Aktuality

Del Piero se nemůže dočkat začátku nové sezony

Juventusu se loni nepodařilo napravit zklamání ze sezony 2009/2010 a místo toho přišel další neúspěch, něco podobného v Turíně chtějí nadále opakovat a brzy dostanou další příležitost napravit si reputaci. Start nové sezony v Serii A, pokud nebude původní plán nabourán stávkou, se blíží a moc se na něj těší i Alessandro Del Piero...

Plíšek: Nehrajeme hokej, abychom se Spartou bojovali o postup

Žádné plané naděje si nedává trenér FK Sarajevo Jiří Plíšek před odvetou 3. předkola Evropské ligy s pražskou Spartou. Český kouč ve službách bosenského týmu ví, že smazání pětibrankového manka z Letné je pouze bláhová představa. Plíšek ale touží po tom, aby Sarajevo nechalo na předchozí debakl 0:5 zapomenout.

Malbranque přestupuje do Saint-Etienne

Francouzský záložník Steed Malbranque ukončuje své desetileté působení v Anglii a přestupuje do AS Saint-Etienne. Tam dnes prošel lékařskou prohlídkou a k uzavření přestupu zbývá už jen doladit poslední detaily smlouvy.

Grajciar: Ve Spartě si mě nikdo za slávistickou minulost nedobírá

Peter Grajciar se už rozkoukává v týmu pražské Sparty, kam zamířil minulý týden z tureckého Konyasporu. Vzpomínky na loňskou rozpačitou sezonu, v níž sice sám zářil, ale klub sestoupil do druhé ligy, chce zaplašit právě na Letné. Tedy v táboře největšího rivala Slavie, jejíž dres Grajciar ještě před rokem na jaře oblékal.

Mistrovství světa U20 - třetí den

Čtyři duely světového šampionátu dvacetiletých byly odehrány v noci na pondělí v Kolumbii. Zrodily se dvě vysoké výhry, favorizovaní Španělé přestříleli 4:1 Kostariku, Nigérie dala Guatemale dokonce "bůra". Ve zbylých zápasech zdolala Saudská Arábie Chorvatsko a Austrálie remizovala s Ekvádorem.

Řebíček koupil od Natlandu Slavii, drží v ní 98 procent akcií

Majoritním vlastníkem Slavie se stal Aleš Řebíček. Bývalý ministr dopravy odkoupil od dosavadního většinového majitele pražského celku, investiční skupiny Natland Group, celý sedmdesátiprocentní podíl, který společnost v klubu z Edenu měla. Řebíček nyní drží ve Slavii 98 procent akcií, zbylá dvě procenta patří minoritním akcionářům. Natland Slavii opouští.

Barrios bude chybět déle, Klopp se zlobí na Paraguayce

Borussii Dortmund bude v úvodu nové sezony chybět Lucas Barrios, a to déle, než se původně zdálo. Paraguayský útočník si ve finále Copa América natrhl stehenní sval a podle tamního svazu měla být jeho absence maximálně třítýdenní, pauza ovšem bude zhruba dvojnásobná, což vyvolalo rozpaky v táboře BVB...

Skotsko si v přípravě před ČR vyzkouší hráče širšího kádru

Trenér skotské reprezentace Craigh Levein se rozhodl v posledním přípravném utkání před zářijovou klíčovou kvalifikací o mistrovství Evropy s Českou republikou vyzkoušet hráče širšího kádru. Na přípravu proti Dánsku povolal jen osm hráčů s více než deseti starty za národní tým, naopak mnoho opor včetně kapitána Darrena Fletchera nechal odpočívat.

Ščasná skončila s fotbalem a těší se na miminko

Nejlepší česká fotbalistka Pavlína Ščasná ukončila v březnu kariéru a na konci roku přivede na svět své první dítě. Devětadvacetiletá pětinásobná mistryně Česka, která střílela góly i v ligách v Německu, Americe a Švédsku, je v pátém měsíci těhotenství.

Brněnská Zbrojovka se chce rychle vrátit do první ligy

Rychlý návrat do první ligy je jediným cílem hráčů Zbrojovky Brno pro letošní sezonu. Úlohu však nebudou mít snadnou, v letní přestávce zcela obměnili a výrazně omladili kádr. Odešlo sedmnáct hráčů, z nových tváří v týmu budou nejvýraznějšími posilami třiatřicetiletý útočník Petr Švancara ze Slovácka a o rok starší obránce Ivo Zbožínek ze Zlína.

Účastníci Ligue 1 2011/12 (2)

Krátce po prvním dílu o účastnících L1 pro nadcházející ročník přinášíme i druhý díl, tentokráte zaměřený na týmy, které se loni umístily v horní polovině tabulky.

Jarolím zřejmě odejde ze Slovanu Bratislava do Saúdské Arábie

Český trenér Karel Jarolím je údajně na odchodu ze Slovanu Bratislava, s nímž v minulé sezoně získal titul. Podle informací slovenského deníku Nový Čas má namířeno do saúdskoarabského celku Al Ahlí Džidda. Kouč to však odmítl potvrdit s tím, že se nyní soustředí na dnešní odvetu 3. předkola Ligy mistrů s Apoelem Nikósie.

Podle Kalase má trenér Hřebík na stříbru z ME velký podíl

Podle obránce Tomáše Kalase se na stříbrné medaili z mistrovství Evropy do 19 let výraznou měrou podílel trenér Jaroslav Hřebík. Jeho metody prý pomohly hráčům předvádět výkony, které vyvolaly obdivné reakce mnoha odborníků. Nyní Kalas věří, že zkušenosti ze šampionátu pomohou hráčům v jejich kariérách.

Trenér Vrba slíbil, že Plzeň nebude hrát s Rosenborgem na remízu

Žádná opatrná hra na remízu, ale snaha další vstřelenou brankou rozhodnout postupovou bitvu ještě před vypršením hrací doby. Takový je plán trenéra plzeňských fotbalistů Pavla Vrby před odvetou třetího předkola Ligy mistrů proti Rosenborgu Trondheim...

Trenér Hřebík věští devatenáctce velkou budoucnost

Česká reprezentace do 19 let se dnes odpoledne vrátila domů z úspěšného mistrovství Evropy a trenér Jaroslav Hřebík den po smolné finálové porážce od Španělska 2:3 po prodloužení opět ocenil výkon svých svěřenců. Ti podle něj dokázali, že jsou výjimečným týmem a že každý z hráčů má před sebou slibnou budoucnost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele