Aktuality

Buffon: Bylo pěkné objevit se znovu na hřišti

Dlouhé čekání je u konce, Gianluigi Buffon se včera konečně vrátil do sestavy turínského Juventusu. A návrat to byl povedený, italský brankář vychytal čisté konto a jeho klub v Coppa Italia porazil Catanii 2:0...

Plzeň poprvé s Neuwirthem, Fillem a dvěma mladíky

Čtyři nové tváře se objevily na pátečním dopoledním tréninku prvního týmu Viktorie Plzeň. Již avizovaný Martin Fillo, Aleš Neuwirth a také Kristinn Jonsson a Kristinn Steindórsson, perspektivní hráči z Islandu.

Nový skaut Cipro se v Budějovicích činí

V záplavě přestupových spekulací okolo Andreje Keriće, Martina Filla nebo Aleše Neuwirtha zůstávají stranou velké cizinecké manévry na jihu Čech. Tam se v posledních dnech sešlo hned osm testovaných fotbalistů, které do klubu pozval především nový skaut Dynama František Cipro.

Fenin už odchod z Frankfurtu neřeší, chce se za něj bít i na jaře

Ještě v polovině prosince to vypadalo jako hotová věc: útočník Martin Fenin po třech letech opustí Frankfurt a své ztracené štěstí bude hledat na jiné štaci. Teď je všechno jinak, možnost změny dresu padla a Fenin je plný odhodlání pomáhat Frankfurtu i v jarní části bundesligy, která se rozjede o víkendu.

Mišůn nakonec možná zůstane v glasgowském Celticu

Milan Mišůn nakonec možná zůstane v Celticu. Vedoucí tým skotské ligy sice na začátku minulého týdne avizoval, že zřejmě využije klauzuli ve smlouvě s Příbramí a za hráče nedoplatí stanovenou smluvní částku, ale nyní podle všeho změnil názor a dvacetiletého obránce by rád udržel.

Van Bommel je v kontaktu s Milánem, zájem mají i další kluby

Mark van Bommel má v Bayernu Mnichov smlouvu jen do konce sezóny a zvláště po příchodu typově stejného záložníka Luize Gustava se nepřestává mluvit o Nizozemcově změně působiště. Jiné to zřejmě nebude ani v následujících dnech, zvlášť když prostor pro spekulace rozšířil sám hráč...

Santa Cruz se vrací do Blackburnu, zatím na hostování

Roque Santa Cruz po roce a půl končí neúspěšné působení v Manchesteru City a vrací se na místo, kde prožil zřejmě nejvydařenější část své kariéry. Paraguayský útočník bude do konce sezóny hostovat v Blackburnu Rovers, který by brzy rád dojednal i permanentní přestup...

Lampard: Jako bychom ztratili vítěznou mentalitu

Z trápící se Chelsea v letošní sezoně jako by vyprchala vítězná mentalita, která klub zdobila v minulých letech plných hojnosti a sbírání řady úspěchů. Připouští to tahoun londýnského klubu Frank Lampard, podle kterého se do atmosféry v týmu po bídných výsledcích z posledních týdnů vkradly pocity nejistoty.

Podle šéfa AFC se MS 2022 na zimní termín nepřesune

Prezident Asijské fotbalové konfederace (AFC) Mohamed Bin Hammam vyloučil možnost hrát mistrovství světa v roce 2022 v Kataru v zimě. Funkcionář je také proti přesunutí části šampionátu do dalších zemí Arabského poloostrova.

Flores věří, že Atlético půjde v poháru dál

Atlético Madrid ve včerejším prvním utkání čtvrtfinále domácího poháru prohrálo na půdě městského rivala Realu 1:3. Trenér Atlétika Quique Sánchez Flores přesto neztrácí naději, že si semifinále zahraje jeho tým.

Real shání útočníka. Kandidáty jsou Adebayor, Klose či Valdez

Real Madrid chce v nejbližší době získat na hostování útočníka jako náhradu za Gonzala Higuaína, který bude po operaci zad až čtyři měsíce mimo hru. Po čtvrtečním vítězství "Bílého baletu" 3:1 v úvodním čtvrtfinále Španělského poháru nad Atlétikem to prohlásil prezident klubu Jorge Valdano.

Amauri se nebrání návratu do Palerma

Amaurimu se v Juventusu nedaří, a tak se spekuluje o jeho odchodu. S otevřenou náručí by brazilského útočníka přivítali v Palermu, odkud do Juventusu přestoupil. Sám Amauri by se návratu do sicilského klubu nebránil.

Asijský pohár 2011 - sedmý hrací den

Reprezentanti Saúdské Arábie si nad sebou dnešním výsledkem již podepsali ortel. Opět se trápili i Japonci, jejichž zápas se Sýrií vyvrcholil ve sled skutečně pozoruhodných událostí, o nichž se ještě bude hodně diskutovat. Zítra se do turnaje vrací dva žhaví kandidáti na titul, Austrálie s Jižní Koreou, a to rovnou ve vzájemném souboji.

14.01.2011 Aktuality 109 komentářů
Zaujalo nás

Bayern se připravuje na jarní stíhací jízdu za Dortmundem

Německá liga zahajuje svou jarní část, na jejímž konci bude znám 48. bundesligový mistr. Otázkou je, zda Dortmund dokáže navázat na překvapivě vydařený podzim a získat titul poprvé od roku 2002, kdy v jeho dresu zářili Tomáš Rosický s Janem Kollerem, nebo jestli Bayern Mnichov předvede stíhací jízdu za 23. ligovým triumfem.

Rogge: MOV musí začít jednat s FIFA o termínech pro rok 2022

Mezinárodní olympijský výbor a mezinárodní fotbalová federace FIFA by měly co nejdřív začít jednat o termínech olympijských her a fotbalového mistrovství světa v roce 2022. Na dnešním zasedání v Lausanne to řekl prezident MOV Jacques Rogge.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele