Gambrinus liga - preview 14. kola

09.11.2012, 08:37, aktualizováno 11.11.2012, 09:13
Previews
Gambrinus liga dnes nabídne utkání obhájce titulu i obou zástupců v Evropské lize. Mistra z Liberce čeká duel na hřišti posledních Teplic, Sparta přivítá Brno a Plzeň se ve šlágru kola utká s lídrem z Olomouce. V Plzni se střetnou dva týmy s výbornou aktuální formou. Viktoria prohrála v lize jediný z posledních deseti zápasů, Olomouc je neporažena už dvanáct kol.
FK Teplice - Slovan Liberec  (neděle 15:00)
Tradiční severočeský šlágr bude k vidění v Teplicích. Na Stínadla přijede s trápícími se domácími bojovat mistrovský Liberec.

Pouhá dvě vítězství a jen deset bodů v dosavadním průběhu soutěže dokázal vybojovat vždy ambiciózní celek z Teplic. Poslední místo po třináctém kole si žlutomodří nepředstavovali ani v nejhorších snech, ale za předváděné výkony se nemohou ničemu divit. Zatím týmu nepomohla ani výměna trenéra a kouč Ščasný bude mít ještě hodně práce, aby teplické mužstvo vytáhl v tabulce na vyšší pozice. Zápas s Libercem bude pro fanoušky Teplic prvním ze tří, na které budou mít vstup zadarmo. S dvanácti góly jsou Teplice nejhůře střílejícím týmem ligy.

"Jsme v situaci, kdy musíme pracovat, pracovat a pracovat. Já bych především chtěl poprosit diváky, aby nám přišli pomoct v téhle těžké situaci, do které jsme se sami dostali. Chci, aby hráči utkání odmakali opravdu na sto procent," prohlásil teplický kouč Zdeněk Ščasný.

Liberec do Teplic jezdí nerad. V posledních šesti zápasech na Stínadlech prohrál, v posledních sedmi dokonce neskóroval. Slovan po ne zrovna vydařeném začátku těžko navazuje na loňskou skvělou jízdu, nicméně v posledních utkáních jde herně nahoru a v tabulce se nachází za vedoucím kvartetem. V Teplicích bude k dispozici i klíčový středopolař Lukáš Vácha, jenž pykal za karetní trest.

"Chceme v Teplicích uspět a navázat na poslední výkony. Teplice nejsou v jednoduché pozici a vnímáme, že budou mít obrovskou motivaci. My se jim ale v motivaci musíme vyrovnat a fotbalovou kvalitou získat navrch. Nechci, aby to znělo nabubřele, ale v Teplicích chceme vyhrát," uvedl liberecký kouč Jaroslav Šilhavý.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Rosa, Podaný - Jursa, Ljevakovič - Jarolím, Vůch, Vachoušek - Mahmutovič
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Ljulka, Karišik, Kelič, Fleišman - Šural, Janů, Vácha, Blažek - Štajner, Delarge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Zbrojovka Brno  (neděle 18:00)
Ve 14. kole Gambrinus ligy v neděli na sebe narazí týmy Sparty a Brna. V tomto zápase budou chtít domácí potvrdit roli favorita a dotáhnout se na čelo tabulky.

Dva body, takový je rozdíl mezi vedoucí Olomoucí a čtvrtou Spartou. Toto manko se domácí pokusí smazat, k tomu však potřebují doma porazit Brno. Letenským se navíc v domácím prostředí daří, v osmi z posledních devíti zápasů slavili výhru. "V nahuštěném programu se musíme postarat hlavně o to, abychom rychle obnovili síly a otřepali se i ze čtvrtečního zápasu Evropské ligy. Zápas s Brnem nás čeká 48 hodin poté, co se vrátíme z Izraele. Ale musíme se s tím vyrovnat. V minulém zápase v Boleslavi jsme dva body ztratili, teď musíme doma zabrat a udělat všechno pro to, abychom se udrželi v kontaktu s čelem tabulky," řekl trenér domácích Vítězslav Lavička, jehož tým má za sebou čtvrteční duel v Izraeli, kde vyválčil remízu 1:1 proti Šmoně.

Brno se momentálně nachází v klidném středu tabulky, konkrétně na devátém místě s 18 body. Hráči z moravské metropole v posledních třech zápasech moc nebodovali, připsali si pouhý bod za remízu v Ostravě. Do Prahy jedou s cílem potrápit favorita a pokusit se urvat nějaký bodík. "V posledních třech zápasech jsme nepodali dobré výkony. Máme ve hře výkyvy. Sparta je doma velkým favoritem, pokud chceme uspět, tak musíme přidat k bojovnosti i precizní hru v obraně spojenou s osobním nasazením. Když nezlepšíme důraz a osobní nasazení, tak nemůžeme počítat s bodovým ziskem," prohlásil brněnský kouč Petr Čuhel.

Domácí budou postrádat oba zraněné hráče Kadlece a Pavelku, nejistý je start Pamiče. Hosté přijedou bez tří marodů Švancary, Husára a Halašky. Hrát také nebude kvůli červené kartě Sus a kvůli dohodě mezi kluby nenastoupí Brabec a Jurdík.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Jarošík, Hybš - Holek - Skalák, Hušbauer, Matějovský, Krejčí - Kweuke.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Petr - Král, Kaufman, Pernica, Pašek - Glaser, Šoljič, Zavadil, Lutonský - Mezlík, Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (neděle 20:00)
Ve 14. kole české nejvyšší soutěže si fotbaloví fanoušci určitě přijdou na své. V neděli se totiž odehraje šlágr kola, který obstarají celky Plzně a Olomouce. Ligu vedou právě hosté s jednobodovým náskokem před Plzní, s níž se v přímém souboji utkají o první místo!

Plzeň v posledních obou ligových duelech naplno bodovala a po třetím vítězství v řadě dychtí i v neděli proti Olomouci, kterou může sesadit z čela tabulky. Západočechům se proti Hanákům nedaří, vyhráli pouze jediný z posledních pěti vzájemných zápasů. Navíc budou chtít moravskému soupeři odplatit domácí porážku 0:4, kterou utrpěli na jaře. "Potkáme se se skvělým mužstvem, které dozrává poslední tři roky. Myslím, že teď má skvělou formu. Je to soupeř, který s námi bude bojovat o ty nejvyšší příčky. Samozřejmě se na zápas těším, určitě nás zase čeká těžká zkouška jako třeba s Jabloncem nebo na Slavii. Věřme tomu, že podáme dobrý výkon a doma zvítězíme," je přesvědčený trenér domácích Pavel Vrba.

Olomouc je ve vynikající formě. S ní se v boji o titul před sezonou až tak nepočítalo, ale po 12 kolech je nutno s ní počítat. Vede totiž tabulku společně s Jabloncem, který v sobotu překvapivě vyšel bodově naprázdno po domácí prohře s Mladou Boleslaví. Fotbalisté Sigmy se tedy mohou osamostatnit na prvním místě, pokud si ze Štruncových sadů odvezou aspoň bod. V opačném případě přenechají pozici lídra Plzni. "Význam zápasu jsem v týdnu před hráči nechtěl zvýrazňovat. Plzeň znám asi nejlíp ze všech mužstev, je hodně v televizi, odehrála hodně pohárových utkání a bude důležité, abychom to dokázali na ploše využít. Plzeň je kombinačně silné mužstvo, doma dokáže vyvinout obrovský tlak. Celé mužstvo je kvalitní, mají řadu individualit, dokážou měnit jednotlivé řady. Hrát na ně osobně by bylo složité, musíme se na ně přichystat jako na tým. Ale věřím, že mužstvo si s tím poradí a dokáže silné stránky Plzně eliminovat a využít našich předností. I my se v kombinaci stále zlepšujeme," tvrdí trenér Sigmy Roman Pivarník, jehož svěřenci už 12 kol neprohráli.

Domácí budou postrádat zraněnou trojici Pavlík, Rajtoval a Hanousek. To hosté nastoupí v plné síle, nejsou totiž hlášeny žádné absence.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Štípek, Kolář, Ďuriš - Bakoš.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Rossi, Dreksa, Škerle, Vepřek - Hořava, Pospíšil, Ordoš - Petr, Klesnil, Navrátil.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FC Hradec Králové  (sobota 16:00)
O důležité body v přímém boji o záchranu se v sobotu utkají dva týmy z nižších pater tabulky. Domácí Příbram hostí Hradec Králové.

Domácí na svém stadionu s Hradcem šestkrát za sebou neprohráli, před vlastními diváky se jim navíc daří i v poslední době. S Plzní i s Baníkem v posledních duelech u Litavky dokázali vyhrát a připsat si svá první letošní vítězství. Svěřenci kouče Marka se navíc jistě budou chtít omluvit za týden starý debakl v Olomouci.

"Je to pro nás podobně důležitý zápas, jaký jsme sehráli naposledy doma s Ostravou. Obě mužstva potřebují uspět. My jsme si rozebrali chyby z utkání s Olomoucí a snad se z nich poučíme," řekl příbramský trenér Karol Marko.

Východočeši zvítězili jen dvakrát z posledních osmnácti ligových utkání a přestože se v tabulce pod nimi nacházejí ještě 4 týmy, mohou být po víkendu i poslední. Tak vyrovnanou tabulku nabízí letošní ročník. Venku Hradec nevyhrál devětkrát za sebou. Body sbíral spíše v domácím prostředí, kde až do týden starého duelu s Českými Budějovicemi neprohrál. Nyní si tak budou muset Votroci vzít ztracené body z domácího prostředí i někde venku. Povede se to v Příbrami? Kouči Plíškovi bude chybět vykartovaný Šisler.

"Dostali jsme se do nepříjemné situace. Místo toho, abychom se vzdálili pásmu sestupu, nás prohra s Českými Budějovicemi dostala dolů. Příbram je pro nás první šancí, jak to napravit a zase se vzdálit dnu tabulky. Soupeř je v podobné pozici a hraje o všechno. Za každou cenu nás musí porazit. Vyhrát v Příbrami není vůbec snadné. Přesvědčila se o tom třeba Plzeň, která tam prohrála," uvedl hradecký kouč Jiří Plíšek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Dejmek, Mišůn, Divíšek - Krbeček, Mareš, Trapp, Šlapák - Střihavka, Wágner
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Jánošík, Fukal, Poděbradský - Halilovič, Pávek, Hochmeister, Štěpán - Dvořák, Uškovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Šestnáctibodoví sousedé z tabulky se proti sobě postaví v Uherském Hradišti. Domácí Slovácko hostí nováčka z Jihlavy.

Slovácko po špatném úvodu a změně trenéra prohrálo z posledních deseti kol jen dvakrát. Z toho jednou právě v posledním kole na půdě Liberce, což s předchozími dvěma remízami znamená, že se bodový přísun pod Buchlov přece jen trochu zpomalil. Důležité tři body před vlastními diváky nemůže pomoci vybojovat Reinberk, který v Liberci viděl červenou.

"Jihlava je nevyzpytatelný soupeř, který má dost divoké a překvapivé výsledky. V týmu je velké množství rychlostních hráčů, na které se budeme muset nachystat. Mimo hru jsou sice Tecl s Kolouškem, ale i tak si budeme muset dát pozor. Snad jsme si smůlu v koncovce vybrali v posledním domácím zápase s Hradcem a fanoušci uvidí víc branek," prohlásil slovácký kouč Svatopluk Habanec.

Jihlava je se sedmi nerozhodnými výsledky spolu s Duklou remízovým králem ligy. Borci z Vyočiny ve dvanácti podzimních zápasech skórovali, ale zároveň ve všech třinácti inkasovali. Poprvé bez vstřelené branky odešli z utkání právě před týdnem v duelu s Jabloncem, kde jim citelně chyběli hráči s čichem na góly Koloušek a Tecl. A nejinak tomu bude i v Uherském Hradišti.

"S příchodem kouče Habance se ve Slovácku vše otočilo. Tým začal sbírat body a zvedl se i herně. Čeká nás zkušené mužstvo, se kterým jen tak něco neotřese. Hraje velmi dobrý fotbal a v zápase je favoritem. My se chceme prezentovat kvalitní hrou, z níž budeme mít dobrý pocit, a především se nechceme vracet bez bodového zisku," nechal se slyšet Komňacký.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Košút, Mezlík - Hlúpik, Daníček, Valenta, Volešák - Došek, Lukáš
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Obert, Tlustý, Šourek, Josl - Masopust, Jungr, Rada, Kučera, Vaculík - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav  (sobota 19:00)
Jablonec doma přivítá Mladou Boleslav. Zatímco domácí se budou chtít udržet v čele, to hosté budou atakovat střed tabulky. Baumit patří s Olomoucí mezi nejlépe střílející týmy, kdežto Boleslavští mezi nejméně skórující.

Jablonečtí a Olomouc zatím vládnou nejvyšší české ligové soutěži. Oba týmy mají shodně 26 bodů a díky lepšímu skóre vedou tabulku Hanáci. Severočeši potřebují bodovat, pokud nechtějí riskovat případnou ztrátu kontaktu se Sigmou. Navíc doma ve čtyřech ze sedmi zápasů této sezony nevyhráli. "Očekávám, že Boleslav přijede hrát fotbal a to by nám mohlo vyhovovat. Musíme si ale dávat pozor na jejich kvalitní hráče, především Nešpora, Kuliče nebo Štohanzla. Věříme, že smolnou sérii z domácích zápasů protrhneme a vyhrajeme. Šancí si vytváříme dostatek, v předchozím utkání se Slavií jsme jich měli také dost. Věřím, že i vysoké úterní vítězství v poháru nám pomůže k tomu naše šance realizovat," připomněl hladké vítězství svých svěřenců 7:1 nad Ústím v rámci prvního zápasu osmifinále Poháru České pošty trenér domácích Václav Kotal.

I Mladá Boleslav v tomto týdnu hrála v tuzemském poháru, ale ne tak dobře jako její sobotní ligový protivník. Na hřišti třetiligového Třince uhrála jen remízu. Středočeši by ale rádi navázali na výkon z uplynulého kola, kdy vyválčili remízu 1:1 s aktuálně čtvrtou Spartou. "Po pohárovém zápase s Třincem jsem byl velmi zklamaný výkonem jednotlivých hráčů i mužstva jako celku. Věřím však, že v Jablonci navážeme na poslední ligové utkání s Spartou, ve kterém jsme předvedli bojovný výkon," řekl trenér hostí Ladislav Minář, jeho tým okupuje dvanáctou příčku se čtyřbodovým náskokem od sestupových pozic.

V táboře domácích nejsou hlášeny žádné absence. To hosté budou postrádat hned několik hráčů. Hrát nebude pětice marodů Chramosta, Rolko, Smejkal, Zahustel, Brunclík. Dále nenastoupí kvůli červené kartě Mareš a otazníky visí nad startem Ondřejky, Nešpora a Šírla.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Kysela, Beneš, Novák - Kopic, Čížek, Loučka, Piták, Kovařík - Lafata.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Johana, Dosoudil, Bořil - Ščuk, Kúdela - Sivrič, Magera (Fillo), Štohanzl - Kulič (Bulut).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
V pátek se předehrávají hned dva zápasy 14. kola české nejvyšší soutěže. Tím prvním duelem, který otevře další víkendové kolo, je Dukla versus Ostrava. V lepší výchozí pozici se nacházejí fotbalisté pražské Dukly, ti pobývají v klidném středu tabulky. To hráči Baníku v uplynulém víkendu opustili sestupové pásmo.

Dukle patří po 13 odehraných zápasech osmé místo s pětibodovým odstupem od sestupových pozic. Pražané doma prohráli pouze s Plzní a v letošní sezoně uhráli celkem sedm remíz, což je společně s Jihlavou nejvíc ze všech týmů. Nyní doma vyzvou Baník, jenž se po výměně trenéra v uplynulém kole zvedl. "Letos máme docela štěstí, že vždycky dostaneme soupeře, ve kterém dojde k výměně trenéra. To na mužstvo vždycky nějak zapůsobí, co se týká zvýšení motivace a větší chutí do tréninku. A když je to podpořené dobrým výsledkem, jako se to Ostravě povedlo v minulém kole, tak určitě přijedou s chutí získat další body. Ale já doufám, že naše mužstvo je v úplně stejné situaci. Potřebovali jsme takovou injekci, jaká se nám povedla v Brně, a budeme se snažit, abychom tři body potvrdili doma," prohlásil trenér domácích Luboš Kozel. Ten bude postrádat vykartovaného Štetinu.

Ostravě zřejmě prospěla změna na trenérské lavičce, když Látala nahradil nový kouč Martin Pulpit. Pod jeho vedením Baník v minulém víkendu doma zdolal Teplice 3:2 a ukončil devítizápasové čekání na výhru. Díky tomu se odlepil ze samotného dna tabulky a posunul se o dvě příčky vzhůru, ale stále se ocitá na hraně sestupových pozic. Má totiž stejný počet bodů jako předposlední Příbram. "Vítězstvím nad Teplicemi nám spadl kámen ze srdce, ale vyhráno není. Jsem rád, že si to uvědomují hráči, je na nich znát koncentrovanost a soustředění. Před zimní přestávkou bychom chtěli získat patnáct bodů, což je hranice, která dává šanci na hru v klidném středu tabulky. Chybí nám čtyři body a pokusíme se část z nich získat už na Dukle. Její hru tvoří středová trojka Gedeon, Malý, Borek, na kterou se musíme připravit a snažit se ji pokrýt. Ale pozor si musíme dát i na oba krajní záložníky Bergra a Svatonského. Víme, že tam je velká podpora útočné fáze ze strany obou krajních obránců," řekl Pulpit, jenž nebude moci počítat se zraněným Vomáčkou a vykartovaným Milosavljevem.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Vorel, Božič, Vrzal - Malý, Gedeon, Borek - Berger, Pospěch, Svatonský.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Zawada, Frydrych, Kaprálik, Mach - Kraut, Droppa, Fantiš, Lukeš, Kukec - Majtán.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Slavia Praha  (pátek 20:15)
Na jihu Čech bude v pátek večer pokračovat již 14. kolo nejvyšší fotbalové soutěže. Domácí České Budějovice hostí pražskou Slavii.

Jihočeši na Slavii neumí - porazili ji jen v jednom z posledních dvanácti zápasů. Doma však budou chtít potvrdit svůj první letošní úspěch z venkovního hřiště, když před týdnem vybojovali všechny tři body v Hradci Králové. Stalo se tak i díky jedinému gólu Dynama z posledních tří utkání. Budějovická ofenziva tedy rozhodně nemá být na co hrdá. Domácím nadále chybějí Riegel a Linhart a stoprocentně fit není ještě ani Klesa. Disciplinární trest běží Řepkovi.

"Zápas podle mě nemá jednoznačného favorita, my bychom chtěli zopakovat výhru i výkon z Hradce. Slavia je silný ligový tým, ani takové mužstvo jako Plzeň jí branku nedalo a prohrála jen vinou vlastního gólu. Teď jsou slávisté bez Latky a rádi bychom si v té souvislosti vzali příklad ze Slovácka," prohlásil budějovický trenér Miroslav Soukup.

Slavii budou chybět vykartovaní Latka a Nitrianský. Když důležitý defenzivní článek Latka kvůli zranění chyběl slávistům v 10. kole na Slovácku, Slavia dostala výprask 3:0. Pražanům se navíc nedaří venku, kde již čtrnáctkrát za sebou nevyhráli a v posledních pěti zápasech neskórovali. Na marodce zůstávají také Vošahlík a Zákostelský. Slávističtí fotbalisté Nitrianský, Latka, Dobrotka, Vlček a Lukáš Jarolím v minulosti hráli právě ze České Budějovice.

"Hned po nešťastné prohře s Plzní jsem hráčům v kabině říkal, ať dají hlavy nahoru. Musíme se z toho oklepat a připravit se na další zápas. Absence Latky a Nitrianského jsou pro nás samozřejmě nepříjemné ztráty, ale musíme se s tím vypořádat. Šanci dostanou hráči, kteří tak často momentálně nenastupují. Ale od toho jsou tady, aby ukázali svoji kvalitu," uvedl hostující kouč Petr Rada.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Halama, Lengyel, Machovec - Javorek, Benát, Rýdel, Sandro - Táborský, Řezníček
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Dostál, Cicman, Hubáček, Juhar - Koreš, Petrák, Zmrhal, Mičola - Kisel, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sigma Olomouc1375123:1026
2.Baumit Jablonec1375123:1126
3.Viktoria Plzeň1374221:1025
4.Sparta Praha1373320:1224
5.Slovan Liberec1354421:1719
6.Slavia Praha1346316:1218
7.Zbrojovka Brno1353519:2318
8.Dukla Praha1337321:1916
9.1. FC Slovácko1344516:1716
10.Vysočina Jihlava1337320:2316
11.FK Mladá Boleslav1343612:1815
12.FC Hradec Králové1326512:1512
13.České Budějovice1333713:2012
14.Baník Ostrava1325618:2511
15.1. FK Příbram1325612:2311
16.FK Teplice1324712:2410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (408)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co říkáte na tiket Dukla - Baník oba góla, a Budějovice - Slávia pod 2 góly na zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

může být,osobně mám takhle(nebo možná budu mít)

Dukla-Baník 1-1

Budéjky-Slavia 0-1,tak jsem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo ideální pro mě

Reagovat
Losinho

No, chybí nám do obrany Latka s Nitrianským, takže těžko říct. S Baníkem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla 1 a Dynamo poločas remíza

Reagovat
salami

nebud sebevrah, za nás nejspíš nastoupí Cicman a vyloučenej neni ani Dostál

Reagovat
centos

SK Slezská do toho!

Reagovat
Puskas

Reagovat
Shevchenko

Bod by byl fajn.

Reagovat
Shevchenko

Benjamín pořád zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

2 góly v 1.poločase a výhra Baníku 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

nebo 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Nevíte jak se jmenuje chorál fanoušků Galatasaray s takovým skřípavým zvukem? Fanoušci zpívajou, a pak udělajou takový protivný zvuk, něco jako když v animovaných seriálech někdo přejede nehtama po tabuli. A nebo jako to bylo v Psychu, ve scéně ve sprše. Tuším třikrát, rychle za sebou. A pak se zase dále zpívá.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=LhxKnMrTYLI&feature=related

4:12

Není to tenhle? Akorát mi ten zvuk připomíná spíš unikající plyn.

Reagovat
db18

to neni unikající plyn, ale "pššt" aby tribuna ztichla

http://www.youtube.com/watch?v=S7WxC3u78Fs

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasný, že tam neuniká plyn . Já ten chorál znám, ale líbí se mi víc verze od Carsi.

Reagovat
JarousFCB

dneska si jedeme na Julisku pro 3 body. uz se nemuzu dockat :-)

Reagovat
sosna

Tohle kolo je dobře vygradovaný, od nejnudnějšího zápasu k nejlepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnudnejsiho jak pro koho,pro me tohle kolo konci dnes pred 8 hodinou

Reagovat
JarousFCB

... teda ještě zkouknu výsledky konkurentů v boji o záchranu.

Reagovat
centos

Reagovat
centos

No i když pondělnímu zápasu se bránit nebudu, pokud budu u televize.

Reagovat
sosna

Tak v pondělí budeš čekat dlouho.

Reagovat
centos

Aha, tím pádem to je pasé.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
sosna

Reagovat
Losinho

Dneska to smrdí průšvihem ta obrana je strašidelná.

Reagovat
salami

kéž by hrál Dobrotka

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se neopakoval jarní předčasný odchod fans...

Pulpit zavedl novou tradici - fatální hrubku v 1. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

co vyvádíte chachaři

Reagovat
smazaný uživatel

Kraut za Vašendu megatragéd za gigatragéda

Reagovat
smazaný uživatel

*obráceně Vašenda za Krauta

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla

Reagovat
exse

No Dukla v posledních zápasech zase začíná hrát ten jejich skvělej fotbal, Baník už mohl téct 5:0, nebýt břevna a dvou výborných zákroků brankáře.

Reagovat
Puskas

no hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník góla

Reagovat
smazaný uživatel

A už to není sranda.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Cicman, Petrák, Hubáček, Čonka - Jarolím (kap.) - Mičola, Zmrhal, Juhar - Kisel - Škoďák.

Reagovat
Losinho

V rámci možností to ještě jde.

Reagovat
salami

z toho teda moc nadšenej nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vypadá celý zápas? Vždyť ten Baník hraje jak tým z divize.

Reagovat
smazaný uživatel

"Zmar Baníku dokumentoval Vašenda, který byl dvacet metrů od branky úplně sám, přesto svou střelu namířil k rohovému praporku."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš pobavilo že podle komentátora diváci Dukly odešly dřív, aby se vyhli návalu u východu.

Reagovat
Puskas

krátce předtím řekl, že jich tam je 1521...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš tam hrubku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Puskas

má tam skrytou nadávku

Reagovat
smazaný uživatel

To je trouba .

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprve ty kolony při odjezdu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Puskas

ta druhá půlka byla ještě zlatá v porovnání s první

Reagovat
smazaný uživatel

No po hodně dlouhé době jsem se raději díval na hokej než na Baník. Sice jsem nějaký zázraky od zápasu na Dukle nečekal, ale tohle?

Reagovat
Losinho

Sakra Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá že Pulpit už začal úřadovat.

Reagovat
Puskas

asi jo, poslal tam Vašendu a zehera, čímž jakoby řekl - vyhrát nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. No, alespoň sem se vyhnul očekávané nudě v Budějovicích a fandění nudné remíze, nebo hubené výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš přestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak Baníček nikdy nespadne!!!

Reagovat
Liquid

nespadnete, a nespadnou ani Teplice, HK a ČB, těžký to budou mít v Příbrami a poslední skončí Brno

Reagovat
ryzskej

A co teprve Plzeň a Liberec, ty budou bojovat záchranu do posledního kola

Reagovat
salami

kdybych věděl, že za Budějky už zase hraje Táborský, tak to ani nezapínám, ten nám dá gola pokaždý, možná by měl hrát zápasy jenom proti nám

Reagovat
REPLIKATOR

Možná byste ho měli radši koupit.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Cicman..

Reagovat
smazaný uživatel

urobil nejaku chybu?

Reagovat
Liquid

zase na tom zápase je skvělý, že všichni slyšíme zase po době nejoblíbenější sešívaný pokřik: "PO-BOR-SKÝ - ty si hovado !!!"

Reagovat
db18

...to je taková paráda, když ten fotbal nekomentuje Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude brutální kolo. A ať pro nás dopadne jakkoliv, tak to další bude ještě brutálnější.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vyzera s Repkom, konci v Budejoviciach?

Reagovat
smazaný uživatel

baník dobře

Reagovat
rufus

"Sejde se Čech, Žid, Rakušan, Japonec, Avatar a banda komunistů. Takhle nezačíná vtip, ale naše prezidentské volby.."

Reagovat
smazaný uživatel

Volím žida.

Reagovat
exse

Volím Japonce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ješitný a samolibý diletant, který se nechal zvolit za senátora, aby lidem řekl že si toho postu neváží, a chce z něho okamžitě odejít za lepším.

Reagovat
db18

žid si zase za naše daně čte knížky místo aby pracoval

Reagovat
centos

Žid nemá názor na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To dělajou aji učitelé a vědci. Parchanti.

Reagovat
smazaný uživatel

ČR bude jedním volební obvodem. Proč asi?

Reagovat
exse

Já jsem se o to ještě nějak nestaral, ale jakmile Reflex spustil pošpiňující kampaň proti němu, tak jsem si o něm trochu více zjistil a jeho názory se mi hodně líbí a přijde mi jako jeden z mála kandidátů zaprvé že je opravdu myslí a za druhé že je schopen je prosazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

On nemá názory. Respektive říká jenom to, co chcou lidi slyšet.

Reagovat
exse

A ostatní říkaj to co lidi nechcou slyšet? Co je tohle zase za blbost, prostě je to chytrej člověk, kterej ví kde jsou problémy a tak hledá jejich řešení, to není populismus, ale normální logická úvaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní se tolik nezabírají sebepropagací a vyjadřováním se ke každé prkotině. Okamura je prostě nečitelný. Je víc ješitný než Klaus, neustále vyhlašuje svoje názory na jakékoliv téma, a většinou jsou to hospodské rady, a nebo povrchní kecy, spíš než bryskní úvahy. On by byl aktivističtější než nynější prezident, udělal by si z toho úřadu svou vlastní agendu. To už bych tam radši viděl toho Klause. Sice s ním nesouhlasím, ale alespoň je chytrý, a konzistentní v názorech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní se tolik nezabírají sebepropagací a vyjadřováním se ke každé prkotině. Okamura je prostě nečitelný. Je víc ješitný než Klaus, neustále vyhlašuje svoje názory na jakékoliv téma, a většinou jsou to hospodské rady, a nebo povrchní kecy, spíš než bryskní úvahy. On by byl aktivističtější než nynější prezident, udělal by si z toho úřadu svou vlastní agendu. To už bych tam radši viděl toho Klause. Sice s ním nesouhlasím, ale alespoň je chytrý, a konzistentní v názorech.

Reagovat
centos

Souhlasím, ale zároveň nemůžu říct, že by mi Okamura jako člověk nějak vadil.

Reagovat
exse

Tak Okamura taky rozhodně není hloupý, jeho názory dlouhodobě nesleduji, ale nepřipadají mi nějak nekonzistentní. To že se vyjadřuje k mnoha různorodým věcem nevidím jako problém a když už ho porovnáváš s Klausem, tak ten se taky vyjadřuje k mnoha věcem, které nejsou zrovna z jeho oboru např. globální oteplování.

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba. Ten už to má posichrované, uvidíte...

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo jak si posichruje volby.

Reagovat
smazaný uživatel

ČR bude jedním volební obvodem. Proč asi?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to nejelegantnější způsob při dvoukolovém systému s absolutní většinou. Stejně se volí i do senátu.

Reagovat
db18

...ikdyž swi stejně myslím, že hlavou státu bude zrovna on

Reagovat
AjaxFans

Volím Avatara

Reagovat
twerp

No já dám hlas Avatarovi... Zaprvé nevyhraje a za druhé má v sobě něco, co ostatní nemají. Obrovskou pozitivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

A dva litry inkoustu.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Tenhle popis sedí i na Bobošíkovou. Do všech voleb jde strašně pozitivně naladěná a nikdy nevyhraje.

Reagovat
db18

židokomunista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://volebnikalkulacka.cz/volba-prezidenta-cr-2013/

45 otázek...Schválně kdo vám vyjde...

Reagovat
db18

vyšlo mi, že bych neměl jít k volbám

Reagovat
frankiefcb

Zeman, Fisher, Roithová - kníže byl v mínusu

Reagovat
db18

kníže má ohledně EU strašný názory...

jinak já osobně jsem měl v plusu jen Sobotku (a to jen pár procent), zbytek mírně v minusu a Dienstbier -44%

Reagovat
frankiefcb

ty budeš asi hodně anti-eu co

Reagovat
db18

no, v mym zájmu je, abychom v EU byli aspoń do mých 26 let

...ale rozhodně jsem proti přijetí € a podpisu ESM, proto je taky škoda, že tam Klaus (jako euroskeptik) nemůže zůstat dýl

Reagovat
db18

*v mém

Reagovat
frankiefcb

já nejsem proti přijetí eura, ale má to svůj čas. A s ústavou taky nesouhlasím a ani lisabonská smlouva se mi příliš nelíbí. Na druhou stranu nemám nějak příliš odmítavý postoj k EU.

Reagovat
smazaný uživatel

strašné? spíš je jediný, který kritiku EU nezneužívá k populismu.

Reagovat
db18

ano, horší je totiž přijmout každý návrh EU, ať je jakkoli nesmyslný a omezuje "svobodu" členských států

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmyslný? Řada pravomocí se prostě musí posunout na Evropskou úroveň. To je nutnost! Problémy které se musí řešit už totiž "Evropské" jsou a národní státy je samy nevyřeší!

Reagovat
db18

ano, ESM je nesmyslně postavený a spíš než může pomoct uškodí jiným státům

Reagovat
smazaný uživatel

špatně postavený? A to konkrétně čím?

Reagovat
db18

třeba tím, že "vedení" ESM je nepostihnutelné..

...státy se tím také zavázali, že musí splnit jakýkoli finanční požadavek od ESM do 7 dnů (ČR se sice zavázala na určitou částku, ale ESM jí může kdykoli navýšit do libovolných výšek)

...sice to bude platit až dnem, kdy přijmeme €, ale o tom nerozhodujeme

Reagovat
smazaný uživatel

a jak bys to udělal ty? Pokud má ESM fungovat, takové pravomoce mít musí (a bojím se, že stále nemá), jinak je k ničemu. Dopadl by stejně jako opatření, která měla bránit předlužení jednotlivých států.

V té odpovědnosti máš pravdu, to se musí změnit. Jediným řešením je větší demokratizace EU a pravděpodobně i federalizace.

Reagovat
db18

už teď to ale nefunguje správně - akorát to začíná lest na nervy Němcům, kteří pořád cpou peníze do Řecka, kde se stejně nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je to, o čem mluvím. Ta opatření nejsou stále dost silná na to, aby donutili Řecko něco dělat.

Reagovat
frankiefcb

Ani jedno z toho a volím Roithovou.

Reagovat
smazaný uživatel

http://is.muni.cz/th/210183/pravf_m/Diplomova_prace_-_Jakub_Ondrus.pdf

„Ultras“ většinou nosí

speciální označení, např: Apple Commando, Union Cheb,… zřejmě kvalitní práce , zrovna vybrat chuligánku a název klubu jako příklad...

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil..."když to řeknu na rovinu", "troufnu si říct"...takovýhle výrazy by v diplomce být neměly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo:Prvním klubem, který kartu fanouška

zavedl, byl v roce 2009 FC Baník Ostrava. Tento zkušební program, který v sobě

zahrnoval spousty zvýhodnění, se nakonec ujal a již druhým rokem systém efektivně

funguje a počet dobrovolně přihlášených fanoušků je přes 8 tisíc.

a to jsem jen namátkou prolítnul, pročítat to celé nemá cenu!

Reagovat
smazaný uživatel

"Při zpracovávání praktické části této práce jsem vycházel mimo jiné i z vlastních

dlouholetých zkušeností a rovněž jsem blízce spolupracoval s příslušníky služby

kriminální policie a vyšetřování Policie ČR."

Reagovat
AjaxFans

Cos to četl celé?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne...neblázni . Ale řekl jsem si, že se podívám na úvod, ten vždy o práci hodně poví. A ty předchozí výrazy jsem našel čistě náhodně.

Reagovat
centos

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí proti nám nasadit nějaké vysoké kopyto jako je Došek a jsme v háji, nedá se na to dívat

Reagovat
AjaxFans

Blažek to je díra,v tom je naše síla Jeho obliba je furt na vysoké urovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska čape dobře ostatně jako vždycky u nás

Reagovat
smazaný uživatel

ta boleslav to sou pěkní řezníci teda

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Těším se na to jak malý kluk. Snad ukopem remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podme Pzen, dnes treba ukazat Pivarnikovi, ako sa hraje futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím si že nejlepší útok ligy dá minimálně další dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohlo teoreticky znamenat nasi vyhru 4:0, jo to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám remízu 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

ja radsi nic necekam, ale verim ve vyhru 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja inak neviem, co mam od vas cakat, stale nerozumiem tomu, ze hrate tak, ako hrate

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne. Na Plzeň neumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem rad, ze uz jsi zapomnel na posledni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas je těžko trend.

Reagovat
smazaný uživatel

vsadim sa, ze najlepsi utocnik v lige da aspon 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Baky

Reagovat
smazaný uživatel

...dnes budes na stadione?

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaa..isiel by som hned

Reagovat
bobis21

doufám, že dnes uvidím výhru Sparty a Liberce, ať mi vyjde tiket, jsou to poslední dva zápasy na něm

Reagovat
ryzskej

Ukaž :) Ten Libe nevim nevim, tam je to plichta jak vyšitá, když Tepláky doma remizovali s Olmikem, Plzní... Jsou doma silné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně na ně Liberec brutálně neumí. Tam vždycky prohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

a Brno by se mohlo taky hecnout

Reagovat
ryzskej

Brno nemá formu a dlouhodobě na Spartě neumí.. Za asi 10 zápasů tam vyhráli jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

statistika nuda je

Reagovat
ryzskej

Má však cenné údaje

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o to, že nemáme formu, tady jde o to, že hrajeme s juniory... a jak jsem teď napsal dole, hrát proti spartě s juniorkou se nikdy nevyplatí... bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 na Letné a 1:1 v Berbrově království..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to pro vás možná bude ještě lepší výsledek do statistik... jako v tu remízu věřím, ale hrát proti Spartě s juniory je doopravdy na víc než bůra... odpadlo nám aspoň 7 chlapů a místo náhrady musíme improvizovat s kluky z juniorky... vypadá to pro nás bledě Zase si na staďáku, ale užiješ gólovou hitparadů

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou mi to vůbec nevychází, dneska zase nebudu..

Zas na druhou stranu, v Brně máte většinou hodně šikovný mladý kluky. A dost často se stane, že proti Spartě aspoň jeden z nich zahraje fenomenálně.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Sancho ti ale s radostí bude vyprávět průběh zápasu

na juniory jsme se zaměřili před 10 lety, teď nám to sice přináší ovoce, ale nemyslím si, že se to projeví zrovna proti spartě nebo dokonce vůbec v téhle sezóně... no někdo by tu byl, to máš pravdu... třeba Matyska, kterej vaši juniorce dal výstavního góla

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi bude vyprávět, co zase vychlastali před/po zápase.. Zápas naštěstí uvidim.

Právě že když se hraje proti Spartě, tak sice většinou prohráváte, ale pokaždé tam zahraje fenomenálně alespoň jeden hráč.. Ať už to byl Mareček, Šural, Střeštík, Kalabiška.. Naposledy Přerovský, kterej sice střídal, ale jinak zahrál skvěle.. Zpracování má na úplně TOP úrovni, bude dneska vůbec hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

sice už je známa sestava, ale Dana do základu Čuhel neposílá... takový černý kuň zápasu

Reagovat
exse

Dneska v Plzni bude záležet hodně na prvním gólu, Sigma má pod Pivarníkem výbornou defensivu, pravděpodobně postaví blok před vápno a budou spoléhat na brejky. Pokud by Plzeň dokázala dát první gól, tak to Sigma bude muset otevřít a Plzeň v pohodě vyhraje, pokud dá první gól Sigma, tak to ještě více zavřou a budou ještě lehčeji chodit do brejků, které mají výborné, a tak by to mohlo skončit třeba jako loni. Každopádně se na ten zápas moc těším, tolik zajímavých hráčů na jednom hřišti se v GL jindy neuvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad nebude. Pokud chce Olomouc vyhrát, musí sama převzít iniciativu a Plzeň přestřílet. Podle mě na to má!

Reagovat
exse

Hráče na to má, ale není to Pivarníkuv styl.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Sakra, ta Kaviná zas nevypadá tak špatně, jen je tu málo propagace Slezské. A Beskydy jsou parádní

Reagovat
centos

Co je s Beskydama?

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by něco s nimi být? Jen dovětek, že jsou parádní (byl sem tam prvně). Btw, byls na Julisce? A dáváš poslední výjezd do Edenu?

Reagovat
frankiefcb

kde bydlíš, že si byl prvně v Beskydech?

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko, daleko...

Reagovat
frankiefcb

tak tomu rozumím. Pro mě jsou Beskydy srdcovka. Máme tam chatu a já tam trávil v dětství většinu svého času.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sme byli par dni v Komorni Lhotce, znas ?

Reagovat
frankiefcb

znám z Komorní Lhotky vždycky s kamarádem jdeme na Javorový a pak dolů do Řeky. Naše trasa, už jsme taky šli aspoň 3x.

Reagovat
centos

Aha. Jo, Beskydy jsou parádní :) Moc se mi to líbí U Veličků.

Na Julisce jsem byl a na Slavii mi to zřejmě taky vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po 2 měsících poprvé nebudu na Sigmě a zrovna takovej zápas...no snad to kluci nějak zvládnou. Narozdíl od zápasů s Duklou, Teplicemi a Příbramí tentokrát budeme muset spíš bránit, tak uvidíme, jak to půjde. I když kdoví, od doby, co hraje základ Klesnil, dokážeme konečně podržet balony vepředu a hra se začíná podobat alespoň té pod Uličným. Třeba moc zalezlí nebudeme a zkusíme Plzeň překvapit aktivitou. Každopádně bych po včerejším výsledku Jablonce bral i bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava v reprezentaci.. To bychom mohli mít hodně fotbalový střed hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
exse

Jsem zvědavej jak to poskládá, pokud dá od začátku šanci všem nováčkům, tak to bude hroznej fotbal, protože sehranost je důležitější než individuální kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeceňoval bych to.. Dost lidí je ze stejnýho týmu, ze stejný ligy, nebo se znají z mládeže.

Reagovat
exse

Bílek už tohle zkoušel 2x, hned na začátku kdy na turnaj v Emirátech pozval několik nováčků z ligy a pak na turnaj v Japonsku, v obou případech jsme hráli naprostou bídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tam je 10 hráčů, kteří v reprezentaci hrajou pravidelně.. I když dostaneme dardu, tak na tom nezáleží.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel?Musíme čoboli sundat už tak se tady roztahujou až to neni hezký a do hokejovýho MS daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přátelák.. Navíc proti Slovákům nic nemám, fandim jim. A stejně to má většina čechů.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
rufus

Jak můžeš vědět, že to má stejně většina Čechů?

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne? Slováci jsou u nás braní v pohodě.. I třeba slovenským hercům se u nás daří.. A tam právě popularita dělá hodně.

Reagovat
Godwinson

Taky už to není žádná sláva, většinově bych si to tedy odhadnout netroufl.

Reagovat
smazaný uživatel

Není žádná sláva? Já si teď vzpomenu na víc mladých slovenských hereček, než českých..

Reagovat
Godwinson

Tak že se sem ty trapky cpou je sice pravda, ale nemyslím si, že jsou oblíbené. Když vyloučíme nějakou kategorii pubescentů. Když bude mít někdo vyjmenovat oblíbeného herce, řekl bych ... ale to je fuk, hodnotit to podle herců je stejně blbost :)

Reagovat
twerp

Tak Slovenky sou hezčí, než Češky.... a navíc ten jazyk...mmmm

Reagovat
Godwinson

Už by to chtělo přijít s nějakým méně otravným klišé.

Reagovat
twerp

proč by to mělo být klišé?

Reagovat
Godwinson

Protože je to absolutně subjektivní, o to víc však omílané a hloupé. Ale chápu, nebudeme se tu dohadovat o detailech, to "podle mě" si tam snadno domyslím.

Reagovat
twerp

Reagovat
db18

protože je to otřepaná věta, kterou napíše téměř každý, když se o tomto diskutuje

Reagovat
twerp

je to možný, já o tom ještě nikdy nediskutoval. Každopádně jeden z mých nejhezčích vztahů byl právě se Slovenkou. Byla to sice mrcha, ale krásná mrcha. Proto jsem to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo.. Jenže Voříšková je jenom jedna.

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Mě nepřijde, že by byly Slovenky nějak výrazně hezčí než Češky. Řekl bych, že jsou na stejné úrovni.

Reagovat
twerp

Ono to tak samozřejmě bude, jenom u mě vedou Slovenky a ta jejich řeč je prostě dokonalá.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to bude tou řečí..

Reagovat
rufus

Já jsem zase nějak moc Slovenek osobně nepotkal, takže to nebude správný měřítko. Ale ani ta řeč na mě neudělal výrazný dojem. Někdy dokonce spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Až jednu sklátíš a bude ti u toho povídat Slovensky, tak budeš mluvit jinak..

Reagovat
rufus

Reagovat
Godwinson

Přesně tak, navíc s tím jazykem je to ještě horší. Na mě, když v Bille promluví slovensky, tak mám chuť jim tam ten nákup nechat.

Reagovat
rufus

Asi tak.

Reagovat
db18

(a koukam, že to je v Bille asi normální )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Neřekl, bych že většina Čechů Slovákům fandí. I když samozřejmě můžu soudit jen z mého okolí. A právě proto mě to docela překvapilo. Já znám spíš víc lidí, kteří Slováky zrovna nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já znám lidi, kteří nesnáší Poláky.. Ale Slováky má určitě většina lidí spíš rádo, než naopak. Moc mi ani nedochází proč bychom Slováky neměli mít rádi..

Reagovat
twerp

No třebas v Brně na Masárně je slováků jak naprcaných a docela hodně mých známých je pro to nemá rádo. Pak je tu starší generace, která pamatuje rozdělení a to taky k nějaké lásce moc nepřidalo. Ale například na Vsetíně byla a možná ještě je hospoda, která byla spojena televizí s nějakou hospodou na Slovensku a štamgasti spolu mohli závodit, kdo toho víc vypije. No nikdy sme nevyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slováci jsou většinou přátelští a pijou jak duhy.. To je přece kombinace, kterou ani nejde nemít rád. Rozdělení bylo u nás spíš politický, vždyť Češi byli proti rozdělení..

Reagovat
rufus

A důvod proč bychom je měli mít rádi? Ale jinak souhlasí to, že poláci a hlavně rusové jsou ještě míň oblíbení, než slováci. A jinak právě, jakmile hrajeme fotbal nebo hokej proti Slovensku, tak docela vidím dost nenávisti. Po Rusku dost možná nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je takový derby. A možná taky nás spíš nemají rádi Slováci, ze stejnýho důvodu, proč Moraváci nemaj rádi Čechy..

A proč bychom je "měli mít rádi".. Máme provázanou historii, jsou nám blízko mentalitou, jsou přátelští a hodně pijou.. Navíc mají pěkné děvčata a z jejich úst taky krásný jazyk

Reagovat
rufus

A právě proto, že hodně lidí bere zápasy se Slovenskem jako derby, tak k nim nemají pozitivní vztah. Jinak ty důvody pro.. To, že máme provázanou historii nějak neberu. Taky jsem psal, že v mém okolí většina lidí Slovensko nemusí. A jelikož vídám většinou lidi, kteří jsou zhruba stejně staří jako já, tak historie není až tak důležitá. Když se Československo rozpadlo, tak mi bylo 6 let a za tu dobu jsem si k nim vztah fakt nevypracoval. A mentalitou jsou nám blízcí i poláci, hodně pijou zase třeba rusové.. Ale hezký holky mají, to rozhodně. Jenže to není důvod, abych Slovensku fandil, když zrovna nehrají proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Poláci a Rusáci jsou ale agresivní. Slováci ani tolik ne, i když jich je někdy taky dost. Jestli to právě nebude tím, že se setkáváš spíš s vrstevníky.. Starší lidé budou mít ke Slovensku veskrze pozitivní vztah.

Reagovat
Godwinson

Což taky není úplně pravda, alespoň z mých zkušeností. I když procentuálně bude větší oblíbenost u starších, souhlas.

Reagovat
rufus

Poláci mi nepřijdou nějak agresivní. Jinak starší lidi určitě mají Slovensko o něco radši než ti mladší, ale pořád mi to nepřijde jako výrazná převaha. Třeba v práci znám dost lidí, kteří Slováky nemají rádi. A když výjimečně zaslechnu debatu třeba a autobuse nebo někde v hospodě, tak taky většinou Slováky nikdo nechválí. Já si myslím, že u nás bude spíš největší skupina lidí, kterým jsou Slováci tak nějak celkově ukradení. Nefandili by jim, ale zároveň nemůžou říct, že by je nesnášeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi někdy slyšel, že by se nějaký národ vyloženě chválil? Většinou jsou slyšet jen ti, kteří ten národ rádi nemají.. A já je taky vyloženě nemiluju, jen jsou mi nejblíž. Ty znáš neagresivního Poláka? Že bys mu třeba řekl "Poland sucks" a vzal by to v pohodě?

Reagovat
db18

tak tohle už je provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je někdo takhle lehce vyprovokovatelný, tak je agresivní..

Reagovat
db18

...tak já nevim, jak by si ty zareagoval, kdyby před tebou začal skákat třeba slávista a řvát "Sparta zajebaná je..." (u nás a Slovenska to s tím "ČR/SVK sucks" nemá smysl, protože to ví většina)

...ale tohle když řekneš, tak se nemůžeš divit, že to Polák nepřejde bez povšimnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Já? Já bych se mu smál, protože to je Slávista.

Reagovat
db18

a z jiného "tábora" by to bylo stejné?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako z Baníku? To už jsem zažil tolikrát, že mě to nijak nevykolejí. Oni nemůžou za to, že se narodili takhle blbě.

Reagovat
db18

spíš třeba Boleslav je tím známá (Baník taky beru jinak, když za poločas stihnou jebat celou ligu)

Reagovat
smazaný uživatel

S Boleslavákama soucítím, že musí žít v tak příšerným městě..

Reagovat
rufus

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Nebo Jezus nie istniał, když jsou svatí jako hovna

Reagovat
rufus

A ty si myslíš, že když cizinec řekne Čechovi, že je Česko země nahovno, tak to vezme v pohodě? Asi každej by měl mít nějakou národní hrdost a svojí země si vážit. A jinak jsou země, který se relativně chválí. Island, Skandinávie, Skotsko, Irsko, Portugalsko, Nizozemsko, Švýcarsko, Slovinsko, Chorvatsko.. Snad osobně neznám nikoho, kdo by na jednu z těhle zemí nedával.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, že to vezme v pohodě.. A ještě si k tomu přidá a začnou nadávat společně..

To jsou ale k nám neutrální státy.. Pokud se tam odsud nikdo zrovna nevrátil, tak těžko uslyšíš jen tak v buse.. "Víš, to Irsko je tak fajn země.. a jsou tam všichni strašně v pohodě"

Reagovat
rufus

A jak jinak chceš danou zemi posoudit, než že tam někdo osobně sám byl? Mě taky nedávno kámoška říkala, jak je Island super země. Že je tam klid, nádherná příroda, atd.. (jako samozřejmě, že jsem to o Islandu tak nějak věděl, protože mám základní přehled, že jo ), ale jinak je hodnocení nejlepší z vlastní zkušenosti. A to, že ty státy, o kterých jsem mluvil, jsou k nám neutrální není žádné měřítko. I takové státy se můžou chválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že se můžou chválit, jenže jen když tam někdo byl.. a to je každej unešenej z kdejaký plívy, žejo.. I ze Slovenska je každej unešenej.. Tatry, plesa, kuchyně, borovička. Jenže ke Slovákům skoro nikdo neutrální postoj nemá, každej se alespoň k něčemu přiklání.. Stejně jako k Německu, Polsku, Rusku.. Ty názory se daleko více střetávají..

Reagovat
rufus

Tak jasně, že k zemím, s nimiž sousedíme nebo k tomu Rusku bude vztah jinej než k ostatním "vzdálenějším". Zrovna z téhle pětice já osobně vyloženě nesnáším jen Rusko. Německo a Rakousko taky nemám rád, ale Rusko je pořád víc. Ani ty poláky zrovna moc nemusím. Takže nakonec mi z téhle party vyjde nejlíp to Slovensko. Takový jednooký král..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.. Musí se brát v potaz to, že nás serou, ale svým způsobem s nimi žijeme a nevaděj nám tolik.. a mají taky pár benefitů.. (chlastání, pěkný holky, halušky.)

Reagovat
Godwinson

Souhlas, mám to stejně

Reagovat
db18

Reagovat
GjøvikFF

Ať Slováci klidně vyhrají, když to bude dobrej fotbal - v přáteláku je mi výsledek ukradenej, tam chci vidět nový věci, snahu o fotbal a hru pro diváka, ne nějakých upocených 1:0 0:1 s třemi střelami za celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno kolik vymění hráču.Problém je jen jeden a to na lavičce

Reagovat
cubinho

Skvěle!

Záloha ve složení:

---------Hořava Darida--------

Rajotral (Dočkal)-Pospíšil-Krejčí

by se mi moc líbila Takovou fotbalovost jsme tam už dlouho neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

a před ně Lafata

Reagovat
cubinho

Klidně i Kozák nebo Vydra.

Reagovat
smazaný uživatel

S Kozákem by to byl pohřeb.

Reagovat
exse

Místo Rajtorala Kopice a místo Krejčího Pilař, před ně Vydra nebo Chramosta a je to super.

Reagovat
cubinho

Rajty je lepší než Kopic, jen se mu v repre zatím příliš nezadařilo.

Reagovat
exse

Já to psal jak by to mohlo vypadat v budoucnosti, teďka je Rajtoral asi lepší, ale Kopic má obrovskej potenciál, když si srovná hlavu a přestoupí do nějakého rozumného klubu, kde bude pravidelně hrát a zlepšovat se, tak by v budoucnu pravá strana měla být jeho.

Reagovat
db18

Rajty půjde do obrany

Reagovat
db18

a Krejčí je lepší než Pilař

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ještě ne, ale za ty tři roky asi bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtorala už ne. Dočkala když tam je...Jinak

Reagovat
GjøvikFF

Bořek na plac, minimálně na poločas. Na toho kluka jsem v repre strašně zvědavej, snad se jeho čas na hřišti nevymezí na nějakých 13 minut v závěru zápasu.

Reagovat
Godwinson

Doufám, že místo Krejčího tam bude Vydra.

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám ne. Krejčí je mnohem kvalitnější.

Reagovat
Godwinson

Ale no, dost žertů.

Reagovat
smazaný uživatel

to sis dělal jen srandu? tak to jo...

Reagovat
Godwinson

Já nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu, v čem by byl lepší Vydra na levém křídle než Krejčí. Zkusíš mi to nějak vysvětlit?

Reagovat
Godwinson

Ve všem. Je to kvalitnější hráč a má formu jako hrom. V tom poločase, co za reprezentaci odehrál se mi strašně líbil a určitě by měl dostat šanci znovu, Dočkal na druhém křídle je pro mě jasná volba, takže tak. Jinak bych tam chtěl Krejčího vidět také, ale nafouknout tu sestavu nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň ale nemůžu souhlasit.Vydra je talentovaný a velmi kvalitní zakončovatel, ale to je asi tak všechno. Krejčí je v těchto ohledech neméně kvalitní a má navíc skvělou techniku, dokáže dát velmi kvalitní centr a šanci sám připravit. To repre potřebuje nejvíc a Vydra to zatím neumí, To bylo v těch zápasech dobře vidět.

Reagovat
Godwinson

Reprezentace potřebuje kvalitu, potřebuje produktivitu, můžeš si někde najít čísla jednotlivých hráčů. Vydra byl proti Finsku v tom druhém poločase obrovskou hrozbou (a prakticky jedinou) pro obranu Finů, rozhodně by měl dostat šanci znovu. Ne, aby na jeho úkor hrál někdo jako je Krejčí, v současné době. Tohle je zrovna poměrně jasná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

A Krejčí ti nepřijde kvalitní a produktivní? Krejčí už měl být v repre daleko dřív. Zasloužil si to. Je momentálně mnohem lepší a na ten post mnohem vhodnější než Vydra.

Reagovat
Godwinson

No, to není .. a k té poslední poznámce. Ne, to není. Určitě už tam mohl být dříve, souhlasím, jsem rád, že tam je, určitě jsem pro, aby dostal poločas a aby to tam neodseděl, ale primárně bych nejraději viděl kraje Vydra - Dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá dvojka. Oba úplně jiní, hráči. Dočkal záložník starého typu, Vydra spíš brejkový útočník. Do systému 4-2-3-1 který je pro naši repre ideální mi nesedí ani jeden.

Reagovat
Godwinson

U Dočkala o tom můžeme polemizovat, Vydra je do toho systému ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra my možná seděl, ale to by ve středu museli být hráči, co dokážou dát velmi kvalitní kolmou přihrávku. Jenže to zatím nejsou. A jak říkám, Krejčí je v tomto ohledu stejně kvalitní, jako Vydra.

Reagovat
FCSL

Tak štajnymu prej znova našli něco na plicích Ty vole

Reagovat
REPLIKATOR

ale nee

Reagovat
REPLIKATOR

To si dělají prdel, v 1. minutě

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jak já toho Karišika nemůžu vystát. Malej, slabej, s míčem to neumí, nedůraznej. Vskutku ideální stoper, taky že ani nehrál v tý druhý srbský lize odkud ho přitáhli

Reagovat
REPLIKATOR

Přesně.

Reagovat
REPLIKATOR

Jestli chce Liberec o něco hrát, tak musí v zimě každopádně přijít nový stoper. A hodil by se i pravý bek, ale ten určitě nepřijde, když přišli na ten post dva noví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně a ještě by to chtělo někoho místo dědka. Ale stoper je klíčovej, protože Karišik by byl pro smích i ve druhý lize.

Reagovat
REPLIKATOR

Šural

Reagovat
FCSL

Delarge tam je sám a on to tekhle narve tvl, takový dělo by ani nikdo neusměrnil.

Reagovat
Andis

Olomouc dneska zabere

Reagovat
db18

...pěkný nostalgický přenos z Teplic

Reagovat
REPLIKATOR

Vypínám

Reagovat
FCSL

Dementi vole. Aspon můžu zapnout tenis. Jarda půjde.

Reagovat
rufus

Co se divíš, v Teplicích hrát neumíte, vždyť jste tam nevyhráli už víc než 7 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Další zápas v kterým jsme jasně lepší a ztratíme body proti nějakým bídákům, kvůli neschopné defenzivě. Šilhavý ven!!!

Reagovat
rufus

Vaclík - Zápotočný, Jarošík, Švejdík, Pamić - Kadeřábek, Matějovský, Hušbauer, Krejčí - Přikryl - Kweuke.

Výborná sestava. Teď už jen to potvrdit na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Matěják.. Teď se jen modlit, aby se nezranil..

Reagovat
rufus

Snad ví co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.. Snad jo. Ale mám strach..

Reagovat
rufus

Na tom terénu, co se dá dnes čekat to nebude nejideálnější. Snad se mu nic nestane a hlavně by bylo potřeba, aby hrál líp než v Izraeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ty dneska taky nejdeš?

Reagovat
rufus

Vyrážím až teď. Jsem nachlazenej, takže dávám jen fotbal bez pivního soustředění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl

Reagovat
smazaný uživatel

proti šhmoně jasně nejlepší hráč na hřišti, kterej převyšoval ostatní o třídu.

Reagovat
cubinho

Plusem Kadlecova zranění je to, že bude Přikryl nastupovat na jeho místě

Reagovat
centos

Co to sakra je, to budem zas poslední.

Reagovat
Miguel19

Nervozita je tady. Pojďme Chelsea, pojďme je porazit!!!

Reagovat
Miguel19

Asi vedle

Reagovat
REPLIKATOR

To je tou nervozitou.

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto sekcii sme na jednej lodi, tak neser

Reagovat
exse

To je hnus ty Brněnský dresy

Reagovat
smazaný uživatel

venkovní stojí za starou bačkoru... ty domácí máme hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

to je bída to je bída

Reagovat
smazaný uživatel

trapny choreo, trapna sparta..

Reagovat
AjaxFans

Co bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak klasicka Sparta, jako kazdej zapas, akorat se dneska zatim nikdo individualne neutrhnul..

Reagovat
smazaný uživatel

ale je zvlastni, ze spolu hrajou uz delsi dobu, deklarujou, ze chteji hrat kombinacne, ale nedokazou si ani nahrat a o nacvicenych akcich se jim muze nechat jen zdat.. kazdopadne zvlastni je, ze Habanec dokaze naucit tym kombinovat behem pul roku, Silhavy to samy, Vrba taky, Komnacky a Kotal taky a u Sparty, ktera do toho cpe suverenne nejvic penez, to nedokazou uz x tou sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

pokuď mají ostatní Plzeňáci frňáky navrch jako ty, aspirují na další neoblíbené mužstvo v českomoravské kotlině...

Reagovat
smazaný uživatel

whatever..

Reagovat
smazaný uživatel

To mají zaděláno spíš tou aférou.. Navíc, co bys chtěl, je to tým bez fanoušků.. Takoví jsou vždycky nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

tym bez fanousku? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Tým bez fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

takže podle tebe se na Plzeň chodil vždycky jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

nějáká velká aféra klubům moc neublíží... třeba takové Slovácko, kdo by se na ně dnes zlobil ? Tady jde spíš o namyšlenost nových fanoušků, to ve společnosti klesnou hromadně dolů... v Plzni teď mají dobrej hokej i fotbal a bohužel nedokáží udržet skromnost a začínají si myslet, že jsou pupek světa... aspoň jde vidět, co s fanouškama udělá pár dobrých sezón... namyšlené frocky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* S tím Slováckem.

Reagovat
AjaxFans

My jsme to odsrali, podplácení tam bylo o mnoho více.Ta vaše výhra nad náma 7:0 taky nebyla fair play, nebo myslíš, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

lhal bych, kdybych řekl že ta naše výhra nad váma byla 100% čistá... radši jsem to nikdy neřešil a doufám, že nikdo jinej řešit nebude... to bychom oba prosrali jako fandové

Reagovat
AjaxFans

Bylo to podmázlé jako prase,ale na druhou stranu to byl asi nejlepší výjezd co jsem zažil.Co se týká atmosféry

Reagovat
smazaný uživatel

tak dejme tomu, že jsem viděl od Zbrojovky po dlouhé době gólové hody na naší straně, takže já mohl být spokojen Ale ta atmosféra od vás byla parádní

Reagovat
goodbay

jenomže v hokeji nikdy nic nevyhráli to byl furt samej hokej hokej, a fotbal je tam sfouknul za 2 sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

tym, ktory ma fanusikov aj na Slovensku urcite nie je bez fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

tým, kterej má fanoušky na Slovensku cca. od roku 2008 je TÝM BEZ FANOUŠKŮ...

Reagovat
db18

překvapují mne taková slova od Brňáka...

Reagovat
db18

...tak ne, blbě jsem to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě.. Ještě před 3 roky tam nikdo nechodil. To nejsou fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

to, co sa deje v Plzni je prirodzena reakcia..Plzen nikdy nebolo futbalove mesto a neboli vyraznejsie uspechy, tak jasne, ze ludi to velmi nelakalo..a nikto sa nikde nehraje na to, ze Plzen je futbalovy pupok sveta, ale hraju pekny futbal a maju uspech, tak chodia aj ludia..takze Plzen fanusikov ma, ci chcete, alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

To lidi choděj na fotbal.. Ale fanoušci? Ti se poznají až podle toho, jestli týmu fandí, i když hrají hnusně a nemají body.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved pockame, ci ludia budu chodit, aj ked sa im darit nebude

Reagovat
twerp

Trevor by řekl, že Plzeň má plno vandráků, což je přesnější.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

máš zkreslený představy. Plzeň vždycky měla fanoušky, jen teď se jejich počet několikanásobně rozrostl, což je ale (bohužel) klasický, když se někomu začně dařit...

Reagovat
smazaný uživatel

By mě teda zajímalo, kolik slováků znalo v roce 2008 nějakou Viktorku Plzeň...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch jako je dolar se najde víc, ale rozhodně to není typickej prototyp Plzeňskýho fanouška

Reagovat
smazaný uživatel

no jen aby, ti vaši nový fanoušci se stále více podobají sparťánům v jejich úspěšných letech...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel sme v čechách a spousta lidí tady má prostě v povaze povyšovat se, jakmile jsou v něčem lepší... snad se to nerozroste do neůnosný meze kdy budem všem jen pro smích...

Reagovat
smazaný uživatel

říkám narovinu, jako Zbrojovák su rád, že ten náš plevel je shromáždenej v Kometě, takže můžu považovat naše fanoušky za neutrální Plzni přeji jen to dobrý, hrajete pefektní fotbal na náš stát Ale těch vašich fanoušků s frňákem navrch přibejvá čím dál víc (bohužel i v hokeji...)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hokej mame dlouhodobe TOP, takze tam by nemel bejt nakej priliv frnakovniku (ale hokej moc nesleduju, takze nevim)

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co tim myslis, ale ja jsem tu byl prvni fanousek Plzne, a jeste kdyz jsme hrali kolem 7. mista, tak jsem uz tvrdil, ze hrajeme fotbal, kterej ma na titul akorat, ze nepromenujeme sance.. a tak se i stalo, zacali jsme promeovat a uhrali jsme titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský si potřebuje odpočinout, dneska je to zase bída. Kweuke má dneska taky asi kocovinu, ty jeho ofsajdy, to je šílený. Chce to dát, co nejrychleji branku.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ofsajdy, to je nase prace

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak koukám na brněnský dresy, vybavují se mi 90. léta. Ještě chybí jágrovské účesy

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň: Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Ďuriš, Kolář, Zeman - Bakoš

Olomouc: Zlámal – Rossi, Dreksa, Škerle, Vepřek – Pospíšil, Hořava, Ordoš – Petr, Klesnil, Navrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman ...Duris

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam dát radši Štípka.

Reagovat
smazaný uživatel

Štípek má virózu, Rajty zas zraněnej...

Sem na Zemana hodně zvědavej, snad poprvý bude hrát základ, ale moc od něj nečekám :(

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš bude jalovej

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych někdy viděl Adamova, Baky by si aspoň odpočinul na portugalce. Ale asi nedosahuje takovejch kvalit nebo mu Vrba prostě nevěří

Reagovat
exse

Ty křídla Plzně vypadaj hrůzostrašně, ale na Zemana jsem zvědavej.

Reagovat
Posledni Kovboj

In b4 Holek zavini gol.

Reagovat
smazaný uživatel

pokuď nezapoměl, kde se naučil hrát fotbal a pomůže nám k remíze, tak klidně

Reagovat
exse

Ty vole, tak to bylo geniální od Lea

Reagovat
Posledni Kovboj

Ty vole, mazacky tohle jestli chtel, tak kloboucek

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, nic víc.. I když na tom terénu asi nemůžeme chtít víc.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes ve Varšavě proběhl velký pochod. Do ulic vyrazilo až sto tisíc lidí. Policisté to nezvládají, provokují, údajně i střílí do lidí... Boje ještě probíhají.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

po EURE je to vsetko este daleko horsi dneska bol sud s fans korony myslim

Reagovat
smazaný uživatel

a o co tam ide?

Reagovat
stas87

neviem presne,uz moc necitam spravy z polska,na zaciatku ligy ale policajti chodili na stadion s kamerami a fotili si fanusikov a na zaklade tychto dokazov im rozdavaju tresty...tak aspon o tom informovali media

Reagovat
db18

co jsem slyšel/četl, tak se snažili narušit nějaký antifa pochod

Reagovat
smazaný uživatel

tak podme...PLZEEEEEEN

Reagovat
Godwinson

Zeman na úkor Malakjana, ach jo.

Reagovat
djwenca

taky to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

týhle akci nejde nic vytknout, paráda

Reagovat
Godwinson

Řezník je slušné torpédo, to jsem ani netušil, že má takovou rychlost. Ale z Plzně hlavně Procházka, ten se mi tam neskutečně líbí (tedy, už v Boleslavi se líbil, ale tady je to ještě lepší)

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc vobec nevie, chce to dat cim skor druhy gol

Reagovat
Godwinson

Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

Duris, ja uz neviem co si mam o nom poslednu dobu mysliet

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně se tam vrhnul, celkem i slušně umisťoval. Chybělo trochu štěstí, i když útočník slovenský repre by to měl proměňovat na 100%...

Reagovat
smazaný uživatel

tu neni co obhajovat..a jak ty hovoris, utocnik, ktory je v repre toto proste musi davat

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Godwinson

Plzeň výborná, moc pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi to

Reagovat
exse

No jo no na Plzeň je potřeba více než dávat náhodné góly z ničeho.

Reagovat
smazaný uživatel

U mna sa len potvrdzuje to, ze nechapem, jak moze byt Olomouc na tom take dobre..ziadny system smerom do ofenzivy, skusit tam nieco na nahodu, to je tak vsetko..

Reagovat
Miguel19

Plzeň o třídu výš než Olomouc...dneska jsme tak minimálně o 3 třídy.

Parádní fotbal, parádní atmosféra, škoda že jsem nemohl jít. Akorát ten Zeman se mi fakt nelíbí. Nic si nedovolí, ten už se do toho nedostane. A takový talent to byl. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

...pri tom Zemanovi vyzera aj z formy hrajuci Duris jak skvele kridlo

Reagovat
REPLIKATOR

Olomouc směrem dopředu velké nic. Jsem zvědavej, co chcou někteří hráči předvést v repre. Aspoň Hořava se zdá celkem dobrý.

Reagovat
Godwinson

Malakjan musí do hry, jinak budu zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos, ta atmosfera je genialna

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si se vůbec dostal k Viktorce? Díky titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka Bakosovi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si předtím o nich skoro nevěděl, neslyšel?

Reagovat
smazaný uživatel

o klube som vedel, ale nepreziva som to nijak zvlast, prichodom Bakyho som sa o Plzen zacal zaujimat viac

Reagovat
jenage

fans plzne

Reagovat
REPLIKATOR

Ondrášek do repre

Reagovat
Miguel19

Kolář nám chyběl.

Reagovat
REPLIKATOR

Ordoš

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc se silnýma bude těžko sbírat body.. Už v Praze byli horší, dneska to je taky špatný. Zas ale nehrajou poháry, takže nebudou jen tak ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
hefy

Horáá.. Konečně.

Reagovat
REPLIKATOR

Opět parádní akce

Reagovat
Miguel19

Ďuriš 2 asistence

Reagovat
REPLIKATOR

Rozdílový hráč

Reagovat
hefy

Největší klaun na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

no klaun, ked uz nic aspon bojuje, ale on k tomu prida i asistencie..ale futbalovo sa do Plzni vobec nehodi no

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman je neuveritelne tragickej..to jsem zvedavej s kym po sezone podepise..

Reagovat
REPLIKATOR

Ordoš

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi po dlouhý době až na tu hlavičku hodně líbil Ďuriš, výborně (po návratu už klasicky) Kolář. Jinak kromě Malakyana nikdo nepropad, dobrej zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele