23. kolo
01.02.2012 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Sunderland je v laufu a po výhře nad Norwichem je osmý

Sunderland má formu jako hrom. Martin O’Neill udělal s týmem zázraky, za devět utkání nasbíral skvostných 19 bodů, což je o celých osm více než jeho předchůdce Bruce za zápasů 14. Léčba O’Neillem zabrala i dnes proti rovněž nabuzenému Norwichi, který Black Cats přemohli snadno 3:0.

Sunderland byl od prvních minut aktivnější, Campbell hlavičkoval do brankáře, Larsson střelou bránu těsně minul. Gól přišel až v jednadvacáté minutě. Mladík McClean se dobře prodral po levé straně, kde sice o míč přišel, ale odrazil se k Fraizeru Campbellovi a ten z dálky fantasticky vymetl šibenici Ruddyho branky - 1:0.

Na druhý hřebík do rakve Canaries se dlouho nečekalo, už za sedm minut křepčil Stadium of Light znovu. Campbell se nyní převtělil do role nahrávače, kdy jeho centr z pravé strany hlavou uklidil do sítě Stephane Sessegnon - 2:0. Mladý forvard pak mohl ke dvou kanadským bodům přidat další, když ještě v prvním poločase trefil tyč. Eventuální trefu by ovšem stejně překazil zdvižený praporek čarového.

Fraizer Campbell byl i u třetí branky z 54. minuty. Po průniku až k malému vápnu směroval svůj míč k bráně a díky teči Daniela Ayaly jej dostal dokonce za Ruddyho záda - 3:0. Norwich si jedinou vážnější šanci vytvořil deset minut poté, kdy Pilkington zleva centroval a Morison z malého vápna hlavičkoval těsně vedle.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele