Sokratis zůstane v Brémách, Werder uplatnil opci

16.04.2012, 17:46
Aktuality
Ve Werderu Brémy se budou moci i nadále spoléhat na služby Sokratise Papastathopoulose. Řecký obránce do německého klubu přišel před letošní sezonou na hostování z Janova, nyní došlo k uplatnění opce o trvalém přestupu...

"Doladili jsme všechny podmínky a aktualizovali opci na jeho odkoupení. Sokratis bude i v nadcházejících letech hrát za Werder Brémy," prohlásil sportovní ředitel Klaus Allofs.

23letý obránce se usadil v základní sestavě, zatím nastoupil k 28 zápasům a připsal si i jednu branku. Radost ovšem nemůže mít z jarních výkonů Werderu, klubu se vůbec nedaří a už opustil pohárové pozice.

Werder vyřešil situaci okolo Papastathopoulose, nyní jeho vedení čekají jednání s dalšími hráči. Vyloučeny stále nejsou odchody klíčových článků týmu útočníka Claudia Pizarra a obránce Nalda, jistě pak z Brém po sezoně odejde německý reprezentační brankář Tim Wiese.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
stas87

dolezitejsi z pohladu werderu je predlzenie s claudiom,naldo nech ide spat domov ked nechce hrat v bremach...sokratis velmi potesil

Reagovat
jv

Má to dvě strany: Sokratis je pro Werder neméně důležitej, při jeho a (případném) Naldově odchodu by se totálně rozpadla, už tak chatrná defenziva, takže když se osvědčil, tak je tohle od Brém logický a rozumný krok směrem do budoucna... Okolo něj se může postavit nová obrana, kde končí smlouvy Fritzovi (to bych viděl jako další krok, na koho se zaměřit), Boenischovi, Prödlovi, Silvestremu, navíc na Affoltera se nejspíš neuplatní opce - takže zůstává on a Naldo (podle mě ještě rok zůstane) a dva leváci (Schmitz a Hartherz) - v létě to bude chtít tři posily jenom sem!

Záloha je na poměry Werderu ucházející, ale když odejde Piza i Rosa, tak se zase pro změnu úplně rozpadne útok - tohle léto bude mít dvojka Schaaf - Allofs skutečně napilno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mají z mládeže Baloguna a proč vlastně odešel Wolf?

Reagovat
jv

Tomu končí smlouvy taky... Wolf asi hlavně kvůli financím.

Reagovat
stas87

mna naldo sklamal tym svojim vyjadrenim ze chce spat,tym si to u mna trosku pokazil tak preto mam ku nemu taky postoj hrac je to stale perfektny,ohromna zbran pri utocnych standartkach...

schmitz sa mi pozdava,sice priemerak ale dokaze zahrat,nie ako ignjovski ktory je na beku hrozostrasny ale na DM ma obcas svetle chvilky,hartherz je buducnost,v nom vidim na krajneho beka slusny potencial,zvysok obrany je priemerny a to dost,to je realita,affolter moze vyrast v kvalitneho stopera,ten by sa mal dotiahnut hned po sokratisovi,sice ma obcas tragicke zakroky ale vynahrazuje to bojovnostou a ked sme u bojovnosti tak to je najvacsi problem werderu chyba niekto ako frings,sef ktory rozda zopar ran a nakopne ten tim,v tomto aj ja vidim handicap oproti konkurentom v boji o EL,u rosenberga mam dilemu-s pizarrom je skvely utocnik a jeho vykon raste,ak ma hrat sam na hrote tak werder hra v 10tich,napriklad v dortmunde kde bol vylozene komicky...uz som to myslim niekde pisal,ja potencialne posily vidim vo svajciarsku alebo rakusku-hraci odtial okamzite naskoci do zostavy,adaptuju sa velmi rychlo a ceny nie su velke,su dobre cenovo dostupny...nepokusal by som experimenty s brazilacanmi ci s hracmi z JA,wiese sklamal ako sa vyjadril na adresu werderu ale ak by prisiel trapp popripade rensing,nebol by som proti wederu,allofsovi a schaafovi by som doprial este jednu najvyse dve sezony a potom cakam razantny utok na LM

Reagovat
jv

Právě, že já v tom tahání hráčů ze Švýcarska a Rakouska moc budoucnost nevidím... Sice cena hraje výrazně do plusu, ale to je asi tak všechno... Zrovna Affolter - sice má důraz, na BL podle mě ale nestíhá, potom fauluje. První zápasy ještě dobrý, ale potom horší průměr, hlavně v Mainzu zklamal, ale zase za 1,5 - 2 mil. eur bych ho možná zkusil (prozatím jako třetího stopera přinejlepším ale). Junuzović zrovna tak - taky v něm nevidím nic extra, co by třeba nezahráli mladíci Trybull, Trinks, Felix Kroos nebo jeden ze Stevanovičů, když už tam jsou.

Rensing je asi hlavně spekulace, ve hře je podle všeho dvojice Trapp - Baumann.

Stoprocentně bych prodloužil s Rosenbergem, lepšího zakončovatele momentálně neseženete, ať je to, jak je to... Piza taky asi zůstane, snad.

Reagovat
Arne

15 minut od postupu, už chladíš šampáňo?

Reagovat
stas87

abstinent ale tesim sa neskutocne

Reagovat
Arne

Vlastně ne, já zapomněl na Paderborn... Takže na oficiální postup si musíte počkat týden.

Reagovat
JozkokozleJ

To keby do konca sezony nastupoval Fürth do zapasov iba s brankarom, i tak by snad nemalo horsie skore, nez Paderborn

Reagovat
jv

Až tak?

Reagovat
stas87

jj,nepijem lebo nemozem...aj ked si dam trosku alkoholu,treba jedno male pivo tak sa mi na tvari robi cervene flaky a nevyzera to dobre,tak sa tomu radsej vyhybam staci nealko ci nemecka verzia frisca,arne ti povie

Reagovat
Arne

Kaliskaya?!

Reagovat
stas87

jj,este dobry je eristoff

Reagovat
jv

To je potom jiná.

Reagovat
jv

Za tu cenu je to pro Werder zlatej nákup!

Reagovat
smazaný uživatel

za kolik?

Reagovat
jv

Za uplatnění opce 3,5 mil. eur a předtím 500 000 za hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

cooze? to je skoro za hubicku... necelejch 100 milionu ... za takovyho hrace, je to moc pekny

Reagovat
cervo

Ja myslim, ze to je primerana cena za neho

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to nakonec pet milionu, coz je prumerne cena i pro me

Reagovat
jv

Pořád je to Bild... Ale i to bych za něj obětoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten hrál za AC a moc se teda nepředvedl.

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
JozkokozleJ

Vyborne pre Werder

Reagovat
Lahvac-CZ

četl jsem "uplatil"

Reagovat
smazaný uživatel

In an incredible gesture of chivalry and generosity, Udinese striker Antonio Di Natale has taken guardianship of Piermario Morosini's severely disabled sister.

Di Natale—"I will be there to help his sister, not just for a day, but for her whole life. The girl needs us. This is for her and for Mario"

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

pan

Reagovat
Ed_Hazard

tak to sa dnes často nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Je pekne, ked je este dnes vidiet, ze team je ako rodina... Bapr. toto si mancity nekupi

Reagovat
cervo

*napr

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Gladbach se zaměřil na Larse Stindla, to by mohl být parádní kauf pro Favreho. Vzhledem k té končící smlouvě v 2013 si H96 nebude moci vyskakovat s nějakou přehnanou cenou, tzn. maximálně 6 milionů euro by stát mohl. Navíc i pro Larse tam bude lákadlo LM + šance hrát v základu vzhledem k odchodům Neustätdera a Reuse.

Reagovat
Arne

Mě se to moc nezdá, je to stejný typ jako Herrmann a hraje primárně na stejným postu... Pokud přijde jako backup (Favre po zranění Herrmanna remcal, že tam nemá koho dát a šoupl tam de facto LB), který bude pro Favreho "polyvalent", tak jo, ale jako náhrada za jednoho z těch dvou určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to já měl za to, že hraje AM, případně CM. Nebo se mi to tak zdálo asi z těch dvou zápasů H96, co jsem viděl. Tak to sorry A díky za doplnění

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Za Neustädtera přijde asi Xhaka z Basileje, místo Marca je ve hře těch kandidátů víc... Danteho by případně nahradil Felipe nebo Santana (snad zůstane ) - oba stejný typy. Každopádně posílit Favre musí, to je nevyhnutelný, ale Stindl určitě nebude v tom seznamu mezi prvníma (pokud tak vůbec figuruje...).

Reagovat
JozkokozleJ

Felipe? Nemyslis snad toho z Wolfsburgu? Ten mi totiz nejak kvalitny nepride.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že ten druhý je (překvapivě) z Lutychu

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

jj četl jsem že 27. května by měl Juventus odehrát přátelský zápas s nějakým Australským týmem, pořádaný jako rozlučkový por Alexe, zřejmě má Agnelli a spol. jasno

Reagovat
smazaný uživatel

To sa už ani nedá komentovať, neuveriteľné sklamanie....ale budem do poslednej chvíle zmeniť že ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Jasno už je od listopadu. Bohužel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele