3. kolo
27.08.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Swansea i Sunderland zklamaly v koncovce a stále čekají na výhru

Nelze upřít snahu, přesto je to tu znovu. Ani Swans ani Mackems nezvládli podruhé v řadě skórovat, takže jinak poměrně atraktivní duel nezná vítěze. Tím se dosud oba celky nestaly ani jednou a chuť po pohárových blamážích si tudíž spravili jen částečně.

Zuby na sebe Sunderland se Swansea cenily od samého počátku utkání. Skrz obranné linie prošel téměř každý třetí balon, jak byly rozevřené. Hrálo se nahoru-dolů, ne že by se chvíli něco nedělo. Přesto tenhle odvážný projev obou stran nevedl k zábavě plné dech beroucích šancí. Black Cats dokonce za celý první poločas ani jednou nebezpečně nevystřelily, jen dvakrát Vorm včasným vyběhnutím znemožnil zakončit Gyanovi. Naopak Swans golmana Mignoleta hodně trápili, ačkoliv si ani on pořádně nesáhl na balon. Sinclairova dalekonosná pumelice si to totiž namířila do břevna, zatímco nehlídaný Graham zblízka trestuhodně hlavičkoval mimo.

Tvář zápasu se přitom dlouho neměnila ani po přestávce. Gyan nicméně pokračoval v nastaveném rytmu - ve 48. minutě mu na poslední chvíli znemožnil pokus o gól přesně mířený skluz, takže první šanci Sunderlandu obstaral až Gardner, jenž nepochopitelně neproměnil v branku skvělý centr O’Shey. Swans měli každopádně neustále blíže k otevření skóre, a to hlavně díky nezastavitelnému Grahamovi. Ten nejprve zpoza zadní tyče potrápil Mignoleta hlavičkovaným projektilem, aby se pak jindy v šestnáctce šikovně otočil, přehodil si míč na levačku a zacílil jen těsně vedle.

Také závěrečná dvacetiminutovka se nesla hlavně v duchu finálních nedokonalostí na obou stranách. Sessegnon například volil střelu namísto vybídnutí lépe postaveného Wickhama a na druhé straně si zase povedenější koncovku maloval Sinclair.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Swansea by měla být silnější doma a jen škoda,že remizovala s Wigenem,ale pokud tady nedokáže vyhrát tak si myslím,že Swans budou hlavním kandidátem na sestup.To by totiž museli být silní alespoň venku jako to dokázal Hull ve své 1.sezoně v PL.

Reagovat
cokl.d

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
paver

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea se budou doma snažit ale na Sunderland nestačí 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele