11. kolo
31.10.2009 16:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Chelsea FC 0:4

Chelsea potvrdila úžasnou formu a podruhé během čtyř dnů rozdrtila Bolton, v obou případech mu nadělila čtyři branky. Blues v posledních čtyřech zápasech vstřelili dohromady 17 branek a žádný neinkasovali! Navíc si upevnili vedoucí pozici.

Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho se dlouho nemohli před domácí obranný val dostat, počkat si museli až do poslední minuty prvního poločasu. To do pokutového území pronikl Didier Drogba a byl sestřelen Jlloydem Samuelem, který inkasoval červenou kartu. Vzápětí navíc pokutový kop proměnil Frank Lampard a Bolton šel do kabin o desíti a s jednogólovým mankem. Rozhodně nic příjemného.

Druhý poločas už se nesl jasně v duchu dobývání branky Trotters, která podruhé kapitulovala v 61. minutě. Anelka se zmocnil míče, prošel mezi několika obránci a přesným pasem vyslal Deca, který na zadek posadil Robinsona a levačkou obstřelil Jaaskelainena. Na 3:0 mohl zvyšovat Lampard, ale trefil břevno. Třetí branku si nakonec připsal Knight, jenž si do vlastní branky srazil centr Ricarda Carvalha. Zprvu se sice radoval Ivanovič, ale nakonec byla branka připsána domácímu borci. Výborný výkon Chelsea završila v poslední minutě, kdy Essien zvedl míč v rohu pokutového území míč, přihrál Decovi, ten hrudí přiklepl Lampardovi a ten elegantní patičkou našel Drogbu a pro hostujícího kanonýra nebylo těžké přesně zakončit.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ze by prekvapeni kola 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna chelsea bude setrit hracov ale aj tak to zvladne a vyhra 0:2(lampard,lampard) najlepsi hrac chelsi LAMPARD

Reagovat
smazaný uživatel

kde se na to dá dívat na netu, hodte link pls

Reagovat
smazaný uživatel

skouknout to můžeš na: http://www.atdhe.net/

Reagovat
vanGomm

Asi X.Maximálně HX.

Reagovat
Lahvac-CZ

0:2 (Lampard, Malouda)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna vyhra Chelsea. Hráči budou chtít prolomit tu smůlu z posledních zápasů na hřišti soupeře a Bolton, kterej v CC porazili 4:0, je tim pravym adeptem.

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná výhra chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč Chelsea v posledních zápasech moc nestřídá..A v dnešním?? Vůbec..!

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že by mohl šetřit hráče... a zkoušet nové varianty, kdyby se někdo zranil, ale proč narušovat stroj, který funguje..

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je pravda..Ale zase, někteří hráči už tam nejsou zas až tak moc mladý..I když kvality na to maj..Tak by je mohl šetřit a někdy tam za rozhodnutého výsledku, poslat někoho mladého.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele