Bundesliga - souhrn 27. kola

04.04.2017, 21:53, aktualizováno 05.04.2017, 21:54
Komentáře a souhrny
Vedoucí Bayern Mnichov překvapivě padl na hřišti Hoffenheimu, který tak i nadále zůstává před Dortmundem, jenž si poradil s Hamburkem. RB Lipsko triumfovalo v Mainzu a Leverkusen si odváží body z Darmstadtu. Werder má další tři body z ze hry o záchranu je rázem boj o evropské poháry...

Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC 1:0

05.04.2017 20:00

Góly: 16. László Bénes

Jediná branka rozhodla o tom, že Hertha připisuje čtvrtou porážku z posledních pěti utkání. Poháry v příštím roce tedy rozhodně nemá jisté, jelikož do hry o ně se díky tomuto výsledku znovu zapojila i Borussia Mönchengladbach.

Stará dáma si mohla zadělat na problémy už v úvodní minutě zápasu. Mahmoud Dahoud poslal výborný míč Jonasi Hofmannovi, který tváří v tvář Rune Jarsteinovi volil ještě přihrávku Hazardovi, jehož střela byla ovšem zblokovaná Jordanem Torunarighou. Po patnácti minutách byl už brankář Herthy překonán.

Akce Hříbat zprvu nevypadala nijak nebezpečně. Lars Stindl posunul z pravého křídla zpět do středu hřiště na Lászla Bénese, jenž stál více než dvacet metrů od brány, když se mu trochu otevřel prostor, a tak se rozhodnul vystřelit. Muž v rukavich měl přitom velikou smůlu, že před ním balon ještě skočil, nicméně nic to nemění na tom, že tuhle situaci si určitě mohl lépe pohlídat - 1:0. Pro slovenského záložníka to byl první bundesligový gól.

Tím spíše, že nakonec znamenala, že všechny tři body zůstanou v Borussia-Parku. Svěřenci Pála Dárdaie však útočné zbraně nesložili a prostřednictvím Pekaríka a Alexandera Essweina se pokusili vyrovnat. Největší příležitost hostujícího celku si v prvním poločase na konto připsal Salomon Kalou, když v jeho závěru zakroutil svůj přímý kop do břevna.

Po změně stran následoval doslova festival brankových příležitostí. Prosadit se toužili Jannik Vestergaard, Thorgan Hazard, dvakrát to zkoušel Lars Stindl a hned třikrát Jonas Hofmann, přičemž hned ve dvou případech trefil tyč (pokaždé jinou). Hertha odpověděla jenom díky Kalouovi. Poté zase hrozili Hazard a Wendt.

Oba trenéři poslali v závěru do hry čerstvé síly, nicméně remízu mohl nakonec zařídit Valentin Stocker, jenž v dresu berlínského klubu odehrál celý zápas. V první minutě nastaveného času však jeho hlavička o kousek přeletěla břevno Sommerovy svatyně. Napravit dojem bude třeba o víkendu proti Augsburgu, zatímco na Gladbach čeká 1. FC Köln.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - RB Lipsko 2:3

05.04.2017 20:00

Góly: 69. Jairo (pen.), 90+1. Yoshinori Muto - 48. Marcel Sabitzer, 52. Timo Werner, 81. Naby Keïta

Hráči Mohuče prodloužili svou mizernou sérii, počtvrté v řadě prohráli, na domácí vítězství čekají dokonce od 10. února. Dnes sice s Lipskem nepředvedli špatný výkon, litovat však mohou neproměněných šancí a v současné chvíli se celek z Porýní řadí k hlavním kandidátům na nejnižší příčky znamenající v lepším případě baráž o udržení.

Lipsko naopak po nepovedeném březnu opět najelo na vítěznou vlnu a díky včerejšímu zaváhání Bayernu snížilo náskok na první místo na deset bodů. Dnes přitom to však minimálně v prvním poločase vypadalo, že více za výhrou jdou domácí. Brankář RB Peter Gulácsi musel poprvé výrazně zasahovat již po sedmi minutách hry, kdy ho z přímého kopu z nějakých 35 metrů pořádně prověřil Gbamin.

V první velké šanci zápasu se o několik minut později ocitl útočník Mohuče Bojan Krkić. Na hranici šestnáctky převzal přihrávku od Córdoby, poradil si s dobíhajícím obráncem, záhy se ocitl sám před Gulácsim, maďarský brankář ale zasahovat vůbec nemusel, neboť Krkić z malého vápna trestuhodně minul.

Mnohem více vzruchu nabídla až druhá půle, kde kromě pěti branek padlo také devět žlutých a jedna červená karta. Ve 48. minutě se poprvé prosadili hosté. Přetažený centr z pravé strany vrátil zpět před branku patičkou Emil Forsberg a nehlídaný Marcel Sabitzer míč nekompromisně hlavou uklidil do sítě.

Druhá branka přišla záhy, což udělalo domácím velkou čáru přes rozpočet. Na Forsbergův centr od rohového praporku si na přední tyči naskočil Timo Werner a brankář Lössl musel tahat míč ze sítě v krátkém čase již podruhé.

Mohuči se však povedlo záhy dostat zpět do zápasu. Pravého obránce Donatiho totiž v šestnáctce nešikovně poslal k zemi Diego Demme a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop, z něhož bezpečně snížil Jairo Samperio. Vyrovnat pak mohl čtvrthodiny před koncem Muto, prudkou hlavičku ovšem zastavila pravá tyč.

Snahy domácích o vyrovnání ale poté překazil Naby Keïta, který předvedl parádní individuální akci, narazil si s Poulsenem a zblízka nedal Lösslovi nárok zasáhnout. Minutu před koncem pak podtrhl zmar Mohuče záložník Gbamin, který za svůj nebezpečný zákrok na Khediru obdržel po právu červenou kartu.

Gbamina tento zkrat mohl mrzet, neboť Mohuče se povedlo ještě v nastaveném čase zásluhou Muta snížit na rozdíl jediné branky, na vyrovnání se už však v oslabení nezmohli.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - SC Freiburg 0:1

05.04.2017 20:00

Góly: 78. Florian Niederlechner

Wolfsburg má pod novým koučem Andriesem Jonkerem skvělou formu a v utkáních se mu daří - výtečně se změna trenéra projevila zejména na střelecké produktivitě Maria Gomeze, právě z hrotového útočníka Vlků se pod nizozemským koučem stal znovu kanonýr a v současnosti mu patří už páté místo mezi střelci ligy.

Právě německý reprezentant mohl svůj tým dostat ve středu proti Freiburgu do vedení, když dostal v osmé minutě do vápna parádní přihrávku od Vierinhy. Míč však skončil těsně vedle branky hostí, hráče s číslem 33 to však mrzet nemuselo, neboť jak ukázal opakovaný záběr, nacházel se těsně v ofsajdu.

O pět minut později to zkoušel na branku Freiburgu Bazoer, když po nepovedené hlavičce jednoho z bránících hráčů hostí zkoušel překvapit gólmana osmého celku tabulky nečekanou střelou z voleje, avšak Alexander Schwolow se blýskl povedeným reflexem a stav utkání zůstal nezměněn.

Ve třicáté čtvrté minutě se znovu mohl gólově prosadit Mario Gomez, ale i tentokrát byl proti čtyřiadvacetiletý chlapík v brance Freiburgu. Na poločas tak hráči obou mužstev šli za nerozhodného bezbrankového stavu.

Ten se nezměnil ani po návratu z kabin na druhé dějství, když v padesáté minutě po povedeném průniku do vápna zkoušel pálit Vierinha. Jeho střela však skončila jen na boční sítě a hostující kotel si mohl oddechnout.

Už to vypadalo na remízový zápas, ve kterém se branky nedočkáme, když v tom Grifo poslal v sedmdesáté osmé minutě míč do středu hřiště, tam střídající Nils Petersen sklepl balon po nabíhající Niederlechner a ten jediným gólem zápasu rozhodl o třech bodech pro Freiburg.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - FC Ingolstadt 04 2:3

05.04.2017 20:00

Góly: 76. Paul Verhaegh (pen.), 81. Halil Altintop - 24. Sonny Kittel, 35. Almog Cohen, 67. Almog Cohen

Byť duel dvou mužstev bojujících o záchranu nezní zrovna jako fantastická fotbalová podívaná, opak byl ve středu v Augsburgu pravdou. V souboji místního FC s Ingolstadtem viděli diváci celkem pět branek a skvělé představení, na jehož konci se ovšem radovali hosté, již se pomalu na Augsburg dotahují v bundesligové tabulce...

První branka zápasu přišla ve dvacáté čtvrté minutě, kdy závaru před domácí brankou využil Sonny Kittel a poslal hostující mužstvo do vedení 1:0. Druhý gól sedmnáctého celku tabulky přišel o jedenáct minut později, když si na Grossův přímý kop parádně ve vápně naskočil Almog Cohen a poslal míč hlavou nechytatelně ke vzdálenější tyči Hitzovy branky.

Jako definitivně ztracený začal vypadat zápas pro domácí fotbalisty v šedesáté sedmé minutě, kdy se po parádní centru Suttnera znovu hlavou prosadil Almog Cohen. Ingolstadt vedl už 3:0 a situace vypadala pro domácí jednoznačně.

Augsburg se ovšem nevzdal a rozhodl se utkání zdramatizovat. V sedmdesáté šesté minutě byla v jeho prospěch odpískána penalta, když Roger ve vápně šmikl Ji-Dong Wona a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu.

Ten neomylně proměnil kapitán FCA Paul Verhaegh a snížil stav utkání na 1:3 z pohledu domácího mužstva. Mužstvu, jež vede Manuel Baum, se podařilo vstřelit i druhou branku - v jednaosmdesáté minutě našel na hranici vápna přihrávkou Verhaegh Altintopa, jenž pohodlně poslal míč do sítě, kde chyběl z branky vyběhnuvší Hansen.

Vyrovnat se však už FCA nepodařilo a Ingolstadt tak slaví tři body.

Více informací k zápasu

SV Darmstadt - Bayer Leverkusen 0:2

05.04.2017 20:00

Góly: 15. Julian Brandt, 56. Kevin Volland

Leverkusen zabral a po šestizápasové pauze získal plný počet bodů. Naopak osud Darmstadtu zdá se býti definitivně zpečetěn.

První šance duelu hned přinesla první branku. V 15. minutě přešli die Werkself do rychlého protiútoku, který však na soupeřově polovině hřiště pořádně zpomalili. Přesto se díky sérii přihrávek propracovali až do velkého vápna, kde tu poslední zařídil pro lépe postaveného Juliana Brandta Kevin Volland. Dvacetiletý útočník, který údajně přilákal zájemce z mnichovského Bayernu, se prosadil přízemní střelou z voleje na vzdálenější tyč - 0:1.

Další příležitost o třiadvacet minut později zaznamenal Kai Havertz. Michael Esser však jeho pokus za svá záda nepustil. Na druhé straně zastavil Ömer Toprak nedovoleně před vlastní šestnáctkou unikajícího Maria Vrančiće a viděl žlutou kartu. K přímému kopu se postavil sám faulovaný a levačkou napálil břevno.

Statistiky ukázaly, že Bayer byl v prvním poločase lepším týmem, ale vedení o jeden gól ve fotbale vůbec nic neznamená. V 52. minutě došlo ve velkém čtverci k souboji Hollanda a Vollanda, přičemž se měla pískat penalta ve prospěch družiny Tayfuna Korkuta. Rozhodčí Benjamin Brand však nechal pokračovat ve hře.

Hosty to ale mrzelo jenom čtyři minutky. Pak poslal Brandt z levého křídla přihrávku před bránu, kde nepřehledné situace využil Kevin Volland a z otočky skóroval rovnou pod břevno - 0:2. Stylově tak oslavil své 150. bundesligové vystoupení. Vyrovnáno mohlo být zásluhou Felixe Platteho a Jana Rosenthala, nicméně jejich šance se gólovými nestaly.

Naopak domácí mohli inkasovat debakl, kdyby své dobré možnosti proměnili Volland, Brandt a Havertz. Leverkusenští si jistě trochu zvedli sebevědomí. Budou jej potřebovat, neboť o víkendu zajíždějí do Lipska. Poslední Darmstadt čeká zřejmě vůbec nejdůležitější klání. V Audi-Sportparku se utká se zatím předposledním Ingolstadtem.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Hamburger SV 3:0

04.04.2017 20:00

Góly: 13. Gonzalo Castro, 81. Shinji Kagawa, 90+2. Pierre-Emerick Aubameyang

Souběžně se šlágrem kola, o který se postarali hráči Hoffenheimu a Bayernu Mnichov, se v Signal Iduna Parku, jenž je neporazitelnou pevností dortmundské Borussie, místní Schwarzgelben utkali s Hamburkem - tedy s týmem, jenž byl ještě před pár týdny jedním z hlavních favoritů na sestup, ale po sérii dobrých výsledků už jeho situace nevypadá zdaleka tak bledě...

I přes vítězství, která mužstvo Markuse Gisdola slavilo byl však favorit zápasu jasný. Tuto roli Žlutočerní potvrzovali od samého úvodu a už v páté minutě mohli jít do vedení zásluhou Aubameyanga. Nejlepší střelec Dortmundu si však vylámal zuby na připraveném René Adlerovi, jenž gabonského kanonýra fantasticky vychytal.

O sedm minut později však už zkušený brankář HSV lovil míč ze své sítě. Rozhodčí odpískal ve prospěch BVB přímý volný kop. K jeho exekuci se postavil Gonzalo Castro a střela německého středopolaře skončila u levé tyče branky Hamburku. Adler udělal nejprve pohyb na druhou stranu a následně už na míč nestihl zareagovat, z čehož vznikl úvodní gól zápasu.

Do konce prvního poločasu se už Žlutočerným i přes další šance Aubameyanga skórovat nepodařilo a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro BVB. Vzhledem k neproměněným příležitostem Dembelého či znovu Aubameyanga se tak další branku Dortmundu podařilo vstřelit až v osmdesáté první minutě. To vybídl po parádní individuální akci Aubameyang spoluhráče Kagawu a japonský ofenzivní záložník měl už snadnou práci.

Nejlepší hráč Dortmundu nakonec přidal i druhou branku v utkání, když v nastaveném čase tentokrát po Kagawově přihrávce upravil konečné skóre duelu na 3:0.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Eintracht Frankfurt 1:0

04.04.2017 20:00

Góly: 53. Miloš Jojić

Jediná trefa rozhodla o tom, že Köln může nadále snít o evropských pohárech. Anthonyho Modesteho tentokrát zastoupil Miloš Jojić.

Pozdější střelec branky rozehrával v 11. minutě přímý kop, po kterém chybělo Modestemu a Heintzovi jen velmi málo k tomu, aby Lukas Hradecky poprvé kapituloval. Poté se standardní situace ujal Bastian Oczipka, nicméně neuspěl, stejně jako jeho spoluhráč Marius Wolf o nějakých sedm minut později.

Ve 26. minutě zahrával Taleb Tawatha rohový kop, po kterém hlavičkoval do břevna Ante Rebić, k němuž se míč odrazil znovu, nicméně napálil jej pouze do brankáře Horna. Co se první pětačtyřicetiminutovky tohoto dějství týče, za zmínku stojí akorát dalekonosný pokus Mijata Gaćinoviće.

Zápas na Rhein Energie Stadionu sledovala i německá kancléřka Angela Merkelová. A spolu s dalšími bezmála 50 000 diváky viděla jediný gól v 53. minutě. Konstantin Rausch centroval do vápna, kde míč nešikovně odhlavičkoval David Abraham. Na hranici šestnáctky jej sebral Miloš Jojić a po zemi mířil přesně na vzdálenější tyč, od níž se balon odrazil za brankovou čáru - 1:0.

Ve zbytku utkání se ani jeden tým nedostal k vyložené příležitosti. Výjimku tvoří snad jenom přímý kop Rebiće z osmašedesáté minuty. Nicméně protože ani z tohoto mráčku nezapršelo, zůstává Eintracht Frankfurt tři body za pohárovými příčkami. O víkendu se utká se znovuzrozenými Brémami, kdežto další výhrou posilněný Köln přivítá opět doma Borussii Mönchengladbach.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Schalke 04 3:0

04.04.2017 20:00

Góly: 24. Theodor Gebre Selassie, 76. Max Kruse (pen.), 80. Maximilian Eggestein

Werder Brémy soupeři znovu naděloval. Pod další důležité vítězství se podepsal i český reprezentant Theodore Gebre Selassie.

Hned v první minutě pálil do boční sítě Guido Burgstaller. Domácí nechtěli zůstat pozadu, a tak odpověděli prostřednictvím hlavičky Zlatka Junuzoviće, s níž si Ralf Fährmann poradil. Poté přišli na pořad večera dvě dobré, leč neproměněné možnosti Alessandra Schöpfa. Následující akce už ovšem byla gólová.

Psala se 24. minuta, když poskakující míč nakopnul před bránu Junuzović. A udělal to tak šikovně, že si Gebre mohl najít prostor před Höwedesem a hlavou zaznamenat svou třetí branku v sezoně - 1:0. Pak se zapotil Felix Wiedwald, když nejprve vyrazil pokus Maxe Meyera, a následně si poradil i s Caligiuriho dorážkou.

Ve 39. minutě to se svým centrem hodně dobře myslel Burgstaller, nicméně Maxim Choupo-Moting na něj o kousíček nedosáhl. První půli zakončil Florian Grillitsch střelou do náručí Fährmannovi. Po změně stran nebezpečně mířil z přímého kopu Junuzović, ale brankář Schalke držel svůj tým nad vodou.

Po hodině hry byla zase řada na Wiedwaldovi, aby nejprve kontroloval mírně nepřesnou střelu Schöpfa, a poté uklidil šance Meyera, Choupo-Motinga a Goretzky. V 75. minutě přihrával Grillitsch do výhodnější pozice Finu Bartelsovi, jehož ve vlastním pokutovém území nedovoleně atakoval Benedict Höwedes.

Kopala se tedy "pětka", s níž si Max Kruse suverénně poradil - 2:0. A aby toho nebylo málo, přidali Brémští protivníkovi o čtyři minutky později na cestu do Gelsenkirchenu ještě jeden zářez. Kruse proniknul po levé straně do vápna a poslal míč zcela neobsazenému Maximilianovi Eggesteinovi, který z takové blízkosti tu prázdnou svatyni prostě musel hlavou trefit - 3:0. Pro svěřence Alexandera Nouriho to byl osmnáctý gól z posledních sedmi duelů!

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov 1:0

04.04.2017 20:00

Góly: 21. Andrej Kramarić

Šlágrem úterního hracího dne v německé Bundeslize byl souboj Hoffenheimu s Bayernem Mnichov. Svěřenci Juliana Nagelsmanna se slovutného soupeře, oslabeného o zraněného Thomase Müllera, rozhodně nezalekli, a připisují si do tabulky tři body, důležité v boji o druhé místo s Lipskem a Dortmundem. Naopak Bayern zaznamenal teprve druhou ligovou porážku v ročníku...

Fotbalisté TSG byli v utkání od začátku aktivnější - už v deváté minutě je mohl poslat do vedení Steven Zuber, jenž mohl potrestat chybu Rafinhy, který mu balon nepochopitelně odevzdal, avšak jeho střela branku Bayernu netrefila. O minutu později šel sám na Svena Ulreicha Nadiem Amiri, avšak přízemní střelou si na náhradního gólmana Bayernu, jenž zastupoval zraněného Neuera, nepřišel.

O šest minut později pak poprvé v utkání zahrozil i Bayern, když zpoza vápna prověřil Olivera Baumanna tvrdou střelou Arturo Vidal, gólman Hoffenheimu však byl připraven a s míčem si poradil. Ve dvacáté první minutě pak diváci viděli první branku, o kterou se postaral Andrej Kramarič. Stoper Bayernu Mats Hummels hlavičkou balon ze šestnáctky mizerně odvrátil jen k bývalému hráči Leicesteru, ten si balon zpracoval a následnou ranou překonal bezmocného Ulreicha.

Do kabin se tak šlo za příznivějšího stavu pro domácí celek. To mohl změnit v padesáté páté minutě Lewandowski, jehož našel krásnou přihrávkou Arjen Robben, Baumann se však proti střele polského kanonýra zaskvěl výtečným zákrokem a nadále držel akcie Hoffenheimu vysoko.

Ani ve zbytku duelu se mnichovských srovnat skóre nepodařilo, a Hoffenheim tak porazil Bayern 1:0 a na druhé Lipsko, které má ovšem utkání k dobru, ztrácí jediný bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov27205267:1465
2.RB Lipsko27174650:3055
3.TSG Hoffenheim271312250:2651
4.Borussia Dortmund27148558:2850
5.1. FC Köln271010739:3140
6.Hertha BSC271241135:3440
7.SC Freiburg271151135:4738
8.Eintracht Frankfurt271071026:2837
9.Borussia Mönchengladbach271061131:3436
10.Bayer Leverkusen271051242:4335
11.Werder Brémy271051242:4635
12.Schalke 0427971133:3134
13.VfL Wolfsburg27861326:3830
14.Hamburger SV27861326:5030
15.1. FSV Mainz 0527851436:4629
16.FC Augsburg27781226:4329
17.FC Ingolstadt 0427741628:4525
18.SV Darmstadt27432017:5315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (112)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnesne zapasy

Reagovat
manuelo neuero

do háje

Reagovat
manuelo neuero

měla to být remíza

Reagovat
pepinho2

Hoffe po 1. v historii porazili Bayern

Reagovat
manuelo neuero

ach jo, bayern se dostane do formy, müller taky a musí se spolu s neuerem zranit

Reagovat
stas87

Uff, stastie ze to tam Schalke nespadlo na zaciatku druheho polcasu, nejake sance alebo naznaky tam mali. Ale neodpustim si jedno...z tych brejkov sme to mohli uzavriet podstatne skor, lenze nas zrazili opakovane technicke nedostatky, to sa clovek fakt hanbi co dneska v tej finalnej fazi dokazali nasi pokazit.

Za mna dost prisna penalta, osobne by som ju nepiskol...a myslim, ze tam hraci Schalke citili krivdu. Na druhu stranu, Höwedes nie je nejaky zelenac a siel do toho suboja naprosto hlupo a Bartels toho vyuzil. Ak by rozhodca nechal pokracovat v hre, tak by sa nic nestalo. Tento typ penalt nemam rad.

Co ale nepochopim, tak to je Stambouli a reakcia Ralfa. Tak on si zle spracuje loptu, nas ho dostupi, idu rovnako do suboja, Stamobouli spadne, hra pokracuje a Max dava Maximu nadherni center a ten striela svoj prvy gol v tejto sezone. Nejak nevidim v com je problem...a to hraci Schalke boli nervozni cely druhy polcas. S tym by mal Weinzierl nieco urobit, lebo tam mali pasaz, kedy nas prehravali a dokazali si nieco vytvorit. Potom to ale zhodi tymto plakanim a behanim za rozhodcom..

A na zaver musim este pochvalit striedania Nouriho. Vsetky mu dnes vysli, lebo Eggestein aj Bartels tu hru rozhybali. To hostom to nevyslo vobec, Hunter ani Konopljanka neboli moc vidiet. A hlavne u Konopljanku bolo jasne vidiet, ze ak proti nemu super hra tvrdo, obcas za hranicou pravidiel, tak je ustrachany a lopty sa chce zbavit. Hral naprosto bez sebavedomia, drzosti ci ako to nazvat.

Vyhra ma tesi, na baraz uz je to sest bodov a smerujeme k zachrane. Ten herny ale aj takticky progres je tam velmi vyrazny. Z Nouriho bude v buducnu vynikajuci trener, dakujem vedeniu ze ho vytiahlo. Takze len tak dalej. Nur der SVW !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za me penalta byla. S tim resenim tech protiutoku je to pravda, chvilema mi to taky rvalo nervy :-). Ale dobre to dopadlo. V patek jedu do Frankfurtu, tak doufam, ze bude jizda pokracovat. Muj posledni zapas, na kterym jsem byl, nedopadl v Augsburgu dobre...

Reagovat
stas87

Uzij si to, snad na vyjazde zazijes tri body a vynahradi ti to ten Augsburg. Vo Franfkfurte som bol len raz v zivote ale stadion nadherny. A pred stadionom maju dve treningove ihriska a na nich nadherny travnik. Na nom by sa dala hrat bezpropblemov liga. A este tam maju z druhej strany stadiona dost pekne grafiti- orla.

Musime im vratit tu nestastnu domacu prehru. A ja osobne Eintracht nemam rad, takze si duplom prajem, aby sme ich obrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, cely to prostredi v tom lesiku je super. Ja uz tam jedu asi poctvrty

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre dobrý kromě gólu?

Reagovat
stas87

Ano, v tom systeme 3-5-2 vyborne doplna utok ale nie za cenu spatnej defenzivy. Dozadu sa stiha vratit aj mu vypomozu, ked strati loptu vpredu. Okrem golu tam mal este jednu hlavicku, ale dostal ukrutne tazky balon a bolo nemozne poriadne ohrozit branku. Nie je nahoda, ze ak Nouri, tak Nagelsmann hraju 3-5-2 a Gebre aj Kaderabek herne nezaostavaju, skor naopak im to naramne sedi. Mozno skoda, ze tak neskusi hrat aj reprezentacia. Lenze tam zasa nemas troch zohratych stoperov ako v klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
salami

u nás v repre je problém najít 2 kvalitní stopery, natož 3 a ještě sehraný, ale na druhou stranu ve třech stoperech se většinou smažou stoperský nedostatky, takže by to za pokus určitě stálo, kor když i na LWB máme vhodný typy, Novák, případně i Zmrhal nebo Krejčí by tam mohli hrát obstojně, obzvlášť u Zmrhala mi to přijde jako jedinej post na kterym by mohl bejt zajímavej i pro zahraniční kluby

Reagovat
cetto

Je fakt, že jestli něco nemáme, tak je to DM a RW, což jsou dva posty, který by se tímto rozestavením eliminovaly. Nicméně trochu by z toho pak vypadl Krejčí. Na LWB má děsivou obranu a jinam ho v tom systému nepostavíš. Ale sestava Kader/Gebre, Kalas, Brabec, Suchý, Novák-Darida, Jankto, Dočkal-Škoda, Schick by mohla fungovat. Sned jen ten střed je asi příliš ofensivní, Darida by tam musel hrát nejzataženějšího hráče, což mu nesedí...

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě by lwb zahrál dobře Frýdek, až se vrátí.

Reagovat
Arne

Však ta pecka byla stoprocentní. Höwi ani nikdo jiný ze Schalke prakticky necekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nagelsmann

Reagovat
Mönchengladbach

29 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale uvidíme příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze Werder dnes vyhral.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeř to bude mít docela těžký dostat se zpátky do základu co?

Reagovat
Spalovač šancí

Brémy do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
stas87

Na co? Ved nemame este iste ani to, ze nebudeme nakoniec v barazi. A teraz sa nam dari, ale vypadnut na dlhsi cas Kruse alebo Moisander, tak sme zasa na tom zle a bodujeme len obcas. Teraz sa nam to zislo, ze maju vsetci formu a urveme zapasy, kde nie sme vylozene lepsi+mame obcas stastie, ze super neda gol z jasnej sance. Zlate tri body napriklad z Wolfsburgu alebo bod z Leverkusenu. Takze to ze sa teraz dari, neprecenovat, staci dve ci tri prehry a mozme do toho zasa naplno spadnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, stred BL je hrozne vyrovnany. Ale inak vam tu seriu celkom prajem, tak isto aj HSV. Sever uz davno tak nehral, podobne ako ty sa na nordderby tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ADM

Wtf, posledne ked som videl tabulku tak Lipsko viedlo o pár bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej přehled

Reagovat
teenz

presne.

Reagovat
OnderCZ

To jsi měl docela dlouhý zimní spánek

Reagovat
Spalovač šancí

To víš, mocipáni opět tlačí káru Bayernu

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
manuelo neuero

jak prosim tě, maximálně zachránili 1 bod s herthou

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Skor je to tom, ze sa zavislost na Red Bulle prejavuje

Reagovat
smazaný uživatel

to byla asi slušná kalba

Reagovat
smazaný uživatel

BVB

Reagovat
HSV1887

HSV nehral spatne, bojoval, kdyby dal Wood tu golovku n zacatku..ale to je kdyby.. Doofmund zaslouzena vyhra, 3:0 je mozna jeste mirny, vzhledem k tomu, kolik sanci meli. Ted doma Hurenheim, to bude tezky a pak v Brähmen..tam to bude jeste asi tezsi, pred jejich formou a vysledky musim smeknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Werder

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit keď napíšeš celý článok, ale píšeš ho cez jeblý Windows mobile a uverejni ti len prvé slovo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, dnes mi pre zmenu nenapísalo ani prvé slovo komentára, jebem na to, kupujem si riadkovú inzerciu v Pardone, tam sa to hádam nestratí

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
uff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

prcat windows phone do ucha. zbav se toho viru asap

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
dextroza_m

Dostane se ještě Kadeř do akce? Pokud jim to takto klape, tak aby nehledal nové působiště :(

Reagovat
OnderCZ

Ale vždyť to takhle klapalo celou dobu i s ním. To, že byl zraněný se může stát. Nehrál zápas a už tady malujete všichni čerty na zeď.

Reagovat
dextroza_m

Já se ptám... Doufám, že hrát bude a chytne se i golově.

Reagovat
OnderCZ

Ptal ses a sám sis i pesimisticky předpověděl, co se stane.

Reagovat
vrabejka

Lipsko a Leverkusen výborně

Reagovat
Liquid

Reagovat
BílíAndelDrcKo

pozeral niekto Monchengladbach ako vyzeral Benes herne?

Reagovat
Bayernista18

Měl asi 5 - 7 kontaktů s balónem a dal pěknej gól.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

si ozaj prekvapil týmto komentárom :D dufam že sa dočkám 5-7 odpovedí

Reagovat
cetto

Myslím, že Bénes všem zavřel huby. A nebo vlastně ne, ted budou všichni tvrdit, že jedna vlaštovka blablabla

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra znova na Nemzetisport veľký článok že nechce hrať za Madarsko

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochybne, dal bych mu Zlatej mic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

soudit po jednom zápase Fenin dal při prvním zápase za Frankfurt 3 góly, ve druhém jeden, a jak dopadl?

Reagovat
Pipo123

Fenin bol fetka čo skákala cez okno, to je prípad sám o sebe

Reagovat
penepi

s tým, že je skoro súdiť sa nedá nesúhlasiť, ale čisto môj laický pocit je taký, že z hľadiska talentu je Benes široko-ďaleko náš jediný futbalista, ktorý môže dosiahnuť Hamšíkove kvality.. fantastický je aj Duda, ale Benes je predsa len ešte o stupienok vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže Benesa v Ziline prerobili na CL,a na AM vie výborne hrať aj Rusnak,uz v juniorke Chelsea bol špílmacher,aj teraz v MSL je.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

presne tak ja vidím Benesa aktuálne skor na CM, ešte v 21tke si ho viem predstavit na AM ale neskôr zbytočne. Snád bude Duda zdravý už konečne a na AM v buducnosti on.

Reagovat
Rudnevs

Mainz - Leipzig bol naozaj zaujímavý zápas. Emócie hrali veľkú rolu, strkanie nebolo ničím nezvyčajným a padlo 10 žltých a 1 červená karta. Zo strany Mainzu podľa mňa dobre hral Cordoba, ktorý bojoval v každom súboji. Trochu mi pripomína Bobadillu z Augsburgu. Zo strany RB samozrejme Forsberg, tá jeho pätička bola geniálna!

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin sa v posledných kolách celkom rozstrieľal, konečne.

Laszlo

Reagovat
Kepy_FCB

Augsburg letos pude

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden s dvojice Augsburg, Mainz urcite a to priamo, maju tragicku sezonu. FCI vypadne az cez baraz.

Reagovat
Liquid

Red Bull Lipsko - v současnosti největší chlouba německého fotbalu Snad v LM dojdou daleko. Zlepšit prodej lístků, nějak je vnutit i do sítě co jsou i na našem území a bude to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Cau,teba som hladal, pocuj nevies ako je to s predajom listkov na zapasy narodnych timov DR Konga, Zambie a Juzneho Sudanu? Potesila by ma nejaka rozumna odpoved dakujem...inak co znamena ceske slovo "pampeliska"?...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není Bénes na obrázku souhrnu? Kdyby dal gól Darida, tak tam tutově je. Prostě diskriminace

Reagovat
uff

To príde keď ich bude dávať viac.

Reagovat
smazaný uživatel

.cz

Reagovat
smazaný uživatel

jo a žádný .hu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Prezioso

Az da 5-7 golu za zapas, tak ho tam uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

Kadeřábek mohl trumfnout Daridu,ale bohužel nehrál ..

Reagovat
h8_sfatto

ať mi nikdo netvrdí, že anglická liga je nejvyrovnanější, když vidím Gladbach až Hamburk klasicky zase top kluby jsou v dolní půlce tabulky, už tam s nima chybí jen ten Stuttgart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aurelio

A čo to má s vyrovnanosťou?

Reagovat
popltak

No ty jsi debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nerozumiem,co s tym ma vyrovnanost sutaze...

Reagovat
vladino10

Lewandowski

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ty neustálý prohlášení, jak máme celej tým zdravej a všechno jde podle představ.. Případně má Real smlouvu s ďáblem.. viděl bych to na kombinaci těchto faktorů

Reagovat
vladino10

Každého hráča vieme relatívne adekvátne a kvalitne nahradit, fakt každého..

Okrem neuera a lewu..

Tak snáď sa dá aspoň jeden z nich dokopy, inak teda nemám celkom tušenie ako by sa to vobec dalo postaviť

Reagovat
smazaný uživatel

...a Xabiho

Reagovat
vladino10

Ďakujeme ti za ranu z milosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Však Lewa bude fit už na BVB, ne? Aspoň on sám to tvrdil, než se rozšířila ta poplašná zpráva od BILDu.

Reagovat
vladino10

Tak ja som zachytil iba toto podľa expresky tu, nejak hlbsie som to nesledoval..ak je tak ako hovoríš, tak potom výborne, dik za info

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele