35. kolo
19.04.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Bolton Wanderers 0:1

Možná trochu překvapivě skončilo utkání Middlesbrough s Boltonem. Oba týmy potřebovaly nutně bodovat, pokud si chtěly zajistit relativní jistotu, že letos nesestoupí, a proto se od zápasu dala očekávat spíše nudná taktická bitva, než atraktivní podívaná. Navzdory očekáváním se na stadionu Riverside Stadium odehrál pěkný zápas se spoustou šancí a výsledek 0:1 dobře neilustruje průběh zápasu.

Do zápasu vstoupili mnohem aktivněji domácí fotbalisté, během prvních deseti minut si dokázali vypracovat tři velké šance a hosté byli ušetřeni rychlého gólu pouze díky skvěle chytajícímu brankáři Al Habsimu. Do konce prvního poločasu se většina hry odehrávala ve středu hřiště a zápas se stal poměrně nudným. Jediné, co fanoušky zvedlo ze sedadel, byla neodpískaná penalta v nastaveném čase ve prospěch domácího celku, když O'Brien zahrál ve vápně rukou.

Druhý poločas začal velkým tlakem Boltonu a stav zůstal i nadále nerozhodný pouze díky smůle hostujících útočníků a dobrým zákrokům brankáře Trunbulla. Skóre otevřel až v 61. minutě McCann, když dorazi do sítě odražený míč po hlavičce svého spoluhráče Cahilla. Domácí se snažili všemožně vyrovnat, ale když své šance neproměnili domácí Rochemback a Boateng, tak zápas skončil překvapivou těsnou výhrou Boltonu.

Autor: Tomáš Starý / uk.eurosport.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Vidim to na remiz-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím domácím Boro, tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

jednička

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad boro,tip x2

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím domácím - 2:0, nad Wanderers se stahují sestupová mračna ...

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku překvapení ! Boro zklamali, ale Bolton mocně finišuje a už se dostal ze sestupové pozice. Bude to ještě napínavé !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele