Aktuality

Euro je stále daleko, říká po hattricku Soldado

Roberto Soldado se poprvé od roku 2007 objevil ve španělské reprezentaci a svoji šanci využil dokonale - v přátelském utkání vstřelil Venezuele hattrick a ještě neproměnil penaltu. Kanonýr Valencie bojuje o nominaci na Euru, zatím se ale na turnaji nevidí.

Baroš: V národním týmu mě těší každý gól

V základní sestavě svého týmu se útočník Milan Baroš objevil naposledy 1. února, ale poté co si musel odpykat třízápasový trest za vyloučení v Galatasarayi, si zvedl náladu v přípravném utkání reprezentace v Dublinu. Baroš gólem přispěl k remíze 1:1 a ukončil střelecký půst v národním týmu.

Bílek měl z duelu s Irskem i přes remízu pozitivní dojem

Trenér české reprezentace Michal Bílek měl z dnešního přípravného duelu v Irsku především pozitivní dojmy. Mrzel ho jen zbytečný gól Irů, který znamenal konečnou remízu 1:1.

Egypťan Hassan odehrál rekordní 179. zápas v reprezentaci

Kapitán egyptské reprezentace Ahmed Hassan se stal světovým rekordmanem v počtu zápasů odehraných za národní tým. Šestatřicetiletý záložník jako střídající hráč v Kataru nastoupil do přátelského utkání proti Nigeru (1:0) a zaznamenal 179. start v reprezentaci.

Ferdinand nepochybuje o záchraně QPR v Premier League

Queen's Park Rangers v loňské sezoně vyhrál League Championship a postoupil do Premier League, kde se mu zatím nevede podle očekávání a představ. Londýnský celek je nejhorším nováčkem anglické ligy a čeká ho náročný boj o záchranu...

Menezes pochválil Gansa, výtek se dostalo Luizovi a Ronaldinhovi

Výhru 2:1, ale také velké rozpaky přinesl včerejší přátelský zápas proti Bosně a Hercegovině trenérovi brazilské reprezentace Mano Menezesovi. Toho hodně potěšil mladík Ganso, svými výkony ho ovšem zklamali například David Luiz a Ronaldinho...

Koller by rád Smetanově Lhotě pomohl k postupu

I po konci kariéry žije bývalý český reprezentant Jan Koller sportem. Rekreačně hraje fotbal, hokej, tenis, lyžuje, navíc má také ještě jeden fotbalový cíl. Rád by pomohl svému mateřskému klubu Smetanově Lhotě k postupu do krajské B třídy.

Zlín vstupuje do jarní sezony s postupovými plány

S postupovými plány vstupuje do jarní části druhé ligy Zlín. Po podzimu je v tabulce šestý se ztrátou tří bodů na druhé Bohemians Praha a třetí Jihlavu. V zimní přestávce Zlín posílil pouze zkušený útočník Aleš Besta, získat ještě kvalitního stopera se navzdory jednáním až do samého konce přestupního termínu vedení klubu nepodařilo.

Anglii povede místo Terryho jako kapitán Parker

Sledovanou funkci kapitána Anglie bude plnit poprvé záložník Scott Parker z Tottenhamu. Důvěru a pásku mu pro dnešní přípravný zápas s Nizozemskem svěřil dočasný trenér Stuart Pearce, který povýšil z pozice asistenta po nedávné rezignaci Itala Fabia Capella. Ten národní tým opustil právě kvůli sporům ohledně kapitána.

Podle Kováčika má Vrba zájem trénovat Slovensko

Podle prezidenta Slovenského fotbalového svazu Jána Kováčika má český trenér Pavel Vrba zájem trénovat slovenskou reprezentaci. S koučem Viktorie Plzeň už zahájil jednání, záležet ale bude na tom, jak se domluví s vedením českého mistra.

Trenér Ústí Habanec: Přes problémy chceme znovu do první ligy

Ústí nad Labem vstoupí do jarní části druhé ligy s šestibodovým náskokem na nejbližší pronásledovatele a touhou dokonat návrat do nejvyšší soutěže. Hned v prvním kole po zimní přestávce může setřást jednoho z přímých konkurentů, protože budou hostit Jihlavu, jež je po podzimu třetí jen vinou horšího skóre oproti Bohemians Praha.

Martínez: Nestojím čtyřicet milionů

Záložník či obránce bilbajského Athletiku Javi Martínez patří k nejnadějnějším hráčům španělského fotbalu. Loni se o něj zajímal Real Madrid, nyní je údajně v hledáčku Barcelony. Martínez má ve smlouvě výkupní klauzuli čtyřicet milionů eur, nemyslí si ale, že by za něj některý klub tolik peněz zaplatil.

Duffy hleděl smrti do očí, s Čechy může oslavit velký návrat

Jsou to téměř dva roky, co obránce Shane Duffy na tréninku irské reprezentace utrpěl vážné zranění, po kterém visel jeho život na vlásku. Z náročné operace jater se však zázračně rychle zotavil a ve středu může dvacetiletý zadák Evertonu dokonat velký návrat na mezinárodní scénu.

Barrios: Jsem šťastný, že oblékám dres Borussie Dortmund

Lucas Barrios neprožívá ideální časy a v Dortmundu stejně jako na podzim plní jen roli náhradníka. Paraguayský reprezentační útočník je ale přesto v Borussii šťastný a nyní prozradil, že loni v létě prodloužil s klubem smlouvu, což zůstalo veřejnosti utajeno...

Do Juventusu se nevrátím, říká Felipe Melo

Velmi nepříjemným překvapením byl pro příznivce Juventusu letní odchod Felipeho Mela do Galatasaraye a moc je nepotěší ani fakt, že brazilský záložník nemá v úmyslu se z hostování v Turecku vracet. Kapitola v turínském celku je pro něj uzavřenou záležitostí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele