Aktuality

Favoritem je nyní Dortmund, říká Beckenbauer

Bayern Mnichov zažil skvělý start do sezony a po porážce od Gladbachu nastartoval sérii zápasů, po nichž si vybudoval slušný náskok na čele bundesligové tabulky. To nyní už neplatí, před bavorský velkoklub se už dostala Borussia Dortmund, která je rázem favoritem na titul i pro Franze Beckenbauera...

Poláci se bojí, že na Euro přijede míň fanoušků, než čekali

Polští pořadatelé letošního mistrovství Evropy možná přehnali odhady počtů fanoušků, kteří se na tento sportovní svátek přijedou podívat. Dnes o tom píše list Dziennik Gazeta Prawna, podle kterého se na schůzkách pořadatelských měst a představitelů fanoušků ze zahraničí ukazuje, že zájem o šampionát je menší, než se čekalo.

O druholigovou Zbrojovku Brno se ucházejí i zahraniční zájemci

O koupi druholigového klubu Zbrojovka Brno se vážně uchází zájemci z Německa, signály od dalších uchazečů jsou i z Ruska, Itálie a Sýrie. Největší šanci na koupi má právník Jaroslav Přeček, který vstoupil minulý týden do jednání s většinovými majiteli bratry Romanem a Stanislavem Prosovými.

Máme pořád nejvyšší ambice, ujišťuje Lisandro López

Olympique Lyon zažívá v posledních letech částečný ústup ze slávy, ambiciózní klub čeká už čtyři roky na zisk trofeje. Nedávný francouzský mistr má navíc finanční problémy. Útočník Lisandro López ale ujištuje, že Lyon má pořád ty nejvyšší cíle, letos zatím bojuje na čtyřech frontách.

De Rossi se rozhodoval hlavou i srdcem

Italský reprezentační záložník Daniele De Rossi podepsal novou smlouvu v AS Řím a stane se nejlépe placeným hráčem v klubové historii. Osmadvacetiletý římský rodák tvoří s kapitánem Franceskem Tottim neodmyslitelnou dvojici v kádru a s klubem spojil svou budoucnost až do roku 2017. Ročně si vydělá podle italských médií s bonusy až 10 milionů eur.

Marcelina na lavičce Sevilly vystřídal Míchel

Sevilla čeká už sedm zápasů na výhru, naposledy prohrála doma s Villarrealem. Ambicióznímu klubu patří až jedenáctá příčka a vedení klubu se tak rozhodlo jednat - dnes byl odvolán trenér Marcelino Garcia Toral, kterého o několik později nahradil Míchel...

Zenit přišel na osm měsíců o záložníka Dannyho

Zenit Petrohrad se bude v jarních bojích o titul i v Lize mistrů muset obejít bez Dannyho. Portugalský záložník si během přípravy, kterou ruský mistr tráví v italské Florencii, vážně poranil pravé koleno a podle vyjádření klubu bude mimo hru až na osm měsíců...

Ibrahimović bude stát tři zápasy a přijde o šlágr s Juventusem

Zlatan Ibrahimović, kanonýr AC Milán, si tři příští zápasy v Serii A nezahraje. Od vedení ligy totiž dostal třízápasový trest za úder soupeře. Chybět tak bude úřadujícímu italskému mistrovi i v klíčovém zápase týmu proti vedoucímu Juventusu...

Čech: Náskok jsme měli udržet, penalty nekomentuju

Už se těšil na to, jak se spoluhráči oslaví cennou výhru ve šlágru nad velkým rivalem. O to větší zklamání zažíval brankář Petr Čech, když jeho Chelsea v nedělní bitvě s Manchesterem United ztratila tříbrankový náskok a nakonec remizovala 3:3.

Třetí místo rozhodně nemáme jisté, upozorňuje Emery

Žádný atraktivní fotbal nebyl k vidění v posledním víkendovém utkání probíhajícího kola španělské ligy. Atlético Madrid se doma rozešlo s Valencií smírně 0:0 a vzhledem k průběhu utkání bralo bod méně, než jeho soupeř, který stále čeká na první ligovou výhru v roce 2012...

Mišůn zamířil do Plzně, na jaře bude hostovat v Příbrami

Milan Mišůn se po třech letech strávených na Britských ostrovech vrací do Čech. Jednadvacetiletý obránce se upsal Plzni, na jaře ale bude hostovat v Příbrami, jejímž je odchovancem. Informoval o tom web středočeského klubu.

Buffon se koncentruje na výkony, na novou smlouvu nespěchá

Gianluigi Buffon je jistotou mezi tyčemi Juventusu a mělo by tomu tak být i nadále. Již 34letému brankáři bude za rok a půl končit smlouva a turínský klub se chystá s ním podepsat nový kontrakt...

Capellovi se nelíbí, že Terry už není kapitánem

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello se pustil do otevřeného sporu s vedením tamní asociace. Nelíbí se mu, že obránce Johna Terryho v pátek sesadila z funkce kapitána národního týmu kvůli jeho údajnému rasistickému chování vůči Antonu Ferdinandovi při utkání Chelsea s Queens Parkem.

Borini: Byl to skoro ideální výkon

AS Řím letošní sezonou spíš klopýtá, o to víc důvodů k radosti proto mohli mít fanoušci po včerejším utkání proti Interu. Giallorossi zápas zvládli ve velkém stylu a vyhráli 4:0. Podle útočníka Fabia Boriniho neměl výkon daleko k ideálu.

Rooney děkoval rozhodčímu, Ferguson považuje remízu za ztrátu

V táboře Manchesteru United po utkání na Chelsea nepanovala shoda. Manažer Alex Ferguson i přes dvě odpískané penalty nebyl s rozhodčím spokojen, naopak jejich exekutor Wayne Rooney po utkání přiznal, že o jejich správnosti pochybuje a United mohou být sudímu Webbovi za penalty vděční.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele