Anglická Premier League - souhrn 3. kola

27.08.2011, 15:10, aktualizováno 28.08.2011, 18:57
Komentáře a souhrny
Edin Džeko se blýskl čtyřmi góly a pomohl k vysoké výhře Citizens na půdě Tottenhamu. Předvedl se i druhý klub z Manchesteru - United rozdrtili Arsenal poměrem 8:2. v neděli uspěl i Newcastle proti Fulhamu a Stoke proti West Bromwichi. Znovu až v závěru musela Chelsea doma zachraňovat výhru, Norwich nakonec porazila 3:1. Liverpool vyhrál nad Boltonem, Everton si veze body z Blackburnu, Di Santo vystřelil Wiganu vítězství nad QPR. Na stáncích Aston Villy a Swansea branky nepadaly.

Manchester United - Arsenal FC 8:2

28.08.2011 17:00

Góly: 22. Danny Welbeck, 28. Ashley Young, 41. Wayne Rooney, 64. Wayne Rooney, 67. Nani, 70. Ji-Sung Park, 82. Wayne Rooney (pen.), 90. Ashley Young - 45. Theo Walcott, 74. Robin van Persie

Tradičně vyrovnané a nervy drásající derby mezi Arsenalem a Manchesterem United se podle očekávání posouvá do zcela odlišné dimenze. Nastartovaní Red Devils svého rivala zničili neskutečnými osmi góly - takovou porci branek Londýňané naposledy inkasovali ještě v předminulém století. Což je koneckonců ideální ilustrace rozsahu této krize.

Demolice Arsenalu se spustila prakticky už dnes dopoledne, kdy postupně fyzickými testy neprošli Sagna s Vermaelenem, tedy dva jediné pevné články letošní obranné linie londýnského celku. To se samozřejmě na výkonu Gunners nemohlo nepodepsat. Sice s menším zpožděním, protože MU odstartovalo poněkud vlažně a v první dvacetiminutovce zahrozilo jen skrz nepřesný pokus Welbecka, ale přece. Vše prasklo ve 22. minutě, kdy se mezi uvolněné klíny jménem Koscielny a Djourou úspěšně vměstnal právě Welbeck a z velké blízkosti hlavou tak nějak přeloboval bezmocného Szczesného. Ten se potom mohl uřvat. Ne naposled.

Ještě předtím, než se celá londýnská konstrukce začala definitivně hroutit, nicméně mohlo přijít vysvobození. Van Persieho penalta z 26. minuta však nakonec celý proces akorát urychlila. De Gea byl totiž na zemi včas a pro míč se tak k pravé tyči natáhl úspěšně. Tím si zaprvé sám dodal sebevědomí, aby později v krátkém sledu zlikvidoval nepříjemné střely Aršavina a Van Persie, a zadruhé zafungovalo staré pravidlo "nedáš-dostaneš". Tentokrát už nešlo o žádnou šmudlu, spíš naopak o gól kola. Young měl totiž dostatek času nachystat si na levém rohu šestnáctky balon na svou kouzelnou pravačku a výsledkem byl spektakulární projektil kroucený do vzdálenější šibenice, po němž se Szczesny natahoval marně.

Téměř jako přes kopírák pak ještě do poločasu domácí zvládli zvýšit na 3:0. Tentokrát pálil Rooney, a to ze stejného místa - z přímého kopu. A protentokrát vymetl pavučiny z pravé šibenice, kam míč dosedl i za přispění brankářovy rukavice. V tu chvíli se zdálo, že je definitivně dokonáno. Přesto ještě Walcott do přestávky vykřesal pro Arsenal malou jiskřičku naděje, když ho vyzval Rosický a on z poměrně těžkého úhlu po zemi propálil de Geu mezi nohami.

Do druhého poločasu ještě nenastoupil zcela odevzdaný Arsenal, do takového stádia se dostal až nějakou půl hodinu před koncem. Do té doby jsme z jeho strany mohli pozorovat alespoň občasné záblesky, které byly doprovázeny domácí laxností v koncovce. Pořád každopádně bylo co sledovat. Rosického lob za obranu pro Van Persieho opravdu stál za to, de Gea se ale vytasil se skvělým reflexním zákrokem. A o gól si říkal i průnik Aršavina. Na druhé straně si Cleverley vyměnil míč s Hernandézem a pak mu ho zbytečně zapomněl vrátit do prázdné brány. A Chicharito marně čekal na snadný gól i o moment později, kdy ho pro změnu ignoroval Young.

Manchesteru to proto začalo padat až od 64. minuty. Rooney přelstí Szczesného přímým kopem takříkajíc "přes nohu" do protějšího horního růžku - 4:1. Pokažená ofsajdová past a Nani úplně sám před Szczesným vymýšlí kulišárnu v podobě jemného nízkého lobu - 5:1. Young na hraně šestnáctky narazí střídajícímu Parkovi a ten levačkou trefuje prostor u zadní tyče - 6:1. Potom menší intermezzo a Jenkinsonovo přiťuknutí hlavou do jasné palebné pozice neomylnému Van Persiemu - 6:2. Ale zanedlouho zpět do zajetých kolejí. Nejprve druhá žlutá karta pro nestíhajícího Jenkinsona, o něco málo později drobný penaltový faul Walcotta na Evru a hattrick pro rozjetého Rooneyho - 7:2. A již v nastavení, Young opět na tom své rohu pokutového území a znovu je z toho parádní trefa napříč celou Szczesného svatyní. Poprvé od roku 1896, po 115 letech a prvně v rámci nejvyšší soutěžě Arsenal inkasuje osmý gól. A to už Fergusonově družině stačilo.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Stoke City 0:1

28.08.2011 16:00

Góly: 90. Ryan Shotton

Velké nedorozumění brankáře Fostera a jeho strážce způsobilo, že Stoke veze ze hřiště West Bromwiche cenné tři body. A popravdě nepříliš zasloužené - Baggies byli v průběhu utkání podstatně lepším týmem a soupeři do osudové trefy dovolili pouze jednu střelu na bránu. Takto nicméně zůstávají bez bodu.

Throstles vstoupili do utkání velmi soustředěně, neustále však naráželi na poctivě chytajícího Begovice. Toho zpočátku udržovaly ve střehu jen hlavičkované pokusy - Scharner mířil přímo do bosenského golmana a nehlídaný Brunt pro změnu minul. Pořádný reflex musel Begovic předvést až o pár chvil později, kdy invenční Tchoyi nacentroval na Longa a ten v letu nebezpečně hlavičkoval. Do čtveřice pak nepochodil ani Brunt s přímým kopem. Stoke mezitím mlčel, patrně se na něm projevovala únava z odvetného utkání Evropské ligy, takže jeho hra postrádala obvyklou intenzitu.

Tempu zápasu nikterak nepomohla ani brzy příchozí průtrž mračen, stejně jako úspěšně umlčela již tak nepříliš hlasité publikum. Pokračovalo se tak v atmosféře neadekvátní prvoligovému zápasu. A světlých momentů se příliš neobjevovalo. Pennant hlavou konečně zacílil směr Foster, ale prostor mezi třemi tyčemi pořád netrefil, a nepřesný byl pak i dvakrát Tchoyi na opačném konci hřiště. Za to tedy stála až definitivní tečka z 89. minuty, kdy vytrvalý Shotton stíhal dlouhý balon, který mu také duo Tamas-Foster ochotně přenechalo.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 1:5

28.08.2011 14:30

Góly: 68. Younès Kaboul - 34. Edin Džeko, 41. Edin Džeko, 55. Edin Džeko, 60. Sergio Agüero, 90. Edin Džeko

Otřesný start do nového ročníku zažívá londýnský Tottenham. Nejprve nestačil Manchesteru United, teď rozdílem čtyř gólů podlehl také dalšímu celku z tohoto ryze fotbalového města. Citizens jsou tak nadále stoprocentní, tentokrát za tři body vděčí především čtyřgólovému Džekovi a skvostnému výkonu debutanta Nasriho.

Obranný systém ManCity byl přitom po dobu celého utkání prapodivný, skoro až neexistující. Zejména na křídlech se Lennonovi s Balem často otevíraly metry volného prostoru, přičemž i Modrić s Van der Vaartem a Kranjčarem neoperovali zrovna ve stísněných podmínkách. Tottenham ovšem letos zkrátka neumí dávat góly, což dokázal mimo jiné v prvních třech minutách, kdy branku netrefil ani Lennon ani Kranjčar. Daleko větší šance si nicméně Kohouti tvořili až v pozdějších pasážích prvního dějství - když k totálně opuštěnému Baleovi propadl centr na zadní tyč a on zbrkle zacílil nad, nebo když naopak velšský křídelník z těžké pozice brilantně odcentroval a Crouch v jasné příležitosti hlavičkoval těsně vedle.

To Manchester City křeč v útoku v žádném případě neprovázela. Znovu se Mancinimu vyplatila absolutní volnost, kterou daroval svým největším ofenzivním esům, dnes skvěle doplněným o dirigenta Nasriho. Ten si skutečně počítal, jako by onu taktovku v Manchesteru svíral nejméně tři roky a ne jen pár minut. Ve 34. minutě si nejprve narazil s Agüerem a pak jemným polovysokým centrem našel důraznou pravačku Edina Džeka - 1:0. Potom o chvíli později pro změnu zleva odcentroval přes nohu a to už Džeko mizerného Kaboula pro změnu suverénně přehlavičkoval - 2:0. Krom toho Citizens hrozili i skrze dalekonosné pokusy. Hned dvakrát nadějně pokoušel štěstí Silva a málem se ujala i další pumelice Barryho.

Na ofenzivní síle ManCity neubrala ani 15minutová přestávka v kombinaci s defenzivním střídáním Huddlestonea za Kranjčara. Dále Tottenham vzadu kupil jednu poziční nepřesnost na druhou, zatímco sám už dopředu nepředvedl zhola nic. Hosté místo toho ještě dvakrát trestali. Prvně v 55. minutě Ekotto nečekal čitelný pas pro rozběhnutého Tourého, který pak před prázdnou branku nahrával "hattrick hero" Džekovi. Vzápětí po hodině hry Agüero jakoby nic přetlačil v souboji rameno na rameno Dawsona a prudkou ranou nedal Friedelovi šanci.

Potom už si Citizens dejme tomu mohli dovolit polevit, čehož byl výsledkem tragicky odbráněný rohový kop a korigující trefa Kaboula. Pořád nicméně borci z Manchesteru zvládali držet tempo hry pod svou kontrolou, o což se domácí nechtěně zasluhovali i jinou cestou než jen mizerným herním projevem. Po 53. minutě totiž s nataženými třísly neplánovaně střídal Lennon, a aby toho nebylo málo, tak si ke všemu později, kdy už Redknapp nemohl vyslat na plac novou tvář, natáhl zadní stehenní sval Van der Vaart. Vše pak podtrhl Džeko svým čtvrtým zásahem, když mu narazil Barry a on levačkou precizně vymetl vzdálenější šibenici Friedelovy klece.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Fulham FC 2:1

28.08.2011 14:00

Góly: 48. Leon Best, 66. Leon Best - 88. Clint Dempsey

Newcastle to opět dokázal. Ani zdaleka vyrovnaný či snad suverénní výkon Strakám znovu stačil k plnému bodovému zisku. Tentokrát šance pálili Cottagers a domácí pro změnu nespasil jeden přímý kop, nýbrž ojedinělá one-man show Leona Besta.

Celkem obvyklý začátek v podání Newcastlu. Hodně rozvážné rozkoukávání se a pouhých 29 procent držení míče v konfrontaci s drzými akcemi Dembeleho, Kasamiho či Dempseyho doslova byly do očí. Dokonce se i zdálo, že mají Cottagers po namáhavé cestě z Ukrajiny více sil než soupeř po složitém přemáhání se v Carling Cupu. Nicméně finální fáze vázla oběma stranám, což platilo i po dvaceti minutách, kdy se do jakéhož takého varu dostaly rovněž Magpies. Fulham jenom stvrdil své větší sebevědomí zajímavým signálem ze standardní situace, na který však povedenou koncovkou nezvládl navázat Damien Duff.

Newcastle má ovšem zvláštní kouzlo. Stejně tak v derby se Sunderlandem tahal během prvního poločasu za kratší konec, a přesto nakonec cenné vítězství ukořistil. A to byl případ i dnešního duelu. Ještě před přestávkou dobře hlavičkoval Jonás, přičemž hned po chvilkovém odpočinku potom Schwarzer rozpačitě vyrazil nad sebe dalekonosnou střelu Cabayeho a Best byl u balonu tak akorát včas, aby jej doklepl do sítě.

Jenže Fulham na ofenzivní vyznání svého manažera Jola nezanevřel ani po této nečekané ráně. Sidwellovu hlavičku brzy musel Krul pracně vytahovat alespoň na břevno a nadějně se jevil i průnik Duffa zakončený střelou do boční sítě. Efektivita nicméně zůstávala stát na straně Strak. Proto se Pardewovi tak vyplatilo představení Demby Ba, který okamžitě zaspolupracoval s Bestem, jenž Senegalcův centr z voleje utěšeně napálil pod břevno.

Ani to každopádně nebyla konečná, Cottagers měli ještě kupodivu sil na rozdávání. Činit se proto musel hlavně Tim Krul, jehož brzy přikvačila prověřit táhlá bomba Bairda. A nizozemský brankář se následně zaskvěl i proti Murphyho hlavičce z těsné blízkosti. Čisté konto nicméně až do konce neudržel. V 88. minutě si totiž Dempsey naskočil na Murphyho centr a konečně vsítil první branku Fulhamu v ligové sezoně. Prozatím však také poslední.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Bolton Wanderers 3:1

27.08.2011 18:30

Góly: 15. Jordan Henderson, 52. Martin Škrtel, 53. Charlie Adam - 90. Ivan Klasnić

Bolton v žádném případě nedokázal navázat na sympatický projev proti ManCity, takže Liverpoolu daroval hodně laciné tři body. Nicméně i přesto, že to měli díky bídnému soupeři značně ulehčené, podali Reds chvályhodný výkon. Zejména individuální kvality trojlístku Adam-Henderson-Suárez mnohdy braly dech.

Hodně ochotně si vůči Liverpoolu počínal Bolton v prvním poločase. Zahodil svou aktivitu a sebevědomí z předešlých dvou duelů a do tohoto dalšího těžkého souboje raději vykročil bojácně, nervózně a v neposlední řadě laxně, takže se Reds na nabytí vedení ani moc nenadřeli. Jen jednou stihl Jaaskelainen brilantně zasahovat proti Downingově příkladném navázání na Suárezovu překrásně kroucenou výzvu. Při dohře, kterou měl na starosti levačkou neomylně pálící Henderson, už byl finský brankář jenom divákem. To se týkalo i příštích dvou povedených akcí liverpoolských. Jednou Henderson zprava ideálně centroval a míč rozpačitě proskákal pokutovým územím, aniž by se ho někdo dotkl. Kuyt k tomu nicméně neměl daleko, stejně jako Suárezův lob ze sólového úniku divže alespoň neorazítkoval břevno.

Trotters svůj souboj s Reds prohrávali na všech frontách včetně strategického středu pole, kde také před téměř gólovým sprintem nezastavitelného Uruguayce hrubě chyboval ospalý Muamba. Ten se proto už po 25. minutách poroučel ze hřiště, aby ho nahradil šikula Davies, jenž se zasloužil o nepatrné vyrovnání sil. Zároveň měl na starosti jednu ze dvou střel svého týmu na bránu - tu druhou představoval parádní volej Petrova. Jaaskelainen už do přestávky musel zasahovat jenom jednou, když z větší dálky pálil Kuyt.

Jestliže v první půli držel pomyslný hostující "domeček z karet" alespoň na třech proměnlivých pilířích, po přestávce už bylo spolehnutí jenom na Garyho Cahilla. Všechno kolem něj se začalo brzy hroutit, což mělo také za následek brzké zúčtování. Pouhé dvě minuty přitom stačily Charliemu Adamovi k tomu, aby se předvedl v tom nejzářivějším světle. Prvně od rohového praporku našel hlavu Škrtela a pak Knightova nedůrazu využil k přesné ráně pravačkou.

Hlavy se pak Trotters motaly ještě nějakou chvíli, zatímco Reds do notně nakřáplé ulity soupeře bušili i nadále - například Suárez oběhl Jaaskelainena, aby pak nepřesně střílel z nulového úhlu. Brzy se nicméně hra opět ustálila a v rámci možností vyrovnala, ačkoliv liverpoolští samozřejmě dále působili fotbalovějším dojmem. Především vlivný Suárez se už ovšem soustředil hlavně na diskuze s rozhodčím. Dvakrát se dožadoval penalty, jednou reklamoval malou domů - pokaždé bez úspěchu. I tak se ale jemu i Hendersonovi při předčasném odchodu ze hřiště dostalo bouřlivého potlesku. A odměněni byli i jejich spoluhráči, jakkoliv v nastavení dovolili Boltonu lacinou korekci výsledku, když Petrov obešel váhajícího Carraghera a se štěstím pak předal míč skórujícímu Klasnićovi.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Everton FC 0:1

27.08.2011 16:00

Góly: 90. Mikel Arteta (pen.)

Oba týmy šly do utkání bez jediného bodu na svém kontě, oba tudíž měly v plánu zvítězit a získat si fanoušky zpět na svou stranu. Rovers prohýřili obrovskou výhodu v podobě dvou penalt, jež neproměnili nejprve Hoilett, poté také Formica, zatímco Arteta si se stejnou příležitostí v nastaveném čase poradil. Toffees tak zvítězili 1:0.

Blíže ke gólu měli v úvodu zápasu hráči Blackburnu, David Dunn nastřelil z přímého kopu po deseti minutách hry tyčku. Ve 23. minutě si málel vstřelil vlastní gól Jagielka, jenž si nerozuměl s Howardem. Pak přebral iniciativu Everton, avšak všechny jeho pokusy byly zblokovány obranou nebo skončili v rukavicích Paula Robinsona.

V 35. minutě ovlivnila utkání dvě střídání důležitých hráčů Rovers, jak Morten Gamst Pedersen, tak David Dunn pro zranění nemohli pokračovat. Za pět minut pak muselo manažerovi Blackburnu Keanovi pořádně zatrnout, když se k zemi skácel i Chris Samba, avšak konžský stoper nakonec zranění rozhýbal a pokračoval ve hře. Mohl tak přihlížet hře bez větších šancí, která i po odpískání konce první půle psala výsledek 0:0.

Hned v první minutě druhé části přišla pro Everton pohroma. Barkley fauloval ve vápně střídajícího Formicu a sudí nezaváhal - pokutový kop. K němu se postavil David Hoilett, jenže střelu namířil do ideální výšky pro brankáře a Howardovi stačilo vystihnout stranu, aby se stal hrdinou okamžiku. Jakoby to však Rovers ještě více nakoplo a díky zvýšené aktivitě a sérii rohů dostali soupeře pod tlak.

Zhruba po hodině hry nicméně převzali otěže klání hosté, čehož mohl v 69. minutě využít Fellaini, jenž však v obrovské šanci přestřelil branku. Hra se od té doby vyrovnala, přelévala se na obě strany. V 80. minutě střílel Mauro Formica dostal míč ve vápně, ale jeho střelu Howard za záda nepustil.

Formica byl ovšem aktivní i nadále a za čtyři minuty svou snahu zužitkoval, když byl podruhé v utkání faulován a rozhodčí, stejně jako v prvním případě, foukl do píšťalky. Tentokrát se zodpovědnosti chopil sám postižený, ale nevedl si lépe - penaltu napálil pouze do tyčky. Jeho selhání nabylo ještě větších rozměrů v poslední minutě zápasu. Samba si počínal až příliš důrazně při souboji s Fellainim ve vápně a sudí nařídil třetí penaltu v utkání.

Ujal se ji Mikel Arteta a k neštěstí domácích hráčů i fanoušků si počínal mnohem lépe než dva střelci Blackburnu. Španělský záložník bez problémů uklidil balón do pravého dolního rohu a Everton mohl slavit - 0:1. Dokonalé načasování jediné branky znamenalo zároveň knock-out pro Rovers, kteří už se ve zbývajícím čase na nic nezmohl a připsal si tak třetí porážku.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Norwich City 3:1

27.08.2011 16:00

Góly: 6. José Bosingwa, 83. Frank Lampard (pen.), 90. Juan Mata - 63. Grant Holt

Opět to nebylo žádné skvostné představení, ale Chelsea to znovu zvládla a porazila na Stamford Bridge i dalšího outsidera. Norwich se srdnatě bil, ale nakonec prohrál 3:1. Výhru Blues kazí ošklivé zranění Didiera Drogby, u něhož byly asi deset minut lékaři a pak na nosítkách opustil trávník. Pozitivem je naopak debut Juana Maty, který vstřelil branku, představil se také Romelu Lukaku.

Chelsea nastoupila v rozestavení 4-4-2 s diamantovým složením záložní řady, na hrotu operovali Torres s Drogbou. Začátek si nemohla přát Chelsea lepší. V šesté minutě se pár metrů před vápnem napřáhl Bosingwa a nádhernou ranou usadil míč ke vzdálenější tyči. Ruddy byl bez šance a Chelsea vedla 1:0.

Jenže na podařený úvod nedokázali svěřenci Andrého Villas-Boase navázat a následoval další mdlý výkon, podobný tomu proti WBA. Norwich pak byl často nebezpečnější a využíval chyb v obraně soupeře. V 17. minutě se snažil najít ve vápně Hoolahana Holt, ale naštěstí pro domácí neuspěl. Na druhé straně si pak dlouhý míč dobře zpracoval Torres, zasekl a mezi dvěma stopery chtěl najít Drogbu, ale přihrávka byla o kousek delší.

Ve 28. minutě vyslal skvělým pasem Hoolahan Martina, který si však místo střely z první míč ještě přiklepl a Hilário ho dobrým výběhem zastavil. Akce však pokračovala a Hilário stínoval od rohu pokutového území Martina až na penaltu, načež odběhl zpět mezi tři tyče a měl štěstí, že ho Naughton nedokázal přehodit. V tu chvíli byli Canaries na koni, Naughton zprava odcentroval a Holt hlavičkou donutil Hilária k dalšímu zákroku. Obrana Chelsea v těchto okamžicích nepracovala spolehlivě.

Ještě před poločasem našel Bosingwa svým centrem na zadní tyči Maloudu, který z voleje vypálil, ale jeho povedené zakončení Ruddyho nepřekonalo.

Druhý poločas zahájil hlavičkou po rohovém kopu Terry, kterou odvracel těsně před brankovou čárou Pilkington. Jinak se ale Chelsea zrovna dvakrát nedařilo a v 63. minutě přišel trest. Hrubku vyrobil Hilário, který se při výběhu srazil s Ivanovičem, načež míč propadl k Holtovi, a ten obtížným zakončením rozvlnil síť. Bylo to 1:1 a co hůř, na druhé straně se v následující akci srazil ve výskoku Drogba s brankářem Ruddym, jenž ho nekompromisně udeřil pěstmi do obličeje a domácí kanonýr zůstával nehybně ležet na trávníku.

Okamžitě k němu přiběhli lékaři a Drogba byl zřejmě chvíli v bezvědomí. Jeho ošetřování zabralo několik minut, až byl nakonec odnesen na nosítkách. Villas-Boas reagoval dvojím střídáním, Drogbu nahradil Anelka a střídal také Malouda, místo kterého na hřiště vyběhla posila z Valencia, Juan Mata.

Mohl to být ale Norwich, kdo by vstřelil druhou branku. Čtvrthodiny před koncem řádné hrací doby se řídil na branku sám Morison, jenže se zakončením až příliš dlouho váhal a skvělým zákrokem ho na poslední chvíli zastavil Terry. Rozhodujícím okamžikem zápasu nakonec byla až 80. minuta, kdy se vřítil do pokutového území Ramires a gólman Ruddy ho seslal k zemi. Následovala penalta a červená karta pro brankáře Canaries. Na hřiště tak musel náhradní brankář Rudd a Lampard mu nedal šanci. Chelsea se tak dočkala a vedla 2:1.

Pak se na hřiště dostala místo Torrese také další nová tvář v modrém kádru, Romelu Lukaku. Na Stamford Bridge se kvůli dlouhému ošetřování Drogby nastavovalo 11 minut, a tak měl 18letý talent možnost se předvést a je pravda, že se neukázal vůbec ve špatném světle. V 90. minutě mohl po dobrém Lampardově centru zavěsit Ivanovič, jenže hlavou odkrytou klec z pár metrů netrefil. Nakonec to byl Mata, který při svém debutu rozvlnil síť. V závěrečných minutách využil špatné nahrávky soupeře, prostřelil Rudda a upravil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Swansea City - Sunderland AFC 0:0

27.08.2011 16:00

Góly: -

Nelze upřít snahu, přesto je to tu znovu. Ani Swans ani Mackems nezvládli podruhé v řadě skórovat, takže jinak poměrně atraktivní duel nezná vítěze. Tím se dosud oba celky nestaly ani jednou a chuť po pohárových blamážích si tudíž spravili jen částečně.

Zuby na sebe Sunderland se Swansea cenily od samého počátku utkání. Skrz obranné linie prošel téměř každý třetí balon, jak byly rozevřené. Hrálo se nahoru-dolů, ne že by se chvíli něco nedělo. Přesto tenhle odvážný projev obou stran nevedl k zábavě plné dech beroucích šancí. Black Cats dokonce za celý první poločas ani jednou nebezpečně nevystřelily, jen dvakrát Vorm včasným vyběhnutím znemožnil zakončit Gyanovi. Naopak Swans golmana Mignoleta hodně trápili, ačkoliv si ani on pořádně nesáhl na balon. Sinclairova dalekonosná pumelice si to totiž namířila do břevna, zatímco nehlídaný Graham zblízka trestuhodně hlavičkoval mimo.

Tvář zápasu se přitom dlouho neměnila ani po přestávce. Gyan nicméně pokračoval v nastaveném rytmu - ve 48. minutě mu na poslední chvíli znemožnil pokus o gól přesně mířený skluz, takže první šanci Sunderlandu obstaral až Gardner, jenž nepochopitelně neproměnil v branku skvělý centr O’Shey. Swans měli každopádně neustále blíže k otevření skóre, a to hlavně díky nezastavitelnému Grahamovi. Ten nejprve zpoza zadní tyče potrápil Mignoleta hlavičkovaným projektilem, aby se pak jindy v šestnáctce šikovně otočil, přehodil si míč na levačku a zacílil jen těsně vedle.

Také závěrečná dvacetiminutovka se nesla hlavně v duchu finálních nedokonalostí na obou stranách. Sessegnon například volil střelu namísto vybídnutí lépe postaveného Wickhama a na druhé straně si zase povedenější koncovku maloval Sinclair.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Queens Park Rangers 2:0

27.08.2011 13:30

Góly: 41. Franco Di Santo, 66. Franco Di Santo

Wigan měl při losu před sezonou štěstí, osudí mu přiřklo do úvodních třech kol všechny tři nováčky z Championship, dva z nich navíc na domácí palubovku. Wigan však z prvních dvou kol dokázal vytěžit jen dvě remízy a před hráči tak stál velký úkol. Ten nakonec dvěma góly splnil Franco Di Santo, jenž pokaždé s drobnou tečí obránců dvakrát překonal brankáře a zajistil svému celku vítězství 2:0.

Po osmi minutách hry skvělou individuální akcí probral diváky z letargie Victor Moses, jenž si pohrál s obráncem ve vápně a z úhlu zkoušel polostřelou - polocentrem překvapit defenzivu QPR. Míč z jeho kopačky však ani hráče ani síť nenašel. Za dvě minuty provětral obranu a především rukavice Al Habsiho střelou z dálky Derry.

Na skvělé výkony dal o další tři minuty později vzpomenout nejlepší hráč druhé ligy Adel Taarabt, jenž parádní ránou z 20 metrů rozzvonil tyč. Dobíhající a dorážející Agyemang pak branku netrefil. Ve 26. minutě zaváhal při rozehrávce obránce hostí Conolly, dorážející Di Santo mu nasadil housličky a šajtlí střílel na bránu, kde však stál připravený Paddy Kenny.

V 37. minutě se sice ještě Moses po pěkném úniku nedůrazným projektilem mezi střelce nezapsal, za čtyři minuty už se Latics dočkali. Rodallega našel na hranici vápna volného Di Santa, argentinský dlouhán si míč zpracoval nad zem a parádní střelou nedal Kennymu šanci - 1:0. V nastaveném čase mohl ještě vyrovnat Taarabt, když jeho přímý kop tečovala zeď do protipohybu Al Habsiho. Ten se ovšem stihl vymrštit, míč vyrazit do tyčky a zajistit svému týmu poločasové vedení.

Druhá půle začala poměrně zostra, hrálo se ve vysokém tempu a už po čtyřech minutách střílel těsně vedle aktivní Taarabt. Po hodině hry mohl zdvojnásobit svůj gólový účet Franco Di Santo, ale Kennyho znovu neprostřelil. Skóre se měnilo až v 66. minutě, kdy kdo jiný než Di Santo z otočky napřáhl zpoza vápna a nádherným způsobem vymetl šibenici - 2:0.

Čtvrt hodiny před koncem mohl zápas zdramatizovat hostující stoper Perone, jehož hlavička orazítkovala břevno. Za další tři minutky zahrozil opět kapitán QPR Adel Taarabt. Tentokrát z přímého kopu mířil pod břevno, nicméně Al Habsi zasáhl opět skvěle. Přestože se hosté mocně snažili o snížení, především pak dvojice Taarabt - Bothroyd, nedošlo k němu a Wigan si tak připsal první letošní výhru v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 0:0

27.08.2011 13:05

Góly: -

První West Midlands derby letošní sezony se nesl v nezvyklém duchu. Vítěz se totiž minimálně do odpoledne, v případě Wolves až do zítřka, stal vedoucím celkem Premier League. Po nudnější první pětačtyřicetiminutovce se hra příliš nezlepšila ani v té druhé a tak utkání, které zřejmě nechtěl vyhrát ani jeden tým, skončilo bezgólovou remízou 0:0.

Na konci šesté minuty poprvé vystrašil Givena v bráně Villans Stephen Hunt, jenž z přímého kopu od pravé lajny svého krajana pořádně protáhl. Za dvě minuty střílel z dobré pozice domácí záložník Stiliyan Petrov, ale mířil mimo bránu. Ve dvacáté minutě zahrozil hlavičkou z bezprostřední blízkosti opět Hunt, ale Given byl opět připraven.

O čtyři minuty později byl blízko vedoucímu gólu Heskey, v pádu značce pokutového kopu ovšem po centru Agbonlahora střílel těsně vedle. Úvod prvního poločasu měli více ze hry překvapivě hostující Wolves, postupem času se hra stále více vyrovnávala a zajímavých akcí bylo s přibývajícími minutami na elektronické tabulky jako šafránu. Když domácí nezužitkovali ani menší tlak ze závěru první půle, odcházeli hráči do kabin za stavu 0:0.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji rozhodně svěřenci Alexe McLeishe, kteří soupeře příliš do hry nepouštěli, nicméně žádná velká příležitost k vidění nebyla. Až do 70. minuty, kdy na krátko rozehraný roh zakončoval ve výborné pozici N’Zogbia, jenže střela mu vůbec nesedla a skončila vedle. Villans působili naprosto bezzubě a chvílemi se zdálo, že spíše chtějí udržet nerozhodný výsledek.

S výjimkou nebezpečného přízemního centru Benta, jež musel Hennessey vyrážet před sebe a hlavičky stejného hráče mířící těsně nad se hostující příznivci nemuseli znepokojovat. Naopak, jestli byl v závěru někdo blíže brance, byli to právě hráči Wolves. Ani oni se však za vítězstvím příliš nehnali a po několika slabých náznacích šancí se už ozval vysvobozující závěrečný hvizd, jež zpečetil výsledek 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United330013:39
2.Manchester City330012:39
3.Liverpool FC32106:27
4.Chelsea FC32105:27
5.Wolverhampton Wanderers32104:17
6.Newcastle United32103:17
7.Aston Villa31203:15
 Wigan Athletic31203:15
9.Stoke City31202:15
10.Bolton Wanderers31027:63
11.Everton FC21011:13
12.Queen's Park Rangers31021:63
13.Sunderland AFC30211:22
14.Norwich City30213:52
15.Swansea City30210:42
16.Fulham FC30121:41
17.Arsenal FC30122:101
18.West Bromwich Albion30032:50
19.Blackburn Rovers30032:60
20.Tottenham Hotspur20021:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (803)

Přidat komentář
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim to dlouho vydrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to udržej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool musí vyhrát, Chelsea prohrát a jsem velmi spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

a United a City prohrát a hlavně trotles neskórovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ano s Norwichem

Reagovat
smazaný uživatel

WBA...

Reagovat
CubONE

ty si nejaky novy scouser tuto?

Reagovat
smazaný uživatel

No tady jo ale scouser jsem už delší dobu... Pro blby: nejsem rychlokvaš....

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože nefandíš Liverpoolu na základě úspěchů a předváděné hry z posledních 2 let ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo třeba na základě toho, že toto léto jsme mohutně investovali

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musím ti říct že zápasy jsem začal sledovat minulou sezonu po té neúspěšné co jsme skončili 7. a začátky jsem si fakt nevychutnával, nebyla to ani zle předvedená hra na úkor výsledku ale spíše zle předvedená hra na úkor ničeho ale s příchodem Kennyho jsme se dostali nad vodu a teď se těším na Bolton takže tak Jediné co opravdu nesnáším je Chelsea a Man. City ale vyjadřuju se k tomu kultivovaně takže no problem

Reagovat
smazaný uživatel

tak takyto prirastok na strane LFC radi uvitame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuulham musí

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan by mohol hrat tuto sezonu v strede tabulky

Reagovat
Chazy

To sem si říkal i loni. Fotbal parádní, ale kvalita prostě chybí.

Reagovat
mithro

ten Weissinho nakoniec nepride? som sa tesil, ze mi zostane na ociach

Reagovat
Chazy

Kdo ví. Do Wiganu teď asi přijde Crusat, Weiss je totiž možná na cestě do Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nerozumím větě: Fotbal parádní, ale kvalita chybí.

Reagovat
Liquid

asi hráčskou kvalitu myslel, nepřijde mi ani tak zvláštní ta věta

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou nekvalitní hráči hrát (dlouhodobě) parádní fotbal?

Reagovat
Ligter

Jakože systém hry na oko může být dobrý, ovšem schází individuální kvalita, která je samozřejmě potřeba taky.

Reagovat
Chazy

Hehe. Co ty jsi za vola. Hezkej fotbal se dá hrát i ve druhý lize, přesto to kvalitní hráči nejsou. A já jen říkám, že nemají kvalitu na to, aby hráli kolem desátýho místa. Když se tým zachrání v PL, tak musí mít určitou kvalitu. A když se ta kvalita projevuje v kombinaci a hře s míčem, tak může hrát hezký fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já opravdu pokládám za vyloučené, že nekvalitní hráči by mohli hrát parádní fotbal. Asi si každý pod tím termínem představujeme něco jinýho.

Reagovat
Chazy

Ale ti hráči nejsou nekvalitní, ve slabší lize jako PD by hráli kolem toho 8. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatnej pokus...

Reagovat
Chazy

Nicméně i nekvalitní hráči můžou hrát parádní fotbal, viz Swans v championship. Ale Wigan kvalitní hráče má, jen postrádá kvalitu na střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v žádným případě netvrdím, že Wigan nemá kvalitní hráče (i když nějací takoví by se našli). Ostatně, já Wiganu usilovně fandím už spoustu let.

Reagovat
Chazy

Tak se víc ukazuj v diskuzích, tři příznivci Wiganu, to už je něco.

Reagovat
patas92

tak si treba predstav Plzen v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomeň si na Blackpool loni. To byla krása, aji když ti hráči vesměs žádní zázraci nebyli.

Reagovat
Liquid

přesně, ukázkový příklad, žádnej beton, hra na 3 útočníky, ale kvalita kádru tak na půlku 2.ligy

Reagovat
Chazy

Co je na ní nejasnýho?

Reagovat
Liquid

ještě sestoupí, měl teď lehký los, 3x nováčky a vyhrál jen 1x, zůstává hlavním adeptem na sestup

Reagovat
Chazy

Vždyť s těma nováčkama už ztratil Everton i Stoke.

Reagovat
Liquid

to máš recht, Everton si za to ale může totálně sám, ale Wigan není jediný adept, považoval bych i Wolves a ti zatím jedou, spíš sem chtěl naznačit, že se uvidí, jak bude sbírat body Wigan proti těm průměrným týmům jako je Everton, Villa, Fulham....pro mě je ale překvápko jakou dobu se tam už Wigan drží, protože ten kádr měl kolikrát slabší než týmy co spadly

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je rok co rok na začátku sezóny tragický.

Reagovat
fantomas

Totální prokauč od McLeishe v druhym poločase. Útočit on prostě nedokáže a nedivil bych se, kdyby nepřežil ani do Boxing Day. Ta hra je takovej o něco odvážnější obrázek Birminghamu, jen se nenakopává ze středu a z obrany, ale z křídel. Jinak jako přes kopírák, hrc prc co nejvíc bezhlavě, jen občas něco přes iniciativního sólistu N'Zogbiu a Gabbyho.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, akurát má tú obranu lepšie zorganizovanú ako Houlier, kde to bolo viac o obetavosti obrancov ako nejakej taktike. Tragický B´burn porazila skôr kvalita útočníkov, a prvý zápas rovnaká tragédia ako tento...

Reagovat
fantomas

Jo, to se dalo čekat, že obranu zpevní. Tu on dirigovat zvládne. Ale potřeboval by k sobě někoho, kdo by se mu staral o ofenzivní složku hry..

Reagovat
smazaný uživatel

čo si tak pamätám tak nejaká taktika smerom dopredu bola možno ešte pod O´Learym, O´Neill to mal prakticky len o centroch z kraja, na tom si postavil hru, zohnal si na to hráčov a dalo sa na to pozerať, síce to nebola žiadna hitparáda, ale mal výsledky a niektoré zápasy boli fakt skvelé...

Houlierova taktika bola celá o tom, dajte loptu Youngovi on tam niečo vymyslí, alebo to bachnite dopredu

Reagovat
fantomas

Tak tak...O'Neill postavil křídelní hru na schopných hráčích. Měl Younga, Gabbyho, později Downinga a dejme tomu Albrightona. Teď je ale na křídle N'Zogbia, kterej pořád lítá někde ve středu a jako klasickej jezdič po lajně typu Downinga se neprezentuje ani omylem, a pak Gabby hrající přes nohu, což je taky blbost. Navíc ty dva divný hroty. Je to zvláštně poskládaný a už z vrtulníku musí bejt poznat, že to nefunguje a těžko někdy fungovat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som byť pri tom, keď ho napadla tá spásonosná myšlienka, nechať hrať Gabbyho cez nohu, jediné čo tým dosiahol bol ten gól a lá Henry proti B´burnu, inak je tam stratený

tak tie dva hroty ako teoreticky by to nemalo mať chybu, Heskey by mal sklepávať tie odkopy, nazývať to centrami sa to určite nedá, a Bent by to mal zakončovať, lenže prakticky z toho vychádza, že Heskey chodí do zbytočných súbojov, lebo nemá pre koho sklepnúť, N´Zogbia je sa potuluje v strede, Bent nedostáva lopty a Gabby je stratený a nasratý... súčasná ofenzíva AV v skratke...

tak Albrighton je mladý zajac, ten sa najprv potrebuje "rozkukať" na trávniku a nie poslať ho do toho chaosu namiesto Gabbyho, potom je tam totálne zabitý pri lajne... proste tragikomédia

našťastie sú v PL momentálne ešte tragickejšie mužstvá, takže to vidím na ten stred tabuľky

Reagovat
fantomas

Do puntíku. Nebojim se, že sestoupěj, ale to musí nejpozdějc v zimě přijít Hughes.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hráči tam sú na ten Hughesov futbal, navyše by mohol "naštartovať" Irelanda, lebo ten chlapík je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

McLeish je prakticky nejlepší manažer v EPL. Akorát zas postrádá kvalitu v týmu.

Reagovat
fantomas

Chudák, že on si vždycky vybere tak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to těžké, ale polepšil si. Hraje systém, který je s podobnýma hráčema nejúčinnější. On by rád hrál atraktivní fotbal, ale nedosahoval by tak neskutečných výsledků.

Reagovat
smazaný uživatel

preboha, veď ten káder má 100% lepší na každom poste ako v B´hame a hrá rovnaký priposraný futbal, smerom dopredu je to totálna tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ví, že s tím bude úspěšnější než s útočným fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

v B´hame by o tom mohli porozprávať

Reagovat
smazaný uživatel

V nováčkovský sezoně hráli kolem 10. místa, vyhráli CC, hrají EL, mají neuvěřitelně kvalitní kádr. Spadli jen kvůli smůle - získali tolik bodů, že by je to v jakýkoliv jiný sezoně zachránilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jakej nováček krom Birminghamu McLeishe a Wiganu Jewella tohle dokázal v poslední dekádě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde najdu prosím to nové myp2p nebo něco podobného? Díky

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

ten stoji za prd oproti myp2p

Reagovat
Ligter

Odkazy tam má, tak ať si vybere co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi se vrat do diskuzi!

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan (Chazy vem si ze mě příklad a dávej place nahoru Spurs )

Reagovat
Chazy

Ty nemáš Wigan rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nijak nevadí, jak je to tam s atmosférou? Už aspoň choděj lidi? Plnej dům jsem tam snad ještě neviděl.

Reagovat
Chazy

Furt chodí 16000-19000. Atmosféra je někdy dobrá, někdy hrozná. Ale Wigan je malinkatej, má 80.000 obyvatel, takže těch 18000 lidí je naprosto úžasná návštěva. Plnej stadion párkrát byl, ale to je většinou tím, že přijede atraktivní soupeř a tak jdou na stadion i nefanoušci Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi

Neměl by někdo číslo kanálu SkySport na SopCast?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

mas i fox soccer a takove ty lepsi:

Reagovat
Chazy

Pěkně Foxes

Reagovat
Chazy

A Ipswich!! Tak otočit zápas proti těm šmejdům, to je dvojtá radost.

Reagovat
Chazy

Andrews je neskutečná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten Ipswich, Foxes moc nemusim

Reagovat
Chazy

Podle mě je to sympatickej klub, Sven neSven

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si k nim nikdy zadnej zvlastni vztah nevybudoval, i kdyz za Izzeta, Lese a Dickova jsem jim v PL pral tu jednu sezonu

Reagovat
Chazy

Já jsem jim začal přát, jak nečekaně spadli do L1 a vydrželo mi to. Ale stejně tam mám spoustu týmů radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to ja prave taky, a proti Saints jim dobry vysledek fakt prat nemuzu, ty mam v oblibe stokrat vic

Reagovat
Chazy

Já normálně taky ne, ale Foxes měli fakt až moc tragickej start do sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jim budeme prat, aby vysla nase predsezonni predikce jejich primeho postupu? No dobre...

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jinak neměl sem se tebou a dalšíma kritikama nechat ovlivnit v důvěře v Di Santa, ten hráč je prostě výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

To nadseni zas za mesic pomine, neboj

Reagovat
Chazy

Ale tady nejde o góly, ale o jeho přínos hře. To, za co jsem ho chválil loni, pozved ještě o úroveň výš. Nebyl to talent pro nic za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti tu radost neberu, dokonce si preju, aby jediny hrotovy utocnik na vasi soupisce ty goly daval

Reagovat
Chazy

Určitě se zítra podívej na sestřih.

Reagovat
smazaný uživatel

Vecer mrknu na MOTD.

Reagovat
Chazy

Tak to samozřejmě pak pošli odkaz

Reagovat
vodka

Di Santo bude dobrý, tím sem se ovlivnit já nenechal, protože potom, kdykoliv sem viděl Wigan, tak nehrál ale stejně si nemyslím, že loni hrál Wigan nejhezčí fotbal od 8. místa dolů. třeba ten Fulham je přejel a hra Stoke a Wolves je mi sympatičtější... Navíc u Wolves sem viděl taky jenom těch cca 5-8 zápasů, ale zanechali mnohem lepší dojem... krom tragické obrany samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea prostě nedokáže udržet čisté konto...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dvojka v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nemehlo v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn: no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-Norwich fantastický zápas. Tie emócie to je neskutočné. Premier League simply the best.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Reina, Kelly, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Kuyt, Suarez.

Subs: Doni, Carroll, Spearing, Maxi, Skrtel, Robinson, Shelvey.

Henderson zase v základu

Reagovat
13

zajímavé, Andy na lávce, tak snad budem hrát hezkej fotbal po zemi..

Reagovat
smazaný uživatel

To jde i s Andym.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se jeho výkony líbí

Reagovat
smazaný uživatel

on je kladivo ne technik on má míče do brány dopravit jakýmkoliv způsobem bez ohledu na to jak to vypadá ale ty jeho bomby zdálky jsou nádherné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se bude hrát 4:3:3, tak by to nemuselo bejt špatný Uprostřed je mnohem lepší než na kraji

Reagovat
smazaný uživatel

ten henderson já řikal mě se líbí jak hraje

Reagovat
vitasrp

I kdyby Modric měl stát 40 mega, dejme to za něj, hráče jeho typu neskutečně potřebujeme..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, Ramirese by byla na lávce škoda..

Reagovat
Arbiter

no to jo, jen myslím, že by se to hodně točilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Retrospektiva: Ikdyby měl stát Torres 50m E. dejme to za něj náš út hoří jak slamník... tohle není řešení útrácet vysoké sumy za hráče copak jste se nepoučily Torresem?

Reagovat
vitasrp

Víš, jak nikdy nenapsal, že máme za 50 mega přivést Torrese.. A navíc tak nějak nechápu, co má příchod Modrice společnýho s Torresem, krom toho, že jde samozřejmě o velké částky. Torres byl hráč na hrot, který jsme měli relativně dobře pokrytý a nebyl nijak výrazněji typologicky odlišný od ostatních hráčů - Modric je přesně typ, který naší záloze zoufale chybí, díky tomu je právě tak nekreativní. Proto bych se za něj nebál dát ani větší peníze, protože by to byl kup, který má hlavu i patu..

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě mi nedává smysl proč jste koupili hráče za 50 mil. když jste ho vlastně nepotřebovali.

Reagovat
vitasrp

To nedávalo ani mně a jak můžeš vidět, efekt toho transferu je zatím dost mizerný.

Na druhou stranu Drogba má před sebou poslední sezónu a pak by se útočník stejně sháněl, my ho akorát přivedli dřív, protože za rok by už třeba hráč Torresových kvalit nebyl na trhu. Nicméně zatím to nefunguje, což je řekl bych velký problém..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl a ikdyby nebyl tak zaplatit tuto částku za někoho jiného kdo by i třeba nebyl na prodej by v tom případě nebyl problém (obecně je jen málo hráčů kteří stojí více než 50 mil. E a upřímně Torres tuto hodnotu ani zdaleka neměl v době prodeje do Chelsea a byla to další chyba vašeho, mně velmi nesympatického majitele)

Reagovat
Godwinson

(až na tu cenu)

S ním to bude vůbec zajímavé. Definitivně se mělo včera rozhodnout, že nikam nejde .. a dnes měl Tottenham vyjednávat s Parkerem, tak nevim :)

Reagovat
nemamvasrad

Jen takový dotaz, proč tam píšete to pokrytecké "až na tu cenu"?

Reagovat
Godwinson

Co je na tom proboha pokryteckého. Souhlasil jsem, že je třeba hráč podobného střihu, ale rozhodně bych si dokázal představit vhodnější možnosti v poměru cena/kvalita.

Reagovat
nemamvasrad

Jelikož vynikáte v plastových vlaječkách, ne ve scoutingu nebo výchově mládeže, tak vás na vrcholu udrží jenom ty ceny. A jelikož to všechno lepí Abra, tak nechápu, o co vám jde.

Reagovat
Godwinson

Není investice, jako investice. Ale to budu vysvětlovat někomu, kdo má alespoň elementární schopnosti chápání psaného textu.

Reagovat
nemamvasrad

Jako investici beru něco, co se mi později vrátí ve větší míře. Byla by to dobrá investice fotbalově, ale ekonomicky byste na tom byli hrozně, jenže to zatáhne Abra. Takže nechápu, proč děláte, že vás ty ceny zajímají, když to je úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je jim uz trapne z toho, ze jejich klub neni schopny vydelat jedinou libru a zaroven je to klub s nejvyssi utratou za poslednich 10 let, ktery rve neuveritelne sumy do obcas az nepotrebnych hracu. Uprimne se jim moc nedivim, ja bych se hanbou propadal, kdybych mel tomuhle fandit, i kdybych tomu fandil uz od Vialliho

Reagovat
kiwwi

uvazovanie modrej luzy

Reagovat
Arbiter

hlavně, že ty jsi kokot, co se ptá, zda po knock outu na Drogbu má Didi epileptický záchvat a zakončí to smajlem " "....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Černý humor je nejlepší a kdo ho nechápe toho je mi líto, protože o hodně přichází.

Reagovat
oddy

jestli ti to co napsal přišlo jak černej humor tak je mi tě taktéž líto

Reagovat
kiwwi

a vies vobec na co som narazal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič si nepochopil

Reagovat
niflheim

i když jsi scouser

Reagovat
Arbiter

ha, vrchní kiwwiho ocas...

Reagovat
niflheim

Tak pravil hlavní mamlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Se s nim nemate vubec bavit, on tu stejne o fotbale nikdy nic nenapise, jen prijde blabolit neco do vetru o kiwwim a vy mu na to porad reagujete.

Reagovat
niflheim

Tak já s ním problém už pořádně nemám - jsem se ho rozhodl neřešit a už se nad ním jenom bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

On ten zákrok hlavně neviděl a komentoval něco, o čem neměl ani páru. Navíc je to takový idiot, že se tomu ještě přitrouble chlame

Reagovat
kiwwi

ja som nieco komentoval?

ja som sa pytal...nestrapnuj sa

Reagovat
Arbiter

Jo, ptal ses dost trapně, i když jsi to neviděl. A na ztrapňování jsi tu ty ten hlavní expert...

Reagovat
kiwwi

to je pointa otazky, pytas sa na nieco co nevies/nevidel si

reagujes ako decko

Reagovat
Arbiter

a ty ses ptal jako trotl....I když proč "jako"...

Reagovat
Chazy

Protože jinak by ta věta nedávala smysl?

Reagovat
Arbiter

dala by se ovšem postavit i jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju černej humor, tohle je pro mě největší ukázka černyho humoru

http://youtu.be/FHvhFZOOXrs

Reagovat
vitasrp

Předpokládám, že to víš, ale na tvůj názor fakt nejsem ani trochu zvědavej..

Reagovat
kiwwi

to nebol ziaden nazor, len konstatovanie

Reagovat
vitasrp

Na pointě, teda že mě to vůbec nezajímá, to ale vážně nic nemění..

Reagovat
kiwwi

sak ani mna nezaujima, ze ta to nezaujima...svoje si stale napisem

Reagovat
vitasrp

Tohle je jak diskuze s debilem, opravdu..

Reagovat
kiwwi

zasa sa tak nezhadzuj...niekedy pises aj rozumne

Reagovat
vitasrp

Upřímně jsem čekal, že přesně tohle napíšeš.. Fajn, pokus pěkný, leč to bylo poměrně trapný..

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723 jede vam to nebo vam to napise,ze to je off??? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

ale Blackburn za dvě zahozené penalty taky zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Měli sme to vyhrát kurňa

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo, jestli hraje Cahill?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

to nerada slyšim..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to bylo víceméně jasné že nastoupí... ale taky bych byl rád kdyby nehrál, ale doufám, že po tomto zápase rapidně klesne jeho tržní hodnota

Reagovat
mike.84

dneska bohový výkon ramires. ten jeho fyzický fond je neskutečný. sem rád že dava zapomenout na essiena. ještě zpřesnit přihravky a bude to kumšt.

ivanovič dneska katastrofa, jak def tak off, ten gol měl jasně být, ale on netrefí ani branu.

bosingwa jeho klasika. dokaže udělat něco neksutečně skvělého, pruniky všecko, ale pak si to pokurví dětinskýma chybama a naivním přístupem

hilario krom chyby jinak fantastický. nejlepší trojka na světě, bez debat

lamps ...

drogba je nehorazně neefektivní, ztratil svoje "Mojo" a nevěřím že se vratí ve velkém stylu ještě někdy. at dokope tuto sezonu a rozloučit se s ním stejně tak s anelkou a maloud. nikdo z těch tří nedokáže svou fomru nastartovan na dlouhodobější měřítko. všichni dokaží vykouzlit cokoliv nadpozemského aby to zas pošpinili tragickýma výkonama.

obrana zbytečně až moc zkracovala hřiště zvlašt když canaries mají tak rychle snipery, ty offsidy byly hraniční (některe) a byly to fakt infakrtovky

mata dodal neskutečně paradní rozměr, jasný zaklad ode dneška at se malouda dívá jak že se to hraje... lukaku super promising

Reagovat
niflheim

Toffees

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton

Reagovat
kiwwi

ti to inac valia

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je asi začnu víc sledovat, to město mi po červnový návštěvě přirostlo k srdci, tak jsem si říkal že jim po postupu do Champu budu aspoň přát... Ale oni maj zatim fakt parádní výsledky, tak na ně fakt už musim co nejdřív kouknout. Vstup maj teda skvělej, snad budou aspoň podobně pokračovat teda no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to mesto gayu

Reagovat
smazaný uživatel

... co nadělám

Reagovat
smazaný uživatel

ale proti nám v Carling cupu skončí

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Liverpool

Reagovat
kiwwi

fuck off

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Slovensku máte ty internety nějaké pomalé, ne?

Reagovat
kiwwi

100. pre Everton v top 6

Reagovat
smazaný uživatel

...inac co to Blackburn tam robil, dve jedenastky

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

X. Pro Artetu v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne. S Evertonem toho vyhraje stejne a aspon ho tam zboznuji

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo pls link na zápas Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

už sem našel ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Masi

a nechceš se podělit?:)

Reagovat
niflheim

82153

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za kanal?

Reagovat
smazaný uživatel

offline

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 91871

Reagovat
smazaný uživatel

aj to ukazuje offline ..neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Reagovat
minoLFC

ani tento nefachčí

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 93289 ten sice jde, ale je to nic moc kvalita a ještě k tomu snad rumunskej koment

Reagovat
smazaný uživatel

nejde myP2P a sme vsetci v pi...

Reagovat
sintha

Stačí si jen to zadávacího řádku v prohlíčeči nakopírovat tohle a za lomítko zadat číslo kanálu.

sop://broker1.sopcast.com:3912/

Reagovat
Error

Kvalitní YES - 6816

Reagovat
mike.84

jako vždy error saves the day

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
mike.84

o liverpool asi nikdo nemá zájem z médií , také stale nemužu nic najit, jak něco najdu pošlu sem kolmici

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Reagovat
smazaný uživatel

jede vam to teda?

Reagovat
Masi

jop tohle jede ale můžu doporučit YES teda (sop://broker.sopcast.com:3912/6816)

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Hendoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendoo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Eaglesovi už je 25...heh si ho ještě pamatuju jako mladého cucáka

Reagovat
Chazy

Je to smutná kariéra. Přitom z MU mohl vypadnout už v 18 letech.

Reagovat
niflheim

2003-2008 po hostováních

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ten balon na Luise od Adama

Reagovat
mike.84

http://www.sportlemon.tv/v-2/8/170/v-297198.html

yes se nějak divně trhá při pohybu kamery

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea Didier

Reagovat
niflheim

Ale myslel to pěkně...zatím pěkný zápas z obou stran

Reagovat
fantomas

Muamba hned v půlce střídat, na to se nedá koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc sel hned dolu?

Reagovat
fantomas

Protože byl příšernej a málem přímo zavinil druhej gól.

Reagovat
terry

Abych to tak shrnul. Pokud by se povedlo takrka nemozne a my jeste sehnali nejakou kvalitu na prave kridlo, pozvedneme nasi hru na uplne jiny level a budeme zpet v boji o titul. Takhle to bude hodne utrapene celou sezonu. AVB bude muset vymyslet neco jineho, nez co chcel urcite hrat, a nebude to alespon v prvnich mesicich ono. Mata ukazal, ze kdyz je kvalita, je to uplne o necem jinym. Lukaku se taky predvedl vyborne, skoda, ze ma proste konkurenci v podobe Torrese a Drogby, tam to bude jeste slozite vymyslet. Vazne by se nam ale ted hodilo, kdyby se Anelka pakoval, aby nezaclanel prave jemu nebo Sturridgovi.

Modric je taky potreba, ta zaloha je hrozna, co si budeme povidat. Na druhou stranu je pravda, ze kdyby zase prislo kridlo a hralo se 4-3-3, otevrel by se prostor Lampardovi, ktery by si mohl rozpomenout na svou nejlepsi formu.

Jo a predevsim chci videt razantni zlepseni v defenzive. Tak hroznou obranu a organizaci hry u nas dlouho nepamatuju. S timhle nemuzeme na MU vyrukovat.

Reagovat
C0br

Obrana Boltonu je asi někde na párcích.

Reagovat
fantomas

Heh, miluju tě Owene Coyle! Skvělá reakce..

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mi Luis nepozdává fyzicky, s takovou půjde ven kolem 60. minuty, už teď vypadá zničeně

Reagovat
fantomas

Ojoj...

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly zas zraněnej Na jak dlouho to má ještě Glen?

Reagovat
fantomas

Po repre pauze už určitě bude k dispozici.

Reagovat
j_mrazik

Je fakt, že Wigan jsou vcelku dřeváci... ale "přivítali je na domácí palubovce"?

Reagovat
Chazy

Usty je kreativec

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

"Wigan měl při losu před sezonou štěstí, osudí mu přiřklo do úvodních třech kol všechny tři nováčky z Championship, dva z nich navíc na domácí palubovku."

Reagovat
fantomas

To jo, ale co je na tom divnýho?

Reagovat
niflheim

"Palubovka"

Reagovat
fantomas

V basketbalu běžnej termín pro hrací plochu a nevidim důvod, proč by se to nedalo použít i ve spojitosti s fotbalem.

Reagovat
niflheim

Tak taková paluba na lodi nebývá pokrytá trávou

Reagovat
j_mrazik

Palubovka, palubky, dřevo, Wigan... Halóóó?!

Reagovat
fantomas

Neznám palubky. Ok.

Reagovat
herbage

jaký Wigan? Jako synonymum slova dřevo je ustálený výraz Carroll a jako synonymum slova dřeváci zase Stoke

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Rebel

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

spíš nedouk

Reagovat
smazaný uživatel

už i do vlastních, jo?

Reagovat
Arbiter

Odkdy se používá pro travnatý povrch venkovního sportu palubovka?

Reagovat
fantomas

Odnevimkdy...spíš - proč by to mělo bejt tak nesmyslný?

Reagovat
C0br

To je jak kdybys hrál šachy na hřišti.

Reagovat
j_mrazik

Lakers přivítali Pistons ve svém domácím bazénu... obdoba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Člověče - tenhle boj prohraješ...rozum je na naší straně

Reagovat
fantomas

Tak ono to bylo z části i informativní, nevydal sem se nějak "bojovat"...

Reagovat
niflheim

Ale bránil ses

Reagovat
fantomas

To mi je taky podobný.

Reagovat
niflheim

No možná kdybys u toho vytrval a přidal na agresivitě, tak bych nakonec i věřil

Reagovat
smazaný uživatel

to by se z něho stal kiwwi

Reagovat
Arbiter

protože je paluba ze dřeva nebo parket...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

200. za Budvar

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký ticho na tom Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
fantomas

Davies je kouzelnej. Nebejt těch posraných zranění, moh bejt pro tým ještě důležitější než Holden.

Reagovat
niflheim

Už aspoň Holden trénuje?

Reagovat
fantomas

Zlehka...vrátí se až v říjnu. Do tý doby se snad nezraní právě Mark.

Reagovat
smazaný uživatel

čista penalta

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

To vůbec...ten záznam zezadu jasně prokázal, že to bylo mimo

Reagovat
smazaný uživatel

beriem spať páni ..zle som to pozrel

Reagovat
fantomas

Výborně Probert.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotí mi někdo 1. poločas LFC - Bolton? Díky.

Reagovat
niflheim

Pěkný zápas

Reagovat
minoLFC

sme lepší, resp. nebezpečnejší, škoda, že Down a Luis nepremenili svoje tutovky, bol by pokoj...takto sa nam to môže vymstiť

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v podstatě klasika. Takže 1-1 pokuď nepřidáme druhej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Začiatok vo výbronom tempe, aktivny pristup , pekne akcie , Luis si z obrany Boltonu robil čo chcel, krásny gol Henda po skvelej kolmici Suareza na Downinga ten ešte nedal ale potom už Jordan zavesil, po gole ďalšie šance brejk Suarez zakončil lobom tesne nad, cca v 25.min sa zranil Kelly na pravej obrane hrale Škrtel zatial spolahlivo....tempo ku konci polčau upadlo ale vykon ,našich,, zatial na dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi podobné prvnímu poločasu se Sunderlandem, LFC král na hřišti, Bolton neměl jedinou šanci. Fantastický centr šajtlí Suareze při golu, dva skvělé pasy Adama, který dnes nebyl zatím ani jednou pozičně mimo, Kelly střídaný pravděpodobně kvůli úponu hýžďového svalu, a Škrtěl hraje na bekovi (zajímavá volba). Důležitý fakt - Carroll nám vůbec nechybí. A pokud jsme chtěli kupovat Cahilla tak doufám, že to bude kachna - minimálně dnes a minulý týden byl hodně mimo.

A ještě Lucas hraje velmi dobře.

Reagovat
minoLFC

kedže Coates je na štadione, tqak Cahill je minulosť

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje v pohybu parádně, Luis super nahrávky, tvorba hry, Henderson gól s přehledem, kelly se zranil, Downing zase lítá jak ďas, rozhodčí je výborný, Adam hodil dive , Coates nám sedí na tribuně.

Bolton tragický

Reagovat
vladis271

Kukni si Sunderland 1. polčas to isté. Opäť úžasná neschopnosť pridať poisťováka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. výše... skončí to 1-1 když nepřidáme druhej gol.

Reagovat
fantomas

Bolton se poráží sám.

Reagovat
CubONE

Everton Howard a Distin vo fante

Reagovat
Counter

Takže přestože Steinsonn stál uvnitř vápna, penalta se pískat neměla?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, protože přestupek se udál mimo vápno.

Reagovat
blaugrana

Ale mohla to byť kľudne červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

bol jednou nohou mimo vapno a rokou tu loptu zasiahol tiež mimo vapno

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka byla mimo vápno, docela znatelně z pohledu rozhodčího.

Reagovat
minoLFC

teda Big Chilli Burger..ešte má páli huba

Reagovat
niflheim

Díky bohu, že tam neběří ta hudba na tom YESu

Reagovat
smazaný uživatel

Coates prošel zrdavotní prohlídkou tak ad se mu daří pro mě je velká neznámá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí co nás píská je...

Reagovat
smazaný uživatel

...výborný a přesný

Reagovat
13

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nema niekto link na kvalitny veetle ? Live-Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Coatesa bolo vidieť aj na tribúne...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, je opravdu velký, bylo ho vidět

Reagovat
vitasrp

Liverpool zatím velmi dobrý výkon, podobně jako se Sunderlandem, kde svého soupeře také první půlku drtili, uvidíme, zda jim to tentokrát vydrží i po přestávce. Musím říct, že po tom našem utrápeném, pomalém a nudném fotbale je tohle pro oči pohlazení. Hrozně se mi tenhle přímý britský styl zamlouvá. Napadání, agresivita, rychlost v přechodu do útoku a koneckonců i potřebná kreativita, kterou LFC dodává Suarez s Adamem. Fakt se na to zatím docela slušně kouká. A Suarez je vážně geniální fotbalista, jen škoda, že je to takový idiot..

Solidně se prezentuje i Adam, který velmi dobře tvoří hru, jeho pasy za obranu do křídelních prostorů jsou jednoduše lahůdkové a Liverpool v tomhle určitě má nebezpečnou zbraň, Downing na křídle taky hraje důslednou roli a vlastně i Henderson zatím podává svůj nejlepší výkon v dresu Liverpoolu. Ta branka mu jistě pomohla a měl poté ještě další zajímavé věci - především centr do šance Kuyta byl dobrý.

Uvidíme, co přinese půle druhá, kdyby LFC znovu vypnul, Bolton by určitě mohl pomýšlet na bod, nicméně to si nemyslím, podle mě si to tentokrát pohlídají a spíš přidají druhý gól, než inkasují..

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton by mohl zatím pomýšlet na druhý gól jen v případě, že si dá Liverpool vlastní. Je opravdu tragický...

Reagovat
fantomas

Ale dokáže hrát dvakrát líp, takže sou tyhle tvý závěry neskutečně unáhlený.

Reagovat
fantomas

*no, spíš stokrát

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím o dnešku a opravdu jsem měl zase pravdu (stejně jako minule s Arsenalem )

Reagovat
fantomas

Ale kdybysme se vsadili, bylo by to zaručeně opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné Když jde o hovno, tak uhodnu i přesný výsledek (minule s vámi)

Reagovat
fantomas

Kam se vytratila ta aktivita a sebevědomí? Klasnič na to prdí z vysoka (Tuncay in), Knight se Steinssonem absolutně nestíhaj, o mrtvých (Muambovi) radši pomlčim. Davies s Eaglesem se to snažej rozhejbat, ale je jim to prd platný, když na ně pokaždý jen všichni čuměj a nehejbou se. Doufám, že hráči v kabině pocítěj hlásnou troubu i pěkně zblízka, ať sou LFC aspoň chvíli vyrovnanym soupeřem. Kór když za čas odejde Suárez a napravo musí hrát pomalík Carra...

Reagovat
smazaný uživatel

hebrage, rssa

Henderson priemerný hráč...

Reagovat
herbage

ovšem

Reagovat
13

má velkej potenciál..

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ešte to chce niekoho k Luisovi. Verím, že keď sa vráti Gerard, tak to bude parádna dvojka. Škoda, že Ferdi pošiel. henderson dneska prekvapuje, Adam mal nejaké tie dobré pasy a def. zákroky, Downing zatiaľ nulový. Najlepší zataiľ Luis a Lucas. V obrane Agger a Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

bude ich hriat pri srdci že stal 22 mega

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

Downing nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to pozerate ? Hergot ja nemožem najst poriadny stream ani sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

6816

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 6001 mě tenhle šlape úplně bez problému(Ťuk Ťuk)

Reagovat
smazaný uživatel

presne ten mam a stoji za kkt ...komentuje to neaky žlty gajdoš ...

Reagovat
13

Luisi Luisi

Reagovat
Counter

Heh, a teď z opakovačky šlo krásně vidět, jak jasná penalta to byla

Reagovat
fantomas

Gary famózně!

Reagovat
niflheim

200. za dobré jídlo

Reagovat
niflheim

300 teda ...hergot teď jsem to posral...dobré jídlo už nebude nikdy dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Smashing header

Reagovat
mithro

martin, do zlej branky

Reagovat
fantomas

Tak nic, žádná změna, tohle je prostě blbej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní centr charlieho. Skerts

Reagovat
C0br

Ještě Suaréz by měl něco přidat, ať se má dobře i moje fanta.

Reagovat
smazaný uživatel

gól škrtěl

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nijak nepomůže jeho cestě do základní sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

jooo!!!!! :-D ADAM!

Reagovat
13

Adam!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám tě milovat charlie

Reagovat
niflheim

Ten Bolton působí nějak odevzdaně...tenhle třetí gól šel ošéfovat lepším přístupem k hráčům

Reagovat
smazaný uživatel

gól Adam paráda

Reagovat
Counter

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka musí dat Cahill hattrick než mně definitivně pokurví fantu.

Reagovat
Counter

A proč sis ho bral? Já vlastně nechápu všech těch 900 000 hráčů, kteří ho mají. Teprv až (jestli) přestoupí do AFC, tak může za něco stát, ale i v tom případě se najdou lepší volby.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Bolton není špatný tým, čisté konto občas udržíjou, on sám není dřevo že by nemohl dat góla, základ má jistý. Jestli nechcu ignorovat obranu, tak je to dobrá volba.

Reagovat
Counter

Bolton a čisté konto, to vážně nejde k sobě Za celou loňskou sezonu jich udrželi 5 (slovy pět), to i Newcastle jich měl víc! I kdyby dal Cahill neuvěřitelných pět gólů, pořád bude mít méně bodů než 3/4 obránců jeho ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Sázím na to že tentokrát budou výš než poslední dvě sezóny. Ale jo, asi máš pravdu. Možná bych se měl na obranu vykašlat a nacpat kvalitu do zálohy. Zatím to jenom zkouším.

Reagovat
mithro

pekne si to napisal, skoda, ze patrim medzi tych 900 000

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill si určitě poslední zápas za Bolton takhle nepředstavoval

Reagovat
nemamvasrad

Už je myšlenkama jinde

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem to chtel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

nedivím se mu ale...

Reagovat
fantomas

Proč jako? Protože Bolton prvně v sezoně hraje pod psa?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale bejt tak blízko velkyho klubu, to už člověk asi myslí na jiny věci....

Reagovat
fantomas

Vždyť hraje pořád dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky netvrdím opak...

Reagovat
fantomas

No tak jak ste poznali, že je myšlenkama jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

psal to v první půli na twitter

Reagovat
fantomas

Ahá.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá otázka...

Reagovat
fantomas

Divný, že to na něm neni vůbec znát a hasí tam jeden kiks za druhym.

Reagovat
nemamvasrad

Jen jsem pokračoval v naivním vlákně. Je to ironie, očividně né úplně očividná.

Reagovat
smazaný uživatel

To tak. Zakopne o první schod na Emirates Stadium, zraní se na půl sezóny a já se na něho budu smutně čumět ve fantě.

Reagovat
niflheim

Zítra tři body proti Arsenalu a to zase bude mít někdo pěkný zápasový víkend

Reagovat
JIMMY-PO

najlepši obranca FCL dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

za to FCL a za toho naj obránce

Reagovat
JIMMY-PO

LFC...vyhováram sa na horúčavu, ktorá ma zatemnila

Reagovat
niflheim

Eagles dolů? ...Proč?

Reagovat
fantomas

Omg, proč zrovna Eagles?

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Eliu,Cahilla a Sneijdera(utopie) v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

btw, může mi někdo říct, co znamená Pimpongovo "deeeeeench"?

Reagovat
smazaný uživatel

sry neměla bejt reakca...

Reagovat
niflheim

T pořád myslíš, že Wenger někoho přivede?

Reagovat
herbage

spíš Cahilla, Cissokha Sneiijdera, Hazarda a Parka

Reagovat
smazaný uživatel

nesmime byt tak naivni....

Reagovat
herbage

a proto jsem nenapsal M'Vilu

Reagovat
smazaný uživatel

a ja bainesa

Reagovat
smazaný uživatel

pro Parka, Maxwella, Taarabta a nějakého 12ti letého Hondurasana

Reagovat
smazaný uživatel

JUSTICE FOR THE 96, JUSTICE FOR THE 96, JUSTICE FOR THE 96,

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, co se stalo? Šel jsem se psem ven a my dáme 2 fíky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě Luis gól, ať má moje fantová dušička pokoj... prosíííín

Reagovat
nani92

ak budeš s tým psom chodiť von častejšie, tak možno získate aj titul

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill a Eagles ve fantě na lavičce - to byl tah!

Reagovat
Tomanatura

Charlie Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prispevek. pro gol downinga nebo suareze,kdyz uz je rozhodle

Reagovat
fantomas

Je jen otázkou času, kdy Enrique začne nastupovat za španělskou repre.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak si ho za tu lidovou cenu 6.5 mohl wenger nechat vyfouknout.. ikdyz vyfouknout..spis o neho nestal vubec

Reagovat
smazaný uživatel

No to rikam taky uz peknou dobu A Spanelaci az na Mereho vzdycky vali oci, ze tam hraje nejakej Capdevila nebo Montreal, tak co by tam delal nejakej Enrique z Newcastlu.

Reagovat
fantomas

Třeba když už je v LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v to doufam, moc lepsich LB v soucasne dobe po hristich nebeha a at mi nikdo netvrdi, ze se nehodi do tymu nebo podobny nesmysly, protoze ten kluk vyrostl v komplexniho hrace a moderniho beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a stále jsou mezi námi někteří, kteří ho tam nechtějí...škoda, když už i já jsem na něj změnil názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozná španielsky futbal a nespĺňa požiadavky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna se neumi dostatecne verohodne valet po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

komu byste dali ve fante prednost: Young nebo Nani?

Reagovat
niflheim

prašť jako uhoď

Reagovat
smazaný uživatel

spíš prašť a uhoď!

Reagovat
smazaný uživatel

Young bude asi hrát víc. Ale já mám Naniho.

Reagovat
niflheim

Nani nejlepší nahrávač minulé sezóny, celkem se i dostává do zakončení. Young silný po straně, taky hodně přihrávek, zahrává plno centrovaných standartek.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave proto vaham

Reagovat
smazaný uživatel

Young bude kopat rohy a má lepší standardky. Naní je rozehrává mizerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Young bude hrat casteji, bude se srat ke standardkam i penaltam a nebude mu na jeho postu konkurovat Valencia.

Reagovat
Tomekcz

k penalte se nedostane pres Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude jistojiste hrat v zakladu v kazdem zapase v sezone

Reagovat
Tomekcz

ale to stejny ti muzu napsat k Youngovi Ve Ville mozna zvladl vsechno, ale tady bude SAF tocit i jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

A vzdy bude Young sedet ve stejnych zapasech jako Rooney, to zni logicky

Reagovat
Eric_The_King

Já mám Naniho, ale i Young bude určitě velmi dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že to je 3-0... takovej fail.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebola mala domov?

Reagovat
Counter

Tak teď to Probert podělal.

Reagovat
Erdovec

to nebyla malá domů

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk & Luis si spolu rozuměj mnohem víc než Luis & Andy.

Reagovat
Counter

Jasná penalta.

Reagovat
Counter

Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl suarez stary simulant,tak by mu to mozna i pisknul

Reagovat
niflheim

Jaká penalta?

Reagovat
Fernando_Torres

Chudák Luis si to podělal tou simulací někde na začátku, v druhý půli na něj už dvě jasný penalty a nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a maxi ted dá hattrick, nebo nedá 2 100% šance. U něj je možný všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

35 mega za drevo carolla.. dobry fail

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj mozek je fail

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kupme nějakýho DM, nemůžu se na toho Lucase dívat.

Reagovat
niflheim

Nehrál náhodou vždycky Meireles DM v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, portugalskou reprezentaci nesluduju. Každopádně se víc hodí na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hraje skvěle.. nevim coproti němu vy Lucas-hateři máte...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem pryč, přišel jsem domů, zapnul si Live a první co vidím je, že Lucas pokazil 2 přihrávky. Pak mu taky utekl tuším Petrov a dál ho radši neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je chyba, že jsi neviděl první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to štve, ale co nadělám, nikdo za mě moje věci dělat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas byl opet jeden z nejlepsich hracu LFC. Je to trapny jak na nej kazdy automaticky nadava protoze pod Rafou hral tuzku...momentalne ma 100% misto v zakladu, i kdyz se vrati Gerrard...Skvely DM z neho roste.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na něj v životě nenadával, když hrál pod Rafou. Jen jsem pořád čekal, kdy z něho vyroste něco víc, něco kvalit DM v týmu, jakým je Liverpool. Ale dneska mě fakt naštval, jen co jsem přišel domů. Nejsem auto-Lucas-hater, ale tohle se mi prostě nelíbilo.

Reagovat
fantomas

Ať už de ten Knight opravdu do prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

pustiť Knighta dobrý nápad, pustiť Cahilla, no to sme nedomysleli

Reagovat
niflheim

400. za zítřejší výhru nad Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

401. za zitrejsi vyhru nad ManU a posily typu Elia

Reagovat
Counter

Na to ani nepotřebuješ vychytávat jubilejní čísla, cokoliv jiného než výhra Utd by bylo velké překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Pipo123

Videl som záznam a ten Di Santo to snad nie je možné, krásne góly

Reagovat
niflheim

Hergot a já mám Reinu i Aggera ve fantě...tohle mě fakt sere

Reagovat
smazaný uživatel

parada,takze za enriqueho jen 2

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser, 4 body za čistej štít u Enriqueho jsou v háji tohle kolo není dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Carra ...prvně to zpracuje Petrovovi a pak i nahraje Klasničovi...

Reagovat
papos182

Tak uz si goly nedava, uz na ne pouze prihrava

Reagovat
smazaný uživatel

A jsme 1. v tabulce, paráda.

Reagovat
niflheim

Užij si to, dokud můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, takhle to bude i po sezóně MUFC pěkně 6...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro fanouška poolu nezvyklej pocit, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem tyhle mega hustý narážky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

840 - Liverpool are top of the Premier League for the first time since May 9 2009, 840 days ago. Perch.

Bylo by divné, kdyby nebyl :)

Reagovat
minoLFC

ľubil sa mi Škrteľ..pekne ofenzívne prieniky...inak zas sme po odchode Suareza stratili iskru

Reagovat
13

to sice ano, ale nebylo to až tak uplně Luisem, prostě bylo vidět že všichni chtěli ten zápas v klidu dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez se mi zdal více sklamaný z toho, že nedal gól, než z toho že jsme vyhráli.

Reagovat
minoLFC

no ešte aby bol sklamaný z toho, že sme vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

* jak š´tastný z toho jak jsme vyhráli pochopitelně , mimochodem já jsem 37Škrtič37

Reagovat
minoLFC

jo ja som to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, bol nasraný...

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez má takú mentalitu proste, hráči tohoto typu majú obrovské futbalové schopnosti, ale sú aj temperamentní, to už máš tak

Reagovat
vodka

místo temperamentní, tak u saureze = je to kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Stalo se to stejne co ve stredu v CC proti Exeteru:

Bez Carrolla vyhra 3:0, s Carrollem prohra 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je totizto poleno ...hrac pre nejaky premierny ang. tym a nie Liverpool, a zo Suarezom si logicky nesadnu.... proste sme len tak vyhodili kopu penazi za traktoristu Andyho a on nesplati ani polku

Reagovat
13

proboha.. Carrol neni žádnej kopiťák, traktorista, dřevák nebo jak ho tady nazíváte. On fotbal hrát umí, akorát ho zatím neumí naše záloha tak dobře využívat. Navíc je dost mladej a stále má na všechno dost času. Zatím jeho výkony neodpovídají těm penězum co jsme za něj dali, ale v budoucnu by mohly

Reagovat
papos182

Naopak, on neumi vyuzivat nasi zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
vladis271

MOTM Hendersooooooooooooooooon son son son..... he is better than kleberson sorry mufani toto som si nemohol odpustiť.

A Andy, Liverpool to dá aj bez teba, ale ak si chceš skurviť kariéru len pokračuj. Pritom by stačilo trošku toho Luisovho zanietenia pre hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestane už s tými kokotinami na Carrolla.

Reagovat
vladis271

whooo cares, bude to síce šialený provar, ale King to ustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby nás nesral Suárez, dnes sa správal jak egomaniak... Carroll dnes nemohol nič urobiť, otvor oči a rozmýšlaj.

Reagovat
minoLFC

ale houby...rozhodca už na konci začal kupiť chyby(neodspíkal faul nam faul v pokutovom uzemí a aby to napraviol tak odpiskal roh aj keď sme sa dotkli ako posledný lopty my) alebo mali nahravky spoluhráčov oči(Henderson , ktorý čakal s nahravkou na Suareza pol minuty)...tak bol frustovaný no...ale inak hral zas veľmi dobré

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa aspoň Luis nemusel po vystriedaní tváriť ako urazené decko na pieskovisku a po skončení zápasu si ani nepodal ruky so spoluhráčmi a urazeno odišiel...

To, že cítil krivdu? Diskusie s rozhodcom podporujem, keď sú v normálnej rovine, ale Luis to preháňal a ako rozhadcoval rukami? Proste sa nesprával tak, ako by mal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se používá Wildcard ?

Reagovat
minoLFC

čo je wildcard?

Reagovat
Counter

Jednou za sezonu si ve fantě můžeš v době jednoho gameweeku udělat kolik přestupů jen chceš. + ještě jednou na přelomu roku během přestupního období (viz pravidla).

Reagovat
Counter

V Transfers si normálně uděláš kolik změn chceš, dáš pokračovat a v potvrzovacím okně (Confirm/Change/Cancel) máš níže možnost Play your Wildcard.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl si to ty, komu sem posilal odkaz na Rules? Cteni je porad velmi namahave?

Reagovat
Chazy

Někdo neumí anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Minule za ten odkaz dekoval, ze si to precte. Tak ja uz nevim

Reagovat
smazaný uživatel

čtení je pro chytré

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, hlavně Henda se po těch prvních dvou zápasech zlepšil.

Reagovat
ACSMan

má dvě hlavy a 3 ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

mEn nie mAn

Reagovat
Azza

Proč když si dám ve fantě někoho jako kapitána tak získá jen dva body?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vitej do klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu nový a protože se tady moc ještě nevyznám (byl jsem do této doby jen "čtenář diskuzí) chtěl jsem se zeptat,jestli se tady někdy uvažovalo o vytvoření nějaké podsekce, kde by ostatní psali "deníky" ze svých zážitků z výjezdů za zahraničním fotbalem?Věřím ,že je dost lidí co má podobného koníčka a myslím ,že by to mohlo být zajímavé.

Reagovat
niflheim

Na premierleague.cz si můžeš psát blog

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak diky..Myslel jsem to uplne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak6e dneska chelsea vihráli zaslouženě ... hlavně v tech pozletních mynutýách hrály dobře

Reagovat
smazaný uživatel

11 slov...10 chyb. Gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja nevim jak ty ale ja jich napočýtal 12

Reagovat
13

že tě to baví

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je na půl kola na prvním místě (po třech zápasech) a fanoušci Liverpoolu z toho onanují

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď tak zatrpklý, člověk musí umět mít radost z maličkostí LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo tu onanuje (když to tedy zrovna ty zmiňuješ), ale Liverpool předvedl velmi dobrý výkon, za který pochvalu sakra zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Palacios in Stoke talks

Soukup bude nadseny

Reagovat
Chazy

Hm, škoda. Rád bych ho viděl zpátky jako náhradníka za Diameho.

Reagovat
vodka

nevim, proč Stoke nezkusí toho Gibsona... vím, že jednoho Whelana už tam mají, ale Gibson je do jejich hry ideální posouvač na křídla, mohl by zkoušet střílet z odvrácených balonů z vápna, kterých je v zápasech stoke kopec...

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis to rozjede az posledni dva dny a posbira aspon tri hrace, co na trhu zbydou, takze treba zkusi i toho Gibsona. Mas pravdu, ze by tam zapadal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč Sunderland nekoupí Dioufa a nebo Machedu. Alespoň na hostování by je získali za hubičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Diufa by mohol skúsiť, ale Macheda je tragický, ten ešte na "dospelý" futbal nedozrel

Reagovat
smazaný uživatel

*Dioufa

Reagovat
niflheim

Gibbo je prý zraněný. Sice se hovořilo o Stoke, ale teď kdo ví.

Reagovat
fantomas

Tak jo, nechal sem si to projít hlavou a...od příštího zápasu očekávám razantní řez sestavou, Knight, Davies, Klasnić i Muamba sou si na můj vkus svou pozicí v základu až moc jistí. Takže určitě M. Davies, Tuncay a Wheater (pokud odejde i neodejde Cahill) příště od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně Tuncay nehraje?

Reagovat
fantomas

Je v týmu novej a Klasničovi to "bohužel" střílí / Davies je stálice a hrát musí furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
13

protože je ideální jako žolík

Reagovat
smazaný uživatel

A inak LUCAS!!!

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Nile Ranger byl zase zadrzen policii, tentorkat pry v baru prastil 33letyho chlapa, zlomil mu celist a borec skoncil v bezvedomi

Reagovat
fantomas

That's my boy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Carroll.

Reagovat
Counter

Je to útočník s pořádnou ránou

Reagovat
vodka

a on vlastně zůstal v Newcastlu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jo..

Reagovat
herbage

Náhrada za Bartona nejen v kabině

Reagovat
Eric_The_King

V kabině i ve vězení

Reagovat
vodka

500. pro Arsenal v boji o titul

Reagovat
Counter

Za pět let

Reagovat
smazaný uživatel

no zítra na sestupových pozicích

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa najnovších informácii odmietol Atlético, aby mohol podpísať nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea koupila za 2 mil Eur mexickeho mladika Davilu. Je to AM a odehral letosni MS U20 za bronzove mexiko.

To nezni spatne snad to nebude druhej Vela ale druhej Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s vysokou pravdepodobnosti letos nedostane WP a pujde hostovat.

Reagovat
minoLFC

A my by sme mali mať Buena z MS17 zo zlatého Mexického teamu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále nič, divné...

Reagovat
smazaný uživatel

Mate nekdo stream MOTD?

Reagovat
Danny Larkin

zkus toto http://mypremium.tv/ a vpravo tam je BBC 1

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Alan tam ted hezky rozebírá tragickou defenzívu čukotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ja si toho vsiml proti Baggies uz, skoda, ze meli tak snadny los, lepsi tymy by je obraly o body na stopro.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řek. Je ale fakt, že se soupeřem roste výkon, ale tohle byli fakt mega hrubice.

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems zase dostali přes prdel! Paráda Neměl bys pro mě krátkej popis nových hráčů? Hlavně Cabaye mě zajíma teda. Báčko taky.

A Ryan má nejlepší pravačku v lize!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeste zijes? Napisu ti to, ale az po Motd

Reagovat
smazaný uživatel

Oká. Já byl teď tři tejdny po Balkáně a pak deset dní v Mikulově. Bez internetu. Akorát na dva dny, takže zápas s Arsenalem jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vlastne ani poradne nevim, jak je hodnotit, Marveaux hral jen v poharu a to jsem videl jen kousek, Cabaye se mi libi hodne, je videt, ze pouziva mozek a taky ma lepsi strelu, nez bych od takovyho prcka cekal, az se sehraje se zbytkem zalohy, bude to kvalitni posila. Ba nic nepredvedl, ze vsech hracu, co zatim letos nastoupili, se mi libil nejmin. Obertana jsem tipoval, ze mu bude mensi klub sedet, a zatim to potvrzuje, ale porad je moc brzo to hodnotit.

V derby byl skvelej Coloccini. A na LB pravdepodobne prijde Pieters z PSV zhruba za castku inkasovanou za Joseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mas zitra cas, podivej se na Fulham a muzes si udelat obrazek sam. Souper, proti kterymu NUFC neumi, mela by hrat nejlepsi mozna sestava, takze to bude takovy idealni vzorek

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. ::biggrin: Zítra se podívam. Musim domlasknout resty do školy ještě, takže teď mam asi tejden doma. Pieterse sice neznám, ale van Bronckhorsta jsem žral, tak snad bude moje obliba holanských levobeků pokračovat. Cabaye je skvělej. Hroznej sympaťák hlavně a co jsem si všim tak dost maká, což jsem od frantíka moc nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Formica

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost, za ty simulace Formicy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v pripade Taarabta taky nebyla slepa

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santo takovy luck pri golech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

U toho prvního ani ne. A do kolika se dostal gólovek? 4,5..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze obe golovy strely sly pred teci vedle, kvuli tomu bych z nej hrdinu nedelal.

Reagovat
Chazy

Podle mě ta první určitě ne. Hrdina nepochybně je a ten jeho herní projev je vynikající, navíc tam měl dvě situace, který spíš kvůli smůle gólem neskončily. Když se to srovná s Rodallegou, tak on opravdu pracuje tak, jak hrot pracovat má.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze sestrihu jeho praci moc hodnotit nemuzu, ale dneska dal dva goly s velkym luckem, jestli slo vedle i to prvni se muzeme jen dohadovat, ale necekam od nej zadnou velkou produktivitu.

Reagovat
Chazy

10 gólů dá

Reagovat
smazaný uživatel

Ligovych? To pochybuju

Reagovat
Chazy

To zavání mojí historicky první sázkou

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se někdy ukopne a když k tomu má ještě štěstí

Reagovat
EL Gringo

LFC

Reagovat
smazaný uživatel

"webb has awarded 5 penalties to united in his last 10 games at old trafford"

Reagovat
smazaný uživatel

Většinu z nich odpískal proti LFC Jsem zvědavej, jak tohle utkání zvládne, poslední dobou ve vypjatých zápasech udělá alespoň jednu hodně velkou hrubku.

Reagovat
vladis271

Trochu s odstupom. Downinga si proste nejde neoblúbiť. To že tu bol označovaný za hráča, ktorý si svoje odvedie a nesklame som považoval za niečo čo sa hovorí. Ale!! Tomuto sa hovorí reprezentant. Vážne by som sa neodvážil tvrdiť kto je lepší, či Young alebo Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera v MOTD ho chválili. Rozebrali jak vytváří prostor pro ostatní a jak chodí do kombinace. Obrovská škoda zatím, že mu to tam nepadlo, on si ten fík zaslouží. Včera po tom neskutečným pasu Luise moc nechybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lee Dixon doslova o tom centru šajtlí v motd pronesl : "ball of all balls"

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jedna věc z motd od Dixona : Lucas - "Most improved player in the Premiership" byl pro něj muž zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby uměl trochu více pravou nohou, mohl na konci utkání taky skórovat, jak si naběhl na střed z levé strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Albion ma konecne misto 0 hracu na LM dva hrace, kteri tam jsou schopni podat slusny vykon. To se nestalo uz tak dvacet let

Reagovat
Aldeano

Titul tipuji do Manchesteru. Do United nebo do City.... Jinak je hezký vidět, jak bývalý hráč Gambáč ligy dává hattrick v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

kdo dal 3 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Gecov

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Džeko ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Co je?

Reagovat
Filipow

Dal 4 fíky.

Reagovat
Aldeano

Tak,ale to by takhle nereagoval a podíval by se na čas mého příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC po trech kolech 7 bodu, to je slusnej zaklad Hlavne pristi kolo neprohrat s tema saskama, pak to teprve budu moct oznacit za povedeny ligovy start.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze bude hrat Joey.

Reagovat
Aldeano

Tribbiani

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní vstup do sezony.

Krul je jasná jednička na dalších 10let.

Simpsona nahradit až to půjde, ale nehoří zatim. Ke svým vyrovnaným průměrným výkonům přidal čtení hry a dneska zase zachraňoval za S.Taylora na stoperu.

Saylor a Colo jsou parádní dvojka. Jestli CB, tak jedině mladíka, který časem vytlačí Cola nebo náhradníka na místo Willa.

Raylor je skvělej dopředu, ale levej bek to prostě neni. Dnes zase pár situací zavánělo gólem, snad přijde ten Pieters. Škoda jen, že pak si nejspíš moc nezahraje.

Jonas hraje svojí klasiku, maká, maká a nic moc z toho, ale aspoň se nefláká.

Cabaye se sice tak 20minut dostával do zápasu, ale pak naprosto dominoval ve středu a zařídil první veledůležitej gól. Hrozně inteligentní hráč.

Tioté se mi moc nelíbí letos (Arsenal ani teď), dává moc lacino balon od nohy, cpe se až moc dopředu... ale dře a je zkrátka všude a on tu svoji superformu zase chytí.

Obertan je super, konečně máme pravý křídlo, záložníka. Akorát teda ho někdo naučte centrovat prosím, nebo z něj vyrostu.

Best je šmatlák, pořád v ofsajdu, ale dal dva góly, navíc druhej parádní. Co víc od útočníka chtít..

Peter takovej neviditelnej. Bojim se, že PL už letos moc stíhat nebude.

Vuckic je baba, prijde, zavini primak na hranici vapna, zrani si u toho ruku a kvuli tomu vystrida. Kdybych ho znal jenom z dnesniho vystoupeni, tak to potes

Ba zaridil skvele druhej gol a malem pridal 3ti. Ono mu to zacne sypat.

Smudge....

Celkove se mi ten tym dost libi. Oproti lonsku je to v pohybu, vsichni chteji hrat balon. Fakt jediny posty, kde to hori je levej bek a hrotak. Za par mesicu se sehraje a v zime to bude valec

Reagovat
fantomas

"Krul je jasná jednička na dalších 10let." - to mi smrdí dalšim Carrollem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebojim. Naštěstí není angličan a všechny velký týmy svoje jedničky maj

Reagovat
vodka

jak hrál Smudge?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel, dostali jsme gól. :-) Pak tam měl jedno zaváhání na vápně, kdy málem nezpracoval míč a pustil ho k protihráči. Ale dneska dobrý. Byl jsem i docela rád, že ho vidim, pokazit nic nestihl a jeden skluz stihl

Reagovat
smazaný uživatel

není nad to vidět Tottenham na kolenou. City je neskutečně silný

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som skôr komentoval obranu Spurs, ktorá by zrejme aj proti niakým vlkom pustila zo 3 fíky. To je otras ako bránili.

Reagovat
vladis271

Skveláý fotka. Dúfam, že nezmizne, Kiwwiho klepne pepka, keď otvorí review

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je mazec city bude bojovat o titul čekal sem tak max 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER CITY

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kucka už patří Interu.

Reagovat
Aldeano

Za kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

jen 3miliony Euro za půlku Kucky

Reagovat
smazaný uživatel

+ půlka nějakýho golmana

Reagovat
Aldeano

Když píšeš o těch půlkách je to jako kdyby je posílali v krabici

Reagovat
Jajinek

Není to ještě 100% a ten nějakej gólman je italský reprezentant a jeden z nelepších brankářů soutěže...navíc Kucka bude hrát nejméně do ledna v Janově

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Co to ten Tottenham vyváděl? Džeko.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

Spurs neměli bohužel vůbec nárok od začátku. nějaké šance měli, ale proti tomu válci, co předvedlo city to nemělo šance.

Reagovat
smazaný uživatel

♥!!!MANCHESTER CITY!!!♥ ♥!!!FOREVER IN MY HEART!!!♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

opravdu forever, nebo jenom do doby kdy přestane šejky bavit hračka?

Reagovat
niflheim

100% úspěšnost...jak nick, tak i příspěvek. Gratuluji.

Reagovat
smazaný uživatel

city jedou!

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi who?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

je zajímavý, jak jeden člověk může strašit v hlavě snad půlce eurofotbalu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Filipow

Já ani nevím, kdo to je..

Reagovat
Swarley

tak ty taky pro změnu zase strašíš v hlavě té druhé půlce

Reagovat
C0br

Tenhle jejich kolektivní hate je jediný čím se budou moct tuhle sezónu utěšit až United vyberou trofeje.

Reagovat
vladis271

No a čo krásne si nabehol na hrable a tie mu spravili zo ksichtu rošambo. Už len aby vás Džeko potopil v derby... muhehehe to by bolo dokonalé.

Reagovat
Swarley

jako v tomhle se sekl, to je pravda...ale tohle moje tvrzení by platilo i kdyby o Džekovi nikdy nic neřekl

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle jednorázové nicky bych bez milosti banoval , zaprvé dělají zbytečný flame a zadruhé nejsou vůbec vtipné

Reagovat
madridcan

600

Reagovat
madridcan

Ze titul pojde do manchestru bolo jasne uz pred sezonou.Ale ostane stale v cervenej casti manchestru

Reagovat
smazaný uživatel

United mají nejhoršího golamana z elitní 6 PL.

Reagovat
Filipow

Ale nejtalentovanějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je na něj vyvíjen až příliš velký tlak. Chytá v nejslavnějším klubu na světě, mnoho lidí o něm říká, že je to největší talent co se týče gólmanů na světě. To tě pak vyvodí z míry. On je hodně dobrý gólman a za rok maximálně dva z něj bude jeden z TOP5 gólmanů na světě

Reagovat
smazaný uživatel

3x jsem napsal "na světě", co se to se mnou děje?

Reagovat
Pipo123

Fet starec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Občas

Reagovat
smazaný uživatel

united pekny ale jestli je slavnejsi nez Barca a Real to asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi na to přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City, snad se ten titul podaří už letos

Reagovat
smazaný uživatel

letos je velka sance a do pristich let jeste vetsi kdyz skonci Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, City na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

No , ale všichni víme jak loni odstartovala Chelsea ,,,

Reagovat
Tomekcz

aleCity maj hrace na dve jedenactky

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte mi radost kluci bleděmodrý

Reagovat
smazaný uživatel

pro fans magpies : nevim, jestli se to tady uz neresilo, ale do newcastlu jde na hostovacku s opci golman Lukas Bolek ze Senice. Nevite proc ? Ze by chtelo vedeni misto Sodenberga novou trojku?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo trojku? náhodou, Bolek je kvalitný brankár

Reagovat
smazaný uživatel

Soderberg je předevšim 4. Bolek přichází nejspíš jako trojka za Forstera, který je na odchodu a časem se posune na místo dvojky, protože Harper bude bohužel brzo končit.

Reagovat
M11

Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička Arsenalu je parodie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Wenger v té bundě jak kdyby mrzlo.

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo funkční link na Man utd - Aresenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal*

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

forum.wiziwig.eu

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho city začíná jít strach

Reagovat
Murtago

Spolu s United jediní kandidáti na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Je len začiatok sezóny, taže nepredbiehajme..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea taky loni po 6 kolech bez porážky s neuvěřitelným skore a jak dopadla

Reagovat
smazaný uživatel

Letos teda neskutečné týmy z Manchesteru, to co předvádějí je neuvěřitelné. Těším se na jejich vzájemný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneymu uz chybi jen 99 golu do toho, aby se stal nejlepsim strelcem MUFC vsech dob

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vypadá fakt jak Gazza dneska. I tím účesem. Třeba potáhne do toho realu časem.

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi zdala tá Rooneyho gebuľa nejaká iná

Reagovat
Gazza.8

Reagovat
Chazy

Holt to bude jedna z největších legend historie klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Za to jak hraje si to zaslouží. Ať už je to vypatlanec jakejkoli, tak on prostě je srdce, mozek i duše současnýho MU.

Reagovat
Chazy

Uff, ještě že už jim nefandím

Reagovat
smazaný uživatel

"už"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak to vypovídá o současném ManU. Bůh rozdával fotbalové nadání a sympatie naráz, každé však na jiném místě. Valná většina kádru ManU šla pro fotbalové nadání, De Gea zaspal a Giggs stihl oboje...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel

Reagovat
Chazy

Třeba ho trumfne Danny

Reagovat
EL Gringo

De Gea to je poleno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VDS by to 100% chytil,že?

Reagovat
blade115

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi jo

Reagovat
j_mrazik

Pro nás je jediná šance střílet na De Geu, ten kluk je nešťastnej.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale musíte střílet a ne posílat kuličky jako Peršan tu penaltu

Reagovat
j_mrazik

Já to říkám pořád, van Persie ven!

Reagovat
smazaný uživatel

o to už se pokoušel v pondělí Vaart a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Shotton

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že by Rosa a Persil měli odejít. věkově jistě nezapadají do Wengerových plánů a kvůli tomu to tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsou Wengerovi mladíci moc hrr a tempo MU je vyhecovalo nechávat vzadu naprostý díry. Rosa dneska drží. Sám to všechno uhrát nemůže, ještě když má u sebe deset kliček na místě pro nic Ramseyho, kterej se mi teda vůbec nelíbí.

Reagovat
fantomas

Man Utd v Arsenal:

Shots 12-10

On target 5-4

Passing Accuracy 82%-80%

Fouls 5-5

Duels Won 55%-45%

Possession 52%-48%

Po všech stránkách jsme MU vyrovnaným soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na góly

Reagovat
stas87

koment ako od herba...snad arsenal tato facka dostatocne prebere

Reagovat
smazaný uživatel

Čo asi tak môže Comolli hľadať na zápase Man Utd - Arsenal? Napadajú ma tri reálne možnosti. Vyjednávať s Wengerom o prestupe Poulsena na Emirates, nakoľko má tým z Londýna nedostatok záložníkov. Možnosť druhá, čaká kým sa vráti Adam Johnson zo zápasu Spurs-City a bude jednať s hráčom o prestupe na Anfield Road. Alebo možnosť tretia, chystá sa rokovať s Walcottom

Reagovat
smazaný uživatel

Možnosť 4. páči sa mu hra United.

Reagovat
smazaný uživatel

preto sa smial keď ho akurát kamera ukazovala?

Reagovat
Al Capone

když má míč A'nal tak je to strašná nuda, když United tak je se na co dívat

Reagovat
smazaný uživatel

SAF si asi pri sledovani Tottenhamu rekl "challenge accepted"

Reagovat
Chazy

Tak dnešní poměření Manchesteru a severního Londýna opravdu nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Szczęsny ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa hovorí Van Persiemu jeden z naj útočníkov sveta? Ako nič proti, nemierim teraz na nepremenenú penaltu, ale Arsenal už pozerám niaky čas a ten chlap je obyčajný útočník bez väčšieho pohybu a bez prínosu do mužstva.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa smeješ, chceš mi povedať v čom vyniká? ja jeho niaku výraznejšiu prednosť na ihrisku nevidím.

Reagovat
Chazy

Tak primárně v zakončení, on je schopný dávat góly ze všech pozic a s neuvěřitelnou jistotou. Přínos mužstvu má obrovskej, umí i vymyslet finální přihrávku a právě pohyb nijak podprůměrný taky nemá. Ale u něj je určitě hlavní přednost zakončení.

Reagovat
Al Capone

teď jsi vyjmenoval přednosti Drogby

Reagovat
Chazy

To bych se zmínil o i síle v soubojích a tolik bych nechválil repertoár zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

pozorne ho pozerám už 3 roky a zdá sa mi že ide výkonnosťou stále smerom

Reagovat
smazaný uživatel

ja dobre viem, že Van Persie bol iná káva, ale to kedysi. už dobrý rok nieje to, čím kedysi býval, bohužiaľ. a fans AFC furt hovoria ako je jeden z naj útočníkov sveta

Reagovat
Chazy

Tak to je bohužel zaviněné počtem zranění. Ale furt má zápasy, kde je geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

RvP má právě hodně špatný pohyb, je pomalý, podivně se klátí. Osobně bych na něm nikdy tým stavět nechtěl, ale hráč je to skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme horší než arsenal :)

Reagovat
frankiefcb

nenechal nás v tom ze solidarity

Reagovat
mike.84

:

Reagovat
mike.84

(6:1 pro nechapající )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(1 hňup pro nechápající)

Reagovat
smazaný uživatel

United a CIty su jasni kandidati na titul, to si treba narovinu povedať už po treťom kole. A potom možno niekde za nimi s nie nejak extra veľkym ale predsa len s odstupom je Liverpool a Chelsea. Zvyšok prakticky zatial nemá šancu

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

City + United..Premier League si zaslouží absolutorium.

Reagovat
blade115

Kouzlo PL spočívá v tom, že každý zápas může skončit jakkoliv...I ten nejjasnější favorit může prohrát s posledním týmem tabulky. Viz loni United - Wolves. A pokud se tohle vytratí, tak se tu z toho stane druhá PD s vládou dvou týmů...Co je na tom zajímavého? Sledovat bitvu o třetí místo?...To je hnus...

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, to se může stát v každý lize že poslední porazí prvního. Tyhle kecy fakt miluju.

Reagovat
blade115

Tak mi najdi zápas kdy třeba Barcelona prohrála s Almériou. Nebo Inter se Sampdorií...Nevím, třeba opravdu vyhráli, nic to ale nemění na tom, že PD je boj dvou týmů o první místo. Co je na tom zajímavýho? Nepopírám, že hra obou týmů je kvalitní, ale prostě nechápu, jak někoho může bavit sledovat rok co rok jen dva týmy...

Reagovat
frankiefcb

Barcelona minulou sezónu prohrála s Herculesem 2:0 (sestupující tým) a jinak myslím, že Real padl s tou tvojí Almerií

Reagovat
smazaný uživatel

Slusná odpověď na vítězství city.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bude rad za EL tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

7:2

Reagovat
vodka

ach jo, to už je mi AFC líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle čekám zítra oznámení Arséna, že koupil Hazarda za 40 mega ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nerealne, teraz uz tazko zozenie adekvatne posily kedze sa konci prestupovy termin a kluby nebudu predavat ked uz nemaju cas najst a kupit nahradu. Wenger tak dlho naivne myslel ze udrzi cesca a nasriho ze sa mu to vypomstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle čekám zítra oznámení Hazarda, že do Arsenalu rozhodně nechce

Reagovat
Godwinson

Takový nějaký výsledek jsem si představoval, tohle musí Wengerovi dát nějaký impuls ... co už jiného.

Reagovat
Pipo123

k odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si neskutenčně užívám fenomenální výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak si tu otázku s obrovským filosofický potenciálem položme: "A cos jako čekal, Wengere?" Hodně trapný a hlavně ohromně naivní výkon od AFC. Neskutečné, co Wenger dokázal z AFC udělat.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Korunu tomu nasadil ruský komentátor při 8. golu: "Bože moj"

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pipo123

Wenger už nemá čo Arsenalu ponúknuť, maximálne by som ho nechal dohrať túto sezónu, Arsenala zapadá prachom a Wengerove výhovorky už nefungujú...

Reagovat
vodka

nehrál jim nejlepší obránce a ani jeden z defenzivních záložníků... zranění oba krajní obránci, vykartovaný Gervinho... Ten tým tak tragický neni, ale posílit potřebuje, to je bez debat...

Reagovat
Pipo123

To je každý rok to isté, koľko rokov po sebe Arsenal dopláca na zranenia ? 4-5 ? dajme tomu. Proste nech sa uvedomí a kúpi hotových hráčov, Hazard ho nevytrhne, ten Chamberlein za 13 mil ? si robí srandu snad, teraz už asi tažko zoženie posily, ale myslím rozdielové posily. Aj keď budú v plnom zložený tak to stále nie je ono, stále budú prešlapovať na jednom mieste, ono ak by ja prišiel Hazard a jemu podobný, tak sú to stále mladí hráči čo neposunú Arsenal do boja o titul a LM. Chce to špičkovú kvalitu.

Reagovat
vodka

to chce, do zálohy jeden a do obrany aspoň 2 hráči...

Reagovat
Pipo123

Ale teraz ich už nezoženie, pár dní pred prestupovým trhom nikto nepredá svoje opory.

Reagovat
vodka

Cahill si myslím, že na 90 % přijde... už mají náhradu Boyatu a Wheatera...

Reagovat
Pipo123

Tak to by bolo super, do zálohy ale kto ? ten Ramsey mi prišiel absolútne priemerný vo všetkých činnostiach a Rosický je síce občas geniálny, ale inak to už nie je ten starý dobrý Rosa. Van Persie mi prišiel strašne pomalí, neistý... no uvidíme, každopádne to bude zaujímavé

Reagovat
Counter

Wilshere a dá se čekat nějaká posila.

Reagovat
Trand

Chamberlain nehrál špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

kluby z manchesteru si dnes otevřeli střelnici

Reagovat
Devil

Uprime receno Wengera me bylo dnes az lito.

Reagovat
Manik...

mě taky, ale přijít to už muselo!!

Reagovat
Manik...

mě taky, ale přijít to už muselo!!

Reagovat
Tomekcz

Young 2+3, Nani 1+0

Reagovat
masly008

Arsenova cesta v ARSENALU:průměrný tým s vyrovnaným rozpočtem-špičkový tým s varovnaným rozpočtem-dobrý tým s výborným rozpočtem a teď průměrný tým s vynikajícím rozpočtem.co z toho bylo asi nejlepší.

Reagovat
C-M@ster

Dobrá tabulka.

Reagovat
Tomanatura

Asi mám nového oblíbence. Ashley Young

hodnotit to asi nemá cenu, naši všichni 10 z 10, v Arsenalu jen Szczeny 7, jinak všichni 1. Udělal radost Rooney, ale to už v přípravě, kdy změnil techniku přímáků a nese to. Snad už neuvidíme ty střely do zdi alá Cris.

Wengerovi přeju pevné nervy, s tím šrotem prostě nic dělat nešlo.

Reagovat
vodka

no, ta obrana nezahrála ideálně... ale nebylo to potřeba..

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Devil

Reagovat
Counter

Tohle je poslední kapka, naprosté dno, kam Wenger Arsenal dotáhl. Jsem opravdu zvědavý, co řekne na tiskovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley vypadá na slušnej přínos pro M.U..

Reagovat
smazaný uživatel

Young 2+3?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Tomekcz

hattrick a jak uz mu rostou vlasy

Reagovat
minoLFC

A tomuto zdecimovanému tragickému týmu sme minulý týždeň do príchodu Luisa neboli schopní dať gól... Kenny posilní!!!

Reagovat
Arbiter

Chelsea je jediný londýnský tým, který v tomto kole vyhrál

Reagovat
C-M@ster

Wigan?

Reagovat
C-M@ster

Blbost, ale s cim sem si to spletl...

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Wigan naopak potvrdil nadvládu Manchesteru nad Londýnem.

Reagovat
C-M@ster

West ham vyhral.

Reagovat
minoLFC

PL...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

to ale on nenapsal, takže v rámci klasických Arbitrových komentářů o detaily to je správná poznámka...

Reagovat
vodka

*o detailech

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

Vzhledem k tomu, že jsem napsal v tomto kole, nepředpokládal jsem, že do toho někdo bude zahrnovat i kolo jiné soutěže Navíc když se pohybujeme v sekci PL... Ale je pravda, že jsem to měl zmínit

Reagovat
Chazy

A jaký se hrálo v jiný ligách kolo, když ne toto?:P příští nebo minulé?

Reagovat
Counter

At the end, Rosicky Arshavin Chamakh headed straight down tunnel. Van Persie shouted at them to come back & salute afc fans.

Robin

Reagovat
Trand

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
Trand

Jsem zvědavý na tiskovku. Tohle prostě není možné. Jediní, kdo si zalouží plaec nahoru jsou away fans a Wojta.

Reagovat
Trand

Arsenal's league form since the Carling Cup final - DDDWDDWDDLWLLDDLL

Reagovat
Counter

Masakr.

Reagovat
fantomas

Zcela jistě tedy přijdou dvě remízy! Juhů!

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

"I know in England when you lose a game, signings are a solution, but first we have to get our players back. We had 8 out today" Tohle už přeháníš Arséne.

Reagovat
Liquid

stránka gunners.cz se mi nechce načíst, to by mě teda zajímalo proč...

Reagovat
smazaný uživatel

Přestávám Torresovi ve fantě věřit Torresovi

Reagovat
C-M@ster

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to napsal blbě. Prostě mě sere Torres ve fantě.

Reagovat
C-M@ster

Ani se ti nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

A já blbec nechal Holta na Lavičce místo něj

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Football Transfer

Breaking news / Arsenal : We've just learnt that Park Chu Young signed 24-hours ago from Monaco to reinforce the attacking line has decided to do 2 years in the South Korean army instead of joining Arsenal !!

Reagovat
Bayern +

Mufani gratuluji k vítězství, fakt že klobouk dolů. Také Mindas a Ribery, fantastický výsledek, máme se na co těšit.

PS: kiwwi a tak trochu fantomas: Ediňák byl nejlepší útočník v BL, a může být i v PL, a to zcela klidně, dnes to pěkně předvedl. Nic ve zlém, ale mluvit mu dřevo, to už Carroll nevím co by byl za matroš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham nejsilnější tým Premier League, opět udrží všech 19 týmu nad sebou.

Reagovat
madridcan

Ideální sestava 3. kola anglické Premier League: Howard (Everton) - Smalling (Manchester United), Kompany (Manchester City), Jones (Manchester United) - Henderson, Adam (oba Liverpool), Young (Manchester United), Nasri (Manchester City) - Suarez (Liverpool), Rooney (Manchester United).

Bez Dzeka

Reagovat
smazaný uživatel

taky na to čumím... to dělal nějakej vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto Smallinga/Jonesa jednoznačne Škrtel. Namiesto Suáreza Džeko.

Reagovat
C0br

800. pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by ta tabulka mohla vypadat na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QPR <-> THFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele