Aktuality

Sparta útočí na finále poháru, Jablonec chce zachránit sezonu

Pohár České pošty ve středu pozná prvního finalistu. Vzejde ze souboje Jablonce a Sparty, která před odvetou na severu Čech drží průběžné vedení 1:0 z prvního utkání. Pražanům jde o to, aby se po třech letech dostali do finále a dál živili šanci na "double". Jablonec hraje v semifinálové odvetě "o všechno".

V nominaci na nejlepšího hráče PL převládají hráči z Manchesteru

Manchesterské kluby United a City stále bojují o anglický titul, čtyři jejich hráči se pak poperou o ocenění pro nejlepšího fotbalistu za sezonu 2011/2012. V šestičlenné nominaci mají hned poloviční zastoupení Citizens, vedle jednoho hráče United si pak na cenu mohou dělat zálusk i Scott Parker a Robin van Persie...

Verón se chystá ukončit kariéru. Už nejsem potřeba, říká

Juan Sebastián Verón už hodně brzy pověsí kopačky na hřebík. Zkušený argentinský záložník hájící barvy Estudiantes měl podobné plány už v prosinci, tehdy si vše rozmyslel a rozhodl se pokračovat, nyní ale jeho rozhodnutí zřejmě již nic nezvrátí...

Čech: Chceme do finále Ligy mistrů, i přes Barcelonu

Stojí proti největšímu favoritovi na vítězství v Lize mistrů, kterého chce poslat ven ze hry. Se smělými plány vstupuje do očekávané semifinálové série brankář Chelsea Petr Čech, který se v nejlepší klubové soutěži světa proti Kataláncům představí ve vyřazovací části už posedmé v kariéře.

Del Bosque prodloužil smlouvu. Španěly povede i po Euru

Vicente del Bosque oznámil, že svým podpisem stvrdil prodloužení smlouvy, díky němuž zůstane u španělské reprezentace i po letním mistrovství Evropy. Na jak dlouho nový kontrakt 61letého kouče platí, zatím není jasné.

Wenger oznámil, že Wilshere přijde o Euro

Talentovaný anglický záložník Jack Wilshere definitivně přišel kvůli zranění o šanci, že by si ještě v této sezoně zahrál za Arsenal. Zároveň padla možnost jeho účasti na mistrovství Evropy.

Baník s námi naštěstí hrál fotbal, pochvaloval si Nezmar

Pět zápasů dělí staronového lídra ligy Liberec od titulu a podle stopera Jana Nezmara je v silách týmu vedení udržet. "Budeme se maximálně koncentrovat na každý další zápas. Věřím, že máme schopnosti a sílu na to, abychom se tam udrželi. Musíme se ale co nejmíň zaobírat tabulkou a soustředit se na další zápas," uvedl Nezmar po dnešním vítězství 3:1 v Ostravě...

Sokratis zůstane v Brémách, Werder uplatnil opci

Ve Werderu Brémy se budou moci i nadále spoléhat na služby Sokratise Papastathopoulose. Řecký obránce do německého klubu přišel před letošní sezonou na hostování z Janova, nyní došlo k uplatnění opce o trvalém přestupu...

Podle Čecha vyhrála Chelsea i přes chybně uznaný gól zaslouženě

Hráči Chelsea s Petrem Čechem porazili v nedělním semifinále Anglického poháru Tottenham vysoko 5:1 a proti Liverpoolu si zahrají o třetí triumf v soutěži za poslední čtyři roky. Reprezentační brankář uznal, že druhý gól "Blues" neměl platit, přesto považuje vítězství a postup za zasloužené.

Vydru zasáhla smrt bývalého spoluhráče Morosiniho

Smrt italského fotbalisty Piermaria Morosiniho zasáhla také českého útočníka Matěje Vydru. Oba se totiž znali ze společného působení v Udine, odkud Morosini hostoval v Livornu.

Pekhart je nadšený, že má s Norimberkem jistou záchranu

Tomáš Pekhart je nadšený z toho, že jeho Norimberk už nestraší sestupové hrozby. Pekhartův tým k záchraně nakročil po sobotní výhře v Kaiserslauternu, kterou právě český forvard stvrdil svojí sedmou trefou v ročníku na 2:0. Euforii v bavorském klubu podtrhla nedělní prohra konkurenčního Kolína nad Rýnem v Mönchengladbachu.

Tři čeští sudí se představí na turnaji OH v Londýně

Čeští rozhodčí Pavel Královec a asistenti Martin Wilczek a Antonín Kordula byli nominováni na turnaj na olympijských hrách v Londýně. Dostali se tak mezi pětici evropských zemí, které mohly na turnaj vyslat své rozhodčí. Dále se to povedlo domácí Anglii, Německu, Itálii a Norsku.

Nosický už není trenérem Žiliny, vymění ho Nizozemec Adelaar

MŠK Žilina se před závěrečnými koly slovenské Corgoň ligy rozhodla vyměnit trenéra. Odchozího lodivoda Luboše Nosického nahradí nizozemský kouč Frans Adelaar.

De Jong chce slavit titul opět proti Twente

Ajax si v posledních kolech vytvořil na čele nizozemské ligy šestibodový náskok a čtyři zápasy před koncem má nejblíže k titulu. Záložník Siem de Jong věří, že si Ajax titul definitivně zajistí v přespříštím kole proti Twente, za které hraje jeho bratr Luuk.

Mareš: Byl to trochu podobný gól, jaké dává Ronaldo

Tvrdá rána, která místo aby zamířila vysoko na tribunu, začne rychle padat a skončí za zády brankáře v síti. Tím je ve fotbale pověstný útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Podobný kousek se dnes ale povedl také Jakubu Marešovi, který výstavní trefou pomohl Mladé Boleslavi k výhře 3:0 v duelu 25. kola první ligy na hřišti Bohemians 1905.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele