Aktuality

Mareš: Byl to trochu podobný gól, jaké dává Ronaldo

Tvrdá rána, která místo aby zamířila vysoko na tribunu, začne rychle padat a skončí za zády brankáře v síti. Tím je ve fotbale pověstný útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Podobný kousek se dnes ale povedl také Jakubu Marešovi, který výstavní trefou pomohl Mladé Boleslavi k výhře 3:0 v duelu 25. kola první ligy na hřišti Bohemians 1905.

Každý si musí sáhnout do svědomí, říká Horváth

Hodně zklamaný byl po dnešní bezbrankové remíze s posledním Žižkovem plzeňský Pavel Horváth. Podle kapitána týmu úřadujícího ligového mistra všichni počítali, že si ze hřiště posledního celku tabulky odvezou tři body. Tomuto cíli však prý vůbec neodpovídalo nasazení.

Rád bych se vrátil do Celticu, prohlásil Boruc

Artur Boruc v červenci 2010 opustil Celtic a zamířil do Fiorentiny, kde mu ale po této sezóně končí smlouva a jeho další budoucnost je zatím ve hvězdách. Sám zkušený polský brankář se netají tím, že by se do glasgowského klubu rád vrátil...

Jsem pyšný, radoval se po pohárovém triumfu Deschamps

Olympique Marseille jde v Ligue 1 od porážky k porážce, jeho fanoušky ale mohou těšit alespoň dobré výsledky v pohárových soutěžích. Francouzský klub si letos zahrál čtvrtfinále Ligy mistrů, včera pak triumfoval nad Lyonem ve finále Coupe de la Ligue...

Cabaňas se vrátil k profesionálnímu fotbalu

Dva a čtvrt roku po málem osudové střelbě, při níž utrpěl vážné zranění hlavy, se bývalý paraguayský reprezentant Salvador Cabaňas vrátil k profesionálnímu fotbalu. V sobotu vyběhl v základní sestavě třetiligového týmu 12 de Octubre a vydržel na hřišti takřka celý poločas.

Adebayor: Vyhrát FA Cup by byl splněný sen

Dnes večer se v londýnském derby na slavném Wembley rozhodne o druhém finalistovi nejstarší fotbalové soutěže světa FA Cupu. Proti Chelsea, vítězi z let 2007, 2009 a 2010, se postaví rival ze severu Londýna Tottenham. V jeho středu touží po zisku trofeje Emmanuel Adebayor, pro nějž by prý byl triumf v anglickém poháru zadostiučiněním a splněným snem.

Skóre neodpovídá hře, uznal Kotal

Hradec Králové včera dokázal zabrat, když přivezl tři body za tříbrankovou výhru na hřišti Slovácka. Votroci se posunuli před sobotního soupeře na devátou příčku a neměli by mít starosti se záchranou. Trenér Václav Kotal chválil autora hattricku Vojtěcha Štěpána.

Nadšený Klopp: Naše série je bláznivá

Dortmund včera vyhrál těžký zápas na půdě rivala Schalke a sahá po obhajobě titulu. Borussia natáhla ligovou sérii bez porážky na pětadvacet zápasů a vytvořila nový německý rekord. Trenéru Jürgenu Kloppovi se takovému úspěchu nechce věřit, podle svých slov je nyní zcela spokojený.

Remízu bychom před zápasem vůbec nebrali, říká Hašek

Sparta dnes doma s Teplicemi hodně dlouho prohrávala a nakonec díky Kweukemu vybojovala alespoň remízu za výsledek 2:2, její trenér Martin Hašek ale s jednobodovým ziskem spokojen rozhodně nebyl. Zklamání ovšem bylo k vidění i ve tváři jeho protějšku Petra Rady.

Conte dostane novou smlouvu, Marotta očekává rychlá jednání

Juventus letos po několika letech znovu bojuje o titul a jeho vedení už začíná myslet na další sezony. Jedním ze strůjců úspěchu je i trenér Antonio Conte, jemuž bude brzy nabídnuta nová smlouva a generální manažer klubu Giuseppe Marotta věří, že se obě strany rychle domluví...

V druhé italské lize zemřel po zástavě srdce fotbalista Livorna

Fotbalista druholigového Livorna Piermario Morosini zemřel poté, co zkolaboval během dnešního utkání na hřišti Pescary. Pětadvacetiletý záložník, jenž v Livornu hostoval z prvoligového Udine, dostal v sanitce zástavu srdce. K uctění jeho památky národní svaz zrušil všechny víkendové prvoligové a druholigové zápasy.

Trenér Auxerre Wallemme motivoval své hráče ve vězení

Speciální motivační prvek připravil trenér Auxerre pro své svěřence, kteří bojují o záchranu ve francouzské lize. Před nedělním duelem s favorizovaným Paris Saint-Germain vzal Jean-Guy Wallemme hráče do místního vězení.

V první poločase jsme byli horší, přiznal Cipro

Trenér fotbalistů Českých Budějovic František Cipro po výhře 1:0 přiznal, že moc stál o to, aby jeho tým Slavii porazil. To se nakonec Jihočechům podařilo, i když kouč, jenž slaví 65. narozeniny, zároveň přiznal, že soupeř si prohrát možná nezasloužil.

Slovan vyhodil problémového obránce Dosoudila

Slovanu Bratislava došla trpělivost s českým obráncem Radkem Dosoudilem. Po pátečním vynesení disciplinárního trestu na sedm zápasů za hrubé nesportovní chování mistrovský klub oznámil, že jeho působení ve Slovanu končí.

Ve Stuttgartu si užívají fotbal a míří do pohárů

Stuttgart má za sebou další povedený výkon. Brémy sice včera vedly, VfB ale odpovědělo čtyřmi brankami a připsalo si tři body do tabulky. Trenér Bruno Labbadia mohl své svěřence pouze chválit, hráči se nyní shodují, jak je předváděná hra baví.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele