Aktuality

FIFA zvažuje znovuzavedení "zlatého gólu"

Zápasy na světových šampionátech, které dojdou do prodloužení, by opět mohl rozhodovat "zlatý gól". Sdělil to šéf vrcholného fotbalového orgánu FIFA Sepp Blatter. Možné změny pravidel pro mistrovství světa v roce 2014 analyzuje speciální skupina expertů pod označením "Task Force Football 2014".

Exslávista Černý má nové angažmá, domluvil se v Ankaragücü

Záložník Jaroslav Černý po ukončení angažmá ve Slavii odchází do Turecka. Jednatřicetiletý fotbalista se dnes na rok a půl upsal Ankaragücü, kam odešel po vypršení kontraktu v pražském klubu jako volný hráč. ČTK o tom informoval hráčův manažer Dalibor Lacina.

Aston Villa se nadále trápí, Houllier by měl u týmu zůstat

V hodně nezáviděníhodné situaci je Aston Villa a její manažer Gerard Houllier. Ten se kormidla birminghamského klubu ujal na začátku letošní sezony, Villans ale nemají dobré výsledky a bojují o záchranu v Premier League. Francouzský kormidelník by přesto měl u kormidla vydržet, tvrdí to BBC...

Liberečtí znovu úpí na horách, ale už bez běžek

Místo "tortury" zůstává stejné, liberečtí fotbalisté počtvrté za sebou vsadili na zimní soustředění v Hraběticích v Jizerských horách. Ale letos jejich přípravu poznamenala jedna velká změna: kondici nenabírají při dlouhých túrách na běžkách na nedaleké známé magistrále, protože nový kouč Slovanu Petr Rada není jejich příznivcem.

Naše postavení není náhodné, říká Hamšík

Neapol zažívá parádní sezónu a před dnešním osmnáctým kolem jí patří druhá příčka, na čemž má velkou zásluhu mimo jiné i Marek Hamšík. Slovenský záložník věří v postup do Ligy mistrů a říká, že jeho tým se nepohybuje v horních patrech tabulky nedopatřením...

Cissé z Freiburgu během ledna neodejde

SC Freiburg se před startem jarní části sezóny může pyšnit senzačním šestým místem, za což sklízí vedle trenéra Robina Dutta pochvaly především Pappis Demba Cissé. Kolem druhého nejlepšího střelce německé bundesligy tudíž krouží mlsní zájemci, Dutt ale svojí oporu v lednu odejít nenechá...

Posílit kádr má v plánu také Spartak Trnava

Spartak Trnava by během zimní přípravy do svých barev rád oblékl hned několik hráčů z jiných celků slovenské ligy. Po avizovaném zájmu o dvaadvacetiletého záložníka Dubnice Petra Šuleka se vedení podívalo také do Ružomberka, kde působí obránce Ján Maslo a záložník Tomáš Ďubek.

Puel nečeká velké změny v kádru, posilami budou uzdravení hráči

Olympiue Lyon se po špatném startu do sezony znovu zařadil mezi kandidáty na francouzský titul, o který by ve zbytku sezony měl bojovat s kádrem, který bude minimálně hodně podobný tomu současnému. Trenér Claude Puel neočekává žádné velké zimní nákupy...

Asie je po čtyřech letech zase na nohou! Katar hostí Asijský pohár

Jestliže se někdo z vás podivoval nad katarským úspěchem v kandidatuře na pořadatelství mistrovství světa 2022, měl by teď patrně zbystřit. Sedmého ledna krátce po páté totiž v Dauhá, hlavním městě tohoto malinkého státečku od Perského zálivu, vypukne jakási generálka na tento vzdálený fotbalový svátek.

05.01.2011 Aktuality 157 komentářů
Zaujalo nás

Mutu si zadělal na další problémy a může očekávat trest od Fiorentiny

Adrian Mutu se může těšit na trest ze strany Fiorentiny. Rumunský útočník si za poslední měsíce prošel několika problémy a na další si zadělal dnes, když bez svolení opustil trénink. Mutu tak učinil poté, co jeho agent jednal s vedením klubu o budoucnosti někdejšího hráče Parmy, Juventusu a Chelsea...

Dočkal zvolil návrat do Liberce, aby byl připraven na malé Euro

Při mírně dobrodružném angažmá v tureckém Konyasporu nechtěl záložník Bořek Dočkal riskovat, že by mohl přijít o nominaci na červnové mistrovství Evropy do 21 let, kde má vést česká lvíčata jako kapitán. Proto se v zimním termínu rozhodl pro návrat do důvěrně známého prostředí v Liberci.

Gameiro zůstane u nás, prohlašuje prezident Lorientu

Kevin Gameiro již delší dobu patří k tomu nejlepšímu, co pobíhá po francouzských prvoligových trávnících, o třiadvacetiletého útočníka se tudíž zajímá hned několik zahraničních klubů. Gameiro však bude i na jaře hrát za FC Lorient, což tvrdí jeho prezident Loic Fery...

Zůstaneme neporaženi celou sezónu, doufá Nani

Včera Nani zařídil parádní střelou a milimetrovým přízemním centrem Manchesteru United vítězství proti Stoke 2:1 a není tak divu, že druhý den už znovu podával pozitivní rozhovory na všechny strany. V jednom takovém chválil svého spoluhráče Javiho Hernandéze, jenž si rovněž připsal gól a asistenci, a se zaťatými pěstmi hovořil o nových "Invincibles".

Trapp přestoupil z pražské Slavie do Plzně

Obránce nebo záložník Petr Trapp přestoupil ze Slavie do vedoucího týmu první ligy Plzně a stal se tak první zimní posilou Západočechů. Pražané o tom informovali na svém webu, transfer ČTK potvrdil také plzeňský mluvčí Jaromír Hamouz.

Pro Keriče by Sparta byla výzvou, ale nově ho láká také Plzeň

Každý půlrok je útočník Andrej Kerič spojován s možným odchodem z Liberce, ale zatím pokaždé zůstal ve Slovanu. Teď se do souboje o získání chorvatského útočníka přihlásily oba týmy z dvou nejvyšších příček ligové tabulky. Sparta avizovala svůj zájem už v minulých dnech, dnes se do boje vložil také ligový lídr z Plzně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele