Aktuality

Kalabiška z Brna zažil boj o záchranu právě v Příbrami

Před dvěma lety pomáhal brněnský fotbalista Jan Kalabiška zachraňovat Příbram v nejvyšší soutěži. V sobotu si tuto situaci zopakuje, jen v poněkud jiné roli: v důležitém duelu o udržení nastoupí v dresu Zbrojovky v Příbrami proti některým svým bývalým spoluhráčům.

Del Piero přemýšlí o další budoucnosti, volbou může být i MLS

Alessandro Del Piero nedávno prodloužil smlouvu s Juventusem o další rok, který by stále nemusel být posledním v jeho bohaté kariéře. Otázkou je, čí dres by pak zkušený útočník za rok a čtvrt oblékal, ve hře je hodně reálně třeba zámořská MLS...

Neuer touží po první trofeji se Schalke

Manuel Neuer věří, že Schalke zítra porazí Duisburg a získá tak trofej pro vítěze Německého poháru. Pro mladého brankáře by to byl první pohár, který na klubové úrovni získá. A dost možná také poslední v dresu Schalke, protože na spadnutí je jeho letní přestup do Bayernu Mnichov.

Sparta nepřestane věřit, dokud bude mít šanci na obhajobu

Hráči Sparty už mohou pomalu plánovat přípravu na příští sezonu, v níž se budou chtít vrátit na mistrovský trůn. Jenže do chvíle, než o šanci na obhajobu definitivně přijdou, se útoku na vedoucí Viktorii Plzeň nechtějí vzdát, a zajímá je pouze závěr první ligy.

Denilson chce odejít z Arsenalu. Chybějí mu trofeje

Brazilec Denilson oznámil, že má v úmyslu opustit Arsenal. Mladý záložník je v klubu už pět let a za tu dobu se neradoval z jediné trofeje, což je pro něho hlavní důvod k odchodu. Denilson nechce měnit dres v rámci Anglie, své další angažmá vidí v Itálii či Španělsku.

Čecha zvolili fanoušci nejlepším hráčem Chelsea v sezoně

Brankář Petr Čech byl poprvé během svého sedmiletého působení v Chelsea vyhlášen nejlepším hráčem klubu za sezonu. V hlasování 28 tisíc fanoušků porazil útočníka Didiera Drogbu a obránce Branislava Ivanoviče.

Chci opustit Manchester City, nechal se slyšet Tévez

Pořádně živo by v následujících týdnech mělo být kolem Carlose Téveze. Budoucnost argentinského útočníka v Manchesteru City je poslední dobou důkladně probíraná, což zřejmě bude pokračovat poté, co Tévez vyjádřil přání odejít z anglického klubu...

Terim se definitivně stal trenérem Galatasaraye

Českého reprezentačního útočníka Milana Baroše povede v Galatasarayi Fatih Terim. Sedmapadesátiletý kouč usedne na lavičku istanbulského klubu potřetí v kariéře. V minulosti s ním získal triumf v Evropské lize a čtyři tituly tureckého mistra.

Světové talenty: James Rodriguez

S Jihoameričany mají v Portu velmi dobré zkušenosti, a tak není divu, že před rokem v této části světa zalovili znovu a koupili mladičkého Kolumbijce Jamese Rodrigueze. Ten sice první rok v portugalském celku nijak výrazně nezářil, jeho potenciál je ale nezpochybnitelný.

Hoftych podepsal ve Spartaku Trnava dvouletou smlouvu

Český trenér Pavel Hoftych dnes podepsal ve Spartaku Trnava dvouletou smlouvu. Současný kouč Bohemians 1905 převezme slovenský tým po skončení sezony, ve vršovickém klubu ho nahradí Pavel Medynský.

Altintop podepsal na čtyři roky Realu Madrid

Turecký reprezentant Hamit Altintop bude hrát od příští sezony za Real Madrid. Osmadvacetiletý záložník, jemuž skončila smlouva v Bayernu Mnichov, podepsal ve slavném španělském klubu čtyřletý kontrakt.

Horváth je přesvědčen, že Plzeň poslední krok zvládne bez nervů

Kapitán Plzně Pavel Horváth je přesvědčen, že mužstvo využije hned první mečbol a už po sobotním utkání 29. ligového kola s Baníkem Ostrava bude slavit premiérový titul. Podle šestatřicetiletého záložníka nemá klopýtnutí Viktorie nikdo čekat i proto, že jde o zkušený tým, který se v rozhodující chvíli psychicky nerozsype.

Fenin: Když bude mít Frankfurt ambice, zůstanu i ve druhé lize

Už pět dní mají fotbalisté Frankfurtu smutnou jistotu, že po sestupu z bundesligy příští rok stráví v druhé lize, ale v českém útočníkovi Martinu Feninovi dál kypí zklamání. Tak černý scénář si dlouho nechtěl připustit, ale teď už přemýšlí nad další budoucností.

Bayern získal z Cottbusu mladého útočníka Petersena

Bayern Mnichov má první posilu pro příští sezonu a nejedná se o žádného světu hodně známého hráče. Barvy bavorského klubu bude hájit nejlepší střelec druhé nejvyšší německé soutěže v uplynulé sezoně Nils Petersen, který přichází z Energie Cottbus...

De la Peńa se o víkendu rozloučí s aktivní kariérou

Poslední zápas své aktivní kariéry před sebou má Iván de la Peńa. 35letý záložník ve službách Espanyolu vzdal svůj boj se zdravotními problémy a dnes oznámil, že po sezoně pověsí kopačky na hřebík...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele