Gambrinus liga - preview 15. kola

16.11.2012, 08:41, aktualizováno 19.11.2012, 08:36
Previews
Mladá Boleslav přivítá v dnešní dohrávce patmáctého kola první ligy Duklu Praha. Souboj týmů, které v tabulce dělí jediný bod, rozhodne o tom, kdo bude po první polovině soutěže nejblíže nejsilnější čtyřce a vzdálí se boji o udržení.
FK Mladá Boleslav - Dukla Praha  (pondělí 18:00)
Zajímavý duel dvou celků, které se na závěr podzimní části sezóny dostaly do formy, nabídne pondělní dohrávka patnáctého kola. Mladá Boleslav v ní hostí Duklu Praha.

Mladá Boleslav se po špatném úvodu sezóny dostává do tempa a v posledních třech utkáních neprohrála. V posledním kole si dokonce vyšlápla i na Jablonec na jeho vlastní půdě. Pro ambiciózní tým kouče Ladislava Mináře ještě není nic ztraceno. V případě vítězství nad Duklou se díky vyrovnanosti tabulky mohou domácí posunout na páté místo za vedoucí čtveřici, která již má přeci jen větší náskok. S úvodní polovinou sezóny mužstvo z města aut výsledkově spokojeno být nemůže. S výhledem na návraty klíčových hráčů do jarní části sezóny se však Mladá Boleslav jistě bude chtít ještě poprat o pohárové příčky.

Zatímco Boleslav letos počítala spíše zraněné, hosté z Prahy na podzim počítali především remízy. Dukla, která má pouze o bod více než pondělní soupeř, má stejně porážek jako například druhá Sparta. Řada nezvládnutých závěrů a nedotažených utkání do vítězného konce však tým Luboše Kozla v aktuální sezóně stojí lepší umístění v tabulce. I tak se však Dukla stále drží v horní polovině tabulky a proti Boleslavi bude chtít navázat na sérii tří neproher v řadě.

"Boleslav je mužstvo velice agresivní s hráči typovĕ velice silnými a dynamickými. Mají velmi dobrý přechod do útoku. Silné útočné standardní situace. Nic lehkého nás nečeká, ale samozřejmĕ tam nepojedeme předem odevzdaní, budeme chtít hrát svoji hru. Očekáváme podobný zápas jako byl v Brnĕ, kde domácí hrají na hranici agresivity. Když jsme se s tím dokázali vyrovnat tam, tak se o to budeme snažit i v Boleslavi," uvedl Luboš Kozel.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Johana, Dosoudil, Bořil - Ščuk, Kúdela - Sivrič, Mareš, Štohanzl - Nešpor
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Vorel, Božič, Vrzal - Malý, Gedeon, Borek - Berger, Pospěch, Svatonský
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Jedenácté Brno hostí poslední Příbram. Domácí budou chtít vylepšit nepříznivou bilanci vzájemných zápasů, když v posledních třech duelech s Příbramí nebodovali ani jednou a svému protivníkovi už 228 minut nevstřelilo gól.

Brnu se v předcházejících kolech moc nedařilo, když poslední tři duely prohrálo a již 4 kola neví, jak chutná pocit vítězství. Konečně vyhrát se pokusí v neděli, kdy přivítá poslední tým tabulky. "Po třech porážkách potřebujeme nutně zabrat a bodovat, abychom měli klidnější zimní přípravu. Nesmíme hrát bojácně, budu od hráčů vyžadovat útočnou aktivitu s častější střelbou. V Příbrami jsem sice působil a některé hráče znám, ale kádr se dost obměnil. Postavení v tabulce neodpovídá síle příbramského kádru," řekl brněnský trenér Petr Čuhel, jehož svěřenci mají pětibodový náskok před sestupovými pozicemi.

Co nejdříve opustit dno tabulky, s takovým cílem pojedou do moravské metropole fotbalisté Příbrami. Pouze výhra jim pomůže dostat se ze sestupového pásma. Markovy svěřence trápí výsledky na hřištích soupeřů, protože v posledních třech duelech venku pokaždé prohráli. Naposledy si vysloužili debakl 1:6 od Olomouce. "Poslední výjezd na Moravu se nám nepovedl. V Olomouci jsme dostali šestku, ale před cestou do Brna nás to nijak nestraší. Jestli jsou hráči profíci, z takových věcí se musí oklepat. Navíc zápasy jdou v rychlém sledu za sebou. V minulém zápase s Hradcem bylo pozitivní, že jsme po debaklu v Olomouci neinkasovali, ale mrzely nás i čtyři zahozené gólové šance. Na tom je třeba hodně pracovat a zlepšit to třeba už v Brně," prohlásil trenér Příbrami Karol Marko.

Brno bude postrádat trojici zraněných Švancaru, Husára a Halašku a vykartovaného Škodu. Za hosty nenastoupí oba zranění Tarczal a Koukal. Otazníky visí nad startem příbramského Valenty.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Petr - Pašek, Brabec, Pernica, Lutonský - Glaser Kaufman, Zavadil, Šoljič - Mezlík, Jurdík.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Dejmek, Mišůn, Divíšek - Kalivoda, Trapp, Mareš, Šlapák - Střihavka, Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Nešťastné číslo "13" nyní symbolizuje aktuální formu domácího Hradce. Na jeho stadion zavítá pražská Slavia, která ale na deváté příčce také nemůže svou situaci označit za oslnivou. Kterému týmu se bude dařit víc?

Hradec Králové v posledním utkání pouze remizoval s Příbramí, předtím dokonce prohrál s Českými Budějovicemi. Většina utkání mezi těmito týmy skončila remízou, často bezgólovou. Naposledy se ale Slavia chytla a nastřílela Hradci pět branek. K nešťastnému výsledku se vyjadřuje i kapitán týmu Milan Fukal.

"To utkání je již pryč. V přípravě jsme Slavii zase dali čtyři góly my. Samozřejmě v neděli bychom chtěli bilanci vítězstvím srovnat," nabádá odhodlaně své spoluhráče.

Trenér Jiří Plíšek ale zároveň nepodceňuje sílu soupeře a vidí na jeho situaci pozitiva. Obrací se i ke stoperu Martinu Latkovi, který si svými výkony řekl o pozvánku do reprezentace. "Slavia není jenom o Latkovi, který se po zásluze dostal do reprezentace, ale má také ve svém středu velké individuality, které v minulosti dokázaly vyhrávat tituly a hrát o evropské poháry. Kádr je velmi silný, počínaje gólmanem Čontofalským, přes Latku, Kysela v záloze až po Škodu, který je velmi nepříjemný a schopný rozhodovat utkání," říká trenér Plíšek.

Co na takové komplimenty říká jeho protějšek, slávistický trenér Petr Rada? "Do Hradce pojedeme s jasným cílem, a to vstoupit do utkání mnohem lépe než v Českých Budějovicích a získat tři body. První poločas musí být z naší strany úplně jiný než ten, který jsme sehráli před týdnem v Budějovicích."

Také Slavia se bude muset obejít bez řady klíčových hráčů. S Latkou a Nitrianským sice počítat může, to se ale nedá říci o Zákostelském, Vošahlíkovi, Veselém a Petrákovi s Mičolou, kteří stojí za karty. O své pocity se rozděluje také novopečený reprezentant Martin Latka.

"Jsem moc rád, že jsem se dostal na hřiště. Navíc na celý poločas a ještě jsem ho odehrál po boku Marka Suchého, takže jsme navázali na starou spolupráci," říká stoper a dodává: "V Hradci uděláme s klukama všechno pro to, abychom konečně přivezli tři body ze hřiště soupeře a napravili tak poslední nepovedená utkání."
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Tomáš Koubek - Tomáš Holeš, Peter Jánošík, Milan Fukal, Jiří Poděbradský - Emir Halilovič, Petr Schwarz, Radek Hochmeister, Vojtěch Štěpán - Dušan Uškovič, Tomáš Strnad
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kamil Čontofalský - Milan Nitrianský, Martin Latka, David Hubáček, Matúš Čonka - Štěpán Koreš, Lukáš Jarolím, Karol Kisel, Jaromír Zmrhal, Martin Juhar - Milan Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Baumit Jablonec  (neděle 18:00)
Olomouc v 15. kole české nejvyšší soutěže doma vyzve Jablonec. Oba týmy potřebují odčinit své nezdary z uplynulého kola a musely opustit čelo tabulky. Nyní okupují třetí, respektive čtvrté místo se šestibodovou ztrátou na vedoucí Plzeň. Ta v sobotu zvládla utkání v Liberci, kde vyhrála 2:1.

Hanáci nezvládli potvrdit svou skvělou formu poté, co dostali od domácí Plzně debakl 0:3. Pro Sigmu to znamenalo zastavení dvanáctizápasové série bez porážky a také ztrátu vedoucího postavení v tabulce. "Měli jsme v týdnu čtyři hráče v reprezentacích a jsem rád, že všichni se více nebo méně podíleli na výsledcích svými výkony. Přál bych si, aby se tohle všechno přeneslo do zápasu s Jabloncem. Lafata dlouhodobě potvrzuje, že je výborný koncový hráč. Jeho nejsilnější stránka je určitě výběr místa v šestnáctce, tam je velmi nebezpečný," prohlásil trenér domácích Roman Pivarník, jehož svěřenci stále drží ligovou neporazitelnost v domácích zápasech.

Ani Jablonci se nedařilo před týdnem, když doma nečekaně podlehl Mladé Boleslavi 2:3. Toto utkání bylo výrazně ovlivněno brzkou červenou kartou domácích a následnou penaltou. Severočeši se pokusí získat ztracené body na Andrově stadionu, kde se zaskvěl dvěma góly v mezistátním utkání se Slovenskem český reprezentant a jablonecký kanonýr David Lafata. "Olomouc prohrála v Plzni a bude se chtít doma rehabilitovat. My bychom chtěli na ten výkon Plzně navázat. Čekám velice těžké utkání, protože Olomouc je doma velice silná, zvlášť v útočné fázi. Příbrami dala šest gólů. My se budeme snažit něco získat z protiútoků. Ani jeden z týmů nehraje žádného 'zanďoura', takže by to mohl být dobrý zápas před dobrou atmosférou," tvrdí trenér hostí Václav Kotal.

Domácí by měli nastoupit v kompletním složení, to hosté budou postrádat vykartovaného Špita.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Rossi, Dreksa, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Hořava, Ordoš - Petr, Klesnil, Navrátil.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Kysela, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Čížek, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Ostravský Baník má před sebou další veledůležitý duel, tentokráte doma hostí nevyzpytatelné Slovácko. Domácí pod trenérem Pulpitem zatím jednou vyhráli a jednou prohráli a v tabulce jim patří až poslední místo. Slovácko je na tom výrazně lépe, z šesté pozice nenápadně atakuje první pětku.

Po odvolání trenéra Radoslava Látala se kormidla Baníku ujal Martin Pulpit a hned při své premiéře se mohl radovat z vítězství. Ostrava doma přestřílela Teplice 3:2 a alespoň na chvíli opustila sestupové pozice. Bohužel pro domácí se tam další týden ihned vrátila. Baník totiž prohrál na půdě¨Dukly Praha 2:0 a spadl opět na poslední místo. Nyní Slezané přivítají šestý tým tabulky Slovácko a nic jiného než vítězství neberou.

Pravdou ale je, že Slovácko se momentálně nachází ve zcela jiném rozpoložení, než je tomu o Baníku. I když bude postrádat klíčového útočníka Libora Doška. "Rozhoduje se ale na hřišti. Určitě je pravda, že Slovácko nebude moct praktikovat styl nakopávaných míčů na Doška, který je pak sklepává. Ale má tam i další vysoké hráče Košúta nebo Trousila. Slovácko není jen o Doškovi, budeme se muset připravit i na jiné věci," nechal se slyšet trenér Baníku.

Slovácko je an tom zcela opačně. V lize se mu náramě daří, což dosvědčuje aktuální šestá pozice. Velkou zásluhu na hře hostí má trenér Svatopluk Habanec.Slovácko v minulém kole porazilo Jihlavu zcela jednoznačně 3:0 a další překážkou bude poslední tým tabulky Baník Ostrava.I přes rozdílné postavení v tabulce trenér Habanec své svěřence varuje.

"Myslím si, že útočná fáze Baníku je silnější jak ta obranná. Proto zvýšenou pozornost musíme dávat na hráče, jako jsou Kraut, Kukec a samozřejmě Lukeš, který má nadprůměrnou kopací techniku a je nebezpečný při standartkách a umí dát finální přihrávku," varuje trenér Slovácka Svatopluk Habanec.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Zawada, Frydrych, Kaprálik, Mach - Droppa, Lukeš - Kraut, Fantiš, Kukec - Majtán
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Košút, Reinberk - Hlúpik, Mezlík, Daníček, Valenta, Volešák - Kovář
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (sobota 18:20)
V sobotu jsou na programu tři zápasy 15. kola české nejvyšší soutěže. Nejzajímavější z nich se odehraje v Liberci, kde dojde k souboji posledních dvou ligových mistrů. Obhájce titulu Liberec doma vyzve předloňského mistra z Plzně. Útočníka Slovanu Jana Nezmara čeká loučení s domácím publikem, po podzimu totiž ukončí svou hráčskou kariéru.

Liberec se v sobotu pokusí vylepšit své dosavadní sedmé místo a využít jednu z posledních šancí, jak se přiblížit k čelním příčkám. Na vedoucí Plzeň ztrácí devět bodů. Severočeši mají s předloňským šampiónem nepříznivou bilanci vzájemných zápasů, v pěti posledních duelech ani jednou neslavili výhru a navíc doma vyhráli nad plzeňskými fotbalisty před pěti lety. A to se pokusí změnit. "Plzeň je ve velké fazoně, její hráči hrají v pohodě a předvádějí opravdu nejlepší fotbal v lize. V posledním zápase o čelo tabulky jednoznačně přehráli Olomouc a myslím, že jsou v sobotu favoritem. Ale chci věřit tomu, že duel bude stejně dramatický jako ten poslední v minulé sezoně a že padnou nějaké góly. Honza Nezmar určitě nastoupí, ale v tuhle chvíli nechci prozradit, jestli hned od začátku nebo ne. Přál bych mu, aby na rozlučku přišlo hodně lidí a aby třeba dal gól," řekl trenér domácích Jaroslav Šilhavý.

Plzeňští se nacházejí ve skvělé formě. O tom svědčí jejich poslední tři ligový výhry bez jediné inkasované branky. A díky tomu se vyšvihli do čela tabulky, kde by rádi i přezimovali. To však nejprve musejí ještě zvládnout dva duely. Ten nejtěžší mají hned před sebou a to na půdě mistrovského Liberce. "Na jaře se v tomto utkání rozhodovalo o titulu. Situace obou klubů je teď ale jiná, takže to nebereme jako odplatu, ale jako běžné utkání 15. kola. Liberci odešli klíčoví hráči na krajích hřiště, což by zamávalo s každým mužstvem. Přesto patří k mužstvům, které hrají ofenzivně, je dobře poskládané a může bojovat o pohárové příčky. Rádi bychom se udrželi v popředí tabulky, ale rozhodovat se bude až po 30. kole. Chceme však mít do koncovky co nejlepší postavení, což znamená bodovat v každém zápase. Asi to bude mít kvůli Nezmarovi slavnostnější atmosféru, ale zápas by to ovlivnit nemělo," prohlásil trenér Plzně Pavel Vrba.

Domácí sestava bude ochuzena o čtveřici zraněných Štajnera, Musiola, Butenina a Ljulku. Hosté budou postrádat stejný počet marodů jako jejich soupeř, na hřiště se nepodívají Pavlík, Rajtoval, Kolář a Hanousek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kušnír, Karišik, Kelič, Fleišman - Šural, Janů, Vácha, Bosančič - Delarge (Hadaščok), Blažek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Štípek (Hora), Ďuriš, Zeman - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (sobota 20:15)
Fotbalisté Sparty v 15. kole Gambrinus ligy v domácím prostředí přivítají celek z Teplic. Zatímco domácí okupují nejvyšší pozice tabulky, to hosté se pohybují na hranici sestupového pásma.

Sparťany čeká druhé domácí utkání v řadě, po výhře nad Brnem 2:0 narazí na teplický tým, s nímž prohráli pouze v jednom z posledních 9 vzájemných duelů. V sobotu si budou chtít Letenští udržet svou neporazitelnost, která trvá pět zápasů. Hlavním cílem však je atakovat lídra tabulky z Plzně, na kterého ztrácí pouhý bod. "Čekají nás poslední dva ligové zápasy, z nichž chceme vytěžit šest bodů. Proto musíme uspět už s Teplicemi. Ale jsme si vědomi toho, že Teplice poměrně lehce přehrály Liberec, zatímco nás vítězství s ním stálo asi více sil. Útočník Leo Kweuke se dostal zase do formy, začal střílet góly a je škoda, že ho teď budeme postrádat. Ale budeme věřit, že ho ostatní zastoupí. Bekim Balaj třeba trpělivě čeká na svoji šanci a pokud ji dostane, věříme, že ji zúročí," doufá trenér Sparty Vítězslav Lavička, jehož mrzí absence nejlepšího útočníka mužstva Kweukeho.

Teplice se po třech zápasech bez výhry konečně opět dočkaly plného bodového zisku, když v uplynulém kole nečekaně smetly úřadujícího mistra z Liberce 3:0. Tento výsledek zlepšil jejich atmosféru v kabině a jedou na pražskou Letnou se zvýšeným sebevědomím. "Nálada je podstatně lepší, to vítězství nad Libercem nám pomohlo. Ale už je to historie, čekají nás další zápasy. Sparta je na domácím hřišti velmi silná, ale rádi bychom už někde prolomili neúspěšnou sérii venku," připomněl trenér hostí Zdeněk Ščasný nepříznivou sérii 7 utkání venku, kde jeho svěřenci získali jediný bod.

Domácí nebudou moci počítat s oběma zraněnými Kadlecem a Pavelkou. Hrát nebude ani již zmiňovaný Kweuke, jenž bude pykat trest za 4 žluté karty. Otazník visí nad startem domácího Hybše. Hosté by měli nastoupit v kompletním složení až na Keriče a Podaného, ti nebudou hrát kvůli dohodě mezi oběma kluby.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Jarošík, Pamič - Hušbauer - Kadeřábek, Matějovský, Přikryl, Krejčí - Balaj.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Rosa, Chovanec - Ljevakovič, Jursa - Vůch, Jarolím, Čajič - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - České Budějovice  (pátek 18:00)
Páteční předehrávku patnáctého kola obstarají sousedé z tabulky. V boji o důležité body nad pásmem sestupu hostí v předposledním kole před zimní pauzou Vysočina Jihlava České Budějovice.

Start do sezóny nováčkovi vyšel, nyní již ale elán vyprchal. Zatímco v úvodních sedmi kolech Jihlava neprohrála, v posledních týdnech táhne šňůru pěti zápasů bez vítězství. Týmu kouče Komňackého totiž v posledních zápasech citelně scházejí ofenzivní opory, konkrétně zkušený režisér hry Koloušek a mladý střelec Tecl. Nyní se k nim navíc přidali Mešanovič a Marek, nejistý je také start Masopusta.

"Pohled na zdravotní stav našeho kádru skutečně nevypadá příliš nadějně. Ale soustředíme se na to, abychom bez nosných hráčů naší ofenzivy dali dohromady jedenáct odhodlaných mužů, kteří se poperou o co nejlepší výsledek. Na domácím hřišti jsme schopni hrát s větším důrazem, agresí i nasazením. Z hráčů musíme vyždímat maximum a zároveň si pohlídat rychlé protiútoky Táborského s Řezníčkem," uvedl trenér František Komňacký.

České Budějovice se s příchodem trenéra Soukupa zvedly. Dva poslední zápasy vyhrály, přestože nastoupily na stadiónu nebezpečného Hradce a doma proti Slavii. Dynamo má na rozdíl od jihlavského mužstva kádr prakticky kompletní. S Tomášem Řepkou, který dostal trest na pět utkání, již totiž prý nepočítají.

"Hráče upozorňuji na to, že zápasy v Hradci i se Slavií jsme zvládli jen na základě velké disciplíny, týmového ducha a také díky tomu, že se nám povedly určité nadstandardní věci. Nebylo to tak, že bychom soupeře jednoznačně přehráli. Určitě však chceme bodovat a prezentovat se dobrým výkonem," prohlásil budějovický kouč Miroslav Soukup.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Obert, Tlustý, Šourek, Josl - Kučera, Jungr, Rada, Karlík, Vaculík - Sedláček
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Halama, Lengyel, Machovec - Javorek, Rýdel, Benát, Sandro - Táborský, Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň1484224:1028
2.Sparta Praha1483322:1227
3.Baumit Jablonec1475225:1426
4.Sigma Olomouc1475223:1326
5.Dukla Praha1447323:1919
6.1. FC Slovácko1454519:1719
7.Slovan Liberec1454521:2019
8.Slavia Praha1446417:1418
9.FK Mladá Boleslav1453615:2018
10.Zbrojovka Brno1453619:2518
11.Vysočina Jihlava1437420:2616
12.České Budějovice1443715:2115
13.FC Hradec Králové1427512:1513
14.FK Teplice1434715:2413
15.1. FK Příbram1426612:2312
16.Baník Ostrava1425718:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (438)

Přidat komentář
Filip12

není o čem X

Reagovat
cubinho

Vysočina Jihlava - České Budějovice 1:1

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1:0

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:2

Sparta Praha - FK Teplice 2:0

FC Hradec Králové - Slavia Praha 1:1

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 1:1

Sigma Olomouc - Baumit Jablonec 3:1

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 2:0

Reagovat
ryzskej

Slovácko 02, jinak ok

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby Budějovice nevyhráli,vtipnul bych remízu 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

málem

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo bude mrtě remíz. První tři zápasy dám na tiket.

Reagovat
rufus

16. 11. 1893. Uplynulo 119 let od založení nejúspěšnějšího fotbalového klubu na našem území. ACS.

Reagovat
centos

Už přesluhujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme svou práci rádi .

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička má dneska narozeniny!!!!!

Reagovat
Puskas

a my máme přání jediný

Reagovat
rufus

My chceme titul!

Reagovat
Puskas

Tak to běž na VŠ...

Reagovat
rufus

My chceme hodnotnější titul než z VŠ.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo.

Reagovat
Puskas

ale ne že tam půjdeš na záchod, studovat tam běž, jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

To chce oslavit 3 body.

Reagovat
DieFohlenBMG

X2 jihlavě chybí klicovy hráči - kolouch, tecl, masopust, mesanovič a taky mára jungr

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme je porazit, mít 19 bodů po podzimu by bylo dost dobrý a tým na to určitě máme, navíc budou hrát další mladíci a budou mít motivaci se ukázat a nepochybuji o tom, že třeba takoví Kosak, Kliment, Kučera, Zeman nebo Kavka na ligu mají

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas jasně vyhraje Vysočina, když hraje slabší se slabším vždycky vyhrává domácí, protože tyhle body potřebuje..... 2:0

Reagovat
DieFohlenBMG

a víš o tom, že jihlava v tyhle sezoně ve všech zápasech inkasovala a v posledních dvou zápasech nedala gol

Reagovat
smazaný uživatel

A předtím jsme ho zase 12x za sebou dali, to nic neznamená

Reagovat
DieFohlenBMG

znamená to, že bez těch hráčů co jsou zraneni - hlavnw kolousek a tecl - jim to moc nejde, ted pribyli na marodku dalsi, neprohra budějovic je tutovka, ale zkusim i oba daji gol, výsledek 2:0 by mi prohrál vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se budeš ještě divit kamaráde Jsem Jihlavák a poznám když můj tým prohraje a hlavně když vyhraje!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky fanoušek Jihlavy? Jak tak koukám, tak je nás tu docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Co si říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

slabší se slabším ?

Reagovat
sosna

Když hraje slabší se slabším vždycky vyhrává ten slabší. Pokud to ovšem není remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jungr má karty,tak nevim proč ho mají v základu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Parádní

Lukeš - škrtič

Reagovat
smazaný uživatel

V tom sestřihu je i mé video (trošku si pozvednu ego ). Mě se hrozně libí ten konec, jak to postupně graduje to video.

Reagovat
Pinturicchio

Korupčníci dneska padnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěř.. Leda by to byla nějaká solidní přestřelka.

Reagovat
Pinturicchio

Věřím tomu. Třeba 3:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber v potaz, že Liberec je strašně propustnej z pravý strany.. Tam to bude Limberský hodně větrat. Navíc nebude hrát Štajny, takže se dá předpokládat, že bude problém podržet míč..

Reagovat
Pinturicchio

Víra není o faktech, apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Přeješ Laziu?

Reagovat
Pinturicchio

Hle, můj fanoušek se snaží o vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna od fanouška Juve je tenhle výkřik minimálně úsměvný

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec neprohraje, cítím toho remízu.

Reagovat
valloire

Dneska hraje Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec byl přece potrestán za korupci odpočtem bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pro tri body. Bez Stajnera je Liberec polovicni.

Reagovat
exse

Pán bude znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Samorejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hlavně bychom je v této sezoně mohli už konečně porazit doma - končí Nezmar a kdo ví, jak to bude se Štajnerem

Reagovat
smazaný uživatel

Palec proti komunismu !

Reagovat
smazaný uživatel

Palec proti komunismu !

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček dneska 3-0!

Reagovat
salami

dneska potřebujem nutně 3 body, snad už se Rada poučil a nebude Cicmanovat, místo Petráka nastoupí asi Jarolím, tam moc na výběr nemáme a na křídlech budou Koreš a jeden z dvojice Juhar/Tusjak, na Hradec by to mělo stačit

Reagovat
DieFohlenBMG

hrajeme zítra

Reagovat
smazaný uživatel

baník remíza

Reagovat
C0br

Tak snad poslední zápas těch úplatkářskejch hajzlů v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, že už Spartu konečně po těch letech pošlou min. do 2. ligy

Reagovat
božský John

Dneska by byly dobrý tři dvojky

Reagovat
smazaný uživatel

Copak vám zavedli sobotní výuku?

Reagovat
božský John

Těžkej uděl maturantův

Reagovat
smazaný uživatel

Krome ty Slavie

Reagovat
božský John

To ne, já chci, aby se Baník zachránil a každá ztráta jeho konkurentů je dobrá

Reagovat
božský John

Jsem blb, Baník samozřejmě vyhrát

Reagovat
božský John

Nenene, tak znova Já si poplet termin zápasu Baniku a Slávie

Dneska Plzeň,Baník a Teplice vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

... každá ztráta jeho konkurentů je dobrá... tak co ty Teplice

Reagovat
božský John

Tam mam taky svůj zájem v podobě boje o poháry. Navíc Teplice podle mě o záchranu hrát nebudou, na to mají až moc dobrej tým a půjdou nahoru. Dole se bude motat Hradec,Příbram, vy a Budějice, si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wolfsburg má taky dobrý tým a kde byly.

Reagovat
božský John

Tak tam to bylo trenérem ne? V Teplicich toho tělocvikáře už taky vyměnili a od tý doby maj bilanci 2-1-2, což není zas tak zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak svádět všechno na Magatha, to taky není košér. Každopádně, tělocvikář je pryč a mají tam prudiče, tak aby to nebylo z bláta do louže (a né, že by mi to vadilo, ba naopak.)

Reagovat
božský John

No, za tech 5 zápasů získali o bod víc, než Přerost za 9 zápasů, to je viditelnej rozdíl Ten tým je pro mě absolutně nezajímavej a nechyběl by mi, ale myslim, že půjdou nahoru, někam k 10. místu

U Wolfsburgu nevim, na BL se snažim koukat často, ale letos jsem je neviděl a dovídám se o nich informace jen ze článků a diskuse, tak jsem myslel, že to bylo předevšim kvůli němu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Slovácko povinné 3 body na zoufalém bahníku a budu spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

bahník je tvůj dvorek kde chováš ovce a prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, a bahník má v řadách "fanoušků" taky několik prasat. Několik stovek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kteří demolují města, znásilňují ženy a žerou malé děti..

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy se přidám

Reagovat
smazaný uživatel

až budete venčit ty vaše ovce na salaši?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, až večer. Po pastvě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sis změnil nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty joudo buranská , převlékni se do kroje, do držky si vraž dudlík, sedni na hajtru a hybaj do ulic halekat a poskakovat jak dement.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu kluku. Bez emocí

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Bonzácko

Reagovat
bobis21

Reagovat
rufus

Jako malé děti.

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, to jsem něják nepobral, proč říkate Slovácku bonzácko ? Děkuji za inteligentní vysvětlení...

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se na tomto webu. http://www.supporters.cz/clanek/zaujalo-nas-kde-se-vzal-pokrik-jude-slavie-/4567.html

Třeba ti napíšou rozbor proč jsou nazývání Bonzácko když se bonzáci najdou všude...

Reagovat
smazaný uživatel

Při minulé návštěvě v Ostravě jezdili v policejním antonu a zvesela ukazovali.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, už mi to dává smysl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maritazzi

Někdo z místních ostraváků něco o Patriku Breškovcovi? Proč se nikde neprosadil nebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Trousil Trávník

Reagovat
Djibril6

Dá se někde podívat na baník on-line? Dejte sem prosím někdo link

Reagovat
exse

Ty jsi na internetu prvně?

Reagovat
Djibril6

Promiň že jsem se zeptal. Třeba na sazce mi to nejde, na bet-at-home nemám prachy, tak se ptám jestli nezná někdo něco jinýho.

Reagovat
exse

Tak to napiš hned. Takhle by ti lidi stejně napsali sazkatip, protože nikde jinde to není.

Reagovat
Djibril6

V pohodě, a o ničem jinym nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Sazka jde. Záleží asi, na jakém prohlížeči to spouštíš.

Reagovat
Djibril6

To já vím že sazka jde ale na služebním počítači se nemůžu stáhnout ten doplněk k přehrávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné choreo

Reagovat
smazaný uživatel

transparent...

návštěva ...

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěva je hooodně bídná, o tom žádná. Na druhou stranu, když spustí, tak je to solidní řev. Ale ten transparent, ten byl trefa do černého

Reagovat
Djibril6

Co na něm bylo? Z onlajnů se to nedočtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká plachta přes eSka s motivem "Stop konfidentům" a pak obrázky, co oči vidí, uši slyší, nemělo by se říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel ten co nesli hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na něm bylo? "Na ten váš Baníček z vysoka sereme!"

Reagovat
smazaný uživatel

Že budou bojovat jako jeden muž

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...to mají docela odvahu, prásknout na ten transparent takový dvojsmysl .

Reagovat
Puskas

jdeme do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten ani neberu už moc vážně, to bylo spíš takové gesto, aby fanoušci nenadávali...

Reagovat
db18

vandráci

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tak vypadá. Chodí se jen když je nějaká akce Ještěže ty výjezdy jsou stále TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to funguje víceméně podobně. Na domácích zápasech proti obyčejným soupeřům ty návštěvy nestojí za nic. Ale výjezdy (výšlapy ) jsou vždy parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes gól nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

respektive letos už gól nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav kolik se vybere do kasiček na účet. Jestli nebude gieksarzům Baník dražší než chacharům...

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec zoufale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je zoufalý zatím z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Pastevci zatím fandí dost dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani u nás to není nejhorší. Spíš se bojím, aby dohrál Svěrky, je zas nějak přemotivovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

a jéje

Reagovat
centos

To snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Obnovil si zranění? Nebo má nějaké jiné?

Reagovat
centos

Vypadalo to hodně podobně, jako když si to obnovil Jankulovski

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to je blbý. Máte na to docela smůlu. Hráči, co se za vás chtějí rvát mají chatrné zdraví a když už se dostanou na plac, tak jim v tom zase křupne.

Reagovat
centos

Uvidíme, bo i u Jankula se říkalo, že to nemusí být tak hrozné. Nakonec bylo, ale asi nemuselo. Nepřeju to nikomu, ale že zrovna takoví hráči, to je fakt hnusná smůla.

Reagovat
Puskas

řval podobně jako na jaře. o jéje

Reagovat
salami

jako bych to neřikal, kvuli posranejm čtyřem kolům si zkazí karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

svěrky..kurva to se nemělo stát...to je asi konec

Reagovat
smazaný uživatel

Prasak Valenta se mstil??? Na koleno???

Reagovat
centos

Přišlo mi to jako normální souboj.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo co ten rozhodčí dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrki, mněl ještě vynechat ty dva podzimni upocene zapasy a na jaro to rozčutat s Barim.

Reagovat
smazaný uživatel

To máte za svěrkyho !

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vladaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

uf, ty pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

Ku**a udržet to

Reagovat
db18

Matúš Kozáčik - Radim Řezník, Václav Procházka, Marián Čišovský, David Limberský - Vladimír Darida, Pavel Horváth - Michal Ďuriš, Jakub Hora, Martin Zeman - Marek Bakoš

...za bod budu rád

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně moc hraču. Na druhou ligu jim stači dva ze zakladu + Daša

Reagovat
db18

nj, my s úplatkama vyhrajem titul, vy jste se s nima sotva udrželi v lize

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, AAA dali málo peněz za auta

Reagovat
db18

...tak ale takovou hrůzu jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zkvalitněni česke ligy je třeba rozpustit ten uplatkařsky Plzeňsky ancabl. Nech jdou raději zkoušet sve uplatkařske praktiky do druhe Jordanske i s Dašou a bude už konečně jednou pro vždy svaty klid

Reagovat
valloire

Pro svatej klid bych rozpustil tebe.

Reagovat
exse

Můžu otázku? To máš z chlastu, nebo vrozený?

Reagovat
valloire

Asi oboje. Ani pravopis mu moc nejde,bude hodně mdlého rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jdi ty brebto. Co tě žere? Pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je umněle nafoukla bublina. Odjakživa druholigovy mančaft, vytaženy na vrchol, několika vandraky, kteři se chtěli zviditelnit, že to v naši lize pujde i s takovym šuntem. Chvili to šlo, ale je už načase tu partu trochu popřimykat, at už je zase konečně klid

Reagovat
valloire

A co si predstavuješ pod takým slovom ,,popřimykat"?

Reagovat
smazaný uživatel

aspon remizu by to chtelo, byl bych za ni rad, tak jedeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem se nedival jaky byl na korupčniky kurz? Pustili tam nějake fazole, bubny, hrachy, škvaru jako vždy???

Reagovat
smazaný uživatel

jsem hodně naivní, když u Zemana čekám vzkříšení jeho dřívějšího talentu

Reagovat
smazaný uživatel

Už je v p***li

Reagovat
smazaný uživatel

Limbersky ty jsi hroznej sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Nabijany

Reagovat
valloire

Red !!!

Reagovat
Godwinson

Vácha měl dostat červenou, velká chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

To Limberákovi patří za ten diving předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Bosancic!

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
FCSL

Oooo. Totohle Miloše máme rádi. Krása

Reagovat
smazaný uživatel

hm strasnej vykon.. ale neni se cemu divit, chybi Kolar..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, parada. Dašo volej už, nebo to dopadne špatně

Reagovat
smazaný uživatel

nevolal zatim Karl, nemel dostat Vacha nahodou cervenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Na červenou to asi nebylo. Co by pak ty naše primadony hraly?

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle pisknutym ofsajdu bych az do konce zapasu mlcel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze Duris nevi co to je klicka

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Ďuriš ma z Klička strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď praporkář sebral Liberci nájezd na brankáře. Už je to trapný.

Reagovat
JozkokozleJ

Klasicky alibisticke...

Reagovat
smazaný uživatel

praporkar je slepej, uz z prvniho zaberu bylo videt, ze to ofsajd neni.. ale jsou posrany

Reagovat
smazaný uživatel

jsou. Kdyby to nezvednul, tak by ho Dáša už nenechala mávnout.

Reagovat
smazaný uživatel

fanousek Sparty a Barcelony si stezuje na rozhodci - sorry, ale nic vtipnejsiho snad byt nemuze

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Příšerná kombinace. Toby mě zajímalo,jak se tohle může stát a jestli to náhodou není nakažlivý. Každopádně by to mělo bejt nějak izolovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej gloryhunter, zacal jim fandit, protoze vyhravali. To mi prijde asi nejhorsi.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Me prijde nejhorsi,kdyz fanda Plzne zminuje 'gloryhunterstvi'

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha jo jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
valloire

Tak máme v tom 200 jablek,co bys chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon neofsi se piska, jelikož to bylo na jinem břehu

Reagovat
valloire

Co chlastáš? To chci taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Argus a dokrmuju senem

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba se ještě diví.

Reagovat
rufus

Vrba se vždycky diví..

Reagovat
FCSL

Vrba neunáší

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela srandu? on piskne kazdej nas dotek s protihracem..

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Dzone tvl zlepši to

Reagovat
smazaný uživatel

mame asi kvalitne obuto

Reagovat
smazaný uživatel

Pavliku, vrať se do Baniku. Řikal Forejt Plzeň se bude rozpouštět a budou se tam chovat bejci, aby se staďak rentoval. Krasa............. Horvath se svou nadvahou našel Řeznika Už mlčim.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej kdo za nas neco hraje, je Darida, jinak jsou vsichni strasni..

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dnes nevyhraje! Špatny sudi. Tam už by asi nepomohl ani Krula v nejlepšich letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Zemane, mohls bejt slavnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka byl na ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Vrbo, dobre ti tak, to mas z toho, ze stavis porad ty drevaky, jako je Hora a Zeman s Durisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Horvath diskutuje, je to prostě jako na jatkach.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňákům tečou nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze nedostal Bakos cervenou, aspon by priste nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos mel jit Prochazkovi myt zada..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ji dostat i Bakoš

Reagovat
Maritazzi

Hezky to neunáší, pitomci. Bakoš měl být taky venku a byl by klid.

Reagovat
valloire

Blažek mi teď připadal jako když hraje za Barcelonu.

Reagovat
db18

Vácha mohl být venku, ale pak jsme my mohli být také bez Bakyho a hrát v 8

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze si dneska uz kazdej plzenak uvedomi, nakolik nam chybi Kolar.

Reagovat
db18

o tom někdo z Plzně pochyboval?

Reagovat
JozkokozleJ

Inak Bakosove ultimatum po Schalke plati? Ci sa vztahuje iba na dosledok (cervena) a nie na cin? Bol by som zvedavy na Vrbovu reakciu, hoc tu sa mozno ani nedozvieme.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze se nic nestane, ale kdyby dostal cervenou, tak by dostal tucnou pokutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jdu obracet seno. A jinak: Primo victoria, 40:1, atd

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, peknej polocas, pripomina mi to zapas s Teplicema. Takze co ted? Stahne Bakose, da tam Sevinskyho a misto Zemana tam da Stipka, no ale tezko se s tim jeste neco udela. Chtelo by to nejaky standartky a aby Horvic neco trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Horvič bude dnes rad, když udrži tu gumu v trenclich.

Reagovat
Godwinson

Bakoš má velká plus za toho Blažka, ale měl být venku, no ...

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

chtel jsem napsat, ze Bosancic mluvi jak buzna a on pak akorat rekl, ze ma velkou motivaci, protoze hraje kvuli Nezmarovi, kteryho ma rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině FCB!!!

Reagovat
db18

Doufám, že Zeman zůstane v kabině, ať pak hraje zas tolik hráčů jako před rudou pro Procházku

jinak ta lavička je taky super Štípek, Malakyan, Ševa, Hejda, Končal a gólman

Reagovat
smazaný uživatel

3 obranci a 2 zaloznici, ideal mel vzit sebou Cernyho..

Reagovat
db18

no, teď až koukam na to, že nemáme ani plnou lavičku

Zeman je venku, to ani nepocítíme, takže už zas hraje "v plných" a Hora to uběhá

Reagovat
goodbay

Hm, Plzen měla hrát o 9, Bakoš může bejt hrozně rád, že nedostal redku.

Reagovat
smazaný uživatel

to samé může říct Vácha tuším. Tam to taky bylo nejspíš na redku.

Ale tak jako tak - největší chyba sudích dneska byl ten vymyšlenej ofsajd, když mohl jít Liberec sám na kasu.

Reagovat
goodbay

klasika tohle "štěstí" má jen Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ta Plzeň hraje, že by Daša byla na dovoleny a nehodila noty? Jinak se to vysvětlit neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Už má asi po dovolený....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže my prej hrajeme v 8, protože Duriš s Horou jsou jako kdyby tam nebyli...Ještě k tomu všichni krom Daridy hrajou pod svoje možnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Když to dneska vidím, tak jsem docela zvědavej, co chce hrát Liberec bez Nezmara.

A na to navazuje další věc - Nezmar je jejich nejplatnější obranný hráč. Škoda končit.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
goodbay

Kolik ten čárový dneska zase dostal, omg

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd.....

Reagovat
rufus

Jak jinak než ofsajd, že..

Reagovat
db18

jj, teď se totiž podplácí ještě víc než předtím, protože Peltu nenapadne, že by si to Paclík v těchto horkých chvílík dovolil

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Kreta na to poukazal a Paclos mu jako odpoved posle videopaskuz tohohle zapasu

Reagovat
rufus

Peltu napadnout nic nemusí. Stačí, když Křetínský ví.

Reagovat
db18

výborně Ďuriš, Štípkova klasika - akorát sudí přehlídl ofsajd a tak tu teď bude nablito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ten praporkar dela dneska vsem sraltankum radost

Reagovat
taws

snad Plzeňákům, ne? to ses trochu spletl...Sparťani dnes určitě přejí výhru Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

sraltanci maji nejvetsi radost, kdyz nam muzou nadavat, takze ne, neupsal jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči, to ten gol musí bejt z ofsajdu? To bude zas keců...

Reagovat
smazaný uživatel

koropčníci !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je neuvěřitelný. V první půlce víc než metrovej ofsajd vymyslí proti Liberci. Teď víc než metrovej pustí Plzni.

Reagovat
Error

Další aféra na obzoru

Reagovat
JozkokozleJ

Keby to aspon urobil iny lajnovy... Ale ten isty? Bude je to absolutny amater...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplatkaři zase z ofsiku. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejvtipnější na tom je, že ten ofsajd viděl i Bosák.

Reagovat
smazaný uživatel

to je primo vtip roku

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi zas až nezdá, ale proti gustu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Plzně jsem nasranej z těch pomezních..

Reagovat
smazaný uživatel

uzivej si tech nasranych spartanu tady

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neuvěřitelnej. Tady si užíváš nasranejch Sparťanů a když vám na ty sviňárny přijdou, tak zase brečíš, že se na Plzeň kydá špína. To si musíš holt vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

na tvoji reakci jsem cekal, diskuze k zapasu Barcelony ti hledat asi nemusim, co? To jak jsi psal, jak si uzivas toho, ze vam sudi venoval gol a ze te bavi cist nasrany kecy Madridistu, ti pripominat nemusim, vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale narozdíl od tebe nebrečím jak želva, když se o Barce negativně píše. V tomhle jsi, milý dolare, tak moc směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale jeste jsem tu nevidel clanek o potencialni barcelonsky korupci

Reagovat
smazaný uživatel

protože se Barce nepomáhá. Barca pomoct nepotřebuje. Jednou pomůžou, jednou uškodí. Proto žádnou korupci řešit nemuseli.

To u Plzně je to evidentně jiné ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem zvedavej kdy uz konecne Barce uskodi, zatim jenom milionkrat pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je vidět, že ten fotbal nesleduješ

Reagovat
valloire

ty jsi fakt neuvěřitelnej

Reagovat
db18

želvy brečí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš neskutečná houska co dokážeš vyblejt......

Reagovat
božský John

scumbag referee

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Absolutny amater!!!

Reagovat
božský John

To teda, ti lajnoví, to jsou diletanti

Reagovat
smazaný uživatel

A další neofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Darida snad ma kazdej balon, genius

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to těm Plzeňskym lumpum furt žerou??? Plzeň je hnus naši ligy. Je to nador: Vyřezat a poslat urychleně do divize.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu zvláštní, když to píšu..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam metr, ale nasaďme si bryle a řekněme, že 1+1 jsou 3ři.

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu s korupčníkama

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmič

Reagovat
db18

Limba pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bomba jak Plzeňácííí dokazujou Liberci, že titul měl patřit jim....

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, prehravat je v 10 lidech je skvelej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš beznadějnej případ

Reagovat
smazaný uživatel

mne je fuk, co si myslis, ale perfektne jsi to vystihnul, jasne jsme dokazali, ze ten titul mel patrit k nam, jsme jednoznacne lepsi a to hrajeme v 10 lidech, plus jsme otocili vysledek, tak spolkni svoji nenavist a zast a jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš prostě magor

Reagovat
Azazelo RD

Hm, tak proto skončili až třetí, co? Už si strčte tyhle dementní komentáře do řitě!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň = pakaž.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ted ten ofsajd vubec jasnej nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to o moc, ale byl tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Smula, to je třeba uznavat

Reagovat
valloire

Jooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooo!

Reagovat
db18

Darida

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ty kraaaaavo v 10 lidech otocit

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to fouknul. Plzeň totiž hraje krásnej fotbal a zaslouží si vyhrát a je uplně jedno jak

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá pravda - bez Nezmara ta obrana přestala pplně fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi z tech diviznich hovadek blujno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak na posledni zapas Nezmara, prislo 4120 lidi.

Reagovat
db18

Aby Liberec na jaře bez Nezmara nenapodobil Bohemku

Reagovat
goodbay

přepočítal si se, ve 13

Reagovat
db18

A co jsem počítal?

Reagovat
goodbay

sorry to bylo jinam

Reagovat
JozkokozleJ

Ved Nezmar nehraval uz teraz (parkrat prisiel ako striedajuci hrac).

Reagovat
smazaný uživatel

Libe na to bez Nezmara uplně sere

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika = Limba leha jako prase na jatkach

Reagovat
smazaný uživatel

Darida jednoznacne muz zapasu, nejlepsi na hristi, proste genius

Reagovat
smazaný uživatel

a Kozacik dneska cape jak Buh

Reagovat
Corosian

Liberec hruza. Ofsajdy neofsajdy, proti 10ti hracum si to musi pohlidat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mě poser, na tomhle si antiplnzeňáci smlsnou

Reagovat
db18

až skončí zápas Sparty bude lepší opustit internet (tak na půl roku )

Reagovat
smazaný uživatel

az skonci zapas Sparty, kterej Sparta jeste k tomu vsemu nevyhraje, bude lepsi na 2-3 dny na internet vubec nelezt

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, ale sichr je sichr

Reagovat
db18

měl tam hlavu, ale je černý, tak se to mělo pustit - sudí by měl dostat stopku na 5 zápasů za rasismus

Reagovat
taws

kde měl hlavu?

Reagovat
db18

v ofsajdu - za ofsajdovou linií měl Limba jen ruku

Reagovat
taws

Ale pokud já vím, tak se to bere, kde hráč stojí...takže i kdyby měl hlavu s rukama v ofsajdu ale stál by před obráncem, tak by to ofsajd nebyl

Reagovat
db18

ne, ofsajd se bere podle všech částí těla, se kterýma se dá "vstřelit" regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

ne, staci aby tam mel vlas, a je to ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle naposled se kára tlačila Spartě v Machovejch časech, ale Paclík ten trumfne i našeho Péťu.

Reagovat
smazaný uživatel

Peta je nejaka mafianska prezdivka Kretinskyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Machova páč to byl jedinej kdo se může s Paclíkem srovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

ale sere me, ze jsme prestali hrat a stazeni Daridy byla silena chujovina.. ted jsme uprostred uplne nulovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Horvi pada jako na jatkach.

Reagovat
db18

Štípek padl jak na jatkách

Reagovat
C0br

Tak tahle zeď nebyla dál jak 7 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

Červená?

Reagovat
db18

Jasně, první žlutou dostal asi ve 20. minutě a od tý doby faulovat nepřestal...

Reagovat
smazaný uživatel

a Vacha za tohle pyskuje?

Reagovat
valloire

Tak Vácha je venku. Škoda,že měl jít už v 1.půli.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted Kozaciku, dojdi si pro zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Bosancic se zblaznil? za tohle bych klidne dal cervenou..

Reagovat
smazaný uživatel

tam nebyl nejmensi umysl hrat balon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rezulát: písknutel neofsajd proti Liberci, nevyloučení Bakoše, gól Plzně s ofsajdu.............

Reagovat
db18

nevyloučení Váchy v prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to je tak jediný

Reagovat
db18

když už děláš výčet chyb sudího, tak by bylo fajn vypsat všechny

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim, ze mel vyloucit i Bosancice.

Reagovat
smazaný uživatel

Hold dnes porazil vlhky švab Liberec na jeho uzemi. Dašo, všichni sazkaři děkuji

Reagovat
patas92

ten Vacha vazne musi mit v hlave nasrano

Reagovat
smazaný uživatel

tak my sli do rychlyho protiutoku a to uz toho moc delat nemohl.. to spis ta prvni zluta (ktera mela byt cervena).

Reagovat
patas92

no ja to myslim obecne...dostat 3 cervene v poslednich 5 zapasech neni normalni

Reagovat
Losinho

Ten Štípek to dobře provětral Za 30 minut na hřišti dal gól a zařídil jednu žlutou a jednu červenou.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Je to tam. Dali jsme je i v 10. Válec !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmar je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě, že je skoro prázdnej stadion, když se Nezmar loučí..Troufám si říct, že kdyby se loučil Horváth, tak přijde plnej barák.

Reagovat
smazaný uživatel

4120 divaku. Neskutecna ostuda pro Liberec!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole x let bejvaly v druhym největšim Českym městě podprůměrný návštěvy a teď ste najednou králové tribun. Tebe si musel někdo vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

A my snad byli mistri?

Reagovat
JozkokozleJ

A tomu sa tak chechtas, ze neboli?

Reagovat
smazaný uživatel

chechtam, protoze nikdo nepredpoklada, ze na tym, hrajici mezi 1. a 2. ligou, bude chodit 10 tisic, nebo snad jo?

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
exse

Teď nevím jestli máš nedostatky v zeměpisu, nebo myslíš že je Brňák, ale máš pravdu Plzeňáci by měli mlčet co se návštěv týče, ale Dolar je prostě tupec, od něho nemůžeš nic očekávat.

Reagovat
centos

Myslel městě Čech.

Reagovat
Azazelo RD

Brno je moravské město, co si ze zeměpisu pamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že ten výmysl neni z Brna ani Ostravy, ale v Čechách je Plzeň druhá největší

Reagovat
exse

Ok, omlouvám se, já jsem nikdy tomu dělení na Čechy a Moravu nepřišel na chuť, a tak jsem předpokládal že myslíš ČR.

Reagovat
JozkokozleJ

To ale dost zalezi od okolnosti, za ktorych by sa lucil. V sucasnej dobe by prisiel bezpochyb plny dom. Mimochodom, za poslednych snad 15 rokov mal (az na posledne 2 sezony) Liberec vzdy vyssiu priemernu navstevnost, nez Plzen - to k tym vytkam Plzenakov na liberecke navstevy.

Reagovat
smazaný uživatel

K***a pošlete už někdo ty divizni turisty tam kde patři

Reagovat
valloire

Argus jo? To si musím někdy dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Cfelfka za 10.90 v akci za 8.90 a když to hutně podpořiš kvalitnim obracenim sena, tak jsi už skoro jako klasika Jim Morison. Pople an strage.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak Jimy Čert a Roman Dragoun! Samo, že z našich. Pardon ještě Olda Řiha.

Reagovat
smazaný uživatel

tahni už do řiti vole

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkaz jdu na hrnek.

Reagovat
db18

1:21 - první otázka na Roberta Henna

Reagovat
valloire

Nezmar

Reagovat
smazaný uživatel

mate nakej stream na spartu pls?

Reagovat
smazaný uživatel

sazkatip.cz, tv prenosy

Reagovat
smazaný uživatel

nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušit Plzeň a majitele poslat na seznamovačku na Bory na jednu pryčnu mezi dva černochy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

prosim stream na spartu!!!

Reagovat
valloire

www.fotbalnahovno.com

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja chci na Spartu ne na Plzen vis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uplatkaře je zapotřebi za jejich praktiky vyvalit do divize. Jinak se te verbeže nezbavime.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Plzeň 1:2 přes švaba

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Teplice 0 0

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vyhrala, Daša na tyden opraši kačora a zabojuje zas aš dalši kolo

Reagovat
Manik...

Sakra to nemá Sparta na pořádnýho útočníka??

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram musí zítra vyhrát ať není v květnu úplně poslední!

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off Starka team !

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím důvod, jen ať je Brno porazí. Té Příbrami ty sestupové příčky sluší víc než Baníku...

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě !!!! Kepy neser

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hradecválec

Reagovat
smazaný uživatel

Sláviéééé

Reagovat
smazaný uživatel

jaja lezt pražakum do řiti a opakovane,ty mně taky ošklivče

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

OT: http://www.hokejfans.cz/view.php?nazevclanku=kauza-chomutov-a-quotopicequot&cisloclanku=2012110008

btw. ty Ukrajince podpořila jen Sparta nebo jsem něco přehlídl?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad uz za Slavii nastoupi Dobrotka nechapu proc mu Rada stale neveri , ale zkratka s Hubem to nejde tahnout vecne a je to obvykle bida.

Reagovat
smazaný uživatel

HK-Slavia 1:1

Olomouc-Jablonec 2:1

Brno-Příbram (těžké na tipování - faktor Starka) 1:0

jinak moje tipy na dnešek najdete taky zde: http://bit.ly/U69C9W

Kdo by se chtěl inspirovat...

Tak good luck, at je zítra plná ŠRAJTOFLE!

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci,dnes musíme..nebo to nebude klidná zima :(...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak to mohli šéfredaktor s editorem pustit do oběhu. Já bych se styděl publikovat takovouhle sračku.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

o jéé..

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

příští výjezd jim musíme ukázat zač je toho Zbrojovka, v Hradci nás už posílaj do muzea bastardi

Reagovat
smazaný uživatel

Pískat konec v Hradci a v Brně !

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty brepto

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě poser...VOTROCI....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je ten Uškovič?

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Uškovč přišel ze Slovenských Michalovic nebo jak se to píše...

Reagovat
stas87

michaloviec?

Reagovat
Didier Drogba

Červenou?! Rozhodčí je zm*d

Reagovat
smazaný uživatel

Starka...

Reagovat
smazaný uživatel

Hradéééééééééc

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

se poseru asi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tenhle výsledek sem rozhodně nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

taky ne

Reagovat
stas87

OT:

http://www.youtube.com/watch?v=8SCi5vISYYY

z dneska,len skoda ze kolejorz nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

včera kamoš omylem sedl do sektoru hostů pry samý Polak,co Slávka má s nima společného?fotbal je vůbec nezajímal a jenm provokovali ,to je stejně děsný oni tě zavřou na celý zápas do "klece"po zápase tě natlací do autobusu a mazej,že někoho to baví takhle"žít"

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti mají od roku 2000 družbu s Górnikem Walbrzych. Zpočátku družba fungovala pouze mezi chuligány, pak se rozrostla i mezi ultras a údajně i normální fanoušky. Oba fanouškovské tábory se poměrně pravidelně vzájemně navštěvují.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Čivrss

Na všechny svině se voda vaří a já doufám, že dnes konečně dojde i na Boleslav.

Reagovat
Čivrss

Na všechny svině se voda vaří a já doufám, že dnes konečně dojde i na Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak voda se asi jeste neuvarila, ale kdo si pocka ten se docka. Tak cekej dal snilku :-B

Reagovat
Wat

Tak dneska by byla ideální remízka, a když už, tak nějaká gólová.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele