Aktuality

Raúl po sezoně odejde ze Schalke

Španělský útočník Raúl po sezoně opustí Schalke. Čtyřiatřicetiletý fotbalista sice s německým klubem několik týdnů jednal o možném prodloužení smlouvy, nakonec se však podle agentury SID rozhodl, že v létě po skončení kontraktu odejde.

Prandelli hledá varianty do útoku, mezi ně patří i Totti a Del Piero

Italskou reprezentaci čeká evropský šampionát v Polsku a na Ukrajině a její trenér Cesare Prandelli bude mít plnou hlavu starostí s nominací útočníků. Na tomto postu je několik otazníků a sám někdejší kouč Fiorentiny nevylučuje, že příležitost by mohl dostat někdo ze zkušené dvojice Francesco Totti, Alessandro Del Piero...

Hušbauer byl šťastný, jak dvěma trefami znovu odrovnal Jablonec

Pro záložníka Sparty Josefa Hušbauera je jablonecký stadion územím zaslíbeným. A Severočeši se musejí bát toho, až se Hušbauer bude chystat na svoji další jabloneckou misi. Hušbauer totiž dnes dvěma trefami rozhodl o postupu Sparty do finále Poháru České pošty.

Juventus určitě neposílím, popřel spekulace Nesta

Alessandro Nesta by po deseti letech mohl odejít z AC Milán, kde mu koncem června vyprší smlouva a o jejím prodloužení zatím ani ani vidu, ani slechu. Velezkušený stoper zatím budoucnost neřeší, rezolutně ovšem vylučuje přestup do Juventusu, o jehož zájmu se psalo v italských médiích...

Schøne po sezóně odejde z Nijmegenu do Ajaxu

Ajax jistým krokem míří za obhajobou nizozemského ligového titulu a ve vedení se již pracuje na posilách pro příští sezónu. Tou první se dnes oficiálně stal Lasse Schøne, který se s amsterdamským klubem dohodl na tříleté smlouvě a v létě přijde coby volný hráč z Nijmegenu...

Siqueira se nebrání odchodu za lepším

Guilherme Siqueira svými výkony na levém kraji obrany Granady poutá pozornost předních klubů, v hledáčku jej údajně mají Atlético Madrid, Barcelona, Benfica, Manchester United či Valencia. 25letého hráče takové zprávy těší a je připraven zvážit každou nabídku, která přijde.

Nezáleží jen na penězích, říká o přestupu Cole

Joe Cole zopakoval, že by rád přestoupil do Lille, kde do konce sezony hostuje z Liverpoolu. Anglickému záložníkovi se působení ve Francii zamlouvá a rád by tu zůstal déle. Nyní se soustředí na boj o titiul, Lille nyní patří třetí příčka.

Cambiasso: Nebudeme spekulovat, musíme vyhrávat

Inter prožívá špatnou sezonu a hrozí mu, že se neobjeví v příštím ročníku evropských pohárů. Situace ale ještě není zoufalá, třetí příčka zaručující předkolo Ligy mistrů je vzdálená šest bodů. Esteban Cambiasso se nechce zabývat postupovou matematikou, touží jen po výhrách.

Teplice a Olomouc se v poháru utkají o druhé finálové místo

Pohár České pošty pozná ve čtvrtek vpodvečer druhý tým, který si na začátku května v Plzni zahraje o vítěznou trofej. Druhý finalista vzejde z duelu Teplic s Olomoucí a postupové šance jsou před odvetou naprosto otevřené. V úvodním semifinále na Hané se před týdnem zrodila bezbranková remíza.

Heynckes: Rozhodně nezaparkujeme v našem vápně autobus

Fotbalisté Bayernu Mnichov si uvědomují, že i přes výhru 2:1 v úvodním semifinále Ligy mistrů ještě nemají postup přes Real Madrid v kapse. Odveta prý bude hodně těžká. Trenér Jupp Heynckes ale tvrdí, že nebude na hřišti Realu jen bránit náskok z prvního duelu, protože defenzivní taktiku mu není vlastní.

Jimenez: V záchranu věřím od chvíle, co jsem přišel

Na jeden zázrak má zaděláno Zaragoza. Tým, který měl finanční problémy, se před několika týdny topil na posledním místě tabulky španělské ligy a v jeho záchranu přestávali věřit už i nejskalnější fanoušci, výjimkou byl trenér Manolo Jimenez...

Mourinho odmítl kritizovat rozhodčího a nepochybuje o postupu

Fotbalisté Realu Madrid sice v úvodním semifinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov utrpěli první porážku v tomto ročníku soutěže, přesto po prohře 1:2 nepropadali panice. Trenér José Mourinho dokonce odmítl kritizovat rozhodčí za to, že uznali ofsajdem zavánějící úvodní gól Bayernu.

Brazilský kouzelník Rivaldo slaví čtyřicetiny

Brazilský ofenzívní záložník Rivaldo, mistr světa z roku 2002 a například dvojnásobný mistr Španělska oslaví 19. dubna čtyřicetiny. Fotbalový světoběžník, který v minulosti hrál třeba za uzbecký Bunjodkor, AEK Atény, Olympiakos Pireus, Barcelonu a AC Milán, se kterým vyhrál v roce 2003 Ligu mistrů, hraje od letoška za angolský klub Kabuscorp.

Devatenáctka v přípravě na kvalifikaci remizovala 0:0 s Německem

Čeští fotbalisté do 19 let v dnešní generálce na květnovou kvalifikaci mistrovství Evropy remizovali 0:0 s Německem. Utkání hrané v plzeňské Doosan Areně nabídlo především bojovnost, nadějné akce domácích hráčů často končily před pokutovým územím.

Bývalý předseda FIFA Havelange je po týdnu opět na JIP

Bývalý předseda mezinárodní fotbalové federace FIFA Joao Havelange je po týdnu opět na jednotce intenzivní péče nemocnice v Riu de Janeiro. Pětadevadesátiletý Brazilec má podle agentury AP problémy se srdcem a dýcháním.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele