově a nemít šanci na velkej klub, nebo zatím chytat za podobně kvalitní béčko Sparty a v případě nejistoty Švengera nastoupit do áčka a šanci už nepustit.. Když máme dva týmy takhle kvalitní, tak jsou dva výborní gólmani jen ku prospěchu věci..

Reagovat
smazaný uživatel

My sparťani, poslední dobou pořád něco vysvětlujeme .

Reagovat
smazaný uživatel

222. pro Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce.

Reagovat
Kenneth

Ty vole vždyt Béčko je poslední v druhé lize. To jako chceš srovnávat s Žižkovem?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.. Pro brankáře není mezi druhou a první ligou žádný velký rozdíl.. Hlavní je, že chytá v kvalitní soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím přinejlepším na kříž Jestli Hřebík něco umí, tak hrát proti soupeři, který hraje aktivněji. A spartě stačí bod, takže aktivitu bude nechávat na Plzni a ted už v naší lize si pohlídat útoky Plzně umí kde kdo, kor Sparta, která má kvalitní obránce Defakto si stačí pohlídat Horvátha, výpady Rajtorala a Plzen je bez šancí. V Evropě to ještě moc prokouklí neměli, tady už jo

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen má tak kvalitní hráče že se individuálně prosadí. Navíc umí kopat přímáky. A mají jednu penaltu objednanou.

Reagovat
smazaný uživatel

jednu? to jdi do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz 99% z toho co tu ted publikujes jsou nesmysly, tak rikam ze bych se vubec nedivil, kdyby Plzen penaltu kopala

Reagovat
smazaný uživatel

však ona ji kopala

Reagovat
smazaný uživatel

224. pro Plzeň

Reagovat
Radin

Mas Táborsko děsnej název...Opava přidat gól :-)

Reagovat
smazaný uživatel

taky se divim co to je, a dalsi vec je, ze mam nejaky okno a vubec si neuvedomuju, ze by Varnsdorf hral druhou ligu

Reagovat
Radin

nevíš kde najdu sestavy ze zápasů druhé ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

onlajny.cz

Reagovat
Radin

díky

Reagovat
stas87

vzniklo to tak ze v sez.usti je vedla tabora,cize by si tie kluby konkurovali,takto z toho urobili jeden silny tim,v planu je aj prestavba stadiona,akurat teraz neviem pod akym nazvom bude hrat tabor majitel smrz v tom ma celkom velke peniaze a chce hrat druhu ligu stabilne

Reagovat
Radin

ale děsnej název,to je jak spojit třeba Ostravu a Havířov a říkat tomu Ostravsko :-D

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

ja hlavne nechapu to slovo "MAS"

Reagovat
stas87

to MAS je asi firma,pod tymto nazvom nastupovalo sezimovo usti doteraz pred tym to tusim bolo MAS sezimovo usti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Moc dobré

Tady trochu něco jiného, návštěva Tribuny Sever na návratu hokejové Slavie domů do Edenu:

http://www.hc-slavia.cz/foto_sla/2012_PO1_LIT/20120302_PO_I_Sla_Lit_0939.JPG

http://img.blesk.cz/img/2/full/1204782_.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

stránka nenalezena. A byls tam?

Reagovat
Losinho

Mně to jde

Byl. Musím říct, že to byl velký zážitek, vidět Slavii opět v plechárně. Poslední zápasy tam už si skoro nepamatuju. Bylo úplně plno (3925 - oficiální počet fanoušků - je zvláštní číslo, nechápu, kam by se zbylá cca tisícovka měla vejít) a fandilo se vážně výborně, i když hlavní zásluhu na tom měla fotbalová část fans. Hokejoví fanoušci na to, krom tak pětistovky aktivních, moc nejsou. Ale spolu s TS se dal dohromady kotel o počtu cca 1200 lidí s tím, že se další tisícovka přidávala na nejznámější chorály.

Celkově bylo vidět, jak se kultura hokejových a fotbalových fanoušků liší. A ještě musím dodat, že nakonec došlo i na pozdrav Strakovi a Platilovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, když sem chodíval na hokej a přál Vsetínu, tak sem často do Edenu chodil, když tam valaši hráli. Dobře se tam fandilo.

Reagovat
Losinho

Je to tam výborné. Škoda, že tam nepovolí hrát extraligu, občas bych zašel, i když mě hokej tolik nebere. Vysočanská moderní aréna mě neláká.

Reagovat
smazaný uživatel

ta je dobrá na koncerty. Na hokeji jsem tam byl x krát a je to tam děsný, stát nemůžeš, malej prostor tam máš a celkově image hokeje je komerčně komediální. Mi příjde, že tam chodí jeden kašpar vedle druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je v tý druhý lize - Mas Táborsko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem na to čuměl...prý se spojili s FK Tábor a přesídlili do Tábora

Reagovat
smazaný uživatel

Hej carlos pak kdyžtak teda checkni to www.tips4you.cz

Reagovat
smazaný uživatel

překvalipo někoho že šlágr Příbram Hradec skončil 0:0?

Reagovat
Rarášek

Švenger - Kušnír, Zápotočný, Jarošík, Pamić - Přikryl, Holek, Matějovský, Krejčí - Kerić, Kweuke.

Reagovat
smazaný uživatel

nová kolekce vlepek Baníku:

http://upload.chachari.cz/vlepky_celek.png

Reagovat
Losinho

Celkově velmi povedené.

Reagovat
smazaný uživatel

po asi dvou letech.

Reagovat
centos

"Myslíš, že kdo dá první gól, bude ve velké výhodě?"

"Je důvodem výměny brankáře to, že Čech pustil tři jednoduché góly za tři poslední zápasy?"

Nemůžou tam pustit muziku?

Reagovat
smazaný uživatel

známej se mě ptal, jestli nechci jít s ním, že má volňásky. Sem se ho zeptal, jestli se náhodou nezbláznil. Mi stačilo, že sme šli dnes letenskýma sadama se projít se ženou a ta se chtěla podívat ke stadionu. Poprvé zaznělo nekompromisní NE ! A za trest sme obešli jak Pražský Hrad, tak "Nový Svět" až na Kampu

Reagovat
centos

Dobřes udělal.

Reagovat
stas87

dajte link na zapas,vraj to tipovani nejde,diky

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LUXUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSNIIIIIII

HORVATHUV PAS + ZPRACOVANI + ZAKONCENI !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdy konečně Sparta vymyslí nový druh chorea? Dyť je to jedno a to samé furt....

Reagovat
Kenneth

Pilař slušná kurvička

Reagovat
smazaný uživatel

WOW.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MILUJU NOVOU SPARTUUUUUUUU A DARIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a BAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
stas87

tooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mariane tys to posral

Reagovat
One-Real

Kweuke pan !

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela rozhodci prdel? ted pri tomhle breaku jasnej slapak

Reagovat
stas87

faul ako prase od kerica

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme Plzen, dame tretiho

Reagovat
stas87

co si nejel do prahy fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

po tydnu prace jsem mrtvej, jsem rad, ze ted nespim

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák je bezva komentátor, ale spart´ana v sobě nezapře..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted´ Sparta pěkně kombinuje..docela zírám.

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela rozhodci prdel??? jasna cervena a on nepiskne ani faul?

Reagovat
smazaný uživatel

no, byla to dobrá vražda.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tohle muze stat? vzdyt to byla uplne jasna cervena, nehlede na to, ze stacila i zluta..

Reagovat
smazaný uživatel

píská to Kovařík, to je takový jablonecký Hrubeš.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď odpískl přísnou penaltu, revanš za tu neodpískanou vraždu

Reagovat
smazaný uživatel

to je curak

Reagovat
Ligter

To bylo sakra štěstí. Nechápu takový zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

a Kolar dostane zlutou za tohle

Reagovat
Ligter

Pilaři, Pilaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavle

Reagovat
smazaný uživatel

ale penalta jasna a nic to nemeni na tom, ze se ho nedotknul, kdyby nenadskocil, tak ma zlomenou nohu

Reagovat
Ligter

Vím, ale zkrátka to faul nebyl. Nezávidím to rozhodování, faul to nebyl, ale kdyby tam nohu nechal, tak jak říkáš, jasná je. To je otázka pohledu, jestli má cenu posuzovat „kdyby, tak by...“. Ale já jsem spíš zastánce toho, co se stalo, ne toho, co by se stát mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ale Zapotocny mel byt vyloucen, takze fifty fifty

Reagovat
Ligter

O tom žádná.

Reagovat
JozkokozleJ

Uplne jasna penalta. Nechapem, preco komentatori dokola opakovali, ze sa nemala piskat. Nebezpecny zakrok sa piska aj v pripade, ze sa super hraca nedotkne. To ze sa hrac vyhne superovi predsa nemoze byt brane jemu na pritaz. Keby tam nebol ten sklz, tak Pilar nemusi nadskakovat a mal by v sestnastke (pred brankarom) loptu na kopacke (proste Pilar bol obmedzeny Jarosikovym sklzom).

Takyto zakrok by sa uplne na 100 % mimo sestnasku piskal. Doteraz som v pravidla nikdy nikde nenasiel, ze su dva druhy faulov - sestnaskove a mimosestnaskove. Faul je faul kdekolvek.

Reagovat
Ligter

To jsem ani neříkal, že jsou dva druhy faulů (nebo nevím, kde jsi to vyčetl). Buď je nebo není. Tenhle nebyl. Můžeme říkat, že „by byl“, ale pořád je to rozdíl. Bavíme se, předpokládám, o skutečnosti.

Reagovat
JozkokozleJ

No ano, bavime sa o tom zakroku. Faul to bol. Na to aby bol odposkany faul predsa nemusi dojst k dotyku faulujuceho s faulovanym... a ak sa na tom nezhodneme, tak potom nie je o com.

Reagovat
Ligter

Očividně ne. Ale obojí názor je, troufám si říci, dobře obhajitelný.

Reagovat
JozkokozleJ

Nechcem byt otravny, ale pre mna v tom konkretnom pripade nazor, ze sa nemala piskat penalta je neobhajitelny. To bola proste jasna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

a pojd Horvi! pojd!

Reagovat
Ligter

Krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooool BAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS to jsou luxusni centry

Reagovat
stas87

bakos to su komedianti 5 minut sa hlasi kam chce loptu

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasne vtipny, az skoro vysmech

Reagovat
stas87

to je chyba ktoru robis v doraste ze pri brejku obrana pozera na hraca s loptou a nezachyti pohyb utocnika,nechat sa strhnut hrou

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam byl Repka, tak se to nikdy nestane, ale dobre pro nas

Reagovat
didosh

Reagovat
Ligter

Kdepa, já nikdy neměl rád novoty. Zlatý konzervatismus.

Reagovat
smazaný uživatel

a zaroven, pokud se nemylim, tak kdyby to takhle skoncilo, tak Plzen ziska v podstate 4 body, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má asi nový chorál, asi cover verzi od Depeche Mode "Enjoy the silence" pač jsou ticho a fandí jen příznivci Viktorky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

ale chystali nějaké nové chorály,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos paradni vykon dneska, totalne odcinil Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni nadavaji na Kolare, ale tu roli co v tymu ma, ta je strasne dulezita, vzdycky se nabidne a dostane balon, aspon na chvili, da tymu cas se presunout

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbo, neodchazej

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzelka dneska taky dobrej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

ten zaverecnej tlak Sparty je silenej

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Dolarová onanie, koukám

Reagovat
Ligter

Tolik dolarů jsem ještě nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

(S)Prostá devalvace

Reagovat
centos

Reagovat
Ligter

Reagovat
ryzskej

Nemůžu najít tu věc s "Našli jste chybu?", tak to píšu sem. Sigma na jaře skórovala a má 4 body, ne jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Olmik-Šiškof čista jedna a Džablo-Řepakof jak bi smet!!! Jinak BANIK KING ,ktery bude stale bojovat proti větrnym mlynum, prezentovanymi českym svazem! Jinak za normalnich okolnosti i dle hračskeho kadru v ponděli na klokanově čista 222 dfojka!!! Baničku rvi se a ukaž těm nimandum kdo je king. Kapr liga je ve světě radita, hruza a děs! Jako jedina na světě posuzovana ne dle pravidel, ale kilometrovniku od Prahy

Reagovat
didosh

nesnáším tyhle řeči o nečistotě naši ligy takový lidi jako ty ubližují svýma řečima naši lize.....

Reagovat
didosh

Včera jsem se těšil na dva zápasy na Kometku v Kladně a na duel Sparta-Viktoria u Komety jsem se tak vožral že jsem měl ze všeho hovno Co jsem viděl nějaké sestřihy ze Sparty,tak musím říct že velmi zajímavý duel s vynikající kulisou jakou si tyto zápasy této důležitosti zasluhujou

Reagovat
smazaný uživatel

Až nyni mě mrzi ta prohra Liberce! To by už po včerejšku byli prakticky hulibrci na kolenou

Reagovat
didosh

v Plzeňském sektoru Klatováci?

Reagovat
smazaný uživatel

v jádru jich je dost, dokonce "režisér" chorálů je Klatovák...

Reagovat
smazaný uživatel

Klatovy jsou takový zvláštní. Dřív měli přátelství s Brnem, teď mají něco s Plzní a i lidi od nás tam jsou. Na to, jak je to malé městečko, tak jsou docela "multifunkční"

Reagovat
didosh

právě pro to že oni měly přátelství s někým jiným a najednou je vidívám s Plzní

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Sigma a v pondělí Bohemka posunou Baníček blíž druhé lize.

Reagovat
didosh

darebáku

Reagovat
smazaný uživatel

že na tu piczu vůbec reaguješ

Reagovat
adalbertus

příště třeba Baníček posune spartu dál od titulu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska od zapasu v Boleslavi ocekavam bohuzel bud vyhru Boleslavi nebo prinejlepsim 0:0 , rad bych byl optimistictejsi ale pokud se neco neotoci o 180° nebo se nestane nejaka velka nahoda tak tomu moc neverim ze se Slavia strelecky probudi.

Reagovat
smazaný uživatel

V ponděli všichni otevřete oči co se bude na Bohemce dit! Pro všechny nezasvěcene chci, aby zapasy naši re-pre, bylly piskany jako zapasy Baniku. Naše re-pre bude odchazet s burovou nadilkou a my všichni budeme šťastni za toto posuzovani a třeba i Colinu budeme nosit na ramenou a v Praglu mu budou stavět sochy za jeho objektivitu vuči naši re-pre!!!

Reagovat
centos

Nedělej z nás ublížence.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni ubliženost, ale tvrda realita s kterou se moravske celky musi porvat!!!

Reagovat
centos

Ok, a co my s tím?

Reagovat
didosh

toto mě začíná srát,pořád za tím někdo vidí korupci....tak to prostě neni,je to neum rozhodčích....

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak snad konečně zaberem a dotáhnem se na poháry.... Ztráta 6 bodů není nic fatálního.... Za 2,5h valím na stadión.... No paráda

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Sparta, Liberec a Plzen spojí síly a budou fandit Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

ne... 0:0 + rudá Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, že by sparťani fandili Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. Nebudu fandit největšímu rivalovi jenom proto, aby se Fabrikanti nepřiblížili o tři body ke Spartě.

Reagovat
božský John

Uaaa, už jen 2 a pul hodiny a konečně na fotbal !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to urvem ne? Ale škoda, že jsem bez Kopice....

Reagovat
božský John

Urvem, urvem

Já nebyl na fotbale ani nepamatuju, prvni dva zápasy venku, předtim zima, předtim zápal plic, fuj..už aby to bylo !

Zkusil bych tam Anese, už je prej zdravej

Reagovat
smazaný uživatel

Já letos chodím pravidelně.... (Na domácí.) A Anes by byl dobrej, ale vůbec nevim v jaký je formě....

A co si myslíš o Kopicovi jako hráči?? Podle mě dost velkej talent a ta jeho technika a vedení míče.... Podle mě se může s klidem rovnat s talenty jako Krejčí nebo Přikryl....

Reagovat
božský John

Já chodím taky pravidelně, jenže nemam skoro žádnou imunitu, tak jsem furt nemocnej

Kopic je fantastickej hráč, roste pro repre, co ti budu povidat, mam ho hrozně rád

Reagovat
smazaný uživatel

To já mám bohužel problém opačnej.... Asi 2 roky jsem nebyl nemocnej a docela mi to vadí, protože bych se z tý školy taky někdy rád dostal....

Bojím se, že nám brzo uteče ven.... No, ale jemu to přeju....

(Třeba za bráchou do Herenvenu....)

Reagovat
božský John

Má na víc, mně by se líbil někde v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo, ale já to myslel, jako přestupní stanici....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tě to na severu vychovali, že nemáš žádnou imunitu ?

Reagovat
božský John

A to mam ještě za sebou 4 roky v Moskvě, jsem taková anomálie

Reagovat
smazaný uživatel

slavuia to dnes prohraje si myslím i když jsem slávista

Reagovat
smazaný uživatel

pardon slavia místo slavuia

Reagovat
božský John

OT: Lukáš Hlava !!!!!

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Egon Vůch! Do Sparty! Dokud je čas. Jinak ho klofne Plzen. Vrba má oči jako ostříž. Dlouho nebude trvat a koupí ho.

Reagovat
didosh

ten gekon je tak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovský talent. Je to takový nový Pilař. Kdyby ho měl Vrba pod svými křídly udělal by z něj do roka oporu reprezentace.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

De někdo na Sigmu, na Jih?

Reagovat
didosh

Bonymu to pořád střílí

Reagovat
smazaný uživatel

A dema na Sigmu, olé A ať si mě ty kopyta nepřejou jestli nevyhrajem.

Reagovat
forma

DAVÍDEK LAFATA ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za klub,ten Cottagers,jak píšou,že za ně hraje Pogrebnjak?

Reagovat
smazaný uživatel

nic,vlastně na začátku píšou,že Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Prosím vás, kde se teď dají sledovat přenosy z GL, když zrušili tipovani.cz? Na te sazce to nějak nemůžu najít, díky.

Reagovat
partaS

na pravý straně máš Kalendář budoucích zápasů, kde si vybereš zápas

Reagovat
cubinho

Super, díky moc.

Reagovat
forma

V pravo uprostřed máš tabulku zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

škerle má dneska objednanou žlutou.

Reagovat
salami

jdi už s těma svejma objednanejma penaltama, kartama a já nevim čim ještě do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

mlada boleslav-slavie zrovna na sazkatipu neni. zase zmena k horsimu neni to nekde jinde na netu?

Reagovat
partaS

zajímavý, mě to jde

Reagovat
smazaný uživatel

.tak jsem to nasel, sportlemon.com.

Reagovat
adalbertus

jsem zvedav co zase chacharstanci vymyslí aby se mohli porvát,každopádne prohrát by neměli 2,8 kurz je docela slušný..

Reagovat
centos

Něco si najdem.

Reagovat
adalbertus

no to doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček dneska 3 body...!

Reagovat
Puskas

Chtělo by to dnes 4 body, tzn. vyhrád víc než Bohemka u nás, kvůli vzájemnému zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to by se hodilo... Ale za to "vyhrád" by jsi si měl dát facku!

Reagovat
Puskas

To jo, ani jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct co si přát za výsledek. Jestli výhru Bohemky, nebo doufat že si Sigma udrží formu a je schopná se zachránit na její úkor a nakonec spadnou dva pražské týmy. Nejspíš budu spokojený s každým výsledkem, ale výhra Baníka by pro nás byla nejmíň fajn. Kór když další kolo jedem do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Z příštích pěti zápasů klidně nemusíme mět ani bod.

Reagovat
JarousFCB

Vy podle mě nespadnete... buď půjdeme se Žižkovem my nebo Bohemka.

Reagovat
Puskas

Tím "my", doufám, nemyslíš Baník?

Reagovat
JarousFCB

Myslím...

Reagovat
centos

Dneska bychom to měli dát, pokud nebudeme moc nervózní. Bohemka má za sebou pěknou šňůru zápasů, my naopak pěkný náznak z minula.

Reagovat
JarousFCB

jestli rupneme, tak jsme v prdeli ! ... prostě musíme vyhrát

Reagovat
Puskas

Bude to bojovný zápas, Magera bude hodně platný, to uválčíme 0:2 - Svěrky, Fantiš

Reagovat
JarousFCB

Snad to tak bude... jinak se z toho už nevykopeme

Reagovat
centos

Sigma má za sebou lehčí soupeře, nenervuj se :)

Reagovat
JarousFCB

A ty teda dnes jedeš ?

Reagovat
centos

Jo, ale dojedu těsně před výkopem.

Reagovat
JarousFCB

OK, takže se i trevem uvidíme až v sektoru.

Reagovat
Puskas

Pokuď Tě nevyvedou už před zahájením zápasu

Reagovat
JarousFCB

mě ? Takového slušňáka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhra Bohemky,at to jsou poradny nervy i ve spodu tabulky!

Reagovat
Kepy_FCB

Snad vyhraje lepší...

Reagovat
JarousFCB

snad vyhrajeme my... klidně po vymyšlené penaltě, která bude zároveň jedinou střelou na bránu.

Reagovat
Kepy_FCB

píšu proto že mám nasráno ze sudích

Reagovat
smazaný uživatel

z nich? Tady nehrozí žádný "Pelta zázrak". Dnes vyhrajem 1:0

Reagovat
j_mrazik

Pro vás jsou důležitý body a je jedno jak.

Reagovat
smazaný uživatel

šokující zjištění!! Titul nakonec získá Plzen!

19 = 43, 40, 37, 37 stav 19.kolo

20 = 46, 43, 40, 37 Žiž-Spa=2, Lib-Bol=1, Plz-Olo=1

21 = 49, 44, 43, 40 Spa-Ost=1, Olo-Lib=0, Jab-Plz=2, Bol-Příb=1

22 = 50, 47, 46, 41 Sla-Spa=0, Lib-Boh=1, Plz-Bud=1, Hradec-Bol=0

23 = 53, 50, 49, 44 Spa-Příb=1, Duk-Lib=2, Ost-Plz=2, Bol-Tepl=1

24 = 53, 53, 52, 47 Lib-Spa=1, Plz-Slov=1, Bol-Olo=1

25 = 54, 56, 55, 50 Spa-Tep=0, Ost-Lib=2, Žiž-Plz=2, Boh-Bol=2

26 = 54, 59, 58, 53 Bol-Spa=1, Lib-Žiž=1, Hradec-Plz=2,

27 = 57, 62, 61, 54 Spa-Olo=1, Bud-Lib=2, Plz-Sla=1, Duk-Bol=0

28 = 60, 65, 64, 54 Spa-Boh=1, Lib-Slov=1, Bol-Plz=2,

29 = 61, 66, 67, 57 Duk-Spa=0, Jab-Lib=0, Plz-Příb=1, Bud-Bol=2

30 = 65, 66, 70, 58 Spa-Bud=1, Lib-Plz=2, Bol-Jab=0

Reagovat
Kepy_FCB

pěkná čísla do sportky

Reagovat
Kepy_FCB

pěkná čísla do sportky

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

To si zase někde zaslechl nebo to je čistě tvůj názor ?

Reagovat
Puskas

Kažopádně je s podivem, že svůj vzácný volný čas marní takovými karvinami.

Reagovat
JarousFCB

je prostě jiný

Reagovat
Puskas

ale až tak?

Reagovat
JarousFCB

To by mě právě taky zajímalo. Hraje si na to ? Nebo je fakt, tak moc jeblý ? Každopádně to asi nemá v životě lehké...

Reagovat
Kepy_FCB

když jsme hráli o titul tak podobné propočty jsem z nudy též dělal, teď o záchranu to raději neudělám bo vím co by vyšlo...

Reagovat
JarousFCB

Jestli to dnes zvládneme, tak s trochou štěstí dáme i ČB a vybereme Letnou.

Reagovat
Puskas

Budějky mají 5 bodů na jaře, ale víceméně za obranu, Magič Řepu uskáče, a Sparta je ve srabu, takže proč ne? Pak je stejně špatné Slovácko, další bod - přinejmenším, a pokud chytnem bodovou i herní formu, nemusíme prohrát ani s Libercem.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska věřím ve výhru. Ale co je pro mě psycho, tak to jsou Budějovice. Neříkej mi, že jeden hráč udělá tyhle výsledky (Řepka).

Reagovat
salami

Budějovice maj slušnej tým i bez Řepky, akorát se na podzim dostaly do křeče, protože ze začátku chtěly hrát fotbal a nevyšlo jim prvních pár kol, díky čemuž se dostaly do problémů, podle mě klidně můžou příští sezonu vylítnout nahoru jako dukla nebo Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď to všechno za litr na jeden tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba zakončí angažmá v Plzni neuvěřitelným finišem! Získá titul v posledním kole a k tomu vyhraje i pohár české pošty když cestou vyřadí Boleslav, Spartu, Jablonec a ve velkém finále porazí i Liberec na penalty!

Reagovat
Puskas

A Ty v tom finále budeš provádět čestný výkop a předávat pohár.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Kily zabanuj ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Typek je holt produkt Slávistického kotla vytvořený za účelem znemožnit Sparťany. Toho se jenom tak nezbavíte

Reagovat
Puskas

Tak by měl mít nick "aft", bylo by to trefnější.

Reagovat
Kepy_FCB

to mě taky napadlo ale nevím v čí ústech

Reagovat
smazaný uživatel

Pred 2 tydny byl jasnej mistr Liberec,po trech kolech ho vyhraje Plzen(ktera uz neztrati ani bod) a az ho vyhraje Sparta,tak napises- ja vam to rikal...

Zabal to Typku..

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na to pořádně. Liberci chybí aby v posledním kole doma porazil Plzen a má titul. To se klidně může stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze ztratej hned v Jablonci...ty asi vubec nerozumis fotbalu

Reagovat
goodbay

plzen určitě všechno nevyhraje, ztratí minimálně tak 5 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

ztratí leda v posledním kole

Reagovat
goodbay

vsadíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

A v sedmadvacátým .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, můj první palec nahoru! A víš co to znamená? Že od dnešního dne budeme kamarádi a budeme se tu spolu bavit a žertovat a víš ty co, pošli mi svůj facebook, či "Tviťák" a nějaké fotky, nebo adresu a kdy máš narozky a tak podobně a budeme si posílat dárky,jo,?

Reagovat
centos

Reagovat
j_mrazik

Já čekal konec ve stylu: "Ozvu se ti až večer, jdu radši vyvenčit psa."

Reagovat
smazaný uživatel

A víš, že zrovna jdu? Ty budeš také můj kamarád! instrukce, co a jak, máš výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš psychopat vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Budu, co budeš chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

po přečtění tohoto vlákna jsem spadl ze židle...

Reagovat
Puskas

Reagovat
Losinho

Leda prd, minule bylo fajn je obrat o body, jelikož ligu vedli, tentokrát ať klidně prohrajeme, stejně to Strakovu konci jen prospěje, takže to bude dvojnásob užitečná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad máš tentokrát pravdu (narozdíl od Liberce, ale stejně jako s penaltou)

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, typku, a tuhle už znáš? - Vařila myšička kašičku na zeleným rendlíčku...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si dneska odvezeme 3 body...

Reagovat
salami

já myslim, že Bohemka dneska zabere a neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra, nic jiného neberu. GieKSaBaník !

Reagovat
smazaný uživatel

jediná jistota kterou máme je že Plzen nebo Liberec nebo oba v posledním ligovém kole klopýtnou

Reagovat
adalbertus

snaha u tebe je to je pravda ale musíš malinko přidat,na Filip12 ještě nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka čeká na výhru od 1.10. čili nejdýl z celé ligy... dneska neočekávám hezký fotbal jako proti Jablonci, spíš to bude tuhá bitva. beru jakoukoliv výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám výhru domácích. Sestup bohemky by mohl pomoci českému fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jasná 2

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nebude hrát Šumský s Krajákem v základu tak prohrají.

Reagovat
Losinho

Bohemka podle mě zabojuje a urve 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita základní sestavy

1. Plzen

2. Liberec

3. Sparta

4. Boleslav

5. Jablonec

6. Olomouc

7. Teplice

8. Slavia

9. Ostrava

10. Dukla

11. Budějovice

12. Slovácko

13. Hradec

14. Bohemians

15. Příbram

16. Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně Týpku, Spartu komentovat nebudu, tam to je, dejme tomu, spornější (ale stejnak si myslím, že Sparta má lepší kádr než Libe). Ale že Sigma má 6.!!! nejlepší základní sestava ligy? Jako jasně, mají furt slušný kádr, ale jsou 14. v tabulce. Nebo Slovácko, na jaře ještě nedali gól, všechny zápasy prohráli, hrajou špatně, ale ty je dáš na 12. místo... Plus ta Ostrava taky není žádný terno...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava má Svěrkoše s Lukešem a to jsou nadprůměrní hráči. Slovácko má Doška s Trousilem. Hradec má jen Štěpána. Bohemka jen Nikla s Moravcem. Sigma má hodně kvalitních hráčů. Jejich postavení v tabulce neodpovídá jejich síle.

Reagovat
smazaný uživatel

dejte už mu někdo ban , to se nedá číst

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

tss... Sigmáku, jeden, palce Týpkovi, že se nestydíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš už déle není to, co býval a samotný Svěrky ti to neutáhne... Došek s Trousilem jsou na GL slušní hráči, ale jak jsem psal nahoře, celkově hra Slovácka stojí za starou bačkoru a myslím, že tohle jaro pro ně bude ještě hodně těžké (pokud budou pokračovat v takových výkonech). No a ta Sigma, je sice pravda, že síla jejího kádru přesně neodpovídá jejímu postavení, ale skutečnost je taková, že teda moc přesvědčivý fotbal nepodávají. Takže (opakuji) ŠESTÝ nejlepší kádr v lize opravdu nemaj (v současné formě)!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal-

Janotka Kůčera Škerle Vepřek-

Rossi Hořava-

Schulmeister Heinz Podaný-

Ordoš

já tam vidím velkou kvalitu na každým postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prvý kde máš třeba Jirouše, který na jaře hraje v "oné základní sestavě" . A jak jsem už třikrát psal, v současnosti 6. nejlepší kádr nemaj.

Reagovat
rufus

Dneska jsem zjistil, že i přes domácí třígólovou prohru s Plzní, nemáme s Plzní horší vzájemné zápasy. Musím říct, že pro mě novinka. Podle informací Hattricku v Gambrinus lize totiž neplatí pohárová matematika o vstřeleném gólu na soupeřově hřišti. Takže pokud by došlo k bodové rovnosti mezi Spartou a Plzní, rozhodovaly by o pořadí další faktory a těmi jsou celkový brankový rozdíl ve skóre, respektive vyšší počet vstřelených branek.

Reagovat
smazaný uživatel

A na to vedem Zatím.

Reagovat
rufus

Nevedeme. Rozdíl ve skóre máme stejný a víc vstřelených gólů má Plzeň. A pokud by nás v tabulce měla dotáhnout, tzn. 2x vyhraje a my 2x prohrajeme, tak se ten rozdíl ve skóre posune na jejich stranu. Každopádně do konce sezony dost času skóre vylepšit a hlavně.. vůbec nesmíme připustit situaci, aby se na nás týmy bodově dotahovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať si to nepřipustí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší skore má Plzen. A asi nikdo nepochybuje že to tak bude i na konci sezony.

Reagovat
slavik38

Pavel Vrba neodejde ke slovenské reprezentaci a zůstává trenérem Viktorie Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl. Vrba odejde protože to chce. Dostane tam víc peněz. Pokud ho Plzen pustí tak je to jistý. A pochybuju že by mu Plzen bránila.

Reagovat
smazaný uživatel

To dobrá zprava pro český fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Killy PROSIM.

Reagovat
smazaný uživatel

200 policistů, antikonfliktní tým, vrtulník, televizní štáby a blbé kecy v televizi. Vždyť ta liga být bez Baníku nemůže, tolik lidí by nemělo co na práci...

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Damková je sice pěkná baba , ale vubec tomu nerozumi

Reagovat
smazaný uživatel

prave naopak. Co rekla spatne?

Reagovat
smazaný uživatel

právě že toho moc neřekla , uvedla že rozhodčí vyřešil všechny 3 sporné situace v zápase Sparta - Plzeň špatně , ostatní pískají dobře , sem tam se stane chyba , zbytek jedno jedno kliše za druhým... čekal sem nějakou hlubší myšlenku nebo analýzu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim co jsi konkretne cekal. Zkratka odpovidala na otazky redaktora. K tem chybam rozhodcich co mela vic rict? Kdo vi co se honilo Kovarikovi v hlave pri simulaci Pilare atp?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu ten program před zápasem odflákli. Hlavně že se tam bavili o simulování Pilaře asi čtvrt hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stas87

hm,asi vymysleny roh ale nevadi banik

Reagovat
stas87

500. pro droppu

Reagovat
Godwinson

Výborně.

Ale před tím byl strašidelnej zákrok brankáře Baníku, něco šílenýho :)

Reagovat
stas87

casty jav..

Reagovat
smazaný uživatel

výborně , hlavně to udržet a z brejku přidat pojistku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta strela pred tim rohem tecovana?nezdalo se mi..

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Vyhnal

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nějak přestal hrát po tom golu jenom aby se to nestalo osudným... Bááááník

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to tam klokani mohli fiknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to uz asi neotoci no...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Šumský a dá jim tam fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tipujes realne na sestup s Zizkovem? Myslis, ze by to mohlo dopadnout dobre a sestoupit Banik? Sice by mi ty zapasy s nima chybely, ale na rok bychom si aspon od nich oddychli

Reagovat
smazaný uživatel

Já je považuju spolu s Žižkovem za největší kandidáty na sestup.. Vždyť je přehrává i úplně trapná Bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

tak určitě

Reagovat
vocasisko

a ten zelenáč taky

Reagovat
smazaný uživatel

už poněkolikáté mluví Čapek o Markovi jako o Jozefovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Shevchenko

Chtělo by to přidat ještě jeden gól, ať jsou lepší vzájemné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl bejt gól

Reagovat
smazaný uživatel

Cverna navazuje na dobrý podzim

Reagovat
smazaný uživatel

hrál výborně

Reagovat
smazaný uživatel

jej

Reagovat
stas87

zatial vacsina rohov az na gol tragedia,vsetko na prvu zrd

Reagovat
smazaný uživatel

střídáme

Reagovat
smazaný uživatel

Sverkoš si pohrál s ptáčkem

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme to rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky 5. žlutá takže proti Budějkám bez něj ?

Reagovat
smazaný uživatel

nn , stopka je 4

Reagovat
smazaný uživatel

dikes

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi spadl z marsu ne? v gl se dávají stopky za 4,8,12... karet

Reagovat
Shevchenko

Další nick, Typku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že ty jsi tak báječně přízemní...

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych to věděl tak se asi neptám ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, to není nic, co by člověk musel vědět, i když je fanda do fotbalu. Je lepší se zeptat a pět minut vypadat jako blbec, než se nezeptat a zůstat blbcem do konce života. Navíc těch pět minut se dá v poklidu vydržet, protože se v tom nimrají pouze tupouni, jimž není pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Šenkeřík

Reagovat
Radin

škoda,to měla Bohemka proměnit,remíza by byla pro Sigmu fajn

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooo !!!!!! Bááááááááánik

Reagovat
Radin

jinak celkem směšné co tam dělali Baníci.Jak tma Svěrkoš dával pěst na pěst s tím polákem za to že chytl centrovanej míč z rohu :-D ale tak chápu to hecování,jen v tv to vypadá že jsou jednoduší :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, už jsme to potřebovali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele