Anglická Premier League - souhrn 11. kola

31.10.2009, 15:48, aktualizováno 01.11.2009, 19:02
Komentáře a souhrny
Birmingham se s Manchesterem City rozešel bez branek, hosté jsou s devatenácti body čtvrtí. Chelsea včera vyhrála v Boltonu a drží náskok před Manchesterem United, který si poradil s Blackburnem. Liverpool zaznamenal další porážku, když nestačil na Fulham, v londýnském derby pak Arsenal poměrně snadno přehrál Tottenham.

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 3:0

31.10.2009 13:45

Góly: 42. Robin van Persie, 43. Cesc Fàbregas, 60. Robin van Persie

Jednoznačného vítěze má nejprestižnější londýnské derby. Podzimním králem hlavního města Albionu se stal díky dvěma slepeným brankám z konce prvního poločasu Arsenal. Ten tak ziskem tří bodů nepříjemně tlačí na Chelsea s Manchesterem.

Úvodní pasáže nejslavnějšího londýnského derby opanovali na Emirates Stadium domácí. Ti ctili své letité vyznání o tom, že balon na vlastních kopačkách je dobrý balon, ať už se nachází v jakékoliv vzdálenosti od branky soupeře.

Ovšem Kanonýři dnes zároveň byli i nebezpečnější stranou. Vždyť kdyby Clichyho tečovaný křižný pas trefil Aršavin o něco lépe, mohlo to být už po čtvrthodině hry 1:0 pro domácí. Takhle zacílil jen do otevřené náruče Gomese. Brazilský gólman nebyl bez práce ani v následujících minutách. Když Fabregas promptně navázal na Aršavinovu zblokovanou střelu neváhal se dokonce blýsknout skvělým reflexním zákrokem, aby četným fandům Arsenalu zkazil předčasné oslavy.

Do třetice všeho nevyužitého zaváhal ve 30. minutě i Van Persie, jehož po hrubce Ekotta našel mezi obránci Fabregas. Holandský snajpr se na Gomese řítil sice z notného úhlu, ale i tak mohl této akci přiřknout určitě zdařilejší koncovku.

Tottenham si v prvním poločase musel vystačit jen s polovičními, nedotaženými šancemi. Poprvé dravě kopíroval osu hřiště Keane, až mu kousek od malého vápna ukopl míč Song. Potom to byl Crouch, kdo si nabíhal na Čorlukův zdařilý centr před soupeřovu svatyni a před kým Vermaelen na poslední chvíli zakročil. První poločas už tak pomalu spěl k bezbrankovému konci, až udeřili domácí po naprosto triviální rovnici. Sagna zprava házel aut, narazil si s Fabregasem, na nic nečekal a hned hledal ve vápně Van Persieho, který se natlačil před Kinga a podél přední tyče propasíroval míč do sítě - 1:0, jak snadné.

Avšak ještě jednodušší recept na přípravu gólu publiku za pár vteřin předložil Fabregas. Ten Kohoutům uloupil balon okamžitě po rozehrávce, drze s ním prošel středem hřiště skrz tři protivníky a ideální střelou k pravé tyči Gomesovy klece zvýšil.

Hned zkraje druhého dějství mohlo být definitivně hotovo, jenže Diaby svou úlohu dorážejícího hráče vůbec nezvládl, protože trefil jen dobře postaveného Bassonga. O pár chvil později neuspěl ani Eduardo unikající prakticky sám na Gomese, když jenom nastřelil nastavenou pravou ruku brazilského brankáře. Nadvládu Arsenalu pak na okamžik přerušil Bentley s nebezpečným provedením přímého kopu po ruce Gallase, ovšem ani taková příležitost hostí Gunners nerozhodila.

Ti brzo svého rivala dorazili. Po ošklivém faulu na Eduarda ponechal rozhodčí Clattenburg výhodu, čímž zprvu poněkud rozhodil i pronikajícího Sagnu. Ten se nakonec přeci jen rozhoupal k centru, po kterém se jenom tak napůl vrhl Gomes, samou nekoncentrovaností ho propustil k Persiemu a ten snadno vsítil třetí branku svého mužstva.

Tottenham nebyl v těchto chvílích jenom nalomený, nýbrž doslova přelomený. Další slabší chvilky soupeřovy defenzivy mohl využít v 65. minutě Eduardo. Tomu mírné ofsajdové postavení dopomohlo k zvláštní situaci, kdy se kousek za šestnáctkou mohl hned několik vteřin připravovat k překonání vyběhnutého Gomese. Tíhu očekávání nakonec chorvatský forvard neunesl, když po zemi zacílil mimo.

Vzápětí se konečně ke slovu párkrát dostali i Kohouti, ovšem obě Crouchovy hlavičky byly až příliš slabé na to, aby nějak zaskočily Almuniu. Obecně byl v posledních minutách zápasu původcem aspoň nějakého nebezpečí vzdušný prostor, odkud se ke svým nepřesným pokusům prosadili i domácí Eduardo s Diabym.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Chelsea FC 0:4

31.10.2009 16:00

Góly: 45. Frank Lampard (pen.), 61. Deco, 83. Zat Knight (vl.), 90. Didier Drogba

Chelsea potvrdila úžasnou formu a podruhé během čtyř dnů rozdrtila Bolton, v obou případech mu nadělila čtyři branky. Blues v posledních čtyřech zápasech vstřelili dohromady 17 branek a žádný neinkasovali! Navíc si upevnili vedoucí pozici.

Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho se dlouho nemohli před domácí obranný val dostat, počkat si museli až do poslední minuty prvního poločasu. To do pokutového území pronikl Didier Drogba a byl sestřelen Jlloydem Samuelem, který inkasoval červenou kartu. Vzápětí navíc pokutový kop proměnil Frank Lampard a Bolton šel do kabin o desíti a s jednogólovým mankem. Rozhodně nic příjemného.

Druhý poločas už se nesl jasně v duchu dobývání branky Trotters, která podruhé kapitulovala v 61. minutě. Anelka se zmocnil míče, prošel mezi několika obránci a přesným pasem vyslal Deca, který na zadek posadil Robinsona a levačkou obstřelil Jaaskelainena. Na 3:0 mohl zvyšovat Lampard, ale trefil břevno. Třetí branku si nakonec připsal Knight, jenž si do vlastní branky srazil centr Ricarda Carvalha. Zprvu se sice radoval Ivanovič, ale nakonec byla branka připsána domácímu borci. Výborný výkon Chelsea završila v poslední minutě, kdy Essien zvedl míč v rohu pokutového území míč, přihrál Decovi, ten hrudí přiklepl Lampardovi a ten elegantní patičkou našel Drogbu a pro hostujícího kanonýra nebylo těžké přesně zakončit.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Hull City 2:0

31.10.2009 16:00

Góly: 20. Graham Alexander (pen.), 77. Graham Alexander

Clarets dnes odpoledne nebrali žádné ohledy na své nedávné premiérové zaváhání na Turf Moor a v černobílém utkání vyzráli na Hull. Černobílém proto, že první poločas patřil takřka výhradně Burnley, zatímco druhý opanovali hosté. Ti však na rozdíl od Turfites nezvládli svou převahu gólově vyjádřit, ba naopak ještě inkasovali, takže nakonec prohráli 0:2.

Soupeřovo agresivní pojetí hry spojené se snahou kralovat dnešnímu utkání činilo zmateným Tygrům opravdu enormní potíže. Prakticky po dobu celého prvního poločasu se nedokázali dostat do zápasu, přičemž navíc relativně brzy prohrávali. Ve dvacáté minutě totiž Stephen Hunt v pokutovém území skolil k zemi Mearse a Clarets tak měli velkou šanci ujmout se vedení. Kapitán Burnley Graham Alexander při svém 900. startu v kariéře nezaváhal, po své pravé ruce bez problémů rozvlnil síť za zády Dukea. Ten byl posléze takřka neustále v pohotovosti, nabuzení domácí totiž co chvíli usilovali o zdvojnásobení náskoku. Jenže Blake se po zpětném pasu Eaglese do balonu opřel až moc velkou silou a přestřelil. Také Bikey pak hlavičkoval nepřesně a do třetice neuspěl ani Elliott, který si už alespoň na Dukeovi vynutil nějaký ten zákrok. Jeho střela ze značného úhlu ovšem neměla moc šancí na úspěch.

Ještě krátce před přestávkou navíc Clarets spálili další dvě slibné příležitosti, když Eagles pořádně protáhl protivníkova golmana a Jordan pro změnu opět nepálil přesně. O mnoho aktivnější domácí si tak v první půli počínali poněkud haštěřivě, což se jim v budoucnu nemuselo úplně vyplatit. A skutečně, v druhé půli byli nebezpeční de facto jen hosté. Jenže Ghilas krátce po přestávce totálně vyhořel ve stoprocentní šanci, kdy trefil pouze střed branky. Po hodině hry to byl zase Mendy, kdo si pohrál se všemi čtyřmi zadáky Burnley, aby vzápětí jen nepatrně procvičil Jensena. Banální důvod - strkání ve zdi - pak přiměl rozhodčího k neuznání Geovanniho výstavní trefy z přímého kopu. Brazilský středopolař pak svou frustraci navíc vyjádřil nešetrným zákrokem na Fletchera oceněným červenou kartou. Tím prakticky své spoluhráče úplně potopil.

Clarets totiž početní výhody zvládli perfektně využít, když se čtvrthodinu před koncem ujala Alexanderova rána zpoza šestnáctky. Na obou stranách pak ještě byly k vidění dvě vyložené příležitosti. Bikey ovšem z pěti metrů přestřelil, zatímco Dawsonova přízemní pumelice pouze orazítkovala tyčku Jensenovy klece.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 1:1

31.10.2009 16:00

Góly: 45. Dinijar Biljaletdinov - 47. John Carew

Everton po několika zápasech konečně boduje, dnes vydoloval bod ze zápasu s Aston Villou, v němž vedl 1:0, ale nakonec remizoval. Obě mužstva navíc dohrála bez vyloučených Biljaletdinova a Cuellara.

Toffees sice měli obrovské problémy s marodkou, ale do dnešního nakonec stihli naskočit obránci Baines s Yobem a také ruský záložník Biljaletdinov, který byl velkým oživením. Everton se snažil vytvořit si v úvodu nějaké šance, ale zejména přes dvojici Collins, Dunne se mu přecházelo těžko. Nejprve centroval Biljaletdinov, ale míč těsně před Fellainim ukopl Collins. Poté už se dostal do hry i gólman Brad Friedel, jenž nastoupil ke 200. utkání v Premier League v řadě a musel vyrážet nebezpečnou střelu Yakubua. Villa odpověděla Youngovým trestným kopem, který málem našel na zadní tyči číhajícího Dunna. Střely Warnocka a Heskeyho se neujaly.

Rozuzlení prvního dějství přišlo až v jeho samém závěru. To útočnou akci rozjel po levé straně Tim Cahill, setřásl Dunna a poslal do vápna centr. Ten lízl Yakubu, čímž znemožnil zakročit Collinsovi a míč tak propadl až k Biljaletdinovovi, který poslal Everton do vedení.

Martin O'Neill na nepříznivý stav zareagoval nasazení Johna Carewa a norský útočník se mu okamžitě odvděčil. Ještě nutno podotknout, že střídán byl zraněný Milner. Jen minutu po startu druhé půle totiž vyslal centr do vápna Warnock a ačkoliv Agbonlahorův pokus Howard zlikvidoval, na dorážku Carewa už nestačil.

Aston Villa postupně ve druhém poločase rozevírala křidýlka, načež Moyes reagoval stažením Fellainiho a nasazením ostříleného forvarda Sahy. Ten se pět minut před koncem dostal do ideální pozice, ale netrefil. Černou kaňku za utkáním nakonec udělaly dvě červené karty, které v posledních minutách inkasovali hráči na obou stranách. Nejprve za ošklivý zákrok na Petrova musel předčasně do sprch Biljaletdinov, o chvilku později ho po druhé žluté kartě následoval Cuellar.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Liverpool FC 3:1

31.10.2009 16:00

Góly: 24. Bobby Zamora, 73. Erik Nevland, 87. Clint Dempsey - 42. Fernando Torres

Co všechno se může změnit během sedmdesáti minut! Úvodní čtvrthodina patřila výhradně Reds, ti doslova přišpendlili bojácný Fulham k jejich pokutovému území. Naproti tomu působí zcela kontrastně obraz hry z posledních pěti minut, kdy Londýňané po celém hřišti kombinují v exhibičním duchu. Důvod je prostý - Liverpool dovolil svému soupeři jít hned dvakrát do vedení.

S pouhým křečovitým svíráním vlastního pokutového území vyrukoval Fulham na slovutného soupeře. To byla celá jeho taktika. A popravdě - úspěch zrovna neslavila, neboť navzdory tomu, že Londýňané bránili klidně v osmi hráčích, každý centr liverpoolských zaváněl gólovou šancí. Nejblíže zužitkování byl nakonec ten Degenův z 21. minuty, do něhož se díky podskočení Pantsila mohl opřít a následně orazítkovat břevno soupeřovy klece Benayoun. Jakkoliv se však Cottagers dosud soustředili tak akorát na zahušťování prostoru okolo své šestnáctky, neznamenalo to, že nemohou využít vzniklé mezírky v defenzivě protivníka. Když se tedy ve 23. minutě před domácími otevřely metry prostoru, ihned vyrazili kupředu a nečekaně udeřili. Duff po Kamarově přihrávce nevystřelil zrovna povedeně, přesto mu za chvíli blahořečil všudypřítomný Zamora, jenž spoluhráčův nepřesný projektil pohotově nasměroval za Reinova záda

Liverpool se po inkasovaném gólu hodně dlouho oklepával, znovu aplikovat ten tlak zkraje zápasu pro něj byl přímo nadlidským výkonem. Jenže stačila píď volného prostoru pro Torrese a začínalo se zase odznovu. Ve 42. minutě Hughes na hraně velkého vápna ramenem odrazil balon pouze ke španělskému kanonýrovi, jenž se nerozpakoval a z první trefil přesně prostor u pravé tyče Schwarzerovy svatyně.

Druhé dějství se od počátku neslo v oboustrannějším duchu, domácí zlepšili pohyb, hráli o mnoho aktivněji než předtím a výsledkem bylo mimo jiné i více prostoru pro favorizované Reds. Přesto šancí bylo na Craven Cottage stále k vidění jen minimum. Do úvodních dvou třetin utkání už se stihla vtěsnat pouze Gerova mizerná střela, které předcházel ne úplně ideální pas Zamory a skvostné Maďarovo zpracování tak těžkého balonu. Cottagers však netruchlili dvakrát dlouho. Zhruba čtvrthodiny před koncem totiž zleva odcentroval Konchesky, Reina nešťastně prodloužil balon jen na zadní tyč, kde číhal Gera, který hlavou sklepl balon na malé vápno pro Nevlanda a ten ho už jen elegantně patičkou posunul za soupeřova golmana.

Pro Liverpool se začal celý svět rázem bortit, a to tak, že nezadržitelně. Během chvíle putovali předčasně pod sprchy Degen s Carragherem, jeden za ošklivý faul bez úmyslu trefit balon, druhý kvůli nečistému zatažení za záchrannou brzdu. Červenou rezignaci svými střídáními krásně dokumentoval i Rafa Benítez, který nechal na hrací plochu vyběhnout hned dva vyjukané mladíčky, Ayalu s Ecclestonem. V 87. minutě pak přišla definitivní kosa ze strany Fulhamu, když Nevland s Dempseym učebnicově vyučili prořídlou obranu Liverpoolu, aby záhy druhý jmenovaný hladce skóroval.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Wigan Athletic 4:0

31.10.2009 16:00

Góly: 35. Aruna Dindane, 45. Frédéric Piquionne, 64. Aruna Dindane, 90. Aruna Dindane (pen.)

Portsmouth prožil skvělý týden. V Carling Cupu se protáhl do dalšího kola a teď neskutečným způsobem vypráskal Wigan. Velkou měrou se o debakl Martinezových svěřenců zasloužil útočník Dindane, autor hattricku.

Pompey se nedá upřít, že byli lepším týmem od začátku do konce. A taky by se nikdo nemohl divit, kdyby už v poločase vedli 5:0. Vždyť už v první minutě střílel nad Boateng, přičemž na něj dalším nepřesným projektilem okamžitě navázal O’Hara. Takřka konstantní tlak Portsmouthu vyvrcholil krátce po dovršení půl hodiny hry. Tehdy se prvně trefil Dindane, kterého vyslal do sólového úniku někdejší wiganista Brown a rodák z Pobřeží Slonoviny nezaváhal. Nadávat na svou nepevnou stráž mohl Kirkland do přestávky ještě jednou, když ve třetí minutě nastavení vybídl Dindane ke skórování svého parťáka z útoku Piquionneho. Ten vnikl do pokutového území jakoby nic a zavěsil.

Intenzitu snahy Latics o dosažení branky lze směle vyjádřit nulou. Koneckonců za vše hovoří Rodallegův ragbyový nákop vystupující v tomto utkání jako jediný pokus hostí alespoň částečně odpovídající parametrům běžné střely. To Pompey pálili povětšinou přesně. Nejprve ještě Bramble zvládl ztečovat Dindanův projektil do bezpečné vzdálenosti od Kirklandovy branky, ale proti spolupráci někdejšího forvarda Lens a střídajícího Kanua byl i on bezmocný. A jelikož si s hlavičkou Dindaneho po centru nigerijského bijce nevěděl rady ani sám Kirkland, bylo to už 3:0. Autor dvou branek pak ještě korunoval svůj brilantní výkon proměněnou penaltou po faulu na Kanua. To již běžela závěrečná minuta tohoto jednostranného zápasu.

Více informací k zápasu

Stoke City - Wolverhampton Wanderers 2:2

31.10.2009 16:00

Góly: 17. George Elokobi (vl.), 44. Matthew Etherington - 47. Jody Craddock, 64. Jody Craddock

Stoke se v poslední době rozehrálo k dobrým výkonům, a tak chtělo pochopitelně proti Wolverhamptonu uspět. Utkání sice mělo báječně rozehrané, když vedlo po poločase už 2:0, nakonec ale bralo pouze bod za remízu 2:2. V dresu Wolves se dokázal dvakrát prosadit stoper Craddock.

Už ve druhé minutě předvedli hosté oku lahodící akci. Castillo poslal míč ke Kightlymu, který následně zaměstnal Sorensena. Míč ovšem poslal přesně do míst, kde stál dánský gólman. Vzápětí zahráli Potters velmi zajímavý rohový kop, když na poslední chvíli odvracel balón do bezpečí až stoper Craddock. Úvodní minuty jinak nabídly řadu nepřesností. První branku utkání si nakonec připsalo Stoke. Mezi střelce se ale nešťastně zapsal hostující Elokobi, jenž si vsítil vlastní gól.

V 26. minutě mohli domácí své vedení zdvojnásobit. Fuller sice ztratil míč, brzy jej však získal James Beattie a opět zaměstnal obranu Wolves. Zakončení se mu ale nepovedlo ideálně a gól tak nevytěžil. Zanedlouho se ocitl anglický útočník v další příležitosti. Výbornou přihrávkou se opět prezentoval Etherington, střelu Beattieho ovšem tentokrát vychytal Hennessey. Zasahovat musel i pět minut před přestávkou. Na pokus aktivního Etheringtona byl už ale krátký.

Hned po změně stran dokázali Wolves snížit a průběh utkání tak řádně zdramatizovat. Začátek druhého poločasu se hostům skutečně povedl. Gólově se prosadil zkušený Craddock, branka podle domácích ovšem neměla platit, jelikož údajně padla z ofsajdu. Během krátké doby mohlo být dokonce vyrovnáno. Z přímého kopu nebezpečně zakončoval Milijaš, ale do brány míč nepropasíroval.

Jody Craddock se dnes proměnil na zachránce Wolverhamptonu. V 64. minutě se zapsal podruhé v zápase mezi střelce, když poslal míč za záda Sorensena hlavou po rohovém kopu. Výhru pro Stoke mohl zařídit Faye, ale míč poslal nad břevno.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - West Ham United 2:2

31.10.2009 16:00

Góly: 39. Andy Reid, 76. Kieran Richardson - 30. Guillermo Franco, 36. Carlton Cole

West Ham United přicestoval do Sunderlandu s nutností vyhrát. Poslední zisk tří bodů oslavil v prvním kole, od té doby se trápil. A dnes byl k vítězství poměrně blízko. Po gólech Colea a Franca sice už vedl 2:0, ale ani to mu nestačilo. Zápas vítěze po devadesáti minutách nepoznal.

Pouhých sedm minut málem stačilo domácím k tomu, aby se dokázali střelecky prosadit. Ve více než jasné tutovce se ocitl kanonýr Darren Bent, jenže z jeho hlavičky nic nebylo, protože nemířil přesně. Vzápětí vyzkoušel štěstí na druhé straně Noble - pálil však příliš slabě. V 13. minutě dostal prostor na kraji pokutového území obránce Paolo Da Silva a nečekanou střelou nakonec trefil tyč Greenovy brány, který na jeho pokus nikterak nereagoval.

Také West Ham se osmělil k útoku a po ose Collison - Franco se u míče ocitl Behrami, kterého ale následně skvěle vychytal Gordon. Zajímavý fotbal pokračoval i nadále. Do zakončení se dostal Bent, ovšem ani tentokrát na Greena nevyzrál. Jako první se mezi střelce zapsal útočník Kladivářů Franco, kterého vybídl ke skórování mladík Collison.

Ten měl prsty také ve druhém gólu West Hamu. Ten přišel ve 37. minutě, kdy se zapsal mezi střelce Carlton Cole. Sunderland však na nepříznivý stav velmi rychle zareagoval. Z přímého kopu napřáhl Andy Reid a krásnou střelou snížil opět na rozdíl jediné branky. Jenže ještě před poločasovým hvizdem viděl za faul na Ilungu červenou kartu útočník Kenwyne Jones a svému týmu řádně zkomplikoval situaci.

Také po změně stran byla k vidění řada zajímavých příležitostí na obou stranách. Ve 48. minutě se pokoušel o navýšení vedení Franco, s jeho hlavičkou po rohovém kopu si však Gordon poradil. Už o minutu později střílel na druhé straně Bent, postrádal ale přesnost. Následně se musel Green vyznamenat proti pokusu Turnera. V 55. minutě naopak střílel Cole, jenže ani on nemířil přesně, a proto se stále skóre neměnilo.

Sunderlandu dneska nebylo příliš přáno. Během druhého poločasu se podařilo trefit břevno jak Canovi, tak krátce na to také Da Silvovi. I přesto se ale domácí hráči přeci jen dočkali vyrovnání. Bent poslal centr na zadní tyč, kde dorážel do sítě Kieran Richardson. Darren Bent mohl dokonce zařídit pro svůj tým tři body. Nejprve ale poslal míč přímo do rukou Greena, o pár minut později pak hlavičkoval nepřesně.

Více informací k zápasu

Manchester United - Blackburn Rovers 2:0

31.10.2009 18:30

Góly: 55. Dimitar Berbatov, 87. Wayne Rooney

Manchester neměl s porážkou Blackburnu moc velké problémy. Zápas kontroloval, i když se znovu nevybičoval k bůhvíjakému výkonu. Co Sira Alexe Fergusona určitě potěší, je ovšem fakt, že se mu dnes trefili oba elitní útočníci - jak Berbatov, tak Rooney.

Na Old Trafford se v první půli dlouho hrálo celkem neuspořádaně a prakticky bez pořádných šancí. Ani jeden z týmů se zprvu nemusel obávat nějakého soustavného tlaku soupeře, hrozilo se spíše z rychlých protiútoků. Přesto lze s klidem konstatovat, že fotbalovějším celkem byl ten z Manchesteru. Na konci úvodní půlhodiny dokonce přišel se zajímavou sekvencí plnou strachu modrobílých. Během ní nejprve Evra vyzval Berbatova k přízemní střele, kterou ještě stihli zadáci Rovers zablokovat, aby posléze centr Valencii tentýž bulharský forvard protentokrát konečně odhlavičkoval na Robinsona, jenž s úspěchem lovil balon těsně pod břevnem. Berbatov byl vůbec zdaleka nejvýraznějším strašákem brankáře Blackburnu. Ten se brzy musel vytáhnout s dalším prvotřídním zákrokem proti jeho střele ze střední vzdálenosti.

Právě bulharský ostrostřelec byl také autorem prvního gólu na Old Trafford, ten však nemohl být pro ofsajdové postavení přihrávajícího Rooneyho uznán. Jako by toho už tak nebylo dost, Berbatov byl zklamaný i po další své střele. V poslední minutě prvního dějství ho patičkou přenádherně našel Rooney, on však pod nátlakem Nelsena vypálil hodně nepovedeně.

Kdo čekal, že seriál o Berbatovově trápení bude pokračovat i po přestávce, musel být v 55. minutě hodně překvapen. Tehdy totiž těžce zkoušený Bulhar dostal od Evry míč do pokutového území, zády k brance si ho píchl do vzduchu, otočil se a bezkonkurenčním úderem podél svého strážce nedal Robinsonovi žádnou šanci. Blackburn posléze nedělal nic pro odvrácení desáté venkovní porážky v řadě. Nadále byl naprosto bezzubý. A jelikož ani United nedělali moc proto, aby opět skórovali, na Old Trafford se utkání spíše povinně v poklidu dohrávalo.

Přesto stále odolávat pokušení nabourat ještě relativní klid v obranných řadách Blackburnu, to se Red Devils úplně nedařilo. A tak měl v 82. minutě střídající Obertan na kopačce rozhodující druhou brankou, skvělou práci svých spoluhráčů však zahodil do koše, když z pár kroků ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi. To Wayne Rooney o pár chvil později nezaváhal a jemným dotykem usměrnil přízemní Andersonův centr přesně na zadní tyč. V nastavení ještě Rovers dosáhli alespoň na (ne)regulérní korekturu skóre. Podle mínění čárového, které bylo dle všeho mylné, totiž Kalinič dorážel McCarthyho střelu z postavení mimo hru.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Manchester City 0:0

01.11.2009 17:00

Góly: -

Další venkovní trápení Citizens a další zápas bez zisku plného počtu bodů. Birmingham byl tentokrát dokonce i velmi blízko vítězství, neboť McFadden dostal v prvním poločase příležitost kopat penaltu. Tu však zahodil, a tak se oba celky rozešly smírně bez branek.

Až strašidelně děravá a jakoby nervózní byla obrana City v úvodních minutách. Zejména Birmingham se vůbec nezdržoval nějakou mezihrou, což Manchesterským činilo značné potíže. Nejprve dravost Fergusona překvapila Barryho tak, že skotský středopolař mohl vzápětí střílet. I když nezacílil přesně, předznamenal tímto těžké období zadáků v černém. Benítez pak totiž v krátkém časovém intervalu hned dvakrát mířil o mnoho přesněji - poprvé za pomoci Kompanyho teče nastřelil dokonce levou tyč Givenovy svatyně, posléze si na něj počíhal sám irský golman, když se díky Jeromeho snaze ocitl vlastně v situaci jeden na jednoho. Ani Citizens však úplně nezaháleli, když se ve slušných příležitostech postupně ocitli Bellamy a Wright-Phillips. Poslední slovo v první půlhodině si pak vzal domácí McFadden, jenž se svou dalekonosnou ranou náramně protáhl promrzlého Givena.

Také do přestávky neměli víc ze hry, ale spíše hrozili obětavější Brums. Za ně po další přehlídce nebojácných skluzů a zákroků promluvil ve 43. minutě Bowyer, Given se však po jeho střele hbitě natáhl a ze vzduchu si stáhl balon pro sebe. Irský čaroděj ve službách ManCity byl pak ústřední postavou rovněž na začátku druhého dějství. V 57. minutě totiž čelil pokutovému kopu McFaddena poté, co si De Jong v hlavičkovém souboji balon zřetelně zpracoval rukou. A úspěšně - celkem hladce si pro Skotovu ležérní střelu k levé tyčce doskočil a vyrazil ji do bezpečí. Měšťanská krize nicméně nebrala konce, a tak po více než hodině hry málem Bowyer zužitkoval pěkný Jeromeho centr. Z fotbalistů Citizens si o pozornost řekl tak akorát Tevéz se svou úctyhodnou bombou, kterou Taylor nad břevno vyrazil jen s velkými obtížemi.

Nějaký závěrečný tlak favorizovaného Manchesteru, ani ten nakonec nepřišel. City pokračovalo v nemastné neslané hře, která s sebou nenesla vůbec žádné šance. Naopak domácí Phillips málem v první minutě nastavení konečně skóroval, zpoza ležícího Kompanyho však na malém vápně nedokázal míč vydolovat. Za hosty to byl opět jenom Tevéz, kdo ještě jednou pokoušel štěstí, z hranice šestnáctky ovšem minul. Z úplného závěru tak nejvíce zaujme dětinská druhá žlutá a následně tedy i červená karta pro Fergusona, který rukou sáhl soupeři do vhazování. Poněkud úsměvný moment, Citizens však ani po něm neměli příliš důvodů k veselí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1190228:827
2.Manchester United1181223:1125
3.Arsenal FC1071232:1322
4.Manchester City1054118:1119
5.Tottenham Hotspur1161421:1719
6.Liverpool FC1160525:1618
7.Aston Villa1053214:918
8.Sunderland AFC1152420:1717
9.Stoke City1144311:1316
10.Burnley FC1150612:2215
11.Fulham FC1042413:1314
12.Wigan Athletic1141612:2113
13.Everton FC1033413:1612
14.Birmingham City113268:1211
15.Bolton Wanderers1032514:1911
16.Wolverhampton Wanderers1124511:1810
17.Blackburn Rovers1031611:2410
18.Hull City112278:248
19.West Ham United1014513:177
20.Portsmouth FC112189:157

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (486)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Blahopřeju fans Woolwiche k vitezstvi, bylo zcela zasloužene. Hru jste kontrolovali po cely zapas. U nas se fatalne projevila absence tří klíčovych hracu, ale na to se nedá vymlouvat. Obrana hrozná. Záloha bez nápadu. Toť vše.

Reagovat
afc

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana bol fakt des

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Budem sa tvarit ze to nebolo na mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Spurs mají úchvatný desetiletý komplex, jejich nemohoucnost porazit nás v lize opravdu stojí za zmínku. Tohle krásně koresponduje s jejich dnešním výkonem :

http://onlinegooner.com/gallery/laugh/images/24.jpg

Reagovat
bakasa

Reagovat
papos182

Reagovat
afc

neporazit svojho najvacsieho rivala 10rokov resp v 21 zapasoch, to je fakt riadna depresia.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Xavi8

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól Fabregase, to jsem, jak se říká, ještě nežral

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatuji si, že bych v přímém přenosu viděl rychlejšího góla

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to dobré, ale zas netreba preháňať.

Reagovat
herbage

Děláš, jako kdyby padaly takové góly obkolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, len nerobím, akoby som v živote nič lepšie nevidel, to je rozdiel

Reagovat
herbage

V historii fotbalu padly na podobné úrovni jen dva srovnatelné góly. Maradonovo sólo proti Anglii a Messiho sólo proti Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem tu viděl ledacos, ale tohle fakt ještě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhmatkovo napr. George Weah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka pěkná.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

V historii fotbalu padly na podobné úrovni jen dva srovnatelné góly. A oba dva padly v dnešním londýnském derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Padá spousta krásnějších branek než je ta, že nějakej hráč projde kolem třech naprosto zkoprnělejch a zaskočenejch obránců.

Reagovat
herbage

Naprosto dokonalé provedení

Reagovat
vodka

neuveritelne nudny zapas... 150 prihravek ve stredu hriste nez prisla nejaka dopredu... Arsenal lepsi, tottenhamu chybí lennon s modričem naprosto zoufale... King jalový, Bassong prumer, Jenas neviditelny... Bale mel prijit daleko driv...

Reagovat
Counter

nevím, proč nenastoupil Kranjčar, v posledních zápasech táhl zálohu právě on...

Reagovat
fantomas

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Hm, té zábavě při sledování Manchestru se to pravda nevyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

...čo zastaví herbaga, keď AFC vyhrá? ten seká na všetky strany... Nuž, čo takto spomienka na Wengerjugend plačúcich po smolnom zbabranom zápase na OT...

Reagovat
vodka

bavil se nekdo o MU? zkratka naprosto nudny zapas az na asi 7 momentu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna Man of the match.

Reagovat
fantomas

No to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, hral výborne.

Reagovat
herbage

Almunia, Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy, Song, Cesc, Diaby, Robin and Eduardo +(Bendtner) men of the match

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

aspon ze si z toho uz delas prdel... kazdopadne nekolikkrat minule byly ty tvoje komentare strasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsavin ?

Reagovat
fantomas

Vy mě dneska s takovou brzo odrovnáte, kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Len rozmyslam preco tam ako jediny chyba, v tom Herbageho vybere...

Reagovat
fantomas

Jo, dobrý..

Reagovat
herbage

No samozřejmě, že taky. Omlouvám se A abych nebyl nařčen, že straím Arsenalu, tak i Goméz

Reagovat
fantomas

Daří se mu v Bayernu, jo? Já slyšel, že to zatim neni to pravý ořechový.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes*

Reagovat
herbage

Omluva číslo dvě A nepokakajte sa

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage se nakazil španělskou chřipkou, už začíná být kritický asi jako fanoušci barcelony...

Reagovat
herbage

Arsenal porazil po delší době Tottenham, vyhřívá se na druhé místě tabulky + má zápas k dobru, v LM jede na postup, hraje pěkně, marodka se vypradňuje, tak mi tu chvilku štěstí taky přej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

50. Pre Van Persieho formu

Reagovat
smazaný uživatel

zeby sa ten jeho potencial nakoniec naplnil? uz som pomaly prestaval dufat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaames Beattieeeeee

Reagovat
fantomas

Benayoun s Degenem, nejlepší hráči současného Liverpoolu, a oni hrají jen občas.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham, Clarets, Potters, skvěle to začíná

Reagovat
fantomas

Alexander při svém 900. zápase v kariéře gól. Velká gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

On je neuvěřitelnej. První sezona v životě v PL a je jedním z nejlepších hráčů Burnley. Vybavím si u něj jen jednu chybu, a to když v derby dezoerientovaně přihrál hlavou Di Santovi. Jinak hraje ale hodně dobře a ten gól si zaslouží

Reagovat
fantomas

To byl Jordan, pokud si dobře pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, byl to Graham :)

Reagovat
fantomas

Jo ne, pardon. Jordan tam vadil Jensenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
herbage

3,2 vstřelených gólů na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bol podpriemer

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže máme toho Reidyho...

Reagovat
honziss

Takhle kopnutý přímák jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá si prdel? Ten herec Ilunga tam odletí jako pták do teplých krajin a Jonese za to vyloučí...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě žlutá Ilungovi... Tak co teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď stojí od ruky tři metry a nic... Komik...

Reagovat
honziss

Ilungovi za faul, Jonesovi za to strčení. Promiň, ale tady měl právo tu červenou dát.

Nicméně je pravda, že ten rozhodčí je šílenec a Jones dneska nebude poslední vyloučený.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, nechal jsem se unést...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl ten lékař West Hamu nebo kdo... Ošetřují Ilungu, přiletí rozhodčí, dá mu žlutou a lékař si odplivne a poklepe na čelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho nestihol vziať z lavičky.

Reagovat
vladis271

ja nemozem.torres jedna sanca proti manu,jeden gol.a teraz zatial opet torres jedna sanca,jeden gol.snad ho v druhom polcase budu viac spoluhraci hladat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesnost Torresových střel z hranice velkýho vápna je neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Chelsea+červená Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, bylo to úplně jasný.

Reagovat
vladis271

skoda mohol to byt zaujimavy zapas teraz to bude len otazka skore

Reagovat
Tsigi

to je dobře měl jsem vsazeno že dá Lampard gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik na to byl kurz?

Reagovat
Tsigi

asi 3,2, ale tutovka

Reagovat
honziss

Nechci to zakřiknout, ale KONEČNĚ! Konečně vidím ten West Ham, který mi v minulé sezóně dělal radost, který přinášel dobré výsledky, který dokázal vyhrávat. Jsem rád, že Zola už pustil k vodě ty svoje blbé nápady se stavěním úplně pitomých sestav a vrátil se k té osvědčené sestavě z loňska.

pro Jacka Collisona a jeho dvě fantastické asistence.

pro Franca a jeho první gól.

Colea a jeho mistrné zakončení.

pro návrat starého West Hamu.

pro rozhodčího protože to je blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Zolova nemoc se pravděpodobně přenesla i na Bruce, jinak si nedokážu vysvětlit obranu a Hendersona...

Reagovat
honziss

Tu obranu dneska zvoral, to je pravda. Hendersona by měl začleňovat postupně, podle mě dostává moc prostoru na to, jaké má schopnosti a zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, právě... Nechybět McCartney, tak stejně hraje na beku Richardson, protože si Bruce z nějakého neznámého důvodu oblíbil Hendersona...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, McCartney už se rozcvičuje...

Reagovat
honziss

Na to, že hrajete v deseti s náma dobře cvičíte.

Reagovat
honziss

Tak holt mu věří, uviděl v něm talent a dává mu šance. Pořád bys na Bruce neměl být nějak zlý, protože ty posily co vám přivedl jsou opravdu fantastické.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch talentů je víc - Kay, Waghorn, Chandler (dokonce reprezentant) a ty Bruce pustil na hostování...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes padá hodně gólů..

Reagovat
honziss

Jinak Bilya. On bude pro Everton výborná posila, další skvělý tah Moyese.

Reagovat
honziss

A teď se nechá vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Deco, krásnej protiútok 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Drogba je palič

Reagovat
fantomas

Nevland.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ivanovič hraje čím dál, tím líp, aby se za chvíli zdravý Bosingwa nemusel bát o místo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak mám na bekovi radšej tie klasické behavejšie typy, nie preškolených stopérov alá Richards či Ivanovič.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, ale chápej, že pro mě, fanouška Chelsea, je skvělé mít 2 výborné RB

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chápem, len konštatujem naviac

Reagovat
smazaný uživatel

ten Pool udělá každý kromě nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Rafa dneska nechce vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Degen s Carrou by ti to podepsali

Reagovat
fantomas

Správná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom se teda rozstřílel, škoda že Bedna jen na lavičce Ale Matějovský v základu

Reagovat
smazaný uživatel

To snad Rafa nemyslí vážně stáhnout ze hřiště Yossiho a nahradit Ecclestonem. Originál anglický komentář: "Unbeleviable decision".

Reagovat
Tomekcz

dneska 4 cerveny zatim

Reagovat
fantomas

No to snad néééé, FPL zase v háji...ten snad neni normální, ten Carra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal v FCHL raz 3 vylúčených, toto je ešte nič.

Reagovat
Tomekcz

a dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

To má Benítez za to, že vystřídal Yossiho a ne Dirka kterej zavinil gol.

Reagovat
fantomas

Rafa si ze svých fanoušků dělá solidní prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun mu ani nepodal ruku.. ani se nedivím a když šel ze hřiště, tak myslím, bylo dost zřetelný aspon tak 4x fuck.. jinak s tebou souhlasím, nechápu ho čím dál víc a znovu se mi utvrzuje to, že loni to byla slušná haluz ten druhej flek.

Reagovat
papos182

Kdyz se sere, tak poradne.

Reagovat
Tomekcz

Mel jit uz s United tak vydrzel o zapas dyl

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa knows

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa je hlavně osel.

Reagovat
smazaný uživatel

I know

Reagovat
vladis271

mal by som plakat,ale toto uz je moc.rafa,rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič Po centru Carvalha 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec vlastní Knighta...

Reagovat
fantomas

Proč já toho Dempseyho stáhl z FPL?

Reagovat
hefy

Přesně to samý sem udělal taky.

Reagovat
Tomekcz

Liverpoolu tam nejak chybi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey a zdarec spokojenost

Reagovat
honziss

Dneska to střílí a červení se. Premier League je prostě fantastická.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osm zápasů, 25 gólů, 8 červených

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec 27

Reagovat
honziss

Myslím, že Chazy se už raduje z výhry, jelikož předpokládám, že si opět vsadil svých +29 gólů na kolo.

Ikdyž vlastně on by se přesevšechno radoval neměl, dostat čtyřku od Portsmouthu, to už je záhul pro kohokoliv v letošní sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth nehrá zle už tak od tretieho kola, bola len otázka času, kedy sa to preklopí, hanba to síce je, ale dalo sa to čakať

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, má zase +29,5, ale spousta dalších věcí mu prý nevyšla.

Reagovat
hefy

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

A další dvě červené, btw. jedna Kováčovi. To je maras dneska!

Reagovat
terry

8 červených karet.

Reagovat
Tomekcz

8 cervenych to nepamatuju a To jeste muze dostat neervak Rooney nebo Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

A toještě nastoupí Scholes, takže červeným není konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Akce Chelsea.

Reagovat
terry

4:0, 5:0, 4:0, 4:0 - co víc si přát.

Reagovat
smazaný uživatel

sestup Tot*enhamu

Reagovat
Counter

to né, nikdo nám v poslední dekádě nedal tolik bodů jako oni... Jen ať si uvaří to 17. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, nebudem zlí.

Reagovat
Counter

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Konec Chelskí...

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Chelsea unbelievable

Reagovat
rufus

Portsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

Aruna

Reagovat
honziss

Teď už se fakt obávám, i přes tu výhru nad United, že tohle bude pro Rafu konečná.

Reagovat
terry

Nějak nevím..

Reagovat
honziss

7 zápasů, 6 proher, to je velký kalibr pro takový tým jako Liverpool. Fakt myslím, že dneska skončil.

Reagovat
terry

S tím samozřejmě souhlasím, ale prostě si nějak nedokážu představit, jak čtu článek: "Benítez na lavičce Liverpoolu skončil!" On tam prostě přežil už takový věci..

Reagovat
honziss

Přežil toho spoustu, ale tohle se mu tam ještě nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že nic jinýho než vyhazov už nemůže přijít.. je to prostě bída, ty střídání chápe jenom Rafa a jenom použiju závěrečnou větu z Liverpool Echo od jednoho redaktora.. v překladu " zajímalo by mě, co teď asi dělá Alan Curbishley".. Osobně bych ale byl pro Kennyho Dalglishe, který s LFC vyhrál titul naposled a byl by to ten správný impuls.

Reagovat
papos182

Ale houby.

Reagovat
minoLFC

no jo, ale koho predať, aby tí skrblíci vyplatili Rafu z novej zmluvy, ktorú mu sami dali? Gerrarda alebo Torresa?

a jaku medialnu kreaturu privedu miesto neho? Mancini alebo Klinsmann?

mať normalného majiteľa, ktorý by klub kupil za svoje, zainvestoval do štadionu, mal možnosť vyplatiť Rafu zo zmluvy a rozumel sa futbalu tak by som sa vyhadzovu neobával, ale takto to bude ešte horšie....

Reagovat
honziss

Ať si zavolají do Chelsea, tam jim určitě poradí jak vyplatit manažera z takové smlouvy.

Jinak myslím, že snad ikdyby přišla jakákoliv kreatura, horší už by to být stejně nemohlo.

Reagovat
$dolar$

Chelsea a Portsmouth

Reagovat
Liquid

a $dolar$ pro všechny

Reagovat
plechi

Fulham! COYW!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to byly dva rozdílné poločasy, že byla sestava špatná mi nikdo nevymluví, i když ve druhém poločase dělali kluci co mohli... Jen je škoda, že si Benty nechal střeleckou formu v minulých zápasech... But only fools rush in...

Reagovat
Sarlin

Jak hrál dneska Deco? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

8 červených a Maradona nominuje Cucha, celkom crazy day toto

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, že nám dá gól Salgado nebo Givet, dnes je možný asi vše

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, tipol by som to na Michela, predsalen, Givet sa už trafil aj do súperovej siete v tejto sezóne.

Reagovat
herbage

+ Pikujón gól

Reagovat
$dolar$

Kdo?

Reagovat
honziss

Piquionne.

Reagovat
$dolar$

Nj mohlo me to napadnout, dik

Reagovat
herbage

Neznat legendu Ligue1

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Už som sa zľakol že aj Elokobi, ale hneď ma zátvorka vyviedla z takmeromylu

Reagovat
Godwinson

teda, tohle kolo PL si nezadá s ekvádorskou ligou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teď na prima cool říkali, že Rafa má na lávce nic.. jenže si za to Rafa může sám.. jenom takovej minipřehled koho mohl mít na lávce : Crouch, Keane, Pennant, Sissoko, Kewell.. ale třeba i Leto, nebo Danny Murphy, Cisse, Warnock, Guthrie.. a hlavně nikdy sem mu neodpustil odchod Riiseho. Problém k jeho vyhazovu je to odstupný, ale věřím, že Real ho vykoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa - Real, hmm... zaujimavá kombinácia. O dôvod viac to tam neznášať, ale aj tak Rafa na lavičke Live, to je to najlepšie, čo nás mohlo postretnúť a opúšťalo by sa to len ťažko.

Reagovat
smazaný uživatel

no já myslím, že Rafa do realu je možný, Rafa je odchovanec realu a Pellegrini to má nahnutý, navíc už dřív se spekulovalo o jeho odchodu do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem se zase z našeho výkonu "udělal"... pokolikátý za sebou už?

Reagovat
smazaný uživatel

Od prohry proti Villans je to slušnej válec a krásnej fotbal

Reagovat
fantomas

Nezatěžuj nás svými sexuálními problémy, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, když mě pěknej fotbal v podání Lamparda a spol děsně bere

Reagovat
herbage

Neřikej, žes po dnešním galapředstavení Arsenalu a Cescovo gólu století , neměl mokro v kalhotech

Reagovat
fantomas

No právěže ne...já už zažil daleko povedenější derby, po všech stránkách, než bylo tohle. Mě nijak zvlášť nenadchlo.

Reagovat
herbage

To máš pravdu, ale hra zas tak špatná nebyla, výsledek vynikající a mohl být ještě lepší

Reagovat
herbage

Copa dneska asi prožívala lili.cc po výhře nad Litrpůlem

Reagovat
smazaný uživatel

mhhhh

Reagovat
herbage

Až tak?

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Omylem nechala zapnutou webkameru, přál bych ti to vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně chlapci COME ON YOU FULHAM!

Reagovat
smazaný uživatel

a zase Berba a ty křídla jak jsem viděl moc klidnější teda nejsu

Reagovat
Tomekcz

Rooney taky zrovna nezari v poslednich zapasech a s Berbou si muze podat ruce. Ja sem spis zvedavej jestli nase zaloha dokaze konecne neco vymyslet, Carrick by se mohl vzpamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že stred by nemusel být špatnej dřív když jsem viděl Andersona v základu místo Paula tak jsem byl dost naštvanej teďka mě to spíš uklidnilo že by jsme aj mohli dohrát v jedenácti

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, výkon som nevidel, ale Dindane Za to, ako doteraz od prestupu hral, len pochvala, zaslúžil si to.

Reagovat
fantomas

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

na Anfield Road?Liverpool dovolil svému soupeři otočit ze stavu 0:1 na 3:1?Milý pane redaktore..za 1)hrála se na Craven Cottage,2)Fulham neotáčel,vstřelil první branku.Liverpool už jen stihl srovnat. .ch jo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

A apokalypsa...milý redaktor se ti nemile omlouvá za tak milou opravu.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě

Reagovat
Liquid

215. pro titul na Stamford Bridge

Reagovat
Counter

Neví někdo, co se stalo Milnerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pořádnej kapitán co?

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

Pod Rafou se láme židle, 3 nohy sou v tahu, poslední drží jen tak tak.

Reagovat
papos182

Na posledni to ustoji.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude jenom Rafem zkus hledat problém někde jinde a bude toho asi vic

Reagovat
Liquid

Pompey se zachrání, já to říkal....Aruna Dindane Ivory Coast win WC 2010

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak páni, všetka česť, dnes Brad Friedel nastúpil k svojmu 200tému zápasu v rade

Reagovat
fantomas

A Alexander ke svému 900. zápasu kariéry, jak už jsem psal výše. Taky všechna čest.

Reagovat
vladis271

pome blackburn.....zlepsite my naladu.

alebo zdochla my koza ,ale susedovi zdochla tiez

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Co by se mohlo stát, aby dal dnes Berbatov gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas je tm Berba

Reagovat
smazaný uživatel

kopyto Dindane dalo hat-trick

Reagovat
fantomas

Jaký kopyto? Ty asi nejsi v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto, no ty si teda pekný ****, len čo je pravda (znalec).

Reagovat
M0rb1D4S

A ještě jedna malá oprava by měla přijít Při 4. gólu Chelsea nadzvedl míč na Deca Anelka, nikoli Essien

Reagovat
smazaný uživatel

jinak krásný zápas Fulham - Liverpool..škoda té karty pro Degeny, který do té doby hrál skvěle..Bobby Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně mu tam začalo padat..obrovskej dříč

Reagovat
M0rb1D4S

Ale zase mě naštval, když ke konci převzal míč (nevím teď komu) i když byl v offsidu...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo

Reagovat
Xavi8

Nevlandovi

Reagovat
soukup

ale mohl by častěji přihrávat

Reagovat
Liquid

spadnou 3 z těchto 4 týmů : Birmingham, Blackburn, Hull, Wolverhampton

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey..

Reagovat
terry

A co Portsmouth?

Reagovat
Liquid

já jim věřím, a to ikdyž měli 0 bodů někde po 6 kolech, teď již ztrátu dohnali a uvidí se co dál....hlavně ať nespadne West Ham a Stoke

Reagovat
soukup

o Stoke se nebojím, o WHU ano, doufám, že ještě něco podělaj, vyhoděj Zolu a půjdou nahoru

Reagovat
honziss

Teď hrajem doma s Villou ve středu, pokud tohle nevyhrajem, tak ten vyhazov už musí přijít.

Reagovat
soukup

doufám, v PL je spousta jiných týmů, kterým by to v championshipu slušelo a vůbec by mi narozdíl od vás nechyběli

Reagovat
Godwinson

West Hamem bych nahradil Birmingham ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Já myslim, že spadnou všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Live se po dnešku může cítit, jako by se mu někdo vymočil do obličeje. To, že je Jamie pomalej je jedna věc, to, že by mohl využívat poziční hru je druhá. Degen znovu dostál svému příjmení a Mascherano...udělá dvě ryhlejší kličky a dvakrát si rozbije hubu, to snad není možný, vypadal jak v tarfách. Hrát za Live svazuje a hráčské výkony musí potvrzovat jméno, které si Live vybudovalo skvělými výkony a mnoha úspěchy, to co jsme mohli vidět dnes byla tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

jenom bych doplnil, že v letošní sezoně to tragédie nebyla poprvé..

Reagovat
smazaný uživatel

Stopnout balon se učí někdy v přípravce. Tak proč to zatím nezvládl ani jeden hráč na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

No, on je problém i přesně si nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

manu si koleduje o gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj. Mně je ho až líto, on se prostě snaží, chce ten gól dát, ale to štěstí mu nepřeje

Reagovat
fantomas

Nani mi zatim nepřijde vůbec špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, snad korunuje výkon gólem. Nějak se vyhecoval.

Hlavně mě dneska těší Carrick, ten dává výborné přímé přihrávky(nemám zrovna dobrou kvalitu obrazu, takže nevím, jestli je to vždy on )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, Carrick sa zlepšuje. aspoň to poteší. Čo to ale stvára Rooney, veď nie je schopný 8 z 10 lôpt spracovať, to som snáď uňho nikdy nevidel A to, že niekedy je aj komplikovanejšie riešenie lepšie, by mohol predviesť Berbatov, ten na to ale momentálne nemá, bohužiaľ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na něm je vidět, že tak strašně chce to trápení prolomit, že mu to naopak hodně ubližuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že je to jedinej běloch v záloze a Berbatov dneska na půlku nechodí, takže ano, je to Michael

Reagovat
smazaný uživatel

proč ten slovák furt řiká Berbatou ?

Reagovat
soukup

Slováci takhle koncovku ov vyslovujou, teda nejsem žádnej znalec šlovenštiny, takže to možná není úplně stoprocentní pravda, ale zhruba by to tak mělo být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chimbonda

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan na plac a Owen taky Valencia dolu a z útočníku kdo by šel dolu tak by to vyšlo snad na stejno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Rooney. Berbatov alespoň hrozí nějak, ale Rooney je dneska naprosto neschopný.

Reagovat
fantomas

Až na tu patičku teda, ta byla luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

To bola ale inak dnes fakt...no comment.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak takovému hráči jako je Rooney muže dělat zpracování tolik neplechy ale myslím že Wayne stejně dolů nepůjde

Reagovat
Tomekcz

Chimbonda uz mel mit rudou, takhle do nej naskocit kolenem A Berbatov at de nekam, ten chlap neumi dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňať.

Reagovat
fantomas

Berbatov toho fakt spálí až příliš. On jak nedá góla z prvních dvou šancí, je lepší ho vystřídat...pak se to s nim totiž táhne, to je strašný. Až mi ho je líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne, ale nedá sa nič robiť, lepšie to proste už nebude

Reagovat
fantomas

Snad jen Owen sa dá robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno už aj Obertan sa dá robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Dindane tři goly, to čumím, ale přeju mu to. A Piquionne gól.

Fulham výborně, Chelsea taktéž. A Spurs hezky, druhá třígolová nakládačka od dalšího městského rivala nepotěší. :)

Reagovat
smazaný uživatel

jinak dneska 8 zápasů - 8 rudejch karet

Reagovat
fantomas

Už to tu psalo asi deset lidí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, jsem píča

Reagovat
Swarley

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

zmrdi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bych preferoval, aby Valencia začal hrát to, co má. Chudák Sheasy. ten klučina musí se svou technikou i centrovat balony, běhat po lajně

Reagovat
smazaný uživatel

Opäť súhlas, už to prekračuje medze...

Reagovat
herbage

Zatím je Valencia kup za všechny prachy Přitom stačilo, aby se Sir Alex zeptal Chazyho a ten by mu řekl, že to za 17 milionů liber není rozumná investice No, kdo chce kam, pomožme mu tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když si pomyslím, že o deset milionů víc a v United by běhal David Silva, tak se mi chce zvracet. Bylo plno lepších a mnohdy a levnějších kandidátů.

Ale tak aspoň je Valencia sympaťák a nic nepokazí, ale nic neudělá

Reagovat
herbage

V létě vám snad vyjde Quaresma. A bude i zalevno

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych bral, v rezervě je málo náhradníků. Třeba vezmou i Manciniho, ať má Inter pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Berba konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov!

Reagovat
fantomas

Nechápu.

Reagovat
$dolar$

300. pro Chelsea a Portsmouth

Reagovat
fantomas

Nice...Obertan!

Reagovat
Swarley

rozpačitej začátek

Reagovat
soukup

tohle kolo postrádá veškerou logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Berba Toto bych od něj nečekal...

Reagovat
Tomekcz

Obertan zatim docela priposranej v CC hral o hodne lip.

Reagovat
Tomekcz

LOL to nedal

Reagovat
Swarley

ajajaj...to se dává pane Obertan

Reagovat
fantomas

No to snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Joj, mohl to být gól při debutu. Každopádně ta akce a i ta předešlá

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zatím Obertan líbi ale dalšího paliče nepotřebujeme on ještě dá gola dneska

Reagovat
Tomekcz

aby ans to nemrzelo

Reagovat
Swarley

parádně zakončený...Rooney!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj... To tu zase bude komentářů

Reagovat
Tomekcz

Owen neprekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

A 23 let ve funkci je oslaveno

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Liverpool už asi vypald z boje o titul s takovými výsledky... ...letos se to rozhodne mezi MU a Chelsea a kdo je letos silnější, to se dozvime za tyden...

Reagovat
smazaný uživatel

No, je vtipné, že Obertan, nevyhraný mladík, zatiaľ nervózny je jednoznačne naše najlepšie krídlo a to už po dvoch zápasoch aj to jednom nekomletnom Chvalabohu zaň i keď je ešte nervózny, herná prax mu len pomôže, veľmi mu fandím. Nuž, tú šancu mal dať, ale to by nesmel byť prekvapený, že do toho Owen nekope. To sú proste presne také chvíle, keď celý štadión čaká, že to tam doklepnete a to už s patričnou zvukovou kulisou, podobne aj vy to viete a predsa môžete zlyhať. Každopádne jeho technika, nábehy aj prehľad, to sa skvele už teraz ukázalo. Hlavne ten záver.

Výkon priemer, ale som rád, že sa Wazza trafil, to trápenie aspoň čiastočne pretrhol. Body sú doma, to je dôležité. Je mi trocha ľúto Kaliniča, ale úprimne povedané, neverím, že by dokázali ešte z výsledkom pohnúť.

Reagovat
fantomas

Dneska teda Obertan Naniho nezastínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych Nanimu vytknul jen velmi málo, asi jeho nejlepší zápas v sezoně

Reagovat
fantomas

Jojo, troufám si ho označit za jednoho ze tří nejlepších hráčů na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, zas tak bych ho nechválil. Přecejenom Danny Welbeck je na tom líp, ukazuje dlouhodobě, že má hrát základ

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je až tak chvála, skôr nádej... Inak samozrejme, Danny je na krídle very good.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to s Gabem nepřeháněj. Vím, že ho máš moc rád, ale dnes teda nepředvedl nic, za co ho pochválit, kvůli tobě jsem na něj koukal při každé akci a nachytal jsem ho asi 4x, jak překáží hráči s míčem nebo stojí v potenciální dráze výhodné přihrávky. Rozhodně si nemyslím, že by byl dnes lepší jak Nani. Platnější než Valencia byl dnes i Salgado.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, súhlas, ale Salgado bohužiaľ nenastúpil. Inak samozrejme dnes Nanimu zápas vyšiel, pochvala Ale s tým, že by nepredviedol nič, za čo by mal byť pochválený s tým súhlasiť nemôžem i keď, pravda, nebolo toho mnoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, je v něm potenciál a všechno, ale jelikož jsem ho viděl potřetí v životě, bude mě muset přesvědčit, pochop. Rozhodně mu přeju, aby vytlačil Valenciu na lavičku, na toho začínám být alergickej. Není přímočarej, nemá finální přihrávku, nemá zakončení, nemá výběr místa, nechápu, proč jsme ho koupili za tolik peněz. Chápu, že byl v Latics nad průměrem, ale jeho cena je sotva(!!!) poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

To plne chápem a s názorom na Valenciu sa stotožňujem. Len sa mi potvrdzuje to, čo som rok dookola omieľal, že ho nechcem a teraz sa ukazuje, že právom. Až sa bijem do hlavy za slabšiu chvíľku, počas prípravy, keď som mu veril... Nuž a čo sa týka Obertana, tak tam ešte bude čas na zhodnotenie, ale za tým, že pokiaľ Nani nevydá nadštandard, tak môže byť najlepšou pesničkou za najmenej peňazí, si stojím. Predsalen, aj keď si tam občas s Evrou prekážal (čo je prirodzene, tam je zohratosť na nulovej hladine a navyše debut atp.) mal tam aj svetlé momenty. Loptovú techniku (z ktorej som dnes videl len pramálo - ešte sa boj´, bolo to znať, klasika v novom prostredí) má na výbornej úrovni už teraz. Jediné, ćo by som mu za tie roky, čo ho pozorujem vytkol, je práve dnes asi najblbší moment, teda zakončenie. On nie je a podľa mňa ani nikdy nebude gólové krídlo. Jeho prínos je a bude úplne inde - v pripravovaní šancí pre spoluhráčov a pre obrany súpera nepríjemných prienikoch do pokutového územia. To príde, len to chce prax a čas.

Reagovat
Tomekcz

Zas tak bych to neprehanel s tym ze je nase nejlepsi kridlo, Valencia se docela chytil a hraje dobre, ale dneska tam zadrbal dve dobry akce. Nani byl dobrej v1. puli, pak uz zas jeho prumer. Gol Kalinice byl regulerni, ale nejak me to nevadi aspon mam body ve FF

Reagovat
fantomas

Tak a Getzo je kompletně zdrbnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia posouvá balony, nic nevymyslí... Na tom kraji hrál líp i Darren loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Skús si to po sebe prečítať - posúvač na krídle - to je tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že se málokdy vidí hráč, kterej by na křídle jen posouval balony. Tak jsem to pochopil já aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo myslené v dobrom. Že je to až na zaplakanie, že niečo podobné môže byť pravdou Hrubas pochopil správne, viacmenej.

Reagovat
fantomas

Mě se hrozně líbilo, jak v tomhle zápase asi pětkrát udělal "baf baf, dup dup", na místě takle tajtrlíkoval klidně pět šest vteřin, soupeř na něj jen nevěřícně koukal, vubec se nehnul a Valencia pak nic pořádnýho neudělal, toho hráče nevymotal, nic. To bylo fakt vtipný. Nevim, co si tim vždycky dokazoval.

Reagovat
fantomas

*mně

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se u toho smál Nojo, i Chazy říkal, že je to "one season star". Snad se ještě probudí

Reagovat
fantomas

Já myslim, že jo...nezatracoval bych ho uplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Stavíme sa, Osterreicher?

Reagovat
smazaný uživatel

Že se neprobudí? No nevím, asi ne. Doufám, že se probudí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No, on to robí (a robil aj vo Wigane) vždy. Aj preto som ho nechcel

Reagovat
fantomas

Až tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, veď si zožeň nejaké tie videá Wiganu hlavne z predošlej sezóny. Keby fungovalo moje obľúbené fórum, tak ti linky pošlem aj sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

No, to by som pomaly preháňať mal začať. Nanimu sa zatiaľ podarili vyslovene 2 zápasy, dnes a proti CSKA, to nie je veľa vzhľadom na už odohraný počet zápasov. Valencia, źe sa chytil? Haha. Chlapec podkuruje Sheasymu, 1v1 si netrúfne, neustále len nahráva dozadu. Na strane si so spoluhráčmi zavadzia, na narazené lopty chodí vtedy keď nemá a naopak, vo vápne zbytočne kľučkuje a za celý zápas spraví jedno neúspešné sólo. Vydarených centrov by som spočítal zopár akurát na počet prstov jednej ruky. Rozdiel medzi ním a Obertanom? 14 mil. eur! Nehovorím, ze Gabriel bol skvelý (ešte bude) ale ten rozdiel je diametrálny a pokiaľ by neodohral Nani svoj nadštandard, tak ešte o to viac do očí bijúci. Ten rozdiel v poňatí hry ste si museli všimnúť všetci. Jediné, čo dnes Valenciovi vychádzalo 100%ne boli vybojované lopty po jeho vlastných stratách...

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciovy výkony jsou zatím ubohý. Jestli ti taková hra, co předvádí on, stačí pro Manchester, tak ti závidím. Dám mu ještě čas, obouvat se do něj ještě nechci, ale musel by se sakra zlepšit.

Reagovat
SqueeZy

Děkuji Obertanovi, takle jsem se dlouho nepobavil ten vážně nevěděl čí je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se na mě MUfani nezlobí, ale nemůžu si pomoct, Ronaldo United i celé PL neskutečně moc chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasné, že bude chybět týpek, co střílel nejvíce gólů a není adekvátně nahrazen.

Reagovat
smazaný uživatel

Peněz na jeho nahrazení bylo podle mě víc než dostatek.

Reagovat
fantomas

A "vyplácaly" se na bafače Valenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Owen ani Obertan mi proti srsti nie sú, ale Valencia...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ferguson to nechtěl utratit podle mě proto, že bude muset hledat náhradu za van der Sara a skončí mu brzo i další 3 legendy. Ale jedno kvalitní křídlo přijít mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, za Garyho náhradu hledat nemusíš, brankář je do 20 milionů, Střední záložní je potřeba i tak a Giggs je nenahraditelnej. Jakmile oni skončí, náklady budou tak kolem 50 milionů a to včetně jednoho křídla navíc.

A když k tomu připočítáš, že se musí koupit útočník, tak máš peníze za Ronalda utracené hned a někdo mohl přijít už teď

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že odejdou 4 hráči z kádru a početně je nemůžeme nahradit jen z juniorky. O jejich kvalitativní nahraditelnosti spekulovat nemusíme. Teď mělo přijít křídlo vyšších kvalit než je Ekvádorec, po sezoně golman, jeden střední záložník a ten útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Prišlo, ale kvalitné ešte len bude tak za pár rokov, možno skôr. A inak súhlas s Tomom, dá sa to poskladať, ale toto určite podcenili. Gólman - Lloris (12 mil. eur), stred.záložník Moutinho (16 mio), útočník Cole (8 mio). Slušné posilnenie zdo 40 mega. Ak budeme chcieť investovať tak namierime na Villu a Silvu (ktorý do PL nechce ) za 70 dajme tomu, plus gólman, plus stred. kreatívny záložník, dajme tomu Moutinho - to je už 100. Chcelo by to kompromis...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že Lyon pustí Llorise za pouhých 12 mil, přece jen má všechno před sebou. Čech šel z podprůměrného Rennes do Chelsea za 13mil, neočekávám, že by Lloris jakožto nejlepší golman L1 odešel levněji z klubu, který prodávat nemusí. Stejně tak jsi hodně podhodnotil WHU s Coleem, jeho cena bude na úrovni Bellamyho, tj kolem 15mil a ještě navíc v librách.

Jediný, o kom se nebudu hádat je Moutinho, protože vůbec nedokážu odhadnout jeho cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Len som napísal TM "basic" ceny, samozrejme, že každá z nich porastie a v prípade, že sa jedná o klub ako MU tobôž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo - Akinfeev-20, Dzagoev - 12, Fabiano - 20

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagojev za 12 mi taky přijde jako hodně nepodložená suma...

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych tak Dzagovej 18 Fabiano 25

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagovej 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

To víš

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že víc než 15 by nestál. Ale je pravda, že Cska umí výborně prodávat (Jo) a nebo neprodá ani za nehorázný balík (Vagner). Takže si vlastně nejsem jistý vůbec ničím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, opět, mladý hráč z východního velkoklubu,hraje v základu, navíc klub, který nemusí prodávat, spíš musí posilovat...

Reagovat
herbage

Tak bezzejmený Ljajić vás stál v 17ti letech prakticky 10 mega liber, tak největší hvězda RPL k vám přeci napůjde za půl darma. I takový Žirkova stál Chelsea 20 mega euro, Dzagojev půjde ven leda za 25 mega euro a víc nebo až mu bude končit smlouva, což ještě nějaký ten pátek bude Navíc kdžy máte Ljajiće, tak naco Dzagojeva?

Reagovat
smazaný uživatel

Ljajič je zatím jen naděje (Kde jsi zase vzal těch 10 mega?) q mi potřebujeme do zálohy hráče okamžitě, což Dzagoev splňuje. Ale tu cenu jsem trošku podcenil, to je pravda.

Tak to vidím jednoduše, nalevo vezmeme Vargase, do útoku Fabiana a zbytek necháme na mladících.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hráč, který by ho nahradil v současné době neexistuje

Reagovat
Counter

zas nepřeháněj, takový Benzema nebo Ribéry by na něj dali zapomenout...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to říkall! Já to říkal!

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop, že nejde o to nahradit Ronalda jiným Ronaldem, na to nám jeden Nani stačí. Mohl přijít úplně odlišnej hráč, kterej by ale svou kvalitou byl Manchesteru platnej, a ne jen průměrnej Valencia za obrovskou částku.

Reagovat
smazaný uživatel

taky neměl přijít nový Ronaldo, ale adekvátní hráč, který by se hodil do nového stylu, který chce SAF praktikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou hráči kteří by Ronalda nahradit mohli není jich moc a Valencia ani Nani to nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale SAF je nevyužil...prostě to, že přetáhnu s prominutím nějakému Wiganu jejich nadprůměrného hráče, s tím si nepomůže. Ferguson je měl prostě vysázet za nějakého opravdu TOP hráče. Neměl se bát například podat za Ribéryho pořádnou nabídku. Kdybyste ho měli teďkom v týmu, aksi myslím, že hrajete o třídu líp, možná o dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj o tri, ale Ribéry je drahé zboží Pravda, kto investuje, tomu sa aj vráti, ale to nie je cesta, ktorou by som sa uberal. Proste kvalitu za rozumný peniaz. Obertan je do budúcna dobrá idea, ale zatiaľ potrebuje čas. Valencia je nehorázne vyhodených 17 miliónov, ten hráč nie je hodný, podľa herného prejau ani polovice. Tu fakt "obdivujem" Wigan, ako za Palaciosa (ktorý je aspoň platný) a Valenciu dokázali spraviť taký obrat, to sa le tak nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím já bych díru po onaldovi lepil vyloženě stejně kvalitním hráčem, nebo apsoň mu přibližujícím. Mladých hráčů máte dost, takže ti svou příležitost dostanou, není potřeba kupovat další. Stačí jeden Obertan. Navíc United musejí vyhrávat pořád, stále a furt, takže hrát nějakej Valencia základ prostě hrát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

"Navíc United musejí vyhrávat pořád, stále a furt, takže hrát nějakej Valencia základ prostě hrát nemůže." Pekne povedané i keď na tom si nijak špeciálne nezakladám, len nech to herne nevyzerá tak ako teraz

Na druhú stranu, keď si vypipláš hráča ako Beckham či ROnaldo a mastne ho predávaš, tak z toho zákonite chceš mať aj nejaký hmatateľný zisk, nielen ten, že si vlastne ušetril za náklady budúcej akvizície, pretože cena hráča, ktorého teraz tak výhodne predávaš bola pri nákupe neporovnateľne nižšia. Takže do istej miery sa to chápať dá, ale vysoliť za nič nehrajúceho hráča 17 miliónov, to chce taktiež kumšt...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 21:33 Chelsea sleduje Corchiu

Chelsea má sice až do příštího roku zakázano kupovat nové hráče, přesto londýnský klub zacílil na jednu potenciální posilu. Kouč Carlo Ancelotti má zájem o dnes 19letého obránce Le Mans Sébastiena Corchiu.

Vrele doporučujem, na európskom U17 najnádejnejší pravý bek

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně nikoho novýho nepotřebuju, když už, tak třeba za rok, za dva novýho útočníka, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, len odporúčam, nič viac, navyše myslím, že RB je fakt tá posledná pozícia, ktorú potrebujete posilniť.

Reagovat
Counter

stejně nejnadějněším hráčem U17 je Benik Afobe

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím o U17 EURO

Reagovat
Counter

tak to jsme dva, Benik Afobe je hráčem Anglické U17, která se snaží kvalifikovat na ME.

Reagovat
Counter

a kmenovým hráčem Arsenalu, samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

To mi stihol synček Google už povedať skôr, ale o to nejde. Na prebiehajucom MS 17ročných na Ukrajine do hry nezasiahol, naopak Corchia áno a viedol si skvelo, preto som ho Strikovi odporúčal. Inak opäť úžasne britské meno Samozrejme si nemyslím, že Corchia je najperspektívnejší hráč U17 celkovo, tak neviem, prečo mi tu toho sopliaka redkladáš, Counter Ale chápem, dnes...

Reagovat
Counter

já se jen snažím cpát anglické talenty Arsenalu do podvědomí ostatních... Afobe ale za U17 vážně válí, v kvalifikaci je snad nejproduktivnějším hráčem... Co zápas, to aspoň jeden gól a nějaká ta asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Však je tá snaha viac než zrejmá. Nie že by som bol škodoradostný, ale je to tak trochu smutné a o čomsi to aj vypovedá.

Reagovat
Counter

tak zas nepřehánějme, Arsenal má v rezervě a mládežnických kategoriích drtivou většinu Angličanů, např. v loňském finále FA Youth Cupu nastoupilo v základu 9 Anglických hráčů.

To jen ti, co Arsenal nesledují podrobně, si myslí, že to je klub plný přistěhovalců...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taký prípad nie som, ja viem, že ich tam máte veľa , ale je potrebné uznať, že do prvého tímu resp. základu sa dostane z tých mladých anglických talentov len pramálo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se někdy kouknout na rezervu United. Tam uvidíš, čemu se říká fotbalový talent.

Reagovat
Counter

Nějak jsem nezaznamenal, že by vaše rezerva nebo Youth team něco vyhrály. Co naopak vím je, že Arsenal Youth loni vyhrál drtivě (25 bodů) svou skupinu v Premier Academy League a zároveň vyhrál FA Youth Cup, když ve finále porazil Liverpool v obou zápasech dohromady poměrem 6:2.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel chybí jak moc ještě to budeme moudřejší třeba o vánocích kdy on to dokázal hodně táhnout

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel Valencia není adekvátní náhrada za Ronalda Valencia podle mě nedosahuje ani kvalit na to aby byl základním článkem sestavy MU natož jeho tahounem

Reagovat
smazaný uživatel

To se na tebe nikdo nebude zlobit, protože je to pravda Ronaldo táhl United a ted citelně chybí, hlavně herně, výsledkově kromě liverpoolu a burnley ....Ale ukazuje že chybí i Realu..Real bez něj a s nim to je taky rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ano spíš jsem si myslel že budou chybět jeho goly ty chybí ale že i herně tam bude po něm díra to jsem si nemyslel ale je pravda že když hraje Fletcher,Giggs a wayn má den tak si ani na Ronalda nevzpomenu

Reagovat
Swarley

Manchesteru teď schází kvalitní křídlo...Valencia, Nani to je prostě poslední dobou totální katastrofa...

Obertan dnes naznačil, že možná někdy v budoucnu by to mohlo jít, ale co se týče letošní sezóny a troufám si tvrdit, že i v té příští to žádnej zázrak nebude...nikdy jsem neměl moc rád Parka, ale teď si ze všeho nejvíc přeju jeho návrat...s tím co předvádí ten zbytek strčí do kapsy...

problém United nejsou jen křídla..tragický Berbatov prostě nemůže hrát...neexistuje, zápas co zápas potvrzuje, že si potřebuje hodně rychle sednou na lavku a možná lépe na tribunu...

střed zálohy je pro mě také obrovským zklamáním...Anderson o ničem, Scholes to je bohužel poslední dobou jen jméno a Carrick??z toho jsem doslova poslední dobou zděšen....

v obraně by se taky ta nějaká okýnka našla...Vidic s Ferdinandem rozhodně nejsou tou pravou jistotou jako byli loni...

ale suma sumárum, všechny problémy by vyřešil nákup kvalitní křídla a kvalitního střelce...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych bral Dzagovej,Krasič,Love všechny tři za 50 mega a je vystaráno

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď len vtipkuješ. Dzagoev je talent, ale má motivačné problémy jednoducho mi na ňom čosi nesedí, nech to čosi pomenujú fanúšikovia CSKA. Krasič je síce výborný na lopte, ale je to sólista a hračička. Takého ale s nepomerne väčšími kvalitami sme sa za skvelé peniaze zbavili, ďakujem, ale ďalšieho nepotrebujem. A Love? Bohužiaľ momentálne vyhasnutý a to by som ho nebral v súčasnosti ani zadarmo (teda...). Jediným a to aj s privretým očkom z kádra CSKA je pre mňa schodný Akinfeev, o ktorého sa už bulvárne denníky bijú ako ide k nám, avšak tam je u mńa jednoznačná jednotka Lloris, samozrejme, Igorove kvality vôbec nespochybňujem a ak nie Francúz, tak kľudne on. (trochu som dobočil od témy, ale suma sumarum, týchto troch rozhodne nie, navyše nie som presvedčený, že by sme Dzagoeva dokázali do našej hry vhodne včleniť)

Reagovat
Swarley

s tím naprosto souhlasím...ale i tak mě těžko napadají nějaké posily...já osobně se nikdy nevzdám a snad začnu volat Alexovi, ať dotáhne toho Ribéryho...je to šíleně drahej nákup, ale pro mě osobně to je hráč, kterého si naprosto dokážu u nás představit...

na pozici útočníka nemám žádné jméno...vím, že ty stále oroduješ za C. Cola a myslím, že by to nebyl špatnej nákup...dokážu si to představit...

a pak se tu poslední dobou rozjela kauza Villa a to vůbec netuším co si o tom myslet...zní to docela lákavě, ale nevím...strašně moc peněz a těžko říct, jak by to dopadlo...navíc po vyplacení 50mil euro(hodně zhruba) za Ribéryho mi na něj nějak nevychází peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Takže - ex post:

gólman - Lloris, Akinfeev (v poradí) obaja pod 20 mil. eur

kreatívny stred (pokým nevyrastú Eikrem-Ljajič a odíde nám generation) - predkupné právo u Sportingu - Moutinho, vekom/herne/kvalitou skvelé a za rozumnú cenu realizovateľné riešenie - zhruba 15 mil.eur

krídlo - otvorená cesta možnostiam - Silva nechce do Anglicka a aj otázka či s Villom/či bez/ či vôbec je otvorená (mne osobne sa páči aj Pablo Hernandéz), v kuloároch záujem o DiMariu (čo ma celkom teší) ktorý predstavuje do kombináce/do techniky/ do asistencií silného hráča ale je ešte mladý a relatívne bez skúseností čo nepovažujem za ideálne pre riešenie našej situácie; Ribéry drahé/najlepšie riešenie u ktorého však bude ešte ťahanica s Realom (možno) a to je ťažký boj avšak pre takého hráča sa to oplatí tam je ale problém vôbec tá celá predstava Glazera a vedenia, že z Ronalda proste má/malo čosi naviac kvapnúť (btw. za Ribéryho je 50 mil. eur málo). A.Young je z formy, tam bol priestor na angažovanie skôr a ťažo povedať kedy sa do optima dostane...

striker - C.Cole možné skvelé riešenie/lacné riešenie/ hodí sa k Wazzovi/má formu/je adaptovaný ale nie je to žiaden shooter a ani záruka zlepšenia herného prejavu (i keď v porovnaní s Berbatovom, o tom som presvedčený akože sa volám Tomáš), D.Villa je drahé/kvalitné riešenie a záruka gólov avšak PL je preň čosi nové, neviem ako by reagoval na celý systém prestupu (predsalen toho má vo Vale odkopané dosť a preskákal s ňou to najťažšie obdobie a myslím, že by naň mohla vplývať myšlienka, že klub ho predal lebo chcel prachy/musel podobne ako u Kaká), nuž a potom sa naskytá riešenie ako Fabiano - za relatívne výborné peniaze ideálny hráč do súboja i kombinácie, ktorý by nemal mať s PL problém a navyše má slušnú formu, jedine vek je trošku odradzujúci, žiaden nákup do budúcna to nie je.

Samozrejme, možností je viac ale už je pokročilá hodina a pokojne mi stač´podiskutovať aj o tomto než to rozvádzať ešte ďalej do hĺbky.

A dúfam, že sa z toho dá výjsť, už sa mi to nechce rozhadzovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž a za výhodných podmienok napravo Maicona.. Ale ja som so Sheasym spokojný, len predsa, mať kraje Maicon-Evra, to je sen, teda aspoň pre väčšinu futbalových fanúšikov i keď to samozrejme nie sú ostrovní hráči.

Reagovat
Swarley

tak Maicon by byla už jen taková třešnička na dortu, ale jak sám říkáš, pravý bek není teď to, co nás nejvíce tlačí...

na pozici středního záložníka se shodneme....Moutinho by měla být (a já doufám, že i bude) ta správná volba...

co se týče křídla, nikdy se myšlenky Ribéryho nevzdám a snad se v tomto ohledu můj "sen" stane skutečností...to jestli by na to naši kamarádi američané přistoupili to je věc druhá a tam by byl asi největší a ten nejpodstatnější zádrhel...já pořád žiju asi v nějaké iluzi, že těch několik desítek milionů liber je stále volných a v dohledné době budou použity na nějakou pořádnou posilu...je dost pravděpodobné, že se šeredně pletu a žádný velký nákup právě typu Ribéry se ani konat nebude...potom by se dalo sáhnout k alternativám, které jsi poté vyjmenoval...

co se týče útočníka, musí to být střelec...musí to být kanonýr, který prostě za tu sezónu nasází spoustu branek, protože Wazza je na to sám a typický střelec to nikdy nebyl a ani nebude...já bohužel těžko někoho takového najdu...chtělo by to vzít RvN, odebrat mu deset let a pěkně ho nahnat zpátky k nám...

co se týče křídla, nikdy se myšlenky Ribéryho nevzdám a snad se v tomto ohledu můj "sen" stane skutečností...

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa trošku opakuješ, ale nevadí v zásade sa to v ničom nelíši... Tak bru noc želám, snáď sa naše "sny" stanú skutočnosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe těší zájem o Di Mariu? Na toho týpka jsem alergický. Simuluje, sóluje a je 5x horší, než CR7. Rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je pravda Ale inak je to dobrý hráč, čosi podobné ako u Suaréza. Aj A.Young je svojim spôsobom simulant a predsa by ho každý z nás bral pred sezónou všetkými desiatimi radšej než Valenciu. Tým to ale ospravedlňovať nechcem, skôr by som upriamil pozornosť na to, čo hovoril Swarley, Ribéry je Ribéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria toho fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom nechápu, proč všichni říkate o Vagnerovi, že je vyhasnutý. protože odešel hostovat do Brazílie, kde má za 7 zápasů 4 góly? Prostě chce jet na MS, tak se pro to rozhodl něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu schvaľujem, len je to momentálne pre mňa nedôveryhodná kúpa. Tou bol pre mňa v sezóne 06/07 prípadne 07/08.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny že to byl vípek ale musím přiznat že Vagnera bych klidně bral

Reagovat
vladis271

mne zacina byt elnina luto.a dokazal by som mu asi ako jedinemu z kadra odpustit,ak by chcel prestupit.samozrejme prestup mimo PL

ale dufam,ze sa tak nestane,pretoze uz to snad moze byt len lepsie.netusim ako sa z tejto krizy vyhrabat.

kazdepadne elnino sa ma sancu vyrovnat king kennymu,len ci bude mat chut ostat,pretoze v zime pridu astronomicke ponuky a zgrlavy amici nemaju v srdci livebirda,ale americky dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řešení není až tak složité... Vyhodit Rafu a posadit Lucase na jeho anální kolík ...

Reagovat
vladis271

ja to vidim najidealnejsie:

krizou prehlbeny projekt el galacticos sa rozhodol angazovat rafu beniteza.na jeho miesto usada liverpoolska legenda king kenny.

len ci on uz od trenovania neodvykol.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě by vám měli za přestup Beniteze zaplatit.. Žij v realitě..

Reagovat
vladis271

co je natom nerealne?sice sa nevyznam v pravnych kluckach,ale ak by rafa chcel odist do realu,predpokladam,ze na tento pripad by sa nevztahovalo vyplatenie tich 20 mega.neviem,ci by real musel nieco zaplatit LFC za odstupenie beniteza od zmluvy.

pellegrini dlho nevydrzi a podla mna ich prvym kandidatom by bol benitez.taktik je to skvely a ak by si niekto poradil s hviezdami realu,tak on.ono,ak to tak vezmes,tak ak je niekto naozaj hviezda,rafa to z neho dostane.vid. torres,gerrard.ale ak niekto neni kvalitny player,tak nepomoze ani benitez.vid. lucas.a v reale by nebol financne obmedzeny kupovat hracov typu lucas,dossena real.pretoze ten tim ma cveng a aj ked nebudu spanieli zrat,neviem si predstavit jeho zanik,resp. vypadnutie

Reagovat
Counter

400. pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Arse who?

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro PL, nejlepší ligu na světě

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

Reagovat
Swarley

taková pěkná 400vka a Counter to po*ere takovou cipovinou

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

nic ve zlým

Reagovat
Counter

kdyby to bylo ve zlým, reagoval bych jinými emotikony

Reagovat
Swarley

to je taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

populisto

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat hodně palců, to byl určitě můj záměr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

pro Arsenal

Reagovat
Counter

tak to máš dát palec pod tu opravdovou 400.

Reagovat
herbage

Jen ho opravuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
10

Reagovat
Radin

Spurs prostě neumí na týmy z big 4 a když se k tomu přidaj zaváhání i s těma slabšíma,bejvá z toho střed tabulky :-(:-)

Reagovat
Chazy

Tak ta prohra s Pompey me fakt silene nasrala, ale pohled na bezradnyho Valenciu v Man Utd to vynahradil. Ja to rikal, nekolikrat, ten hrac je vyjimecnej bojovnosti, schopnosti napadat obrance a z toho jit do precisleni. Vetsinou to nekonci golem, jen to soupere dostane pod tlak... jinak je to takovy normalni nahravac, jako milion dalsich hracu. Neni to ale proste hrac ani pro boj o CHL. Ani u nas nehral klicovou roli a Martinez se ani nenamahal s jeho nahrazenim, protoze to je hrac nahraditelny tim, co v kadru mame. Nikdy tenhle nakup nepochopim - ten hrac je po vsech smerech lehce nadprumerny, jen ve Wiganu ho milovali, protoze k tomu klubu neuveritelne prilnul, jako jediny po vstrelenym golu libal znak atd..

za 16 mega neskutecny luxus, kdyz je N'Zogbia na pravy strane lepsi a Rodallega nalevo golovejsi.. paradoxne jsme na kridlech posilili, jak jsem tak nejak pred sezonou odhadoval. Berbatov hral vyborne, tak jako vetsinou.. on ma akorat silenou smulu, ze se nedokaze prosadit golove, ve hre je cim dal tim lepsi. Sice je tu furt kritiky na jeho osobu, ale jak to MU vypada, kdyz neni na hristi..

Reagovat
smazaný uživatel

Stím Valnciou trochu nesouhlasím,ale s Berbsem určitě

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Valenciou souhlasím, psal jsem tu víceméně to samo, není v ničem výjimečnej a nemá žádnou vlastnost, která by mu přisuzovala tak vysokou cenu. Pro vás to byl neskutečnej obchod, my jsme mohli získat desítky srovnatelnejch nebo lepších křídel a obvykle by ti hráči stáli třeba jen polovinu.

Berbatov včera jeden z nejepších hráčů na hřišti, ne-li úplně nejlepší. Jenže ho ta špatná gólová potence svazuje zápas od zápasu pořád víc, proto tu na něj začali všichni nadávat. Ale pořád věřím tomu, že když přicházel jako možná nejlepší útočník v soutěži, dokáže se prosadit. I při špatné střelecké formě je Berbatov pořád platnější než když za něj přijde Owen, navíc přes něj chodí srovnatelnej počet útočných akcí jako přes Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je stale borec, chyba bude v tom, ze im (Berbatov+Rooney) chybaju tvorivi zaloznici, to Chelsea hrava s tromi (Lampard,Ballack,Deco) takymi v zaklade a hned to inak vyzera, a aj utocnikom sa viac dari.

Reagovat
vodka

ale já teda radši budu mít v týmu špatně hrajícího Berbu, než dobře hrající simulanty, na které su alergický (villa, Silva, Di mária...).

Navíc ty výkony ani nejsou tak o Berbatovovi samotném, jako o špatném herním projevu celého týmu, který si ještě nesedl...

Nad Valenciou hůl nelámu, líbí se mi jeho přístup, formu snad najde...

Reagovat
Tomanatura

Berba skazil dost možná nejvíc přihrávek ze všech hráčů United v této sezoně. hraje velmi špatně, včera to bylo o něco lepší.

Reagovat
Kapřík

Je to fakt, nákup Valencii byl hodně mimo .

Reagovat
smazaný uživatel

Super Manchester United!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea výborně náskok na Pool, manutudu snad dojdou síly. Jinak teď Chelsea čeká docela těžké období Manchester- pak Wolves ten snad zvládnem, ale hned na to Arsenal a Man.city

Reagovat
vitasrp

No toto.. Člověk si odjede na dovolenou a jako k nevíře zrovna v tu dobu chytne Chelsea takhle smrtonosnou formu.. Jako výsledky 5:0, 4:0 a 4:0 bych před týdnem považoval docela za bláznovství, až takové jatka neočekával snad nikdo.. Joe té hře asi hodně prospívá:))

Jinak po prohře nad AV a před zápasem s Atleticem tu bylo plno kritiky na Ancelottiho, tak se ptám, zda už mezi fanoušky CFC našel zatím nikdy neposkytnutou důvěru Podle mě by měl, ačkoli začátky měl těžký, neuměl řeč a zaváděl zbrusu nový systém, který neměl podle všech moc velké šance na uchycení se, tak i přes to odstartoval výborným způsobem, drží prvního fleka a co víc, poslední dobou ten diamant slušně vybrousil a je to parádní válec.. Za týden má další superostrý test - porazit MU v lize, což dokázal naposled Grant...

Reagovat
terry

U mě ještě nemá úplně vyhráno. Rozhodovat se bude asi po zápase s MU, protože tam nesmíme vybouchnout, i když v současné formě hrající Rudé Ďábly bychom měli porazit. Každopádně já budu hodnotit až někdy v lednu, tam se bude lámat chleba.

Reagovat
miguel bain

Chimbonda hrál jak hov*do

Reagovat
vitasrp

Tyvole, teď koukám na sestřih zápasu z Turf Moor a co to bylo za tragéda, jenž si oblékl dres rozhodčího?? Toho sebrali někde na sídlišti.. Slušnej zářez, nejdřív nesmyslná penalta, při níž se hráč netrefí do míče, upadne a on z toho mávnutím kouzelného proutku vytvoří faul a penaltu, no a v druhý půli naprosto nesmyslný neuznání gólu Geovanniho.. Prý strkání ve zdi, nic průhlednějšího si ten tatar vymyslet nemohl Plus ta červená se taky dala s přimhouřenýma očima odpustit, Geovanni totiž nešťastně uklouzl a vzal s sebou nohy soupeře.. Úmysl udělat skluz nebo tak něco tam nebylo, tam šlo pouze o hříčku zeleného pažitu.. Žlutou bych za to nedával..

Fakt co tento borec za zápas dokázal podělat Doporučuji shlédnout..:))

http://www.footytube.com/video/burnley-v-hull-city-26553

Reagovat
terry

S tou penaltou souhlasím, nebyla.. ale zase na obranu rozhodčího. Hunt mu stál ve výhledu, podle mě na toho z Burnley vůbec neviděl a navíc si tam Hunt lehce rukama pomáhal a když se ještě soupeř ukopl a teatrálně upadl (ne, že by to nahrál, ale prostě to tak bylo), tak už bylo jen na rozhodčím, jak to posoudí..a taky jak to uvidí.

Pak jsem přemýšlel o tom, že penaltu mohl kopat i Hull.. ta šance jak z ní pak do brankáře pálil Gillas přímo do brankáře. Nevím, kdo mu tam nahrával, ale po té přihrávce byl taky faulován. Sice až po odehrání míče a možná kdyby Gillas nezakončoval, taky se dal nařídit pokutový kop.. ale tohle se nepíská, no

A ten gól Geovanniho? Měl jasně platit, prostě nějaké strkání ve zdi? To je přeci směšné. Takhle by se nemusel uznat každý druhý gól z přímáku. Navíc jsem ani z toho opakovaného záběru neviděl nic proti pravidlům.. Ale ruku na srdce, možná se ten trestňák kopat neměl (nemusel). Ten záznam není moc kvalitní, ale Hunt tomu možná dost přidal. Jo tak teď jsem ještě viděl to postrčení, ale že by to nějak měnilo to, jestli by Geovanni dal nebo nedal gól.

A k té červené kartě.. tady podle mě není o čem diskutovat. Geovanni ho prostě sestřelil a jestli uklouzl, o tom by se dalo polemizovat. Respektive jestli na tom má to podklouznutí takovou vinu, protože podle mě tam Geovanni tu nohu ještě schválě nechal, když už viděl, že to dopadne takhle.

Každopádně proti Hullu v ten zápas stáli snad všichni. Až je mi Phila možná líto..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně City,výborně

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

bod z venku se počítá

Reagovat
vitasrp

Zatím City slabé, stejně jako v posledních dvou venkovních zápasech.. Nevím no, je to furt stejná písnička, divím se, že s tím Hughes nic neudělal a pokud udělal, tak špatně, protože to žádný efekt nemá.. Prostě City venku a City doma, to je stále markantní rozdíl ve výkonnosti..

Dnes na ně Birmingham vyrukoval stejně jako AV a Wigan s hodně vysunutým a aktivním presinkem(pravda, v prvních dvaceti minutách to byl dokonce takový expres, že napadání AV v porovnání s tímhle byl jen slabý odvárek), s čímž se City prostě nejsou schopni srovnat, dělá jim to neskutečné potíže, nemohou kombinovat, ztrácí míče, v lepším případě je posouvají do šířky nebo zpět na stopery, odkud přijde dlouhý nákop nikam.. Santa Cruz hlavu nevyhraje, ostatně je na to proti stoperům sám, nakopávaná od City fakt efekt nemá.. Vlastně oni by ji nehráli, ale Birmingham je k tomu fantastickým presinkem nutí..

Pak je obrovský problém propojit střední zálohu s útokem, to je takřka až nemožné v některých případech.. Defenzivní De Jong, středový Barry(který mimochodem dneska hraje těžkou tužku) a pak jenom velká díra zející mezi útočníky a středovým pásmem.. Není pak divu, že postupnou kombinací si City nevypracovali ani jednu jedinou solidní šanci.. Všechno se pak musí tahat přes křídelní hráče a tam mají Hughesovi svěřenci obrovskou výhodu, že jim tam běhá největší kvalita v PL, co se týče křídel.. Těch pár málo šancí, co City mělo, logicky vzniklo křídelním úprkem buď SWP nebo Bellamyho a pak pokusem o zpětnou nahrávku..

V útoku je Santa Cruz utopený, neviditelný, oproti tomu Tevez se snaží, měl tam tuším dvě úchvatné kolmice do předfinální fáze ve chvíli, kdy se stáhl do zálohy pro míč a hrál v podstatě AMF, čímž na chvilku zahojil ten bolavý problém - mezera mezi zálohou a útokem..

V obraně to místy taky skřípe, hlavně při rozehrávce jsou beci okamžitě pod tlakem, takže dost míčů letí na tribunu a párkrát taky rovnou na kopačky soupeře, z čehož vznikaly nebezpečné šance.. Na to si City musí dát pozor, inkasovaná branka podle mě znamená v tomhle zápase neúspěch(nevýhra)

Možná by nebylo na škodu zkusit hrát 4-3-3 s Cruzem na hrotu, Tevezem na křídle a zálohou De Jong - Barry - Ireland, protože při tom markantním napadání borců v bílomodrém by chlap navíc ve středu pole při přechodové fázii zcela určitě prospěl, navíc Ireland jakožto AMF by měl předpoklady kvalitně spojovat zálohu s útokem a svými perfektními kolmicemi vytvářet šance buď rovnou pro útočníka, nebo předfinální fázi pro kraje.. Navíc tímhle systémem by City zvýšili držení míče, měli by větší kontrolu nad průběhem zápasu, nebyl by to místy takový průchoďák, soupeř by se podle mě dostal pod větší tlak, zkrátka a jednoduše, ta hra by dost možná měla mnohem větší řád, vymizelo by hloupé kažení míčů a zlepšil by se přechod do útoku.. 4-4-2 zatím venku nefungovvalo, nevidím důvod, proč by nebyl čas zkusit změnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby postavil Weisse jsou o mi o kapku sympatičtější Ale tak jako tak,každá ztráta City je dobrá

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham skoda dneska mohli byt klidne tri body. Ferguson je osel za takovou blbost se nechat vylit.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo a ta pencle..hrůza..ale jak říkám,každá ztráta se počítá

Reagovat
vladis271

no skoda.skoda tej penalty.inak existuje na futbalovom trhu wenger a ancelotti?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne ale Benitez a Ferguson a dokonce v jednom klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tři jmenovci manažerů v kádru Brums snad už stačí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tři?

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Hart

Reagovat
smazaný uživatel

a joo

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaj tam Weissa nedaaaj !!

Reagovat
Tomanatura

Jono, každý trenér by tam za stavu 0:0 strčil mladíka, který jistě rozhodne zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado senior urćite

Reagovat
vladis271

tak niektori treneri maju gule a stastena im to vrati,no niektori tie gule nemaju a coskoro dostanu padaka

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled na tabulku je pěkný. Jen tak dále.

Reagovat
Ted

Matty Etherington

Reagovat
Kapřík

A stejně si myslim že Rafa to přežije. On je jako španělský klíště a navíc přece porazil ManU... .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem si dneska pošmákl než jsem se prokousal na konec a zjistil jsem že letos to bude jednoznačná záležitost Arsenálu a Chelsea no snad na třetí flek Manchester ale musí trochu přidat a poak dlouho nic a o ten čtvrtej flek bude tlačenka tak že nakupujte utrácejte sem tam propustíme nějakýho manažéra a stejně se nic nezmění první tři fleky už mají majitele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele