Anglická Premier League - souhrn 17. kola

20.12.2011, 22:56, aktualizováno 22.12.2011, 22:58
Komentáře a souhrny
Souboj o třetí místo mezi Tottenhamem a Chelsea vítěze neměl. Manchesterské kluby dál vévodí anglické lize. Citizens přehráli Stoke, United nastříleli Fulhamu pět branek na jeho hřišti. Arsenal uspěl proti Aston Ville, Liverpool jen remizoval s Wiganem, Newcastle doma podlehl West Bromwichi...

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 1:1

22.12.2011 21:00

Góly: 8. Emmanuel Adebayor - 23. Daniel Sturridge

Chelsea potřebovala Tottenham porazit, nakonec může být za bod ze severního Londýna ráda. Chvíli po začátku otevřel skóre Adebayor, ještě do poločasu vyrovnal i díky hře rukou Colea Daniel Sturridge. Druhé dějství mělo více šancí hostující mužstvo, Spurs ale vstřelili branku, která dost možná byla regulérní - nakonec však skončil duel remízou 1:1.

Samotný úvod ovládli domácí Kohouti, už po dvou minutách Bale pronikl jako nůž máslem obranou Chelsea a jeho střelu zastavil až blokující Terry. Za šest minut už branka padla. Sturridge ztratil na půlící čáře míč v souboji se Sandrem a chopil se ho Gareth Bale. Ten opět rychlostně překonal Bosingwu, odcentroval přes něj nádherně na nabíhajícího Adebayora, jenž byl u míče o zlomek vteřiny dříve než Čech a se štěstím skóroval - 1:0.

Druhá desetiminutovka naopak patřila Chelsea. Nejprve Mata po chybě Kinga tvrdě pálil, Friedel vyrazil vedle sebe. U balonu byl nejdříve Daniel Sturridge, který však z malého vápna fatálně přestřelil - nutno podotknout, že musel zakončovat pod břevno a s Gallasem na zádech to skutečně neměl jednoduché.

Ve třiadvacáté minutě se fanoušci Tottenhamu hodně rozčilovali. Meireles rozehrál přímý kop z poloviny hřiště bleskově na Drogbu, který šikovně šajtlí posunul do křídla na Ashleyho Colea. Ten perfektně zatáhl míč a přízemním centrem našel ve vápně trestuhodně volného Daniela Sturridge. Mladý Angličan jen nastavil nohu a pohodlně doklepl míč do odkryté klece - 1:1. Zlost a protesty hráčů i příznivců Spurs byly ovšem podloženy pravdou, jelikož Cole při zpracování skutečně zahrál rukou.

Do konce poločasu měly oba týmy ještě jednu šanci. Po půlhodině hry Bosingwa ukázal svou kladnou - ofenzivní - stránku, krásným centrem vybídl Drogbu, který fantasticky zpracoval na hrudník a dělovkou z rohu malého vápna málem přelomil spojnici brány. V závěru první půle ještě Adebayor z otočky prověřil Čecha, ten pohotově zakročil.

Druhý poločas začala lépe Chelsea, deset minut po začátku Drogba úžasně vyslal do samostatného úniku Ramirese, jehož střelu výborně vyrazil Friedel. Za pět minut to zřejmě mělo být 2:1 pro Tottenham. Adebayor vstřelil ramenem po Modrićově přímém kopu a Gallasově prodloužení gól, čárový měl ale jiný názor a odmával ofsajd.

V dalším průběhu duelu stále bylo na co se koukat, Sandro hlavou po rohu minul, Walker si zase málem srazil kulatý nesmysl do vlastní brány. Pět minut před koncem začalo pořádně jiskřit. Sandro si pohrál s Romeuem i Meirelesem a poté tečovanou střelou donutil Čecha k výtečnému zákroku. Za necelé dvě minuty Mata z přímého kopu našel ve vápně úplně volného Ramirese a ten v obrovské šanci zamířil hlavou těsně vedle tyčky Friedelovy branky.

Největší šanci a také nejdůležitějším okamžikem druhé části se diváci na White Hart Lane dočkali ve druhé minutě nastavení. Adebayor dostal dobrou přihrávku do vápna a obstřelil Čecha. Míč už putoval za brankovou čáru, když se ve skluzu přiřítil John Terry a zády vychýlil střelu těsně vedle tyče. Zachránil tak své Chelsea bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Sunderland AFC 2:3

21.12.2011 21:00

Góly: 63. Heidar Helguson, 67. Jamie Mackie - 19. Nicklas Bendtner, 53. Stéphane Sessegnon, 89. Wes Brown

Velké drama na Loftus Road. Sunderland dlouho vedl o jeden gól, nedlouho po zvýšení na vedení dvoubrankové ovšem domácí během pěti minut vyrovnali a až do posledních minut se rozhodovalo, kdo si odnese body. Nakonec se to díky hlavičce Wese Browna podařilo Mackems.

Už po patnácti minutách měli Black Cats vedení téměř v kapse, po centru ze standardky trefil Nicklas Bendtner hlavou tyč. Za pět minut si však chuť spravil. Opět hlavičkoval, tentokrát po Richardsonově rohu a poslal svůj tým do vedení - 0:1. Domácí se snažili do konce prvního poločasu mocně vyrovnat, většina snahy ovšem troskotala na nepřesnostech v rozehrávce.

Ta pravá anglický "show" nastala až po změně stran. Nejdříve nejlepší islandský fotbalista roku 2011 Heidar Helguson a hlavičkoval do brankáře. O minutu později naopak přišel trest hostů. Ti se dokonale chopili šance a nepustili ji. Stephane Sessegnon po povedené brejku střílel dobře mimo dosah Kennyho, jenž před duelem nahradil skvěle chytajícího Radka Černého - 0:2.

A pak to přišlo. Minuta číslo 63 a drama mohlo začít. Faurlin donutil přihrávkou brankáře hostí vyběhnout a jeho následný "nákop" skončil přesně u nohou Helgusona, jenž do prázdné snížil - 1:2. No a za čtyři minuty už bylo vyrovnáno. Krásný centr se snesl na hlavu Helgusona, ten hlavičkou ještě posunul na svého spoluhráče Jamie Mackieho a ten hlavou srovnal stav - 2:2.

Po vyrovnání se obě mužstva zatáhla spíše dozadu s výhledem na protiútoky. Rozhodnutí přišlo až dvě minuty před koncem základní hrací doby. Rohový kop opět z dílny Kierana Richardsona spadl přesně na hlavu Wese Browna a ten rozjásal hrstku fanoušků Sunderlandu na západě Londýna - 2:3. Dále už se domácí na příliš nezmohli a tak Black Cats vyhráli už podruhé ve třech zápasech.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Liverpool FC 0:0

21.12.2011 21:00

Góly: -

Wigan chytá fazonu. Neprohrál už potřetí v řadě a to na jeho stadion přijela i Chelsea a dnes Liverpool. Reds nebyli schopni překonat výborného Al-Habsiho v bráně, a to ani z pokutového kopu, jež neproměnil Charlie Adam. Liverpool tak nezachytil Arsenal, který vyhrál v Aston Ville, a zůstává šestý. Wigan i přes získaný bod stále sídlí na sestupové 18. příčce.

První poločas nabídl velice nadprůměrnou podívanou se spoustou šancí na obou stranách. Už po devíti minutách Henderson prudkou ranou protáhl Al-Habsiho, který vyrážel na roh. Za tři minuty se mohli radovat domácí, po centru na Sammona se k míči dostal Gomez, jenž na dvakrát neprostřelil ležící hráče Liverpoolu, načež mu byl záhadně odpískán útočný faul.

V následujících osmi minutách byl k vidění opravdový koncert. V té jednadvacáté jedovatou střelou donutil k zákroku Reinu Victor Moses, za dvě minuty nádherně pálil z dálky Diame, ale těsně minul. Za krátkou chvíli potáhl na druhé straně míč Suarez a předal do vápna Kuytovi - ten střílel jen do pohotového Al-Habsiho. Ománský gólman perlil i o minutu později, kdy si Johnson krásně vyměnil míč s Maxim a postupoval sám na bránu. Trefil nicméně jen nohy vybíhajícího brankáře. O další minutu poté předvedl skvělý zásah i Reina proti střele Diameho do protipohybu.

V závěru první půle ještě málem využil zaváhání Maxiho Sammon, ale včasný návrat Aggera, který střelu zblokoval, vše zachránil. Druhé dějství tolik šancí a dobrého fotbalu nepřinesl, hned na začátku ovšem nabídl příležitost největší. Suarez zkoušel akrobaticky přes hlavu zakončit, jenže trefil Caldwella do ruky - penalta. Té se podle výrazu ve tváři chtěli chopit jak uruguayský forvard, tak i Maxi Rodriguez a Charlie Adam. Nakonec vyhrál skotský středopolař, jehož však skvěle vychytal Al-Habsi.

To jako kdyby Liverpool psychicky položilo a další zmíněníhodnou příležitost si vytvořil až zhruba čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby, kdy Henderson střílel těsně vedle. V 85. minutě ještě měl rozhodnutí na hlavě Moses. Jeho hlavička totiž po centru Di Santa skončila mimo jen díky teči. Dalglishovi svěřenci se snažili vsítit klíčovou branku, ke vysněnému cíli to ovšem nevedlo a body se tak po remíze 0:0 dělily.

Více informací k zápasu

Everton FC - Swansea City 1:0

21.12.2011 21:00

Góly: 60. Leon Osman

Toffees nepředvedli to pravé "karamelové", jediný gól Leona Osmana, který je tak osamoceným střelcem Evertonu v posledních čtyřech zápasech, však na tři body stačil. Moyesovi svěřenci porazili velšskou Swansea 1:0 a posouvají se na přijatelnou 11. příčku.

Vzruch přinesla až poslední desetiminutovka úvodního dějství. Celý duel se o problémy v defenzivě Swans staral především uzdravený nizozemský buldok Royston Drenthe. Ten také ve 34. minutě našel centrem hlavu Sahy, jenž jen těsně minul tyčku. Za malou chvíli na penaltě zakončoval Gueye, ale střela se mu nepovedla a zakročit tak mohl Vorm.

V posledních minutách prvního poločasu ještě o kousíček minul vzdálenější tyč Drenthe, načež to byl znovu Gueye, kdo ani nadvakrát výborného Vorma nepřekonal. To se povedlo až Osmanovi po hodině hry. Anglický záložník si naběhl ideálně na Drentheho roh a hlavou rozvlnil síť za Vormovými zády - 1:0.

Snad jedinou šanci si hosté vytvořili sedm minut po otevření skóre. Routledge poslal nádherný centr z pravé strany na hlavu Grahama, ten však ve velké šanci hlavičkoval doprostřed brány a tam byl připravený Tim Howard. Swansea pak sice vyvíjela úsilí na vyrovnání, na gólových příležitostech to ale vidět nebylo a tak Everton získal nesmírně cenné tři body za domácí výhru 1:0.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester United 0:5

21.12.2011 21:00

Góly: 5. Danny Welbeck, 28. Nani, 43. Ryan Giggs, 88. Wayne Rooney, 90. Dimitar Berbatov

Zlá série je u konce. Po dvou porážkách a jedné remíze se Rudým ďáblům konečně podařilo na západě Londýna zvítězit. Po gólech Dannyho Welbecka, Naniho, Ryana Giggse, Rooneyho a Berbatova United zvítězili 5:0 a nadále drží krok s městským rivalem City, který dnes porazil Stoke City.

Stejně jako minulý týden proti Queens Park Rangers i dnes Man Utd šli do vedení hned po několika okamžicích zápasu. Už po čtyřech minutách rozjel Evra útok na Naniho, který přízemním centrem našel ve vápně Welbecka a ten z první na zadní tyč otevřel skóre - 0:1. Za čtvrt hodiny to mohlo být už o dvě branky, Giggsův skvělý přímý kop ale výborně vychytal Stockdale.

Fanoušci hostů se radovali až zhruba po půl hodině hry. Roh na krátko rozehráli Giggs s Valenciou, první jmenovaný následně trefil přesně hlavu Naniho, jenž zvýšil na rozdíl dvou branek - 0:2. Ještě do poločasu bylo prakticky rozhodnuto a opět u toho bylo duo Nani - Giggs. Portugalec po kličkované se soupeři předal balon do vápna Giggsovi, jehož padáček přes Stockdala zastavila až síť - 0:3.

Druhá půle už rozhodně nebyla v režii United, v počtu šancí měli Cottagers dokonce jasně navrch a jen díky výtečnému Lindegaardovi udrželi obhájci titulu čisté konto. Fotbal je ovšem krutý a góly proto padaly jen na druhé straně. Po deseti minutách se po rohovém kopu k hlavičce dostal Clint Dempsey, Lindegaard ale skvělým skokem k tyči projektil chytil. Americký tahoun Fulhamu měl i další obrovskou šanci, tu mu pro změnu zmařil důležitým obranným zákrokem Smalling.

S blížící se osmdesátou minutou měl šanci Andy Johnson, jenž po souhře Dempseyho s Dembelem pálil pod břevno, dánský brankář byl nicméně opět pohotový, stejně jako o čtyři minuty později, kdy stejný hráč pálil ze střední vzdálenosti. V posledních minutách měl holohlavý forvard ještě jednu možnost rány z dálky, v Lindegaardovi ovšem našel nepřekonatelného soka.

United nadělili Fulhamu krutou lekci z produktivity. Nejprve v 88. Minutě na 4:0 zvyšoval po individuální akci Wayne Rooney, za dvě minuty krásně patičkou po centru Valencii na 5:0 Berbatov. V obou případech byl Stockdale bezmocný, stejně jako celý jeho Fulham. Manchester United vyplenil Craven Cottage, domácím nadělil potupného "bůra".

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 1:2

21.12.2011 20:45

Góly: 54. Mark Albrighton - 17. Robin van Persie (pen.), 87. Yossi Benayoun

Dlouho očekávaná branka s pořadovým číslem 20 tisíc přišla právě v utkání mezi Aston Villou a Arsenalem, které hosté z Londýna vyhráli 2:1. Ani onen bájný gól Albrightona nepomohl Villans k bodům a Gunners se díky vítězství posunuli na úroveň sousedů z Chelsea.

První šanci měli přitom právě domácí, v šesté minutě rohový kop N’Zogbii našel adresáta v Gabrielu Agbonlahorovi, jehož skvěle vychytal Szczesny. Po čtvrt hodině nicméně přišel první zásah papírového favorita. Walcott pronikal do vápna a jen za pomoci faulu ho zastavil Clark - penalta. Té se chopil nejlepší střelec Premier League Robin van Persie a svým šestnáctým gólem v sezoně poslal svůj tým do vedení - 0:1.

Do poločasu se seběhlo ještě několik zmíněníhodných situací. Zakrátko po vedoucí brance mohl zvíšit Walcott, ale nepovedlo se mu přelobovat Guzana. Po půlhodině hry šel sám na bránu Ramsey, který však možná zbrkle zkoušel z první střílet a minul bránu. Na druhé straně pak v samém závěru první půle z přímého kopu jen těsně přestřelil Bannan.

Vyrovnání dostali domácí darem. Deset minut po návratu z kabin zachyboval Mertesacker "ve spolupráci" s Vermaelenem, čehož využil Marc Albrighton, jenž míč vypíchl a překonal Szczesnyho -1:1. Jeho radost byla obrovská a to ani netušil, že se právě zapsal do historie. Za pár desítek vteřin mohl německý obránce své zaváhání napravit, po rohu se dostal k zakončení, jenže jen skvěle vychytal Guzan.

Velké věci se začaly dít pět minut před koncem. Nejprve po přihrávce Van Persieho střílel Rosický, jemuž do rány na poslední chvíli skočil Richard Dunne. Za minutu zakončoval Aršavin, ovšem jeho projektil byl tečován těsně nad bránu. Vzápětí však rozehrál roh nizozemský ostrostřelec Robin van Persie. Naskočil si na něj nikým nehlídaný Yossi Benayoun a z těsné blízkosti překonal Guzana - 1:2. Tlak a frustraci pak ještě v nastaveném čase nezvládl Alan Hutton, který během jedné minuty uviděl dvě žluté karty.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 3:0

21.12.2011 20:45

Góly: 29. Sergio Agüero, 36. Adam Johnson, 54. Sergio Agüero

Sergio Aguero - Stoke City 3:0. Argentinský útočník svým parádním galapředstavením zařídil Manchesteru City další snadnou výhru, Citizens tak zůstávají na čele tabulky Premier League i po neúplném sedmnáctém kole. Aguero dal dvě branky a byl jednoznačně nejlepší na hřišti, třetí trefu přidal Adam Johnson.

Citizens začali podle očekávání výrazně aktivněji a hned od úvodního hvizdu si vytvořili jasnou převahu. Jenže do blízkosti branky Sörensena se prakticky nedostávali, a tak to musel Nasri zkusit z velké vzdálenosti, jenže přestřelil. V patnácté minutě už přišla první velká příležitost zápasu, ovšem Adam Johnson trefil jen břevno hostující branky. Následně to znovu zkoušel Nasri, ale ani tentokrát prostor mezi třemi tyčemi nenašel.

V devětadvacáté minutě už se Manchester City dostal do zaslouženého vedení 1:0, když se trefil Sergio Aguero. Domácí nakrátko rozehráli rohový kop, Silva chytrým pasem našel Yayu Tourého, jeho centr tečoval k mírně v ofsajdu stojícímu Aguerovi Kompany a argentinský útočník už neměl složitou práci, zakončoval do prázdné branky.

Uběhlo jen dalších šest minut a náskok Citizens se zdvojnásobil. Adam Johnson nejprve vystihl nepřesnou rozehrávku Potters, ze dvaadvaceti metrů levačkou vypálil a vymetl pavučiny ze šibenice Sörensenovy brány. Ještě do poločasu to mohlo být o tři góly ve prospěch domácích, Johnson ze standardní situace vyzýval k teči Tourého, ten ale nedosáhl a mírně zaskočený Sörensen musel vytáhnout skvělý reflex.

Aguero byl i po přestávce aktivní a připsal si i první za zmínku stojící ránu druhého dějství, jenže Sörensen zasáhl velmi jistě. V padesáté čtvrté minutě už se Aguero radoval podruhé v zápase, ve středu hřiště totiž získal míč Barry, vysunul volného Nasriho, který ještě přihrál do jasné gólové pozice útočníkovi s číslem 16 a bylo to 3:0.

Aguero byl při chuti a brzy po vstřelené brance si šel i pro hattrick, jeho další nebezpečnou ránu ale lapil hostující gólman. Argentinskému snajprovi se podřizovali už i spoluhráči, když se ho snažili téměř v každé situaci najít v co nejvýhodnější pozici. Jako po hodině hry Touré, Aguero ale při samostatném nájezdu branku minul.

Citizens si mohli dovolit bavit diváky nádhernými exhibičními kousky. A tak například sváteční střelec Kompany pálil z pětatřiceti metrů jen těsně vedle levé tyče, hned o minutu později pak Aguero nádherným lobem našel za obranou Barryho, ten ale ve skluzu Sörensena nepřekonal. Stoke se do první opravdové příležitosti dostal až osm minut před koncem, Huth ale po rohovém kopu hlavičkoval mimo.

Domácí dohrávali závěr utkání v klidu, zbytečně neplýtvali silami, přesto mohli ještě udeřit. Milner se s trochou štěstí dostal až do šestnáctky soupeře, chytrou střelou ale Sörensena v bráně Stoke nepřekvapil, následně ještě mohl skórovat Adam Johnson, ovšem dánský brankář znovu uchránil svůj tým od debaklu. Manchester City přesto porazil Stoke City bez problémů 3:0 a i nadále vládne Premier League.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Bromwich Albion 2:3

21.12.2011 20:45

Góly: 34. Demba Ba, 81. Demba Ba - 20. Peter Odemwingie, 44. Gareth McAuley, 85. Paul Scharner

Newcastle dál padá tabulkou, po prohře 2:3 s West Bromwichem je sedmý a jeho ztráta na čelo se neustále zvyšuje. Dnes domácí dvakrát odpověděli na vedoucí branku WBA, rozhodující trefa Scharnera už však zůstala bez odezvy. Hosté si pomohli do první poloviny tabulky.

Newcastle se musel obejít bez tvůrce hry Cabayeho a na jeho hře to bylo velmi výrazně znát. Jeho náhradník Vukčič přesto vymyslel první příležitost zápasu, Leon Best však po jeho centru hlavičkoval nad branku. Následovaly dva nepříliš nebezpečné pokusy Jonase, který to jednou zkoušel hlavou a podruhé nohou, v obou případech ale zvítězil v tomto minisouboji gólman Foster.

Ve dvacáté minutě se hosté z první šance dostali do vedení, Bruntovu geniální uličku zpracoval Odemwingie, postupoval sám na Krula, zvolil poněkud překvapivé řešení a střelou z poměrně velké vzdálenosti otevřel skóre zápasu. Po půlhodině hry se v gólové možnosti ocitl Long, místo očekávané střely ale zvolil přihrávku, kterou mu Krul vystihl. Ve třicáté čtvrté minutě domácí Magpies vyrovnali, když se střelou do horního rohu branky prosadil Demba Ba.

V předposlední minutě prvního poločasu ale West Brom znovu vedl, jednalo se přitom o perfektně sehranou situaci. Přetažený centr vrátil do ohně Scharner a Gareth McAuley hlavou vstřelil svůj první gól v Premier League. Devět minut po přestávce byla k vidění neuvěřitelná minela hostujícího útočníka Longa. Ten postupoval úplně sám na Krula, udělal mu kličku a zakončoval do odkryté branky, jenže trefil jen břevno a udržel tak Newcastle v naději.

Tu navíc v jednaosmdesáté minutě přiživil svým druhým úspěšným zásahem v utkání Demba Ba. Tomu přiťukl míč proti noze střídající Ben Arfa a senegalský kanonýr nechytatelnou střelou k tyči podruhé vyrovnal. Jenže domácí se neradovali dlouho, už o čtyři minuty později našem Odemwingie v čisté gólové příležitosti Scharnera, který rozhodl. Závěrečný tlak Newcastlu byl bezzubý, a tak domácí podlehli WBA 2:3.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Bolton Wanderers 1:2

20.12.2011 21:00

Góly: 67. Yakubu Aiyegbeni - 5. Mark Davies, 30. Nigel Reo-Coker

Jeden si zachránil holou kůži, druhý na závěr vystřihl všeříkající grimasu. "Bůh mi pomáhej," jako by se Kean doprošoval s obličejem v dlaních po Sambově neproměněné šanci. Jeho Rovers totiž dokonce na domácí půdě podlehli Boltonu, 1:2 prohráli už potřetí v řadě a právě jen ta nejvyšší instance nejspíš manažera Blackburnu uchrání před nepříjemným vánočním dárkem v podobě vyhazovu.

Samozřejmě, skoro celý zápas strávili domácí fanoušci prozpěvováním pokřiků otevřeně podporujících Keanovo propuštění - v tom se ostatně pokračovalo i venku po skončení utkání. To už je taková klasika, na jejímž základě se dá předpokládat, že pro fanatické příznivce Rovers by něco takového znamenalo opravdu příjemný vánoční dáreček. Na druhou stranu je fér zmínit, že dnešní zápas se Blackburnu aspoň z půlky povedl. Prim hrál především navrátilec Hoilett, u něhož si zkrátka vždy můžete být jisti, že buď týmu zásadně chybí, nebo jej táhne. Tentokrát byl strůjcem drtivého tlaku Rovers v druhém poločase, jemuž se však Bolton až zázračně ubránil a přenechává tak svému dnešnímu soupeři místo na samém dně tabulky.

To hlavní, co si Kean před zápasem mohl pro začátek přát, byl uspokojivý start do zápasu. Ten se ale rozhodně nedostavil. Hned v páté minutě jenom tak polovičatě odvracel míč Samba, čehož využil N’Gog k přihrávce Marku Daviesovi, který s naprostým přehledem napnul síť za Robinsonovými zády. Už tehdy se začalo nadávat; a vše se jen zhoršilo s příchodem 30. minuty, kdy se pro změnu Pedersen nevypořádal s centrem Petrova, takže mohl skórovat Reo-Coker. Jeho venkovní trefa se přitom dosud vždy účastnila na vítězství vlastního týmu - po dnešku už v šesti případech.

Tehdy už se dokonce jeden z fanoušků začal prokousávat až k manažerovi, aby mu způsobil nějakou újmu, zatímco N’Gog málem docílil třetí trefy. Po přestávce už se atmosféra na stadionu mohla obracet k optimističtějším náladám. V hlavní roli byl samozřejmě Junior Hoilett. Ten nejprve dovolil slabě zakončovat N’Zonzimu, pak uličkou prostrčil míč Yakubuovi, jenž utekl Cahillovi a v klidu snížil.

Tím položil základy drtivého finiše Rovers, kteří v druhé půli dokázali předvést zcela kontrastní výkon oproti tomu před přestávkou. Samba v samotném závěru hlavičkoval opravdu jen o chloupek vedle, Hoilett svou střelu chvíli předtím divže nedokroutil do sítě. Na druhé straně ještě mimochodem mohl rozhodnout Pratley, svůj únik však přesně zakončit nezvládl.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Norwich City 2:2

20.12.2011 20:45

Góly: 37. Sylvan Ebanks-Blake, 82. Ronald Zubar - 12. Andrew Surman, 76. Simeon Jackson

Krásný zápas, nádherná atmosféra a čtyři branky. Co víc si od Premier League přát? Norwich byl blízko vítězství díky zázračnému střídání Jacksona, který minutu po příchodu skóroval, avšak dlouho jim vedení nevydrželo. Zubar z rohu vyrovnal na konečných 2:2 a opět posunul svůj klub o bodík dále od nebezpečného pásma sestupu. Norwich zůstává devátý.

Canaries se dostali poprvé do vedení už po dvanácti minutách. Ještě dvě minuty předtím Morison pronikl do vápna a z úhlu netrefil bránu. Pak už se ale síť vlnila. Pas na Morisona, jenž stál v offsidu, holohlavý útočník pustil chytře na nabíhajícího Hoolahana. Ten odcentroval přesně do míst, kde se zjevila Surmanova hlava a bylo to 0:1.

Domácí Wolves si první obrovskou šanci na své konto připsali po třiadvaceti minutách a byl v ní Hunt. Zubarův centr vyrazil Ruddy jen k irskému záložníkovi, který dorážel asi z osmi metrů, ale fatálně přestřelil. Vyrovnání přišlo až ve 37. minutě. Jarvis centroval na Hunta, jehož střelu zblokovala obrana. Naneštěstí pro hosty jen k Sylvanu Ebans-Blakeovi, který se štěstím propasíroval míč do sítě - 1:1. Do konce první půle ještě pálil norwichský Fox a těsně minul.

Jestli se dá hovořit o první půli jako nadprůměrné podívané, ta druhá nabídla ještě lepší fotbal. Už po osmi minutách byl blízko gólu Holt, ale s darovanou šancí, kterou mohl zakončit i přes poměrně jasný avšak puštěný offside, naložil prachbídně a Hennessey pohodlně lapil do náruče. Za několik málo minut střílel z hranice vápna Surman, mladý gólman Wolves opět kryl. Z podobného místa to zkoušel na druhé straně Fletcher, ale bránu o kousíček přestřelil.

To pravé napínavé drama se na Molineux strhlo až v posledních dvaceti minutách. Nejdříve se v dobré šanci zjevil Ebans-Blake, který hlavou zblízka trefil jen Ruddyho. Minutu na to pak Hoolahan u protější brány šikovně zasekl balon na hranici vápna a mířil těsně vedle. Čtvrt hodiny před koncem zasáhla magická ruka manažera Norwiche Lamberta. Na hřiště přišel mladý útočník Simeon Jackson a hned za minutu skóroval. Morison postupoval po levé straně vápna a bez větších potíží dokázal přes Johnsona přihrát skrz malé vápno na zadní tyč, kde nabíhal právě na Jackson, který jen ťukl balon do prázdné brány - 1:2

Hned za šest minut už bylo ovšem opět vyrovnáno. Milijas rozehrál rohový kop přesně na hlavu Zubara, jenž se trefil přesně k zadní tyči - 2:2. Domácí ani bod nestačil a tlačili se za vítězstvím. To jim sebral malý offside, v němž po krásném Jarvisově pasu přes celou šíři hřiště stál Steven Fletcher. Ten sice z první rozvlnil síť, ale marně - praporek asistenta sudího už vlál. Za minutu měl obrovskou šanci ještě Hammil, jenže Ruddy zachránil reflexivním zákrokem po hlavičce zblízka pro Norwich bod. Neujala se ani následná střela Milijase těsně mimo a tak skončil zápas nerozhodně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City17142153:1544
2.Manchester United17133142:1442
3.Tottenham Hotspur16112332:1935
4.Chelsea FC17103435:2033
5.Arsenal FC17102533:2532
6.Liverpool FC1786320:1330
7.Newcastle United1776423:2227
8.Stoke City1773718:2824
9.Norwich City1756627:3121
10.West Bromwich Albion1763819:2621
11.Everton FC1662817:1920
12.Aston Villa1747619:2319
13.Fulham FC1746718:2318
14.Swansea City1746716:2118
15.Sunderland AFC1745821:2117
16.Queen's Park Rangers1744917:3116
17.Wolverhampton Wanderers17431019:3215
18.Wigan Athletic1735915:3014
19.Bolton Wanderers17401322:3912
20.Blackburn Rovers17241124:3810

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (476)

Přidat komentář
vodka

aspoň ten Yak

Reagovat
j_mrazik

Chazy pocem, tady to vyřídíme.

O jakým mojem smýšlení mluvíš?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Že je většina týmů v PL nefotbalová a zápasy jsou o nakopávání ...

Reagovat
j_mrazik

Ok, dneska jsem číhal na Burn vs Bolton a ano, bylo to nakopávání. Jakmile to dal Blackburn dolů, tak se dostávali do šancí. Bolton má rozhodně kvalitnější a šikovnější hráče, kteří byli schopní slušně rozehrát + Petrova, který to dobře oběhal. Nefotbalovost tam často byla, ale to se u spodku dalo čekat. Spíš mě překvapil Bolton.

Reagovat
Usty

Wolves - Norwich byl krásnej zápas, posledních 20 minut naprosto strhujících..:))

Reagovat
j_mrazik

No to jsem pochopil, že se asi dívám na špatnej match, i když těch posledních 15 minut bylo taky zajímavejch.

Reagovat
Wat

Reagovat
goodbay

Výborně Bolton, ted ještě porazit Wolves a Newcastle a budu spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

OT: John Guidetti 12 zapasu 11golu

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
fantomas

Nigel Reo-Coker, who has just made it 2-0 for Bolton, has been on the winning team in all 5 previous PL away matches in which he has scored.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Blackburn je celkem dost v prdeli...

Reagovat
fantomas

Front page of tomorrow's Parisien: 'Il a dit oui'. Beckham has agreed to join PSG. Paper says 18-month contract, 800,000 euros a month

Reagovat
smazaný uživatel

Ho Ho Ho. Kean must go

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste 11

Reagovat
fantomas

..zápasů pro Keana?

Reagovat
smazaný uživatel

Golu

Reagovat
vodka

gólů, ne?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://fantasy.premierleague.com/entry/117113/event-history/17/ tak ten uz ma tento kole po fante,aniz by vubec kolo poradne zaclo

Reagovat
smazaný uživatel

toto*

Reagovat
kiwwi

vsimni si aky je v celkovom rebricku...to su hraci, ktori si zalozia nove konto a snazia sa nahrat co najviac bodov za jedno kolo

Reagovat
smazaný uživatel

vidim vidim.on je za toto kolo vic v minusu za transfery nez nahral bodu

Reagovat
kiwwi

wild card

Reagovat
fantomas

http://tinyurl.com/crmofr9

Stu! Jak já se na něj zase těšim...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy, kdhy?

Reagovat
fantomas

Se vrátí? Od včerejška už zase trénuje aspoň na rotopedu, ještě to bude nějakou chvíli trvat no...obecně se mluví o březnu.

Reagovat
soukup

a co Lee?

Reagovat
fantomas

Ten až do května. Nevěřim, že si vůbec v týhle sezoně kopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak Gibssymu se to zas posralo, ty vole...dneska byl prej za specialistou. Plus teda Santos do března mimo. Údajně bysme se mohli v lednu ucházet o hostovačku Bridge, což by teda byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

není dostatečně připravený na zápas, nebo jestli si obnovil zranění nebo dokonce přivodil nové ... toť otázka aspoň,že Sagna už začíná pomalu běhat. Snad stihne AC

Reagovat
smazaný uživatel

proč tragédie?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to Bridge

Reagovat
fantomas

Proč asi? Je to jednak Bridge, čili v poslední době možná i míň než průměrák, jednak hráč s obřím platem, z něhož by nás City určitě nechalo platit minimálně 3/4.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s tým Jenkinsonom?

Reagovat
fantomas

Ten už to má chronický.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Schmelzera v AFC ,ikdyž ... radši někoho,kdo může hrát i LM. hlavně ale né nějakou průměrnou ''latu'' alá Bridge s velkým platem

Reagovat
fantomas

Nákup podle mě nepřipadá v úvahu. Max. ta hostovačka, a to spíš někoho z PL. I když mě nikdo pořádnej nenapadá. Bertrand asi v úvahu nepřipadá, z ManCity když už, tak Zaba, ale toho nám taky těžko pustěj. Je to na píču prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo i Wenger řekl,že bude pravděpobodobně chtít někoho jen na hostování... kolik dávaš týdnu do návratu Bacaryho?

Reagovat
fantomas

Od novýho roku...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím,jestli ještě v první polovině Ledna,když prý musí odznova nabrat fyzičku

Reagovat
fantomas

Nj, tak jak si správně poznamenal, do tréninku se zapojil už teď před Vánoci. Taky s nim nepočítám hned na první novoroční kolo, ale do první poloviny ledna už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zapas prokoucoval Pardew.

1] proc sakra nenasadil Ben Arfu od zacatku

2]Proc proboha stahnul jednoho ze dvou hracu, ktery neco hrali...

3} Proc nestahl Besta uz v pulce, ale az v 60 minute, kdyz byl zoufalej uz od zacatku

Fakt nastvanej jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus. Od 60 minuty WBA odkopava naslepo od branky a my nejsme schopny si vytvorit jedinou sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon po Dembovi nejlepsi hrac, pokud ho sundal kvuli cemukoli jinymu nez zraneni, tak to bylo nejhorsi stridani sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ten zapas nevidel, ale Ben Arfa hraje letos velky hovno, jestli mu chce dat Pardew cas, ma na to pravo. Kdyz se tam bude kazdejch par dnu motat jak spina v kyblu a vic toho pokazi nez vymysli, tak mi vubec nevadi, ze misto nej hraje zrovna nas talent

Na druhej bod ti odpovedet nemuzu a treti... co dela ten shit v PL nevi asi nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa se potrebuje rozehrat. Samozrejme, ze formu neziska na treninku, ale v zapasech a misto zoufalce Besta by proste hrat mel. Zvlast, kdyz nejvetsim problemem je vytvareni sanci...

Bud rad, zes to nevidel. Majstrstyk byl Shola v 70-80 minute na prave kridlo za Obertana

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to byl Shola jo? Ja videl stridani Obertan/S. Ameobi, tak jsem to bral na jistotu jako Sammy Ben Arfu bych dal radsi na to kridlo, nalevo byl super, napravo by nemel byt o nic horsi, ten podhrot mu prekvapive vubec nesedel, nevim, co s nim je. Celkove ten utok stoji za hovno, ale aspon jsme zpatky v realite, zmizi rychlofanousci i rychlohateri a zase bude sranda. Jen doufam, ze Ashleyho nenapadne delat nejaky zmeny v managementu Budme radi za to, kolik mame bodu, protoze APN nas na par kol pripravi o dva ze tri zbyvajicich nejdulezitejsich hracu v poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky si zahral

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak latics fantastická bojovnost.

Reagovat
Counter

Koupit dva hráče do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ta ofenzíva je herně dobrá, ale není produktivní(dneska to uplně neplatilo). Co je na tom k smíchu?

Reagovat
Counter

Třeba to, že jste za ni v posledních přestupových obdobích utratili majlant a okamžitě chcete další dvě prvotřídní posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsou nutný. Jinak bude furt Maxi a Kuyt, který už měli bejt od léta mimo Liverpool.

Reagovat
Chazy

Holt utratili majlant za druhotřídní posily

Reagovat
smazaný uživatel

keby som sa tak tiez mohol na tom zasmiat, ale je to smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se dokončí čistka. Kuyt toho pro Liverpool udělal hrozně moc a tak mu chtě l dát Kenny šanci ukázat, že může být pro tým platný. A Dirk ji nevyužil. Maxi to samý, i když ten je aspoň schopnej dotlačit míč za brankovou čáru. Downing a Bellamy holt nemůžou odehrát každej zápas - Downing kvůli výkyvu formy a Bellamy kvůli věku. Tzn. Dirka a Maxiho prodat a místo ně koupit jedno špičkový pravonohý křídlo a jednoho hráče na lavičku.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

treba kupit spickove kridlo typu silva, mata.. zakoncovatela, a kedze je zraneny lucas tak kvalitne dm

Reagovat
tomasinho

I kdyby byl zdravý Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl jsem na Henda ještě. Ten musel běhat za 3 dneska. Na to jak jsem myslel, že to je zbytečnej nákup v létě, tak teď je to s Josém a Craigem nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam bolo napísané?

Reagovat
smazaný uživatel

Že mi Adam zku***l večer. Pak jsem chválil Pepeho a Josého a že už nechci vidět maxiho a dirka v dresu LFC a že musej přijít 2 hráči v lednu do základu, je to nutnost.

Reagovat
niflheim

Tak jsem hrozně rád za výhru, ale zase mě děsí ty zranění. Každopádně krásné góly - Wazza a hlavně Berba

Reagovat
Counter

Vydřené tři body. Moc se mi líbilo, jak jsme si ten závěr pohlídali. Ještě loňský Arsenal by z toho udělal prvotřídní thriller. Střídání perfektní, to se Wengerovi povedlo a snad na to i naváže v příštím zápase.

Nejhorší na hřišti byl Frimpong, tolik jednoduchých ztracených míčů v jednom zápase jsem už dlouho neviděl. Snad se fantomas díval, aby tady už ani náznakem necpal Songa na lavičku.

Reagovat
fantomas

Neviděl a to sem fakt dělal? To, že bych mu naznačil, že neni nedotknutelnej, nerovná se cpaní na lavičku. Už mě s timhle svym překrucovánim fakt sereš...

Reagovat
Tomekcz

5:0 to bych necekal v prvni puli Nani, Giggs , druha pule byl docela hnus, ale pak Wazza nadhernej gol a Berba jeste lepsi Lindegard taky super, libil se me vic ne De Gea, aspon ty obrance umi poradne servat, to De Gea jen macha rukama

Reagovat
Chazy

Obrana už funguje jako loni v druhý polovině sezony, Alcaraz opět hraje velmi dobře, Caldwell je furt nekopa a prase, ale nic lepšího asi být nemůže.

Celkově spokojenost, Wigan klidně moh vyhrát, ale to platilo i v zápase s CFC. Třeba by dal gól a pak dostal 3 za 5 minut.

Sammon je prostě mega tragéd, ale jedna věc je jako loni v druhý polovině sezony - současnej wiganer prostě může očekávat v každým zápase bod, těžko si představit, že by Wigan vůbec prohrál. Super výkony, už tak měsíc a půl je to naprostá paráda. A to sem letos čekal jasnej sestup, ale o tomhle je Martinezova éra - s ničím se hraje konkurenceschopnej fotbal.

Reagovat
Tomekcz

ted jedete na OT, to uz snad nebude bod

Reagovat
Chazy

Wigan nikdy nebodoval proti MU, takže

Reagovat
Wat

Takže první body proti MU.

Reagovat
smazaný uživatel

To keby vyhrate to by bolo uz megastastie... Mali ste prehrat...

Reagovat
Chazy

Reagovat
cristiano.K.

no nakonci nám mohli zavřít hubu, byli nebezpeční,sice neměli tutovky jako my,ale bojovností to ukopali no

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, je pravda, ze futbal sa nehra na sance ale na goly... Neskutocne co dokazeme splait, toto sme tu este nemali.... tragedia v zakonceni. hovorim to nerad, ale treba posily, momentalne by som dal aj hracom z rezervy sancu... co sa tyka posil...

downing v niektorych zapasoch nehra zle, ale zatial svoju cenu nesplaca ani nahodou, minule tu niekto pisal, ze hrac po vapno - a mal pravdu + ked k tomu pripocitam neskutocnu smolu, po jeho krasnych centroch kuyt ci carroll nedavali goly, v jasnych sanciach, nastrelil minimalne 3 tycky, brankari ho vychytavaju,,, aj z toho dovodu je psychicky dole.... carroll este viac.... suareza depta zas nieco ine... hedno je mlady aj jonjo, oni to este nevytrhnu....

treba ten kader bezpodmnienecne doplnit, konkurencia je silnejsia, spicka je vyrovnana

Reagovat
cristiano.K.

musíme vyhlížet lepší zítřky, i když je to složité no, Downing nemít smůlu tak se vyplácí,takhle to říct nemůžeme uvidíme,co přinese Steve

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi prekaucovany zapas od pana Dalglisha

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, uz aby tam bol ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, Sunderland, MU!, Everton a Latics maji ode me

Reagovat
smazaný uživatel

A Marc Albrighton taky

Reagovat
Bayern +

Kompany, Nani, Demba, Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Z nich me zajima tak mozna Demba, jehoz goly byly stejne k nicemu

Reagovat
Bayern +

Ja to mam ale za fantu. Z vypsanych klubu jsem spokojen akorat s Mackems.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas První poločas perfektní výkon, druhý sme si koledovali o góla či víc, ale vzhledem k náročnému programu, dvoum vynuceným střídáním a vedení 0:3 su ochotný leccos odpustit. Jako bonus byly tři krásné branky a dvě důležité počáteční které nám daly klid. Za pár dní nás čeká Wigan který se sám neporazí, a navíc bude nabuzený těmi remízami.

Reagovat
Chazy

Proti MU se prostě Wigan sám porazí, to je právě jistota

Reagovat
niflheim

Jenom nevím, proč tam nenechal Černého v brance.

Reagovat
Godwinson

Sunderland

Reagovat
Trand

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

Reagovat
vodka

to jo, takovou koncovku sem snad u YT vide eště neviděl

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Nám se proti Wiganu prostě nedaří. Navíc se k tomu přidá tragická koncovka jako vždy, k tomu neuvěřitelně pomalá hra bez nápadu a výsledkem jsou daší ztracené body s týmem zespod tabulky. Tleskám opět taky za střídání, to zas byla šílenost, pozdě a měl přjít Carroll, Jonjo měl hrát od začátku, ne pak jít na plac, tam už nic nemohl zvrátit, proto měl jít Carroll.

Reagovat
tomasinho

A nebo pokdu přijít Jonjo, tak místo tragického Adama, ten ty výkony taky střídá jako den a noc. V zimě MUSÍ přijít DM a střelec, to je bezpodmíněčné, nejlépe i křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, Wigan dneska ztratil 2 body, mohl vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Za čtvrt hodiny to mohlo být už o dvě branky, Giggsův skvělý přímý kop, ale výborně vychytal Stockdale.

pobavilo:D

Reagovat
CubONE

Reagovat
Azza

Hezký 81 bodů ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Mám polovinu. Ale zítra mě ještě hraje Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

47 a Adebayor zajtra nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

75 ale už mi nikdo nehraje, musím čekat jenom na případny bonusy...

Reagovat
Virtuos

WBA príjemne prekvapilo výhrou.

Reagovat
Wat

Jak koho.

Reagovat
smazaný uživatel

Me teda neprekvapili

Reagovat
Virtuos

mne je sympatický stoper WBA McAuley na to, že má 32 mu to dosť v PL ide tuším už ma na konte nejaké góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem docela ziral, ze se tak prosadil, ted uz hraje v zakladni sestave hodne dlouho a misto si nejspis udrzi. Ona tam teda zadna velka konkurence neni, Tamas hral jak na houpacce a mlady Dawson ma jeste cas, ale stejne me McAuley prekvapil, ze v tomhle veku zvladl prechod z Champu bez problemu.

Reagovat
Virtuos

no veď ak by sa oceňoval v PL skokan roka tak tento chlapík by mal vyhrať, ale ešte nemôžem predbiehať keďže sezóna ešte neskončila...

sleduješ Champ.? Saints zrejme dochádza dych, kladivári ich majú na dostrel a ešte asi 4 - 5 týmov má určite na to, aby šli priamo

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju, sleduju Saints nedochazi dech, hraji porad stejne, jenom uz nemaji tolik stesti, ale pro ne bude umisteni v top6 velkej uspech a toho by meli dosahnout, jejich umisteni na cele je blaznovstvi Na primej postup pojedou Irons a bohuzel asi i Boro, zbytek se uvidi. Osobne nechapu, ze Foxes maji stejne bodu jako Barnsley, to je pro ne dost trapas, jsem moc zvedavej, kam se nakonec vyskrabou. Forest radsi nekomentuju.

Skokan roku muze byt i Helguson nebo pulka Norwiche, tezko rict

Reagovat
Godwinson

Leicester mi hlava taky nebere, i když je pravda, že to tam ještě nedávno vedl Sven. Ale tak enormně silnej tým .... vidíš je ještě na přímej postup?

Reagovat
smazaný uživatel

Na primej postup uz asi ne, i kdyz kadr maji na to, aby rozjeli klidne nejakou velkou serii, konecne maji i schopnyho manazera, ale myslim, ze budou usilovat hlavne o pricky pro play-off. Pred Reading, Hull nebo Crystal Palace se snad nemuzou nedostat

Reagovat
Virtuos

Kladivári majú podľa mňa dosť veľkú šancu zrejme najväčšiu v Champu. Boro kto by povedal, že s Tonym budú tak vysoko, ale s týmto má už on skúsenosti, trocha prajem Cardiffu ten už mal niekoľko šancí na postup no i tak stále nič, Hull je tiež dosť prekvapujúci keďže je to tým ktorý má občas problém dať viac ako 1 gól v zápase. Foxes sú príklad týmu pre ktoré platí, že ak má peniaze neznamená to, že s tým prichádza automaticky i sláva. Derby podľa očakávania stráca, a Forest fakt škoda reči i to čo som videl fú nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull vyborne brani a je nejlepsi venku, to se v tabulce musi projevit. Ja jim to preju, mit za manazera porad aktivniho hrace je typicky spis pro tymy z Conference a niz, pusobi to dost amaterskym dojmem, ale Barmbymu se dari a zrovna jemu to moc preju Forest potrebuji poradnyho manazera, necekal jsem, ze se s takovym tymem da hrat o zachranu. Staci, ze postupne spadly oba Sheffieldy, Nottingham by kvuli mestskymu derby sestupovat nemusel

Reagovat
Virtuos

vidíš presne Hull má teraz Nicka to je od nich sympatické, ešte som zabudol na Leeds ja mám z nich trocha zvláštny pocit môj názor je taký, že na PL to zatiaľ nieje, a k tým Sheffieldom určite aspoň jeden pôjde hore momentálne majú lepšie karty Owls, ale i Blades môže ísť cez play off, avšak radšej by som bol ak by išiel Huddersfield tento tým je podobný Cardiffu tiež mal už nejaké možnosti a som rád že Addicks je na tom tak ako je

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds v PL videt nepotrebuju. To, ze meli pred 10 lety hezkej kadr na dluh je sice slechti, ale momentalne na nich nevidim nic, co by mi chybelo v PL. Mozna Elland Road, ale tak na tu se muzu podivat i prostrednictvim prenosu z Champu Bude mi stacit, kdyz nekdo do PL privede Snodgrasse

V L. One mam jasno, Addicks, Terriers a Blades

Reagovat
Virtuos

Pre Terriers bude dosť ťažké udržať si Rhodesa tomu to strieľa dosť slušne, budú mať čo robiť cez zimu a ešte je tam môj obľúbenec v zálohe Scott Artfield + zaujímavé sa chytil Lee Novak...

Kto je teraz takým ťahúňom u Blades? Dalo by sa tvrdiť, že je to Evans inač cez leto sa o neho veľmi zaujímalo Boro. Addicks konečne našli veľmi dobrého manažéra aspoň podľa mňa mi príde Chris ako veľmi sympatický ako manažér tak i človek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, urcite je to Evans, jeste spolecne s Morganem a Simonsenem, ale tam uz je strasne tezky si o tomhle drzet prehled Nevim, jestli si to zaregistroval, ale do Sheffieldu se vratil James Beattie, zatim na short-term smlouvu, ale proste... je to jeden z mych top top top oblibencu, ktery se vraci do oblibenyho klubu, takze mu to angazma moc preju

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Morgan, Collins. Premyslet nad 2 vecma najednou mi nejde

Reagovat
Virtuos

no a ja si hovorím, že tam nejako ten Morgan nesedí

Reagovat
Virtuos

Zaregistroval som ho len nejako som na neho zabudol dík za pripomenutie, ako sa mu vedie? Blades bude mať s Owls dosť práce v boji o druhú postupovú, keďže už počítam s tým že Addicks si udrží prvú priečku i keď posledné dve kolá zaváhali mali by si to podržať. Ešte je tam Milton ten bude podľa mňa dosť hrýzť. Vo všeobecnosti tých prvých päť týmov je tam dosť našľapaných , ešte je skoro robiť závery, lebo môže prísť Carlisle a vytrie všetkým zrak

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nenastoupil, ma zraneny lytko a musi dohnat fyzicku

Reagovat
Virtuos

Bude zaujímavé ho sledovať, keď nastúpi som zvedaví čo ukáže.

Reagovat
Bayern +

Ma-nema, prvni dve mista se do konce sezony od momentalni tabulky nesmi zmenit! Baraz at si hraje, kdo chce.

Reagovat
Virtuos

hh

Reagovat
smazaný uživatel

Nani > Silva

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
M0rb1D4S

Po dvou povedených zápasech? Nenech se vysmát, Silva je o pořádný kus dál, Nani hraje podle toho, jak se vyspí.

Reagovat
mul

a v ktorom vesmire ?

Reagovat
smazaný uživatel

mozna tak ma lepsi pravacku... kdyz primhourime obe oci

Reagovat
Bayern +

100. pro West Ham

Reagovat
Wat

Skoro.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to dneska pěkně prošvihl, ale díky hoši, Yossi a z rohu wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reds maju najnižsiu strelecku efektivitu v PL ( len 8,5 % ) , ManCity najvyššiu 21,9 %. Priemer činí 13,6 % . Som zvedavy koho Kenny v januari privedie ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

Chybí jim ten Torres, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by někdo odkaz na ten faul Huttona?

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
Counter

Nic brutálního to nebylo. Spíš jde o fakt, že dostal dvě zasloužené žluté během minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím .... ať se rodí lepší obránci než je Perch .... to není fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Zahral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl za 1 gol a nebylo to poprví

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/brd4hkc

Achjo, hefy, tohle je fakt hrozný ..

Reagovat
Chazy

A mluví se o tom, že by moh přijít na hostování Macheda, to by bylo docela legrační.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si ho aji nechte.

Reagovat
hefy

Každopádně se z něj stal platnej hráč A-týmu. Konečně. :) Martinez zase přehání, neznat Sammona, tak si z Martinezova vyprávění o něm myslim, že je to druhej Messi. To samé platí u Jordiho, no.

Já myslim, že Macheda by se tu mohl rozehrát. Bytostně ho nesnáším a ten jeho ksicht si fakt o jedno řiká, ale co, zakončovat nejspíš umí.

Reagovat
Chazy

No včera tak právě zase nepůsobil. Lítal naprosto zbytečně všude možně, k balónu se dostával málo a zadrbával ho jako nikdo jinej. Právě co se týče techniky, tak patří v kádru k tomu nejhoršímu a myšlení snad nemá žádný. Proti CFC hrál solidně, ale včera klasickej Jordi, kterej ani neví, co má dělat. Ty jeho pokusy o přihrávku ... kéž by teď získal nějakej malej hype a vzal ho někdo za 2 mega.

Reagovat
hefy

Já myslel tak nějak všeobecně tuhle sezonu. Včera to byla tragedie, ale tak furt je to Jordi, vid. Za 2 mega je snad i škoda ho prodávat.

Reagovat
jenage

nezda se vam ten lindegaard tak nejak lepsi nez de gea?

Reagovat
smazaný uživatel

Je starší a zkušenější. Ale výrazně lepší mi nepřijde. Je to vyrovnaná dvojka brankářů.

Reagovat
smazaný uživatel

určite je lepší, De Diera bolo 20 mega von oknom ...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

až v sobotu pride mojko

Reagovat
Manik...

vždyt de Gea má za včerejšek 0 , ale myslím, že oba jsou dobří a ten co bude chytat, bude hodně hodně dobrý...

Reagovat
Manik...

Lidi jak si vydělám prachy ve fantě, já jsem pořád na nule , nebo to nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United and Chelsea target Milos Krasic wants to leave Juventus, says agent!

Reagovat
Manik...

no do United hřát lavičku nebo dokonce tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

United absolutne nepotrebny a pochybujem o tom, Fergie vcera po zapase povedal, ze zaloha nie je problem, ine miesta su problem kvoli zraneniam a aj tak si myslim, ze nikoho neprivedie..

Reagovat
Manik...

no ona záloza je problém, kraje zálohy jsou ale dobré Nani s Youngem je dobrá 2 a zády jim kryjí Valencia a Park. Ale Střední vysunutý záložník chybí, pořád tam není nikdy kdo by tvořil hru. Scholes hrozně chybí i když jsem tomu moc nevěřil. Anderson se snaží, ale zázrak to není. Mluví se o Eriksenovi to by byl dobrý krok pokud by mu PL sedla, ale bude hodně drahý a to si myslím, že bude důvod, proč ho SAF nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na naše zápasy někdy? Středního vysunutého záložníka prakticky hraje Rooney, naše hra funguje přes křídla, a Anderson se nesnaží páč je už týdny na marodce.

Reagovat
kiwwi

co to trepes

Scholes nebol ziadny vysunuty zaloznik, ktory by tvoril hru, United nikdy na takeho zaloznika nehrali, az teraz to tak z polovice zacal hrat Rooney...my sme odjakziva hrali, hrame a aj hrat budeme cez kridla

Reagovat
kubys

Což je právě třeba pro Andyho smrt, protože na AMF je daleko lepší, resp. lépe využitelný.

Reagovat
kiwwi

no on si prave vyborne rozumel s Clevom ked hrali to svoje tiki taka...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekupujem tak staré hráče.

Reagovat
niflheim

Reagovat
terry

Reagovat
minoLFC

Uživatel minoLFC - bylo vám uděleno varování!

Text varování: Vyjadřujte se v komentářích slušně. Slovo "zmrd", které používáde pomalu v každém druhém příspěvku, opravdu slušné není.

Bylo vám uděleno varování, protože jste porušil pravidla pro vkládání komentářů. Pokud je budete porušovat i nadále, budeme nuceni sáhnout k dalšímu opatření - znemožnit vám vkládání dalších komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

s tým sa machruješ?

Reagovat
smazaný uživatel

a aspoň vidno, že svoj každý druhý komentár venuješ kiwwimu.

Reagovat
vodka

*Evrovi

Reagovat
minoLFC

ze ta napadol pri tom slove kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
herbage

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Reagovat
Infi

Reagovat
blade115

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Oni ti ještě vykají. No tak před adminem smekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas odpoved u preview, sasku.

Reagovat
minoLFC

Kde pseudofando Newcastlu?

Zvláštne, že nikomu nevadí keď to slovo používa slepica Schevcenko na hráčov Chelsea( ja som pritom nepovedal nič čo by nebola známa pravda). Ale jo, neide o manure

btw tá hrúbka v upozornení je na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas22.12.2011 14:58

Omg, vzdyt v te sezone to bylo pul na pul a Dalglish ten tym prebiral po rezignujicim Keeganovi na 4. miste. Ja sem si zatim urcite nestal jako mezek, jak ty tvrdis, spis jsem umyslne zertem shazoval praci Dalglishe, protoze dalsi sezonu v lize pohnojil, prestoze mel k dispozici nejlepsi Newcastle v historii. Jedina vec, ve ktere jsem se zmylil, byla ta, ze jsem si myslel, ze Keegan rezignoval z vlastni iniciativy par kol pred koncem, a ono to bylo uz v lednu. I tak ale nechapu, proc to musis porad vytahovat, ja kdybych ti mel omlatit o hlavu kazdou chybu, co napises, mel bys tu hlavu uz davno uplne rozbitou. Prestan se chovat jako ubozak, tvoje reakce jsou na urovni materske skoly. Diky.

Tady, ty ufnukance Do toho upozorneni mi sice nic neni, ale Kilymu jsou tvi manure urcite ukradeni a neni tam hrubka, ale preklep.

Reagovat
Chazy

To je řeč o jeho prvním působení v NUFC? Že při tom druhým rezignoval určitě už v září, nejdřív uhaluzil 0-0 na MU, kde ten zápas totálně podělal Fraizer a pak akorát porazil Bolton ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, o prvnim, kdyz to po nem prebiral nedotknutelny Dalglish, takze se to stalo prvni veci, kterou si mino v zivote zapamatoval a ted to dava do kazde reakce na me

Reagovat
minoLFC

Ja doma bavil o konkrétnejsezóne a nie ďalších a ty si za tým fakt nasýti stal

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ...hlavně, že jste se smáli Chelsea minulej tejden, tady to máte

Reagovat
smazaný uživatel

1,5 l ?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
raduinho

tejden ?

Reagovat
goodbay

sobota je minulý tejden

Reagovat
goodbay

Po včerejšku nechápu, proč Rosa nehraje základ (když je ted chvíli zdravej) místo Ramseyho třeba. Podrží míč, zklidní hru, rozehrává míče - to Ramsey třeba neumí. Goly taky nedává. Jediný jeho plus je, že je mladej a může se stále zlepšovat.

Reagovat
minoLFC

no a ešte ku včerajšku...Kuyt už pôjde, Maxi je na krídlu k ničomu a Adam by sa mal (keď bude Spearo alebo niekto na DM k dizpozícií) posadiť nachvíľu

Reagovat
Bayern +

200. pro West Ham United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Demba neskutecne

Reagovat
kiwwi

on bol nejaky MOTD alebo co? ci len tak si hladas zostrihy zo zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo motd.

Reagovat
smazaný uživatel

Dival jsem se na MOTD

Reagovat
kiwwi

jj uz stahujem...hlavne ze som sa v robote 8 hodin nudil

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak se mi nejvíc líbil gol Odemwingieho ze včera. Hlavně ta přihrávka Brunta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nadherna prihravka. A Sessegnon si dal taky Kennyho jak malinu

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Jak se můžu ve fantě připojit k dalším ligám?

Reagovat
smazaný uživatel

Leagues -> Join a league

Reagovat
j_mrazik

Ideální remíza... I když prvních 30. minut druhýho poločasu bylo asi tak pohledných jako Boásovo přepásanej plášť.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze tak mezi 45-65 minutou to byl nejlepsi fotbal z celyho utkani.

Reagovat
j_mrazik

Mně se nejvíc líbilo posledních 5 minut. Jinak máš pravdu, že tragédie byla vlastně pasáž uprosřed poločasu...

Reagovat
smazaný uživatel

No ani prvni polocas nic moc , Chelsea zalezla neschopna podrzet mic a Tottenham si to tam nekde cutal daleko od Cecha. Nejaky sance tam byli ale spis vzdy tak nejak jako blesk z cisteho nebe.

Reagovat
cristiano.K.

řekl bych zasloužená remíza výkon slípek mě zklamal druhý poločas bylo to dáno Pavem, do 90.minuty v podstatě neviditelný.Parker,Sandro,Bale

Reagovat
smazaný uživatel

U preview

kiwwi

22.12.2011 22:10

1900. pre 2000.

dEst

22.12.2011 22:51

2000. pro Liverpool Football Club

Reagovat
cristiano.K.

to si tam klidně ještě mohl dopsat a očištění Suareze

Reagovat
kiwwi

som zaspal

Reagovat
cristiano.K.

tak v tom pokračuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza nakonec zasloužená A teď je před námi pět zápasů, které se musí vyhrát

Reagovat
fantomas

Spurs are the top London club at Xmas for the 1st time since 1995-96 when they were 4th...

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Six current League One clubs have been top at Xmas in top-flight history

Reagovat
fantomas

Addicks!

Reagovat
smazaný uživatel

Ti mezi ne zrovna nepatri

Reagovat
fantomas

Tak kdo? Sheffieldové, PNE, Huddersfield, Notts, Leyton..?

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffieldové, PNE, Notts, Oldham a Brentford.

Reagovat
fantomas

Huddersfield při tom hattricku a následných dvou stříbrech nikdy neved ligu o Vánocích, jo? Pěkný...

Reagovat
smazaný uživatel

Treba tehdy jeste nebyly Vanoce

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No co, Grinch je mohl ukradnout

Reagovat
fantomas

To by byli chudáci.

Reagovat
Wat

Volové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz bychom se na to 3 misto mohli konecne prodrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to ma prakticky vyuziti, diky barve

Reagovat
smazaný uživatel

taký bordel...

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
smazaný uživatel

vsak si babu hned brat nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

šikovná baba

Reagovat
fantomas

Taarabt o Vánocích: 12 z., 755 min., 0 gólů, 0 asistencí, 34 střel (2,62 střely na zápas), 11 centrů.

Uplně si tu PL podmanil no.

Reagovat
smazaný uživatel

ak fakt pôjde do PSG, tak zhoria aj posledné sympatie, ktoré k tomu klubu prechovávam.

Reagovat
smazaný uživatel

mna dostalo ako ukoncil reprezentacnu karieru, namysleny fracek

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu nás on dotáhl do Premier league. Letos je to bída. Asi mu stoupla pseudo-sláva do hlavy

Reagovat
niflheim

Tak snad první fanda QPR, kterého jsem tady zaregistroval

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ťažko uveriť, že takému klubu niekto aj fandí.

Reagovat
cristiano.K.

já jim přeju tak nějak už jen,protože tam chytá Černý

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že nás v ČR je dost málo, neznám osobně žádného jiného fanouška Rangers. Já jim fandím nějak od roku 2006.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Neni co slavit

Reagovat
smazaný uživatel

jak nekdo napsal: nejtechnictejsi hrac PL

Reagovat
fantomas

Hlavně jak někdo napsal (já+ještě někdo)...v PL vyhoří.

Reagovat
Liquid

A to se tím snad vylučuje?? Quaresma má taky výbornou techniku a v Chelsea si skoro nekopl. Individuální technika není všechno a zrovna Taarabt je problémový hráč, v Tottenhamu se ho zbavili docela rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

hax dnes nebude?

Reagovat
fantomas

Už.

Reagovat
Godwinson

Dneska se hrál takovej zajímavej zápas, překvapení :) Plichta asi dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza je pro nas nejprijatelnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl a asi můžu bejt rád, že jsem šel radši chlastat jak tak čtu.

Reagovat
fantomas

Tys chlastal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pche

Reagovat
mickey mouse

byl to skvělý fotbal

Reagovat
j_mrazik

Od Mickey Mouse tohle tvrzení sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať koukám, jak koukám, furt tam nevidím ani offside ani ruku. A to jste se tlemili jak kdyby to bylo do očí bijící

Reagovat
Arbiter

Tak si porid lepsi bryle, co ti na to rict. Ofsajd byl hranicni, ruka pak z jednoho zaberu naprosto jasne.

Reagovat
j_mrazik

Ruka to nebyla.

Reagovat
minoLFC

ruka to bola, ziadne rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele s hraničním offsidem Z té dvojité zpomalovačky prostě není vidět, že by měl Gallas nebo Adebayor, kteroukoliv část těla před obráncem. A brýle nepotřebuju, ten druhý detailnější záběr na odraz míče od Adeho těla prostě nedokazuje, že zahrál rukou to by musely být milimetry. Navíc ten odraz míče, takovou razancí a v tomhle úhlu prostě jesně napovídá, že hrál ramenem, tak jdi fakt do prdele s nějakýma brýlema. Podle mě regulérní gól a rozhodčí tam mával zase něco co absolutně nemohl vidět a už několikrát se tu řešilo, že v těchhle situacích se má zvýhodňovat útočící strana. Viděl jsem uznané góly z větších "offsidů"...

Reagovat
Usty

Reagovat
vitasrp

Jdi doprdele s hraničním ofsajde, seš idiot, že si myslíš, že se to mohlo a mělo mávat, sice stejnej názor měli na Skysports Glen Hoddle a Graeme Souness, ale jseš prostě úplně mimo..

Ta situace byla opravdu maximálně sporná, jedna z těch, kdy bych nechtěl být rozhodčím.. Co mě ale stejně nejvíc fascinuje, je to lidský chování, kdy má někdo odlišnej názor.. Proč hned přecházet do agresivního projevu a snažit se ukázat tomu druhýmu, jakej je to debil, to vážně nepochopím..

Reagovat
vitasrp

Já tím chtěl reagovat na Arbitera, trošku mi to ujelo, ten první odstavec v sobě měl mít nádech ironie, takhle nevím, jestli se to dá pochopit..

Reagovat
smazaný uživatel

No jde o to, že už včera ze mě arbiter s fantomasem dělali šulína, protže jsem napsal, že podle mě to byl regulérní gól. A když tady dám odkaz, kde prostě jasně není prokazatelně vidět ani offside ani ruka, tak arbiter mi arogantně napíše ať si koupím brýle. Navíc kdykoliv se ukáže že neměl pravdu, tak není schopný napsat: ok mýlil jsem se. Raději to nechá vyšumět a příště mi se super frankiem raději zas napíše, že jsem typická slepice nebo něco podobně duchapřítomného...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmis se s nim bavit o fotbale Musis se ho treba zeptat, kde se vzala podoba Santy Clause a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Nejsem na internetu nonstop, abych mohl sledovat diskuse a pak reagovat. Když jsem napsal hraniční ofsajd, špatně jsem zvolil slova, měl jsem napsat hraniční situace. A jestli vám všem přijde, že znak PL je na rameni, budiž, mi je to putna...

Reagovat
Arbiter

První věc: "Co mě ale stejně nejvíc fascinuje, je to lidský chování, kdy má někdo odlišnej názor.. Proč hned přecházet do agresivního projevu a snažit se ukázat tomu druhýmu, jakej je to debil, to vážně nepochopím.." a "Jdi doprdele s hraničním ofsajde, seš idiot, že si myslíš, že se to mohlo a mělo mávat"- nastavuješ si zrcadlo?

A celkově je tvůj koment plný rozporu. Na jedné straně říkáš, že se mnou souhlasí lidí ze studia, na druhé se to pískat nesmí a pak k tomu přidáš, že je to maximálně sporná situace a když napíšeš sporná, znamená to, že pravda může být na obou stranách. Netrpíš ty schizofrenií?

Reagovat
vitasrp

Tyvole, tobě kompletně jeblo, nebo já nevím.. Vždyť já se v tom sporu proboha postavil na tvojí stranu, četl si to vůbec??

První odstavec byla ironická reakce na Kohouta, kterej tě začal posílat do určitých míst jen kvůli tomu, že si na situaci měl jiný pohled.. Proto jsem jeho slova použil, ale samozřejmě ve značně ironické podobě.. Však já sám si myslím, že to byl ofsajd, i když hrozně těsný a dost sporný..

Celkově jsi to vůbec nepochopil - já se nesnažil podrýt tvůj názor, naopak jsem se navezl do výroku Kohouta.. První odstavec ironie, druhý odstavec můj názor - který je koneckonců podobný, jaký máš ty.. Velký nedorozumění..

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera byli fans CFC uzasni Ferreira taky nezklamal skoda no, vyhrat se dalo, kdyby Ramires umistil tu hlavicku ve vapne lip...ted mame celkem slusny los, tak chce to vytezit maximum, utect Arsenalu a Liverpoolu a preskocit Tottenham.

Reagovat
vitasrp

To tady vůbec nepiš, podle místních ignorantů máme jen jeden pokřik a nic jinýho naši fans neuměj..

Jinak los teď máme víc než slušnej, vlastně až do zápasu s United doma nás nečeká nic vysloveně těžkýho, proto bychom měli ztrácet fakt minimálně, abychom si udělali nějaký základ pro boj o BigFour.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, presto mi to nedalo nezminit je, protoze away sektor ma CFC na hodne vysoke urovni jinak ano, je treba z toho vytriskat co nejvic. Hlavne doufam, ze na pripadne posily se nebude cekat a prijdou zacatkem ledna.

Reagovat
vitasrp

Away fans máme o dost lepší jak domácí fandy, no, což je ale v PL řekl bych poměrně normální.. Akorát u nás to lidi prostě neviděj, protože jsme CFC, tak musí nadávat na všechno možný.. Ale tak ať si to užijou..

Jj, posily budou třeba, o tom snad nemusíme diskutovat.. Kdybych já osobně měl vypsat všechny posty, kde potřebujeme posílit, tak to je - stoper, pravý bek, kreativní střední záložník, křídlo.. Předpokládám, že v lednu dorazí Cahill a nějaký ten křídelník - ne hvězda, spíš talent, který by už ale mohl nastoupit v A týmu.. Něco asi jako De Bruyne..

Reagovat
smazaný uživatel

S tema pozicema kde potrebujem posilit mas pravdu. Sice budu vypada nenazrane, ale klidne by Boas mohl privest dve kridla. Podle mych planu kde by odesel Malouda i Kalou, tak bychom meli Matu a Sturridge a na kazdy post to chce nahradu.

Jak to vidis s Cahillem, vytrhne nam trn z paty?

Reagovat
vitasrp

Já nevím, Cahill byl loni parádní hráč a na stoperovi jsem ho opravdu žral, navíc Bolton nehraje hluboký blok, často jsou dost vysunutí a hlavně v téhle sezóně je to stojí spoustu gólů.. Nicméně na jaře to Cahill zvládal opravdu luxusně, kdykoli jsem je viděl, patřil k nejlepším na hřišti..

Problém je, že momentálně prostě vůbec nemá formu.. A já jsem ohromně skeptický vůči tomu, abychom přiváděli hráče bez formy.. Jednou jsme to už udělali a ten chlap je asi největší provar v historii fotbalu.. Na druhou stranu Cahill moc stát nebude a přestup do většího klubu by ho mohl nakopnout, kdo ví.. Stopera potřebujem a v lednu toho asi moc k mání nebude..

Reagovat
spider_8

Zase stoper nepotřebuje formu a sebevědomí tolik jako útočník a navíc se do toho snáz dostane. Jeden, dva zápasy s čistým kontem a je zpátky. Krom toho u nás přece neni až takovej borde v obraněl jako v Boltonu A i kdyby se to náhodou nepovedlo tak za 7 mega to neni takovej provar a můžem ho v klidu šoupnout na lávku.

Reagovat
vitasrp

Každopádně tohle teď řekl AVB..

http://www1.skysports.com/football/news/11668/7392571/

Podle mě je to už jasný, v lednu máme Cahilla...

Reagovat
spider_8

To je dobře

Reagovat
j_mrazik

To vaši diváci dělali to "ó" s rostoucí a klesající tóninou (snad to píšu dobře)?

Reagovat
vitasrp

Jj, to myslím, že byli naši..

Reagovat
j_mrazik

Tak v tom případě už máte 2 "pokřiky".

Jinak nezdá se ti, že všechny ty týmy z horní poloviny tabulky hrajou vesměs stejně? Ty přechody do útoku jsou hrozně zdlouhavý. Právě od Tottenhamu jsem si sliboval ostrovnější fotbal s ostrýma křídlama (vím, že chyběl Lennon, ale stejně).

Reagovat
13

No, docela jsem koukal, že jsem zaslechl chanty na Drogbu a Torrese( i když převzatej od nás)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem taky od tebe mohl cekat no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině pravdu... Každý ví, že vaši fans jsou jedni z nejubožejších v lize, tak nechápu jak si tady můžete přitakávat, jak byli včera úžasní, když se museli měřit s jedněmi z nejlepších v lize. Já jsem za celou dobu slyšel možná tři chanty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jses zaslepeny yido, neslysis nebo nechces slyset, stejne jako ostatni antifanousci CFC. Ja jelikoz ty chanty moc dobre znam tak jsem je vcera slysel moc dobre, vcera tam ta intenzita hluku a pokriku byla dobra. Ja nepisu, ze jsme meli lepsi nebo horsi support nez fans Spurs, ale ze byl na hodne vysoke urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

no je fakt, že si vždycky všimneš chantu který znáš, než naopak...

Reagovat
kiwwi

nj ja som minule naratal 19 roznych chantov od nasich away fans ale kto to nesleduje tak by nenaratal vela...ale aj tak je fakt ze Chelsea ma jednych z najslabsich fanusikov

Reagovat
iamek

Napis te ze maji proste nejlepsi fans a mate klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ty ty chanty hlavně prostě neznáš, tak je nemůžeš slyšet, to je úplně jednoduchý..

A je sice krásný, že máme jedny z nejhorších domácích fanoušků, to ale neznamená, že máme tragický i away fans.. Ale to je přesně ono, člověk tady něco pochválí v souvislost s CFC a hned je oheň na střeše...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem uznal výš. Za opěvování čehokoliv na CFC by měl být veřejný lynč

Reagovat
kiwwi

Luis Nani - Goals: 6 | Assists: 7 |

David Silva - Goals: 5 | Assists: 8 |

Juan Mata - Goals: 3 | Assists: 7 |

Gervinho - Goals: 3 | Assists: 5 |

Stewart Downing - Goals: 0 | Assists: 0 |

Gareth Bale - Goals: 5 | Assists: 5 |

Reagovat
fantomas

To je drsný. Přitom Downing měl těch lepších zápasů podobně hodně (nebo spíš málo?) jako Nani...

Reagovat
tomasinho

Je jasné, že Nani je lepší fotbalista, ale Downing má smůlu, dvě tyčky, jedno břevno, po jeho nahrávkách Carroll trefil 2x konstrukci třeba. Ale musí jít i výkonostn nahoru, ve středu to byla bída bídoucí.

Reagovat
fantomas

Však na to sem narážel, ze začátku sezony Naniho výkonnostně určitě válcoval. Celkově to myslim poukazuje na to, jak je zcestný se něčim takovym ohánět - i viz Gervinho nebo Young (2+7).

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
j_mrazik

Jak říká kamarád. Trefit tyčku je to samý jako trefit rohovej praporek, akorát že diváci udělají "oooouuhh". Možná to vlastně udělají u toho druhýho, ale tam je spíš "heeeej"

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

Nj, Silva je prostě nejlepší...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
C0br

Koukám, že Bale letos dostane hráče sezóny suverénně, už teď je na tom lépe než loni, když tu cenu dostal.

Reagovat
cristiano.K.

uplně o ničem,pokud se snažíš narážet na Downinga. Mít jen trochu štěstí tak má bilanci 3+4 minimálně

Reagovat
kiwwi

nesnazim sa na nic narazat...su to vybrati najlepsi kridelnici siestich najlepsich timov a ich statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom by tam mal byť Bellars a ne Stew :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon,Walcot a Young jsou na tom jak? Nemůžu to nikde najít, tak pokud máš třeba nějakou stránku s povícero statistikama, tak bych ti byl vděčný...

Reagovat
kiwwi

Walcott 2+6

Lennon 2+3

Young 2+6

Reagovat
fantomas

Všechny sou vedený na pl.com.

Reagovat
kiwwi

nejak zmenili stranku a neviem to tam najst...ja to pozeram na fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tam taky nemůžu najít, každopádně dík...

Reagovat
fantomas

No už tam neni ta tabulka, ale osobní stránka hráče je naopak propracovanější..

Reagovat
Wat

Aaron Lennon: Goals: 2 | Assists: 3 |

Theo Walcott: Goals: 2 | Assists: 6 |

Ashley Young: Goals: 2 | Assists: 6 |

Reagovat
smazaný uživatel

Young také isté štatistiky ako Theo?

Reagovat
kiwwi

Young si tie statistiky nahnal v zapase s vami...2+3

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

To jenom dokazuje, jak jsou tyhle statistiky irelevantní....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč tam nedáš Bellamyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se nevedou druhé přihrávky, těch mají Mata se Silvou neskutečný kotel.

Reagovat
Usty

Sturrdige (9+3)

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu jiný typ křídelníka...

Reagovat
Usty

To uznávám, přesto ale hraje na křídle - a fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Na zhodnocení tohohle zápasu jsem si musel počkat na lepší sestřih a musím říct, že jsem trochu nasraný, protože už třetí zápas v řadě se nepodařilo tenhle ultranesympatický tým porazit, přičemž v posledních dvou případech tomu trochu pomohli i sudí. Na druhou stranu to byl, ale krásný zápas s hodně dobrým nasazením a tutovkama na obou stranách. Nejvíc mě mrzí, že Ledley nerozhodnul 5 minut před koncem, poté co si parádičkou pohrál s obráncem, bohužel jeho střela byla zblokovaná... MOTM podle mě Sandro, jinak za nás dobře zahrál Bale a solidně i Ade, za Chelsea Cashley, Sturridge a Terry, který ale tím válením jen potvrdil všechny Chanty Yidos. Bodík pro nás dobrý, ale je v tom trocha zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

No, hrát proti Bosingwovi na stoperu , a Ferreira vs Bale, tak bych docela nasranej byl. Tohle se mělo vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát mohli oba, spravedlivá remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten druhý gól. Jinak stoprocentní souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

V sestave kola 4 hraci Chelsea ? Kdo to sestavoval a ten Fereira je tam fakt vtipnej , nerikam ze vyhorel , ale odehral proste takovy standart a je v sestave kola , a Sturridge taky sice dal gol , ale jinak krome zahozeny 100% sance taky nic moc. Mozna tak ten Cole a Terry tam maji co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

i místo Kinga bych tam dal spíš Gallase

Reagovat
kiwwi

OT: akych komentatorov z MOTD mate najradsej?

za mna: Steve Wilson, Alistair Mann a Jonathan Pearce (tento je asi najoblubenejsi)

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni az na jednoho myslim maji moc prijemny hlasovy projev. Celkove se mi anglicti komentatori dobre poslouchaji

Reagovat
Wat

Tak to je jasný, ty rumunský a ruský se fakt nedají poslouchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Lineker je nejlepsi svyma vyrokma a pod. Nejsympatickejsi pro me je Pearce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hansen.

Reagovat
kiwwi

komentatorov!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak pardon.... Tých mená nepoznám... ale Lineker je známy...

Reagovat
fantomas

Jednoznačně Wilson.

Reagovat
kiwwi

jeho som si oblubil hlavne po tomto

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1849432153408

po tom Tioteho gole mam zimomriavky z jeho komentaru - neskutocny je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew a Harper

Reagovat
fantomas

Hm, já ani nemám no... ale dobře odkomentovaný. Hlavně on má i nejzajímavější ty psaný preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Harps

Reagovat
smazaný uživatel

John Motson

Reagovat
kiwwi

tak tento je moj absolutne najneoblubenejsi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tittelbach

Reagovat
niflheim

Tyler, Townsend...a hlavně Gary

Reagovat
kiwwi

MOTD!!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Tak asi když je tam třeba Shearer, Motson...já si teď moc nevzpomenu

Reagovat
kiwwi

komentatori!!!!!!!!! omg

Reagovat
niflheim

Však Motson tam někdy bývá

Reagovat
niflheim

Já se na to vyseru

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na sestrih THFC-CFC a ruka Cashleyho byla jasna, ale spatne odhalitelna, gol Chelsea ale platit nemel. Ade rukou nehral, jasny rameno, takze pokud by se nemaval hodne tesnej ofsajd, byl by to regulerni gol. Vypada to,ze to byl docela peknej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Zápas pěknej moc nebyl. Byly tam poměrně častý pasáže, kdy to byla vyloženě plácaná a nebo přihrávačka mezi stoperama a jedním záložníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hah, in your face arbiter and fantomas!

Reagovat
fantomas

To jakože má bejt hrubas náká vyšší moc nebo co?

Reagovat
j_mrazik

Asi lepší oči, protože to bylo luxusní rameno.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to stejny rameno jako ten gol Balotelliho a je zajimavy, ze u nej nikdo o hrani rukou nemluvil

Reagovat
fantomas

Stejný???

Reagovat
smazaný uživatel

No stejna cast tela, jasne, ze tentokrat to bylo Adeho rameno a ne Mariovo

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to už včera, nejsem nasraný, na rozhodčí, pro ně to bylo hrozně těžký. Nasralo mě, že se mi ti dva (plus další, které ani nemělo smysl komentovat) vytlemili a nejsou schopní přijmout, že se mohli mýlit...

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ty čárky

Reagovat
fantomas

Moc dobře víš, že sem se ti "vytlemil" proto, že tam prostě byly tři sporný věci, přes který zkrátka nejel vlak. Navíc se ani nepískala ruka, logicky - jinak by snad musela bejt žlutá -, ale ofsajd, kterej se prostě dal a už sem jich viděl stovky takových. A jo, fakt to nebyl rozhodující moment, jo, fakt neni důvod bejt kvůli tomu nasranej, a ne, já fakt neměl důvod bejt o něco zaslepenější než hrubas, takže nechápu, proč bys zrovna jeho názor (!) měl považovat za rozhodující...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

já bych řekl spíš biceps a to nevím,jak by se mělo posoudit,zřejmě ruka...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapasy se nepiskaji podle toho, jak se to LFC hodi do kramu, nejste MU

Ne vazne, podivej se na to, sice tam bylo to "machnuti" cele ruky, ale mic ho trefil do ramene, od jine casti ruky by se ani tak prudce nemohl odrazit.

Reagovat
kiwwi

presne toto beriem ako klucove...muselo sa to odrazit od kosti aby to slo tak prudko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já si přál remízu

detailně jsem to neviděl,ale ze záběrů,které jsem měl to vypadalo jako biceps

Reagovat
kiwwi

vsak prave preto, ze si si zelal remizu sa ti to hodi

Reagovat
cristiano.K.

byli tací,co si i přáli výhru slípek,protože si tuhle sezonu na ně netroufají

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se do toho sereš?

Reagovat
cristiano.K.

chci být čestný,aby pravda zvítězila nad zlem

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.footytube.com/video/tottenham-hotspur-v-chelsea-100156?ref=wv_relbox

Kolem 10:00 je ten okamzik s nekolika opakovanymi zabery a je to tam hezky videt, ze to bylo rameno. Prakticky stejnej kontakt, jako Balotelliho gol, o jehoz regulernosti nepadlo jediny slovo

Reagovat
kiwwi

10:35 je to uplne jasne vidno ze to bolo rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je z toho záběru dobře vidět, že ten pohyb kterým chtěl pomoct balón usměrnit do brány udělal opožděně, takže to fakt musela být kost aby se to odrazilo pod tímhle úhlem a takovou razancí...

Reagovat
Arbiter

uvědom si, že balón není bod, ale má nějakou plochu a to, že se balón dotkl ramenního kloubu ještě přece neznamená, že se nedotkl i bicepsu...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
cristiano.K.

jsem ještě v práci,zkouknu až dorazím domu a třeba ti dám za pravdu

Reagovat
cristiano.K.

bylo to rameno

Reagovat
Bayern +

Jasny, ovsem offside Gallase jako krava.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec, zapomnel se tam Cashley, a podle car na hristi je videt, ze jsou cca na stejne urovni. Zadnej ofsajd jak krava tam neni.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne, jenom jsem už ani nevěřil, že by někdo "neutrální" podpořil můj názor. A arbiterovi už jsem jednou psal, že se s ním už o ničem nikdy dohadovat nebudu a asi to začnu dodržovat...

Reagovat
spider_8

Hrubas je neutralita sama

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ty uvozovky Ale myslel jsem to jako že není yido a navíc on nijak zvlášť nemusí ani Tottenham. Ale je fakt, že tu averzi vůči CFC má stejnou jako já...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš, jako každý jiný normální fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam Spurs docela rad, urcite vic, nez Chazy nebo lexess

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no já vás právě beru jako takovou trojku přitakávačů, tak jsem to asi automaticky přetáhl i na tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jsou šupáci!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom by mě zajímalo, jestli to má nějaký reálný základ, nebo je to prostě jednoduchá nenávist bez vnějších příčin...

Reagovat
Chazy

U mě toho je, ale byl bys už asi 5. fanda Spurs, kterýmu bych to psal ... každopádně podobně nemám rád Newcastle, Leeds a další "velkokluby"...

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mi povýšené chování a postoj "jsme víc než vy". Ale žádná nenávist to není. A třeba u tebe jsem ten postoj snad neviděl, jsi pro mě takový světýlko, že ani fans Tottenhamu nejsou zkažení do morku kostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba Sonny takovy neni vubec

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Ale prakticky už nepřispívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale lexess je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snazim se byt objektivni. Kdyz ne, tak to hned poznas

Reagovat
smazaný uživatel

urcite vyssia nez ty... predsa len si guner a este k tomu mas problemy s ocami. tu situaciu rozhodcovia nezvladli o ofsajd sa nejednalo (pozrel som si niekolkokrat opakovacky) a ruka tiez nebola. Z toho co som videl tak mensia chyba by bola ak by piskli "ruku" ale oni piskli "ofsajd".

Ja si myslim ze ked nejakemu tymu neuznaju regulerny gol + daruju superovi gol ktory platit nemal tak sa jedna o dost klucove momenty a som presvedceny o tom ze ak by sa to stalo ARSEnalu guneri by vyplakavali ovela viac nez my...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo proč na WHL je ten televizní pohled zas tak nízko? vždyť je z něj ho*no vidět, člověk pak vůbec nemá přehled...

Reagovat
smazaný uživatel

Záběr ze střechy byl dokonalý, hlavně když se hrálo při lajně přímo pod kamerou. Neskutečně dynamické záběry...tohle je bída, asi chtěli dát vzpomenout na záběry z Highbury

Reagovat
smazaný uživatel

jojo mě to taky právě hrozně bavilo, suprovej pohled. Vím že to měli i na nějaký zápasy Ligy mistrů loni a byl jsem rád když se to asi nějak neujalo, a teď se k tomu zas vracej... nevím no, takhle pořádně nic nevidíš. Jinak QPR má taky tu střechu, ale tam když se hraje přímo pod tím tak je to spíš komický...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

400. pre Phila Jonesa, Patrica Evru a Ashleyho Younga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

a a

Reagovat
smazaný uživatel

Fúj.

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

Ryan Giggs has been voted as the greatest Premier League player of the last 20 years on Sky Sports

Luis Nani (@luisnani) has been voted player of the year 2011 on Sky Sports (toto je trocha vysmech Robinovi)

Reagovat
fantomas

Výsměch je slabý slovo.

Reagovat
kiwwi

asi to zariadil Fergie, no

Reagovat
fantomas

Jj, pomalu už těm jeho dlouhym prstum taky začínám věřit.

Reagovat
Wat

To jsou voli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezvýznamná anketa na webu.

Reagovat
kiwwi

samozrejme ze bezvyznamna, ved to vyhrali hraci United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs Nani rozhodně NE.

Reagovat
Counter

Robina opomíjejí snad úplně všichni... Mohli by i v přestupním období.

Reagovat
fantomas
Reagovat
soukup

ale docela dobrá úspěšnost na ten styl nahrávek

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by nie, keď nič iné ani netrénujete.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne Delap s Shottonom ešte hádžu kladivom...

Reagovat
Chazy

Psal sem ti pod preview

Reagovat
soukup

a tos chtěl abych si toho všiml, když je tam milion blábolů? jo Beltrana mám teď v záložce, jako nahradit Albertu stejně nejde a hráč je to skvělej, jen to zdraví no. Ten plat je velkej, ale zas je to jen na dva roky

Reagovat
fantomas

Ten pravej roh ale byl nákej zakletej.

Reagovat
vodka

u city v těch přihrávkách nevidím žádný systém

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dokument o Cescovi? Really?

Reagovat
cristiano.K.

OT: objednal jsem si kalendář LFC na těhle stránkách http://fan-fotbal.cz/, mám to tři zastávky MHD z práce,tak jsem se tam rovnou zastavil,jestli ho náhodou nemají. Dobrý den, měl bych tu mít objednaný kalendář Liverpolu, máte ho na skladě? Podívám se...bohužel kalendář LIverpoolu momentálně nemáme, ale mohu vám nabídnout kalendář Manchesteru united. to je vtip? Aha,chápu,budeme Vás informovat emailově až dorazí no jo no takové shity nejdou na prodej,tak to nabídnou každému,kdo do obchodu zavítá

Reagovat
C0br

Buď rád, že ti chtěli pomoct k normálnímu životu. Jinak toho plakátu se nedočkáš, takové shity ani nikdo neobjednává.

Reagovat
cristiano.K.

*kalendář,když už

Reagovat
fantomas

To máš ještě dobrý. Já si takhle 21. prosince na stránkách Bontonlandu objednal nákou vánoční kolekci pro máti s tim, že tam červeně bylo napsáno něco jako "objednáte-li si zboží do 22. prosince, doručíme vám ho ještě do Štědrého dne!"...takže mi samozřejmě dneska přišel e-mail, že už to maj na poště a balík mi pošťák doručí první všední den ode dne doručení na poštu.

Reagovat
cristiano.K.

to je přísný,hodně přísný

Reagovat
kiwwi

ja keby som bol predavac, tak ti ten kalendar nejak pekne zabalim a dam ti ho akoze je Liverpoolsky...to by bol krasny darcek

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

tak papír naštěstí dá zpracovat i jinak, zase začnem topit na kamna no,ale za 2kila by se to moc nevyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele