Bundesliga - souhrn 30. kola

21.04.2017, 22:24, aktualizováno 23.04.2017, 19:21
Komentáře a souhrny
Schalke se rozešlo smírně s RB Lipsko, Leverkusen překvapivě padl ve Freiburgu. BVB otočilo utkání s Gladbachem a posunulo se na průběžnou třetí pozici. Bayern zvládl alespoň dorovnat skóre proti Mainzu, přesto je bod pro hostující mužstvo výrazným úspěchem. Brémy zásluhou čtyř gólů Maxe Kruseho otočily utkání s Ingolstadtem, tři body slaví rovněž Hertha BSC a Frankfurt. Hamburk na domácí půdě padl s Darmstadtem. Hoffenheim remizoval s Kölnem...

Schalke 04 - RB Lipsko 1:1

23.04.2017 17:30

Góly: 46. Klaas-Jan Huntelaar - 14. Timo Werner

Veltins Arena v Gelsenkirchenu hostila poslední utkání třicátého kola nejvyšší německé soutěže, v němž se utkalo Schalke s ambiciózním Lipskem. Rudí Býci díky zaváhání Bayernu s Mohučí mohou stále myslet na ligový titul, avšak hodily by se jim tři body ze Schalke.

Za nimi vykročili svěřenci Ralpha Hasenhüttla poměrně rázně - už ve čtrnácté minutě šli do vedení zásluhou svého nejlepšího střelce, hlavičkou se ve vápně prosadil Timo Werner.

O čtyři minuty později mohl náskok hostí už na dvě branky zvýšit Emil Forsberg, avšak lipský křídelník tváří v tvář Ralphu Fährmannovi v brance Königsblauen neuspěl a branku minul.

Ihned po návratu z kabin se ve druhém poločase prosadili hráči Schalke. Daniel Caligiuiri našel krásným centrem Klaase-Jana Huntelaara a ostřílený nizozemský kanonýr, který již oznámil, že smlouvu v Gelsenkirchenu neprodlouží a v létě z německého mužstva odejde, vyrovnal k radosti celé Veltins Areny na 1:1.

Další branky už utkání ve zbylých minutách nepřineslo. Rudí Býci z Lipska tak nevyužili sobotního zaváhání Bayernu Mnichov v Allianz Areně a jejich ztráta na první místo v tabulce stále zůstává šestibodová. To Schalke má zcela jiné starosti a patří mu jedenáctá příčka, s pouhým šestibodovým odstupem na šestnácté místo.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Bayer Leverkusen 2:1

23.04.2017 15:30

Góly: 11. Nils Petersen, 88. Pascal Stenzel - 60. Kevin Volland (pen.)

Celkem tři branky a zajímavý fotbal nabídlo utkání třicátého bundesligového kola mezi Freiburgem a Leverkusenem. Coby lépe postavený tým v tabulce šli do zápasu svěřenci Christiana Streicha, jimž patřilo deváté místo, o tři příčky níže pak byl Bayer, jenž po odvolání Rogera Schmidta vede Tayfun Korkut.

Do utkání však i přes papírově slabší soupisku vstoupili lépe fotbalisté od Černého lesa. Mike Frantz našel parádní přihrávkou rozběhnutého Nilse Petersena a německý forvard, jenž většinou nastupuje coby žolík až v závěru utkání z lavičky, se trenéru Streichovi za důvěru od první minuty odvděčil úvodní brankou střetnutí. Freiburg tak vedl od dvanácté minuty 1:0.

Těsně před přestávkou mohli hosté srovnat, ale střela Kaie Havertze nedělala Schwolowovi větší potíže. Do kabin se tak šlo za příznivého stavu pro domácí celek. Po návratu z poločasové přestávky poslal v šedesáté minutě Ignjovski ve vápně k zemi Kevina Vollanda a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci penalty se postavil sám faulovaný a nedal Schwolowovi šanci - Leverkusen tak vyrovnal na 1:1.

Když už to vypadalo že se oba celky rozejdou s remízou, udeřil znovu Freiburg - v osmdesáté deváté minutě vlétl do vápna Pascal Stenzel a parádní ranou nedal Lenovi šanci. Freiburg se mohl radovat, slaví důležité tři body a stále může myslet na účast v evropských pohárech, naopak Leverkusenu se vidina pohárové Evropy pro příští ročník vzdaluje.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 2:3

22.04.2017 18:30

Góly: 43. Lars Stindl, 48. Marcel Schmelzer (vl.) - 10. Marco Reus (pen.), 59. Pierre-Emerick Aubameyang, 87. Raphaël Guerreiro

Souboj dvou Borussií vyzněl lépe pro tu dortmundskou, která nakonec dokázala strhnout výhru na svojí stranu. Skóre se přelévalo ze strany na stranu a definitivní rozuzlení přinesla až 87.minuta a branka Raphaëla Guerreira. Schwarzgelben tak poskočili na klíčové třetí místo před Hoffenheim, zatímco Hříbatům patří desáté místo.

54 tisíc diváků v Borussia-Parku sledovalo velice atraktivní souboj a parádní přestřelku, se šťastným koncem pro hosty. Utkání začalo pěkně zhurta, už v 9.minutě byl v pokutovém území faulován Pulišić a byla nařízena penalta pro Dortmund, kterou následně Marco Reus suverénně proměnil. Jen o dvě minuty později byl v další velké šanci Dembelé, ale BVB do dvougólového trháku nešlo.

Místo toho přišlo o zraněného Nuriho Sahina, jehož na trávníku nahradil Mikel Merino. Svěřenci trenéra Tuchela dál udávali tempo hry a po Reusově zakončení dobře zasáhl obránce Strobl. Hříbata toho v prvním poločase zas tolik nepředvedli, přesto dokázali před přestávkou srovnat stav. Rozehrávku Dortmundu vystihl Hahn, který posunul balón na Larse Stindla a ten překonal vyběhnutého Bürkiho.

Nabuzený Mönchengladbach pak zpražil Schwarzgelben krátce po změně stran, když strhl vedení na svojí stranu. Obrana Schwarzgelben nedokázala natrvalo odvrátit rohový kop a hrozící nebezpečí si nakonec srazil do vlastní sítě Marcel Schmelzer. Na tahu byl nyní Dortmund a jeho odpověď neměla dlouhého trvání. Dembelé kolmicí vysunul rychlonohého Aubameyanga, ten se zbavil povyběhnutého brankáře a do prázdné branky zakončil. Za chvíli mohlo BVB opět vést, ale Pulišić narazil na překážku jménem Sommer. Předvedl se i Bürki, který pro změnu lapil střelu Hermanna.

Dortmund byl ale lepší a nakonec rozhodl. Guerreiro nejprve promarnil oborvskou příležitost, když orazítkoval jen tyč, ale v 87.minutě si vše bohatě vynahradil. Castro mu poslal na hlavu přesný centr a Sommer neměl nárok.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - 1. FSV Mainz 05 2:2

22.04.2017 15:30

Góly: 16. Arjen Robben, 73. Thiago Alcântara - 3. Bojan Krkić, 40. Daniel Brosinski (pen.)

Velice cenou remízu 2:2 si z Alianz Arény odváží Mohuč. Na půdě Bayernu dvakrát vedla, ale domácí pokaždé srovnali stav. Favorizovaný Bayern ale nehrál dobře a i když je stále v čele Bundesligy, má o čem přemýšlet.

Bayern má za sebou velice rozpačitý týden, ve kterém ve třech případech nedokázal ani jednou zvítězit. To se mu zas tak často nestává. Po bezbrankové remíze s Leverkusenem a porážce na Realu Madrid v prodloužení, dnes nezvládl zápas v Alianz Aréně a s Mohučí jen remizoval 2:2.

Carlo Ancelotti udělal oproti zápasu v Madridu několik změn zejména v defenzívě, včetně brankařského postu. Mezi třemi tyčemi nestál Manuel Neuer, nýbrž Sven Ulreich. Vstup Bavorů do utkání nebyl vůbec šťastný, už ve 4.minutě zaskočil favorita přesnou přízemní střelou Bojan Krkič, mladičký Španěl dokonale využil zaváhání Rafinhy a povyběhnutý Ulreich poprvé inkasoval. A Bayern dál chyboval a Öztunali se za chvíli řítil do další tutovky, Ulreich ho ale skvěle vychytal. Bylo to klasické nedáš-dostaneš, protože hned vzápětí Bayern srovnal. Robben si vyměnil balón se starým známým Ribérym a z úhlu překonal Hutha - 1:1.

Domácí ale nehráli dobře, byli sice dle očekávání častěji na míči, ale to samo o sobě nic neznamenalo. Zvláště když pět minut před koncem prvního poločasu fauloval ve vlastním vápně Rafinha a sudí odpískal ve prospěch Mohuče pokutový kop. Daniel Brośinski zvolil stejný směr střely kam skákal Ulreich, ten si sice na míč sáhl, ale zachytit či vyrazit ho nedokázal. Mohuč tak překvapivě ovládla první poločas.

Ani druhý poločas nepřinesl drtivý tlak Bavorů. Mohuč byla velice dobře připravena, skvělé bránila a Bayern to měl složité. Stačila však chvíle nepozornosti a trocha prostoru pro Thiaga Álcantaru, který zpoza vápna přízemní střelou k tyči srovnal na 2:2. Mohuč čekaly ještě krušné časy, Bayern se tlačil dopředu, ovšem strhnout vedení na svojí stranu už nedokázal.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - VfL Wolfsburg 1:0

22.04.2017 15:30

Góly: 59. Vedad Ibišević

Byla to sice fuška, ale Hertha nakonec potvrdila sílu na domácím stadionu. Na Ligu mistrů už to zřejmě stačit nebude, ale Evropská liga by měla být jasnou záležitostí.

Hosté začali hodně aktivně a v rozmezí prvních šesti minut musel Rune Jarstein sáhnout pro dva důležité zákroky. Hned po několika sekundách hry vychytal nejprve Yunuse Malliho, a poté na něj nevyzrál ve výborné pozici se nacházející Mario Gómez. Dále byli více na balonu Dárdaiovi svěřenci, ale větší šanci si nevytvořili až do 38. minuty.

Tehdy to zkoušel Salomon Kalou, nicméně jeho pokus odrazil kolenem Riechedly Bazoer. Už předtím mířil po chybě reprezentanta Pobřeží slonoviny nad bránu znovu Gómez a tečku za prvním poločasem udělal nepřesnou ranou z přímého kopu Marvin Plattenhardt. Po změně stran se o slovo přihlásil Vedad Ibišević, nicméně Luiz Gustavo svému brankáři výrazně pomohl.

V 57. minutě centroval Malli z přímého kopu a balon za Jarsteinova záda dopravil Josuha Guilavogui. Branka však nemohla být uznána pro ofsajd. Takže udeřilo na druhé straně hřiště. Alexander Esswein centroval z pravé strany do vápna, kde si na balon naskočil Ibišević. Koen Casteels sice nejdříve jeho hlavu vykryl, nicméně na dorážku totožnou částí těla už nedosáhnul - 1:0.

Nedlouho poté zakončil rychlý brejk Kalou, jenže Casteels ho vychytal, díky čemuž zůstávali Vlci ve hře. Jejich největší šanci však zazdil Gómez, když z voleje z nějakých pěti metrů napálil břevno. Ve zbytku utkání už se vyložené příležitosti neurodily, takže platí, že z patnácti duelů na Olympiastadionu jich Stará dáma vyhrála hned dvanáct!

Více informací k zápasu

Hamburger SV - SV Darmstadt 1:2

22.04.2017 15:30

Góly: 90+3. Fabian Holland (vl.) - 51. Aytaç Sulu, 53. Felix Platte

Darmstadt stále má hodně teoretickou naději na záchranu. Jenže dobře ví, že situaci nemá ve svých rukou. I Hamburk však může být před finišem lehce nervózní.

První poločas rozhodně nepřinesl žádné atraktivní příležitosti. Dost možná nejpozoruhodnějšími situacemi na hřišti byly prazvláštně vyhlížející souboje v darmstadtském pokutovém území. Faul se ale nepískal ani po střetu Gideona Junga s Wilsonem Kamavuakou, ani po setkání Mergima Mavraje s Patrickem Banggaardem.

Hned první závar v šestnáctce, který se odehrál po změně stran, však skončil gólem. Po rohovém kopu Maria Vrančiće míč propadnul až přímo před branku, kde neměl potíže jej doklepnout za Matheniova záda Aytac Sulu. Obránce, který v minulé sezoně zaznamenal hned sedm tref, se v té letošní prosadil teprve podruhé - 0:1.

A než se HSV vzpamatovalo, prohrávalo už o dvě branky. Vrančić nahrával Jerome Gondorfovi, který lehce přiťuknul na Platteho a ten se štěstím prostřelil Christiana Matheniu - 0:2. To byla pro die Rothosen hodně studená sprcha a není divu, že jim delší dobu trvalo, než se vrátili do zápasu. Sice byli více na balonu, ale obrana die Lilien byla pevná jako skála.

Dva po sobě jdoucí penaltové požadavky zůstaly rozhodčím Saschou Stegemannem nevyslyšeny, a tak se podařilo snížit až nastaveném čase, kdy si pod tlakem hrající Fabian Holland nedopatřením vsítil vlastní gól - 1:2. Pro severoněmecký celek to byla už patnáctá porážka v sezoně a příště jej čeká ohromně důležitý zápas proti Augsburgu. Darmstadt bude nadále zachraňovat proti Freiburgu.

Více informací k zápasu

FC Ingolstadt 04 - Werder Brémy 2:4

22.04.2017 15:30

Góly: 32. Dario Lezcano, 62. Pascal Groß (pen.) - 45. Max Kruse (pen.), 81. Max Kruse, 87. Max Kruse, 90+4. Max Kruse

Ingolstadt prohrál důležitý duel s Brémami, protože v jejich dresu odehrál životní zápas Max Kruse, který vsítil čtyři branky. Ještě nedávno odepisovaný Werder tedy míří do evropských pohárů.

Vyprodaný Audi-Sportpark viděl první příležitost ve 22. minutě. Pascal Gross rozehrál roh a Marcel Tisserand nebezpečně hlavičkoval, nicméně Felix Wiedwald si poradil. O deset minut později šel Walpurgisův tým do vedení. Obrana Werderu si vůbec nepohlídala náběh Daria Lezcana, jemuž Tisserand poslal výborný balon. Paraguayský útočník předvedl skvělé zpracování a následně uklidil míč po zemi do brány - 1:0.

Poté se neúspěšně pokusil prosadit z ostrého úhlu Fin Bartels, nicméně další šance už znamenala vyrovnání. Zase u toho byl Marcel Tisserand, který rychlý brejk Brémských hasil faulem ve vlastní šestnáctce. Bartels šel k zemi, a tak se právem kopala penalta. K balonu si stoupnul Max Kruse a vybral si levou stranu. To bylo v pohodě, neboť Martin Hansen volil opačnou - 1:1.

Druhý poločas začal dobrou střelou Bartels. Jenže ujala se až Grossova levačka v 62. minutě. Zase to bylo z pokutového kopu, protože předtím ve vápně sejmul Niklas Moisander protihráče Almoga Cohena. Pro die Schanzer to všechno vypadalo dobře a bylo by to dobré, kdyby ovšem totálně nepropadli v závěrečné desetiminutovce.

V její úvodní minutě se míč dostal až k Maxi Krusemu, jenž z hranice pokutového území pálil z otočky ... a pálil naprosto přesně mimo Hansenův dosah - 2:2. Vyrovnáno bylo pouhých šest minut. Florian Kainz centroval do vápna, kde hostující gólman zasáhl dost nepřesvědčivě, čímž de facto nabídnul šanci Krusemu a míč po jeho pokusu doskákal za čáru - 2:3.

Devětadvacetiletý ofenzivní záložník, jenž na sebe výrazně upoutal pozornost v dresu Borusiie Mönchengladbach, si čtvrtý (a celkově třináctý) zásah schoval na závěrečnou minutu. Ingolstadtský roh sebral Wiedwald a rychle založil protiútok do rozložené obrany. Bartels nahrál Krusemu, a jelikož Martin Hansen šel předtím do soupeřova vápna hlavičkovat, mohl hrdina odpoledne doklepávat do prázdné - 2:4.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - FC Augsburg 3:1

22.04.2017 15:30

Góly: 78. Marco Fabián, 87. Marco Fabián, 90. Ante Rebić - 9. Jeffrey Gouweleeuw

Půst to byl dlouhý, ale už skončil. Eintracht Frankfurt si poradil s Augsburgem, přičemž na tom má velkou zásluhu Marco Fabián, jenž vstřelil dva góly. Hosté tedy zůstávají namočeni do hry o záchranu.

Už v 9. minutě chyboval ve středu hřiště Ante Rebić, načež se die Fuggerstädter dostali do přečíslení, které zakončil Halil Altintop chytrou přihrávkou na Jeffreyho Gouweleeuwa a ten ve spolupráci se vzdálenější tyčí otevřel skóre tohoto utkání - 0:1. Odpovědět mohl ihned po rozehrávce Fabián, ale na Hitze ještě nevyzrál.

Ve 29. minutě našel Oczipka v dobré pozici Branimira Hrgotu, jenže ten se svou příležitostí naložil prachbídně. Pak to zase zkoušel neúnavný Mexikán, ale byl znovu vychytán a hostující jednička si poradila i s následnou dorážkou Timothyho Chandlera. V závěru úvodního dějství ještě stačil nepřesně hlavičkovat Martin Hinteregger.

Hned na začátku druhé půle poslal do hry Niko Kovać čerstvé síly, aby více probudil, a pokud možno i zefektivnil ofenzivu. V 53. minutě však střílel Ante Rebić, nicméně své zaváhání vedoucí k úvodní brance neodčinil. A nepovedlo se mu to ani deset minut poté. Na druhé straně se musel Hradecky činit proti šancím Ji Dong-Wona a střídajícího Juliana Güntera-Schmidta, který to zkoušel hned dvakrát.

Orli nehodlali prohrát a začali po hřišti vskutku takřka létat. Vyplácet se to začalo v 78. minutě. Přetažený centr doletěl až na zadní tyč k Chandlerovi, který jej posunul hlavou ke druhé tyči. Marwin Hitz sice dělal, co mohl, ale radost Fabiána z gólu nepřekazil - 1:1. V 85. minutě mohl domácí poslat do vedení Mijat Gacinović, leč těsně přestřelil.

Následný pokus jeho mexického spoluhráče byl ovšem zase gólový. Frankfurtští rozehráli pěknou akci. První střela sice ještě byla zblokovaná, nicméně následná dorážka zapadla přesně k levé tyči - 2:1. Nutno podotkout, že Marco Fabián si celou akci i sám založil. Jenže to ještě nebylo ze strany celku z Commerzbank-Areny vše.

V nastaveném čase využil ležérní malé domů Ante Rebić. A protože Hitz byl v té době daleko z brány, mohl zasouvat do prázdné - 3:1. Eintracht tedy může po velice dobrém výkonu nadále pomýšlet na evropské poháry. Příště se utká s Hoffenheimem, zatímco Augsburg přivítá doma v důležitém duelu Hamburk.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - TSG Hoffenheim 1:1

21.04.2017 20:30

Góly: 58. Leonardo Bittencourt - 90+3. Kerem Demirbay

Páteční bundesligová předehrávka nabídla souboj mezi Kozly Petera Stögera, již bojují o účast v Evropské lize a Hoffenheimem Juliana Nagelsmanna, jenž míří do Ligy mistrů. Do utkání vstoupili aktivněji hosté, už v jedenácté minutě mohl jít Hoffenheim do vedení po zajímavé akci Jeremyho Toljana. Krajní bek TSG poslal od pravé postranní čáry do vápna krásný balon pro Sandra Wagnera, německý kanonýr však ve velké příležitosti zaváhal a v gól první závar v kolínském vápně neproměnil.

Zbytek prvního poločasu pak příliš zajímavý fotbal nenabídl a o žádných šancích ani na jedné straně se nedalo hovořit, připomínalo to spíše klasickou páteční bundesligovou podívanou. To se změnilo až v padesáté deváté minutě, kdy Jonas Hector výborným centrem našel Leonarda Bittencourta a talentovaný německý mladík měl už před brankou od druhé tyče dobíhajícího Olivera Baumanna relativně snadnou práci - Peter Stöger se tak mohl radovat, jeho mužstvo vedlo 1:0.

Úsměv na rtech ovšem domácím vydržel jen do nastaveného času. V devadesáté čtvrté minutě se totiž z hranice šestnáctky do míče parádně opřel Kerem Demirbay a podařilo se mu vyrovnat na 1:1. Gólman Horn, všichni ostatní a místní fanoušci byli v šoku, utkání však skončilo remízou a Hoffenheim má v tabulce dvoubodový náskok na Dortmund.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov30217273:1770
2.RB Lipsko30195656:3162
3.Borussia Dortmund30168665:3556
4.TSG Hoffenheim301413357:3255
5.Hertha BSC301441238:3546
6.SC Freiburg301351238:5244
7.Werder Brémy301261250:5142
8.1. FC Köln301011943:3741
9.Eintracht Frankfurt301181132:3441
10.Borussia Mönchengladbach301161339:4439
11.Schalke 04301081239:3538
12.Bayer Leverkusen301061443:4636
13.1. FSV Mainz 0530961539:4933
14.VfL Wolfsburg30961530:4333
15.Hamburger SV30961530:5533
16.FC Augsburg30881429:4932
17.FC Ingolstadt 0430841833:5428
18.SV Darmstadt30632123:5821

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (126)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
stas87

Klasicka piatkova nuda... v prvom polcase. Druhy uz o moc lepsi, nie len kvoli tym golom. Pre kozlov krute ale Hoffenheim si za tym vyrovnanim siel a chcel to tam dorvat. Chvilku pred golom na 1-1 mohli dat na 2-0 a bolo by po zapase. Musim ale ocenit Demirbaya..on dava len dva typy golov asi. Krasne alebo velmi chytre, ako dnes. Ked uz vystreli, tak je brankar väcsinou bez sance. Horn nemohol nic spravit, lebo na toto sa neda reagovat. Nagelsmann by ale mal zapracovat na tom, aby dokazali zahrat dobre aj dopredu proti superom, co na vlastnej polovici zaparkuju autobus. Aj HSV dobre branilo a oni boli dost bezradni, tak ako aj dnes. Gladbach s nimi chcel hrat futbal a doplatil na to. Dnes bol Rudy az neobvykle casto mimo a preto im ta kombinacia viazla, kedze väcsinu utokov rozohrava on. A bohuzial Toljan bude len nahrandik Kaderabka, dnes mal dobru moznost sa ukazat ale dost akcii zadrbal a Kaderabek podla mna dalsi zapas zacne v zakladej zostave.

Reagovat
db18

Tak Toljan má výhodu, že může hrát i nalevo... A na Olympiádě se mi z té strany teda asi i líbil víc (i když to v Hoffenheimu nebylo ono...)

Reagovat
Bayernista18

Mně se celkem líbil i 1. poločas.

Reagovat
vrabejka

Kruse

Reagovat
smazaný uživatel

Môže mi prosím niekto vysvetliť načo je Bayernu Alonso?

Reagovat
One-Real

Já teda koukal jen kousek, ale to se to tu znovu bude házet na Alonsa? Vždyť odehrál sotva půl hodiny. Výkonnostně to není ani zdaleka ideální, ale ten problém tam je daleko širší. Však se tam v závěru zápasu o ten výsledek absolutně nikdo nerval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o dnesny zapas. Posledne 4 zapasy som sledoval predovsetkym jeho a to co robi na ihrisku. Ved on je len posuvac lopty formou jednoduchych nahravok dozadu resp. na najblizsieho spoluhraca.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě to často podělá.

Reagovat
One-Real

Jasně, dlouhodobě do základu určitě nepatří, udělal dobře, že to po seźoně u vás balí. Každopádně aby se po dnešním výkonu poukazovalo jako první na Alonsa, mě docela zaskočilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie to som nemal na mysli, myslel som celkovo jeho vykony v poslednych zapasoch, ktore som sledoval.

Reagovat
vrabejka

Mohuč

Tato sezona ukazuje že Bayern letos byl v souboji o titul hratelný.

O to víc mrzí ztráty s Hamburkem, Augsburgem a Wolfsburgem

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Lipsko vyhraje, tak to bude zajímavé. Tenhle Bayern ještě může hodně poztrácet, ještě když se k tomu v každém zápase někdo zraní.

Reagovat
smazaný uživatel

A ve 33. kole hrají spolu.

Reagovat
vrabejka

Říkám ty prohry s Hamburkem a Wolfsburgem nás stáli titul toto už si Bayern pohlídá.

Reagovat
Rudnevs

Zaujímavé. Podobný scenár ako minulú sezónu - Bayern zaváhal s Mainzom a pár ľudí sa začalo tešiť na nejaký boj o titul. Hlavný súper (vtedy BVB) mal tiež pred sebou súboj so Schalke a s Bayernom. A podľa mňa to aj dopadne podobne ako pred rokom - žiaden boj o titul nenastane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HSV1887

Si HSV dela prdel ne?? At jdou do prdele..odevzdat mesicni plat. Nejvetsi ostuda Bundesligy... aber tzt. NUR DER HSV !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hsv st. paulli bremen bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Scheiss Pauli Mull am Tor HSV Bremen Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Koln (poživatel) Fantomasova sestra (kráska)

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajdeme na drink ?

Reagovat
smazaný uživatel

kdy a kde? začátkem května jedu za doktorem do Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Prid na Slovensko, tuna len zazijes veci

Reagovat
smazaný uživatel

Východ zaostalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, len su tu zaostaly niektory jedinci.

Reagovat
smazaný uživatel

ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som zaostaly. Teda zalezi na tom,ze v akom smere.

Reagovat
HSV1887

at te napadne smecka dobrmanu ve slepe ulicce

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie sa chovat k cubkam

Reagovat
smazaný uživatel

ať tě napadne smečka slepců v Dobrmanově uličce

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, do druhy ligy konecne s vama

Reagovat
HSV1887

Zweite Liga, was ist das? Das kennen wir net.. WIR SIND HAMBURG !!! Für immer UNABSTEIGBAR !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No mě podělali tiket Mohla bejt sedmička doma

Reagovat
stas87

A U S W Ä R T S S I E G ! ! !

Tak baraz sa nas uz tykat nebude, utiekli sme tomu a zvysok sezony mozme byt naprosto v klude. Po rokoch mame tu kvalitu na oboch koncoch ihriska. Ten tim je dost dobre poskladany, hraci su v pohode, veri si a spolocne vyhravaju aj prehravaju. Uvidime ale, ake to bude v buducej sezone, ked sa trebars styri zapasy po sebe nevyhra. A musim sa ospravdlnit Baumannovi a to poriadne. Jeho kroky v lete boli fakt skvele, podpisy Moisandera, Kruseho a Gnabyho sa ukazali ako vytecne tahy. Sane teda uz menej ale nemozem mat vsetko.

Dneska ale spatny prvy polcas, nebola tam agresivita, hraci malo behali a ked ukazali v jeden moment statistiku v pocte nabehanych kilometrov, tak domaci mali 79 a my 74, takze 5km je az neuveritelne. A ani Kruse nebol prvy polcas viditelny, nehral dobre ale to nikto.

Domaci ten zapas prehrali tou komediou Cohena...to ich vlastne polozilo a ten zapas stratili. Sice sa dostali do vedenia ale uplne rezignovali na to pridat treti gol a definitvne ten zapas zlomit. Obcas sice po nasich stratach vpredu isli do brejku ale az na vynimky vsetko vyriesili zle, takze Wiedwalda ani prilis neohrozili.

Gol na 2-2 stastny moc, ale ich blbost ze sa nedohodli brankar a stoper. Trosku som mal strach, ze asistent alibisticky odmavne ofsajd Maxovi, kedze v ofsajde bol ale do hry sa nezapojil. No a po vyrovnaniu sme my ukazali viac, ze chcem tri body. Nakoplo nas to, zrazu behal kazdy hrac bez lopty, vychadzali nam kombinacie...a pomohli aj striedania. Teda aspon prichod Claudia..kedze Gnabry bol hrozny. Dost akcii posral tym, ze siel zbytocne do dvoch hracov, neskoro sa vratil a celkovo nas jeho prichod skor oslabil.

Ked pri prvom rohu isiel do vapna aj Hansen a Felix vyrazil loptu, tak som veril ze ten gol dame. Prihrali sme si to ale zle a podla asistenta do ofsajdu...ale s tym nesuhlasim. To ofsajde nebol a v tu chvilu nas poskodil. Potom prisiel druhy roh a nakoniec gol na 4-2. Tam ale ofsajd bol, lebo Max bol o kusok pred nim ale on to neodmaval. To uz by ma fakt asi trafilo, ak by to odmaval aj druhykrat.

Dufam ze Cohen dostane pokutu..to je neskutocne co si dovoli ti hraci dnes. Rozhodca na to pozera z par metrov a aj tak to odpiska. Moisanderovi sa vobec necudujem, ja by som sa v tu chvilu asi neudrzal. V Madride ta penalta bola piskatelna, aspon doslo ku kontaktu, toto ale bola naprosta traparna. Pockam si na Cohenovo vyjadrenie, snad nebude srac a prizna sa. Takze v tomto momente nas poskodil ale na druhu stranu...par minut po tej penalte Sane chcel odkopnut loptu ale trafil domaceho hraca. Podla mna to bolo vo vapne a penalta byt mala, rozhodca to ale vytiahol von.

P. S. Lezcano mal vyborny prvy polcas ale v druhom bol neviditelny. Co ale skusal za komedie...nakoniec ho nasi fanusici vypiskali. Komediant.

FCI nadalej prajem zachranu ale ak zacnu simulovat, hadat sa s rozhodcom a vyplakavat, to nech radsej zmiznu do druhej ligy. Sasci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd Gnabryho v zaveru byl tak o 20 m. Brankář byl venku a ofsajd se počítá za předposledním hráčem. To pravidlo je málo známý, ale občas se podobná situace přihodí . Jinak celkově dneska nic moc, ale výhra a opět hodně gólů. První půli, nebo vlastně do 80.min mi to přišlo takový mrtvý, jakože vyhráváme, nemůžeme tady přece prohrát. Ale gól na 2:2 nás nakopnul a pak už jsme domácí za těch pár minut docela přejeli. Za dvě kola budu v Kölnu a původně jsem myslel, že tam budou domácí hrát o poháry a my o sestup. Časy se mění, všechno bude jinak, což je paráda

Reagovat
stas87

Diky, ja sa priznam ze v tejto situacii nepoznam pravidla.

Aj ja som chcel ist do Kölnu ale nevyjde mi to. Tak snad buducu sezonu budem chodit na vyjazdov konecne.

To trapenie HSV ta nechava chladnym ci im prajes zachranu aby nemuseli vobec do baraze? Mne by chybali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ono málokdo to ví, ale on tam byl už jen jeden obránce a ten se jakoby nepočítá, počítal se ten na půlce. Poslední hráč je většinou gólman, proto se ofsajd posuzuje podle toho posledního obránce, v tomhle případě to ale bylo jinak

K tomu HSV - těžko říct. Na jednu stranu bych byl radši, aby z BL vypadly týmy jako Ingolstadt, Augsburg, Wolfsburg, Hoffenheim a hlavně RB (těm bych vůbec přál zánik a pád do propadliště dějin ), mám i dobrý kamarády fanatický fanoušky HSV. Na druhou stranu - je to rival... Když to shrnu, kdybych neměl ty kamarády, tak jim to přeju z celýho srdce, ale takhle asi spíš ne

Reagovat
stas87

No, obcas mam moznost sledovat co ti tvoji kamarati su schopni napisat. Napriklad teraz po Nordderby to vobec nezvladli a nedokazali uznat, ze sme vyhrali naprosto zasluzene.

Ani ja RB nemusim a v buducej sezone v CL to bude jediny mancaft z BL, ktoremu budem vylozene priat neuspech. Aj ten Hoffenheim dokazem prekusnut, to je ovela mensie zlo.

Oni to asi zasa zvladnu cez baraz...a asi to pojde cez jedneho z dvojce Union/Braunschweig.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, napsaný to občas asi vypadá všelijak, ale musíš to brát s rezervou, jsou to normální kluci. Emoce a někdy alkohol pak dělaj svoje .

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ofsajd Kruseho podle mě nebyl, podle pruhů na trávníku byl kousek před obráncem a hlavně nebyl za míčem, kterej je rozhodující

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ako tomu Ingolstadtu vôbec neprajem. Prvý polčas fajn, bolo vidieť ze chcú hrať, ale iba do momentu kedy vyhravali, potom to bola komedia a fraška ktorá do prvej ligy nepatrí. Trocha som si prial aby rozhodca nadstavil minútu maximalne to by Ingolstadt mrdlo, ale zaslúžene, keďže zdrziavali cely druhy polcas. Komedianti. Záchrana je v kapse, dopohodky dokončiť nakoniec pomerne úspešnú sezónu, dat viac priestoru hracom ktorí sedeli, nech vieme v lete oddelit zrno odbplevu. Sol zvedavý co nachysta Baumann na leto, dost som mu nedôveroval, ale zatiaľ sa ukazuje ako muz na svojom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Od stavu 2:1 se snažili zdržovat, válet, hodně bráněj. Takhle už to bylo loni. Je to takovej tým o ničem, ničim zajímavej, ničim sympatickej, malej stadion, umělej... Když to shrnu, bude dobře, když půjdou z ligy pryč. To mě spíš mrzí ten Darmstadt, ten bych tam měl radši. Má za sebou fanoušky, historii a oldschoolovej stadion a ty já mám prostě rád

Reagovat
stas87

Presne tak, ked vyhravali tak sa snazili hrat aj dopredu, bojovali a ukazali tuzbu vyhrat. Ale ak to bola remiza ci prehravali, tak neukazali vobec nic. Komicke hlavne bolo, ak v 78. minute rozohravali roh a zdrziavali.

No asi tak, nech si viac zahra lavicka a ukaze sa, s kym sa nadalej moze ratat a komu by prospelo hostovanie. Nerad by som pustal hracov prec a po case by sa zistilo, ze na BL maju v pohode a mohli by byt pre nas prinosom ale pustime ich natvrdo prec.

Ani ja som Baumannovi tolko neveril, ked som pisal pred sezonou ten clanok co tu bol zverejneny, tak mal nadpis letny hazard na severe Nemecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno pamätám si ho, špičková práca, možno sa aj ja niekedy podujmem niečo napísať. Ale na tvoju obranu, ja som to videl tak isto, neveril som, bolo to cele divne mlhave, ale prave preto to malo úspech, že do toho nikto nevidel poriadne. Na mieste je možno otázka že ak sme boli skeptický v prípade Baumanna a nakoniec veľmi dobre, ci to nebude aj prípad EL.

Reagovat
smazaný uživatel

hsv

Reagovat
Mononukleoza

Bremy..... najednou aspirant na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo načase!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
db18

Ale spíš doufám, že tam letos místo nich ještě proklouzne 1.FC Köln a Werder do pohárů půjde až v příští sezoně, až ještě trochu líp doplní kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
raduinho

Reagovat
stas87

A to predkolo EL vlastne chceme? Lebo ja sam neviem ci ano alebo nie. Odstrasujucich prikladov z nedavnej minulosti bolo dost a vieme co znamena hrat tri sutaze. No dnesnou vyhrou uz sa o poharoch zacne rozpravat a väcsinou to znamena, ze ked nastane tato situacia, tak ju hraci maju v hlavach a potom hraju zle. Uz dnes to bola dost vydreta vyhra a to sme v tom zapase dokazali byt horsi ako FCI.

Pre klub by tie pohare mohli znamenat viac peniazi od sponzorov, navysil by sa zrejme o nieco rozpocet a mohli by sa dotiahnut este lepsi hraci, teoreticky. A ak sa tak stane a nahodou vyletime v predkole, tak co potom s kadrom, ktory bude este o nieco sirsi a zdaleka nie vsetci si zahraju?

Strasna skoda, ze dnes rezerva nezvladla domaci zapas. Takto to bude do posledneho kola. Ak by sme mali rezervu v tretej lige, ten pretlak hracov ktory by vznikol europou, by sa tak dal vyriesit tym, ze by mohli niketori hraci hrat tretiu ligu a pomohlo by to aj samotnej rezerve.

Reagovat
db18

Můžete to udělat jak Hertha...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že to může přinášet problém, ale za mě - já poháry chci. Pro fanouška, kterej tam nějak pravidelně jezdí, je to paráda a po těch letech bych to zase rád zažil. Jinak hráčům můžou těžko říct, kašlete na to, na poháry nemáme a nechceme tam, nehledě an to, že ty poháry můžou i zamezit pár odchodům...

P.S. Nebyl poslední zápas v pohárech zápas ve skupině LM s Interem Milán (nevim přesně rok)? Pokud jo, tak jsem byl na zatim poslednim pohárovym zápase a už fakt ani nevim, jaký to je

Reagovat
stas87

Jo, vyhra 3-0 ale Twente v poslednom zapase skupiny remizovalo s Tottenhamom 3-3 a o bod nas preskocilo, takze sme skoncili na poslednom mieste.

Zasa je ale dolezite si uvedomit, ze to hrame s +-13 hracmi, pretoze na lavicke chodi pravidelne do hry akurat Claudio a ak by nebol Delaney zraneny, tak Eggestein. Mna stale strasi tie priklady Eintrachtu a Freiburgu, ti totiz takisto mali zakladnu 11ku vo forme ale uz nemali dostatok kvality na lavicke. A nemyslel som to tak, ze kaslite na pohare a zacnite prehravat. Len to bola taka recnicka otazka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, to se může stát, ale zase už třeba x let ta šance přijít nemusí... Já měl v roce 2009 možnost jet na finále tehdejšího poháru UEFA proti Šachťaru, nejel jsem a řikal jsem si, že nějaký finále určitě ještě přijdou. Do dneška toho lituju... Byl jsem teda v tom roce a o rok pozdějc aspoň an finále DFB Pokalu, což byl taky neuvěřitelnej zážitek, ale ten Istanbul mě fakt mrzí. Takže bych fakt nic neodkládal

K tomu Interu - mám pocit, že tenkrát už o nic nešlo, že bylo jasný už před zápasem, že nemůžem nikam postoupit ani do evr. ligy. I ten zápas podle toho vypadal. Inter to vypustil, na tehdy rozestavěnym stadionu takový divný ticho... Ale jo, aspoň jsem si tam užil tu znělku LM, kdo ví, kdy tohle zase přijde...

Reagovat
stas87

Tak to je hrozna skoda, mat tu moznost, tak idem. Bez ohladu na to, kolko by to stalo.

Jj, v Holandsku plichta, doma sme prehrali 0-2 a bolo po nadeji. Kolko ta vtedy stal listok na zapas CL?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic hroznyho, mam dojem ze 35 eur za branku. Jinak jeste k ty EL, ono to vubec nemusi bejt predkolo, muzem skoncit paty a nebo muze pohar vyhrat jeden z dvojice BVB FCB a sesty misto pak staci rovnou na skupinu. To uz spis spekuluju, nechame se prekvapit. Ale at to dopadne jakkoliv, tak tahle jizda je rozhodne paradni a budu na ni vzpominat. Vzdyt v tabulce poslednich 10 kol vedem o 5 bodu pred Bayernem a v tabulce odvet jsme 2 body za nima druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to je za otázku? Čim viac zápasov v sezóne tým lepšie pre fanúšika. Stále sa divím ľudom, ktorí nechcú do Európy.

Reagovat
stas87

Ty asi nesledujes BL pravidelne, vsak? Moj skepticky pohlad na to je preto, lebo uz v minulosti mali ine mancafty BL problem hrat ligu a EL. A my nemame zasa tak siroky kader, aby sme to zvladli odohrat bez problemov. Toto je Nemecko a nie PL, kde si klub za postup do europy este navysi rozpocet a pritiahne kvalitu a je jedno kolko to stoji. Ja skratka nechcem hrat EL za cenu toho, ze sa budeme klepat v dalsej sezone o zivot...to tu uz bolo a tak tak sme to zvladli bez europy. A neviem si predstavit situaciu, kde bude hrat vela zapasov zakladna 11ka, niekto z nej vypadne na cas kvoli zraneniu ale bude treba aby nastupil a on sa teda vrati nie uplne fit a zranenie si obnovi a vyradi ho to do konca sezony.

Mozno je ten moj postoj cudny a chapem argumenty proti strany ale stale je to pre nas riziko. A ktovie, ci Baumann zopakuje podobne leto ake bolo minuly rok. Ci dokaze ten kader este posilnit a odohrame to dostojne v kazdej sutazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem. No na druhej strane môže byť Európa lákadlom natiahnuť kvalitnejších hráčov v lete a posunúť klub o krok vyššie.

Reagovat
stas87

Ano, to je plus poharov. Ze vdaka nim sa ten tim moze este posilnit a moze to aspon na jeden rok este udrzat sucasnych hracov o ktorych by bol v lete pripadne zaujem. Len si fakt nie som isty, ci dokaze Baumann cez leto ten tim natolko posilnit, aby sme to odohrali v pohode a vsetci hraci sa dostali do hry a nikto si nestazoval, ze nehrava alebo ze chce tim opustit. Po rokoch znizovania rozpoctu a toho, ze sme nemohli zohnat poriadneho sponzora sa snad teraz tieto veci otoci k lepsiemu. A pevne verim tomu, ze sa vedenie poucilo z minulosti a nezacne utracat a tym sa zasa dostaneme do dlzob a zapornych cisel a budeme nuteny predavat a staviat to znova od zaciatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie predkolo,rovno skupina

Reagovat
Beči

Ty Brémy se neskutečně zvedli. S touhle formou jim ty poháry naprosto věřím.

Reagovat
Tuard.MUTD

Taky.

Reagovat
Rudnevs

Pre HSV smolný zápas. Prvý polčas bol taký nefutbalový, Darmstadt nemal nič a Hamburg pár pološancí. Druhý polčas som pozeral Konferenz, ale aj tak som toho videl dosť. Prvý gól Darmstadtu bol po rohovom kope a druhý po chybe debila Diekmeiera.

Aue - Hannover som videl asi prvých 20 minút kvôli rodinnému obedu. Hannover začal pekne gólom Antona, ale potom bolo Aue lepšie a Köpkeho dvojšanca bola dosť nebezpečná, Tschauner predviedol parádny zákrok. Podľa toho čo som tu čítal, tak Hannover stratil zaslúžene. Snáď zajtra stratí aj Braunschweig, potom by to dnešné zaváhanie Hannoveru až tak nemrzelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodinny obed

Reagovat
Snatus

Kadeřábek je pořád zraněný?

Reagovat
db18

Už byl na lavičce. Příště asi bude už v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

zase prakticky 2 vlastňáky..

Reagovat
smazaný uživatel

Werdeeer a najednou 6. místo wtf takle se hraje o udržení

Reagovat
smazaný uživatel

Rapha je král.. zase nám zachránil prdel, škoda té tyčky, kterou dal 10 minut před koncem. V ten moment jsem už myslel, že to nedáme.

TT to ale zase nedal s tou zákkladní sestavou a Emre měl jít do hry minimálně o 15 minut dříve

Reagovat
stas87

Co Benes? Mal tam nejaky vyrazny moment? Sledoval som len prvy polcas a poslednych 10 minut, zvysok bohuzial nie, lebo som siel na masaz.

Merino okrem failu a peknej prihravky na Gurerreira v zavere taktiez nic? Ja ho dost hypoval a chalan asi v lete pojde prec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplať pánbůh za 3 body. Snad ten Hoffenheim udržíme za prdelí

Reagovat
stas87

OT:

Pozna niekto tuto skupinu?

https://www.youtube.com/watch?v=JEfeTmma4gI

Reagovat
smazaný uživatel

Saltatio Mortis

Reagovat
Werkrider

Reagovat
Radin

Hamburg a Wolfsburg letos, to je něco teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Werder ako,fans Werderu tu nechcu EL s pre mna pochopitelneho dovodu (ani ja EL nechcem ) ale myslim si ze tu 6tku uhraju, nepamatam si kedy posledne Werder tak hral a pohyboval sa tak vysoko v tabulke

Reagovat
smazaný uživatel

Nie že nechceme, ale je tu veľa rizík s tým spojených, ktoré už vyššie opísal Stas. Ono najideálnejšie by bolo aby do EL postúpili a my by sme v tomto mýlili, ako v prípade nedôvery v Baumanna na začiatku sezóny a ukopali by solídne budúcu sezónu na oboch, možno aj na všetkých troch frontoch. Ale ak beriem v potaz dejinnú skúsenosť s tímami ktoré boli v rovnakej pozícii, nedá sa nebyť skeptický. Som optimistický, čo sa týka budúcnosti. Ale nemôže to, a ani nepríde všetko hneď, ( pravidelné boje o špicu, účasť v európskych pohároch. ) i keď samozrejme dá sa pracovať s verziou že to proste na budúcu sezónu príde, ale reálne musíme uvažovať inak. Stabilizovať klub, spraviť z Brém znova atraktívne miesto pre kvalitných futbalistov, nedopustiť väčší odsun opôr, pritiahnuť sponzorov...

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Takova ostuda.

Reagovat
stas87

Co vravis na sucasnu formu Gebreho? V takej pohode a takej forme u nas este nebol. Dneska bol ovela lepsi ako Bauer, inak su vyrovnani. A paci sa mi, ze je Gebre nohami na zemi, nelieta v oblakoch a jeho rozhovory maju hlavu aj pätu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti poviem. Etiópske korene sa nezaprú, je to bežec, vytrvalostný typ futbalistu, ktorý potrebuje priestor, doslova výbeh a účinok sa dostaví. Navyše svojou futbalovou inteligenciou dokáže v tých bežeckých súbojoch vyhrávať ešte aj osobné súboje a suverénne najviac sa ich z celého tímu zúčastniť. Keď to ešte vie vyšperkovať bojovnosťou v okolí súperovej brány, nás jeho forma nakoniec ani nemôže prekvapiť. K tomu všetkému sa pridá kopa skúseností z českej, nemeckej ligy, na štyridsať zápasov na medzinárodnej úrovni. S ním je to ako som zvykol písavať s celým tímom. Tá kvalita tam je, len na jeseň hrali všetci pod svoje možnosti. Bauer mal včera smolu trochu, on je tiež zvyknutý z toho modelu na plno priestoru a využívanie celej šírky ihriska. Len mu tam včera dosť často zbiehal Kainz, ktorému to nemôžeme až tak dávať za vinu, jednak nevieme aké mal pokyny od Nouriho a jednak on sa cíti najlepšie zaútočiť z kraja. Tieto veci najlepšie uvidíš na Sofascore.com, kde vidíš kde všade sa daný hráč pohyboval. Okrem Kainza treba povedať že mu tam dosť často chodil Moinsander, Robert sa potom mohol v istej fázy hry vypájať a celkovo pôsobiť staticky s vysokou mierou nepresností v rozohrávke. Ale čo sa celkovo jeho týka, buď sa chytí, alebo proste v lete príde Augustinsson a posadí ho na lavičku, Gebre v tejto forme môže hrať minimálne dve sezóny ešte. Ale ja Robertovi verím, že spolu s Ludwigom spravia výbornú dvojicu do toho systému 3-1-4-2, respektíve 3-5-2, navyše Robert má odohratých viac zápasov na viacerých postoch, ešte ho to môže vyprofilovať na úplne iný post v rámci obrany.

Reagovat
OnderCZ

Nechci být hnidopich, ale "mladičký Španěl Bojan Krkič", jak je napsáno v reportáži mi u skoro sedmadvacetiletého hráče nepřijde zrovna výstižné.

Reagovat
OnderCZ

Ale popravdě mě také trochu překvapilo, že už mu je tolik.

Reagovat
Jeňa

To je jako když se ve FIFĚ při každém Fabregasově kontaktu s míčem ozval Bosák: " Mladičký Španěl Fabregas." a přitom mu bylo 31

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a "nevyzpytatelný Ronaldůů"

Reagovat
smazaný uživatel

to mu prischlo asi preto, ze cely zivot vyzera jak decko

Reagovat
smazaný uživatel

Guerreiro a to som si myslel najprv, ze ide zahravat ten priamy kop

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanousek Brem bych byl nadsen z EL.Ale je to jeste daleko.Ted je podstatny primy souboj s Herthou.Ktera dle me neni venku tak silna.Ale je dobry ze i dalsi kolo v Kolnu je souboj s primym konkurentem.Tyto dva zapasy ukazou nasi silu.Ale tymu je v boji o EL dost.Doufam ze Pohar vyhraje bud Bayern ci Dortmund at je sance jeste vetsi.Ale pokad to nevyde = ja jsem rad ze tym i kdyz se nedari viz. treba Wolfsburgem dokazem vyhrat i kdyz tam to byl zazrak.Ci jako s HSV dokazem otocit a hlavne ze uz sme zachraneny.A ten tym pro pristi sezonu vypada dobre.Posily na tento rok fak super a Delaney jako ten je dost dobrej.Priznam ze se mi Nouri moc nezamlouval.Ted je to super ale uvidime co bude dal...

Reagovat
Rudnevs

OT: Včera som zistil že vo výbere programov mám aj Sport1 DE a tak som si dnes pozrel môj prvý Doppelpass. Nerozumel som síce všetkému, ale čo som rozumel tak to boli zaujímavé témy. Dnešný hosť Eberl vravel, že ostáva v Gladbachu a že Christensenova budúctnosť v Gladbachu je stále otvorená. Ďalej sa tam riešilo okrem iného aj to, ako veľmi ovplyvnilo pyro v 1.minúte koncentráciu hráčov HSV.

Veľmi zaujímavý program, budem sledovať pravidelne. Taktiež aj to prostredie Mníchovského hotelu Hilton je pekné a keď niekto z hosťov povie nejaku frázu tak musí odozvať 5€ do "Phrasenschwein".

Pre vás je to asi každonedeľná samozrejmosť, ale ja mám z toho radosť, tak som sa musel pochváliť, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas este stale UPC? Na Telekome taky program nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Doppelpass nemá chybu,já ho sleduju více či méně pravidelně od roku 2001, kdy jsem si pořídil satelit a chytám ho jako volnou stanici přes družici Astra (tehdy to ještě nebyl Sport1 ale DSF).Škoda,že už to neuvádí Jörg Wontorra (legenda tohoto pořadu a otec Laury-moderátorky),převzal to právě Thomas Helmer,který do té doby působil jako expert pořadu (dnes je to Thomas Strunz,Armin Veh nebo Marcel Reif). K tomu vždy zajímavý host.

A do prasátka se platí 3€

Reagovat
Rudnevs

Pekne. To sleduješ dosť dlho. Ja to chytám tiež cez satelit, len som o tom doteraz nevedel. Pozeral som sa, či sa nemýlim, ale zistil som že nie - zajtra to bude rok, odkedy sa tam vkladá 5€, predtým to boli tie 3€, čo si spomínal.

Inak Thomas Strunz, to bol hlavný terč tej Trappatoniho tlačovky, hneď som si na to spomenul.

Reagovat
smazaný uživatel

Struuunz,was erlauben Struuunz? Legendární Trapp!!! Helmer ho často na začátku uvádí jako "Přítel Giovanniho Trappatoniho"

A přiznávám,že jsem si fakt nevšiml,že to od loňska zdražili a platí za fráze 5€! Díky za opravu!

Reagovat
Rudnevs

Súhlasím, to bola legandárna tlačová konferencia. Keď potom Lautern vyhral v tej sezóne, tak pri oslavách boli transparenty ako "FCK haben fertig!", alebo "Lautern immer flasche voll!" s odkazmi práve na Trappatoniho tlačovku.

Ale teda, čím viac sa platí, tak tým lepšie - výťažok ide na charitatívne účely. Je to výborný nápad!

Reagovat
smazaný uživatel

To byly časy! König Otto! No jo,to už není pravda

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Petersen jaké zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,neviděl jsem Přepínám to zároveň na Samp-Crotone,kde začali dřív a propásl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
OnderCZ

1:1 - výsledek, se kterým asi není úplně spokojen ani jeden tým. Lipsko určitě ještě potají doufalo, že by mohlo snížit ztrátu na Bayern, Schalke zůstává stále v hlubokém středu tabulky.

Reagovat
Werkrider

Ty vole Leverkusen Korkut

Reagovat
OnderCZ

Jo jo, stačilo jak v letošní sezoně "řádil" s Kaiserslauternem. Chápu, že Leverkusen ještě chtěl nějak zkusit zachránit letošní sezonu, ale než Korkuta, to tam mohli už nechat dokončit sezonu i Rogera Schmidta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...klasika

aneb "Keine Mannschaft verguckt Spiele so schön wie Bayer Leverkusen."

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dlhodobo sympaticky mancaft.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, co se děje s Leverkusenem? Vůbec Bundesligu nesleduji, ale podle těch jmen by měli minimálně bojovat o nějaké 3-4 místo ne?

Reagovat
Jeňa

Totální rozpad obraný. I když tam jsou podle jmen dobří hráči, panuje tam chaos

Reagovat
smazaný uživatel

spolu se Schalke hrajou dlouhodobe pod svy moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Téměř nikdy si tu nečtu review u zápasů, ale tohle mě docela dostalo. "Bojan Krkič, mladičký Španěl", myslím, že ve 27 už tak mladičký není.

Reagovat
h8_sfatto

Leverkusen prodal svý turecký šavle a jde to s ním z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nebude na EF preview k semifinale DFB-Pokalu?

Reagovat
Rudnevs

Dnes v pondelkovej dohrávke šláger kola druhej Bundesligy VfB Stuttgart-Union Berlin.

Štatistiky hovoria jasne pre Stuttgart - doma prehrali len dva zápasy zo 14. Union naopak vyhral len 6 zo 14 vonkajších zápasov.

Jens Keller (tréner Unionu) a Simon Terodde pôjdu proti bývalým tímom. Keller dokonca s VfB ešte ako hráč v 90-tych rokoch vyhral Bundesligu.

A ešte jedna zaujímavosť - Stuttgart dnes bude na dresoch mať logo DKMS miesto tradičného sponzora Mercedes-Benz Bank. Je to na podporu boja proti leukémii.

Reagovat
smazaný uživatel

Po odvolaní Schmidta a následnom menovaní Korkuta som si síce ťukal na čelo, či sa Voller načisto pomiatol, ale povedal som si, že nadávať budem až keď mi na to dá Korkut príležitosť. Trvalo mu to ešte kratšie, ako som čakal. Po ôsmich odkoučovaných zápasoch bilancia 0,88 bodu na zápas, z toho v BL 0,86. Hra absolútne nijaká, nič nezlepšil, skôr naopak, ten tím mi príde ešte viacej dezorientovaný ako posledné týždne pod Schmidtom. Ten mal napriek celosezónnej mizérii priemer v BL aspoň 1,23 bodu na zápas, čo už je samo o sebe mimoriadne tragické číslo na klub formátu, akým je Leverkusen a Korkut to ešte dokázal podstatne stlačiť dole Také trénerské nemehlo som v 1.BL ešte namojveru nevidel.

Som zvedavý, kto príde do novej sezóny. Musí to byť osobnosť a fakt kvalitný kouč, ktorý od začiatku ukáže, že vie, čo má s tým tímom robiť. Inač sa najlepší hráči rozutekajú kade ľahšie a roky parádnej roboty pri budovaní toho kádra vyjdú úplne nazmar.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele