Fotbalisty Ústí limituje v druhé lize přestavba stadionu

04.08.2011, 21:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jako posily jsme získali 5 hráčů na hostování a jednoho třicátníka .. Tomu se řiká dlouhodobá koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

A koho by si chtěl získávat za ty peníze,co jsou na přestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš kolik běhá v Ústeckým kraji kvalitních fotbalistů ? ... Pracovalo by se s mládeží ... úspěch by se nedostavil hned , ale tohle přece nemá žádnej smysl

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, z dorostu je tam šance dostat se do A-týmu tak 5%, jestli nepřehánim...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu,že v Ústí chytám za A-dorost tak vim jak na tom Ústí je.Prostě jenom řikám,že v situaci v jaký Ústí je,jsou jakýkoliv posily dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Ústí se člověk dostane do Áčka ledatak dlouhým prosazováním v Béčkách atd a nebo z Neštěmic...práce s mládeží tu není příliš dobrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí nemá ani to béčko

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Smutné, že nejlepší střelec týmu je veverka

Reagovat
smazaný uživatel

to tu už bylo s tím stadionem, né ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na zvědav, jak si ve II. lize povedou. Zpět na návrat do GL to nevidím, spíše klidný střed tabulky. A doufám, že už se konečně něco začne dít s tím stadiónem (stejně jako u nás v HK)!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že nám za rok končí výjímka a na Malšáku už hrát nepůjde, novej stadion v nedohlednu. Kde tu ligu chtěj hrát? Všichni jsou zatím v klidu, nic se neřeší a přitom to je docela velkej průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak píšeš, mám to rovnež na mysli. V úvahu přichází asi jen MB či Jablonec. Ale neumím si to moc dobře představit. Ten stadión je snad pro HK prokletý. Nejvíce mi budou chybět Lízátka, škoda, že se s nimi v novém projektu nepočítá ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí už je trapné, jak pořád něco slibuje! ... navíc nevím co chtěj dělat zase někdy v lize, už te´d tam udělali leda tak sotudu, už jen tím, že nemaj stadion, skoro ani vlastní hráče a o fanoušcích ani nemluvím ... myslím, že ve druhé lize jsou týmy které by si 1. ligu zasloužili mnohem víc

Reagovat
twl

Ostudu?jestli ostudu bereš podle bodů tak jo,ale jestli myslíš Herní projev tak bych tam Viděl radši v lize ústí než nějaké Budějovice,Brno,žižkov atd...diť hrajou samej Beton....ústí když Prohrálo s plzní 7:0 nebo nwm kolik to bylo tak útočilo i když prohrávalo pořád se snažili.......Stadion je jedna věc,ale druhá věc výkony!ale za to jak se snažili se zachránit zasloužili..Brno sestup oprávněně na ně se nedalo dívat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele