Aktuality

To nejhorší už skončilo, oddechl si Jovetič

Stevan Jovetič se pomalu chystá na návrat na zelené trávníky. Mladý Černohorec ve službách Fiorentiny si před začátkem sezony vážně poranil koleno a v srpnu se podrobil operaci. Na začátku října pak musel pod nůž znovu, nyní už ale má to nejhorší za sebou a těší se na návrat do Itálie...

Zabavník touží po pohárové Evropě

Slovenský reprezentant Radoslav Zabavník chce s německým klubem 1. FSV Mainz 05 účinkovat v příští sezoně v pohárové Evropě. Mainz je aktuálně na druhé příčce německé nejvyšší soutěže, na vedoucí Borussii Dortmund ztrácí třináct bodů...

Španěl Muňoz se trenérem Těreku Groznyj nakonec nestane

Fotbalisty čečenského klubu Těrek Groznyj nakonec v nadcházející sezoně ruské ligy nepovede španělský trenér Victor Muňoz. Funkcionáři už sice v prosinci jeho příchod ohlásili, ale nakonec z angažmá sešlo.

Aston Villa získala z Lyonu kamerunského záložníka Makouna

Aston Villu posílil kamerunský záložník Jean II Makoun. Sedmadvacetiletý fotbalista přišel za šest milionů liber (asi 173 milionů korun) ze čtvrtého týmu francouzské ligy Lyonu.

Forlán: Budu spokojený, ať už odejdu, či zůstanu

Diego Forlán se stal po přestupu z Villarrealu velkou hvězdou a nepostradatelným článkem sestavy Atlética Madrid. S každým přestupovým obdobím se však množí spekulace o přestupu a uruguayský útočník přiznává, že pokud přijde vhodná nabídka, klidně odejde. Velký zájem má Juventus.

Cisseho zájem Bordeaux těší, sezonu ale chce dohrát v Řecku

Djibril Cisse má v plánu dohrát letošní sezonu v Řecku. Francouzský útočník je hráčem Panathinaikosu a zájem o něho má Bordeaux, jehož případné volání ale sám hráč nemá v úmyslu vyslyšet...

Arteta: Moyes je již nyní ve městě legendou

Hodně nabitý program má v neděli Premier League. Hraje se několik prestižních derby a jedno takové se uskuteční i u řeky Mersey, kde Everton přivítá Liverpool. Toffees se budou snažit o první double nad Reds od roku 1985. Domácí hvězda Mikel Arteta očekává skvělý zápas a vyzdvihuje Davida Moyese.

Kloppa těšilo, že Dortmund navázal na výkony z podzimu

Jarní část německé Bundesligy začal šlágrem mezi Bayerem Leverkusenem a Borussií Dortmund, ve kterém chtěli černožlutí potvrdit skvostnou formu z podzimu a upevnit si suverénní vedení na čele tabulky. To se jim po výhře 1:3 povedlo a trenér Jürgen Klopp byl po zápase pochopitelně spokojen. Domácí kouč Jupp Heynckes uznal, že byl soupeř lepší.

Cassano: Jestli to v Miláně pokazím, zasloužím si blázinec

Kontroverzní italský útočník Antonio Cassano prohlásil, že pokud si svými disciplinárními prohřešky pokazí angažmá v AC Milán, zaslouží si být zavřen do blázince. Kvůli problémům s chováním postupně odešel z AS Řím, Realu Madrid i Sampdorie Janov.

Dalglish údajně jednal s vedením Liverpoolu o penězích na posily

Nový trenér Liverpoolu Kenny Dalglish měl v pátek podle britského tisku jednání s vedením klubu o tom, kolik peněz dostane na případné lednové posily. Posílit je prý třeba především na postu levého beka a v útoku. Proto Liverpool již zahájil jednání o přestupech.

Svěrkoš dohraje sezonu v Panioniosu Atény

Útočník Václav Svěrkoš je na odchodu z francouzského Sochaux. Sedmadvacetiletého bývalého reprezentanta získá na hostování do konce sezony Panionios Atény. K předposlednímu týmu řecké ligy se pravděpodobně připojí už během víkendu.

Přípravy pokračují, hraje se 12 zápasů Tipsport ligy

Nejnáročnější týden roku mají za sebou fotbalisté českých klubů připravujících se na jarní sezonu. Ve všech týmech vrcholí první tréninkový blok zaměřený na kondici, a tak je otázkou, jak se hráči vyrovnají s víkendovými přípravnými zápasy, většinou započítávanými do Tipsport ligy.

Kameni plánuje odchod z Espanyolu, chce o úroveň výše

Espanyol letos útočí na evropské poháry, jeho vedení ale čeká jeden složitý úkol. Z barcelonského klubu by mohl brzy odejít kamerunský brankář Carlos Kameni, který by si rád vyzkoušel fotbal na vyšší úrovni.

Asijský pohár 2011 - osmý hrací den

V Kataru jsme si odbyli první velký zápas. Austrálie se rozešla smírně s Jižní Koreou a vzhledem k bahrajnskému řádění proti Indii si i celkem zavařila. O postup se tu tedy bude ještě tuze bojovat. To samé přitom platí i pro skupinu D, kde zatím nelze odepsat vůbec nikoho.

14.01.2011 Aktuality 19 komentářů
Zaujalo nás

Pienaar zřejmě opustí Everton, ten již akceptoval jednu nabídku

Steven Pienaar se v zimě dost možná rozloučí s Evertonem. Jihoafrický záložník má v Goodison Parku smlouvu jenom do konce letošní sezony a jeho odchod je o to pravděpodobnější, že manažer David Moyes už přijal jednu nabídku za někdejšího hráče Borussie Dortmund. Jméno onoho klubu si ale nechal pro sebe...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele