27. kolo
04.04.2017 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Eintracht Frankfurt 1:0

Jediná trefa rozhodla o tom, že Köln může nadále snít o evropských pohárech. Anthonyho Modesteho tentokrát zastoupil Miloš Jojić.

Pozdější střelec branky rozehrával v 11. minutě přímý kop, po kterém chybělo Modestemu a Heintzovi jen velmi málo k tomu, aby Lukas Hradecky poprvé kapituloval. Poté se standardní situace ujal Bastian Oczipka, nicméně neuspěl, stejně jako jeho spoluhráč Marius Wolf o nějakých sedm minut později.

Ve 26. minutě zahrával Taleb Tawatha rohový kop, po kterém hlavičkoval do břevna Ante Rebić, k němuž se míč odrazil znovu, nicméně napálil jej pouze do brankáře Horna. Co se první pětačtyřicetiminutovky tohoto dějství týče, za zmínku stojí akorát dalekonosný pokus Mijata Gaćinoviće.

Zápas na Rhein Energie Stadionu sledovala i německá kancléřka Angela Merkelová. A spolu s dalšími bezmála 50 000 diváky viděla jediný gól v 53. minutě. Konstantin Rausch centroval do vápna, kde míč nešikovně odhlavičkoval David Abraham. Na hranici šestnáctky jej sebral Miloš Jojić a po zemi mířil přesně na vzdálenější tyč, od níž se balon odrazil za brankovou čáru - 1:0.

Ve zbytku utkání se ani jeden tým nedostal k vyložené příležitosti. Výjimku tvoří snad jenom přímý kop Rebiće z osmašedesáté minuty. Nicméně protože ani z tohoto mráčku nezapršelo, zůstává Eintracht Frankfurt tři body za pohárovými příčkami. O víkendu se utká se znovuzrozenými Brémami, kdežto další výhrou posilněný Köln přivítá opět doma Borussii Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele