Gambrinus liga - preview 17. kola

17.02.2012, 08:15, aktualizováno 20.02.2012, 08:14
Previews
První jarní kolo české nejvyšší soutěže tradičně uzavře pondělní dohrávka, v níž tentokráte nepůjde o nic jiného než o záchranářský boj. Patnáctá Sigma Olomouc přivítá třinácté České Budějovice a oba týmy si mohou hodně pomoci, protože jejich konkurenti v pátek a o víkendu ztratili...
Sigma Olomouc - České Budějovice  (pondělí 18:00)
Souboj zkušených trenérů rozehraje jaro na Hané. K předposlední Olomouci se vrátil Petr Uličný, kterému bude chtít znepříjemnit začátek František Cipro. Důležitá dohrávka sedmnáctého kola může leccos napovědět.

Největší mediální pozornost získal samozřejmě přestup Tomáše Řepky na jih Čech, který by mohl zúročit anglické zkušenosti s bojem o udržení. Za ním bude v brance z Plzně hostující Daněk, dlouholetá opora Kučera si za Budějovice již nezahraje. Svou kariéru pak ukončila další ikona týmu David Horejš. Naopak o svou šanci chtějí bojovat nadějní mladíci Sajtl, Němec, Kadula a Linhart, kterým při startu jara hraje do karet zraněný Stráského, Brezinského a Bakaly a červený trest Nováka.

Sigma trápící se odečtem bodů musí bezpodmínečně vyhrát. V případě prohry bude na svého pondělního oponenta ztrácet devět bodů a situace by od prvního jarního kola byla výrazně kritická. Příchozí trenér Uličný má navíc problém s klíčovými hráči. Hořava si ještě pár týdnů nezahraje vůbec, Rossiho by mohla limitovat delší tréninková absence, tedy jestli vůbec nastoupí, a Janotka pyká za disciplinární prohřešky. K nim se pak ještě přidává útočník Petr, který se zotavuje po operaci.

Těšit ho naopak může Ordošův návrat z rakouského hostování a také dvojice sparťanských půlročních hostů Podaného s Jiroušem, kteří se v přípravě jevili jako zdatné posily do těžkých jarních bojů. Proti Budějovicím by se pak mohl ukázat i zkušený Heinz, který dvě ze čtyř podzimních branek vstřelil právě na Střeleckém ostrově.

Na Andrově stadionu se můžeme těšit na souboj hrozivých sérií. Zatímco domácí naposledy vyhráli před osmi koly, během kterých získali pouhé tři body, hosté zase nepřivezli tři body z výjezdu od května 2010, tedy třiadvacet utkání v řadě, čímž podtrhuje statistickou nulu v kolonce výher na olomoucké půdě v samostatné české lize.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Hála, Kučera, Škerle, Vepřek - Ordoš, Rossi, Heinz - Varadi, Jirouš, Podaný
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Krajčík, Lengyel, Řepka, Machovec - Klesa, Otepka, Javorek, Sandro - Řezníček, Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.63 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
Nedělní program 17. kola první ligy odstartuje ve tři hodiny odpoledne zápasem mezi Mladou Boleslaví a Ostravou. Zatímco domácí budou hrát na jaře o poháry, hosté o prvoligové přežití.

Mladá Boleslav zakončila podzim na čtvrtém místě, z něhož se pokusí zaútočit na elitní trojku. Na třetí Plzeň ztrácí pouhé dva body, takže ji v případě nedělního vítězství může přeskočit minimálně na dvě hodiny. "Čeká nás nebezpečný soupeř s dobrou organizací hry, který bude hrát úporný fotbal, neboť bojuje o svůj ligový život. Věřím, že máme sílu utkání zvládnout a vyhrát. Z čehokoli jiného než z tříbodového zisku bych byl zklamaný a rozčarovaný," řekl trenér domácích Miroslav Koubek, jehož uspokojí jen výhra.

Ostrava má za sebou velice špatnou první polovinu ligové sezony. Aktuálně se pohybuje na čtrnáctém místě pouhé tři body od sestupového pásma. Před Baníkem tedy stojí jasný úkol: vyhnout se pádu do druhé ligy. "Úvod jara bude nesmírně důležitý, v prvních čtyřech, pěti kolech se může lámat chleba. Mladou Boleslav jsem si byl prohlédnout v Turecku v utkání proti Metalurgu Doněck, ve kterém hrála velmi dobře. V zimě trochu okysličila kádr, ale stále hraje fotbal typický pro trenéra Koubka: agresivní, běhavý s velice slušným presinkem a především disciplinovaný. Jestliže chceme uspět, musíme se jim vyrovnat právě v disciplíně," zdůraznil trenér Baníku Pavel Malura.

Mladoboleslavští se v neděli budou muset obejít bez rekonvalescentů Opiely a Fabiána, hrát rovněž nebude kvarteto marodů Kysela, Táborský, Johana a Synek. Za hosty nenastoupí trojice zraněných Vomáčka, Ferenčík, Krbeček a vykartovaný Poliaček.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Dimitrovski, Rolko, Šírl - Ščuk, Kúdela - Zahustel, Kulič, Fillo - Chramosta.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Frydrych, Adámik, Cverna - Marek, Droppa - Vrťo, Greguš, Fantiš - Svěrkoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.10 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Bohemians 1905 odstartují ligové jaro v neděli zápasem s Jabloncem. Původně se mělo hrát již v pátek, ale v ten den se konal pohřeb bývalého ředitele Bohemians Lukáše Přibyla.

12. místo, takové je aktuální postavení Klokanů po ligovém podzimu. Sice se pohybují o tři místa od sestupového pásma, ale na sestupové pozice mají náskok dvanácti bodů. V zelenobílém táboře by však chtěli mít jistotu záchrany co nejdříve za sebou. A tak by rádi začali jaro domácím vítězstvím. Proti nim však stojí velice silný Jablonec, kterého neporazili již třináctkrát za sebou. Naposledy se z výhry radovali před 12 lety. "Vše jsme směřovali právě k začátku jara a jsme připraveni. I přes tragickou událost se budeme plně koncentrovat na zápas a půjdeme do něj s velkou bojovností, odhodláním a vůlí vyhrát. Chceme co nejrychleji získat tři vítězství, abychom měli klid, a nejlepší by bylo začít jaro výhrou nad Jabloncem," prohlásil trenér domácích Pavel Medynský.

Jablonec figuruje po podzimu na pátém místě, z něhož chce útočit na ty nejvyšší pozice. Sny o titulu se už nesou v teoretické rovině, takže jeho reálnými ambicemi jsou evropské poháry. Například na třetí Plzeň ztrácí jen tři body. Na úvod vyrazí do Prahy, kde se střetne s Bohemians. "Bohemka je se svým zarputilým stylem nepříjemná pro každé mužstvo. Připravujeme se i na to, že terén nebude ideální. To vše dohromady z toho utkání pro nás dělá docela složitou záležitost. Na druhou stranu my jsme přes zimu neoslabili a až na nějaká zranění v obraně je mužstvo v pořádku. Nepojedeme do Prahy s nějakou defenzivní taktikou, chceme hrát na tři body. Jedině to nás udrží ve hře o evropské poháry," řekl jablonecký kouč František Komňacký.

Sestava Bohemians bude ochuzena o zraněného Nikla a o dva vykartované Nešpora a Jindřiška. Za hosty nenastoupí trio zraněných Beneš, Štochl, Kocourek a otazníky visí nad starty Nováka a Eliáše.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Moravec, Pavel Lukáš, Cseh, Žižka - Budínský, Borek, Abraham, Bartek - Hartig, Vyhnal.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Zábojník, Pavlík, Jablonský - Loučka - Kopic, M. Jarolím, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.25 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Do Teplic v neděli přijede třetí Plzeň, která se ještě pokusí na jaře obhájit svůj mistrovský titul. Na první Spartu však momentálně ztrácí deset bodů. Oba týmy mohou na trávník poslat to nejlepší, co mají. Nejsou dosud hlášeny žádné absence.

Teplice zakončily podzim v klidném středu tabulky, konkrétně na sedmém místě. Severočeši by se rádi během jarních bojů probojovali mezi elitní pětku. Jaro zahájí zápasem s úřadujícími mistry. "Plzeň bude mít menší výhodu, že hrála se Schalke, ale zase bude mít větší zatížení. My se ale soustředíme jen na sebe, chceme doma vyhrát, porazit se dá každý. Porazili jsme Slask Wroclaw, který vede polskou ligu, tak proč bychom nemohli porazit Plzeň," říká zkušený kouč Teplic Petr Rada.

Plzeňští naostro vstoupili do jarní sezony již ve čtvrtek, kdy v prvním zápase osmifinále Evropské ligy remizovali s bundesligovým celkem Schalke 04. Ačkoli výsledek 1:1 jim moc nevoní pro odvetu v Německu, tak Vrbův výběr předvedl kvalitní výkon a na ten bude chtít navázat v utkání Gambrinus ligy v Teplicích. "Myslím, že hráči s přeorientováním se z poháru na ligovou soutěž nebudou mít žádný problém, protože jsme to zažili už v podzimní části. Určitě budeme chtít v Teplicích hrát fotbal, který je nám delší dobu vlastní, a budeme chtít bodovat. Na podzim jsme zápas s Teplicemi zvládli velmi dobře a já bych byl rád, aby se to opakovalo i v neděli. Soupeř je ale hlavně v domácích zápasech velmi nepříjemný," uvedl trenér Plzně Pavel Vrba.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Petr Lukáš, Rosa, Matula - Ljevakovič, Čajič - Stožický, Vachoušek, Vůch - Mahmutovič.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Procházka, Limberský - Horváth, Darida - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.70 - 3.25 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - Slavia Praha  (sobota 14:00)
V sobotu již ve 14.00 odstartuje jarní část sezóny v Příbrami. U Litavky přivítají domácí Slavii Praha.

Příbram vstupuje do bojů na lichotivém šestém místě s pouhou třibodovou ztrátou na třetí místo! Rvát se na jaro o pohárové příčky tak nemusí být žádnou utopií, samotné vedení je však v odhadech střízlivější.

"Rádi bychom opět předváděli atraktivní fotbal, který by bavil především naše diváky, a přitom uhráli co nejvíce bodů. Určitě bychom si všichni přáli co nejlepší umístění a jsem přesvědčen, že pro něj udělají všichni maximum. Co se týče evropských pohárů, spíš než cíl je to asi takové přání či sen," uvedl ředitel klubu Petr Větrovský.

Z Příbrami odešel tahoun ofenzívy Tomáš Vágner a talent Dominik Mašek. Kádr posilnil zkušený útočník Tomáš Krbeček, talentovaný Martin Kraus a navrátilec Milan Mišůn. Před prvním jarním výkopem se Slavií trápí kádr četná zranění. Příbrami se na podzim doma dařilo, ze sedmi utkání dokázala vyhrát pět.

Ke změnám došlo také v kádru pražské Slavie. Na podzim trápící se útok posilnili fyzicky zdatní borci - Škoda z Bohemians a Böhm ze Žižkova. Slavia v této sezóně dokázala venku vyhrát pouze jednou. Pozice ve středu tabulky, kde je Slavia v bezpečí před sestupovými příčkami, ovšem také daleko od evropských pohárů, může sešívaným do jarní část dodat klid.

"Pro obě mužstva bude důležité, v jakém stavu bude terén. Jestli na něm půjde hrát kombinační fotbal, který chceme hrát my i Příbram. Jedeme tam s tím, že chceme vyhrát, tak doufám, že to bude vidět a že se nám to povede," pronesl kapitán Slavie Lukáš Jarolím.

Také Slávisté se budou muset obejít bez několika zraněných hráčů. Problémy s lýtkovým svalem nepustí do hry brankáře Kamila Čontofalského. Trenér Straka nebude moci využít služeb ani dlouhodobých marodů Pospěcha, Koreše a Frejlacha. Podzimní duel v Edenu vyhrála domácí Slavia 3:1.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Ricka, Krejčí, Divíšek - P. Pilík, T. Pilík, Kraus, Mareš, Pleško - Šlapák
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Nitrianský, Latka, Cicman, Čonka - Prošek, L. Jarolím, Petrák, Hurka - Škoda, Böhm
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FC Hradec Králové  (sobota 16:00)
Liberec zahájí jarní ligovou sezonu domácím duelem s Hradcem Králové. Zatímco pro domácí to bude boj o evropské poháry, tak hosty pro změnu čeká hra o záchranu.

Docela příjemnou výchozí pozici mají po podzimu fotbalisté Liberce. Figurují totiž na druhém místě a na lídra tabulky Spartu ztrácí šest bodů. Za nimi je se čtyřbodovým odstupem třetí Plzeň. Severočeši to doma na Hradec umí, naposledy s ním prohráli v roce 1994. "Začínáme dvěma zápasy doma, ale je ošidné tvrdit, že je to výhoda. Na podzim pro nás v některých zápasech domácí prostředí až takovou výhodou nebylo. Věřím ale, že teď to změníme a domácí zápasy budeme zvládat. Papírově jsme zdánlivě favoritem, tak to musíme potvrdit. Bude to ale těžké, Hradec rozhodně nepodceňujeme," podotkl trenér domácích Jaroslav Šilhavý, jenž se bude muset obejít pouze bez zraněného Krystana.

Hradec odstartuje jaro na jedenáctém místě a bude si chtít co nejdříve zajistit setrvání v nejvyšší soutěži, momentálně má od sestupového pásma náskok dvanácti bodů. "Přes zimu jsme příchodem Mrázka, Jedunova či Šislera zvedli kvalitu týmu. Teď to tito hráči ale i další musí potvrdit proti týmu, jakým je Liberec. V Liberci se toho během zimy mnoho nezměnilo, stále má vysokou kvalitu a bude na nás, jak se s tím vypořádáme. Jestliže dáme prostor třeba Štajnerovi, ale i ostatním, je zle. Je potřeba se toho vyvarovat," upozornil trenér Hradce Václav Kotal. Ten nebude moci počítat s kvartetem zraněných Fischerem, Plašilem, Rezkem a Dvořákem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Karišik (Polák), Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Breznaník - Štajner - Rabušic.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Malinský, Jedunov, Janoušek, Zelený - Mrázek, Černý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.40 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 18:20)
Sparta načne jarní část ligy domácím zápasem se Slováckem. Letenští budou chtít ve druhé ligové polovině udržet první místo a získat titul, zatímco Soukupovi svěřenci by rádi navázali na své výsledkové postavení z podzimu.

Během zimní přestávky došlo ke změnám v realizačním týmu Letenských, tou nejvýraznější je příchod Jaroslava Hřebíka coby generálního sportovního manažera. V přípravě na jarní sezonu se sparťanům příliš nedařilo v koncovce, to budou chtít změnit v úvodním jarním ligovém kole. Se Slováckem navíc mají velmi dobrou bilanci vzájemných zápasů, osmkrát v řadě se z vítězství totiž radovali Letenští. "Proti podzimu nechceme dělat v týmu nějakou revoluci, mělo by jít spíš o evoluci. Chceme ještě vylepšit nějaké detaily. V přípravě jsme měli velmi dobrý pocit ze hry, ale ne až tak dobrý pocit z výsledků a počtu vstřelených gólů. Nijak nás to neznervózňuje a věříme, že góly začnou padat, až to bude důležité," řekl trenér domácích Martin Hašek, jehož tým drží šestibodový odstup před druhým Libercem.

Slovácko může být spokojené s průběhem ligové sezony, po podzimu mu patří osmé místo. Trenér hostí Miroslav Soukup vítá, že jeho svěřenci jaro začnou hned na hřišti favorizovaného celku. "Začít jarní část ligy proti favorizované Spartě na její půdě vítám, měření s kvalitním protivníkem hned v úvodu soutěže se nebojíme. Jsem zvědav, jak se projeví na trávníku zprávy, které Spartu předcházely. Na jarní část sezony jsme se připravili kvalitně, ale naši skutečnou výkonnost potvrdí až první ligové utkání. Za důležité považuji, že se nám podařilo podstoupit poslední dva tréninky na přírodní trávě," prohlásil Soukup.

V sestavě domácích budou chybět rekonvalescent Kadlec a nemocný Přikryl, za hosty nebude hrát zraněný Fujerik.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Vidlička, Zápotočný, Jarošík, Pamič - Sionko, Matějovský, Holek, Krejčí - Kerič, Kweuke.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Volešák, Kordula, Valenta, Daníček, Ondřejka - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Viktoria Žižkov  (pátek 20:15)
Po více jak dvou měsících se ze zimního spánku probouzí i česká nejvyšší liga. Start jarní části bude ryze v režii pražských nováčků ligy. Zatímco Juliska prožila klidnou přestávku, teď ji čeká příjezd prakticky nového prvoligového soupeře.

Vše začalo už koncem listopadu, kdy na poslední dvě kola podzimu přišel trenér Nádvorník. Od té doby se pak dveře v kabině Viktorky netrhly. Čtrnáct odchodů a dvanáct příchodů naprosto změnilo tvář žižkovského celku. Podle klubového vedení jde kromě snahy o výrazné zlepšení projevu z první části ročníku také o vybudování větší základny stálých hráčů.

V bráně však Vaclíka nahradí opět pouze hostující Martin Ticháček. Síla posledního celku tabulky by ovšem měla spočívat především v ofenzívě. Svou kvalitu a zkušenosti budou chtít v záchranu přetavit hráči jako Hílek, Kotyza, Bálek a Milosavljev. A do Gambrinus ligy by mohlo také zabloudit oko estonského diváka, aby v akci vidělo útočníka Tenna či obránce Kiidrona.

Právě v posilování defenzívy však Viktorce hned dvakrát zbyl v ruce Černý Petr. Bystroňova dopingová aféra zamezila příchodu Ševinského, Pavel Ricka pak ještě stihl absolvovat soustředění s pražským výběrem, následně si ho však Příbram stáhla mezi své. Pozitivnější zprávou je pak finanční situace, kde se i přes novelu loterijního zákona daří klubu splácet závazky a minimalizovat dluhy na platech hráčů.

Jak už bylo psáno výše, na zrekonstruované Julisce se spalo podstatně klidněji. Nepochybnou příčinou je i slušné deváté místo, ze kterého je dokonce blíže k pohárům než k sestupu. Sestava se tak obešla bez výraznějších změn. Na hostování do Plzně odešel pouze Tomáš Berger, do týmu naopak přišli chorvatský obránce Božić a útočníci Marek s Engelmannem.

Dukla se po únorových vysokých výhrách v přípravě může těšit na návrat mezi vlastní tribuny. 7. února byl totiž kromě stadionu samotného schválen i vytápěný trávník a jaro se tak odstartuje Na Julisce, kde se domácí budou chtít pomstít za prohru ve třetím kole, kterou zařídil svým jediným podzimním gólem Nestorovski.

Pátek bude patřit nejen v pražském sportovním světě rozloučení s velkým fanouškem Bohemians, Lukášem Přibylem, a samotný start jarní části tak začne o dvě hodiny později oproti plánu. Čtvrthodinky po osmé pak kvůli zranění nenastoupí dukelský Pospíšil a viktoriánský Kalod.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Malý, Lietava, Pázler
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Bartl, Kiidron, Procházka, Tusjak - Lafrance - Kotyza, Valenta, Sloboda, Sivrič - Hílek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.00 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha16131233:1240
2.Slovan Liberec16104238:1934
3.Viktoria Plzeň1693438:2230
4.FK Mladá Boleslav1684427:1728
5.FK Jablonec1683538:1827
6.1. FK Příbram1690728:2827
7.FK Teplice1673618:1924
8.1. FC Slovácko1672716:1823
9.Dukla Praha1655620:2020
10.Slavia Praha1655615:2020
11.FC Hradec Králové1654713:2019
12.Bohemians 19051654712:2719
13.České Budějovice1634917:3213
14.Baník Ostrava16241012:2710
15.Sigma Olomouc1637615:207
16.Viktoria Žižkov16211310:317
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (441)

Přidat komentář
smazaný uživatel

KONEČNĚ

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhý to už bylo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

Snad to začne pěkně, porážkou Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdeže, Viktorka padne.

Reagovat
smazaný uživatel

No v lize bych se obesel bez obou , ale Dukla uz spadnout temer nemuze takze je mi to fuk.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Ricka hrát fakt nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že to do článku napíšu díky

Reagovat
clinger

tak dneska to chce výhru Dukly.a žižkov s budějkama pěkně do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla v lize nemá co délat, tak nesympatický mačaft je hnus... Ale dneska vyhraje, Žižkov je slabší jak na Podzim :(

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude na Julisce alespoň 4ciferný číslo počtu diváků tak bych se hodně divil....

Reagovat
lojzah

neboj, bude - přijde 1001 divák

Reagovat
smazaný uživatel

Co mate proti dukle maji historii a divaku chodi cca 3000 na naši ligu dost,to spiš štěstí že už tu neni ten sku****y střížkov!!!!!!!

Reagovat
centos

3000 jo, to bych chtěl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

historii?

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla snad nema historii?

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Čontofalský zraněn, nestihne minimálně duel v Příbrami. Návrat Čaroděje?

Reagovat
smazaný uživatel

Berkovec to zvladne , jsem na nej zvedavy uz to neni uplne mladik a myslim ze kvalitu by mit mel.

Reagovat
Losinho

Já bych radši Hrubeše, ten se ukazuje taky dobře.

Reagovat
didosh

Standa Berkovec? on už nedělá na Nově s Gondíkama Rady ptáka loskutáka? vzal jiný job.......

Reagovat
lojzah

můj tip: Žižkov odveze z Julisky bod, Baník z Boleslavi také, Slavia vyhraje v Příbrami. A ne abyste podle mě tipovali a pak mi nadávali, že to nevyšlo! Ono to tak stejně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to určitě bude neuvěřitelně odporný fotbal, ale určitě se na to kouknu, už jen proto že je to naše liga

Reagovat
didosh

doufám že nemáš pravdu,rád se mrknu taky FORZA GL....

Reagovat
Losinho

Já ne, akorát by si pak zase nadával, na co jsem se to celou zimu těšil. Radši si počkám na zítřejší zápas Slavie, jsem zvědavej, co pod tím naším Guardiolou uhrajeme.

Reagovat
didosh

Guardiolou

Reagovat
didosh

už je to tady už je to tady,už je to tady začíná jedna z nejlepších lig světa

Reagovat
twerp

Ještě den, dvě hodiny a 12 minut........se snad nedočkám

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoooorka Žižkov! Jinak na Julisce je hodně fandů Schalke a teda dost jsem se za presentaci prvoligového fotbalu styděl.

Reagovat
smazaný uživatel

neni to spatnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ach jak je mi lito Tichacka

Reagovat
Losinho

To nám to pěkně začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je kotel. Viktorka spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

to je na rucnik..

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla frčí teda

Reagovat
smazaný uživatel

ja to rikal hned, bylo chybou vyhodit Pulpita, s tim kadrem co mel, dokazal zazrak..

Reagovat
Losinho

Aspoň Honza Pázler

Reagovat
smazaný uživatel

No, v tiplize mám 3:0, takže bych prosil pískat konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Myslím, že o kvalitě Žižkova napověděl přátelák s HK, kdy dostali 7:0. Podobný průběh jsem dneska tak nějak očekával.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dukla hustě 30 min a 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

respektive 16 minuta- mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla hraje peknej moderni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov je ostuda ligy, teď bych výjimečně souhlasil s komentátory Novy, někteří z jejich hráčů mají tak maximálně na divizi. Ale dokud si tam budou tahat kdejaký odpad nebo hráče bez charakteru jako Kotyza, tak to jiné nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvedav na nasi sestavu ale byl bych moc rad za tuhle ----

Svenger-myslim si ze po podzimu si zaslouzi zacit jako jednicka a pripravu mel lepsi nez opevovany Vaclik

Vidlicka-Tady je to vynuceny, diky tomu ze Kusnir dohani manko a Janos je preci jen hodne mlady, neni co resit

J.Brabec-Dal bych mu sanci, Zapotocny je pro me obrovske nemehlo, a pokud nastoupil s Bystrici i kdyz Zapo mel pry problemy tak verim ze by treba sanci dostat mohl

Jarosik- Bez komentare, nas nejlepsi hrac

Pamic-Tady je to bez konkurence, i kdyz v priprave vyborne Frydek jr. tak neni kdo by tam mohl hrat

Kaderabek-Kdyz clovek vidi sestrihy v priprave, a jeho rtutovitost tak se mu taji dech i kdyz si myslim ze dostane sanci Sionko...Tady jsme to mozna prokaucovali s Maresem, mohl zustat...

Holek- Radsi bych Husbauera nicmene kdyz si pamatuji jak v Brne jsem chodil na Holka, urcite se do toho dostane

Matejovsky-Bez reci, a jsem rad ze Slavista Grajciar vypadava ze sestavy snad na trvalo

Krejci-Brusic, s vynikajici levou, kdo jiny by tam mel hrat

Kweuke-Na konci pripravy i vytecny strelecky, verim ze hrat bude

Keric-dostaval dost prostoru, priprava se mu vydarila nadmiru je jasny ze nastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejake nove Slavisticke strevo ?? Tady se deli veci v dobe, kdy stalingrad mlcel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zápo fakt nemehlo neni.. a mladej Brabec na to este nema, to se ukaze. a odkdy je Grajciar slávista?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me pozicne je na tom Zapo spatne, nesedl me...O Grajciarovi se bavit nebudu nemam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jen jeden přípravnej zápas.. a ten Holek měl snad 9 čistě odebraných míčů. Navíc je výbornej do kombinace, dobře vede míč a hlavně má hlavu nahoře.. Docela se na něj těšim. Hušbauer se do zápasů dostane.. Máme teď holt hodně silnej kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Holek je hrac trochu jinde kdyz bude hrat jak umi, tesim se na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii jsem dneska hodně zvědavej. Do zápasu určitě nenastupujeme jako favorit, což je možná dobře. Dneska ale tu Příbram porazíme, snad bez větších problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

slavia to musí vyhrát a dukla prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro Spartu to nebude vubec lehky zapas, prvni ostry start do jarni casti a hned proti neprijemnemu Slovacku, ktere hraje velmi sympaticky a rozhodne muze potrapit. Verim ale ve schopnosti Hrebika a v to, co chce ve Sparte prosadit. Real Madrid z toho hned asi nebude Verim ve vyhru Sparticky:)

Reagovat
smazaný uživatel

Svenger - Vidlicka, Zapotocny, Jarosik, Pamic - Sionko, Matejovsky, Holek, Krejci - Kweuke, Keric

Jsem zvedavy kdo nastoupi ve stoperske dvojici vedle Jarosika, na pravem kraji zalohy/kridla a jestli bude v utoku Kweuke sam a do zalohy se prida Husbauer/Grajciar a nebo budem hrat na dva hroty a nastoupi tak i Keric.

Kazdopadne uz se tesim na jizdu a doufam v ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

Keric dle tiskovky nastoupi urcite, tim padem budeme hrat jen na klasickou 4ku v zaloze...A docela me zajima jestli Kaderabek/Sionko a J.Brabec/Zapotocny

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, jak bych se rozhodl. Hasek s Jilkem to budou mit tezke. Asi bych pro prvni jarni zapas zvolil v obou pripadech zkusenosti Zapotocneho a Sionka a treba kolem 65.minuty muze prijit Kaderabek a provetrat obranu Slovacka. Skoda, ze je nemocny Prikryl, chtel jsem ho videt jak je na tom herne.

Reagovat
smazaný uživatel

No así mas pravdu, me obcas pohlit takova touha zkusit nove hrace ... Jako asi to tak bude, ze nastoupi Sion a Zapo ale ja bych nejradsi kdyby aspon v obrane byl Kuba Brabec, Zapo se me zda jako nemehlo docela aspon na podzim

Reagovat
Kenneth

Erich Brabec je zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni ale tak jeho v potaz ani neberu

Reagovat
adalbertus

bod by byl dobrý z liberce,a slovácko ať ma 3

Reagovat
smazaný uživatel

čus si hradečák?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic,jen sem chtěl vědět,jestli v hradci neplánují nový fotbalový stadion?tak se mi zdá,že po prvním zápasu ligy,už vím že příští rok tu u nás máme opět žižkov

Reagovat
adalbertus

jenom plánují

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tipujete na sestupujici ? Jasny je Zizkov, ale druhe jmeno si netroufam, normalne se pristihuji ze se divam na tabulku a rikam takhle by prvni liga mela vypadat, jen tam soupnout Brno misto Pribrami a bylo by to dokonale

Reagovat
Fingulka

OT: Druhá nejprestižnější česká soutěž změnila ve čtvrtek název - bitva o český pohár nyní ponese název Pohár České pošty.

Reagovat
smazaný uživatel

No Ondrasovka nebo Ceska Posta prast jak uhod

Reagovat
smazaný uživatel

taky máte celou diskuzi kurzívou?

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

no koukám na tabulku-a vypadá to na Olomouc,ikdyž to nechápu ,s mužstvem který mají by měli být někde jinde-připočtu 9bodů a jsou stejně hodně dole-¨.

Reagovat
Godwinson

Doufám, že chytat bude Vaclík. Snad si ho Hřebík prosadí. Kvalitou je někde jinde.

Reagovat
Kenneth

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím Švenger, ale Vaclík by měl postupně místo jedničky přebrat si myslím.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
goodbay

To je Kušnír pořád zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Má tréninkové manko. Dej mu čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já doufám v J. Brabce a Kadeřábka od začátku.

Reagovat
goodbay

já v Sionka

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec teď těžko nastoupí, když má konkurenci v nejlepších stoperovi GL a ještě je ve Spartě hodně kvalitní Zápotočný. Spíš by mě zajímalo, jak to udělaj s Brabcema. To budou oba na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že jen Kuba. Pokud bude furt mimo Zapo, tak bude asi sedět Erich a hrát Kuba.

Reagovat
smazaný uživatel

takové přání či sen,"<i> uvedl .. zde by mel byt uzaviraci tak </i>, ted je cela stranka v kurzive. diky

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma - Budějce, to bude záchranářskej šlágr

Reagovat
Marv

Příbram - Slavia 2:0

Liberec - Hradec 1:1

Sparta - Slovácko 1:0

Mladá Boleslav - Baník 3:1

Teplice - Plzeň 1:1

Bohemka - Jablonec 0:0

Sigma - České Budějovice 3:0

Reagovat
salami

to je asi nejhorší možná varianta, jak by to kolo mohlo dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si původně myslel taky, ale tím posledním zápasem si mě získal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s vaší výhrou se počítá tak jako tak. Ale už se kurva těším na zítřek

Reagovat
smazaný uživatel

Já na pondělí. Aji když su na odpolední a stihnu sotva druhý poločas. Jedeš do Bolky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu. O tom žádná, už mi to kurevsky chybí, ty dva měsíce nudy bylo zlo. A málo nás tam nebude, po dlouhé době máme luxusní čas na výjezd

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem se divil že nehrajete v pátek večer

Reagovat
smazaný uživatel

či v náš tradiční čas a to pondělí odpoledne

Reagovat
JarousFCB

Snad se tam někde sejdeme

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš už ranním konvojem?

Reagovat
JarousFCB

To nevím... podle toho čím pojedou ostatní Orlováci...

Reagovat
JarousFCB

Nakonec to asi bude ten ranní...

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, v 6:06

Reagovat
salami

já bych přál záchranu Olomouci i ČB, takže by nejhorší byla asi remíza a MB chci aby vyhrála, jinak to je ale děs ty ostatní výsledky

Reagovat
Miky.77.14

Si dělaj borci na eurofotbalu prdel, že tipujou na Příbram výhru, se zas proberte..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw trevor a spol by mohlo být nadšení z dnešního vydání sportu - speciál "Pád fotbalových klubů z Moravy a Slezska"... Konečně není Baník řazen na Moravu..

Reagovat
smazaný uživatel

Sport zásadně nečtu

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jen jsem tě chtěl potěšit

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu je to velký posun od novinářů. Ještě by se mohli naučit psát "Dneska hraje Baník" místo jeiich oblíbeného "dneska hraje Ostrava" a bude to ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak říkaj, že dneska hraje Plzeň, Jablonec, Brno, Olomouc... To je klasika

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale ty týmy mají své historické názvy, na to by se nemělo zapomínat

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Baumit?

Reagovat
smazaný uživatel

Baumit pičo, Baumit pičo Jablonec !

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

OT:http://www.supporters.cz/clanek.asp?id=3884 Relativně zajímavý článek

Reagovat
Losinho

Dnešní sestava Slavie: Berkovec - Nitrianský, Latka, Cicman, Čonka - Prošek, Petrák, Jarolím, Hurka - Böhm, Škoda

Bez Hubáčka i Vlčka

Reagovat
salami

kdyby hrál místo Cicmana Hubáček, tak hraje asi to nejlepší, co je momentálně k dispozici

Reagovat
Losinho

Já jsem s tímhle spokojen. Hubáčka v sestavě nechci.

Reagovat
Kenneth

O půlce sestavy jsem v životě neslyšel.

Reagovat
rufus

Tím bych se moc nechlubil. Je vidět tvůj "přehled".

Reagovat
Kenneth

Nezajímám se o slávistické cucáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kluci, jsem tu po delsi dobe a snad se neodmlcim zase Vidim ze jsou tu zase stari znami Trevor,Talkers panove chtelo by to nejake popiti co rikate ? Praha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s náma pojeď příští kolo do Hradce..

Reagovat
smazaný uživatel

To není špatnej nápad .

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale Marty to neni vubec spatnej napad akorat je divny ze se hraje v Patek, ale v praci se poptam ze bych zacal o hodinu drive to by mohlo projit, jen teda v sobotu jdu do prace ale zpatky me to jede ve trictvrte na jednu No zeptam se v praci a pritelkyne...

Ja totiz chtel jet na 100% na Plzen doma, jenze to asi jedem s moji k nasim na vikend...

Hele a vy jedete jak ? a kdy zpet z Hradce ?

Reagovat
smazaný uživatel

My jedeme nějak vlakem.. Ve větší grupě, nejspíš i se sanchou a rufusem. Kdy se pojede zpátky se neví, každopádně bychom tam chtěli trochu popít..:)) Takže domů klidně až ráno..

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak to ja se zeptam v praci ale melo by to klapnou a v pondeli dam vedet...Hej to by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn.. Já vyrážím směr Letná..

Reagovat
smazaný uživatel

Okey fandi

Reagovat
smazaný uživatel

jebat Spartu, jebat Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se zde nezmenilo

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně nějakou seanci určitě dáme, nejsem proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram hraje moc hezky

Reagovat
Losinho

Je to bída, nechápu proč pořád nakopáváme míče dopředu, když máme slušnou technickou zálohu a Škoda s Bohmem nevyhrajou žádnou hlavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě vám chybí : kousíček štěstíčka.

Reagovat
Losinho

Teď je meleme, ale Blažek je hroznej palič.

Reagovat
Fernando_Torres

Bohme táhni zpátky mejt nádobí radši...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši kriste, taková šanca. Najednou se na tu ligu těší trocha míň.

Reagovat
Losinho

A Škoda totéž, to je duo...snad se dá Pospěch rychle do kupy...

Reagovat
Losinho

To je posila...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na Neděli, s Abrahamem snad konečně bude záloha něco hrát. Vrátí se Kaufy, tak střed zálohy KONEČNĚ bude existovat! Borek sice není špatný, ale Kaufman s Abrahámem jsou přece někde jinde. A hlavně se vrátil Hartig, od té doby co odešel se nevyhrál jediný zápas. Góly sice moc nedává, ale kurva ten tam jezdí, vyhrává hlavy, nahrává na góly, povzbuzuje hráče a asi i v šatně je důležitej! Hlavně se udržet a ideální by bylo, kdyby jsme uhájili pozici číslo 1 ve Vršovicích, což by při současný formě (a co koukám na Příbram) nemuselo být těžký! Bohemians nejlepší v Praze (10)!

Reagovat
salami

nakonci první půle jsem odpadnul a kopukám, že jsem asi o nic moc nepřišel, Příbram ale do tý doby docela válela

Reagovat
twerp

Doufám, že tam Kerič šoupne dva fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

A jedem Slovácko!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli jste si toho,pod sestavou Sparty-GSM Josef Chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

No to je začátek,jen tak dál.

Reagovat
Slejdy

ty skluzy sparty

Reagovat
adalbertus

chachaři bod udelají,žel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhry Boleslavi a Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

snad naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhry Baníku a Teplic

Reagovat
salami

kdepak, MB a Plzeň, tahle varianta tu ještě neni

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Baník !

Reagovat
Puskas

Dnes dvoječka.

Reagovat
smazaný uživatel

ušoun zkurvený.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrťo prý posila z Vlašimi to je zas komentátor ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je hrozný. Po pěti minutách poslouchání jeho keců jsem měl dost. A to nemluvím o jeho "kvalitním" mikrofonu, který mi trhal uši.

A nejlepší je, že opakovačku mají při každé šanci nebo faulu, ale zrovna ten penaltový zákrok ne.

Reagovat
smazaný uživatel

s takovou bude gól v naší síti jenom otázkou času ...

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo jako z učebnice

Reagovat
partaS

nádherná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aji Baník na jaře pokračuje tak jak na podzim skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, ale obávám se, že těch příprav by mohli absolvovat 20 a stejně by to dopadlo stejně - tam aktuálně není jediný hráč s nějakou fotbalovou kvalitou - tak max. Svěrkoš, ale ten je jakožto útočník, asi ta poslední osoba, která by to nějak vytrhla.

Reagovat
Puskas

jo, bída

Reagovat
Shevchenko

No ještěže hraje ten Milan.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou dementi ti baníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo podle jakého kritéria se vybírají bezmozci do pořadatelské služby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tím se nechci zastávat těch fanoušků - ale viděli jste jak ještě předtím, než to všechno začalo, odváděli dva sekuritáci jednoho baníkovce, a přitom přiběhl nějaký třetí borec (sekuriťák asi, ale neměl na sobe tu vestu) a začal ho mlátit, i když ho měli ti dva jasně pod kontrolou?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je naprosto normální, ale podle médií to bude vždy pouze a jen provokace ze strany fanoušků..

Reagovat
didosh

kurvy zasrané

Reagovat
smazaný uživatel

achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

5 securiťáků na jednoho fanouška - klasika. A pak, že jsou fanoušci hovada

Reagovat
smazaný uživatel

To teda sou. Viděls jak do někoho kopali šlapali po něm když byl na zemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? A hlavně, že jak tam toho fanouška objeli dokola a drtili jak na jatkách. Oko za oko, zub za zub.

Reagovat
smazaný uživatel

To je boj s větrnými mlýny, protože fanoušci jsou vždycky hovada a securiťáci čestní chlapi, kteří chrání naši bezpečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tím neříkám, že na straně fanoušků blbci nejsou. Jsou, ale je to na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak ten poradatel co byl sam v kotli u plotu dostal taky solidne do drzky. hovada na jedny strane, hovada na druhy strane...

Reagovat
sosna

Bezmozci na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě je pravda, ale chodím pravidelně do kotle na Bazaly a občas i na nějaký ten výjezd a zase takoví idioti mezi námi nejsou, aby se nechali vyprovokovat jakoukoliv blbostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt pokrytec. Na pořadatele nadáváš ale aji když se fanoušci chovajou ještě hůř tak je bez mrknutí oka obhajuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pokud se nepletu, tak mi přišlo opravdu hodně zákeřné, že dva pořadatelé odvadějí fanoušky, přičemž tam přiběhne securiťák, který začne spacifikovaného fanouška drtit a kopat. Poté už je to jen řetězová reakce a jak strana fanoušků tak strana security se začnou chovat jako hovada.

Poté už jen stačí, že přijdou fízlové, kteří by byli nešťastní, že by si za zápas alespoň jednou nepraštili a začnou rubat všechny hlava nehlava bez ohledu na věk a pohlaví, takže si myslím, že fanoušci se rozhodně nechovají hůře a kdyby si místo psaní sledoval dění na tribuně, tak by si vše viděl.

Reagovat
centos

Reagovat
twerp

Já si myslím, že i fízlové nejsou zrovna natěšení, spíš nasraní, že muší řešit takový dobytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Oni jsou spíš nasraní, že tam musí trávit čas. Ale když se už něco semele, tak jsou na to natěšení.. Někteří určitě.

Reagovat
twerp

Někteří určitě, ale bude to podstatně menší část, než lidí v kotli.

Reagovat
centos

Pravděpodobně :) Ale na rozdíl od nich mají moc a brnění.

Reagovat
twerp

Jenže oni BRÁNÍ pořádek. A ačkoliv můžeme nad slovem brání polemizovat a určitě hodně lídí by řeklo, že brání každou blbost, tak stejně z principu brání. A je na útočníkovi, aby si rozmyslel, jestli se chce rvát s těžkoozbrojencema.

Reagovat
centos

V tom se nepřu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď bych si zapolemizoval nad tím, kdo je vážně útočníkem..

Reagovat
centos

Teď mě napadá, zdali by policie měla zasahovat proti pořadatelům, když uvidí, že dělají bordel oni. Zatím jsem myslím viděl jen situace, kdy policajti dělali, že tam nejsou, a začali být aktivní až když se fans začali bránit.

Reagovat
twerp

Zajímavá otázka a docela složitá. Podle mě by měl klub nést veškerou zodpovědnost za chování pořadatelské služby a to daleko tvrdší, než dnes. Tím by se snad vyřešily excesy ze strany pořadatelské služby jako v Brně. A podle mě by policie měla skoro vždy stát na straně pořadatelské služby(samozřejmě v rámci zákona), ovšem pokud by byla prokázána chyba pořadatelské služby, tak opravdu hodně tvrdé tresty,

Reagovat
twerp

v 99% je to ten, proti komu policie ČR zasahuje, ať se ti to líbí nebo ne. Můžeme se bavit o přiměřenosti. Asi je nepřiměřené, aby demonstraci důchodců na vozíku rozehnali násilím. Ale pokud někdo použije násilí na pořadatelskou službu, tak je to dostatečný motiv k tomu, aby oni použili na dotyčné násilí taky. Tím neobhajuju pořadatelskou službu, to je taky dobytek a mělo by se to určitě řešit, stejně jako by se měli řešit agresoři z řad fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak v Boleslavi, tam teď ten zásah vypadal docela regulérně, ale pokud jezdíš na fotbal, tak musíš vědet, v jaké blbosti jsou schopní policajti najít záminku..

Reagovat
centos

wtf? jak to začalo?

Reagovat
smazaný uživatel

viz. výše..

Tím se nechci zastávat těch fanoušků - ale viděli jste jak ještě předtím, než to všechno začalo, odváděli dva sekuritáci jednoho baníkovce, a přitom přiběhl nějaký třetí borec (sekuriťák asi, ale neměl na sobe tu vestu) a začal ho mlátit, i když ho měli ti dva jasně pod kontrolou?

Reagovat
centos

To byl ten začátek? Něco být imho muselo, snad mezi námi nejsou až takoví dementi, aby v téhle situaci začali dělat pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jistě, jen píšu, co jsem viděl na onlinu - nejprve záběr na to, jak odváděli toho jednoho (nevím důvod), a jeden z těch sekuritáků ho zbaběle mlátit. Do té dobi to v tom kotli vypadalo v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak nejak to bylo. ten banikove dostaval naprosto zbytecnou cocku od nejakyho sekuritaka, co tam pribehl...to vsechno rozpoutal, pak banikovci zacali na oplatku hromadne mlatit nejakyho sekuritaka u plotu a uz to jelo...

Reagovat
smazaný uživatel

já sem si teda ničeho zásadního nevšiml ... ale už se těším na trevorův report

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládnutí pořadatelsé služby ze strany MB - kontumace 3:0 ve prospěch Baníku

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

banikovskej dobytek se zase predvadi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Na něj vůbec nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

lopata,koště,vyjebanci nic víc

Reagovat
fabec1222

Kontumačne 3:0 pro Baník, a následně sebrat Baníku všechny body

Reagovat
fabec1222

reakce na Cukroušek

Reagovat
exse

Demence, vyřadit Baník z ligy, ať je od nich klid. Nejhorší je natom to jejich motto ,,český fotbal pro fanoušky,, který řvou vždy když udělaj nějakou píčovinu a diví se že je pak kvůli tomu umravňují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si vše o pár komentářů výše..

Reagovat
fabec1222

jasnej odečet pro Baník, žádný pokuty nebo tak, a ještě k tomu tak 10 zápasu bez fans, jak doma tak venku

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Proč by měl klub, jakožto soukromá osoba zopdovídat za chování příznivců? Dáme McDonaldu zákaz, protože Breivik si tam dával hambáče?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud by v tom McDonaldu začal střílet lidi, tak bych mu tam asi zákaz dal

Reagovat
smazaný uživatel

To je argument. Baník není soukromá osoba ale právnická. A za svoje fanoušky na stadionu pochopitelně odpovídá. Je to všecko v řádech FA.

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si pojmy - právnická osoba může být rovněž osobou soukromou, případně pak veřejnou.

Reagovat
fabec1222

Klub jako takový, vždy zodpovídá za chování svých fanoušků během zápasu. Proto také vždy dostane trest

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak by ale MB měla odpovídat za chování své pořadatelské služby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím ale nevyvracíš nic z toho co sem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Baník jako klub z toho vynech , viníkům zakázat vstup na stadiony a šlus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím pádem i pokuta a zákaz vykonávat práci ochranky pro ty idioty, kteří začali bez důvodu drtit toho fanouška na začátku všeho..

Reagovat
smazaný uživatel

slejt je vodou, at dostanou zapaly plic, kdyz se neumi chovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Bezmozci v pořadatelské službě + fanoušci, kteří moc inteligence nepobrali = to, co vzniklo v Mladé Boleslavi...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavé, kolik lidí ten zápas najednou začal zajímat.

Reagovat
AnthonyR

Lidé, kteří se jdou na fotbal jen poprat a ještě k tomu dobít pořadatele, ležícího na zemi, nejsou v žádném případě frajeři a hrdinové. Nerozumím tomu, jak se jich ještě může někdo zastávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořadatelé, kteří mlátí pěstmi a kopou do bezmocného "fanouška" jsou taky velcí hrdinové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Co k tomu říct, rači nic.

Reagovat
ryzskej

Ti, co tam na tom stadionu jsou ze strany Baníku, by potřebovali pořádně proliskat. Zmrdi to jsou

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Ty jsi další pan Tlučhuba, který bere všechny moudra ze Sportu, co?

Reagovat
ryzskej

Co tam na tom mém textu vidíš za moudra? Chovají se jak dobytek, klidně tam zkopou pořadatele, co Ti nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? A to, že nějaký securiťák strašný borec začne drtit již dvěma pořadateli zpacifikovaného fanouška je v pořádku?

Reagovat
AnthonyR

Ono jít na fotbal v kukle, do sektoru hostů, připomínající spíše klec pro slabomyslné, po chvilce nudy vytáhnout z pod kabátu teleskopák a máchat s ní jako Darth Vader, nebo ještě lépe vytrhnout sedačku a bombardovat pořadatele za pletivem, to je důkaz kulitovovanosti.

Reagovat
AnthonyR

překlep: kultivovanosti, samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pravdu oba, tak o čem se bavíte.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vlákno je jako tenis

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale vidím Tě prostě jako dalšího zaujatého člověka, který si myslí, že to, co se píše v novinách je stoprocentní pravda, protože to, co jsi zde napsal je naprosto překroucené a nemá to nic společného ani s těmi idioty, co přijedou s kuklou a hrajou si na velké na Baníkovce, i když s pravým kotlem nemají nic společného..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik...ma tohle někdo zapotřebí?

Reagovat
fabec1222

Baníkovci

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to kluky nabudí k lepšímu výkonu

Reagovat
fabec1222

mohla by jim Bolka tak 3-4 přidat. A pak po zápase skandovat ke kotli hostů jako známku toho že jsou v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že ta zvěř ve skutečnosti vůbec nejsou fanoušci Baníku. A skuteční fanoušci Baníku, kteří v počtu několika set lidí pravidelně jezdí na skoro každý venkovní zápas, na jejich chování doplácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když dělají bordel, tak je mají ti věrní vylískat, ne? Nebylo by to poprvé a naposled kdy by se v nějakém kotli udělala taková čistka, tak o co jde?

Reagovat
sosna

Jestli je tam pár desítek rvavejch zakuklenců, kteří drží pospolu, tak je ti normálové budou asi těžko vyliskávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dělají bordel, mají dostat zákaz vstupu na stadión. Tím, že je budou provokovat pořadatelé, se moc nevyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším, až Baník spadne - bude od těch kokotů klid

Reagovat
ryzskej

Přesune se to do druhé ligy... To je tak vše, jen to nebude tak na očích.

Reagovat
smazaný uživatel

v druhý lize jich bude chodit už jen hrstka

Reagovat
smazaný uživatel

tady se to zase schází ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký klid? Myslíš pro tebe, který ten zápas nesleduje, ale jakmile se něco stane v hledišti, okamžitě to letí okomentovat, jako někteří tady?

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju to na tipovani.cz a chování těch imbecilů mi k obrázku stačí, sorry. Bohužel u vás převládají primitivové před normálními fanoušky. A ti normální chodí jen když hrajete o titul. O čem to je ... Chybět mi Baník nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ono je tam těch primitivů míň, ale ti normální je obhajují u internetu, místo toho, aby ti normální tam jeli a primitivové se tam nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je nesmysl většinou přijede 20 zakuklenců hledajících záminku se pouze porvat, ale ti povětšinou nemají se zbytkem kotle nic společného, takže tohle je hloupost

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, ale stejně budu hovado i já, protože se na ulici objevím s baníkovskou šálou, nechápu to

Reagovat
smazaný uživatel

to teda blbost není, jestliže jich je jen 20, co brání ostatním je z toho kotle "vypudit, vyhostit, vyhnat ...", cokoliv prostě? Tyhle argumenty neberu, promiň ;) V tom případě jsou/jste ovce co podléhají hrstce agresivních omezenců

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom je napadli nebo podobně, pouze bychom spadli na jejich úroveň..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mluvil o fyzickém napadení, máte určitě nějaké sdružení - můžete promluvit s klubem, aby jim vystavil stopku, ne? Tohle jsou takový výmluvy a alibismy, že to až není možný. A pak jsem tu ještě já za zaujatého člověka, co hází všechny do jednoho pytle. Pokud s nimi chodíte na stejný stadion, do stejného kotle, jedete v tom všichni

Reagovat
centos

Baník žádné sdružení ani oficiální fanklub (zatím) nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je nejvyšší čas o něčem podobném zapřemýšlet. howgh

Reagovat
centos

Proto ta závorka. V nejbližší době bude ohlášeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale tohle prostě považuji za nesmysl..

Reagovat
smazaný uživatel

"Fanoušci reprezentují klub ...."

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na to mám napsat. Tohle je přesně ta věc, která mě sere ze všeho nejvíc. Ze všech lidí se udělají hovada a co na tom, jaká je pravda. Hlavně, že máme na koho nadávat.

Reagovat
didosh

to pro mě nejsou normální fanoušci,když chodí jenom v době kdy se hraje o titul a nebo o poháry......

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš domu , Kraut na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

*dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Kukec by se mohl ukázat, jestli je na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Vrťa , ten se úplně vytratil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už je na střídání nejvyšší čas..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

omyl

Reagovat
Al Capone

"fans" Baníku se očividně zase předvádějí ve skvelém světle

Reagovat
Shevchenko

Chachaři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
didosh

kde to všichni vidíte,nějaký link prosím....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

grazie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Poradatele , Fans Baniku za reakci . Chce to uz kurva poradne tresty. Jak po vypatlane securitaky, tak pro fans co se jdou ve dvacetinasobne presile mstit .

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
Shevchenko

Zastat se fanouška, tak to má být.

Reagovat
M11

no at radsi spadnou..

Reagovat
rufus

Co to zase ti Baníkovci dělali..

Reagovat
smazaný uživatel

Hurááá! Kraut za V(P)rťa!

Reagovat
Puskas

Hrál první zápas, mančaft hrál blbě jako celek, tak se do něj nenavážej.

Reagovat
smazaný uživatel

čestný

Reagovat
smazaný uživatel

Online přenos již skončil? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ukončí přenos pět minut před koncem, to se musí vidět tohle

Reagovat
Puskas

Jak za starých časů... Asi se na to už nemohli dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš to tak bude Ale zrovna se tam ukazoval Kukec, ten první moment byl dobrý, ale škoda, že už jsem neviděl, co s balonem dál provedl.

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut před koncem ukončí přenos , mamrdi

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

♥Bohemians♥1905♥

Reagovat
centos

Ha, škoda. Těším se, až se konečně dostanu i na stadion, tady to není ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

konečně bylo nějaké zrůšo...

Reagovat
j_mrazik

My máme rádi vzrůšo, vy radši zrůšo. Pochopitelné..

Reagovat
smazaný uživatel

To se zase někdo předvedl.

Reagovat
frantamlad

Neni nějakej link na TEP-PLZ?

Reagovat
smazaný uživatel

www.tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

mne se to ne a ne nacist..

Reagovat
frantamlad

mě taky vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, mně to jede dobře

Reagovat
smazaný uživatel

mně se to načítá půl hodky

Reagovat
frantamlad

Mě než se to načte, tak bude konec...

Reagovat
smazaný uživatel

zatim stejně neni o co stát

Reagovat
frantamlad

hm,tak jdu koukat alespoň na Liverpool...

Reagovat
Radar

" Utkání bylo v 52. minutě přerušeno, jelikož nejprve 4 security mlátilo 1 fanouška FCB. Na to zareagoval kotel FCB a utkání bylo na 10 min. přerušeno."

Reagovat
Puskas

který ale neměl co dělat na druhé straně

Reagovat
Radar

To je neopravňuje k tomu aby ho mlátili, stačilo vyvést.

Reagovat
Puskas

Viz níže, ale neměl tam o dělat, to je taky fakt.

Reagovat
Radar

To nezpochybňuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Securiťáci ho mlátili úplně zničehonic? Zajímalo by mě jak to vzniklo.

Reagovat
Puskas

Ti ve vestách ho drželi a borec v černém ho zezadu mlátil, to můžeš mít důvod, jaký chceš, ale toto neukecáš jako alibi.

Reagovat
F.Torres

No jo opice z Ostravy zase úřadovali, šup s nima do druhý ligy

Reagovat
Puskas

A člověk odněkud, úřaduje se svou češtinou, šup s ním do druhé třídy.

Reagovat
Radar

Reagovat
F.Torres

Reagovat
adalbertus

Reagovat
centos

Jako promiň, ale když někdo někoho častuje výrazem "opice" a neumí česky, tak vypadá jako debil

Reagovat
F.Torres

jako promin, ale srovnávat gramatiku a vandalismus může jen debil

Reagovat
Puskas

Ty tu generalizuješ, na základě pár jedinců odsuzuješ celý klub a jsi v pohodě. My tu hodnotíme Tvé projevy a ty jsou, jaké jsou. Nikdo z nás tu neobhajuje vandalismus, ráčil-li sis povšimnout.

Reagovat
F.Torres

Kde píšu, že obhajuješ vandalismus? Proč bych nemohl odsuzovat klub, kterej proti vandalismu toho moc ani nedělá? Vaříš z ničeho prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

A to má někdo z vedení jít rozvěšovat letáky po městě, aby lidi nedělali bordel na stadionu, abys měl pocit, že proti tomu nějak bojuje? Já nevím, jak to dělají v jiných klubech, ale ono se tak nějak předpokládá, že se lidi jdou na stadion bavit fotbalem (což zní v souvislosti s naší ligou trochu směšně) a ne mlátit.

Reagovat
F.Torres

Tak když vědí, že takový opice chodí na stadion, tak jim mají dát zákaz chodit na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale klub tady nesupluje činnost těch, kteří na stadionu zajišťují pořádek. Klub přece nebude hledat viníky těchto nepokojů a myslím, že je ani nemůže trestat, protože se nehrálo na jeho stadionu.

Reagovat
F.Torres

To je ale chyba, oni ničí jméno klubu. Já bych je prostě pochytal a dal jim doživotní zákaz a bylo by to.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře

Reagovat
F.Torres

Jak jinak proti nim zakročit? Ničí jméno Baníku, ničí jméno fotbalu. Chceš se chovat jak hovado? Nechod na fotbal! Jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Baník si tuším na zápasy vozí svoju sekuritku. Nevím jak na Boleslav, ale po Moravě všude.

Reagovat
centos

Protože to je přesně to, co se tady stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ouu škoda....Budínský

Reagovat
smazaný uživatel

kotel bohemky moc pěkné gesto

Reagovat
didosh

co tam bylo(asi určitě něco k LP) a jak se jeví zápas,dá se na to dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nahoru dolu, plno šancí ze strany Bohemky. Obraně dělá problém hlavně rychlej a technicky vybavenej Kopic...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Teplice gól z offsidu?!

Reagovat
cubinho

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

Po přečtení pár článků na internetu jsem se definitivně přesvědčil, že novináři v dnešní době nemají žádnou úroveň ani čest. Hlavně to napsat co nejvíce senzačně, pár věcí si vymyslet, fakta překroutit a hlavně, že ovce klikají.

Reagovat
cubinho

O čem je řeč?

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, o těch nepokojích v Boleslavi samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je už nějaký video k dispozici ?

Reagovat
didosh

taky sháním

Reagovat
smazaný uživatel

B♥1905♥ zatim hodně sympaticky s velkym počtem šancí, ale škoda toho zakončení. Do druhýho poločasu věřim v minimálně vyrovnání výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Sňozík

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool Pavel Vyhnal

Reagovat
didosh

kurnik Bohemka šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff ty vole...

Reagovat
partaS

tak tohle Čech posral

Reagovat
didosh

ceďák!

Reagovat
didosh

smekám!

Reagovat
cubinho

Skvělý fotbal

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka Kaufman

Reagovat
cubinho

Neskutečné

Reagovat
didosh

to je přestřelka ať žije Gambáč.......

Reagovat
partaS

parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

dneska to tam padá.......

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbal, ne ta holomajzna, která se vysílala v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

V těch Teplicích teda pěkně blázní hoši!

Reagovat
didosh

jo a na stadecu to nesleduje téměř nikdo,takový spiel by si zasloužil lepší návštěvu..........

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte titul Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ztraci 10 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase na Spartu, což určitě není nehratelné,

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nebyl takovy antiSpartan tak by sis mozna uvedomil, ze Sparta z tech tymu nahore ma nejvetsi zkusenosti s bojem o titul a nejspis nejlepsi kadr, takze nejsou moc velke sance, ze by meli jaro totalne prosrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč toho šaška Radu nevyhodí na tribunu?

Reagovat
didosh

co ten Rada?blázen? celé první kolo bylo zatím velmi zajímavé-samé vzruša.....

Reagovat
smazaný uživatel

Je, hlavně, že paradoxně nejspornější byl první gól Teplic.

Reagovat
twerp

škoda, že nedal tomu rozhodčimu čelíčko, mohla být sranda docela...

Reagovat
didosh

to už by byl extrem musí mět i naše liga nějaké hrdiny a padouchy,myslím že to k tomu patří,fotbal je prostě emotivní....

Reagovat
exse

Neuvěřitelná produktivita z obou stran, škoda že to takhle nepadalo Plzni proti Schalke.

Reagovat
Didier Drogba

Plzeň magor Rada Baníkovci

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně velká škoda, body byli hodně blízko a k vítězství to taky nebylo daleko. Hodně sympatickej výkon, určitě je na čem stavět a pokud ta křivka výkonů půjde jen nahoru, tak nemam strach o setrvání v lize. Sňozík podržel, Vyhnal, Hartig, Budínský, Bartek a další . Jen ten první gol byl asi Moravce, protože Csech se snažil zblokovat centr Kopice a Moravec nepohlídal náběh Pitáka, resp. si ho vůbec nevšímal a když ho zaregistroval, tak už bylo pozdě...

Reagovat
sosna

Počítám, že Řepák dneska dotlačí do vápna míchačku a Dynamo začne produkovat kvalitní beton. Snad to kluci zvládnou a ukážou, kdo skutečně patří do pásma sestupu. Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Z následujících třech zápasů musíme brát 7 bodů a pak budem napůl za vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro záchranu Sigmy.

Reagovat
sosna

Reagovat
clinger

a pád Budějovic

Reagovat
twerp

Doufám, že Budějky dneska zaberou

Reagovat
Kenneth

Tomááááááááááááááááááš Řepka

Reagovat
Puskas

Jankul skončil!!!!!!!!!!! Škoda !!!Dík za vše.....

Reagovat
j_mrazik

1 zápas, 8 minut... škoda.

Reagovat
AjaxFans

škaredá bilance na finsh

Reagovat
Losinho

Plzeň i Liberec hrajou pořád výborně, takové týmy mají být na špici tabulky.

Reagovat
Al Capone

to tu českou sranda ligu vůbec někdo sleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska remíza

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si říkal, že by to bylo nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal – Hála, Kučera, Škerle, Vepřek – Schulmeister, Heinz, Nepožitek, Ordoš, Podaný – Jirouš

5:0 proti Rakušákům.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirouš V přípravě se vám 4x ukopl. ale on je to kopyták.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme že Hořava s Rossim stihnou 21. kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že ČT připravila na pondělí opravdovou "lahůdku" Ten zápas nemůže skončit jinak než 0:0, když tam koukám na sestavy. Snad Budějky ukopou bod (kvůli Řepovi)

Reagovat
salami

já si naopak myslim, že vybrala dobrej zápas, obě mužstva jsou docela kvalitní a postavení v tabulce vůbec neodpovídá, a hned takhle z kraje je to důležitej zápas v kterym jde fakt o hodně, jestli padne brzo gol, tak bude mít ten zápas pěknou štávu, ale i tak Olomouci musí bejt i bod málo

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady!!! Dneska povinný 3 body, podle přípravy je útok Schulmeister, Jirouš, Podaný velkou silou, k tomu ze zálohy Heinz a Ordoš....snad to půjde. Tip 2:0.

Reagovat
Puskas

Budějka solidně posílily, budete rádi za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Václav Daněk... řekl to krásně a taky dík ČT, že ukázali proč k těm nepokojům vlastně došlo

Reagovat
smazaný uživatel

co povídal?

Reagovat
smazaný uživatel

děkoval fanouškům za podporu v těžkých časech a nepřímo se jich zastával před tím mediálním humbukem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

přasně

Reagovat
twerp

Sigma má nejnesympatičtější nápis na dresech

Reagovat
Puskas

nejlepší Ordoš s odchlípnutým logem na hrudi

Reagovat
twerp

No já myslel ten nápis na zádech exekuce.cz. To je daleko horší, než nějaké sázkovky-

Reagovat
didosh

ty vole oni prokecaly úvodní šanci Dynama.........

Reagovat
didosh

Podle soupisek by tyhle týmy měly hrát víš.

Reagovat
didosh

trochu hovádko ten Ondrášek

Reagovat
didosh

jaká akce.....

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi někdo vysvětlit jaktože se na tipovani.cz dívám už asi půl hodiny na nějaký starý zápas Olomouc - Hradec Králové a přijde mi to naprosto v pořádku? :d

Reagovat
AjaxFans

Cos čadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Uličný je hroznej trenér. Takovej ten pes obranář. Pod ním nikdo ofenzivní fotbal hrát nebude. takový trenéry bych z ligy vyházel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chucku, psal jsem ti ke Komňackýmu...

Reagovat
AjaxFans

Kua už tam něco šoupněte pumpaři

Reagovat
didosh

já chcu vidět gol....

Reagovat
smazaný uživatel

To byl příšerný fotbal, ještě bych si k tomu mohl pustit Ace of Base a cítil bych se přesně jako v devadesátých letech. Není čas na hrdinství, musí spadnout Žižkov a Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Schulmeister není marnej. Jestli bude hrát takhle dobře i dál tak na euro s ním

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele