Bundesliga - souhrn 18. kola

27.01.2017, 22:24, aktualizováno 29.01.2017, 19:21
Komentáře a souhrny
Bayern těsně udolal Werder a drží si tříbodový náskok na druhé Lipsko, které otočilo souboj s dosud neporaženým Hoffenheimem. 1. FC Köln veze vysokou výhru z Darmstadtu, Schalke v páteční předehrávce nestačilo na Frankfurt, Gladbach vydoloval všechny body v Leverkusenu, Dortmund jen remizoval v Mainzu...

1. FSV Mainz 05 - Borussia Dortmund 1:1

29.01.2017 17:30

Góly: 83. Danny Latza - 3. Marco Reus

Už s uzdraveným Romanem Bürkim v brankovišti přijeli do Mohuče fotbalisté Borussie Dortmund. Svěřenci Thomase Tuchela byli v utkání jasným favoritem, což ukázali i v úplném úvodu zápasu. Už po třech minutách hry totiž po domácí ztrátě míče ve středu pole Schürrle krásným pasem našel Marca Reuse a ikona Dortmundu tváří v tvář Jonasi Lösslovi nezklamala - míč se zatřepotal v síti a BVB vedlo 1:0.

Jakkoliv začátek duelu vypadal pro Žlutočerné slibně, zbytek první půle nabídl spíše nezáživný a na šance nepříliš bohatý fotbal. Další příležitost na skórování tak dortmundští měli až na úplném sklonku prvního dějství. Ve čtyřicáté třetí minutě se dostal s míčem do brejku Aubameyang, jinak nejlepší střelec prozatímního průběhu bundesligové sezony. Navrátilec z Afrického poháru národů ovšem na Lössla nevyzrál, mladý gólman FSV vyběhl mimo šestnáctku a míč dokázal gabonskému kanonýrovi vypíchnout.

V jedenašedesáté minutě se do šance dostal André Schürrle, když ho ve vápně centrem z levé strany našel ve středu pole hrající Gonzalo Castro. Německý křídelník střílel z první, ale branku domácího celku netrefil.

Sedm minut před koncem základní hrací doby přišel pro Thomase Tuchela šok - ačkoliv se za celý zápas mohučští nedostali k jediné střele na branku, hned jejich první pokus skončil za Bürkiho zády. Levin Öztunali našel na vzdálenější tyči dortmundské branky centrem Dannyho Latzu, jenž hlavou vyrovnal na 1:1.

V nastaveném čase mohli jít domácí dokonce do vedení, když se do velké šance dostal de Blasis. Branku však minul a Mohuč s BVB si v neděli body spravedlivě rozdělili.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Hertha BSC 2:1

29.01.2017 15:30

Góly: 39. Janik Haberer, 87. Nils Petersen - 88. Julian Schieber

Berlínské Hertě se v probíhající sezoně poměrně daří a stejně jako loni útočí na místa zaručující účast v pohárové Evropě. To bundesligový nováček z Freiburgu má cíle o poznání nižší, a je jistě spokojen se středem tabulky, jenž týmu Christiana Streicha v současné době patří.

Do zápasu však vstoupil lépe domácí tým. Diváci na Schwarzwaldském stadionu mohli ve třicáté deváté minutě propuknout v jásot - vynikající přihrávku do šestnáctky dostal Janik Haberer, který tváří v tvář Jarsteinovi nezaváhal a poslal míč do pravého dolního rohu Norovy branky - jelikož zbývající pětiminutovka první půle už žádný další gól nepřinesla, Freiburg tak šel na poločasovou přestávku s jednobrankovým vedením.

V šedesáté třetí minutě mohl na 1:1 vyrovnat český středopolař Vladimír Darida. Jeho střelu zpoza hranice velkého vápna však připravený Schwolow v brance Freiburgu zneškodnil, a nadále držel pro svůj tým čisté konto.

V sedmdesáté páté minutě se na hřiště coby střídající hráč Nils Petersen a o dvanáct minut později potvrdil svoji pověst nejlepšího žolíka, co v současnosti běhá po bundesligových trávnících. Německý forvard zvýšil na 2:0 a definitivně tak rozhodl o výhře Freiburgu.

Hertě se však podařilo zápas ještě alespoň zdramatizovat - dvě minuty po Petersenově vítězné střele na 1:2 kontroval jiný střídající plejer, Julian Schieber. Na výsledku se však už nic nezměnilo a Brazilci z Breisgau slaví důležité tři body - naopak svěřenci Pála Dárdaie jedou směr Berlín s prázdnou.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach 2:3

28.01.2017 18:30

Góly: 31. Jonathan Tah, 34. Javier Hernández - 52. Lars Stindl, 58. Lars Stindl, 71. Raffael

Jedním ze šlágrů sobotního bundesligového programu byl souboj mezi dvěma celky, jenž se v loňské sezoně umístili na třetím, respektive čtvrtém místě. Jejich dosavadní výsledky však tomu vůbec neodpovídají, a jak Hříbata, tak Werkself se určitě vidí výše než na osmé a čtrnácté pozici v německé ligové tabulce.

Úvodní gól zápasu se povedl vstřelit domácím. Ve třicáté druhé minutě šel Leverkusen do vedení, když si na centr Hakana Calhanogla naskočil stoper Jonathan Tah a bylo to 1:0. O dvě minuty později přišel další důvod k radosti pro fotbalisty Bayeru - znovu u toho byl šikovný Hakan Calhanoglu, jenž centrem našel Javiera Hernandeze a populární mexický Chicharito hlavičkou překonal gólmana Gladbachu Sommera.

Pak ale přišly chvíle pro velký obrat Borussie. Začalo to snížením na 1:2, jenž přinesl gól Larse Stindla v padesáté druhé minutě, proti kterému gólman Leno neměl šanci zasáhnout. Za šest minut se stejný hráč prosadil podruhé, když se opřel hlavou do centru, jenž do vápna poslal Wendt.

Definitivní tečku za velkolepým představením Gladbachu ve druhém poločase napsali hráči Hříbat v sedmdesáté první minutě. Christoph Kramer skvělou přihrávku našel Raffael, brazilský kanonýr ve službách BMG v souboji obešel Jonathana Taha a výtečně zakončil k tyčce Lenovy branky.

Gladbach pod novým trenérem Dieterem Heckingem tak slaví důležité vítězství v poměru 3:2 nad Leverkusenem a mužstvo kolem kapitána Stindla ukázalo, že rozhodně se s ním ještě v jarní části sezony musí počítat.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - FC Augsburg 1:2

28.01.2017 15:30

Góly: 4. Mario Gómez - 25. Halil Altintop, 69. Dominik Kohr

Wolfsburg sice vedl, jenomže nakonec v domácím prostředí i díky kurióznímu gólu nezíkal ani bod. Vlci těsně nestačili na Augsburg, který je proto v tabulce předstihnul.

Neuběhly ještě čtyři minuty a svěřenci Valériena Ismaëla poprvé (a naposledy) skórovali. Yunus Malli rozehrál přímý kop na hranici malého čtverce, kam si naběhnul Mario Gómez a trknul do míče hlavou tak, že možná ani nevěděl jak - 1:0. Nutno dodat, že v době rozehrávky stál zřejmě v ofsajdu. Hosté se snažili udeřit v následující desetiminutovce, ale na Benaglia nevyzrál ani Koo Ja-Cheol, ani Raúl Bobadilla.

Následující akce z pětadvacáté minuty už ale byla gólová. Wolfsburští měli veliké problémy se soupeřovým napadáním, což vyústilo v ráznou malou domů, kterou Luiz Gustavo svého brankáře určitě nepotěšil. Balon nejprve z hlavičky Halila Altintopa skončil na břevně, leč od něj se ke čtyřiadvacetiletému forvardovi dostal znovu, a pak už to byla naprosto jednoduchá záležitost - 1:1.

Asi nemá vůbes smysl polemizovat nad tím, jak by tahle situace dopadla třeba v zápase Bayernu, neboť Manuel Neuer je vyhlášený tím, že nohama umí dokonale. Už o čtyři minutky později pálil Bobadilla, avšak Diego Benaglio si vše pohlídal. O chvíli později zase mířil ten samý fotbalista těsně vedle.

Poté chyboval Jan Morávek, nicméně Paul-Georges N’Tep netrestal. Český záložík byl záhy vystřídán. Po změně stran se musel s ošemetným tečovaným pokusem potýkat Marwin Hitz. Pak nahrál Gómez novému spoluhráči N’Tepovi, jenomže ten přestřelil. V 58. minutě se v souboji s Hintereggerem prosadil Vieirinha, načež pálil z hranice malého vápna jen do připraveného brankáře Hitze.

Jednatřicetiletý Portugalec, který byl minulý rok součástí týmu své rodné země na EURU, sehrál negativní roli při gólu na 1:2 v 69. minutě. Frambergerův přízemní centr z pravé strany doletěl před bránu, kde Vieirinha k radosti Dominika Kohra zaspal. Wolfsburg pak působil dosti zaskočeně a mohl ještě inkasovat z kopačky střídajícího Georga Teigla. Sice se tak nestalo, nicméně stejně z toho byla devátá porážka pro domácí a pátá výhra pro hosty.

Více informací k zápasu

FC Ingolstadt 04 - Hamburger SV 3:1

28.01.2017 15:30

Góly: 14. Pascal Groß, 22. Markus Suttner, 47. Almog Cohen (pen.) - 63. Gotoku Sakai

Audi Sportpark v Ingolstadtu hostil v sobotu odpoledne zajímavý bundesligový souboj mezi dvěma celky, jejichž hlavním cílem v letošní sezoně je záchrana v nejvyšší soutěži. Do utkání vstoupil lépe domácí Ingolstadt, jenž už v osmé minutě mohl jít do vedení. Matthew Leckie našel před bránou Cohena, jehož volej ovšem branku Hamburku těsně minul.

O šest minut později se už ovšem fotbalisté domácího celku dokázali gólově prosadit. A znovu u toho byl australský forvard Matthew Leckie. Tentokrát z levého křídla přihrál do vápna Grossovi a ten přesnou trefou rozradostnil domácí příznivce, FCI vedlo 1:0.

Ve dvacáté druhé minutě se vedení Ingolstadtu ještě zvýraznilo. Markus Suttner roezrhával přímý volný kop, jenž skončil v Matheniově síti a po krásné akci tak domácí vedli už o dvě branky.

Těsně před odchodem na poločasovou přestávkou mohl na 1:2 snížit Bobby Wood, jeho pokus ovšem v bráně neskončil. Hned po minutě první půle rozhodčí odpískal ve prospěch Ingolstadtu penaltu, když Dennis Diekmeier, jenž přitom přišel na hřičtě coby střídající hráč, v šestnáctce poslal k zemi Pascala Grosse. K exekuci pokutového kopu se postavil Almog Cohen a jelikož poslal míč doprostřed branky Hamburku a Mathenia skočil ke své pravé tyči, změnilo se skóre na 3:0 pro domácí. Jelikož další góly už utkání nepřineslo, Ingolstadt tříbrankovým rozdílem porazil Hamburk a slaví důležité tři body v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Bayern Mnichov 1:2

28.01.2017 15:30

Góly: 53. Max Kruse - 30. Arjen Robben, 45+1. David Alaba

Kouč Ancelotti věděl, že to na Weserstadionu nebude snadná práce. Nakonec se vítěznou stala trefa Davida Alaby z nastaveného času první půle.

O první střelu zápasu se postaral Franck Ribéry. Felix Wiedwald však neměl problémy. Na druhé straně se v dobré pozici ocitnul Santiago García. Jenomže ke škodě Werderu netrefil ideálně. Pak se přihodila veliká nepříjemnost, neboť se bez cizího zavinění zranil Claudio Pizarro. Proti svému bývalému klubu tedy neodehrál ani dvacet minut.

Ve 28. minutě střílel na Neuera Gnabry, nicméně veliké nebezpečí to pro jeho reprezentačního kolegu nebylo. No, a z protiakce šel mnichovský celek do vedení. Ribéry ze své levé strany přihrával pod sebe do vápna, kde si balon vyčíhnul Arjen Robben a z první to trefil přesně k pravé tyči - 0:1. Hosté však měli schovaný ještě jeden zářez na závěr prvního poločasu.

Už víme, že skóroval David Alaba. A asi nebude překvapení, že se tak stalo poté, co technickou střelou levačkou vymetl šibenici Wiedwaldovy brány - 0:2. Složitý úkol stál před družinou Alexandra Nouriho. Druhou pětačtyřicetiminutovku započali svými pokusy Arjen Robben a Serge Gnabry, jenž to zkoušel hned dvakrát.

Prosadil se až Max Kruse v 53. minutě. Zlatko Junuzović jej našel na hranici vápna, načež si bývalý hráč Borussie Mönchengladbach udělal dobrý den z Davida Alaby a napálil kulatý předmět do protipohybu brankáře - 1:2. Ve zbytku zápasu to zkoušeli ještě Gnabry, Kruse na jedné a Douglas Costa a Joshua Kimmich na druhé straně, nicméně na výsledku už se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

SV Darmstadt - 1. FC Köln 1:6

28.01.2017 15:30

Góly: 66. Sidney Sam (pen.) - 32. Aytaç Sulu (vl.), 36. Yuya Osako, 42. Anthony Modeste, 72. Yuya Osako, 85. Miloš Jojić, 89. Artjoms Rudņevs

Do konce sezony sice zbývá odehrát ještě šestnáct zápasů, nicméně po výsledku a hlavně předvedeném výkonu v duelu s Kölnem se dá očekávat, že Darmstadt to bude mít s udržením mezi elitou hodně, hodně složité.

V úvodní čtvrthodince stál za zmínku pouze pokus Christiana Clemense, který přinutil k parádnímu zákroku Michaela Essera. Ve 24. minutě našel Fabian Holland Jéroma Gondorfa, jenž o kousíček minul. A pak už začaly padat branky. Ta první se narodila díky přízemnímu centru Pawla Olkowskiho z pravé strany. Aytac Sulu dal v minulé sezoně sedm bundesligových gólů. Na obránce famózní porce. Nicméně tentokrát mířil v tísni do vlastní sítě - 0:1.

Za čtyři minuty to byl pro klub Thorstena Fringse ještě větší průšvih, jelikož Leonardo Bittencourt poslal parádní balon z levé strany do vápna, a protože obrana totálně zaspala, mohl Yuya Osako zcela nerušeně hlavičkovat - 0:2. Za dalších šest minut se Kozli radovali znovu. Rausch přihrával a ve vápně stojící Anthony Modeste trefil z první skákavý balon - 0:3. Šlo o jeho čtrnáctou branku v sezoně.

Zápas ovšem nedohrál, neboť se Peter Stöger už v 50. minutě rozhodnul, že jej stáhne ze hřiště. Místo něho naskočil Artjoms Rudnevs a v závěru utkání se také prosadil. Ale nepředbíhejme. Po hodině hry zřejmě fauloval ve vápně Sorensen Fabiana Hollanda, avšak pokutový kop se pískal až o nějakých pět minut později, třebaže Marco Höger pronikajícího Marcela Hellera nezasáhnul.

K míči se postavil Sidney Sam a s naprostým přehledem započel svůj gólový účet v novém působišti, kde bude nastupovat minimálně do konce června letošního roku - 1:3. Teoretická naděje pro Darmstadt v tento moment asi existovala, leč v 72. minutě ji v podstatě zazdil svým druhým zásahem Yuya Osako.

Tentokrát využil dalšího zaváhání Aytaca Sula, načež se mohl hnát sám na bránu. Nakonec se rozhodnul vystřelit ještě před hranicí pokutového území. A dobře udělal, protože Esserovi proklouznul balon mezi prsty do sítě - 1:4. Ze strany Kölnu to ale nebylo všechno. Další pohromu přivezl pro die Lilien v 85. minutě Miloš Jojić.

Rudnevs měl dost prostoru na to, aby našel svého kolegu ve velkém čtverci. A ten měl zase dost prostoru na to, aby si balon zpracoval a zblízka jej nekompromisně napálil za záda nebohého muže v rukavicích - 1:5. O čtyři minuty později udělal tečku za gólovými hody sám lotyšský reprezentant Artjoms Rudnevs, když se prosadil z ostrého úhlu - 1:6. Dalo by se napsat, že hostům vyšlo úplně všechno, na co sáhli, ačkoliv domácí jim to hodně usnadnili.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - TSG Hoffenheim 2:1

28.01.2017 15:30

Góly: 38. Timo Werner, 77. Marcel Sabitzer - 18. Nadiem Amiri

Souboj dvou úspěšných celků nabídla v sobotu Red Bull Arena v Lipsku. Domácí, jenž po podzimu drží druhou příčku za vedoucím Bayernem tu přívítali dosud v Bundeslize neporažený Hoffenheim. Avšak už ve čtvrté minutě mohli jít domácí Býci do vedení, když Timo Werner přihrávkou našel Keitu - středopolař RB však branku Hoffenheimu těsně minul.

Dle hesla nedáš - dostaneš tak dali úvodní gól zápasu o čtrnáct minut později hráči hostujícího celku. TSG se povedl parádní brejk, na jehož konci byla spolupráce mezi triem Demirbay-Amiri-Kramarič. Poslední jmenovaný pak před brankou znovu vrátil míč Amirimu a ten tak otevřel skóre zápasu.

Obrovskou šanci na vyrovnání měl ve dvacáté páté minutě útočník Lipska Yusuf Poulsen. Ten však po výborném centru do vápna míč poslal pouze nad břevno. Na srovnání skóre si tak hráči RB museli počkat až do minuty třicáté osmé. Tehdy se po krásné kombinaci středem hřiště dostal na hranici šestnáctky k míči Werner a tváří v tvář Baumannovi v brance Hoffenheimu byl úspěšný.

V šedesáté minutě šel Hoffenheim do deseti, když byl po přišlápnutí kotníku Ilsankerovi poslán ze hřiště enfant terrible německého fotbalu, kontroverzní útočník Sandro Wagner. Domácí přesilovky využili o sedmnáct minut později - Keita našel připraveného Sabitzera a kapitán domácích Býků dalekonosnou střelou rozhodli o vítězství Lipska nad Hoffenheimem v poměru 2:1. Mužstvo Juliana Nagelsmanna tak poprvé v sezoně zažilo hořkost porážky.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt 0:1

27.01.2017 20:30

Góly: 33. Alexander Meier

Alexander Meier rozhodl svým pátým gólem v sezoně duel se Schalke. Eintracht tedy odčinil zaváhání ze zápasu s Lipskem a nadále zůstává na předních příčkách.

Mezi třemi tyčemi celku z Frankfurtu nastoupil místo Lukase Hradeckyho Heinz Lindner. A ve 24. minutě se musel činit proti hlavičce Guida Burgstallera. Ten se prosadil už v 5. minutě, ale jeho gól nemohl být uznán pro ofsajd. Die Königsblauen nadále marně dobývali soupeřovu svatyni, a tak se stalo, že udeřilo na druhé straně hřiště.

Makoto Hasebe rozhrál z pravé strany přímý kop. Zvolil nacvičenou variatu spočívající v tom, že balon po zemi pošle někam k penaltovému putníku, kam si naběhnul Alexander Meier a přízemní střelou do pravého dolního rohu (ze svého pohledu) poslal Orly do vedení - 0:1. Domácí se snažili odpovědět dvěma neškodnými střelami Seada Kolašinace.

Není divu, že jim to příznivci před odchodem do šaten dali, jak se říká, pořádně sežrat. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce byl velmi aktivní Burgstaller. Nejprve pálil těsně nad bránu, a pak po Bentalebově přihrávce rozhodovaly o neúspěchu centimetry. Když přišel o balon Goretzka, spálil vyloženou příležitost Haris Seferović.

O chvíli později jen těsně minul střelec gólu Meier. V 71. minutě měl blízko k vyrovnání Burgstaller, nicméně Schalke prostě v předehrávce osmnáctého kola nebylo přáno. Dojem bude muset napravit v zápase s Bayernem v Mnichově, ačkoliv po něm se zřejmě návrat do horní poloviny tabulky konat nebude. Na Frankfurt čeká Darmstadt.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov18143142:1145
2.RB Lipsko18133236:1642
3.Eintracht Frankfurt1895423:1532
4.Borussia Dortmund1887338:2131
5.TSG Hoffenheim18710131:1931
6.Hertha BSC1893626:2130
7.1. FC Köln1878327:1629
8.SC Freiburg1882824:3026
9.Bayer Leverkusen1873828:2824
10.1. FSV Mainz 051864827:3122
11.Schalke 041863921:2021
12.FC Augsburg1856715:2021
13.Borussia Mönchengladbach1855818:2720
14.VfL Wolfsburg1854917:2619
15.Werder Brémy18441022:3816
16.FC Ingolstadt 0418431117:2915
17.Hamburger SV18341115:3513
18.SV Darmstadt18231312:369

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (106)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Schalke dost bezkrvny vykon hlavne na to ze hrali doma. Takto to do poharov nebude, ten odstup sa zvacsuje, najviac sa da cakat ze my a Leverkusen zajtra vyhrajeme. Z vynimkou uvodu fakt slabota a impotencia smerom dopredu, v druhom polcase som uz okolo 70.minuty cakal velky tlak,ten v podstate neprisiel ziaden. Par ojedinelych sanci tam bolo, Guido sa mi celkom pacil ako sa na hrote bil,to je vsak pochopitelne hrozne malo. Inak v podstate tragedia, Bentaleb my prisiel hrozne podrazdeny,asi preniesol nervy s narodaku. ta uvidime, este par podobnych vykonov ci vysledkov a zacal by som sa obavat ci Weinzirel do konca sezony vydrzi...

Reagovat
aurelio

vyhráme

s výnimkou

mi prišiel

z nároďáku

tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Bol piatok vecer, ja za tie hrubky obcas fakt nemozem

Reagovat
aurelio

Snažím sa ti pomôcť

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Za Kolín pekná hra aj výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ani si nepamatam ze kedy predtym sme niekomu dali 6 golov.

Reagovat
Rudnevs

Burgstaller bude dobrá posila. Všeobecne 2.BL je liga kde sa dajú získať kvalitní hráči za rozumnú cenu. Nechápem prečo hráči odtiaľ chodia do League Championship, keď majú na viac, ale to už je na inú debatu. Keď mám zhodnotiť výkon Schalke, tak taký typický piatkový. To isté sa dá povedať aj o Frankfurte, ale im to tam proste padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Zatím ale celkem palič ne? Ale do šanci se dostává často, to zase jo.

Reagovat
SpartaOvenka

Prosím vás, někdo kdo sledujete Schalke více, co se děje, že hrají takto pod své možnosti? Jejich tým vypadá dle jmen a hlavně dle těch, kteří nastupují stále stejně dobře. Howedes, Meyer, Goretzka, Naldo....

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral.Badstuber? Hral vlastne? Dakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ingolstadt

Reagovat
smazaný uživatel

Moravek se zase zranil, nebo byl tak spatnej?

Reagovat
db18

Zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospech11

to je špatné kdyby odehrál aspoň měsíc bez zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vážně, nevíš?

Reagovat
db18

Asi natržený sval (hamstring)

Reagovat
Uwe háže buly

to je v pici s nim uz

Reagovat
Dufan

Nakousnuty sval ( hamster)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nehráva Moravek v repre??

Reagovat
Snatus

On by hrál, kdyby dokázal vydržet zdravý aspoň 3 měsíce.

Reagovat
Uwe háže buly

Nezvládl by tak dlouhou cestu.

Reagovat
ratusek

RasenBallsport

Reagovat
vrabejka

Lipskooo

Konečně někdo dokázal porazit Hoffenheim a jsem rád, že zrovna my jsme to dokázali

Bayern má ted podobně těžký los jako my tak snad ztratí, aby byl boj o titul ještě zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

" a jsem rád, že zrovna my jsme to dokázali "

Ty tupé jelito si dokázal jediné, a to spraviť zo seba jednu z najtragikomickejších figúrok na českých fórach, gratulácia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Komici jste spíš vy jaky fotbal BVB předvádí

Kam se jen ten Kloppův heavy metal fotbal z BVB ztratil. Už od začátku jsem věděl, že Tuchel není ten pravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Buchlovice pls

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzi ma ze ta Tuchel vyrusil pri masturbacii

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Vrabejka je pouze troll, co si vsechny maze na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší troll EF spolu s fabecem a Filiepm13

Reagovat
jenculko

Reagovat
Liquid

zřejmě v květnu bych se tam chtěl jet podívat, přes nějaký zdejší ticketportal asi lístky pořídit nepůjdou co ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Zato pojdu zohnat v kazdom bufete,kde sa predavaju plechovky tvojho oblubeneho muzstva.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunter a troll v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter co fandí LFC

to je troll a troll v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ziadny neni a nikdy som nebol!!Liverpool sledujem a fandim mu uz od Sounessa cize v dobe ked vacsina tunajsich uzivatelov a fanusikov LFC este ani nebola na svete...Davno davno pred Benitezom,Rodgersom a Kloppom chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

Na neho nereaguj!

Reagovat
smazaný uživatel

budem vediet

Reagovat
smazaný uživatel

multinick?

Reagovat
technecium

On je bůh, trollí sám sebe

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner to je retardos

Reagovat
Spalovač šancí

Lipsko titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra jdeme na 3. místo

Reagovat
andrew96

Takže Hoffe padli, zrovna dnes.

Nicméně i tak klobouk dole před tou sérií.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen prist doma proti Gladbachu, ktory ma problem ubojovat remizu na Darmstadte o dvojgolovy naskok, to uz je vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vybojovaná výhra na hřišti Leverkusenu a ještě poté, co prohrávali 0:2 by Gladbachu mohla hodně pomoct. Třeba je tohle právě to, co potřebovali - takový boj a emocionální návrat dodá týmu sebevědomí a sblíží je to ještě více dohromady.

Snad právě tohle teď nastartuje nějakou vítěznou sérii

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Bayer tak Gladbach by měly hrát poháry v zájmu BL i vlastních sympatií

Reagovat
smazaný uživatel

stacil by aj ten Gladbach, mensi zlo nez Bayer.

Reagovat
Mönchengladbach

Gladbášek konečně

Reagovat
Liquid

Dobrý, ale že si půjdeš pro pololetní vysvědčení s 22 bodovým mankem na nováčka bys před sezónou nečekal co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, to je zas tak neskutocnym sposobom vtipne a usmevne.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

je to šíbal

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Mainz zatial nie prilis bojovny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Nie,Dortmund proste ciste konto neudrzi. No ale ta pasivita...

Reagovat
db18

Když už nám BVB nekonkuruje v boji o titul, tak musí konkurovat aspoň herním projevem. Akorát nám to na tři body stačí a BVB je rádo za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Eintracht do LM

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne

Reagovat
flamengo

To by bola paráda :). Na začiatku apríla ideme na Eintracht vs. Gladbach, dúfam, že tam ešte vtedy budú na pohárových priečkach.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mainz - Dortmund vskutku hrozostrasny zapas ale nevadi, ten boj o tretie miesto bude zda sa do konca sezony mimoriadne zaujimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vyrovnání pro Mainz. Viděl jsem jen druhý poločas a to mi stačilo. Hornzý fotbal co předvádíme. TT nemá plán - je to bez pohybu, pomalé, pořád ty samé krátké přihrávky bez risku, které nikam nevedou.. ještě k tomu asi 40 metrů od soupeřovy brány.

Nevím, co si o tom myslet... Obrana je ttrapná vždycky, ale aby TT ani s takovou ofenzivní silou, která patří k nejlepší na světě, nedokázal prakticky nic pořádného vymyslet to je až k smíchu.

Čím dál tím více začínám pochybovat o tom kopírákovi na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to katastrofa, tie góly sú poväčšine výsledkom individuálnej kvality hráčov, ale systém je naozaj zlý. Ja som Tuchela vždy uznával a mal ho veľmi rád, ale už na konci minulej sezóny sa môj pohľad na neho začal meniť a momentálne by som ho najradšej vymenil. Strašne plytvá potenciálom toho tímu a vyzerá to tak, že nie je schopný zmeny. Na Kloppa sa bohužiaľ nechytá ani z diaľky...

Reagovat
vrabejka

Tuchel out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Jenom rozesírá to, co Klopp pracně vytvořil

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Logan

Hroznej bezkrevnej výkon tak jako pořád letos ... nenapravitelný jak hrajeme ... on to jako Tuchel pořád nevidí? Nebo nechce vidět, nebo tohle chce hrát, já to fakt nechápu. Tohle není o toom že odešel Miky, tohle je kompletní změna herního projevu se kterou nemůže mít co dočinění odchod jednoho hráče ... měl by se hodně rychle vzpamatvat, myslím že Watzke rád pracuje koncepčně ale i on vidí že my jsme místo kroku vpřed udělali od minulé sezony tak 4 zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz tiez zacinam pomaly o TT na lavicke pochybovat, pritom je to moj oblubenec. Pretoze, podobnych zapasov uz bolo viacej. Uz teraz je jasne,ze budete radi za priamu kvalifikaciu LM, ta konkurencia vobec nie je zla,takze ani na to stvrte to v konecnom uctovani byt nemusi. Skoda, tento kader je hodny nato aby sa tahal o titul s Bayernom a nie hral o LM.

Reagovat
vladino10

Ja som to vravel už po zápase s realom madrid, obrovská škoda, že hlavne v tom prvom zápase real pokašľal všetky protiútoky do ktorých šiel, keby vam naloží 3-4 góly (z tých prečíslení čo mal by to zodpovedalo obrazu hry), tak by to mohla byť facka ktorá prinúti TT k nejakej zmene..

Takto sú to iba jemne štuchnutia ktoré to naťahujú, bohužiaľ..

Každopádne si ale nemyslím, že by to mal TT nejak nahnuté, bvb mi nepríde ako ten klub čo by vyhadzoval trénera v takejto situácii..

Každopádne fakt obrovská škoda, ze klopp odišiel z bl, to čo urobil s lpoolom je neuveriteľne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho gólu jsme hráli pěknou sračku Mainz si ten gól ale nezasloužil, to byla betonárka jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel out, Klopp in !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skor Pavel Vrba by sa tam hodil

Reagovat
Rudnevs

Dnes večer zápas Hannover - Lautern! Budúce kolo bude Stuttgart - Düsseldorf, následne Hannover - Bochum, TSV 1860 München - Nürnberg a ďalšie zaujímavé zápasy, tie druholigové pondelky si neviem vynachváliť!

Werder získal Ludwiga Augustinssona a na ceste do HH je Wallace (za 9,5 milióna !!!). Leverkusen má posilniť Leon Bailley. Rodriguez z Mainzu je zdravotnej prehliadke v Malage.

A posilujú aj tímy z 2.BL. Karlsruhe získalo na hosťovania Gimbera z Hoffenheimu a Reeseho zo Schalke. van den Bergh sa vracia do Nemecka a bude hosťovať vo Fürthe, dúfam, že poslúži ako ďalší odstrašujúci prípad pre hráčov, čo z 2.BL utekajú do zahraničia.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sa na zapas velmi tesim. Ale i vcera bol v BL celkom solidny zapas, St.Pauli - Vfb.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi šel na EuroFotbale hodně nahoru, potom co ses uklidnil a nejdeš ve stylu Kölna mám Tvoje příspěvky ráda <3 <3 <3

Reagovat
Rudnevs

Ďakujem

Mimochodom, ešte jedna prestupová správa: Askan Dejagah sa vracia do Wolfsburgu.

Reagovat
andrew96

Ty voe, běž do ní!

Reagovat
Jeňa

Toho Augustinssona vůbec nechápu. Kodaň je momentálně lepší angažmá než Werder. Po všech stránkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsia,kvalitnejsia liga aj ked Kodan je na tom lepsie nez Werder, zahraje si proti lepsim muzstvam.

Reagovat
havrys99

Jakto že Petersen nehrává v základu?

Reagovat
Pipo123

Moritz Leitner sa vracia do BL, konkrétne do Ausburgu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele