18. kolo
29.01.2017 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

SC Freiburg - Hertha BSC 2:1

Berlínské Hertě se v probíhající sezoně poměrně daří a stejně jako loni útočí na místa zaručující účast v pohárové Evropě. To bundesligový nováček z Freiburgu má cíle o poznání nižší, a je jistě spokojen se středem tabulky, jenž týmu Christiana Streicha v současné době patří.

Do zápasu však vstoupil lépe domácí tým. Diváci na Schwarzwaldském stadionu mohli ve třicáté deváté minutě propuknout v jásot - vynikající přihrávku do šestnáctky dostal Janik Haberer, který tváří v tvář Jarsteinovi nezaváhal a poslal míč do pravého dolního rohu Norovy branky - jelikož zbývající pětiminutovka první půle už žádný další gól nepřinesla, Freiburg tak šel na poločasovou přestávku s jednobrankovým vedením.

V šedesáté třetí minutě mohl na 1:1 vyrovnat český středopolař Vladimír Darida. Jeho střelu zpoza hranice velkého vápna však připravený Schwolow v brance Freiburgu zneškodnil, a nadále držel pro svůj tým čisté konto.

V sedmdesáté páté minutě se na hřiště coby střídající hráč Nils Petersen a o dvanáct minut později potvrdil svoji pověst nejlepšího žolíka, co v současnosti běhá po bundesligových trávnících. Německý forvard zvýšil na 2:0 a definitivně tak rozhodl o výhře Freiburgu.

Hertě se však podařilo zápas ještě alespoň zdramatizovat - dvě minuty po Petersenově vítězné střele na 1:2 kontroval jiný střídající plejer, Julian Schieber. Na výsledku se však už nic nezměnilo a Brazilci z Breisgau slaví důležité tři body - naopak svěřenci Pála Dárdaie jedou směr Berlín s prázdnou.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele