18. kolo
28.01.2017 15:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

FC Ingolstadt 04 - Hamburger SV 3:1

Audi Sportpark v Ingolstadtu hostil v sobotu odpoledne zajímavý bundesligový souboj mezi dvěma celky, jejichž hlavním cílem v letošní sezoně je záchrana v nejvyšší soutěži. Do utkání vstoupil lépe domácí Ingolstadt, jenž už v osmé minutě mohl jít do vedení. Matthew Leckie našel před bránou Cohena, jehož volej ovšem branku Hamburku těsně minul.

O šest minut později se už ovšem fotbalisté domácího celku dokázali gólově prosadit. A znovu u toho byl australský forvard Matthew Leckie. Tentokrát z levého křídla přihrál do vápna Grossovi a ten přesnou trefou rozradostnil domácí příznivce, FCI vedlo 1:0.

Ve dvacáté druhé minutě se vedení Ingolstadtu ještě zvýraznilo. Markus Suttner roezrhával přímý volný kop, jenž skončil v Matheniově síti a po krásné akci tak domácí vedli už o dvě branky.

Těsně před odchodem na poločasovou přestávkou mohl na 1:2 snížit Bobby Wood, jeho pokus ovšem v bráně neskončil. Hned po minutě první půle rozhodčí odpískal ve prospěch Ingolstadtu penaltu, když Dennis Diekmeier, jenž přitom přišel na hřičtě coby střídající hráč, v šestnáctce poslal k zemi Pascala Grosse. K exekuci pokutového kopu se postavil Almog Cohen a jelikož poslal míč doprostřed branky Hamburku a Mathenia skočil ke své pravé tyči, změnilo se skóre na 3:0 pro domácí. Jelikož další góly už utkání nepřineslo, Ingolstadt tříbrankovým rozdílem porazil Hamburk a slaví důležité tři body v boji o záchranu.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele