Aktuality

Ancelotti: Tým bude posílen. Koupíme tři nebo čtyři hráče

PSG má k dispozici velké finance a ty bude investovat i po letošní sezoně. Do klubu z hlavního města Francie v létě přijdou tři nebo čtyři noví hráči a trenér Carlo Ancelotti naznačil, že minimálně v jednom případě by se mělo jednat o hráče francouzské národnosti...

Lafata je rekordmanem české ligy v počtu gólů za sezonu

Jablonecký útočník David Lafata se stal rekordmanem české ligy v počtu vstřelených gólů během jedné sezony. Dvěma góly do sítě Příbrami vylepšil dosavadní rekord Vratislava Lokvence a Radka Druláka na 23 gólů. Zároveň vstřelil svůj 100. gól v české lize.

Hummels: Jestli porazíme Bayern, už nás nikdo nezastaví

Bundesliga chystá na středu jeden z vrcholů letošní sezony, do Dortmundu přijede Bayern a půjde o jediné - ligový titul. Domácí mají před klíčovým duelem tříbodový náskok a Mats Hummels věští: "Pokud vyhrajeme, už nás nikdo nechytí." Povede se to BVB, nebo ještě Bavoři souboj zdramatizují?

Nezmar litoval, že jeho chyba vzala Liberci naději na remízu

Jan Nezmar patřil v dosavadním průběhu sezony k hlavním libereckým oporám, včerejší přímý souboj o první místo v tabulce proti Spartě mu ale příliš nevyšel. Čtyřiatřicetiletý veterán, který se na startu sezony posunul z pozice útočníka do stoperské dvojice, uznal, že byl u dvou inkasovaných branek a nechtěně se tak podílel na triumfu letenského týmu 3:1.

Krejčí si pochvaloval, jaké štěstí mu přinesly nové kopačky

V minulých zápasech na Slavii a s Příbramí trefil břevno a tyč, dnes záložník Sparty Ladislav Krejčí své "hříchy" odčinil dvěma trefami v Liberci, kde Sparta vyhrála 3:1 a vrátila se před dnešního soka do čela ligy. Tajemství Krejčího střeleckého procitnutí? Prý výměna kopaček.

Bylo těžké žít bez fotbalu, přiznal Scholes

Když Sir Alex Ferguson v lednu oznámil, že se do týmu Manchesteru United vrací Paul Scholes, který loni v létě pověsil kopačky na hřebík, přišlo to jako blesk z čistého nebe. Zkušený anglický záložník nicméně nyní přiznává, že právě tohle potřeboval. Bez fotbalu totiž nedokázal žít...

Enrique po blamáži v Lecce: Rezignovat nehodlám

V AS Řím si musejí připadat jako na houpačce. Dobré výkony střídají ty špatné a ani dnes tomu nebylo jinak. Po minulé výhře 5:2 nad Novarou přišel výbuch v Lecce, a tak měl často kritizovaný kouč Luis Enrique po zápase co vysvětlovat. Jedno však věděl jasně - rezignovat určitě nehodlá...

Eriksen změnu dresu zatím neplánuje, chce zůstat v Ajaxu

Mládežnická akademie Ajaxu pravidelně produkuje talentované hráče a dalším z nich je Christian Eriksen. Stále teprve dvacetiletý záložník už patří do základní sestavy amsterdamského celku i dánské reprezentace a v zahraničí o něho je velký zájem, on sám ale nemá v úmyslu stěhovat se už v tomto kalendářním roce...

Celtic si s velkým předstihem zajistil 43. skotský titul

Fotbalisté Celtiku ukončili tříleté kralování městských rivalů Rangers ve skotské lize a s předstihem si zajistili svůj 43. titul v historii. V dnešním 33. kole ho oslavili vysokou výhrou 6:0 na hřišti Kilmarnocku. Z triumfu se radoval také český reprezentant do 19 let Filip Twardzik, který si za Celtic odbyl premiéru v domácí soutěži.

Rada: Zase jsme zpátky na zemi po sérii solidních výsledků i výkonů

Teplice dovedou potrápit týmy z popředí tabulky české nejvyšší soutěže, často ale ztrácejí před vlastními fanoušky a něco podobného se jim přihodilo i včera. Severočeši podlehli 0:1 Českým Budějovicím, které získaly důležité tři body do boje o záchranu...

Hašek: Byl jsem si téměř jistý, že to překopnu

Druhého gólu v první lize se po devíti letech dočkal Pavel Hašek. Obránce pražské Dukly přispěl k výhře nad svým bývalým klubem Bohemians 1905 krásnou ranou z voleje. Ze své trefy měl radost, ale považoval ji za velmi šťastnou.

Adriano musí opět na operaci s achilovkou, bojí se konce kariéry

Brazilský útočník Adriano musí znovu na operaci s Achillovou šlachou na levé noze a obává se, že by to pro něj mohlo znamenat konec kariéry. Bývalý reprezentant je nyní bez angažmá poté, co ho kvůli dalším problémům se životosprávou začátkem března propustilo vedení brazilského mistra Corinthians.

Olomoucký Pospíšil je rád, že má čekání na ligový gól za sebou

Na podzim při hostování ve druholigovém Třinci jen paběrkoval, teď je ze záložníka Martina Pospíšila jeden z trumfů olomouckých fotbalistů při cestě za záchranou v nejvyšší soutěži. Posledních šest zápasů odehrál v základní sestavě a nezapomene hlavně na divokou bitvu v Mladé Boleslavi.

Řecko prodloužilo ještě před ME smlouvu s trenérem Santosem

Trenér Fernando Santos už před letním mistrovstvím Evropy prodloužil svou smlouvu u řecké reprezentace. Na lavičce jednoho ze soupeřů českého národního týmu v základní skupině šampionátu zůstane do roku 2014.

Baptista: V Římě jsem neuspěl kvůli Ranierimu

Loni v lednu ukončil Julio Baptista své trápení v AS Řím a přestoupil do Málagy, kde se mu v prvním půlroce výtečně dařilo, a tak nechal zapomenout na nepovedené angažmá v Serii A. Nyní, v době několikátého letošního zranění, se navíc opřel do Claudia Ranieriho, jenž ho v Římě trénoval. Ten se ho prý snažil zničit...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele