Gambrinus liga - preview 12. kola

25.10.2013, 08:46, aktualizováno 28.10.2013, 08:44
Previews
Sparta dnes podstoupí s napětím očekávanou zkoušku na hřišti Liberce, kde zkusí prodloužit sérii šesti ligových výher. Kdyby si lídři tabulky připsali další triumf, měli by po dvanáctém kole na kontě 34 bodů, což se v historii povedlo jen Plzni v sezoně 2010/11.
Slovan Liberec - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávku 12. kola české nejvyšší soutěže obstarají týmy z předních pozic tabulky. Čtvrtý Liberec doma přivítá vedoucí Spartu. Bodový rozdíl mezi oba celky činí devět bodů.

Severočeši by v pondělí rádi odčinili divokou porážku od domácího Slovácka 2:4, svou náladu si však už spravili ve čtvrtek v Evropské lize, kdy vybojovali cennou remízu se španělským klubem FC Sevilla. Atmosféra v kabině mohla být ještě lepší, protože dlouho sahali i po vítězství. "Doznívá v nás smutek a zklamání, že jsme neudrželi výhru se Sevilly. Všichni víme, že Sparta má momentálně velkou formu. Zkušenost s tak kvalitním soupeřem, jako je Sevilla, nám určitě pomůže. Chci věřit tomu, že to zvládneme podobně jako se Sevillou," prohlásil trenér domácích Jaroslav Šilhavý. Ten nebude moci počítat s vykartovaným Sackeym a nejistý je start Frýdka.

Sparťané se nachází ve skvělé formě, šestkrát v řadě v této ligové sezoně naplno bodovali a navíc ztratili body jen při remíze s Plzní. Nyní jede pro body do Liberce, kde tamní tým dovedl k titulu současný sparťanský kouč Vítězslav Lavička. "Slovan doma vždy byl schopen dostat Spartu pod tlak. Pamatuji si to i ze svého působení v Liberci. Jejich herní styl se moc nemění. Zakládají si na pracovitosti, souhře a organizované defenzivě. I Sevilla měla velké problémy dostat se do jejich obrany. Navíc má Slovan velmi nebezpečné brejky," řekl na adresu soupeře Lavička, jehož tým by měl nastoupit v kompletním složení.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Hušek - Šural, Pavelka, Rybalka, Delarge - Rabušic.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Brabec, Holek, Costa - Vácha - Dočkal, Hušbauer, Matějovský, Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
O přiblížení se k čelu tabulky bude bojovat Mladá Boleslav. Doma přivítá Brno, které se naopak bude snažit vzdálit sestupovým příčkám.

Mladou Boleslav sráží nevyrovnané výkony. V sezóně prohrála pouze dvakrát, ovšem porážky s Ostravou a Znojmem spadají do kategorie velkých překvapení. Naopak porazit dokázali Středočeši například Liberec i Teplice, tedy týmy, které jsou na tom v tabulce lépe. Doma se Boleslavi daří, v pěti utkáních ještě neprohrála. Proti Brnu nenastoupí kvůli zranění Rosa a Hůlka, v rekonvalescenci jsou Dosoudil, Magera a Janíček.

"My hrajeme každý domácí zápas na vítězství, samozřejmě i proti Brnu budeme usilovat o výhru a tři body do ligové tabulky," prohlásil trenér domácích Ladislav Minář.

Brno remizovalo v prvním kole, od té doby body výhradně rozdává či bere. Po sérii šesti prohraných utkání v řadě přišla dvě domácí vítězství, která do týmu vlila potřebný klid. O poznání lépe se však Zbrojovce daří doma, z venkovních hřišť dovezli Kotalovi svěřenci pouze jeden bod. V součtu s loňskou sezónou Brno nevyhrálo dokonce v posledních 18 ligových zápasech na soupeřově hřišti, naposledy získalo venku 3 body před 13 měsíci překvapivě v Plzni. Kvůli zranění nebudou moci do utkání zasáhnout Kaščák, Mezlík, Traoré a Schuster.

"Věřím, že nám pondělní vítězství doma s Teplicemi přineslo psychickou pohodu. Ovšem v naší hře je stále co zlepšovat. Hlavním problémem je zakládání postupného útoku. V tomto směru musíme zvýšit kvalitu, abychom si vytvářeli více brankových příležitostí. Boleslav má výkonnostně vyrovnaný tým založený na zkušených hráčích a nastoupí zřejmě už v kompletním složení. Má zvláště doma nepříjemný způsob hry," uvedl brněnský trenér Václav Kotal.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Kysela, Johana, Kúdela, Bořil - Ščuk, Jarolím - Štohanzl, Štajner, Chramosta - Nešpor
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Janotka, Pernica, Košťál, Buchta - Skalák, Fischer, Zavadil, Hyčka, Lutonský - Pašek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (neděle 19:00)
Dvanácté kolo české nejvyšší soutěže nabízí hned dva taháky. Tím prvním je nedělní duel mezi třetími Teplicemi a druhou Plzní, která je na tom o dva body lépe než její soupeř.

Plzeň bude chtít v Teplicích udržet druhou příčku a ztenčit už šestibodovou ztrátu na vedoucí Spartu. Západočeši totiž v uplynulém kole opět ztratili body poté, co doma remizovali se Slavií 1:1. Ve středu hráli další zápas Ligy mistrů a z Mnichova si odvezli debakl 0:5 od domácího Bayernu. "Teplice jsou pro všechny asi tím největším letošním překvapením, i když pro mě tomu tak není. Mě spíš překvapilo, že se jim v minulé sezoně nedařilo. Nás i Teplice nyní čekají zápasy pravdy a teprve teď se ukáže opravdová síla našich mužstev. My i Teplice jsme tam, kde bychom měli být. Teď se bude rozhodovat o tom, který z týmů bude mít pro jarní část soutěže výhodnější postavení. Určitě budeme naše hráče upozorňovat na cizince soupeře, protože to jsou jejich klíčoví muži v ofenzivě. Určitě hodně oživili českou ligu a díky nim mají Teplice největší počet vstřelených branek," pronesl trenér hostí Pavel Vrba, jehož svěřenci venku v lize neprohráli devětkrát v řadě.

Teplice letos v lize v domácím prostředí ještě neztratily ani bod. S 32 góly mají nejlepší útok ze všech prvoligových týmů, z toho 25 branek nastřílely v posledních sedmi duelech. Svou střeleckou formu a domácí výsledky by rádi Severočeši potvrdili i proti úřadujícímu mistrovi z Plzně. "Čeká nás sváteční zápas. Konfrontace s úřadujícím mistrem, který hraje Ligu mistrů, je hodně zajímavou výzvou. Vůbec neřeším to, jak Plzeň dopadla na Bayernu. Bayern je zcela mimořádný tým, který mimořádným způsobem porazí v podstatě kohokoliv. Vystoupení Plzně na jeho hřišti z hlediska naší soutěže tedy absolutně nebereme v potaz. Spíše jsme analyzovali poslední zápasy našeho soupeře v lize. My se chceme částečně revanšovat za výkon v Brně, který nebyl dobrý, a navázat na naše předchozí vystoupení. Věříme, že na Stínadla přijde aspoň deset tisíc lidí. Jejich podporu budeme moc potřebovat," říká teplický kouč Zdeněk Ščasný.

Za domácí Teplice nenastoupí kvůli zraněním Grygar, Vondrášek a Lüftner. Dále nebude hrát Vondrášek, jenž má zastavenou činnost. Hosté z Plzně nehlásí žádnou absenci, pouze je nejistý start Petržely.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Matula, Kaufman, Klein, Krob - Ljevakovič, Vachoušek - Litsingi, Salami, Nivaldo - Mahmutovič.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Hořava, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. SC Znojmo - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
O velmi ceněné zboží v podobě bodů, které oběma klubům schází, budou bojovat týmy z druhé poloviny tabulky. V Brně přivítá domácí Znojmo hosty z Příbrami.

Znojmo dvakrát v řadě neprohrálo a vzepřelo se tak hlasům, které nováčka pasovaly do role jasného sestupujícího. Díky vítězství nad Mladou Boleslaví a remíze v Ostravě se tým Leoše Kalvody dotáhl do kontaktu k ostatním týmům. Velkým problémem Znojma je střílení branek. Společně se Slavií disponuje nejméně produktivním útokem. Příčinou může být absence domácího prostředí. V azylu v Brně totiž Znojmo dokázalo vstřelit pouze dvě branky - obojí Mladé Boleslavi - zatímco ve zbylých čtyřech utkáních vyšlo střelecky naprázdno. Domácí se musejí vypořádat s rozsáhlou absencí. Kvůli zranění nenastoupí Hříbek, Zeba, Buchta a Odehnal, kvůli čtyřem žlutým kartám nemůže hrát Hnaníček.

"Příbram po trenérské výměně podala v minulém kole proti Olomouci velmi dobrý výkon. Dokázala vysokým herním nasazením otočit výsledek 0:2 a zvítězit. Musíme se připravit na agresivně hrajícího soupeře, který nás bude napadat po ztrátě míče hned v našem obranném pásmu. Počítám, že soupeř bude vycházet ze zajištěné obrany a bude hrozit nebezpečnými brejky. Máme dost velkou marodku, která je citelná hlavně v obranné řadě. Nesmíme dopustit, aby nás svazovala nervozita z důležitosti zápasu," varoval domácí trenér Leoš Kalvoda.

To Příbram je na tom, tedy alespoň co se kompletnosti kádru týče, daleko lépe. K utkání v Brně by měli být připraveni prakticky všichni, nejistý start je pouze u Jugase. Po sérii neúspěchů a změně kouče se Příbram po reprezentační přestávce zvedla a doma u Litavky dokázala porazit Olomouc. Potvrdit domácí body by chtěli Čuhelovi svěřenci i v Brně, ale venku tradičně tápou. Posledních 9 ligových zápasů v řadě Příbram venku nevyhrála, navíc v posledních 17 venkovních zápasech nedala více než jeden gól.

"Znojmo hraje velice nepříjemný fotbal plný běhání, nasazení, důrazu, osobních soubojů. Jejich největší předností je rychlý přechod do útoku, hra na brejky. Já jsem viděl v Brně většinu jejich domácích zápasů a hlavně ten poslední s Mladou Boleslaví, kdy vyhráli zaslouženě 2:0. Pro nás i pro Znojmo je to velice důležitý zápas a pokud budeme chtít uspět, musíme se vyvarovat chyb v obraně, protože pokud budeme prohrávat, bude velmi těžké to utkání obracet," uvedl kouč Příbrami Petr Čuhel.
1. SC Znojmo - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Mudra, Jonov, Hudec, Cihlář - Helísek, Nepožitek, Lacko, Crnkič - Okleštěk, Vašíček
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Krbeček, Zápotočný, Mišůn, Divíšek - Abraham, Tarczal - Mareš, T. Pilík, Danoski - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Olomouc v sobotu přivítá Slovácko. Oba týmy spolu sousedí ve středu tabulky na osmém, respektive devátém místě.

Hanáci budou chtít odčinit porážku z Příbrami a popáté v řadě neprohrát se Slováckem. "Rozebrali jsme si nepovedený závěr zápasu v Příbrami a na nedostatky se v přípravě zaměřili, ale až zápas nám ukáže, jak se nám to podařilo. Určitě ale musíme zlepšit hru středové řady, která v Příbrami nehrála tak jako v předchozích zápasech. Nějaké varianty máme nachystané, uvidíme, k čemu se nakonec rozhodneme. Slovácko bylo proti Liberci velmi produktivní a soupeře trochu zaskočilo," řekl trenér osmého týmu Martin Kotůlek, jehož výběr by měl nastoupit v kompletním složení.

Slovácko by rádo v sobotu proti Olomouci navázalo na překvapivé domácí vítězství nad čtvrtým Libercem. Ale jede na půdu, kde se mu dlouhodobě nedaří. Z 11 zápasů vyhrálo pouze jednou, a to v květnu 2011, a třikrát remizovalo. Tuto bilanci se Habancovi svěřenci pokusí vylepšit. "Po sérii nezdarů nám psychicky hodně pomohlo v minulém kole vítězství nad Libercem. Příchodem Doška, který na sebe váže soupeře, jsme se zlepšili i v koncovce. Olomouc sice doma už dvakrát prohrála a nezvládla v minulém kole slibně rozehrané utkání v Příbrami, tým má ale fotbalovou kvalitu. Uspět můžeme opět jen maximální bojovností s minimem chyb," zdůraznil kouč hostí Svatopluk Habanec. Ten bude postrádat zraněnou dvojici Kuncla a Hlúpika.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Vidlička, Koutný, Škerle, Vepřek - Houska, Ordoš, Šindelář - Varadi, Doležal, Navrátil.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Reinberk, Rada, Košút, Šimko - Daníček - Biolek, Valenta, Petr, Kerbr - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Baumit Jablonec  (sobota 20:15)
Dvanácté kolo nejvyšší soutěže pokračuje také na Vysočině, kde domácí Jihlava hostí Jablonec.

Po slušném loňském vstupu mezi elitu se čekalo, jak se Jihlava představí ve své druhé sezóně v první lize. Ke zklamání jihlavských fanoušků se Vysočině na rok staré výsledky navázat nedaří. Pouhá dvě vítězství z jedenáctí utkání znamenají nedostatečný bodový příděl a aktuální čtrnáctou příčku pouze s jednobodovým náskokem na poslední Znojmo. Na vítězství čeká Jihlava již čtyři utkání v řadě. Proti Jablonci, který ještě v první lize porazit nedokázala, nebudou moci nastoupit zranění Kopic, Šilinger, Josl a Kosak.

"Čeká nás fotbalově velice silný a ambiciózní soupeř s minimem slabin, který letos získal cenné zkušenosti v zápasech Evropské ligy. Naše hra bude postavena na zabezpečené defenzivě a rychlých protiútocích. Budu ale vyžadovat od našich hráčů větší nasazení a bojovnost, než jakou předvedli v posledním utkání v Praze s Bohemians. Musíme si dát také pozor na nebezpečné standardní situace, na které si nabíhají Beneš a Rossi," nechal se slyšet zkušený stratég František Komňacký.

Ambiciózní celek ze severu Čech se stále ne a ne přiblížit k čelu tabulky. Možná také proto, že v důležitých utkáních s elitními týmy prohrává. Jablonec ztratil všechny tři body na Spartě, v Teplicích i doma s Libercem. S Mladou Boleslaví doma v posledním kole jen remizoval a duel s Plzní má zatím před sebou. Jihlava ale do této kategorie letos nepatří a Baumit by chtěl navázat na rok staré dušičkové vítězství, které si z Vysočiny odvezl. Pro zranění nenastoupí Eliáš a Jablonský.

"Myslím si, že kromě zápasu v Teplicích jsme byli v každém utkání lepší. Doma s Libercem, na Spartě. Fotbal se ale hraje na góly a body a ty my nemáme. S každým mužstvem mohou tyhle zbytečné ztráty zamávat. Uvidíme, co to udělá s námi. Snažili jsme se udělat vše pro to, aby se nám to sebevědomí zvedlo a v Jihlavě jsme uspěli," řekl trenér Jablonce Roman Skuhravý.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Mikula, Krejčí, Šourek, Vaculík - Marek, Jánoš - Masopust, Jungr, Karlík - Harba
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zoubele, Rossi, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Piták, Vaněk, Čížek - Třešňák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Dukla Praha - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
V páteční předehrávce na sebe narazí mimo jiné celky pražské Dukly a ostravského Baníku. Domácí mají co napravovat, jejich výkon proti Spartě nebyl optimální. Totéž se dá říci o Baníku. Ten sice tři kola neprohrál, ale před týdnem bral doma pouze bod s posledním Znojmem.

Dukla před týdnem nastoupila k menšímu pražskému derby proti Spartě, ale utkání vůbec nezvládla a prohrála 0:3. Přerušila tak šestizápasovou sérii bez porážky a aktuálně se drží na sedmém místě. Svěřenci trenéra Luboše Kozla nyní přivítají Baník, se kterým mají hodně kladnou bilanci. "Pro nás je páteční utkání strašně důležité, na Spartě jsme prohráli, a ačkoli prohrát na Spartě není ostuda, mohli jsme tam jen získat, měly by naše povinné body ležet na domácím hřišti. V tomto zápase a pak i v dalších. Musíme k němu přistoupit zodpovědně, napravit si reputaci, získat tři body a s nimi zpět klid," uvedl trenér Kozel.

Vyhrát bude chtít i Baník, který přeci jenom překvapivě ztratil s posledním Znojmem. "Ztracené body se Znojmem chceme vybojovat v nadcházejících zápasech. Všichni víme, jaká je situace v tabulce. Bodů máme málo," nechal se slyšet vedoucí mužstva Tomáš Bernardy.

Tým ale fakticky vede Martin Svědík a zatím slaví úspěchy. Ostrava tři kola v řadě neprohrála a prodloužit tuto sérii bude chtít i na Julisce. Hostům patří v tabulce pěkné desáté místo.

Baníku bude chybět Droppa, Dědič, Šichor a také Engelmann, kterému start zakázal jeho mateřský klub, kterým je právě Dukla. Otazník visí i nad startem Kukece. Dlouhodobě jsou mimo Svěrkoš a Petrus.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Bohemians 1905  (pátek 19:00)
V pátek jsou na programu hned dvě páteční předehrávky 12. kola české nejvyšší soutěže. Jedním z nich je i malé pražské derby mezi Slavii a Bohemians 1905. Oba celky se pohybují ve spodní části tabulky a budou se chtít vzdálit sestupovým pozicím.

Slavia v uplynulém kole překvapivě remizovala v Plzni a tím tak utla sérii čtyř ligových porážek. Přesto v tabulce figuruje nadále na předposledním místě. Aby sešívaní mohli opustit sestupové pásmo, musí doma zdolat Klokany, s nimiž prohráli jedinkrát z posledních sedmi vzájemných duelů. "Myslím, že v poslední době byl zaznamenán progres ve výkonnosti Slavie. Teď je potřeba to převést ve tři body. Věřím, že podle toho, jak se mužstvo připravuje, jaká je v něm nálada, je toho schopno. Bude to těžké, protože je to derby. Ukáže se, zda se mužstvo dostalo dál, nebo ne," pronesl trenér domácích Miroslav Koubek, jenž bude postrádat čtveřici marodů Čontofalského, R. Černého, Bortela a Fenina.

Dvanáctí Bohemians jsou na tom o tři body lépe než konkurent z pražského Edenu. V případě prohry se mohou přiblížit sestupovým příčkám. Klokani v posledních třech kolech ani jednou nezvítězili a v nich vsítili pouze jednu branku. To se pokusí vylepšit v nedalekém Edenu. "I když jsme nevyhráli, chtěli bychom navázat na náš výkon proti Jihlavě, jen se budeme snažit zlepšit produktivitu. Na derby se těšíme, samozřejmě vnímáme zlepšený výkon Slavie pod novým trenérem. Budeme chtít předvést takový výkon, aby se fanoušci fotbalem bavili," přeje si kouč hostí Jozef Weber. Ten nebude moci počítat se zraněným Šírlem a Berkovcem, jenž nenastoupí kvůli dohodě klubů.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Dostál, Dobrotka, Škoda, Neves - Gecov, Zmrhal - Lička, Kisel, Nitrianský - Juhar.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Havránek - Kalina, Šmíd, J. Štochl, Kolář - Moravec, Jindřišek, Rada, Bartek - Hora - M. Štochl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha11101030:631
2.Viktoria Plzeň1174024:825
3.FK Teplice1172232:1323
4.Slovan Liberec1171313:1422
5.FK Mladá Boleslav1154220:1019
6.Baumit Jablonec1144318:1616
7.Dukla Praha1135313:1114
8.Sigma Olomouc1142520:2214
9.1. FC Slovácko1133517:2112
10.Baník Ostrava1133513:2512
11.1. FK Příbram1132613:2211
12.Bohemians 19051132611:2211
13.Zbrojovka Brno1131714:1710
14.Vysočina Jihlava1122716:228
15.Slavia Praha112279:248
16.1. SC Znojmo111469:197

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (395)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
JarousFCB

Jdeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že po odchodu budou Bazaly hned zbořeny

Reagovat
smazaný uživatel

Naše výsledky v sezoně doposud nedávaly logiku( výhra nad Bolkou,Libercem,ztráta bodu s Bohemkou a Znojmem), takže na Dukle vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem absolvoval besedu s trenérem Komňackým a ačkoliv jsem ho měl dost dlouho za alibistu a přizdisráče, tak po včerejšku musím smeknout klobouk, pochybuju, že nějaký podobný trenér s podobnými kvalitami a inteligencí někdy v GL trénoval. S ním se prostě nedá sestoupit a dvakrát za sebou podat ostudný výkon, takže proti Jablonci jasná výhra, s trochou smůly remízka

Reagovat
mario23

Podle mě z Jihlavy nejspíš po sezoně odejde, přece jen jeho kvality jsou někde jinde a má na to trénovat klub, kterej má větší šanci hrát poháry nebo klidně i do repre by mohl.

Reagovat
ondrasch77

Já jsem byl na několika besedách s Komnackým, když byl ještě v Jablonci. Trenér je to fajn a dokáže být velmi výřečný, zejména když během besedy vypil dvě piva (jedno si objednal, druhý mu servírka donesla automaticky po dopití prvního), rozohnil se a začal vykřikovat, jak musíme Liberec nakopat do prdele apod.... , každopádně zítra prohrajete!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto si asi dal jen jedno malý ale taky se pak docela rozohnil, když bránil tým za ten ligový výpadek proti Olomouci. Ale dobrý bylo, že mluvil hodně přímo a ničeho se nebál. Josla nepřímo označil za flákače co nechce hrát, ze Šilingera má kopřivku atd.

Reagovat
ondrasch77

U nás mu moc nevoněl Mešanovič, kterýho bohužel vyštval k Vám a nakonec ho uklidil i od Vás do DAC, ale velmi dobře už tenkrát odhadnul toho šmejda Vošahlíka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mešanovič má smůlu na zranění, když odešel Standa a on zaujal to jediné místo na hrotu, tak mu Trousil zlomil nohu, když se pak uzdravil a v přípravě to vypadalo, že se mu bude dařit, tak mu začali dělat bordel šrouby v noze, tak musel na dalších několik týdnů na marodku, pak ho raději poslali na půl roku na rozehrání do horší ligy, kde by měl hrát, podle mě ještě dostane šanci se ukázat...

Reagovat
ondrasch77

Gratulace! Sice jste byli horší, ale o oto efektivnější!

Reagovat
slavik38

Kolik tam bylo lidí? Na fotkách jich je deset, z toho dvě děcka.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, už jsem byl na větších, ale lidi byli i tam za rohem u výčepu a u dveří, takže necelých dvacet lidí se tam asi sešlo

Reagovat
smazaný uživatel

2x za 1

Reagovat
mario23

Taky doufám

Reagovat
cepinzcegamy

dvakrát plichta, penízky doma

Reagovat
mario23

Dukla Praha - 1

Slavia - 1

1. SC Znojmo - 1. FK Příbram : 02

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko : 1

Vysočina Jihlava - Baumit Jablonec : 10

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno : 1

FK Teplice - Viktoria Plzeň : 10

Slovan Liberec - Sparta Praha : 02

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje a Teplice vezmou body Plzni. Sparta se tak znovu o další krok přiblíží k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Jelikoz moc neverim ve vyhru v bolce tak se snad jihlava a slavia nebudou poustet do vetsich akci a maximalne remizuji

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se bojhím..... ostatně jako u FCB vždy letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Na dukle se nám vůbec nedaří, takže je čas to prolomit a urvat bod...Pavlenka-Zawada,Frydrych, Vomáčka, Sukup - Hable - Lukeš, Kukec, Holzer, Milosavljev - Fantiš Nějak tu zálohu poskládat musíme

Reagovat
HorajzmAmmann

a místo Vomáčky samozřejmě Baránek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nevali Patricia? Pulpit ho tam valil a na Spartě zahral OK

Reagovat
db18

„Jsem samozřejmě trochu unavený, ale zdravotně se cítím dobře. Noha mě nebolí a jsem rád, že jsem stoprocentně připraven. Chceme ukázat svou kvalitu a předvést stoprocentní výkon," říká před utkáním v Teplicích David Limberský.

...co takhle jít někdy včas spát?

Reagovat
Messier

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka dnes musi

Reagovat
smazaný uživatel

Baník kvalitní první půle - aktivní, obrana nezmatkuje druhé poločasy na Julisce neprohráváme takže když vydrží takto sebevědomý výkon nemuseli bychom odjet s prázdnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Bohemky přijeli

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasná ale po útočném faulu ale my jsme zvyklí už

Reagovat
Jackmaker1989

Zdravím vás, neviete mi niekto poradiť, kde by som mohol pozerávať online gambrinus ligu? som momentálne v anglii. Ď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket vyšel.... aspoň něco.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Puskas

pokud jsi měl 1, tak

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Měl sem 1 a padne 0-2 góly . Prostě sem nevěřil ! Kór na Dukle ! Nesázím srdcem,ale kdyby Baník bodoval tak sem taky rád.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
JarousFCB

Ta penalta ... ale stane se...

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom k bliti? Radsi at se zachrani Znojmo,nez Pribram.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tak hrát příští rok ligu nebudou, tak ať radši spadnou normální cestou..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ještě pár zápasů zahrají, tak se zachrání... A pak nebude důvod, aby nehráli další sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

v brně

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře už začnou hrát doma...

Reagovat
smazaný uživatel

jj sem četl jak jim de novej stadion od ruky tady neval hovna to už zkoušeli v Ústí a kde sou ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi nikdy nestavěl ani kadibudku, podle toho, jak tomu rozumíš...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to právě vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak !

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký námitky? Hráli moc dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ten novej spolukomentator na CT sport? Je docela dobrej!!

Reagovat
FCSL

Martin Hyský

Reagovat
ondrasch77

Je vynikající!!! Zejména když papouškuje, co před ním řekl Bosák nebo když kritizoval Krejčího, že asi nepodává dobré výkony na štacích v zahraničí, protože každý rok hraje v jiném klubu (a to i přesto, že Bosák před jeho výstupem vysvětlil, jak se věci mají). Určitě byl lepší obránce než komentátor...

Reagovat
smazaný uživatel

To si pleteš se Zelím, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, Zehera už nechtějí nikde.

http://www.eurofotbal.cz/hraci/robert-zeher-2478/

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm. Jde se vyhrabat vejš ?

Reagovat
FCSL

Harba je úžasnej

Reagovat
Miguel19

Tak to bylo messiální..

Reagovat
Rarášek

Michal Meduna by se mohl vrátit k fotbalu, zájem má druholigové Ustí nad Labem

Reagovat
Agnar

Ty vole na soupisce Kaufmann s Kleinem.. Tak to už ted Plzen vede 0:1

Reagovat
db18

...počkej, ještě nevíš soupisku Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát Horváth tak to může být slušná přestřelka. Taková díra ve středu pole je přesně to, co Teplice potřebují.

Reagovat
db18

Spíše se bojím Hejdy, Horváth na ligu ještě má - akorát v LM by měl už nechat prostor budoucnosti

Reagovat
Rarášek

Já nechápu proč tam Kleina cpe, vždy't to šlapalo

Reagovat
smazaný uživatel

Luftner se zranil na repre..

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Aha Nojo, repre mi často uniká ..

Reagovat
Andis

Plzeň jak má něco vymyslet je marná, ta umí jen beton. Teplice si můžou zalézt a čekat na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem zvedavej,ale spis myslim,ze prijde teplicky vystrizliveni,ale remizu 3:3 bych bral..

Reagovat
db18

To už přišlo s Brnem ne?

Navíc jim vypadl Lüftner a Grigar, takže ač jsem se původně bál, tak teď to prostě musí být výhra (pokud nebude hrát Procházka vedle Hejdy)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Brne to jeste muzou brat jako ojedinely zavahani,ale prohra doma s Plzni a pak na Sparte,to by bylo definitivni vystrizliveni...

Reagovat
smazaný uživatel

a v liberci pak jestě ta obrana se sesypala hezky asi už to dál nepujde

Reagovat
db18

Zase, když Teplice prohrajou tři zápasy v řadě, tak je asi Liberec nedokáže porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je s těma brankářema v poslední době?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pospíšil není ani na lavičce Bohužel to vypadá, že Vrba bude následovat Jarolíma a to co v Plzni vybudoval zase rychle pohřbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, vzákladu je přece skvělý Horváth. Sice nevybojuje jediný souboj a nezachytí jediný útok soupeře, ale pořád má obrovský přínos pro tým a bez něj to prostě nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i kdyby Horváth hrál dobře, pořád to není důvod nemít na lavičce alespoň jednoho záložníka jako zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stínadla téměř plná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Teplice, to je Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Teplice, když se na ně jdu kouknout na Srbskou, tak hrajou nic a dneska by se zbláznili

Reagovat
db18

Nesnášim Teplice, když si na ně vsadim, tak hrajou nic a když si vsadim proti tak...

(ale ne, proti Slavii vydělali pěkně... )

Reagovat
Corosian

Teda takovou dominanci Teplic bych necekal

Reagovat
discarda

Ty Ljevakovicovi bomby z kroku jsou neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmut

Reagovat
vinetou

Tvl ten komentátor na Nově má zas z každý šance Teplic orgasmus.

Reagovat
twerp

Možná bude mít i ze šancí Plzně. Jenom aby ses dneska dočkal.

Reagovat
discarda

Limbersky opet ukazuje jakej je to debil

Reagovat
discarda

a Horvath ted kolinkem do Litsingiho a pak ho jeste mimodek trefi i na zemi , ta Plzen je ta sympatickej tym

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

zase leteckej den

Reagovat
Pepe1911

omg

Reagovat
twerp

To se dělá prdel.. zase 44:57

Reagovat
Pepe1911

už je to moc okatý

Reagovat
Manik...

Ty vole ten Jech je snad z Plzně ne??? To je děs!! Už když je pískal minule, tak jim připískával

Reagovat
smazaný uživatel

Co to piska za kretena? Tolik chyb na obe strany

Reagovat
Manik...

Jech a zrovna ty si na něj stěžuj

Reagovat
Kypřící prášek

pri spornych situacich si vzdycky hodi kostkou a pokud padne sestka tak zapiska, zatim mela vic stesti na sestky plzen

Reagovat
exse

Absolutně nechápu odkud se najednou v Teplicích vynořilo tolik lidí. Dneska to je dost možná větší návštěva než byla na derby, ale pro ligu je to samozřejmě jen a jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nechápeš? Okolí je hustě osídlené, atraktivní fotbal, koncem 90.let tam bývalo na Spartu pravidelně vyprodáno.

Reagovat
smazaný uživatel

90. léta pro velký množství zdejších diskutérů neexistují.

Reagovat
Kypřící prášek

viktorko plzen tohle uz neni bayern uz muzete hrat fotbal

Reagovat
Kypřící prášek

16180

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře pencle to byla

Reagovat
Mada

Reagovat
discarda

Ty krááávoo jeste ze jsem o puli vsadil na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci evidentne na nasi strane, Rajtoral sam na golmana a on piskne ofsajd..

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasna penalta, ale uz vidim jak prilitnou spartani, ze nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corosian

Reagovat
vocasisko

to je magor ten obránce

Reagovat
smazaný uživatel

to si delaj prdel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Manik...

Slavíííííííííííííííííííííííík joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth než vstane

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze se nasi furt valej, ale aby se naucili kopat penalty, to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Válet se už umí, ty penalty přijdou

Reagovat
twerp

Má todle Horvát zapotřebí ještě? Z geniálního fotbalisty už je jenom faulující prase.

Reagovat
Pepe1911

bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, doteď si pamatuju tu rozhořčenou veverku, kdy si při zápase Jihlavy s Plzní vybrečel ruku, i když míč trefil Radovo stehno a následně z toho byl jediný gól zápasu, v tu dobu se mi zhnusil nehorázně, od té doby se na něj zaměřuju a jeho výkon je na tom postavený, fauly, brečení, simulace...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne jsme zacali neco hrat, tak jedem !

Reagovat
smazaný uživatel

jj Mahmutovic opravdu neni hracem, ktery by se poustel do teatralnich padu

Reagovat
twerp

A todle neměla být penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, ja bych za tohle penaltu nepisknul, dokonce si ani nejsem jistej, jestli to bylo ve vapne..

Reagovat
twerp

Byl to docela podobný faul jako na druhé straně, takže pískat se to mělo a ve vápně to taky bylo.

Reagovat
Manik...

Ty vole Jech

Takže Plzni se to pískne a Teplicím ne vid ty sráči???

Reagovat
Oxbow

Hlavne ze to je rovina v tom zapase

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky chyby vzdyt dela jednu chybu za druhou, kazdou druhou minutu piskne neco na hovno

Reagovat
discarda

je vtipny jak si to umis v kazdej zapas ospravedlnit

Reagovat
Kypřící prášek

na druhou stranu litsingi kopnul do hlavy bakose, to mohla byt taky pentle

Reagovat
Pepe1911

tohle mě sere,to nemůže bejt náhoda už !!!

Reagovat
Mervin

tohle zase pencka být měla

Reagovat
goodbay

máte někdo odkaz? nemohl jsem najít

Reagovat
goodbay

díky

Reagovat
smazaný uživatel

stih si gol?

Reagovat
goodbay

jojo akorát

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej centr

Reagovat
Oxbow

Tan Kovarik je strasne trapnej!!!

Reagovat
Pepe1911

ten Kovařík neuvěřitelně tragickej průměrák... a na penaltu šel psychicky labilní Baky

Reagovat
Posledni Kovboj

Krasnej gol. Driv nebo pozdejc to prijit muselo.

Reagovat
Oxbow

Kdyz bych mel brat druhej polocas, tak bych ani nerekl. To se plzen hodne zvedla ...

Reagovat
Kypřící prášek

gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
Manik...

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
twerp

gooooooooooool

Reagovat
Mervin

Limberský

Reagovat
Pepe1911

Mahmutovič úžasnej player

Reagovat
Kypřící prášek

Reagovat
twerp

Zaslouženě, Teplice jasně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej polocas ani nahodou.

Reagovat
Posledni Kovboj

jasne.

Reagovat
Pepe1911

Kozáčik skákal jen aby nevypadal jak kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Asi uhýbal motýlovi

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně snad to udrží neboť to hovado Jech má koule na to aby klidně ještě písknul dvě vymyšlené pencle.

Reagovat
Pepe1911

Ďuriš to zachrání

Reagovat
Posledni Kovboj

Jech - zivotni vykon

Reagovat
Kypřící prášek

tecl fauluje, hosek dostava zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl naběhne do obránce a je to faul obránce a ještě karta? Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

To sice jo ale ten obránce ho držel za dres a pak zalehl ne?

Reagovat
salami

na první pohled to tak vypadalo, ale Hošek ho naprosto nesmyslně fakt stáhnul, i když byl v pohybu k balonu a Tecl uplně přeběhnul

Reagovat
smazaný uživatel

To jak chybi Darida, to si nikdo nedokazal predstavit, za vsechno mluvi vysledky po tom co odesel a nejen vysledky, ale i predvedena hra.

Reagovat
smazaný uživatel

No to není Daridou

Reagovat
Pepe1911

to není Daridou... tuhle hru s minimem golů předváděla plzeň i minulem ročníku

Reagovat
Pepe1911

*a s minimem zakončení

Reagovat
goodbay

hlavně na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má strašný problém ve středu pole. Dřív sbírala každý odražený míč a nepouštěla soupeře do brejků, teď nemá nic. To se pak útočí těžko. Ale jak správě říkáš, tak už to bylo na jaře takže Daridou to není.

Reagovat
Pepe1911

To bude tim druhým,nesprávně chváleným veteránem

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Manik...

to není Daridou, to je tím, že hráčům to vlezlo do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

To bych taky neřek, alespoň v tomto zápase. Většina Plzeňáků dře, jen to nestačí...

Reagovat
Pepe1911

ty centry a střely,co neprojdou přes prvního hráče plzeňská klasika

Reagovat
Posledni Kovboj

Teplicky Afrikakorps vsichni tri neskutecne silny na mici, technicky skvely, tah na branu....krasa.

Reagovat
Kypřící prášek

bodycek na hlavu, pro durise 5 plus do konce utkani

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš do toho šel jak pitcha.

Reagovat
Pepe1911

Limberský totálně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? snad jedinej hrac, kterej hraje svuj vysokej standart.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

pěkně si ho tam Litsingi vyšolíchal

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale nebylo to v nebezpecnem uzemi..

Reagovat
Kypřící prášek

vzdyt z toho byla tutovka pro salamiho

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to tutovka mimo nebezpečné území

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzou udrzet!

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt nemam slov, takovy sance a hovno z toho

Reagovat
twerp

Jn Teplice mají smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
discarda

Reagovat
stas87

skoda ze mahmutovic netrafil branku,dat gol po chybe toho hovadka limberskeho by bolo symbolicke

Reagovat
discarda

to uz byl ten prvni

Reagovat
stas87

to som nevidel videl som prvy polcas kde sa v podstate hralo na jednu branku...snad sparta vyhra v liberci a uz ligu vyhra,ten ich ohavny futbal moze nakoniec v europe uspiet

Reagovat
smazaný uživatel

jdete do pici, radse se zase ozerte nekde do nemoty a balte mlady holky, coraci

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Plzni se to sype i se sudíma za zádama.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Teplice slusny, kdyby meli dobrou obranu, tak muzou hrat o titul Scasny Bylo by fajn, kdyby tam chodilo porad tolik lidi

Reagovat
db18

Obranu dobrou mají - akorát se jim teď rozpadla...

Reagovat
goodbay

Penaltu jsem neviděl, ale ted z toho záběru co tam ukazovali, tak se písknout dala.

Reagovat
twerp

Pískat se měla. Limberský by tam sice spadnul i kdyby ho nedržel ale to držení za dres bylo fakt okatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral

Reagovat
twerp

Reagovat
F.Torres

Dala, ale přihrál to pěkně. Já bych spíš pískal penaltu po tom, jak Bakoše kopli kopačkou přímo do obličeje, přitom když by ho netrefil a on nelehnul, tak by byl sám 5m před bránou..

Reagovat
db18

Sudí měl nahnáno - už po té první po něm šel celý stadion

Reagovat
F.Torres

já vím, do toho ještě ten nafilmovaný pád Mahmutoviče..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corosian

Teplice celkove lepsim tymem, i kdyz se Plzen trochu zlepsila ke konci. Plzenska obrana imho ligovy podprumer a Horvath uz tam pobiha asi jenom jako klubovy maskot, pac je uplne zbytecny Cizinci z Teplic jsou fakt neskutecny, dneska skvely Mahmutovic, moc se mi libil i Nivaldo, Salami skvely a Litsingi podle me svuj horsi standart ale stale skvely. Atmosfera . Momentalne jsou Teplice fakt sympaticky tym. Ale titul bude brat Sparta

Reagovat
goodbay

Nebyl bych si tak jistý, ale taky bych už si to strašně moc přál. Tyhle zápasy mezi 10.-20. kolem můžou hodně napovědět o šancích Sparty na titul.

Reagovat
Manik...

Docela mám strach až bude mít Sparta Teplice, nebude to lehký zápas

Reagovat
exse

Jak by řekl Dolar, Jech špatnej na obě strany, Plzni špatně fauly ubíral, Teplicím je špatně přidával. Jinak asi budu muset přehodnotit a a Teplice započítat do boje o poháry, o titulu je bohužel rozhodnuto.

Reagovat
twerp

Jestli je o titulu rozhodnuto bych nechal až na první jarní kola. I když na podzim všechno vyhrajem, tak na jaře můžem zase všechno prohrát.

Reagovat
exse

Vy už hůř než ve většině zápasů podzimu hrát nemůžete, takže o vás v podstatě ani nejde, s kvalitou vašich hráčů je jasný, že okolo těch 70 bodů dáte. Jde o to, že Plzeň ztrácí a bude ztrácet a nikdo jinej tam není. Samozřejmě Plzeň půjde najaře nahoru, protože nebude hrát poháry a třeba ještě doplní kádr, i kdyby ne tak sehraje současný kádr, ale pokud budete mít náskok třeba 9 bodů, tak už vás nedoženou.

Reagovat
Miguel19

Rozhodnuto

Ještě si pamatuji, jak Spartě nedávno nestačil náskok 12 bodů..

Reagovat
centos

Vrba chce k repre, no.

Reagovat
goodbay

Taky jsem si to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...mohl dát výpověď

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Libe vyhraje!

Reagovat
Pinturicchio

Hezky Teplice, ... dneska zvýšít náskok na 9 bodů.

Reagovat
db18

To bych chtěl vidět, jak dneska Sparta uhraje 4 body

Reagovat
Pinturicchio

Jéé, sorry, já počítal pořád s tím 6 bodovým náskokem na Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska do Liberce pro 3 body,snad to stihnem a nikde nezkejsnem,vyrazime z Prahy az v pul paty

Reagovat
Manik...

Zápas v Liberci bude těžký, ale oni hráli EL, tak by mohli být trošku unavení, nic jiného než 3 body neberem

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec dnes tutová 1

Reagovat
Alan_Shearer

Ocekavam dneska vyrovnany utkani. Velky zapasy zvladame !! Sparta je sice momentalne nejlepsim ceskym klubem, ale na to se nasi lenosi dokazou hecnout. Tesim se na Dockala a Vachu, snad nam moji oblibenci nedaj gol. 1:1 (Delarge - Husbauer), 7800 divaku

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík-Costa, Švejdík, Brabec, Kadeřábek-Vácha, Matějovský, Hušbauer-Krejčí, Lafata, Dočkal

Reagovat
One-Real

skoda Holka, jinak asi nejlepsi mozna..kazdopadne ten Lada by ze sebou mel neco zacit delat

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych docela rád viděl v sestavě Ujfiho.. Škoda. Proč by měl něco dělat? Vždyť se zvedá, proti Dukle podal parádní výkon..

Reagovat
One-Real

O něj mám strach, jestli se vůbec ještě vrátí. Ten kdyby měl formu, tak to zas pozvedne ještě o pár. KAždopádně obrana nás netrápí. No nevim, já byl snad kromě prvního na všech domácích a nelíbil se mi ani v jednom. Možná je to tim, že mám furt před očima, jak hrál před rokem, rokem a půl a tohle je laciná kopie se stejným jménem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Dukle hral vylozene dobre. Uvidime dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje přesně to, co potřebujeme.. Hodně u kraje, spoustu toho naběhá. Navíc je vidět, že tomu na tréninku hodně dává a snaží se zlepšovat. Proti Dukle v devadesátý minutě padesátimetrovej sprint bez balonu a nakonec se ještě snažil vracet. Byl rozhodně z formy, ale minulej zápas hrál fakt dobře, snad bude takhle pokračovat..

Reagovat
One-Real

Já budu rád, když se zvedne. Proti Dukle to bylo lepsi, ale stejne mi to prislo hodne malo oproti tomu, co hraval driv. Prijde mi, ze totalne ztratil sebevedomi do 1v1, centry mival taky lepsi a zakonceni . Ma velkou vyhodu, ze to zvlada fyzicky skvele, snad se zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

ten holek bude chybět ale i tak 3 body! ACS

Reagovat
goodbay

to určitě, zrovna Holek má rád velké zápasy.

Reagovat
monty25

Monča Čuhelová

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Jsem sam, kdo si vsiml, jak Zelinka placa Vachu po zadku?

Reagovat
twerp

Docela si koledujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela špatnej začátek. Ale Liberec se do toho vrhnul po hlavě. Jsem si jist, že tohle nevydrží možná ani do konce poločasu.

Reagovat
twerp

No já nevím, oni sou docela nakopnutí a pokud nás budou přehrávat, tak se spíš uběháme my.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť už Liberec zalezl a nechává hrát Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady - Liberci došel drajv.

Reagovat
twerp

Krejčí paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Krejčí nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci zacina snezet, nebo co to tam lita?

Reagovat
Josifek

Ktejčí snad konečně vyloučen z dlouhodobější malátnosti, která ho po zranění potkala, konečně zas hraje s takovým drajvem a zápalem, jako před zraněním..

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je v soucasnosti asi nejvetsi slabina Sparty.

Reagovat
Manik...

bohužel . Je dost z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský teď věděl, co udělat, aby se stalo, co se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sural se zachoval jako kokot.

Reagovat
Ligter

Krásnej míč od Švejdíka.

Reagovat
Manik...

Zatím je to děs. Oba týmy hrají tak, aby nedostali gól, nedá se na to dívat

Teplice - Plzeň bylo kupodivu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, my jsme simulanti, ale Spartanci se taky hodne hodne hodne vali a prihravaji fauly.

Reagovat
10

Ouvembr

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem, vcera po zapase se Plzenaci samozrejme ozrali jako krava a to tak, ze dneska tady chodili jeste ozrali

Reagovat
db18

Se dalo čekat - prohra se vždy nejlépe zpracuje při sklence alkoholu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska kolem poledne, v dobry nalade, hrozna sranda, objednavali si hruskovici a nosilo se jim to v hrneckach od kafe, aby to lidi nevedeli... A vsichni - Horvath, Prochy, Rajty, Reznik, Petrzela, Duris atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to fakt kokoti to se ani jinak rict neda

Reagovat
smazaný uživatel

už je kopněte do prdele

Reagovat
Miguel19

Snad protáhli aspoň nějaké komíny holkám, když už nic..

Reagovat
REPLIKATOR

Machýrci

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

...ale to už musí schytávat ze všech stran, když je někdo takhle potká zlitý po prohře, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá agresivita Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky jak tam obema rukama drzel ve vapne Surala

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec hodně agresivní ve středu pole, Kováč je žene hodně nahoru.. My musíme víc využívat křídla, protože jedině z nich jsme dnes nebezpeční. Krejčí dneska potvrzuje stoupající formu, Kadeřábek zas musí chodit víc dopředu, Vácha to za něj dneska ubrání.. Lafata dneska mizerný, Kováč ho maže na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff

Reagovat
db18

Dneska jseš na straně remízy?

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovksý si nechal nastřelit vlasy nebo kde se mu tam ten porost najednou vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Krejčí dneska vypadá jako opravdová hvězda. Strašně těžké věci mu vycházejí.

Reagovat
vinetou

Krejčí

Šup sním zpátky do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

A hop

Reagovat
db18

Fleišman Pěkná trefa

Reagovat
Manik...

a sakra

Reagovat
Miguel19

Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná bomba.

Reagovat
twerp

Matějovský to zase sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ne úplně zasloužené.

Reagovat
db18

...mně přijde Liberec lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla 3 šisté gólovky. O tom se Liberci ani nesnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec mel 2. To neni tak velkej rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

čisté? Jaké?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboji po primacich - nejdriv Fleisman na predni tyc a pak primak a hlava tesne vedle tycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to byly ty čistý šance ...

Reagovat
smazaný uživatel

Byly to cisty golovy sance.

Reagovat
Manik...

já o žádných nevím...

Reagovat
Miguel19

Ale jasný šance pro Spartu..

Reagovat
placa

Liberec je lepší ,ale Sparta měla větší šance

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooool a dřevěnou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné střídání.

Reagovat
Kenneth

Tohle měl být Lafatovo zápas, místo toho hraje tohle hovno. Pro tohle ho Sparta nepřivedla...

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je tam jen na jedno. A když i to jedno podělá, tak pak se naskýtá otázka, na co tam teda je.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal Lafata za celej zapas dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar uz odohral nejak zapas? to bude posila typu Toth, alebo Adamik

Reagovat
db18

5 v lize a 2 v EL

Reagovat
smazaný uživatel

prepac, ze Liberec v podstate nesledujem a posledne zapasy som nemal cas ani na Plzen, tak prepac fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ne, jako omluvu chci od tebe dárkový koš

Reagovat
smazaný uživatel

radsej na mna nereaguj vobec, jak tieto tvoje frky

Reagovat
db18

Tak bych si od tebe ale rád vyprosil to samé

Reagovat
JozkokozleJ

Co je skoda, lebo prichadzas o najlepsi mansaft v CR.

Reagovat
smazaný uživatel

to nepopieram

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha je vynikající. Ligu sleduju málo, ale je u nás kompletnější záložník?

Reagovat
smazaný uživatel

teda za seba musim povedat, ze su zapasy, ked bol uplne na facku, ale je teda fakt, ze ked mu zapas vyjde, tak je vyborny

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Má zápasy kdy zkazí všechno, ale jinak je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Delarge parádní zrychlení.

Reagovat
Miguel19

Delarge je ten typ fotbalisty, kdy v jedné akci je k smíchu a za minutu předvede super akci..

Reagovat
db18

zrovna jsem se něco podobného chystal psát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se někdy stane všem hráčům, kteří se nebojí hrát.

Reagovat
Miguel19

Já to u něj vidím často

Reagovat
db18

Zrovna u něj mi to ale přijde, že to má 50:50

Reagovat
vinetou

Něco jak Petržela, ale ten už je v poslední době jen k smíchu.

Reagovat
vinetou

Za co teď Kušnír dostal kartu?

Reagovat
Miguel19

Za ten míč nebo kecy..

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata hlavne, ze Vacha z toho dal naposled gola..

Reagovat
db18

...sparťani si ty patky a culíčky nemůžou ostříhat do tý doby než vyhrají titul?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadaj hrozne..

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavnej faul na Kušníra.

Reagovat
twerp

Bez pohybu to prostě nevyhrajem.

Reagovat
Manik...

Sakra to je zápas... Remíza by byla zaslouženější

Reagovat
smazaný uživatel

holt nedala Sparta šance. Pak si to Liberec už v pohodě pohlídal.

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem to psal

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Vácha vypadá čím dál víc jak idiot...co to je..východoněměckej styl...?

Reagovat
oli9

je to nejvetsi dement ze sra ltanske kabiny , plna huba kecu..hlavne ze Spartě cestu do Evropy zavřel právě on těma jeho chybama

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys viděl jak se vyhemoval po Libereckejch barech...my máme auta,děvky,prachy...mm to vim i bez toho...holt to nějak nezvládá ten přísun peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici

Reagovat
C0br

Lafatiiiiič

Reagovat
Josifek

Parádní golaaasoooo, a to hrál celý zápas hovínko..

Reagovat
božský John

Nejlepsi hrac na svete

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Lafata. Celej mač mimo a pak předvede tohle ...

Reagovat
Miguel19

Pěkný gól, ale Kušnír ať jde do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Kusnir ted idiot co ztratil balon na pulce?

Reagovat
Miguel19

Jj

Reagovat
oli9

Chcípni lafato

Reagovat
Josifek

Uklidni se, nýmande.

Reagovat
oli9

nemám to zapotřebí, sra lta utře na Jaro :)

Reagovat
Josifek

Chápu, jsi zaslepený antisparťan, ke své smůle nepříliš bystrý ani vzdělaný, sotva vytvoříš smysluplnout větu, soudnost ti nic neříká, pak chápu, že nemáš zapotřebí chovat se aspoň trochu "normálně".

Reagovat
Manik...

úúf

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
C0br

A za to, co má Vácha na hlavě, bych dával pokuty.

Reagovat
Manik...

každý at má na hlavě co chce... máme demokracii

Reagovat
oli9

v hlavě má zas nasráno

Reagovat
clinger

Reagovat
C0br

minutu

Reagovat
twerp

To si děláte prdel s tím nastavení. Běžte už fakt do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

1 minutu pekne Liberec posrali...

Reagovat
db18

...zase by tohle měl být nejlepší výsledek pro nás (i když dotáhnutí Liberce by mohlo některé probrat...)

Reagovat
Josifek

Zasloužená remíza.

Reagovat
Josifek

Zasloužená remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna nastavená minuta? To si dělá ten sudí prdel?

Reagovat
REPLIKATOR

Kušnír zapomněl, že už nehraje za Spartu

Reagovat
Pinturicchio

Bod dobrý, 6 bodů je pořád tam.

! ! ! ACS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem chtěl Lafatu kritizovat, že není celej zápas nebezpečnej a on toto Zápas pěknej, remíza asi zasloužená, ale příště je potřeba nenastřelovat v jasných šancích brankáře a nedostat se tím do situace kdy musíte něco honit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec zasloužená dělba bodů. Z pohledu Sparty je to asi dobrý bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal sedmá asistence..

Zasloužená remíza, ale takticky si Šilhavý namazal Lavičku na chleba.

Reagovat
Rarášek

Osmá ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už osmá? Paráda..

Reagovat
Ligter

Reagovat
Rarášek

Myslim, že jo. Ale každopádně jich je hodně

Reagovat
REPLIKATOR

Největší slabina Sparty nám dá gól

Reagovat
božský John

Nejlepsi hrac na svete

your argument is invalid

Reagovat
clinger

Škoda ze to Liberec neudržel.jinak Vácha je hroznej vypatlanec.ten se do Sparty hodí jak malokdo

Reagovat
Pinturicchio

To máš pravdu, nejlepší hráči v lize vždycky patřili a patřit budou do Spartičky.

Reagovat
božský John

Ne, do Jablonce

Reagovat
Josifek

Reagovat
Josifek

Reagovat
clinger

Vachu vám teda nezavidim.jinak nafoukanost ti teda nechybí což se nemůžu divit když fandis takovým nechutnym kolosum jako je juventus či real

Reagovat
Rarášek

Fandí jen těm nejlepším

Reagovat
Pinturicchio

Ale všem těm týmům fandím cca 14-16 let a za tu dobu si ty týmy prošly opravdu špatnými věcmi, ... a nikdy jsem fandit nepřestal. ... jinak třeba MU v Anglii opravdu rád nemám, Bayern nesnáším.

Reagovat
Pinturicchio

To není nafoukanost, to je holý fakt. , ... Juve, Real, Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle,Juventus,Hradec :)

Reagovat
Pinturicchio

Juve, NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

s Newcstalem ted nemám moc dobré období...a lonská sezona Hradce,žádnej med

Reagovat
Pinturicchio

NUFC mě mrzí, takový kádr a takové výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda prohry s Hullem a ted se Sunderlandem...mohlo bejt líp

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Chování vychází výrazně z výchovy a je známo, že Vácha byl fotbalově (schopnosti, vlastnosti, dovednosti, chování na hřišti atp.) vychováván a formován ve Slávii, těžko ho teď můžeme ve Spartě jako zralého hráče a převážně vytvořenou osobnost převychovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní support. A za Lafatu, to je prostě nejlepší útočník planety, světa, zeměkoule, vesmíru..ever

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch šancí mohli bejt 3 body ale lepší 1 bod než žádný,udržujeme si náskok a snad si tu dnešní bídnou koncovku vylepšíme s Teplicema To bude těžší zápas bych řekl ale s naší podporou to půjde!!! ACS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele