30. kolo
21.04.2017 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - TSG Hoffenheim 1:1

Páteční bundesligová předehrávka nabídla souboj mezi Kozly Petera Stögera, již bojují o účast v Evropské lize a Hoffenheimem Juliana Nagelsmanna, jenž míří do Ligy mistrů. Do utkání vstoupili aktivněji hosté, už v jedenácté minutě mohl jít Hoffenheim do vedení po zajímavé akci Jeremyho Toljana. Krajní bek TSG poslal od pravé postranní čáry do vápna krásný balon pro Sandra Wagnera, německý kanonýr však ve velké příležitosti zaváhal a v gól první závar v kolínském vápně neproměnil.

Zbytek prvního poločasu pak příliš zajímavý fotbal nenabídl a o žádných šancích ani na jedné straně se nedalo hovořit, připomínalo to spíše klasickou páteční bundesligovou podívanou. To se změnilo až v padesáté deváté minutě, kdy Jonas Hector výborným centrem našel Leonarda Bittencourta a talentovaný německý mladík měl už před brankou od druhé tyče dobíhajícího Olivera Baumanna relativně snadnou práci - Peter Stöger se tak mohl radovat, jeho mužstvo vedlo 1:0.

Úsměv na rtech ovšem domácím vydržel jen do nastaveného času. V devadesáté čtvrté minutě se totiž z hranice šestnáctky do míče parádně opřel Kerem Demirbay a podařilo se mu vyrovnat na 1:1. Gólman Horn, všichni ostatní a místní fanoušci byli v šoku, utkání však skončilo remízou a Hoffenheim má v tabulce dvoubodový náskok na Dortmund.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestliže v Kolíně vyhrál Monchengladbach za kurz 2,6, tak by měl za kurz 2,2 vyhrát taky Hoffenheim. Nebo je vše ošéfováno jinak?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele