Jednání s Nasrim se zadrhla, přiznává Wenger

01.06.2011, 10:47
Aktuality
Budoucnost Samira Nasriho v Arsenalu je nejistá. Francouzský reprezentant sice je klíčovým hráčem Gunners, jenže smlouvu má jen do příštího léta a jednání o nové zatím neskončila dohodou. Manažer Arsene Wenger ujistil fanoušky, že Nasriho neprodá do Manchesteru United.

Vedení Arsenalu jedná s 23letým záložníkem o novém kontraktu už několik měsíců, jenže neúspěšně. Nasri podle anglických médií žádá týdenní příjem 110 tisíc liber, zatímco Arsenal má nabízet částku o dvacet tisíc nižší.

"V otázce peněz se zatím naše představy výrazně rozcházejí. Stále jednáme, ale dosud jsme nebyli schopni se dohodnout," říká k situaci manažer klubu Arsene Wenger.

Anglická média začala spekulovat, že chce Nasriho získat Manchester United, takový přestup ale Wenger vylučuje. "Jedna věc je jistá, Manchesteru United ho neprodáme," ujistil francouzský kouč.

Arsenal se vedle jednání s Nasrim věnuje i shánění posil pro novou sezonu. Skloňují se jména jako Gervinho (Lille) či Karim Benzema (Real Madrid). "Oba to jsou velmi zajímaví hráči," říká Wenger, který také měl poslat nabídku Blackburnu na přestup Chrise Samby. "Souhlasím, že sháníme zkušeného obránce. Takového, který je adaptovaný na anglickou ligu," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (386)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele