Dočkal zvolil návrat do Liberce, aby byl připraven na malé Euro

05.01.2011, 19:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bořek se dočká

Reagovat
Filipow

jednou bude kapitán A - Týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořek Dočkal, jo? Zatím k tomu moc nesměřuje. A podle všeho se mu ani moc nechce.

Reagovat
Filipow

no.. musí začít makat.. věřím, že na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej zamakat Bořku, sakra máš na to. Aby jsi mohl odejít na západ případně na jih. Východ a jihovýchod není zrovna 2x ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej reprezentační kapitán se mi líbí... Udělá vše aby hrál v repre... Ne jak ty český co se pro to jen někde ožerou...

Reagovat
smazaný uživatel

myšleno u áčka

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít do Slávie..

Reagovat
smazaný uživatel

mohl se vrátit domů a pomoct... škoda, z té jejich generace ze Slavie je to jeden z mých nejoblíbenějších... ale tak snad se mu zadaří i v Liberci...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl největší průser tý vítězný éry... Dočkal, Gecov, Vácha, Jablonský, Gebre nikdy neměli nikam odcházet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

A pro nás výborné posily.

Reagovat
salami

to je fakt blbost tohle, hloupě se zbavili akorát Jablonskýho a Gecova, těch je škoda, Dočkala už v životě vidět v sešívanym dresu, 19 letej kluk, kterej dostane šanci hrát za A tým, a hned v druhym zápase se na to vykašle a odchodí ho si u nás nezaslouží hrát, tenhle floutek by nás ted rozhodně nevytrhnul, Gebre nebyl špatnej, ale prostě mu to u nás nesedělo, navíc odešel za slušný peníze, Vácha je takovej věčnej talent, kterej se ale zatim nikde moc neprosadil u toho je to tak půl na půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřestoupila většina těchto mladých slávistů do Slovanu výměnou za Jana Blažka? Nebo aspoň ve stejném přestupovém období?

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzených informací moc není ale nejpravděpodobnější verze je že Dočkal s gecovem šli na jaro 2008 na hostování s opcí do Slovanu s tím, že opce byla nastavena vysoko, mluví se o 27,5 ( 12,5+15 ) až 40 ( 15 + 25, dražší Dočkal ) milionech a nečekalo se že na to Lbc bude mít ale nakonec Slovan peníze měl. Opačným směrem šel Blažek, i u něj byla opce ale platit 20 mega či kolik se KJ nechtělo, Blažek nezářil a KJ měl ještě zbytky rozumu.

Jinak reakce na odchod obou byly rozporné, jedni je považují/vali za velké talenty ale mě Gecov nic extra nepřijde a u Dočkala byl problém že po zápase v Teplicích ( nejspíš jaro 2007, Slávka vyhrála 4:2 a byla jasně lepší, best Švícko a Bořek ) v některých dalších zápasech nepředvedl že by se chtěl o místo v A porvat.

Gebre odešel po startu sezony 2008/09 protože když dostal šanci na kraji obrany, a na druhém Jablonský, tak oba dva nedokázali že měli na to hrát ve Slavii základ a tak se Gebre pakoval za 12 do Liberce když předtím přišel za 6 z Jihlavy a Jablonský na hostovačku a pak v létě spolu s Kovaříkem do Jablonce, čert ví za kolik protože byli započítáni do 25 mega co stál Hloušek, psalo se 12 až 15 hotově, zbytek cena těch dvou.

Reagovat
salami

Jablonský právě jedno jaro nebo podzim, už si přesně nevzpomíná začal na levym beku a šlo mu to, bylo to ve stejnou dobu, kdy zkoušeli Marka Suchýcho na pravym beku, a tušim že zápas s Příbramí, Jablonský zahrál famozně a 2 dny na to ho Jarolím poslal na hostování a už jsme ho u nás neviděli, přitom to vypadalo, že konečně budeme mít moderního levýho beka

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Gecov mi přijde hrozně přeceňovanej...

Reagovat
didosh

Skvělý hráč proto mě překvapilo že odešel do takového klubu to mohl rovnou zůstat doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejdřív myslel, že podezřívají toho slávistického hokejistu. A říkal jsem si, co je to za blbost. Ona je to ještě větší blbost, než jsem doufal. Ale kdo ví, takový poštovní holub se dá také použít ke špionáži.

Reagovat
kubys

No, mě docela dorazilo i to Izraelské prohlášení.

Reagovat
smazaný uživatel

je to masakr

Reagovat
slovaňáák

Koukej se na jaře pořádně předvést Dočky.

Reagovat
Gryphonheart

Dobře že je zpátky. Teď už jenom sehnat někde pořádnýho útočníka a celkem by to i šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

a kerič se štajnerem je co? vzduch?

Reagovat
Melda

Jeden z nejlepších mladých hráčů.A bohudík tohle můžem říkat a těšit se na budoucnost.U hokeje, to je bohužel obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ukaž kdo ze stříbrný 20 se nějak extra chytnul Je tu pár kluků, ale dost jich ve svejch klubech ani nehraje... Někde se to vždycky zasekne

Reagovat
Melda

Bohužel ale to bych přičinil hlavně tomu, že se každej hnall do ciziny, kde nehraje.Nevim, jak teď hraje Mazuch teda, jesli ho v tom Andrlechtu staví ale jinak moc o nich nevím.Třeba golman Petr, kde je, Fenin víme všichni jak dopadl.Kalouda, Střeštík ty si myselly, že jsou něco extra a odešly, pak se zas vrátily a josu v .Šimůnek, ten vím, že si vede celkem dobře.

Reagovat
soukup

ty toho teda víš Třeba Střeštík vůbec nikam neodešel, Kubáň šel místo Almerie radši do Brna a taky se vypařil, ale jo všechno svedeme na brzký odchody.

Mazuch patří do základní sestavy Anderlechtu, Petr chytá taky v belgické lize za Eupen (navíc on by tehdy v Baníku ani jinde v lize stejně nechytal) Fenin byl v první sezóně jeden z nejdůležitějších ofenzivních hráčů Frankfurtu, byl nejlepší nahrávač, to že je teď každých 14 dní s něčím na marodce není vlivem toho, že brzo odešel, Šimůnek je na tom právě bledě, po skvělé první sezóně nejdřív vypadl z milionářské sestavy vlků a teď je taky furt zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim s tebou, to že teď naše 20 nemá na ty top týmy rozhodně neznamená, že nemáme budoucnost v seniorský repre

Reagovat
Melda

A co to podle tebe znamená?Když dostávaj klepec jak nějaký Kazaši?Kdo v tý repre, za pět let bude hrát?Jágra tam nemůžem honit věčně.Možná tam je pár dobrých hráčů oklo 25 let ale nikdo z nich jako Eliáš, Sýkora, Špaček, Jarda, šlegr, Reichel....a naši famozni golmani tomu nemůžou pomoct, bohužel.PS:Neni to jen o týhle dvacítce ale i o tý loňsky, předloňský..Naší devatenáctce...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele