3. kolo
28.08.2011 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

West Bromwich o první bod připravila pozdní hrubice

Velké nedorozumění brankáře Fostera a jeho strážce způsobilo, že Stoke veze ze hřiště West Bromwiche cenné tři body. A popravdě nepříliš zasloužené - Baggies byli v průběhu utkání podstatně lepším týmem a soupeři do osudové trefy dovolili pouze jednu střelu na bránu. Takto nicméně zůstávají bez bodu.

Throstles vstoupili do utkání velmi soustředěně, neustále však naráželi na poctivě chytajícího Begovice. Toho zpočátku udržovaly ve střehu jen hlavičkované pokusy - Scharner mířil přímo do bosenského golmana a nehlídaný Brunt pro změnu minul. Pořádný reflex musel Begovic předvést až o pár chvil později, kdy invenční Tchoyi nacentroval na Longa a ten v letu nebezpečně hlavičkoval. Do čtveřice pak nepochodil ani Brunt s přímým kopem. Stoke mezitím mlčel, patrně se na něm projevovala únava z odvetného utkání Evropské ligy, takže jeho hra postrádala obvyklou intenzitu.

Tempu zápasu nikterak nepomohla ani brzy příchozí průtrž mračen, stejně jako úspěšně umlčela již tak nepříliš hlasité publikum. Pokračovalo se tak v atmosféře neadekvátní prvoligovému zápasu. A světlých momentů se příliš neobjevovalo. Pennant hlavou konečně zacílil směr Foster, ale prostor mezi třemi tyčemi pořád netrefil, a nepřesný byl pak i dvakrát Tchoyi na opačném konci hřiště. Za to tedy stála až definitivní tečka z 89. minuty, kdy vytrvalý Shotton stíhal dlouhý balon, který mu také duo Tamas-Foster ochotně přenechalo.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

WBA mělo zatím nejtěžší soupeře a nezahráli proti nim vůbec špatně.Myslím si,(a doufám)že WBA Stoke porazí.

Reagovat
cokl.d

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom si ze Stoke vůbec neporadí a dovolí jim získat první 3 body-1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
skorpikk

tipuju 3:1 wba zatím předvádějí kvalitní výkony a stoke mě proti norwich nepřesvědčili

Reagovat
smazaný uživatel

paráda. Letos budeme hodně vysoko. Viděl bych to okolo 5-6 místa

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele