Anglická Premier League - souhrn 23. kola

31.01.2012, 22:58, aktualizováno 01.02.2012, 22:56
Komentáře a souhrny
Manchester United vyhrál nad Stoke a dotáhl se na vedoucí Citizens, kteří jedou s prázdnou z Goodison Parku. Body do bojů o vrchní pozice v tabulce mají Tottenham, Liverpool a Newcastle, naopak Arsenal a Chelsea jen remizovaly. Nerozhodně se hrálo také v Boltonu, na Aston Ville a Fulhamu...

Bolton Wanderers - Arsenal FC 0:0

01.02.2012 21:00

Góly: -

Když už ani fascinující comeback v pohárovém zápase s Aston Villou Wengerovy svěřence pro ligu nenakopne, potom co? Nepříliš zodpovědný výkon Arsenalu na půdě sotva se zachraňujícího Boltonu stojí aspiranta na čtvrtou příčku další klíčové body. Naopak Trotters jeden takový vitální mají právě v kapse.

První poločas si Arsenal za rámeček nedá zcela určitě. Víceméně jako královský, neohrožený kolektiv totiž vstoupil do zápasu: s mizerným pohybem, nekoncentrací vzadu i při proměňování šancí. Takto Walcott neproměnil samostatný nájezd, ačkoliv měl moře času; Mertesacker se snažil na zadní tyči zpracovávat pěkný centr Persieho, jakkoliv stačilo jej akorát jednoduše odhlavičkovat do odkryté klece; Ramsey si sice skvěle naběhl na Persieho českou uličku, pak ale zbrkle ve skluzu zakončil přímo do Bogdána. Jednoduše přestože Bolton měl tradičně v záloze i obraně doslova krátery, jimiž hladce probíhal dokonce i stoper Koscielny, Gunners toho těžko dokázali využít k něčemu víc než jen nahodilým a hravě páleným šancím.

Navíc právě francouzský stoper a jeho podivný přístup k zápasu hrál prim při plnění defenzivních povinností, které u Arsenalu mělo docela daleko k ideálu. Jednou se tedy nechal předběhnout a lehce odstavit N’Gogem, jehož pak pohotovou reakcí musel vychytat Szczesny. Podruhé se zase balon v pokutovém území snažil odkopnout místo odhlavičkovat, čehož opět využil jeho mohutný krajan v útoku Trotters, aby zacílil opravdu jen o milimetr vedle pravé tyče.

Do druhého poločasu už nastoupil přeci jen uvědomělejší a vzadu konzistentnější londýnský celek, který si možná netvořil tolik šancí, zato když už ano, tak v nich byl preciznější. Jako třeba Van Persie po hodině hry, když božským dotykem odklonil Sagnův centr a Bogdán mohl být jenom rád, že se poté místo nadšeného rachotu fanoušků ozvala levá tyč jeho svatyně. Tentýž Van Persie, který byl dnes spolu se Sagnou možná jediným inspirativním členem arsenalské jedenáctky, potom ještě deset minut před koncem překrásným lobem z hranice šestnácky orazítkoval břevno. Také tehdy nešlo jinak než němě obdivovat. Naopak Walcottova nezkrotná střela vzápětí, to už byl zase ten klasický soudek zpřed pauzy.

V tu chvíli už ale Arsenal zase pomaloučku začínal chybovat v defenzívě, a právě na to úplně klidně mohl ke konci dojet. Nejprve se po nedohodě mezi třemi Kanonýry proháčkoval před Szczesného Mark Davies, a přestože mu polský brankář zmařil kličku téměř jasným faulem, penalta se nepískala. K tomu ještě právě šikovný záložník později skotačil ve vápně soupeře, aby vzápětí při zemi zacílil těsně vedle. Arsenal se tedy nakonec ubránil; radost z výsledku ale po závěrečném hvizdu mohl mít jen velmi těžko.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Norwich City 3:0

01.02.2012 21:00

Góly: 21. Fraizer Campbell, 28. Stéphane Sessegnon, 54. Daniel Ayala (vl.)

Sunderland má formu jako hrom. Martin O’Neill udělal s týmem zázraky, za devět utkání nasbíral skvostných 19 bodů, což je o celých osm více než jeho předchůdce Bruce za zápasů 14. Léčba O’Neillem zabrala i dnes proti rovněž nabuzenému Norwichi, který Black Cats přemohli snadno 3:0.

Sunderland byl od prvních minut aktivnější, Campbell hlavičkoval do brankáře, Larsson střelou bránu těsně minul. Gól přišel až v jednadvacáté minutě. Mladík McClean se dobře prodral po levé straně, kde sice o míč přišel, ale odrazil se k Fraizeru Campbellovi a ten z dálky fantasticky vymetl šibenici Ruddyho branky - 1:0.

Na druhý hřebík do rakve Canaries se dlouho nečekalo, už za sedm minut křepčil Stadium of Light znovu. Campbell se nyní převtělil do role nahrávače, kdy jeho centr z pravé strany hlavou uklidil do sítě Stephane Sessegnon - 2:0. Mladý forvard pak mohl ke dvou kanadským bodům přidat další, když ještě v prvním poločase trefil tyč. Eventuální trefu by ovšem stejně překazil zdvižený praporek čarového.

Fraizer Campbell byl i u třetí branky z 54. minuty. Po průniku až k malému vápnu směroval svůj míč k bráně a díky teči Daniela Ayaly jej dostal dokonce za Ruddyho záda - 3:0. Norwich si jedinou vážnější šanci vytvořil deset minut poté, kdy Pilkington zleva centroval a Morison z malého vápna hlavičkoval těsně vedle.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Bromwich Albion 1:1

01.02.2012 21:00

Góly: 69. Clint Dempsey - 82. Somen Tchoyi

Fulham nenavázal na drtivou výhru 5:2 s Newcastlem a doma s WBA překvapivě jen remizoval 1:1. Domácí se ve druhém poločase dostali do vedení díky hattrickovému hrdinovi z minulého týdne Clintu Dempseymu, ale v závěru na konečných 1:1 vyrovnal střídající Tchoyi. Fulham se tak posunul před Swansea na třináctou příčku, West Brom zůstává patnáctý.

Cottagers se prvně radovali už po deseti minutách, nicméně síť se vlnila nadarmo, jelikož Dempsey byl shledán v postavení mimo hru. Za dvě minuty se v pokutovém území ocitl osamocen hostující Fortune, ale bránu hodně minul. Stejný hráč se dostal ke střele po půlhodině hry, kdy po srdnatém boji Odemwingieho s protihráči branku přestřelil. Jinak to ale v úvodním dějství nebyl fotbal, který by se měl archivovat.

Po necelé hodině hry střílel na Stockdala znovu Fortune, který sice tentokrát bránu trefil, avšak mladého Angličana nepřekonal. Gól padl až za dalších deset minut. Bryan Ruiz našel krásně Dempseyho a ten z otočky nedal Fosterovi nejmenší nárok - 1:0. Vedení ovšem "Chalupářům" dlouho nevydrželo. Ve dvaaosmdesáté minutě, po pěti minutách a hřišti, se míč díky chytré teči Morrisona dostal až k Simonovi Tchoyiovi, který balon potáhl a tvrdou ranou propálil Stockdala. Uzavřel tak stav zápasu na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Newcastle United 0:2

01.02.2012 21:00

Góly: 12. Scott Dann (vl.), 90+1. Gabriel Obertan

Magpies se velmi rychle oklepali s ošklivé porážky 2:5 na půdě Fulhamu a při dalším výletu na cizí hřiště zvítězili a navíc udrželi čisté konto, což pro zostuzenou defenzivu může být velká vzpruha. Newcastle měl i notnou dávku štěstí. Skóre otevřel díky vlastnímu gólu a celý zápas se bránil náporu soupeře, který dokonce neproměnil ani penaltu. Nakonec definitivně rozhodlo nastavení, v němž pečetil Obertan.

Vítězný gól padl už po dvanácti minutách. Ryan Taylor napřáhl a obránce Rovers Scott Dunn nešťastně zblokoval jeho pokus do protipohybu Robinsona - 0:1. Hned vzápětí se mohlo skóre vyrovnat, Givet po rohu dvakrát zkoušel překonat Krula, ale nizozemský gólman se rozhodl, že dnes zkrátka za svá záda nepustí vůbec nic. V dalších největších příležitostech domácích přesto práci neměl.

Volej Dunna těsně minula břevno, Modesteho střelu v posledním okamžiku zblokoval na roh Coloccini. Krátce před přestávkou pak do vlastního břevna hlavičkoval Best. Newcastle vůbec vypadal na to, že chce soupeři branku darovat. Po Williamsonově chybě mířil do poloodkryté klece Modeste, jenže přestřelil. Za minutu ovšem Simpson právě francouzského útočník fauloval ve vápně a následoval pokutový kop. Ten ovšem Dunnovi fantasticky vychytal Krul, jenž si poradil i s Givetovou dorážkou.

Přeci jenom se hráčům Blackburnu podařilo Krula překonat. Deset minut po návratu z kabin obdržel Anthony Modeste nádherný balon, přeloboval gólmana a jen nedůraz v zakončení a včasný návrat obránců zabránil vyrovnání. V krátkém rozmezí pak měl šanci znovu z Bourdeaux hostující útočník a po něm Dann. Ani jeden však s příležitostí nenaložil ideálně.

Stejně si vedl i ke konci základní hrací doby Givet, který těsně minul. Lekci z produktivity pak nešťastným domácím přednesl Gabriel Obertan. Ten na hrací ploše pobyl dokonce něco málo přes tři minuty a už v brejku s míčem od Lovenkrandse pelášil vstříc Robinsonovi. Křížná rána k tyči, gól, 0:2 a tři body pro Newcastle, který je tak znovu pátý.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Queens Park Rangers 2:2

01.02.2012 20:45

Góly: 45. Darren Bent, 79. Charles N'Zogbia - 12. Djibril Cissé, 29. Stephen Warnock (vl.)

Až překvapivě atraktivní a ofenzivní podívanou nabídl zápas ve Villa Parku mezi domácí Aston Villou a Queens Park Rangers. Jindy nudní svěřenci Alexe McLeishe se v první půli přizpůsobili běhavému pojetí soupeře, ale držet krok s ním nedovedli. Až na konci úvodního dějství a ve druhém převzali otěže a drtivým tlakem málem otočili vývoj. Nakonec skončil krásný zápas remízou 2:2

Už po dvanácti minutách se skóre měnilo poprvé, a aby to bylo ještě peprnější, postaral se o to debutující Djibril Cissé. K tomu se ve vápně dostal odražený míč a nová posila jej prvním dotekem krásně uklidila k zadní tyči - 0:1. Za dvě minuty zkoušel Francouz ze vzduchu efektně zakončit, tentokrát ale Givena nezaskočil.

Ofenzivní choutky neztratili hosté ani potom a výsledek se dostavil po necelé půlhodině hry. A opět u toho byl debutant. Taye Taiwo z levé strany dobře odcentroval do vápna Villans a Stephnen Warnock si balon cizelérsky "trkl" do vlastní sítě - 0:2. Na domácí ovšem druhý gól zapůsobil jako ledová sprcha, zvýšili aktivitu a dostavily se i šance. Na rohový kop si ve 34. minutě krásně naskočil Dunne, před Kennym ještě zkoušel tečovat Keane, ale balon netrefil, díky čemuž skotský gólman reflexivně vyrazil. Ještě větší smůlu měl Robbie Keane za dvě minuty, kdy jeho rána orazítkovala břevno.

Branky se však ještě do poločasu přeci jen dav ve Villa Parku dočkal. V poslední minutě první půle přišla blesková akce po ose Ireland - Keane - Hutton - Bent a posledně jmenovaný z malého vápna prostřelil Kennyho - 1:2. Druhá pětačtyřicetiminutovka už probíhala výrazně v režii Villans. Zhruba po hodině hry Keane pronikl do vápna, ale jeho střela postrádala razanci, a tak skončila kořistí mrštného Kennyho.

Villa svůj tlak stále stupňovala, soupeře prakticky nepouštěla do hry. Vždyť za celý zápas mu dovolila jen tři střely, sama pak své štěstí zkusila více než dvacetkrát. Zasloužené vyrovnání přišlo v devětasedmdesáté minutě. Ireland krásně vyslal do lajny Petrova, jenž neváhal a z první odcentroval do vápna. Tam se do míče parádně z voleje opřel Charles N’Zogbia a ranou k tyči vyrovnal na konečných 2:2. Několik závarů, signalizování ruky ani čtyřminutové nastavení už domácím k definitivnímu otočení nepomohlo.

Více informací k zápasu

Manchester United - Stoke City 2:0

31.01.2012 21:00

Góly: 38. Javier Hernández (pen.), 53. Dimitar Berbatov (pen.)

Tohle Manchester United zvládl. Nikdo další se mu nezranil (k těm 11 áčkařům, kteří nebyli dnes Fergusonovi k dispozici), navíc se ani příliš nenadřel a spíše ušetřil síly na další víkendové klání. Navíc čisté konto udržela i debutující brankářská trojka jménem Ben Amos. Zkrátka samá pozitiva, dá se říct.

Na druhou stranu samozřejmě, výkon hodný nějaké výkladní skříně to také nebyl. Ale to se za daných podmínek zkrátka nedalo čekat ani náhodou. A tak pro United určitě bude ze všeho nejdůležitější, že nechali Potters na Amose vystřelit všehovšudy jednou, zatímco oni po dobu prvního poločasu jasně dominovali statistice držení míče. Přesto ani Red Devils dvakrát často Sorensenovu pozornost netestovali: nadlouho byl nejvážnějším pokusem ten Scholesův zpoza vápna. Na opačném konci hřiště si podobně úspěšně, a také z větší vzdálenosti, vedli Jones s Waltersem. Amos tehdy v ani jednom případě zasahovat nemusel.

Skóre se tedy poprvé měnilo až sedm minut před přestávkou, a dělo se tak po správně nařízeném pokutovém kopu. Předcházela mu dobrá práce od Berbatova (poprvé v základu od 4. ledna) a následný pád Parka po jednoznačném faulu Pennanta; Hernandéz se vzápětí z penaltového puntíku nemýlil, a to tak, že suverénně. Nakonec to klidně mohly být až tři penalty, které by šly k duhu United, kdyby sudího Jonese zajímala ruka Hutha. Místo toho tak už domácí dostali jen jednu takovou výhodu, když Walters nedovoleně zakročil proti Valenciovi. Tehdy sudí z Cheshireu nařídil už čtvrtou penaltu ve svých dvou minulých zápasech, aby tak dovolil Berbatovovi otevřít svůj gólový účet pro tento kalendářní rok. A zároveň stvrdit bezproblémovou výhru MU...

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City 1:0

31.01.2012 21:00

Góly: 60. Darron Gibson

Fotbalový Liverpool je na vrcholu blaha. V pátek a v sobotu oba jeho kluby postoupily do osmifinále FA Cupu, Reds navíc přes Manchester United. Everton si dnes smlsnul na druhém nepřátelském týmu z průmyslového města, Toffees díky gólu Darrona Gibsona porazili vedoucí celek Premier League Manchester City 1:0.

Evertonu se na Man City daří dlouhodobě, toto byla již osmá výhra v deseti posledních vzájemných zápasech. Zlepšená nálada po výhře v poháru se projevila od prvních minut, už po pěti z nich překonal Harta Stracqualursi, ale v poslední chvíli zasahoval Lescott. Vzápětí zachránil na druhé straně domácí Howard po ráně Richardse. Do konce poločasu ještě okolo obou branek prosvištěl míč těsně vedle. Postarali se o to Agüero a Fellaini.

Největší rozruch ale přinesla šestatřicátá minuta, kdy Nasri napřáhl z dálky a jeho nádherná rána zamířila od břevna těsně před brankovou čáru. Následnou dorážku Silvy skvěle vytěsnil Howard. Ve druhém poločase to byl opět Nasri, kdo měl první příležitost ke skórování. Tentokrát jeho střelu po příhře Agüera srazil Baines. Gól přišel až po hodině hry a vstřelili ho možná trošku překvapivě domácí.

Protiútok Evertonu vyšel tak znamenitě, že Landon Donovan měl dostatek času sklepnout v jeho závěru míč na velké vápno Darronu Gibsonovi a ten dělovkou k tyči div neprotrhl síť - 1:0. Stejný hráč měl za deset minut podobnou šanci ještě jednou, ale tentokrát mířil vedle.

Více informací k zápasu

Swansea City - Chelsea FC 1:1

31.01.2012 20:45

Góly: 40. Scott Sinclair - 90+3. José Bosingwa

Před utkáním by Swansea zřejmě bod proti Chelsea brala, po jeho skončení nicméně skřípaly zuby nejednoho Velšana. Domácí v první půli udeřili v nejméně očekávanou chvíli, o vedoucí gól se postaral bývalý hráč Blues Scott Sinclair. V nastaveném čase už v deseti mužích ovšem vzal zodpovědnost na sebe Bosingwa a zařídil remízu 1:1.

Chelsea se trápí, to po zhlédnutí dnešního střetnutí nemusíme ani připomínat. Prvních dvacet minut to byla ze strany Blues vyložená hrůza, Swansea diktovala tempo, a když už se hosté dokázali dostat k míči, nepřesnostmi se o něj zase připravila. Navíc mohla být ráda, že neprohrávala už po čtvrthodině, kdy jen dobré zákroky obránců na brankové čáře zabránili katastrofě.

Následovala čtvrthodina v rozmezí 25. a 40. minuty, kdy se u Boasových svěřenců začínaly zjevovat jiskřičky fotbalu, jenže vyvíjený tlak byl až příliš platonický a k ohrožení brány se hráči téměř nepropracovali. I přesto přišla vedoucí branka Swansea jako blesk z čistého nebe. Standardku domácích Bosingwa nedokázal odhlavičkovat z vápna a Scott Sinclair fantastickým volejem do šibenice otevřel skóre - 1:0.

Chelsea se z gólu neoklepala, ačkoli je možné, že v pohodě nebyli Londýňané ani před zápasem. Druhou půli měli sice více ze hry, ale ofenzivní fáze byla pomalá, bez nápadu a až příchod Essiena v 65. minutě znamenal menší rozproudění. Právě ghanský záložník zanedlouho po prvních krůčcích na trávníku měl vyrovnání na noze, jenže jeden ze spoluhráčů jeho projektil tečoval těsně nad.

Definitivní konec mohl přijít pět minut před koncem. Ashley Cole nekočíroval svoje emoce, tvrdým skluzem sundal Dyera a po druhé žluté se pakoval ze hřiště. Stejně jako první branka, vyrovnání přišlo v tu nejméně očekávanou chvíli. Ve druhé minutě nastavení se José Bosingwa na pravé straně uvolnil přes Moora, vnikl do vápna a s velkou pomocí teče Neila Taylora dostal balon do sítě - 1:1.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic 3:1

31.01.2012 20:45

Góly: 29. Gareth Bale, 34. Luka Modrić, 64. Gareth Bale - 81. James McArthur

Kohouti dokázali na třetí pokus konečně zabrat! Na White Hart Lane si podle očekávání poradili s Wiganem a drží se tak na třetí příčce s pětibodovým mankem na vedoucí duo. To Latics naopak zůstávají na dně, naději k lepším zítřkům jim snad dává relativně schůdnější los v dalších týdnech.

Domácí měli od začátku utkání ve své režii. Ovšem k nějaké záplavě brankových příležitostí se hned tak nedostávali. Za první půlhodinu měli všehovšudy jen dvě. A obě měl na svědomí po rohových kopech Younes Kaboul: napoprvé však jeho pokus zastavil Al Habsi a o chvíli později za něj zaskočil kolega McCarthy. Ale ani Wigan nebyl úplně bez šance. Di Santo však na Stamův centr přece jen o kousíček nedosáhl, zatímco Mosesova spolupráce s Gómezem se taktéž neujala. To jakoby začalo signalizovat hostující neúspěch.

Hned nato se totiž odhodlal Modrić k pasu na Balea, jenž zbytečně, tak jak má dobrým zvykem na nic nečekal a tvrdou ranou nedal strážci wiganské svatyně šanci zasáhnout - 1:0. Waleský křídelník mohl o chviličku později svůj brankový účet ještě navýšit, tentokráte ovšem z úhlu na Al Habsiho nevyzrál. Vzápětí však Spurs uklidnil přesně cílenou střelou k tyči Modrić - 2:0. Tottenham si ve zbývajícím čase prvního dějství s klidem kontroloval, i bez zraněného Van der Vaarta nabitý náskok a bylo už nasnadě, se ptát, kolik branek ještě přidá?

To se také zpočátku ukazovalo jako správně myšlená úvaha. Bale opět prokázal fantastickou formu, odcentroval do pokutového území, kde našel hlavu Adebayora, tožský útočník ovšem hlavičkoval ke smůle Tottenhamu vysoko nad. Po hodině hry ale bylo definitivně jasno. Bale ukázal další kanonádu a podruhé poslal balón za bezmocného Al Habsiho - 3:0. Vystřídat nakonec musel i Adebayor, na jehož místě si tak odbyl debut 19letý Cameron Lancaster. Naděje Wiganu pak ještě svitla devět minut před koncem. Moses našel McArtura, a ten efektivně zakončil - 3:1. Hned nato mohl přidělat na závěrečné drama Stam, jeho centru se však nikdo neujal.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC 0:3

31.01.2012 20:45

Góly: 53. Andrew Carroll, 61. Craig Bellamy, 78. Dirk Kuijt

Porážka v Boltonu zdá se bude po dnešku zapomenuta nebo alespoň její bolest zmírněna. Liverpool dokázal druhý po sobě jdoucí venkovní duel zvládnout na jedničku a třemi brankami po změně stran poslal statečně vzdorující Wolves do kolen. Reds se tak po neúplném kole vracejí zpátky na pohárové příčky, zatímco domácí zůstávají na dně.

Liverpool vstupoval do utkání po mimořádně úspěšném pohárovém týdnu, avšak ligová forma Reds nebyla bůhvíjaká: na výhru čekají už tři utkání, přičemž poslední duel na Reebok Stadium znamenal pro ambiciózní celek doslova potupu. I proto byli hosté od začátku výrazně aktivnější, vyjma Kuyta se však k žádné kloudné akci nedostali. To Vlci čekali především na rychlé protiútoky a centry do vápna, po kterých hned dvakrát zakončoval Edwards, ale k výraznějšímu ohrožení branky to pranic nevedlo. Na druhé straně o sobě dal hned dvakrát během pár minut vědět Bellamy: nejprve však balón špičkou kopačky namířil vedle, následná hlavička se stala pro Hennesseyho navštívenkou ze strany vítaných.

Největší příležitost první půle měl ve 23. minutě a rohu Bellamyho hlavičkující Agger, strážce domácí svatyně se ovšem znovu vyzbrojil parádním reflexem. Wolves zanedlouho kontrovalo ze stejné akce, to hlavičkoval pro změnu Fletcher, ale nad branku. Liverpoolští měli navrch, jejich snahu však nejlépe reflektovaly nepřesné centry, případně neškodné dalekonosné pokusy, jako třeba ty, jejichž produkci měl na starost Bellamy.

Po obrátce už to ovšem bylo jiné kafé. Adam nacentroval do pokutového území, kde dobíhající Carroll na zadní tyči otevřel skóre - 0:1. A tento moment, jakoby odstartoval ještě větší liverpoolskou jistotu a dominanci, než byla k vidění před přestávkou. Navíc hned po hodině hry přišla zasloužená pojistka. Bellamy se rozběhl svým tradičním způsobem a zpoza hráče vypálil, nikterak prudká rána pak zapadla ke vzdálenější tyči za překvapeného Hennesseyho - 0:2. Mick McCarthy ihned reagoval, ze hřiště dolu poslal Kightlyho a Jonssona, na jejich místa se postavili Hunt a Ebanks-Blake. Ani to však na průběhu hry nic nezměnilo.

Hosté měli výrazně navrch. Definitivu mohl přidat Adam a hned po chvíli i hlavičkující Agger, ovšem ani na jednoho z nich se této pocty nedostalo. Stejně tak jako na Kuyta, jehož povedenou dělovku směřující pod břevno Hennessey vyrazil. Holandský křídelník si však svůj okamžik slávy užil hned za chvíli, to mu posunul do strany míč Adam a Kuyt z těžkého úhlu propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Hned nato mohl zvýšit po rohu Carroll, hlavou ovšem mířil těsně vedle. A když pět minut před koncem Ebanks-Blake utěšenou ranou orazítkoval pouze břevno hostující svatyně, tak už se na výsledku nic neměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City23173360:1954
2.Manchester United23173356:2154
3.Tottenham Hotspur23154444:2549
4.Chelsea FC23126541:2642
5.Newcastle United23116634:3039
6.Liverpool FC23108528:2138
7.Arsenal FC23114839:3337
8.Sunderland AFC2386932:2430
9.Stoke City2386923:3530
10.Everton FC23851023:2629
11.Norwich City2378832:3929
12.Aston Villa23610728:3128
13.Fulham FC2369829:3227
14.Swansea City2369824:2827
15.West Bromwich Albion23751123:3226
16.Queen's Park Rangers23561224:3921
17.Bolton Wanderers23621528:4720
18.Blackburn Rovers23461333:4718
19.Wolverhampton Wanderers23461325:4318
20.Wigan Athletic23361420:4815

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (360)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Scott Sinclair pekná pomsta Swansea si zaslúžili vyhrať..nehrali nič extra, ale my sme hrali takové hovno že ani cigán by take nevypustil..

Reagovat
smazaný uživatel

Gibson je sice dřevák, ale za dnešek

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ! LFC jdou vzhůru !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska pěknej večer (minulej rok byl o dost hroší ) Liverpool zvládnul svůj zápas na jedničku.Chelsea remizovala..snad ještě Arsenal zaváhá

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas ta na 4- , ne na 1..

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Swans (i když škoda, že jen remíza)

Zítra vyhrát, a bude to příjemný kolo

Dotaz pro ty, co viděli dnes Liverpool: Jak hrál Frimpong?

Reagovat
smazaný uživatel

nijak zvlášť nevyčníval,moc nekazil snažil se dávat snadný přihrávky..moc sem si ho nevšímal

Reagovat
jv

Reagovat
tomasinho

Průměr, lépe než Jonsson a řekl bych trošičku hůř než Edwards. Ale ono v druhé půli krom posledních 10 minut Wolves odpadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík oběma.

Reagovat
Kowe

řekl bych, že jeho standart.. nekazil ani nevyčníval, bojoval ze všech sil a v té defenzivní činnosti snad jako jedinej z Wolves byl úspěšnej, podle mě jeden z nejlepších na place (z Wolves)

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě též.

Reagovat
niflheim

Super výhra, parádní výkon dvojice Scholesy a Valencia, zbytek kádru rovněž. Velké poděkování patří Gibbovi

Reagovat
Ligter

Zatím parádní kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě výhra Trotters chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo pls link na highlights?

Reagovat
tomasinho

Super, dneska není z LFC takřka koho kritizovat. Dobrý kompaktní výkon, 3 pěkné branky, co si víc přát. Opět výborný Carroll, dneska přidal i gól, proti Wolves odehrál své dva nejlepší zápasy v sezoně prozatím. Chválit Bellamyho by bylo nošení dřívení do lesa, koečně se probral i Kuyt a po třech slabých zápasech i Enrique. A hlavně teda Spearing, který konečně pochopil, kde má hrát DM a byl snad i mužem zápasu, parádní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo fakt super. Nechtěl jsem to psát o poločas, ale věděl jsem, že vyhrajem, protože jsme byli prostě lepší a neviděl jsem od wolves nic, čím by nás mohli porazit. Andy po tom golu obživl neskutečně, Dirk jak vyměněnej oproti podzimu, snad budou oba takhle pokračovat a bude to paráda. Motm spearo pro mě, asistence, DZ naprosto s přehledem, neprostupnej, zaskakoval za každýho, skvělý prostě. Jedem na vítězný vlně a chce to potvrdit proti Spurs už se Suárezem. A všiml jsem si jedný věci, na podzim jsme dokázali vždycky hrát jen jeden poločas, vlastně to tak bylo celou dobu pod Kennym, ale poslední dobou dokážem odehrát kvalitně celej zápas.

A pokud nastoupí Craig, Luis a Andy se spurs:

If Suarez can't pick the lock, Carroll will bash the door down. And if he can't do that, Bellamy will race around the back and let us in.

Reagovat
cristiano.K.

"Nechtěl jsem to psát o poločas, ale věděl jsem, že vyhrajem, protože jsme byli prostě lepší " to jsme byli krom 4 zápasů vždy ted mi vyčteš ten dovětek zatím

Reagovat
tomasinho

Třeba využít formy. Jsem zvědavý na sestavu proti Spurs, jestli bude Suarez v základu nebo ne. Bude asi hrát Downing, dneska totiž nehrál.

Reagovat
celeb

no pri sucasnej forme Spurs a mizernej hre z poslednych zapasoch proti nim, by som po jednom vydarenom ligovom zapase krotil trochu ten optimizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

No katastrofa je ale život de dál .

Reagovat
m.sali

Berba 490 minut = 7 gólů -> měl by ho SAF stavět častějc

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Včera jediné co dokázal byla proměněná penalta, jinak byl jalový - to už se mi mnohem víc líbil na posledních 20 minut hrající Pogba

Reagovat
kiwwi

si nabuduce zapni obraz

Reagovat
smazaný uživatel

No a na chvíli jsme zpět ve hře...

Reagovat
niflheim

O to větší škoda, že se vám nepodařilo přivést aspoň bod z Etihadu.

Reagovat
Devil

Nebo 3!

Reagovat
cristiano.K.

Skvělý týmový výkon jsme schopni podat bez Gerrarda i Suareze Vyčíst se dá prakticky jen pozdní střídání, Jonjo klidně mohl přijít o 10-15 minut dříve. Reina skvěle postavené tyče,Adam dvě asistance, Carroll prokázal neskutečnou chut do zápasu,jen tak dál, Spearo bezchybný, Bellamy klasika a toho Kuyta bych si asi ještě ponechal co?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool 1. polčas to vyzeralo že z toho bude veľké čierne Evra ale nakoniec to začali premieňať Craig si klassa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pokud mě paměť nešálí,tak Adam je druhej nejlepší nahravač PL

Reagovat
stiflerovamama

Ako sa podarilo tim modrym vyrovnat ?

Reagovat
Erdovec

v sobotu to bude morální dilema

Reagovat
smazaný uživatel

V nedelu Chesea bez Colea, pri Valenciovej forme by bol aj Cole na nho slaby, ale takto je to este lepsie..

Reagovat
kiwwi

While @RavelMorrison49 watched his new side get dicked 5-1 by Ipswich tonight, Paul Pogba put his foot firmly in the United first team door.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Erdovec

ehm...

Reagovat
smazaný uživatel

opakovaný vtip není vtipem ...

Reagovat
smazaný uživatel

teba asi mama bila po hlave že?

Reagovat
JacoBee

JO seš rychlej jak průjem

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie on Ravel Morrison: "He is better out of Manchester & it was an easy decision to let him go. Sam will look after him in London."

Reagovat
kiwwi

ja fakt neviem co si mam o tom mysliet

Reagovat
vodka

Ale Allardyce vychoval aj jiné zvířata, stejně mu přeju, ať se prosadí a nechá těch kravin...

Reagovat
smazaný uživatel

Frederic Veseli on twitter : Hello tweeps! Just to officially confirm on twitter, I signed with the Great Manchester United! I'm looking forward to wearin the red shirt!

Reagovat
kiwwi

@fredericveseli

#MUFC fans have really suported us tonight, so we are level on points with #MCFC ! Let's do it !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gloory hunter.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už ne.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ted už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je blb.

Reagovat
Swarley

ten borec je nějakej vtip, ne?

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Aji hráči z ciziny by mohli respektovat lokální rivalitu.

Reagovat
Liquid

a já si do dneška myslel že ten hráč je v FMku vymyšlenej

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to zas jenom o skóre. Vyhrát na Chelsea bude sakra těžké, ale vzhledem k jejich formě by se to mohlo povést aji s našou marodkou. Snad je klepnem jako Arsenal a Man City zase ztratíjou.

Reagovat
kiwwi

Rooney, Nani a Young budu na Chelsea k dispozicii, Valencia forma jak hrom, Welbeck bude tiez...zalohu a utok mame poriesenu s prehladom, horsie je to s obranou, ale Rio s Evansom by to mali zvladnut

Reagovat
niflheim

Navíc nebude hrát Cole, což je pro naší ofenzívu i defenzívu hned lepší zpráva.

Reagovat
tomasinho

Kdo se mi tu smál, když jsem psal, že City s Evertonem ztratí?

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Právě teď nastává ta doba citizenskýho škobrtání, kterou sem na začátku sezony předpovídal no...doufám, že brzo vylezou ti namydlení španěláci, aby se omluvili (ne, dobře, ještě to nebudu zakřikávat).

Reagovat
kiwwi

dal by Boh

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ty už jsi ji přivolával někdy na podzim.

Reagovat
fantomas

Jj, směrem k budoucnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

uz kdyz jsme hrali ligu mistru tak si prorkoval ze to tempo nevydrzi

Reagovat
kiwwi

a vydrzalo?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně dýl ,než jste tady vy "profesionální leštiči křišťálových koulí" prorokovali.

Reagovat
kiwwi

kludne si najdi moje prorokovania, ale ked sa ti nechce, ulahcim ti to...pisal som:

taketo tempo a rozpis City nevykryje a do noveho roka bud vypadne z LM, alebo pride o prvy flek v tabulke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kenneth

To by dneska nesměli hrát s tím dřevákem na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton United

Reagovat
minoLFC

Dnes vyborny zodpovedny vykon, Adam krasne nahravky a s Bellamym predlzit kontrakt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
minoLFC

Everton prekvapil, ale City to trapit nemusi, pod dalsich dvoch kolach budu mat zas 6 bodovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

OT: videl niekto film The Tunnel?

Reagovat
smazaný uživatel

konkretizuj

Reagovat
smazaný uživatel

Ten austrálsky horor - http://www.csfd.cz/film/294239-tunnel-the/

Neviem čo si mám o to myslieť tak autenticky je to natočené

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že to asi nebude podle skutečné události, páč by se to jinak dostalo aji do médií. Ale jestli máš rád takové filmy, tak tady je jeden skvělý.

http://www.csfd.cz/film/287755-lovec-trolu/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako to "monštrum" čo ich zabíjalo to bolo trápne spravené, ale inak či fakt sa niekto stratil alebo zomrel v tom tuneli .. ale asi fakt nie no

Jo to vyzerá fajn, dík

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Devil

Chtel by jsem videt i u Scholese,ten by to mel cele modry!

Reagovat
smazaný uživatel

Doncaster have signed Laurent Robert’s cousin

Reagovat
smazaný uživatel

Walters

Reagovat
smazaný uživatel

další kolo: Chelsea - Manchester United to bude luxus kurz na UNited. tam mužeme vydělat neskutečný lovátka.

Reagovat
noustres

Mělo by to vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

celkem lituju toho, kdo bude na levym beku místo Colea

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam neda AVB Bertranda a bude to lepit Bosingwou, Maloudou ci Luizem, tak budu celkem nastvany.

Reagovat
kiwwi

Ashley Cole will miss the match against man utd on sunday after he was sent off against Swansea today. I think he did it by purpose cause no left back wants to face Valencia at the moment.

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong ten výklus jako DZ při druhým golu co dal Bellars Jsem si ani nevšiml v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto jasná rudá, nechápu, že nebyl vyloučen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těch karet tam mělo být po vícero. Figueroa(či jak se to píše) zase nepěkně pokopal ležícího Krankyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale se mi jako kapitán ve fantě docela vyplatil

Reagovat
Godwinson

Přání vyslyšeno, nezbývá doufat, že Boasovi svitne.

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Carroll has scored more league goals in 2012 than Adebayor, Torres, Rooney combined

Reagovat
kiwwi

Fergie on hearing Darron Gibson scoring the winner for Everton against City: “It’s all part of the plan!!

Reagovat
Devil

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Arbiter

Sinclair a jeho gesto po góle Bos a jeho gól ( ) aneb z prdele klika C'mon you Chels

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešní výhru Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím velmi příjemné kolo: United se dotáhli na city, tott utekl chelsea na kterou se dotáhl live...paráda. dnes jsem zvedav na arsenal a new

Reagovat
Arbiter

Na Chelsea se dotáhl Pool?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, stahl naskok

Reagovat
kiwwi

Antonio Valencia prerusil zmluvu so svojim agentom, pretoze ma dlhodoby kontrakt, je spokojny a nikam inam uz nechce odist

milujem ho...skormny, pracovity, lojalny

Reagovat
Devil

Tez ho zeru!

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, jen ať ty mrchy agentské vyhladovíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Docela rozdíl oproti tomu mladýmu sráčovi.

Reagovat
tomasinho

I proto jsem v rozhovoru před derby jako hráče, kterého bych z kádru rivala chtěl, jmenoval právě jeho.

Reagovat
Tomanatura

Je bozsky.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tady musím, víc takových

Reagovat
Chazy

Njn, takový věci od něj známe z Wiganu.

Reagovat
kiwwi

dosiahol vrchol, uz agenta nepotrebuje...snad nikto necakal ze player ako on ostane vo Wigane

Reagovat
Chazy

Já to nemyslel zle - je to prostě jedno z milionu sympatickej gest od něj. Z Wiganu mohl odejít už o rok dřív do MU, ale odehrál rok navíc, protože chtěl Wiganu a Whelanovi splatit, že mu nastartovali kariéru. A pak prostě odešel v době, kdy na to tým rok dopředu připravil. I byl na zápasu Wiganu během zranění a naznačil, že by tam jednou ještě rád hrál.

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Zatím slušný kolo. Arsenal proti Boltonu prostě musí vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Moje predpoklady zo začiatku sezóny že City nezíska v tejto sezóne žiadny titul sa potvrdzujú. Mancini nemá na to, hlavne si to posr..... s Tevézom. Zastáva sa SuperMária B ( ako blázon), a Tevéza, ktorý v minulej sezóne podával super výkony vykopne kdesi na tribúnu pre svoju ješitnosť, mal to rozobrať s ním a nie to púšťať do médií. Je to šašek. Verím, že budúci rok vypadne z PD spolu s Wengerom, a konečne bude mať ManU nejakú konkurenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje predpoklady 15 kol pred koncom potvrdzuju konsky kokot ... zvlast po zapas s evertonom s ktorym dlhodobo hrat nevedia a strata bodov sa čakala, po dalsom kole to moze byt opat o 3 body a sme tam kde sme boli

Reagovat
johan14

To je len tvoje zbožné želanie, v minulom kole daroval rozhodca City 2 body za nevylúčenie pána B. A to by ste boli úplne down. Ja proti City nič nemám, tešil som sa že bude v PD väčšia konkurencia no po príchode Manciniho som nad tým zlomil palicu. Škoda tých miliónov pri takom trénerovi. Mali ste si radšej nechať Hughesa. Moje predpoklady nepotvrdzujú nič okrem môjho názoru. Ako predpoklady každého iného.

Reagovat
kiwwi

co je PD?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš fascinuje že se zastává Teveza když ten se vykašlal na pokyny trenéra a pak třikrát změnil svoje prohlášení o tom co se vlastně stalo.

Reagovat
johan14

Tevéza sa zastala aj asociácia. Myslíš že na základe je protichodných odpovedí.

Reagovat
smazaný uživatel

na nazory asociacie si uz kazdy sudny clovek spravil nazor

Reagovat
vodka

v čem? jenom v tom, že nejde dat 4týdenní pokutu, ale jenom 2týdenní...

Reagovat
johan14

Takto si predstavuje jednanie s najlepším strelcom PL pán Mancini? ,,Tréner City podľa svojich slov pozval Argentínčana na pohovor k sebe domov, kde chcel spor ukončiť. "Bolo to ešte pred dvadsiatimi dňami, nie včera. Už vtedy som mu povedal, nech sa ospravedlní, ale on to odmietol. 2.10.2011 To už začalo City tiecť do topánok v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Každý předpokládal že tým bez větších zkušeností z evropských pohárů z téhle skupiny nepostoupí. A taky nepostoupil. Tevéz je stínem toho loňského, kde mimochodem ani nejlepší střelec nebyl. Mancini je sice špatný taktik a nejspíš mizerný motivátor, ale není blbec aby si nechal srát na hlavu, a to dokonce ani od hráča který si myslí že je to jeho svaté právo.

Reagovat
johan14

Zato Neapol ich mal požehnane. Majitelia City dali obrovské milióny za postup, nie za účasť v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

No, je super že prachy nejsou všecko.

Reagovat
johan14

To teší aj mňa, no niekto tu písal o skúsenostiach v európskych pohároch. Aj v pohári UEFA minulý rok City bieda. No to sa ťahá s Mancinim už od Interu. Preto nie je tréner pre klub ktorý má najvyššie ambície, rovnako ako Ranieri.

Reagovat
smazaný uživatel

No, takže to až tak na Tevézovi nezáleží, loni měl skvostnou formu a stejně Man City vyhořelo jak v EL, tak v boji o titul.

Reagovat
johan14

Samozrejme to záleží na Mancinim, čo tu miešaš zas Tevéza on nerobí zostavu. Mancini na to jednoducho nemá. Po sezóne končí a bola chyba ho angažovať miesto Hughesa! Howgh.

Reagovat
johan14

to som teda zapotil samozrejme PL

Reagovat
smazaný uživatel

přijdem očekávaně o body a ty hned :"Moje predpoklady zo začiatku sezóny že City...."

Paráda.

Reagovat
niflheim

Tak tomu BAE se musím chlamat...ten fakt strčil před zápasem prsty do zásuvky

Reagovat
niflheim

a Swans nehorázná smůla.

Reagovat
Marv

hůř už tohle kolo výsledkově dopadnout nemohlo

Reagovat
kiwwi

ale lepsie moholo...keby prehral Liverpool

Reagovat
minoLFC

kiwwi

01.02.2012 14:05

ale lepsie moholo...keby prehralo ManU

Reagovat
kiwwi

si kreativny jak fanusikovia chelsea

Reagovat
Rssa

Škoda MU, to mělo padnout, takhle to není úplně geniální kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Hohóoo

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Krul, Colo a Jonas.. výborně zahrál Perch.

Reagovat
smazaný uživatel

Pátý

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

čekám výživnou diskuzi

Reagovat
Godwinson

Takhle by se mi líbilo konečné pořadí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Wolves bych prohodil s QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland moc vysoko

Reagovat
soukup

ale jo, v desítce, bral bych to

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej, naprosto klasickej zápas Arsenalu...milion šancí...ani jedna využitá, ještě tomu scházelo zranění nějakýho důležitýho hráča a gól Boltonu z rohu...s tímhle se hoši fakt běžte zahrabat!!!!!

Mertesacker je možná solidní průměrnej obránce, ale tak strašně strašně špatnej fotbalista až z toho pálijou oči...kdyby mu třeba bylo 20 nebo 21...fajn, měl by ještě čas a prostor na zlepšení... já si na něj prostě nikdy nezvyknu a vždycky ho budu mít za šílenýho nekopu

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle jde na LM! Prohodit Spurs s MC a Newcastle s CFC a ukončit sezónu!

Reagovat
frankiefcb

Tak tak. Uvidíme, jak teď zahrajeme na Anfieldu. Kdyby to bylo za 3 body, United by se mohli dostat pod solidní tlak před vzájemným mačem.

Reagovat
smazaný uživatel

United na SB vyhrajou...

Reagovat
frankiefcb

remka by byla ideál a United na SB moc neumí na Chelsea.

Reagovat
frankiefcb

Arsene jen tak dále Ještě takových 10 let na lavičce na Arsenalu Ti přeji.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bylo keců po AV a co z toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné kolo pro Liverpool, akorát škoda Newcastlu Každopádně spokojenost !

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné kolo. Snad v tom příštím oberem Chelsea o tři body a Tottenham vyhraje aby jim pořádně odskočil. Man City asi neztratí, ale přát si to budu stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

nene vy s Chelsea remiza, my tri body so Spurs a tym padom 2 body na 4. flek

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs majou o dost víc bodů, silnější kádr a lepší formu. Vy nadáváte na svou hru kolo co kolo. Nemyslím že zvládnete víc než remízu. A Chelsea je k poražení jako snad nikdy.

Reagovat
Counter

Elito - žádná diskuze, hybaj na hax!

Reagovat
tomasinho

Obertan

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo... Arsenal je v tehle sezone venku fakt strasny. 12 zapasu a 14 bodu

Reagovat
papos182

Arsenal ten obrat v poharu moc nenakopl...

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatam kedy som bol po zapase naposledy TAKY nasraty..a to byvam v poslednej dobe nasraty VELMI casto

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz se nad tim radsi zkousim povznest

Reagovat
smazaný uživatel

jj ještě poslední kapka když si přečtem jak Arsene v pozápasové tiskovce vyplodí ty svoje klasický srance typu..."je těžké pochopit proč sme nevyhráli, nebo dnes jsme nebyli dostatečně ostří v zakončení, chybělo nám štěstí, nebo takovýhle zápasů vyhrajete 19 z 20-ti....zrovna dnes to byl ten jeden smolný. " To mě vždycky spolehlivě vytočí ještě víc...

Reagovat
minoLFC

co si mi to minule pisal o chopku?

Reagovat
smazaný uživatel

ci tam chodis...sa mi zdalo ze si skialpinista/jazdis freeride?

Reagovat
minoLFC

na chopku som bol pred dvoma rokmi naposledy, ale za týžden pôjdem asi do tatier

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Az fanousek Newcastle, tak jsem se musel zaregistrovat a rict, ze si to Newcastle nezaslouzil ale tri body jsou zlate:)

Reagovat
smazaný uživatel

vratilo se nam to za Cottagers a Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

to ano:) ale ja byt fanouskem Blackburnu, tak bych byl skoro i nepricetny:)

Reagovat
smazaný uživatel

S Brightonem jsem zadnou smulu nevidel, Seagulls postoupili vcelku zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli půl střely na branku a dali gól. Nesmíš to brát tak, že jsme byli zoudalí vpředu, ale že oni měli jednu půlšanci a se štěstím skórovali. To už spíš ten Fulham nebyla smůla, než FA cup...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si nevypracuje ten tym jedinou sanci proti tymu o soutez niz, zvlast kdyz hraje v plne sile, pak to beru tak, ze si postup nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš zase pravdu :-)

Reagovat
kissak

nemluvil bych o plné síle s Bestem a Ameobim v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Vis dobre, jak jsem to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nejlepsi hraci Krul i kdyz u tech vybehu jsem trnul:) Colo i kdyz taky mel chvilky nad kteryma jsem ziral a Jonas ktery jediny dokazal podrzet mic Po tom Guthrie nebyl zas tak spatny a zybtek tymu katastrofa a hlavne to utocne duo a zvlaste Ameobi je sila:)

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, kdyby se Colo dnes nevrátil do sestavy, byli bychom prohráli. A Simpson taky.. on je náš druhý golman, letos 4 výkop z čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

u Simpsona ale jak jsem se dival je problem offside Nejednou nestal v lajne Bohuzel Santon dneska zahral bidne a Hatem taky Jen prosim at koupi jeste jednoho utocnika, protoze se na ty dva kolohnaty neda divat, kdyz chybi Demba:)

Reagovat
smazaný uživatel

Danny není top obránce, ale vynahrazuje to zápalem.. aspoň v mých očích

A kdyby se nějakým zázrakem uhrála evropa. tak věřím, že v létě posílíme.

Reagovat
kissak

Kdy Dannymu končí smlouva, už toto léto???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

bude dneska MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal,Arsenal..

dalsie stratene 2 hodiny zo zivota..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fedro

Tohle kolo mě obrovsky potěšilo, konečně byl Andy za svoje výkony v posledních zápasech odměněn gólem. Hodně fans poslední týden považuje za přelomový, já taky začínám doufat, že se to v dobrý obrátí, ale nepředbíhejme. V pondělí nás čekaj Spurs, který nás už v této sezoně jednou sestřelili, a to jako prase! Snad to zvládnem a posunem se před Straky, zase by se na tu tabulku dívalo o trochu líp. YNWA!

Reagovat
minoLFC

februar bude pre nas najdolezitejsi, ak by sme nejakym zazrakom dali snuru vitaztiev, tak sme na 4. fleku ....no ale vieme ako to byva

Reagovat
Fedro

Právě. Upřímně řečeno, zápasu s Wolves jsem se bál jako čert kříže. To byla prostě naše klasická situace..výborný výkony proti silným soupeřům, pak následuje slabej a bum, je z toho remíza nebo prohra. Naštěstí to zvládli, ale bojím se uspokojení při pondělním zápase, kde by to mohlo dopadnout špatně. Ale věřím, že jsme na správný vlně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá tabulka. Dva týmy bojujou o titul. Pak uklidňující odstup a Tottenham který si žije svůj sen o třetím místě. Pak sedm bodů nic a na pěti bodech 4 týmy bojujou o LM. Pak další pauza, a na čtyřech bodech je vměstnaný ten klidný střed. Další mezera a čtyři týmy bojují o dvě místa zaručující záchranu. A nakonec je tam Wigan. Sice je do konce ještě daleko, ale myslím že tyhle skupiny plus mínus vydržíjou a cestovat se mezi nima moc nebude.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Fedro

Právě. Upřímně řečeno, zápasu s Wolves jsem se bál jako čert kříže. To byla prostě naše klasická situace..výborný výkony proti silným soupeřům, pak následuje slabej a bum, je z toho remíza nebo prohra. Naštěstí to zvládli, ale bojím se uspokojení při pondělním zápase, kde by to mohlo dopadnout špatně. Ale věřím, že jsme na správný vlně.

Reagovat
Fedro

Reagovat
I am Mancunian

200. pre

*************** ˇˇ *********** ˇˇ ˇˇˇˇ

******* ˇˇˇˇ ******** ˇˇˇ ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

********ˇˇˇˇˇ ******* ˇˇˇˇ ˇˇ

***** ***** ˇˇˇˇˇ ˇˇˇˇ ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Reagovat
Dzanka

Arsenal opět nehorázná tragedie, to už je fakt vrchol s jakýma týmama se ztrácí body a hlavně po jakém výkonu. Hra úplně bez nápadu, bez pohybu. Ramsey na hřišti opět úplně zbytečný Wenger už je s tím opravdu trapný, jedině snad že něco Ramsey na Wengera ví že ho tam pořad cpe, místo toho aby dal šanci Rosovi, který podává solidní výkony (když už se teda na hřiště vůbec dostane na víc než 10 min.). Dobrý výkon Sagni po návratu, Mertesackerovi zase překážel balon, hnus co to je za nekopu, Walcott je dřevák, a Robin měl hold smůlu. Dobře zase Chamberlain, Arshavin si může rači shánět hostování, udělá nejlíp, stejně se na hřišti v poslední době motal jak špína v kýblu. S takovou bohužel příští rok bez Evropy .

Reagovat
sejber

ked uz nema byt LM tak radsej bez Europy ako stracat cas a sily nejakou Europskou ligou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

forma Sunderlandu je uzasna, to co predvedl MON to je neskutecny

Reagovat
Liquid

Reagovat
Minister

Je dnes MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

ked budu davat highlighty arsenalu tak sa rychlo otocte(hoc aj na bazilistka), kto to zoci oslepne!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

QPR docela vtipně vyřešený útok. Točím 4 útočníky, koupím další 2 + Machedu na hostovačku a postavím do základu Hulse

Reagovat
johan14

Milujte svojho Wengera - najobľubenejší film zaslepených fans Arsenalu kto chce kam, pomôžme mu tam. Už minulú sezónu nemal byť na lavičke, hlavne že Vám šetrí peniaze. arsenal sa prebojoval na úžasné 7. miesto. Kedy ste tam boli naposledy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně se posunuly jiné týmy nahoru a Arsenal se lehce výsledkově propadl. Kdyby pokračovali stejně do konce sezony (1.61 na zápas), tak by je loni předskočili jen Spurs.

Reagovat
johan14

Při zápase egyptské ligy došlo mezi Al Masrí a slavným Al Ahlí došlo ke střetu fanoušků přímo na hrací ploše a o život přišlo nejméně 73 lidí, většinou vinou bodných ran. Svaz zrušil všechny ligové zápasy, podle některých hráčů by měla být přerušena definitivně.

Reagovat
Liquid

Takhlec by ta liga měla skončit ! Ideálně ještě přehození MANU s Chelsea, ale to až třeba v příští sezóně, ale jinak naprosto ideální tabulka.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=ByiwpHY7F1I&feature=youtu.be

Nakouknuti do zakulisi NUFC za pomoci Tioteho

Reagovat
smazaný uživatel

Cheik prijde ke Colovi, poplaca ho po rameni, a rve "Capi!. Capi! The best player!"

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal.

Reagovat
sejber

Najzabavnejsie natom je ze aj naprie srackam v akych sa tym nachadza sme stale len 5 bodov od LM. Aj ked pomaly skor zacinam dufat ze ani tu nukopeme, iked je otazne ci by to dokzalo Arsenal niekam posunut. V kazdom pripade pokial sa tam nedostane ani chelsea tak by to bolo ciastocne zadostucinenie za tuto skrachovanu sezonu

Reagovat
mike.84

NUFC do ligy mistrů.. my si ji nezasloužíme za ty tragední vykony

Reagovat
kissak

Letos se teprve rozkoukáváme v PL budeme rádi za horní polovinu tabulky. Bude zajímavé sledovat spojení Dembů. Po pupkáčem Ashleym není nic jistého a proto kdokoli může zacinkat zlaťákama a naše nejlepší hráče prodá. Zatím je náš výkon více než sympatický a velkým překvapením.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu alibismus ne? S 39 body po 23 zapasech prohlasovat, ze budeme radi za horni polovinu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

A za co budete radi?

Reagovat
smazaný uživatel

4 místo by byl fantastický úspěch. 5-6 místo úspěch, 7 místo dobré 8-20 by byl trapas.

(samozřejmě pokud se nezraní Coloccini nebo Krul)

Reagovat
Infi

Do té sedmičky byste se vejít měli na 90%

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budu taky rad za umisteni v osmicce, los se mi nezda zrovna priznivej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budu taky rad za umisteni v osmicce, los se mi nezda zrovna priznivej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Před začátkem sezony určitě, ze současný pozice prostě ne. Vrací se Dembové, pak se vrátí i Cheik... vše stojí na Colovi. Jestli on vydrží, tak letošní sezona může být nejúspěšnější za posledních 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ja se snazim zustat na zemi, protoze CFC, LFC i AFC beru jako o dost silnejsi tymy, ale pravda je, ze maji hlavne ti prvni dva dost tezky rozlosovani, takze idealni plan zni skoncit na 5. miste za AFC

Prijezd Senegalcu je sice super, ale budou urcite hrat v tom novym rozestaveni a to muze Dembovi uskodit, zvlast pokud skonci na kridle

Ona ta tabulka vlastne momentalne odrazi presne moje prani, skoncit nad SAFC bude pri jejich soucasne forme zaroven i skvelym umistenim v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nebaví zůstávat na zemi

Reagovat
kissak

Také bude hodně záležet jakpak se nám předvede Pards a jakou zajímavou taktiku bude volit pro dané zápasy. V tom bych také hledal hlavní kámen našich úspěchů/neúspěchů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vem to tak, že jestli si udržíme průměr bodů na zápas co máme, tak na konci sezony budeme mít 64 bodů. Loni stačilo Spurs na pátek flek 62.

Reagovat
kissak

Já jsem víceméně skeptik i v životě a vše si maluju v černejch (černobílejch) barvách ikdyž bych si přál, abychom tu EL ukopali a po letech zase něco dokázali. Připravuji si spíš ten černej scénář abych později nebyl až moc zklamanej. Avšak myslím si nebo ve skytu duše doufám, že bychom do toho 8. místa mohli skončit.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Erdovec

útok mi za toto kolo ve fantě přinesl 8 bodů a to v něm mám kapitána

Reagovat
Erdovec

*6

Reagovat
forrest

Kdo pamatuje na 1993 BEST LEAGUE??? :-)

http://www.gamesource.cz/detail-138-1993-best-league

Reagovat
forrest

Ty vole to je nostalgie jako prase

Reagovat
cristiano.K.

jak to říkal herb? ještě, že existuje Boas a Wenger, proto pořád máme naději na 4. místo

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair je sympatak : http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4102870/Scott-Sinclair-Why-i-was-right-to-quit-Chelsea.html

Ma vicemene ve vsem pravdu , Chelsea zabiji talenty tak to bylo , je a nejspis i bude jelikoz Boas da sanci mladikovi maximalne kdyz to bude nejaky jizan.

Reagovat
kissak

Co jste říkali na včerejší výkony Magpies? Překvapuje to jen mě a nebo opravdu Santon patří do ideální jedenáctky tohoto kola???

Reagovat
smazaný uživatel

Djibril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

btw, Bent dosiahol stovku ligovych golo ako deviaty najrychlesi je to strelec

Reagovat
kiwwi

Premier League Table Since Martin O’Neill Took Over As Sunderland Manager

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/02/Sunderland-table.jpg

on je proste uzasny...vsade, uplne vsade kde prisiel mal vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Tyne-Wear stejně prohraje

Reagovat
Chazy

O Aston Ville se to prostě tvrdit nedá.

Reagovat
Chazy

Jako výsledky měl, to sice ano, ale nedá se tvrdit, že by ten klub nějak výrazně posunul.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Chazy

Jenže oni zrovna byli ve fázi, kdy se nahoru dostat museli. I schytal dost kritiky za to, že je nedostal výš, protože na to tam potenciál byl.

Reagovat
kiwwi

presne kluby ako je Aston Villa su take, ktore asi ani posunut na vyssi level ani nejde...ten tim mal a ma proste maximalne na EL, ktoru s nou aj dosiahol - pretlacit sa do elity (inym sposobom ako to urobilo City alebo Chelsea) je mission impossible

Reagovat
Chazy

Dostal je tam, kde byli.

Reagovat
kiwwi

dostal ich z dna, na ich maximum

Reagovat
Chazy

Nebylo to jejich maximum a dokázal by to každej schopnější manažer.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Koukej. Žádný City nebylo. Oni byli 3. a měli náskok asi 8 bodů na 5. tým po tom, co vyhráli na Arsenalu. A jen jeho chybama tu LM neuhráli a skončili až 6.

Reagovat
kiwwi

akoze po 13. kole boli treti a nakoniec skoncili siesti? to snad nemyslis vazne nie?

Reagovat
Chazy

Jenže oni byli na LM místech ještě o dost pozdějš.

Reagovat
Chazy

Možná si to pletu a právě tím zápasem s AFC to skutečně nastartovali. Ale prostě ten rok tam musela bejt LM a on to nezvlád.

Reagovat
Chazy

Něco jako Allardyce s Boltonem, taky tu LM prostě měl mít.

Reagovat
kiwwi

spytam sa ta tak, bude pre Pardewa neuspech ked neukope 5. flek a EL?

Reagovat
Chazy

Nebude, ale O'Neill netrénoval tým, co zrovna vylez z champu, nedostával moc peněz na přestupy a ani na to neměl ambice. Porovnáváš neporovnatelný.

Pokud bude Newcastle další dva roky 6., bude mít hromadu peněz na přestupy, bude v 25. kole na LM místech a skončí zas 6., tak to neúspěch bude.

Reagovat
kiwwi

ty tu situaciu v AV strasne idealizujes

Reagovat
Chazy

Ne, jen ty tomu nerozumíš.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je neco uplne jinyho.

Reagovat
Chazy

A žádný mission imposible to nebylo, Moyes dostal Everton na 4. místo hned 2x a to s míň penězma ...

ale proč já se tu o tom bavím s tebou, když PL sleduješ 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mission accepted

Reagovat
Chazy

A mimochodem, to 16. místo byla od nich dost ojedinělá pozice, předtím byli 10. a 6. A tam patřili, dostal k dispozici obrovský peníze a jen je udržel na těch místech, kam patřili už dva roky předtím.

Reagovat
fantomas

Vždyt po 9 kolech se to dokonce snadno dalo čekat. Jestli bude po 38 odehraných kolech v top8, bude to teprv úspěch. On je motivátor no, nakopne je, ale nevěřim, že by s nima měl dělat zázraky konstantně...

Reagovat
kiwwi

dalo sa to lahko cakat, pretoze je uzasny trener

Reagovat
smazaný uživatel

Ale manazer uz moc ne.

Reagovat
kiwwi

mas malo schopnych manazerov a trenerov zaroven...stale je lepsie byt spickovy trener a horsi manazer ako naopak si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

On neni ani nejak uzasny trener, Villa do top8 patrila uz pred tim, vzhledem k financnim moznostem mohli dosahnout urcite vys.

Reagovat
Chazy

Jak se to vezme no. On bral do Villy určitě dobrý hráče, vždyť to na tu LM bylo.

Reagovat
Chazy

I když třeba Luke Young za 8 mega byl fakt megaúlet

Reagovat
hefy

Nebo Salifou a Beye.

Reagovat
Chazy

Beye byl levňoučkej

Reagovat
hefy

Ale měl dost vysokej plat, ne?

Reagovat
Chazy

To je možný, přecejen byl z Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

U nas bral 60k/w

Reagovat
Chazy

Freddy Shepherd byl opravdu kus debila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Jojojo, já věděl, že to byla strašná pálka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry hrace bral, ale protocil hlavne za domaci hrace hromadu penez a stejne se nikam moc neposouvali a nakonec na to jeste dojeli

Reagovat
vodka

no hlavně nevim, proč si rozšiřoval kádr pořád, když stejně hrála furt jedna a ta samé 11, která vždycky na konci sezony odpadla...

Reagovat
fantomas

Úžasnej motivátor především.

Reagovat
kiwwi

takze motivaciou vytiahol Wycombe hore o dve ligy, Liecester o dve ligy, so Celticom vyhral 7 trofeji za 5 rokov hej?

Reagovat
fantomas

"Především"...rozumíš tomu slovu?

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes vytahl o jednu ligu a ty vysledky jsou jednak z nizsich soutezi a taky z drivejsi doby, od te doby je vsechno uplne jinak - konkurence, rychlost hry, anglicky fotbal celkove... Dalglish taky vyhral pred 17 lety PL a vidis, kolik ted dela chyb. SPL uspechy s nejsilnejsim tymem moc o nicem nevypovidaji. Nerikam, ze je MON spatny, ale delas z nej lepsiho, nez ve skutecnosti je.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ja som zvedavy, co budete hovorit, ked s tymto tymom, ktory bol u vsetkych zrely na odpis, skonci do 8. miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak SAFC maji jednoznacne kadr na top10

Reagovat
kiwwi

cize by to s tymom, aky prebral MON dokazal kdejaky schopnejsi manazer hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
fantomas

To asi ne, protože tady - opět - nastupuje ten faktor skvělýho motivátora.

Reagovat
fantomas

Tenhle tým byl zralej na odpis přesně kdy? Už vloni se s nima počítalo výhradně do top10...

Reagovat
kiwwi

ano, ked tam este bol Bent a Gyan...a tohtorocnu sezonu to bol proste tim na odpis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kravina, furt jim jen chyběl hroťák (kterýho získali v Bendtnerovi) k "dokonalosti".

Reagovat
kiwwi

v Bendtnerovi ziskali akurat tak velke lenive hovno...zda sa mi ze aj guetta pisal, ze na 10. miesto proste nemaju

Reagovat
fantomas

Jj, tak Guetta je asi velkej pán..

Reagovat
kiwwi

do situacie v Sunderlande vidi lepsie ako ja alebo ty, celkovo v anglickom futbale ma slusny prehlad, takze jeho slovo ma u mna istu vahu

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamena, ze se nemohl splest podobne, jako se zatim pletu v predsezonnich prognozach ja u NUFC

Reagovat
kiwwi

ty si bol s tipom proste mimo a hovoril som ti to odzaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tip nevysel jen proto, ze se tymu az na jednu vyjimku vyhybaji dlouhodobe absence. Tobe verim ve vecech kolem MU a kolem rozhodcich, ale co se tyce PL celkove, zase tak velky prehled nemas

Reagovat
kiwwi

dobre, takze podla teba si vychadzal pri tipe na umiestnenie NU z realnych skutocnosti a ten tip bol dobry, ale NU a Pardew prijemne prekvapili ze?

Guetta podla mna pred sezonou rozmyslal a robil zavery podobne tak ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, jak to myslel, mozna byl skepticky kvuli Bruciemu, protoze ten kadr ma na top10 uplne s prehledem, oni maji i lepsi a hlavne sirsi kadr nez NUFC, rozdil je v tom, ze NUFC melo lepsiho manazera. Umisteni NUFC je pro me daleko vetsim prekvapenim nez to, kde se v soucasne dobe nachazi SAFC, protoze jsem presne ocekaval, ze budou bojovat s Potters a Toffees o 7. misto, coz by tak ve skutecnosti i bylo, nebyt narusitelu z Newcastlu

Reagovat
fantomas

Tak tak, kvůli Bruceovi bych možná byl i já ostražitější. Ale kádr na to mají bez problémů no.

Reagovat
kiwwi

tesim sa na dalsie kolo...Swansea ide pred Norwich

Reagovat
vodka

jj, fanoušci SAFC teď slavili, že se Bendtner zranil

Reagovat
fantomas

Tak to sou dementi no, co ti na to mám říct..

Reagovat
vodka

vzhledem k tomu, že tam hraje strašnou tužku a chová se jak arogantní idiot, tak bych ani neřakl, no...

Reagovat
vodka

Campbell ho teď stejně do základu nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

na odpis byl kvuli faktoru Bruce, ktery jako spravny fanda NUFC Sunderlandu nenapadne skodil, jak jen mohl

Reagovat
Chazy

Tak nižší ligy hlavně doopravdy jsou především o tý motivaci ...

Reagovat
Chazy

Hele, on je nepochybně kvalitní manažer. A já se ho tu vždycky zastával. Ale prostě v tý Ville určitě nepředved kvalitní práci.

Reagovat
Chazy

Respektive nějak mimořádnou, prostě něco, co by nedokázalo víc manažerů. Takovej Moyes by je prostě do 4. místa dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

uzasnej, jak v AV tak ted v Sunderlandu

Reagovat
fantomas

A viděls ten jeho Sunderland aspoň jednou, doufám..

Reagovat
smazaný uživatel

Videl tu tabulku prece

Reagovat
fantomas

Bajo.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre AOC.

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo tohle kolo bejt co se týče Liverpoolu vůbec lepší?Arsenal i Chelsea remizovali se slabými mužstvy a Liverpool vstřelil tři branky navíc Carroll v ideální jedenáctce

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Megsoooon!

Reagovat
Chazy

Sranda no, většinu z nich mám rád a Browna opravdu zbožňuju

Reagovat
pajamu

Nenahrával jsi ty opravené titulky k Moneyball čirou náhodou na titulky.com?

Reagovat
Chazy

Ani sem s nima nezačal

Reagovat
hefy

Tak šup. Taky mě ten film zajímá.

Reagovat
soukup

to přežijete i se špatnýma titulkama, naopak se ještě zasmějete

Reagovat
vodka

ta fotka u Big Sama

Reagovat
soukup

teda čekal sem tam toho našeho pokryteckýho nepříjemnýho Velšana a ono nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele