35. kolo
19.04.2008 18:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - Manchester United 1:1

Zápas Blackburnu s největším aspirantem na vítězství v Premier League Manchesterem United měl podle sázkových kanceláří jasného favorita. Hostující United totiž v posledních deseti zápasech anglické ligy ztratili pouze čtyři body. O to větší šok byl pro všechny výsledek. Utkání totiž skončilo remízou, kterou navíc United zachránili až několik chvilek před koncem.

Ďáblové nastoupili do zápasu v pozměněné sestavě, branku místo zraněného Van Der Sara střežil Kuszczak a do hry se vrátil uzdravivší se obránce Vidic. Manchester nezklamal a začal aktivně. Skóre mohl otevřít již po několika minutách Tevez, ale svou šanci dokonale promarnil. Skóre navzdory průběhu utkání ale otevřeli domácí, když se v 21. minutě, po zaváhání manchesterských obránců, trefil Santa Cruz. Do konce prvního poločasu stačil ještě dvakrát zahrozit Ronaldo, ale jeho šance zlikvidoval skvěle chytající Friedel.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jednou změnou – Giggse nahradil na levé straně zálohy Nani. Ďáblové se viditelně snažili dostat Blackburn pod tlak, ale dlouho se nemohli prosadit přes pozorně bránící obranu. Až v 64. minutě zahrozil opět Ronaldo, když nastřelil tyčku. S přibývajícími minutami byli hosté stále nervóznější. Tato nervozita se jim ale podařila přetavit ve zvýšenou útočnou aktivitu. Během několika minut si hosté dokázali vypracovat několik gólovek, ze kterých nepadly branky díky skvěle chytajícímu Friedelovi a kvůli smůle Ďáblů. Zvyšující se tlak přinesl své ovoce až v 88. minutě, kdy Tevez po rohu dopravil hlavou míč do brány. Do konce utkání již zbývalo jen několik chvilek a zápas skončil poněkud nespravedlivou remízou 1:1.

Manchester si remízou poněkud zkomplikoval cestu za titulem, ale stále vše drží ve svých rukou. Přestože stav 1:1 nevypovídá dobře o průběhu zápasu, United nakonec mohli být rádi za vyrovnávací branku. V barvách Blackburnu se skvěle blýsknul brankář Friedel a celkově domácí mohou brát remízu všemi deseti.

Autor: Tomáš Starý / uk.eurosport.yahoo.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rudi dablove ukazali (2:1 Arsenal) ze titul miri do spravnych rukou jednoho z nejlepsich muzstev sveta MUFC!!!

Vceste za titulem uz nas nic nezastavi a i liga mistru bude nase.

Sir pres leto jeste hrabne do kapsicky a vystuzi muzstvo na vsech postech k dokonalosti.

A z Manchesteru United FC se pravem stane "divadlo snu".

Tj. Arsenal,Chelsea a spol...zkuste to tak nejdrive za 10let...prosim.

Tip k zapasu: Cista 2.

Reagovat
Devil

Bude to v Blackburnu hodne tezky,ale jsme uz opravdu jen malej kousek od titulu a verim,ze MU ma kvality na to,aby z Ewood Parku odvezl plny pocet. tip.-0:2 (doufam)

Reagovat
Devil

K Ferdinandovi se uz mozna v Blackburnu vrati kolega Vidic,zacal uz trenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tady by to melo byt pro Red Devils no ale Blackburn Rovers je dobry tym ale ted sou lehce s formy jak sem videl posledni zapasy takze myslim ze United udelaji dlasi krok k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

manchester je najlepsi tym s najlepsim hracom: RONALDOM

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy sa mi pacili hraci man.utd s cislom 7 : CANTONA, BECKHAM, RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn Rovers má velmi dobře složené mužstvo, v Ewood Parku budou muset hráči MU vynaložit maximum svého umu, aby uhráli to, co potřebují. Bude to zajímavé. Tip 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

to sedí.souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to uhraju 0-1 mozno sa trafi aj anderson konecne

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že to dopadne tak 2:0, ale asi nedopadne, Ronaldo dá určitě gól a možná ne jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Po těžkém a zvládnutém mači s Arsenalem by hráči ManU měli být psychicky a nahoře tento duel zmáknout. Tipuju výhru o dvě branky

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn - Man UTD cista 1X -----> BWIN samozrejme favorizuje MAN.UTD ma na to dovod a samozrejem cely swet vsadi 2 ----a prohra BWIN se z chuti zasmeje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn prekvapi. tip :1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester si zajistí titul a po výhře na Blackburnu už o tom nebude nikdo pochybovat.Ronaldo předvede zase co umí a když se k němu připojí Carlos a Wayne...k tomu ofenzivní výpady Patrice a Ryana???Hoši není co řešit

TIP 1:3 4ever Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

pochzbuju ye bude hrat Ronaldo, spis ho bude setrit na barcelonu.

Reagovat
Woyta

Manchester United - pravděpodobná sestava:

Van der Sar - Brown, Ferdinand, Pique, Evra, - Park, Carrick, Scholes , Hargreaves Nani - Ji-Sung Park, Tevez

KDE JE RONALDO?????????

Reagovat
fantomas

SAF ho chce šetřit

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel chytal výborně, remíza byť nešťastná, ale co se dá dělat. Ronaldo nakonec hrál, moc se mu nedařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

kua zamrdany balckburn uplne smulu mel MANUT fandil jsem s šalou Manchesteru na krku a hovno to pomohlo,taky haluzak ten Friedel. ale RONALDO BEST.... skoda te tycky jj C.TEVEZ super stejne MANCHESTER ZISKA POHAR GLORy...GLORy...

Reagovat
smazaný uživatel

no takze dnes nic moc no ale na druhej strane klasika poslednych 10min. na podobny scenar sme si uz zvykli bude to este hodne zaujimave s Chelsea obe muzstva nemusim ale ked titul tak Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn ukázal svoji vysokou kvalitu a MU si tak komplikují situaci. To jsou paradoxy !

Reagovat
Devil

Tak na toto mam jen dve slova..DO PICEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pardon,uz je me lip..

Reagovat
smazaný uživatel

matchestr zavahal a black burn toho viuzil

Reagovat
smazaný uživatel

a doufam ze si rooney a c.ronaldo zlomiou nohy aby barca vyhrala

Reagovat
Devil

Ty ses hodne velkej picus kemo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele