17. kolo
21.12.2011 20:45 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Newcastle United - West Bromwich Albion 2:3

Newcastle dál padá tabulkou, po prohře 2:3 s West Bromwichem je sedmý a jeho ztráta na čelo se neustále zvyšuje. Dnes domácí dvakrát odpověděli na vedoucí branku WBA, rozhodující trefa Scharnera už však zůstala bez odezvy. Hosté si pomohli do první poloviny tabulky.

Newcastle se musel obejít bez tvůrce hry Cabayeho a na jeho hře to bylo velmi výrazně znát. Jeho náhradník Vukčič přesto vymyslel první příležitost zápasu, Leon Best však po jeho centru hlavičkoval nad branku. Následovaly dva nepříliš nebezpečné pokusy Jonase, který to jednou zkoušel hlavou a podruhé nohou, v obou případech ale zvítězil v tomto minisouboji gólman Foster.

Ve dvacáté minutě se hosté z první šance dostali do vedení, Bruntovu geniální uličku zpracoval Odemwingie, postupoval sám na Krula, zvolil poněkud překvapivé řešení a střelou z poměrně velké vzdálenosti otevřel skóre zápasu. Po půlhodině hry se v gólové možnosti ocitl Long, místo očekávané střely ale zvolil přihrávku, kterou mu Krul vystihl. Ve třicáté čtvrté minutě domácí Magpies vyrovnali, když se střelou do horního rohu branky prosadil Demba Ba.

V předposlední minutě prvního poločasu ale West Brom znovu vedl, jednalo se přitom o perfektně sehranou situaci. Přetažený centr vrátil do ohně Scharner a Gareth McAuley hlavou vstřelil svůj první gól v Premier League. Devět minut po přestávce byla k vidění neuvěřitelná minela hostujícího útočníka Longa. Ten postupoval úplně sám na Krula, udělal mu kličku a zakončoval do odkryté branky, jenže trefil jen břevno a udržel tak Newcastle v naději.

Tu navíc v jednaosmdesáté minutě přiživil svým druhým úspěšným zásahem v utkání Demba Ba. Tomu přiťukl míč proti noze střídající Ben Arfa a senegalský kanonýr nechytatelnou střelou k tyči podruhé vyrovnal. Jenže domácí se neradovali dlouho, už o čtyři minuty později našem Odemwingie v čisté gólové příležitosti Scharnera, který rozhodl. Závěrečný tlak Newcastlu byl bezzubý, a tak domácí podlehli WBA 2:3.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2x jsem si říkal že Newcastle je jasná jednčka, ale impotence střelců je minulé kolo obrala o body a že těch šancí měli, nicméně fotbal se hraje na góly a né na držení míče. W.B.A je venku silné, z určitého pohledu by to mohlo pomoci Newcastlu, který nebude muset překonávat obranný val a prosazovat se z breaků, proto sázím na domácí 2:0

Reagovat
Devil

Straky šlapem!!!!!

Reagovat
diastan

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew nadále nemůže počítat s Marveauxem a zřejmě ani s druhým s bratrů Taylorů, Ryanem

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

odporucam stavit na volbu over 2,5 tip 3 1 strelci sa prebudia

Reagovat
smazaný uživatel

S tou sérií posledních 5 zápasů je skoro zázrak, že je Newcastle pořád jen 2 body od pohárů. Dnes musí zabrat - 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

všichni davaji dnes 1 chtěl jsem dat 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele