Aktuality

Komňacký: Jedno oko je spokojené a druhé pláče

V jabloneckém trenérovi Františku Komňackém se po remíze 1:1 v odvetě třetího předkola Evropské ligy s Alkmaarem, která znamenala po prohře 0:2 v Nizozemsku vyřazení, mísily rozdílné pocity. Byl hrdý na to, že jeho tým předvedl i v oslabené sestavě výkon na hranici možností a s favoritem sehrál zcela vyrovnanou partii, mrzely ho ale neproměněné šance.

Fotbalisty Ústí limituje v druhé lize přestavba stadionu

Fotbalisté Ústí nad Labem chtějí po ročním působení v nejvyšší domácí soutěži hrát v druhé lize v horní polovině tabulky. Podle sportovního manažera klubu Stanislava Pelce limituje návrat do první ligy přestavba stadionu.

Zlínští chtějí do horní poloviny druholigové tabulky

Bojovat o umístění v horní polovině tabulky a mít radost ze hry - to jsou priority fotbalistů Tescomy Zlín před nadcházejícím ročníkem druhé ligy. V letní přestávce získal Zlín největší posilu ve zkušeném 34letém středopolaři Tomáši Poláchovi, který by měl převzít roli tvůrce hry. Dalšími novými hráči jsou obránce Lubomír Kubica, záložník Andrej Hanták a Jaromír Paciorek.

Barton by mohl zůstat v Newcastlu. Pardew mu dveře nezavřel

Případ Joeyho Bartona by nakonec nemusel mít tak jednoznačný konec, jak se na začátku týdne zdálo. Newcastle v pondělí uvedl, že bouřlivého záložníka umístil na přestupní listinu, přičemž může odejít zdarma. Manažer Magpies Alan Pardew ovšem dnes uvedl, že dveře Bartonovi nikdy nezavřel a je možné, že 28letý záložník nakonec zůstane...

Koubek cítil, že šlo z odvety s Larnakou udělat větší drama

Trenér Mladé Boleslavi Miroslav Koubek i přes vyřazení z 3. předkola Evropské ligy hráčům poděkoval za jejich snahu vykřesat z odvety s AEK Larnaka naději na postup. Pár minut po remíze 2:2 v něm ale přetrvával pocit, že z utkání šlo udělat větší drama a že postupová šance nebyla tak daleko, jak by se po úvodní prohře 0:3 mohlo zdát.

Galliani se bojí o italský fotbal. I Francie nás dohání, říká

Italský fotbal zažívá v posledních letech na evropské i mezinárodní scéně znatelný úpadek a další obavy nyní vyjádřil generální ředitel AC Milán Adriano Galliani. V příštím roce předskočí v žebříčku UEFA Itálii Němci a Galliani si myslí, že zanedlouho se před Serii A dostane také francouzská Ligue 1...

Znám pravidla této hry, hlásí kouč posíleného PSG Kombouaré

Sezona 2004/2005 je zatím poslední, v níž si PSG zahrálo Ligu mistrů. V posledních sezonách od účasti v milionářské soutěži nebylo zase tak daleko, muselo se ale nakonec pokaždé spokojit pouze s Evropskou ligou. Letos by tomu už mělo být jinak.

Podle agenta už Milán jednal o Montolivovi

Vedení AC Milán hodlá získat do svého kádru ještě jednoho záložníka a v souvislosti s tím padají hned tři jména. Jednou z variant je i Juraj Kucka z Janova, na San Siro by pak mohl zamířit liverpoolský Alberto Aquilani a vyloučen rozhodně není přestup Riccarda Montoliva, k němuž se nechová ideálně Fiorentina...

Disciplinárka chce kauzu údajné korupce uzavřít 18. srpna

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky (FAČR) chce 18. srpna vynést konečný verdikt v kauze údajné korupce mezi týmy Olomouce a Bohemians Praha. Disciplinárka tak nehodlá čekat na rozhodnutí civilního soudu, který aféru odročil na polovinu září. ČTK to řekl Petr Kovář z tiskového oddělení FAČR.

Luis Enrique: Nejsem Harry Potter

AS Řím má nového majitele a i nového kouče. Tím se v létě stal Luis Enrique a je otázkou, kam až klub z hlavního města pod jeho vedením může dojít. Fanoušci Giallorossi jsou ve velkém očekávání a o tom, jak bude nadcházející sezona vypadat, neví nic ani sám někdejší kouč rezervního týmu Barcelony...

Trenéři se shodli, favoritem v Německu je znovu Bayern

Už v pátek otevírá své brány nová sezona německé nejvyšší soutěže a titul v ní bude obhajovat loni suverénní Borussia Dortmund. Vestfálský celek ovšem není několik dní před startem největším favoritem, tím je tradičně Bayern Mnichov, na čemž se shodli i bundesligoví trenéři...

Jarolím neodchází ze Slovanu do Arábie

Trenér Karel Jarolím zůstane ve Slovanu Bratislava a nemá v úmyslu odejít za lukrativní nabídkou do Saúdské Arábie. Spekulace slovenských médií o chystaném podpisu smlouvy v klubu Al Ahlí Džidda český kouč popřel a tvrdí, že na lavičce domácího mistra zůstane.

Druhá liga startuje, největším favoritem bude Brno

V pátek odstartuje druhá liga, jejíž nový ročník slibuje bitvu ambiciózních mužstev o postup. Hlavním aspirantem na posun mezi elitu je ex-prvoligová Zbrojovka Brno, ale opakovaný pokus o návrat do vyšší soutěže hlásí Jihlava, počítat se musí i se Zlínem a na šanci čekají další kluby.

Vyhovuje nám, že Paříž utrácí, zní z Lille

V sobotu startuje 74. ročník francouzské nejvyšší soutěže a mistrovskému Lille začne těžká cesta za obhajobou. Záložníka Ludovika Obraniaka těší, že konkurenční Paris Saint-Germain rozjel milionové nákupy, obhájci titulu tak podle něho budou pod menším tlakem.

Plzeň může o Ligu mistrů bojovat s Kodaní, Borisovem či Haifou

Z pětice týmů vzejde soupeř Plzně pro čtvrté předkolo Ligy mistrů. Český šampion bude stejně jako v předešlém předkole proti Rosenborgu mezi nenasazenými celky a o premiérovou účast v hlavní části prestižní soutěže bude bojovat s FC Kodaň, Borisovem, Maccabi Haifa, Dinamem Záhřeb nebo Apoelem Nikósie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele