Anglická Premier League souhrn - 9. kolo

25.10.2008, 15:00, aktualizováno 26.10.2008, 19:55
Komentáře a souhrny
Dlouhá série Chelsea je u konce, na Stamford Bridge vyhrál Liverpool. Manchester City díky Robinhově hattricku porazil Stoke. Dlouho očekávanou výhru zaznamenal na úkor Boltonu Tottenham. Nezaváhala ani Aston Villa, která si suverénně počínala ve Wiganu. Arsenal vyhrál na West Hamu, Portsmouth remizoval s Fulhamem.

Everton FC - Manchester United 1:1

25.10.2008 13:00

Góly: 63. Marouane Fellaini - 22. Darren Fletcher

Evertonu se před tímto utkání na domácím stadionu příliš nedařilo. Ani dnes sice nedokázal vyhrát, ale remíza 1:1 s Manchesterem United má i přesto velkou cenu.

Utkání mělo málem překvapivý začátek. Už v první minutě totiž dostal přihrávku do pokutového území Marouane Fellaini a z poměrně velké úhlu se snažil překonat Van der Sara. Holandský brankář ale ani zasahovat nemusel, jelikož obětavým zákrokem míč zblokoval na rohový kop Vidič. Na druhé straně to zkoušeli ze střední vzdálenosti Giggs i Park Ji-Sung, oba ovšem pálili nad.

V 10. minutě se dostal do výborné palebné pozice Luis Saha, ale také jeho střela byla pouze zblokována. Po tomto okamžiku měl Manchester opět navrch a snažil se překonat gólmana Howarda. Žádnou gólovku si však vypracovat nedokázal. Nejvážněji tak vypadal dalekonosný pokus Rooneyho, který letěl asi dva metry vedle tyčky. Everton na svou pasivitu směrem dopředu doplatil ve 22. minutě. Skvělý pas na hranici pokutového území dostal Darren Fletcher, obešel Lescotta a poslal míč přesně do brány.

Ve 26. minutě to zkoušel z dálky Ronaldo a o minutu později hlavičkoval po rohovém kopu pro změnu Vidič. Ani jedna šance gólem neskončila. Hra se s postupem času mnohem více vyrovnala, jenže nenabídla téměř žádnou skutečnou gólovku, a tak v první půli gól již nepadl.

Oba týmy nastoupily do druhé půle beze změn. Everton ovšem konečně začal hrát mnohem více aktivněji směrem dopředu, jenže opět se nedokázal přes svědomitě bránící Manchester dostat do nějaké zajímavé šance, ze které by byl schopný dát gól. Jediná nebezpečná střela Fellainiho byla zblokována, a tudíž se skóre stále neměnilo.

V 63. minutě to Toffees konečně vyšlo. Po centru do pokutového území z kopačky Nevilla se hlavou dokázal prosadit Marouane Fellaini. Nechybělo moc a už o minutu později se domácí fotbalisté málem ujali vedení. Ferdinandovu přihrávku na brankáře Van der Sara doběhl Yakubu a ihned vypálil. Hostující brankář s vypětím všech vyrazil míč alespoň na tyč. V 70. minutě se rozhodl kouč Ferguson stáhnout z trávníku útočníka Rooneyho a připravil jej tak o možnost vsítit v tomto utkání svůj stý prvoligový gól.

O tři minuty později dostal Manchester skvělou příležitost ke vstřelení branky. Zhruba z 18 metrů zahrával přímý kop Cristiano Ronaldo, ale naložil s ním prachbídně – trefil zeď. Everton byl v závěrečných minutách o něco aktivnější, největší příležitost ke vstřelení branky ale měl Ronaldo, jenž dostal skvělou přihrávku za obranu a snažil se přehodit gólmana Howarda. Jeho střelu ale ještě tečoval Yobo a změnil její směr. Za pár minut pro změnu hostující záložník nemířil přesně. Utkání tak vítěze nenašlo a oba týmy si rozdělí zaslouženě po bodu.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Newcastle United 2:1

25.10.2008 13:45

Góly: 20. Djibril Cissé, 75. Kieran Richardson - 30. Shola Ameobi

Sunderland i Newcastle přistoupily k tomuto zápasu s touhou jej vyhrát. Nakonec se mohou radovat domácí fotbalisté. Ti svého soupeře porazili 2:1. O góly se postarali Cissé a Richardson, za hosty se trefil Ameobi.

Ze začátku se oba týmy prezentovaly pouze úvodním oťukáváním bez jakýchkoliv zajímavých momentů na hřišti. Až v 18. minutě se dostal do zakončení Djibril Cissé, to ještě nemířil přesně, o dvě minuty později už ovšem slavil svou třetí letošní branku. Míč za záda gólmana Givena poslal po střílené přihrávce od záložníka Malbranqueho.

Jenže už po pár sekundách mohlo být vyrovnáno, hostujícímu útočníkovi Ameobimu scházelo skutečně málo. Jeho pumelice se totiž zastavila až na tyčce Fulopovy brány. V 29. minutě byly pro změnu zblokovány hned dvě Martinsovy střely, ale uběhlo pár okamžiků a Newcastle už konečně zaregistroval branku. K hlavičce se dostal Ameobi a prudkou ranou stanovil poločasové skóre na 1:1.

Také na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky toho účastníci tohoto střetnutí moc nenabídli. Na šance diváci až do 64. minuty čekali naprosto marně. Domácí fanoušky alespoň potěšil uzdravený Kenwyne Jones, jenž se na hřiště dostal v 57. minutě místo Yorka. Pro útočníka Trinidadu a Tobaga to byl první zápas po zranění.

První šance druhé půle patřila Sunderland. Diouf našel přihrávkou Richardsona, ten se rozhodl vypálil, ovšem jeho zprvu nebezpečně vypadající střela postrádala přesnost a irského gólmana v dresu Magpies neohrozila. V 75. minutě se ale domácí záložník dočkal. Z přímého kopu těsně za hranicí pokutového území poslal na bránu Givena nechytatelnou střelu přímo pod břevno. Vedení mohl už zanedlouho pojistit právě střídající Jones, jenže svou hlavičku poslal nad. Velmi aktivní byl především domácí Djibril Cissé, jenž obranu hostí neustále ohrožoval svými nebezpečnými střelami. V 84. minutě dokonce nastřelil tyčku. Černé kočky už sice gól vstřelit nedokázaly, tři body ale i tak zůstaly doma.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Hull City 0:3

25.10.2008 16:00

Góly: 47. Kamil Zayatte, 60. Geovanni, 66. Marlon King

Souboj nováčků ovládl Hull City. Také dnes dokázal, že jeho současné třetí místo není jen dílem náhody. Proti West Bromwichi si dokonce slušně zastřílel a slavil přesvědčivou výhru 3:0.

Už ve 3. minutě zaměstnal pozornost domácího gólmana Carson záložník Geovanni, ale jeho střela z hranice pokutového území postrádala přesnost. Zanedlouho ale přišla jasná tutovka West Bromwiche. Z dálky nejprve vypálil Valero a Boaz Myhill pohotovým zákrokem míč vyrazil, jenže k lavičce se dostal ještě Olsson a trefil břevno. Dorážet mohl následně Roman Bednář, ale míč do brány propasírovat nedokázal.

V úvodu byli Baggies o něco aktivnější, v 18. minutě ovšem nechybělo moc Marlonu Kingovi. Ani jeho příležitost ovšem gólem neskončila. O deset minut později hlavičkoval jen těsně nad po rohovém kopu Marneyho obránce Zayatte. Krátce na to pálil z úctyhodné vzdálenosti Miller a až gólman Myhill zastavil jeho pokus směřující přímo do středu brány. První přesnou střelu si Hull připsal až v 36. minutě, kdy pálil Geovanni. Následně byl velmi blízko gólu domácí Miller. Jeho střela z úhlu sice byla přesná, ale gólman Myhill ji dokázal vyrazit.

Do druhého dějství vstoupili hosté tím nejlepším možný způsobem. Už ve 47. minutě se dostal po centru z rohového kopu ke střele Kamil Zayatte a dokázal skórovat. Domácí defenzíva při tomto momentu velmi zaváhala. Utkání tak dostalo nový náboj a West Brom najednou musel začít mnohem více útočit a několikrát bylo před bránou Myhilla řádně horko. Hned dvě šance měl například Donk, jeho první pokus byl zblokován na roh, hlavička o pár minut později pro změnu letěla nad.

V 58. minutě zaměstnal hostující brankářskou jedničku Morrison a jeho dalekonosná střela. Ta byla ale lapena. O čtyři minuty později už Hull vstřelil svůj druhý gól. Marlon King se podíval, kde stojí jeho spoluhráči a poslal přesný centr na hlavu Brazilce Geovanniho, jenž se při zakončení nemýlil. Nechybělo moc a za chvíli to mohlo být opět jenom o gól. Robert Koren ale mířil pouze do míst, kde stál Myhill.

Obrana West Bromwiche v minulém kole inkasovala čtyři branky a ani dnes si nevedla o moc lépe. V 66. minutě se totiž už potřetí prosadil Marlon King a definitivně tak rozhodl o tom, kdo si odnese z utkání tři body.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Middlesbrough FC 1:1

25.10.2008 18:30

Góly: 90+4. Benni McCarthy - 74. Afonso Alves

Middlesbrough si po hrozivém debaklu od Chelsea z minulého kola alespoň částečně spravilo náladu. Bod za remízu 1:1 ze hřiště Blackburnu má pro něj zcela jistě velkou cenu.

Chybělo jen málo a už ve 3. minutě mohlo Boro inkasovat, Villanuevova střela do cíle ale nedoletěla. Za pár minut stáli při domácích fotbalistech všichni svatí. Bránu Paula Robinsona se totiž pokusil ohrozit Aliadiere a při svém zakončení si nevedl vůbec špatně, trefil břevno. V 10. minutě naopak musel při střele Emertona zasahovat na druhé straně Turnbull.

Hra byla v prvním poločase poměrně vyrovnaná, oba týmy si dokázaly vytvořit gólové šance, ty ale v góly nepřetavily. Robinson i Turnbull se v bráně dnes určitě nenudili, střelci si však moc dobře nevedli. Šanci na skórování měli postupně Tuncay, na straně Blackburnu zase Roque Santa Cruz a Warnock, všichni ale selhali při zakončení, a tak se není, co divit, že v prvním poločase gól nepadl.

První vážnější příležitost po změně stran patřila opět domácím fotbalistům, konkrétně Villanuevovi, jemuž scházela přesnost. Obdobně si vedl také v 63. minutě útočník Middlesbrough Alfonso Alves. Minuty stále ubíhaly a skóre zůstávalo pořád stejné, což se moc nevyhovovalo svěřencům kouče Ince, kteří se snažili být aktivnější.

Ovšem na místo vstřelení branky inkasovali. V 74. minutě se do míče opřel Brazilec Alfonso Alves a poslal hosty nečekaně do vedení. Blackburn se sice snažil na nepříznivý stav ještě zareagovat a v závěrečných minutách se mu také povedlo. Míč za záda Turnbulla dokázal dostat útočník Benedict McCarthy.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 0:1

26.10.2008 14:30

Góly: 10. Xabi Alonso

Bájný Stamford Bridge padl! Po více jak čtyřech letech a osmdesáti šesti ligových zápasech si Chelsea nepřipisuje z domácího zápasu jediný bod a Xabi Alonso se tak stal katem několikaleté série. Liverpool se tak dostává na první misto a potvrzuje nejlepší vstup do sezóny za posledních dvanáct let.

Chelsea začala ofenzivně a po nepovedeném průniku Anelky do vápna si první dobrou pozici připsal Deco, ale střela byla zblokována. I poté vládla na hiřišti modrá, o to větší byl pro domácí fanoušky šok, když v 10. minutě prostřelil Xabi Alonso zpoza vápna hlouček hráčů a proti lehce tečované střele Bosingwou Čech již zasáhnout nedokázal. Výhodou po faulu na Lamparda pohrdl slabou střelou ze sedmnácti metrů Kalou, který míč nasměroval přesně na Reinu.

Na druhé straně se až překvapivě lehce probojoval do vápna Riera, ale zblokovaná střela z pár kroků rozvlnila síť pouze z vnější strany. To především rozlobilo zcela volného Gerrarda. Ve 24. minutě už se hostující kapitán ke střele dostal. Z dvaceti metrů se snažil Čecha překvapit, ten ovšem konečky prstů míč vytlačil nad břevno. Před ním ještě přestřelil v gólové pozici Kalou po skvělém centru Bosingwy.

Liverpool se v poslední čtvrthodince dostával pod tlak a ve 36. minutě nechybělo ukryté střele Deca z vápna mnoho, aby míč v síti skončil. To ovšem byla jediná větší šance, kterou z převahy dokázali domácí vytěžit, a do šaten tak odcházeli s gólovým mankem.

Z šaten přišli hráči obou týmů s předpokládanými pokyny, Chelsea se ale přehrávat svého soupeře moc nedařilo. V 52. minutě se do vápna sice dostal Malouda, ale místo dalšího průniku volil nepovedený centr. Po minutě stejný hráč fauloval za cenu žluté karty a nabídl hostům dobrou střeleckou pozici, Aurelio však namířil nad.

Soustředění na útočnou fázi dělalo domácím problémy v defenzivě. V 57. minutě dostal hodně času na přípravu ke střele Kuyt, který nakonec z osmnácti metrů branku netrefil. O pět minut později už o něco přesněji mířil střelec Alonso. Přímý kop z více jak dvaceti metrů totiž plnou silou opřel o tyč, Petr Čech zůstal zkamenělý uprostřed branky.

Reds těžili hlavně z důsledné obrany, která nedávala Chelsea šanci zužitkovat jasnou převahu v držení míče. V 73. minutě Lampard nacentroval do vápna, kde mladíček Di Santo sklepl pro Ashleyho Colea, ten však zaváhání hostující obrany využil pouze k hodně nepřesné střele z malého vápna. V další velké příležitosti se za tři minuty ocitl Deco, který se po přesné přihrávce do vápna zbavil zasekávačkou obránce, ale tvrdá střela mířící do levého horního rohu Reinovy branky byla tečována na roh.

Na druhé straně mohl londýnské fanoušky zmrazit Babel, když pohotovou střelou z pětadvaceti metrů netrefil branku jen o centimetry. V 83. minutě se k hlavičce dostal Lampard, ale nedůrazné zakončení z deseti metrů Reinu neohrozilo. Když ani Anelkova hlavička zády k brance nemířila mezi tři tyče, mohl se Rafael Benítez poprvé radovat z vítězství na hřišti svého soupeře z Velké čtyřky.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers 2:0

26.10.2008 16:00

Góly: 17. Roman Pavljučenko, 76. Darren Bent (pen.)

Sotva odešel kouč Ramos z Tottenhamu, už kohouti slaví první letošní výhru. Dnes si pod vedením Clive Allena a Alexe Ingelthorpeho poradili s Boltonem Wanderers v poměru 2:0. O góly se postarali Rus Roman Pavljučenko a z penalty Darren Bent.

Hosté byli po většinu zápasu poměrně bezmocní a bránu Heurelha Gomese za celý zápas ohrozili jen párkrát. Naopak Spurs hráli mnohem lépe a také už v úvodních minutách se dokázali prosadit. V 8. minutě sice Pavljučenko gól ještě nevstřelil, jelikož míč na posledních chvíli odvrátil O’Brien, ovšem uběhlo pár minut a ruský kanonýr se mohl radovat, a to když úspěšně zakončoval po centru Davida Bentleyho. Brankář Jasskelainen byl bezmocný.

Jednu z mála příležitosti, jak vstřelit branku měl Bolton například v 27. minutě, kdy pálil Davies, jenže k úspěšnému zakončení mu scházela přesnost. Krátce na to se snažil poslat míč do sítě také Elmander, jeho střela ale byla pro změnu zblokovaná. Vedení mohl ještě v první půli pojistit hned dvakrát Huddlestone, ale poprvé poslal míč nad břevno, zanedlouho pro změnu mířil vedle.

Po přestávce byl Tottenham ještě aktivnější, hostům navíc už po deseti minutách zkomplikoval situaci záložník Gavin McCann, jenž fauloval Huddlestona, viděl druhou žlutou kartu a šel do sprch. Už zanedlouho početní výhodu domácí fotbalisté málem využili. Nebezpečně pálil Modrič a Jasskelainen se měl co ohánět, aby míč vyrazil.

V 60. minutě vystrašil hostujícího gólmana pro změnu O’Hara. Velmi aktivní byl dneska chorvatský reprezentant Luka Modrič, jenž sám zakončoval i vymýšlel pro své spoluhráče šance, jako například v 69. minutě, kdy uvolnil Benta, a ten postupoval sám na Jasskelainen. Míč do brány ale poslat nedokázal, jeho pokus byl chycen.

Už o minutu později pálil samotný Modrič a nevedl si zase tak špatně, jeho střela ale skončila pouze na boční síti. Krátce na to však fauloval v pokutovém území finský brankář ve službách Boltonu Darrena Benta a rozhodčí Marriner nařídil pokutový kop. Ten střelou po zemi proměnil samotný postižený. V závěru měli možnost přidat třetí branku ještě Modrič a Jenas, jenže své šance nevyužili. Mrzet je to ale nemusí, jelikož Tottenham i přesto bere všechny tři body.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 3:0

26.10.2008 16:00

Góly: 14. Robinho, 47. Robinho, 72. Robinho

Manchester City se po třech ligových kolech bez výhry radoval proti nováčkovi ligy ze Stoku z vítězství 3:0. A výraznou měrou k tomu přispěla letní posila z Realu Madrid Robinho, který zařídil všechny tři branky Citizens.

Brazilský kouzelník byl k nezastavení už od začátku zápasu. Jeho pumelici na bližší tyč z 35 metrů musel vytěsňovat až s vypětím všech sil brankář Sorensen. City se za chvilku dožadovali penalty, když Evansova střela trefila v pokutovém území rameno Sidibeho. Nakonec jim to však tolik nevadilo, protože Robinho trefil ve 14. minutě svůj čtvrtý gól po příchodu z Realu Madrid. Elano hlavičkoval Phillipsův centr zprava na Evanse, který ihned posunul na z blízkosti skórujícího Brazilce.

Stoke zahrozil dvěma dobrými střelami, brankář Hart, jenž podepsal se svým stávajícím klubem nový pětiletý kontrakt, tak tak zakročil proti střele Fullera, pak vytěsnil skvěle hlavičku Shawcrosse po rohovém kopu Soarese.

Autor první nahrávky na gól Robinha, Ched Evans, musel ve 43. minutě kvůli zranění odejít ze hřiště, střídající Sturridge však ve druhé půli svého parťáka skvěle zastoupil, když ve 49. minutě poslal po dobrodružném výletu skrz obranu Stoku nádherný pas na druhou branku Robinha. Gólman Sorensen pak musel zasahovat ještě proti jeho další střele, Richardsův pokus také provětral jeho rukavice.

Brankář Stoku byl ovšem v 72. minutě potřetí v utkání bezmocný. Sturridge podobně jako při druhém gólu znovu skvělou přihrávkou na Robinha pomohl zkompletovat Brazilcův hattrick. Hosté nehráli tak špatné utkání, jak napovídá výsledek, ale neproměňování šancí nakonec zpečetilo jejich osud. Diaova střela byla vykloněna nad břevno, střídající Kitson minul hlavou v největší šanci Stoku ve druhé půli po centru od Delapa.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Aston Villa 0:4

26.10.2008 16:00

Góly: 22. Gareth Barry (pen.), 57. Gabriel Agbonlahor, 62. John Carew, 90. Steve Sidwell

Aston Villa opět ukázala, že má letos namířeno v Premier League velmi vysoko, domácí Wigan zdolala vysoko 4:0.

Skóre otevřel z pokutového kopu Gareth Barry, potom se trefili Gabriel Agbonlahor, John Carew a Steve Sidwell. Poslední dva jmenovaní zasáhli do hry až během utkání.

V první vážnější situaci se objevili hosté z Aston Villy, když Gareth Barry vybídl k zakončení Jamese Milnera, bývalý hráč Newcastlu ale pálil z velkého vápna vedle. Na druhé straně se nepodařilo skórovat Emilu Heskeymu.

Hostující fanoušci se poprvé mohli radovat ze vstřelené branky ve 21. minutě, když byla ve velkém vápně po kontroverzním zákroku Tituse Brambla na pronikajícího Gabriela Agbonlahora nařízena penalta. K ní se postavil středopolař Gareth Barry, jenž poslal balon za záda brankáře Kirklanda a dostal hosty do vedení. Opakovaný záznam ukázal, že pokutový kop byl nařízen právem.

V padesáté třetí minutě vystřídal na hřišti Barryho John Carew, který okamžitě začal plnit svou roli na jedničku, po rohu Ashley Younga prodloužil balon na Gabriela Agbonlahora, jenž ze dvou metrů překonal Kirklanda. Tým Martina O’Neilla vedl už 2:0.

V 63. minutě si útočné duo Aston Villy spolupráci vyměnilo, Agbonlahor nacentroval balon na Johna Carewa a Nor pohodlně hlavou zasunul míč do brány – 3:0, zápas už byl víceméně rozhodnutý.

A když už se zápas chýlil ke konci, hosté udeřili ještě jednou. James Millner přijal přihrávku od Nicka Shoreyho a poslal míč na střídajícího Steva Sidwella, který vsítil svůj první gól za Aston Villu.

Villans se po dnešní přesvědčivé výhře opět posunuli v tabulce vzhůru, Wigan se propadl na patnáctou pozici.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 0:2

26.10.2008 17:00

Góly: 75. Julien Faubert (vl.), 90. Emmanuel Adebayor

Napínavý souboj byl k vidění v Upton Parku. V první půli byl domácí West Ham Arsenalu více než důstojným sokem, poté však úplně odpadl a nechal si vstřelit dvě branky. Aby toho nebylo málo, v závěru byl vyloučen klíčový útočník Hammers Carlton Cole a nutně vynechá příští střetnutí.

William Gallas navzdory očekávání vedl Arsenal přes nedávné zdravotní problémy i na Upton Parku – toť patrně největší překvapení v sestavách obou mužstev. Ne však jediné. Arsene Wenger, manažer hostí, trochu překvapivě nechal na lavičce Adebayora (pravděpodobně za účelem ušetření nějakých těch sil pro nadcházející derby s Tottenhamem) a od začátku dal možnost Bendtnerovi. Také zpozoroval, že to letos Gallasovi s Tourém zkrátka nešlape a vsadil na ryze francouzskou stoperskou dvojici. Kapitána Gunners doplnil Mickael Silvestre.

Gianfranco Zola po vzoru Phila Browna vyrukoval na talentovaného soupeře s protřelejší sestavou, než bývá u něj zvykem, oproti minulému klání obohacenou zkušenostmi Leeho Bowyera a Davida Di Micheleho. Hayden Mullins, tak se jmenuje záskok za zraněného Nobleho.

Zkraje utkání chtěl jako obvykle více hrát fotbal Arsenal, Kladiváři sporadicky odpovídali nájezdy většinou vedenými Carltonem Colem. Nicméně začátek zápasu měl skutečně zběsilý průběh, až postupem času se hra poněkud zklidnila. První větší příležitost zaznamenáváme v 10. minutě, kdy chybu v rozehrávce hostí vystihl Bowyer, balon přenechal Di Michelemu, jehož pohotová rána donutila Almuniu k předvedení efektního zákroku. Arsenal se nenechal zahanbit, i když se fanoušci na odpověď docela načekali.

Za dalších deset minut svým typickým způsobem prolétl obranou soupeře Walcott, a přestože mohl hledat vehementně se o míč hlásícího Van Persieho, napálil tvrdou ranou břevno. Ve 24. minutě zase hasil před Bendtnerem včasným vyběhnutím Green, opakovaný záznam ovšem odhalil brankářovu hru rukama vně pokutové území. O dvě minuty později už použil domácí golman svou pravačku zcela v souladu s pravidly, aby ve výhodné pozici bravurně vychytal Walcotta. Tomu už v šestnáctce Van Persie hrudníkem excelentně sklepával lehký oblouček od Fabregase.

Jakoby ale Kanonýři zapomínali na zadní vrátka, a tak prudká kolmice Parkera poslala ve 29. minutě rozběhnutého Bellamyho do sólového úniku. Velšský forvard mířil do Almuniova protipohybu, hostující brankář však hbitě vložil do Bellamyho přízemní rány svou levou nohu. Chvályhodný zákrok podceňovaného strážce arsenalské svatyně. To byl ale spíše jen takový výkřik do tmy v podání Hammers, aktivnější byli i nadále Gunners. To potvrdil ve 37. minutě střelou z úhlu Bendtner, proti němu se však vyznamenal zatím bezchybný Green. Do přestávky o sobě ještě dal jednou nepřesnou dalekonosnou bombou vědět Bellamy, to už ale bylo z obou stran prozatím vše.

Do druhého dějství vstoupil opět aktivněji hostující celek, ale ke konci 49. minuty nehlavičkoval po rohu přesně Theo Walcott. Jinak byl úvod závěrečného poločasu dosti rozlítaný, hrálo se stylem nahoru-dolů. Mírný favorit tohoto derby, severolondýnský Arsenal, chtěl na Upton Parku určitě bodovat naplno, což také bylo znát. Závěrečných dvacet minut se domácí prakticky jen bránili a pořádně jim zatrnulo při Van Persieho prudké střele z hranice šestnáctky ze 71. minuty. Green se ovšem natáhl, co to šlo, a Holanďanův štiplavý pokus zlikvidoval. Tentýž fotbalista za dalších pár okamžiků pro změnu napálil tyčku, když zahrával přímý volný kop z nebezpečné vzdálenosti. Branka byla v tuto chvíli skutečně na spadnutí.

A nenechala na sebe dlouho čekat. V 75. minutě Van Persie na hraně pokutového území domácích našel střídajícího Adebayora, ten skrze dva soupeře pronikl dovnitř šestnáctky a z notného úhlu vystřelil na branku. Nedůrazný a navíc nepřesný projektil tožského forvarda si nešťastně srazil do vlastní sítě Julien Faubert. Jestliže ještě před nedávnem stáli při Hammers všichni svatí, teď to najednou neplatilo ani omylem. Zbývalo deset minut do konce utkání a Bendtner s Adebayorem úchvatným způsobem vyšachovali soupeřovi zadáky a druhý jmenovaný nebezpečně střílel. Green však pohotově zasáhl a dorážka Tožana byla z řady těch hodně nepřesných.

Konec duelu patřil v poklidu dohrávajícím hostům, West Ham už se na výraznější odpor nezmohl. V závěru ještě Wenger takticky vystřídal a poslal do hry pravého beka Bacaryho Sagnu, což značí jediné – Francouz je zdráv, což je jistě příjemná zpráva pro všechny fandy Gunners. Posléze ještě Arsenal neváhal zpečetit svůj triumf. V první minutě nastavení dlouhým pasem poslal kupředu Bendtner Adebayora, ten se vyhnul zmatečně vyběhnuvšímu Greenovi a úkol trefit odkrytou klec mu nečinil žádnou potíž. Na úplný závěr strhujícího derby dvou londýnských celků byl poněkud přísně vyloučen Carlton Cole za neobratný skluz na Songa.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Fulham FC 1:1

26.10.2008 18:00

Góly: 61. Peter Crouch - 87. Clint Dempsey

Portsmouth na domácím stadiónu dnes zaváhal. Do vedení se sice dostal jako první zásluhou Petera Crouche, ovšem trápící se Fulham v závěrečných minutách dokázal alespoň vyrovnat. O výsledek 1:1 se postaral americký záložník Clint Dempsey.

Závěrečný zápas tohoto kola sice nabídnul divákům góly až ve druhé půli, v té první se však určitě nenudili, jelikož průběh okořenilo několik zajímavých příležitostí. Jako například v 10. minutě, kdy Crouch sklepl hlavou míč Kaboulovi, jenž se dostal ke střele a nebezpečně vypálil, ovšem vedle. O něco aktivnější byl po většinu zápasu především právě domácí celek.

Největší starosti obraně Cottagers dělal dlouhán Peter Crouch, jenže pokaždé mu scházela přesnost nebo pálil vedle. V 32. minutě předvedl nádherné sólo až z vlastní půlky hřiště Nadir Belhadj, který se dostal tváří v tvář Schwarzerovi, jenže míč do brány už dostat nedokázal, jelikož australský gólman jej skvěle vychytal. Také Fulham si ale vytvořil zajímavé příležitosti. Jednu z nich měl Johnson a Murphy, ani jeden se ale neprosadil.

Úvodní gól přišel v 63. minutě, po přihrávce od Defoea pálil přesně Crouch. Vedení mohl ještě pojistit o pár minut později Traore, ale míč poslal těsně vedle. Naopak velmi blízko vyrovnání byl v 82. minutě Bobby Zamora. Jenže svou střelu namířil přímo do náruče gólmana Jamese. Hosté se ale nakonec dočkali. Nevland našel přesným centrem střídajícího Dempseyho, jenž dokázal bez větších problémů dostat míč do sítě a vybojoval pro svůj tým nesmírně cenný bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC972014:623
2.Chelsea FC962119:420
3.Hull City962114:1120
4.Arsenal FC961218:619
5.Aston Villa952216:1017
6.Manchester United843113:515
7.Portsmouth FC942310:1414
8.Manchester City941423:1413
9.Sunderland AFC93339:1012
10.West Ham United940514:1612
11.Blackburn Rovers93339:1512
12.Middlesbrough FC93158:1510
13.West Bromwich Albion93157:1410
14.Everton FC923413:199
15.Wigan Athletic922511:138
16.Fulham FC82246:88
17.Bolton Wanderers92258:128
18.Stoke City921610:187
19.Newcastle United913510:176
20.Tottenham Hotspur91267:125

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (404)

Přidat komentář
smazaný uživatel

výborně Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší remíza než-li prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne

Reagovat
smazaný uživatel

ManUtd super! Ronaldo co dneska předvedl=nejhorší hráč zápasu a jak ho zkosili, byla to tvrdá rána, ale jak se eda mohl tak válet po zemi? Snad kdyby ho to bolelo tak leží na jednom místě jak všichni fotbalisté ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses proste Koko..t

Reagovat
smazaný uživatel

Normalní kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Everton MU to bude v 2. lize slušet

Reagovat
madridcan

co prispevok to perla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Scolari je neuveritelne labilni clovek. Jeho zivotni naplni je ze sebe delat debila a smat se tomu, jak mu nadavaji ostatni. To fakt ukazuje hodne velkou nerovnovahu v hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nevim jestli ma vubec smysl na tebe reagovat.. ale - komu si fandil pred prichodem scolariho do chelsea? portugalsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko jsem měl dřív docela rád, ted mám akorát oblíbeného Deka a Manicheho. Chelsea fandím už dlouho.Dřív jsem hodně obdivoval překvapivě Arsenal....starý dobrý Arsenal.

Reagovat
Shevchenko

Dlouho? Chelsea 4ever since 2004!

Reagovat
smazaný uživatel

no a co? aj keby, hlavne, ze fandi...a drzi palce svojmu klubu...aj po 50tich rokoch to tu bude kazdy fanusik ineho klubu z BIG 4 pisat? uz sa konecne cez to preneste...a skuste argumentovat niecim inym...lebo este v roku 2005 to bolo vtipne...ale teraz to uz je zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dlouho, trošku i díky Zolovi.

Reagovat
Tomanatura

Nojo, Standart Lutych dnes úřadoval.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Marouane Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

jj, uz chapu no tak nebyl nejlevnejsi tak aspon ze se prosadil

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

jako je jasný, že prodejem berbatova a keana hodně oslabili, ale až tak moc? unbelievable

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, tak vtipny, az se bojim, aby to zas netrisklo s Terrym o zem, jako ve finale... teda, bojim, aspon bychom se zas mohli zasmat zase jednou my:-)))

Reagovat
$dolar$

Tak tohle od tebe bylo fakt hnusny

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Braško daj bacha na to že čo pišeš

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

reaguj na tyhle čelsí frajery trochu s nadhledem, tohle bylo dost trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ja to nemyslim vazne, jen provokuju

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo provokat tady "chelseaboys" je v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

a co chelseagirls..?

Reagovat
smazaný uživatel

To nefandi vsechny girls Fabregasovi?:-))

Reagovat
smazaný uživatel

a co treba teprve kalou.. jinak fabreagas je tesne potom..

Reagovat
smazaný uživatel

Znat me, tak cely zebricek prehodnotis

Reagovat
smazaný uživatel

no, vy tam mate tak gorilu teveze a prasatko rooneyho.. jinak proti manu nic nemam..

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel náhdou přímo svou osobu?

Reagovat
smazaný uživatel

no, to teda nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

... to vis, fandi cfc... moc domyslivosti tam asi nebude...

Reagovat
božský John

Z tvýho podání to vypadá,že fandit CFC je zákeřná nemoc..

Reagovat
smazaný uživatel

ja za to nemuzu, ale kdyz je tolik lidi, kterym to staci na to, aby se nasrali a zacali nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

pockat - a delam neco takoveho ja?

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsem chtel zjistit

Reagovat
božský John

stejnak ti závidim že můžes pomlouvat tolik týmů a provokovat tolik lidí co jim fandí...já se svym slavnym Marseille můžu akorát nadávat na blbý PSG kterýmu fandí Paris-SG,kterej více méně po několika větách začne shazovat Stade Vélodrome a tam všecko končí a pak si můžudo huby brát nemožnej Lyon....kterýmu fandí FrankieyYeah,ale na toho si nedovolim protože to je moc inteligentni člověk a kterej se vyzná...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě,že jsi tak uvědomnělý.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz jsi rezignoval na scumstvi?

Reagovat
božský John

Já se k týhle sektě nikdy nehlásil(teda nikdy né vědomě),já v Anglii nikomu až tak nefandim,protože mi to je tak nějak u konečníku...hlavně když je pěknej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

za to muze ten John

Reagovat
božský John

Prosimtě to není jako John Terry...přece všichni vědí,že božskej jsem já(honza Nápravník )

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak chazy..

Reagovat
Tomanatura

A co Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo je hnusnej.. metrous.. nema na sobe nic, co by ho delalo chlapem..

Reagovat
božský John

Klaním se Vám vzácná paní....

Reagovat
$dolar$

No ja myslim, ze neco takovyho se mu tam dole houpe

Reagovat
smazaný uživatel

jenom aby se mu to tam houpalo.. no, ale ten jeho oblicej vubec nepripomina chlapa.. to uz je hezci vic i ten tevez..

Reagovat
Tomanatura

Zamiloval jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Radin

no jo baby co berou fotbal s dávnou sexuality fuj :-D

Reagovat
smazaný uživatel

zapas jsem nevidel ale vysledek me jako fanouska Chelsea velice tesi

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se hrozne libila hra stredovy formace, Giggs i Fletcher hrali paradne, Darren vyborne zajistoval. Jenom je velka skoda, ze MU nevyuzilo sance, prece jen mit za polocas 14 strel a dat z toho jen jeden gol je strasny luxus. Bylo tolik moznosti rozhodnout.

Zas se ukazuje, ze kdyz tym jen tupe nebrani a neustupuje ale presuje, tak dokaze vyhodit z rovnovahy kazdyho. Moyes skvele vymyslel zpusob hry na druhy polocas, behem toho prvniho si hraci dost odpocali, hrali absolutne nemozne a stejne dostali jen jeden gol a tak meli silu na to neustaly napadani.

Prokaucovany zapas vypada presne tak, jako dnesek. Vyradit ze hry Rooneyho bylo chytry, protoze zas mu neco v hlave po par letech co to krotil, preskocilo a dostal by do 5ti min cervenou. Ale teda poslat na hriste Naniho je fakt hloupost, kdyz se vezme v uvahu, jak hral posledni zapasy proti horsim souperum, nez je Everton. Park je daleko agilnejsi a z poloviny vycerpany Park je stejne lepsi nez Nani. Ale co se da delat...

hlavne Brown hral strasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Fletcher je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu podobny, ac kvalitativne slabsi, dal prave neskutecnej gol Newcastlu:-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu, proč vůbec nedává Tevéze. A hodně mě to sere, radši at jde na lavičku bez formy hrající Ronaldo. Tevéz je neuvěřitelný bojovník, maká, dře, umí rozhodnou zápas a Ferguson ho dává do hry na 15 minut. Opravdu to nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Rooney a Berbatov Je to tezky. Ale v zime se nam to vyplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov byl dneska otřesný a Rooney byl taky neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale tak tohle prece nic neznamena. Po tom, jak hrali posledni tri, ctyri zapasy nemohli nehrat. Ted jsme strasne chytri, ale do zapasu bychom je dali vsichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, Rooney má supr formu, ale s tím Berbou nevím... Dva goly dal slaboučkému Aalborgu, dva Celtiku, ale zase z ofsajdu, navíc herně to taky není žádná sláva a docela dost ztrácí míče...

Prostě bych na pár přístích zápasů vsadil na lonskou dvojici Rooney-Tevéz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo že je nejlepší hráč na světě ? Nepředvedl vůbec nic! Jenom nasimuloval asi 5 pádu...je to lempl... ...a nejvíc mě vždy pobaví jak udělá kličku nepodáří se mu...a obránce se před něho dostane tělem..on jen zustane stát rozhodí rukama a málem se rozbreči...a rozhodčí mu na to skočí ...Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně s tebou houhlasím, podobný příspěvek jsem napsal i já (je výše)

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad bebíčka a simulanty, jako je Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
vodka

Dneska mě zklamal Ferguson, ty střídání byly strašně špatné... Nani s Andersonem tuto sezonu nehrají vůbec nic... Park měl zůstat a Ronaldo měl jít na tribunu..

Reagovat
Tomanatura

Scumíci do United! Už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

pockej jkestli zejtra vyhraje Chelsea tak to tu bude neco

Reagovat
Tomanatura

Nojo, chroničtí, nenávistí naplnění srdcervní fanoušci Chelsea možná budou mít tento týden hody

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Chelse jsou ubozí...

Reagovat
$dolar$

ty jses ubohej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluv na mě ubožáku.Sleduj radši zápasy svých modrých srá.ů (viz. poslední dva zápasy v LM)

Reagovat
smazaný uživatel

muzes mi rict proc? co podle tebe jsem tady napsal uboheho k tomu clanku?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba pro ty strasne propracovany, promysleny, duchaplny a neustale obmenovany pokriky a hymny...

Chelsea Chelsea Chelsea

tlesk tlesk

Chelsea Chelsea Chelsea

tlesk tlesk

Chelsea Chelsea Chelsea

tlesk tlesk

True Blue... lalala... ticho ticho... chelsea...

Reagovat
$dolar$

A jak jsou ty fanousci ManU smutny kdyz ztrati bod a jak je sere, ze Chelsea zvysi svuj naskok

Reagovat
smazaný uživatel

jn upe jsou z toho na prasky

Reagovat
Tomanatura

Mám být na prášky z toho, že jsme 2x po sobě vyhráli ligu a v květnu jsme zaslouženě vyhráli LM? Mě je nějaká CFC šum a fuk, kdežto vám(pro mě nepochopitelně) není

Reagovat
Tomanatura

Vám není United

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uprimne z ty ztraty nejsem ani zdaleka tak nasranej, jako z toho, co zas predvedli Nani s Ronaldem Vzdyt ja chci, aby Chelsea utekla... Proste mne Chelsea v nicem nevadi, je to jen obycejny souper o titul. Mne desi predstava, ze by na prvni misto sel Liverpool. Chelski je mi fakt volna...

Jen se tady vyrojilo tolik uzasnych CFC fans, ze by byla skoda si nezaprovokovat, kdyz Sunderland ma tak spatnou kvalitu prenosu, kdyz se da na celou obrazovku

Reagovat
$dolar$

Tak ok Ale nemas to zapotrebi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu snad konrétně o tobě?!Jen konstatuju,že pokud porazí Chelsea Liverpool,tak tu bude zase poprask a ustavičné navážení se do Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak:-))... Fans CFC maji hrozny komplexy z poslednich dvou sezon, je strasne usmevny, jak se vzdycky projevujou, kdyz zakopneme a oni neco vyhraji:-))).. Strasne me rozesmiva, jak mne je CFC relativne ukradena, jen souper o titul a oni MU z celyho srdce nenavidi, nesnasi na nas vsechno, od travnikare, pres kazdou cihlu na lavicce az po chazyho... Fakt, nekteri fanousci CFC jsou uplne kouzelni...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jsou strasne stastni za kazdou nasi ztratu To je uplne neuveritelni.. obcas to vypada tak, ze vic nenavidi MU, nez miluji CFC

Reagovat
$dolar$

Rekni mi proc bych mel byt smutny kdyz ztratite body?

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl jsem nekde, ze by jsi mel byt smutny?:-))

Reagovat
$dolar$

A co ma znamenat veta - A jak jsou strasne stastni za kazdou nasi ztratu ??? Prosimte prestan tady brecet

Reagovat
smazaný uživatel

Holt neumis cist... Mne jen obcas prijde, jako by stesti vas, fanousku zaviselo na fotbale... MU vyhraje, CFC vyhraje, relativne klid... MU ztrati, CFC vyhraje - jste absolutne stastni... CFC prohraje, MU vyhraje, nemate proc zit

mne proste rozesmiva jak obrovska je ta nenavist vuci nam

Reagovat
smazaný uživatel

Cimz chci rict, ze chapu, ze z toho nejsi smutny a tesi te, ze MU ztratilo... Ale proste nejaky reakce mi fakt unikaji, prijde mi to desne prehnany Fakt to vypada, jakoze nekterym CFC fans lezi MU v zaludku tak strasne, ze si to ani nedokazu predstavit...

Reagovat
$dolar$

Ja to chapu, ale nemuzes hazet vsechny fanousky do jednoho pytle

Reagovat
Tomanatura

Ale vždyť všichni nenávidíte United stejně, tak v čem je rozdíl'?

Reagovat
$dolar$

Mas mozna pravdu, ale jakou souvislost to ma s Chelsea? Ja ManU nesnasim dele nes mam rad Chelsea

Reagovat
Tomanatura

Spojitost je čistě jen ta, že jsi fanoušek CFC. Jak já mám čuchat, že se ti nelíbili už před tím?

Reagovat
$dolar$

Nevymlouvej se

Reagovat
$dolar$

A vysvetlis mi taky co maji znamenat prisepvky - ManREDa ??? o par radku vys

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jak rika george, na obou stranach je to stejny, debilove jsou vsude Ale nase fanousky si provokujte sami

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Nestěžuj si tady prosimtě!Neznám tě,můžeš být pohodový chlap,ale pro mě je scum jako scum Uvidíš jaký tu bude poprask pokud porazíte ten Pool,většina fanoušků se tu nebude chlubit výhrou ale dnešní ztrátou bodů United.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobry postreh. Na to bych si i vsadil.

Reagovat
$dolar$

No na to byste meli byt hrdi, ze ne Pool , ale vas povazujeme za nejvetsi favority

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo krome fanousku LFC muze videt LFC jako adepta na titul..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem fandov lfc ešte TY

"Mne desi predstava, ze by na prvni misto sel Liverpool. Chelski je mi fakt volna..."

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten Pool,který už v polovině sezony začne tápat? Manchester a Chelsea mají jistou výkonnost na kterou se Liverpool nedokáže dotáhnout.

Reagovat
Tomanatura

Já ale fandit budu CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, nejlepsi by ovsem byla remiza...

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 by bylo nejlepší...taky v to doufám

Reagovat
Tomanatura

To sice jo, ale stejně to budu přát víc CFC. A nebo ať je to remíza taková, že celý zápas bude CFC lepší a pak Liverpool dá gol po ČK Terryho v 93.minutě z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at to neni cely zapas 0:1 a pak nekope Terry penaltu.....

Reagovat
$dolar$

Protoze nemas rad Liverpool, tak to bys mel chapat, ze ja nemam rad ManU

Reagovat
Tomanatura

Šak já chápu, že nemáš rád United. Ale nechápal bych to, kdybys jej neměl rád až od chvíle, kdy United vyhráli svůj první titul v Abramovičově éře.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kámo, v týchto vyjadreniach máte menší guláš. Síce nikto nemá krištálovú gulu a nevie ako bude vypadať boj o titul, lenže aj tak - máš to o dosť zložitejšie. Čo je pravdapodobnejšie, že o titul bude bojovať mu s cfc, alebo že sa tam nejakou náhodou pripletie aj lfc. Raz ako ty tak aj chazy razíte prvú možnosť, lenže v tom prípade by ste zajtra mali jednoznačne fandiť poolu , niečo na sposob dneška ked modráci fandili karamelkam. No a ak pripúšťaš druhú možnosť, tak potom ano, potom fandi cfc, ale nepíš v druhej vete že lfc nie je pre vás súper.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tomanatura

To byla sranda, Pool samozřejmě řadím do boje o titul. Fandit budu zřejmě Chelsea, i když potom tady budu muset poslouchat narážky na bodovou ztrátu United.

Nevím, mám v tom teď chaos. Na jednu stranu mě představa, že by Liverpool vyhrál na SfB děsí a na druhou stranu si to i přeju, aby tady už nebyly takové záplavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ja z toho drámu nerobím, len som nad tym troška uvažoval z "vašej" strany, že za daných podmienok si vlastne čo v zápase cfc lfc priať

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Ja to mam jednoduchšie, vždy fandím cfc na urok mancs

Reagovat
Tomanatura

Tady ale nikdo nebrečí. Mě už taky unavuje, jak si pořád Abramovičovi děti ulévají na United. To máte tak obrovskej komplex z těch 2 vydařených sezon?

Něřeknu, kdyby tady běhal radostí MIKA, nebo SCOUSER, ale že zas a jenom fanoušci CFC?

Nevídané, rivalita dvou anglických klubů se zrodila v ČR, ale dál než za hranice této republiky nevyprskla

Reagovat
$dolar$

Proste ManU nemam rad, ale zadnou spojitost s Chelsea to nema, staci to?

Reagovat
Tomanatura

Hmm, tak vysvětli těm inteligentům, že jenom v ČR nenávidí Bluesáci fanoušky United, nikde jinde. Třeba to pak už pochopí ty individua typu Chelseaboy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to vis ze nenavidi fanousky MU fans CFC vsude stejne:-)))... Ale urcite existuji fans, kterym v zaludku daleko daleko vic lezi Arsenal, Tottenham, Fulham a WHU...

Taky vis, ze mas fanousky, kteri fandi MU a CFC uplne nesnasi... Taky mas fanousky, kteri Ronalda miluji vsude.

Reagovat
Tomanatura

Jono, to je pravda. Na toto jediné se dá říct jenom: BOHUŽEL

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Sofistikovaně se tomu říká "fotbalová rivalita" Stejně jako oni (i já samozřejmě ) mají radost, že jejich potenciální soupeř v boji o titul ztratil, tak ty máš tu stejnou radost, když ztratí Blues. Pak už jde jen o intelekt, soudnost, kreativitu a způsob, jakými to daný fan vyjádří. Tady bych viděl jádro pudla...není to o fanoušcích Chelsea, ale o jednotlivých osobnostech...podobných trotlů ti v řadách Účkařů najdu, kolik si jen budeš přát

Jinak dneska to byl z vaší strany (zvlášť v druhé půli) "divný" výkon. Rooney si víc všímá fanoušků než hry, portugalská buzna si ze zápasu dělá soutěž jednotlivců, Rio udělá dvě hrubky jako žáček, Brown zbytečně laxní, Bulhar Mr. Invisible. Pozitivní pro vás je, že dokážete zahrát o 300% lépe, teď to z toho týmu vytáhnout. Na zimu bych moc nespoléhal...budete mít tak našlapaný program, že ty ztráty určitě přijdou, zvlášt když se přidá pár zraněných...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ja vim - jen rikam, ze neco mi prijde az moc prehnany. Jinak co tu delas???...

Tak hlavne to bylo tim, co predvedl Everton, nejak mi to neslo do hlavy, jak se mohli tolik zmenit pres polocas. Jasne, ze kdybychom chteli, tak nemuselo k tomu tlaku vubec dojit - ale, kdyz cely zapas hrajes proti uplne neschopnymu tymu, ktery nedokaze si nahrat a pak najednou prijde tym, ktery te prehrava, tak se s tim tezko vyrovnava.

Rooneyho fanousci strasne vyprovokovali, je videt, ze byl hrozne namotivovany a od ty chvile, co Phil zprasil Ronalda, tak Toffees piskali na kazdyho cervenyho a Rooney to nejak neunes:-)))... Jinak mne se hrozne hnusil vykon Naniho, Ronaldo alespon mel nejaky prinos, Berbatov zas par genialnich prihravek. Rio zase dohraval zraneny a nenechal se vystridat, z toho dve chyby...

alespon mam za Fletchera body na FF

Reagovat
smazaný uživatel

nani hraje špatně dlouhodobě, nemám ho moc rád někdy je třeba světlej bod, ale pak to zase zazdí....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě jste měli Toffees zapšlapat pod trávník hned v první půli...takhle to většinou končí, když nerozhodneš, dokud můžeš. Pak už to byl takový zmar, modří se hodně zlepšili, vy jste šli výkonem rapidně dolů, tím pádem to bylo minimálně vyrovnané.

Naniho přínos byl opravdu neznatelný, Nagelovanec hrát výborně prvních dvacet minut, pak to byla bída...je vidět, že se do formy ještě pořádně nedostal...to jeho pokopávání míče na deset metrů budiž toho důkazem...hráči Evertonu to s ním pak měli snažší. Bulhar sice pár věcí předvedl, ale je to přesně to, co jsem říkal už před tím...je to Balkánec...pokud vám to na hřišti nepůjde (a zvlášť mu), tak on nebude nikdy ten, co s tím něco udělá. Nevím, jestli se ta malá domů dá přičíst na vrub zranění, to musí posoudit jiní...z mého pohledu je to jen chabé alibi.

Každopádně ten rozdíl ve výkonnosti v obou poločasech je na zamyšlení a myslím, že Děda udělá vše proto, aby se to příště neopakovalo. Co si budeme vykládat, jsou to zbytečně dva ztracené body...

Jdu něco dělat, ozvu se večer...zatím čus

Reagovat
$dolar$

Ani nevis jakou mam ted naladu

Reagovat
smazaný uživatel

No vidím, že se to tu hezky rozmohlo, každopádně někteří fanoušci Chelsea jsou pěkně ubozí. Jako taky mi udělalo radost, že MU ztratilo, ale abych tady do nich těžce rýpal, to přece nemá úroveň. Někteří se tu hezky předvedli , nechci jmenovat zřejmě třináctiletého chlapce s nickem "Chelseaboy". Já těmto fanouškům ( zejména Chelsea ) říkám "fanoušci ala Baník Ostrava". Ticho po pěšince, ticho po pěšince, přijde náhodný titul a bum, všichni jim fandí. Takové lidi opravdu miluju. A pak, asi za 5 let mají na diskuzích největší rozumy o nejlepších týmu na světě s nejlepším Spořitelna chytrá karta člověkem v brance. Vždyť už to každý slyšel , hra se zrychluje, míče se zrychlují, prostě se zrychluje uplně všechno ..... ach jo ... a pak přijde pár rozumných lidí a musí to číst ....

Reagovat
smazaný uživatel

a zakroky má jen díky "výběru umístění", jinak

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlaand

Snad se Kieran nevyda cestou Pennanta zadna Big Four, pekne at hraje tam, kde je. I kdyz ma kvality na vic.

Reagovat
One-Real

Pěkná diskuze, například Chelseaboy se tu krásně rozparádil, nejspíš chce trhnout rekord v počtu smajlíků.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna pokori v inteligentnich prispevcich i scolariho..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, příspěvky přibývají astronomickou rychlostí, mračna smajlíků, to vypadá na zápletku "MUxCFC"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli CFC zítra vydoluje 3 bodíky,tak to už začne být slušný náskok na Rudochy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Chelsea vydoluje zítra body, tak to bude náskok na rudochy , počkej, hmmmm . eeeee ..... celé tři body ... hmmmm, to mi dalo práce to spočítat ...

Reagovat
smazaný uživatel

on tym myslel manU(aspon myslim)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň,že tobě to nědělalo takový problém pochopit.

Reagovat
Tomanatura

On myslel United LFC se přece do role kandidáta na titul ani nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to pochopil, ale Ruďoši jsou Ruďoši a Rudí ďáblové jsou Rudí ďáblové, dávám si bacha koho jak nazývám, jako posledně mě fascinovalo, když mi jeden známý řekl, že Steve vstřeli svou stou branku za Rudé ďábli ... no to mě skoro trefil šlak, jsem myslel že mu lisknu.

A k tomu pálivému dodatku ... no uvidíme, letos to vypadá slibně, ale jak se říká " Nechval dne před večerem"

Reagovat
smazaný uživatel

pochopitelně Rudé ďáblY ... ej taková školácká chyba ... pardon ..

Reagovat
Tomanatura

Steve Jojo, jinak vesměs souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis pod pojmem Rudoši představil Liverpoolské,tak jsem je holt nemyslel...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Komentare uzivatele chazychaz, kterej si hraje jak je strasne nad veci a pro fanousky ManU je strasne vtipnej, jak tu urazi fanousky Chelsea, jsou uz trapny... Ono cist prispevky vasich napr. trinactiletych fanousku neni taky zadnej med.. Tak nehazej laskave vsechny do jednoho pytle.. Vysmivat se Terrymu- ubohost, trapna ubohost... Ja casto vidim tvoje prispevky a prijdes mi hrozne zaslepenej ManU , opakujes stale to samy... Hrajes si na znalce... Je mi te lito, starej se o svuj Manu a nestarej se o Chelsea, neurazej jeji hru, ono kolikrat je lepsi hnusne vyhrat 1:0 nez hrat paradne na remizu... Videl si zapas Chelsea proti Middlesbrough? Nebo proti Aston Ville, proti Bordeaux? Byly nejaky pochvalny komentare? tezko co... Nic ve zlym, ale ono smat se tady nekomu, jak strasne mu lezi ManU v zaludku a jak ho nenavidi , a na druhou stranu mit skoro v kazdym druhym prispevku narazku ci pripominku na Chelsea je trapny.. Jestli to tak neni tak sorry..

Reagovat
Tomanatura

Vážně není

Reagovat
smazaný uživatel

No ty si takovej jeho patolízal co? On tu dycky rozjede diskuzi a ty do ni jako chytrej vlezes...

Reagovat
božský John

Ty ses mi ale hlava...

Reagovat
Tomanatura

Jestli to třeba nebude tím, že asi jen s ním a s Getzem se tady dá povykládat o zápasu United Jinak, děláš čest svému jménu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas strasne miluju, kdyz mezi vsema tema fanouskama CFC vyleze nekdo, kdo je desne inteligentni a prijde mi to strasne nandat Ja myslim, ze je kazdymu jasny, ze takovy veci pisu jen proto, abych vyprovokoval ty pitomce, co se tu prezentuji jako debilove a vyplnuju si tim chvili, kdy na Sunderlandu osetruji Cisseho...

Myslim, ze se tady vyjadruju k tolik tematum, ktere s MU vubec nesouvisi, ze komentare typu toho, jak si "hraju na nadhled" a jak sem zaslepenej, jsou fakt smesny... prirozena zaslepenost fanouska MU je vyhazovani Ronalda, nadavani na vykony svyho tymu, rypani do vlastnich fanousku atp... ale to je jedno no, kam si te podle tebe mam zaradit ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on ti to nikdo nandat neprisel... Kam zaradit me? Zalezi na tobe..

Reagovat
smazaný uživatel

pomodlete se, slyšeli jste slovo scuma....chazy je ale naštěstí nevěří v Všemohoucího Scuma, takže si pojede i nadále to svoje.....aspoň tedy doufám....

Reagovat
smazaný uživatel

Pomodlete se, ja tu reagoval a tazal se Chazychaze, tak se do toho neplet...

Reagovat
One-Real

OT: Kováč se dneska trefil za Spartak...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze se nam fakt paradne poradilo znicit celou diskuzi Nejlepsi by fakt bylo cely to smazat, zakazat par klicovych slov do prispevku a resit, ze Sunderland porazil v nadhernym zapase Newcastle, Jones se vratil po zraneni do hry a Newcastle porad nedokaze vyhrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas byl hodne dobrej, Newcastle pro me zacina byt prekvapeni sezony... Spolecne s Totenhamem... Prijemny prekvapeni v podobe Tottenhamu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam videt hodne velka nesehranost, kdyz proste v kazdym zapase da do hry Keane 5-6 hracu, kteri tam jsou teprve od leta, tak kazda druha kombinace konci nepresnou nahravkou, nepochopenym umyslem, nesehranosti... Hrozne se mi libi Cisse, i kdyz on uz ma taky v hlave trosku vymeteno, protoze strili vicemene z kazdy pozice, kazdyho uhlu - obcas tim hrozne skodi kolektivu. Nechapu hlavne to, ze nehral Andy Reid, jen diky nemu loni dokazali neco venku uhrat.

A Newcastle by prekvapil, kdyby hral o Evropu. Proste porad nedokazi od konce Shearera najit nejakou cestu, jak se dostat nahoru. Ze hraji o zachranu je hdone prekvapive, urcite skonci nekde kolem 14. mista a nesestoupi, protoze kvalitu maji velkou, ale jinak se drzi sveho standartu od Roedera, popripade Allardyce. Keegan by je urcite zvedl, ale musel by si sam delat prestupy. S tou jizanskou partou to fakt nedaji.

Ale v tom zapase byl vazne videt nadech derby... krasny zapas... a Wolves i Brums vyhravaji... Brums se drzi standartu, Wolves opet zacinaji hrat. Tam by to mel byt postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Djibril se mi taky libi.. Kdyz sem se prvne docetl, ze se vraci do EPL, tak sem mu neveril, myslel sem, ze uz na to nema... Ale on goly celkem strili, snazi se "hrat", nerozhazuje rukama tolik jako "nas" Drogba... Stejne tak sem neveril, ale vubec, keanovi jako trenerovi.. myslel sem ze totalne vyhori..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho musim obdivovat a nebo si rikat jaky je blbec. Ze ani dve vazny zlomeniny ho neodradi od toho, aby sel do souteze, kde jsou zakerny zakroky tak casty. Kazdopadne zatim se chyta a vypada dost agilne.

Jinak ja jsem u Keana cekal, ze se mu bude darit v te druhe lize. Protoze je to motivator, Sunderland mel pomerne slusny tym na urovni mezi PL a Championship a stacilo je navest na viteznou vlnu. Pak se ukaze, ze je to kapitan, britsky Franta Straka. Ale myslel jsem, ze v PL vyhori, protoze nema dostatecny zkusenosti - nikomu nedelal asistenta, jen koukal na Fergusona. Taky ze ty prestupy se moc nepovedly, takovy Chopra relativne tragedie. Ale takticky to zvladal, stridani a druhy polocasy mel paradni, pak se mu podarilo se dohodnout na dobrym hostovani Evanse a prichod Reida, Bardsleyho. Porad dela dost chyb, ale na to, ze mu neni ani 40 a tohle je jeho vubec prvni angazma je to parada...

ale on to ma snadny. Predseda je Ir, znaji se z repre, ma velkou duveru, maji dobry sponzoring, takze o penize neni nouze...

Reagovat
smazaný uživatel

No pro mě to zrovna příjemné překvapení není, jako je milé, že Hull se drží na čele apod. , ale Tottáč s Castlem jsou stará dobrá anglická klasika a jejich sestup bych popřípadě jen tak nezkousl, stejně jako jsem dodnes nezkousl sestup Leedsu, takže přomě spíše nepříjemné překvapení ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tim, co Leeds predvadel si nezaslouzi hrat PL... Kdyz nejaky tym hraje na bankrot s tim, ze nekrachnou jen tehdy, jestli nebudou hrat 4x po sobe CHL a s tim vedomim preplaci hrace, delaji sileny prestupy, tak fakt nemuzou prece prekazet v PL a vsem ukazovat, ze i spatnou cestou muzes vyhrat...

jsou proste takovy odstrasujici priklad jak to vypada, kdyz delas presny opak koncepcni prace a nemas Araba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo já vím já vím, toho všeho jsem si vědom, ale prostě mě to mrzí, ale zas na druhou stranu, jméno ti nemůže zaručovat účast někde. Jak říkám, je to v pořádku, že to dopadlo jak to dopadlo, byl to zasloužený přestup, jen mě to trochu mrzí, když si vzpomenu na časy Smith, Viduka, Kewell ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kewella se Smithem vzpomina hlavne moje pritelkyne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nemáš čím chlubit teda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis? at si vzpomina

Reagovat
smazaný uživatel

...Robinson, Woodgate, Ferdinand, Mills, Harte, Bowyer, Matteo ?...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale já měl tyhle tři kluky nejvíc v oblibě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny Ja si jen zkousel, jestli ten tym jeste poskladam:-))

Reagovat
smazaný uživatel

Radebe, Viduka, Kewell, A. Smith, Bakke...

Reagovat
smazaný uživatel

....MasterBates ....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mě napadá Dacourt, Martyn

Reagovat
fantomas

Neil Sullivan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

I když ten u nich PL nezažil no.

Reagovat
smazaný uživatel

i tak to byly krásný časy sympatického klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je to prijemny jen z duvodu velkohubych prohlaseni na zacatku sezony.. taky nechci aby hrali 2. ligu.. Do EPL patri.. Jinak pro fanousky Hullu to zatm musi byt krasny "sen"... Jak to vidis dneska proti WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

No těžko říct, viděl bych to spíše na remízu, WBA v čele s Bednářem budou chtít doma urvat, a zatím jsou relativně lepší, ale Hull jsou bojovníci, takže těžko říct, ale jak říkám, můj tip je 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidim na vyhru WBA.. A myslim, ze Hullu se postupem casu prestane darit a bude hrat spise ke konci tabulky.. bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle si myslí každý, ale nemusí to tak být, můžou klidně uhrát pohárové sedmé místo. A vzhledem k tomu, když se podívám na jejich bodové konto, a kouknu na konec tabulky, tak už ted můžou být v klidu, že spodek hrát nebudou ....

Jinak zatím WBA těžce tlačí ... no jsem zvědav ...

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ano:-))... Asi jako kdyz pred ctyrma rokama byl Wigan jeste po 8. kole nekde na druhem miste. Ale pod 10. misto, stejne jako Wigan, nespadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak a vůbec mi to nebude vadit, je to příjemné překvapení ...

Reagovat
smazaný uživatel

No do pr.ele, viděli jste teď ten závar před brankou Hullu? No to byl masakr, z tohodle nedat gol, tak to je zločin ...

Reagovat
$dolar$

Kdo bude novym trenerem Newcastlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tipujete Hull?

Reagovat
smazaný uživatel

WBA 1:0 Hull

Reagovat
$dolar$

WBA vyhraje - Bednar da gola nebo na nej nahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký má zápas zatím průběh? Mám nějak zkaženou televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak a sance WBA... Hull zatim marnej...

Reagovat
$dolar$

Zatim celkem vyrovnany, vice ze hry ma WBA, ale tak je to u Hullu vzdycky

Reagovat
honziss

Tak Hull opět předvádí svůj tradiční výkon. WBA útočí a Hull semtam střela Geovanniho z 25 metrů (dál se nedostane) a občas nějaký roh nebo volný kop (jediné co jim jde). Snad na ně už dneska dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas od toho vaseho zapasu s nima Hull hodne v lasce, co..

Reagovat
honziss

Nelíbila se mi jejich hra ani předtím, ale až od zápasu s náma jsem o tom začal mluvit no. Pokud dneska neprohrajou, tak už to opravdu bude mimo rámec mojeho chápání. Ten jejich "výkon" je tragický.

Reagovat
honziss

Jinak Bednář zatím velmi sympatický výkon. Chybí mu trocha štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

teďka z rohu třeba

Reagovat
honziss

Přesně po něm jsem to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ona se hraje liga tento tyden i ve stredu? Pokud jo, super..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hraje...bude i derby na Coca-Cola Stadium

Reagovat
$dolar$

OT: Budou casem na EF take souhrny s ukrajinske ligy? Bylo by to fajn

Reagovat
$dolar$

Jezisi ne s , ale Z

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem si po čase přečet souhrn Premier League a koukám, že zdejší anglická komunita + obecně diskuze neztratila nic ze svých "kvalit".

Reagovat
$dolar$

Tak a ted to bude presovsky beton

Reagovat
smazaný uživatel

Hull vede...

Reagovat
honziss

Tak WBA-Hull už skončilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra hoši co se stalo? Chvilku koukám na Tankový prapor, přepnu a Hull vede 1:0, co kdy kde jak proč? Vždyť WBA bylo jasně lepší ...

Reagovat
honziss

Rohový kop. Jak jinak.

Reagovat
honziss

Baggies, tak překonejte konečně ty brániče z Kingstonu, co si ani neumí pořádně nahrát. To už není možné.

Reagovat
$dolar$

Ted uz je to skoro 100 procentni vyhra Hullu

Reagovat
honziss

Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel, obracene

Reagovat
honziss

Teď nechápu o jakém obráceně mluvíš..

Reagovat
$dolar$

Mozna, ze ne WBA , ale Hull dal gola

Reagovat
smazaný uživatel

prekonal obranu jinej tym nez sis pral.. ted znova..

Reagovat
honziss

Co se dá dělat. Chelsea? Liverpool? Manchester? Arsenal? Ale kdepak, letos vyhraje Kingston.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
One-Real

Nene Aston Villa

Reagovat
$dolar$

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

trochu nespravedilvý na první pohled, ale ty fatály v obraně....

Reagovat
$dolar$

Ja vim, kdyby Miller alespon jednou prihral mohlo to vypadat trochu jinak

Reagovat
honziss

No jo no. Nechápu proč hraje Donk.

Reagovat
honziss

Tak teď už to je opravdu hotové. WBA šílené kiksy v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull Bednář

Reagovat
smazaný uživatel

Co zkazil Bednář ty chytráku?

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělal dobře ty experte ? Je marnej stejně jako Ronaldo...

Reagovat
madridcan

vynikajuce prirovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

Ano....oba v těch zápasech nic nepředvedli!

Reagovat
honziss

Na diskuzi BBC už chtějí Angláni Browna místo Capella k jejich repre.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Super fotbal na prime,ale dost mi ho kazi ten zkurveny Nykodym,ktery neumi vyslovit ani jmena akteru na hristi.Kdyz sysim asi po tisici jmeno Zaiverloon,tak se mi otevira kudla v kapse!Prpravuje se na to cely tyden a neumi vyslovit ani jmeno,zkurvysyn vyjebany!Za co bere krasne penize na prime!Prima kurvi anglickou soutez!Pozvete si k prenosum odborniky a ne primitivy typu Mikolandy,ktery v anglii nic nedokazal!Kazite lidem sobotni odpoledne!TRAGEDIE

Reagovat
honziss

Tak se koukni na net. Na usstream třeba. Jinak máš pravdu, Prima se sledovat nedá. Dirk Kaut třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

mě vadí, že normálně bosák používá u drogby např.: "Drogba, Didier Drogba, útočník Chelsea, hrotový hráč Pobřeží slonoviny, kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny a hromadu jinejch popisů, dneska na primě jenom: "Miller, Ishmael Miller"

Reagovat
honziss

Víš jakou má kvalitu Prima. Ono stačí jenom to, že mají jako "experta" Mikolandu, který za celou svou kariéru nic nedokázal. Povedla se mu zkouška u nás, ale to bylo tak jediné. O komentátorech radši nemluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikolanda definitivne patri galaxii. I kdyz v posledni dobe ho nejak vysoupli, ani trochu se jim nedivim.

Jinak dneska tomu Hullu tezko muzes neco vycitat. Prvni polocas byl hrozne opatrnej, ale to z obou stran, i kdyz WBA si alespon tvoril sance. Ale ten druhej fotbal ze strany Hullu byl o necem jinym. Spravedlive by bylo, kdyby z tech 4 sanci dali 1-2 a ne tri. Ale kdyz to tak vezmes, tak za cely druhy polocas se WBA nebylo schopny prokombinovat do vazny sance a nikdo at nerika, ze to bylo betonem, i kdyz sli do precisleni, tak to zazdili. Ten Citizen je absolutne marny, on ma dobrou strelu z dalky, zakoncovat umi, ale co se tyce prinosu tymu, tak je to horsi jak Nani. Jinak proste Hull alespon umi zakombinovat, stred zalohy maji fakt paradni a King konecne hrava jako za Hornets. Proste Hull pokud si neco odnese z toho dnesniho druhyho polocasu, tak muzou mit dustojnou roli v PL.

Reagovat
honziss

Tak WBA si za svůj výkon v ofenzivní fázi nezasloužili prohrát. Ale jejich obrana, to je tragédie. Baggies po tom co dostali první gól se vrhli do útoku, jenomže se nemohli spolehnout na obranu a pak už to vymalováno. A v tom byl rozdíl oproti zápasu z minulého týdne proti nám. My jsme taky útočili a byli jsme lepším týmem, stejně jako Hull jsme neproměnili šance, ale naše defenzíva je na tom nepoměrně lépe, než ta West Bromwiche. Čili my jsme stále měli o co hrát a byli jsme lepší, ale WBA už po těch dvou gólech zkrátka o co hrát neměli a tak už působili docela odevzdaně. Jinak s tím Citizenem souhlasím.

Reagovat
honziss

*Stejně jako WBA jsme neproměnili šance*.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, oni taky pres leto do te obrany dost zasahli a to nez si sedne vzdycky chvili trva. Podle me az se sehraji, tak budou hrat nekde kolem 12. mista a o zachranu nebude nouze. Jinak s tim zapasem Hull-WHU se neda nez souhlasit - pri tom pred tim dvojzapasem v Londone hral Hull velice dobry fotbal, nebali se utocit. Ale jak pak 2x ziskali venkovni vyhry proti favoritum diky jedne promenene sanci a betonu, tak najednou asi Browna neco napadlo a obcas tim uplne kazi dojem. Pri tom oni tam maji dost technicky vyspele hrace a mohli by hrat mnohem zajimavejsi fotbal. Oni jsou obcas schopni uzasne prokombinovat stred pole, pak jako by se jim v hlave rozsvitilo, zaseknou, nahraji dozadu, zpomali to... je to hrozna skoda, ten tym ma na to hrat atraktivni fotbal. Kdyz chteji, tak se na ne krasne diva. Ale dneska ten druhy polocas nebyla zadna tragedie. Rozhodne nebranili v 10ti, ale snazili se utocit. Jen tam chybel rychlejsi prechod do utoku, jak rikam, moc casto to brzdili a snazili se neriskovat. A co se tyce WBA, tak sance byly hlavne strely z dalky... A to bych nebral jako priklad ukazkove ofenzivni kombinacni hry, kde chybela jen finalni faze. Casto to byl spis individualni vykon Greeninga.

Reagovat
honziss

Mě spíš mrzel výkon Millera. Jestli někdo vyčítá Bednářovi, že vstřelil "jenom" 3 góly a z toho 2 z penalt, pak se musí podívat na hru jeho parťáka. Ten, ač obklopen 3 protivníky, ve špatné střelecké pozici, zády k brance, radši vyzkouší vystřelit, než aby nahrál mnohem lépe postavenému spoluhráči. (Ikdyž všechny zápasy WBA jsem neviděl, takže nevím jak to bylo v nich). To je opravdu donebebijící.

K tomu Hullu, co jsem já je zatím letos viděl, tak mě nikdy nepřesvědčili o tom, že jsou tak dobří a skvělí, jaké mají výsledky a že by si je zasloužili. Mají spíš hodně štěstí a dobře hrajou standartní situace. To je tak vše.

Co se týče obrany WBA, je pravda, že do ní hodně zasáhli přes léto a až se sehrají, možná to bude vypadat lépe. Ale Donk s Zuiverloonem tam jsou myslím jen na host., takže je zas možné že tam nezůstanou. Krom toho, Donk mě dnes nepřesvědčil, že by na to měl mít. Ale možná to byl jeden zápas, třeba hraje jinak spolehlivěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, trpi tim, cim spousta precenenych talentu srovnavanych s hrdiny minulosti. Ale on alespon jen kazi sance. Naopak u vas to u Antona vedlo k jinym vysledkum:-))))...

Ok, s tim se neda nez souhlasit. Ale do spodnich pater bys je nehazel, ne? Nezaslouzi si byt ve velky ctyrce, ale proste do te prvni poloviny PL patri. Jinak je fakt, ze maji obcas vic stesti nez rozumu a meli mit o par bodu niz. Ale je to jejich velke plus, ze i kdyz hraji spatne, tak dokazi promenit kazdou sanci. O tom je fotbal.

Taky nejsem zadny znalec WBA:-)) Videl jsem je letos hrat potreti, ten Zuiverloon se mi libil vzdycky, Donka jsem dneska zaznamneal skoro poprvy. Ono prece jen obranna faze WBA moc prace nemela. A kdyz mela, tak z toho byl gol...

Reagovat
honziss

Tak Anton, to je jiná kapitola.

No, pravda, že na spodní příčky asi ne, ten střed tabulky je ASI optimální. Jak už jsem řekl, je to zatím hodně o štěstí z jejich strany, v některých případech o nemohoucnosti útočníků soupeře proměnit šance. A k té větě, ikdyž hrajou špatně, dokáží proměnit každou šanci. To bych spíš nazval fakt tak, že hrajou dobře rohy a volné kopy, respektive mají dobré hlavičkáře a hráče do vápna. Kdyby nevstřelili první gól z rohu, vývoj utkání by byl úplně jiný. Ale na kdyby se nehraje.

Zuiverloon dle mě taky není zrovna špatný. Navíc se mi zdá, že dobře podporuje útok. Myslím, že by se jim hodil do obrany nějaký takový ten "superstoper", co řídí obranu a má hodně zkušeností, takový vůdce obrany, organizátor. To si myslím, že jim tam chybělo a chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou nesouhlasím, nebudu se k tomu nijak moc rozepisovat protože jsi evidentně zatrpklý že vás ten trapný nováček taky přejel, ale jenom podotknu, že v dnešním fotbale padá ze standartek většina gólů a Hull si nemůže dovolit hráče aby mohl hrát atraktivní kulečník jako třeba Arsenal...hrajou naprosto perfektně....

Reagovat
honziss

Každý má svůj názor a každému se líbí něco jiného. Jediné co vím je, že bys tohle nenapsal, kdybych nebyl fandou z tvé strany nenáviděného West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se pleteš, já nenávidím tak maximálně Chelsea, WHU je prostě jeden z řady klubů, které nemám rád ...jinak je to spíš tím, že já Hullu přeju, mně se jejich hra líbí a jejich úspěchy jsou pro mě po mém loňském fandění Derby velkou satisfakcí...prostě nehrjaí jenom bezhlavý beton ,jejich hra se dá nazvat "účelová" protože oni prostě nic jiného hrát ani nemohou, to by byla sebevražda a navíc mají taky shcopnost něco předvést i si přihrát, třeba ta akce při druhém gólu byla parádní a je jenom dobře, že obírají lepší týmy. A věř mi, že podobná prohlášení od tobě podobných, tzn. těch, kteří je označovali před sezonou jako druhé Derby, nebo těch, kteří nemůžou pochopit že s nimy jejich oblíbený tým prohrál, mi dělají obrovskou radost...

Reagovat
honziss

Tak já o nich nikdy neřekl, že budou druhými Derby. Loňské Derby County byla anomálie, věc která se děje jednou za 100 let. A takhle jsem to psal i v diskuzi před pár měsíci, když se tohle rozebíralo. To, že obrali můj tým, mě samozřejmě štve. A propos způsobem jakým to bylo. Tam to musíš uznat, že WHU byl lepší a Hull přehrávali. Samozřejmě tím nás nechci obhajovat. Byli jsme nemohoucní v útoku a nedokázali vstřelit gól. Ale pak to právě dost mrzí, taková porážka.

Jinak ty tak vždy fandíš týmům - nováčkům? Sheffield, Derby, Hull..

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jseš právě z té druhé skupiny ....Jinak si nemyslím, že si zaslouží vyhrát tým, který má převahu a více šancí...vyhrát si zaslouží ten tým, který své šance dokáže využívat....a tu Hull dělá...kdyby platilo první pravidlo, tak se může říct, že Arsenal si zaslouží vyhrát prakticky všechny své ligové zápasy....

Jinak to fandění nováčkům není takovým pravidlem...mám to vlastně tak, že klub číslo jedna je pro mně Sheffield, ale protože ten nehraje njevyšší soutěž, tudíž je nemožné ho pravidleně sledovat, tka si vždycky vybírám nějakého nováčka, který mi je nejsympatičtější a toho sleduji a podporuji. Jinak mám vytvořenou takovou tabulku ve které jsou všechny kluby PL a mám je ohodnocené plusy nebo mínusy (od jednoho do tří) podle mého vztahu k nim a podle toho řídím své sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Meli bychom se pochvalit, ze alespon trochu zachranujeme diskuzi k tomuto clanku

Reagovat
honziss

Wow, to bych chtěl vidět tu tabulku teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže úplně nakonci je samozřejmě Chelsea, která má mínusy 3. Pak je WHU a ManCity se dvěma mínusy. Po jdnom mínusu má Arsenal, Liverpool, Fulham a Wigan (promiň Chazy, ale serou mě ). Pak je čtyřka neutrálních - Boro, Bolton, Blackburn a WBA. S jedním plusem je u mě Villa, Stoke, Portsmouth a ManUtd. Se dvěma Spurs, Everton, Newcastle a Sunderland. A tři má pochopitelně Hull. Takhle se u mně zhruba určuje, komu při jednotlivých zápasech PL fandím

Reagovat
honziss

Tak to je teda dobrý. Fakt dobrý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

mě vadí obecně tahle neschopnost, tohle opakování jména, má to i ten frajer co dělá LM na čt4....

Reagovat
honziss

Svěcený, Bosák, Čapoun, svého času i Vrba. To jsou extratřídy v komentování v ČR. Ti ostatní - Tittelbach, Nikodým, Poulíček, Lípa atd. na ně nikdy mít nebudou.

Ale stejně, nejlepší komentátoři jsou v Polsku. Przegrawame 10 do zera, ale nicz nima ztracene.

Reagovat
fantomas

Dirk Kaut je správná výslovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boing Boing! Jak mi byli Tygři ještě jakž takž sympatičtí tak se mi dneska znechutili a zkazili mi celý den....Ish už mě taky začíná pěkně srát....měl by se občas podívat do stran a ne jenom kde stojí brankař....3,5 milionová posila Moore taky na hovno....ten nedá gol podle mě nikdy...No důležité je se zachránit...hra je dobrá....jenom se musí srovnat to kvantum posil...(při nástupu bylo vidět kolik hráčů hrálo před dvěma rokama s McShanem....Robo a Jonno....a ještě asi Morrison....se s ním vítali trochu srdečněji....No jak říkám první sez=onu je důležité se zachránit....odnést zkušenosti....Hull ma viditelně jiné cíle....ale to nemůže skončit dobře...takový posun z league two do premier league....no uvidíme jak na tom budouna konci sezony a hlavně v sezoně další se ukáže jestli na to nováčci opravdu mají.....

Reagovat
minoLFC

tak Hull to s tou LM myslí asi vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem tu dlouho nebyl a začíná mi připadat, že někteří zažití přispěvatelé si tady honí ego co to jde. Jinak Bednář hrál dneska dost špatně, Miller byl daleko lepší. Připadá mi hodně namyšlený, takový "nelibový" frajírek. Rada dělá dobře, že ho opomíjí.

Reagovat
eder

Raději ani nedomýšlet, co si tady přispěvatelé honí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle jede, ale zas není tak zle, má oproti přímým sousedům v tabulce o jeden zápas méně.

Jaj vlastně ne, má o jeden zápas navíc...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Xavi

Reagovat
r.mrazik

hm,a ja to vcera rikal,ze se evertonu bojim...skoda,ze nemel pravdu radeji chazy

Reagovat
r.mrazik

jinak koukam na Hull...je to par let zpatky co jsem za ne hral football managera a tahal je ze treti divize do premier league...a oni to dokazali i beze mne

Reagovat
smazaný uživatel

Red Devils me dnes moc nenadchli a to říkám hlavně kvůli tomu, že si moc nepochvaluji utok, napřiklad Rooneyho nebo Berbatova. Ten zápas jsem neviděl, ale na stránce "Jana.hanys.sblog.cz" mají odporné aktuality ze světa United i ze světa nejlepšího hráče světa Cristiana Ronalda. Ale pokud chcete raději velké forum o United, mám tu provás internetovou stránku, kterou většina z vás jistě dobře zná. Jmenuje se "manunitd.cz", nebo tak nějak, každopádně si do vyhledávače můžete zadat "Manchester United" a na třetím řádku je ta slovenská stránka o United či forum červeného klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

A zDravim Ronalda CrIse......:::::::::::::::::::::::::::::::.......lol

:........ ........:

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Napsal jsi krásný komentář na Devila v článku o Ronaldově neodchodu do Realu. Po tomto výstupu jsi právem pasovaný na čestné místo vedle Scolariho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nevidím tipy na zítřejší špíly.

Tak pome do toho!

Chel.-Live 1:0

City-Stoke 0:0

Tott.-Bol. 2:1

Wig.-Villans 1:2

W.Ham-Ars 2:2

Ports.-Fulh. 0:0

Pojďme Villans!!!

Reagovat
One-Real

Fanda AV?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu ještě někdo takový?

Reagovat
One-Real

Já...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš do Edenu?

Reagovat
One-Real

Nejspíš jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli krom Realu ti jsou AV simp. jsi můj!

Reagovat
One-Real

Real Madrid, Neapol, Aston Villa To jsou kluby mého srdce...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real se pěkně kouká,Neapol horká krev a AV srdce Birminghamu.

Uměl jsi si vybrat.

Reagovat
One-Real

AV mi je hlavně sympatická, že má v týmu samé sympatické hráče, a hodně angličanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by to mělo být ve všech klubech PL. Cizinci nejsou špatní,ale když jich je víc než domácích hráčů,tak to není dobře.

Reagovat
One-Real

Mělo by, ale v ostatních týmech to není častý trend, v AV je hodně domácích hráčů a jsou úspěšní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám,že G.Berry zůstane.Vetšinou nám ty lepší vyfoukla Big4!

Reagovat
One-Real

* Barry

Jj, snad zůstane, takoví hráči musejí zůstávat, abychom se mohli pokusit vniknout do Big 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.Chyba se vloudila.

Reagovat
afc

OT:Manchester United si z Evertonu odvezl jenom bod, jeho manažera Alexe Fergusona rozhněval výkon rozhodčího Wileyho. "Nemyslím si, že rozhodčí dostatečně chránil naše hráče. Několik zákroků domácích hráčů zavánělo vážným zraněním," prohlásil Ferguson.

zas place

Reagovat
smazaný uživatel

no ved ako vzdy...vacsina rozhodcov piska zakroky na c.ronalda a spol velmi casto...ked uz niekto viacej pusti hru, hned je zle...ferguson by mal hladat chybu niekde inde a chranit svojich hracov tym ze by ich obliekol do hokejovej vystroje aby sebou ronaldo mohol o zem viacej hadzat...ale na druhej strane, takemu rooneymu by ju nebolo treba, lebo ma mozog dost otrieskany tak ci tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna Skot...?

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se pořád něco učí....proč by si projednou Alex nemohl vzít k srdci Arsenovu publikaci "Nejlepší a nejspolehlivější plačky" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co si mysli Ferguson..vsade ked pride tak place,ze rozhodcovia dostatocne nechrania ich "hviezdy"...Co si mysli,ze kazdy sa ma posrat teraz a radsej sa ani nedotknut jeho babik...Vsetci hraci su si seberovny,tak preeco by prave rozhodcovia mali chranit jeho...Jeho hraci tiez ustedrili pekne fauly superom,tak isto v minulosti vid psychopat Roy Keane!!

Reagovat
smazaný uživatel

A co maji zakroky Keana spolecnyho s timhle zapasem tvl??... myslenkovy pochody nekterych me fakt udivuji... zakrok Nevilla byl na cervenou, stejne jako pak faul Browna...

Reagovat
smazaný uživatel

na fellaini sa chytil velmi dobre...myslim, ze to nie su a nebudu vyhodene peniaze...pekne pohyb po ihrisku najma pri prechodovej faze toffies...myslel som ze hrava len typicky stit ale on vyplna cely stred a tah na branu ma pri svojej vyske celkom dobry...uz len aby do premier league prisli witsel a defour a tiez sa tak skvele chytili...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě naposledy k té rivalitě United a CFC.

Mě třeba fakt strašně překvapuje,že drtivá většina českých,slovenských a polských fans Chelsea má jako uhlavního nepřítele a toho koho nejvíc nenávidí právě Účka.

United sice byli, jsou a budou velký nepřítel, ale pořád radši jim budu fandit než těm hnusákům z Arsenalu, Tottenhamu nebo Liverpoolu.

To by mě fakt zajímalo, kde se ve fanoušcích CFC vzalo tolik nenávisti k MU, když tady jsou ty tři zmíněné týmy.

ARSENAL všech šmejdů král...

Reagovat
smazaný uživatel

...ARSENAL všech šmejdů král pro nás, fanoušky CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete s Live.Tak vytáhni něco na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

No na urážení soupeřů jsou tady od toho spíš jejich fans. Ale takové Loserpool, Loserpool is fucking shit nikdy neuškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že je po 22:00.

Reagovat
smazaný uživatel

proc vubec ten hate ze strany fanousku Chelsea na Arsenal? jako fanousek Arsenalu chapu hate na Chelsea, jakozto hracku bohateho magora, ale proc fanousek Chelsea nesnasi Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám důvody jiných, ale tu máš moje:

1) už jen to, že je to tým z Londýna a byl v minulosti úspěšný z něj dělá největšího rivala

2) nelíbí se mi vaše hra, neschopnost někdy vystřelit na brankáře z dálky, všechno až do kuchyně, většinou házená okolo vápna

3) obrovský důvod - složení týmu, vlastně jediný sympaťák je tam pro mě jen Walcott, žádní srdcaři. Nikdo typu Terry nebo Lampard.

4) ženy typu Van Persieho nebo Fabregase

5) nesnáším Wengera, často se sere do CFC a nemá proč

6) nový stadion, který se absolutně do Anglie nehodí, Highbury bylo určitě o hodně lepší, ale ok chápu, že už bylo staré

Reagovat
smazaný uživatel

Promin kamarád, ale Lampard je srdcař?

Reagovat
smazaný uživatel

jj,sice si uškodil tím (ne)přestupem do Interu, ale už tak 6-7 let patří mezi srdcaře.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, před těmi 6-7 léty si zvyknul na opravdu velké peníze a už mu to zůstalo v srdci....

Reagovat
smazaný uživatel

Poviem ti preco fanusikovia chelsea ako ty nenavidia arsenal.Lebo Arsenal ma bohatu historiu,mnozstvo ziskanych titulov a ta vasa bolsevicka chelsea sa nemoze ani porovnavat s Arsenalom.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolševická? Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Fulham experte Taky nemůžu pochopit, jak muže fanoušek Chelsea nazývat tyto týmy hnusáky...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jednoduchý, většina fanoušků CFC pochází z posledních 3-4 let. A to se Chelsea prala o titul s MU.

Ale neboj, myslim že většina fandů AFC správně nesnáší Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

$.L je nejspíš na$ranej.

Reagovat
vodka

Spurs odvolali Ramose, Poyeta i Comolliho! Místo něj přichází Redknapp! Na to se dá říct pouze: "konečně"

http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~1432495,00.html

Reagovat
smazaný uživatel

Týmto skončil jeden experiment v tottenhame, dúfam, že ak ramosov krajan neprivedie tento rok na anfield titul, čaká ho podobný osud !!

Reagovat
vodka

To by se teoreticky stát mohlo, kádr už má přesně takový, jaký sám chtěl, takže tato sezona je pro nej rozhodující..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, samozrejme nie som zástanca teorie: po polke nevydarenej sezony - trener preč, ale dalej nema cenu čakať, Mr. Benitez tu je už sakra dlho aby niečo podnikol, a pochybujem, že ak mu to nevyjde tuto sezonu s tymto kadrom, že by mu to niekedy v buducnosti vyšlo.

Reagovat
vodka

Tak zastánce takové teorie nemůže být nikdo normální, podobně jako té, že když hráč hraje v 5 zápasech po sobě tužku (znovu mě napadá tottenham a Modrič, případně v minulé sezoně Bent), tak je k ničemu.

Ale u Tottenhamu byla ta výměna manažera nutná, dělal strašné chyby, zbytečně točil sestavou, ale šak to asi sám víš...

ad Rafa: Zase je potřeba uznat, že Benitez tuto sezonu myslím eště žádnou velkou chybu neudělal, aspoň co sem já viděl, takže se trochu bojím, že se poučil... Na druhou strani u celého LFC stojí docela dost štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, tiež tam našťastie žiadne zásadné chyby nevidím. Prestal rotovať, a konečne (ale aby som to nezakríkol) začal preferovať PL pred LM. Ale drobnosti by sa predsalen našli, námatkovo malá odvaha vyhrať vo villa parku - nasadil (a striedania to len potvrdili) zostavu jednoznačne predurčenú ukopať 0-0, pričom výkon domácich bol zrelý na prehru a predsalen stále preferovanie svojich "koní". Lenže tu nejde o chyby. Osobne mam pocit, že toto je strop, lepší kader bude mať lfc len ťažko. Ak to nevyjde teraz, naozaj sa treba poobzerať po niekom inom. Bože chráň, aby, ak nevyhrá titul lfc, aby to vyhralo mancs To musí rafa dostať padáka už len z princípu

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

my nejsme jedini kdo chce ten titul ziskat

Reagovat
Fedro

to hull city je neuvěřitelný jen tak dál manchester hrál hrozně

Reagovat
Fedro

a jen zpráva z dneška Juande Ramos byl v sobotu v noci propuštěn Tottenhamem Hotspur. Hlavním kandidátem na uvolněné místo je Harry Redknapp z Portsmouthu

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal sice o nicom, ale Liverpool ma tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla holomajzna, po delší době jsem si PL pustil k tělu a asi to zas dlouho neudělám

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No jak bych to řekl, ten krásný pocit, co mě hřeje na srdci se nedá popsat. Xabi Alonso a k těm kecům fanoušků Chelsea, které tu brzy přibudou , už dopředu říkám, se nevyjadřuju. Pool vede ligu a to je podstatné. Nic jdu na hokej v dresu Liverpoolu zatím se mějte ....

Reagovat
Tomanatura

Scolari před zápasem: ,,Bude to úžasný zápas´´. Hmm, tak nevím, jestli jsem se díval na to správné.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzes predpovedet jak ten zapas bude vypadat vis?

Reagovat
Tomanatura

Tak ať to neslibuje

Reagovat
smazaný uživatel

mu to zajed rict

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si říkal, ale já bych spíše připomenul výrok: " Můžeme být lepší než Arsenal, který v jedné sezoně neprohrál ani jeden zápas "

Reagovat
Tomanatura

Nojo, teď už dlouho nepodá žádné prognózy. Měl by se učit od Benítézovi manželky

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně, od koho jiného Ne, ale tak zápas to byl nic moc, Chelsea měla relativně více se ze hry, ale jak se říká, tým, který nedokáže trefit branku, nemůže vyhrát ... ale mám radost, už se těším večer do práce, všechny ty modráky co se mnou dělají, si podám

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Za prachy si vsechno nekoupíte scums YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL FC super chlapci nadhera

Reagovat
minoLFC

juchuchu je to tu Každý zaslúží pochvalu !You never walk alone

Reagovat
Tomanatura

Ale tak abyste nemysleli, že jenom urážím, tak Pool má u mě za výhru

Reagovat
smazaný uživatel

A za hru ?

No to asi ne, když Chelsea nedokázala ukázat o nic víc...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Devil

Konecne byla pevnost dobita!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu ti říci,že já jsem také rád.

Reagovat
Devil

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože myšlenka na tu sérii již nebude hráče CFC natolik svazovat a budou se moci v klidu soustředit jen na hru.

Reagovat
Devil

Neco na tom bude!

Reagovat
minoLFC

inak rozhodca bol k Chelsea dosť benevolentný, nakonci zápasu im riadne tiekli nervy Cole mohol kludňe druhú žltú za faul na babela(miesto toho ju dostal Masch za kecy s čím má už pekne serie )

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo tak jedine s tim A.Colem jinac piskal hodne dobre a nekouskoval hru

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
GEGE

Robinho

Reagovat
Tomanatura

Chazy, je mrzí mě to skóre.

Reagovat
honziss

Na Upton Parku zatím pěkný zápas..

Reagovat
minoLFC

Tottenham- Bolton :0

Reagovat
minoLFC

2:0

Reagovat
Xavi8

konecne

Reagovat
Shevchenko

No už jsem si myslel že je na tom Tottenham tak zle, když ve skóre nemá napsanou ani tu nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho a pak že mu to v Anglii nepůjde.

Reagovat
honziss

Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Sidwell. Jsem rád,že za tu chvíli,co nastoupil se i dokázal prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dle očekávání se nám po první čtvrti začíná krystalizovat očekávaná Big 5....prostě nuda jako vždycky

Reagovat
fantomas

No, dobře Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Yidos,konecne ,Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehral Ade od začátku?

Reagovat
fantomas

Wenger ho nejspíš šetřil na Spurs.

Reagovat
honziss

Fauberte, Fauberte..

Reagovat
smazaný uživatel

No ovšem tohle bylo nejlepší přepnutí za poslední dobu - kliknu na galaxii a vidím, jak si hráč z půlmetru skluzem dává míč do vlastní brány a pak rukama směrem k brankáři udělá gesto "kde jsi?"

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
honziss

fantomasi, gratuluji. Nejvíc jsem se dneska bál toho, že na plac příjde Adebayor. A mé obavy se potvrdily. Ale nedá se nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
fantomas

Tak dost mě zklamalo WHU v druhé půli. Asi sem byl přemlsanej prvnim poločasem, kterej byl skutečně parádní, hrálo se v tempu a utočily oba týmy, ale potom to bylo ze strany Hammers opravdu, nemohu si pomoct, odevzdané. Nevim, jestli došly síly, nebo proč ta náhlá Zolova rezignace na svou filozofii. Možná si pasivita Kladivářů zasloužila potrestat více góly, ale 2:0 vzhledem i k prvnímu poločasu asi odpovídá. Škoda té tyčky, Persiemu by náký ten gol určitě bodnul. Jinak z řad soupeřů musim vyzdvihnout výkon Greena a Bellamyho, od nás nikoho jmenovat nebudu. Chválím nasazení a celkovou kooperaci. Silvestre s Gallasem se sehrají a bude to v pohodě. I když Tourého na lavičce škoda, ale s Gallasem si prostě překáželi.

Reagovat
honziss

Nemyslím, že bysme byli v 2. poločase až tak odevzdaní. Hráli jsme pořád dobře, jen Arsenal měl trochu více ze hry. Rozhodlo Wengerovo střídání a příchod Adebayora. Dle mě by tomu utkání slušela remíza, bohužel rozhodla individuální chyba Fauberta. Ale to je prostě fotbal..

Green byl dneska fantastický, určitě náš nejlepší hráč. Cole se bohužel ve 2. poločase vytratil, v 1. hrál ale dobře. Bellamy taky dobrý, škoda že neproměnil ten samostatný nájezd v 1. poločase..

Reagovat
fantomas

Od 70. minuty vejš ste byli furt zalezlí na svej pulce, to mi nevymluvíš. Už ste se ke konci jen bránili.

Reagovat
honziss

Tak to bych neřekl, já měl spíš pocit, že po tom gólu jsme už hráli vabank. Z čehož vyplynul i druhý gól. Ale jak už jsem řekl, rozhodl příchod Adebayora, to byl rozhodující moment. Vaše hra se s ním změnila. On to rozhýbal a proto se může zdát, že už jsme jen bránili.

Reagovat
stiba

tak promiň, ale trochu objektivity by neuškodilo, jestli myslíš vážně, že zutkání by slušela remíza, tak to jsme teda asi oba dva sledovali jinej zápas - je pravda, že Almunia nás v první půli podržel, takže to celkově první poločas bylo vyrovnané, ale kromě prvních 10 minut druhé poločasu, jste nehráli nic, a my jsme jasně určovali tempo a směr utkání, naprosto zasloužené a důležité body jsou na správném místě

Reagovat
honziss

Objektivní jsem. Říct, že jste po celá zápas určovali tempo je ubohé, za celý zápas jsem si nevšiml že by jste hráli ten svůj "ťukes", utkání bylo vyrovnané. Uznávám, že posledních 20 minut už z naší strany nebylo ono, ale to je tak vše.

Jinak to review tady mě docela dostalo. Hned začátek: Zkraje utkání chtěl více hrát fotbal Arsenal. Držení míče v úvodních 10. minutách: WHU 68% - Arsenal 38%. Ta mi teda řekni, kde jsou ty sporadické útoky vedené Colem. A mohl bych pokračovat dál.

Reagovat
fantomas

Pokračovat dál bys mohl jen těžko a takové držení míče sis beztak jen vycucal z prstu. Nejen že to dohromady dává 106%, ale zkraje skutečně WHU utočilo spíš dost přímočaře, kdežto Arsenal se snažil kombinovat. Jelikož sem ten report psal PŘI zápase, myslim, že bych to mohl vědět lépe jak ty, kterej ted čerpá jen ze vzpomínek.

Reagovat
honziss

V těch procentech jsem se trochu sekl - u Arsenalu mělo být 32% a nevycucal jsem si to s prstu, normálně to bylo ukázáno jak ukazují třeba stav a kdo dal góly tak bylo držení míče, tak snad slepý ještě nejsem. A pochybuju, že oni v tom měli chybu.

Zkrátka si myslím, že ta výhra nebyla až zas tak zasloužená jak se tady dočítám. Rozdíl v tom utkání přišel na hřiště v 68. minutě a jmenoval se Emmanuel Adebayor. To byl ten důvod, proč jste vyhráli. Ale končím debatu na toto téma. Nikam by nevedla.

Reagovat
fantomas

Zase tolik to nerozhejbal...a určitě ste kuli němu nezalezli do obranné ulity.

Reagovat
stiba

četls sis vůbec můj komentář? však sem tam psal, že první poločas byl vyrovnaný. a pak ste hráli už jen prvních 10 minut druhého(měl sem tam napsat, že PAK jsme určovali tempo a směr utkání). Jinak k tomu, aby jsme určovali tempo utkání nepotřebujeme vždy hrát ťukes. Prostě když to shrnu tak remízu jste si nezasloužili, dopadlo to tak jak mělo.

Reagovat
honziss

Kdyby to teda bylo podle tebe, tak tým který hraje do 68. minuty (do příchodu Adebayora) vyrovnanou partii si zaslouží prohrát? Tak fajn no.

Reagovat
stiba

Tak už tak cca od 55. minuty jsme byli lepším týmem, a tým který skoro celý druhý poločas je zalezlý a jen brání si podle mě nezaslouží ani bod. (za prvním poločas by ste si ho zasloužili, ale po výkonu ve 2. poločase je prostě výsledek adekvátní předvedenému výkonu)

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou ty hordy modrých scumíků, které tady včera exhibovaly po remíze MU?

Reagovat
smazaný uživatel

ted nad tím taky přemýšlím

Reagovat
Oxbow

Hmm co chces slyset vcera sem tu nic nerozkrikoval ... a co se tyce zapasu obri zklamani , k cemu je nam ze "neustale" drzime balon kdyz defakto nic nevymyslime pochvalil bych mozna snad je Mikela a Bosingwu ... Live vyhralo sice usoplenym golem ale na to se nehraje aspon trefili prostor brany coz se o nas rict neda, a bylo pris nas mimochodem stesticko pri tom trestnacku

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, k cemu je takovy fotbal si muzete bohate popovidat s fans AFC Konecne nejsou jedini, co to hraji

Reagovat
Oxbow

hej celkem si me pobavil .... ovsem popravde je to spis k placi

Reagovat
smazaný uživatel

Je no, staci jeden tym, ktery potrebuje na jednu strelu 50 prihravek. Neuveritelny je, ze Chelsea vcera tlacila, ale sance si vytvarel Liverpool. Ach boze.

Reagovat
Oxbow

No tlacila tak jako ze vlastne netlacila opticky by se dalo ric zet hral jen jeden tym ale to nebyla pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak a takovej fotbal fakt nema v Anglii co delat. O tomhle vikendu Everton-MU, Sunderland-NUFC nebo i WBA-Hull, na to se tak krasne divalo, neustale se utocilo na obe dve strany a bylo to zajimavy v kazdy minute. Zatimco Chelsea tim pojetim hry nastolila absolutne opacny zpusob hry. Zadny nahoru-dolu, ale neustaly drzeni mice pred branou soupere a jednou za 10min protiutok soupere. Fakt absolutne k posrani, nesnasim takovy zapasy. To je jak SerieA v anglickym pojeti....

Reagovat
fantomas

Třeba Arsenal s WHU hrál uplně stejně jako týmy v těch tebou jmenovaných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče 90% není žádný tlačení. To jen tak na oko vypadá,jak je soupeř děsně v úzkých,ale ve skutečnosti byla obrana Live konsolidovaná a jejich útočníci pak jen čekali na rychlé protiútoky,které byly mnohdy nebezpečnější,než šance CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je trapné jak tomuhle někdo řiká tlak

Vždyť Live úmysleně zalezlo a jen nechalo hrát Chelsea tam kde jim nevadila. Blízko u vápna už do nich šlápli a zavřeli to. Ne, že bych takový způsob obdivoval, ale alespoň je to nacvičený a úmyslný způsob hry a bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle nějajk si vloni pohrál MU s Barcou.......

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mě docela překvapili. Od LFC očekávám urputné bránění, ale od MU ne, proto je u mě výš.

Reagovat
One-Real

Robinho ...

Villians

Zaki utřel nos...

Reagovat
smazaný uživatel

AV,to musel být koncert.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle highlights to takový koncert nebyl. Wigan se dostával do zakončení a měl 2 nebo 3 tutovky. S trochou smůly neproměnil a AV zas dala první dva góly trochu šťastně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska jsme si nezasloužili vyhrát ale až do poslední minuty jsem se modlil že dáme nějaký podobný haluz jako dal live, nedali jsme a velká série zkončila, nevadí, arsenal nenapodobíme, sérii vytvoříme novou a scolari se snad probere.... a jinak robinho pěknej hattrick co to že najednou po odvolání ramose spurs dokázali vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to vyhraje Arsenal uvidíte

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav na derby!

Spurs se probrali v pravý čas.Tak snad to nebude nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Slýpky , Robinho , Live

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho Vždycky muj nej. hráč je nejlepší

Reagovat
fantomas

400. pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať ve středu prohraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele