Anglická Premier League souhrn - 35. kolo

19.04.2008, 15:49, aktualizováno 20.04.2008, 19:05
Komentáře a souhrny
Manchester City bojuje o poháry, dnes dokázal porazit Portsmouth. Aston Villa v derby deklasovala Birmingham, Newcastle porazil Sunderland. V boji o záchranu si pomohl Bolton, naopak v čele tabulky se na Manchester United dotahuje Chelsea.

Everton FC - Chelsea FC 0:1

17.04.2008 21:00

Góly: 41. Michael Essien

Chelsea udržela při životě naděje na zisk titulu. Na půdě Evertonu vyhrála gólem Michaela Essiena ze závěru prvního poločasu 1:0 a přiblížila se vedoucímu Manchesteru na dva body. United se budou o odpověď snažit až o víkendu v Blackburnu.

První šanci utkání měli domácí fotbalisté, když v 16. minutě zahrával po faulu na Nevilla přímý kop Steven Pienaar. Petr Čech, který se znovu objevil v brance Chelsea, však nepříjemnou střelu vyrazil. Směrem dopředu se Chelsea připomněla až v 35. minutě. Wrightu-Phillipsovi však skvělým obraným zákrokem vypíchl míč Jagielka. Rozhodující moment celého zápasu přišel čtyři minuty před koncem prvního poločasu. Essien si narazil s Kalouem, který mu patičkou v pokutovém území přiťukl míč, a přes vybíhajícího Howarda vstřelil jedinou branku zápasu. O dvě minuty později se americký brankář Howard vytáhl proti střele Mikela z 25 metrů, kterou skvělým zákrokem vyrazil nad břevno.

Domácí Everton sice vstoupil do druhé půle s odhodláním vyrovnat, ale bez tvůrce hry Artety si nebyl schopen vytvořit vážnější gólovou šanci. Nebezpečí hrozilo Čechově brance jen ze standardních situací, ale ty obrana v Chelsea v čele s Terrym a Carvalhem bez problémů odvracela. Jedinou skutečnou šanci na vyrovnání propásl v 68. minutě Fernandes, když z přímého kopu zakroutil míč jen těsně vedle Čechovy branky. Pak už si Chelsea důležité tři body pohlídala.

Hráči a příznivci Chelsea se teď zase promění v čekatele a budou doufat ve ztrátu Manchesteru United na půdě Blackburnu. Pro Everton znamená porážka zřejmě konec nadějí na postup do kvalifikace Ligy mistrů. Na čtvrtý Liverpool ztrácí tři kola před koncem 5 bodů a to má jejich městský rival ještě víkendové utkání k dobru.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Reading FC 2:0

19.04.2008 13:45

Góly: 30. Emmanuel Adebayor, 38. Gilberto Silva

Arsenal se na své 21. vítězství v tomto ročníku Premier League opravdu příliš nenadřel. O osudu zápasu s Readingem bylo rozhodnuto už po první půli, během níž se trefili Adebayor a Gilberto. Royals nakonec mohou být rádi za výslednou prohru 0:2, neboť ve druhém dějství trefili Van Persie s Walcottem břevno.

Do utkání vstoupil dle očekávání o mnoho aktivněji Arsenal a tápající obranu Readingu hned prověřil Hleb, jemuž kolmá přihrávka Fabregasovi vyšla, a ten šel sám na gólmana, jenže zakončil přímo do něj a navíc slabě. A Gunners bušili na vrata soupeřovy svatyně dál a dál, v jedné z mnoha zajímavých příležitostí se pak objevil v 11. minutě Adebayor, hlavičkoval však hodně nepovedeně, stejně tak, jako po půlhodině hry Song.

Byla otázka času, kdy Arsenal udeří a povedlo se mu to hned vzápětí, když dostal na hranici vápna pěkný míč Adebayor, dokonale ho zpracoval tak, že vyšachoval bránícího obránce a bez problémů skóroval. Zahrozil i Reading, Harper však mířil hlavou z těžké pozice mimo. Pak se sice Arsenal "uklidnil", netlačil tolik, přesto ještě do poločasu vstřelil Gilberto uklidňující gól, ke kterému mu zásadně pomohla teč soupeřova obránce.

V polovině 42. minuty pak opět rozebrali Kanonýři obranu Readingu a na konci této pohledné akce stála přihrávka Adebayora, kterou však minul Walcott. Na konci první půle ještě po efektním přiťuknutí Fabregase patičkou střílel nebezpečně Touré. A v nastavení ještě připravil dobrou palebnou pozici Van Persie Gilbertovi, jeho pokusu však chyběla razance.

Druhé dějství rozehrál Arsenal v poklidu, jen si na jeho začátku dokázal vytvořit pár závarů před soupeřovou brankou, střely však stále scházely. Reading začal hrát Kanonýrům pořádně do těla, což mu v první půli ještě nešlo, v té druhé už to ale Royals vycházelo dokonale. Arsenalu ale příliš nemuselo vadit, že stále nemohl vsítit gól, byl to totiž Reading, kdo potřeboval nutně skórovat.

Naopak zahrozil opět Arsenal, když po faulu na rozběhnutého Walcotta kopal v 72. minutě přímý kop z nadějné pozice Van Persie a trefil spojnici břevna s tyčí. A tvrdost horní tyče branky Readingu hned po minutě ozkoušel i Walcott po přistrčení Fabregase. Pak zaspolupracovali dva střídající hráči. Bendtner nahrával Denilsonovi, jenž z half-voleje pálil nad. Poté se dostal ke slovu i Reading, když Lehmannovu pozornost okusil po velkolepém sólu od rohového praporku Convey.

Za další minutu při rohovém kopu neuhlídal Bendtner Duberryho, jeho hlavičku ovšem soupeř zablokoval na další roh. A Reading začal vystrkovat růžky, ale mohl to být Arsenal, kdo zaznamenal gól, když krásně viděl Eboue nalevo úplně volného Fabregase, který sice už Hahnemanna překonal, Duberry však svého gólmana zastoupil na brankové čáře a vyrazil balon do bezpečí. Vzápětí Arsenal už skóroval, gól však padl po centru Van Persieho, který přestože v ofsajdu s největší pravděpodobností nestál, kvůli mávanému postavení mimo hru hrát nemohl. Žádná další šance už do konce zápasu nepřišla, Arsenal tak v klidu kontroloval jedno z lehčích vítězství v této sezoně.

Více informací k zápasu

West Ham United - Derby County 2:1

19.04.2008 16:00

Góly: 20. Bobby Zamora, 77. Carlton Cole - 65. Tyrone Mears

Před zápasem se nečekalo nic jiného, než vítězství domácích Kladivářů. Ti se však na očekávanou výhru nad beznadějně posledním Derby pořádně nadřeli a zachraňoval je až 13 minut před koncem střídající Carlton Cole.

West Ham začal podle očekávání aktivněji a už v 5. minutě se McCartney vrhl do pokutového území Derby, kde střílel jen do Stubbse. Po 20. minutách hry se dokonce Hammers dočkali i kýženého vedoucího gólu, na který se vskutku příliš nenadřeli. Pomohlo jim totiž katastrofální bránění Beranů při standardní situaci, proto mohl centr McCartneyho usměrnit do branky naprosto nehlídaný Zamora v úplném klidu. Nestačil mu Leacock.

Po půlhodině hry se o slovo přihlásilo i Derby. Při rohu si na míč na přední tyči počíhal Miller, ovšem zakončoval v těžké pozici nad. O šest minut později se prosadil West Ham podruhé. Noble krásně vyslal dopředu Zamoru, ten si ideálně zpracoval míč, a prostřelil Carsona. Branka však nemohl být uznána pro zřetelný, téměř dvoumetrový, ofsajd. Za další dvě minutky zahřmělo opět před brankou domácích. Na Jonesův centr z volného kopu si naběhl na přední tyč Savage, jeho pokus však pohotově vyrazil nad břevno Green. Skvělá práce gólmana londýnského celku! První poločas tohoto duelu už žádnou další šanci nenabídl, po prvním dějství tak pochodovali do kabin šťastnější domácí Kladiváři.

Hned po pěti minutách od začátku druhého poločasu byl West Ham velmi blízko potvrzení svého vedení, jenomže to by musel Parker po přistrčení Ljunberga mířit slabší levačkou o něco přesněji. Jakoby tato nepovedená koncovka nadějné příležitosti domácí odradila od další snahy o gól. Kladiváři polevili, čehož náležitě využilo Derby. V 62. minutě ještě Mears nezvládl pořádně zakončit svůj únik, o tři minutky později už se ale Berani dočkali, tentokráte už osamocený Mears zakončoval přesně a bylo vyrovnáno.

Fotbalisté West Hamu si pochopitelně následně uvědomili vážnost situace a senzaci kola nepřipustili. Na vedoucí branku se však natrápili víc, než se čekalo. V 68. minutě například v dobré možnosti hlavičkoval Noble přímo do Carrolla. Kýžený druhý gól na konto Hammers přibyl až v 77. minutě. Ljungberg si vyměnil přihrávku s Noblem a zleva odcentroval přímo na nohu střídajícího Colea, jenž z voleje trefil přesně. Za dalších 11 minut se dostal přes svého strážce k centrovanému míči Zamora, ale třetímu gólu Kladivářů zabránil výtečný Carroll. V nastavení pak ještě ošklivě zatopilo obraně West Hamu duo Savage – Miller, jenže v prvním případě šlo o nepřesnou hlavičku, v případě druhém zase o slabou střelu přímo do Greena.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 1:1

19.04.2008 16:00

Góly: 12. Emile Heskey - 6. Dimitar Berbatov

Překvapivě hodně zajímavý zápas se odehrával při sobotním odpoledni na JJB Stadium. Domácí Wigan se zde střetl s Tottenhamem a přihlížejícím nabídly oba celky dynamickou podívanou plnou šancí na té či oné straně. Vítěze však toto utkání ani po 90 minutách nezná.

Mírným favoritem tohoto duelu byl Tottenham, ten do něj také vlétl pěkně zhurta. Už v polovině 6. minuty se uvolnil Lennon a odcentroval přesně na dobíhajícího a nehlídaného Berbatova, jenž tuto povedenou akci zakončil naprosto suverénně – 1:0 pro Spurs. Marcus Bent z Wiganu se pak pokusil hned v 10. minutě dalekonosnou střelou zaskočit Černého, nepovedlo se. Ještě předtím zasahoval Kirkland proti střele Malbranqua. Jenže o poměrně nečekanou trefu se postaral na konci 12. minuty Heskey, když dostal do vápna přesnou přihrávku na nohu a skrze dva skluzující obránce trefil přesně k tyči. A dynamický fotbal se hrál dál, ovšem s minimem šancí. Jednu z mála měl na kopačce Hutton, jenž si naběhl do středu hřiště, levačkou však pálil jen slabě a Kirkland tak bez problémů zasáhl. Ještě předtím Kirkland musel v rukavicích tlumit slabší střelu Jenase.

Ve 34. minutě se nejspíš měla kopat penalta proti Wiganu, když byl ve vápně stažen k zemi Berbatov, sudího píšťalka však zůstala pro tuto chvíli k nevoli Kohoutů němá. Těsně předtím zase bulharský kanonýr nepřesně nahrál a byla z toho střela Palaciose, se kterou si ovšem Černý poradil. Od této chvíle přebral iniciativu do svých rukou Wigan, šanci si však ne a ne vypracovat. A tak se o slovo přihlásili Spurs. Všechny jejich střelecké možnosti ale následně mařily včasné bloky domácích obránců. Jednu z nich – přizvednutí Dawsona – zastavil obránce Wiganu až na brankové čáře. Do kabin tak šla obě mužstva za nerozhodného stavu 1:1.

Přehled zajímavých okamžiků druhé půle načíná sólo Aarona Lennona z 51. minuty, když prošel přes dva hráče, přičemž ještě povedeně z úhlu zakončil, vyznamenal se však i domácí brankář Kirkland. Ale následně se Wigan zmocnil otěží zápasu a nejprve Bent trefil břevno v 59. minutě, aby poté pálil povedeně Valencia, jenže do Huttona. Na konci 64. minuty se ocitl pro změnu v dobré palebné pozici Jenas, míč však napálil hodně mimo. V 72. minutě se třásli zase příznivci Tottenhamu, neboť do pokutového území Spurs vnikl nezadržitelný Valencia a jeho střílený přízemní centr nadělal Černému mnoho problémů, stejně tak jako dotírající Heskey. Kouč Wiganu Steve Bruce pak na závěrečné minutky vsadil na um Sibierského, jehož první dotek s míčem znamenal blamáž, když centr Valencii z těžké pozice z voleje napálil do rohového praporku. V posledních pěti minutách ještě jednou zahrozil Wigan. Valenciův centr sice soupeřův bránící hráč odvrátil, ovšem pouze ke Kingovi, jenž zacílil dost nepřesně. Do finálového hvizdu rozhodčího už se nic enormně důležitého nestalo.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Bolton Wanderers 0:1

19.04.2008 16:00

Góly: 61. Gavin McCann

Možná trochu překvapivě skončilo utkání Middlesbrough s Boltonem. Oba týmy potřebovaly nutně bodovat, pokud si chtěly zajistit relativní jistotu, že letos nesestoupí, a proto se od zápasu dala očekávat spíše nudná taktická bitva, než atraktivní podívaná. Navzdory očekáváním se na stadionu Riverside Stadium odehrál pěkný zápas se spoustou šancí a výsledek 0:1 dobře neilustruje průběh zápasu.

Do zápasu vstoupili mnohem aktivněji domácí fotbalisté, během prvních deseti minut si dokázali vypracovat tři velké šance a hosté byli ušetřeni rychlého gólu pouze díky skvěle chytajícímu brankáři Al Habsimu. Do konce prvního poločasu se většina hry odehrávala ve středu hřiště a zápas se stal poměrně nudným. Jediné, co fanoušky zvedlo ze sedadel, byla neodpískaná penalta v nastaveném čase ve prospěch domácího celku, když O'Brien zahrál ve vápně rukou.

Druhý poločas začal velkým tlakem Boltonu a stav zůstal i nadále nerozhodný pouze díky smůle hostujících útočníků a dobrým zákrokům brankáře Trunbulla. Skóre otevřel až v 61. minutě McCann, když dorazi do sítě odražený míč po hlavičce svého spoluhráče Cahilla. Domácí se snažili všemožně vyrovnat, ale když své šance neproměnili domácí Rochemback a Boateng, tak zápas skončil překvapivou těsnou výhrou Boltonu.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Liverpool FC 0:2

19.04.2008 16:00

Góly: 17. Jermaine Pennant, 70. Peter Crouch

Prvoligová štace Fulhamu se zdá být u konce. O to intenzivněji po dnešku, kdy Cottagers podlehli i na svém hřišti Liverpoolu 0:2. Autory branek hostí byli Pennant a Crouch.

Prvních deset minut utkání bylo věnováno spíše vzájemnému oťukávání obou mužstev, pak se ale ve 14. minutě dostal po centru Pennanta k hlavičce Crouch, zacílil však těsně vedle. O pár chvil později už se ale Reds dočkali. Lucas vysunul parádně Pennanta, a ten, ač byl z úhlu, prostřelil Kellera nechytatelnou bombou. Hra se poté rozmělnila a hrálo se spíš ve středu hřiště. Ve 27. minutě však utekl Voronin, rozdal do strany Pennantovi, jehož přetažený centr na zadní tyči ve skluzu Riise usměrnil do hlavy dobíhajícího obránce. Je otázkou, zda by to byl gól, kdyby bek Fulhamu nezasáhl. Pak o sobě dal vědět i domácí celek, když Dempsey vykoupal soupeřova obránce, jeho centr ještě liverpoolští odvrátili, jenomže pouze na hlavu Hangelanda, který zakončoval mimo.

V 55. minutě přišla na řadu opravdu pořádná šance Reds. Po rohu Pennanta se míč dostal k Voroninovi, který vsedě polonůžkami zacílil vysoko nad. O minutu později si s jiným centrem Pennanta neporadil ideálně tentokráte Benayoun. A aktivní Pennant stál na zrodu také další možnosti liverpoolských. Vysunul Lucase, ten se elegantně zbavil soupeře u brankové čáry na rohu vápna a servíroval míč před bránu, kde číhal Benayoun, ale jeho přesnou střelu zblokoval soupeřův obránce.

O slovo se následně přihlásil ale i Fulham, když po Bullardově centru z přímého kopu nemířil přesně Dempsey. To však nebylo nic proti nadcházející šanci Liverpoolu, která se také stala gólovou. Pennant přihrávkou vnějším nártem našel parádně Crouche na hranici pokutového území, jenž měl cestu k brance zcela volnou a mohl tak prostřelit Kirklanda mezi nohama. Poměrně šťastná koncovka liverpoolského velikána. Fulham poté musel hrát a jeden z jeho povedených útoků zmařil bravurně Reina, to když lapil povedenou střelu Muprhyho. Zbytek zápasu už se odehrával v duchu jednoho střídání za druhým a kouskovaná hra už nabídla jen možnost Nevlanda, s jehož hlavičkou si ovšem poradil Reina.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Manchester United 1:1

19.04.2008 18:15

Góly: 21. Roque Santa Cruz - 88. Carlos Tévez

Zápas Blackburnu s největším aspirantem na vítězství v Premier League Manchesterem United měl podle sázkových kanceláří jasného favorita. Hostující United totiž v posledních deseti zápasech anglické ligy ztratili pouze čtyři body. O to větší šok byl pro všechny výsledek. Utkání totiž skončilo remízou, kterou navíc United zachránili až několik chvilek před koncem.

Ďáblové nastoupili do zápasu v pozměněné sestavě, branku místo zraněného Van Der Sara střežil Kuszczak a do hry se vrátil uzdravivší se obránce Vidic. Manchester nezklamal a začal aktivně. Skóre mohl otevřít již po několika minutách Tevez, ale svou šanci dokonale promarnil. Skóre navzdory průběhu utkání ale otevřeli domácí, když se v 21. minutě, po zaváhání manchesterských obránců, trefil Santa Cruz. Do konce prvního poločasu stačil ještě dvakrát zahrozit Ronaldo, ale jeho šance zlikvidoval skvěle chytající Friedel.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jednou změnou – Giggse nahradil na levé straně zálohy Nani. Ďáblové se viditelně snažili dostat Blackburn pod tlak, ale dlouho se nemohli prosadit přes pozorně bránící obranu. Až v 64. minutě zahrozil opět Ronaldo, když nastřelil tyčku. S přibývajícími minutami byli hosté stále nervóznější. Tato nervozita se jim ale podařila přetavit ve zvýšenou útočnou aktivitu. Během několika minut si hosté dokázali vypracovat několik gólovek, ze kterých nepadly branky díky skvěle chytajícímu Friedelovi a kvůli smůle Ďáblů. Zvyšující se tlak přinesl své ovoce až v 88. minutě, kdy Tevez po rohu dopravil hlavou míč do brány. Do konce utkání již zbývalo jen několik chvilek a zápas skončil poněkud nespravedlivou remízou 1:1.

Manchester si remízou poněkud zkomplikoval cestu za titulem, ale stále vše drží ve svých rukou. Přestože stav 1:1 nevypovídá dobře o průběhu zápasu, United nakonec mohli být rádi za vyrovnávací branku. V barvách Blackburnu se skvěle blýsknul brankář Friedel a celkově domácí mohou brát remízu všemi deseti.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Birmingham City 5:1

20.04.2008 13:00

Góly: 28. Ashley Young, 42. John Carew, 53. John Carew, 63. Ashley Young, 78. Gabriel Agbonlahor - 67. Mikael Forssell

Už dlouhou dobu nemělo střetnutí Birminghamu a Aston Villy tak jasného vítěze. Domácí fotbalisté si se svým soupeřem pohráli jako kočka s myší a zaslouženě získali tři body za vysokou výhru 5:1.

Z ofenzívy Villans jde poslední dobou strach. Svěřenci kouče O’Neilla nastříleli ve dvou předešlých zápasech celkem deset branek a nyní přidali dalších pět. Dvakrát se prosadil norský kanonýr Carew a mladíček Young, přesný zásah přidal také Agbonlahor. Za hosty snížil svým padesátým gólem v Premier League Mikael Forssell.

Domácí fotbalisté měli od počátečních minut nad Blues navrch. Gól však přišel až v 28. minutě. Na pravé straně vybojoval míč Olof Mellberg, poslal jej před bránu, kde našel Ashleyho Younga a ten tvrdou ranou do rohu brány poslal svůj tým do vedení. Už po pár minutách mohlo být vyrovnáno, Nafti však z dobré pozice přestřelil.

Barryho pokus sice ještě v bráně neskončil, v 42. minutě se už ale domácí příznivci radovali podruhé. Po skvělém centru se hlavou prosadil John Carew. Gólman Taylor byl bezmocný.

Ani po změně stran se obraz hry moc nezměnil. Villans byli lepším týmem a třetím gólem z 53. minuty v podstatě rozhodli o vítězi. Míč do brány podruhé v utkání poslal Carew. Ale ani to nebyl konec. Už za deset minut se síť za Taylorem rozvlnila počtvrté. První střelu talentovaného Younga sice biminghamský gólman ještě vyrazil, ale na dorážku už byl krátký.

Za pár desítek sekund přišlo pro zklamané hostující fanoušky alespoň snížení. Po rychlém protiútoku vedeném McSheffreym se prosadil Fin Mikael Forssell. Konečnou podobu výsledku dal v 78. minutě ofenzivní záložník Agbonlahor. S jeho střelou z hranice pokutového území si obrana ani brankář Birminghamu poradit nedokázali.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Sunderland AFC 2:0

20.04.2008 14:30

Góly: 4. Michael Owen, 45. Michael Owen (pen.)

Newcastle opět potvrdil vzrůstající formu. Vítězství 2:0 zařídil už v prvním poločase dvěma góly Michael Owen a Straky nakonec své vedení udržely až do konce.

Domácí fotbalisté se dostali do vedení už ve 4. minutě. Po centru od Geremiho vstřelil svůj letošní desátý ligový gól kanonýr Owen. Ovšem i po vstřelené brance pokračovali Magpies aktivněji. Nejprve vyzkoušel pozornost Gordona střelou z velké vzdálenosti Habib Beye a z následného rohového kopu nebezpečně hlavičkoval Mark Viduka.

V 29. minutě mohli svěřenci Kevina Keegana vedení zdvojnásobit. Jenže Obafemi Martins místo přihrávky na lépe postaveného Owena zvolil střelu, se kterou si Gordon bez větších potíží poradil. O deset minut později se Martins po souboji s McShanem dožadoval penalty, rozhodčím Deanem ale vyslyšen nebyl. Těsně před přestávkou se už ovšem pokutový kop zahrával. Higginbotham zahrál v šestnácte rukou a Owen se střelou z bílého puntíku nemýlil.

Velké vzrušení před bránou Newcastlu přišlo hned v úvodu druhé půle. Po hlavičce Paula McShanea zahrál podle fotbalistů Sunderlandu v pokutovém území rukou tentokrát Taylor, ovšem hlavní arbitr Dean zůstal klidným. V 68. minutě se málem dočkal také Martins, jenže selhal v zakončení, míč poslal přímo do náruče gólmana Gordona.

Ihned z protiútoku mohl snížit Kenwyne Jonese. Jeho hlavičku ovšem skvěle vyrazil gólman Steve Harper. V nastavení byl blízko gólu také středopolař Miller, k němuž se míč dostal po akci Michaela Chopry, avšak svou volej poslal nad bránu, a proto se skóre zápasu neměnilo ani po jeho akci. Newcastle tak už pošesté v řadě neprohrál.

Více informací k zápasu

Manchester City - Portsmouth FC 3:1

20.04.2008 17:00

Góly: 11. Darius Vassell, 13. Martin Petrov, 74. Benjani - 24. John Utaka

Manchester City opět o něco přiostřil souboj o šestou příčku zaručující Pohár UEFA. Na tu po dnešní výhře nad Portsmouthem ztrácí už pouze tři body.

Citizens do zápasu vstoupili jako uragán a neuběhlo ani patnáct minut a už vedli 2:0. Ovšem zápas mohl odvíjet úplně jinak, stačilo, kdyby Bouba Diop svou nádhernou střelu z třiceti metrů poslal za záda Harta, který míč reflexivně vyrazil na roh. Jenže nestalo se tak a v 10. minutě přišel první gól domácích. Chyby gólmana Davida Jamese využil Benjani, přihrál Irelandovi a ten našel anglického útočníka Vassella, který neměl se zakončením sebemenší problémy. Za tři minuty se radoval Martin Petrov, jehož střelu ještě tečoval stoper Cambell.

Jenže radost z dvougólového vedení nevydržela Manchesteru moc dlouho. Ve 24. minutě totiž vydoloval přesnou střelou pro svůj tým naději útočník John Utaka, jenž se na hřišti objevil na úkor Milana Baroše, který zápas začal na lavičce a na hřiště se dostal až patnáct minut před koncem. Ve 40. minutě se však dopustil velké chyby hostující obránce Hreidarsson a po ataku na Vassella byl vyloučen, čímž oslabil svůj tým.

Jako první mohl využít početní výhody Benjani, ale míč poslal vysoko nad. V 74. minutě se ale zimbabwský kanonýr proti svému bývalému týmu dočkal, a to když využil pasu Irelanda. Za sedm minut měl však skvělou šanci dostat Portsmouth zpět do utkání Milan Baroš, jenže ve své velké šanci jej vychytal skvělý Joe Hart. Český útočník se prvního gólu v dresu Pompeys nedočkal ani nyní.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United35256473:1981
2.Chelsea FC35239360:2478
3.Arsenal FC352111366:2974
4.Liverpool FC351912462:2669
5.Everton FC351871050:2961
6.Aston Villa351610967:4558
7.Portsmouth FC351691048:3657
8.Manchester City3515101042:4155
9.Blackburn Rovers351313945:4352
10.West Ham United351381437:4247
11.Tottenham Hotspur3510121364:5842
12.Newcastle United351191542:5842
13.Wigan Athletic35991732:4936
14.Middlesbrough FC358121531:4936
15.Sunderland AFC351061933:5436
16.Bolton Wanderers35881932:5232
17.Reading35952137:6532
18.Birmingham City357101840:5731
19.Fulham FC355121832:5827
20.Derby County35182617:7611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (252)

Přidat komentář
fantomas

výborný výkon, Kanonýři!

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak len skoda tych nepremenenych sanci....mohlo byt aj 5:0....verim este v druhe miesto..... GO ARSENAL !!!

Reagovat
fantomas

to já taky

Reagovat
smazaný uživatel

najednou nam o nic nejde a hned hrajem super zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudaj ze este stale hrame o druhe miesto co je dost dobra motivacia....a hlavne ked tam je (zatial) chelsea....

Reagovat
havrys99

nj.....zase pos***** Chelsea překvapivě ve čtvrtek výhra vo jeden gól.....mi aspoň vyhráváme 2:0.......ale ty mentálové jinak hrát neumí

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nepos*al...

Reagovat
havrys99

dobrý já jenom že......vy 14 zápasů my 6

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že vaše taktika je trochu jiná,než naše,ale můžeš si u tvojí kritiky odpustit některý projevy

Reagovat
smazaný uživatel

kapesník?

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se, kde stojí v tabulce Chelsea a kde Arsenal .. kde je LM Chelsea a kde Arsenal .. a pak se můžeš pozastavovat nad výhrama CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si intelektual... aspon vyhravaju aj ked 1:0, narozdiel od Arsenalu.... a ten od nich teraz dostal 2goly, tak neni to vzdy 1:0.

Reagovat
One-Real

Předpovídam že toto kolo bude kolem favoritů

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc se mi líbilo,jak trefil Van Persie z přímáku břevno a pak tyč,to jsem ještě neviděl...

Reagovat
fantomas

má smulu, borec už aby mu to tam taky padlo

Reagovat
smazaný uživatel

njn dneska si zasluzil aspon jeden gol.... aj Theo s Cescom....snad v dalsom zapase im to tam padne....

Reagovat
stiba

tak celkove dnes hrali vsichni dobre- akorat hleb me prisel nejakej divnej . moc nebyl u mice jak byva zvykem

Reagovat
fantomas

jj, taky sem ho skoro nevidel..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavnetu facku na murtyho si moh odpustit

Reagovat
stiba

to jo to bylo hodne nesportovni(ale zase nevis co se mezi nema delo celej zapas , mohl mu nadavat apod. - coz ale hleba samozrejme neomlouva tohle by si nemel dovolit)

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak..... a ak dostane za to este nejaky dodatocny trest tak ho to bude mrziet dvakrat..... dneska mi prisiel taky nemastny neslany...

Reagovat
havrys99

tjn dneska nejlepší hráč na hřišti.....a bylo vidět jak si úžasně rozumí se Cescem....a slyšeli ste to.....Cesc nejpíš bude náhrada za Willyho

Reagovat
smazaný uživatel

cítim že dnes manu zakopne a bude X-ka

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahaha čo som vravel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
havrys99

arsenal miluju na 100% ale po dnešku ještě víc......podali jsme výkon vhodný mistra PL

Reagovat
smazaný uživatel

super scum promluvil....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool dnes předvádí svoji nakopávanou. Za prvních cca 25 minut použil 18krát nákop, aby tak založil akci. Pak už jsem to přestal počítat.

Reagovat
fantomas

ty si vážně dobrej znalec

Reagovat
smazaný uživatel

a proč se na to vlastně díváš? To nemáš nic zajímavějšího na práci?....já bych se na zápas Getafe - Huelva rozhodně nedíval....

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, už jsem to vypnul. Já si jen chtěl ověřit předem známá fakta, o kterých tu nedávno byla diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal vám, že měl předtím pravdu, třeba už jen proto těch 25 minut stálo za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to vypnul hned po pátým. Ale vidím, že nehraje Xabi, tak kdo tam ten fotbal pak má hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mně fascinuje ten váš komplex z anglického fotbalu, to musí být fakt pořádný balvan....

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej komplex? Arsenal hrál pěkně. To jsem se rád podíval.

Reagovat
fantomas

a ted ti Bruce odpoví, že to ale není anglický fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrá Skrteľ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nový Maldini.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dík

pýtal som sa to preto lebo nemám primu a tým pádom to nesledujem

Reagovat
smazaný uživatel

máš koukat na Česko - Finsko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bylo z bláta do louže. EHT je o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že jsme vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nevidel zapas ty hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

ty hlupák???

Umíš číst? Počítal si to? O tom dost pochybuju, takže klid, jo?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ta jejich hra taky přišla k smíchu, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

komplex jak kráva......kdybych byl trotl s komplexy, tak vlezu do threadu o španělské lize a začnu tam mektat něco o počtu simulací v zápase, o dlouhých minutách kdy se tam ty lemry jen válely. o nekonečných rozehrávkách do šířky a do zadu atd.......atd......zajímavé je, že nikdo kdo fandí anglické kopané není zakomplexovaný trotl aby to dělal.....a je fakt zajímavé, že to neplatí naopak....

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ti to tak vadí? Komplexama argementují jen malí scumové. Já vlastně ani nechápu, proč na mě reaguješ. Ač tady kdokoliv něco napíše, tak dle tebe je to stejně kec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
fantomas

já spíš pochybuju že si to počítal ty, číslo si umí vymyslet každý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

problémem je, že ten počet nemůžeš vyvrátit

Reagovat
fantomas

to mužu, podle mě nakopl Liverpool míč jen šestkrát za celý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo jak od nějakýho desetiletýho děcka, tohle je trapas. A víš proč? Kdyby jsi to počítal, tak to číslo napíšeš hned, jak si na mě popravé reagoval, tzn dvě minuty po mém příspěvku a né až teď, když nevíš, čím bys to vyvrátil.

Reagovat
fantomas

ne ja jen demonstruju, že si prachsprostě vymýšlíš a skrýváš, jak říká trefně bruce, své komplexy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

a netlem se furt, je to fakt směšný, ano, ale sem to já, kdo by se měl smát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A mám snad brečet, že nedokážeš přijmout fakta a jediný na co se zmůšeš je to, že napíšeš, že jsem si to vymyslel a že mám komplexy. Navíc souhlasíš s člověkem, se kterým se tu neustále hádáš. Já mám mnoho důvodů se ti smát

Reagovat
smazaný uživatel

on nieje niko nepriatel, on ma svoj nazor takze by som nehovoril ze opakuje po brucovi...

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho

Reagovat
fantomas

já se s brucem sice občas hádám, to ale snad neznamená, že s nim nemužu souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
M11

trosku trapas

Reagovat
papos182

ano liverpool sem tam nakopnul balon dopredu...no a?.. to dela kdejaky tym ...a jestl ise ti to nelibi tak proc se na to divas?

Reagovat
fantomas

to je na nej moc otázek najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ses opět ukázal, jaký seš děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nic? Já nejsem proti! Problém je ten, že fantomas a spol si to nechtějí přiznat.

Reagovat
papos182

aha...me jen vyznelo z toho cos napsal ze nakopavani je neco podradneho

Reagovat
fantomas

no to viš že podle něho je to neco podřadného

Reagovat
smazaný uživatel

Proč odpovídáš za mě? Ty už fakt nevíš co by!

Reagovat
fantomas

a ještě řikej, že to neni pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nenapsal, že je to podřadné. Jen, že se mi to nelíbí! A to je podstatný rozdíl.

Reagovat
Devil

Kdyz se ti to nelibi,tak se divej radej na vasi barandovligu a nesr se do PL.Taky tam nelezu a nepisu,kdo se vali dyl, jestli ten nebo ten a necpu ti tam pod nos veci,ktery nejsou v PD zrovna nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pouze reagoval na nedávnou diskuzi. Normálně bych takové téma nezačal, takže klid.

Reagovat
Devil

pouze reagoval....

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem tu vedl diskuzi o způsobu hry anglických týmů a konkrétně Liverpoolu, tak jsem po jejich zápase uvedl konkrétní statistiku. To, že se to nesetkalo s pochopením, je věc druhá a je mi to vlastně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ,Reina konecne bez chyby , pekne kombinacie ,Crouch,Pennant,Lucas...

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

hm,Heskeymu se proti londýnským celkům v poslední době daří

Reagovat
smazaný uživatel

Roque Santa Cruz!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jetaaaam, ještě pojišťovák a united budou v útlumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poklidné vítěztví Arsenalu,Liverpol taky vklidu škoda těch remíz comá Liverpol, ted se soustředí na Champions lig hodně si pomohl Bolton 3body z venku tose počítá, derby a fulham přští rok 2.liga

Reagovat
F.Torres

joo parada Man. U prohrava

Reagovat
smazaný uživatel

Jistý jedinec tu opět nechtěně obstarává zábavu.

Reagovat
fantomas

vid, ten Jakub je ale usmevnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva drát.....

Reagovat
smazaný uživatel

Brad Friedel.

Reagovat
smazaný uživatel

co k tomu říct?jedině,výborně manU

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám 1-1 , "kdyby" příští zápas MU "náhodou" prohráli tak co, stejně budou první a budou mít titul ve svých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zapoměl dodat že ještě remizujou s west hamem a wiganem

Reagovat
smazaný uživatel

hmm děd vševěd??

Reagovat
smazaný uživatel

spíš dobrá nálada neoblíbený klub remizoval

Reagovat
smazaný uživatel

když si zahulím taky mám dobrou náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne blackburn.. at se rozhodne mezi chelsea a manutd.. snad vyhraje chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

nerozhodne... aby se rozhodlo,musel by vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

poukazoval jsem na to, ze tedka se rozhodne mezi chelsea a united v sobotu..

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, jak dlouho sme prohravali je to skoda, ale vzhledem k prubehu zapasu, zejmena druhe pule je to skoda , ale titul stejne zustane na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu jak dlouho sme prohravali je to celkem dobry vysledek sem chtel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

modrří duchové s tebou cloumají, POJĎ K NÁM, DO TÁBORA BLUES!

Reagovat
smazaný uživatel

s tunou vybusnin pod kabatem klidne

Reagovat
smazaný uživatel

kabát si sundáš ještě na OT jelikož bude teplo..... svatostánek zničen

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze jo , ty jo se tesim na match roku

Reagovat
smazaný uživatel

nesmim zapomenout že si nesmim ostříhat tenhle tejden nehty abych si pak neskousal všechnu kůžli až budem vyhrávat a já budu v nervu

Reagovat
smazaný uživatel

kousat se budes, ale nebude to vitezstvim

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku OT ale zajímá mě to.Nevíte jestli Manuel Fernandes nastupuje za Everton pravidelně?PL téměř nesleduju..

Reagovat
fantomas

nastupuje, hrál i ted proti Chelsea a troufám si říct, že byl v dresu Evertonu nej hráčem na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info, to je dobře ..doufám že v létě po změně trenéra zůstane ve Valencii..

Reagovat
fantomas

já zas doufám, že nadále bude obohacovat PL

Reagovat
smazaný uživatel

Nechme se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ano mal dobre priame kopy ale keby niesu zraneni- osman ,cahill,arteta tak by v zaklade nehral

Reagovat
fantomas

no všichni to sou ofenzivnější hráči a on je spíš DM a na tomto postě dostává pravidelně přednost před Gravesenem, pochybuju, že by hrál Everton bez defenzivního štita

Reagovat
smazaný uživatel

jooj.... to je neskutocne, museli to tam dat v poslednych 2min... skoda,ale este neni nic stratene....a ronaldo, ako vzdy,simulant jeden...skoci v 16ke na kolena,a caka na penaltu...zasluzil by si za to zltu.....Man Utd je banda simulantov, az na vynimky....

Reagovat
smazaný uživatel

fanousek Chelsea, chapu

Reagovat
smazaný uživatel

on tam až tak neskočil akorát mu tam v pohybu vadila noha jednoho rover, kterej odkop míč.....

Reagovat
smazaný uživatel

no najprv som myslel ze to bol faul,ale ked som pozrel opakovacku, bol v kolenach este tam ani noha nebola...a ta noha zasiahla loptu....a to nebol jediny priipad hracov man utd....

Reagovat
smazaný uživatel

v Chelsea muzete byt radi ze to je remiz, sme meli na vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

no asi tak ako my proti wiganu...ta ze to ber tak ze je to futbal a lopta je gulata.....

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych řekl,že můžete být rádi za bod.. Na vítězství měly obě strany,Blackburn to mohl udržet,MU to mohl otočit.. a dopadlo to jak to dopadlo.. špatně

Reagovat
PJ

Radi za bod? No nevim, ale kdyz golman chyti tri tutovy goly, a souper ma jedinou sanci, ze ktery da gol, tak bych to uz pomalu oznacil za smulu.

Reagovat
smazaný uživatel

me sice taky stve ze sme nevyhrali ale na druhou stranu ma pravdu bluesfan, ze Chelsea proti Wiganu na tom byla stejne

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem za uznanie, len skoda ze ste to neprehrali, aspon by sa to rozhodlo vo vzajomnom zapase.... teraz mate na vrch, a este aj lepsi los.....

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně to je škoda

Reagovat
PJ

Jasně, žlutou za to, že mu obránce čistě odkop míč a Ronaldo pak místo kopnutí do míče zakopnul o hráčovo nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu tak ako som vcera pisal ze chelsea ide pre double

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby Boch dal....

Reagovat
smazaný uživatel

i když jsem fanda Chelsea,tak jestli udělá double,tak sním klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

doprial by som ti ten pozitok.....

Reagovat
smazaný uživatel

plz,kdyby náhodou nahraj to a hod to na youtube...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si dám asi nějaký předcevzetí pomůžu ti s myší a reprákama

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

man. utd zavahal a to sa mu nevyplatí, na buduci tyzden si pride pre 3:0 porážku

Reagovat
smazaný uživatel

ked bude mat chelsea a manu po poslednom kole rovnako bodov čo rozhoduje?

Reagovat
smazaný uživatel

vzajemnej zapas Manu doma vyhral 2:0, odveta ne Chelsea nas ceka

Reagovat
rufus

V Anglii ale myslim, že rozhoduje skore a ne vzájemný zápasy..

Reagovat
PJ

Přesně, hraje se na skóre. A to má ManU o 18 gólů lepší

Reagovat
smazaný uživatel

ale tri kola do konce to ma chelsea 6 golu na zapas....s tou jejich utocnou vozbou to nebude problem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru staci dat 3.

Reagovat
smazaný uživatel

na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando pojď z toho bordelu domů.

Reagovat
fantomas

bordelu??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komu fandis ?

Reagovat
fantomas

Barce

Reagovat
smazaný uživatel

tam je bordel

Reagovat
smazaný uživatel

tam jich je víc....

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu...byl sem tam o prazninach a nedaj se spocitat kolik jich tam je

Reagovat
PJ

Kam domu? Do toho bordelu, kde nikdo nechce titul, a jak se dneska zda, tak ani Ligu mistru? Za co ho chces trestat?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně lepší než liga, která chce v budoucnu kvůli zisku hrát své ligové zápasy někde v Pandžábu - proto bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ovšem hodně zoufalý pokus....

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus zareagovat jinak než smajlíkem, příjde mi totiž, jak bys byl nějaký maniak.

Reagovat
fantomas

musel bych opakovat bruce...

Reagovat
smazaný uživatel

Přídej nějaký argument, kterým mi vyvrátíš, že FA nechce, aby se v budoucnu hrálo několik zápasů na dálném východě nebo v Asii.

Reagovat
fantomas

to byl jen zmatený návrh, který byl hned několika lidmi, co mají co mluvit do anglického fotbalu, zavržen, takže pochybuju, že se tak stane...každopádně předpokládám, že tímto chceš jen odvrátit pozornost od onoho "bordelu", za který si označil evidentně PL a ne FA, popř tento návrh

Reagovat
smazaný uživatel

mame tu dalsieho barcelonskeho zabavaca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, "tvoj nazor" vylezl z nory.

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. K té poslední větě jen to, že návrh vzešel od šéfa soutěže. Nemusí to klapnout, ale už jen to, že to odsouhlasilo všech 20 prvoligových klubů o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Svědčí to o tom,že chtějí expandovat na cizí trhy..Když dostanou šanci vidět japonci zápas ManU - AV,budou jim fandit spíš než barceloně,která je daleko.Prostě když se objeví big four v asii,nasbírá tam hromady fanoušků... Než to dojde zkostnatělým páprdům v la lize,bude trh plný a jen těžko se tam budou dostávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit MU spis nez Barcelone? Mozna kvuli Parkovi, ale jinak je uplne jedno, kdo by tam prijel, silenstvi by bylo tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

NHL hra tiez uvodne zapasy v europe a to este neni bordel..je to naj hokejova liga na svete....

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Devil

V hlave mas bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty piliny.

Reagovat
fantomas

jj měl by sis to tam vyčistit

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá osoba ti nic neříká.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Víkendy ti neprospívají, vždycky zapomínáš probranou látku...

Reagovat
fantomas

mužeš mi teda osvětlit, jak sem se provinil

Reagovat
Devil

Jasne chytracku.

Reagovat
-Kopy-

Do nejkvalitnější ligy světa.

Reagovat
smazaný uživatel

LIDI MANCHESTER TO UŽ NEPUSTÍ!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

spravny postreh

Reagovat
smazaný uživatel

hmm paul scholes i ryan giggs dnes biedni, nech zije anderson a hargreaves.

Reagovat
smazaný uživatel

A este rada pre Sira Alexa je najlepsi cas kupit vo vypredaji zo Stamford Bridge Joe Cola za takych 20M Euro je tvoj a mas kridla snov C Ronalda a Joe Cola.

Reagovat
smazaný uživatel

no ten by k vam nikdy nesiel.... ani nahodou....to on sa zaradi za lamparda a terryho ako srdce tymu...dusa,a ta musi zostat tam kde je,,,,,skdoa ho pre vas

Reagovat
smazaný uživatel

Cole je ten poslední,kdo by k vám šel a za těch tvých 20 mega by vám Grant neposlal ani jeho fotku...

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj,fotku by možná poslal,ale nepodepsanou..

Reagovat
fantomas

tak tu si mužu i vygooglit

Reagovat
Devil

MU se nepotrebuje snizovat k tomu,aby kupoval hrace s Chelsea.Mame dost zalozniku kterym to slape a jine nepotrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

sice remiza ale nevadi to udrzime

Reagovat
Devil

M Owen-maly velky hlavickar....

Reagovat
Slejdy

Aston Villa

Reagovat
M11

presne

Reagovat
plechi

fulham

Reagovat
One-Real

Všimli jste si někdo že Aston Villa je druhým nejgolovějším týmem soutěžě a pokud to takto půjde dál MU nebude mít moc šancí Villa

Reagovat
fantomas

a za to se dává náká cena?

Reagovat
smazaný uživatel

smůla,že zrovna na OT dostali čtyřku

Reagovat
smazaný uživatel

čtyřku dostali i na WHL....

Reagovat
smazaný uživatel

to i na "defensivním stánku" SB,akorát,že stejně jako kohouti dokázali i 4 góly dostat,což se o MU říct nedá.......

Reagovat
smazaný uživatel

to se to čechínovi moc tenkrát nepovedlo, to samý jako carvalhovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,ale taky se koukni kolik golu dostali Nejhorší defenziva mezi týmy,co bojujou o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

no straky se nám rozjeli trochu pozdě...ale lepší jak nikdy no...

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey - Owen pořád pálí, na EURU to mhola být dobrá dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

heskey na euro nepojede -Rooney , crouch, defoe a owen -to je utok albionu

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych,že ani ti čtyři na EURO nepojedou

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ten fanoušek Ronalda už někde zachytil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty víš..

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá a koho bys navrhoval ty???

Reagovat
smazaný uživatel

Owen na euro těžko pojede,v té době mu bude nějakých 32-33 a hrát místo něj bude Wallcot I když kdo ví,třeba si formu udrží

Reagovat
smazaný uživatel

euro je za dva metry ty troubo

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jen čekám,až si uvědomíš jednu nepodstatnou věc a nenápadně zmizíš z diskuze...

P.S. fanoušci MU jsou taaaaak zábavní

Reagovat
smazaný uživatel

přijímáš mou omluvu?

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě aspon jsem se zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

je to nezyk , bez kolébky fotbalu na Euru

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys nehltal jen nejnovější zprávy o tom jakou používá Ronaldo novou značku gelu, tak bys snad někde zachytil i zprávičku, že Anglie nepostoupila na Euro.....ale chápu, ten gel je daleko důležitější.....

Reagovat
smazaný uživatel

hoh to byl tvrdý úder - zmílil sem se .....ale vy bezchybní tento pocit neznáte - já vím

Reagovat
smazaný uživatel

"zmílil jsem se"..... ....ty jsi jen totálně vyřízený chudák......

Reagovat
smazaný uživatel

zmýlil

Reagovat
fantomas

anooo, správně, protřelý to mazák, ten Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Na Euro bohuzel nepojede nikdo z jmenovanych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Cemu se tlemis?

Reagovat
smazaný uživatel

proč nepojede rooney a crouch?

Reagovat
Devil

Hadej,muzes 3x.

Reagovat
smazaný uživatel

hod se do klidu šéfe .... ja se stebou chci normálně bavit , a jestli máš ty problém , tak ho vypusť na povrch nebo se di bodnout

Reagovat
Devil

Ja se jdu bodnout a ty jsi zjisti nejaky fakta o nastavajicim ME.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš smysl pro humor , tak se jdi bodnout.... já se chtěl normálně bavit

Reagovat
Devil

Kdybych se tu s tebou jeste bavil,tak bych byl za chvilku asi celej probodanej.

Reagovat
smazaný uživatel

arogance hmmmm

Reagovat
Devil

Tak promin

Reagovat
smazaný uživatel

bo budou ještě pařit v Moskvě po finále LM....

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe asi taky nedoslo a co tu jde, co frajere?:)

Reagovat
Devil

Spis ty jsi to trosku nepochopil...

Reagovat
Devil

Newcastle ,ale Martins by nekdy misto zakonceni mohl zvednout hlavu a nahrat.Nechapu proc strili skoro z nuloveho uhlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Newcastle , OWEN IS NO.1 AGAIN!

Reagovat
smazaný uživatel

koukám,že dneska tu je nějak sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že by Gabby Agbonlahor byl záložníkem. Každopádně pěkné derby s pěkným výsledkem :)

Reagovat
fantomas

manchester4ever se ukázal v tom nejlepším světle koukám

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty ses mistni genius (ocas)

Reagovat
fantomas

muhehe, ted si mi to zase nandal

Reagovat
smazaný uživatel

jo to mas pravdu koukam ze ho tu maj vsichni radi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně radši než gazza

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně lepší než plno jinejch uživatelů na EF.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele