Anglická Premier League - souhrn 24. kola

31.01.2009, 15:49, aktualizováno 01.02.2009, 18:56
Komentáře a souhrny
Manchester United porazil Everton a pojistil si první místo v tabulce. Druhý je Liverpool, který doma ve šlágru vyhrál nad Chelsea. Aston Villa doma jenom remizovala 0:0 s Wiganem, zoufat si však nemusí, jelikož stejným výsledkem skončil i duel Arsenalu s West Hamem. V boji o záchranu si hodně pomohly Stoke a Bolton, sestupové zóně se opět vzdálil i Fulham...

Stoke City - Manchester City 1:0

31.01.2009 13:45

Góly: 45. James Beattie

Stoke po dlouhých týdnech konečně naplno bodovalo. I v deseti lidech dokázalo dovést zápas s Manchesterem City k vítězství. Jediný gól si na konto připsal James Beattie.

Manchester nastoupil v naprosto stejné sestavě jako v povedeném minulém zápase s Newcastlem a také dnes si chtěl připsat na konto další tři body. Stoke zase toužilo konečně ukončit nepříjemnou sérii bez výhry, ale v prvních minutách zápasu se moc nevytáhlo a v osmé minutě málem inkasovalo. Ke střele se dostal Ireland a okázalou volejí se snažil překonat gólmana Sorensona. Ten nakonec nemusel ani zasahovat, jelikož míč letěl vedle.

Přesně o deset minut později Citizens zahrozili podruhé. Bellamy našel Robinha, ten se rozhodl vypálit, ale jeho pokus byl velmi slabý a navíc mířil přesně do středu brány, kde si s ním už poradila dánská jednička v dresu Stoke. V 29. minutě už dali konečně Potters o sobě vědět. Po dlouhém autu Delapa se snažil překvapit Harta stoper Shawcross, ale hostující gólman jeho pokus nakonec vychytal.

V 37. minutě přišla pro domácí hodně studená sprcha. Záložník Rory Delap totiž viděl za souboj s Wrightem-Phillipsem červenou kartu a musel se předčasně pakovat ze hřiště. Stoke tak přišlo o svou zbraň v podobě dlouhých autů. I přesto se ale ještě v prvním poločase dokázalo prosadit. Po Etheringtonově centru zacílil hlavou v páté minutě nastavení přesně útočník Beattie.

Manchester City tak vstupoval po změně stran na hřiště s cílem minimálně vyrovnat a také za ním rázně šel. První šanci, jak s výsledkem něco udělat, měl Robinho, jenže jeho střela ze střední vzdálenosti postrádala přesnost. Hosté byli i nadále o něco aktivnější a hlavně měli větší příležitosti na vstřelení branky.

V rozmezí 65. - 70. minuty měli Citizens hned tři velké šance. Nejprve se po centru Elana dostal k hlavičce Ireland, krátce na to naopak pálil nad Bellamy. Poslední slovo měl Robinho, jenže ani on neuspěl. Zápas tak spěl do vítězného konce pro Stoke, když mohl jako poslední vyrovnat Bellamy. Jeho střela ale letěla jen těsně nad. Manchester City po většinu druhého poločasu měl sice navrch, gól ale nedokázal vstřelit.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Portsmouth FC 3:1

31.01.2009 16:00

Góly: 14. Andrew Johnson, 71. Erik Nevland, 80. Erik Nevland - 84. David Nugent

Krize Portsmouthu se opět o poznání prohloubila. Svěřenci kouče Adamse zase nedokázali vyhrát a přiblížili se tak o další krok sestupovým příčkám. Na Cottagers Stadium podlehli 1:2.

Duel se začal pro Fulham vyvíjet poměrně dobře. Už ve 14. minutě se totiž dokázal ujmout vedení. Clint Dempsey ve správný čas přihrál Andymu Johnsonovi, jenž následně dokázal střelou pod Davidem Jamesem poprvé rozvlnit síť. Cottagers hráli aktivně i nadále a už po pár minutách málem přidali další přesný zásah. Z celé šance Bobbyho Zamory ovšem nic vážného nebylo.

Následně mohl vyrovnat Sean Davis, jenže mířil přesně do náruče gólmana Schwarzera, který s jeho střelou moc velké problémy rozhodně neměl. V 27. minutě pro změnu zblokoval nebezpečný pokus Mullinse stoper Hughes. Přesně o deset minut později bylo před bránou Fulhamu opět hodně horko. Po rohovém kopu pálil z hranice pokutového území Davis a Mark Schwarzer měl co dělat, aby míč vyrazil. Těsně před přestávkou se snažil prosadit hlavou také Kaboul, ale scházela mu přesnost.

V 50. minutě připravil rozhodčí Wiley Portsmouth o zřejmě jasnou penaltu. Domácí Paintsil sundal v pokutovém území k zemi Nugenta a měl velké štěstí, že anglický arbitr nepísknul do píšťalky. Hosté se nedokázali nijak výrazně prosadit, a tak přišlo potrestání. Kouči Hodgsonovi se opět povedlo skvělé střídání. V 62. minutě poslal na hřiště Nora Erika Nevlanda a ten se do konce duelu dokázal hned dvakrát prosadit.

Na první branku mu stačilo necelých deset minut po svém střídáním. Nevland využil souhry se záložníkem Dempseyem a poté bez větších problémů prostřelil také Davida Jamese V 80. minutě se mu podobný kousek povedl opět a v podstatě tak rozhodnul dnešní duel. Nic na tom nezměnila ani branka Davida Nugenta, jemuž se povedlo alespoň snížit na rozdíl dvou branek.

Více informací k zápasu

Hull City - West Bromwich Albion 2:2

31.01.2009 16:00

Góly: 44. Bernard Mendy, 69. Craig Fagan - 53. Jay Simpson, 73. Chris Brunt (pen.)

Hned dvakrát se Hullu nepovedlo udržet proti West Bromwichi vedení, pročež se nakonec oba nováčci rozešli smírně. WBA tedy zůstává na samém dně tabulky Premier League, Tygři po šesti kolech konečně bodovali.

Duel dvou nováčků začal poměrně kouskovaně, ani jedno z mužstev se zprvu nedokázalo vyhoupnout do sedla pomyslného koně. Proto první zajímavou šanci registrujeme až ve 24. minutě. Tehdy zůstal Scott Carson jako přikovaný na brankové čáře namísto toho, aby vyběhl na centrovaný míč od Marneyho, a umožnil tak Faganovi v dobré příležitosti trestuhodně přestřelit branku. Za pár okamžiků dnes skutečně nejistý Carson pro změnu nevýrazně boxoval, ale Zuvierloon pohotově hasil. WBA do této chvíle bylo poněkud pasivní, až ve 28. minutě díky zaváhání Fortunea mohl střílet Simpson. Po soupeřově nepovedeném zpracování centru Robinsona však kmenový hráč Arsenalu vypálil nad.

Krátce po uplynutí půl hodiny hry našel Kevin Kilbane zcela nehlídanou hlavu Richarda Garcii, jenže ten neskutečným způsobem vyhořel, když zblízka zakončoval nad břevno. Ve 39. minutě se zase ojediněle o slovo přihlásili hosté. Konkrétně unikající Fortuné, jehož pokus však zablokoval Turner. Proto mohlo přijít nastavení a zasloužená vedoucí branka Tigers. Bernard Mendy pronikl po pravé straně, pak šikovně udělal kličku Carsonovi na osu hřiště, odkud bez problémů otevřel skóre.

Hull rovněž zkraje první půle hnala vidina vítězství o něco více a jen skvělý Carson držel svůj tým nad vodou. Nejprve si poradil s pokusem Marneyho, vzápětí do jeho náruče přiletěl balon z hlavy Dawsona. A zrovna jakmile učinil snadný zákrok proti Dawsonově hlavičce, vydali se jeho spoluhráči na zteč znamenající vyrovnávací trefu. James Morrison si na hraně šestnáctky usmyslel, že se vrhne vstříc třem soupeřovým zadákům, a nebylo to zrovna od věci. Konec jeho okázalého průniku si vzal na starosti Simpson, jenž mu ustřelil balon od kopaček tak, že nedal Dukeovi žádnou šanci.

V těchto chvílích se hrálo stylem nahoru-dolů a diváci na KC Stadium se vskutku nenudili až do konce zápasu. V 56. minutě ještě Garcia nedosáhl na centrovaný míč Mendyho, o třináct minut později už však byly ofenzivní choutky Tigers ukojeny. Zprava opět přiletěl luxusní centr od francouzského defenzivního záložníka, na nějž si ideálně naběhl Fagan a hlavou vrátil Hullu vedení. Ne nadlouho. Hned v 73. minutě totiž Brunt se štěstím proměnil pokutový kop po faulu Zayatteho, když jeho střela jen taktak proletěla pod padajícím tělem Matta Dukea. Do konce zápasu už se ani na jedné straně žádná tutovka neurodila, obě mužstva se jaksi spokojila s nerozhodným výsledkem.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United 0:0

31.01.2009 16:00

Góly: -

Kanonýři sice vylepšili svůj herní projev oproti středečnímu střetnutí s Evertonem, výsledek je však úplně stejný. Neschopnost prolomit pevnou hráz před brankou soupeře provázela Arsenal celým zápasem a ve finále je z toho bezbranková remíza.

V úvodních minutách byl na hru Arsenalu oproti středečnímu klání s Evertonem diametrálně odlišný pohled. Kanonýři zcela diktovali tempo a soupeře zkraje utkání prakticky nepouštěli k balonu. Už ve čtvrté minutě navíc mohli jít do vedení, kdyby Collins pustil Diabyho k hlavičce. Takhle před ním akorát odrazil balon do břevna. I nadále však bylo hřiště plné jen a jen borců v červeném. Zejména Nasri zleva pořádně větral Lucase Neilla, ovšem žádný z jeho mnoha centrů nedokázal Bendtner usměrnit na branku. Křídelní prostory byly také jediným možným prostorem, kudy šlo proniknout ke Greenovi, střed pole zvládali Hammers perfektně zahušťovat, navíc bychom v rozehrávce Arsenalu opět napočítaly mnoho nepřesností.

Postupem času se z marného dobývání hostující branky stala nevítaná rutina. Carlos Vela, jenž musel nahradit zraněného Eboueho, hru Arsenalu také rozhýbal jen minimálně, pročež fotbal na Emirates Stadium přihlížející zrovna nebavil. Když už to vypadalo, že první dějství skončí, aniž by se Kladiváři pořádně podívali za půlku, James Collins po rohu parádní hlavičkou protáhl ztuhlého Almuniu. Ten nakonec díky Clichymu, plnícímu ukázkově své povinnosti u levé tyčky, stejně nemusel zasahovat.

Začátkem druhého poločasu pokračoval Arsenal v bezradném dobývání soupeřovy klece. Ve 49. minutě však Kanonýrům málem pomohl zmatek v pokutovém území hostí, jehož se snažil střelou přes hlavu využít Touré. Třebaže míč neomylně mířil do branky, kde scházel Robert Green, Collins svého golmana na čáře hravě zastoupil. Přesně o deset minut později zase Nasri krásně vykouzlil slušnou palebnou pozici pro Denilsona, jeho projektil si však cestu ke Greenovi neproklestil. V 62. minutě se pro změnu Gunners prezentovali rychlým přechodem do útoku poté, co vpředu ztratil balon Carlton Cole. Sagnův centr se na přední tyči dostal k Adebayorovi, který však v koncovce nečekaně selhal. Green by neměl šanci, kdyby tožský forvard alespoň trefil prostor mezi třemi tyčemi.

Arsenal pomalu stupňoval tlak, přičemž hru oživil stažením Bendtnera a dosazením Persieho. Hned v 71. minutě pak mohlo být hotovo, když se pro Velův centr od svého strážce suverénně odpoutal Adebayor, ovšem svou hlavičku nenasměroval ani zdaleka ideálně a umožnil Greenovi hladce zasáhnout. West Ham odpověděl poloviční šancí Colea, jenž využil mizerného odkopu Almunii jen střelou přímo do soupeřova brankáře.

Kdo čekal drtivý závěrečný tlak domácích, musel být zklamán. Kladivářům síly v pohodě vystačily a bez problémů tak mohli razit úspěšnou defenzivní taktiku. Arsenal se k zajímavé šanci dostal až ve třetí minutě nastavení, tentokrát však Persie z otočky nevypálil vůbec povedeně.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Blackburn Rovers 0:0

31.01.2009 16:00

Góly: -

Nesmírně důležitý zápas o záchranu mezi Middlesbrough a Blackburnem vítěze nenašel, a tak se na chvostu tabulky nic výrazného nestalo. Konečný výsledek zní 0:0.

Zajímavé události se začaly dít na hřišti až po více jak pětadvaceti minutách hry. Do té doby toho oba celky mnoho nepředvedly. Jako první se mohl mezi střelce zapsat hostující útočník Benni McCarthy. Jenže při zakončení nemířil přesně, a tak gólman Jones zasahovat nemusel. V 35. minutě se děly věci na druhém konci hřiště. Z hranice pokutového území pálil Adam Johnson, ale míč nakonec proletěl okolo tyčky.

O minutu později Blackburn opět zahrozil. Dlouhý aut do pokutového území se dostal k Vinci Grellovi a jeho přízemní střela nadělala defenzívě Boro nepříjemné problémy. Do brány se však nedostala. Těsně před přestávkou se mohl prosadit také Roque Santa Cruz, který se dostal do dobré příležitosti, jenže vše zastavil rozhodčí, který viděl hru rukou.

Po změně stran moc nechybělo a k radosti všech domácích fanoušků se mohl prosadit Riggott. Po Downingově centru ale míč poslal příliš vysoko a do brány se tak nedostal. V 63. minutě málem udeřil před bránou Middlesbrough turecký záložník Tugay. Zkušený středopolař sice vyslal na bránu výbornou a přesnou střelu, Brad Jones ovšem vytáhnul na jeho pokus parádní zákrok a z celé příležitosti tak nic nebylo.

Trenér Southgate byl se svými svěřenci poměrně nespokojený, a proto se rozhodl hned pro dvojí střídání, kterým se snažil posílit ofenzívu. Na místo Kinga a Tuncaye poslal na hřiště Alvese s mladíkem Emnesem. Jenže ani tyto změny Middlesbrough nijak výrazně nepomohly. Navíc nechybělo mnoho a v nastaveném čase mohlo inkasovat. Riggott sundal k zemi v pokutovém území Robertse, ale penalta se naštěstí pro domácí nepískala.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wigan Athletic 0:0

31.01.2009 16:00

Góly: -

Krásnou podívanou si připravili pro diváky hráči ve Villa Parku. Při myšlení na dobré přihrávky a poctivém běhání ovšem jaksi zapomněli střílet góly. Villans, které hnala vidina druhého místa, měli ke gólu mnohokrát blízko, Wigan ovšem i na počtvrté na tomto stadionu neprohrál.

Aston Villa začala velmi aktivně a hned ve třetí minutě se mohl prosadit Gardner. Agbonlahor si pohrál s obráncem, odcentroval do vápna, kde míč přeběhl Heskey a naprosto osamocený domácí záložník střílel děsivě mimo. Po pěti minutách zašuměl stadion při Barryho přímém kopu, po němž chyběly Heskeymu milimetry, aby hlavičkou otevřel skóre.

Villans naprosto ovládali hru, Latics se na polovině soupeře k míči dostávali jen velmi sporadicky. Až ve 24. minutě po centru Milnera překvapil padající hlavičkou Agbonlahor Kirklanda, který jen taktak vytahoval zpod břevna na roh. Po něm se ke střele opět dostal domácí rychlík a i když jeho spoluhráči zvedali ruce nad hlavu, míč přes brankovou čáru nejspíš nepřešel.

Skvělou koncentraci prokázal brankář Friedel, první přímá střela totiž přišla až ve 28. minutě a hned se dostala na místo té nejnebezpečnější. Mido chytře pustil kolmou přihrávku za obranu na De Riddera, který v tváří tvář nedokázal domácího brankáře propálit a k dorážce se již nedostal. Pět minut před koncem se proti svému bývalému týmu mohl prosadit Heskey, ale Barryho centr usměrnil hlavičkou pouze do náruče Kirklanda.

Pár vteřin před ukončením první půle mohlo vyrovnání hry přinést branku do šatny Aston Villy. Odražený míč po rohu se vrátil do vápna, kde Figueroa skvělou hlavičkou nechal vyniknout Friedela, který napnutím všech centimetrů svého těla vytěsnil jen kousek nad břevno. Z následného rohového kopu nebezpečí nevzešlo a po poločase se tak týmy rozešly smírně.

Že se ve Villa Parku letos hraje skvělý fotbal dokazoval úvod druhé půle. Velice svižné ofenzivní tempo obou týmů naráželo do bezchybných obran a poctivě se vracejících hráčů. Hodně blízko gólu byl v 56. minutě Zat Knight. Ten po přímém kopu vyskočil nejvýše a po jeho hlavičce užuž slavili fanoušci gól, míč však mířil pouze do tyče. To byla ta nejhorší varianta, odchylka na levou stranu by znamenala gól, na stranu pravou pak jednoduché doklepnutí pro Daviese.

Hra plná pohybu a chytrých přihrávek nabízela i skvělou defenzivní práci, šancí tedy nebylo zrovna nejvíce. To, co se ovšem dělo po 70. minutě, dalo pojmu "zakletá branka" nový smysl. V 72. minutě vzniklý chaos přinesl tři střely a stejný počet odražených míčů na brankové čáře. Po pár minutách zahrávali domácí nepřímý kop za malou domů. Carew napálil z pár kroků Scharnera, ostatní jeho spoluhráči vyběhli, a sotva se úspěšný obránce zvedl už samotný na brankové čáře zabránil i dorážce Heskeyho.

Osm minut před koncem si stopl Milnerův centr v hloubi vápna Agbonlahor, následnou střelu skoro z malého vápna však výtečně vyrazil nad Figueroa. Wigan si pak již všechny centry hlídal, a tak i přes převahu Villans skončil zápas smírně.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur 3:2

31.01.2009 16:00

Góly: 31. Gary Cahill, 64. Kevin Davies, 87. Kevin Davies - 73. Darren Bent, 75. Darren Bent

Bolton sice připustil drama, nakonec však Tottenhamu nedaroval ani bod. Poté, co se ujal senzačního vedení 2:0, nechal soupeře v rozmezí dvou minut vyrovnat, pak však znovu zaúřadoval Davies a defenziva Spurs, dnes obzvláště tápající při bránění standardek, inkasovala potřetí.

Všechno se točilo jen okolo Spurs v časných minutách tohoto střetnutí. Už ve třetí minutě například sklepl Modrič dlouhý výkop Cudiciniho do cesty Bentleyho, jehož ovšem vychytal pozorný Jaaskelainen. V minutě deváté však nadvládu Londýňanů náhle utnul Taylor se svým znamenitým centrem na hlavu Daviese. Ten si nejprve musel poradit s Dawsonem, aby následně zacílil příliš vysoko. Další příležitost nachytat Kohouty na švestkách měl v 18. minutě křídelník Makulula, ve vynikající příležitosti však zakončoval hodně nepřesně. Za pět minut pro změnu kombinace Marka Daviese se Steinssonem nesla ovoce pro Kevina Daviese, jenž ovšem znovu nedokázal vtěsnat svou hlavičku mezi tři tyče.

Z chvilkové letargie se Tottenham znovu probudil až ve 26. minutě opět prostřednictvím Davida Bentleyho. Tentokráte ho našel Lennon, který obral o míč Steinssona, Jaaskelainen však pozorně zasáhl. To jeho protějšek Carlo Cudicini byl po půl hodině bezmocný proti hlavičce Puygreniera, jehož ke skórování krásným centrem ze standardní situace vyzval Mark Davies. Kohouti bránění tohoto přímého kopu opravdu nezvládli a do konce poločasu už odpovědět nedokázali. Příležitost k tomu koneckonců měli jen jedinou, když si Pavljučenko naběhl na Zokorův balon, aby posléze nezakončil ideálně.

Bolton vedení nad věhlasným soupeřem značně povzbudilo a po návratu ze šaten pokračovali Trotters v aktivní hře. V 55. minutě ještě Makulula z otočky vypálil pánu bohu do oken, o osm minut později už ovšem zahřmělo se vším všudy. Spurs nebyli schopni uklidit míč z vlastní šestnáctky, Puygrenier ho přistrčil ke Kevinu Daviesovi, jenž si ho excelentně zpracoval a napálil do vzdálenější šibenice.

Tottenham na další nepříznivou změnu stavu reagoval nahrazením Čorluky Chimbondou a na první pohled nevýrazným střídáním si velmi pomohl. V 73. minutě totiž pronikl po pravé straně Lennon, ještě postrčil míč dopředu pro Chimbondu, který na poslední chvíli hledal před brankou dalšího střídajícího borce, Darrena Benta. Tomu jen stačilo špičkou kopačky posunout balon do sítě. A neuběhly ani dvě minuty a senzační vyrovnání bylo na světě. Chimbondův centr domácí odvrátili jen k Palaciosovi, jenž v akrobatické pozici bez přípravy zakončoval přímo do Jaaskelainena. Finský golman ve službách Wanderers ovšem zvládl balon jenom vyrazit, a to přímo k Bentovi, který ho ztrestal ukázkovými "houslemi" - 2:2.

Poněkud nečekaně se však Bolton dokázal z tohoto šoku otřepat. V 78. minutě ještě Mark Davies po přistrčení Smolarka sice nepochodil, ovšem tři minuty před vypršením řádné hrací doby se Trotters opět povedla standardní situace a bylo hotovo. Protentokrát zahřmělo po rohovém kopu, když nejvýše vyskočil Kevin Davies a svou druhou trefou v zápase strhl vítězství na stranu sebe a svých spoluhráčů.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 1:0

31.01.2009 18:30

Góly: 44. Cristiano Ronaldo (pen.)

Manchester United dokázal i v dalším zápase po sobě zvítězit a potvrdil tak svou velmi dobrou formu. Zápas s Evertonem rozhodla na konci první půle z penalty největší postava Rudých ďáblů Cristiano Ronaldo, Everton se pak už na vyrovnání nezmohl. V tabulce je tak šestý. Manchester si na čele vytvořil prozatímní pětibodový náskok.

Další vítězství v řadě v Premier League se rozhodně nerodilo snadno, Manchester ne a ne pokořit dobře šlapající obranu Toffees. V prvních minutách začali hosté faulovat a k vidění bylo několik zajímavých standardních situací pro Manchester, k žádnému vážnějšímu ohrožení branky však nedošlo.

První střelu tak vyslal až po dvanácti minutách Carlos Tevéz, který nastoupil po boku Dimitara Berbatova. Po přihrávce Ronalda však napálil balón jen do Howardovy náruče. Utkání v dalším průběhu sice tempo neztrácelo, k ohrožení branky ovšem také nedocházelo. Většina střel byla zablokována, ani jedna z obran nechtěla udělat chybu.

Propagační střelu vyslal až těsně před odehranou půlhodinou evertonský Cahill, Van der Sar byl však mužem na svém místě. Na druhé straně skvěle vytěsnil na roh Ronaldovu ránu opět jistý Howard, následný rohový kop byl už jen snadnou lahůdkou. Manchester si stále nedokázal vytvořit žádnou tutovou možnost a vypadalo to, že na disciplinovaný tým David Moyese nevyzraje.

Jenže dvě minuty před koncem první půle potopil naději jeden jediný okamžik, nervy na uzdě neudržel jinak skvělý Mikel Arteta, který ne příliš chytře držel v pokutovém území Michaela Carricka a sudí Halsey byl neoblomný - penalta. K ní se s přehledem postavil Ronaldo a tvrdou střelou rozvlnil síť. V závěru půle se ještě pokusil navýšit bombou Cariick, Howard byl ale proti.

Do druhé půle vlétl Everton s jediným cílem - vyrovnat. Ze začátku byl opravdu aktivní. Nejprve Mikel Arteta mířil mimo, o chvíli později Pienaarovu šanci zlikvidoval Van der Sar. Na druhé straně odpověděl stejným měřítkem Tevéz, účinek to ale mělo stejný jako v předchozím momentě. Po čtvrthodině hry z přímého kopu ohrožoval Van der Sara opět Arteta, i tentokrát však nizozemský veterán mezi třemi tyčemi včas zareagoval.

Od 70. minuty se už ale Rudí ďáblové uklidnili a drželi míč převážně na svých kopačkách, z volného kopu nepřekonal Howarda aktivní Tevéz. O deset minut později to zkoušel Carrick, následný rohový kop Ryana Giggse poslal Ronaldo hlavou mimo. V závěru ještě několikrát pozlobil Arteta, na druhé straně z šesti metrů minul ve velké šanci Park Ji-Sung, jeho tým však po závěrečném hvizdu zvedal ruce vzhůru na počest vítězství. Manchester v příštím zápase jede do Londýna, kde bude hrát s West Hamem, Everton si pohárové příčky bude chtít udržet v domácím zápase s Boltonem.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Sunderland AFC 1:1

01.02.2009 14:30

Góly: 68. Shola Ameobi (pen.) - 32. Djibril Cissé

Shola Ameobi po více než měsíci nastoupil v základní sestavě Newcastlu a nakonec to byl on, kdo zajistil remízu 1:1. Sunderland se v první půli ujal vedení brankou Cissého, na konci utkání ale bral jen bod za remízu.

Newcastle ani Sunderland nepatří do vrchní části tabulky, na hře to však poznat nebylo a už na začátku zápasu nebezpečně stříleli Ameobi a na druhé straně Jones. Velice blízko vedoucí brance byl Richardson, jehož střela zamířila do vzdálenější tyče nové jedničky Newcastlu, Harpera.

O chvíli později se do šance probojoval Jones a jen díky Nolanovi Newcastle držel remízu. Harper se však ukazoval jako dobrá náhrada za dlouhodobou oporu Shaye Givena a skvěle zakročil zejména proti pokusu Cissého. Na druhé straně poslal krásný centr José Enrique přímo na hlavu Carrolla, který orazítkoval tyč Fulopovy brány.

Po půlhodině hry už se zatím aktivnější Sunderland dočkal vedení. Whitehead přesnou přihrávkou našel francouzského útočníka Cissého, jenž si poradil i s Coloccinim a prostřelil Harpera. Newcastle odpověděl střelou Carrolla, jenž ale letěla těsně nad bránou.

Po poločasové přestávce se více do hry dostávali domácí. Při jedné šanci byl v pokutovém území Ferdinandem faulován Duff, rozhodčí ale penaltu nenařídil. Ta se kopala až o chvíli později, kdy Taylora nedovoleně zastavil Malbranque. K míči se postavil Ameobi a nedal Fulopovi žádnou šanci.

Poté se Newcastle musel hlavně bránit a jen díky Bassongovi měl naději na bod. V závěru zápasu měl ještě šanci Reid, mířil ale vedle. Chopra v další slibné příležitosti zaváhal a nepochopitelně přihrával Jonesovi. Obě mužstva se tak musela spokojit s bodem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 2:0

01.02.2009 17:00

Góly: 89. Fernando Torres, 90+4. Fernando Torres

Naprosto zasloužené vítězství si v šlágru 24. kola anglické Premier League připsal v souboji s londýnskou Chelsea Liverpool, který nad týmem Luize Felipe Scolariho zvítězil 2:0. Utkání rozhodl dvěma brankami v samotném závěru střetnutí španělský ostrostřelec Fernando Torres.

Domácí Liverpool nastoupil na hřiště pouze s jedním útočníkem, kterým byl Fernando Torres, jehož ze zadu výrazně podporoval Steven Gerrard. Reds jinak nastoupili v plné síle. V útoku Chelsea se opět objevil Nicolas Anelka, kanonýr z Pobřeží slonoviny Didier Drogba zůstal pouze na lavičce náhradníků.

Utkání začalo ve spíše poklidném tempu, až v deváté minutě se téměř do koncovky probil Salomon Kalou, ale slovenský obránce Martin Skrtel mu v rozhodující chvíli odkopl balon z kopaček.

O dvě minuty později se konečně diváci na stadionu trochu zahřáli, když Xabi Alonso vypálil z dvaceti metrů jedovatý projektil na bránu Petra Čecha, český gólman ale míč vyrazil na roh. V 18. minutě mířil do pokutového území Liverpoolu nebezpečný Bosingwův centr, který ale svého příjemce nenašel.

Pak ze střední vzdálenosti pálil Javier Mascherano, Čech jeho pokus zlikvidoval. V šestadvacáté minutě se po přihrávce Gerrarda mohl dostat do šance Dirk Kuyt, stoperská dvojice hostujícího týmu Terry, Alex však jeho průnik zastavila.

Po půlhodině hry zatlačil Liverpool svého soupeře do jeho vápna, kde nebezpečně vystřelil Steven Gerrard, do jeho rány se ale obětavě položil Alex, Petr Čech tak nemusel zasahovat. Na druhé straně po rohovém kopu hlavičkoval nad horní konstrukci brány Terry.

Ve 43. minutě se téměř měnilo skóre, když Steven Gerrard vybídl k zakončení Alberta Rieru, jehož střelu Čech vyrazil před sebe, odkud odkopl míč do zámezí před dotírajícím Kuytem John Terry. Bezprostředně před koncem první půle mohli být rádi hráči Blues, že si při kombinaci na hranici pokutového území nerozuměli Gerrard s Rierou, jinak by zřejmě měl český brankář plné ruce práce.

Sedm minut po začátku druhé pětačtyřicetiminutovky se po rohovém kopu Alonsa a chybě Alexe dostal k zakončení Dirk Kuyt, který ale z těžké pozice bránu minul. O minutu později hrál hlavní roli opět obránce Alex, tentokrát zablokoval tvrdou střelu Fernanda Torrese.

V šedesáté minutě jako blesk z čistého nebe vytáhl rozhodčí směrem k Franku Lampardovi červenou kartu, anglický středopolař na polovině hřiště "zajel" šlapákem do Xabiho Alonsa. Chelsea tak zápas musela dohrávat o deseti mužích.

V 68. minutě po rohu Gerrarda pálil nebezpečně za hranicí vápna Xabi Alonso, jehož střelu srazil na horní konstrukci brány Alex. Ihned poté odešli z hrací plochy Anelka s Maloudou, místo nich naskočili na trávník, s cílem posílit ofenzivu a vstřelit gól, Deco a Didier Drogba.

Pak další rohový kop Reds znamenal další pořádný závar před bránou Petra Čecha, když Torresovu střelu vykopl téměř z brankové čáry John Obi Mikel. Dvanáct minut před koncem zkoušel překvapit Petra Čecha Torres, který zakončoval z úrovně penalty akrobatickým způsobem, hostující brankář ale jeho pokus lapil, potom pálil ostrými Yossi Benayoun, Čech opět připravený. Liverpool v těchto chvílích doslova přibyl Chelsea k její bráně, do pokutového území hostí mířila jedna nebezpečná akce za druhou.

Reds na svého soupeře vyvinuli takový tlak, že defenziva Chelsea nakonec v 89. minutě polevila a po centru Fábia Aurélia si na přední tyči na balon naskočil Fernando Torres a hlavičkou překonal Petra Čecha. O minutu později musel český brankář vytlačit nad břevno střelu Gerrarda.

Ve čtvrté minutě nastaveného času přišla ze strany domácího mužstva pojišťující branka, když se po hrubé chybě Ashleyho Colea zmocnil míče Yossi Benayoun a naservíroval míč na zlatém podnosu Torresovi, španělský útočník v poklidu dopravil balon do brány.

Díky zisku tří bodů stále drží svěřenci Rafaela Beníteze krok s obhájcem titulu Manchesterem United. Chelsea zůstala na třetí příčce, nicméně čtvrtá Aston Villa zaostává za londýnským velkoklubem pouze o skóre.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United23165240:1053
2.Liverpool FC24149139:1551
3.Chelsea FC24146444:1548
4.Aston Villa24146438:2448
5.Arsenal FC24127538:2543
6.Everton FC24107731:2837
7.Wigan Athletic2496926:2433
8.West Ham United2496931:3133
9.Fulham FC2278722:1929
10.Manchester City23841141:3228
11.Hull City24771031:4628
12.Bolton Wanderers24831327:3427
13.Sunderland AFC24761125:3327
14.Tottenham Hotspur24661226:3124
15.Newcastle United24591030:4024
16.Portsmouth FC23661123:3824
17.Stoke City24661221:3824
18.Blackburn Rovers23581027:3823
19.Middlesbrough FC24571218:3522
20.West Bromwich Albion24641422:4422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1102)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty vole já mám radost. STOKE JOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Beattie je zpět...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, co víc si přát! Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL krasny konec

Reagovat
smazaný uživatel

genialny ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli same remizy pak si bez vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

No, jedničku bych netipoval. Ale podívejte se, jak je tabulka vyrovnaná - 9. City a poslední W.B.A dělí jen 7 bodů. Si říkám, že Newcastl zítra musí vyhrát, pokud chce udržet prvoligovou příslušnost!

Reagovat
terry

To co dneska Wigan přežije je neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa vs Arsenal dejavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan nehorazne stesti, ale co uz. Villa si ho vybrala v predchozich zapasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw kolikrat zachranovali hraci Wigan mic na brankove care (vcetne nastrelenych tycek)?

Reagovat
smazaný uživatel

3x tyc

2x vykopnuto z prazdne

2x vyrazena strela smerujici do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Psycho...

Reagovat
smazaný uživatel

Co uz, kdo vi jak by dopadl zapas na JJB nebyt te.. zvlastni penalty:))

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme se bavit o 24. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem s nim naprosto spokojeny

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tedy ne, ale neni to nastesti katastrofa. Potesil me Arsenal :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A Wigan ho nemel v tech minulych:)))... Nadherny vysledek z hrozneho vykonu.

Reagovat
smazaný uživatel

vem si, ze kdyby vyhrali, tak sou 2. !

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsem rad za haluzove vyhry Villans viz Hull, WHU atd :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsou skvělý výsledky. Bolton mě potěšil . Ještě,že maj slepice tu UEFU

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, Hull City. Celých osm minut v zápase (když nepočítám poločas) jsme vedli, máme bod, zázrak. Jen se mi nepovedlo najít link na přenos, takže jsem to neviděl. Mimochodem, jestli to někdo viděl, ta penalta byla nebo mám bejt naštvanej?

Reagovat
fantomas

Byl bych naštvanej hlavně za to, jak haluzácky byla proměněna.

http://rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=57285

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda té AV,mohla zase o kousek poodskočit do klidnějších vod...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda rovers, ale měli sme navrh

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce stale neporazeny:)))... byly nejaky vylozeny sance?

Reagovat
smazaný uživatel

par jich bylo, ale jinak to nebyl moc pěknej zápas....byly sme v tomto zápase skušenějším týmem ,ale bod taky berem

Reagovat
honziss

No, tak defenzivní činnost máme zmáknutou výborně. Na to jak to Arsenal dobýval, to je fakt povzbuzení. Dneska bych určitě vypíchl výkon Collinse, jasně dokazuje, že základ hraje oprávněně, výborný byl i Behrami, to je fakt univerzální hráč. Celkově zápas pro nezávislé pozorovatele asi moc pohledný nebyl, ale já si ho užíval..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadal zápas? Házená?

Reagovat
honziss

Tak Arsenal měl větší držení míče, po většinu času byl na naši půlce, ale gól si dneska nezasloužili. Přes naši defenzivu se jim procházelo těžce, ze standartek nic, a vzhledem k tomu, že my jsme si vepředu nedokázali poslat finální přihrávku, tak to byl jasný remízový zápas. S tím, že my se můžem pochlubit opravdu výtečnou obrannou hrou.

Reagovat
$dolar$

Rekl bych ze kdyby u vas zustal Craig tak dneska vyhrajete

Reagovat
honziss

Nakonec je to asi pravda. Myslel jsem, že by zas tolik dneska chybět nemusel, ale být tam hráč jeho typu, mohlo by to vypadat jinak.

Reagovat
vitasrp

S Bellamym by naše ofenzivní činnost určitě nebyla takto podprůměrná, typickej hráč do rychlýho protiútoku, je schopnej vzít míč a proběhnout s nim přes půlku hřiště, nebo naopak vyčkávat na ofsajdový linii soupeře.. Ale to jsem tu už psal mockrát, stejně jako to, že do těhle typů zápasů nám bude chybě Dneska byla defenzivní činnost výborná, ale ta ofenzivní dosti podprůměrná a to nikoli kvůli Carltonovi, on dost míčů podržel a rozdal, strašně toho odmakal, ale šlo spíše o doplnování právě našeho hrota.. Kdyby byl Bellamy, hrála by se asi i jiná ofenzivní taktika, a tudíž by ten výkon byl tak trochu jiný a dle mne lepší.. Ale nemusí nás to mrzet, dnešek je totiž výborným dnem

Reagovat
honziss

Kvůli Colevi to určitě nebylo, dneska tam neměl co dělat Di Michele.

Reagovat
vitasrp

Mně připadalo, že Di Michelle byl spíše záložník, on byl daleko více vidět v defenzivní činnost než že by doplnil Carltona.. Dozadu si odvedl své jakožto vlastně celý tým, ale jeho další úkol, kterým bezesporu asi mělo být doplnování útočníka, to nezvládl, v tom byl neviditelný a nechal se takhle Cola topit v oslabení proti 3 protihráčům..

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivě občas pomohl rychlým vrácením, ale toho Colea tam fakt nechal sám.. Jednu chvilku jsem z něj opravdu "tekl" když tam začal rozhazovat rukama a něco reklamovat. Mezitím kolem něj proběhli tři hráči Arsenalu s míčem u nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

ona celkově křídelní hra stojí za starou belu.. Mě tam osobně víc schází Mathew než Craig. Jinak v útoku Cole neměl moc šanci a Di Michele hrál docela podprůmerně..

Reagovat
smazaný uživatel

Cole toho zase oddřel za 2 chlapy..to jak hraje poslední 2 měsíce je paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho moc nemám rád, podle mě potřebuje moc šancí na gól, ale těch posledních pár týdnů fakt válí.. Jinak dneska fakt bojoval.. Možná mohl dát toho Sávia hned do základu, mě se těch pár minut dost líbil..

Reagovat
$dolar$

Sice Cole nemel moc sanci , ale jeho vykon se mi hrozne libil Pripomina mi Heskeyho a roste mu sebevedomi zapas od zapasu

Reagovat
honziss

Tak za starou belu určitě nestojí, nemůžeš to hodnotit podle dnešního zápasu. Myslím, že naopak po stranách, potažmo křídlech hrajem dobře, což se potvrdilo v jiných zápasech. Dneska by tam Ether určitě nechyběl víc, jak Bellamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale na ty levý straně jsem ho fakt postrádal.. Ještě teď mám v paměti jak tam zařídil gól na 0:1 v 88 minutě.. Craig by potřeboval balón za obranu a ten jsem dneska neviděl asi ani jeden..(možná jsem ale koukal na jinej zápas) Ten Ilunga je zatím jen na hostovačku??

Reagovat
vitasrp

Taky si musíš uvědomit, že jde o to, jakou taktiku zvolí trenér a jsem si jist, že by byla uplně jiná s Bellamym jak takhle bez něj... Dnes hrál hrota C. Cole a s ním těžko budeš hrát dlouhé kolmice za obranu do náběhu, kdežto pokud by tu stále byl Bellamy, hrota by asi hrál on, pod ním by operoval C. Cole a hrálo by se právě na ty brejky.. Bohužel, jak by to vypadalo,to se už nikdy nedozvíme

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, na Colea kolmice nemají význam.. Právě proto mi při téhle taktice scházelo pořádný křídlo, který by po lajně zatáhlo balón a zacentrovalo na Colea. Rvalo se to moc středem a bohuželi bez uspěchu. (výsledek samozřejmě úspěch je)

Reagovat
honziss

O kousek výš vitaspr píše proč by Ether dneska chyběl méně než Bellamy. Z toho, že jednou zařídil v 88. minutě gol na 1:0 nemůžem vycházet.

Ilunga je na hostovačku, ale hodně bych se divil, kdyby po sezoně odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Když přišel, vůbec jsem nevěděl o koho jde. Hodně rychle se adaptoval a Já začínám pomalu zapomínat na Georgea..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Obrana fungovala na jedničku a spolupráce Behramiho s Neillem byla taky na vysoký úrovni.. Valon sám o sobě byl asi nejlepší hráč na trávníku.. Trochu mě zklamal Noble, ale přece jen to nebyl lehký zápas.. Jinak to byla fakt nuda, ale bodík a čistý konto je dostačující výsledek. Zajímalo by mě, kolik hráču Arsenalu bude po tomhle zápase na marodce..

Reagovat
honziss

Tak Noble to měl dneska složité, když už jsme se pokusili o nějaký útok, tak šel po straně a on se do hry téměř nedostal, nemohl hrát svoji hru a to střídání bylo logickým vyústěním. Jinak ta pravá strana je opravdu výborná, o Neillovi se mluví, že už nestíhá, postrádá rychlost atd., ale on to vykompenzuje dobrou poziční hrou, odebíráním míčů a dobrýma přihrávkama. A s Behramim spolupracují velmi dobře.

Reagovat
$dolar$

No dneska bych to rozdelil asi takhle - - Villa, Bolton, Fulham, Stoke . - Hull, WBA, Tottenham, Boro, Blackburn. Wigan, Arsenal, WHU, Man City, Portsmouth .

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel si to udelat takle?

Arsenal, WHU, Man City, Portsmouth , Wigan ???

Reagovat
$dolar$

Ne nechtel, protoze si zahral Watson

Reagovat
smazaný uživatel

Man.City super,len tak dalej,druha liga vola

Reagovat
$dolar$

Tak to spis uz Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si

Reagovat
$dolar$

No ja taky doufam ze ne, ale zatim jsou jak na houpacce

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to sice nebyl žádný zázrak, ale zlepšení jde vidět...Podle mě by se musel stát zázrak, aby Spurs padli. I když u EPL fakt člověk nikdy neví :)

Reagovat
$dolar$

Taky myslim ze nesestoupi, dolu pujde WBA, Stoke a Boro nebo Potrsmouth.

Reagovat
$dolar$

Tak a dneska sborove a povinne fandime Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím ronaldovi, aby si roztrhl sval při simulování.

Reagovat
$dolar$

Ted si me vazne rozesmal

Reagovat
Tomanatura

Tak to se zřejmě nestane, jelikož už dlouho nic podobného neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě :)

Reagovat
Tomanatura

Barošek...

Reagovat
$dolar$

Zatim jen jeden, ten muj teplousek

Reagovat
Tomanatura

Zatím se dostal jednou k míči. Opět nádhernou nahrávku za obranu dostal, akorát nevím od koho, jelikož je špatná kvalita...

Reagovat
$dolar$

Stejne je to parada ze dava ty goly, nemuzu zapomenout jak se mu lidi hrozne posmivali

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš říct, že neprávem

Reagovat
smazaný uživatel

link na galatasary je jen na justinu?...

Reagovat
Tomanatura

Ano. Ale není to tak hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně za chvili začíná ManU s Evertonem..tajně doufám v bodík pro Everton

Reagovat
$dolar$

Jak je na tom Galatasaray v lize?

Reagovat
$dolar$

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

je třetí s dnešním zápasem k dobru na celky před ním..pokud dnes zapíší 3 body budou ztrácet 2 bodíky ny prvního fleka

Reagovat
$dolar$

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,zase ten jeho golostroj... Jak vypadal gol,koukáš?

Reagovat
Tomanatura

Dostal parádní přihrávku z obranu z leva, stál 4 metry bokem od brankáře a dal to k tyči.

Reagovat
One-Real

To co se dneska dělo ve Villa Parku navíc jsem měl vsazenou 1

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem měl vsazeno 1 :\

Reagovat
One-Real

Kdyby jsi to viděl, já myslel, že mě klepne...tři tyče a dvě vykopnutí z prázdné to prostě není možné, navíc mi na tiketu vyšli další dva zápasy a chyběl jen Real a Breda ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak heskyyy nie

Reagovat
smazaný uživatel

za chvíli zas vyjde článek, kde si wenger bude stěžovat na příliš defenzivní hru soupeřů

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa konecne chyti gomes, postavi harry do brany cudiciniho ved to postrada logiku.

je zjavne ze redknapp vsadza na hracov zo skusenostami z premier league ale takto su spurs zase tam kde boli na zaciatku sezony ked ich gomes pripravoval chybami o body.

tazka jar pre spurs to bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes je zraněný, Cudicini je perfektní brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chce ho predat, vyzera to na navrat do psv

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, kde jsi tuhle informaci vzal...rozhodně je to blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

z holandskych zdrojov. problem pre psv su peniaze ale je mozne ze sa dohodnu na hostovani.

koniec koncov gomesovi je jasne ze cudiciniho bral harry na post jednotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Cudiciniho bude bát v 35 letech jako stálou jedničku jo? :)....Cuducini přišel, aby zvýšil konkurenci. Je jen na Gomesovi, jak se s tím vypořádá...Jeho odchod se rozhodně konat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

cudicini ani nie je ani nikdy nebol perfektny brankar.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

A proto byl za nejlepšího hráče Chelsea v roce 2002?? A to tam v té době nebyly ořezávátka,v té době hráli Zola s Hasselbainkem, Lampard, Gudjohnsen, Petit, Zenden, Gallas, Desailly,Melchiot... Vyšoupl z branky De Goye,který byl jasnou jedničkou nějakej ten pátek...

Nevím,jako potvrzení kvality mi tohle celkem stačí Ale musím říct,že Gomes má mnohem větší potvrzení kvalit,Boca nebo kde to chytal v brazílii a 5 sezon v PSV... On byl vždy špička

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude defoe ozaj do konca season out, musi harry este do pondelka niekoho kupit lebo takto neviem neviem... spurs ma do konca ligy tazky zreb, bude to este tuhy boj o zotrvanie v lige, ak sa nedostavia vysledky, moze sa to negativne prejavit na psychike hracov a potom je vsetko mozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná sis toho nevšiml,ale Gomes je lehce zraněný a proto nehrál poslední 2 zápasy... Nebo tak to bylo minimálně v tom prvním zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano ty chodiaca encyklopedia ja mam na to toto

http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si přečíst předposlední preview,nebo kde to bylo,ty chytráku...

Reagovat
smazaný uživatel

"Tou je Carlo Cudicini z Chelsea, jenž by měl zastoupit lehce zraněného Gomese. "

Stačí přečíst Preview se Stoke a věděl bys to... Tak jen blbě nekecej a radši si zjisti informace.

Reagovat
smazaný uživatel

tie vase preview niekedy stoja za h.... pre mna je zdroj bbc a sky sports

Reagovat
fantomas

A odkud mysliš, že my ty preview bereme, ty chytolíne?

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja viem ze to odniekial beriete lebo keby tu malo byt nieco z vasej hlavy tak mam biely monitor

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by sis zasloužil něco víc...

Reagovat
fantomas

Ty si fakt neskutečnej trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nikdy nebol ochotny akceptovat nazor druhych. ten tvoj je vzdy ten spravny.

vies, vo futbale nikto nema pravdu. pravda je vzdy niekde v strede.

Reagovat
fantomas

Tady to neni o pravdě, ale o tom, jak jsi neskutečně arogantní a povyšuješ se tu nad ostatní. Schazuješ redaktory, zpochybnuješ jejich zdroje, namísto toho, abys přiznal, že ses prostě v kauze Gomes zmejlil a ti troubové z EF o tom na rozdíl od tebe věděli moc dobře. No nic, toho se od tebe asi těžko dočkáme. Ty totiž radši budeš mně podsouvat, jak mám vždycky svou pravdu, ačkoliv se tu takovým stylem sám prezentuješ. Navíc takový názor máš na mě od té doby, co si sem zavítal poprvé, rozuměj - i když si mě neznal, už sis to o mně myslel. To hovoří za vše.

Reagovat
$dolar$

Neres to

Reagovat
fantomas

Mám mu radši napsat "HAHA" a palec dolů?

Reagovat
$dolar$

Ne , nemas mu vubec odepisovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Arogantní idioty,kteří nemají argumenty,ale jen blbé kecy ignoruj(mimo mě,se mnou si povídej dál)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam, obcas to prezeniem. sorry

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak tak koukám,tak jsi na svých prověřených informacích nenašel tu o tom,že Gomes je zraněnej... Takže stojí ještě za větší h**** než zdejší preview..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuto nevěř

Reagovat
fantomas

Physioroom je dosti nepřesný, to už si mohl ale dávno vysledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle kolo je samé překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

např.?

Reagovat
smazaný uživatel

co okrem toho ze Villa remizovala ta pekvapilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Fulhamu nad Portsmouthem, City, Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Fulhamu? to si snad děláš prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

S Aston Villou hrál Portsmouth více než dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl, ale na to se nic nemění, že tohle byla jasná tutovka...pokud by někdo vsadil i na plichtu, byl by blázen..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Po bitvě každý generálem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu nemístné, nemyslíš? :)

Reagovat
fantomas

Nemyslim, žádnou tvou prognózu jsem nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se na tom nemění, že fakta jasně favorizovala domácí....opět říkám, jen blázen by vsadil na Pompey...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednal jsem hlavně kvůli výkonu z minulého kola, kvůli vynikajícímu Pennantovi a kvůli bolesti hlavy po mym maturáku

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale přece jenom Fulham doma

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš rofl

Reagovat
One-Real

Fulham je doma výborný, doma dávají dost golu a když k tomu přičteš jejich defenzívu a formu Portsmouthu, tak Ti vyjde, že to žádné překvapení není, ba naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím, že má doma dobrý výsledky vím, ale výkon Portsmouthu s AV mě tak zaujal, že jsem prostě neváhal a vsadil na ně.. Navíc v minulém kole Fulham prohrál se Sunderlandem.

Reagovat
One-Real

Ale venku

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se..

Reagovat
smazaný uživatel

Fulhamu doma ide naopak Pompey nejde nikde takze ocakyvany vysledok, na Stoke sa hra velmi tazko a hlavne pre hracov akych maju sejkovia, 3 body pre Bolton su mozno mensim prekvapenim avsak velmi prijemnym

Reagovat
smazaný uživatel

právě naopak.dnešek byl paráda.AV už musela narazit, stoke přejel city protože je to moc křehké mužstvo,trefil jsem i remízky blackburnu a vítězství fulhamu.litřík v kapse.pokazil mi to jen tottenham,kterému jsem v boltonu věřil.kombinátor 3 z 5 mě konečně nepotopil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nestudoval jsi vysokou skolu? Neco jako VUML pro vestce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem jedem kluci evertonští

Reagovat
$dolar$

Reagovat
honziss

100. pro West Ham United.

Reagovat
fantomas

Další totálně prokaučovaný zápas. Jak se zdá, pan Wenger už ani toto nezvládá, pročež je s přihlédnutím k jeho manažerským schopnostem de facto trenérem na odpis. I z Marsu bylo vidět, že Neill na kraji totálně nestíhá, přesto jsme to po chvíli (poté, co jsme se v úvodní dvacetiminutovce přesvědčili, že po křídlech to půjde - když odejde Bendtner) opět začali tahat středem a Kladiváři mohli pro změnu tahat holuby z nosu. Nevím, za co bych naše dneska pochválil, snad jen větší aktivita byla patrná. Celkem se snažili a jen se neváleli, což je plus, oproti zápasu s Evertonem. Největší podíl na dalším selhání má ale bezpochyby Wenger, jehož taktické manévry byly dnes ksutečně k smíchu. Doted nevím, jak nám jako mělo pomoci střídání Songa za Diabyho, či Bendtnerův start od začátku. Krom toho jeho gentlemanské gesto po skončení zápasu, kdy celý naštvaný podal Zolovi ruku jen tak, aby se neřeklo (Gianfranco takový čin glosoval uvolněným úsměvem od ucha k uchu), mu na image rozhodně taky nepřidá.

Podle mě šli hráči do zápasu s větším odhodláním, měli chuť se poprat o tři body a zezačátku soupeře opravdu přehrávali, až sem je nepoznával, jenže ruce jim svázala Wengerova neschopnost reagovat na soupeřem excelentně zvolenou taktiku...prostě škoda. Dneska hráči chtěli, bylo to znát.

Reagovat
smazaný uživatel

"Dneska hráči chtěli, bylo to znát."

tak tazko plateni profici musia predsa vzdy chciet

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální myšlenka... Škoda,že v praxi nefunguje...

Reagovat
fantomas

Opět krásně vtipná poznámka, ale naprosto zcestná. Kdo Arsenal sleduje, ví, že to zdaleka není nic jistého, že do toho hráči dají vše. Pro příklad nemusim chodit daleko - utkání s Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

anglicania vzdy jazdia po zadku, takze to bude tymi opicami co ich tam ten wanker kazdy rok vodi

Reagovat
fantomas

A koho to tu ted zajímá? Já konstatuju fakt, nepozastavuju se nad složenim naší jedenáctky. Dneska mluvíš opravdu z cesty, neskutečné jak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

problem gunners je ze AW trocha (ci dost?) zisiel z cesty ktorou tento tim budoval ked don prisiel. arsenal je klub ktory musi postavit tim na uspech v kazdej sezone a nie budovat mancaft pre buducnost. na to su ine, mensie kluby. z mojho pohladu to znamena poskladat muzstvo z hracov skusenych i mladych, anglickych i europskych.

on sa vybera cestou (prevazne len) mladych a to je velmi dlha cesta k uspechu. 5 rokov bez jedinej trofeje by uz mohol byt prenho varovny signal ze takto to nepojde.

wengerova sucasna politika momentalne skodi arsenalu, o tom som presvedceny. otazne je, ci je k tomu nuteny zvrchu alebo si tu cestu vybral dobrovolne sam. pravda moze byt niekde v strede, kedze po nakladnej investicii do emirates sa skrtia investicie do nakupov hracov.

s tymto kadrom mi ale arsenal pride velmi nestaly a nevyspytatelny a takyto tim nema sancu uspiet v ziadnej dlhodobej sutazi. toboz nie v konkurencii premier league.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ozaj neviem ako si to myslel. vazne ci ironicky?

Reagovat
fantomas

Vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

vidis ked mi nahodou nesibe aj sa zhodneme

Reagovat
fantomas

Tak na tohle nemužu nic namítat, ani kdybych chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

docela mne prekvapilo stridani vely za eboueho, cekal jsem tam spis ramseyho... nakonci skoda diabyho, hral dneska dobrej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je ted spíš k smíchu, snaha je, ale goly žádný a když jo, tak je plichta. No aspon uvolní místo na špici pro týmy, který vědí, jak se vyhrává

Reagovat
vitasrp

Řekl bych to tak, že Bendtner mohl na obranu WHU platit, to by ovšem Wenger musel využít jeho schopností, které určitě neční v pobíháním okolo krajní lajny.. Kdyby byl na hrotu a čekal na centrované míče, fajn, to bych chápal, naši stopeři mají problém s bráněním těhle centrovaných míčů(takhle vlastně vznikly všechny vaše náznaky a šance) a Bendtner by svojí výškou platit mohl.. Ale to, že ho postaví kamsi k lajně a zničí tím jakoukoli možnou hru po pravé straně, to fakt nepochopím.. Jestli to chtěl hrát takhle, měl dát do strany Adebayora a na hrot Van Persieho, on by totiž stoprocentně tu Adeho tutovku dal, je daleko lepší zakončovatel..

K tomu vašemu útočení přes Neilla, tak prvních dvacet minut to přes něj docela chodilo, jeho stranu jste k útočení pravidelně využívali, ovšem po tom jako když utne.. Nabízí se otázka, zda-li je to jen taktický manévr a nebo hráči WHU(obzvláště teda Behrami) Neillovi dostatečně pomohli a spacifikovali tak Nasriho, posléze Velu.. Což je další věc, kterou moc nepobírám, Vela toho nic moc nepředvedl a Nasri tam toho na kraji určitě předvedl více než uprostřed, mimoto má kvalitní centr a po nich hrozilo celkem velké nebezpečí z vaší strany... Ale v tahání útoků středem taktika určitě byla, v tom máš nezpochybnitelnou pravdu.. A Wenger za celý zápas nijak nezareagoval, nikterak nezměnil tuhle neprosto nesmyslnou taktiku vše přes střed.. Ale co, aspon mu můžeme poděkovat za usnadnění cesty za vydolováním velice cenného bodu..

Reagovat
fantomas

Bendtner si hrál na křídlo sám od sebe, tim sem si celkem jistý, protože takové choutky měl už dříve. Wenger zas neni tak hloupej, aby zrovna jeho využíval jako falešného křídelníka. A s těmi centrovanými míči by on taky nepomohl. Jeho poziční hra je více než špatná, protože když zezačátku do vápna ty míče chodily, bud je Bendtner odhlavičkoval uplně mimo bránu a nebo tam u nich prostě nebyl. Další věc je pak právě ta přesnost koncovky, která u něj taky není na nejvyšším levelu a to ani hlavou, což je smutné.

Nasri byl dnes našim nejlepšim hráčem, o tom se asi nemá cenu dohadovat. Jedině on byl schopnej, když si seběhl do středu, i sem tam vykouzlit nákou tu překvapivou kolmici. Na to si Denilson za boha netroufl a proto sme si neustále podávali alibisticky balon okolo, abychom ho po chvíli odevzdali. Vela je drzý, celkem to rozhýbal, ale nějaký playmaker z něj nikdy nevyroste a navíc on umí hrát tak akorát přikovaný na čáře - čili neměl v druhé půli zrovna prostor na vyniknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že bys Arsenovi nejraději poslal balíček arseniku.

Reagovat
fantomas

Počkám si na tiskovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal manager Arsene Wenger:

"We had 70-30 possession but they defended very well as a team.

"We were very close to scoring and gave everything, but couldn't get the goal which would get us the three points.

"You have to continue fighting, usually we get a goal in last 15 minutes when they defend like that us against us."

Reagovat
fantomas

No tak z toho vybruslil docela diplomaticky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně Diaby se zranil, proto tam šel Song..Toho podání rukou jsem si taky všimnul.. Jsem rád za to že tam nedal dřív Persieho, jak tam přišel už jsem se začal bát..

Reagovat
fantomas

Nejde o to, že k tomu střídání Diabyho došlo, spíš o to, kdo ho nahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle.. Koho by jsi tam dal Ty?? Přece jen typově podobných hráčů už asi moc nemáte..

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak Ramseyho a ak by bol aspon na lavicke,tak jednoznacne Jacka Wilshera

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Wilshera jsem čekal. Ostatně v tomhle moc AW nechápu, mohl by ho brát na každej zápas.. Ten kluk je fakt dobrej. Škoda jen že hraje za špatnej tým..

Reagovat
smazaný uživatel

Hra za ten najlepsi tim ;) problem je inde...( )

Reagovat
fantomas

Jednoznačně viz Daniel.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mas stale s tym Bendtnerom? Dnes nas najlepsi utocnik,takze radsej o nom pomlc Inak s nazorom na Aw sa neda nic ine,len suhlasit.

PS. nebolo by na skodu poslat Adebayora niekam na hostovanie

Reagovat
fantomas

Bendtner alias falešné křídlo. Fakt k popukání.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze.Zalezi na tom? Tak ci tak pri porovnani jeho vykonu z vykonom Adebayora celkom jasne vyznieva ze Nicklas je Boh

Reagovat
fantomas

No prosim tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze sa mi nebudes snazit nahovorit ze Ade bol lepsi nez Nick

Reagovat
fantomas

Hlavně myšlenka má byla uplně jiná. Nechtěl jsem Bendtnera porovnávat s Adem. Nelíbilo se mi jeho zařazení do základu a ještě na ukor Persieho, našeho nejlepšího hráče. On je jen slušný žolík a tím taky dlouho ještě zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

To Ade tam bol na Robinov ukor

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj uz neviem o co sa snazis..Ade hra uz niekolko zapasov po sebe totalne hovno,nedokaze spracovat,nedokaze prihrat,vobec nenapada hracov supera a o jeho strelbe nemam uz vobec chut sa vyjadrovat...a na mna krut ocami ked si ho v zaklade vidiet vobec neprajem.. Nesjutocne!...dvojica Bendtner-Van persie by bola daleko lepsia...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dva krat po sebe na mna reagujes len smajlami,potom je tazke si o tebe mysliet nieco ine ako ze si skoncil ;) Ak ti dosli slova,tak bud charakter a priznaj to ;)

Reagovat
fantomas

Nepřiznám, na to mám uplně jiný názor a ty to víš. Bendtnera mi před Adeho nestav, jinak se souhlasu nikdy nedočkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

OK,ked ti momentalna situcia vyhovuje....

Reagovat
fantomas

No jistěže nevyhovuje, ale Bendtner prostě neni řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy lepsie riesenie,nez Ade ;)

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje rooney?..je zraněný?

Reagovat
Devil

jo

Reagovat
$dolar$

Ja chci mit taky takovy vlasy jako Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda s výsledky dneska spokojenost, my tu LM snad ukopeme, ještě menšestráci dneska ztratí a bingo

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím jak je od začátku mačkají tak si myslím že asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Villa taky mačkala

Reagovat
smazaný uživatel

no bylo by moc pěkné kdyby Everon udržel stejný výsledek jako Wigan

Reagovat
fantomas

Oh lá lá...Cris s Carrickem.

Reagovat
$dolar$

Zatim Everton velmi sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslíš?

Reagovat
$dolar$

No ze se nezatahli dozadu a nehraji beton .

Reagovat
smazaný uživatel

no a už se nemusím dívat

Reagovat
$dolar$

Klid, everton vyrovna

Reagovat
C0br

cariick

Reagovat
$dolar$

No nevim nevim ta penalta

Reagovat
$dolar$

No spis uz vim, ze byt nemela

Reagovat
smazaný uživatel

divný že Carrick sebou plácl až po tom co tam doklouzal druhý hráč Evertonu

Reagovat
fantomas

Ale jdi ty.

Reagovat
$dolar$

Tohle na penaltu nebylo

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

tohle pentle fakt nebyla.. carrick už byl rozhozenej z prvního kontaktu. a Rozhodčí fouknul až druhej, kde hibbert trefil balon

Reagovat
smazaný uživatel

..kdyby tam nedoklouzal Hibbert tak by se pentle nepískala...Carrick to ale udělal chytře že sebou plácl až po tom

Reagovat
fantomas

Tak to nechápu. Ten prvý kontakt byl ale jasně na pentli, i když to Arteta udělal spíš omylem...

Reagovat
$dolar$

Ten prvni zakrok na penaltu nebyl natoz v Anglii.

Reagovat
Tomanatura

To je neuvěřitelné.

Reagovat
$dolar$

Prosimte

Reagovat
fantomas

Todle neni o Anglii, podražení jako podražení.

Reagovat
$dolar$

Ano jenze tohle bylo zakopnuti

Reagovat
fantomas

Dyt mu tam dal nohu, prostě klukovina. Todle děláme na plácku, určitě to taky znáš.

Reagovat
$dolar$

No jasny, uz to neresme, ale podle me se to piskat nemuselo.

Reagovat
smazaný uživatel

byl ale rozhodčí podle mě reagoval až na druhý kontakt-nekontakt kdy Hibbert trefil balon

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to vidět z toho záběru kde byl vidět i rozhodčí , že fouknul až druhej kontakt.

Reagovat
fantomas

Spíš čekal, jestli Carrick spadne nebo zakončí.

Reagovat
Devil

Zalezi jestli se na to divas z pohledu fanouska MU,nebo Evertonu.

Reagovat
fantomas

Já se na to právě koukám z pohledu naprosto nestranného diváka.

Reagovat
smazaný uživatel

Klamar

Reagovat
C0br

Ted to mozna byla penalta vic nez poprve.

Reagovat
Tomanatura

Carrick je nejlepší středopolař světa.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm,ehm

Reagovat
smazaný uživatel

..Gerrard,Lampard..tím neříkám že není výborný..ale řekl bych že se hodně veze na formě svých spoluhráčů

Reagovat
fantomas

Lamparda si doufám vážně nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

smrtelně vážně..dlouhodobě hraje skvěle..a i ted v době kdy to Chelsea uplně nejde je jasně nejlepším hráčem v Chelsea..a Gerrard ten je bez debat

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

S fantomasem se nemá cenu o Lampardovi přít. Každopádně nelze srovnávat Lamparda/Gerrarda s Carrickem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard má většinu za sebou,Carrick před sebou.

Reagovat
terry

Nemyslel jsem to tak, že by byli kvalitativně na jiné úrovni. Šlo mi o to, že každý hraje na jiné pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Carrick je typický režisér, od toho má Gerrard s Lampardem opravdu daleko, ani kdyby spojili síly, tak by v tomto ohledu na něj neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se minul profesí

Reagovat
terry

Reagovat
Tomanatura

Spíš ostatní se vezou díky formě Carricka, ale neznalí nepochopí, s tím samozřejmě počítám.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nezapomínej, že Carrick se veze díky formě Cristiho =)

Reagovat
Devil

To nemyslis vazne ze?

Reagovat
smazaný uživatel

o mančestrácích jenom vážně

Reagovat
Devil

Taky si myslim,pomalu zacinaj unikat....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Taky k tomu byl vychován patřičnou akademií.

Reagovat
r.mrazik

jop,tenkrat kdyz hrali jeste Joe Colem...hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro Mendes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, Gerrard je mnohem, mnohem lepší a myslim, že i Essien a Sissoko

Reagovat
terry

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Devil

Myslet znamena hovno vedet.

Reagovat
smazaný uživatel

já rozlišuju 2 typy středopolařů..ty tvořivější a golovější a potom borce co je na ně spoleh směrem dozadu..pro mě jsou nejlepší Gerrard,Lampard a v druhé kategorii Senna a Essien ( měl by být zpět už pro odvetu s Juve )

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrad je komplexnejší...

Reagovat
Tomanatura

Jen na mě nechoďte s boxerama a Lamprdama.

Reagovat
smazaný uživatel

a co takhle Xavi, Pirlo, Juninho (i když už má svůj věk) a nebo třeba Diego

Reagovat
Tomanatura

Pirlo byl tuto sezonu co odehrál brzdou ACM. Diega snad nemůžeš myslet vážně. A O Xavim už jsme se tu několikrát bavili, u těchto dvou to je jen o vkusu.

Měl bys přestat brát fotbal podle managera, ale taky si jej zapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ne..ale má potenciál jím být

Reagovat
fantomas

Každopádně když už nic jinýho, tak je to kup století.

Reagovat
$dolar$

Everton vyrovname

Reagovat
Devil

Ne ne,jen to ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas

Je Arshavin hrac ktory (ak pride) vytrhne Arsenalu trn z paty?

myslis ze posadi VP na lavicku alebo prejde na 4-3-3?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu ziadny vtip nevidim chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslíš RvP,tak asi těžko kamaráde.. To je náhrada za Rosického,respektive kreativní ofenzivní záložník/podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger tak trochu odkryl karty, když pro oficiální řekl, že jedním z důvodů, proč chce Aršavina je fakt, že Rosický a Walcott jsou dlouhodobě na marodce.

Reagovat
smazaný uživatel

rosicky a van persie mi teda nepripadaju ako hraci rovnakej pozicie. rosicky cistokrvny tvorca hry, mozog zalohy, van persie cistokrvne lave kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

no co sa da na toto napisat. nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by si sa ospravedlnit mne,potom ist do Londyna a tam sa osobne ospravedlnit Robinovi a potom spachat samovrazdu

Reagovat
smazaný uživatel

ty to urob v opacnom poradi

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som hotovy.teraz ta budem strasit

Reagovat
smazaný uživatel

ak by si si to poradie rozmyslel opytaj sa arsena preco nechal najlepsieho hraca PL a tvorcu hry sediet dnes na lavicke

Reagovat
fantomas

Jakejpak tvůrce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu,RObin v sucasnosti tvori nasu hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem posledně označil RvP za křídlo,tak mě fantík málem zabil...

Arshavin je podhrot,nebo kreativní záložník. Teoreticky je to i varianta na křídlo,prostě ofenzivní podhrot,kde všude může hrát,to nevím - jak napsal Spanhel,tak je to varianta za Rosu a Wallcotta...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nic, teraz ked som to napisal aj ja, zacne o tom uvazovat ci to ozaj nebude tak

Reagovat
Staenly10

RvP je čistokrevnej utočník

Reagovat
Devil

Jaka je rasa?

Reagovat
smazaný uživatel

..vlastne,ak Nas bude stale manazovat AW,tak si myslim ze niesi daleko od pravdy

Reagovat
fantomas

Van Persieho? To už bych ho asi přijel do Londýna zabít. Já si to s Aršavinem nedokážu moc představit, nevim, co bude chtít hrát, a rozhodně nejsem sympatizanem jeho přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze si charakter a dodrzis dohodu...

Reagovat
fantomas

Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

uhm

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

a koho? adebayora? alebo myslis ze ho kupi na lavicku aby mu nebolo smutno?

Reagovat
smazaný uživatel

tak za 1) Arsavin nie je hrotovy utocnik,za 2) Eboue hra ako kokot(dnesok bol vynimka potvr...),takze mozes tri krat hadat kam ho asi planuje postavit..alebo kam by ho postavil logicky rozmyslajuci clovek,cize AW to aj tak spravi inak ...

Reagovat
smazaný uživatel

ak si videl posledne euro tak tam hral praveho utocnika, rovnako ako v zenite.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Eure hral utocnika Pav..sliepka , zatial co Arsavin hral pod nim..a v zenite hra rovnako pod Tekkem,resp. Pogrebnakom

Reagovat
smazaný uživatel

a ja somar som bol dotreaz v tom ze na eure hral pod hiddinkom a v zenite pod advocaatom

Reagovat
smazaný uživatel

HAHA

Reagovat
$dolar$

HAHA

Reagovat
r.mrazik

tak ta pentle byla jednoznacna...navic to byla kravina od artety,dat dozadu nohu,to se delalo ve starsich zakach

Reagovat
Tomanatura

Tak poďme nenávistivci, jen nadávejte na Manchester United, no tak. Toto je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty si o to sám říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

mě halvně zajímá zítra ta chelsea a liverpool ... sem zvědavej jaký budou sestavy protože u obou je co měnit

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok bude zaver PL nuda, man u dokraca k titulu uz niekedy v aprili

Reagovat
Devil

Kez by jsi mel pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj budem mat ved sa len pozri na konkurenciu. chelsea ma uz to najlepsie za sebou, liverpool zase ochorel tou svojou starou neschopnostou pravidelne vyhravat, villa na to proste nema a o arsenale je skoda sa bavit, videli sme to dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Po necelých 60 minutách musím pochválit za perfektní výkon Carricka a Teveze, Berbatov opět neběhá...Ronaldo průměr

Reagovat
r.mrazik

to ma berba litat od lajny k lajne,kdyz jsou everton zalezly?? ty jsi jak mlynek na kafe...porad to same

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nemyslel ale v 50. minutě dostal přihrávku a ani se nesnažil udělat toho obránce a vystřelit, místo toho se zamotal a ztratil míč, to je ta neběhavost.. a napadání od Teveze to je jiné kafe..

Reagovat
r.mrazik

takhle to brat prece nemuzes...rict jednu situaci za cely zapas.to ma preci kazdy hrac,ze neco nepovede,nezabere nebo podobne...ach jo...ty jsi proste na berbu vysazeny a nevidis nic jineho

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl sem zápas byla ta penalta pro MU spravedlivá a na keho byla??

Reagovat
fantomas

Na Carricka a spravedlivá rozhodohodně byla ( ).

Reagovat
r.mrazik

on se dal klidne pisknout i ten druhy zakrok,ale chapu rozhodciho....

Reagovat
smazaný uživatel

Na Carricka a byla spravedliva, ale kdyby byla na Ronalda, tak to byla simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tady s tebou souhlasím

Reagovat
$dolar$

Hm tak Everton mel kopat penaltu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jistotu dvakrat

Reagovat
$dolar$

Co dvakrat?

Reagovat
smazaný uživatel

No penaltu, aby to bylo vic fer ... ja miluju vas, MU neprejici fanousky:)) co kolo, to me neco rozesmiva...

Reagovat
$dolar$

No ja jsem to opravdu myslel vazne. Ty jsi nevidel jak Rio chytil Cahilla za limec a stahnul k zemi?

Reagovat
fantomas

Maj mít normální dresy bez límců...jejich vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jo, kazdopadne Everton si bod fakt nezaslouzi:))

Reagovat
$dolar$

Ale to Wigan taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

O cemz jsem se tu zanicene hodiny hadal...

Reagovat
$dolar$

Ale ja jsem taky nikde nenapsal ze Everton si bod zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je fakt dobrej hráč, sice namyšlenej, ale umí. Dneska

Reagovat
Xavi8

jasna penalta pre everton ! ferdinand ho tam stiahol

Reagovat
C-M@ster

JJ, mela byt. Potom jeste nakej neodpiskanej faul na Anichebeho, kterej pozbytek zapasu nervil.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Piennar je tragickej..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo zitra? Chelsea nebo Liverpool

Reds do toho!!!!!

Tipuju 2:0 pro nás ( Torres, Riera)

Reagovat
smazaný uživatel

zase 1:0

Reagovat
C0br

Hezky remizka... 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tomanaturo,nemáš odkaz na sestřih dnešního Galatasaraye?

Reagovat
Tomanatura

Bohužel ještě ne... Během hodiny by se snad někde měl objevit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nonda

Reagovat
fantomas

To jo, trefil to parádně.

Reagovat
Tomanatura

Toto jsem měl taky vy svině. Každopádně se hrál pěkný zápas, ze začátku mohlo Denizli dát 5 gólů a nikdo by nemohl nic říct.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Díkes

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi Buffon dneska chytá poprvé od zranění?

Reagovat
Tomanatura

Ne, chytal už 2x tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jenom zvědavej jestli se bude kritizovat manchester za ty výhry 1:0 tak jako kdysi chelsea, ale asi se toho nedočkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz vezmes v uvahu, ze je MU treti nejproduktivnejsi tym v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea byla v době titulů 1. a 2. nejproduktivnější tým soutěže...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to proste tim, ze Chelsea je obecne dlouhodobe nejmin oblibeny tym v PL a MU je zas vetsinou z Big Four ten nejoblibenejsi:))...

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel no, ne kazdej ma Cristianka v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

to ne a sem za to celkem hafo rád ale šampí manu forever

Reagovat
smazaný uživatel

No to asi bude tím, že je ManU oblíbenějším týmem než Blues, navíc každý přeje co možná nejdelší neprůstřelnost Van der Chcaarovi

Reagovat
fantomas

Předevšim je to, milej zlatej, tim, že MU při těchto výhrách hraje pěkný fotbal, kdežto Chelsea onehdá nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je věc názoru, podle mě dokázala Chelsea v době, o které tady mluvíme, zatlačit skoro kteréhokoli soupeře a byla jedním z nejlepších týmů na světě...

Reagovat
fantomas

Tak to je asi opravdu věc názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

s timhle se nedá nic víc než souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

na to jak je Van der Saar slabouckej golman, je ta jeho serie uctyhodna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jasne...on Reina je nejlepsi golman...teda god Rafa to rikal

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zoufalej příspěvek jsem dlouho nečetl :)

Reagovat
fantomas

Na to jak si drzej, tu seš taky ucty hodně dlouho. Už aby tě smázli.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester si priplatil...1:0 z pentle, jeste Cristynka, no fuj

Reagovat
smazaný uživatel

ještě sis na to nezvykl

Reagovat
smazaný uživatel

ne aj takové výhry se bohužel počítají

Reagovat
vitasrp

Zvláštní, že když takhle vyhraje CFC, tak slovíčko "bohužel" téměř jistě nepoužiješ A ještě jedna otázka, můžeš mi říci, co je na výhře 1:0 špatného a tragického?? Když tak vyhrávala CFC, tak to bylo OK, byla přeci nejlepší na světě, když takhle vyhrává MU, tak je to strašný, maj akorát haluz a jejich výhry jsou podplacené

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano, scumstvo se dale schazi

Reagovat
vitasrp

Tak někdo tuhle generaci musí začít usměrnovat správným směrem.. Rozhodl jsem se, že prostě začnu s převýchovou zdejších fans CFC

Btw. měl si ted vidět Sissoka v zápase Juventusu.. Stojí sám na půlce, nikdo kolem něj a on rup, přenese hru přímo na kopačku soupeře Ve finále místo toho, aby začal nastalou situaci ucouvávat, tak proti protihráči vystoupil, ten si ho obhodil a šup, z půlky sám na bránu Sissoko je borec

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta fotbalova italska liga

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem tu mel jednu kouzelnou hadku s Italem, ktery mi rikal, jak se tam nikdy nestava, ze by hrac mohol vzit mic a vklidu s nim projit stredem hriste bez pozornosti soupere. Co myslis, ze se stalo, v paty minute vzal krajni obrance mic, v lehkem klusu probehl 20 metru, prituknul si do trojuhelniku pres protihrace, zabral do stredu pole a tak 8 vterin trvalo, nez proti nemu nekdo vybehl. Kdyz proti nemu vybehl, tak zazmatkoval a prenesl mic do autu ...

Reagovat
vitasrp

Myslíš tu diskusi, jak tu argumentoval tím golem Bellettiho u vás minulý rok??

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah presne to tam probehlo za ten zapas nekolikrat... jenze to proste v kazdy lize... obcas kazdy tym brani zonove a nenapada hned:)))

Reagovat
vitasrp

Hlavně ty zvěsti o tom, jak se v Itálii hraje nesmírně kvalitní obranná hra. Když jsem viděl Juve hrát s Realem, říkal jsem si, že jejich obrana je vynikající, když je ted vidím hrát v lize, říkám si, že Real byl neskutečnej tragéd v ofenzivní činnosti I když jasně, tehdy Juve jen bránilo, tedkons se snaží hrát i dopředu a jak to dopadá Bohužel škoda, takovejhle zápas to chtělo o pár týdnů později s trochu jiným soupeřem

Reagovat
smazaný uživatel

No me fakt rozesmalo, jak mi tady ital daval prednasku na to, co vse v PL je a v Serii neni a pak jsem to v prvnim zapase na ktery jsem se kvuli nemu podival vsechno v tom jejich fotbale videl ... mozna to byla vyjimka, ale fakt ze jsem z toho nemohl..

Reagovat
smazaný uživatel

no když takhle právě vyhrávala chelsea tak to všeckym strašně vadilo a najednou to nevadí nikomu, zajímavý (taky si chcu rýpnout né) a bohužel bych použil a to: bohužek jenom 1:0 škoda že se to od těch tyček neodrazilo dovnitř a né ven a podplacené to sem si dělal srandu a nenapsal sem to nikde že to tak bylo

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kolkym ludom by vadilo keby chelsky zostupila

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

To se nam tu seslo ubrecenych deti fandicich CFC

Reagovat
smazaný uživatel

no jenom jeden dospělej, zkušenej taťka tu je na nás co

Reagovat
fantomas

Nene, dva!

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to sorry.....měli by ste si nás nachnat spinkat taťkové

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavni je ten fakt, ze co jsem psal, nepopiras...

Reagovat
smazaný uživatel

nechcu se hádat, ty snad jo??? navíc taťkovi se neodmlouvá ten má vždy pravdu přece

Reagovat
smazaný uživatel

...prohlásil jeden vysmátý scum fandící ManU

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vezmu, jak posledni mesice prozivam zapasy Wiganu a s jakou lhostejnosti sleduju Man Utd, tak bych me clovekem zvlast fandicim MU fakt nenazval ...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedav, jak dlouho ti ten Wigan vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Po tech trech letech urcite ani den vice ... psat 5 by bylo idealisticky, tehdy to bylo jen o sledovani jich.

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze po trech letech co Wiganu fandim mi to uz urcite nevydrzi ani jeden den navic. A tou druhou vetou jsem jen usmernoval jeden starsi prispevek, ktery mi nekdo vmetl do tvare s tim, ze pry podle svych slov fandim Wiganu pet let, tak si davam pozor uz, aby se to nestalo zas:)))...

Reagovat
Staenly10

A jak si k Wiganu přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Upozornil me na ne bruce, kdyz hrali druhou ligu:))).. .tak jsem je sledoval, v prvni sezone me naprosto fascinovali, kdyz dlouho byli na tom asi jako Hull, dostali se do finale CC pres Arsenal, kde postoupili v 119. minute. Oblibil jsem si tam lidi jako Whealen, Jewell, Bullard, Baines. Uz tak tri roky se pravidelne vyjadruju v kazdy diskuzi o Wiganu jako jejich sympatizant. Kdyz ted uz je pro me Wigan daleko prijemnejsi na koukani nez MU, tak se logicky vice vyjadruju k nemu:))..

Reagovat
Staenly10

Aha...To já PL sledujju tak ňák kompletně,ale nemam přímo vyhrazený tý,ale hodně sympatický mi je Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky sleduju PL daleko vic komplexne, nez nekteri vyhraneni fanousci. Ale zapasy Wiganu skutecne prozivam:)))... no fandit NUFC v posledni dobe musi byt dost o nervy

Reagovat
Staenly10

To jo ,já to ale nechápu. Tým plný skvělých fotbalistu a výsledky vubec nepřicházejí,ba naopak...Prakticky stejně jako Tottenham... Je zřejmě nějaký velký problém vevedení (asi)...

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je v tom, ze ted ma v PL proste dobry tym kazdy a uz nerozhoduje individualni kvalita, ale kvalita kadru komplexne, dohromady. Jejich takticka vyspelost, fotbalovost, prace managera. Uz to neni jako driv, kdy mohl Everton bez jakehokoliv naznaku poradneho fotbalu skoncit v sezone 4. a nebo Leeds na urovni CHL. Ted je fakt PL takova, ze neni tym, ktery by byl spatny a mnoho jich je na jedne urovni. Tottenham a Newcastle ma hrace, kteri maji jmena, ale kvalitativne nepredvedou o nic vic, nez hraci ostatnich tymu z te dolni poloviny tabulky. Takovy Modric, toho jmeno predhani, ale Andy Reidovi proste nesaha hrou ani po kotniky.

Reagovat
Staenly10

Tam musí začít koncepční práce. Musejí dát Joeymu čas . Ale je mi záhadou,jak třeba Stoke muže být před NU . Možná trochu doplácí na to,že ani na hřiště silných soupeřu nepřijedou hrát vyloženě beton. A ve 2. polovině tabulky je každý bod nesmírně duležitý (viz minulé kolo posledních pět míst)...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke je jedna velka zahada. Alespon doted. Konecne koupili dva hrace, kteri umi hrat fotbal a kteri jsou krome toho ohromne sympaticti. Bylo fakt smutny, ze doted tam byl poradny fotbalista jen Fuller a pri tom to je takovy idiot.

Jinak pro me Kinnear neni spravny clovek pro NUFC, i kdyz na druhou stranu, kdo je zrovne pro NUFC dobry?... V kazdym pripade z myho pohledu neni Kinnear dobry trener pro PL. Ja bych byt jima zkusil Paula Jewella.

Reagovat
honziss

Který by si dotáhl jako asistenta Hutchingse, který by ho po pár měsících vystřídal v pozici manažera a Newcastle by byl tam, kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by se vratil zase Bramble s Hutchingsonem

Reagovat
honziss

Tak to by na tom byl Newcastle ještě hůř, než je.

Reagovat
Staenly10

No právě,kdo je ten pravý... Hughes by byl dobrý,ale je jasné,že z Man. City se mu asi moc chtít nebude... A mylsim,že by Newcastle měl začít především od zadu,protože těch inkasovaných golu je opravdu dost a kdyby něměli Givena,tak buh ví jaký by to bylo .

A ještě k tomu Stoke,nic proti nim nemám,ale pokud nějak nezlepší herní projev a kdyby se zachránili, a místo nich sestopuli třeba právě NU,nebo Tottenham,tak si ymslím,že by to bylo hodně postavené na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Stoke zlepší svůj herní projev, tak vypadne.....Stoke takhle hraje odvždycky, s výjimkou krátkého období v 70 - létech, kdy hráli pár let dobrý fotbal - do té doby, než jim spadla střecha tribuny a museli rozprodat mužstvo aby měli na opravu, tohle je prostě Stoke, ber nebo nech být a já je má za to rád.......We Are Stoke, We Are Stoke.....a to zkus opakovat 20 minut vkuse - tak jako správný stokie na fotbale....Stoke nesmí sestoupit, takoví bastardi by mi v PL chyběli

Reagovat
Staenly10

No,na sestupující trojku jsem hodně zvědav. Sestup nepřeju nikomu. NA konci je to hodně našlapané. Myslim si,že ještě i Hull bude mít sezáchranou problémy...

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že nefandíš ManU jako většina...

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom spatnyho fandit MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže fandíš ManU a Wigan je jenom zástěrka...Já to věděl

Reagovat
Staenly10

Ty jseš fakt případ...

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

pripad odhalen, gratuluji, dostanes vyznamenani.... co je spatnyho na tom fandit MU sasku?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pentle pro Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

O Shea zase na placi

Reagovat
smazaný uživatel

A hral bravurne.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna lastovicka leto nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on hraje skvele celou sezonu. Je to jeden z tech mala hracu, co Man Utd skutecne miluji.

Reagovat
r.mrazik

co na to rict? nick jak dite,prizpevek jak retard...snad si to spojis sam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

no už jenom ten jeho Šampí nick mluví za hodně

Reagovat
r.mrazik

ja si proste nepamatuju,ze bysme jako maly si davali jmena...jasne,byli oblibeni fotbalisti,ale hrat si na nekoho...no,proste tyhle nicky nechapu....i na siti se chci nejak profilovat...aby v tom uzkym kruhu vedeli,co od cloveka muzou cekat...ale mit nick CR7 a podobne...co se da cekat...jo,uz vim,cekat se presne to,co tady napsal kolega nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Si delas srandu????, to ja by jako malej na hristi vzdycky Beckham, pritukl jsem si o zed s Keanem, pak jsem dobehl k mici jako Oleee a je to goooool, Seaman nedosahl na dokonalou strelu Ole Gunnara Solskjaera....

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si daval ty jmena hracu MUFC porad:)))...

Reagovat
Tomanatura

Já taky. Jsem byl fotbalově zamilovaný do Yorka, kámoš byl Beckham a byli jsme šťastní. Na tréninku to byl taky samý Schmeichel, Kahn, Raul nebo Bierhoff...

Reagovat
smazaný uživatel

a byla to zabava na cely odpoledne, zadny pocitac nebyl potreba...

Reagovat
r.mrazik

jak rikam,my takovy "postizeny" nebyli...jasne,byli oblibeni hraci a kluby...ale,ze bysme v 15 si hrali na nekoho jinyho...to ne...teda,jen jednoho to nepustilo a ten ma stejny tetovani jak Beckham a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

prej postizeny, nahodou to byvalo krasny:)))...

Reagovat
r.mrazik

ja to nemyslel ve spatnym slova smyslu...proto ty uvozovky...neni na tom nic spatnyho,ale asi jen do urciteho veku :))

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...nádherně se na to vzpomína

Reagovat
Tomanatura

Já počítač měl až někdy v 15, na fotbal jsem se chodil dívat ke kamošovi, který měl tak neuvěřitelně vynikající satelit... Tam bylo úplně vše, každý program. Takže zatímco většina vyrůstala na Sieglovi, my na zlaté generaci United. Pak v zápasech jsme si psali na záda jména hráčů, a zkoušeli tak hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel taky prenosy z PL, ze uz asi ani nepamatuju, kdy jsem ji vlastne zacal sledovat:)))... taky jsem byl v pripravce asi jedinej hrac, co tam dostal cervenou.... davala se tam vazne jen sporadicky, za faul zezadu v samostatnym najezdu, za nejakej osklivej slapak a nebo skluz. Tak jsem na utocnika, ktery bezel sam na branu dal ze sprintu naskocenej skluz, se slapakem, ze se hezky valel jeste dve minuty a jeste sem se hadal, ze sem trefil i mic vubec jsem byl asi jediny dite v te pripravce, co sice nechapalo takticky mysleni, ale ne v tom smyslu, ze vezmu mic a udelam vsechno proto, abych ho dostal sam do brany, ale ze jsem behal za vsema jak v bagu, abych jim sebral mic, hazel tam skluzy atp... melo to na me krasnej vliv ta PL:))))

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne sem byl kapitan a fakt si me tam cenili

Reagovat
Tomanatura

Hrál jsi DM? Taky jsem ho hrál a hrál si na Keane... U nás bylo tehdá i později moderní hlavně hrát si na Manchester ale našlo se i dost těch, co zarytě fandili Realu, nebo spousta Bayernu. Strašně krásně se na to vzpomíná. Jen mě nejvíc sere, že jsem neviděl v telce finále v 99

Reagovat
smazaný uživatel

Hral hral, hrozne me fascinovalo, ze ackoliv neumi krasne centrovat, krasne behat s micem ani vystrelit, tak je v tom tymu ten nejcennejsi, kdo to vsechno ridi:)) a hrozne me ta jeho pozice lakala... bohuzel jsem se z jeho hry naucil poradne akorat ty fauly

Reagovat
smazaný uživatel

To finale ale bylo uzasny. Stejne jako cela ta cesta MU do finale, jak tam, tak v FA Cupu, tak v PL. Nic nemeli jisty a se spoustou shod nahod to dopadlo, jak to dopadlo. Zapasy s Juventusem, Barcelonou.. uzasny se podivat obcas, kdyz dava eurosport ohlednuti do historie:)))

Reagovat
Tomanatura

To s Barcelonou bylo něco tak nádherného, že hned po prvním sexu to řadím na 2. místo mojeho žebříčku. Zrovna jsi mě naladil a jdu si to někde stáhnout.

Reagovat
honziss

Ten zápas nebo ten sex?

Reagovat
$dolar$

Myslis ze si nahraval 1. sex ?

Reagovat
honziss

Tak co já vím v jaké branži pracuje.

Reagovat
Tomanatura

Blázne... Už jsme ho aj našel

Reagovat
honziss

A co, dobrý?

Reagovat
Tomanatura

Stahuje se.

Reagovat
honziss

Dneska bude u Tamanaturů nostalgická noc.

Reagovat
Tomanatura

Tak dnešní noc budu enormě prožívat nejkrásnější fotbalový zážitek mého života Třeba u toho budu tak řvát, že dojde pěkná sousedka se zeptat, jestli nepotřebuju pomoci

Reagovat
honziss

Nečum tolik na to porno.

Reagovat
Tomanatura

No dovol

Reagovat
honziss

Necul se hele.

Reagovat
$dolar$

Aby neprisel instalater ze musi opravit mycku

Reagovat
Tomanatura

Nepustím ho dovnitř

Reagovat
honziss

Vleze oknem.

Reagovat
smazaný uživatel

CO je to tady zas za svinstvo :)

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze mistni fans liver a rusaku jsou nejaky nervni...to vite,ono na nejlepsi britsky tym se hraje spatne...a kdo zapas videl,tak je mu jasne,ze pentle byla bezpochyby

Reagovat
smazaný uživatel

my fandíme těm správným

Reagovat
smazaný uživatel

a nemáte to jedno náhodou komu kdo fandííí ?? nechceli byste všichni fandit jednomu týmu náhodou tak??

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to by byla hrůza, kdyby nějaký scum fandil Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych nepsal byt tebou, kdyz existuje spurs.xf.cz tam se prezentuje taky mnoho ohromujicim zpusobem vylizanych existenci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ti sou všude

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vidíš ale na tottenham sem ani nepomyslel

Reagovat
r.mrazik

nene,na fans chelsea jsem moc starej,navic casy Zoly jsou pryc...takze bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

A tak co mate furt se Zolou:) mne uplne staci, ze cas Eidura je davno pryc:(((... zadny Zola byt nemusel a stejne se CFC hezky fandilo.

Reagovat
r.mrazik

nevim,asi jen proto,ze kdyz tam hral Zola,tak jsem se vzdy snazil nejak sehnat aspon zaznamy zapasu a podobne (kazdopadne vetsinou neuspesne)...mne fascinovalo jak ten prcek v tolika letech ustal ty souboje...proste chelsea mam spojeno se Zolou...jinak mne modri moc nebrali...ale ten malej Ital...to je moje srdecni zalezitost

Reagovat
smazaný uživatel

teď se ji taky hezky fandíí ale jmenujete tady asi ty zatim nejlepší léta tak není divu, hold někdo si nezvykne a přejde i to se stává

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard-Ballack-Deco.. tomu se dobre fandi?? vzdyt je to k placi. Kazdy sympatak odchazi, lavicku zahrivaji zoldaci. Fakt je to smutny, co se z vas stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

"Každý sympaťák odchází..." - tak proto jsi pořád na diskuzi, že?

Reagovat
smazaný uživatel

věřím v lepší časy a je mě líto nechat ty kluky, kteří sou věrní a bojují za chelsea, v tom samotný....a s těma sympaťákama máš bohužel pravdu ale mají to v rukách jini a někteří tam ještě zbyli takže nemůžu odejít od nich

Reagovat
r.mrazik

tak nejak jsem vam pral,kdyz tam byl Grant a vsichni byli proti nemu...nakonec ukazal,ze kvalitni byl...ale to bylo jen kvuli tomu panovi....jinak ted,co se tam predvadi...z toho by clovek brecel...na vase zapasy se nema cenu ani koukat...nudny,stereotypni fotbal a kdyz hraje Deco,tak je plichta skoro jasna,navic pokud sedi Joe Cole,tak je to utrpeni totalne...proste,nechapu,jak se ted da modrym fandit...je to proste bida

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš fetovat nebo chodit na základku, kde kdybys nebyl modrej, tak by tě šikanovali.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole mě šikanujou proto že sem modrej

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že jsou na vaší základce taková rozumná děcka, která ve svém útlém věku už dokážou rozlišovat mezi Dobrem a Zlem , a tomu Zlu se kolektivně postavit.....

Reagovat
r.mrazik

smich pred spanim bodne vzdy...diky...

Reagovat
smazaný uživatel

za málo

Reagovat
r.mrazik

to bylo na aarona

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tu svého papouška :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea forever! Zítra vyklepeme ubrečence z Looooserpoooolu!

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, že už dodáváte plyn. Víc už nechceme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nechapu, co mi cpe to svoje True Blue Tady resime Zolu, Gudjohnsena a na to nejake Chelsea forever:)) ja proste mysleni tehle fanousku CFC nepochopim asi nikdy..

Reagovat
smazaný uživatel

No a přitom ani tu Chelsea nezažili :)

Reagovat
smazaný uživatel

Me v posledni dobe bavi se ptat fanousku Chelsea, jak moc toho vedi o Millwallu:)))... ze by toho stejne vedeli o te skutecne CFC, kdyby neprisel Roman. Hlavne to pisu tem, co by prodavali CFC Arabum a stezuji si na Rusaka:)))

Reagovat
smazaný uživatel

:)))...To jsou prostě šmoulové. Je zajímavý, že na téma "blue scum" se dá hovořit neustále :)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zacnou valcit v budoucnu s tema svetle modryma. Mohla by to bejt sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, příští rok to už pomalu začne :)))...se budou hádat, kdo je umělejší :)

Reagovat
Tomanatura

Tojo, jelikož je to tak pochopitelné téma o nepochopitelné věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celkem výstižné

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi ptal jsem se te na neco???

Reagovat
smazaný uživatel

já říkal že sou uplně všude

Reagovat
Xavi8

aj na druhej strane bola bezpochyby, len skoda, ze ju rozhodca ,,nevidel,,

Reagovat
Tomanatura

To už se opravdu nehodí, z těch diskuzí tu se stává tak nesmyslná věc, až se mi chce zvracet. Jeden krypl začne srovnávat Manchester s tím cirkusem z Londýna, druhý imbecil řekně, že je Van Der Saar špatný golman a třetí do too napíše, že z O´Seasyho se mu chce zvracet. Nářky Liverpoolských nepočítám, u těch se toto čeká...

Tady je to tak nehorázně prolezlé tak připosranýma děckama, až se mi chce brečet. Ještěže aspoň zůstala italská diskuze, kde se sice nezapojím, ale aspoň si přečtu něco zajímavého o fotbale a ne kokotiny, co vydáví takový odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol, obcas tu mame diskuze na urovni:)))

Reagovat
Tomanatura

Jo, ale to bývá většinou jen v těchto hodinách. A když vidíš, že i v 11 hodin se tu objevují tak vylízané a ubrečené děcka, je ti už k pláči. Chtěl jsem se normálně pobavit o zápase, ale znechuceně jsem to odložil až na teď, jelikož to tu ihned po zápase bylo k otřesné. Nyní je to taky prolezlé... Prostě

Reagovat
honziss

Se tu zas namnožili jako trifidi..

Reagovat
smazaný uživatel

Taliánsko bohužel juve...... ale nebudeme měnit anglickou diskuzi na italskou, jen ať to tu žije.............

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze tenhle pravdivy monolog zapadne v tech ostatnich zvastech....normal bych tohle daval jako prvni prizpevek do diskuzi,treba by si to nekdo vzal k srdci

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mizím když vám tu tak vadím

Reagovat
$dolar$

Tak to proste neres a nereaguj na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty poucuju o nadhledu

Reagovat
$dolar$

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

melo to byt poucuj ... a hlavne, ze ty taky dost casto vyjizdis:)))... na kazdyho plati neco, me tyhle kecy taky nesmirne serou diskuze tu jde obcas fakt ke dnu... ani se nemusim snazit, abych lidi tahnul k tomu se ztrapnovat. Oni to fakt maji vrozene.

Reagovat
smazaný uživatel

A neresit to, nereagovat obcas fakt nejde.

Reagovat
$dolar$

To je fakt... Ale nejlepsi je se proste vysrat na nejakou reakci. To je to co by ty provokateri chteli. Nereagovat a zit s vedomim, ze mam pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice moc do diskuze nepřispívám, ale každý den tu čtu články a taky komentáře k nim. Musím říct že kolikrát je to vážně na blití. Čím dál více se tu rozšiřují řady 13 letých děcek, které si zde krátí volnou chvíli. Co článek o Anglii, tak je polovina komentářů naprosto bez významu a nebo jsou to jen naprostý kraviny, které mají jen pocuchat nervy ostatním lidem, ale jsou tu i vyjímky jako jsou: tomanatura,chazy,fantomas,talkers a taky někdy dolar , jejichž příspěvky mají hlavu i patu. Asi by se měli všichni nad sebou zamyslet a někteří by měli hlavně mlčet.

Reagovat
$dolar$

Ja nekdy taky Snad dolar a nekdy taky zbytek ....

Reagovat
smazaný uživatel

No poukud nemáš zase tu svou náladu jako dnes ráno ale jinak to byl jen for

Reagovat
$dolar$

Kazdej se nekdy blbe vyspi. A zase takovy blbosti jsem tam nepsal a stojim si dal za tim ze by mel Hughes odejit.

Reagovat
vitasrp

Nejhorší, co můžeš udělat, je snažit se vyjmenovat všechny vyjímky, co tu jsou, jelikož je jasné, že na někoho zapomeneš Jaktože ti tam vypadl nick vitasrp?? Ach jo, prokristapána, jak já jsem tady nedoceněný

Reagovat
$dolar$

Ty jsi ten 13 ti lety

Reagovat
vitasrp

I kdybych disponoval tímhle věkem, tak bych své podobně staré "kamarády" trochu nepatrně převyšoval svoji vyspělostí..

Reagovat
$dolar$

Ja vim Jen s tim vekem to neni zas tak moc daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jednou vyrostes a budes mit respekt

Reagovat
Tomanatura

Ty jsi tu největší spisovatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se. Moje chyba

Reagovat
vitasrp

Tak tohle už je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

O Shea + Brown iba zaberaju miesto lepsim

Chybal Welbeck, bez neho to je take nudne. Vsetko starci, ktorym sa nechce behat. Noze tam vykutraj medzi odchovancami Alex viac takych Welbeckov a aj ich postav.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vadi na hracich, kteri skutecne daji MU vsechno?? proc preferujes hrace jako Ronaldo, kteri by z MU klidne odesli do Realu. Ty jsi fanousek Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

klidně?? on po sezoně odchází

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel bych videt co by delali jeho fanousci, kdyby sel do Man City

Reagovat
smazaný uživatel

no coby, kopili by savo a dali do něj dresy manu a měli by dresy city

Reagovat
smazaný uživatel

kludne nech si Ronaldo odide, aj tak je len na peniaze. Tosic + Welbeck ho v pohode zastupia.

Reagovat
Tomanatura

Běž už spát, tupče.

Reagovat
$dolar$

Ale dyt ma pravdu

Reagovat
Tomanatura

Nemá. Tošič s Welbeckem mají velký potenciál, ale minimálně během tří let ho prostě nahradit nedokážou. Potřebujeme někoho, kdo bude dávat góly. A oni na to prostě zatím nemají.

Reagovat
$dolar$

Ja myslim ze by se proste ta golova stranka presunula na jiny post, takhle ty goly dava casto proto ze to taha sam. Myslim ze kdyby odesel tak daleko vice golu bude davat Wayne, Carlos nebo Berbs.

Reagovat
Tomanatura

To určitě ne. Wayne gólový není, Tevez nezůstane a s Berbsem by se teprve vidělo, jakou by musel zasta pozici, kdyby Ronaldo odešel. Já říkám neprodávat Ronalda. Tolik peněz jako v létě už nedostaneme a bylo by to vzhledem k situaci zbytečné, jelikož by musel dojít opět nový hráč, který by dával góly. A poslední dobou je CR stravitelný, takže asi tak.

Reagovat
$dolar$

Wayne golovy neni , ale verim ze s odchodem Ronalda by se trochu zmenil a tech golu by dal vic. Nadruhou stranu s tebou souhlasim ze tolik penez uz nedostanete a byla velka chyba ze jste ho neprodali.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no urazat ostatnych nemusis, nevies zniest iny nazor ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tím svým nickem urážíš celý Manchester United, tak bych držel hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt bomba zmyslanie :)

Reagovat
r.mrazik

to by mne ty smoulo zajimalo,kolikrat jsi videl Tosice hrat...ja tedy jen par minut a z toho se neda poznat nic...a hlavne nerikej youtube...varuju te dopredu,at nevypadas pak jak trouba....wellbeck je ohromny talent,to ano...ale preci jen mu je 18...vrchol prijde preci jen pozdeji

Reagovat
smazaný uživatel

z youtube sa da nieco vycitat o futbalistovi ? ved tam su len zostrihane videa co nehovoria uplne nic. Videl som ho na nejakych majstrovstvach Under xy.

Reagovat
r.mrazik

a jak muzes rict o nekom,koho jsi videl hrat za juniorku,ze je kvalitni nahrada za jednoho z nejlepsich? talent ma,o tom zadna...ale rikat ze zapasu 21? no tak

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak tosica som za dospelych este nevidel, dajme tomu ze ten este potrebuje teda cas. Ale Welbeck co som ho doteraz videl by ho v pohode nahradil.

Reagovat
r.mrazik

rozhodne ne...techniku ma Wellbeck dobrou,ale zakonceni ma Ronaldo neskutecny...strely levou,pravou...hlavicky...ja ho teda sice moc nemusim,ale hrac je to skvely....i pres sve mouchy bych ho u nas chtel, tedy pokud zas nezacne kecat o Realu,to bych ho hnal bicem...ale Wellbeck ma do Ronalda opravdu daleko,to se neda srovnavat...

Reagovat
smazaný uživatel

co je moc to je moc nejvyšší čas odejít

Reagovat
r.mrazik

a neda si typek pokoj a neda...

Reagovat
$dolar$

Jak ted koukam na Real tak mam az slzy v ocich , proc jsme toho Robbena pustili

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je tvuj nejoblibenejsi manager, ktery byl v CFC??

Reagovat
$dolar$

No ja vim, ze ho prodal, ale beru to i z druhy strany, on proste odehral 1 utkani a 3 se lecil Navic koupil Maloudu ( ktery v Lyonu hral velmi dobre) tak byl luxus nechat si oba dva. ale je mi to strasne lito

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je daleko vic lito toho Duffa. Ten vazne pro CFC daval vzdycky maximum. A takovy sympatak.

Reagovat
$dolar$

Toho mi bylo taky lito, ale nadruhou stranu zase mit 4 kridla Joey, Damien, Arjen a Shaun to by byl neskutecny luxus. Robben by se mel vratit

Reagovat
smazaný uživatel

neměl, jednou odešel do realu tak ať tam je

Reagovat
$dolar$

Ptal se te nekdo na neco?

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim že můžu vyjádřit svůj názor a jestli s tím máš problém tak se s tím smiř a uklidni se

Reagovat
$dolar$

Komu to cpes?

Reagovat
smazaný uživatel

poser se hneď vole

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se libi, jak my vzdycky prijdeme jako ti chytri, co diskutuji na urovni a pak predvadime tohle

Reagovat
$dolar$

Nj, ale ja se tim celkem bavim , takze ztracenej cas to neni

Reagovat
smazaný uživatel

můžu taky říct??

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis, ja vim, ze dolaruv nejoblibenejsi je Jose, tak jsem chtel mu poradit s kym si ma popovidat o tom, proc toho Robbena pustili

Reagovat
smazaný uživatel

můj taky Jose, asi vim že budeš proti že těžil z ranieriho(byl to výbornej trenér škoda toho že nedostal víc času) a asi aj ano ale všechno by jenom z toho nedokázal, José je prostě třída a očekávám že v LM vyřadí Manu, ne proto že bych jim to nepřál nebo tak něco ale myslím si to

Reagovat
$dolar$

Naopak Ranieri je trener na hovno. A zatim si stojim , je to dobry manazer, ale jako trener neuspel nikde.

Reagovat
r.mrazik

hmm,pokud nebude hrat Ibra,tak pochybuju...jen skoda,ze prvni zapas nebude hrat vidis,letos hraje uzasne...ale co,Evans a Brown ty taloše zvladnou taky...

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim že to bude něco podobnýho jako první rok když byl Jose v chelsea když se hrálo s barcelonou, fantazie

Reagovat
r.mrazik

nevim,chelsea byl jediny tym,u ktereho jsem usnul...takze fantazie to byla

Reagovat
smazaný uživatel

v tom osmifinále s barcelonou by si asi neusnul

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne? Jsou lidi, které takový zápas fakt moc nebere

Reagovat
r.mrazik

tech zapasu je tolik...a tak malo zapamatovatelnych...mne se vase hra proste pod Josem nelibila...urcite jsem ty zapasy videl,ale nic si nepamatuju...

Reagovat
$dolar$

No vidis a mne se ta hra libila nejvic. Nadruhou stranu koukat na Arsenal nebo nynejsi Chelsea je hruza Proti gustu holt zadny disputat.

Reagovat
$dolar$

Byl to dvojzapas na ktery nezapomenu a kdykoli se me nekdo zepta na nejhezci zapasy co jsem kdy videl , tak odpovim 2 roky za sebou Chelsea - Barcelona.

Reagovat
Tomanatura

Já bych odpověděl Manchester United - BArcelona, dvojzápas ve skupině LM, rok 1998

Reagovat
$dolar$

Ja bych dokonce mozna i rekl finale LM - Manchester-Bayern , ale spis nez krasou ( coz uz si ani nevzpominam) to u me vyvolalo krasny emoce

Reagovat
vitasrp

Zrovna při tomhle zápase bych ale nechtěl bejt v kůži fandy Bayernu Bejt tři minuty od výhry a nakonec po těch třech minutách tak maximálně brečet kvůli tomu obratu, to by nebylo dvakrát příjemný

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo Alaves-Liverpool

Reagovat
$dolar$

Cesko- Nizozemsko A ono to pujde , ne ze neeee !

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta- Real Madrid

Reagovat
$dolar$

Bohuzel jsem to nevidel Akorat ted nedavno sestrih, ale zapas jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl moc krásnej zápas.. Bylo strašně vidět, že ta kvalita realu je mnohem větší než u Sparty, ale na druhou stranu ta chuť po dobrém výsledku udělala ze Sparty na pár týdnů evropský hit.

Reagovat
r.mrazik

tam jsem byl !! dole u rohu...zazitek jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Ti závidim!!!

Reagovat
Tomanatura

Jo, ten byl brilantní.

Reagovat
honziss

Česko - Kanada. Takhle pálí guma!

Reagovat
vitasrp

Liverpool vs AC Milán Tehdy výbornej Vláda Šmicer

Reagovat
$dolar$

Taky nadherny, ale az po polocase, do polocasu jsem si rikal, ze nudnejsi druhej polocas se ve finale LM asi nikdy hrat nebude ( pro me uz bylo rozhodnuto) Ale krasnej vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak..

Reagovat
Tomanatura

Do poločasu to byla krása...Po poločase jsme mlátil hlavou o zdi..

Reagovat
$dolar$

Ja fandil Smicovi a Barymu a AC nemam rad, takze u me jasna volba Tebe to finale asi nenadchlo

Reagovat
vitasrp

Tenhle zápas mám snad dodneška nahraný na kazetě tyjo

Reagovat
r.mrazik

jop,to finale je jasny...a ty posledni dve,tri minuty...stejne...kdyby tenkrat nesundal Matheuse,tak by titul nebyl...

Reagovat
$dolar$

Ja si na to vzpominam jeste proto, ze jsem byl malej a mel jsem uz spat, ale chytre jsem se ukryl v obyvaku a protoze se na to tata dival tak jsem se na to schovanej divat taky A konec byl uzasnej

Reagovat
r.mrazik

ja se schovavat nemusel,byl jsem velky kluk

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byly zas dnes zapasy...to se arsenal a mu predvedli..jeste by ta fotka na uvod clanku mohla byt z toho zapasu,jak ronaldo dava 'zazracnyho gol' a bylo by to perfekt ja vam kluci nevim...ta anglie je fakt nuda...tam se tak porad neco deje az j to 'trapne normalni'...co takhle najaky bleskovky na sestup INTERU do serie B a presun Juventusu do PL a AC Milan di PD,co ... at se to trochu hejbe....

Reagovat
smazaný uživatel

barca fan ?

Reagovat
smazaný uživatel

no lidi...vy se nejdriv 56x vyblejete nez neco normalniho vyplodite

-jen jsem chtel naznacit,ze zdejsi putky jsou tak trochu na hlavu, protoze kazdej rozumnej clovek vidi a nema potrebu to hned hlasit jinam...ale to jsem na spatnym webu,vim

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys tam chtěl vidět místo něho?

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, to měla být reakce na tebe Dolare

Reagovat
$dolar$

No to tezko rict. Takovej Bruce by se mi tam libil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Si ve mne probudil ducha umelce

Reagovat
$dolar$

No to koukam

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, EF snizuje inteligenci.

Reagovat
$dolar$

Nema tam byt - snizuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem vzdycky prijdu z vedomim sve vyjimecne inteligence a po chvili mam nepritomny vyraz a pisu sem jednotlive smajliky...

Reagovat
smazaný uživatel

* s vedomim..

on comment

Reagovat
$dolar$

On comment?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ono na snižování té inteligence fakt asi něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

To je u me normalni, kdyz mam pocit, ze jsem nekde povazovanyho za chytryho a mam neco jako respekt za nazory, tak to beru jako samozrejmost a sem schopny psat, respektive rikat hrozny kraviny:))...

Reagovat
$dolar$

Ale neco na tom bude, pro me plati totez

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak dnes jsem si řekl "podívám se na Arsenal, jestli se už ta jejich hra zlepšila" no a musím říct že sem občas musel přepnout na Partu HIC

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze jsi se nedival na Wigan, co dneska vsechno dokazali hraci Villy nedat, to byl fakt usmevny:)))

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se tesim na pozapasovy komentare:))))

Reagovat
smazaný uživatel

no už sem tady četl ten výčet neproměněných šancí Villans a Wigan měl nějaký vážnější šance?

Reagovat
$dolar$

Tak 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na konci prvniho polocasu mel nejdriv dobrou sanci Mido a pak Figueroa. Celkove ten prvni polocas byl OK, Wigan hral vyrovnanou partii. Pak sel H.Rodallega misto De Riddera a cele se to rozpadlo. Hra na dva utocniky tady Stevovi silne nevysla.

Reagovat
smazaný uživatel

měl ses jít raději ven proběhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Co Honduraska stopa v dresu THFC?

Reagovat
smazaný uživatel

no, když jsem se poprvé dověděl, že na Lane možná zamíří nějaký chlapík z Hondurasu, tak mně polilo horko......a pořád mám z toho přestupu ještě horečku.....

Reagovat
smazaný uživatel

Spatna specifikace, ne honduraska stopa u bruce, ale v dnesnim zapase:)))

Reagovat
smazaný uživatel

si musím ten zápas ještě stáhnout, bo jsme dneska měli významnou oslavu, tak jsem se na dnešní Tottenham díval uprostřed toho všeobecného veselí jen na notebooku a bez zvuku..:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Stahovat a zkoumat zapas, ve kterem jste prohrali?... kazdej si umi zprijemnit chvile po svym:)))... Vsim jsem si, jak si nadaval na Beniteze za to, co dela s Robbiem, tak by me hodne zajimalo, jak s nim nalozi zitra. V PL preview dneska rikal, ze "Neni problem, Robbie pilne trenuje, hraje pravidelne, zahral si i proti Wiganu , ze je to jejich hrac a nehodlaji se ho vzdat"... Tak by me fakt zajimalo, co s nim ma v planu. Ja jsem tak nejak cekal, ze az se vrati Torres, tak je da do hry oba dva, aby se konecne sehrali, protoze to muze byt jeden z nejlepsich utoku planety.... Rafa je neskutecny... Ne jen, ze vam zpusobi takovy trapeni, ale musi jeste nicit i toho, prostrednictvim kteryho polozil Spurs. Pri tom tam je jeden z mala, co to odmakaji. Fakt toho Rafu nestiham...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ono fandit Tottenhamu je určitá forma masochismu, takže mi ten následný rozbor prohraného zápasu nepřijde jako něco "divného"....

Rafa a Kean? To je fakt dost zajímavý příběh, chvíli groteska, chvíli špatný román pro ženy, každopádně to ale bude příběh bez Happy endu....útok Torres-Kean mohl letos dotáhnout LFC k titulu, ale díky tomu španělskému dementovi to nakonec dopadne tak, že Kean ho v návalu vzteku propleskne a bude mít po kariéře.....přitom si vem, že v dvojici Kean - Bulhar, byl Kean vždy tím lepším.....ale teď to je ale už o dvojici Ferguson - Benitez.....

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze ma asistenci..

Reagovat
fantomas

Jaktože mu ji připsali? Palacios střílel a Jaaskelainen to vyrazil přímo k Bentovi. Asistence jak Brno...

Reagovat
$dolar$

Nj ja to tu pred zapasem psal, pekny zapasy na koukani byly Villa- Wigan a Bolton - Tottenham. Abych se priznal tak jsem mel v televizi Arsenal taky pustenej, ale dokazal jsem se divat tak 5 minut.

Reagovat
vitasrp

Stejně byl nejlepší Wenger po zápasem, když málem ani tu ruku Gianfrancovi nepodal Ten chlap už vážně neví co se to děje...

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, ten velky fotbalovy gentleman co se za posledni dva roky uz dvakrat malem popral pri zapase:))... jednou to byl Pardew, pak tusim O'Neill... a pri tom komentator galaxie prohlasil to "Treneri jsou ve-pri"..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já vím, ale momentálně mi nefunguje satelit (někde je problém a nikdo neví kde) takže mám jen pokojovou anténu s TV Primou a na internetu se mi to furt sekalo. Takže Arsenal byla jediná možná volba

Reagovat
$dolar$

Tak to te lituji Ja pro jistotu satelit nemam , ale net mi jede vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli jsem sezkoušel dívat na netu na Stoke, ale jak řikám furt se to sekalo. Viděl sem akorát ten Delapův zkrat

Reagovat
smazaný uživatel

no tos to neprohral dnesni kolo PL az na 2 zapasy[vime ktere ],stalo za...

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra Liverpool - Chelsea 1:1, Goly: Torres(po rohu) - Terry(po rohu) + ceresnicka na torte red card for John Obi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

a chlapi nechci odsouvatt TOT,ale jak vidite LFC a CFC?

Reagovat
$dolar$

Asi vyhrajeme.

Reagovat
vitasrp

Hlavně zejtr se bude Rafa se Scolarim předhánět, kdo postaví dementnější sestavu.. A můžeme se fakt jenom sázet, kdo z nich trefí jackpot

Reagovat
$dolar$

No lepe jsi to napsat nemohl Normalne bych tipnul Beniteze , ale jak znam Scolariho tak ten se zahanbit nenecha

Reagovat
vitasrp

Víš co, já Rafu nepobírám, on je schopnej takticky totálně domrvit jakejkoli zápas se slabším soupeřem a naopak s tím silnějším, to obvykle postaví taktiku, která funguje.. Tohle mi hlava nepobírá.. Proto fakt očekávám, že Benitez něco zkusí vymyslet, něco se mu třeba povede, zatímco Scolari... Vždyt víš, co chci říci Podle mě tu horší sestavu a taktiku vymyslí Scolari, ostatně jako obvykle.. Ale kdo ví, třeba bude Kean na lávce, Lucas v základu a Rieru nechá pro jistotu Rafa taky sedět.. Však uvidíme

Reagovat
$dolar$

No staci se podivat na statistiku nasich zapasu s BIG4 a vsechno je mi jasne Jedinou nasi sanci je prave Benitez, no nechame se prekvapit. Ale ja jdu radsi s jednou holkou do kina na Nouzovy Vychod, takze myslim , ze se budu mit dobre

Reagovat
smazaný uživatel

chelseeeeeeaaaaa...jo a neni i 15 ani 13

Reagovat
smazaný uživatel

ale to že stále ještě nespíš je už na sociálku

Reagovat
smazaný uživatel

myslis? ve 24letech ?tak to ti dikz kamo ale du chrapat., v po mam zk a zitra vstavam na finale AO...to bede kotel..ROGEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Scolari

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hrat Lucas

Reagovat
$dolar$

A Deco

Reagovat
smazaný uživatel

a Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

With Lucas, we probably have the most exciting young midfield prospect in the world.

Rafa Benitez, 2007

Reagovat
$dolar$

Ale abych na nej nebyl zlej, tak v prvni sezone za Pool nehral spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prave koukam na forum manutd na nejvetsi perly, ktere tam maji svoje tema:)))...

[9] conveyer: Horsi skaut nez Arnesen bych nebyl. Ver nebo ne, ale mam celkem solidni prehled o hracich okolo 17ti let a tohohle prilis neznam. Asi mi nebudes verit, ale napriklad v roce 2005 jsem rikal, ze bych bral do Chelsea jisteho Mascherana a Teveze...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu se musím zasmát dokonce i já

Reagovat
$dolar$

Nj , me serou fanousci jinych klubu co lezou na stranky svych rivalu

Reagovat
honziss

Hoď ještě něco, je to velmi zajímavé čtení.

Reagovat
smazaný uživatel

ManRED 06.01.2009 18:31

Richards by mi nevadil. A nepřestoupil z City náhodou i Vidič?Nejsem si jistý..

Reagovat
$dolar$

Tohle je pekna perla

Reagovat
honziss

To znám, myslel jsem spíš něco z tej vašej stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel medzi ManU a LFC

napsal Janci_83 , 13.září 2008 - 15:23:05

Za ManU hraju hraci ktori tam nechcu hrat a su to len zlatokopi(tak ich nazval Benitez) ktori idu za peniazmi. Za LFC hraju hraci ktori tam chceli hrat a bojuju za to aby sme konecne vyhrali a ja dufam ze sa nam to aj podari. GO LFC GO

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Scumove planuji......

Šlo by se na pivo, kde by se kecalo o Blues. Potom bychom se šli projít kolem Edenu a letné s transparenty a zakončili bychom to všechno před redakcí České televize, kde bychom skandovali tak dlouho, než by nám slíbili vysílání každého zápasu Chelsea. Co ty na to??

Usty

( 17. 9. 2008 19:09 )

karma:

23

[23] FannyBoy: udelal bych ho treba u nekoho na chate, kde ma veelikou telku dal by ju na zahradku a koukalo by se o vikendu na zapas... treba 100 lidi fandi, to je paradicka

29] Drogba 11

( 17. 9. 2008 19:12 )

karma:

32

[26] hyper01: To by šlo .... To není špatnej napad to skandování . Ale myslim si že bychom stejně neuspěli . To by bylo lepší tam zajít všichni a nějak slušně o to poprosit . Myslim že bychom tímto způsobem uspěli lépe než nějaké skandování . A na pivo ??? ja sice občas chodim ale myslim si že nás tam neznaj a že by nam tam nenalili . Třeba taky jo . By se vydělo.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

to už je moc

Reagovat
$dolar$

To nema chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
honziss

Výňatek z diskuze z našeho webu ohledně srazu českých fans WHU:

L: Svatá pravda nu bylo by lepší kdyby WHU hrálo proti Millwallu a my bychom tam potkali fans Millwallu z čech to by měl alespoň ten sraz pěkné grády

C: Millwallu snad nikdo nemůže fandit ne ? Aspoň u nás teda

L: To by ses divil kolik lidí fandí Millwallu vím tak o 150 lidech a to je mini minimum

Reagovat
Tomanatura

150

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
honziss

Vidím, že tam máte taky solidní blázny. U nás na webu to je občas taky docela o nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

14] Harley

( 7. 10. 2008 19:19 )

karma:

85

Určitě přijde jednou jeho šance, aby hrál v utkání. Potřebujeme do budoucna nějakého pořádného záložníka, právě Stoch si myslím, že je ten pravý, ale to takhle nemůžu říct, protože sem ho ani neviděl hrát. Ale snad ho jednou uvidím, jestli ho tedy Scolari někdy pustí do zápasu. A ještě k tomu je to Slovák, což mě tedy překvapilo.

Chelsea vede

Reagovat
smazaný uživatel

"The Champions League? I won it with Liverpool and now I want to win it with Juventus."

Momo Sissoko experiences a memory lapse, having joined Liverpool two months !!! after !!! their 2005 triumph.

Reagovat
$dolar$

To nejak nechapu jak se to muze nekomu stat

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
honziss

Taky solidní.

Reagovat
honziss

Tentokrát výňatky z topicu Příchody do WHU:

Kdyby se Frankie vrátil lil bych celý týden na oslavu jeho návratu a bylo by to i supr pro všchny fans ale o tomto se nám může jen zdát Chelsea ho jen tak nepustí

Nej by bylo kdyby Chelsea pustila Míšu Ballacka nebo Deca ti tři si spolu moc nerozumí a výsledek je spackaný zápas....

Nu tak máme Colea ale ten více šancí spálí než promění ale tak snad ot zlepší ale určo nějakého útočníka ani Deano není zas taková hvězda taky moc gólů loni nedal a letos to vypadá taky že to bude nic moc

Právě spíše by to chtělo ostříleného hráče typu Frank Lampard nebo Steve Gerrard nemusí to být přewně oni ale někdo kdo by si dokázalo zjednat v záloze pořádek

O Kováčovi: Nu není to špatné ale ve středu zálohy hrají Parker a Noble, takže nevím jedině že bude hrát okraj zálohy ale to pochybuji nwm kam ho Zola postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Vasi fanousci jsou taky trosku naivni

Reagovat
smazaný uživatel

cechinopetr Registered | 25. 05. 2008 17:03:41

Podle bookmakerům je to prý 8 ku jedné, tady u nás kurs 8, vsadit takovejch 100 000 a kdybys vyhral, tak si milionář

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou počty dolara

Reagovat
$dolar$

COZE?

Reagovat
$dolar$

Tak skoro milionar

Reagovat
honziss

Jako my se vždycky s kubysem strašně smějeme některým hlodům, protože občas to je fakt síla. Docela dlouho jsem odolával a neregoval jsem se tam, ale nakonec jsem to prostě musel udělat, a to ve chvíli, kdyt tam jeden z těch borců začal tvrdit, že Ashton není "top scorer", nikdy nedal moc golů, vlastně to ani není dobrý útočník atd. To mě fakt donutilo reagovat.

Reagovat
Tomanatura

Malá naivita.

Reagovat
Tomanatura

Tevez byl v tom roce tak známý pojem, že to mohl říkat každý. Toho jsem zbožňoval, stejně jako celou Bocu. Škoda že mu nikdy nic neříkala loajalita...

Reagovat
$dolar$

Tj mluvilo se o nem jako o novym Maradonovi

Reagovat
honziss

Tak to o každém mladém a talentovaném Argentinci.

Reagovat
$dolar$

To neni pravda.

Reagovat
Tomanatura

Tevez byl za boha už od mala. Prý měl mít lepší kariéru než Messi. No, vyvinulo se vše jinak. Stačilo, kdyby tehdy zůstal v Boce a pak šel rovnou do velkoklubu, než aby se poflakoval v Brazílii...

Reagovat
$dolar$

V Brazilii mu to slo , nemel chodit do MU.

Reagovat
Tomanatura

V Boce by pořádně vyrostl. Ale po bitvě je každý generál, což se vztahuje u na tebe...

Reagovat
$dolar$

V Brazilii byl zvolen 2x za sebou nejlepsim hracem Jizni Ameriky A ceho se ted ten general tyka?

Reagovat
Tomanatura

V Boce byl lepším hráčem... Tak to je docela jednoduché zjistit čeho.

Reagovat
$dolar$

Nebyl v Brazilii byl lepsi, kazdopadne se shodnem na tom , ze ho MU zkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

kam se hrabou fotbalisti....daam si na youtube 'the beatles' a to je eprv uspokojeni...sakra proc se clovek nemohl narodit o 30 let driv...

Reagovat
vitasrp

Notak, Lucas je vynikající, ani slovo proti němu člověk nemůže říct.. Vždyt přece hraje v Litru, tak tam se naprosto báječně hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Moc rad je teda nevidim:)))...

Reagovat
smazaný uživatel

a to ja zas jo...ja jsem starej abramoicak priznam to a oufam ze to ti modri ptaci vyhraji...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje 3:1, ubrečenci dostanou na frak a Benítez se po zápase může vymlouvat na co chce

Reagovat
smazaný uživatel

[25] BEny?

( 19. 6. 2008 13:59 )

Ještě že Tak, byl na Stand For Bridge úplně zbytečně, neviděl sem ho ani v jednom zápase kde by byl přínosem...snad bude přínosem ve Villa parku!Hodně štěstí ¨

Stand For Bridge

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

S tímhle šaškem tam jednou byla super diskuse, kdy se ho místní scumíci snažili správně naučit psát název stadionu.. To tehdy fakt nemělo chybu

Reagovat
smazaný uživatel

jUrA - Včera 22:10

Odpovědět

nasri?hleba dokaze nahradit jak nic..teda alespon muj nazor

nick - Dnes 10:03

Odpovědět

chceš povedať, že nasri môže hrať defenívneho záložníka?

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Uz me to nebavi, ale tohle je fakt dokonala tecka z tvorby fana CFC....

tomsn72

( 6. 8. 2008 17:44 )

karma:

13

CHELSEA mam hodne rád řeknu to asi takhle každej je ted zaslepen Manchestrem united (hnusní srači) a to se zmeni neříkam že ted ani za 10 let ale zmení .éra Man skončí a do popředí se dostane mužstvo z modrým srdcem.Red nemají srdce mají C.Ronalda ale ten není nesmrtelny kdyš odejde tak se system Man zhroutí a nedá se nahradí srdcem .Nase srdce je ukryto v hračích ale to velke modré jen v jednom hrači Johan Terry!!To Man nema. Zamysletese nad tím?????????????

Takze se spolecne zamysleme nad projevem toho chytreho scuma

Reagovat
honziss

To zamyšlení by hodilo celý román.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Johan Terry

Reagovat
smazaný uživatel

podle jeho uvahy asi nesmrtelny, kdyz se ma Ronaldova smrtelnost ukazat tak brzo, ze pak Terry svym modrym srdcem zaveli a ty hnusne srace znici....

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak z nějaké Fantasmagorie

Reagovat
smazaný uživatel

Osudy ze Stand For Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

No myslim, ze z toho pana vyroste spisovatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, tihle lidi fandi ale vyhradne Chelsea:)))

Reagovat
$dolar$

Taky jsem na ne patricne hrdy

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel jsou i tacoví

Reagovat
$dolar$

Jen tak pro patricnost- bud taci nebo takovy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nemá chybu

Reagovat
fantomas

No to snad dělaj schválně ale už.

Reagovat
Tomanatura

Stejně, teď jak se čučím na staré videa, tak musím říct, že největší sympaťák všech dob je Ole Gunnar Solskjaer...

Reagovat
honziss

Toho jsem měl hodně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Tak Dobrou noc a zitra v 9:30 vsichni povinne - FEDEX do toho !!!

Reagovat
smazaný uživatel

RAFA LET´S GO

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos

Reagovat
smazaný uživatel

ROGER

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady jsou fakt skvělý perly...to mi ho faktt vyndej

Reagovat
smazaný uživatel

"A na pivo ??? ja sice občas chodim ale myslim si že nás tam neznaj a že by nam tam nenalili . Třeba taky jo . By se vydělo. "....bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, kluci ze Stand for Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, za co ten kok*t z Yorkshiru pískl penaltu pro Newcastle?

Reagovat
Devil

Za nic,Taylor filmoval.Na druhou stranu je to jedno,neuznany gol Newcastlu mel platit.Myslim,ze Ameobi nehral rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál... Tím jsem si jist...

Reagovat
honziss

Ameobi rukou hrál, čili gol platit neměl. Nicméně i ta penalta si písknout dala. To je ten případ, kdy ať rozhodčí rozhodne jakkoliv, tak je to správně. Písknout mohl a nemusel. Taylor rozhodně nefilmoval.

Reagovat
Devil

Nevim,musim se podivat na sestrich jestli to ruka byla ci ne.Ale pencle asi byt nemela.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefilmoval, ale penalta taky nebyla.

Reagovat
honziss

Podle mě se to dalo pískat jako penalta. Ale to je věc názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi na tom, jaky meritko rozhodci nastavi. V tom zapase takovy zakroky normalne nepiskal.

Reagovat
honziss

To máš asi pravdu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta fakt nebyla, ale ta ztrata dneska nebyla proto, ze rozhodci piskl penaltu, ale proto, co pak hraci dokazali nedat. Chopra sam proti brankari pred primakem Kierana, nic z toho, pak ta prihravka krizem na Jonese... Dva jasny goly.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit...

Reagovat
Staenly10

To jsem uplně koukal,že Chopra nevystřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se mu to povedlo, tak ho vychvalis, jak jen to jde:)) on to myslel dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si vzpomněl na své mládí...

Reagovat
Staenly10

Já to ymslel tak,že jsem to vubec nečekal. Sem tam nejdřív Jonese ani neviděl .

Reagovat
papos182

Deco neni v zakladni sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva, to možná nad červenými ubrečenci i vyhrajeme!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

no jako na druhou stranu v zakladu neni ani Lucas...

Reagovat
honziss

Pěkný zápas to severské derby.. Nicméně jak tak sleduju Newcastle, tak si začínám říkat, jestli by jim ten sestup nepomohl, protože ten tým je nutno kompletně přestavět. Mohli by začít od začátku. Tím, že by sestoupili by sice ztratili hráče jako Martins, Owen, N'Zogbia.. Ale zároveň by s nimi zmizeli i takoví Coloccini, Enrique apod. Kdyby Ashley zvolil nějakého schopného manažera, který by přivedl vhodné hráče, doplnil to někým talentovaným z juniorky a tím zdravým jádrem co by zůstalo, obranu postavil na Taylorovi, tak by se po 2-3 letech mohli vrátit do PL a hrát v ní důstojnější roli a nebýt pořád ve spodních patrech a bojovat o záchranu. Nevím, možná se pletu, ale připadá mi, že by jim to opravdu v něčem pomohlo.

Reagovat
Devil

No,sestup jim nepreju,ale mas recht.V jejich hre neni nic,zadny sistem,je to jen takove hura za balonem.Neda se na ne divat.(bohuzel)

Reagovat
honziss

Jako já jim ho taky nepřeju, ale zamýšlím se nad tím, jestli by jim neprospěl.

Reagovat
Staenly10

Mylsim si,že v 2. poločase si Newcastle zasloužil vyrovnat. To nasazení bylo neuvěřitelné. Hráči NU snad nevypustili ani jeden osobní souboj . Před tím golem na 1-1 mi hráči Newcastlu přišli docela nervozní ,spousta nepřesných přihrávek. Při té penaltě jsem tam žádný faul od Malbranqa neviděl,ale co,rozhodčí to pískl. Občas by NU mohl dělat něco jiného než centry ,chybí mi tam více momentu překvapení .Některé hruby obrany NU oprabdu nechápu. Třeba když Jonas bežel zmíčem do vápna,trochu si předkopl míč,přiběhne tam Collociny a upadne,míč se odrazí k Taylorovi,kterému odrazí od jedné nohy k druhé a přímo k hráči Sunderlandu...

JInak Jonas ,Duff a Ameobi .

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas by akorát měl dostat lepší gumy, už mu to moc nebrzdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se uklidnil. Když to teď vezmu, podle tutovek jsme na výhru měli my, ale zápas ovládl Newcastle. Fulop jedním z nejlepších hráčů, ale někdy neskutečně čaroval. Z obranné řady se mi nejvíce líbil McCartney, ze zálohy kdo jiný než Richardson a útok odehrál svůj standard. Líbilo se mi, že obránci SAFC se nebáli chodit do soubojů a když už to přehnali, daleko od pokutového území. Na mém názoru na teatrální pád Duffa se nic nezmění, penalta za Taylora taky podle mě neměla být. Výhru si možná zasloužil Newcastlu, za něj asi nejlepší hráči Bassong a Jonas. Ten co odjezdil a porozdával kopanců . Máme co zlepšovat, hlavně proměňování šancí. Obrana ze hry neinkasovala - . Ale neodpustím si: Webb .

Reagovat
vitasrp

Ten Gerrard je opravdu velice sympatický a férový hráč Máme nakázáno hrát důrazně, tak proč nevyužít situaci a nenapálit z metru Bosingwu do břicha

Mimoto Gerrard má asi opravdu výsadní postavení dobráka mezi rozhodčími, jak jinak si vysvětlit, že včera dostal přesně za tenhle typ agrese Delap červenou kartu, naopak Gerrard dnes dostal jenom takovou úsměvnou výstrahu od rozhodčího.. Holt ne každému se měří stejným metrem..

Reagovat
honziss

Za co dostal ten Lampard červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

za nic

Reagovat
honziss

Děkuji za obsáhlé vysvětlení. Ještě že to tu objasnil vitasrp.

Reagovat
vitasrp

Zvláštní, že Gerrard může nakopnout Bosingwu balonem v přerušené hře, může jít skluzem oběma nohama proti Ballackovi a nedostane ani kartu.. Lampard skluzem na míč trefí jako první balon, pak do něj Xabi Alonso kopne a dostane ČK.. Co to jako je??? Riley Ano, kdyby Gerrard dostal ŽK či ČK neřeknu ani slovo, ale tohle?? Pročpak se neměří všem stejným metrem?? Fuj tajbl.. Jak říkám, pokud by pískal rovinu, tj Gerrard redka, tak neřeku ani slovo, ani n, ale takhle je to humus.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fanouškem Mu a ten zápas mi je jendo jak skončí ale přísnější rudou jsem neviděl už hodně dlouho

Reagovat
vitasrp

Tohle byl naprostý výsměch, když to porovnáš s tím, co tam Gerrard prováděl první půllku.. Prostě výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

ne fakt nehoráznost v první chvíli jsem myslel že je to faul na Franka první vzal míč a alonso mu kopl do nohy tak jsem to viděl já když jsem viděl tu červenou tak se mi tomu nechtělo věřit tímhle pokazil zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tlstý modrý scum dobre vedel,že zraniť Alonsa by bolo kľúčové ...

Zaslúžená červená...

Reagovat
smazaný uživatel

za chvilku se to tady začne rojit scumíkama

Reagovat
smazaný uživatel

už to začlo tim nad tebou....

Reagovat
vitasrp

Gerrard už dnes měl mít 2 červenou kartu, ted za tu simulaci měl mít po 1 rovnou červené kartě další druhou žlutou... A místo toho si tam běhá dál jako by se nechumelilo... Ne, Gerrard opravdu nikdy nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě sleduj raději zápas, ať ti neunikají důležité okamžiky místo toho abys tady dokolečka psal jaký je Gerrard simulant a jak čukotce všichni ubližují

Reagovat
vitasrp

Copak, píchl jsem do vosího hnízda?? A ted mi milej zlatej řekni, ve které kritice Gerrarda nemám pravdu.. Kterou situaci si podle tebe přikresluji a ve které situaci brečím, že všechno je proti čukotce?? Rád si poslechnu tvé jistě pravdivé odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

milej zlatej, když tady 5x za sebou napíšeš že je Gerrard simulant tak už mi to jako brečení připadá

Reagovat
vitasrp

Slovo simulant jsem použil jen jednou, a to ke komentování té situace okolo té 65 minuty... A fakt jsem si nevšiml, že bych to sem nakopíroval 5x

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard yellow za simulování a naprosto zaslouženě, několik luxusně trapnejch pádů, pokud ho nezavřou, měl by to jit zkusit k liverpoolským ochotníkům. Gerrard

Reagovat
Kiosek

Gerrard je pouze ku*va a nic jinyho asi jako celej Liverpool.. No a ted sudi ma snima asi hodne spolecnyho...

Reagovat
vitasrp

Torres a jeho diving

Reagovat
smazaný uživatel

Když dělá Torres diving, co potom dělá Gerrard??

Reagovat
vitasrp

Gerrardovi jsem věnoval ty první své dva obsáhlé příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vidím v TV dva velké scumíky, jeden z nich je to koleno Riley a druhej ten co běhá v červenym na place a řikaj mu bitkař Gerrard, a když vidim co napsal jeden nejmenovaný uživatel nademnou, kterému přezdívka začíná na O tak jsou tu ti scumíci vlastně tři.............. beton beton beton, nic jiného nám teď nezbývá, ke konci zápasu udeřit z protiútoku, to by byla slast....

Reagovat
Tomanatura

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

špatně pro Live špatně pro Chelsea hodně dobře pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

Miňo přichází rozhodnout! pooooojď chlape slovenská

Reagovat
vodka

Gerrard kdo tady říkal že divuje jenom občas? v poslední době je horší než Ronaldo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky dostal kartu,ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

Chachá!

Reagovat
Tomanatura

Zrovna tomuto hajzlovi jsem to nepřál, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš koho

Reagovat
smazaný uživatel

koho asi

Reagovat
Tomanatura

Já nevím, asi tomu divákovi, co chytil balon, který Čech vyrazil...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jesti označuješ nejpopulárnějšího hráče PL za hajzla tak ti nevím

Reagovat
Tomanatura

A to se mám posrat z nějakého žebříčku trapáků? Nejpopulárnější v dětském žebříčku, u mě je ještě s pár jedinci nejnepopulárnější.

Reagovat
smazaný uživatel

co se týče žebříčku tak je určitě a neohroženě první v žebříčku největších simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak jestli myslel včerejší zápas a gól Cronalda tak to se omlouvám a samozřejmě souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

velmi zcestný a trapný komentář...... dej si přes hlavu mokrý dres gerrarda a tu hlavu jdi strčit do sněhu, nejlépe do místai, kde byla vykonána psí potřeba......

Reagovat
smazaný uživatel

to píšeš kvůli tomu LFC co mám za jménem? pořád nechápu proč o něm píše jako o ...

Reagovat
smazaný uživatel

ne jenom kvůli tomu LFC...... proč o něm píšu (píšeme) jako o .....? největšim simulantovi? protože je to pravda........ ale necháme to radši být, s tebou to nikam nepovede raduj se..

Reagovat
smazaný uživatel

proč o něm píše jako o hajzlovi ... o simulantovi jsi psal jen ty ... já jsem nikoho nesoudil jen jsem se ptal, ale pokud si fan CFC nebo MU tak chápu proč se mě místo diskuze snažíš stírat, trapné je především s tvojí strany

Reagovat
smazaný uživatel

ách ták, tak to je pak těžký, z tohodle nikdy nemohla žádná smysluplná diskuze vzejít když neustále místo na mě reáguješ na tomanaturu, asi jsis spletl vlákno nebo nicky, které na tebe celou dobu reágují.... tim spíš si mě teď popudil k tomu abych to radši ukončil, než aby jsis mě i nadále zaměňoval s jiným uživatelem.....

Reagovat
smazaný uživatel

teda neber si to osobně, ale ty si prostě natvrdlý

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný, ale proč bych měl být zrovna já?

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa je hovado

Reagovat
Kiosek

jo jiste.. a za to co predvedl Gerrard a ze zacatku zapasu Mascherano to bylo dobry vid.??

Reagovat
C-M@ster

Hovado Gerrard mel byt cervenou. Bez rozhodcich neumite vyhravat.

A to nehodnotim jako fanousek Chelsea. Ja fandim MU a vtomhle duelu sem nestranej, ale vcera pomohl rozhodci Manchesteru a dneska vyrazne Liverpoolu, zacina se z toho stavat pravidlo.

Reagovat
Tomanatura

"Ja fandim MU"

Tím se opravdu po tomto výblitku nechlub.

Reagovat
C-M@ster

Gerrard za 5. minuta nakopnuti do rozkroku, zcela umyslny. Zluta by byla namiste. Kopnuti do obliceje Terryho berme jako neumyslny, stejne mi pak vychazi, ze po evidentne nafilmovanym zakroku mel jit ven. Zatimco Lampard se soupere ani poradne nedotkl a tohle rozhodne nebyl jeden z tech cervenejch faulu. A pan rozhodci ukazal svoje "kvality" i nakonci, kdyz "prehlidl" jak na nej jeho asistent vehemetne mava.

Secteno podtrzeno Gerrard po te bitce v baru hraje jako prase. Slava mu asi stoupla do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj komentář jsem moc nepochopil a ta poslední věta

Reagovat
C-M@ster

No, pokud ses z madar, tak chapu, ze prispevek nepochopis.

Ta posledni veta. No, predpokladam, zes asi dnesni vystoupeni pana Gerrarda nevidel. Ja ho mel taky rad, ale to jak se dnes od zacatku zapasu choval...

Reagovat
Tomanatura

Šak já s tím souhlasím, nesouhlasím s formou toho příspěvku...

Reagovat
C-M@ster

Jo, psal sem to jeste v rozhorceni z toho zapasu. Pan RIley me docela vytocil. tesil sem se, ze by jeste zahrozila Chelsea, ale ta kontroverzni cervena a sporny posuzovani ve prospech Liverpoolu mne to zkazily.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

A je hotovo..

Reagovat
Tomanatura

A Abramoviče už doufám konečně přestane bavit sponzorovat tento prachobyčejný trapný cirkus. Liverpool.

Reagovat
vitasrp

Jop, Liverpool si ty palce zaslouží, hlavně teda Riley, Gerrard a Torres Nevím, ale skoro(na to se nehraje, vím, ale zmínit to musím) neporazit takhle tragickou Chelsea, která ještě hraje 30 minut o deseti, tím bych se zrovna nevychvaloval..

Reagovat
Tomanatura

Ty vole, copak já vychvaluju ty červené ubožáky?

Reagovat
fantomas

Tak já navrhuju, abychom si trošku zapěli, co vy na to? Co třeba tahle vypalovačka:

Can you hear the drums, Fernando?

I remember long ago another starry night like this

In the firelight, Fernando

You were humming to yourself and softly strumming your guitar

I could hear the distant drums

And sounds of bugle calls were coming from afar

They were closer now Fernando

Every hour every minute seemed to last eternally

I was so afraid, Fernando

We were young and full of life and none of us prepared to die

And I'm not ashamed to say

The roar of guns and cannons almost made me cry

There was something in the air that night

The stars were bright, Fernando

They were shining there for you and me

For liberty, Fernando

Though I never thought that we could lose

Theres no regret

If I had to do the same again

I would, my friend, Fernando

No, kdo naváže?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Oh we've got a manager from Spain

RAFAEL BENITEZ

He's gonna make us great again

RAFAEL BENITEZ

You can keep Wenger Mourinio

RAFAEL BENITEZ

Tell Fergu-son he's got to go

BENITEZ POUR FA VOUR

Reagovat
smazaný uživatel

His armband proved he was a red

TORRES TORRES

Youˇll never walk alone it said

TORRES TORRES

We bought a lad from sunny Spain

he gets a ball and scores again

FERNANDO TORRES LIVERPOOLˇS NUMBER 9

NA NA NA NA NA NA NA.......

Reagovat
smazaný uživatel

Oh Manchester (Oh Manchester)

It's full of sh**, it's full of sh**

Oh Manchester is full of sh**

It's full of sh**, sh** and more sh**

Oh Manchester is full of sh**

Reagovat
smazaný uživatel

tak za to co Chelsea předváděla do toho vyloučení tak si ten gol zasloužila dostat to nespravedlivé vyloučeni Franka to pak ovlivnilo v zápase bylo více prasackých zákroku a nesportovních věcí než fotbalových okamžiků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, chazychazi, to je smůla, že NUFC neprohráli, co?

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL

Torres

Reagovat
papos182

alonso letos zaridil uz treti cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je skoda, i kdyz to bude znit jako ohrana pisnicka tak o trech bodech rozhodla nehorazna chyba rozhodciho.. musi se ale uznat, ze liverpool pred vyloucenim hral lip, nesmyslne vylouceni to akorat dovrsilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel hral jak Ježiš

Reagovat
smazaný uživatel

REEEEEEDS

Torres zpátky nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea rozhodčí Gerrard Bosingwa

Gratulace Liverpoolu k zaslouženému vítězství

Pánové nezdá se vám,že se angličtí rozhodčí zasekli někde v půlce 90.let?

Reagovat
papos182

cervena to byla prisna ale vyhra byla zaslouzena..chelsea pred vyloucenim hrala hovno...po vylouceni jeste vetsi hovno...ale tim vyloucenim to mel liverpool mnohem tezsi pac oni na beton neumi - takze rozhodci uskodil i liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

to je divny jak tam mluví ten Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

pánové červená, nečervená, za to co chelsea předvedla si zasloužila dostat tak 3-4 fíky, ne bod, nebo dokonce 3, proberte se.. jinak Newcastle - Sunderland, opravdu parádní zápas... není co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaja slováci v jednom zápase PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten druhý se předvedl ne sranda, něco z něho snad bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si trapák, a čo mal robiť v takom tíme a v takom vývoji zápasu ???,tam sa choď vtierať do diskusie o PD...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne sranda...chápeš ?

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzena vyhra Liverpoolu i kdyz sem fanousek CFC...pral sem si aspon remizu za to, co Peta vsecko pochytal....jooo CFC uz neni takova jako driiv...ale Gerrard uz me chvilema sral tema jeho padama....no a ta cervena na Franka...hh, nevim...podle me na zlutou jo, ale na cervenou

Reagovat
Devil

Chelsea uz neni jako driv,uz tak 8 let.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, treba jak par roku dozadu vedli 3,0 po 20 minutach co:)

Reagovat
smazaný uživatel

pane Riley čekám veřejnou omluvu a díky ale přesto sme vás o to neprosili P.S: měl by ste s tou komedií už konečně skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se omlouvat za svá rozhodnutí, o kterých je přesvědčený, že je udělal správně. Ty si šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

já su šašek a co je potom ten rozhodčí asi??? tohle se prostě nedělá ať už je to kdokoli....minuty předtíím trefí Gerrard jasně Kalua šlapákem do nohy a pomali to nezapíská a potom dá Lampardovi červenou za to že byl v souboji o hodně blíž a hrál jasně balon a já sem šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde jen o to, že se s tím neumíš smířit. On se omlouvat nebude, protože nemá za co. Za co by se měl omlouvat? Za to že odřídil zápas Tebe se to dotklo? Nemusíš mi tady vypisovat co udělal špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá cenu tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá s Tebou, no... Když to nechceš pochopit...

Reagovat
smazaný uživatel

a co take urobil ... iba definitivne potopil tragicku cukotku

Reagovat
smazaný uživatel

Tos vcera se smal scumum a oznacoval je jako "oni" a ted si tak krasne jeden z nich..

Reagovat
Devil

Zaslouzena vyhra Liverpoolu a nerekl bych,ze vysledek nejak ovlivnil rozhodci.Jen ten slapak do zad u rohoveho praporku mel jeste potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak přesně tohle řekne naprosto objektivní fanda ManU po takovémto utkání bůh ti žehnej....

Reagovat
Devil

Dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych tě měl jako devila pokřižovat.......

Reagovat
Devil

To ne,z me strany nespokojenost,pral jsem si plichticku.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, pokud máte v zádech jen Live tak můžete slavit už teď..... a doufám že to tak taky bude....

Reagovat
Devil

Taky v to trosku doufam,Live straci se slabsim,ale nechcu nic zakriknout,neco me rika,ze bude jeste dusno.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně za pár týdnů na OT při zápase s reds.....

Reagovat
Devil

Doufam,ze pomsta bude sladka,ale priznavam,ze za remiz se zlobit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

pokavaď budete mít náskok před zápasem náskok 8 bodů (připočítávám výhru nad Fulhamem) tak by jste klidně mohli i prohrát což podle mě stejně nehrozí.......

Reagovat
Devil

Jj,ale nechame se prekvapit.Vis jak se to rika-Nerikej hop dokud nepreskocis.

Reagovat
smazaný uživatel

diky rozhodcimu hrat pul hodiny o deseti neni ovlivneni? uff.. jinak souhlasim, to u toho rohovyho praporku bylo na jasnou červenou..

Reagovat
Devil

Nebylo to kvuli rozhodcimu,ale kvuli faulu.Za podobny zakrok na Eduarda tady nekteri M.Taylora malem ukamenovali.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako sorry, ale srovnávat faul na stojícího eduarda kdy taylor netrefil ani míč a opakuju byl to zákrok na stojnou nohu a zákrok kdy lamps odkopne balon a následně se skopne s letícim alonsem kdy lamps pomalu dostal nakopnuto víc jak xabi, to fakt nesedí....

Reagovat
Devil

Jj,jasny,bylo to jiny,ale je dobre,ze rozhodci na podobne zakroky takto reaguji.Priste si to rozmysli a o to jde.Aby se neopakovalo neco podobnyho jako tenkrat Eduardo vs.Taylor.

Je tezky se v takove rychlosti rozhodnout,jak situaci ohodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

mě ještě napadlo, že Riley byl tak natěšen že bude moct ukázat kartu že se v tom kvapu spletl a místo žlutý tak rychle a hbitě vytáhl červenou, naneštěstí už s tim nemohl nic udělat a nebo ani nechtěl měnit názor, tak tu červenou uznal taky...... celý pablb riley

Reagovat
Devil

Vypadalo to tak,ale myslim,ze vedel kterou barvu drzi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi jo, já se jenom snažím Rileyho nějak aspoň hájit, i když mi za to stejně vlastně nestojí......... zajímavé je taky jak se ČT a Nova rozcházejí s tvrzením ohledně té červěné, podle ČT to byla jasná červená, podle novy překvapivá a možná nesprávně udělená..... ach jo

Reagovat
Devil

Myslim,ze rozhodci se nejakych vedcich chyb nedopustil.Mozna postrani mel upozornit na slapak do ledvin u rohu hriste.Jinak si myslim,kdyby se podobny zakroky odehraly v zapase Stoke v Fulham,nekdo by si mozna ani nevsim.

Reagovat
smazaný uživatel

tady jde hlavně chyby co se týče lampse s bosingwou u nás a gerrarda u nich, jinak tam žádné větší přehmaty fakt nebyly.....=)))))))))))))

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak faul to podle me nebyl.. kdyby to byl zakrok v jakkekoliv jine lize, cervena jasna, ale prave v anglii se ty slapaky posuzujou podle toho jestli hrac trefi mic, jako napriklad na konci dnesniho utkani sunderland mohl diky slpakau, kdy uzmul balon dat na 2:1.. jinak uplne stejny zakrok predvedl i Gerard, ale take protihrace netrefil.., to je muj nazor a tedy velka chyba rozhodciho..

Reagovat
Devil

Je fakt,ze ten Gerrarduj slapak taky smrdel ....Bohuzel s tim uz ted nic nenadelas,fotbal je holt takovej.

Reagovat
fantomas

Bulíme, brečíme, hrotíme to...

Reagovat
papos182

ano kdyz rozhodci piskl konec kdyz v 96. minute sli liverpool 3 na 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono už opravdu o nic nešlo, stejně už měl být konec v 95. a Babel by to stejně nedal

Reagovat
papos182

ja jen ze kdyz se tu breci...tak poradne

Reagovat
smazaný uživatel

já mám pomalu pocit že to tady víc hrotěj ti, kteří nefanděj blues......

Reagovat
fantomas

Já to nečtu, blitka na blitce to je.

Reagovat
smazaný uživatel

ale přispíváš

Reagovat
fantomas

Jo, krátce sme si zazpíval, a pak to tu celý zhodnotil. Už se pakuju, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No nekrut očima. "Héé, rozhodčí, co ta červená?? Neměla bejt, vole...blah...blah...blah ". Nic jinýho tu nevidim, když to vezmu kolem a kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

treba to ten rozhodci uslysi ze?

Reagovat
fantomas

No, právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak kde jinde si postezovat? V hospode sem na tom zapase nebyl, tak sem si ulevil aspon tady..

Reagovat
fantomas

Já bych si třeba nestěžoval vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

díky Frankie ... Torres, Benayoune Kuyt

prase Bowsinga

Reagovat
vitasrp

Prase Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

koho sprasil? incidenty mimo ihriska stranou

Reagovat
vitasrp

Já nevím, ale nakopnout v přerušené hře do před ním ležícího Bosingwy mi nepřipadá zrovna košér

Reagovat
papos182

odkopaval balon...

Reagovat
vitasrp

JJ, 3 vteřiny po odpískání a vší silou do ležícího hráče, takhle přeci odkopává balon půlka hráčů hrajících fotbal

Reagovat
papos182

tak to pisknuti sem ani neslysel..to bych mu za zle nemel...ale zluty byl ten zakrok na balacka

Reagovat
minoLFC

uf tak to som asi akurát nesledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Torres

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem jen zlomek 2. poločasu, Live byl lepší, ale zápas hrubě ovlivnil rozhodčí, Gerrardův faul byl výraznější než Lampardův a proti 11ti by ten beton CFC patrně Live neprolomil. Jinak jestli se MU někdo klíčový nezraní, tak o titulu je asi rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy Big4 už dávno nie sú to čo bývali... Celkovo mi pripadá Premier League nudnejšia...

Liv : Che ... nuda, nuda a ešte raz nuda... dal som prednosť MS v hádzanej.

Reagovat
papos182

jak vis ze to byla nuda kdyz jsi dal prednost hazene?

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že až 2. polčas...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas tak nudné jak házená to teda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, poslednou dobou mi zápasy Premier League nepripadajú také, aké bývali doteraz...

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo hotove peklo pre chelsea v poslednych minutach skvelý výkon fanúšikov

Reagovat
Liquid

Pan Riley jinak jeden z nejlepších sudí v Anglii, ale dnes ukázal, jak jsou sudí v Anglii nebádáni k pískání proti Chelsea, šlapák Lamparda ok, faul, sám se ho nedokl a Alonso ho ještě nakopl, přesto faul Lamparda souhlasím, ale udělena neměla být ani žlutá, navíc když už mi pár lidí potvrdilo, že předtím Gerrard udělal mnohem horší zákrok a co sem viděl zápas EVE-ARS tak Diaby a Hibbert za hrubý faul ze zadu viděli jen žlutou, Liverpool byl lepší, ale když je tlačí rozhodčí je to ostuda celé Premier League, Terry neprávně vyloučen na Evertonu, teď Lampard, ve finále LM Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá jako by přestali platit ...

Reagovat
smazaný uživatel

za to někteří začli dolarama co

Reagovat
Liquid

porovnej ty fauly za, který byl vyloučen Terry a Lampard, z podobnými v jiných zápasech, jinak včera měl červenou dostat za nakopnutí i SWP za CIty, nechápu jak někdo může tvrdit že sou sudí v Anglii nejlepší

Reagovat
Devil

Sudi jsou nabadani proti Chelsea a dal jsem radej necet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

terry nesprávně vyloučen proti evertonu ? Děláš si prdel ? Zákrok na koleno.. dneska riley udělil červenou podle mě taky za to, že Frank měl nohu moc nahoře..

Reagovat
R22

tam byl ale rozdíl, že Gerrard tam šel šlapákem, ale nezasáhl ho, kdežto Lampard Xabiho sejmul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanda Liverpoolu si myslím,že kartu Lampard dostat měl,mohl Alonsovi zlomit nohu a šlapák to byl.Nadruhou stranu to mohla být žlutá,červená byla přísná.Ale ze hry měl do té doby Liverpool mnohem víc.Čhelsea bezzubá,jen obrana,především Alex šlapal jak hodinky!

Reagovat
vitasrp

Hele, řeknu to takhle, kdyby to bylo mimo Anglii, asi by ta červená byla jasná, ale zrovna v téhle soutěži to bylo docela dost přísný rozhodnutí, obzvláště když si vemeš, že Lampard hrál jako první míč a byl to Alonso, kdo se o něj nakopl, nikoli Lamps, kdo by ho sejmul... Ale nejvíce mne štvě, že tadyhle nejde jen o tenhle souboj...

Porovnej to, co provedl za celý zápas Gerrard s tím, co předvedl Lamps.. Není ti divné, že to utkání dohrál Gerrard, ačkoli těch kartou zavánějících zákroků měl mnohem více?? Navíc jde o to, že rozhodčí mu jednou domluví, fajn, ale když domluva místo karty přijde i podruhý, tak co to je?? A když už jsem u toho, jak je možné, že ten zápas dohrál i Bosingwa?? Ten jeho zákrok

Shrnu to, pokavad by Gerrard dostal za své počínání taktéž červenou(tudíž myslím ten faul oběma nohaa proti Ballackovi), nebo kdyby tu redku dostal i Alonso za ten skluz proti Kalouovi, neřeknu ani n a budu držet hubu.. Ale takhle, když jeden hráč je OK a druhej s redkou venku, tak mi to nepřijde zrovna košér...

Reagovat
Counter

souhlas ve všech bodech

Reagovat
smazaný uživatel

ok,máš pravdu.Steve měl mít asi taky karet povíc..Ale nemůžu si pomoct,že Lampard měl tu nohu nastavenou na zlomení.A šlapák se píská,ikdyž se tě ten hráč nedotkne,ne?Jinak Bosingwa jasná červená,to taky.A jak vidíš,asi i Chelsea pomohl, sudí,protože to by bylo moc!Ale napsal sem,že Lampard neměl červenou dostat,souhlasím!

Reagovat
vitasrp

Jo, rozhodčí CFC pomohl tím, že nedal Bosingwovi redku, jenže to bylo v naprosto nic neřešící situaci, která neměla na vývoj utkání vliv.. Naopak to Lampardovo vyloučení z toho zápasu udělalo jen jednoduché čekání na gol.. Já třeba věřím, že v 11 to CFC mohla ubránit, naopak v deseti byla šance minimální..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady se můj nazor rozchází s tvým..Myslím,že tlak Liverpoolu byl dost evidentní 20 minut před první půlí a v druhé by tomu nebylo jinak..Teď už můžeme jen spekulovat,jestli by to uplichtili nebo ne.Jo,neřešilo by to nic,jen by fandové CFC prskali o to víc,že Gerrard nic a CFC 2 červené..

Reagovat
R22

ještě bych přidal ten zákrok jak tam někdo (nevim kdo z Chelsea to byl) sejmul v druhé půli Kuyta ve vápně a míč neodehrál, to taky nebylo zrovna košér...

Reagovat
papos182

ano..penalta se piskat klidne mohla

Reagovat
smazaný uživatel

vitasrp: Dneska ti dost solidne chybi jakakoliv stopa nadhledu

Reagovat
vitasrp

Copak, chceš mi říct, že nemám pravdu??

Reagovat
smazaný uživatel

Shazujes se... Mela byt proti CFC penalta, nebyla, bylo by to vsechno snazsi... penalta nepenalta, CFC za 90.minut jednou vystrelila na branu. tak se trosku klidni, fakt scumcis.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byla CFC alespon dustojny souper a rozhodci to ovlivnil, nereknu ani slovo. CFC byla 60. minut horsi tym a 30 minut horsi tym v 10ti lidech. Fakt za dnesni vykon Asi jako Wigan vcera. Az na to, ze Wigan neztracel nervy a poctive branil, Mikel mel mit cervenou taky. Za neustaly kecy, fauly, ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nenech se hned ovlivnit chazym natolik že se hned popudíš proti Mikelovi zrovna jemu dneska ta žlutá stačila tak akorát.....

Reagovat
vitasrp

Máš snad pocit, že celý dnešní výkon a prohru házím na rozhodčího?? Ještě jednou, já jediné, co rozhodčím vytýkám a za co je kritizuji je situace ohledně té červené karty..

K těm červenejm - jestli ji měl dosta i Mikel, tak to mohl jít ven klidně i Alonso.. Tohle fakt nemá cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

viz nize, fakt hodnotis jen a vyhradne tu kartu... to vis ze jo :))))

Reagovat
vitasrp

Ale jasně, já vím, když se tu někdo snaží byt objektivně obhajovat CFC, hnedka scumcí.. Zajímavý je, že z tvého pohledu tehdy zápas s Arsenalem nerozhodl gol z ofsajdu, kterej CFC dost potopil, tady zápas neovlivnila červená karta pro Lampse a nečervená pro Gerrarda.. Já nemám zapotřebí se na rozhodčí vymlouvat, nikde nepíšu, že bychom stoprocentně neprohráli, ale mám ten názor, že o 11 bychom mohli remizovat.. Jediný, nad čím se pozastavuju a z čeho rozhodčí kritizuji je posouzení situací ohledně Gerrarda a Lamparda, které mi přijde krajně neférové.. Navíc jak ty sám víš, když dostal John redku na Evertonu, nic jsem proti tomu neměl.. Ale tady je ta situace uplně jiná.. A že bych se shazoval, tak ten pocit fakt nemám..

Reagovat
smazaný uživatel

vitasrp 01.02.2009 18:30

Gerrard už dnes měl mít 2 červenou kartu, ted za tu simulaci měl mít po 1 rovnou červené kartě další druhou žlutou...

zas si nelzi:)))...

Reagovat
vitasrp

A nemělo tomu býti tak?? Mimoto říkám, že rozhodčí kritizuji jen v situacích ohledně Gerrarda a Lamparda a ano, tohle se k nim váže.. Navíc znova v tom nevidím vymlouvání se na rozhodčího nebo takovéhle pitomosti.. Co v tom vidíš ty, to je mi opravdovou záhadou..

Reagovat
smazaný uživatel

Steve "diver" Gerrard se zase ukázal...

Reagovat
smazaný uživatel

byl potrestán?Byl!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Rafovi palec dolů za to, že Robbie nebyl ani na lavici

Reagovat
papos182

uplne me ho bylo lito kdyz tam byl na nej zaber...

Reagovat
Studna

Ach jo, mozna by bylo dobry, kdyby nas ten Abramovic konecne opustil. Mozna ze prijdeme o hrace jako Essien, Bosingwa nebo mozna i Lampard, nadruhou stranu odjedou hraci jako Ballack, Deco, Malouda, Scolari, Drogba, Anelka, Kalou, Belleti, Mineiro atd atd a navic odejdou fanousci, kteri jsi jen fanousci rikaj....A k dnesimu zapasu se radsi nechci vyjadrovat, zase bych slysel, ze sem akorat 10ti lety fanousek "cukotky". Aspon tedy chci pogratulovat Liverpoolu......

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že modrá děcka brečí více než by brečely kdyby nedostaly pod stromečkem dárky......

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi dostal co?

Reagovat
smazaný uživatel

detske pridavky...

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti vubec je ze tu ze sebe delas dedka?:) schvalne cekam, co napises...

Reagovat
Devil

Tak to vypada,ze tu budes cekat na veky.

Reagovat
smazaný uživatel

vš scume, už nejsem sice nejmladší, je mi 98, ale pořád si ten fotbal užívám - a nejraději poslouchám to dětské žvatlání o něm, které tady provozují ti 13 letí modří scumíci - jste vlastně takové světlo, které mně oddaluje stařeckou demenci

Reagovat
smazaný uživatel

Kua oni mi dali ve 13ti ridicak...

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi, ze Chelsea fakt absolutne ztratila respekt a tymy proti ni chodi uhravat body jako loni proti Rams .... Na SB strili goly druholigove tymy, Fulham jim da dva goly ze dvou sanci, ted jim LFC da dva goly za 6 minut.. Jeste rozhodci si nadsene do te mrtvoly kopnou Fakt me to bavi, podle me muzou klidne skoncit mimo Big Four. Tohle byl jeden z nejhorsich vykonu CFC od prichodu Abramoviche, dneska si nezaslouzili ani bod..

Dneska CFC rozhodne neprohrala proto, ze v 60. minute dostal cervenou Lampard, ale proto, ze do 60. minuty nedokazali vystrelit na branu

Reagovat
smazaný uživatel

bude novy bib 4 ...Manu,Live,Vila,Everton...snad WHU...:))...podla mna toto nebol ich najhorsi vykon,bol to jeden z najhorsich a to sa da uz len polemyzovat,ktory...

Reagovat
smazaný uživatel

big 4

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli obojímu podle mě. Kdyby tam byl Lampard, tak třeba by se tak nehorázně nenechali zatlačit a LFC by třeba neměl tolik šancí na gól. Ale jinak souhlas, to je nehorázné ta naše hra směrem dopředu, jestli jsme 3x vystřelili alespoň na branku v sočtu v zápasech na OT a Anfieldu, tak je to moc. Žáden přechod do útoku, žádné vytváření šancí, Malouda neobejde ani jeden na jednoho, Anelka jak stojící panák, Drogba si nechá odebrat balóny jak pětileté děcko...K tomu se nic jiného říct už nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve zkratce...Gerrard Bosingwa Riley Alex Čech Zbytek i za mě řekl vitasrp.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ prosimtě? Si zas viděl jedno zavahání při odkopu a hodnotíš tak celej jeho zápas? Chytal výborně...

Reagovat
smazaný uživatel

Podbehl dva naprosto klicovy centry a jen kvuli nemohoucnosti Scouseru z toho nebyly goly. Nevidim duvod, proc by mel byt Cech jediny brankar sveta na tomto webu, ktery za podobnou veci neni kritizovan.

Reagovat
smazaný uživatel

A já nevidím jediný důvod, aby po dnešních několika chycených tutovkách ses mu tady vysmíval.. ale tvoje názory sou holt tvoje názory..

Reagovat
Devil

Mozna mohl mit i prvni gol,ta hlavicka od Torrese sla temer do prostred brany.

Reagovat
smazaný uživatel

1. gol jasná chyba... jsem ještě neviděl, aby brankář stál na zadní tyči...

Reagovat
smazaný uživatel

No zdejší odpůrci si důvod vždycky najdou..

Reagovat
smazaný uživatel

já ho sice moc nemusím...ale snažím se být objektivní a chyba byla jasná, důvod už jsem napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam měl jen jeden kiks, který vzápětí odčinil. Tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Cech je vas cesky narodny hrdina...pre nezaujatych priemerny brankar padajuci do podpriemeru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

český národní hrdina je třeba Jan Hus, Jan Ámos Komenský, Karel IV., Jan Sladký Kozina, ale rozhodně jím není nějaký průměrný brankář, to je tak možná reklamní hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Nie si ty ten Peter Mikolanda?Pred zapasom Arsenal - Chelsea..studio nova sport....Petre komu budes fandit...No ja jednoznacne Chelsea,hraje tam Peta a sme kamosi a taky v kontaktu...A tipuji vyhru 2:0 pro Chelsea..len tak na okraj neni teply ten Mikolanda?.

Reagovat
F.Torres

ze ses ty tak nemusi byt kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chandy

Gerrard měl dostat minimálně 8 červenejch karet, z toho 9 za simulování, Lampard měl dostat za ten jeho zákrok naopak jen 3 žluté karty, Bosingwa to neudělal schválně, chtěl hrát míč no a Petr Čech je nejlepší brankář na světe a zaslouží si zlatej mííč, zlatou kopačku, fotbalista roku, zaltá hokejka, a dneska aby vyhrál Superbowl...Jinak MOTM je ejdnoznačně C. Ronaldo....Tak všichni spokojení?

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo bejt vtipný, trapný nebo ubohý? Myslím, že ve 2 případech se ti to povedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, bylo to lepší než půlka zdejších příspěvků

Reagovat
fantomas

To nelze popřít.

Reagovat
Chandy

Tak když si pročteš pár přípěvků, jak tady každej druhej brečí, vychvaluje čecha a k tomu ti fandové s nickama typu CR7 loveronaldo a tak podobně, tak sem to trochu shrnul...Jesti tě to nějak uráží nebo podbně tak je to tvuj problém a mě je to šumák....

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeš objektivní, uznáš, že Gerrard zápas dohrát neměl, že Lampardovo vyloučení bylo dost přísný. K Bosingwovi se vyjadřovat nebudu, měl by a snad dostane dodatečnej trest, to byla prasárna prvního kalibru.

Jinak k Čechovi- stojím si za tím, že dnes předvedl několik skvělých zákroků a podržel ještě naděje CFC (dokud byly).. Ale chápu, že v Čechách se Čechům nefandí, nepřeje a vysmívá.. Zvláštní..

Reagovat
Chandy

Ale brečet tady 2 hodiny po zápase, psát sem deset příspěvků o tom jak to bylo nespravedlivý a podobně, to mi přijde na hlavu postavený, vloni taky rohozdčí v zápase Liverpool Chelsea písknul nesmyslnou penaltu, rozhodčí prostě dělaj chyby, jsou to jen lidi, Riley to viděl jenom jednou, nemohl si to zpomaleně zopakovat jako v TV, a na prvni pohled to vypadalo jako dost hroznej zákrok. Psát tady věci, jako že to měl Liverpool koupený, nebo podobný příspěvky, toje opravdu na hlavu a proto sem naspal takovej příspěvej, jakej jsem naspal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomenuti lonskeho zapasu LFC - CFC je na miste.

Reagovat
Chandy

Tak na místě to neni, jen jsem chtěl dát příklad no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tehdy tu byla taky uchvatna diskuze a poucovani fanousku CFC o tom, ze i rozhodci dela chyby a kdyby to bylo proti nim, tak to pochopi

Reagovat
C-M@ster

Mne prislo divny, jak chvalili na nove sport fanousky Liverpoolu, kdyz rpedtim nekolik minut skandovali "Fuck off chelsea"

Reagovat
Chandy

Takovýhle diskuze tady budou vždycky, já se u nich radši jenom zasměju, než abych někomu tvrdil tu svojí pravdu, stejně to nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvek na úrovni. Bez ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nula je dobrej výsledek, dva nula je dobrej výsledek...dva nula je dobrej..dva nula je dobrej...dva nula je dobrej výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

At zije Liverpool Hlavne ta Lampardova cervena byla opravnena Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty fanousek MU??

Reagovat
Devil

Podle ceho soudis????

Reagovat
Chandy

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, ja moc fanousku MU co rikaji At zij Liverpool neznam:)) a neznam moc fanousku jinych tymu, co maji v nicku CR7

Reagovat
Tomanatura

On fandí City...

Reagovat
smazaný uživatel

Picu city , Manu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Devil

Taky jsem se s tim tady jeste nesetkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vi jste uplne blbiiiii Co se ti nelybi na mym nicku???

Reagovat
Devil

Kdo rekl,ze se nam nelibi?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jeee? Ja jsem Unitidaaak ! Aspon mame vetsi naskok na chelski

Reagovat
Tomanatura

Tak je to správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Proc myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je nick...skoda ,ze neny ruzovej farby...

Reagovat
fantomas

Je snad na první pohled jasný, o koho jde, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle prozrazovat

Reagovat
fantomas

Já nikoho nenabonzoval.

Reagovat
Counter

všimni si té závorky na konci a pak popřemýšlej, jestli tady jeden takový uživatel není

Reagovat
fantomas

To ty si práskač.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem vubec nepochopil

Reagovat
fantomas

A další...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsi nepochopil?

Reagovat
fantomas

No já vlastně všecko chápu hned od začátku, libro.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já vím, že ty chápeš, ale nechápu to celkově

Reagovat
fantomas

Tak pak si hloupej stejně jako tvuj bráška.

Reagovat
fantomas

...co se právě vrátil z kina, no helemese.

Reagovat
honziss

Ty jo, ty píšeš stejně jako ten uživatel ♥C.Ronaldo♥($) , nejste kámoši?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

ááá z dolara se stal rázem přeběhlík

Reagovat
Devil

On je prave ve svym.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vlastně fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Manu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Man.Utd. po třetí za sebou získá titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2-3 vyhozené televize z okna by mi možná na uklidnění pomohly. Co pomáhá vám?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedomi ze uz tu Scolari dlouho nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Vedomi ze uz tu Scolari dlouho nebude

Reagovat
Tomanatura

1000. pro 6 letošních trofejí na Old Trafford!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem chtěl dát pro Rafu

Reagovat
Devil

Vyhral jsi.

Reagovat
honziss

Jsi 999.

Reagovat
fantomas

Přesně, je to celý podvod.

Reagovat
Tomanatura

To určitě ne. Dával jsem si na to pozor. První jsem dal smajlík k dolarovi a pak 1000

Reagovat
fantomas

Nenene...

Reagovat
honziss

Tak to asi ne. Já když to psal, tak bylo 998 příspěvků a po odeslání byl tvůj, po něm můj a nahoře 1000, zlato. MUUUUUCK.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

6? To se v Anglii hraje 5 pohárů ?

Reagovat
Tomanatura

Community Shield už máme, MS klubů taky a ještě PL, LM, FA, CC

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, když myslíš

Reagovat
Devil

Uz 2 maj,a mohli mit 3.

Reagovat
honziss

1000. pro West Ham United.

Trefil jsem se?

Reagovat
fantomas

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH.... Seru na Arsenal, ted si mě dopálil.

Reagovat
honziss

HÁHÁ.

Reagovat
fantomas

No ještě toto. Kladivář se mi bude posmívat...

Reagovat
honziss

Jojojo.

Reagovat
fantomas

1000. pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden kluci

Reagovat
$dolar$

Tak vas zdravim, prave jsem se vratil z kina Zapas jsem nevidel, jen jsem videl ze zaznamu ty fauly. Lampardovi bych vic jak zlutou nedal, naopak Bosingwovi cervenou plus trest na celou sezonu

LFS - ted uz by konec mohl prijit, nebo si snad budeme muset par tydnu pockat?

Reagovat
fantomas

Kamuflážníku.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Zkontroloval sem programy všech plzenských kin a nikde nepromítaj takhle pozdě večer. Kecálisto jeden...

Reagovat
$dolar$

V 17:15 Nouzovy vychod. Ty kontrolore, skoncilo v 19:17 nez jsem dojel domu, precti si v kolik hodin jsem napsal prvni prispevek a pak neco pis

Reagovat
$dolar$

Jeste pridam kino - Cinemacity - Plaza

Reagovat
fantomas

Kecy, prdy, beďary.

Reagovat
$dolar$

O kilo? poslu ti kopii listku

Reagovat
fantomas

Blah, blah, blah...

Reagovat
vitasrp

Aby to nakonec nebylo pár měsíců Jinak jeho dnešní taktika byla jako vždy proti top týmům naprosto úžasná

Reagovat
$dolar$

Ja to skutecne nevidel, takze nemuzu soudit, ale dokazu si to predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

Já už bych to nesvaloval jenom na něj..i ti hráči jsou tragičtí...jestli mi budeš chtít argumentovat minulou sezónou, tak tam ta hra byla pro mě taky hrozná a bez nápadu, jen to mělo efektivnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Scolari pude.Kdo ale místo něho ?

Reagovat
$dolar$

Ja se hlasim

Reagovat
homeles8

i DJ žblembák by trenoval lip nez scolari

Reagovat
smazaný uživatel

Uličnej??

Reagovat
homeles8

Fergasn

Reagovat
smazaný uživatel

1042

Reagovat
homeles8

Tak snazili se vsichni a vsechny vysledky (vcetne aston villy-chteli zamachrovat ze daj hezci gol kdyz se odrazi od brevna a nepovedlo se jim to-dobre jim tak ) sou zaslouzeny vsechny tymy PL

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool paráda, Chelsea hrála hrozně bylo vo třídu horší nic nepředvedla bránila remízu kdyby to tam Live padalo mohla dostat bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool paráda, Chelsea hrála hrozně bylo vo třídu horší nic nepředvedla bránila remízu kdyby to tam Live padalo mohla dostat bůra.

Reagovat
homeles8

(a to fandim CFC )

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, moc příspěvků.

Reagovat
smazaný uživatel

kouká tu někdo na superbowl?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United a Villans by mohli predbehnout CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové v sekci Serie A jsem se dozvěděl pro mě novou věc a to že Man. U. pomáhají rozhodčí stejně jak Interu . Pokud nesledujete Serii A povím vám že pomoc Interu byla obrovská . Co si o tom myslíte ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro upřesnění uvedu že jsme se bavili o minulé sezóně .

Reagovat
smazaný uživatel

nemám nic čím bych to mohl vyvrátit

Reagovat
Tomanatura

Ty si nedáš pokoj a nedáš. Pomoc Interu byla asi taková jako Manchesteru. To znamená občasná, náhodná. Ale to zaslepený antifanoušek nedokáže pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je lež ! Kdybys nebyl zaslepený fanoušek Interu tak by si to věděl . Tak se mi zdá že buď nesleduješ pozorně Inter nebo Man.Un. Jiná možnost neni .

Reagovat
smazaný uživatel

zaslepený fanoušek Interu no teda tos nám zatajil

Reagovat
Tomanatura

Zaslepený fanoušek Interu Právěže jsem zaslepený tak akorát do MU. Inter obhajuju před takovými jako ty, jelikož o něm jen šíří staré italské báje a pověsti, které jsou stejně pravdivé, jako ty řecké.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidiš mě vždy zase vadili lidi jako ty , lháři Pokud si fanošek MU nechápu jak můžeš na něj házet hnůj . Nejsem zaslepený an.Int. tahle sezóna je absolutně v pořádku . Důkazy (sestřihy zápasů ) , jsou volně dostupné na internetu , kdo chce může se podívat , jaký rozdíl byl v MU a Interu , podle mě značný .

Reagovat
smazaný uživatel

běž s tím svým Interem tam kam patří a tady s tím nepruď,

Reagovat
Tomanatura

Kde na něj hážu hnůj? Tak Ti potřetí zopakuju. Interu se dostala minulou sezonu stejná pomoc jako Manchesteru United. Jestli toto nedokážeš pochopit, tak už Ti opravdu pomoci není.

Ale co, běž dál brečet, jak se Interu nadržuje. Všem, kteří jsou zasvěcení, je to u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já neříkám že se Interu nadržuje (pořád) , já jsem jasně řekl že se mu nadržovalo minulou sezónu a to tak že značně . Proč bych měl brečet ? Jen tak mimochodem , kolik je ti let ? Tak se mě zdá že tu trávím čas s nějakým mladým šohajem , který spoléhá na to že 100 rečena lež je pravda . .

Reagovat
Tomanatura

100x povězená lež je pravdou. Zajímavé. Tak si říkám, že nikdy se Tě tu nezastal nikdo v této tématice. Čím to asi bude? Vždyť Inter tu nemá rádo hodně lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

To že se mě nikdo nezastal , nic neznamená . Jak říkam důkazy existují a každý si může udělat obrázek o tvé lži . . Kolik ti let?

Reagovat
Tomanatura

Tak abych se vrátil k naší zpětné otázce, jestli bylo United napomáháno stejně, tak na youtube je nespočetné množství důkazů. Napiš tam Cristiano Ronaldo...

Můj věk by Ti byl naprosto k ničemu. Jsou tu 14- ti letí, kteří rozumově vypadají na 25 a 25-ti letí, kteří rozumově vypadají na 5.. Ale pro tvoje uspokojení, jsem ještě na střední.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus na yotube dát Inter asi budeš překvapen . Je mi jasný že nevýš o čem mluvíš . I když tvrdíš že sleduješ Inter a MU je každému jasné že něco z toho trochu šidíš . Jen najít vůli si to přiznat . Ale taky si dál můžeš hrát na odborníka , nakonec v tvém věku to není nic mimořádného .

Reagovat
smazaný uživatel

co si tady chceš dokázat?

Reagovat
Tomanatura

"každému je jasné"

Svoje subjektivní názory neventiluj jako fakta. Navíc, velice pochybuju, že jsi starší než já, když napíšeš "nevýš".

Ale tak, nechám Tě v tom. Nepodal jsi mi jediný argument o tom, že to není jako s Manchesterem, jelikož jsi ho neviděl nikdy ani z vlaku a držíš se svého názoru jako klíště, i když moc dobře víš(ano, je tam měkké I), že na tom moc pravdy nebude. Typický úkaz úzkoprsého, omezeného fanouška.

Jak už jsem psal milionkrát, ta hysterická vřava, která se rozpoutala okolo Interu, je jen vřavou fanoušků týmů postižených Calciopoli. Většinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tak ne " nepovedal , ale nepověděl . Pro mě debata s tebou nikam nevede , prostě si dál vypisuj své demagogie .

Reagovat
smazaný uživatel

On psal nepodal Vetsiho zoufalce v diskutovani jsem dlouho nevidel, Pavlicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to se opravdu omlovám . Každý tu dělá hrubky , někdo častěji někdo méně často .

Reagovat
Tomanatura

To je možné. Ale místo toho, aby jsi mi odpověděl na moje otázky, tak odpovíš debilně na bezvýznamnou část textu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty mi taky moc dobře neodpovidáš . Důkaz o Interu , žebříček Gazzetty , možná víš .

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je, že nikdo neví kolik je tobě, třeba máš teď na základce hodinu výpočetky a učitel si šel na cigáro, a ty teď řádíš na netu a prudíš tady s nějakým nesympatickým Interem

Reagovat
smazaný uživatel

občasná náhodná pomoc, to si dej patentovat

Reagovat
Tomanatura

Já už jsem tu vymyslel tolik slov, že Tě něco podobného nemůže překvapit.

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě slovních spojení...

Reagovat
smazaný uživatel

taky že mě to nepřekvapilo, ale pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

je to ten James Beattie, který hrával v Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

A driv Saints. Jaky jiny???

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě je Craig Beattie, možná že si je plete a nevěděl jestli hrál James za Toffies. Jinak si to nedokážu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Craig se nikdy v PL moc neukazal, zato James byval hvezda a byl o nej vazne obrovsky zajem:) snad se ve Stoku najde...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Craiga si pamatuju akorát z Celticu. Sem rád že se James vrací do PL, pro Stoke to může být rozhodující posila k záchraně. Nemá v podstatě co ztratit, ale může být hrdina jako proti Citizens. Já mu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste kdyz do toho prisel Etherington. Skvely dva prestupy od Pulise, ted uz maji v tymu tak 5 hracu, co umi hrat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

už 5? Etherington, Beattie, Fuller a dál? Mě se ted třeba líbil Pugh. Ale je to tým bojovníků a to se mi na nich líbí, tu záchranu bych jim přál, ale snad to nebude na úkor Newcastlu. S tím že přát NU je ted o nervy si měl pravdu, když se mi Magpies začali líbit ještě za Shearera tak hráli o špici a ukázali se i v LM, a když vidím co je z nich ted Aspon že ten Manchester mi poslední dobou dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Soares je fotbalista:)).. a i Delap, Kitson maji obcas dost svetle fotbalove momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Delap hraje jenom rukama

Reagovat
smazaný uživatel

ale je s tím platnější než Beckham v dobách své největší slávy

Reagovat
smazaný uživatel

akorát to neumí tak zatočit bruci co říkáš na Quaresmu? Divím se že o něj vůbec Harry stojí. A prodat Lennona by byla podle mě obrovská chyba, ten se mi líbí z vašeho týmu asi úplně nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám nic, protože ty mediální přestupové mrdky vůbec neřeším, zajímá mně jen vývoj situace kolem Keana....

Reagovat
smazaný uživatel

jo to chápu, ale podle mě je prodej Lennona a nákup Quaresmy šlápnutím vedle, proto taky doufám že se nic takovýho nestane. Keane by se vrátit mohl ale moc tomu nevěřím

Reagovat
Kapřík

Taky bych nerad aby spadli oni i M´brough. Stoke jsem si v poslední době nějak oblíbil, líbí se mi jak bojujou. A navíc už nechci vidět chudáky Etheringtona, Beattieho a Delapa válčit v druhé lize . .

Reagovat
fantomas

Craig.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele