Aktuality

Higuaín je po operaci. Bude chybět čtyři měsíce

Gonzalo Higuaín z Realu Madrid má za sebou operaci vyhřezlé plotýnky. Třiadvacetiletého argentinského útočníka teď čeká zhruba čtyřměsíční přestávka.

Bild: Stuttgart se zajímá o kodaňského Pospěcha

O českého obránce Zdeňka Pospěcha se zajímá bundesligový Stuttgart. Píše to dnes německý deník Bild, podle něhož manažer VfB Fredi Bobic shání pro boj o záchranu v německé nejvyšší soutěži posilu na pravý kraj obrany. Sám Pospěch nechtěl možný přesun do předposledního týmu bundesligy komentovat.

Bednář se znovu bije o šanci ve West Bromwichi

Roman Bednář se vrátil z hostování v Leicesteru do West Bromwiche a opět ho čeká boj o místo v sestavě. Český útočník sice prohlašoval, že se už na The Hawthorns vracet nechce, je však zpět a snaží se přesvědčit manažera Di Mattea o svých kvalitách.

Fiorentina Gilardina do Juventusu neprodá

Juventus se snažil z Fiorentiny koupit Alberta Gilardina, osmadvacetiletého útočníka ale nezíská. Obchod odmítlo vedení Fiorentiny. Podle Gilardinova agenta se v dohledné době žádný přestup konat nebude.

Hopp obhajuje prodej hvězd. Chce snížit ztráty

Mecenáš Hoffenheimu Dietmar Hopp si stojí za rozhodnutím prodat Brazilce Luize Gustava do Bayernu, záložník odešel bez vědomí dnes už bývalého trenéra Rangnicka. Hopp vysvětluje, že se snaží snížit částky, kterými musí každoročně chod svého klubu dotovat.

Džeko si po příchodu do Manchesteru City rýpnul do rivala United

Nová posila Manchesteru City útočník Edin Džeko se v Anglii ještě ani pořádně neohřál, přesto si bosenský reprezentant při první příležitosti rýpnul do slavnějšího a úspěšnějšího rivala United.

Asijský pohár 2011 - pátý hrací den

Pátý hrací den Asijského poháru přinesl první bezbrankový zápas, ten však přesto bavil dost možná víc než následující souboj Iráku s Íránem. Ten zároveň uzavřel první cyklus utkání, od zítřka se posouváme do druhého poschodí. Je tedy čas představit vám novou rubriku "Nej...celého kola".

11.01.2011 Aktuality 60 komentářů
Zaujalo nás

Podle UEFA se zadlužila více než polovina fotbalových klubů

Prezident UEFA Michel Platini dnes zveřejnil analýzy financování klubů na základě pravidla o finanční fair play, které má pomoci postupně omezit jejich zadlužování. Za rok 2009 se zadlužilo 56 procent ze 733 prvoligových celků Evropy. Proti rostoucí spirále dluhů hodlá UEFA bojovat tím, že bude kluby nutit, aby pracovaly pouze s vlastními zdroji.

Španělský tisk označuje Messiho výhru za pohrdání mistry světa

Trochu překvapivé vítězství argentinského fotbalisty Lionela Messiho v anketě Zlatý míč FIFA pobouřilo španělský tisk. Podle něj znamená opomenutí Messiho barcelonských spoluhráčů Xaviho a Andrése Iniesty pohrdání španělskými mistry světa.

Marek Čech bude dál chytat v Rusku, míří do Soči

Brankář Marek Čech zůstane i po vypršení smlouvy s Lokomotivem Moskva v Rusku. Čtyřiatřicetiletý gólman se podle listu Sport Express dohodl na angažmá s druholigovým klubem Žemčužina Soči, který prý lákal také dalšího bývalého libereckého brankáře Antonína Kinského, jenž skončil v Saturnu Moskevská oblast.

Důslednost je naším hlavním cílem, říká Nistelrooy

Týden před startem Bundesligy poskytl útočný tahoun Hamburku rozhovor oficiálnímu serveru bundesliga.de. Rozvyprávěl se například o posledním přípravném utkání, které jeho tým sehrál proti nizozemskému Ajaxu nebo o hattriccích, které vstřelil v průběhu podzimu.

Flores: Musíme se omluvit fanouškům, je to nevysvětlitelné

Další hořkou pilulku včera večer museli spolknout fanoušci Atlética Madrid, jejich tým cestoval pro body do Alicante, tamnímu Herculesu ale nakonec po špatném výkonu podlehl vysoko 1:4. Trenérovi Quiquemu Sanchezovi Floresovi pak nezbylo nic jiného, než se omluvit fanouškům...

Dalglish po návratu do Liverpoolu: Romantika zápasy nevyhraje

Fanoušci Liverpoolu jej zbožňují a rádi mu přezdívají "Král Kenny", protože je spjatý s největšími klubovými úspěchy. Teď má ale fotbalový trenér Kenneth Dalglish vytáhnout z bídy tým, který se krátce po polovině Premier League souží jen čtyři body nad sestupovou hranou.

Dunajská Streda chce navázat na úspěšný podzim

Tréner Dunajské Stredy Mikuláš Radványi prozradil, že by v jarní části letošní sezony chtěl pokračovat ve výsledcích a výkonech ze závěru podzimu. Zkušený trenér zároveň konkretizoval změny a současnou situaci v klubu...

Vracím se do jiné Plzně, než z jaké jsem odcházel, těší se Fillo

Když před třemi lety opouštěl Martin Fillo rodnou Plzeň, těšil se, jak si v norském Stavangeru udělá jméno a zamíří do nějaké prestižní soutěže. Teď se vrací do Viktorie a stejně mu nechybí elán, byť si před lety v duchu maloval kariéru jinak. Z návratu domů má radost, těší se na boj o mistrovský titul a evropské poháry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele