6. kolo
24.09.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

WBA s Fulhamem akorát potvrdily, proč jsou v tabulce tak dole

Klasický Fulham. Dempsey s Murphym řídili další nepříliš konstantně zábavnou show bez gólového efektu. Cottagers tedy už potřetí v sezoně vyšli střelecky naprázdno a West Bromwich, jenž potřeboval bodovat stejně jako rovněž tápající soupeř, taky tak.

Za hostující neschopností řádné penetrace možná budeme moci hledat absenci útočníků Johnsona a Zamory, které daly možnost předvést se v základu i Portugalci Orlandovi Sá. Stále nicméně tohoto muže a Dembélého podporovala zmíněná dvojice Dempsey-Murphy i šikovný mladík Kasami. Přesto se diváci na The Hawthorns spíš nudili, přičemž na povrch vyplouvaly zejména problémy obou stran s nízkým sebevědomím.

První poločas tedy strávili na míči spíše fotbalisté londýnského celku, především pak dirigent Murphy, ovšem to nevedlo k vůbec ničemu. Naopak když se na chvíli iniciativy chopil West Brom, vždy to v rámci možností stálo za to. Brunt se tedy dostal k prudké hlavičce přímo do Schwarzera a kořistí australského brankáře se stal i Kasamiho přízemní pokus ze střední vzdálenosti.

Fulham se dostal nejblíže gólu až po pauze, kdy Olsson nešťastně tečoval Dempseyho projektil a ten si to záhy namířil do břevna. To už byla jedenáctka WBA přeskupena do formace 4-4-2 s Longem a Odemwingiem na hrotu. Což fungovalo. Po 64 minutách si Odemwingie zaběhl za obranu pro Mulumbův pas, aby ovšem pálil přímo do Schwarzerovy náruče. Poslední slovo ale stejně měl Fulham a tehdy musel Foster hned nadvakrát odmítat žolíka Bryana Ruize.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oba potřebují body jako sůl a tady se o ně podělí - 1:1.

Reagovat
paver

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich Albion 1 - 2 Fulham FC

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

bude X 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho titulku je mi na blití. Obsahuje gramatickou chybu, i nevhodné slovo. Je zarážející, kdo všechno dnes může dělat redakora (novináře).

Reagovat
Hubna

A nikomu se do opravy asi nechce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele