Bundesliga - preview 18. kola

27.01.2017, 08:54, aktualizováno 29.01.2017, 09:37
Previews
Dva návraty na staré známé stadiony dnes zažije německá Bundesliga. Český legionář Vladimír Darida se s Herthou opět podívá do Freiburgu, zatímco trenér Borussie Dortmund Thomas Tuchel své svěřence vyžene na mohučský trávník, u něhož si sám dříve dělal dobré jméno...
SC Freiburg - Hertha BSC  (neděle 15:30)
Po svém prvním vítězství v tomto kalendářním roce budou ve vzájemném souboji pátrat fotbalisté Freiburgu a Herthy. Domácí minule až v úplném závěru zápasu s Bayernem ztratili nárok na bod za remízu, a tak se nyní budou chtít svým fanouškům revanšovat. Čelit jim bude mimo jiné bývalý fotbalista Freiburgu a český krajánek Vladimír Darida...

"Oni do toho vždy dávají vše a pracují vážně tvrdě, což si žádá hodně běhání," uvedl český reprezentant v reakci na to, že hráči Freiburgu proti bavorskému gigantovi spolykali dohromady 125,5 kilometrů. On sám prý hodně běhal už v Plzni a ve Freiburgu si kondičku až do svého odchodu roku 2015 pouze udržoval.

"Klub se mnou opustilo i pár dalších hráčů. Ale už jsem hovořil s (asistentem trenéra) Rainerem Widmayerem a dal jsem mu pár podnětů pro taktickou analýzu," dodal dále záložník, který již na obranu Freiburgu jednou vyzrál - v prvním kole této sezony při těsné výhře otevíral skóre.

Vladimír Darida na podzim devět kol promarodil s vazy a od jeho návratu 27. listopadu má Hertha vyrovnanou bilanci o třech výhrách a třech prohrách. V tabulce stále drží obstojnou šestou příčku, ovšem ve Freiburgu, kde netriumfovala od roku 2010, musí bezpodmínečně vyhrát.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FSV Mainz 05 - Borussia Dortmund  (neděle 17:30)
OPEL Arena v Mohuči před týdnem poprvé v sezoně neviděla žádné góly při bezbrankové remíze domácího mužstva s Kölnem, tentokrát se ale podobný výsledek těžko bude opakovat. Do města totiž zajíždí Borussia Dortmund vedená bývalým koučem Thomasem Tuchelem, takže budou fotbalisté Mainzu bezesporu zvláště motivovaní...

Svůj první jarní výjezd dortmundští zvládli, když vyloupili Brémy za pomoci premiérové branky Andrého Schürrlea. Borussia tak opětovně vykročila za dodržením tradice posledních pěti let, kdy v druhé části sezony vždy posbírala více bodů než na podzim. Zároveň ale BVB dodrželo také jinou tradici: venku se mu opět nepodařilo udržet nulu, jako dosud nikdy v tomto ročníku, a již osm klubů má lepší obranu.

Thomas Tuchel se na místo, kde je hotovou legendou, nevrací poprvé v kariéře - předloni na podzim tu s Dortmundem uspěl poměrem 2:0 a následně na svůj protějšek Schmidta vyzrál i ve dvou domácích utkáních. Na Mainz to přitom, zdá se, neumí jenom on sám; jeho velká hvězda Marco Reus už mohučské konto zatížil celkem 10 ligovými brankami.

Dříve, než se všeobecně očekávalo, má Tuchel opětovně pod rukou gabonského kanonýra Pierre-Emericka Aubameyanga. S ním se po vyřazení z Afrického poháru opět počítá do základu, takže Schürrleho zaskakování na hrotu nebude mít dlouhého trvání. Po rychlém zotavení ze zlomeniny ruky by se měl mezi tři tyče opět postavit brankář Bürki.

To 1. FSV Mainz 05 naopak registruje jednu velkou ztrátu: kvůli vyloučení v zápase s Frankfurtem není trenérovi k dispozici důležitý útočník Jhon Cordoba. Po odchodu Yunuse Malliho se potom s větší úlohou počítá pro Öztunaliho, který zřejmě dostane přednost před Jairem Samperiem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 4.40 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfL Wolfsburg - FC Augsburg  (sobota 15:30)
Dočká se Wolfsburg čtvrté výhry v řadě? Nebo zvítězí Augsburg a dostane se v tabulce před svého soupeře? Utkání ve Volkswagen Areně bude jistě hodně zajímavé.

Vlci postupně přehráli Frankfurt, Mönchengladbach a v prvním utkání letošního roku Hamburk. Ve dvou z těchto duelů udržel tým z města automobilů čisté konto. "Myslím, že se podařilo najít ideální základní sestavu. Sezona je ale ještě dlouhá a naše pozice stále není taková, na jaké bychom chtěli být. Musím říct, že proti Hamburku jsme měli i trochu štěstí. Nakonec se nám podařilo vyhrát a teď už se chystáme na Augsburg, což také nebude snadný zápas," řekl trenér Valérien Ismaël.

Stále zranění jsou Ismail Azzaoui a Daniel Didavi. O startu Marcela Schäfera se teprve rozhodne. Do středu obrany by si tedy mohl stoupnout Ricardo Rodríguez s tím, že Yannick Gerhardt se posune na levý kraj. Vieirinha by měl zastávat post pravého křídla, kde na podzim hrával Daniel Caligiuri, jenž se v týdnu přestěhoval do Schalke.

Augsburg před vzájemným duelem o bod za Wolfsburgem zaostává. Minule o dvě branky prohrál s Hoffenheimem, ačkoliv ten si v této sezoně stále udržuje neporazitelnost. Tentokrát se všeobecně očekává vyrovnaná partie, kde by o vítězi mohl rozhodnout jeden jediný gól. Statisticky vzato totiž gólové hody ve střetnutích těchto dvou soupeřů vidět nejsou.

Je jasné, že mezi střelci určitě nebudou Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Caiuby, Alfred Finnbogason, kteří jsou zranění, a také vykartovaný Konstantinos Stafylidis. Místo něho by měl post levého obránce patřit Philippovi Maxovi. Na hrotu útoky by se měl objevit Ji Dong-Won. Raúl Bobadilla sice už začal s tréninkem, ale podle kouče Manuela Bauma ještě nebude schopen odehrát celých devadesát minut.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Seguin, Bruma, R. Rodriguez, Gerhardt - Guilavogui, Luiz Gustavo - Vieirinha, Malli, Ntep - Gomez
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - D. Baier - Schmid, Koo, Moravek, Usami - Ji
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.60 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Ingolstadt 04 - Hamburger SV  (sobota 15:30)
Souboj o záchranu. Takový přídomek bude mít sobotní zápas, jenž bude hostit Audi Sportpark. Domácímu Ingolstadtu patří zatím v tabulce předposlední příčka a na šestnáctou pozici, která by mu zaručila alespoň účast v baráži, ztrácí jediný bod. Tu drží právě jeho dnešní soupeř z Hamburku.

Oba celky vstoupili do nového kalendářního roku těsnou porážkou 1:0. Zatímco Ingolstadt padl v Gelsenkirchenu, když o vítězství domácího Schalke rozhodl ve druhém poločase střídající Guido Burgstaller, přístavní celek stejným výsledkem prohrál svůj duel s mužstvem Wolfsburgu.

Kouč domácího Ingolstadtu Maik Walpurgis se bude muset obejít bez služeb obránce Marcela Tisseranda. Reprezentant Demokratické republiky Kongo hraje za svou zemi na právě probíhajícím Africkém poháru národů a o víkendu ho čeká čtvrtfinále proti Ghaně. Druhým chybějícím hráčem bude Hartmann, jehož trápí zraněné stehno.

To Markus Gisdol bude postrádat Albina Ekdala, jenž po dvou žlutých kartách v průběhu pěti minut musel předčasně opustit trávník v duelu s Wolfsburgem. Švédský záložník se tak stal už pátým hráčem Hamburku v této sezoně, jenž viděl z rukou rozhodčího červenou kartu. Ve středu zálohy ho nejspíše nahradí Gotoku Sakai, jehož místo na pravé straně zálohy tak zaujme Dennis Diekmeier.

Návratu do plné formy se již blíží brankář René Adler, jenž chyběl kvůli zraněnému lokti. Je však otázkou, zda ho kouč nasadí do základní sestavy namísto dosud chytající Mathenii.
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Hansen - M. Matip, Roger, Bregerie - Hadergjonaj, Suttner - Cohen, Morales - P. Groß, Leckie - Lezcano
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Diekmeier, K. Papadopoulos, Mavraj, Douglas Santos - G. Sakai, Ostrzolek - N. Müller, Holtby, Kostic - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.16 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Bayern Mnichov bude chtít uhájit první příčku i po utkání s Werderem Brémy. Ideálně ještě navýšit náskok před dotírajícím RB Lipsko. I proto, aby se při květnovém vzájemném střetnutí nemuselo bojovat o všechno.

V prvním kole této sezony zvítězil mnichovský celek v domácí Allianz Areně zcela jednoznačně 6:0, když se o tři branky postaral Robert Lewandowski. Ten nedávno prohlásil, že se hodně naučil od legendy Werderu, peruánského kanonýra Claudia Pizarra, jenž byl jeho spoluhráčem. Na sobotní zápas se těší oba.

"Budeme hrát doma a myslím, že bychom této výhody mohli využít a zahrát lépe, než proti Dortmundu. Ukázali jsme, že náš tým má charakter, přestože jsme dohrávali bez vyloučeného brankáře. Bayern sice bude favoritem, ale my mu rozhodně nedáme nic zadarmo," dodal s narážkou na předchozí duel, kdy Weserstadion vyloupila Borussia Dortmund. I proto, že byl ještě v prvním poločase vyloučen Jaroslav Drobný.

Carlo Ancelotti si vzpomínané srpnové klání velice dobře pamatuje, jelikož se jednalo o jeho bundesligový debut na lavičce Bayernu. "To byl skvělý zápas. Nicméně od té doby se toho v Brémách hodně změnilo a řekl bych, že nastoupíme proti docela jinému týmu. Moji svěřenci ale pracují na tréninku výborně, takže věřím v dobrý výsledek."

Na jedné straně budou chybět Florian Grillitsch, Izet Hajrović, Philipp Bargfrede, Aron Jóhannsson a tedy i Jaroslav Drobný. O startu Clemense Frize se teprve rozhodne. Na druhé straně zranění nepustí do hry Thiaga Alcantaru, Jéroma Boatenga a Arturo Vidala. V základní sestavě se tak zřejmě objeví Franck Ribéry. Tak uvidíme, jak to dopadne.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Ro. Bauer, L. Sané, Moisander - Bartels, Delaney, S. Garcia - Junuzovic, Gnabry - Pizarro, M. Kruse
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Hummels, Javi Martinez, Alaba - Kimmich, Xabi Alonso - Robben, T. Müller, F. Ribery - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.40 - 6.90 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SV Darmstadt - 1. FC Köln  (sobota 15:30)
Darmstadt sice v minulém kole remizoval s podobně se trápícím Gladbachem, ale předchozí série byla strašidelná. Köln naopak doufá, že se místo páté remízy v řadě podaří zvítězit.

Dortmund, Brémy, Leverkusen a Mohuč. Se všemi těmito soupeři se svěřenci Petera Stögera rozešli smírně. Aby to proti Darmstadtu vyšlo, bude z řadních řad jistit posila z Borussie Dortmund. Neven Subotić podepsal ve městě nad Rýnem kontrakt na hostování do konce sezony. Spokojenost neskrýval ani zmíněný kolínský kouč.

"Jsme rádi, že se k nám Neven připojit. Má za sebou úspěšné roky v Dortmundu. V poslední době to pro něj bylo složitější, ale díky tomu s ním budeme moci pracovat. Jsme přesvědčení o tom, že v následujících šesti měsících se stane jedním z klíčových hráčů." Při svém debutu v dresu Kozlů se na trávníků rozhodně nepotká se zraněnými Timo Hornem, Marcelem Rissem a Sehrou Guirassym.

Darmstadt by také potřeboval přivést posily zvučnějšího jména. Jak do obrany, tak do útoku. Jenže pro skromný klub je to obtížněji řešitelný rébus, ačkoliv dvě zajímavá jména se na soupisce objeví. V minulé sezoně výrazně svými góly pomohl k udržení Sandro Wanger. Ale ten už pomáhá Hoffenheimu. Die Lilien snad mohou trochu spoléhat na domácí prostředí, jelikož na Stadion am Böllenfalltor získali všech dosavadních devět bodů.

Trenér Thorsten Frings má k dispozici kompletní kádr s výjimkou Denyse Oliinyka. Do základní sestavy by se mohl vrátit Peter Niemeyer, který patří ke klíčovým hráčům. Alexander Milošević se tedy zřejmě bude muset chtě nechtě posadit na lavičku náhradníků. Tam patrně budou moci i další z těch, kteří dříve nastupovali v základu, jelikož nově přišli Terrence Boyd a Sidney Sam.
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Esser - Sirigu, Niemeyer, Sulu, Holland - Gondorf, Vrancic - Heller, Rosenthal, Sam - Boyd
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Kessler - Sörensen, Maroh, Heintz - Olkowski, Rausch - Höger, J. Hector - Bittencourt - Modeste, Osako
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.85 - 3.20 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
RB Lipsko - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Dvě nejpříjemnější překvapení podzimní části bundesligové sezony jsou nepochybně celky Lipska a Hoffenheimu. Zatímco tým Býků coby nováček mezi německou elitou na podzim uchvátil atraktivním ofenzivním fotbale a v tabulce mu patří druhá příčka za vedoucím Bayernem, Hoffenheim se pod taktovkou mladého kouče Nagelsmanna výkonnostně zvedl a z týmu, jemuž velkou část loňského ročníku hrozil sestup o patro níže, je jediný celek v top pěti evropských ligách, jenž v současné sezoně dosud nepoznal hořkost porážky.

Ligovou neporazitelnost bude tentokrát TSG hájit na hřiště Lipska. Svěřenci Ralpha Hasenhüttla sice kalendářní rok zakončili krutou porážkou v Allianz Areně, ale suverénní domácí výhra před týdnem proti Eintrachtu znamenala dobrý vstup do jarní části sezony - o tři branky se proti v deseti hrajícímu celku Nika Kovače postarali postupně Compper, Werner a vlastním gólem Vallejo.

V sobotu bude ovšem Hasenhüttlovi opět chybět jedna z důležitých postav jeho týmu. Svůj několikazápasový distanc si za faul na Lahma v utkání s Bayernem odpykává Emil Forsberg, nejproduktivnější hráč týmu v Hinrunde. Dlouhodobě zraněný je potom pravý bek Lukas Klostermann a s chřipkou marodí velká naděje skotského fotbalu, Oliver Burke.

Nagelsmannovi bude v utkání s RB scházet Rupp, jehož trápí zraněné koleno a Jeremy Toljan, jenž má poraněný stehenní sval. Po zranění lýtka by se na trávník naopak měl vrátit český bek Pavel Kadeřábek, jenž vynechal poslední bundesligový duel proti Augsburg, jenž Hoffenheim vyhrál 2:0.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Orban, Compper, Halstenberg - Keita, Demme - D. Kaiser, Sabitzer - Ti. Werner, Y. Poulsen
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Süle, Vogt, B. Hübner - Kaderabek, Zuber - Rudy - Demirbay, Nad. Amiri - Wagner, Uth
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.85 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach  (sobota 18:30)
Souboj zklamaných. Tak se dá označit sobotní šlágr osmnáctého bundesligového víkendu mezi Borussií Mönchengladbach a Bayerem Leverkusenem. Dva úspěšné a ambiciózní německé celky, jenž se poslední léta pravidelně umisťují na příčkách zajišťující místo v pohárové Evropě, na podzim rozhodně nepředváděly výkony, za které by na ně byli jejich fanoušci pyšní.

Trochu lépe je na tom zatím Leverkusen - osmifinalista letošního ročníku Champions League získal za sedmnáct kol čtyřiadvacet bodů a je na osmém místě, ovšem se solidním sedmibodovou ztrátou na čtvrtý Hoffenheim. Ještě o sedm bodů méně má však Gladbach - ten sedí až na místě čtrnáctém a pouhé čtyři body ho tak dělí od sestupových pozic.

Co se týče absencí, kouč Bayeru Roger Schmidt se bude muset v sobotu navečer obejít bez stopera Dragoviče. Letní posila Werkself nedohrála poslední utkání proti berlínské Hertě, a v základní sestavě ho tak stejně jako před týdnem v průběhu první půle zřejmě nahradí Jonathan Tah. To nový kouč Hříbat Dieter Hecking postrádá hráčů daleko více - mezi absentéry se zařadili Tobias Strobl, jehož trápí problémy s pánví, Hermann, jenž marodí s poraněným kotníkem, Traoré, jenž má zraněná třísla a Elvedi, jenž má stejnou potíž jako Strobl. Fit už naopak jsou Fabian Johnson a Josip Drmič, jenž se tento týden naplno zapojili do tréninkového procesu.

Pokud by se podrželo Yannu Sommerovi v brance Gladbachu v sobotu neinkasovat, jednalo by se téměř o výjimečný kousek - naposledy totiž Hříbata dokázala v utkání s Leverkusenem udržet čisté konto před více jak dvaceti lety - v únoru roku 1996.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Tah, Toprak, Wendell - Aranguiz, Kampl - Bellarabi, Calhanoglu - Brandt, Chicharito
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Jantschke, A. Christensen, Vestergaard, Wendt - Kramer, Dahoud - Hofmann, Hazard - Stindl - Raffael
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.80 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - Eintracht Frankfurt  (pátek 20:30)
Ambiciózní tým z Gelsenkirchenu vstoupil do sezony příšerně, když z prvních pěti bundesligových zápasů nezískal jediný bod. Pak ovšem začaly výkony Schalke konečně odpovídat výkonům, jenž tomuto slavnému klubu sluší, a po polovině soutěže tak mužstvu Markuse Weinzierla patří desáté místo v tabulce.

To Frankfurt musí být s dosavadním průběhem ročníku více než spokojený. Zatímco loni musel kouč Niko Kovač zachraňovat prvoligovou příslušnost pro svůj tým až v baráži proti Norimberku, nyní Eintrachtu patří po výborném úvodu sezony pohárová šestá příčka.

Právě z druholigového Norimberku našel svou cestu do Veltins Areny Guido Burgstaller. Rakouský útočník zamířil do Gelsenkirchenu v zimním přestupovém období v reakci na to, že Schalke dlouhodobě chybí tři zranění hroťáci - mimo je Huntelaar, di Santo i Embolo. A debut v novém angažmá se mu vskutku vyvedl - před týdnem doma proti Ingolstadtu přišel sedmadvacetiletý hráč na hřiště coby střídající a jedinou branku rozhodl o vítězství svého týmu 1:0.

To Eintracht padl před týdnem na hřišti výborně hrajícího Lipska 0:3, ale pozornost v negativním slova smyslu na sebe upoutal především finský brankář se slovenskými kořeny Lukáš Hradecký. Ten si ve třetí minutě zahrál před vápnem na hráče v poli a po červené kartě se ze hřiště pakoval.

Kromě potrestaného gólmana chybí Eintrachtu také Stendera a Huszti, Schalke kromě trojice forvardů postrádá Uchidu, Cokeho a Juniora Caicaru.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Naldo, Nastasic - Geis - Schöpf, Kolasinac - Goretzka, Bentaleb - G. Burgstaller, Choupo-Moting
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Lindner - Abraham, M. Hector, Vallejo - Chandler, Oczipka - Mascarell, Hasebe - Seferovic, Hrgota - Meier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.75 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov17133140:1042
2.RB Lipsko17123234:1539
3.TSG Hoffenheim17710030:1731
4.Borussia Dortmund1786337:2030
5.Hertha BSC1793525:1930
6.Eintracht Frankfurt1785422:1529
7.1. FC Köln1768321:1526
8.Bayer Leverkusen1773726:2524
9.SC Freiburg1772822:2923
10.Schalke 041763821:1921
11.1. FSV Mainz 051763826:3021
12.VfL Wolfsburg1754816:2419
13.FC Augsburg1746713:1918
14.Borussia Mönchengladbach1745815:2517
15.Werder Brémy1744921:3616
16.Hamburger SV17341014:3213
17.FC Ingolstadt 0417331114:2812
18.SV Darmstadt17231211:309
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Schalke 04 - Eintracht Frankfurt
sobota 15:30Werder Brémy - Bayern Mnichov
sobota 18:30Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach
neděle 15:30SC Freiburg - Hertha BSC
neděle 17:301. FSV Mainz 05 - Borussia Dortmund

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (169)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No dneska budu přát Schalke, Frankfurt je až moc blízko u nás A zítra snad Werder potrápí Bayern a uhraje aspoň plichtičku. No a my by jsme měli zápas v Mainzu zvládnout...

Reagovat
Frantszek

Jj, Bremy by si mohly vzpomenout na nejaky jejich blaznivy zapas. Claudio by na stary kolena mohl Bavoracky ztrapnit

Reagovat
smazaný uživatel

Leipzig s Hoffe by to taky mohli uhrát na remízku. Tohle kolo bude pro nás hodně důležitý. Buď se aspoň trochu přiblížíme, nebo se smíříme s bojem o 3-4 místo

Reagovat
BVB Kunc1k

Kamo tezko se mi to přijímá,ale lepsi jak třetí misto to s nejvetsi pravdebodobnosti nebude.. názorné bylo hned posledni kolo kde přesto ze bayern nehral dobre tak to stejne urvali a my jak sem videl posledni výkon tak body hlavne venku budem ztrácet

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím, těch bodů jsme ztratili už hodně. Vypadá to opravdu na boj o 3. flek, ale furt doufám, že na Bayern taky přijde aspoň nějaká malá krize. Leipzig taky bude ještě ztrácet, ale my by jsme museli vyhrát už úplně všechno a tomu nevěřím...

Reagovat
db18

"Krize" už byla od 6. do 11. kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl rád ještě za jednu od 20.-34. kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Jeste bude, vsak Muller stahne nejakymu snobovi na treninku ze srandy trenky, ten to nepochopi a rozjebe se atmosfera v kabine=misto lasky jako tram, krize jako tram

Reagovat
smazaný uživatel

hodně bude záležet na těch dalších dvou kolech. Red Bull hraje s Hoffe a pak rovnou s BVB, takže tam se to celé může ještě pořádně zdramatizovat

Reagovat
db18

To by RB nesmělo mít tak nechutný štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

pravda no... snad už si to všechno vybrali na podzim

Reagovat
db18

V to jsem taky doufal, ale zápas s Frankfurtem mne o tom moc nepřesvědčil (i když je to de facto taky ještě podzimní část )

Reagovat
BVB Kunc1k

Takze doufat v úspěch v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Uděláme LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zaujimavy zapas. Uvidime, skor to vidim na plichtu, ale nie 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý náš výsledok lepší ako 6:0 bude zlepšenie

Reagovat
smazaný uživatel

SV Darmstadt - 1. FC Köln X2

RB Lipsko - TSG Hoffenheim 1X

Werder Brémy - Bayern Mnichov 2

FC Ingolstadt 04 - Hamburger SV X2

VfL Wolfsburg - FC Augsburg 1

Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach X

Reagovat
Frantszek

Nebud tak priposranej s tema krizema

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe ti?

Reagovat
johnn

Leverkusen 3:1 Gladbach

Reagovat
stas87

Skoda ze nedavaju RB-TSG na ES2, lebo väcsinou nase zapasy na ES2 konci prehrou a debaklom. S Bayernom ani nic ziskat nemozme, len prave tu hanbu. Poriadny keller duel bude v Ingolstadte, ak to domaci zvladnu za tri body, moze to do dalsich kol Hamburg poznamenat. Dalsi zapas, kde to bude uz vylozene o zivot, tak to je zapas v Darmstadte. Futbalova kvalita je na strane Kölnu, bojovnost a agresivita na strane domacich. Ak Frings spravne namotivuje hracov, tak si myslim ze to mozu umlatit za tri body. Vlci vyhraju a utecu rychlo z toho boja o zostup.

Reagovat
db18

Zápasy RB mimo prime-time stejně nemají často velkou sledovanost... (i když teď je topne Wolfsburg - Augsburg), takže se to dá chápat.

Reagovat
cologneFC

Som zvedavý na čísla sledovanosti zápasu RB-Hoffe v Nemecku. Na jeseň to bolo 0,00 sa mi zdá (to znamená menej ako 5.000 divákov).

Reagovat
smazaný uživatel

Ver my,teraz to urcite nebude ine. Ako futbal to bude zo strany na stranu asi, ale ...sak vies.

Reagovat
Arne

Pokud si dobře vzpomínám, tak na podzim ten zápas byl jedním z nejvíc sledovaných v prvním kole...

Reagovat
db18

ale taky to bylo tuším dané tím, že se v ten čas hrál jen jeden zápas

Reagovat
Arne

Jj, první nedělní.

Reagovat
Kily

druhý, si pamatuju, že jsme přijeli z DD a dělali si srandu, aby nám v hospodě pustili zápas dvou tradičních bundesligových klubů

Reagovat
Arne

Jo, máš recht vlastně.

Reagovat
cologneFC

Tak sa mi to pletie s nejakym inym zapasom Lipska. Tiez s nejakym "tradicnym" muzstvom.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem neviem....toto moze byt uplne iny zapas ako ten prvy s Bayernom na zaciatku sezony...vyhrat nevyhrate,ale debakel to nebude.Nemyslim si

Reagovat
vladino10

Tak bayern je posledné zápasy až na lipsko dosť mimo, nejakého debaklu by som sa neobával (napriek tomu ako to posledné zápasy werderu s bayernom vyzeralo)

plus stále je to iba druhý zápas po pauze, pokiaľ je nebudete mať vyslovene smolu tak nejaký extra výkon od bayernu nečakám..klasika o gól o dva..

Reagovat
smazaný uživatel

Doma to taka hanba nebude, moj tip 1:4.

Reagovat
db18

Krásný signál, ale taky jasný faul na Nalda... Ale Alexovi to nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke dneska výkon na úrovni ČFL, to je naprosto nekoukatelný...

Reagovat
flamengo

Paráda SGE, dobré 3 body. Okrem začiatku celkom v pohode :)

Reagovat
smazaný uživatel

SGE v druhém poločase nic nehrálo, ale stačilo jim to zejména díky absolutní neschopnosti Schalke. To byl jeden z nejhorších zápasů, co jsem za poslední dobu viděl.

Reagovat
flamengo

Oproti tomu, čo bolo donedávna, je to skvelé. Hlavne kvôli fanúšikom, ktorí si zaslúžia takéto výjazdíky :). Ale to je ešte veľmi ďaleko, každopádne šanca tu je.

https://www.youtube.com/watch?v=7ewc5TU86Xk

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pani uz to tu asi niekto v minulosti pytal, ale co uz cez co kupujete listky na BL (konkretne Bayern)? Najlacnejsie som nasiel cez net okolo 240€. Na Real som bol za 50€ na United za 120€ tak sa mi to zda drahe

Reagovat
Kily

240? To je nějaký zvýhodněný kancelářský nebo rodinný balíček, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kus ale zdá sa, že som klikal na divné stránky, keď teraz je Wolfsburg na 7.2.2017 aj za 35 €

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je až na místě 20 min před výkopem

Reagovat
db18

7.2. je pohár, ne? Ten bývá myslím levnější.

Ale jinak to taky určitě bylo stránkama... někdo tu myslím doporučoval kupovat přes hosty do toho jejich sektoru na sezení (když se nepočítá s návalem fanoušků hostů, takže určitě ne na Hannover, ale třeba když přijede Wolfsburg, tak to půjde) a nebo k přilehlým sektorům... (a už nevím přes jaké stránky to jinak bylo)

Reagovat
Arne

Já tam zrovna na Hannoveru v kotli hostí byl. To byla ta vaše triplová sezóna tuším, výhra 5:0 a polovina sektoru na sezení byli neoznačení fanoušci Bayernu.

Reagovat
db18

Já chtěl napsat "ne na Dortmund" ale v hlavě jsem měl tohle a vklouzlo mi to tam.

Reagovat
Arne

Jsem si říkal, že mezi Hanoí a VW tak velký rozdíl přece není.

Reagovat
smazaný uživatel

dik za tip. Skúsim to cez Darmstadt alebo skôr budem dúfať, že sa niečo objaví...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska uz po tolkych remizach jednoducho musime vyhrat,na ihrisku posledneho muzstva to skratka musia byt povinne tri body, pokial chceme hrat o predkolo EL aj nadalej. Snad sa do zapasu zapoji aj Subotic, na neho sa v nasom drese velmi tesim.Lahke to iste nebude, doma budu isto bojovat,kedze zachrana je este stale realna tak musia brat body. Budu kurevsky neprijemny ale pevne verim ze rozhodne nasa kvalita, tip 3:0 pre FC

Reagovat
cologneFC

Subotic urcite nebude hrat od zaciatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze cakas stopersku dvojcu Maroh - Heintz?

Reagovat
cologneFC

Sörensen-Heintz-Maroh. A na krajoch Olkowski a Rausch. Ako aj v Mainzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Dvě nEPříjemnější překvapení podzimní části bundesligové sezony jsou nepochybně celky Lipska a Hoffenheimu

Až tak otevřeně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

redakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Neuer - Lahm, Hummels, Javi, Alaba - Xabi, Kimmich - Robben, Müller, Ribéry - Lewandowski

Wiedwald - Bauer, Sané, Moisander - Veljkovic - Gnabry, Delaney, Junuzovic, S. Garcia - Kruse, Pizarro (rozestavení podle Kickeru, ale nějak se mi nezdá... )

Reagovat
Jardman

Ten xabi za ten gól proti Lipsku má fakt doživotní základ... Hle nehle na formu, koneckonců měl někdy ten chlap u nás formu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsme to tu řešili, že první půlrok hrál opravdu dobře. Pak přišel strmej pokles formy + i hráči zjistili, jak na něj hrát, ale místo v základu ho to nestálo, takže ani neměl potřebu na sobě zapracovat.. On i Joshua krom gólový potence ze začátku roku zatim nepředvádí žádný extra výkony, uvítal bych u něj především víc drzosti, kterou má naopak Sanchez.. Snad dostanou on i Coman dneska nějakej prostor

Reagovat
db18

Když ono je taky blbý, že Xabi a Kimmich mají na hřišti částečně stejnou roli... Když hraji "odděleně" tak mi přijde, že je Joshua více vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tou stejnou roli myslis? Joshua mi prijde daleko dynamictejsi a vic box-to-box, zatimco Xabiho role je ten rozvaznej DLP.

Reagovat
db18

Právě to rozehrávání - když je tam Xabi, tak bohužel vše musí jít přes něj a to kolikrát taky znamená přeskočení Kimmicha (jakože Xabi bere Joshuovi práci)

Reagovat
db18

(jestli chápeš, jak to myslím)

Reagovat
One-Real

A až to v záloze bude do nebe volající, tak se zasune aspoň na tři sezóny na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Baumann

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
db18

jo gólman Hoffe Jsem na něj úplně zapomněl

Reagovat
Arne

Zase jak tam vyplul Orban úplně sám... To už je poněkolikátý v sezóně, co to pozoruju.

Reagovat
andrew96

Baumann

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffeee - kontr jako prase

Reagovat
andrew96

Tak má vypadat brejk. Hoffe Kdo to tam dával z křídla prvně na Amiriho?

Reagovat
smazaný uživatel

Amiri ten to dal zprvni na Kramarice a ten mu to pak vrátil pod sebe

Reagovat
andrew96

No a kdo to dal na Amiriho zleva předtím než to dal z první na Kramariče?

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, to už nevím... podle pozice bych asi řekl, že Zuber?

Reagovat
andrew96

Si právě nejsem jistý. Pak mrknu na opakovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl Mahrez

Reagovat
andrew96

Reagovat
Arne

Demirbay

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. však říkám - Mahrez

Reagovat
Arne

To je zase nějaká tvoje interní věc alá "Volland = Zac", ne?

Reagovat
smazaný uživatel

guilty

Reagovat
andrew96

A King je taky z tvojí hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

jj - ale tak tam se to přímo nabízelo

Reagovat
smazaný uživatel

Audi snad přístav už konečně přestane smrdět v BL

Reagovat
db18

Arjen (a Wiedwald zůstává na 50%)

Reagovat
stas87

Wiedwald este nemal zakrok, ze? Zasa dostaneme z prvej sance supera gol. My taktiez nemame sance ale aspon do polcasu to mohlo byt bez golov.

Reagovat
PavlíčeQ

Arjenek krásně

Reagovat
db18
Reagovat
andrew96

Poulsen je blbeček, mohl by se vykartovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Polusen je dement no. To ze by u neho mala nastat mentalna liecba je vo vseobecnosti vsetkym zname. Posledny komentar k El Plasticu ...ako vyzera ten zapas? Kto je zatial lepsi?

Reagovat
andrew96

Je to vyrovnané, pěkný fotbal v tempu. Je se na co dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion je plny ci ani nie?

Reagovat
andrew96

Jsou tam ostrůvky volných míst. Něco jak vždy na Leverkusenu.

Reagovat
andrew96

Takovým způsobem může vyrovnat jenom Leipzig.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny polcas s nasej strany presne takto to ma na ihrisku beznadejne posledneho vyzerat, vzhladom k tomu co Darmstadt zatial dopredu predvadzal mame na 95% 3 body iste, musel by dojst zazrak. Sice este ked bolo bez golov tak domaci bojovali o kazdu loptu, pekne sli do subojov,odvtedy uz ani to nic. Tak snad si to nepokazime, come on FC!

Reagovat
cologneFC

Spokojnosť. Výkon výborný, kľudne mohlo byť aj o 2 viac. Paráda. Darmstadt padne dole, nehrajú nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmstadt jednoducho nema kader na Bundesligu. Pred sezonou odisiel Wagner + Rausch ku nam. Colak podla ocakavania nebol schopny nahradit Wagnera. Naviac prepustili Bena Hatiru, lebo vraj bol v kontakte s islamskou organizaciu, s ktorou bol v kontakte aj utocnik pred sviatkami v Berline. Inak nemaju v podstate nic... a suhlas, vykon skvely.

Reagovat
smazaný uživatel

*no a este som zabudol, Madara si vzal nazad SVW aby ho poslali na dalsiu hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba

Reagovat
db18

Alaba!

Reagovat
PavlíčeQ

ALABAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern nuda, ale branky parádní

Robben Alaba

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo ten Bobadilla už musí mít tak 100 kilo, to je šílené..

Reagovat
PavlíčeQ

Sane

Reagovat
smazaný uživatel

no jo... tohle Red bullu zase krásně hraje do karet

Reagovat
andrew96

Wagner

Reagovat
db18

Wagner To bylo jasný, že jestli mu to někdy nebude procházet, tak to bude dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta uz fakt lepsie to nafilmovat neslo, mozes sa pokojne zivit herectvom az v Darmstadte jedneho dna skoncis...

Reagovat
stas87

Som si akurat spomenul na tu komediu v AA v zapase Pokalu, tam rozhoda s penaltou nevahal a odpiskal ju. Tu taktiez nezavahal aj ked tato bola ovela viac problematickejsia, takze sa to Bayernu vratilo. Vykon to zasa tak strasny nie je z nasej strany, cakal som to horsie a v tomto case uz som ani necakal, ze to dopozeram.

Reagovat
smazaný uživatel

Po ocku na vas mrknem a kukam ze 1:2 z 0:2 proti FCB by bol bod riadny uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Baumann je čarorěj

Reagovat
smazaný uživatel

čaroděj

Reagovat
smazaný uživatel

Osako

Reagovat
smazaný uživatel

Leipzig

Reagovat
Briggus

Morávek šel ze hřiště ve 40.minutě? Zranění?

Reagovat
db18

...jak jinak.

Reagovat
andrew96

Já blbec jsem si zase dělal naděje.

Reagovat
smazaný uživatel

tečovaná střela, jak jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Dosenverkauf to uz hned radsej Bayern proti Werderu udrzi, inak uz budu iba bod stracat...

Inak 5:1, Jojic, uplna spokojnost a poklona, az na tu vymodlenu penaltu pre domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš je dobrej hráčik

Reagovat
db18

Teďka zas Köln vyjde 5 zápasů střelecky na prázdno, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
cologneFC

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Rudy, tak uz si skoroval,mozes sa pokojne prihlasit 6:1, taku kanonadu od nas som dlho nezazil.

Reagovat
Liquid

Red Bull Lipsko ! Dejte nám titul !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hihi

Reagovat
vladino10

Reagovat
pawelFCB

Dalsi gloryhunter Onanista... kolik si koupis plechovek na oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, je vedecky dokazane ze prehnane pitie energetickych napojov moze viest k velkemu poskodeniu organizmu ci az smrti. On a jemu podobny uz maju cast organizmu zvany mozog (pokial sa u nich tato cast nachadza) velmi vyrazne poskodeny aj bez tych energetakov, cize tych RattenBall fans bude vdaka pitiu svojho napoja ubudat, ubudat a znova ubudat

Reagovat
pawelFCB

Me ti Lipsko celkove ani moc nevadi. Me vadi ti gloryhunteri Lipska, kteri jim najednou fandi a musi onanovat nad kazdou vyhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne vadi, nie je tam skoro ziadna vasen pre ten futbal.Cisto je to o prachoch,s futbalom to uz nema naprosto nic. Naviac, mne obcas pride ze vzhladom ku tomu ako sa im dari, tak kolo po kole mi ti mladici pridu ako by sa citili coraz nadradenejsie kazdou vyhrou. Neviem, ako ked budu hrat buducu sezonu pohare, t.j. min 2 sutaze tak si nie som isty ci budu kazdy zapas vitazit, naviac aj stastie a odrazene lopty sa mozu odvratit az prestane sa darit tak gloryhunteri tak isto zavru zobak

Reagovat
vladino10

Lipsku sa dariť bude..aj keď odídu odrazené lopty a luck, ono u týchto klubov to nie je o tom CI sa bude dariť, ale KEDY sa bude dariť..Lebo ak sa dariť nebude, tak silno pochybujem, že budú hrať holomajznu každý rok ako hsv, proste do toho vrazia peniaze a nakúpia tak, aby sa darilo..

+ Práve ak budú hrať ligu majstrov, tak lipsko bude mať dve možnosti..buď nakúpiť tak aby boli úspešní aj ďalšiu sezónu alebo riskovať, že vybuchnú, čo by znamenalo len jedno- to, že ti hráči sa rozutekaju a museli by to stavať odznova..pochybujem, že cieľom lipska je byť ako napr porto, tj urobiť z hráčov hviezdy, predať a zarobit, lispko bude chcieť výsledky, čo pre mňa znamená len jedno- ak sa urobí lm, tak v lete prídu investície. Prečo? Preto, aby si tu výkonnosť na úrovni top klubu udržali a stabilne sa etablovali v špičke a za pár rokov boli považovaní za veľkoklub (síce umelý) ako napr MC..

Ak by teraz nechali ten káder po sezone bez nejakého doplnenia kvalitou, tak by podľa mňa nevyužili tu šancu usetrit pri tom budovaní veľkoklubu možno 3-4 roky..pebo vďaka tomu ako nečakane vyleteli teraz, si naozaj môžu ušetriť pár rokov budovania, keďže už zrejme netreba budovať, iba doplniť káder tak, aby hráči verili že nemusia za úspechmi ísť inde..

A samozrejme- celý vranejka to sem píše len preto, aby nás tu nasral, preto som sa smial tomu tvojmu "chi chi", lebo že hahaha, už sa chalan drží..ale vidím, že nakoniec ti nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutne a velmi nefer voci ostatnym muzstvam BL, vratane Bayernu no. Skoda, ze Bayern uz nevedie Guardiola, v zapase proti desiatim hracom Lipska by to neskoncilo 3:0 ale 8:0.

Tak samozrejme, majitel Red Bullu chce s toho spravit velkoklub, co sa mu uz vlastne aj podarilo. A mas pravdu aj v tom,ze maju prachy aby nakupili. Len najhorsie na tom je ze zas budu pretahovat mladych hracov z BL ci druhej BL. Dost mozno vratane Bayernu. Co sa tyka MC tak to az tak umely klub nie je, to skor PSG,MC mali velmi velku tradiciu uz pred prichodom sejkov

K vrabejkovi - tak nechcel som reagovat no ale uz mi to ozaj nedalo, tak co som mal na taku picovinu napisat?

Reagovat
Bastaron

Stejně jak Leicester minulou sezónu.

Reagovat
Jeňa

Leicester je krásný až pohádkový příběh, tam je to pochopitelné. Upřímně, kdo jim to nepřál?

Reagovat
smazaný uživatel

Vynimocne s tebou suhlasim,takze

Reagovat
pawelFCB

Presne, take jsem jim pral...neda se to srovnat s Lipskem.

Reagovat
Milan.B

to si toho popil potom dost

Reagovat
smazaný uživatel

V zivote som tu sracku v ustach nemal...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Hyrax

Jak mohli dát za Vestergaarda 10 mega, to pořád nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

čo robíš, je skvelý obranca

Reagovat
db18

Hmm, a to jsem chtěl Heckingovi o poločase začít odpočítávat čas...

Reagovat
vladino10

Prečo sú tu vlastne všetci tak vysadení proti heckingovi?

Ja si pamätám iba z vfl, ale tam hral myslím štvrťfinále európskej ligy, štvrťfinále lm, to druhé miesto v bl za bayernom atď..

Ku koncu mu už síce došla šťava (aj keď ten káder vlf podľa mňa nie je nejaký zázrak), ale tie sezóny predtým mal si myslím vcelku úspešné..

Reagovat
db18

Vůbec mi není sympatický - a to už od doby, kdy trénoval myslím Hannover...

Reagovat
Hyrax

Ale teď o poločase asi naučil kouzlit

Reagovat
vladino10

tomu rozumiem

Len som myslel, že sa skôr naráža na jeho schopnosti (hlavne pod vplyvom komentárov pod článkom o jeho vymenovaní, tam toho bolo dosť v štýle "z blata do kaluže) ako na sympatie, čo mi nesedelo úplne, keďže aspoň podľa mna jeho pôsobenie vo vfl by sa dalo hodnotiť ako uspech..

Ale pokiaľ ide o sympatie, tak to ti úplne rozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach dobre ty

Reagovat
vladino10

ja rozumiem tomu, že prehry k športu patria, ale taký tragický spôsob akým to vzdy dokáže leverkusen, to má fascinuje..

Penalty, vlastne góly, chyby brankára, prípadne otocky z 2:0..

Reagovat
smazaný uživatel

Stindl a Raffa se konečně probudili!

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje Hoffenheim s Lipskem a oni raději vysílají trapný Bayern..

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy-Bayern nebyl špatný zápas, ale také této strategii "ať se hraje cokoliv, dáme Bayern" nerozumím...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že to byl špatný zápas. Ale celková hra Bayernu mě nebaví.. Chápu, že Bayern má hodně fanoušků, ale nechápu, proč nemůžou teda hrát buď v pátek nebo od 18:30 nebo nějakou neděli, když se vysílají všechny zápasy..

Reagovat
Uwe háže buly

Bayern a Werder mají daleko víc potenciálních diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zapas medzi Bayernom a Werderom gloryhunterov pochopitelne nemoze zaujmat

Reagovat
Jordi Alba

OT: Ahoj, byl tu někdo někdy na zápase v Argentině Boca Juniors x River Plate někdy ? Potřeboval bych poradit, kolik by tak stály vstupenky na zápas a jaká místa v Buenos Aires by stála za navštívení díky.

Reagovat
db18

2.BL OT: Julian Green je hned v prvním utkání v základu VfB proti St. Pauli.

Reagovat
dinss

Nevíte někdo co je s Morávkem?

Reagovat
db18

Podrobné vyšetření ho nejspíš teprv čeká, ale vypadá to na natažený nebo natržený stehenní sval.

Reagovat
dinss

Už zase...

Reagovat
Jeňa

SuperNahrádník Petersen. To musí být nějaký rekord ne? Dát tolik gólů z lavičky

Reagovat
Rudnevs

Rekord drží Alexander Zickler (18 gólov z lavičky), Petersen je druhý a stráca už len 1 gól, tretí je Pizarro s 15-timi gólmi.

Reagovat
Jeňa

Díky. Nils to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně všichni 3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele